dinsdag 26 oktober 2021, week 43


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u30
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.be is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >

Meest gelezen

69x "Pandemisten" die Caemersklooster bezetten uit gemeenteraad van Gent gezet omdat stil protest "te storend" is26/10 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
66x Erik Van Looy (59) is niet langer vrijgezel26/10 08u15 - Het Belang van Limburg: Erik Van Looy (59) is niet langer vrijgezel: de presentator van ‘De slimste mens ter wereld’ is weer samen met Ingrid Parewijck, het topmodel waarmee hij eerder al drie jaar een koppel vormde. Dat schrijft Dag Allemaal.
50x Overlegcomité hakt straks knopen door over aanpak nieuwe coronagolf: dit ligt alvast op tafel26/10 00u15 - VRT NWS: Lees meer >
47x Eeuwenoude stadsboerderij in hartje Mechelen staat te koop26/10 05u15 - Gazet van Antwerpen: Het is letterlijk een verborgen parel, de eeuwenoude stadsboerderij die achter een herenhuis in hartje Mechelen verscholen ligt. De huidige eigenaar knapte het historische pand – toen nog een ruïne – destijds met veel toewijding op. Gezien zijn leeftijd zoekt hij er via een bekende vastgoedmakelaar een nieuwe eigenaar voor.
45x Besmettingscijfers gaan op veel plaatsen in Europa steil omhoog: hier is de toestand het ergst26/10 13u15 - Het Laatste Nieuws: Niet alleen in ons land zitten de coronacijfers weer in de lift. Meer dan de helft van de landen in de Europese Unie ziet het aantal besmettingen plots weer steil de hoogte in gaan. Letland heeft op dit moment de slechtste papieren. Het land noteert nooit geziene besmettingscijfers en voerde vorige week als eerste in de EU opnieuw een lockdown in. Maar er zijn nog meer plaatsen waar de situatie helemaal de verkeerde kant lijkt op te gaan.
44x Vrouw laat kinderwagen mét baby achter op Frans treinperron26/10 11u15 - Het Laatste Nieuws: In de Franse gemeente Juvisy-sur-Orge heeft een vrouw haar kinderwagen mét baby achtergelaten op het treinperron. De politie stelt alles in het werk om de vermoedelijke moeder terug te vinden.
42x KCE: Eén op de zeven coronapatiënten getroffen door langdurige Covid26/10 01u15 - Het Laatste Nieuws: Zes maanden na een coronabesmetting kampt minstens één op de zeven patiënten nog met symptomen, zoals vermoeidheid, kortademigheid en zogenaamde hersenmist, een verzameling van geheugen- en concentratieproblemen. Langdurige Covid-19 treft elke leeftijdscategorie, maar komt het vaakst voor bij mensen tussen 35 en 69 jaar oud. Dat blijkt vandaag uit een studie van het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE).
41x OVERZICHT. Gemiddeld weer meer dan 5.000 nieuwe besmettingen per dag, stijging met 75 procent26/10 07u15 - Het Laatste Nieuws: Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen ligt nu ruim boven de 5.000. Vrijdag werd zelfs een nieuw dagrecord dit jaar van meer dan 7.000 gevallen geregistreerd. De voorbije zeven dagen zijn er dagelijks gemiddeld 115 Covidpatiënten opgenomen in het ziekenhuis. Dat blijkt uit het cijferoverzicht van gezondheidsagentschap Sciensano.
40x Ruzie in Lummense gemeenteraad loopt hoog op: “Hoe kunnen jullie nog in de spiegel kijken?”26/10 00u15 - Het Belang van Limburg: De voltallige oppositie is maandagavond in Lummen tijdens de gemeenteraad opgestapt en heeft de gemeenteraad rond 20.30 uur verlaten, zo meldt oppositiepartij Vooruit. De oppositie stelt zich vragen over het verloop bij het personeel van de gemeente.
38x VN-veiligheidsraad komt bijeen naar aanleiding van toestand in Soedan26/10 05u15 - De Standaard: De veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) zal dinsdag bijeenkomen om de militaire staatsgreep in Soedan te bespreken. Dat hebben diplomatieke bronnen gemeld.

Statistieken

Artikels:
37072
Gelezen:
25202
Aantal lezers nu:
46


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2021 Naar boven