woensdag 27 oktober 2021, week 43


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u15
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

3x IN BEELD. Zo vieren de winnaars hun trofeeën op het Gala van de Flandrien26/10 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand: Het Gala van de Flandrien 2021 heeft in totaal negen renners en rensters in de bloemetjes gezet. Net als vorig jaar gingen Wout van Aert en Lotte Kopecky met de hoofdprijzen lopen, paralympiër Tim Celen viel ook in de prijzen. Hoe vieren de laureaten hun overwinning in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs? Bekijk hier de feestelijke beelden.
3x Koningin Mathilde speelt partijtje tafelvoetbal met revaliderende patiënten in Edegem: “Ik had beter wat meer geoefend met Filip”26/10 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand: RevArte, het grootste revalidatieziekenhuis van Vlaanderen, bestaat tien jaar. Dat werd dinsdag gevierd met een bezoekje van koningin Mathilde. Ze kreeg een rondleiding doorheen het centrum en nam uitgebreid de tijd om met patiënten en medewerkers te praten. En met hen te … tafelvoetballen!
3x ONS OORDEEL. Hairemans kroont zich tot Man van de Match26/10 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand: KV Mechelen staat een ronde dichter bij nieuwe bekerglorie. Tegen Union kregen onder meer Hairemans en Shved nog eens hun kans en zij bedankten elk met een cruciaal doelpunt: 2-1. Hier zijn onze punten voor Malinwa.
3x Schotense zangeres Monique Van Noten speelt voor ‘het lieverdje van 1 jaar in Sint-Job’26/10 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand: Monique Van Noten, intussen bekend als de knotsgekke Schotense zangeres uit Belgium’s Got Talent, laat zich op Facebook van een heel andere kant zien. Heel sereen speelt ze prachtig piano ter ere van het 1-jarige meisje dat vorige week donderdag overleed aan de gevolgen van een aanrijding bij kinderopvang Klim-Op.
3x Wout van Aert in de wolken met derde Flandrien-trofee: “Ik zette mezelf op één”26/10 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand: Wout van Aert (26) stond te stralen met zijn derde Flandrien-trofee. “Ik ben sinds vandaag terug van vakantie. Ik ben hier aanwezig, want ik hecht veel waarde aan deze prijs. Hoe mijn stemming eruitzag voor deze Flandrien? Mezelf op één, Jasper Stuyven op twee en Tim Merlier op drie”, klonk het eerlijk bij de verdiende winnaar.
3x Premier De Croo roept op om contact tussen kleinkinderen en grootouders te beperken, kinderrechtencommissaris treedt hem bij26/10 23u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand: Een coronapas voorleggen wanneer we op café gaan of naar de fitness en opnieuw een mondmasker opzetten als we gaan winkelen. Hoewel de vierde coronagolf wild om zich heen slaat, worden we voorts niet verder beperkt in onze vrijheden. Toch deed één zinnetje van premier Alexander De Croo (Open Vld) even terugdenken aan donkere lockdowntijden. Hij riep om voorzichtig te zijn met contacten tussen kleinkinderen en grootouders.
2x Dominante Larson in topvorm naar beslissende NASCAR-race26/10 23u15 - FOK!: Op de Kansas Speedway is de op twee na laatste race van het seizoen in de NASCAR Cup Series verreden. Op Martinsville gaat komend weekeinde beslist worden welke vier coureurs een week later in Phoenix strijden om de titel, in theorie zijn er nog...
2x Microsoft groeit fors26/10 23u15 - De Tijd: 22:28 De omzet van Microsoft ging in het eerste kwartaal een vijfde vooruit. Vooral de clouddienst groeide, net als netwerksite LinkedIn.
2x Vlaanderen ontsnapt toch niet aan ruimere coronapas26/10 23u15 - De Standaard: Ondanks lang verzet van de Vlaamse regering wordt de coronapas verplicht in fitnesscentra en horeca. En de pas wordt zelfs mogelijk gemaakt voor elk evenement. Want ondanks de vaccinaties komt ook de Vlaamse zorg onder druk.
2x Uitnodiging tot partnerruil en de opmerkelijkste lach van Vlaanderen: dit was ‘De slimste mens ter wereld’26/10 23u15 - Het Belang van Limburg: Jurylid Jeroom die naar eigen zeggen met een van de kandidaten backstage de liefde bedreef en de dubbele betekenis van een ananas: de aflevering van ‘De slimste mens’ van dinsdagavond wist opnieuw te verbazen. En dan was er nog CD&V-voorzitter Joachim Coens, die een onverwacht item op zijn bucketlist heeft.

Statistieken

Artikels:
32398
Gelezen:
186
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven