dinsdag 7 juli 2020, week 28


U bent nu hier: Economie | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u45
 

IEX.NL

Verbergen Tonen
07/07 20u15  Gemengd beeld op Wall Street NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen toonden dinsdag tijdens de middaghandel in New York een gemengd beeld. Beleggers waren op hun hoede na de voorspelling van de Europese Commissie dat de economie dit jaar door een dieper dal zal gaan dan eerder voorzien. Verder rapporteerde Duitsland een zwakker dan verwacht cijfer over de industrie. Daarmee spelen zorgen over de impact van de crisis op de economie weer op. Zeker omdat in de VS het aantal besmettingen nog altijd hard oploopt.
07/07 19u15  Aedifica investeert in uitbreiding in Finland BRUSSEL (AFN) - Zorgvastgoedbedrijf Aedifica heeft tien nieuwe woonzorgcentra voor ouderen, kinderdagverblijven en gespecialiseerde residentiële zorgcentra toegevoegd aan zijn ontwikkelingspijplijn in Finland. Hiermee is een totale investering gemoeid van circa 51 miljoen euro.
07/07 18u15  Somber economisch nieuws drukt op stemming beleggers AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn dinsdag onder druk van somber economisch nieuws met beperkte verliezen gesloten. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming bij beleggers. Wel waren op het Damrak de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 17u15  Deutsche Bank bestraft voor falend toezicht op financiën Epstein FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - Deutsche Bank moet een boete van 150 miljoen dollar betalen in de Verenigde Staten vanwege falend toezicht op onder meer de omstreden financiële zaken van zedendelinquent Jeffrey Epstein. Volgens financiële autoriteiten van de staat New York verzocht de Duitse bank Epstein op eigen initiatief om klant te worden nadat die al veroordeeld was wegens kindermisbruik in Florida. Daarnaast gebruikte de Amerikaanse miljardair zijn rekening bij Deutsche Bank om schikkingen te betalen, geld te over te maken naar vrouwen in Oost-Europa, en 800.000 dollar te pinnen voor 'reizen, tips en andere uitgaven'.
07/07 16u15  Hoofdindex Amsterdam in de min AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index op de beurs in Amsterdam stond dinsdagmiddag op verlies. Ook de andere Europese aandelenbeurzen gingen omlaag. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming bij beleggers. Wel waren op het Damrak de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 16u15  Lagere opening op Wall Street NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met verliezen aan de handelsdag begonnen. Beleggers zijn op hun hoede na de voorspelling van de Europese Commissie dat de economie dit jaar door een dieper dal zal gaan dan eerder voorzien. Verder rapporteerde Duitsland een zwakker dan verwacht cijfer over de industrie. Daarmee spelen zorgen over de impact van de crisis op de economie weer op. Zeker omdat in de VS het aantal besmettingen nog altijd hard oploopt.
07/07 15u15  Wall Street lijkt lager te gaan openen NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York staan dinsdag voor een lagere opening. Beleggers zijn op hun hoede na de voorspelling van de Europese Commissie dat de economie dit jaar door een dieper dal zal gaan dan eerder voorzien. Verder rapporteerde Duitsland een zwakker dan verwacht cijfer over de industrie. Daarmee spelen zorgen over de impact van de crisis op de economie weer op. Zeker omdat in de VS het aantal besmettingen nog altijd hard oploopt.
07/07 14u15  Lufthansa grijpt vanwege crisis in in managementlaag FRANKFURT (AFN/DPA) - De Duitse luchtvaartreus Lufthansa, die net als sectorgenoten gebukt gaat onder de coronacrisis, kondigt een nieuwe pakket ingrepen aan om de kosten te drukken. Het bedrijf zegt onder meer duizend banen op kantoor te schrappen. Verder zal het aantal managementposities binnen de onderneming met 20 procent worden teruggebracht.
07/07 14u15  Deel van megaschikking Bayer om Roundup op losse schroeven LEVERKUSEN (AFN/BLOOMBERG/RTR) - Bayer is mogelijk nog lang niet verlost van juridische procedures rond het omstreden middel Roundup. Het chemiebedrijf sloot onlangs een megaschikking met Amerikanen die beweren kanker te hebben gekregen door de onkruidverdelger, maar volgens een rechter in Californië kunnen bepaalde onderdelen van die overeenkomst niet door de beugel.
07/07 12u15  Beurzen lager door economische zorgen AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden dinsdag in het rood. Beleggers namen gas terug na de sterke koerswinsten een dag eerder en hielden vooral de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming. Op het Damrak waren de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 11u15  Weer minder vraag naar uitzendkrachten AMSTERDAM (AFN) - De vraag naar uitzendkrachten is wederom sterk gedaald. Uitzendkrachten draaiden in de periode tussen 18 mei tot en met 14 juni (periode 6) in totaal 22 procent minder uren dan een jaar eerder. De omzet van uitzendbedrijven daalde met 17 procent, aldus cijfers van brancheorganisatie ABU.
07/07 10u15  Big-databedrijf Palantir bevestigt beursplannen PALO ALTO (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse big-databedrijf Palantir Technologies wil naar de beurs. Dat bevestigde de onderneming, die onder meer samenwerkt met inlichtingendiensten in de strijd tegen terrorisme, na eerdere nieuwsberichten over een beursgang.
07/07 10u15  'Alsnog dividenduitkering bij NN in de maak' AMSTERDAM (AFN) - Verzekeraar NN Group zal bij de komende cijferupdate mogelijk alsnog de uitbetaling van interim-dividend aankondigen. Die voorspelling doen kenners van KBC Securities. Ze wijzen onder meer op de sterke kaspositie van de onderneming en de sterke kapitaalbuffers die een dergelijke stap kunnen rechtvaardigen.
07/07 09u15  Verzekeraars in trek op lager Damrak AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam is dinsdag met een klein verlies begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden licht in het rood. Beleggers namen wat gas terug na de sterke koerswinsten een dag eerder en hielden vooral de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten. Op het Damrak waren de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 09u15  Renewi voelt minder pijn van coronacrisis dan verwacht AMSTERDAM (AFN) - Afvalverwerker Renewi heeft iets minder last van de coronacrisis dan waar het bedrijf eerder rekening mee had gehouden. Het bedrijf stelt in een kwartaalupdate dat de virusperikelen een impact hebben op het resultaat van 12 miljoen euro, waar rekening gehouden werd met 20 miljoen euro.
Laatste update: vandaag om 20u15
Lees meer van IEX.NL >


Trends.be

Verbergen Tonen
07/07 18u15  Regering maakt 600 miljoen euro vrij voor personeel federale zorgsector De federale regering gaat 600 miljoen euro pompen in de federale zorgsector, die bijvoorbeeld het ziekenhuispersoneel omvat. Daarvan gaat 500 miljoen euro naar loonsverhogingen en 100 miljoen euro naar de verbetering van de arbeidsomstandigheden.
07/07 18u15  OESO somber over herstel arbeidsmarkt na coronapandemie De werkloosheid in de - vooral rijke - landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is in juni verdubbeld ten opzichte van eind vorig jaar. Volledig herstel van de klap van de coronacrisis verwacht de OESO pas na 2021, blijkt uit een nieuw rapport over de arbeidsmarkt.
07/07 15u15  CEO Arnaud Feist: 'Brussels Airport heeft Brussels Airlines nodig' Volgens Arnaud Feist, de CEO van Brussels Airport, is het belangrijk dat de toekomst van Brussels Airlines veilig wordt gesteld. Dat zei de topman van de luchthaven van Zaventem dinsdag in de Kamer.
07/07 15u15  Belgische economie pas in 2023 op pre-coronaniveau: belegger moet dansen, maar niet juichen De economen van de Belgische banken zijn in hun vooruitzichten nog iets pessimistischer dan de economen van de Nationale Bank van België op 8 juni. De strategen raden de beleggers vooral farma- en technologieaandelen aan, en goud.
07/07 12u15  Michaël Trabbia: 'Orange heeft het duopolie van Proximus en Telenet-VOO doorbroken' Orange Belgium krijgt met Xavier Pichon op 1 september een nieuwe CEO. De huidige CEO verlaat zijn post met een gevoel van voldoening. Onder zijn leiding heeft de operator een opmerkelijke doorbraak bereikt op de internet- en televisiemarkt. Michaël Trabbia maakt de balans op.
07/07 11u15  Europese Commissie: Belgische economie krimpt dit jaar met 8,8 procent De coronacrisis treft de Belgische economie hard. Volgens de recente prognoses van de Europese Commssie krimpt het Belgische bbp dit jaar door de beperkende maatregelen met 8,8 procent.
07/07 10u15  Orange Belgium benoemt Xavier Pichon (53) tot CEO Xavier Pichon wordt met ingang van 1 september de nieuwe CEO van Orange Belgium. De 53-jarige Fransman volgt zijn landgenoot Michaël Trabbia op, die gepromoveerd is tot directeur technologie en innovatie bij het Franse moederbedrijf.
07/07 09u15  Corona-updates: nog 82 besmettingen per dag, nieuwe coronapremie voor culturele sector De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
07/07 05u15  Corona-updates: Grote evenementen kunnen misschien toch doorgaan na groen licht evenementenloket De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
06/07 18u15  Europa zit vol vuile subsidies Alle groene en duurzame ambities van de Europese Commissie dreigen een maat voor niets te worden, als ze de subsidies voor fossiele brandstoffen in Europa niet aanpakt. Maar de lidstaten hebben weinig zin om ze terug te schroeven.
06/07 17u15  Corona-updates: België opent grenzen dan toch niet voor 15 niet-EU-landen De coronacijfers in ons land blijven in dalende richting gaan. Toch blijft waakzaamheid geboden, op verschillende plaatsen in Europa en elders in de wereld duiken nieuwe uitbraken op. Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
06/07 17u15  Formatie: vergadering met zes Arizona-partijen geannuleerd Een vergadering van de zes partijen van een zogenaamde Arizona-coalitie, die voor maandagnamiddag was gepland, zal niet plaatsvinden. Voor SP.A was dat niet hetgeen dit weekend was afgesproken, terwijl voor het CDH de voorwaarden voor zo'n plenaire vergadering niet vervuld zijn.
06/07 16u15  Rechtbank beslist op 15 juli over voorlopige bewindvoerders bij FNG De ondernemingsrechtbank van Mechelen zal op 15 juli beslissen of er voorlopige bewindvoerders worden aangeduid bij modegroep FNG.
06/07 12u15  Start-up Firmalyzer maakt het internet der veilige dingen De start-up Firmalyzer was begin dit jaar helemaal klaar om zijn product te testen in grote bedrijven, toen het coronavirus het land lamlegde. 'We kwamen op het idee onze software te integreren in producten die de bedrijven al gebruiken', zegt CEO Zahra Khani.
06/07 11u15  Mobiliteit na de coronapandemie: 'De fiets is een blijver' De coronacrisis zet de leasingbedrijven stevig onder druk. Na een recordjaar verwacht de sector dit jaar een daling van de nieuwe inschrijvingen met 20 tot 25 procent. Het post-coronatijdperk zal worden gekenmerkt door minder autokilometers, meer telewerk en de doorbraak van de bedrijfsfiets.
Laatste update: vandaag om 18u15
Lees meer van Trends.be >

Belegger.nl

Verbergen Tonen
07/07 20u15  Gemengd beeld op Wall Street NEW YORK (AFN) - De Amerikaanse aandelenbeurzen toonden dinsdag tijdens de middaghandel in New York een gemengd beeld. Beleggers waren op hun hoede na de voorspelling van de Europese Commissie dat de economie dit jaar door een dieper dal zal gaan dan eerder voorzien. Verder rapporteerde Duitsland een zwakker dan verwacht cijfer over de industrie. Daarmee spelen zorgen over de impact van de crisis op de economie weer op. Zeker omdat in de VS het aantal besmettingen nog altijd hard oploopt.
07/07 19u15  Aedifica investeert in uitbreiding in Finland BRUSSEL (AFN) - Zorgvastgoedbedrijf Aedifica heeft tien nieuwe woonzorgcentra voor ouderen, kinderdagverblijven en gespecialiseerde residentiële zorgcentra toegevoegd aan zijn ontwikkelingspijplijn in Finland. Hiermee is een totale investering gemoeid van circa 51 miljoen euro.
07/07 18u15  Somber economisch nieuws drukt op stemming beleggers AMSTERDAM (AFN) - De Europese beurzen zijn dinsdag onder druk van somber economisch nieuws met beperkte verliezen gesloten. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming bij beleggers. Wel waren op het Damrak de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 17u15  Deutsche Bank bestraft voor falend toezicht op financiën Epstein FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - Deutsche Bank moet een boete van 150 miljoen dollar betalen in de Verenigde Staten vanwege falend toezicht op onder meer de omstreden financiële zaken van zedendelinquent Jeffrey Epstein. Volgens financiële autoriteiten van de staat New York verzocht de Duitse bank Epstein op eigen initiatief om klant te worden nadat die al veroordeeld was wegens kindermisbruik in Florida. Daarnaast gebruikte de Amerikaanse miljardair zijn rekening bij Deutsche Bank om schikkingen te betalen, geld te over te maken naar vrouwen in Oost-Europa, en 800.000 dollar te pinnen voor 'reizen, tips en andere uitgaven'.
07/07 16u15  Hoofdindex Amsterdam in de min AMSTERDAM (AFN) - De AEX-index op de beurs in Amsterdam stond dinsdagmiddag op verlies. Ook de andere Europese aandelenbeurzen gingen omlaag. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming bij beleggers. Wel waren op het Damrak de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 16u15  Lagere opening op Wall Street NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met verliezen aan de handelsdag begonnen. Beleggers zijn op hun hoede na de voorspelling van de Europese Commissie dat de economie dit jaar door een dieper dal zal gaan dan eerder voorzien. Verder rapporteerde Duitsland een zwakker dan verwacht cijfer over de industrie. Daarmee spelen zorgen over de impact van de crisis op de economie weer op. Zeker omdat in de VS het aantal besmettingen nog altijd hard oploopt.
07/07 15u15  Wall Street lijkt lager te gaan openen NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York staan dinsdag voor een lagere opening. Beleggers zijn op hun hoede na de voorspelling van de Europese Commissie dat de economie dit jaar door een dieper dal zal gaan dan eerder voorzien. Verder rapporteerde Duitsland een zwakker dan verwacht cijfer over de industrie. Daarmee spelen zorgen over de impact van de crisis op de economie weer op. Zeker omdat in de VS het aantal besmettingen nog altijd hard oploopt.
07/07 14u15  Lufthansa grijpt vanwege crisis in in managementlaag FRANKFURT (AFN/DPA) - De Duitse luchtvaartreus Lufthansa, die net als sectorgenoten gebukt gaat onder de coronacrisis, kondigt een nieuwe pakket ingrepen aan om de kosten te drukken. Het bedrijf zegt onder meer duizend banen op kantoor te schrappen. Verder zal het aantal managementposities binnen de onderneming met 20 procent worden teruggebracht.
07/07 14u15  Deel van megaschikking Bayer om Roundup op losse schroeven LEVERKUSEN (AFN/BLOOMBERG/RTR) - Bayer is mogelijk nog lang niet verlost van juridische procedures rond het omstreden middel Roundup. Het chemiebedrijf sloot onlangs een megaschikking met Amerikanen die beweren kanker te hebben gekregen door de onkruidverdelger, maar volgens een rechter in Californië kunnen bepaalde onderdelen van die overeenkomst niet door de beugel.
07/07 12u15  Beurzen lager door economische zorgen AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden dinsdag in het rood. Beleggers namen gas terug na de sterke koerswinsten een dag eerder en hielden vooral de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming. Op het Damrak waren de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 11u15  Weer minder vraag naar uitzendkrachten AMSTERDAM (AFN) - De vraag naar uitzendkrachten is wederom sterk gedaald. Uitzendkrachten draaiden in de periode tussen 18 mei tot en met 14 juni (periode 6) in totaal 22 procent minder uren dan een jaar eerder. De omzet van uitzendbedrijven daalde met 17 procent, aldus cijfers van brancheorganisatie ABU.
07/07 10u15  Big-databedrijf Palantir bevestigt beursplannen PALO ALTO (AFN/BLOOMBERG) - Het Amerikaanse big-databedrijf Palantir Technologies wil naar de beurs. Dat bevestigde de onderneming, die onder meer samenwerkt met inlichtingendiensten in de strijd tegen terrorisme, na eerdere nieuwsberichten over een beursgang.
07/07 10u15  'Alsnog dividenduitkering bij NN in de maak' AMSTERDAM (AFN) - Verzekeraar NN Group zal bij de komende cijferupdate mogelijk alsnog de uitbetaling van interim-dividend aankondigen. Die voorspelling doen kenners van KBC Securities. Ze wijzen onder meer op de sterke kaspositie van de onderneming en de sterke kapitaalbuffers die een dergelijke stap kunnen rechtvaardigen.
07/07 09u15  Verzekeraars in trek op lager Damrak AMSTERDAM (AFN) - De aandelenbeurs in Amsterdam is dinsdag met een klein verlies begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden licht in het rood. Beleggers namen wat gas terug na de sterke koerswinsten een dag eerder en hielden vooral de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten. Op het Damrak waren de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
07/07 09u15  Renewi voelt minder pijn van coronacrisis dan verwacht AMSTERDAM (AFN) - Afvalverwerker Renewi heeft iets minder last van de coronacrisis dan waar het bedrijf eerder rekening mee had gehouden. Het bedrijf stelt in een kwartaalupdate dat de virusperikelen een impact hebben op het resultaat van 12 miljoen euro, waar rekening gehouden werd met 20 miljoen euro.
Laatste update: vandaag om 20u15
Lees meer van Belegger.nl >

VRT NWS: Economie

Verbergen Tonen
07/07 16u15  Brusselse regering trekt 120 miljoen uit voor relanceplan na coronacrisis Lees meer >
07/07 09u15  Milieubewegingen en werkgevers: "Woningrenovaties moeten essentieel onderdeel worden van economische heropbouw" Lees meer >
07/07 08u15  Milieubewegingen en werkgevers in open brief: "Woningrenovaties moeten essentieel onderdeel worden van economische heropbouw" Lees meer >
06/07 16u15  Zelfvarende schepen moeten van Kristalpark in Lommel een van de meest duurzame industriegebieden maken Lees meer >
04/07 12u15  Recordopbrengst bij webshops van Financiën: "Vanalles te koop, van luxewagens van criminelen tot militaire kazernes" Lees meer >
04/07 09u15  Voormalige VRT-topman Paul Lembrechts wordt CEO van modegroep FNG Lees meer >
03/07 14u15  Belgisch team op expeditie naar katabatische winden in Groenland: "Wellicht beste plek op onze planeet voor windenergie" Lees meer >
03/07 12u15  Imago-expert Manon geeft een week lang 250 euro aan shoppers in Knokke-Heist Lees meer >
03/07 03u15  Portugal vergroot belang in luchtvaartmaatschappij TAP Lees meer >
03/07 03u15  Voorzitter Antwerpse vermogensbeheerder Merit Capital opgepakt in Frankrijk Lees meer >
02/07 18u15  "Communicatie is rampzalig": Brussels Airlines krijgt tot 55.000 oproepen per dag nadat het vele vluchten schrapt Lees meer >
01/07 16u15  Binnenspeeltuinen weer open: "We hebben de kindjes heel hard gemist" Lees meer >
01/07 15u15  Plopsaland De Panne heropent voorzichtig: "Vandaag niet meer dan 2.500 bezoekers" Lees meer >
01/07 12u15  Plopsaland De Panne heropent voorzichtig Lees meer >
01/07 06u15  Gratis met de fiets op de trein, goedkopere medicijnen en vaarwel groene kaart: dit verandert er op 1 juli  Lees meer >
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van VRT NWS: Economie >

Volkskrant Economie

Verbergen Tonen
07/07 20u15  Ineens heeft de oude, vertrouwde dieselmotor kansen in de duurzame toekomst Waterstof als schone brandstof zit in de lift: woensdag presenteert de Europese Commissie een strategie voor waterstof. Een centrale vraag: kan dit helpen het zware transport, zoals trucks, duurzaam te maken? De vertrouwde dieselmotor kan helpen.
07/07 10u15  De Europese luchtvaart zou bloeden voor steun, de werkelijke (klimaat)eisen blijken boterzacht Het leek er even op dat luchtvaartmaatschappijen flink zouden moeten bloeden voor de staatssteun die ze vanwege de coronacrisis krijgen. De werkelijke eisen aan Air France, KLM en Lufthansa blijken boterzacht.
06/07 23u15  Komt die Nord Stream 2 pijpleiding dan toch nog af? Komt die Nord Stream 2 pijpleiding er dan toch nog? Maandag besloot Denemarken de bouwer van de pijpleiding, Gazprom, toestemming te geven voor de bouw van de laatste ruim 100 kilometer van de pijpleiding, van het Deense eiland Bornholm naar de Duitse kust.
06/07 22u15  De twijfelachtige comeback van Boeing 737 Max De Boeing 737 Max maakt testvluchten als opstapje voor een terugkeer in het luchtruim. Maar wie beslist daarover? Hoe veilig is het toestel? En wie zit er nog op de Max te wachten na de slag die het corona-virus aan de mondiale luchtvaart heeft toegebracht?
06/07 22u15  Nederlanders verbruiken record aan mobiele data: stijging van 34,5 procent Nieuws over tech, internet en gadgets voor u bij elkaar geblogd door de specialisten van de Volkskrant.
06/07 18u15  Is economische duurzaamheid nu prioriteit Shell? Hij is zelf niet meer de beste klant van zijn eigen concern. Shell-topman Ben van Beurden heeft door de lockdown zijn eigen ecologische voetafdruk noodgedwongen tot een minimum moeten terugbrengen. Sinds januari heeft de 62-jarige ceo niet meer gevlogen en is hij nog maar twee keer op kantoor in Den Haag geweest.
05/07 22u15  Deze app maakt het laden van e-auto’s goedkoper en groener Met Laadje, een app van het jonge bedrijf Future Current, kun je aangeven in hoeverre de accu van je elektrische auto gevuld moet zijn als je ’s ochtends wilt vertrekken. Zo maak je handig gebruik van de variabele energieprijzen.
05/07 00u15  Werknemer te leen: de marketeer van Schiphol doet nu webwinkelretouren Terwijl de toerismebranche stilligt, hebben webshops werk te over. Voor zulke gevallen bedacht regio Groot-Amsterdam iets nieuws: bedrijven kunnen boventallig personeel ‘uitlenen’ om ontslagen te voorkomen.
03/07 22u15  Fietsen Van Moof in trek, AEB kampt met te weinig afval Het was eigenlijk een publiciteitsstudent waar een bedrijf alleen maar van kan dromen. De Franse reclamecodecommissie Autorité de régulation professionnelle de la publicité (ARPP) verbood een televisiereclame van fiersenmaker Van Moof, waarbij rokende fabriekspijpen op een auto werden weerspiegeld, lange files werden getoond en iets wat op een ongeluk lijkt. Daarna smolt de auto weg en verscheen een Van Moof-fiets en klonk There’s a new day dawning.
03/07 00u15  Colauto brengt glamour terug, Williamson dweilt met de kraan open Hij heeft niet alleen zijn naam mee voor een warenhuisdirecteur die zich in het luxere segment profileert. Bijenkorf-topman Giovanni Colauto weet ook van wanten. Voor het vijfde jaar op rij is de omzet gestegen.
02/07 22u15  Accountant: Amsterdamse vuilverbrander AEB in de gevarenzone door oplopende schulden Het voortbestaan van de Amsterdamse vuilverbrander AEB staat op losse schroeven. Accountant PwC geeft in het donderdag verschenen jaarverslag over 2019 een niet mis te verstane waarschuwing: er is ‘gerede twijfel’ of de continuïteit van de onderneming wel is verzekerd.
02/07 21u15  Word ik aan het lijntje gehouden door mijn reisaanbieder? Geldvraag: Mijn reis naar de VS is geannuleerd. Ik krijg een SGR-voucher die ik zo nodig na een jaar kan inwisselen voor contanten. Ik dacht dat ik al na een half jaar geld kon terugkrijgen? Word ik aan het lijntje gehouden?
02/07 20u15  Moet de beurs in Amsterdam weer oranje likje krijgen? De KLM is niet het enige Nederlandse bedrijf dat zucht onder een Frans juk. De Amsterdamse beurs is al sinds 2000 onderdeel van een bedrijf dat soms bedoeld lijkt de Franse grandeur in de financiële wereld uit te dragen.
02/07 19u15  Bedrijven nemen veel mensen met arbeidshandicap aan, maar overheid faalt De overheid slaagt er nog steeds niet in genoeg extra werk voor gehandicapten te creëren. Van de afgesproken 15 duizend plekken zijn er maar 10 duizend vervuld. Bedrijven leveren wel.
02/07 16u15  Ingewerkt en uitgezwaaid via de Hangout: het lot van tijdelijke krachten in de coronacrisis Werkenden met tijdelijke contracten zijn de eersten van wie werkgevers afscheid nemen in de coronacrisis, soms nog voordat ze aan hun baan zijn begonnen. De vrees is dat de crisis alleen maar tot meer flexibele contracten zal leiden.
Laatste update: vandaag om 20u15
Lees meer van Volkskrant Economie >

Gazet van Antwerpen: Economie

Verbergen Tonen
07/07 20u15  445 miljoen euro: NFL-vedette Patrick Mahomes ondertekent het grootste contract uit de sportgeschiedenis Move over Lionel Messi, LeBron James en Roger Federer… Het grootste contract uit de sportgeschiedenis behoort Patrick Mahomes toe, de quarterback van de American Football-kampioen Kansas City Chiefs. Tussen 2022 en 2031 zal zijn team hem in totaal 445 miljoen euro uitkeren, wat hem tien jaar lang een weekloon van bijna een miljoen euro bezorgt.
07/07 20u15  Woonpunt wil blokken in Oud Oefenplein en Vennekant slopen: “De leefruimte is beperkt, maar ik woon hier graag” Woonpunt wil de verouderde woonblokken in de wijk Oud Oefenplein in Mechelen afbreken en vervangen door nieuwbouw. Dat schept mogelijkheden om een nieuwe groene long te creëren die loopt vanaf het Pennepoel- tot aan het Tivolipark. Ook voor Vennekant wordt er gedacht aan sloop. Al is de vernieuwing nog niet voor morgen.
07/07 20u15  Drugsmaffia in Antwerpse haven ging niet in lockdown: cocaïnesmokkel breekt alweer record De douane heeft in de eerste helft van dit jaar in de haven van Antwerpen meer dan 28 ton cocaïne onderschept. Dat is een toename met 24% ten opzichte van het recordjaar 2019, toen er 23 ton werd onderschept. “De coronacrisis heeft de drugsmaffia niet tegengehouden”, zegt Kristian Vanderwaeren, administrateur-generaal van de Douane en Accijnzen.
07/07 20u15  Organisator brengt rugnummers marathon al joggend rond: “Normaal liep ik dit jaar mijn zestigste marathon” Kid Van Thienen heeft al een vijftigtal marathons in de benen. Hij overwon de Marathon des Sables, een snikhete ultraloop van meer dan 250 kilometer, en trekt binnenkort naar Groenland voor een ijskoude 42 kilometer. In coronatijden lag het marathonleven helemaal stil dus besloot Kid om de borstnummers van zijn marathon op Linkeroever lopend te gaan rondbrengen.
07/07 20u15  Tegen september corona-app in ons land: hoe zal die werken, is installatie verplicht en wat met onze privacy? Tegen september zal ook België een corona-app hebben, kwestie van nieuwe besmettingen met het virus in de kiem te smoren. Maar hoe zal die applicatie precies werken? Is de installatie voor iedereen verplicht? En welke ervaringen hebben ze er in het buitenland mee?
07/07 20u15  Zanger Kasabian krijgt enkel werkstraf voor martelen van zijn vrouw in bijzijn van kind De frontman van Kasabian, Tom Meighan, heeft een werkstraf gekregen voor de aanval op zijn ex-verloofde. Britse vrouwenorganisaties zijn woedend over de lichte straf. Kasabian zette de zanger maandag aan de deur.
07/07 20u15  Fietsbieb leent dertig fietsen uit: “Voor alle kinderen een goede fiets” Enkele vrijwilligers startten het initiatief Fietsbieb Brasschaat. Ze haalden 30 kinderfietsen op die worden nagekeken en uitgeleend aan kinderen. Initiatiefnemer is Bob Geysen. “Kinderen zijn een fiets vlug ontgroeid. Dat maakt het voor heel wat mensen moeilijk om telkens een nieuwe fiets te kopen. Het is soms een zeer dure aangelegenheid. Met de fietsbieb willen wij hieraan verhelpen”, legt Bob Geysen uit.
07/07 20u15  Handelaars furieus na invoering van knip in Boomstraat: “Nu al omzetverlies van 50 tot 85%” De handelaars in Bornem en het gemeentebestuur staan lijnrecht tegenover mekaar. Vorige week werd er in de Boomstraat een knip aangebracht, zodat het verkeer verplicht de Puursesteenweg moet opdraaien. “Een mokerslag in ons gezicht. Eerst was er corona en nu duwen ze een nieuw mobiliteitsplan door onze strot. De gevolgen zijn nu al zichtbaar: winkels die meer dan 50% omzetverlies hebben in vergelijking met dezelfde week vorig jaar. We smeken om die paaltjes weg te halen”, klinkt het bij de winkeliers.
07/07 20u15  Aartselaar stapt naar Raad van Vergunningsbetwistingen als Isvag toelating krijgt De gemeenteraad gaf het schepencollege unaniem de toestemming om naar de Raad van Vergunningsbetwistingen te stappen als minister Zuhal Demir Isvag groen licht geeft voor de bouw van een nieuwe afvalverbrandingsoven in Wilrijk.
07/07 19u15  Ook sporttribunaal TAS geeft Barcelona gelijk in zaak-Neymar Het internationaal sporttribunaal TAS heeft alle vorderingen van de Braziliaanse voetbalclub Santos tegen Barcelona en aanvaller Neymar afgewezen. Santos eiste een schadevergoeding van ruim 61 miljoen euro van de Spaanse club en een schorsing voor de Braziliaanse sterspeler van een half jaar.
07/07 19u15  Rafael Nadal speelt zeker in Madrid en dat zet vraagtekens bij zijn deelname aan US Open ‘s Werelds nummer twee Rafael Nadal heeft dinsdag bevestigd dat hij het Masters 1.000 van Madrid zal spelen. Dat zet meteen vraagtekens bij zijn deelname aan het US Open (31 augustus - 13 september). Het graveltoernooi in de Spaanse hoofdstad gaat amper een dag na de finale van het Amerikaanse Grand Slam van start.
07/07 19u15  Sporta organiseert aangepaste zomerkampen in Klein Seminarie De infrastructuur van het Klein Seminarie in Hoogstraten wordt in de zomervakantie volop gebruikt voor zomerkampen. Door het coronavirus verlopen die dit jaar anders. Door de grote oppervlakte is er geen probleem om de bubbels uit elkaar te houden.
07/07 19u15  Berenbende Plus verwent kwetsbare kinderen in zomerschool Kwetsbare kinderen kunnen eind juli twee weken lang deelnemen aan de zomerschool Berenbende Plus in Beerse. Drie groepen van maximaal veertien kinderen kunnen daar na een bewogen periode tot rust komen.
07/07 19u15  Kopenhagen wil WK turnen in 2021 niet meer organiseren De wereldkampioenschappen artistieke gymnastiek zullen in oktober 2021 niet in Kopenhagen plaatsvinden. Dat heeft de internationale gymnastiekfederatie FIG dinsdag bevestigd. De Deense federatie wil de vijftigste editie niet langer organiseren.
07/07 19u15  Umicore wil gezinnen met kinderen helpen verhuizen uit Moretusburg Gezinnen met kinderen die weg willen uit de Hobokense wijken Moretusburg en Hertogvelden, krijgen het aanbod om zich elders te vestigen. Op kosten van Umicore. Hoe dat concreet verder verloopt, daarover gaat het Antwerpse stadsbestuur verder overleggen met het metaalverwerkende bedrijf. Deze zomer kunnen kinderen al elders overdag worden opgevangen.
Laatste update: vandaag om 20u15
Lees meer van Gazet van Antwerpen: Economie >

Het Laatste Nieuws: Economie

Verbergen Tonen
07/07 16u15  Boeing 737 Max: een twijfelgeval met straalaandrijving De Boeing 737 Max maakt testvluchten als opstapje voor een terugkeer in het luchtruim. Maar wie beslist daarover? Hoe veilig is het toestel? En wie...
07/07 16u15  “Hoe moet 55-plusser zélf geloven in langer werken, als onze overheid het omgekeerde signaal geeft?” Al op pensioen kunnen op uw 59ste? Of op uw 56ste? De komende maanden belooft het brugpensioen - of het Stelsel van Werkloosheid met...
07/07 15u15  OESO: “Werkloosheid sinds jaarwisseling verdubbeld” De werkloosheid in de landen van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is in juni verdubbeld ten opzichte van eind...
07/07 13u15  Huizen niet onder vraagprijs verkocht (en soms erboven) tijdens piekmaand juni De heropening van de markt heeft in juni een stormloop op het vastgoed veroorzaakt. Dat blijkt uit een rondvraag van onze redactie bij...
07/07 13u15  Speelgoed is meest gevaarlijke productcategorie op Europese markt Speelgoed is de gevaarlijkste productcategorie op de Europese markt. Dat moet tenminste blijken uit het jaarverslag van het Europese...
07/07 12u15  Econoom voorspelt binnen enkele jaren crisis erger dan Grote Depressie van jaren ’30 Op de beurs lijkt de klap van de coronacrisis al bijna verteerd, maar dat herstel zal van korte duur zijn. Dat voorspelt econoom Nouriel Roubini...
07/07 12u15  9 manieren om ook in de zomer energie te besparen Energie besparen associren we vooral met de winterperiode, maar ook in de zomer ligt er een mooi besparingspotentieel voor het grijpen. Daarin...
07/07 11u15  "Maak van renovaties speerpunt economische heropbouw” Bond Beter Leefmilieu en de Confederatie Bouw roepen de Vlaamse regering in een open brief op om van renovaties het speerpunt van de economische...
07/07 11u15  Econoom Nouriel Roubini voorspelt crisis erger dan Grote Depressie van jaren ’30 Op de beurs lijkt de klap van de coronacrisis al bijna verteerd, maar dat herstel zal van korte duur zijn. Dat voorspelt econoom Nouriel Roubini...
07/07 11u15  9 tips om energie te besparen in de zomer Energie besparen associren we vooral met de winterperiode, maar ook in de zomer ligt er een mooi besparingspotentieel voor het grijpen. Daarin...
07/07 11u15  Diesel tanken vanaf morgen opnieuw duurder Vanaf morgen wordt diesel (B7) tanken opnieuw duurder. De maximumprijs per liter gaat met 3,2 cent omhoog tot 1,3840 euro. Dat meldt de federale...
07/07 10u15  Belgische economie zal dit jaar met 8,8 procent krimpen Het Belgische bbp zal wegens de beperkende maatregelen in het kader van de coronacrisis dit jaar met 8,8 procent krimpen. Volgend jaar zou de...
07/07 10u15  Nederlandse Consumentenbond begint massaclaim tegen Facebook vanwege delen privédata Facebook moet zijn miljoenen Nederlandse gebruikers financieel compenseren voor het jarenlang schenden van hun privacy. Dat eisen de...
07/07 09u15  Bij welk ziekenfonds sluit u het best aan? De kans is groot dat u - zoals de meeste Belgen - koos voor het ziekenfonds van uw ouders of uw partner, zonder u daar al te veel vragen bij te...
07/07 09u15  Fransman Xavier Pichon wordt nieuwe CEO van Orange Belgium De 53-jarige Fransman Xavier Pichon wordt vanaf 1 september de nieuwe CEO van telecombedrijf Orange Belgium. Hij volgt dan zijn landgenoot Michal...
Laatste update: vandaag om 16u15
Lees meer van Het Laatste Nieuws: Economie >

Nu.nl Economie

Verbergen Tonen

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
07/07 00u15  D66 wil af van toeslagen. Kosten: 40 miljard euro D66 wil alle toeslagen afschaffen in ruil voor korting op de inkomstenbelasting. Dat schrijft D66-Kamerlid Steven van Weyenberg maandag 29 juni in een voorstel aan de Tweede Kamer. De kosten van het plan bedragen 40 miljard euro. D66 wil dus van het toeslagenstelsel af, maar voorkomen dat midden- en lagere inkomens in een armoedegat terechtkomen. … Continued The post D66 wil af van toeslagen. Kosten: 40 miljard euro appeared first on Elsevierweekblad.nl.
06/07 12u15  AOW-leeftijd omlaag door corona? Zou best kunnen De werknemer draait steeds minder uren per week, maar moet tot op steeds hogere leeftijd doorwerken. Langer leven betekent helaas niet automatisch langer leven in goede gezondheid. Zeker wanneer je ‘goede gezondheid’ definieert als een leven zonder beperkingen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Dat blijkt uit cijfers van het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut. Bij … Continued The post AOW-leeftijd omlaag door corona? Zou best kunnen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Unilever vertrekt: ‘Dividendbelasting speelde niet mee’ Het Brits-Nederlandse Unilever fuseert tot één Brits bedrijf. Hoe Nederlands is Unilever eigenlijk nog? En welke rol speelde de dividendbelasting in het besluit? Elsevier Weekblad sprak Unilever-topman Alan Jope. Wat heeft Unilever precies besloten? Lees ook het onderzoek van Elsevier Weekblad: Dit zijn de 500 grootste bedrijven van Nederland Unilever wordt een geheel Brits bedrijf. … Continued The post Unilever vertrekt: ‘Dividendbelasting speelde niet mee’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Corona drijft vooralsnog alleen gevoelsinflatie op Wat betekent de coronacrisis voor het inflatiecijfer? Diverse krachten werken elkaar tegen. Maar de gevoelsinflatie zou wel eens kunnen oplopen, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen Op het eerste gezicht lijkt het gemiddelde prijspeil in Nederland zich vrij gematigd … Continued The post Corona drijft vooralsnog alleen gevoelsinflatie op appeared first on Elsevierweekblad.nl.
05/07 00u15  Hongkong duurste stad van de wereld Amsterdam duur? In Hongkong lachen ze erom. Voor het derde jaar op rij is de Zuid-Chinese stad uitgeroepen tot de duurste stad van de wereld. Amsterdam staat op nummer 64, blijkt uit het Cost of Living-onderzoek van het adviesbureau Mercer. Twee jaar geleden stond Amsterdam nog in de top-50 van duurste steden, maar sinds vorig … Continued The post Hongkong duurste stad van de wereld appeared first on Elsevierweekblad.nl.
04/07 00u15  Woonalliantie wil miljarden van overheid om te kunnen doorbouwen Zeventien organisaties die actief zijn op de huizenmarkt bieden donderdag een plan aan aan de Tweede Kamer. Daarin pleiten ze voor de bouw van zeker 90.000 huizen per jaar tot 203o. Dit om te voorkomen dat een vergelijkbare situatie ontstaat als tijdens de kredietcrisis. Bij de groep, die zich Woningbouwalliantie noemt, zijn onder meer de … Continued The post Woonalliantie wil miljarden van overheid om te kunnen doorbouwen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/07 00u15  Coronacrisis kan China nog machtiger maken Door de coronacrisis lijkt een schuldverlichting voor arme landen onvermijdelijk. China kan hiermee zijn greep op Azië en Afrika versterken, schrijft Marijn Jongsma. Marijn Jongsma Marijn Jongsma (1969) is economisch redacteur bij Elsevier Weekblad. Hij blogt wekelijks op donderdag over financieel- en macro-economische onderwerpen. Het land kampt intern met enorm gestegen schulden van huishoudens en bedrijven, maar … Continued The post Coronacrisis kan China nog machtiger maken appeared first on Elsevierweekblad.nl.
03/07 00u15  Koolmees werkt verder aan hervorming arbeidsmarkt Nu er een steunpakket ligt voor ondernemers om ze de crisis door te helpen, gaat minister Wouter Koolmees (D66) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid versneld verder met waar hij al mee bezig was voor de crisis: het hervormen van de arbeidsmarkt. Want juist de crisis heeft ‘extra duidelijk gemaakt dat een groot deel van de … Continued The post Koolmees werkt verder aan hervorming arbeidsmarkt appeared first on Elsevierweekblad.nl.
02/07 00u15  Onderzoek: Zoveel verdienen de CEO’s van AEX-bedrijven Het salaris van de topbestuurders van de grootste beursgenoteerde bedrijven in Nederland is vorig jaar licht gedaald. Dat blijkt uit een inventarisatie van Elsevier Weekblad. Het gemiddelde salaris van de topmannen en -vrouwen (CEO’s) van de AEX-bedrijven bedroeg vorig jaar 4,3 miljoen euro. Dat is een daling van 5 procent ten opzichte van een jaar … Continued The post Onderzoek: Zoveel verdienen de CEO’s van AEX-bedrijven appeared first on Elsevierweekblad.nl.
01/07 14u15  Vier vragen over de frequentieveiling voor 5G Deze week is de frequentieveiling voor 5G-netwerken begonnen. Al voordat de veiling begon, was er gedoe over. Want, mag het goedkope maar omstreden Chinese Huawei nu wel of niet meedoen? Vier vragen en antwoorden over de veiling van het 5G-netwerk. Wat is 5G? Lees ook: 5G is geen revolutie, maar een evolutie 5G staat voor … Continued The post Vier vragen over de frequentieveiling voor 5G appeared first on Elsevierweekblad.nl.
30/06 15u15  Heeft de vakbond voldoende oog voor jonge werkenden? Zaterdag 4 juli stemt het ledenparlement van de FNV over de vraag of de vakbond zich achter het pensioenakkoord moet scharen, dat het kabinet, de werkgevers en de vakbonden halverwege juni (in principe) hebben bereikt. Met het pensioenakkoord wordt onder meer de modernisering van het werknemerspensioen geregeld, en een minder snelle stijging van de AOW-leeftijd. … Continued The post Heeft de vakbond voldoende oog voor jonge werkenden? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
30/06 00u15  Corona en de zorg. Wie draait op voor de kosten? Ziekenhuizen zeggen door het coronavirus tegen 3 miljard euro extra kosten aan te lopen. Ook andere zorginstellingen, zoals verpleeghuizen, zien hoe de rekeningen zich opstapelen: crisisteams zijn opgestart, verloven ingetrokken, en personeel en patiënten moeten worden getest. Tegenover de extra kosten staan ook besparingen. De afgelopen maanden sloten fysiotherapeuten de deuren en veel ziekenhuisafdelingen voerden … Continued The post Corona en de zorg. Wie draait op voor de kosten? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 0u15

Express.be

Verbergen TonenZoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

4x Diesel tanken vanaf morgen opnieuw duurder07/07 11u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Vanaf morgen wordt diesel (B7) tanken opnieuw duurder. De maximumprijs per liter gaat met 3,2 cent omhoog tot 1,3840 euro. Dat meldt de federale...
4x Milieubewegingen en werkgevers: "Woningrenovaties moeten essentieel onderdeel worden van economische heropbouw"07/07 09u15 - VRT NWS: Economie: Lees meer >
3x Kopenhagen wil WK turnen in 2021 niet meer organiseren07/07 19u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: De wereldkampioenschappen artistieke gymnastiek zullen in oktober 2021 niet in Kopenhagen plaatsvinden. Dat heeft de internationale gymnastiekfederatie FIG dinsdag bevestigd. De Deense federatie wil de vijftigste editie niet langer organiseren.
3x Speelgoed is meest gevaarlijke productcategorie op Europese markt07/07 13u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Speelgoed is de gevaarlijkste productcategorie op de Europese markt. Dat moet tenminste blijken uit het jaarverslag van het Europese...
3x Beurzen lager door economische zorgen07/07 12u15 - IEX.NL: AMSTERDAM (AFN) - De Europese aandelenbeurzen stonden dinsdag in het rood. Beleggers namen gas terug na de sterke koerswinsten een dag eerder en hielden vooral de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten. Een tegenvallend Duits industriecijfer en de prognose van Brussel voor een dieper dan verwachte recessie in Europa drukten de stemming. Op het Damrak waren de verzekeraars in trek na positief nieuws van De Nederlandsche Bank (DNB) over de sector.
3x Econoom voorspelt binnen enkele jaren crisis erger dan Grote Depressie van jaren ’3007/07 12u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Op de beurs lijkt de klap van de coronacrisis al bijna verteerd, maar dat herstel zal van korte duur zijn. Dat voorspelt econoom Nouriel Roubini...
3x Gratis gevelbankjes of picknicktafels te verkrijgen voor in uw buurt: “Spontane ontmoetingen zijn echt goud waard”07/07 10u15 - Gazet van Antwerpen: Economie: De stad Mechelen geeft veertig gevelbankjes en een tiental picknicktafels gratis weg. Ze moeten de samenhorigheid onder buurtbewoners versterken, ontmoeting in de straat stimuleren en meer plekken bieden om te genieten in de stad.
3x Bij welk ziekenfonds sluit u het best aan?07/07 09u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: De kans is groot dat u - zoals de meeste Belgen - koos voor het ziekenfonds van uw ouders of uw partner, zonder u daar al te veel vragen bij te...
3x Prijzen voor consument in juni harder gestegen07/07 08u15 - IEX.NL: DEN HAAG (ANP) - Consumenten betaalden in juni 1,6 procent meer voor goederen en diensten dan een jaar eerder. Daarmee stegen de prijzen harder dan in mei. Vooral hogere prijzen voor kleding en tabak en een minder drastische daling voor brandstoffen duwden de inflatie omhoog.
3x Gaan we weer massaal op brugpensioen? Volgens werkexpert Stijn Baert hoort het in ‘Historisch Museum van Slecht Belgisch beleid’07/07 07u15 - Het Laatste Nieuws: Economie: Al op pensioen kunnen op uw 59ste? Of op uw 56ste? De komende maanden belooft het brugpensioen - of het Stelsel van Werkloosheid met...

Statistieken

Artikels:
29576
Gelezen:
10607
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven