donderdag 23 september 2021, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u30
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
23/09 17u15  Edelhert Hubertus wordt geserveerd in restaurant Hoge Veluwe Edelhert Hubertus, een icoon van de Hoge Veluwe, overleefde een aanval van een rivaal niet tijdens de bronst. Hij zal worden geserveerd in het restaurant van het park.
23/09 00u15  Carole Baskin verkoopt dierentuin van Joe Exotic De voormalige dierentuin van Joe Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic, is van eigenaar verwisseld. Exotic werd internationaal bekend door de documentaireserie Tiger king. Carole Baskin, de aartsrivale van Exotic, heeft het terrein verkocht, melden Amerikaanse media.
23/09 00u15  Angelina Jolie vraagt aandacht voor Afghanistan en breekt Instagramrecord In drie uur tijd had Hollywoodactrice Angelina Jolie op Instagram 2 miljoen volgers. Ze vraagt er geen aandacht voor zichzelf maar voor Afghanistan.
22/09 00u15  Ann Lemmens (41) in verwachting van tweede kind Tv-presentatrice An Lemmens (41) is opnieuw zwanger.
22/09 00u15  Afghaanse vrouw bevalt tijdens evacuatievlucht De 26-jarige Soman Noori is op 10.000 meter hoogte bevallen van een dochter. De vrouw was onderweg naar het Verenigd Koninkrijk met een evacuatievlucht van Turkish Airlines, toen ze weeën kreeg. Het cabinepersoneel stond haar bij tijdens de bevalling, waarna de kleine Havva ter wereld kwam. Moeder en dochter stellen het momenteel goed.
22/09 00u15  Italo-Amerikanen boos op Cuomo na suggestie dat graag zoenen en knuffelen ‘cultureel’ is Andrew Cuomo, de gouverneur van New York, nam deze week ontslag. Elf vrouwen beschuldigen hem van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Echte excuses sprak de Democraat niet uit, wel zei hij dat er een ‘generatiegebonden en culturele verschuiving’ is gekomen waar hij zich bewuster van had moeten zijn.
22/09 00u15  Frances Lefebure getrouwd met Boris Van Severen Frances Lefebure (32) en Boris Van Severen (32) zijn getrouwd. Dat maakte het BV-koppel zelf bekend op sociale media.
21/09 18u15  Japanse zussen zijn oudste eeneiige tweeling ooit Twee Japanse zussen van meer dan 107 jaar oud zijn de oudste eeneiige tweeling ooit. Umeno Sumiyama en Koume Kodama werden op 1 september 107 jaar en 300 dagen oud en verbraken daarmee het vorige wereldrecord.
21/09 00u15  Revolver die Billy the Kid doodde, geveild voor 6 miljoen dollar Op een veiling in Los Angels is de revolver waarmee in 1881 de bekende outlaw Billy the Kid werd neergeschoten, voor 6 miljoen dollar van eigenaar gewisseld. Volgens veilinghuis Bonhams is de revolver nog in goede staat en gaat het om ‘een overblijfsel van een van de meest mythische verhalen van het Wilde Westen’.
21/09 00u15  Abonnee zoo krijgt contactverbod met chimpansee: ‘Ik zie Chita graag, en hij mij’ Adie Timmermans, een dierenliefhebster en abonnee van de Antwerpse Zoo uit Deurne, heeft een opmerkelijk brief gekregen van de dierentuin. Er wordt haar gevraagd geen contact meer te maken met chimpansee Chita wanneer ze op bezoek komt.
21/09 00u15  Veertig jaar oude bruidstaart van Charles en Diana voor 1.850 pond geveild Een stuk van de bruidstaart van prins Charles en prinses Diana heeft bij een veiling 1.850 pond (zo’n 2.185 euro) opgeleverd. Het stuk gebak van zo’n 20 bij 20 centimeter werd al sinds het huwelijk in 1981 door een medewerkster van de koninklijke familie in huishoudfolie bewaard. Bekijk in bovenstaande video hoe de cake er vandaag uitziet.
20/09 00u15  Lil’ Kleine voor rechtbank na mishandeling Het Nederlandse open­baar ministerie gaat rapper Lil’ Kleine vervolgen voor mishandeling. De rapper moet op 8 september ­samen met twee mannen van 49 en 51 jaar uit Boxtel verschijnen voor de rechtbank in Amsterdam. De zaak wordt dan nog niet inhoudelijk behandeld.
20/09 00u15  Antwerp-trainer Brian Priske verschijnt halfnaakt op de persconferentie na kwalificatie Brian Priske (44), de Deense coach van Antwerp, verscheen op de persconferentie in ontbloot bovenlijf en met handdoek rond het middel. Een gevolg van een weddenschap, zo bleek.
20/09 00u15  Scarlett Johansson bevallen van tweede kind Scarlett Johansson (36) is voor de tweede keer moeder geworden. Haar echtgenoot Colin Jost (39) schrijft op sociale media dat ze een zoontje hebben gekregen.
19/09 00u15  Nathalie Meskens bevallen van zoontje VTM-presentatrice Nathalie Meskens is deze week bevallen van een tweede kindje. Samen met haar partner Nadim kreeg ze een zoontje, Loé.
Laatste update: vandaag om 17u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/09 00u15  Regi stippelt eigen wandelroute uitGouden platen, Zomerhits, een talentenjacht op tv en een radioshow op Qmusic: de dagen van Regi Penxten zijn tegenwoordig goed gevuld. En toch gaat hij elke dag minstens vijf kilometer wandelen. Het inspireerde hem tot een nieuwe wandeltocht in zijn thuisprovincie Limburg.
19/09 00u15  Beroemd pompoenkunstwerk in zee geslagen bij stormEen storm heeft maandagochtend het wereldberoemde kunstwerk van een pompoen in zee geblazen op het Japanse kunsteiland Naoshima.
18/09 00u15  Jennifer Lawrence is zwanger van eerste kindjeHollywoodactrice Jennifer Lawrence (31) en haar echtgenoot Cooke Maroney (37) verwachten hun eerste kindje. Dat melden Amerikaanse media.
18/09 00u15  Kanye West vraagt nu ook officieel naamsverandering aanKanye West heeft nu ook officieel een aanvraag ingediend bij het hooggerechtshof van Californië voor het wijzigen van zijn naam. De 44-jarige rapper en producer wil voortaan als ‘Ye’ door het leven gaan, zonder middelste naam of achternaam.
18/09 00u15  Eva De Roo en Jan Paternoster verwachten tweede kindOp Instagram laat Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo weten dat zij en haar man, muzikant Jan Paternoster, een tweede kindje verwachten. Hun zoontje Lucca vierde in juni zijn eerste verjaardag.
17/09 00u15  Vliegtuig moet rechtsomkeer maken nadat deur was opengevlogen tijdens opstijgenEen vrachtvliegtuig van de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Aerosucre moest vlak na opstijgen weer terugkeren naar de luchthaven. De piloot ontdekte dat de deur van de laadruimte niet vergrendeld was.
17/09 00u15  Montenegro zoekt jaarlijks naar meest luie inwoner: wie kan het langst niksen?Wie denkt dat je met luieren niks kan bereiken, is mis. In Montenegro kan je er zelfs een prijs mee winnen. Jaarlijks wordt er gezocht naar de meest luie persoon van het land: die persoon moet zo lang mogelijk op een matje blijven liggen en niks doen. ‘Onderschat deze proef niet’, zegt organisator Milos Blagojevic. ‘Het is vooral een mentaal spelletje.’
17/09 00u15  Roméo Elvis in het huwelijksbootje gestapt met Frans fotomodel Lena SimonneRoméo Elvis (28) is afgelopen zondag in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt. De Brusselse muzikant en rapper zei ja tegen zijn vriendin Lena Simonne, een Frans fotomodel. Elvis, de broer van zangeres Angèle, zette een filmpje van zijn trouwerij op Instagram.
17/09 00u15  Tekst van nooit opgenomen Beatlessong in nieuw boekIn een nieuw boek publiceert Paul McCartney een ‘zelf­portret in 154 songs’. Het gaat om 154 songteksten, aangevuld met conversaties van de 79-jarige muzikant met de dichter Paul Muldoon over de totstandkoming van de songs.
17/09 00u15  Foo Fighters steken de draak met ultraconservatieve betogers‘Je moet niet haten, je moet dansen.’ Voor hun optreden in Kansas trakteerden de Foo Fighters betogers van de Westboro Baptist Church op een uitvoering van de wereldhit ‘You Should Be Dancing’.
16/09 00u15  Fotograaf heeft bijzondere ontmoeting met vosEen nieuwsgierig jong vosje trof eerder deze maand twee fotografen op zijn pad. De nieuwsgierigheid van het vosje nam de overhand en het diertje kwam tot vlak bij de fotografen. De bijzondere ontmoeting tussen mens en dier vond plaats in Lofoten, een eilandengroep in Noorwegen. Bekijk het speciale moment in bovenstaande video.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

6x Angelina Jolie vraagt aandacht voor Afghanistan en breekt Instagramrecord23/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In drie uur tijd had Hollywoodactrice Angelina Jolie op Instagram 2 miljoen volgers. Ze vraagt er geen aandacht voor zichzelf maar voor Afghanistan.
6x Carole Baskin verkoopt dierentuin van Joe Exotic23/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De voormalige dierentuin van Joe Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic, is van eigenaar verwisseld. Exotic werd internationaal bekend door de documentaireserie Tiger king. Carole Baskin, de aartsrivale van Exotic, heeft het terrein verkocht, melden Amerikaanse media.
2x Fotograaf heeft bijzondere ontmoeting met vos16/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een nieuwsgierig jong vosje trof eerder deze maand twee fotografen op zijn pad. De nieuwsgierigheid van het vosje nam de overhand en het diertje kwam tot vlak bij de fotografen. De bijzondere ontmoeting tussen mens en dier vond plaats in Lofoten, een eilandengroep in Noorwegen. Bekijk het speciale moment in bovenstaande video.
2x Foo Fighters steken de draak met ultraconservatieve betogers17/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: ‘Je moet niet haten, je moet dansen.’ Voor hun optreden in Kansas trakteerden de Foo Fighters betogers van de Westboro Baptist Church op een uitvoering van de wereldhit ‘You Should Be Dancing’.
2x Tekst van nooit opgenomen Beatlessong in nieuw boek17/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In een nieuw boek publiceert Paul McCartney een ‘zelf­portret in 154 songs’. Het gaat om 154 songteksten, aangevuld met conversaties van de 79-jarige muzikant met de dichter Paul Muldoon over de totstandkoming van de songs.
2x Roméo Elvis in het huwelijksbootje gestapt met Frans fotomodel Lena Simonne17/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Roméo Elvis (28) is afgelopen zondag in alle stilte in het huwelijksbootje gestapt. De Brusselse muzikant en rapper zei ja tegen zijn vriendin Lena Simonne, een Frans fotomodel. Elvis, de broer van zangeres Angèle, zette een filmpje van zijn trouwerij op Instagram.
2x Montenegro zoekt jaarlijks naar meest luie inwoner: wie kan het langst niksen?17/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Wie denkt dat je met luieren niks kan bereiken, is mis. In Montenegro kan je er zelfs een prijs mee winnen. Jaarlijks wordt er gezocht naar de meest luie persoon van het land: die persoon moet zo lang mogelijk op een matje blijven liggen en niks doen. ‘Onderschat deze proef niet’, zegt organisator Milos Blagojevic. ‘Het is vooral een mentaal spelletje.’
2x Vliegtuig moet rechtsomkeer maken nadat deur was opengevlogen tijdens opstijgen17/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een vrachtvliegtuig van de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Aerosucre moest vlak na opstijgen weer terugkeren naar de luchthaven. De piloot ontdekte dat de deur van de laadruimte niet vergrendeld was.
2x Eva De Roo en Jan Paternoster verwachten tweede kind18/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Op Instagram laat Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo weten dat zij en haar man, muzikant Jan Paternoster, een tweede kindje verwachten. Hun zoontje Lucca vierde in juni zijn eerste verjaardag.
2x Kanye West vraagt nu ook officieel naamsverandering aan18/09 00u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Kanye West heeft nu ook officieel een aanvraag ingediend bij het hooggerechtshof van Californië voor het wijzigen van zijn naam. De 44-jarige rapper en producer wil voortaan als ‘Ye’ door het leven gaan, zonder middelste naam of achternaam.

Statistieken

Artikels:
28361
Gelezen:
55189
Aantal lezers nu:
48


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven