donderdag 23 september 2021, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 23u30
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
23/09 23u15  Achterklap-updates | Jim Bakkum denkt terug aan begindagen met Bettina Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
23/09 22u15  Jason Derulo en zijn vriendin Jena Frumes verbreken hun relatie Jason Derulo en zijn vriendin Jena Frumes, die in mei van hun zoon Jason King Derulo beviel, zijn uit elkaar gegaan.
23/09 18u15  Edwin Spee heeft nieuwe vriendin: 'Bibian, wat jij zo graag wilde is gebeurd' Edwin Spee, de man van de in maart overleden snowboardster Bibian Mentel, heeft sinds kort een nieuwe liefde.
23/09 18u15  Achterklap-updates | Giel Beelen denkt terug aan overleden zus Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
23/09 16u15  Vierjarige zoon van Ronan Keating met spoed naar het ziekenhuis De zoon van Ronan Keating is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram deelde de Boyzone-zanger donderdag twee foto's van de vierjarige Cooper in een ziekenhuisbed. Op een ervan heeft het kind een zuurstofmasker op.
23/09 15u15  Linda Evangelista al vijf jaar 'kluizenaar' door mislukte cosmetische ingreep Voormalig supermodel Linda Evangelista zegt 'permanent misvormd' te zijn door een mislukte cosmetische ingreep. Om die reden verschijnt ze al vijf jaar niet meer in de schijnwerpers, schrijft de 56-jarige Canadese donderdag op Instagram.
23/09 15u15  Nikkie de Jager ziet spreken bij VN als ontgroening: 'Wil nog veel meer doen' Nikkie de Jager heeft een wel heel bijzondere week: ze begon in New York bij het Met Gala, mocht spreken bij de Verenigde Naties, ontving een nominatie voor de Televizier-Ster Presentatrice en lanceert vanavond haar eigen make-uplijn. In gesprek met NU.nl vertelt de presentatrice en YouTuber hoe bijzonder het is om dit allemaal mee te mogen maken én dat ze nog veel meer wil doen voor lhbtiq+-rechten.
23/09 12u15  Achterklap-updates | Soundos El Ahmadi sluit deelname Expeditie Robinson uit Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
23/09 11u15  Achterklap-updates | Roxeanne Hazes eert vader op sterfdag Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
23/09 08u15  Britney Spears wil direct ontslag vader om huwelijkse voorwaarden op te stellen Britney Spears wil dat haar vader zo snel mogelijk wordt ontslagen als haar curator zodat ze kan beginnen aan het opstellen van huwelijkse voorwaarden voor haar verloofde Sam Asghari. De advocaat van de zangeres laat volgens Deadline in rechtbankpapieren weten dat ze vanaf de volgende hoorzitting een tijdelijke opvolger als curator wil.
23/09 08u15  Achterklap-updates | Cameron Diaz is bij haar beste vriendin op bezoek Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/09 23u15  'Proefpensioen' beviel Graham Norton (58) bijzonder slecht Graham Norton besloot vorig jaar minder klussen aan te nemen, maar de 58-jarige presentator ontdekte daardoor dat hij nog lang niet met pensioen wil.
22/09 23u15  Achterklap-updates | Yolanthe Cabau geniet van samenzijn met zus Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/09 20u15  R. Kelly getuigt zoals verwacht niet tijdens eigen misbruikzaak R. Kelly getuigt inderdaad niet tijdens de behandeling van zijn misbruikzaak in New York. Het leek er al op dat dit niet zou gebeuren, want zijn naam stond niet op de lijst van getuigen die zijn advocaten zouden oproepen.
22/09 20u15  Achterklap-updates | Jan Smit en Louis van Gaal gaan samen iets doen Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Laatste update: vandaag om 23u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
22/09 15u15  Achterklap-updates | Kapsel Nicole Richie vat vlam op verjaardagsfeestBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/09 15u15  Vier jaar cel geëist tegen verdachte van overval Fred van LeerHet Openbaar Ministerie (OM) heeft woensdag vier jaar cel geëist tegen een verdachte van de gewapende overval op stylist Fred van Leer in november vorig jaar. De 23-jarige Amsterdammer Oualid S. ontkende betrokkenheid bij aanvang van zijn strafproces in de rechtbank Rotterdam.
22/09 14u15  Zoon van Marco Borsato gelooft dat zijn vader nooit meer vreemdgaatLuca Borsato, de oudste zoon van Marco en Leontine Borsato, gelooft zijn vader volledig als hij zegt Leontine nooit meer te zullen bedriegen. In gesprek met Weekend vertelt Luca Borsato (links op de foto) dat hij vindt dat mensen een tweede kans verdienen.
22/09 14u15  Vier jaar cel tegen verdachte van overval Fred van Leer geëist, Oualid S. ontkentDe verdachte van de gewapende overval op stylist Fred van Leer in november vorig jaar heeft woensdag 48 maanden celstraf tegen hem horen eisen. De 23-jarige Amsterdammer Oualid S. ontkende betrokkenheid bij aanvang van zijn strafproces in de rechtbank in Rotterdam.
22/09 14u15  Ruim 10 miljoen euro naar leden Koninklijk Huis: wat wordt daarmee gedaan?Ruim 1 miljoen euro aan salaris voor de koning, 400.000 euro voor koningin Máxima en 569.000 euro voor prinses Beatrix: de meeste mensen dromen van zulke bedragen. In de begroting van 2022 staat dat er ruim 10 miljoen euro voor de leden van het Koninklijk Huis wordt gereserveerd, maar waar gaat al dat geld aan op?
22/09 13u15  Achterklap-updates | Raven van Dorst heeft geen zin in Televizier-galaBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
22/09 11u15  Verdachte gewapende overval Fred van Leer ontkent betrokkenheidDe verdachte van de gewapende overval op stylist Fred van Leer in november vorig jaar ontkent betrokkenheid. De 23-jarige Amsterdammer Oualid S. deed dat woensdag bij aanvang van zijn strafproces in de rechtbank in Rotterdam.
22/09 10u15  Jan Terlouw (89) heeft nieuwe relatie: 'Verliefdheid alsof je zestien bent'Jan Terlouw (89) heeft een relatie met de 37 jaar jongere Annette Mul. Hun liefde voelt als een 'puberale verliefdheid', vertelde Mul dinsdag in College Tour.
22/09 09u15  Ariana Grande vreest voor leven na dreigement van stalker met mesAriana Grande vreest dat de stalker die onlangs met een mes bij haar huis stond haar zal vermoorden als hij geen omgangsverbod krijgt. De 23-jarige man zou voor zijn arrestatie hebben gedreigd haar om het leven te brengen, blijkt uit rechtbankpapieren in handen van TMZ en Page Six.
22/09 07u15  Dr. Dre moet ex-vrouw nog eens 1,5 miljoen dollar betalenDr. Dre is door de rechter in Los Angeles opgelegd nog eens 1,5 miljoen dollar (1,28 miljoen euro) te betalen aan zijn ex-vrouw Nicole Young. Dat bedrag zou de juridische kosten die Young heeft gemaakt in de rechtszaak tegen de rapper moeten vergoeden, schrijft Page Six.
22/09 07u15  Achterklap-updates | Jessica Biel en Justin Timberlake spelen een spelletjeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/09 23u15  Achterklap-updates | Winston Gerschtanowitz probeert met dieren te pratenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/09 20u15  Gordon opnieuw kwaad om berichtgeving over zijn hond TotoGordon is boos, omdat er volgens hem 'onzinverhalen' en 'leugens' over hem zijn verschenen. De zanger en presentator vindt het niet kunnen dat onder meer Mediacourant en LINDA.nl melden dat zijn hond Toto niet is meeverhuisd naar Dubai.
21/09 20u15  Brandweer rukt uit om brand in kelder van Will Smith te blussenDe brandweer van de Amerikaanse stad Calabasas is maandagmiddag uitgerukt om een brand in de kelder van Will Smith te blussen. Volgens Page Six is niemand bij de brand gewond geraakt.
21/09 18u15  Achterklap-updates | Kim-Lian van der Meijs dochter wil een ander kapselBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/09 17u15  Lil Kleine: 'Huwelijk is uitgesteld vanwege corona'Hoewel rapper Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes niet meer samenwonen na een breed uitgemeten ruzie op Ibiza, gaat hun huwelijk gewoon door. Dat vertelde de rapper dinsdag in het radioprogramma 100% NL.
21/09 16u15  Frank Masmeijer moet negen maanden celstraf inhalenOud-presentator Frank Masmeijer moet de negen maanden celstraf inhalen die hij vanwege een tijdelijke coronamaatregel niet in de Belgische gevangenis hoefde door te brengen. Dat bevestigt een woordvoerder van het parket van Oost-Vlaanderen naar aanleiding van een bericht van Shownieuws.
21/09 16u15  Achterklap-updates | Fred van Leer deelt kiekje uit de oude doosBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/09 14u15  Hans Kazàn is weer aan het werk na operatie aan slagaderHans Kazàn is goed hersteld van een operatie aan zijn slagader. De 68-jarige illusionist schrijft op LinkedIn dat hij blij is om weer thuis te zijn en aan het werk te kunnen.
21/09 14u15  Achterklap-updates | Maxime Meiland mag weer wijnenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/09 09u15  Voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts kan nu omgaan met verdrietKathleen Aerts heeft in het verleden grote moeite gehad om met haar emoties om te gaan, zeker toen twintig jaar geleden haar vader overleed en het contrast met de vrolijke wereld van K3 te groot werd. In gesprek met HUMO vertelt Aerts dat ze inmiddels een manier heeft gevonden om met haar verdriet om te gaan.
21/09 09u15  Achterklap-updates | Koen Kardashian melkt een koeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
21/09 08u15  Voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts kan nu met verdriet omgaanKathleen Aerts heeft grote moeite gehad met haar emoties om te gaan, zeker toen twintig jaar geleden haar vader overleed en het contrast met de kleurrijke en vrolijke wereld van K3 te groot werd. In gesprek met HUMO vertelt Aerts dat ze inmiddels een manier heeft gevonden met haar verdriet om te gaan.
21/09 07u15  Achterklap-updates | Britney Spears is terug op InstagramBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 23u15  Ben Affleck spreekt voor het eerst over Jennifer Lopez in interviewBen Affleck heeft voor het eerst sinds hij weer samen is met Jennifer Lopez in een interview over haar gesproken. De acteur vertelt aan de Amerikaanse website AdWeek dat hij veel 'ontzag' heeft voor het effect dat de zangeres op de wereld heeft.
20/09 21u15  Helmut Lotti vond ontvoeringsgerucht het ergste dat hij over zichzelf hoordeHelmut Lotti zegt in gesprek met De Telegraaf dat hij er ooit van beschuldigd is dat hij zijn eigen dochter had ontvoerd. De Belgische zanger vindt dat de ergste roddel die hij ooit over zichzelf heeft gehoord.
20/09 21u15  Achterklap-updates | Ashley Graham in verwachting van een tweelingBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 19u15  Frits Wester is een jaar samen met zijn vriendin JeannineFrits Wester en zijn vriendin Jeannine zijn maandag een jaar samen, zo laat de 59-jarige parlementair verslaggever aan RTL Boulevard weten.
20/09 19u15  Achterklap-updates | Sylvie Meis en man vieren eenjarig huwelijk in SpanjeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 17u15  Achterklap-updates | Sylvie Meis en man vieren eenjarig huwelijk in Spaans hotelBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 14u15  Prinses Beatrice en echtgenoot hebben een dochter gekregenDe Britse prinses Beatrice en haar echtgenoot Edoardo Mapelli Mozzi hebben hun eerste kind gekregen, meldt Buckingham Palace maandag.
20/09 14u15  Achterklap-updates | Familie Boszhard doet een dagje TexelBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 13u15  Eva Simons verwacht haar eerste kindEva Simons heeft maandag laten weten dat ze haar eerste kind verwacht. 'I'm pregnant!', schrijft de 37-jarige zangeres op Instagram.
20/09 11u15  Achterklap-updates | Royce de Vries is weer aan het werkBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 08u15  Achterklap-updates | Badr Hari staat tussen de koeienBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
20/09 08u15  Sonja Bakker stopt met boeken en wil mensen persoonlijk helpen bij afvallenSonja Bakker legt haar werk als schrijver van dieetboeken neer na beschuldigingen van plagiaat en wil teruggaan naar het een-op-een begeleiden van mensen bij het afvallen. In De Telegraaf vertelt ze dat ze stopt met haar werk in de publiciteit, omdat er een 'klopjacht' op haar is geopend.
19/09 20u15  Achterklap-updates | Rob Kemps treedt eindelijk weer opBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/09 19u15  Achterklap-updates | Thomas van der Vlugt werkt hard in de gymBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/09 17u15  Adele bevestigt relatie met sportmakelaarDe Britse zangeres Adele heeft zondag met een foto op Instagram haar relatie met de Amerikaanse sportmakelaar Rich Paul bevestigd.
19/09 16u15  Sterrin Smalbrugge groeide op in streng gelovig gezin: 'Het was een sekte'Ecoloog Sterrin Smalbrugge is opgegroeid in een streng gelovig gezin en heeft daar nog altijd moeite mee, vertelde ze in het radioprogramma Onze Man in Deventer van Özcan Akyol.
19/09 16u15  Achterklap-updates | Sylvie Meis viert katoenen huwelijkBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/09 13u15  Achterklap-updates | Martijn Krabbé viert tweejarig huwelijksjubileumBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
19/09 11u15  Amy Schumer laat baarmoeder en blindedarm verwijderen wegens endometrioseAmy Schumer heeft haar baarmoeder en blindedarm laten verwijderen. Dat maakt de Amerikaanse comédienne zaterdag bekend op Instagram.
19/09 11u15  Sonja Bakker legt werk voorlopig neer na beschuldigingen van plagiaatSonja Bakker heeft besloten voorlopig te stoppen met haar werk. De dieetgoeroe heeft behoefte aan rust, vertelde ze zaterdag aan RTL Boulevard.
19/09 09u15  IJslandse Songfestival-zanger Dadi Freyr voor de tweede keer vader gewordenDadi Freyr en zijn vrouw Árný Fjóla Ásmundsdóttir, beiden lid van de IJslandse Songfestival-inzending Dadi og Gagnamagnid, zijn ouders geworden van hun tweede kind. Dat laat de frontman zaterdag weten op Twitter.
19/09 08u15  IJslandse songfestivalzanger Daði Freyr voor de tweede keer vader gewordenDaði Freyr Pétursson en zijn vrouw Árný, allebei lid van de IJslandse songfestivalinzending Daði og Gagnamagnið, zijn ouders geworden van hun tweede kindje. Op Twitter deelt de frontman het vrolijke nieuws.
19/09 08u15  Sonja Bakker legt werk neer na plagiaat-beschuldigingenSonja Bakker heeft besloten te stoppen met haar werk. De dieetgoeroe kwam de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws omdat ze plagiaat zou hebben gepleegd. Zaterdag maakte ze aan RTL Boulevard bekend dat ze behoefte heeft aan rust.
18/09 18u15  Optreden is 'een soort medicijn' voor Jan RotOptreden is een soort medicijn voor zanger en tekstschrijver Jan Rot, vertelt hij in een gesprek op NPO Radio 1. Rot begon deze week met zijn nieuwe tournee OK Boomer, hoewel bij hem een ongeneeslijke vorm van kanker is geconstateerd.
18/09 18u15  Achterklap-updates | Maik de Boer deelt foto van modemisserBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/09 14u15  Achterklap-updates | Birgit Schuurman doet dutjes op strandbedjesBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/09 13u15  Hondenoppas verbleef maanden in huis Lady Gaga na schietincidentRyan Fischer, de man die eind februari tijdens het uitlaten van de drie Franse buldogs van Lady Gaga door twee gewapende mannen werd overvallen en neergeschoten, heeft maanden in het huis van de zangeres verbleven om te kunnen herstellen.
18/09 11u15  Hondenoppas Lady Gaga verbleef maanden in huis zangeres na schietincidentRyan Fischer, de man die eind februari tijdens het uitlaten van de drie Franse buldogs van Lady Gaga door twee gewapende mannen werd overvallen en neergeschoten, verbleef maanden in het huis van de zangeres om te kunnen herstellen.
18/09 09u15  Jamie Oliver zet familie hoger op prioriteitenlijstje dan werk en etenJamie Oliver werd door de coronacrisis gedwongen na te denken over zijn persoonlijke leven. Hij werkt nu minder uren op een dag, neemt vaker vakantie en brengt meer tijd door met zijn gezin.
18/09 09u15  Achterklap-updates | Kim Feenstra en Koen Kardashian gaan het anders doenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/09 08u15  Erica Meiland vertelt over coming-out Martien in eigen biografieRealityster Erica Meiland krijgt een eigen biografie, waarin ze onder meer vertelt dat ze niet altijd even goed omging met de coming-out van haar echtgenoot Martien. Hij kreeg op zijn veertigste een relatie met een man.
18/09 07u15  Erica Meiland vond coming-out Martien moeilijk: 'Heb weleens keukenmes gepakt'Realityster Erica Meiland ging niet altijd even goed om met de coming-out van haar echtgenoot Martien, die op zijn veertigste een relatie met een man kreeg. Dat vertelt ze in het tv-programma HLF8 van Johnny de Mol.
17/09 23u15  Torn-zangeres Natalie Imbruglia had moeite met succes van megahitZangeres en actrice Natalie Imbruglia vond het succes naar aanleiding van haar wereldwijde hit Torn in de jaren negentig erg moeilijk. Dat zegt de inmiddels 46-jarige Australische in een interview met The Guardian.
17/09 23u15  Video | Clown Bassie op 86e verjaardag verrast met parade langs huisIn Vlaardingen is vrijdag een defilé gehouden ter ere van de 86e verjaardag van Bas van Toor. Auto's in Bassie & Adriaan-stijl reden langs het huis van de beroemde clown
17/09 22u15  Achterklap-updates | Angelina Jolie is vereerdBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 21u15  Erica Meiland ging slecht om met coming-out Martien: 'Heb weleens keukenmes gepakt'Realityster Erica Meiland ging niet altijd even goed om met de coming-out van haar echtgenoot Martien, die op zijn veertigste een relatie met een man kreeg. Dat vertelt ze in het tv-programma HLF8 van Johnny de Mol.
17/09 19u15  Nicolas Cage wil nooit met pensioen gaanDe Amerikaanse acteur Nicolas Cage gaat als het aan hem ligt nooit met pensioen. Dat vertelt hij in een interview met Entertainment Weekly.
17/09 19u15  Achterklap-updates | Billie laat haar nieuwe tatoeage zienBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 18u15  Achterklap-updates | Gordon start met zijn grootste avontuurBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 17u15  Achterklap-updates | Trijntje Oosterhuis zet jarige zoon in het zonnetjeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 14u15  Nick Cave komt met boek over jaren na overlijden van zoon ArthurNick Cave komt met een boek over de jaren na het overlijden van zijn zoon Arthur, schrijft The Guardian. De jongen stierf zes jaar geleden op vijftienjarige leeftijd.
17/09 12u15  Achterklap-updates | Jeangu Macrooy is klaar voor nieuwe dingenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 10u15  André Hazes houdt komende tijd rust wegens burn-outklachtenAndré Hazes houdt de komende tijd rust vanwege emotionele burn-outklachten, zo laat zijn management vrijdag weten. De zanger heeft tijd nodig om weer op krachten te komen.
17/09 09u15  Achterklap-updates | Karin Bloemen is een alleskunnerBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 08u15  Achterklap-updates | Dan Karaty is even weg met zijn vrouwBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/09 08u15  Frank Masmeijer weer in Belgische cel na strafonderbreking wegens coronaOud-presentator Frank Masmeijer zit sinds maandag weer vast in de gevangenis in het Belgische Beveren. Een woordvoerder van het parket Oost-Vlaanderen heeft een bericht hierover van Shownieuws bevestigd.
17/09 07u15  Rapper T.I. en zijn vrouw worden niet vervolgd wegens misbruikHet Openbaar Ministerie in Los Angeles ziet af van een rechtszaak tegen rapper T.I. en zijn vrouw Tameka 'Tiny' Harris wegens seksueel misbruik, schrijft TMZ.
16/09 23u15  Grey's Anatomy-acteur Patrick Dempsey 'terroriseerde' zijn collega'sDe Amerikaanse acteur Patrick Dempsey, bij het grote publiek beter bekend als Derek 'McDreamy' Shepherd uit de tv-serie Grey's Anatomy, werd uit de show geschreven omdat hij de set terroriseerde. Dat meldt The Hollywood Reporter op basis van het nog uit te komen boek How to Save a Life: The Inside Story of Grey's Anatomy van Lynette Rice.
16/09 23u15  Achterklap-updates | Bas Smit doet aan 'twinning' met Ruud GullitBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/09 22u15  Frank Masmeijer opnieuw vast in Belgische celOud-presentator Frank Masmeijer zit sinds maandag weer vast in de gevangenis in het Belgische Beveren. Een woordvoerder van het parket Oost-Vlaanderen heeft een bericht hierover van Shownieuws bevestigd.
16/09 22u15  Achterklap-updates | Sylvia Geersen is ziekjesBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/09 19u15  Kim Kardashian heeft genoeg kinderenRealityster Kim Kardashian is niet van plan om meer kinderen te nemen. Dat vertelt ze in een interview met talkshowhost Ellen DeGeneres, dat donderdag wordt uitgezonden tijdens het laatste seizoen van The Ellen DeGeneres Show.
16/09 19u15  Achterklap-updates | Renée Zellwegers relatie is 'Instagram official'Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/09 17u15  Achterklap-updates | Ilse Warringa gaat voor een nieuwe lookBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/09 16u15  Sarah Ferguson (61) verheugt zich op leven als jonge omaSarah Ferguson is blij dat ze op relatief jonge leeftijd oma is geworden. Dat schrijft de 61-jarige hertogin in een open brief aan haar dochters Beatrice (31) en Eugenie (33) in het Britse magazine Good Housekeeping.
16/09 15u15  Koningin Máxima heeft kleine breuk in rechterhandKoningin Máxima heeft afgelopen zomer een kleine breuk in haar rechterhand opgelopen, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) donderdag desgevraagd. Ze was met een gespalkte hand te zien bij de opening van de nationale supercomputer Snellius in Amsterdam.
16/09 15u15  Achterklap-updates | Leo Blokhuis is in de VS voor werkBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/09 12u15  Achterklap-updates | Olcay Gulsen is trots op Ruud de WildBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/09 09u15  Maxime Meiland en Leroy Molkenboer ouders geworden van een dochterMaxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn dinsdag ouders geworden van een dochter. Ze hebben het meisje Vivé genoemd, schrijft de 25-jarige realityster donderdag op Instagram.
16/09 09u15  Halle Berry vecht tegen beeld dat haar leven makkelijk is vanwege haar uiterlijkHalle Berry vecht al haar hele leven tegen het beeld dat ze een makkelijk leven heeft vanwege haar uiterlijk. Dat vertelt de 45-jarige actrice in The New York Times.
16/09 08u15  Een van vier aanklachten van seksueel misbruik tegen Marilyn Manson verworpenEen van de vrouwen die Marilyn Manson ervan beschuldigde haar te hebben verkracht heeft van de rechter te horen gekregen dat haar zaak is verworpen. Volgens TMZ heeft de rechter haar erop gewezen dat het genoemde voorval te lang geleden is en dat de zaak alleen door kan gaan als ze enkele details kan specificeren.
16/09 08u15  Achterklap-updates | Alec Baldwin leest een boekBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

6x Achterklap-updates | Yolanthe Cabau geniet van samenzijn met zus22/09 23u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
6x 'Proefpensioen' beviel Graham Norton (58) bijzonder slecht22/09 23u15 - Nu.nl: Achterklap: Graham Norton besloot vorig jaar minder klussen aan te nemen, maar de 58-jarige presentator ontdekte daardoor dat hij nog lang niet met pensioen wil.
5x R. Kelly getuigt zoals verwacht niet tijdens eigen misbruikzaak22/09 20u15 - Nu.nl: Achterklap: R. Kelly getuigt inderdaad niet tijdens de behandeling van zijn misbruikzaak in New York. Het leek er al op dat dit niet zou gebeuren, want zijn naam stond niet op de lijst van getuigen die zijn advocaten zouden oproepen.
5x Achterklap-updates | Cameron Diaz is bij haar beste vriendin op bezoek23/09 08u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
5x Britney Spears wil direct ontslag vader om huwelijkse voorwaarden op te stellen23/09 08u15 - Nu.nl: Achterklap: Britney Spears wil dat haar vader zo snel mogelijk wordt ontslagen als haar curator zodat ze kan beginnen aan het opstellen van huwelijkse voorwaarden voor haar verloofde Sam Asghari. De advocaat van de zangeres laat volgens Deadline in rechtbankpapieren weten dat ze vanaf de volgende hoorzitting een tijdelijke opvolger als curator wil.
5x Achterklap-updates | Roxeanne Hazes eert vader op sterfdag23/09 11u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
4x Ariana Grande vreest voor leven na dreigement van stalker met mes22/09 09u15 - Nu.nl: Achterklap: Ariana Grande vreest dat de stalker die onlangs met een mes bij haar huis stond haar zal vermoorden als hij geen omgangsverbod krijgt. De 23-jarige man zou voor zijn arrestatie hebben gedreigd haar om het leven te brengen, blijkt uit rechtbankpapieren in handen van TMZ en Page Six.
4x Jan Terlouw (89) heeft nieuwe relatie: 'Verliefdheid alsof je zestien bent'22/09 10u15 - Nu.nl: Achterklap: Jan Terlouw (89) heeft een relatie met de 37 jaar jongere Annette Mul. Hun liefde voelt als een 'puberale verliefdheid', vertelde Mul dinsdag in College Tour.
4x Verdachte gewapende overval Fred van Leer ontkent betrokkenheid22/09 11u15 - Nu.nl: Achterklap: De verdachte van de gewapende overval op stylist Fred van Leer in november vorig jaar ontkent betrokkenheid. De 23-jarige Amsterdammer Oualid S. deed dat woensdag bij aanvang van zijn strafproces in de rechtbank in Rotterdam.
4x Achterklap-updates | Raven van Dorst heeft geen zin in Televizier-gala22/09 13u15 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

Statistieken

Artikels:
28488
Gelezen:
55918
Aantal lezers nu:
61


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven