donderdag 23 september 2021, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van De Telegraaf: Privé

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u45
 

De Telegraaf: Privé

Verbergen Tonen
23/09 22u15  Jason Derulo en vriendin Jena Frumes uit elkaar Jason Derulo en zijn vriendin Jena Frumes zijn uit elkaar. Op Twitter deelt de Amerikaanse zanger het nieuws. In mei werd het stel ouders van hun eerste kindje, zoon Jason King Derulo.
23/09 21u15  Delphine gooit Bert voor de bus Het kampvuur van vorige week smeult nog hevig na op Temptation island en inmiddels beginnen de haarscheurtjes in verschillende relaties tot stevige barsten uit te groeien. Zo is Donna al helemaal klaar met Nico, terwijl ze samen een huis en twee hondjes hebben en Nico in het bedrijf van Donna’s ouders werkt. De kijker (en niet alleen de kijker) blijft zich intussen vooral afvragen hoe Bert het al zo lang uithoudt met de volslagen paranoïde Delphine.
23/09 21u15  Tweede seizoen Emily in Paris in najaar te zien Fans van de populaire Netflix-serie Emily in Paris hoeven niet lang meer te wachten op nieuwe afleveringen. Het tweede seizoen is dit najaar te zien, kondigde Netflix donderdag aan.
23/09 20u15  Bajesklanten toneel op in ’Un triomphe’ Veroordeelde criminelen die een applaus in ontvangst mogen nemen? Het gebeurde echt in het Zweden van 1986. Een theatermaker ontdekte daar de acteerkwaliteiten van een groepje gevangenen. Un triomphe verplaatst dat opmerkelijke feelgood-verhaal naar hedendaags Frankrijk.
23/09 20u15  Martijn Fischer keert terug als Hazes Al ruim tien jaar loopt André Hazes als een rode draad door het leven van Martijn Fischer (53). In zowel de musical Hij Gelooft in Mij als in de film Bloed, zweet & tranen gooide de acteur hoge ogen met zijn vertolking van de volkszanger. En binnenkort mag hij zijn Hazes-ensemble – inclusief blikje bier – weer tevoorschijn halen, want de musical is terug van weggeweest.
23/09 19u15  Ben Jolink (75) over onthullend album én boek: ’Een aantal zaken die niet mochten is verjaard’ Het zat erop, klaar waren ze, met pensioen. Boerenrockgroep Normaal nam in 2015 afscheid omdat de vooral fysiek gesloopte frontman Ben Jolink niet meer kon. Dat nieuwe medicijnen hem en de band een tweede leven zouden geven was een wonder. Inmiddels is werken eigenlijk weer vanzelfsprekend voor de 75-jarige, vertelt hij in de aanloop naar nieuw album en boek Normale verhale.
23/09 18u15  Daniel Craig krijgt eretitel bij Britse marine Daniel Craig is benoemd tot erecommandant bij de Britse marine. De acteur heeft daardoor nu dezelfde rang als zijn beroemde personage James Bond, die hij in de laatste vijf 007-films vertolkte.
23/09 18u15  Lindsey Buckingham klinkt origineel, authentiek oud Ontslagen, zeggen ze. De grote Lindsey Buckingham, die tussen 1975 en 1987 zo’n bepalende rol speelde binnen Fleetwood Mac in wat we voor het gemak maar hun Rumours-periode noemen, werd drie jaar geleden van de ene op de andere dag op straat gezet door de Brits-Amerikaanse band. Volgens Buckingham was dat omdat hij zich ook met solowerk wilde bezighouden. Of dat de hele, de halve of nog minder dan de waarheid is: voor dit ongetitelde zevende album had 71-jarige gitarist en songschrijver tijd genoeg.
23/09 18u15  Tweede seizoen Tiger King dit jaar nog op Netflix De populaire Netflix-documentaireserie Tiger King krijgt een tweede seizoen. Nog dit jaar komt het nieuwe seizoen op de streamingdienst, zo laat Netflix weten op Twitter.
23/09 17u15  Edwin Spee weer gelukkig in de liefde: ’Het lijkt alsof Bibian haar heeft gestuurd’ Edwin Spee, de man van wijlen Bibian Mentel, is weer gelukkig in de liefde. „Lieve Bieb. Wat jij zo graag wilde en ik nooit in geloofde, is gebeurd.”
23/09 16u15  ‘Over deze onthulling is Maan vast boos!’ In de rubriek Wat Vindt Jan? laat Privé-icoon Jan Uriot wekelijks zijn licht schijnen over zijn hoogte- en dieptepunten in de wereld van glitter en glamour. Deze week over de burn-out van André Hazes en een opmerkelijk tv-optreden van Caroline van der Plas. En verder reageert Jan ook op de slipjes-gate van Maan.
23/09 16u15  Zoontje Ronan Keating met spoed opgenomen: ’Mama en papa zijn ongelofelijk bezorgd’ Ronan Keating maakt zich grote zorgen nu zijn zoontje met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram deelde de zanger donderdag twee foto’s van de vierjarige Cooper in een ziekenhuisbed. Op een ervan heeft hij een zuurstofmasker op.
23/09 16u15  Dit deden de sterren voordat ze beroemd werden: ’Ik was verkleed als een banaan’ Achter de kassa in de supermarkt, in de bediening van een café of een krantenwijk: bijna iedereen heeft weleens een bijbaantje gehad. Zo ook de bekende Hollywoodsterren van nu. Hoewel deze celebs tegenwoordig zwemmen in het geld, zijn ook zij ooit ergens onderaan de carrièreladder begonnen.
23/09 16u15  Linda Evangelista haat zichzelf na mislukte cosmetische ingreep: ’Misvormd, depressief’ Voormalig supermodel Linda Evangelista zegt ’permanent misvormd’ te zijn door een mislukte cosmetische ingreep. In een bericht op Instagram legt het icoon uit de jaren negentig uit dat ze om die reden al een tijd niet meer in de schijnwerpers is verschenen en niet meer werkt.
23/09 15u15  Rosamund Pike knijpt bejaarden uit RECENSIE - Marla Grayson (Rosamund Pike) heeft een goudmijn aangeboord. In een-tweetjes met artsen laat zij gefortuneerde bejaarden wilsonbekwaam verklaren, waarna ze ervoor zorgt dat zij door de rechter wordt aangesteld als hun wettelijke voogd. Daarna kan het uitwringen in I care a lot beginnen. Tot op de laatste cent.
Laatste update: vandaag om 22u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
23/09 15u15  Hollywoodsterren spreken steun uit voor actie crewledenHollywoodprominenten onder wie Jane Fonda, Ben Stiller, Kerry Washington en Ryan Reynolds hebben hun waardering uitgesproken voor crewleden in Hollywood. De vakbond van de mensen achter de schermen dreigt met een staking, omdat zij niet uit nieuwe cao-onderhandelingen komen met de producenten.
23/09 13u15  Draait Angelina Jolie Brad Pitt een loer met Frans liefdeskasteel van 164 miljoen?Wordt de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt Hollywoods smerigste ooit? De twee geven geen duimbreed toe en terwijl de voogdijstrijd om hun kinderen in hoger beroep wordt uitgevochten, zetten ze alweer iets kostbaars op het spel. Een kasteel in Frankrijk dat niet alleen miljoenen waard is, maar ook ooit het symbool was van hun liefde.
23/09 13u15  Jeroen van der Boom na twee jaar weer terug in het theaterJeroen van der Boom staat vanaf oktober na een afwezigheid van bijna twee jaar weer in het theater. De zanger gaat met een liveband door heel Nederland toeren. Het thema van zijn nieuwe voorstelling is onderling contact tussen mensen.
23/09 13u15  Herkansing Megan Fox in ’Till death’In Hollywood kun je niet zomaar alles zeggen, ontdekte Megan Fox. Haar carrière belandde na een omstreden uitspraak op een zijspoor. Met de thriller Till death hoopt zij weer vaart te maken.
23/09 12u15  Gerard Joling kreeg aanbiedingen ’om zaad af te staan’Gerard Joling heeft door zijn lange carrière in de showbizz een trouwe fanschare opgebouwd. In de loop der jaren heeft de zanger de gekste dingen met zijn fans meegemaakt.
23/09 11u15  Coldplay breidt samenwerking met K-popgroep BTS uitDe Britse band Coldplay breidt de samenwerking met de populaire K-popgroep BTS verder uit. Na de al eerder aangekondige gezamenlijke single My Universe, volgen nu ook een videoclip en een documentaire. Dat meldt het Britse muziektijdschrift NME.
23/09 11u15  ’Britney Spears staat niet achter nieuwe documentaire’Netflix gaf woensdag de eerste beelden vrij van Britney vs Spears, maar de zangeres zelf is helemaal niet blij met nog een documentaire over haar leven en de curatele waar ze in 2008 onder werd gezet. Een bron rond Britney laat aan The New York Post weten dat het programma haar zegen niet heeft.
23/09 10u15  Slachtoffer echtgenoot Nicki Minaj: ’Geïntimideerd toen ik half miljoen afwees’De vrouw die in 1994 ten prooi viel aan Kenneth Petty heeft woensdag een interview gegeven over haar aanklacht tegen hem en zijn echtgenote, Nicki Minaj. Volgens de vrouw proberen Petty en Minaj haar te dwingen haar beschuldigingen in te trekken.
23/09 09u15  ‘De hit van deze herfst: knutsel-tv’De dagen worden korter, de tv-avonden langer. Dat betekent uitkijken naar de herfst met een bomvol televisieprogramma. NPO, RTL en SBS6 komen met drie nieuwe knutselshows. In een nieuwe aflevering van de Cultuur en Mediapodcast bespreken Daphne van Rossum, Marco Weijers en Bart Wijlaars wat we daarvan kunnen verwachten.
23/09 08u15  Kim Kardashian gastpresentator Saturday Night LiveSketchshow Saturday Night Live heeft de eerste presentatoren van het nieuwe seizoen van het programma bekendgemaakt. Kim Kardashian is één van de gelukkigen.
23/09 08u15  Britney Spears stemt formeel in met einde curateleBritney Spears heeft woensdag in een officiële verklaring aan de rechtbank laten weten dat ze het eens is met de petitie van haar vader Jamie. Pa Spears liet op 7 september weten dat hij de curatele waar zijn dochter al dertien jaar onder staat wil beëindigen.
23/09 06u15  Prins Charles’ laatste woorden aan zijn vader…Tot het laatste moment was prins Philip zo scherp als een mes. Zo spreekt de hertog van Edinburgh op de avond voor zijn overlijden met zijn zoon, prins Charles, die zijn vader laat weten dat de familie bezig is met de voorbereidingen van zijn honderdste verjaardag, wetende dat Philip niet bepaald enthousiast is over het idee. Het zou het laatste gesprek tussen de twee zijn...
23/09 00u15  Johnny Depp: ’Niemand is veilig in huidige cancelcultuur’Johnny Depp zegt dat hij slachtoffer is van de huidige cancelcultuur en stelt dat ’niemand veilig is’. De acteur wil dan ook dat mensen het opnemen voor anderen die te maken hebben met onrecht, zoals hijzelf.
22/09 22u15  Eddie Murphy aan de slag voor AmazonEddie Murphy heeft zich de komende jaren verbonden aan de filmstudio van Amazon. De acteur heeft een contract getekend voor drie speelfilms en een zogeheten first-look filmdeal, waarbij hij originele filmprojecten mag ontwikkelen waar hij zelf mogelijk de hoofdrol in kan spelen.
22/09 21u15  Dubbel feest voor John de Bever: ’Ik moest een traantje wegpinken’Bijna twaalfenhalf jaar geleden trad zanger John de Bever (56), die momenteel – onbedoeld – de lachers op zijn hand krijgt in Expeditie Robinson, in het huwelijk met zijn grote liefde Kees Stevens (36). Reden genoeg voor een feestje in het Spaanse Calp, hun tweede thuis. Vrienden en familie van het stel zijn deze week afgereisd naar de badplaats om het tweede jawoord bij te wonen, maar wat John níet weet is dat zangeres Sieneke een verrassing voor hem in petto heeft...
22/09 20u15  Luuk Ikink voortaan zonder bril te zien op tvLuuk Ikink is al sinds hij sidekick was van Humberto Tan bebrild op televisie te zien, maar daar komt vanaf donderdag een einde aan. In RTL Boulevard onthulde zijn collega Marieke Elsinga namelijk dat de presentator zijn ogen heeft laten laseren.
22/09 20u15  Deze presentatoren maken kans op een Zilveren Televizier-SterNikkie de Jager, Hélène Hendriks en Marieke Elsinga kunnen volgende maand de Televizier-Ster Presentatrice winnen. De dames zijn de drie genomineerden voor de jaarlijkse televisieprijs, maakte de organisatie woensdagavond bekend. In diezelfde categorie voor presentatoren zijn Fred van Leer, André van Duin en Arjen Lubach genomineerd.
22/09 19u15  R. Kelly wil niet getuigen in misbruikzaak: ’Nee, mevrouw’R. Kelly getuigt woensdag inderdaad niet zelf tijdens zijn misbruikzaak in New York. Eerder leek het er al op dat de zanger niet zou getuigen: zijn naam stond niet op de lijst van getuigen die zijn advocaten op zouden roepen.
22/09 18u15  Zoons Britney Spears erg gesteld op hun privacyDe twee zoons van Britney Spears vierden vorige week hun verjaardag. Dat werd gevierd met de familie, maar de zangeres laat op Instagram weten dat Sean (16) en Jayden (15) niet willen dat ze daar beelden van op Instagram deelt.
22/09 17u15  Prins Andrew heeft dagvaarding geaccepteerd: ’Hij zal vechten’Prins Andrew heeft eindelijk de juridische papieren geaccepteerd die de advocaten van vermeend Epstein-slachtoffer Virginia Andrews hem al tijden proberen te overhandigen. Hij heeft daarmee ’het onvermijdelijke’ geaccepteerd, vertellen insiders aan Daily Mail.
22/09 16u15  ‘Nieuwe James Bond moet alle losse eindjes aan elkaar knopen’De dagen worden korter, de tv-avonden langer. Dat betekent uitkijken naar de herfst met een bomvol programma. NPO, RTL en SBS6 komen met drie nieuwe knutselshows en dinsdag gaat de James Bond-film No Time To Die in première. In een nieuwe aflevering van de Cultuur en Mediapodcast bespreken Daphne van Rossum, Marco Weijers en Bart Wijlaars wat we daarvan kunnen verwachten.
22/09 16u15  Dit zegt zijn kantoor na overlijden over prins PhilipHet is maar een kantoor. Maar de werkruimte op Buckingham Palace die prins Philip achterliet bij zijn overlijden, zegt veel over de echtgenoot van koningin Elizabeth! Verschillende medewerkers én familieleden geven nog meer sjeu aan een uniek inkijkje in het leven van de loyale prins.
22/09 16u15  ‘Oliedom wat vriendin André Hazes nu weer doet!’Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, is terug in Nederland na haar bezoek aan een Spaanse kliniek. Volgens haar familie om te leren dealen met de grote media-aandacht. De influencer liet echter al snel weer van zich horen op social media en dat vindt showbizz-verslaggever Jordi Versteegden opmerkelijk.
22/09 15u15  Penoza-acteur Raymond Thiry heeft hoofdrol in internationale speelfilmActeurs Raymond Thiry, Michele Riondino en Emma Bading spelen de belangrijkste rollen in de nieuwe internationale speelfilm De Man uit Rome van de Nederlandse regisseur Jaap van Heusden. De filmopnames van het Engels-Nederlands-Italiaans gesproken drama gaan 27 september van start. Dat hebben producent IJswater en distributeur Gusto woensdag gemeld.
22/09 15u15  Leonardo DiCaprio ziet brood in Nederlands kweekvleesDe Amerikaanse acteur Leonardo DiCaprio investeert een onbekend bedrag in het Nederlandse kweekvleesbedrijf Mosa Meat. Naast financiële steun zal de ster uit Titanic en The wolf of Wall Street het bedrijf ook als adviseur bijstaan.
22/09 13u15  Henny Vrienten gaat ’ziekenhuistraject in voor onderzoek’Henny Vrienten, de voorman Doe Maar, gaat ’een ziekenhuistraject in voor onderzoeken’. Dat heeft concertorganisator MOJO woensdag laten weten als aanvulling op het nieuws dat de 73-jarige Vrienten ziek is.
22/09 13u15  Haar van Nicole Richie vat vlamDe veertigste verjaardag van Nicole Richie verliep dinsdag niet geheel volgens planning. De presentatrice deelde op Instagram een video waarin te zien was dat tijdens het uitblazen van de kaarsjes op haar verjaardagstaart, haar haar vlam vatte.
22/09 12u15  Nikkie de Jager spreekt tijdens VN-top in New YorkDe bekende Nederlandse YouTuber Nikkie de Jager spreekt woensdag tijdens de 76e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (VN) in New York. De Jager, ook bekend als NikkieTutorials, is een van de sprekers tijdens een bijeenkomst over gendergelijkheid en discriminatie van de LHBTI-gemeenschap.
22/09 11u15  Sarah van Soelen terug in NederlandSarah van Soelen is weer terug in Nederland. Op haar Insta Stories deelt zij filmpjes van een kappersbezoekje bij de vrouw van Najib Amhali, in Amsterdam.
22/09 11u15  Privébeelden van koningin Elizabeth in docu prins PhilipDe prinsen Charles, Harry, William en een tiental andere leden van de Britse koninklijke familie blikken woensdagavond in een unieke tv-documentaire terug op het leven van de dit jaar overleden prins Philip. De film bevat behalve interviews ook privébeelden uit de filmcollectie van koningin Elizabeth.
22/09 10u15  Myrthe Burger toont kracht van Danny Cruijff in ’14 de musical’Achter elke man staat een sterke vrouw, zo luidt het gezegde. Maar in het geval van de Cruijffjes stond Danny toch vooral naast Johan. Tenminste, zo ziet actrice Myrthe Burger dat, sinds ze zich voor haar rol in 14 de musical wat meer in de spelersvrouw verdiepte. „Wat mij betreft verdient ze rehabilitatie, na alle shit die ze in het verleden over zich heen heeft gekregen. Ik hoop dat wij in deze voorstelling echt een ander beeld van haar kunnen laten zien.”
22/09 10u15  Sex and the City-cast en zoon betonen Willie Garson eer: ’Oneindig grappig’Castleden van Sex and the City hebben dinsdag verdrietig gereageerd op het nieuws dat Willie Garson is overleden. De acteur speelde in de serie, de twee films die daarop volgden en heeft in de aankomende revivalshow de rol van Stanford.
22/09 09u15  Rolling Stones dragen optreden op aan Charlie WattsDe Rolling Stones hebben hun eerste optreden na de dood van Charlie Watts maandagavond opgedragen aan de drummer. Mick Jagger deelde dinsdag op Twitter een video van een toespraak die hij hield voor de show, een try-out voor de aankomende No Filter-tournee.
22/09 09u15  Ariana Grande bang dat stalker haar zal vermoordenAriana Grande heeft een stalker die eerder deze maand heeft gedreigd haar te vermoorden. In een rechtbankverklaring waarin ze vraagt om een contactverbod heeft de zangeres laten weten dat ze vreest voor haar leven. Dat meldt de New York Post, die de documenten in handen heeft.
22/09 08u15  Sex and the City-acteur Willie Garson (57) overledenWillie Garson, die Stanford Blatch speelde in Sex and the City, is dinsdag overleden. De acteur werd 57 jaar.
22/09 06u15  Rol Amélie komt voor Christanne de Bruijn heel dichtbij: ’Het voelt als mijn verhaal’Als tiener was Christanne de Bruijn (35) verslingerd aan de romantische Franse komedie Le fabuleux destin d’Amélie Poulain. Toen ze hoorde dat Amélie de musical naar Nederland kwam, dacht de zangeres gelijk: deze is van mij. „Het is niet alleen een rol, het voelt als mijn verhaal.”
22/09 00u15  Fugees komen weer samen en gaan dit najaar op wereldtourneeDe Fugees hebben dinsdag de geruchten bevestigd dat ze weer samen komen. Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel gaan dit najaar op tournee om het 25-jarig jubileum van hun bekende album The Score te vieren.
22/09 00u15  Proces tegen Belgische kunstenaar Jan Fabre wegens wangedrag start in maartDe Belgische theatermaker en kunstenaar Jan Fabre moet zich volgend voorjaar verantwoorden voor de rechtbank van Antwerpen in een zaak over seksuele intimiteiten en wangedrag tegen dansers en andere medewerkers. Fabre wordt vervolgd voor geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag. Ook zou hij een van twaalf leden die voor zijn dansgezelschap Troubleyn werkten hebben aangerand.
21/09 23u15  Fugees komen weer samen en gaat dit najaar op wereldtourneeDe Fugees hebben dinsdag de geruchten bevestigd dat ze weer samen komen. Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel gaan dit najaar op tournee om het 25-jarig jubileum van hun bekende album The Score te vieren.
21/09 22u15  Serie van populaire filmreeks Pitch Perfect in de maakDe Amerikaanse streamingdienst Peacock gaat een serie maken van de filmreeks Pitch Perfect. De serie, die nog geproduceerd moet worden, zal zich enkele jaren na de gebeurtenissen uit de gelijknamige films afspelen, meldt Variety dinsdag.
21/09 22u15  Ali B onthult: recent nog gokverslaafd, nu veganRapper en ondernemer Ali B heeft zijn eigen vleesvervangers op de markt gebracht. Jeroen Holtrop spreekt hem over zijn leefstijl, maar ook over de documentaire over hem die binnenkort op Videoland verschijnt.
21/09 21u15  Brandweerwagens en ambulance gesignaleerd bij woning Will SmithBij de woning van acteur Will Smith en zijn vrouw Jada Pinkett-Smith zijn maandag meerdere brandweerwagens en een ambulance gesignaleerd. Het is nog onduidelijk wat er aan de hand is bij het landgoed in Calabasas, meldt Page Six dinsdag.
21/09 21u15  ‘Máxima maakt statement met nieuwe outfit’Wie had dit jaar het mooiste hoedje, en wie had beter wat anders uit de kast kunnen trekken? Modejournalist Kim Querfurth neemt de outfits van deze Prinsjesdag door.
21/09 20u15  Zó romantisch vieren Sylvie en Niclas huwelijksdagEen snelle update vanuit showbizzland: de laatste nieuwtjes en de meest besproken foto’s en filmpjes van de sterren.
21/09 20u15  Gordon boos om ’onzinverhalen’ en ’leugens’ over hondje TotoGordon is opnieuw boos omdat er ’onzinverhalen’ en ’leugens’ over hem zijn verschenen. De zanger en presentator vindt het niet kunnen dat onterecht wordt gemeld dat zijn hondje Toto niet is meeverhuisd naar Dubai.
21/09 19u15  Nieuwe programma’s: uitkijken naar de herfstHet wordt vroeger donker, de dagen worden korter en de avonden langer. In plaats van zonlicht weerkaatst de flikkerende beeldbuis in de huiskamers. De programmamakers hebben een aantal nieuwe en oude pareltjes in petto.
21/09 19u15  Geen getuigenis van R. Kelly verwacht tijdens zijn misbruikzaakHet lijkt erop dat R. Kelly niet zal worden gehoord tijdens zijn misbruikzaak in New York. Volgens Amerikaanse media staat de naam van de zanger niet op de lijst van getuigen die zijn advocaten gaan oproepen. Wel komen tijdens de verdediging onder anderen (oud-)medewerkers en vrienden van Kelly aan het woord.
21/09 18u15  Lil' Kleine eerlijk over verloving met Jaimie VaesOndanks alle ruzies de afgelopen maanden, is Lil' Kleine nog steeds voornemens om in het huwelijksbootje te stappen met zijn verloofde Jaimie Vaes. Dat onthult de rapper op 100%NL bij dj Barry Paf.
21/09 17u15  Huwelijk Lil Kleine en Jaimie Vaes ’gaat gewoon door’Hoewel Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes na een incident op Ibiza in mei afstand van elkaar hebben genomen, gaan ze nog wel trouwen. Hun huwelijk is uitgesteld ’vanwege corona’, vertelde de rapper dinsdag op radiozender 100% NL.
21/09 17u15  Na B&B-debacle: Jacob vindt tóch de liefdeToen de opnamen van het populaire datingprogramma B&B Vol Liefde achter de rug waren, begon voor deelnemer Jacob pas echt het romantische avontuur. Voor de vier vrouwen die zijn bed and breakfast in Portugal kwamen bezoeken, heeft hij geen goed woord over. Maar die ene e-mail van een ’alleraardigste’ bewonderaar uit Nederland heeft het hart van de gefortuneerde villa-eigenaar dan toch sneller later kloppen.
21/09 15u15  ’Elvis Presley moest John Lennon bespioneren van president Nixon’Elvis Presley kreeg in de jaren zeventig de taak van toenmalig president Richard Nixon om John Lennon in de gaten te houden en te rapporteren over wat de Beatle allemaal deed en waar hij naartoe ging. Dat beweert dj Bob Harris in de podcast Rockonteurs.
21/09 15u15  Frank Masmeijer moet ’Volendamse vrijheid’ inhalen in Belgische celVanwege een tijdelijke coronamaatregel mocht voormalig tv-presentator Frank Masmeijer het gevangenisleven van België negen maanden lang verruilen voor vrijheid in Volendam. Maar dat houdt niet in dat de zestigjarige quizmaster onder zijn straf uitkomt. Een woordvoerder van het parket van Oost-Vlaanderen bevestigt dat de ’strafonderbreking’ niet betekent dat de celstraf is verminderd.
21/09 14u15  Hans Kazàn kruipt dankzij spoedoperatie door oog van de naaldNadat hij twee weken geleden plotseling naar het ziekenhuis moest vanwege een aneurysma in zijn aorta gaat het weer goed met Hans Kazàn. „Ik ben zo blij dat ik nu weer thuis ben!”
21/09 13u15  Zelfs voor kleindochter verlaat prins Andrew ’schuilplaats’ nietAfgelopen zaterdag werd hij voor de tweede keer opa, maar nu prins Andrew is gedagvaard heeft hij wel wat ’belangrijkers’ aan zijn hoofd. En terwijl zijn ex-vrouw Sarah Ferguson ’schuilplaats’ Balmoral Castle heeft verlaten voor een eerste bezoek aan hun kleindochter, blijft de hertog van York voorlopig zitten waar hij zit: vooralsnog veilig onder de vleugels van zijn moeder.
21/09 12u15  Avondshow voor Giel Beelen op NPO Radio 2Giel Beelen verdwijnt uit de nacht van NPO Radio 2. De dj is vanaf 4 oktober elke avond van tien uur tot middernacht te horen met zijn programma Giel. Zijn plek in de nacht, van vier tot zes, wordt ingenomen door Powned-dj Desiree van der Heiden. Zij verlaat 3FM.
21/09 11u15  Dionne Stax mag nog even scoren voor haar oude clubZe presenteerde het Achtuurjournaal, wist meermaals onze prinsessen voor de camera te krijgen op Koningsdag en werd gezien als een grote belofte op de Nederlandse tv: Dionne Stax. Nadat ze in 2019 de NOS verliet voor AvroTros, leken gouden successen in het verschiet. Met alweer een overstap voor de boeg, ditmaal naar Omroep MAX, is ze vanaf dinsdag te zien met haar een-na-laatste kunstje voor haar vorige werkgever: DNA onbekend.
21/09 10u15  Model Ashley Graham in verwachting van een tweelingAshley Graham is zwanger van een tweeling. Het 33-jarige model deelt maandag een video op Instagram waarin ze tijdens een echo hoort dat ze twee jongetjes krijgt.
21/09 10u15  Thuishaven Lady Gaga en Taylor Swift swingt bij entree op DamrakDe beurskoers van Universal Music Group (UMG), 's werelds grootste platenlabel, schiet bij opening tientallen procenten omhoog ten opzichte van de referentieprijs. Daarmee is de beurswaarde van het label achter sterren als Taylor Swift, Billie Eilish en Lady Gaga rond de 45 miljard euro gekomen.
21/09 08u15  Kanye West koopt huis voor bijna 50 miljoen euroNu hij de echtelijke woning die hij met Kim Kardashian deelde moet verlaten, heeft Kanye West een nieuw optrekje in Californië gekocht. Volgens de New York Post legde de rapper 57,25 miljoen dollar (een kleine 49 miljoen euro) neer voor een strandhuis in Malibu.
21/09 08u15  Aandeel Universal Music Group voor €18,50 naar het DamrakBijna twintig jaar na het vertrek van Free Record Shop klinkt er dinsdag weer muziek aan de Amsterdamse beurs. De beursgang van Universal Music Group is deels een terugkeer. De Franse muziekgigant ontstond grotendeels uit de voormalige muziekdivisie van het eveneens beursgenoteerde Philips. De referentieprijs van het aandeel is €18,50.
21/09 08u15  ’Prins Andrew gedagvaard in misbruikzaak’De Britse prins Andrew is volgens de advocaten van Virginia Giuffre gedagvaard in de misbruikzaak die zij tegen hem heeft aangespannen. Dat meldt The Guardian.
21/09 00u15  Verslaving trekt Britney Spears terug naar InstagramFans van Britney Spears kunnen weer rustig ademhalen: de pauze die ze had genomen van social media heeft een kleine week geduurd. Na zes dagen heeft de zangeres maandag alweer een foto geplaatst op Instagram.
21/09 00u15  BBC toont nieuwe privébeelden Britse royals in documentaireEr komen steeds meer beelden vrij van de documentaire Prince Philip: The Royal Family Remembers, die aanstaande woensdag te zien is bij de BBC. In de docu halen leden van het Britse koningshuis herinneringen op aan de in april op 99-jarige leeftijd overleden echtgenoot van koningin Elizabeth.
20/09 23u15  Wim Kieft tot twee keer toe onderuit op zijn fiets: ’Echt heel pijnlijk’Wim Kieft en zijn knieën vormen niet bepaald een goed huwelijk. Kreeg hij ruim een jaar geleden nog een ’halve kunstknie’, omdat hij ’helemaal niks meer kon’, deze keer bezorgt een ongelukje met zijn fiets de oud-voetballer het nodige leed.
20/09 21u15  Nieuwe liefde voor realityster Michael van der PlasNa een huwelijk met Samantha ’Barbie de Jong en de recent verbroken relatie met Naomi Dijkstra heeft Michael van der Plas weer geluk in de liefde. De realityster laat op sociale media weten het „heel gezellig” te hebben de Haagse kapster Sterre.
20/09 21u15  Prinses Eugenie tegen pasgeboren nichtje: ’We gaan het zó leuk hebben samen!’Prinses Eugenie is nu al helemaal weg van haar pasgeboren nichtje. De Britse prinses heeft de dochter van haar oudere zus Beatrice nog niet in het echt gezien, maar schrijft maandag op Instagram dat de foto’s veelbelovend zijn.
20/09 20u15  Helmut Lotti (51): ’Men dacht dat ik gestoord was geworden’Het is alweer twaalf jaar geleden (!) dat de Belgische charmezanger Helmut Lotti een concert gaf in Nederland. Nadien verdween de Vlaming, letterlijk en figuurlijk, in ons land van het toneel. Drie huwelijken liepen daarna op de klippen, maar met een Nederlandse schrijfster aan zijn zijde zegt hij nu eindelijk de liefde én noodzakelijke rust te hebben teruggevonden. De ooit verguisde Lotti, die zelfs beticht werd van de ontvoering van zijn dochter Messalina, staat begin volgend jaar met een concert in Koninklijk Theater Carré. De zanger wil niets liever dan weer omhelsd worden door het Nederlandse publiek.
20/09 19u15  BBC toont nieuwe privébeelden Brite royals in documentaireEr komen steeds meer beelden vrij van de documentaire Prince Philip: The Royal Family Remembers, die aanstaande woensdag te zien is bij de BBC. In de docu halen leden van het Britse koningshuis herinneringen op aan de in april op 99-jarige leeftijd overleden echtgenoot van koningin Elizabeth.
20/09 18u15  Lijst dubieuze financiers groeit: zorgen Brits koningshuis over ’naïviteit’ prins CharlesDe lijst van dubieuze geldschieters aan de liefdadigheidsstichtingen van de Britse kroonprins Charles wordt langer. Diverse naaste medewerkers zijn gedwongen terug te treden. Intussen maakt het koningshuis zich zorgen over de ’naïviteit’ van de kroonprins.
20/09 17u15  Agneta Fältskog: ik durf niet te zeggen wanneer ABBA weer samenkomtABBA kondigde onlangs een grote comeback aan met nieuwe muziek en een hologrammen-show in Londen. Maar of alle vier de bandleden voor die tijd nog in het echt samenkomen, is volgens Agneta Fältskog nog maar de vraag.
20/09 16u15  Erica klaar met Martien Meiland: 'Shut up!'Verhuizen brengt veel stress met zich mee. Hoewel de Meilandjes hier expert in zijn, blijft het ook bij hen een gedoe. De hele aflevering is maandagavond om 20:30 uur te zien op SBS6.
20/09 15u15  ‘Hier krijgt Rob Geus spijt van!’Eva van de Wijdeven heeft zondagavond Expeditie Robinson moeten verlaten. Zij is de eerste kandidaat die na het verliezen van een proef haar spullen kon pakken. Dat werd tijd, want nu lijkt er eindelijk wat te gebeuren in het programma! Maar het was geen slimme zet van Rob Geus, zag Eva van Riet.
20/09 14u15  Prinses Beatrice moeder geworden van dochterPrinses Beatrice, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, is op 18 september bevallen van een meisje. Dit maakt het Buckingham Palace maandag bekend via Twitter.
20/09 13u15  Eva Simons in verwachting van eerste kindjeEva Simons is in verwachting. De zangeres maakte het nieuws zelf bekend op sociale media, waar ze ook een foto van de echo heeft geplaatst.
20/09 13u15  Generaties op gelijke voet in ’Petite maman’Na haar broeierige historische drama Portrait de la jeune fille en feu (2019) lijkt de Franse filmmaakster Céline Sciamma terug te keren naar het heden. Totdat in het magisch-realistische Petite maman blijkt dat de grenzen van de tijd ook zomaar kunnen vervagen.
20/09 13u15  Ben Wishaw tikkende tijdbom in ’Surge’Mannen bij wie door stress, frustraties en woede de stoppen doorslaan, ze zijn talrijk in Hollywood. Na Taxi driver, Falling down en The machinist vertelt ook het beklemmende drama Surge van de debuterende Britse regisseur Aneil Karia over zo’n tikkende tijdbom.
20/09 12u15  Schaakgrootmeester start miljoenenstrijd tegen Netflix om The Queen’s GambitHet was een tijdlang een regelrechte hit bij het grote publiek, het won verschillende prijzen en ook bij de Emmy Awards is de Netflix-serie The Queen’s Gambit zondagavond bekroond tot beste miniserie. Maar één vrouw vindt de hele hype rond de serie over schaakwonder Beth Harmon maar niets: de wáre schaakgrootmeester Nona Gaprindashvili! Zij sleept Netflix voor de rechter.
20/09 11u15  Ellen Pompeo hint op einde Grey’s AnatomyGrey’s Anatomy zou na 18 seizoenen weleens tot een einde kunnen komen. Dat liet hoofdrolspeelster Ellen Pompeo weten tijdens een interview op de rode loper voorafgaand aan de Emmy Awards. Volgens de actrice ’zitten fans er niet ver naast met hun speculaties op internet’.
20/09 11u15  Gisele Bündchen neemt het op voor Doutzen KroesNa haar post op sociale media over het weigeren van een coronavaccinatie, heeft Doutzen Kroes bijval gekregen van collegamodel Gisele Bündchen. De 41-jarige Gisele, met wie Doutzen samenwerkte bij het lingeriemerk Victoria’s Secret, reageerde in de comments bij Doutzens bericht.
20/09 09u15  Nederlandse acteur uit Ted Lasso kan Emmy-winst amper gelovenDe Nederlandse acteur David Elsendoorn, die een vaste rol heeft in de grote Emmy-winnaar Ted Lasso, noemt het succes van de serie ’heel onwerkelijk’. Dat laat hij maandag weten vanaf een Emmy-feestje in Los Angeles, waar hij momenteel verblijft.
20/09 09u15  Eric Corton gooide het roer omHij was al zanger, acteur, dj en presentator, maar sinds kort kan Eric Corton ook ’auteur’ toevoegen aan zijn CV. Een roman schrijven was al twintig jaar een diep gekoesterde wens. „Maar pas nu had ik wat meer rust in mijn donder, meer focus, waardoor ik beter weet wat ik wil.” Het resultaat ligt in de boekwinkel: zijn eerste roman ’Mist’.
20/09 09u15  Expeditie Robinson: Fysieke én mentale beproevingenDat de deelnemers van Expeditie Robinson een stevige aanslag op hun lichaam plegen, werd al duidelijk in de vorige afleveringen. In het grauwe en kale Kroatië hakt het gebrek aan voedsel er aardig in. Maar inmiddels beginnen ook de mentale spelletjes zichtbaar te worden. Donderdag werd Rob Geus daar het slachtoffer van, zondagavond leken meerdere deelnemers een poging te doen om zichzelf veilig te kletsen.
20/09 08u15  The Crown grote winnaar Emmy AwardsDramaserie The Crown en comedy Ted Lasso hebben zondagavond goede zaken gedaan bij de uitreiking van de Primetime Emmy Awards. De serie rond het Britse koningshuis haalde zeven awards op, Ted Lasso kreeg er vier van de Television Academy.
20/09 08u15  Hikers stomverbaasd: Tom Cruise landt met parachute op hun trailTwee hikers die door het Lake District in Engeland wandelden wisten niet wat ze meemaakten toen niemand minder dan Tom Cruise letterlijk hun pad kruiste. De 59-jarige acteur landde met een parachute midden op de trail waar de hikers liepen, nadat hij even daarvoor uit een helikopter was gesprongen. Dit meldt The Sun.
20/09 06u15  Jacob uit B&B Vol Liefde zwijgt niet langerDe romantiek in Jacobs Portugese bed and breakfast was ver te zoeken. Juist hij had zo gehoopt om zijn droomvrouw te vinden in het datingprogramma B&B Vol Liefde, maar al vrij snel werd duidelijk dat er geen klik was tussen Monica, Jennie, Anita en Segrun en de gefortuneerde villa-eigenaar. In zijn ogen maakten de dames er een gratis vakantie van...
19/09 18u15  Prins Charles verder in het nauw in mogelijk omkoopschandaalPrins Charles heeft in de afgelopen jaren meerdere ontmoetingen gehad met de man die de spil is in het vermeende omkoopschandaal rond zijn liefdadigheidsinstelling. Dat schrijft de The Sunday Times op basis van eigen onderzoek.
19/09 18u15  Beyoncé en Jay-Z: Proosten op het leven... (en hoe!)Wie het breed heeft, laat het af en toe breed hangen. Maar zó breed? Dat is slechts aan enkelen op deze aardbol gegeven. Supersterren BEYONCÉ en JAY-Z - samen goed voor een vermogen van ruim een miljard euro! - behoren tot dat selecte gezelschap. Samen met hun kroost vieren ze vakantie op de Middellandse Zee en huurden daarvoor een bootje af.
19/09 17u15  Adele stelt nieuwe vriend nu officieel voorHet is officieel: Adele heeft een nieuwe vriend. De zangeres plaatste zondag een reeks foto’s op Instagram waarbij ze op een van de kiekjes poseert met haar nieuwe vlam Rich Paul.
19/09 17u15  Beursgoud lonkt voor muziekgigant met Hollandse wortelsBijna twintig jaar na het vertrek van Free Record Shop klinkt er dinsdag weer muziek aan de Amsterdamse beurs. De beursgang van Universal Music Group is deels een terugkeer. De Franse muziekgigant ontstond grotendeels uit de voormalige muziekdivisie van het eveneens beursgenoteerde Philips. Maandag maakt verkoper Vivendi de prijs van het aandeel bekend.
19/09 16u15  Hailey reageert op geruchten mishandeling Justin BieberHailey Bieber ontkent dat haar echtgenoot Justin Bieber haar zou mishandelen. De 27-jarige Canadees zorgt juist ontzettend goed voor zijn vrouw, vertelde het 24-jarige fotomodel onlangs in de podcast van zangeres Demi Lovato.
19/09 15u15  Kim Kardashian ontkent tweede sekstape met Ray JKim Kardashian werd ooit bekend dankzij een sekstape van haarzelf en ex-vriend Ray J, maar ze ontkent nu dat er nóg een dergelijke opname van het stel zou circuleren. Dat heeft een woordvoerder laten weten aan entertainmentsite TMZ.
19/09 14u15  Sonja Bakker: ’Mijn leven ligt overhoop’Er zijn tijden geweest dat het een stuk beter ging met Sonja Bakker (46). Door alle ophef na ’plagiaatgate’ en de, in haar ogen, heksenjacht die er op haar persoon gaande is, gooit ze het bijltje erbij neer. ,,Ik ben gesloopt en toe aan rust.’’
19/09 14u15  Rick Brandsteder nieuwe presentator Take me OutRick Brandsteder gaat datingshow Take Me Out: Mother Knows Best presenteren. Brandsteder treedt met deze vernieuwde versie van Take Me Out in de voetsporen van Eddy Zoëy en Jan Kooijman, die het programma tussen 2009 en 2013 presenteerden.
19/09 13u15  BnnVara blijft bij stelling over salaris bankdirecteur CuraçaoBnnVara houdt vast aan de stelling dat de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) 460.000 euro per jaar verdient, ook al claimt de CBCS dat het bedrag lager ligt. Dat laat de eindredacteur van het tv-programma Wat Verdien Je, waarin het bedrag werd onthuld, weten in een reactie aan het Anp.
19/09 12u15  Jan Rot: Als zzp’er moet ik werken tot ik erbij neervalOptreden is het beste medicijn voor muzikanten. Dat stelt zanger en tekstschrijver Jan Rot in een gesprek op NPO Radio 1. Rot begon deze week met zijn nieuwe tournee OK Boomer, hoewel bij hem een ongeneeslijke vorm van kanker is geconstateerd.
19/09 11u15  Amy Schumer heeft baarmoeder laten verwijderenDe Amerikaanse cabaretier Amy Schumer heeft een zware operatie ondergaan waarbij haar baarmoeder en appendix zijn verwijderd. Dat maakte de 40-jarige actrice zaterdag bekend in een video op haar account.
19/09 00u15  ’Sonja Bakker legt werk neer na plagiaat-beschuldigingen’Sonja Bakker heeft besloten te stoppen met haar werk. De dieetgoeroe kwam de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws omdat ze plagiaat zou hebben gepleegd. Zaterdag maakte ze aan RTL Boulevard bekend dat ze behoefte heeft aan rust.
18/09 23u15  ’Adele komt na vijf jaar stilte eindelijk met nieuw album en concert’Adele keert na bijna vijf jaar radiostilte in december terug op het podium. De zangeres brengt in de wintermaand een nieuw album uit en treedt daar vervolgens mee op in Las Vegas, zo meldt de Britse tabloid The Mirror.
18/09 16u15  Gerard Cox (81) neemt afscheid van het podium: ’Welletjes geweest’Gerard Cox stopt na ruim zestig jaar met acteren in het theater. Dat heeft de 81-jarige acteur zaterdag gemeld in het programma FM op 5. Het Rotterdamse icoon voltooide vlak voordat corona uitbrak een jubileumshow ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag.
18/09 14u15  Joshua Nolet over prins Bernhard-rel: ’Moest even mijn tanden laten zien’Alleen samen krijgen we corona onder controle? Zo voelt het al heel lang niet meer, volgens Joshua Nolet, frontman van Chef’Special. In augustus deelde hij een video op sociale media, waarin hij zich boos maakte over de houding van Den Haag richting de cultuursector. Het hielp om prins Bernhard in het verhaal te betrekken, heeft Nolet gemerkt. ,,Ik weet natuurlijk dondersgoed dat mensen er bovenop springen als ik hem noem.”
18/09 13u15  Boekenreeks De Cock in Guinness Book of RecordsDe boekenreeks over rechercheur Jurriaan de Cock is opgenomen in de nieuwe editie van het Guinness Book of Records. De serie, die inmiddels 89 delen beslaat, is de langstlopende detectivereeks met dezelfde hoofdpersoon ter wereld.
18/09 13u15  ’Prins Andrew kent geen genade’De grond onder de voeten van prins Andrew wordt alsmaar heter. De zoon van koningin Elizabeth heeft momenteel zijn handen vol aan een seksaanklacht die Virginia Giuffre, de vermeende seksslavin van wijlen Jeffrey Epstein, tegen hem heeft ingediend. Maar dat is niet het enige waar de hertog van York zich zorgen over moet maken. Diverse oud-paleismedewerkers klapten onlangs uit de school over de prins. „Hij is ongelooflijk onbeleefd”, weet een bron.
18/09 11u15  BnnVara-programma over salarissen veroorzaakt rumoer op CuraçaoOp Curaçao is commotie ontstaan over het salaris van de directeur van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) na een uitzending van het Nederlandse tv-programma Wat verdien je van BnnVara. Volgens CBCS is er echter sprake van ’onjuiste informatie’.
18/09 10u15  Mogelijk laatste gesprek Charles en Philip te horen in documentaireIn de nieuwe documentaire Prince Philip: The Royal Family Remembers is te zien wat mogelijk het laatste gesprek tussen prins Charles en zijn in april overleden vader prins Philip zou kunnen zijn geweest.
18/09 00u15  Erica Meiland krijgt eigen biografieIn navolging van het succes van de biografie Martien over Martien Meiland, krijgt ook Erica Meiland een eigen biografie. In de talkshow HLF8 vertelde de realityster vrijdag over de biografie die zij samen met Jan Dijkgraaf schreef.
17/09 23u15  Maxim Froger wint De Alleskunner: ’Ik veranderde in een soort psychopaat’Maxim Froger is vrijdagavond gekroond tot winnaar van het SBS6-programma De Alleskunner vips, dankzij een spelletje jenga. „Het leek wel een WK. Die toren bleef maar overeind staan”, blikt Maxim terug op zijn overwinning. „Ik heb genoten van finale, maar ben af en toe best geschrokken van hoe fel ik ben.”
17/09 23u15  Doutzen Kroes: ’Ik laat me niet dwingen om het vaccin te nemen’Doutzen Kroes heeft na een mediastilte van ruim een half jaar weer eens van zich laten horen. Het model zette vrijdag een lang bericht op Instagram waarin ze zich uitspreekt tegen het coronavaccin. Daarbij roept ze anderen op haar voorbeeld te volgen en zich ook ’uit te spreken voor hun vrijheid’.
17/09 22u15  De meest verwende celeb-nesten op aarde!Tijdens de modeweken zitten ze standaard front row, de rijkeluiskinderen van de sterren. Ze hebben een nanny, een poetsvrouw, persoonlijke kok en personal shopper. Deze kids leiden al vanaf hun geboorte een ongekend luxeleventje, maar, voortgestuwd door hun invloedrijke ouders, doen ze er af en toe ook zelf iets voor…
17/09 21u15  Daniel Craig hield emotionele speech na laatste scène BondfilmDaniel Craig heeft op zijn laatste draaidag van de nieuwe James Bondfilm een emotionele speech gehouden voor de aanwezige cast en crew. De acteur speelde het personage in vijf films, waarvan de laatste No Time to Die eind deze maand – na veelvuldig te zijn uitgesteld – in première gaat.
17/09 20u15  Nickelodeon-ster Drake Bell reageert op ’roekeloze’ appjes naar minderjarigeIn een video op Instagram heeft Drake Bell gereageerd op de „roekeloze en onverantwoordelijke” appgesprekken die hij met een minderjarig meisje had gevoerd. De zanger en acteur, bekend van de Nickelodeon-serie Drake & Josh, kreeg hier afgelopen zomer onder meer een voorwaardelijke gevangenisstraf voor.
17/09 19u15  Amal Clooney benoemd tot speciaal adviseur Haags StrafhofAmal Clooney is benoemd tot speciaal adviseur van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag in de kwestie rondom het voormalige conflict in Darfur (Sudan). Haar nieuwe baan is gecreëerd door de nieuwe aanklager van het ICC, de Brit Karim Khan.
17/09 18u15  ’Toch dagelijkse show voor VI-mannen’Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp krijgen alsnog een dagelijkse talkshow op SBS6. Dat melden ingewijden aan De Telegraaf. Als alles rondkomt, zal hun nieuwe programma vanaf januari op de buis zijn.
17/09 17u16  Gordon en nieuwe vriend vertrokken naar DubaiGordon (53) is vertrokken naar zijn nieuwe woonplaats in Dubai. Ook zijn nieuwe liefde, de 24-jarige Jeffrey, reist met hem mee.
17/09 16u15  Het ’roerige privéleven’ van André Hazes: waar trekt hij zelf de grens?Voor de tweede keer in relatief korte tijd is André Hazes (27) getroffen door een burn-out. Volgens zijn manager hebben ’het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich heeft meegebracht en de ontwikkelingen in zijn privéleven’ ervoor gezorgd dat de volkszanger is opgebrand. En met name over dat roerige privéleven kan inmiddels een boek worden geschreven.
17/09 15u15  Waar trekt André Hazes zelf de grens?Voor de tweede keer in relatief korte tijd is André Hazes (27) getroffen door een burn-out. Volgens zijn manager hebben ’het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich heeft meegebracht en de ontwikkelingen in zijn privéleven’ ervoor gezorgd dat de volkszanger is opgebrand. En met name over dat roerige privéleven kan inmiddels een boek worden geschreven.
17/09 15u15  Clown Bassie overmand door emoties tijdens eerbetoonBij zijn oude woning in Vlaardingen wordt Bas van Toor, oftewel clown Bassie, op zijn 86e verjaardag nog één keer door zijn grote schare fans in het zonnetje gezet.
17/09 14u15  Defilé voor jarige clown Bassie: ’Dag vriendjes en vriendinnetjes’Drommen mensen verzamelden zich vrijdagmorgen op de Westhavenkade in Vlaardingen om de jarige Bas van Toor alias clown Bassie te feliciteren met zijn verjaardag. De ernstig verzwakte en verlamde clown Bassie, die vrijdag 86 jaar werd, nam voor zijn oude woning een heus defilé af van vijf nog rijdende Bassie & Adriaan-auto’s en caravans.
17/09 13u15  Ex Big Bang-ster Kaley Cuoco wil sieraden terugKarl Cook heeft zijn deel van het papierwerk ingeleverd voor zijn scheiding van Kaley Cuoco. De Big Bang Theory-actrice en haar echtgenoot maakten begin deze maand bekend na drie jaar huwelijk uit elkaar te gaan en bij met name Cook lijkt een milde vorm van rancune hem niet vreemd te zijn.
17/09 13u15  ‘Dit was druppel voor burn-out André Hazes’André Hazes legt voorlopig al zijn werk neer. De zanger kampt met een burn-out. Verslaggever Jordi Versteegden sprak met zijn manager en weet hoe het zover heeft kunnen komen.
17/09 12u15  Bridget Maasland: André loog dat hij vrijgezel wasAnderhalf jaar na de breuk met André Hazes doet Bridget Maasland nu een boekje open over hun roemruchte affaire. De presentatrice verwijt de volkszanger onder meer dat hij nooit voor haar is opgekomen en dat hij loog over zijn relatiestatus. „Ik was echt teleurgesteld dat iemand je zo op een voetstuk kan zetten en daarna zo over je heen kan lopen.”
17/09 12u15  Ondanks dwangsom laat theater Haarlem ook tweede show Theo Maassen doorgaanTheo Maassen staat ook vrijdagavond voor een volle theaterzaal. Theater De Liefde in Haarlem heeft, ondanks de donderdag opgelegde dwangsom van 2500 euro, besloten de tweede voorstelling met volledige zaalcapaciteit door te zetten.
17/09 11u15  Nynke Laverman met nieuw project ’Plant’ op tourneeBart Wijlaars
17/09 11u15  André Hazes neemt rust vanwege burn-outAndré Hazes heeft een burn-out en neemt daarom de komende tijd rust. De zanger heeft tijd nodig „om weer op krachten te komen”, zo laat zijn management vrijdag weten.
17/09 10u15  Ed Sheeran staat twee in Johan Cruijff ArenaEd Sheeran komt volgend jaar naar Amsterdam. De Britse singer-songwriter doet met zijn nieuwe stadiontour The Mathematics Tour op 14 en 15 juli de Johan Cruijff Arena aan.
17/09 10u15  Billy Crudup (53) steelt de show als manipulatieve charmeurVoor het eerst sinds het einde van Friends was Jennifer Aniston vorig jaar weer in een televisieserie te zien. Maar in The morning show waren het niet Aniston en haar tegenspeelster Reese Witherspoon die de show stalen, maar de relatief onbekende Billy Crudup. De acteur won een Emmy met zijn vertolking van zenderbaas Cory Ellison en werd tevens beloond met een fors grotere rol in het tweede seizoen van de serie. Daarin krijgt niet alleen de kijker, maar ook hijzelf antwoorden op vragen die hij over zijn personage had.
17/09 10u15  Berget Lewis wil met Ladies of Soul naar SongfestivalZangeres Berget Lewis wil met gelegenheidsformatie Ladies of Soul meedoen aan het Eurovisie Songfestival. „Met ons als groep zouden we daar echt wat goeds neer kunnen zetten.”
17/09 09u15  Oud-schaakster (80) klaagt Netflix aan om Queen’s Gambit: ’Seksistisch en kleinerend’Nona Gaprindashvili, een voormalig schaakster uit de vroegere Sovjet-Unie, heeft streamingdienst Netflix voor vijf miljoen dollar aangeklaagd vanwege „valse beweringen” die gedaan worden in de populaire serie The Queen’s Gambit. Dat meldt entertainmentwebsite Deadline donderdag.
17/09 09u15  ’Patrick Dempsey bezorgde Grey’s Anatomy-collega’s PTSS’In Grey’s Anatomy speelde hij dokter McDreamy, maar voor zijn collega’s was Patrick Dempsey na elf seizoen verre van een droomcollega. In het nieuwe boek How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy vertelt een oud-producent dat acteur de set van de ziekenhuisserie terroriseerde.
17/09 08u15  Tessa Rose Jackson vindt zichzelf opnieuw uitAls Tessa Rose Jackson speelde ze zich acht jaar geleden in de kijker. Inmiddels noemt de 29-jarige Amsterdamse zich quasi-anoniem Someone en bracht afgelopen week het album Shapeshifter uit. „Ik wil vrijheid voelen in plaats van verwachtingen”, vertelt ze.
17/09 00u15  Piers Morgan krijgt nieuwe tv-show én eigen columnHij stapte met veel bombarie op bij het ochtendprogramma Good Morning Britain, maar intussen heeft Piers Morgan een nieuwe baan gevonden. De Britse presentator gaat binnenkort een dagelijks tv-programma presenteren voor talkTV, een nieuwe zender die in het voorjaar van 2022 het levenslicht zal zien.
16/09 23u15  Frank Masmeijer weer achter slot en grendel in Belgische gevangenisOud-presentator Frank Masmeijer zit sinds afgelopen maandag weer vast in de Belgische gevangenis. Een woordvoerder van het parket Oost-Vlaanderen heeft een bericht hierover van Shownieuws bevestigd.
16/09 23u15  Testament prins Philip wordt de komende 90 jaar niet openbaar gemaaktHet testament van de in april overleden prins Philip blijft geheim, zo heeft het Britse Hooggerechtshof donderdag besloten. Hiertoe is volgens Britse media besloten om de ’waardigheid’ van zijn echtgenote koningin Elizabeth te waarborgen.
16/09 22u15  Testament prins Philip wordt niet openbaar gemaaktHet testament van de in april overleden prins Philip blijft geheim, zo heeft het Britse Hooggerechtshof donderdag besloten. Hiertoe is volgens Britse media besloten om de ’waardigheid’ van zijn echtgenote koningin Elizabeth te waarborgen.
16/09 21u15  ’Carrousel’: rijmen over lief en leed„Draai mee met het lied van het leven”, luidt de uitnodiging van Diggy Dex (Koen Jansen, 41) waarmee zijn zevende album Carrousel hier op de digitale deurmat ploft. Dex is rapper van beroep, waarvan er vandaag de dag nogal wat zijn. Maar weinig zijn er zo gemakkelijk toegankelijk als hij, wat in dit geval een compliment waard is.
16/09 21u15  Thomas van der Vlugt is de nieuwe BachelorThomas van der Vlugt is binnenkort te zien als de Bachelor in de gelijknamige reeks op Videoland. In het realityprogramma gaat de vrijgezelle presentator, bekend van StukTV, op zoek naar de vrouw van zijn dromen.
16/09 21u15  Temptation island: deze vriendin wil geen enkele manHuilende mannen op televisie, het is niet nieuw. Maar het lijkt wel steeds normaler te worden dat ook mannen traantjes plengen. Nu zelfs Matthijs van Nieuwkerk in snikken uitbarst bij het graf van Charles Aznavour in Parijs in het programma Chansons! hoeft ook Bert van Temptation island: love or leave zich niet meer te schamen. Al is dit wel de overtreffende trap!
16/09 20u15  YouTube-kanaal Wibi Soerjadi gelinkt aan de TalibanEen onaangename verrassing voor Wibi Soerjadi. Het YouTube-kanaal van de pianist, waarop hij filmpjes deelt van pianospel, wordt gelinkt aan de Taliban.
16/09 19u15  ’Forever’: feesten en uit je plaat gaanJe hoeft het dj Don Diablo, ofwel Don Schipper uit Coevorden, allemaal niet te vertellen. Die vliegt al twee decennia de wereld rond, werkt met wereldsterren, draait normaliter in de hipste clubs en op de grootste festivals. Maar een écht album zoals dit Forever, daarvan heeft deze draaitafelkunstenaar er nog niet veel gemaakt.
16/09 19u15  Verlamde clown Bassie wil nog één keer genieten!Vreugde en verdriet liggen bij Bas van Toor – die vrijdag zijn 86e verjaardag viert – dicht bij elkaar. De ernstig verzwakte én verlamde clown Bassie krijgt in zijn ’eigen’ Vlaardingen een heus defilé als cadeau aangeboden van nog rijdende Bassie & Adriaan-auto’s en caravans. Het droevige nieuws is dat, uitgerekend op deze feestdag, zijn broer Aad er niet bij kan zijn... ook al vanwege gezondheidsproblemen.
16/09 18u15  Schattige beelden: Maxime en Leroy laten vol trots baby zienKersverse ouders Maxime Meiland en Leroy laten in een video op Instagram voor het eerst hun baby Vivé zien. Het kleine zusje van Claire werd dinsdag geboren. Ook Martien en Erica hebben op de geboorte van hun tweede kleindochter gereageerd.
16/09 18u15  Olcay trots op Ruud: ’Wat heb je gestreden’Olcay Gulsen is trots op haar partner Ruud de Wild, laat ze weten op Instagram. In een bericht blikt ze terug op de afgelopen periode waarin Ruud behandeld werd tegen darmkanker. Inmiddels is bekend dat de dj schoon is verklaard en binnenkort weer aan het werk gaat bij NPO Radio 2.
16/09 17u15  André Rieu geeft derde kerstconcert in MaastrichtAndré Rieu geeft eind dit jaar een derde kerstconcert in MECC Maastricht. De violist staat naast 18 en 19 december ook op 17 december in de hal, maakte hij donderdag bekend.
16/09 17u15  Emotionele Martien Meiland reageert op bevalling MaximeMaxime Meiland en haar grote liefde Leroy zijn de trotse ouders geworden van dochtertje Vivé. Ze is het kleine zusje van Claire. Martien en Erica zijn door het dolle heen, weet verslaggever Jordi Versteegden.
16/09 16u15  Frank: ’Hopelijk maakt Rogier met zijn nieuwe liefde iets van zijn leven!’Frank Jansen (75) gunt zijn ex-partner Rogier Smit, met wie hij sinds oktober vorig jaar in een vechtscheiding ligt, een nieuwe liefde. Albert Verlinde onthulde woensdagavond in Shownieuws dat de interieurspecialist al een halfjaar lief en leed deelt met de 28-jarige ’Marco’, met wie hij in Saint-Tropez zijn 47e verjaardag vierde.
16/09 15u15  Radiozender wil eventuele dwangsom voor show Theo Maassen betalenRadiozender 100% NL zegt dat theater De Liefde in Haarlem zich „geen zorgen” hoeft te maken over het betalen van de dwangsom die donderdagavond eventueel wordt opgelegd. Er is volgens de zender genoeg animo voor het inzamelen van geld onder de luisteraars.
16/09 15u15  ‘Dit verdient Matthijs van Nieuwkerk niet!’In de rubriek Wat Vindt Jan? laat Privé-icoon Jan Uriot wekelijks zijn licht schijnen over zijn hoogte- en dieptepunten in de wereld van glitter en glamour. Deze week over het opvallende presentatiedebuut van Rob Kemps (Snollebollekes) en de tranen van Matthijs van Nieuwkerk. Jan sprak ook met de moeder van The Bachelor Tony Junior.
16/09 14u15  Dionne Stax neemt stokje over van Sybrand NiessenSybrand Niessen stopy met het televisieprogramma Droomhuis Gezocht. De kersverse Omroep MAX-presentatrice Dionne Stax neemt zijn plaats in. Niessen, die het programma sinds 2010 presenteerde, heeft „in verband met een overvolle agenda” besloten te stoppen met het programma, meldt de omroep.
16/09 14u15  Oeuvreprijs voor Waardenberg en De JongHet Rotterdamse theaterduo Waardenberg en De Jong krijgt de VSCD Oeuvreprijs vanwege hun grote bijdrage aan het Nederlandse theaterlandschap. „Ik ga morgen naar de Gamma om een prijzenkast te timmeren en daar zet ik hem in. Als Wilfried hem nodig heeft, komt hij hem maar halen”, grapte Martin van Waardenberg over het toekennen van de onderscheiding.
16/09 13u15  Medewerkers stappen op bij organisatie prins Charles: ’Boevenpraktijken’De liefdadigheidsinstelling van prins Charles is opnieuw in verlegenheid gebracht nu in korte tijd twee bestuursleden zijn opgestapt. De directieleden legden hun taken neer na aantijgingen dat de organisatie in ruil voor een ontmoeting met de prins geld aannam van rijke buitenlandse zakenmannen.
16/09 13u15  Elton John moet opnieuw tournee uitstellenElton John kan dit najaar zijn afscheidstournee niet hervatten. Niet vanwege coronamaatregelen, maar omdat de superster kampt met een blessure aan zijn heup. Zijn optredens in Europa en in het Verenigd Koninkrijk zijn verplaatst naar 2023.
16/09 12u15  Ilja Leonard Pfeijffer en Marieke Lucas Rijneveld vieren de liefdeKlinkende namen voor de Boekenweek van volgend jaar: Ilja Leonard Pfeijffer en Marieke Lucas Rijneveld zijn de auteurs van resp. het Boekenweekgeschenk en het Boekenweekessay. Thema van de 87e Boekenweek, volgens traditie weer ’gewoon’ gepland in maart, is Eerste liefde.
16/09 11u15  Matthijs van Nieuwkerk in tranen: ’Dit was niet de bedoeling’Het is een beeld dat we niet vaker zagen: Matthijs van Nieuwkerk die zijn emoties de vrije loop laat. Voor zijn nieuwe NPO-programma CHANSONS! bezoekt de presentator samen met Rob Kemps het graf van zijn grote held Charles Aznavour, waarna Matthijs in huilen uitbarst. „Het overviel me, moet ik eerlijk zeggen”
16/09 11u15  Rechter verwerpt aanklacht vermeend slachtoffer Marilyn MansonEen van de vrouwen die Marilyn Manson ervan beschuldigde haar te hebben verkracht is door de rechter terecht gewezen. Haar aanklacht tegen de zanger werd verworpen, omdat ze niet specifiek kon aanduiden hoe haar geheugen al die tijd was onderdrukt en waarom ze daar niet eerder achter was gekomen.
16/09 10u15  Dochtertje voor Maxime MeilandDe Meilandjes zijn een nieuw familielid rijker. Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer zijn deze week ouders geworden van dochtertje Vivé.
16/09 09u15  Welke BN’er helpt Larissa aan een leuke vent?Je zou denken dat de mannen aan haar poezelige voetjes liggen. Maar om de ware liefde voor de knappe Larissa (32) te vinden, moet er in Celebrity matchmakers toch echt drie teams van BN’ers aan te pas komen.
16/09 09u15  ’17.000 euro voor laatst gedragen jurk Amy Winehouse’De mini-jurk die Amy Winehouse droeg tijdens haar laatste optreden gaat onder de hamer bij het veilinghuis Julien’s Auctions. De organisatie denkt dat het kledingstuk tenminste 17.000 euro kan opbrengen.
16/09 09u15  Ruud de Wild in oktober weer terug op de radioRuud de Wild keert op 4 oktober na ruim een half jaar terug op NPO Radio 2. Vanaf die datum presenteert de 52-jarige dj weer zijn KRO-NCRV-middagprogramma De Wild in de Middag, laat de omroep donderdagochtend weten.
16/09 06u15  ’Anneke Grönloh heeft het zonnetje aangezet’Drie jaar nadat ze op 76-jarige leeftijd overlijdt aan de gevolgen van een slopende longziekte, brengen vrienden en collega’s van Anneke Grönloh deze week een eerbetoon aan de iconische zangeres. Onder anderen Willeke Alberti, Rob de Nijs en Ria Valk staan stil bij het leven van Anneke, die begin jaren zestig met hits als Brandend zand, Paradiso en Soerabaja uitgroeit tot een absoluut tieneridool.
16/09 00u15  Najib Amhali opent verslavingskliniek in AbcoudeNajib Amhali heeft een verslavingskliniek in Abcoude geopend. Dat heeft de cabaretier, die zelf jarenlang kampte met verslavingen, samen gedaan met zijn begeleider Reda Saleh.
16/09 00u15  Jaap van Zweden stopt als dirigent van het New York PhilharmonicDe Nederlandse topdirigent Jaap van Zweden verlaat na afloop van het seizoen 2023-2024 het New York Philharmonic. In een interview met The New York Times vertelt Van Zweden, die in 2018 aantrad als chef-dirigent, dat de pandemie ervoor heeft gezorgd dat hij andere prioriteiten stelt in het leven.
16/09 00u15  Prins Andrew kan dagvaarding misbruikzaak niet langer ontlopenDe Britse prins Andrew heeft een tegenvaller te verduren gekregen tijdens een misbruikzaak in de Verenigde Staten. Een Brits gerechtshof heeft zich volgens Britse media bereid getoond om de zoon van koningin Elizabeth formeel te informeren over de zaak als dat noodzakelijk blijkt.
16/09 00u15  De nieuwe Privé vandaag in de winkel!Lees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

6x Johnny Depp: ’Niemand is veilig in huidige cancelcultuur’23/09 00u15 - De Telegraaf: Privé: Johnny Depp zegt dat hij slachtoffer is van de huidige cancelcultuur en stelt dat ’niemand veilig is’. De acteur wil dan ook dat mensen het opnemen voor anderen die te maken hebben met onrecht, zoals hijzelf.
6x Linda Evangelista haat zichzelf na mislukte cosmetische ingreep: ’Misvormd, depressief’23/09 16u15 - De Telegraaf: Privé: Voormalig supermodel Linda Evangelista zegt ’permanent misvormd’ te zijn door een mislukte cosmetische ingreep. In een bericht op Instagram legt het icoon uit de jaren negentig uit dat ze om die reden al een tijd niet meer in de schijnwerpers is verschenen en niet meer werkt.
6x Zoontje Ronan Keating met spoed opgenomen: ’Mama en papa zijn ongelofelijk bezorgd’23/09 16u15 - De Telegraaf: Privé: Ronan Keating maakt zich grote zorgen nu zijn zoontje met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram deelde de zanger donderdag twee foto’s van de vierjarige Cooper in een ziekenhuisbed. Op een ervan heeft hij een zuurstofmasker op.
5x Luuk Ikink voortaan zonder bril te zien op tv22/09 20u15 - De Telegraaf: Privé: Luuk Ikink is al sinds hij sidekick was van Humberto Tan bebrild op televisie te zien, maar daar komt vanaf donderdag een einde aan. In RTL Boulevard onthulde zijn collega Marieke Elsinga namelijk dat de presentator zijn ogen heeft laten laseren.
5x Eddie Murphy aan de slag voor Amazon22/09 22u15 - De Telegraaf: Privé: Eddie Murphy heeft zich de komende jaren verbonden aan de filmstudio van Amazon. De acteur heeft een contract getekend voor drie speelfilms en een zogeheten first-look filmdeal, waarbij hij originele filmprojecten mag ontwikkelen waar hij zelf mogelijk de hoofdrol in kan spelen.
5x Prins Charles’ laatste woorden aan zijn vader…23/09 06u15 - De Telegraaf: Privé: Tot het laatste moment was prins Philip zo scherp als een mes. Zo spreekt de hertog van Edinburgh op de avond voor zijn overlijden met zijn zoon, prins Charles, die zijn vader laat weten dat de familie bezig is met de voorbereidingen van zijn honderdste verjaardag, wetende dat Philip niet bepaald enthousiast is over het idee. Het zou het laatste gesprek tussen de twee zijn...
5x Britney Spears stemt formeel in met einde curatele23/09 08u15 - De Telegraaf: Privé: Britney Spears heeft woensdag in een officiële verklaring aan de rechtbank laten weten dat ze het eens is met de petitie van haar vader Jamie. Pa Spears liet op 7 september weten dat hij de curatele waar zijn dochter al dertien jaar onder staat wil beëindigen.
5x Kim Kardashian gastpresentator Saturday Night Live23/09 08u15 - De Telegraaf: Privé: Sketchshow Saturday Night Live heeft de eerste presentatoren van het nieuwe seizoen van het programma bekendgemaakt. Kim Kardashian is één van de gelukkigen.
5x ‘De hit van deze herfst: knutsel-tv’23/09 09u15 - De Telegraaf: Privé: De dagen worden korter, de tv-avonden langer. Dat betekent uitkijken naar de herfst met een bomvol televisieprogramma. NPO, RTL en SBS6 komen met drie nieuwe knutselshows. In een nieuwe aflevering van de Cultuur en Mediapodcast bespreken Daphne van Rossum, Marco Weijers en Bart Wijlaars wat we daarvan kunnen verwachten.
5x Slachtoffer echtgenoot Nicki Minaj: ’Geïntimideerd toen ik half miljoen afwees’23/09 10u15 - De Telegraaf: Privé: De vrouw die in 1994 ten prooi viel aan Kenneth Petty heeft woensdag een interview gegeven over haar aanklacht tegen hem en zijn echtgenote, Nicki Minaj. Volgens de vrouw proberen Petty en Minaj haar te dwingen haar beschuldigingen in te trekken.

Statistieken

Artikels:
28361
Gelezen:
55189
Aantal lezers nu:
52


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven