dinsdag 7 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u00
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
07/07 08u15  Ga samen op reis in This Means Warp Lees meer >
07/07 08u15  Nacon Connect kun je vanavond hier bekijken We hebben het al eens eerder gezegd, maar de hoeveelheid streams die de afgelopen maanden rondom games worden georganiseerd is verbazingwekkend. De combinatie van coronavirus, lockdown en next-gen zorgt echter voor de perfecte omstandigheden.Vanavond is het de beurt aan uitgever Nacon, die om zeven uur een 38 minuten lange video zal uitzenden waarin tien games worden getoond. Hiervan zijn er zes al onthuld, zoals Vampire:The Masquare -Swansong en Rogue Lords, maar we zullen ook nieuwe spellen krijgen van KTRacing Studio,RaceWard Studio, Spiders Studio enAbrakam Studio.            
07/07 08u15  De volgende Xbox Games Showcase is aangekondigd Toen de vorige XboxGames Showcase werd gehouden, waren veel mensen teleurgesteld dat games als Halo:Infinite niet werden getoond. Microsoft liet echter weten dat diens eigen spellen een eigen show zouden gaan krijgen in juli.Op 23 juli is het zover, want dan zal om zes uur de volgende Games Showcase worden uitgezonden.Dit heeft Microsoft onthuld via een bericht op Twitter. Wij zullen uiteraard weer live coverage leveren en zullen te zijner tijd de video op onze homepage zetten.Dus? Zien we jullie dan ook? Xbox Games Showcase July 23rd 9am PT@SummerGameFest Pre-Show at 8am PT with @GeoffKeighley on @YouTubeGaming#XboxGamesShowcase pic.twitter.com/zGr5AnFwic— Xbox (@Xbox) July 6, 2020
07/07 08u15  Pokémon GO Fest 2020 is bijna hier PokémonGOFest 2020, de eerste editie van het jaarlijkse evenement dat helemaal vanuit huis te spelen is, gaat over 19 dagen van start. En omdat Niantic natuurlijk niet wil dat je dit mist, is onderstaande trailer in elkaar gezet.Met dank aan Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi en Knives Out, zien we deze video waarin de lijn tussen mens en mon nog meer vervaagt dan normaal. Verder valt uit de trailer op te maken dat in ieder geval Pikachu,Eevee, Snorlax, Squirtle, Charizard enGible een rol zullen spelen in het evenement.            
06/07 23u15  MX VS ATV: All Out komt naar Nintendo Switch Water, zand en modder. Een regenbui hier en daar. Bandensporen en heel veel motorisch geweld. Meer is er niet nodig om een offroad racer neer te zetten. THQ Nordic en Rainbouw Studios hebben vandaag bekendgemaakt dat MX vs ATV: All Out Racing naar de Switch komt op 1 september 2020. Met deze offroad-titel kan je alleen, in splitscreen of met acht spelers online de banden vies maken. Supercross, Nationals, Opencross, Waypoint races en deelname aan de Freestyle Competition behoren tot de mogelijkheden als de game ook geschikt is voor de momenten dat jij on-the-road bent. 
06/07 23u15  Shadow Warrior 3 zal worden getoond in de Devolver Digital Direct Shadow Warrior: mocht je deze serie niet kennen dan verwacht je wellicht een spel waarin sluipen centraal staat. Waar routes door de struiken en schaduwen je dichter bij de vijand brengen en je trouwe mes een keel doorsnijdt voor deze lucht door kan laten. Houd dit even vast, voeg hier een vat adrenaline aan toe, haal het sluipen weg en verruil je mes voor een shotgun en je begrijpt waar dit naartoe gaat.Ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital hebben Shadow Warrior 3 aangekondigd. “We zijn meer dan enthousiast om Shadow Warrior-fans een nieuwe ervaring te bieden en we kunnen niet wachten om de nieuwe features aan ze te tonen. We willen er zeker van zijn dat onze snelle schietactie, messcherp melee-geweld en spectaculair parcours het adrenalinegehalte hoog houdt en de zintuigen scherp” laat Game Director Kuba Opoń noteren.“We vergeten niet waar Flying Wild Hog is begonnen en hopen dat Shadow Warrior 3 voelt als thuiskomen voor de fans die al zo lang met ons zijn. Ook kunnen we niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met Lo Wang, onze gevatte held met een tong even scherp als zijn katana. Shadow Warrior 3 brengt hem in aanraking met een gevaar dat misschien wel te groot voor hem is.”Hieronder is de teaser zichtbaar. Lo Wang maakt hierin zijn weg naar de gameplay trailer die wordt onthuld tijdens de Devolver Direct op 11 juli.
06/07 08u15  Scoor de leukste indie-games nu voor een spotprijs in de Curve Digital Sale In de alsmaar veranderende game-industrie komt steeds meer de nadruk te liggen op kleinere titels. Vooral op PC, waar de instapdrempel laag is, doen uitgevers van dergelijke games het goed, waardoor namen als Merge Games, IMGN.PRO en Curve Digital ons niet meer vreemd zijn. Die laatste heeft nu zelfs een compleet eigen sale gekregen op IndieGala, waar je tot 90% kunt besparen op titels als 10 Second Ninja X, Bomber Crew, Smoke and Sacrifice, For the King en Human Fall Flat. Daar zit dus iets voor iedereen bij. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of Curve Digital, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
06/07 08u15  Je krijgt de zomer in je bol met de nieuwe update voor Overcooked 2 Mocht je het niet nog niet gemerkt hebben: buiten is het warmer geworden nu de zomer is aangebroken. Dat betekent dat het seizoen ook verandert in menig videogame. In Overcooked 2 bijvoorbeeld, verschijnt de Sun's Out, Buns Out update, die je nieuwe levels met een zomer thema geeft. Kook in de parade, op een vlot of tijdens een vuurwerkshow en zorg er zoals altijd voor dat je de Ui tevreden houdt.
06/07 07u15  Hunter's Arena: Legacy maakt zich op voor Early Access Dat Hunter's Arena:Legacy op 15 juli live zou gaan in Steams Early Access-programma was al bekend. Maar nu die datum nadert, vond men het nodig om ons daar nog even aan te herinneren.We beginnen onze coverage op de maandagochtend daarom met deze nieuwe trailer, die ons een paar van de karakters toont die we volgende week onder de knoppen kunnen hebben.            
05/07 18u15  Deze Pokémon-ring is onbedoeld seksueel Gezien Pokémon een van de grootste en bekendste IP's in de wereld is, is het niet vreemd dat er allerlei merchandise te koop is dat niet traditioneel bij gaming hoort. Zo ook deze speciale verlovingsring van Ginza Tanaka, die je nu op Pokémon Center Online kunt kopen voor zo'n € 2800,-. Natuurlijk is een ring van deze prijsklasse voor een videogame wel bijzonder, maar niet bepaald nieuwswaardig. We waren dan ook niet voornemens om erover te schrijven, tot we de ring eens goed bekeken. Tanaka heeft namelijk wat creatieve vrijheden genomen met de oren van Pikachu die boven de diamant sieren. Zo zijn de oren afgerond, vermoedelijk zodat je je niet bezeerd, en is een groef gemaakt tussen waar het oor normaal van geel in zwart overgaat. Het resultaat is...expliciet.
05/07 18u15  Fan van Harley Quinn? Dan wil je deze bundel niet missen Harley Quinn mag dan wel ooit begonnen zijn als een hulpje van de Joker, maar door de jaren heen is ze uitgegroeid tot een schurk die niet langer in zijn schaduw staat. Of het nu is als een deel van de Suicide Squad, Birds of Prey of als de leider van haar eigen groep boeven; de blondine heeft keer op keer bewezen haar mannetje te kunnen staan. Zavvi erkent deze prestatis en heeft daarom een speciale Harley-actie. Voor € 14,99 inclusief verzending krijg je een shirt van de pittige tante, evenals twee willekeurige figurines van de Lil Bombshells-collectie. Je moet echter dan wel bij het afrekenen de code BOMBSHELL invullen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Zavvi, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
05/07 18u15  The World Ends With You krijgt een anime De populaire JRPG The World Ends With You van Square Enix zal volgend jaar tot leven worden gebracht als een anime. Dit heeft Funimation onthuld op FunimationCon 2020.Hoewel The World End With You niet zo groot is geworden als bijvoorbeeld NieR, FinalFantasy of DragonQuest, heeft het dankzij zijn re-releases op mobiel en Nintendo Switch, evenals de cameo in KingdomHearts 3D:Dream Drop Distance, de nodige schare fans opgebouwd. Daarom heeft men voor de anime ervoor gekozen om de visuele stijl zo nauw mogelijk aan te laten sluiten op het spel, hetgeen ook te zien is aan de trailer.            
05/07 11u15  FunQuarter #319: All about the mons Super toll! Zwak tegen Alcremie Kansloos Dat waag ik te betwijfelen Ik zoek er nog altijd een Kon niet missen ...én Butterfree, Nidoking en Weavile Wallpapers, opslaan voor ware grootte Met Isle of Armor net geweest            
04/07 23u15  Column: een post-mortem van Tap Cats Tap Cats: Battle Arena Toen ik zo rond de jaarwisseling een tweetal post-mortems schreef van live-service games die offline waren gehaald, had ik gedacht dat daarmee de kous voor de komende jaren af zou zijn. Hoe groot was immers de kans dat nog zo’n spel dat ik speelde op korte termijn het loodje zou leggen? Best groot blijkt nu… Eerlijk is eerlijk: Tap Cats: Epic Card Battle is nog niet helemaal gestorven. De servers zijn nog online en microtransacties kunnen nog altijd worden gedaan. Toch hangt het spel aan de beademing. Wie de Steam-pagina begroet wordt immers verwelkomt met de melding ‘’ Op verzoek van de uitgever is Tap Cats: Epic Card Battle niet langer beschikbaar op Steam.’’. Dat voorspelt doorgaans niet veel goeds… Binnengetrokken De problemen die aan de grondslag liggen van de plotseling beëindiging van de service, zijn niet direct zichtbaar als je het spel start. Tap Cats is een hele simpele kaartgame, waarin spelers ieder een deck hebben van tien kaarten. Elke kaart heeft een aantal aanvalspunten en levenspunten, evenals een of meerdere vaardigheden die elke beurt activeren. Kaarten vallen de vijand tegenover hun aan of, als die er niet is, de vijandelijke speler, wiens levenspunten de match bepalen. Je wilt hierdoor een goede balans hebben tussen snelheid en kracht om te voorkomen dat katten simpelweg om je leger heen kunnen wandelen. Bij free-to-play card games weet je gewoon dat er microtransacties in de game zitten in de vorm van card packs met willekeurige kaarten. Daar is niet iedereen blij mee, maar het is feitelijk wat card collectibles zowel fysiek als digitaal leuk maakt. En in mijn beleving had je echt niet de zeldzaamste kaarten nodig om matches te kunnen winnen. Met een gebalanceerd deck won ik pakweg 70% van mijn matches met slechts één epic kaart in mijn arsenaal. Echter kwam al snel een moment waarop dit percentage drastisch begon te dalen. Mechanicstapel Zoals gezegd heb ik persoonlijk geen problemen met card packs in kaartspellen. In mijn beleving zijn ze een deel van de charme. Tap Cats heeft echter vrijwel elk verdienmodel dat je kunt bedenken. Naast card packs zijn er wachttijden die afgekocht konden worden, diamanten voor team packs, bundels voor harde pegels, is er een premium-abonnementsdienst, zijn er limited time events en heb je tonijn. Vooral die laatste twee hebben bijgedragen aan de val van dit spel. Team packs zijn weinig meer dan reguliere card packs, maar dan rondom een bepaald thema. Wil jij een specifiek type unit hebben? Dan kun je de kans hierop drastisch vergroten door een pack van zijn team te kopen. Bundels daarentegen veranderen constant van inhoud, maar zijn altijd veel en veel te duur voor wat je ervoor terugkrijgt. € 19,99 is immers verre van micro als het op transacties aankomt. De premium-dienst geeft je een dagelijkse beloning als je inlogt, waaronder diamanten en tonijn, waarvan ik zo uitleg waarom dat belangrijk is. Maar eerst gaan we het nog even over events hebben. De nagels in de doodskist Dat een live-service inspeelt op evenementen als Kerstmis is niet enkel geen probleem, maar wordt zelfs stiekem wel verwacht door een aanzienlijk deel van de spelers. Toch waren diezelfde spelers verre van gelukkig toen kaarten rondom de feestdagen verschenen. Want niet enkel was ze verzamelen zonder een hoop geld te spenderen niet te doen, maar de kaarten waren ook nog objectief beter dan de standaardsets. De winterkatten domineerden hierdoor al snel decks en ruïneerden de balans, vooral als tonijn om de hoek kwam kijken. Na het meerdere keren aangehaald te hebben, is het eindelijk tijd om het te hebben over tonijn; nóg een valuta in Tap Cats naast goud, diamanten en poen. Deze vissen kunnen aan je kaarten worden gevoerd om ze sterker te maken. En daar loopt het spaak. Een goed deck kan zelfs objectief sterkere kaarten afweren door goede synergie tussen de verschillende kaarten. Maar als die objectief sterkere kaarten worden geboost tot op het punt dat ze per stuk meer leven hebben dan mijn volledige deck samen, houdt het simpelweg op. En in tegenstelling tot goud, kun je tonijn niet verdienen door simpelweg de game te spelen eens je de quests hebt voltooid. Op dat moment heb je twee keuzes: stoppen of dokken. Aan de forums te zien en het offline halen van het spel, koos men voornamelijk voor het eerste…
04/07 09u15  Brie Larson heeft een wel heel bijzonder verhaal over Super Mario Galaxy Actrice Brie Larson, in de nerdcirkels waarschijnlijk het beste bekend om haar vertolking van CaptainMarvel, is met de lockdown in volle gang naar YouTube getrokken, waar ze eerder deze week haar eerste video postte.In die video beantwoorde ze onder andere vragen, waarvan er een betrekking had op videogames, daar ze bekend staat als een gepassioneerd Nintendo-fan. Op 11:18 in onderstaande video laat ze weten dat ze haar eerste vriendje de deur heeft gewezen toen hij haar zei dat ze Super MarioGalaxy veel te serieus nam.Of ze hem gewoon buiten heeft gezet of daarvoor de relatie heeft verbroken wordt niet toegelicht.            
Laatste update: vandaag om 8u15
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen

InsideGamer

Verbergen Tonen

Gamed

Verbergen Tonen
07/07 17u15  Mafia: Definitive Edition doorgeschoven naar september Vele gamereleases zijn doorgeschoven ten gevolge van de COVID-19 pandemie en ook ontwikkelaar Hangar 13 en uitgever 2K ontkomen er niet aan om Mafia: Definitive Edition uit te stellen.
07/07 16u15  Sony met meer PS5 onthullingen in augustus, XSX prijs laat op zich wachten? Hoewel we er even op moesten wachten konden we dit Sony makkelijk vergeven toen ze ons vorige maand wisten te overdonderen met hun PlayStation 5 presentatie. Hoewel het nu aan Microsoft is om antwoord te geven betekent dit niet dat Sony rustig achterover leunt.
07/07 15u15  Microsoft geïnteresseerd in Warner Bros. Games overname? Vorige maand kwamen we met het gerucht dat Warner Bros. Interactive Entertainment in de verkoop zou staan. Reden was dat eigenaar AT&T takken af zou willen stoten die ze niet tot hun kerntaken zien en één van de slachtoffers is de gamedivisie.
07/07 15u15  Ubisoft geeft iets meer details over Forward-presentatie Aanstaande zondag zal Ubisoft om 21:00 (lokale tijd) hun Ubisoft Forward presentatie houden. Het is een show waarin ze vooruit blikken op wat komen gaat in termen van aankomende games en ze lichten nu alvast een tipje van de sluier op.
07/07 15u15  Tony Hawk's Pro Skater krijgt documentaire Aankomende september kunnen we het skateboard tevoorschijn halen in Tony Hawk's Pro Skater 1+2. Een maand eerder krijgen we al op een andere manier een voorproefje, er is namelijk een documentaire in de maak bij Wood Entertainment.
06/07 18u15  Shadow Warrior 3 aangekondigd voor 2021 Na een eerdere teaser is Shadow Warrior 3 aangekondigd door ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital. In het derde deel uit de serie keert Lo Wang terug en zal hij een alliantie aan gaan met voormalig werkgever en aartsvijand Orochi Zilla om een oude draak te heroveren uit zijn (niet zo'n) eeuwige gevangenis.
06/07 18u15  Xbox Series X presentatie komt 23 juli Nadat Sony vuurwerk gaf met haar PlayStation 5 presentatie ligt de bal nu weer bij Microsoft om hetzelfde te gaan doen voor de Xbox Series X. Pak je agenda er maar bij, want we weten inmiddels ook wanneer dit zal zijn.
06/07 16u15  Team achter L.A. Noire: The VR Case Files met open-wereld VR titel De ontwikkelaar achter L.A. Noire: The VR Case Files, het Australische Video Games Deluxe, heeft aangekondigd samen met Rockstar Games aan een nieuwe Virtual Reality game te werken. Hoewel er nog maar weinig details zijn is het vooruitzicht iets om enthousiast van te raken.
06/07 16u15  Zeilen, jagen en craften in Windbound gameplay Op 28 augustus verschijnt Windbound, een game waarin we spelen als Kara die haar weg huiswaarts probeert te vinden. In een nieuwe video neemt 5Lives Studios mede-oprichter Mitch Clifford ons mee door de game en zien we Kara onder andere hulpmiddelen verzamelen en items craften als een nieuw zeil voor haar boot, jagen op wilde dieren en zeilen door gebruik te maken van de wind.
06/07 10u15  Night Call Als Algerijnse immigrant in Parijs heeft Houssine het niet makkelijk. Een situatie die alleen nog maar verslechtert als hij betrokken raakt bij een politiezaak rondom een seriemoordenaar waar hij zelf slachtoffer van was. Zijn persoonlijke en zijn zakelijke leven raken verstrikt terwijl je in een race tegen de klok de schuldige probeert te vinden.
05/07 09u15  Onthulling nieuwe Test Drive op 7 juli Op 7 juli om 19:00 zal NACON haar eerste digitale conferentie houden, NACON Connect geheten. Na de recente overname van studio's en de creatie van het NACON merk willen ze ons kennis laten maken met hun aankomende projecten.
05/07 09u15  Eerste teaser van The World Ends With You anime In 2007 wist The World Ends With You van Square Enix een goede indruk achter te laten op de Nintendo DS, en er volgende dan ook re-releases op iOS, Android en de Nintendo Switch. Toch blijft het hier niet bij voor de serie.
05/07 09u15  Verziek feestjes in Party Crasher Simulator Ontwikkelaar Glob Games laat ons in aankomende games onder andere een bandiet zijn in Bandit Simulator en een schoolhoofd in I Am Your Principal. Hun nieuwste game sluit wat dat betreft prima aan in het rijtje.
04/07 12u15  Horizon: Zero Dawn op 7 augustus naar de PC Bij het PlayStation 5 event werd een vervolg aangekondigd op Horizon: Zero Dawn. Het origineel werd begin 2017 uitgebracht op de PlayStation 4 en is binnenkort ook door PC gamers te spelen.
04/07 12u15  Maid of Sker met nieuwe trailer en releasedatum Horrorfans mogen 28 juli in hun agenda noteren, de PC, PlayStation 4 en Xbox One titel Maid of Sker zal vanaf 29 juli verkrijgbaar zijn. Om de aankondiging kracht bij te zetten is er een nieuwe trailer uitgebracht waarin we kennis maken met 'The Quiet Ones'.
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
07/07 18u15  Mafia: Definitive Edition uitgesteld naar september 2K Games en Hangar 13 hebben laten weten dat de release van Mafia: Definitive Edition is verplaatst van 28 augustus naar 25 september. De eerste gameplayvideo willen ze op 22 juli onthullen.
07/07 17u15  Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning verschijnt 8 september THQ Nordic heeft bevestigd dat Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning 8 september 2020 uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De uitgever liet ook weten dat de avonturen doorgaan in 2021 met een nieuwe uitbreiding: Fatesworn.
07/07 16u15  Halo 3 op 14 juli naar Master Chief Collection op pc Halo: The Master Chief Collection voor pc wordt binnenkort uitgebreid met Halo 3. Kort geleden werd de game al uitgetest, maar de daadwerkelijke release ligt om de hoek.
07/07 15u15  Waifu's redden met Waifu Uncovered op Switch Uitgever Eastasiasoft en ontwikkelaar One-Hand-Free Studios brengen de shoot 'em up Waifu Uncovered uit op Switch. De game is 16 juli te downloaden.
07/07 14u15  Bekijk Ubisoft Forward en krijg gratis Watch Dogs 2 voor pc Tijdens het Ubisoft Forward-event zal Ubisoft niet alleen de aankomende line-up van games en content zien, de uitgever geeft ook Watch Dogs 2 voor pc gratis weg. Het event wordt 12 juli om 21:00 live gestreamd op ubisoft.com/forward.
07/07 12u15  Naughty Dog veroordeelt doodsbedreigingen naar aanleiding van The Last of Us 2 The Last of Us 2 heeft wat stof doen opwaaien qua verhaal en qua personages. Nu zijn er wat 'fans' niet zo blij met wat Naughty Dog gedaan heeft, dus moet er weer beledigen en doodsbedreigingen worden geuit op social media.
07/07 10u15  Naugty Dog veroordeelt doodsbedreigingen naar aanleiding van The Last of Us 2 The Last of Us 2 heeft wat stof doen opwaaien qua verhaal en qua personages. Nu zijn er wat 'fans' niet zo blij met wat Naughty Dog gedaan heeft, dus moet er weer beledigen en doodsbedreigingen worden geuit op social media.
07/07 09u15  Vier nieuwe games tijdens Nacon Connect NACON's eerste digitale conferentie wordt vandaag vanaf 19:00 gehouden via YouTube. Nu heeft de uitgever een agenda bekendgemaakt. Er worden 10 games gepresenteerd, waarvan 4 nog niet zijn aangekondigd, in uiteenlopende genres, waaronder racing, RPG?s en roguelikes.
07/07 09u15  Microsoft ook geïnteresseerd in games-tak Warner Bros Microsoft zou geïnteresseerd zijn in de uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment. Een paar weken geleden werd al gezegd dat AT&T overweegt de divisie Warner Bros. Interactive Entertainment te verkopen. Deze divisie omvat studio's zoals Rocksteady Games, NetherRealm Studios, Monolith en andere ontwikkelaars.
06/07 17u15  Xbox Games Showcase op 23 juli Microsoft kondigt de Xbox Games Showcase aan. De showcase vindt plaats op 23 juli en gaat ons een aantal first-party titels tonen, waarschijnlijk komen een aantal third-parties ook voorbij.
06/07 09u15  Vijf gametips voor de maand juli Juli laat zoals gebruikelijk een dipje zien in grote releases, maar toch is er genoeg te spelen voor op een wisselvallige zomerdag. Sony laat met Ghost of Tsushimaen Iron Man VRtwee forse releases zien, hoewel deze als exclusieve PlayStation 4-titels natuurlijk slechts een beperkte doelgroep bedienen. Daarom hebben we ook nog een Switch-game en twee multiplatformgames in de aanbieding. Klik op een afbeelding om naar de bijbehorende pagina te gaan.
03/07 20u15  Horizon Zero Dawn 7 augustus naar pc Guerilla Games maakt bekend dat Horizon Zero Dawn vanaf 7 augustus beschikbaar is voor pc. De game wordt uitgebracht in de Epic Games Store en voor Steam.
03/07 13u15  Streamer Byron "Reckful" Bernstein overleden Byron Bernstein, beter bekend als 'Reckful' op Twitch, is uit het leven gestapt op 31-jarige leeftijd. Dat bevestigde zijn huisgenoot en ex-vriendin gisteren. Bernstein kampte al langer met psychische problemen.
03/07 12u15  Nacon kondigt Tennis World Tour 2 aan Nacon en Big Ant Studios onthullen de eerste gameplayvideo van hun nieuwe gezamenlijke project: Tennis World Tour 2. Deze game verschijnt in september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.
03/07 10u15  Hardware: Logitech G915 TKL Keyboard Van Logitech kregen wij de nieuwe Logitech G915 TKL toegestuurd om eens uit te testen. Wat volgde was een prima ervaring.
Laatste update: vandaag om 18u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
07/07 20u15  Mafia: Definitive Edition release uitgesteld Uitgever 2K Games en ontwikkelaar Hangar 13 stellen de release van Mafia: Definitive Edition met een maand uit. Normaal gezien zou de game op 28 augustus uitkomen, maar die datum is door de coronacrisis niet langer haalbaar. De game lanceert nu op 25 september.Via Twitter laten beide bedrijven weten dat ze 'niet willen inboeten op het vlak van kwaliteit'. Vermoedelijk heeft het verplichte thuiswerk bij Hangar 13 roet in het eten gegooid, zoals ook bij veel andere ontwikkelaars het geval is.Om de pijn te verzachten, krijgen we op 22 juli wel een uitgebreide nieuwe trailer met gameplaybeelden. In afwachting daarvan moeten we het voorlopig stellen met bovenstaande teaser.Lees meer...
07/07 19u15  PES verliest licentie voor AC Milaan en Inter Milaan PES (Pro Evolution Soccer) verliest zijn licentie voor de Italiaanse voetbalclubs Inter Milaan en AC Milaan. Dat maakt uitgever Konami vandaag bekend. Dat betekent dat in PES 2021 de officiële namen van beide clubs en de namen en beeltenissen van hun spelers niet langer in de game zitten. PES 2021-spelers moeten zich dus behelpen met valse namen. Voor PES 2020 heeft het verlies van de licentie weinig gevolgen, en ook de myClub-spelers zullen geen hinder ondervinden. Lees meer...
07/07 19u15  OK-gebaar verwijderd uit Warzone en Modern Warfare Infinity Ward heeft in alle stilte het OK-gebaar uit Call of Duty: Modern Warfare en Warzone verwijderd. In Modern Warfare en Warzone is het mogelijk om je personage handgebaren te laten maken tijdens het spelen. Het OK-gebaar was één van de populairste om boven te halen na een indrukwekkende trickshot of een nipte overwinning. Nu is het OK-gebaar uit beide games verwijderd sinds de Season 4: Reloaded update vorige week. Zowel ontwikkelaar Infinity Ward en uitgever Activision zwijgen in alle talen, maar waarschijnlijk is dit omdat het gebaar door extreem-rechts werd overgenomen. Sinds september 2019 staat het handgebaar geregistreerd als een 'expressie van blanke overheersing' bij de Amerikaanse Anti-Defamation League. Lees meer...
07/07 18u15  Warzone krijgt mogelijk counter UAV's Call of Duty: Warzone krijgt binnenkort waarschijnlijk counter UAV's. Sommige spelers zagen het item verschijnen tijdens een glitch in het Buy Station.Sinds de release van de Warzone Season 4: Reloaded update vorige week hebben spelers al ontdekt dat je door vier UAV's tegelijk te activeren, je de radar van alle andere spelers kunt verstoren. Dit is normaal het gevolg van het inzetten van een Counter UAV zoals we dat kennen uit vorige Call of Duty-games.Nu lijkt het erop dat de optie eraan komt om een Counter UAV als item te kopen met hetzelfde effect. TwitterWWE op Reddit plaatste een screenshot van een Buy Station dat door een glitch de Counter UAV toont als een koopbaar item. Deze kost 4.500 dollar, wat meer is dan een standaard UAV.Lees meer...
07/07 17u15  YouTuber speelt Minecraft uit met een piano YouTuber Jachael123 heeft een indrukwekkend project ondernomen. Hij heeft Minecraft uitgespeeld van begin tot einde met een MIDI-piano in plaats van een controller of muis en toetsenbord.Jachael123 startte zijn reis zoals elke andere speler, door het omhakken van bomen en een eerste schuilplaats te bouwen voor 's nachts. Zeven en een half uur later had hij de Ender Dragon verslagen door enkel de pianotoetsen te gebruiken. Het laatste gevecht alleen al duurde anderhalf uur.Door verschillende toetsen aan verschillende acties te verbinden in de game, slaagde hij erin Minecraft Steve te besturen en zijn inventory te beheren. Lees meer...
07/07 16u15  Star Wars-regisseur maakt Pokémon Go advertentie Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi en een toekomstige Star Wars-trilogie, heeft een Pokémon Go advertentie geregisseerd. De reclame van dertig seconden is gemaakt ter promotie voor Pokémon Go Fest 2020. Dat vindt normaal in grootsteden plaats over de hele wereld, maar door COVID-19 kan iedereen van thuis uit meevieren. Johnson speelt zelf Pokémon Go, en laat weten dat hij de game veel gespeeld heeft tijdens de lockdown.Lees meer...
07/07 16u15  Ontwikkeling Final Fantasy 7 Remake 2 vertraagd door COVID-19 De ontwikkeling van Final Fantasy 7 Remake Part 2 loopt vertraging op door de COVID-19 pandemie die wereld momenteel in zijn greep houdt. Dat zeggen co-regisseur Naoki Hamaguchi en producer Yoshinori Kitase in een interview met The Guardian.'Het doet me pijn en verdriet om te zien dat zoveel mensen over de hele wereld lijden onder het virus en zelfs hun leven verliezen,' zegt Kitase. 'Wanneer we de releasedatum voor de game (Final Fantasy 7 Remake) zetten, kon niemand deze globale pandemie voorzien hebben, en dat de release van de game tijdens deze ongeziene situatie gebeurde kwam uit het niets.'Op dit moment werkt ons team aan de volgende game van thuis uit,' vervolgt Kitase. 'We werken daardoor niet op 100 percent efficiëntie, maar ik denk niet dat het een enorme impact zal hebben op de lange termijn.'Lees meer...
07/07 14u15  Assassin's Creed Valhalla gameplay lekt online De eerste gameplay beelden van Assassin's Creed Valhalla circuleren momenteel online. En Ubisoft doet zijn best alle video's te verwijderen.Het betreft om een filmpje van dertig minuten waarin iemand een onafgewerkte versie van Assassin's Creed Valhalla speelt. Het gaat om een deel van de demo die Ubisoft pas tijdens hun Ubisoft Forward livestream zou tonen op zondag. In de gameplay zien we de vrouwelijke variant op hoofdpersonage Eivor voor het eerst terwijl ze een raid leidt op Burgh Castle in East Anglia. We zien ook wat open world gameplay, wat dialogen met personages, en een eerste blik op de skill tree van Valhalla.Lees meer...
07/07 11u15  We speelden Cyberpunk 2077 vier uur lang en dit is wat we ervan vinden Het is frustrerend dat de eerste kans om Cyberpunk 2077 te spelen vanop afstand moet plaatsvinden, gestreamd vanaf iemands pc. Maar er woedt nog steeds een pandemie en persevents kunnen niet doorgaan, dus moeten we het hiermee doen. En weet je wat? Technisch gezien valt het allemaal mee. De video is gecomprimeerd, maar de game ziet er nog steeds fantastisch uit. En er is wat input lag, maar die is nauwelijks te merken. De game is verrassend goed speelbaar en dus speelde ik de eerste vier uur van het begin van Cyberpunk 2077.Een deel van ik wat speelde zag je ook al in de gameplay die eerder werd uitgebracht, maar ik deed ook nieuwe dingen en ontmoette nieuwe personages. En belangrijker, ik kreeg de kans om voeling met de wereld te krijgen. Ik speur in het rond en praat met mensen. Ik ga door m'n inventaris en staar naar m'n personagescherm, mijmerend over hoe ik m'n eigen Cyberpunk-held ga uitbouwen. Zo kreeg ik een goed idee over hoe het gaat zijn om uren en uren in deze game te spenderen.Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: in Cyberpunk 2077 is er veel meer gaande dan in The Witcher 3. Night City is een overweldigende plaats. Er zijn geen schattige dorpjes zoals White Orchard om je rustig in de wereld te introduceren. Er is wel een grote stad met gigantische gebouwen en een doolhof van steegjes en vuile straatjes.Lees meer...
07/07 10u15  Pc-versie Watch Dogs 2 komende zondag gratis te downloaden Komend weekend krijg je de mogelijkheid om de pc-versie van Watch Dogs 2 gratis te downloaden. Daarvoor moet je op zondag 12 juli wel de Ubisoft Forward persconferentie volgen. Die is vanaf 21:00 uur te volgen via YouTube en Twitch. Tijdens de persconferentie krijg je de mogelijkheid om Watch Dogs 2 te registeren op je UPlay-account.Ubisoft Forward is het alternatief van Ubisoft voor de afgelaste E3-beurs. Tijdens de conferentie krijgen we onder andere meer info en gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla en Hyper Scape.Daarnaast belooft Ubisoft nog enkele 'verrassingen' voor de persconferentie. Vermoedelijk kondigt de uitgever zondag Far Cry 6 aan. Over de setting van die game is voorlopig nog niets geweten, maar volgens geruchten vertolkt Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito deze keer de rol van de slechterik. Lees meer...
07/07 00u15  Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juli Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt. Omdat de abonnementsdienst volgende maand tien jaar bestaat, kun je deze maand drie in plaats van twee gratis games downloaden. Vanaf 7 juli kun je met NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica aan de slag.NBA 2K20 kwam vorige zomer uit en is intussen al de eenentwintigste game in de serie. Het is bovendien de eerste game waarin alle twaalf teams uit de WNBA speelbaar zijn, al haalde NBA 2K20 vorig jaar vooral de pers door zijn veelvuldig gebruik van loot boxes en gokmechanismen.Rise of the Tomb Raider is de tweede game in de de meest recente Lara Croft-trilogie. De game haalt heel wat ideeën bij grote broer Uncharted, en weet die serie bij momenten zelfs te overklassen. Op de site vind je onze Rise of the Tomb Raider review.Lees meer...
07/07 00u15  Star Wars: Squadrons is geen liveservicegame en bevat geen microtransacties Star Wars: Squadrons bevat geen microtransacties en het is geen liveservicegame. Dat laat creative director Ian Frazier van ontwikkelaar Motive Studios weten.Dat de game geen microtransacties bevat, ligt volgens Frazier aan de old-school mindset van Motive Studios. Hierdoor zijn alle cosmetische voorwerpen, aanpassingen aan je personage en alle vijftig onderdelen van je schip te ontgrendelen door de game te spelen.Dat wil volgens Frazier echter niet zeggen dat de game in de toekomst niet wordt uitgebreid met mogelijke DLC's. De studio wil zich voorlopig echter enkel focussen op de singleplayer en multiplayer van de game.Lees meer...
07/07 00u15  Eerste details Rachet and Clank: Rift Apart onthuld Rachet and Clank: Rift Apart creative director Marcus Smith onthult in een filmpje meer informatie over de game. Die informatie draait om het verhaal en de features die de game bevat dankzij de PlayStation 5.In de game beschadigt een onbekende vijand het weefsel van ruimte en tijd, waardoor er tal van dimensionale scheuren ontstaan die leiden naar verschillende verkenbare dimensies. Volgens Smith haalt de SSD van de PlayStation 5 de laadtijden serieus omlaag en reis je razendsnel tussen die dimensies.Dankzij de feedback van de adaptieve handgrepen van de DualSense controller voel je volgens de ontwikkelaar precies hoe de wapens werken en hoe krachtig ze zijn. Als je bij de dubbelloop shotgun Enforcer de handgreep half indrukt, dan vuur je met een van de lopen, druk je de handgreep vervolgens helemaal in, dan vuur je het wapen met beide lopen af. Lees meer...
07/07 00u15  Crash Bandicoot 4: It's About Time gelekt Crash Bandicoot 4: It's About Time voor de PlayStation 4 en Xbox One is gelekt via een leeftijdsrating op de website van het Taiwanese Ratingsbureau. De game lanceert vermoedelijk op 9 oktober en wordt ontwikkeld door Spyro Reignited Trilogy-ontwikkelaar Toys For Bob.Op een dag vindt Crash het Quantum Mask Lani-Loli in een grot en verschijnt er plots een Quantum Rift dat Crash en zijn vrienden teleporteert naar verschillende tijden en dimensies.Naast een beschrijving verschenen er ook al enkele afbeeldingen online die meer details over de game, de vermoedelijke releasedatum en bonussen van de digitale versie geven.Lees meer...
07/07 00u15  FIFA 21 player ratings - Onze voorspelling van de top 10 spelers In de aanloop naar de FIFA 21 release in oktober is er genoeg reden om de actualiteit in de gaten te houden. Naast meer informatie over tweaks in de gameplay en gamemodi maakt EA Sports namelijk ook traditiegetrouw de belangrijkste bijzaak bekend: de lijst met de beste voetballers van het moment. Is Lionel Messi net als vorig jaar de beste voetballer of herovert Cristiano Ronaldo toch weer de eerste plek? En hoe doen de Nederlanders en Belgen het? Onze voorspellingen van top 10 FIFA 21 player ratings lees je hier.Sinds de overstap naar Real Madrid heeft Hazard zich door blessureleed nog niet helemaal kunnen bewijzen, vandaar de lagere plaats in de ranking dit jaar. Wij twijfelen er echter niet aan dat de balvirtuoos zich binnen de kortste keren opnieuw in de top vijf knokt. Rank FIFA 20: nummer 4. Lees meer...
Laatste update: vandaag om 20u15
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen

Power Unlimited

Verbergen Tonen
07/07 17u15  Win F1 2020 én een racedag in het officiële F1 Racing Centre in Utrecht… met ons! Hoewel het niet bepaald een vlekkeloos verloop had voor publiekslieveling Max Verstappen is het F1-seizoen weer van start gegaan! Maar dat niet alleen: Ook wordt F1 2020 deze week gelanceerd én kunnen jullie een racedag winnen in The Official F1 Racing Centre in Utrecht. Een van jullie gaat zelfs met de game naar huis.
07/07 14u15  De Nederlander die aan The Last of Us Part II werkte - Wall Jump Podcast Lees meer >
07/07 12u15  Catawiki telt je winst uit - PUrijsbepaling Michels Micro Gloednieuw en speciaal voor de échte verzamelaars: we hebben vanaf nu onze eigen taxatierubriek! Diana van Catawiki gaat maandelijks een kneiterindrukwekkende collectible onder de loep nemen en er een prijs op plakken. Eénmaal, andermaal…
07/07 00u15  Rockstar en Video Games Deluxe werken aan nieuwe VR-game Rockstar werkt samen met Video Games Deluxe aan een VR-game, Spaanse stemacteurs melden hun werk rondom Zelda: Breath of the Wild 2 af te hebben gemaakt en Shadow Warrior 3 is aangekondigd. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht!
06/07 11u15  F1 2020 review (PS4) – Codemasters flikt het weer Eindelijk: na máánden wachten zijn de Formule 1-motoren weer gestart. Ook F1 2020 ligt bijna in de winkels en da's dit jaar je enige kans om een Grand Prix op Zandvoort mee te maken. Maar biedt de game nog meer?
06/07 00u15  Naughty Dog reageert op doodsbedreigingen Als derde wisselspeler maakt een nieuwe Wacht zijn debuut op deze prachtige maandag. Het grootste nieuws? Waarschijnlijk dat Naughty Dog reageert op de, nogal heftige, doodsbedreigingen richting actrice Laura Bailey en Neil Druckmann. Goedemorgen!
05/07 11u15  Win een Sonic the Hedgehog blu-ray-pakket met een SEGA Mega Drive Mini De film Sonic the Hedgehog is uit op DVD, Blu-Ray en 4K UHD. Om dat te vieren mogen we een dik blu-ray-pakket weggeven aan misschien wel jou!
05/07 02u15  Creative director Splinter Cell: Blacklist neemt ontslag na beschuldigingen van seksueel wangedrag Live na in paniek zijn router zeshonderd keer gereset te hebben, meldt de Wacht zich met heet gamenieuws! Vannacht: Maxime Beland per direct weg bij Ubisoft, de grote realm-kruisbestuiving van World of Warcraft, boze Call of Duty-spelers, Team Fortress 2 Classic en meer. Goedemorgen!
04/07 00u15  Horizon Zero Dawn verschijnt 7 augustus voor PC We hebben eindelijk een releasedatum van Horizon Zero Dawn voor PC! Verder begint Super Nintendo World steeds meer op de droomvakantie van iedere Nintendo-fan te lijken en krijgen we een voorproefje van de soundtrack van Ghost of Tsushima. Dit en meer in deze gloednieuwe Nachtwacht!
03/07 12u15  Wat als… ik nooit een NES had gekregen voor mijn verjaardag? In de rubriek ‘Wat Als…?’ kijkt Michel naar gebeurtenissen in de game-industrie en stelt hij zich voor wat er zou zijn gebeurd als ze heel anders waren verlopen. Deze aflevering is er ruimte voor een persoonlijke insteek: wat als hij nooit de NES had gekregen?
03/07 06u15  Fallout tv-serie aangekondigd Goedemorgen allemaal! Welkom bij een vonkelnieuwe Nachtwacht, met vandaag extra dik serie nieuws: een hint over hoe seizoen twee van The Witcher in elkaar zit en jawel, er is een Fallout serie voor Amazon in de maak! Zo lang die maar niet op dezelfde engine als de games draait...
02/07 21u15  Hyper Scape preview – Neo Arcadia is één grote speeltuin Hoge gebouwen, wapens, bizarre vaardigheden en slechts één winnend team. Juist, een nieuwe battle royale-game. Tijd om onze specialist Dakota op pad te sturen om de game alvast kort onder de loep te nemen. Vandaag lees je Ubisofts Hyper Scape een beetje te pruimen is.
02/07 19u15  Outriders preview - Een verrijking voor het loot-shooter-genre Superkrachten, een nieuwe planeet, vreemde wezens, en een broeiende oorlog: dat kan haast niet fout gaan, toch? Dakota kreeg de kans om alvast aan de slag te gaan met Outriders, de langverwachte loot-shooter van People Can Fly. In dit artikel lees je Dakota’s eerste indrukken van dit ambitieuze project van de Poolse ontwikkelaar.
02/07 12u15  Dealderdag: Steam Summer Sale! Het is weer tijd voor een gloednieuwe Dealderdag. Dat betekent dat we ook vandaag weer de beste koopjes van de week op een rijtje hebben gezet in samenwerking met onze zustersite Kieskeurig.nl. Dus als jij Call of Duty: Advanced Warfare, Star Wars: Battlefront 2, Ori and the Will of the Wisps of een van de andere games nog niet hebt? Grijp nu je kans!
02/07 11u15  Win een Birds of Prey Blu-ray-pakket Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn is uit op Blu-ray en om dat te vieren mogen we namens Warner Bros. misschien wel jou blij maken met de film op Blu-ray, een Funko van Harley Quinn en een opblaashonkbalknuppel. Mooi toch?
Laatste update: vandaag om 17u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

2x Steracteur uit Breaking Bad, The Mandalorian en Revolution zou slechterik spelen in Far Cry 606/07 18u15 - 9lives: Lees meer >
2x Shadow Warrior 3 zal worden getoond in de Devolver Digital Direct06/07 23u15 - Gamequarter.be: Shadow Warrior: mocht je deze serie niet kennen dan verwacht je wellicht een spel waarin sluipen centraal staat. Waar routes door de struiken en schaduwen je dichter bij de vijand brengen en je trouwe mes een keel doorsnijdt voor deze lucht door kan laten. Houd dit even vast, voeg hier een vat adrenaline aan toe, haal het sluipen weg en verruil je mes voor een shotgun en je begrijpt waar dit naartoe gaat.Ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital hebben Shadow Warrior 3 aangekondigd. “We zijn meer dan enthousiast om Shadow Warrior-fans een nieuwe ervaring te bieden en we kunnen niet wachten om de nieuwe features aan ze te tonen. We willen er zeker van zijn dat onze snelle schietactie, messcherp melee-geweld en spectaculair parcours het adrenalinegehalte hoog houdt en de zintuigen scherp” laat Game Director Kuba Opoń noteren.“We vergeten niet waar Flying Wild Hog is begonnen en hopen dat Shadow Warrior 3 voelt als thuiskomen voor de fans die al zo lang met ons zijn. Ook kunnen we niet wachten om nieuwe spelers kennis te laten maken met Lo Wang, onze gevatte held met een tong even scherp als zijn katana. Shadow Warrior 3 brengt hem in aanraking met een gevaar dat misschien wel te groot voor hem is.”Hieronder is de teaser zichtbaar. Lo Wang maakt hierin zijn weg naar de gameplay trailer die wordt onthuld tijdens de Devolver Direct op 11 juli.
2x FIFA 21 player ratings - Onze voorspelling van de top 10 spelers07/07 00u15 - Eurogamer: In de aanloop naar de FIFA 21 release in oktober is er genoeg reden om de actualiteit in de gaten te houden. Naast meer informatie over tweaks in de gameplay en gamemodi maakt EA Sports namelijk ook traditiegetrouw de belangrijkste bijzaak bekend: de lijst met de beste voetballers van het moment. Is Lionel Messi net als vorig jaar de beste voetballer of herovert Cristiano Ronaldo toch weer de eerste plek? En hoe doen de Nederlanders en Belgen het? Onze voorspellingen van top 10 FIFA 21 player ratings lees je hier.Sinds de overstap naar Real Madrid heeft Hazard zich door blessureleed nog niet helemaal kunnen bewijzen, vandaar de lagere plaats in de ranking dit jaar. Wij twijfelen er echter niet aan dat de balvirtuoos zich binnen de kortste keren opnieuw in de top vijf knokt. Rank FIFA 20: nummer 4. Lees meer...
2x Crash Bandicoot 4: It's About Time gelekt07/07 00u15 - Eurogamer: Crash Bandicoot 4: It's About Time voor de PlayStation 4 en Xbox One is gelekt via een leeftijdsrating op de website van het Taiwanese Ratingsbureau. De game lanceert vermoedelijk op 9 oktober en wordt ontwikkeld door Spyro Reignited Trilogy-ontwikkelaar Toys For Bob.Op een dag vindt Crash het Quantum Mask Lani-Loli in een grot en verschijnt er plots een Quantum Rift dat Crash en zijn vrienden teleporteert naar verschillende tijden en dimensies.Naast een beschrijving verschenen er ook al enkele afbeeldingen online die meer details over de game, de vermoedelijke releasedatum en bonussen van de digitale versie geven.Lees meer...
2x Eerste details Rachet and Clank: Rift Apart onthuld07/07 00u15 - Eurogamer: Rachet and Clank: Rift Apart creative director Marcus Smith onthult in een filmpje meer informatie over de game. Die informatie draait om het verhaal en de features die de game bevat dankzij de PlayStation 5.In de game beschadigt een onbekende vijand het weefsel van ruimte en tijd, waardoor er tal van dimensionale scheuren ontstaan die leiden naar verschillende verkenbare dimensies. Volgens Smith haalt de SSD van de PlayStation 5 de laadtijden serieus omlaag en reis je razendsnel tussen die dimensies.Dankzij de feedback van de adaptieve handgrepen van de DualSense controller voel je volgens de ontwikkelaar precies hoe de wapens werken en hoe krachtig ze zijn. Als je bij de dubbelloop shotgun Enforcer de handgreep half indrukt, dan vuur je met een van de lopen, druk je de handgreep vervolgens helemaal in, dan vuur je het wapen met beide lopen af. Lees meer...
2x Star Wars: Squadrons is geen liveservicegame en bevat geen microtransacties07/07 00u15 - Eurogamer: Star Wars: Squadrons bevat geen microtransacties en het is geen liveservicegame. Dat laat creative director Ian Frazier van ontwikkelaar Motive Studios weten.Dat de game geen microtransacties bevat, ligt volgens Frazier aan de old-school mindset van Motive Studios. Hierdoor zijn alle cosmetische voorwerpen, aanpassingen aan je personage en alle vijftig onderdelen van je schip te ontgrendelen door de game te spelen.Dat wil volgens Frazier echter niet zeggen dat de game in de toekomst niet wordt uitgebreid met mogelijke DLC's. De studio wil zich voorlopig echter enkel focussen op de singleplayer en multiplayer van de game.Lees meer...
2x Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juli07/07 00u15 - Eurogamer: Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt. Omdat de abonnementsdienst volgende maand tien jaar bestaat, kun je deze maand drie in plaats van twee gratis games downloaden. Vanaf 7 juli kun je met NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider en Erica aan de slag.NBA 2K20 kwam vorige zomer uit en is intussen al de eenentwintigste game in de serie. Het is bovendien de eerste game waarin alle twaalf teams uit de WNBA speelbaar zijn, al haalde NBA 2K20 vorig jaar vooral de pers door zijn veelvuldig gebruik van loot boxes en gokmechanismen.Rise of the Tomb Raider is de tweede game in de de meest recente Lara Croft-trilogie. De game haalt heel wat ideeën bij grote broer Uncharted, en weet die serie bij momenten zelfs te overklassen. Op de site vind je onze Rise of the Tomb Raider review.Lees meer...
2x Rockstar en Video Games Deluxe werken aan nieuwe VR-game07/07 00u15 - Power Unlimited: Rockstar werkt samen met Video Games Deluxe aan een VR-game, Spaanse stemacteurs melden hun werk rondom Zelda: Breath of the Wild 2 af te hebben gemaakt en Shadow Warrior 3 is aangekondigd. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht!
2x Pokémon GO Fest 2020 is bijna hier07/07 08u15 - Gamequarter.be: PokémonGOFest 2020, de eerste editie van het jaarlijkse evenement dat helemaal vanuit huis te spelen is, gaat over 19 dagen van start. En omdat Niantic natuurlijk niet wil dat je dit mist, is onderstaande trailer in elkaar gezet.Met dank aan Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi en Knives Out, zien we deze video waarin de lijn tussen mens en mon nog meer vervaagt dan normaal. Verder valt uit de trailer op te maken dat in ieder geval Pikachu,Eevee, Snorlax, Squirtle, Charizard enGible een rol zullen spelen in het evenement.            
2x De volgende Xbox Games Showcase is aangekondigd07/07 08u15 - Gamequarter.be: Toen de vorige XboxGames Showcase werd gehouden, waren veel mensen teleurgesteld dat games als Halo:Infinite niet werden getoond. Microsoft liet echter weten dat diens eigen spellen een eigen show zouden gaan krijgen in juli.Op 23 juli is het zover, want dan zal om zes uur de volgende Games Showcase worden uitgezonden.Dit heeft Microsoft onthuld via een bericht op Twitter. Wij zullen uiteraard weer live coverage leveren en zullen te zijner tijd de video op onze homepage zetten.Dus? Zien we jullie dan ook? Xbox Games Showcase July 23rd 9am PT@SummerGameFest Pre-Show at 8am PT with @GeoffKeighley on @YouTubeGaming#XboxGamesShowcase pic.twitter.com/zGr5AnFwic— Xbox (@Xbox) July 6, 2020

Statistieken

Artikels:
29576
Gelezen:
10607
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven