dinsdag 18 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Sitemap

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u00
 Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

60x Zuid-Koreaanse film "Parasite" is grote Oscarwinnaar en schrijft geschiedenis18/02 00u00 - VRT NWS: Lees meer >
57x Zuid-Korea juicht -zeker net nu- na Oscartriomf: "Gelukkig nieuws voor een gedeprimeerd land"18/02 00u00 - VRT NWS: In Zuid-Korea is de Oscartriomf van de film 'Parasite' van Bong Joon-ho verrast en vol enthousiasme onthaald. Het land kon wel wat goed nieuws gebruiken, want de laatste dagen overheerst onrust over de uitbraak van het coronavirus. 'Dit is gelukkig nieuws, zoals een welkome regenbui, voor de Koreaanse Republiek, die gedeprimeerd is en wanhopig door het coronavirus', klinkt het.
51x Belgische profs: "Toon Joodse clichés niet in de media”18/02 07u00 - Het Laatste Nieuws: Gebruik beelden van carnavalswagens met Joodse karikaturen liever niet. Dat is de opmerkelijke oproep aan de media van drie proffen gespecialiseerd...
51x Rudy gaat al 32 jaar elke dag naar de frituur: “Geen idee van mijn bloedwaarden, ik heb een panische angst voor dokters”18/02 03u15 - Het Nieuwsblad: Een medium pakske friet met een vleesje. Dat is al 32 jaar lang het avondmaal van Rudy Gybels (45) uit Schaffen, die van elk bakje friet een foto op Facebook post. “Ik vind dat een mens moet leven zoals hij graag doet, en je ziet wel waar je uitkomt en hoe kort of hoe lang het duurt”, zegt hij. Voedingsexperts maken zich wél zorgen.
51x Vrouw overleden na ongeval met tram in Hoboken18/02 00u30 - Het Belang van Limburg: Een 55-jarige vrouw uit Antwerpen is maandagavond aangereden door een tram in Hoboken en overleden aan haar verwondingen. Dat meldt de lokale politie van Antwerpen.
50x Nog nooit keken zo weinig mensen naar de Oscars: halvering in vergelijking met 20 jaar geleden18/02 00u00 - VRT NWS: Nog nooit hebben zo weinig mensen de uitreiking van de Oscars, de belangrijkste filmprijzen, gevolgd op televisie. Dat blijkt uit de kijkcijfers. In vergelijking met 20 jaar geleden is het aantal kijkers gehalveerd. 'Als films als 'Parasite' en '1917' winnen is dat wel interessant voor filmliefhebbers zoals ikzelf, maar voor de modale filmkijker zijn dat films zonder grote sterren', zegt filmkenner Ward Verrijcken.
49x Assad ziet “eindoverwinning” in Idlib en westen van Aleppo naderen18/02 00u30 - Het Belang van Limburg: De Syrische president Bashar al-Assad heeft maandag in een televisietoespraak gezegd de strijd in de provincie Idlib en in het platteland van Aleppo verder te zetten. Volgens hem is “de eindoverwinning” in zicht.
47x N-VA-voorstel over afname Belgische nationaliteit weggestemd18/02 16u15 - Het Laatste Nieuws: Er komt geen uitbreiding van de mogelijkheid om iemand de Belgische nationaliteit af te nemen bij een veroordeling wegens terrorisme. Het voorstel...
46x Klacht E.V.S. tegen Het Laatste Nieuws en HLN.be bij de Raad voor de Journalistiek ongegrond18/02 11u00 - Het Laatste Nieuws: De Raad voor de Journalistiek heeft een klacht van E.V.S. tegen de foto bij een artikel van Het Laatste Nieuws en HLN.be ongegrond verklaard. Het...
44x "De luchtvaartmaatschappij vindt het comfort van de passagier een topprioriteit? Onzin!"18/02 11u00 - VRT NWS: Het is ongetwijfeld een van de meest besproken video?s van de afgelopen dagen: tijdens de vlucht van New Orleans naar Charlotte op 31 januari filmde passagier Wendi Williams de man die achter haar zat, omdat die voortdurend tegen haar stoel duwde. Die passagier kon het immers niet hebben dat Williams de leuning van haar stoel naar achteren gezet had. De beelden werden intussen miljoenen keren bekeken en de meningen waren ronduit verdeeld. Williams zelf is nog altijd erg boos over hetgeen gebeurd is, zo vertelde ze gisteren aan Fox Business, en ze overweegt een klacht tegen luchtvaartmaatschappij American Airlines in te dienen.

Statistieken

Artikels:
32412
Gelezen:
47153
Aantal lezers nu:
38


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven