vrijdag 20 juli 2018, week 29


U bent nu hier: Meest gelezen | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u00
 
45x Grote vriendelijke reus: vrachtvliegtuig Beluga XL maakt succesvolle eerste vluchtDe Beluga XL, een vrachtvliegtuig van Airbus dat ook wel 'de walvis in de hemel' genoemd wordt, vanwege de vorm en de grappige tekening op de romp... (20/07 00u15 - Het Laatste Nieuws)
43x Oostenrijk overweegt registratie van vleesetende joden en moslimsOphef in Oostenrijk. Daar wil de rechts-populistische Vrijheidspartij (FPÖ), die samen met de christen-democratische ÖVP de regering vormt, dat... (20/07 00u30 - Het Laatste Nieuws)
35x “Ik heb niet de gave om echt gelukkig te zijn”“Als je een Porsche koopt omdat je denkt dat het je gelukkig zal maken, zoek je je geluk op een verkeerde manier. Geloof me, ik weet waarover ik spreek.” Aan het woord is Peter Boeckx (57), de maker van ‘The Sky is the Limit’, ‘De Bende Haemers’ en ‘Ex-Gangster’. Voor ons zit trouwens een andere Peter dan we gewoon zijn. “Mensen laten me weten dat ik veranderd ben”, zegt hij. “Ze zeggen zelfs dat er tegenwoordig met mij te praten valt.” (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
33x Nepchirurg 'Dr. Bumbum' opgepakt door de politie na overlijden patiënte die clandestiene bilvergroting kreegDe Braziliaanse politie heeft de onechte plastisch chirurg Dr. Bumbum ('Billendokter') gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van... (20/07 01u00 - Het Laatste Nieuws)
29x Acht vluchten vertraagd, vier geannuleerd in Charleroi door problemen BelgocontrolOp de luchthaven van Charleroi hebben gisterenmiddag acht vluchten vertraging opgelopen en zijn vier andere geannuleerd. Oorzaak waren de technische problemen bij luchtverkeersleider Belgocontrol. Exact 746 passagiers zagen hun vlucht geannuleerd, zegt de woordvoerder van de luchthaven van Charleroi. (20/07 01u00 - De Morgen)
29x Nepchirurg 'Dr. Bumbum' opgepakt door de politie na overlijden patiënte die clandestiene bilvergroting kreegDe Braziliaanse politie heeft de onechte plastisch chirurg Dr. Bumbum ('Billendokter') gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van één van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten.  (20/07 01u00 - De Morgen)
29x Acht vluchten vertraagd, vier geannuleerd in Charleroi door problemen BelgocontrolOp de luchthaven van Charleroi hebben gisterenmiddag acht vluchten vertraging opgelopen en zijn vier andere geannuleerd. Oorzaak waren de... (20/07 00u30 - Het Laatste Nieuws)
28x VentilatorLees meer > (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
28x Inlichtingenbaas niet op de hoogte van wat Trump en Poetin elkaar verteldenDe directeur nationale inlichtingen van de Verenigde Staten, Dan Coats, heeft donderdag verklaard dat hij geen weet heeft van wat Amerikaans president Donald Trump en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin elkaar verteld hebben tijdens hun top maandag in Helsinki. (20/07 03u15 - De Standaard: Wetenschap)
27x Inlichtingenbaas VS niet op de hoogte van wat Trump en Poetin elkaar hebben verteldDe directeur nationale inlichtingen van de Verenigde Staten, Dan Coats, heeft verklaard dat hij geen weet heeft van wat Amerikaans president Donald... (20/07 03u15 - Het Laatste Nieuws)


27x Inlichtingenbaas niet op de hoogte van wat Trump en Poetin elkaar verteldenDe directeur nationale inlichtingen van de Verenigde Staten, Dan Coats, heeft donderdag verklaard dat hij geen weet heeft van wat Amerikaans president Donald Trump en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin elkaar verteld hebben tijdens hun top maandag in Helsinki. (20/07 03u15 - De Standaard)
26x 88-jarige fietser in levensgevaar na ongeval in BrechtIn het Antwerpse Brecht is deze voormiddag een fietser van 88 jaar uit Brecht levensbedreigend gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een... (20/07 12u15 - Het Laatste Nieuws)
26x Braziliaanse 'Billendokter' opgepakt na dood patiënteDe Braziliaanse politie heeft de sinds zondag voortvluchtige plastisch chirurg 'Dr. Bumbum' (Billendokter) gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van een van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten. Daarbij werd ze onwel waarna ze zondagochtend in een ziekenhuis in Rio de Janeiro overleed. (20/07 03u30 - Gelderlander)
25x Koppel verkracht jarenlang adoptiedochter, met verwekt kind verdienen ze grof geldIn San Antonio heeft een meedogenloos koppel hun adoptiedochter jarenlang verkracht. Abigail Alvarado (28) beviel in die periode van drie kinderen,... (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
25x Man vindt echtgenote naar eigen zeggen zwaargewond in garage. In plaats van noodnummer te bellen legt hij haar in badkamer, waar ze langzaam crepeertEen Australische man heeft een celstraf van 11 jaar gekregen voor de dood van zijn vrouw. Ashlee Brown (25) bekeerde zich tot de islam om met... (20/07 11u45 - Het Laatste Nieuws)
25x Als nepnieuws dodelijk wordt: al zeker 27 doden na lynchpartijen door valse geruchten via WhatsAppDe weg vragen, snoep uitdelen, of gewoon iets te lang blijven staan: in India heeft het de voorbije drie maanden al zeker 27 onschuldige mensen het leven gekost. Stuk voor stuk werden ze gedood door een woedende mensenmassa. Aangespoord door valse geruchten via WhatsApp, die waarschuwen voor kidnappers. Dodelijk nepnieuws. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
25x Tom Meeuws reageert op uitspraken Descheemaecker: “Beschuldiging van De Lijn is onterecht”Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws was bereid zijn klacht tegen De Lijn te laten vallen, mits een vergoeding van 10.000 euro. De Lijn weigert. “Ze hebben nochtans zelf gevraagd om rond de tafel te gaan zitten”, zegt Meeuws. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
25x Creatief puzzelen met Charles Michel Lees meer > (20/07 01u51 - De Tijd)
25x Cloud stuwt omzet en winst MicrosoftWinst per aandeel klimt met ruim 35%, omzet dankzij de cloud voor het eerst boven de $100 mrd (20/07 00u30 - fd.nl)
24x Tom Meeuws reageert op uitspraken Descheemaecker: “Beschuldiging van De Lijn is onterecht”Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws was bereid zijn klacht tegen De Lijn te laten vallen, mits een vergoeding van 10.000 euro. De Lijn weigert. “Ze hebben nochtans zelf gevraagd om rond de tafel te gaan zitten”, zegt Meeuws. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
24x Lega Nord-leider dient klacht wegens laster in tegen 'Gomorra'-auteur Roberto SavianoDe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, de leider van de extreemrechtse Lega Nord, heeft gisterenavond gezegd dat hij een klacht indient wegens laster tegen Roberto Saviano. De auteur van het boek 'Gomorra', waarin hij een boekje opendoet over de maffia, is een fel criticaster van de politicus. (20/07 02u15 - De Morgen)
24x Nog nooit zoveel geld naar groeiers Lees meer > (20/07 01u51 - De Tijd)
24x België hoeft kinderen IS-strijders niet te repatriërenOns land kan er niet toe worden verplicht om de kinderen van de twee Belgische vrouwen van IS-strijders te repatriëren. Dat heeft een rechter in kort geding beslist. Child Focus hoopt dat de Belgische regering toch ingrijpt. (20/07 01u45 - De Standaard)
23x Duivelskoppel verkracht jarenlang adoptiedochter, met verwekt kind verdienen ze grof geldIn San Antonio heeft een meedogenloos koppel hun adoptiedochter jarenlang verkracht. Abigail Alvarado (28) beviel in die periode van drie kinderen,... (20/07 15u00 - Het Laatste Nieuws)
23x Waarschuwingsfase ozon- en hitteplan geactiveerdDe waarschuwingsfase van het ozon- en hitteplan wordt vanaf vandaag geactiveerd. Dat meldt de Intergewestelijke Cel voor het Leefmilieu (IRCEL). (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
23x Arenal van profvoetballer Tom De Sutter kan eindelijk uit de startblokken schietenIn de gebouwen van Huyghebaert in Mechelen-Zuid opent morgen, zaterdag 21 juli, padelclub en trampolinepark Arenal. De padelclub, die uitgebaat wordt door voetballer Tom De Sutter, was eerder gevestigd aan de Koningin Astridlaan. (20/07 04u00 - Gazet van Antwerpen)
23x “Stadsbestuur wist van dit verhaal”SINT-TRUIDENHet parket van Limburg is een onderzoek gestart naar aanleiding van de klacht over mogelijke ongepaste foto’s van bewoners met dementie in het Truiense woonzorgcentrum Villa Rosa. Ook het Agentschap Zorg en Gezondheid heeft een inspectie bevolen. De Truiense oppositiepartij sp.a hekelt intussen de doofpotoperatie en eist het ontslag van OCMW-voorzitter Pascy Monette (Open Vld) als die niet snel klaarheid schept. Het college van burgemeester en schepenen was op 15 juni al op de hoogte dat dit verhaal circuleerde, dat blijkt uit de notulen. (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
23x Zingt Dua Lipa Bondsong?Lees meer > (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
23x Nog vier knopen door te hakken: laatste ministerraad bekijkt vooral dossiers van SchauvliegeDe Vlaamse regering begint aan haar laatste ministerraad. Officieel hebben ze ook na de zomer nog mogelijkheden, maar met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur weet elke minister: vandaag is het van moetens. Een slordige 150 dossiers moeten de revue passeren. De heetste hangijzers komen bijna allemaal van minister van Milieu en Omgeving Joke Schauvliege (CD&V). Voor haar is het erop of erover. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
23x STANDPUNT. Als afval geld wordt, zijn straten properderVandaag bespreken de Vlaamse ministers op een ‘superministerraad’ de invoering van statiegeld op blikjes en plastic flessen. De kans dat een akkoord wordt bereikt, is klein. Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) wil het statiegeld invoeren, maar haar collega-ministers van Open Vld en N-VA zijn tegen. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
23x Lotto Soudal houdt nog nauwelijks vier renners over: “De Tour moet zich vragen stellen”Woensdag was het al de moeite, gisteren zo mogelijk nog erger. Het regende opnieuw massaal veel opgaves in de Tour, maar het grootste slachtoffer was Lotto Soudal: zonder Greipel en Sieberg blijft de Belgische ploeg met amper vier renners over. Tot woede van overblijvers De Buyst en De Gendt. “Dit is erover. De Tour moet zich vragen stellen.” (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
23x Hof Ter Laken verkocht: “Een kasteel onderhouden is niet meer van deze tijd”De kogel is door de kerk: Kempens Karakter en de gemeente sloten gisteren officieel de aankoop van het kasteeldomein Hof Ter Laken in Heist-op-den-Berg af. Het parkdomein wordt de komende maanden in orde gebracht om vanaf het najaar al publiek te ontvangen. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
23x Duiker nog steeds in levensgevaarDe duiker uit Bornem die woensdag op een werf in Aalst een betonblok op zijn zuurstoffles kreeg, verkeert nog steeds in levensgevaar. (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
23x Erland Galjaard: Of ik naar Talpa ga? Na mijn vakantie praat ik met John de MolErland Galjaard heeft met John de Mol afgesproken dat hij na zijn vakantie komt praten over een mogelijk nieuwe toekomst bij Talpa. Dat zei de voormalige RTL-programmadirecteur vanavond bij Jinek. (20/07 00u30 - De Stentor)
22x Vergeet dure camera’s! Deze award-winnende foto’s werden gemaakt met een smartphoneJe hebt geen dure reflexcamera’s nodig om prachtige foto’s te maken. Dat bewijzen de iPhone Photography Awards dit jaar wederom. Tijdens de 11e... (20/07 14u30 - Het Laatste Nieuws)
22x Koning Filip stelt schilderijen van overleden oom koning Boudewijn voorIn het koninklijk paleis in Brussel zijn twee schilderijen van de hand van koning Filip voorgesteld. Ze tonen de overleden oom van de huidige... (20/07 12u00 - Het Laatste Nieuws)
22x Arenal van profvoetballer Tom De Sutter kan eindelijk uit de startblokken schietenIn de gebouwen van Huyghebaert in Mechelen-Zuid opent morgen, zaterdag 21 juli, padelclub en trampolinepark Arenal. De padelclub, die uitgebaat wordt door voetballer Tom De Sutter, was eerder gevestigd aan de Koningin Astridlaan. (20/07 04u00 - Gazet van Antwerpen: Sport)
22x Arenal van profvoetballer Tom De Sutter kan eindelijk uit de startblokken schietenIn de gebouwen van Huyghebaert in Mechelen-Zuid opent morgen, zaterdag 21 juli, padelclub en trampolinepark Arenal. De padelclub, die uitgebaat wordt door voetballer Tom De Sutter, was eerder gevestigd aan de Koningin Astridlaan. (20/07 04u00 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
22x “U zei dat we N-VA niet moesten geloven”Lees meer > (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
22x “UCI moet dringend wakker schieten”Tim Wellens en de Tour de France: tot dusver is het geen geslaagd huwelijk. De 27-jarige Truienaar nam tweemaal deel aan La Grande Boucle en keerde even vaak met een onbehaaglijk gevoel naar huis. “Toch sluit ik een terugkeer naar de Tour niet uit. Het blijft nu eenmaal de belangrijkste koers ter wereld en als ik de ploeg er een plezier mee doe door er te starten, ben ik weer present”, klinkt Tim gedecideerd in de aanloop naar zijn eigen Grote Prijs, die zaterdagavond om 18 uur op gang wordt geschoten in hartje Sint-Truiden. (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
22x Cafévrienden duimen voor populaire postbode na tragisch ongevalIn de cafés rond het Tweebruggen-plein duimen ze volop voor postbode Kristof Mettepenningen, alias de Metten. Die raakte woensdagavond zwaargewond toen een wagen hem aanreed op het zebrapad. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
22x Franck Berrier moet naar een hartspecialistBij KV Mechelen heerst bezorgdheid over Franck Berrier. De offensieve middenvelder traint sinds vorige week niet meer mee, uit onzekerheid over zijn gezondheid. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
22x Afvalophalers komen vroeger langs om hitte te vermijdenIn de week van 23 juli zullen de ILvA-ploegen hun afvalronde aanvatten om 5 uur 's ochtends, in plaats van 6 uur. "Zo zijn ze een uurtje vroeger... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
22x Parkconcert met Cheap ThrillsHet vernieuwde pleintje achter Huize Moens, aan de markt van Lede, vormt op vrijdagavond 20 juli het decor van het tweede parkconcert. Vanaf 21 uur... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
22x Hier wordt geasfalteerd in augustus en septemberDe stad Aalst laat vanaf 13 augustus verschillende straten opnieuw asfalteren. Een overzicht: (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
22x Wat betekent een gele vlag en mogen gocarts op de dijk? Wat u moet weten als u naar de Belgische kust trektLees meer > (20/07 00u00 - VRT NWS)
22x De Rode Duivels slagen erin ons te laten vergeten wie we zijnHoe kijkt een filosoof aan tegen de Rode Duivelsgekte, die het land stilaan in haar greep krijgt? En vooral: welke impact heeft dit fenomeen op onze identiteit? 'Een WK voetbal slaagt erin te vergeten wie we zijn en welke politieke identiteit we doorgaans aannemen omdat het tijdelijk alle andere identiteiten overvleugelt.' (20/07 00u00 - VRT NWS)
21x Politie van Luxemburg krijgt Tesla's: "Je hebt een snelle wagen nodig om criminelen te pakken"Agenten in Luxemburg kunnen voortaan ook met een Tesla de weg op. Het groothertogdom heeft twee Model S-auto's gekocht. ''De politie kan geen... (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
21x “Als Juncker water bestelt tijdens ministerraad, weten we allemaal dat hij gin krijgt”De storm rond Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, is nog niet gaan liggen. Ruim een week nadat er een filmpje van hem was opgedoken waarin hij stomdronken tussen wereldleiders leek te strompelen op het galadiner na de NAVO-top in Brussel, heeft het Britse magazine The Spectator klachten over de 63-jarige Luxemburger gebundeld. “Als hij water bestelt tijdens een ministerraad, weten we allemaal dat hij gin krijgt.” (20/07 14u45 - Het Nieuwsblad)
21x Oostenrijkers maken kennis met bubbelballenEen delegatie uit het Oostenrijkse Güssing is deze week te gast in Nijlen. “Sinds 1996 bezoeken de Güssingnaren om de twee jaar Nijlen en andersom. Deze keer mogen we 69 gasten verwelkomen waarvan 26 voor de eerste keer. Niet alleen de Stadtkapelle uit Güssing is er, ook de volksdansgroep is hier, net als vijf mensen van het stadsbestuur. Donderdag hebben ze bubbbelbal gespeeld aan de academie”, zegt Marc Engelen van het organiserende comité. Naar verluidt zit de sfeer er goed in. “De dagen zijn hier lang en de nachten kort”, klinkt het in de groep. (20/07 04u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
21x "Belgische motorrijder omgekomen in Thailand"Op het Thaise eiland Phuket is gisteren een Belgische motorrijder omgekomen bij een ongeval. Dat meldden lokale media. Volgens The Thaiger, de... (20/07 04u00 - Het Laatste Nieuws)
21x 'Gescheiden afval op NS-stations is een farce'De NS kunnen de belofte om in 2020 driekwart van het afval op stations te scheiden niet waarmaken. Het benodigde materiaal, zoals een combinatiecontainer waar reizigersafval gescheiden in kan worden opgehaald, is er niet. Dat schrijft Trouw. (20/07 04u00 - Gelderlander)
21x Arenal van profvoetballer Tom De Sutter kan eindelijk uit de startblokken schietenIn de gebouwen van Huyghebaert in Mechelen-Zuid opent morgen, zaterdag 21 juli, padelclub en trampolinepark Arenal. De padelclub, die uitgebaat wordt door voetballer Tom De Sutter, was eerder gevestigd aan de Koningin Astridlaan. (20/07 04u00 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
21x 'Gescheiden afval op NS-stations is een farce'De NS kunnen de belofte om in 2020 driekwart van het afval op stations te scheiden niet waarmaken. Het benodigde materiaal, zoals een combinatiecontainer waar reizigersafval gescheiden in kan worden opgehaald, is er niet. Dat schrijft Trouw. (20/07 04u00 - AD.nl)
21x Voormalige uitbaters fotowinkel doen met B&B mee aan ‘Met vier in bed’Maandag staat Au Grand Bonheur, de Franse bed & breakfast van Karin Dillen en Luc Sterckx uit Geel centraal in het VTM-programma Met vier in bed. “Het is hard werken, maar toch voelt het eerder als een hobby aan.” (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
21x Hoe verwerkt Peter Sagan zijn echtscheiding middenin de Tour?Ze was de vrouw met wie hij in tsarenkostuum trouwde, de muze met wie hij You’re The One That I Want zong. Maar na een huwelijk van goed 2,5 jaar rijdt het grootste wielerfenomeen van zijn tijd verder zonder zijn Katarina. Die beslissing kondigde Peter Sagan zelf aan in volle Tourgekte. “Ik denk niet dat het veel impact zal hebben op zijn prestaties”, zegt sportpsycholoog Jef Brouwers. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
21x OCMW wil vluchtelingen naar arbeidsmarkt begeleidenHet OCMW van Aalst wil met 'Ken je job' vluchtelingen beter voorbereiden op de arbeidsmarkt. (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
21x 'Den Bokkestory' ruimt plaats voor apotheek en flatsAan de Grote Steenweg in Oordegem wordt de legendarische dancing 'Den Bokkestory' gesloopt. Na tien jaar leegstand valt zo definitief het doek. (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
21x Afscheid van verongelukte motard Dirk Govaert (44)Familie, vrienden en kennissen hebben donderdagochtend afscheid genomen van motorrijder Dirk Govaert, die vorige week om het leven kwam bij een... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
21x Bewoner betrapt inbrekerIn de Driehoekstraat in Kerksken heeft een bewoner in de nacht van woensdag op donderdag een inbreker op heterdaad betrapt. De dader, die een... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
21x App tegen voedselverspilling beschikbaarToo Good To Go, een app die voedselverspilling tegengaat en begin maart gelanceerd werd in ons land, is nu ook beschikbaar in Aalst. Meer dan... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
21x Niemand ruilt zijn car voor cash Lees meer > (20/07 01u51 - De Tijd)
21x Oostenrijk overweegt registratie van vleesetende joden en moslimsOphef in Oostenrijk. Daar wil de rechts-populistische Vrijheidspartij (FPÖ), die samen met de christen-democratische ÖVP de regering vormt, dat joden die koosjer vlees willen consumeren, zich daarvoor laten registreren. Dezelfde regel zal gelden voor moslims die halalvlees willen kopen. Dat schrijven Duitse media. (20/07 01u45 - BN/DeStem)
21x Politie arresteert Braziliaanse 'Billendokter'De Braziliaanse politie heeft de sinds zondag voortvluchtige plastisch chirurg 'Dr. Bumbum' (Billendokter) gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van een van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten. Daarbij werd ze onwel waarna ze zondagochtend in een ziekenhuis in Rio de Janeiro overleed. (20/07 01u30 - BN/DeStem)
21x Alisson erkent: ?Die avond is van invloed geweest op mijn beslissing?Lees meer > (20/07 00u50 - VoetbalZone)
21x IMF: Nederland in gevarenzone bij harde brexitNederland is een van de landen die het hardst zal worden getroffen als Groot-Brittannië zonder afspraken uit de Europese Unie stapt. Zo'n harde brexit kan ons land 0,7 procent van het nationaal inkomen kosten. Alleen Ierland wordt met een verwachte daling van 4 procent harder getroffen. Groot-Brittannië zelf zal ook een verlies van 4 procent boeken, rekende het IMF uit (.pdf). Het is voor het eerst sinds de Britten voor een brexit kozen dat het IMF een verwachting publiceert over de kosten. Ook landen als België en Denemarken, die eveneens veel met Groot-Brittannië handelen, zullen relatief zwaarder getroffen worden door een harde brexit. In totaal zou de EU een economisch verlies van 1,5 procent moeten verwerken, ruim 200 miljard euro. 'Omdat het Verenigd Koninkrijk zo is verweven met de eurolanden, zullen er geen brexitwinnaars zijn', waarschuwt een IMF-woordvoerder. 'We maken ons zorgen. Het proces is behoorlijk ver gevorderd en we zien nog geen helderheid over de toekomstige relatie. Enkele belangrijke deadlines naderen.' Onenigheid De EU en Groot-Brittannië moeten voor maart volgend jaar afspraken hebben gemaakt over de brexit. Gebeurt dat niet, dan gelden voortaan de standaardafspraken voor internationale handel. Probleem bij de onderhandelingen is dat de Britse premier May binnen haar eigen kabinet geen overeenstemming heeft over wat het alternatief moet zijn. May verloor afgelopen maandag nog twee ministers omdat zij het oneens zijn met haar opstelling. Brexit-minister Davis vreesde dat May aanstuurt op een deal waarbij het land de Europese douane-unie en gemeenschappelijke markt niet zal verlaten. Dat gaat hem niet ver genoeg. Volgens het IMF zal zo'n zachte brexit, vergelijkbaar met de status die Noorwegen nu heeft, slechts een verwaarloosbaar economisch verlies opleveren. Als er een handelsakkoord wordt bereikt tussen de EU en Groot-Brittannië zal een brexit volgens het IMF 0,8 procent van het Europese bbp kosten. (20/07 00u45 - NOS.nl)
21x Aston Martin DB5 van James Bond lijkt teruggevondenIn de week dat Lego een miniatuurversie van de Aston Martin DB5 uit de James Bond-film Goldfinger presenteert, lijkt de echte filmauto te zijn teruggevonden. De inmiddels peperdure ‘effects car’ werd ruim 20 jaar geleden gestolen. De Aston Martin DB5 uit de James Bond-film Goldfinger (1964) spreekt een breed publiek aan. De auto zat namelijk vol met verborgen snufjes zoals alleen een auto van de beroemde geheim agent kan hebben. Dat de auto meer dan een halve eeuw na dato nog altijd tot de verbeelding spreekt, bewijst de hommage die Lego onlangs bracht door de auto in 1.290 Lego-blokjes te vatten. Special effects Zoals dat in films gaat waren er niet één maar twee DB5’s op de filmset van Goldfinger te signaleren. Naast een ‘effects car’ – dus met al die speciale snufjes – was er ook sprake van een ‘road car’; eentje die ook echt kon rijden. Waardestijging De ‘effects car’ werd aan het einde van de jaren zestig van de vorige eeuw gekocht door een verzamelaar voor 12.000 dollar. Een prima investering zo bleek, want in 1986 was de auto al 250.000 dollar waard, toen verzamelaar Anthony Pugliese III hem overnam. Hij kon ruim een decennium van de ... Het bericht Aston Martin DB5 van James Bond lijkt teruggevonden verscheen eerst op Carros. (20/07 00u15 - Carros)
20x Dief op leeftijd loopt tegen de lampDinsdagmiddag werd een koppel in de Riemstraat door een gauwdief bestolen van een mobiele telefoon. Een 69-jarige verdachte kon gearresteerd worden nadat de ‘find my phone’-toepassing van de telefoon werd geactiveerd. (20/07 15u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
20x Haar klasgenoten vonden haar ‘walgelijk’ omdat ze zwanger was op 13-jarige leeftijd. Nu zet ze alle haters te kijkEen Britse tiener die op 13-jarige leeftijd zwanger was van een dochter en er zwaar mee gepest werd, heeft al haar haters lik op stuk gegeven. Ondanks alle kritiek heeft ze haar school succesvol afgemaakt. Haar tweejarige dochtertje nam ze voor de gelegenheid mee naar het eindejaarsbal. (20/07 14u45 - Het Nieuwsblad)
20x VIDEO. Waaghals beklimt ladder Sint-Jacobskerk in GentEen weddenschap? Te veel pintjes op? We hebben er het raden naar, maar deze jongeman klom volledig tot aan de top van de ladder bij Sint-Jacobskerk... (20/07 04u15 - Het Laatste Nieuws)
20x Oostenrijkers maken kennis met bubbelballenEen delegatie uit het Oostenrijkse Güssing is deze week te gast in Nijlen. “Sinds 1996 bezoeken de Güssingnaren om de twee jaar Nijlen en andersom. Deze keer mogen we 69 gasten verwelkomen waarvan 26 voor de eerste keer. Niet alleen de Stadtkapelle uit Güssing is er, ook de volksdansgroep is hier, net als vijf mensen van het stadsbestuur. Donderdag hebben ze bubbbelbal gespeeld aan de academie”, zegt Marc Engelen van het organiserende comité. Naar verluidt zit de sfeer er goed in. “De dagen zijn hier lang en de nachten kort”, klinkt het in de groep. (20/07 04u15 - Gazet van Antwerpen)
20x "Belgische motorrijder omgekomen in Thailand"Op het Thaise eiland Phuket is gisteren een Belgische motorrijder omgekomen bij een ongeval. Dat meldden lokale media. Volgens The Thaiger, de nieuwssite van de lokale krant Phuket Gazette, gaat om een 39-jarige man. (20/07 04u15 - De Morgen)
20x 'Gescheiden afval op NS-stations is een farce'De NS kunnen de belofte om in 2020 driekwart van het afval op stations te scheiden niet waarmaken. Het benodigde materiaal, zoals een combinatiecontainer waar reizigersafval gescheiden in kan worden opgehaald, is er niet. Dat schrijft Trouw. (20/07 04u00 - BN/DeStem)
20x “Heel het Eilandje staat al vol, we hebben nood aan open ruimte”Het is maar een klein driehoekje gras op de hoek van de Londenstraat met het Kattendijkdok-Oostkaai, maar het stedelijk vastgoedbedrijf AG Vespa gaat een projectontwikkelaar zoeken die de grond wil bebouwen. Dit tot ongenoegen van de horeca en de buurtbewoners. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
20x Op Tomorrowland-camping DreamVille: “Dit is me al mijn spaargeld waard”Weken, maanden hebben duizenden muziekliefhebbers er naar uitgekeken, en gisteren was het eindelijk zover: camping DreamVille sloeg de deuren open. De Peruviaan Emilio en de Oostenrijkers Kirsten en Birgit waren in hun nopjes. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: In de rand)
20x Jeugdbestuur Eendracht stapt opHet voltallige jeugdbestuur van Eendracht Aalst is opgestapt, zo melden ze zelf via Facebook. Een gevolg van onenigheid met voorzitter Patrick Le... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
20x Prins Michel laat verkiezing schietenMichel Cleemput (69) is niet langer kandidaat voor de prinsenverkiezing van volgend jaar. Maar waarom de campagne 'Michel vér 19' stopgezet wordt?... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
20x Moskou start campagne voor vrijlating vermeende Russische spionneDe Russische regering is een internetcampagne begonnen voor de vrijlating van Maria Boetina, die in de VS is aangehouden op verdenking van spionage.  (20/07 02u30 - De Morgen)
20x NS wil afval scheiden op stations, maar daar komt weinig van terechtDe NS breken met de belofte om driekwart van het afval op stations te scheiden in 2020. De ambitie is er wel: in 2015 tekende het bedrijf voor de doelstelling in de ‘Green Deal’ met het ministerie van infrastructuur en milieu. Maar het benodigde materiaal, zoals een combinatiecontainer waar reizigersafval gescheiden in kan worden opgehaald, is er niet. (20/07 02u15 - Trouw)
20x Formule voor een gelukkig huwelijkDeze zomer verkent Mounir Samuel weer verboden liefdes. Deel 1: vrijwillige uithuwelijking. (20/07 02u15 - NRC Handelsblad)
20x Twijfels rond crisprs knip-en-plakwerk DNABritse ethici zetten de deur open voor crispr-cas, maar genetisch knutselen kan ziekmakende mutaties veroorzaken. (20/07 02u15 - NRC Handelsblad)
20x VBO-topman Pieter Timmermans wordt baron Lees meer > (20/07 01u51 - De Tijd)
20x De dashtest Lees meer > (20/07 01u51 - De Tijd)
20x Politie arresteert Braziliaanse 'Billendokter'De Braziliaanse politie heeft de sinds zondag voortvluchtige plastisch chirurg 'Dr. Bumbum' (Billendokter) gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van een van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten. Daarbij werd ze onwel waarna ze zondagochtend in een ziekenhuis in Rio de Janeiro overleed. (20/07 01u30 - De Stentor)
20x Politie arresteert Braziliaanse 'Billendokter'De Braziliaanse politie heeft de sinds zondag voortvluchtige plastisch chirurg 'Dr. Bumbum' (Billendokter) gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van een van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten. Daarbij werd ze onwel waarna ze zondagochtend in een ziekenhuis in Rio de Janeiro overleed. (20/07 01u30 - AD.nl)
20x Einde Tour voor Nibali door gebroken rugwervel na botsing op Alpe d'HuezVincenzo Nibali kan morgen niet meer van start in de Tour de France. De Italiaan kwam tijdens de beklimming van Alpe d'Huez ten val na een botsing. (20/07 00u45 - Gelderlander)
20x Gisteren gemist: EL-tegenstanders bekend, megatransfer AlissonIn de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 19 juli. (20/07 00u45 - FC update)
20x Aantal arbeidsongevallen gestegen in 2017Iets meer dan een op de honderd werknemers heeft vorig jaar na een arbeidsongeval vier of meer dagen ziekteverzuim gehad. Dat aantal lag hoger dan de voorgaande jaren. (20/07 00u30 - Nu.nl Economie)
20x Erland Galjaard: Of ik naar Talpa ga? Na mijn vakantie praat ik met John de MolErland Galjaard heeft met John de Mol afgesproken dat hij na zijn vakantie komt praten over een mogelijk nieuwe toekomst bij Talpa. Dat zei de voormalige RTL-programmadirecteur vanavond bij Jinek. (20/07 00u30 - Gelderlander)
20x Erland Galjaard: Of ik naar Talpa ga? Na mijn vakantie praat ik met John de MolErland Galjaard heeft met John de Mol afgesproken dat hij na zijn vakantie komt praten over een mogelijk nieuwe toekomst bij Talpa. Dat zei de voormalige RTL-programmadirecteur vanavond bij Jinek. (20/07 00u30 - BN/DeStem)
20x Aston Martin Cygnet krijgt een boostHerrinert u zich de Aston Martin Cygnet nog? De luxe Brit op basis van een alledaagse Toyota iQ? Vijf jaar na zijn afscheid is de compacte Aston Martin terug. Als one-off, met een 4,7-liter grote V8 aan boord. Er werd best raar naar Aston Martin gekeken toen zijn in 2011 opeens met de Aston Martin Cygnet kwamen aandraven. Het was immers een enorm gepimpte versie van de Toyota iQ. Een boodschappenwagentje met de luxe van een geraffineerde sportauto. De Cygnet werd geen succes en verdween twee jaar later al van het toneel. Comeback Maar de Cygnet is terug. Op het Goodwood Festival of Speed is de mini Aston Martin te zien als one-off. Een klant van de Aston Martins Q-afdeling wilde namelijk graag een Cygnet hebben met wat meer power dan het origineel. Dat vonden de heren van Aston Martin een prima idee en dus werd de de 98 pk sterke 1,3-liter viercilinder vervangen voor de 4,7-liter V8 van de vorige generatie Vantage. Dankzij het vermogen van 436 pk wil de 1.375 kilo zware Cygnet wel vooruit, want in 4,2 seconden snelt het bommetje vanuit stilstand naar 100 km/u. De topsnelheid is al even bizar: 274 km/u. Om de super-Cygnet ... Het bericht Aston Martin Cygnet krijgt een boost verscheen eerst op Carros. (20/07 00u00 - Carros)
19x Belgische terreurverdachte aangehouden in NederlandLees meer > (20/07 16u45 - VRT NWS)
19x Minister bevestigt aanwezigheid van wolf in WalloniëEr is een wolf gesignaleerd in de Fagne, een natuurgebied dat zich uitstrekt in de provincies Henegouwen en Namen. Dat heeft Waals minister van... (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
19x Wolf gespot in WalloniëWaals minister van Natuur René Collin bevestigt vrijdag dat er een wolf rondloopt in Wallonië. (20/07 14u45 - De Standaard)
19x "Nucleaire stof uit Fukushima gevonden in Californische wijn"De verspreiding van radioactief materiaal na de ramp met de Japanse kerncentrale van Fukushima in 2011 is wijder dan over het algemeen bekend en... (20/07 14u30 - Het Laatste Nieuws)
19x "Als Juncker glas water vraagt, weten we dat hij gin krijgt"Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker moest vorige week ondersteund worden door enkele regeringsleiders na afloop van de eerste dag van... (20/07 12u45 - Het Laatste Nieuws)
19x Eigenaar kinderopvang SmallSteps verkochtKinderopvangorganisatie KidsFoundation wisselt opnieuw van eigenaar. De Amerikaanse investeringsmaatschappij H.I.G. Capital heeft het bedrijf verkocht aan het Canadese Ortex. (20/07 12u15 - Nu.nl Economie)
19x Botulisme in Veste TholenTHOLEN - In de Veste in Tholen is botulisme geconstateerd. Botulisme is een bepaalde vorm van voedsel­vergiftiging door de opname van het gif botulinum. De oorzaak hiervan is de aanhoudende warmte. (20/07 12u15 - BN/DeStem)
19x Vadis legt medische testen af bij Belgische topclubLees meer > (20/07 12u15 - Voetbal België)
19x Na oproep chauffeurs FlixBus over onveiligheid in Brussel, doken er beelden op van plundering rijdende busNadat buschauffeurs van maatschappij FlixBus deze week alarm sloegen over de onveilige situatie in Brussel, zijn er beelden opgedoken van een rijdende bus die wordt geplunderd. Het is onduidelijk waar de beelden vandaan komen, maar volgens bronnen zouden ze in Frankrijk zijn gemaakt. (20/07 12u15 - Het Belang van Limburg)
19x "Noord-Koreaanse economie kent diepste krimp in twintig jaar"De Noord-Koreaanse economie is in 2017 met 3,5 procent gekrompen, de slechtste prestatie in twintig jaar. Aan de basis ervan liggen de sancties die... (20/07 10u45 - Het Laatste Nieuws)
19x Chirokamp vroegtijdig stopgezet: te veel zieke kinderenOmdat er te veel kinderen ziek zijn geworden tijdens het jaarlijkse bivak van Chiro Beselare, heeft de leiding besloten om het kamp vroegtijdig stop te zetten. ‘Een beslissing die we met pijn in het hart hebben genomen.’ (20/07 10u45 - De Standaard)
19x Dit is de vakantielectuur die de Vlaamse ministers krijgen van Sven GatzNaar goede gewoonte sluit de Vlaamse regering eind juli de boeken voor het zomerreces. En ook dit jaar houdt minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) zijn eigen traditie in ere: zijn collega's passende lectuur cadeau doen.  (20/07 10u45 - De Morgen)
19x Ambitieus STVV één week voor competitiestart gegijzeld door misnoegde sterkhouders: met maar liefst drie willen ze vertrekkenHet rommelt bij STVV. Eén week voor de start van het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League willen maar liefst drie sleutelspelers de ploeg verlaten. Het gaat om Jonathan Legear, Jorge Teixeira en Roman Bezus. (20/07 10u30 - Voetbalkrant)
19x Aftrap Tilburgse kermisIn Tilburg opent vrijdagmiddag de jaarlijkse kermis, die in loop van de jaren is uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. (20/07 04u15 - Reformatisch Dagblad)
19x Oostenrijkers maken kennis met bubbelballenEen delegatie uit het Oostenrijkse Güssing is deze week te gast in Nijlen. “Sinds 1996 bezoeken de Güssingnaren om de twee jaar Nijlen en andersom. Deze keer mogen we 69 gasten verwelkomen waarvan 26 voor de eerste keer. Niet alleen de Stadtkapelle uit Güssing is er, ook de volksdansgroep is hier, net als vijf mensen van het stadsbestuur. Donderdag hebben ze bubbbelbal gespeeld aan de academie”, zegt Marc Engelen van het organiserende comité. Naar verluidt zit de sfeer er goed in. “De dagen zijn hier lang en de nachten kort”, klinkt het in de groep. (20/07 04u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
19x Oostenrijkers maken kennis met bubbelballenEen delegatie uit het Oostenrijkse Güssing is deze week te gast in Nijlen. “Sinds 1996 bezoeken de Güssingnaren om de twee jaar Nijlen en andersom. Deze keer mogen we 69 gasten verwelkomen waarvan 26 voor de eerste keer. Niet alleen de Stadtkapelle uit Güssing is er, ook de volksdansgroep is hier, net als vijf mensen van het stadsbestuur. Donderdag hebben ze bubbbelbal gespeeld aan de academie”, zegt Marc Engelen van het organiserende comité. Naar verluidt zit de sfeer er goed in. “De dagen zijn hier lang en de nachten kort”, klinkt het in de groep. (20/07 04u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
19x Arenal van profvoetballer Tom De Sutter kan eindelijk uit de startblokken schietenIn de gebouwen van Huyghebaert in Mechelen-Zuid opent morgen, zaterdag 21 juli, padelclub en trampolinepark Arenal. De padelclub, die uitgebaat wordt door voetballer Tom De Sutter, was eerder gevestigd aan de Koningin Astridlaan. (20/07 04u00 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
19x Arenal van profvoetballer Tom De Sutter kan eindelijk uit de startblokken schietenIn de gebouwen van Huyghebaert in Mechelen-Zuid opent morgen, zaterdag 21 juli, padelclub en trampolinepark Arenal. De padelclub, die uitgebaat wordt door voetballer Tom De Sutter, was eerder gevestigd aan de Koningin Astridlaan. (20/07 04u00 - Gazet van Antwerpen: Economie)
19x 'Gescheiden afval op NS-stations is een farce'De NS kunnen de belofte om in 2020 driekwart van het afval op stations te scheiden niet waarmaken. Het benodigde materiaal, zoals een combinatiecontainer waar reizigersafval gescheiden in kan worden opgehaald, is er niet. Dat schrijft Trouw. (20/07 04u00 - De Stentor)
19x Solden 10 procent beter ondanks hitteHASSELTDe zomersolden zijn iets meer dan halfweg en ondanks de aanhoudende warmte gaat de verkoop goed. “In de winkels en online noteren we gemiddeld een stijging van 10 procent”, zegt Hans Cardyn van Comeos, die de grote kledingketens vertegenwoordigen. (20/07 03u30 - Het Belang van Limburg)
19x Gemeente trakteert op Nationale FeestdagHet gemeentebestuur van Zele nodigt de inwoners uit om het glas te heffen op onze Nationale Feestdag. Die zal dan wel pas op 22 juli gevierd... (20/07 02u45 - Het Laatste Nieuws)
19x 't Plein op bezoek bij de slagerOnder het motto 'Proef ons vakmanschap' trekt lokaal dienstencentrum 't Plein van Baasrode vandaag naar de slagerij. De deelnemers verzamelen om 13... (20/07 02u45 - Het Laatste Nieuws)
19x Pret 'aan huis' met StreetActionAan het speelplein in de wijk Groeneweg wordt dit jaar opnieuw 'StreetAction' georganiseerd, een soort mobiele speelpleinwerking. (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
19x Reuzendrager Guy Moens duwt Open Vld-lijstGuy Moens uit de Boonwijk in Sint-Gillis, die goed gekend is als reuzendrager, zal de Open Vld-lijst in Dendermonde duwen. (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
19x Fietsen in Denstraat wordt veiligerFietsen in de Denstraat wordt veiliger. Ter hoogte van de N41 krijgt de straat immers een nieuw fietspad aan beide zijden. Op termijn komen er ook... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
19x In vijf schokkende dagen valt de wereldorde in duigenIn vijf dagen heeft de Amerikaanse president Trump vijf naoorlogse leerstukken bij het oud vuil gezet, concludeert Hubert Smeets. (20/07 02u15 - NRC Handelsblad)
19x Regering Curaçao veroordeelt uitspraken BlokDe regering van Curaçao heeft donderdag de uitspraken van minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken 'ten zeerste' veroordeeld. Blok zei onlangs tijdens een besloten bijeenkomst dat hij geen vreedzame multiculturele samenleving kent. (20/07 02u00 - BN/DeStem)
19x Oostenrijk overweegt registratie van vleesetende joden en moslimsOphef in Oostenrijk. Daar wil de rechts-populistische Vrijheidspartij (FPÖ), die samen met de christen-democratische ÖVP de regering vormt, dat joden die koosjer vlees willen consumeren, zich daarvoor laten registreren. Dezelfde regel zal gelden voor moslims die halalvlees willen kopen. Dat schrijven Duitse media. (20/07 02u00 - AD.nl)
19x Niemand ruilt zijn car voor cash Lees meer > (20/07 01u51 - Netto)
19x IMF: 'Nederland zwaar getroffen bij harde Brexit'Uit een berekening van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) blijkt dat Nederland een van de landen is die het hardst zal worden getroffen bij een harde Brexit. (20/07 01u30 - Nu.nl Economie)
19x IMF: 'Nederland zwaar getroffen bij harde Brexit'Uit een berekening van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) blijkt dat Nederland een van de landen is die het hardst zal worden getroffen bij een harde Brexit. (20/07 01u30 - Nu.nl)
19x Robert Falcon (Lier) ook op gigantische kick-off partyRobert Falcon (Lier) ook op gigantische kick-off party ‘The Gathering’ tijdens 2de Tomorrowland-weekend! 23-jarige DJ/producer enige Belg op ‘Musical Freedom’-stage van Tiësto én deelt podium met o.a. Henri PFR, Bonzai All Stars en Regi op ‘The Gathering’ (Foto: House Of Entertainment) Robert Falcon is helemaal klaar voor Tomorrowland 2018! Op vrijdag 20 juli mag hij als enige Belg de beats […] Het bericht Robert Falcon (Lier) ook op gigantische kick-off party verscheen eerst op Belg.be. (20/07 01u30 - Belg.be)
19x Suriname woest om Blok: ?Mogelijke agenda herkolonisatie?De Surinaamse regering heeft de Nederlandse zaakgelastigde Jaap Frederiks ontboden en hem een protestbrief aangeboden. Aanleiding hiervoor zijn de ‘destabiliserende en denigrerende uitspraken’ die minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok vorige week heeft gedaan over Suriname. Dit heeft het Surinaamse overheidsorgaan Nationaal Informatie Instituut (NII) bekendgemaakt. Volgens het NII zijn de uitspraken van Blok bedoeld … Continued The post Suriname woest om Blok: ?Mogelijke agenda herkolonisatie? appeared first on Elsevierweekblad.nl. (20/07 01u00 - Elsevier.nl)
19x Vrouw zomaar zwaar mishandeldLees meer > (20/07 00u50 - FOK!)
19x In de wandelgangen: Manchester City wil ex-Tukker voor 4,5 miljoen verkopenLees meer > (20/07 00u50 - VoetbalZone)
19x Rechter New York verwerpt klimaatzaak tegen vijf grote oliebedrijvenEen Amerikaanse rechter heeft de zaak die New York begin dit jaar aanspande tegen Shell en vier andere oliegiganten verworpen. De Amerikaanse stad miljarden dollars van de vijf bedrijven vanwege hun bijdrage aan klimaatverandering. (20/07 00u45 - Nu.nl)
19x Erland Galjaard: Of ik naar Talpa ga? Na mijn vakantie praat ik met John de MolErland Galjaard heeft met John de Mol afgesproken dat hij na zijn vakantie komt praten over een mogelijk nieuwe toekomst bij Talpa. Dat zei de voormalige RTL-programmadirecteur vanavond bij Jinek. (20/07 00u30 - AD.nl)
19x Aantal arbeidsongevallen vorig jaar gestegenIets meer dan een op de honderd werknemers heeft vorig jaar na een arbeidsongeval vier of meer dagen ziekteverzuim gehad. In totaal ging het om 93.000 van dat soort arbeidsongevallen, becijferde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dat aantal lag hoger dan de voorgaande jaren. (20/07 00u15 - Reformatisch Dagblad)
19x De Europese zalm, paling en steur stoten te vaak hun kop tegen een damEen Europese trekvis stoot gemiddeld elke kilometer zijn neus. Dat becijfert het Wereld Natuur Fonds in een rapport over het verwijderen van barrières in zoet water dat vrijdag verschijnt. (20/07 00u15 - Trouw)
19x Niet te missen in de week van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 juliHeel de zomer lang organiseren we activiteiten voor kinderen. Hier vind je onze tips voor deze week. (20/07 00u15 - Gazet van Antwerpen)
19x Opnieuw klimaatzaak tegen oliesector verworpen in VSEen rechter in de Verenigde Staten heeft een zaak verworpen die was aangespannen door de stad New York tegen grote olie- en gasconcerns als Shell,... (20/07 00u00 - Het Laatste Nieuws: Wetenschap)
18x Trump beschuldigt EU en China van muntmanipulatie: "Zoals gewoonlijk, geen gelijk speelveld"De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Europese Unie en China er vandaag van beschuldigd dat ze hun munt manipuleren. Tegelijkertijd haalde... (20/07 16u45 - Het Laatste Nieuws)
18x KV Mechelen geeft Van Cleemput nieuw contractJules Van Cleemput verlengt zijn contract bij KV Mechelen tot 2021. Dat nieuws konden we al eerder melden, en werd door KV Mechelen op vrijdag officieel bevestigd. De 20-jarige rechtsback, een jeugdproduct van KV, maakt een prima indruk tijdens de voorbereiding en wordt zo beloond. (20/07 15u45 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
18x Mesaanval op bus in Duitse Lübeck, meerdere gewondenIn de noord-Duitse stad Lübeck zijn bij een incident op een bus meerdere personen gewond geraakt. Volgens verschillende Duitse media heeft een man... (20/07 15u30 - Het Laatste Nieuws)
18x Ongerustheid over prins Albert van Monaco in het ziekenhuisPrins Albert van Monaco ligt in het ziekenhuis, maakt het koninklijk paleis in een officiële verklaring bekend. Omdat het de eerste keer is dat er zo'n bericht komt, zijn de Monegasken er niet gerust in. (20/07 14u45 - Het Nieuwsblad)
18x VIDEO. Tram ramt brandweerwagen in GentIn Gent heeft een tram een brandweerwagen geramd. De brandweerwagen belandde daardoor op zijn zij. (20/07 14u30 - Het Laatste Nieuws)
18x Nederlandse tankstations staan droog door tekort aan chauffeurs en aanhoudende droogteVerscheidene pompstations in Nederland hebben geen brandstof meer. Door de aanhoudende droogte en een nijpend tekort aan gekwalificeerde chauffeurs... (20/07 12u45 - Het Laatste Nieuws)
18x Gemeente neemt extra maatregelen nadat Belgisch jongetje (6) verongelukt in ZwitserlandDe Zwitserse gemeente Pontresina neemt extra maatregelen nadat een zesjarig jongetje uit België om het leven is gekomen toen hij een steen op zijn hoofd kreeg. Alles wijst op een tragisch ongeval. (20/07 12u30 - Het Nieuwsblad)
18x Strandbad niet aansprakelijk voor verdrinkingRecreatie Midden-Nederland is niet aansprakelijk voor de dood van de veertienjarige jongen die drie jaar geleden verdronk in de Maarsseveense Plassen. De ouders van Anouar probeerden via de rechter de recreatieorganisatie aansprakelijk te stellen, maar de rechtbank in Utrecht wees dat af in een civiele procedure. (20/07 12u15 - De Telegraaf)
18x Dodge trekt doek van nieuw dragrace-monsterDodge blijft voortborduren op het dragrace-thema met de lancering van de Challenger R/T Scat Pack 1320. Sterker nog, het getal verwijst naar de afstand die wordt afgelegd tijdens de kwartmijl, 1.320 voet. (20/07 12u15 - Autoweek)
18x LJ’s Romantische Gamehoekje - Borderlands, Lara Croft en Don’t Starve TogetherZelfs de lonely gamer is heel af en toe liever together gamer en speciaal daarvoor hebben we LJ’s Romantische Gamehoekje in het leven geroepen. In deze laatste editie van deze zoetsappige rubriek duiken we in drie geweldige co-opgames voor die lieve gamemomenten met je Player2. (20/07 12u15 - Power Unlimited)
18x Buurt in Breda opgeschrikt door kogelregen: 'Het trilde hier zelfs een beetje, zo hard'BREDA - ,,Ik heb verstand van wapens, meneer. En dit was geen pistool. De knallen waren hard, als van een automatisch wapen. Maar geen kalasjnikov, dat niet.'' (20/07 12u15 - BN/DeStem)
18x Wat liep er gisteren mis bij Belgocontrol? Onderzoek moet het uitwijzenLees meer > (20/07 12u15 - VRT NWS)
18x Motorrijder moet uitwijken voor auto die van parking rijdt: twintiger uit Geel komt ten val en overlijdtEen 26-jarige man uit Geel is gisteravond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Oevel (Westerlo). (20/07 10u45 - Het Laatste Nieuws)
18x Nummerplaten met enkel cijfers moeten opnieuw ingeleverd wordenDe Dienst voor Inschrijvingen van Voertuigen (DIV) heeft sinds februari 2018 illegale nummerplaten afgeleverd. Dat schrijft 'La Dernière Heure'.... (20/07 07u00 - Het Laatste Nieuws)
18x STANDPUNT. Als afval geld wordt, zijn straten properderVandaag bespreken de Vlaamse ministers op een ‘superministerraad’ de invoering van statiegeld op blikjes en plastic flessen. De kans dat een akkoord wordt bereikt, is klein. Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) wil het statiegeld invoeren, maar haar collega-ministers van Open Vld en N-VA zijn tegen. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Media & Cultuur)
18x Bestuurder met glas op pleegt vluchtmisdrijfEen automobilist die een glaasje op had, is woensdagochtend omstreeks 1.35 uur gevlucht nadat hij in de Bellaertstraat in Lede in het decor beland... (20/07 02u30 - Het Laatste Nieuws)
18x Nijmegen onbereikbaar door intocht VierdaagseDoorgaand verkeer kan de regio Nijmegen vrijdag beter mijden vanwege de intocht van de 102e Vierdaagse en de bijbehorende Vierdaagsefeesten. Wie in Nijmegen moet zijn, moet rekening houden met lange files en veel omleidingen en wegafzettingen, waarschuwen de verkeersdiensten. (20/07 02u15 - Reformatisch Dagblad)
18x Washington pest stafleden Trump stad uitMedewerkers van Trump worden thuis en in hun vrije tijd geconfronteerd met protesten tegen het beleid van de Amerikaanse leider. (20/07 02u15 - NRC Handelsblad)
18x Regering Curaçao veroordeelt uitspraken BlokDe regering van Curaçao heeft donderdag de uitspraken van minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken 'ten zeerste' veroordeeld. Blok zei onlangs tijdens een besloten bijeenkomst dat hij geen vreedzame multiculturele samenleving kent. (20/07 02u00 - Gelderlander)
18x Regering Curaçao veroordeelt uitspraken BlokDe regering van Curaçao heeft donderdag de uitspraken van minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken 'ten zeerste' veroordeeld. Blok zei onlangs tijdens een besloten bijeenkomst dat hij geen vreedzame multiculturele samenleving kent. (20/07 02u00 - De Stentor)
18x Regering Curaçao veroordeelt uitspraken BlokDe regering van Curaçao heeft donderdag de uitspraken van minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken 'ten zeerste' veroordeeld. Blok zei onlangs tijdens een besloten bijeenkomst dat hij geen vreedzame multiculturele samenleving kent. (20/07 02u00 - AD.nl)
18x Politie arresteert Braziliaanse 'Billendokter'De Braziliaanse politie heeft de sinds zondag voortvluchtige plastisch chirurg 'Dr. Bumbum' (Billendokter) gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van een van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten. Daarbij werd ze onwel waarna ze zondagochtend in een ziekenhuis in Rio de Janeiro overleed. (20/07 01u30 - Gelderlander)
18x Cloud bezorgt Microsoft miljarden winstMicrosoft heeft afgelopen kwartaal kunnen profiteren van een grotere vraag naar onder meer geheugenopslag via het internet. Clouddiensten, software die via internet wordt geleverd, en softwarepakket Office gaven zowel de omzet als de winst van het technologieconcern een boost. (20/07 01u30 - VRT NWS: Economie)
18x Miljoenenbuit bij kobaltdiefstal Rotterdamse havenIn de Rotterdamse haven is voor zeker zeven miljoen euro aan kobalt gestolen. Het gaat om een partij van 114 ton, bevestigt het bedrijf waar de metalen lagen opgeslagen aan RTV Rijnmond. Kobalt is een zeldzame grondstof die wordt gebruikt voor batterijen in onder meer elektrische auto's en tablets. De dieven hebben toegeslagen in een beveiligd pakhuis van de Vollers Group in de Waalhaven. De Minor Metals Trade Association, die wereldwijd de handel in bijzondere metalen monitort, meldt dat de diefstal ergens tussen 5 en 9 juli moeten hebben plaatsgevonden. Hoe de diefstal exact heeft plaatsgevonden wordt nog onderzocht. Wel is duidelijk dat er bij de roof vrachtwagens zijn gebruikt. Bij de opslaglocatie zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals het plaatsen van meer camera's. Kobalt wordt gezien als het nieuwe goud: de grondstof is cruciaal voor de productie van batterijen voor telefoons, tablets en elektrische auto's. De prijs is de afgelopen twee jaar verviervoudigd. (20/07 01u00 - NOS.nl)
18x ?Je kunt niet van favoriete club veranderen, maar nu doe ik dat wel?Lees meer > (20/07 00u50 - VoetbalZone)
18x ’Wielrenner’ Verstappen lost trainer in de bergenNa het WK-geweld sluit Max Verstappen zijn ogen ook niet voor de Tour de France. (20/07 00u45 - Telegraaf: Sport)
18x Einde Tour voor Nibali na botsing met toeschouwers op Alpe d'HuezVincenzo Nibali kan morgen niet meer van start in de Tour de France. De Italiaan kwam tijdens de beklimming van Alpe d'Huez ten val na een botsing. Eerst leek een motor die moest uitwijken voor het publiek de oorzaak, maar op beelden is te zien dat Nibali tegen het asfalt ging na een botsing met toeschouwers. (20/07 00u00 - Gelderlander)
17x Merkel: "VS is niet langer betrouwbare partner"De Duitse bondskanselier Angela Merkel ziet in de Verenigde Staten onder president Donald Trump niet langer een betrouwbare partner. Toch wil ze... (20/07 17u45 - Het Laatste Nieuws)
17x Acht gewonden bij mesaanval op bus in Duitse LübeckIn de Noord-Duitse stad Lübeck heeft een man op een lijnbus acht mensen met een mes verwond. De politie spreekt van "drie middelzwaar gewonden en... (20/07 16u45 - Het Laatste Nieuws)
17x Bloedmooi, steenrijk, maar doodongelukkig: zo tragisch was het leven van Annabelle Neilson (49)Ze leek het allemaal te hebben om het te maken in het leven. Annabelle Neilson (49) kwam uit een vooraanstaand gezin dat verre familie was van de... (20/07 16u15 - Het Laatste Nieuws)
17x Ford roept auto’s terug in NederlandAutomaker Ford roept in Europa verschillende modellen terug wegens technische problemen met de koppeling. Ook in Nederland moeten auto’s van het merk terug naar de garage, maar hoeveel auto’s kon een woordvoerder niet direct zeggen. In Duitsland zou het om 190.000 auto’s gaan. (20/07 15u45 - Reformatisch Dagblad)
17x Linkin Park herdenkt overleden leadzangerDe bandleden van Linkin Park staan vrijdag stil bij de sterfdag van leadzanger Chester Bennington. Het is precies een jaar geleden dat hij een einde aan zijn leven maakte. (20/07 15u45 - De Telegraaf: Privé)
17x AVG reden tegenvallende resultaten PublicisReclamegroep Publicis noemt de AVG als oorzaak voor de tegenvallende kwartaalresultaten die gisteren werden gepubliceerd, hierdoor zijn diverse klanten afgevallen. De koers van het aandeel daalde 8,5 procent. (20/07 15u45 - Emerce)
17x Mesaanval op bus in DuitslandEr zijn zeker 14 mensen gewond geraakt bij een mesaanval op een bus in Noord-Duitsland. Twee slachtoffers zijn er volgens de Luebecker Nachrichten erg aan toe. (20/07 15u45 - De Standaard)
17x Dieren Nationaal Park Nairobi bedreigd door spoorlijnLees meer > (20/07 15u45 - VRT NWS)
17x Zuckerberg belde Trump daags na presidentsverkiezingenDonald Trump zou in de dagen na zijn verkiezingsoverwinning Mark Zuckerberg aan de telefoon gehad hebben. De Facebookbaas belde de president-elect... (20/07 15u15 - Het Laatste Nieuws)
17x VIDEO. Tram ramt brandweerwagen in Gent, twee gewondenDe Nieuwevaartbrug in Gent is volledig afgesloten na een spectaculair ongeval. Een signalisatiewagen van de brandweer, die in de richting van de... (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
17x Vrouw in de cel voor gifmoordpoging op driejarig zoontjeEen 27-jarige vrouw uit Eernegem zit in de cel op verdenking van poging tot gifmoord op haar driejarig zoontje. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. J.G. bekende dat ze het kind een dosis van de pijnstiller tramadol heeft toegediend. (20/07 14u30 - De Standaard)
17x Prins Albert van Monaco ligt in het ziekenhuis, en de Monegasken zijn ongerustPrins Albert van Monaco ligt in het ziekenhuis, maakt het koninklijk paleis in een officiële verklaring bekend. Omdat het de eerste keer is dat er zo'n bericht komt, zijn de Monegasken er niet gerust in. (20/07 12u45 - Het Belang van Limburg)
17x Europese ministers buigen zich over Mays brexitplannenDe 27 Europese ministers voor Europese Zaken buigen zich vandaag in Brussel voor de zoveelste keer over de brexit. EU-hoofdonderhandelaar Michel... (20/07 12u30 - Het Laatste Nieuws)
17x Hint Liam Gallagher naar een terugkeer van Oasis?Heeft de Britse zanger Liam Gallagher gehint op een mogelijk Oasis-reünie? Niemand weet het zeker. Wat wel vaststaat, is dat hij een erg vreemde tweet heeft gestuurd naar zijn broer waarin hij lijkt te alluderen op een mogelijk reünie. Én waarin hij klaagt over een gebrek aan alcohol op de optredens van zijn broer. (20/07 12u30 - De Morgen)
17x 'Alonso is de Neymar van de F1, hij overdrijft graag'Fernando Alonso klaagt al eens graag tijdens de races over de boordradio. Volgens collega-rijder Kevin-Magnussen is dat niet verwonderlijk. De Deen vergelijkt Alonso zelfs met de Braziliaanse voetballer Neymar, die het voorbije WK voetbal geregeld tegen de grond ging en zo trachtte de scheidsrechter te beïnvloeden. (20/07 12u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
17x BzV-boer Olke vindt na drama nieuw liefdesgeluk bij Texaanse HildaBoer Olke (53) heeft opnieuw de liefde gevonden. De Friese melkveehouder, die meedeed aan het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, bouwt samen met Hilda aan nieuw geluk. Eerder dit jaar verloor hij zijn verloofde Karen aan borstkanker. (20/07 12u15 - Gelderlander)
17x Winkeldievegges met gestolen paspoorten en boksbeugel opgepakt in RoosendaalROOSENDAAL - Op de Nieuwe Markt in Roosendaal zijn donderdagmiddag rond 16.00 uur twee vrouwen opgepakt die gestolen spullen bij zich hadden. Het gaat om een 29-jarige vrouw uit Breda en een 30-jarige vrouw uit Etten-Leur. (20/07 12u15 - BN/DeStem)
17x Sylvana wordt rustig van zichzelf en Chantal gaat zes weken snuffelenKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd. (20/07 12u15 - BN/DeStem)
17x Google Assistant bijna beschikbaar in het NederlandsHet lijkt er op dat Google bijna klaar is met de Nederlandstalige versie van zijn digitale assistent, een gelekte mail meldt het einde van de bètatest. (20/07 12u15 - DataNews)
17x Chiro moet kamp vroegtijdig stopzetten door virusDe chiro van Beselare heeft hun kamp noodgedwongen vroegtijdig moeten beëindigen. Door een virus werden te veel kinderen ziek waardoor de leiding... (20/07 10u45 - Het Laatste Nieuws)
17x "Eerst schoot men elkaar nog door de knieën, nu door het hoofd": bendegeweld teistert ZwedenDe Zweedse politie heeft de handen vol aan het bestrijden van geweld van drugsbendes. De grote steden worden geplaagd door schietpartijen, waarbij daders veelal een migrantenachtergrond hebben. In aanloop naar de verkiezingen in september profiteren de rechts-populistische politici ervan. Zes vragen over crimineel geweld in Zweden. (20/07 10u45 - De Morgen)
17x Bewoner is verkeersovertreders beu en viseert onder meer ‘domme blondjes’ en ‘pizzakoeriers’Bestuurders die zich met hun wagen in woonstraten niet aan de verkeersregels houden, durven wel eens ergernis opwekken bij de bewoners. Er durven dan al eens ‘Graag Traag’-bordjes opduiken om de bestuurders tot snelheidsmatiging aan te manen. In de Volhardingsstraat in Edegem gooiden een of meerdere creatieve bewoners het over een andere boeg. (20/07 10u45 - Het Nieuwsblad)
17x Pompstations door hele land kampen met brandstoftekortenDat heeft onder andere te maken met vervoersproblemen door de droogte. Ook zijn er weinig chauffeurs beschikbaar. (20/07 10u30 - NRC.nl: Wetenschap)
17x Oostenrijkers maken kennis met bubbelballenEen delegatie uit het Oostenrijkse Güssing is deze week te gast in Nijlen. “Sinds 1996 bezoeken de Güssingnaren om de twee jaar Nijlen en andersom. Deze keer mogen we 69 gasten verwelkomen waarvan 26 voor de eerste keer. Niet alleen de Stadtkapelle uit Güssing is er, ook de volksdansgroep is hier, net als vijf mensen van het stadsbestuur. Donderdag hebben ze bubbbelbal gespeeld aan de academie”, zegt Marc Engelen van het organiserende comité. Naar verluidt zit de sfeer er goed in. “De dagen zijn hier lang en de nachten kort”, klinkt het in de groep. (20/07 04u15 - Gazet van Antwerpen: Economie)
17x New York verliest klimaatzaak tegen Shell en andere oliebedrijvenEen Amerikaanse rechter zet een streep door een rechtszaak van de stad New York tegen de vijf grootste oliebedrijven van de wereld. De stad wilde de olie-industrie verantwoordelijk houden voor hun bijdrage aan de opwarming van de aarde, maar de rechter gaat er niet in mee. New York betoogde dat Shell, BP, Chevron, Exxon Mobil en ConocoPhillips wisten hoe schadelijk hun activiteiten waren, maar desalniettemin jarenlang geen maatregelen namen. Een dergelijke strategie had eerder gewerkt tegen de tabaksindustrie. De rechter oordeelt nu echter dat het niet aan hem is om de bedrijven aan te spreken. Hij stelt dat het de taak is van de wetgevende en uitvoerende macht om in te grijpen, niet aan de rechter. De rechter benadrukte dat hij niet bevoegd is om over de benodigde internationale regelgeving te oordelen. Vorige maand besloot een rechter in Californië hetzelfde in een zaak die was aangespannen door de steden San Francisco en Oakland. In beroep Shell is blij met de uitkomst. 'Het gaat om een complexe maatschappelijke uitdaging die doordacht regeringsbeleid vergt, niet een uitspraak van de rechter.' Chevron laat weten dat 'het tijd is om te stoppen belastinggeld te verspillen'. New York is van plan beroep te gaan. Burgemeester De Blasio wil een miljardenvergoeding voor de kosten die de stad maakt om zich te beschermen tegen de gevolgen van de klimaatverandering. (20/07 04u15 - NOS.nl)
17x Zwarte Marjan: “Dit is wellicht het eerste commerciële bier met braambessen”René Schoofs uit Merksplas breidt het assortiment van zijn huisbrouwerij Vagebond verder uit. Nieuwkomer is het bier Zwarte Marjan met een alcoholgehalte van 6,5% en gebrouwen met alleen maar natuurlijke ingrediënten. (20/07 03u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
17x Diep in de genenHet was geen prikkelende slip of the tongue, geen locker-room talk, daar bij dat portret van Willem van Oranje, maar een gedachtelijn die weloverwogen is ‘uitgezet’. Bij Buitenlandse Zaken. (20/07 02u30 - NRC.nl: Wetenschap)
17x Formule voor een gelukkig huwelijkDeze zomer verkent Mounir Samuel weer verboden liefdes. Deel 1: vrijwillige uithuwelijking. (20/07 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
17x ‘In Spanje besta je niet als prostituee’Sekswerker Evelyn Rochel Villalba strijdt voor de rechten van Spaanse sekswerkers. „Feitelijk zijn we, middenin Europa, gewoon slaven.” (20/07 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
17x Lega Nord-leider dient klacht wegens laster in tegen 'Gomorra'-auteur Roberto SavianoDe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, de leider van de extreemrechtse Lega Nord, heeft gisterenavond gezegd dat hij een... (20/07 02u15 - Het Laatste Nieuws)
17x Oostenrijk overweegt registratie van vleesetende joden en moslimsOphef in Oostenrijk. Daar wil de rechts-populistische Vrijheidspartij (FPÖ), die samen met de christen-democratische ÖVP de regering vormt, dat joden die koosjer vlees willen consumeren, zich daarvoor laten registreren. Dezelfde regel zal gelden voor moslims die halalvlees willen kopen. Dat schrijven Duitse media. (20/07 02u00 - De Stentor)
17x Ook Curaçao 'diep geraakt' door uitspraken BlokDe regering van Curaçao heeft in een schriftelijke verklaring afstand genomen van minister Bloks uitspraken over multiculturele samenlevingen. Het kabinet-Rhuggenaath liet weten de uitlatingen 'ten zeerste te betreuren', omdat Blok als buitenlandminister ook namens het Caribische deel van het koninkrijk spreekt. 'De regering kan zich absoluut niet vinden in deze uitspraken die zeer zeker ook de kern van de multiculturele Curaçaose samenleving bijzonder diep raken. Juist onze diversiteit maakt ons krachtig', laat de regering weten. Minister Blok nam woensdag afstand van uitspraken die hij op een besloten bijeenkomst had gedaan. Daar zei hij onder meer dat hij geen land kent waarin mensen uit verschillende culturen vreedzaam samenleven. 'Als Curaçao zijn wij trots op het feit dat wij een samenleving zijn bestaande uit mensen afkomstig uit alle delen van de wereld, die naast elkaar leven in vrede en harmonie, ondanks de verschillende etnische en religieuze achtergronden', schrijft de regering van Curaçao. Het kabinet-Rhuggenaath benadrukt dat Blok als koninkrijksminister 'vier multi-etnische, multireligieuze en multiculturele landen in het Koninkrijk vertegenwoordigt' in het buitenland. 'De uitdrukkingen van minister Blok zijn niet representatief voor de realiteit in het Caribisch deel van het Koninkrijk. Integendeel. Naar ons inzien weergeeft de Curaçaose, multiculturele samenleving juist een beter beeld van normen en waarden, zoals rechtvaardigheid, tolerantie en vrijheid, die wij delen binnen het Koninkrijk.' Eerder al protesteerde Suriname tegen de typering als 'failed state' door Blok. De regering eist daarvoor excuses van de minister aan het Surinaamse volk. Zover ging de minister niet in een eerste reactie op de ophef. Wel zei hij hij 'te ver was gegaan in mijn doel om de discussie los te trekken' en de term 'failed state' te scherp was. (20/07 01u15 - NOS.nl)
17x Rechter New York verwerpt klimaatzaak tegen vijf grote oliebedrijvenEen Amerikaanse rechter heeft de zaak die New York begin dit jaar aanspande tegen Shell en vier andere oliegiganten verworpen. De Amerikaanse stad miljarden dollars van de vijf bedrijven vanwege hun bijdrage aan klimaatverandering. (20/07 00u45 - Nu.nl Economie)
17x Talent is schaars, dus de baas komt naar jóu toeBedrijven in de provincie, en op minder goed bereikbare plekken bij de stad, verliezen de slag om schaars personeel. Ict’ers en andere jongeren die ruime keuze hebben tussen werkgevers, laten hun beslissing in hoge mate afhangen van waar het kantoor van hun toekomstige baas staat. (20/07 00u30 - De Telegraaf)
17x CBS: Meer arbeidsongevallen in 2017Het aantal gerapporteerde arbeidsongevallen met minstens vier dagen verzuim tot gevolg nam de afgelopen jaren toe tot 93 duizend in 2017. (20/07 00u15 - NRC.nl: Wetenschap)
17x Niet te missen in de week van zaterdag 21 tot en met vrijdag 27 juliHeel de zomer lang organiseren we activiteiten voor kinderen. Hier vind je onze tips voor deze week. (20/07 00u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
17x KNVB royeert landskampioen zaalvoetbal na onthulling over drugsgeldDe KNVB royeert zaalvoetbalvereniging 't Knooppunt. Het bondsbestuur van de voetbalbond meldt tot dat besluit te zijn gekomen vanwege een 'integriteitsrisico'. (20/07 00u15 - BN/DeStem)
17x Einde Tour voor Nibali na wervelbreukLees meer > (19/07 23u50 - FOK!)
17x VIDEO: Nibali geeft op met gebroken wervel na botsing op Alpe d'HuezDe Tour de France van Vincenzo Nibali is op Alpe d'Huez bruut tot een einde gekomen. De Italiaan botste op een motor, kon de schade in het klassement nog beperken, maar de schade aan zijn lichaam niet. (19/07 23u45 - Sporza)
17x Waalse regering kiest voor dierenwelzijn en past wetboek aan: huisdier kopen? diploma laten zien!De Waalse regering heeft donderdag een juridisch statuut goedgekeurd ten voordele van dierenwelzijn. Daarmee hopen ze aan de andere kant van de taalgrens dieren te beschermen tegen fysieke mishandeling en ook hun rol in de maatschappij en samenleving naar waarde te schatten. Zo zal een baasje voortaan bijvoorbeeld een diploma moeten tonen, vooraleer hij of zij een dier mag aankopen. (19/07 23u45 - Het Belang van Limburg)
16x Politiehumor in de Kempen schiet in het verkeerde keelgat: “Jullie zijn lompe boeren”De beheerder van de Facebook-pagina Lokale Politie Noorderkempen heeft zich de woede van enkele gebruikers op zijn nek gehaald na een goedbedoelde grap. “Zeer slechte humor. Gaan jullie ook zo met mensen om”, klinkt het onder meer bij een boze gebruiker. (20/07 17u30 - Het Belang van Limburg)
16x Dronken passagier op vlucht richting Turkije veroorzaakt tussenlanding in DuitslandWegens een dronken passagier moest een vliegtuig van een niet bij naam genoemde luchtvaartmaatschappij een noodgedwongen tussenlanding maken op de... (20/07 16u45 - Het Laatste Nieuws)
16x Ravage na botsing tussen personenwagen en tractor: bestuurder (70) komt met de schrik vrijOp de Meeuwerbaan (N719) in het Peerse Wauberg botsten vrijdagnamiddag een personenwagen en een tractor. De auto begon te slingeren en raakte ook nog een boom. (20/07 16u45 - Het Belang van Limburg)
16x Meerdere gewonden bij mesaanval op bus in Duitse LübeckIn de noord-Duitse stad Lübeck zijn bij een incident op een bus meerdere personen gewond geraakt. Volgens Duitse media heeft een man reizigers met... (20/07 16u00 - Het Laatste Nieuws)
16x ShipTo: Carrefour levert uw bestelling binnen de 90 minuten aan huisSupermarktketen Carrefour lanceert deze week een nieuwe dienst: ShipTo. Klanten kunnen goederen bestellen en die worden ten laatste 90 minuten later per elektrische fiets aan huis of op een andere aangeduide locatie geleverd. De dienst heeft slechts één beperking: de levering van minimum 35 euro kan enkel worden verzekerd binnen een radius van 4 kilometer van de deelnemende supermarkten van Carrefour. (20/07 15u45 - Express.be)
16x Facebook, Google, Twitter en Microsoft gaan data uitwisselenFacebook, Google, Twitter en Microsoft hebben het Data Transfer Project aangekondigd, een gezamenlijk platform om content en adressen van vrienden tussen de diensten uit te wisselen. (20/07 15u45 - Emerce)
16x Facelift Friday: Chrysler PT CruiserDe Chrysler PT Cruiser kent vermoedelijk meer tegenstanders dan liefhebbers, maar een grijze muis is het in elk geval niet. Chryslers retromodel kreeg in 2005 een stevige upgrade en die staat vandaag in de spotlights. (20/07 14u45 - Autoweek)
16x Groen licht voor kleinschalige wooneenheden in jeugdhulpVlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen trekt 2 miljoen euro uit voor 87 kleinschalige wooneenheden voor jongvolwassenen. Ze zijn bestemd voor... (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
16x Toeristenboot kapseist op meer in VS: nu al dertien doden geteldIn de Amerikaanse staat Missouri zijn zeker dertien doden en meerdere gewonden gevallen bij een ongeval met een amfibische rondvaartboot in een... (20/07 14u45 - Het Laatste Nieuws)
16x Belgische koning looft Rode Duivels,,Met hun geweldige prestatie tijdens het WK voetbal hebben de Rode Duivels het hele land begeesterd.'' Zo begon de Belgische koning Filip zijn toespraak ter gelegenheid van de nationale feestdag die de zuiderburen morgen vieren. (20/07 14u45 - Gelderlander)
16x Belgische koning looft Rode Duivels,,Met hun geweldige prestatie tijdens het WK voetbal hebben de Rode Duivels het hele land begeesterd.'' Zo begon de Belgische koning Filip zijn toespraak ter gelegenheid van de nationale feestdag die de zuiderburen morgen vieren. (20/07 14u45 - BN/DeStem)
16x Heinz Schilzer, oud-speler van Ajax en Sturm Graz, overledenHeinz Schilzer (71), voormalig speler van zowel Ajax als Sturm Graz is overleden. Dat maakte de Oostenrijkse club op hun website bekend. Woensdag treffen beide clubs elkaar in de voorronde van de Champions League. (20/07 14u45 - BN/DeStem)
16x Spaanse regering legt Ryanair minimumdienstverlening op tijdens staking van 25 en 26 juliDe Spaanse regering legt lagekostenmaatschappij Ryanair een minimumdienstverlening op tijdens de staking van het boorpersoneel op 25 en 26 juli. (20/07 14u45 - Trends.be)
16x Napoli-voorzitter gaat ouderwets los over Benzema, Di María en FalcaoNapoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft vrijdag op geheel eigen wijze een rondje langs de geruchten rond zijn club gedaan. De extraverte Italiaan nam daarbij, zoals gewoonlijk, geen blad voor de mond. (20/07 14u45 - Voetbal International)
16x Blok deed zijn omstreden uitspraken níet op een besloten bijeenkomstMinister Blok sprak niet in een hutje op de heide, maar op het Binnenhof. Dat is toch echt een publieke ruimte, meent Nathan van Kleij onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam (20/07 14u45 - Trouw)
16x Tourdirecteur Prudhomme wijst UCI met de vinger voor chaos op Alpe d’HuezChristian Prudhomme is geschrokken van de vele kritiek die donderdag loskwam na de twaalfde etappe in de Tour de France. (20/07 13u45 - Het Belang van Limburg)
16x Bull - Seizoen 1Het eerste seizoen van deze beklijvende serie eindeijk op DVD. (20/07 13u30 - Showbizzsite)
16x Afvalophaling vroeger in de ochtend door hitteHet is warm en het blijft nog even warm. Daarom gaat IGEAN volgende week het afval vroeger ophalen dan gewoonlijk. Hou daar rekening mee en zet je afval al de avond voor de ophaling klaar aan de straatkant, signaleert de gemeente. Blijft het warm? Dan blijven de ophalingen vroeger gebeuren. (20/07 13u30 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
16x Een buikje verbergen op een foto? Dit fitnessmodel toont hoe ze het doetNog iemand bewijs nodig dat de beelden die je ziet op sociale media niet altijd stroken met de realiteit? De Australische psychologe en fitnessgoeroe Stacey Lee heeft op Instagram een dubbele foto gedeeld waarop ze een trucje demonstreert om haar buikje onzichtbaar te maken. (20/07 12u30 - Gazet van Antwerpen)
16x Na oproep chauffeurs FlixBus over onveiligheid in Brussel, doken er beelden op van plundering rijdende busNadat buschauffeurs van maatschappij FlixBus deze week alarm sloegen over de onveilige situatie in Brussel, zijn er beelden opgedoken van een rijdende bus die wordt geplunderd. Het is onduidelijk waar de beelden vandaan komen, maar volgens bronnen zouden ze in Frankrijk zijn gemaakt. (20/07 12u15 - Gazet van Antwerpen: Wetenschap)
16x Sylvana wordt rustig van zichzelf en Chantal gaat zes weken snuffelenKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd. (20/07 12u15 - Gelderlander)
16x Op Zwarte Cross gestolen golfkar terug naar Friese eigenaarDOETINCHEM - Pieter Woudstra uit het Friese Noordwolde heeft zijn golfkar terug. Het apparaat werd gestolen tijdens de Zwarte Cross en is op een curieuze wijze weer bij de eigenaar beland. (20/07 12u15 - Gelderlander)
16x BzV-boer Olke vindt na drama nieuw liefdesgeluk bij Texaanse HildaBoer Olke (53) heeft opnieuw de liefde gevonden. De Friese melkveehouder, die meedeed aan het laatste seizoen van Boer zoekt Vrouw Internationaal, bouwt samen met Hilda aan nieuw geluk. Eerder dit jaar verloor hij zijn verloofde Karen aan borstkanker. (20/07 12u15 - BN/DeStem)
16x Enschedese visser Vandy redt eendenkuiken van de doodDe Enschedese Vandy Barend (16) heeft woensdagmiddag door snel ingrijpen een eendenkuiken van de dood gered in de Roombeek. Barend ging met gevaar voor eigen leven een nauwe geul in om het beestje te ... Lees verder... (20/07 12u15 - WaarMaarRaar.nl)
16x AA Gent heeft akkoord met ex-speler Anderlecht en Club Brugge, maar zijn club doet nog moeilijkAA Gent staat dicht bij een nieuwe transfer. En het is een grote! Vadis Odjidja heeft deze morgen zijn medische testen afgelegd bij de Buffalo's, die dus een persoonlijk akkoord hebben met de ex-speler van onder meer Anderlecht, Club Brugge en Legia Warschau. (20/07 12u15 - Voetbalkrant)
16x Nieuwe talenten kloppen op de deur bij AjaxAjax investeerde in de afgelopen weken tientallen miljoenen in versterkingen van buitenaf. In de afgelopen weken lieten echter ook nieuwe eigen talenten zich nadrukkelijk gelden. (20/07 12u15 - Voetbal International)
16x Charlotte de Witte: "Meer stress om op tijd op Tomorrowland te geraken, dan voor optreden zelf "Deze namiddag wordt ze op het grote podium van Tomorrowland verwacht, maar op dit moment zit ze nog vast op een luchthaven in Polen. Het zit niet mee voor de Belgische dj Charlotte de Witte. 'Ik ben echt aan het stressen, maar het komt wel goed', vertelde ze op Studio Brussel. (20/07 12u15 - VRT NWS)
16x Op vakantie? Dan moet je collega te hard werkenHet tekort aan verpleegkundigen is groot. Er worden daarom krachten uit Zuid-Europa gehaald. Tegelijk zijn de werkgevers weinig flexibel. (20/07 10u45 - NRC.nl: Wetenschap)
16x Frankrijk bant smartphone van speelplaatsVanaf september zijn gsm’s niet langer welkom in de Franse scholen. Dat besliste het parlement vandaag. De regel kwam er op vraag de leerkrachten. (20/07 10u45 - Het Laatste Nieuws)
16x Man die fatale slag aan Cleutjens uitdeelde vrij onder voorwaardenDe 24-jarige man uit Antwerpen die de fatale klap uitdeelde aan Michel Cleutjens (52) heeft zichzelf woensdag aangegeven bij de politie. De... (20/07 10u45 - Het Laatste Nieuws)
16x Vermeer terug bij Feyenoord: Later met Gio pratenAfgelopen winterse periode vertrok Feyenoord doelman Vermeer met een rotgevoel uit Rotterdam, daar waar de goalie werd verhuurd aan het Belgische Club Brugge. (20/07 10u30 - V-bal)
16x AA Gent ziet bod van 2,5 miljoen euro geweigerd wordenAA Gent wil er nog een verdediger bij en de Buffalo's legden een bod van 2,5 miljoen euro neer bij FC Groningen, maar die club legde dat naast zich neer. (20/07 10u30 - Voetbal België)
16x Chiro moet kamp vroegtijdig stopzetten door bacterieel virusDe chiro van Beselare heeft hun kamp noodgedwongen vroegtijdig moeten beëindigen. Door een bacterieel virus werden te veel kinderen ziek waardoor... (20/07 10u15 - Het Laatste Nieuws)
16x Kamer geeft CETA groen lichtDe plenaire Kamer heeft donderdag het licht op groen gezet voor het wetsontwerp dat goedkeuring geeft aan het handelsverdrag tussen de Europese Unie en Canada (CETA). De meerderheid stemde voor, de oppositie drukte op de rode knop, op onthoudingen van cdH, Vuye & Wouters en de PP na. Werkgeversorganisaties reageren blij. (20/07 04u15 - VRT NWS: Politiek)
16x Oostenrijkers maken kennis met bubbelballenEen delegatie uit het Oostenrijkse Güssing is deze week te gast in Nijlen. “Sinds 1996 bezoeken de Güssingnaren om de twee jaar Nijlen en andersom. Deze keer mogen we 69 gasten verwelkomen waarvan 26 voor de eerste keer. Niet alleen de Stadtkapelle uit Güssing is er, ook de volksdansgroep is hier, net als vijf mensen van het stadsbestuur. Donderdag hebben ze bubbbelbal gespeeld aan de academie”, zegt Marc Engelen van het organiserende comité. Naar verluidt zit de sfeer er goed in. “De dagen zijn hier lang en de nachten kort”, klinkt het in de groep. (20/07 04u15 - Gazet van Antwerpen: Sport)
16x In vijf schokkende dagen valt de wereldorde in duigenIn vijf dagen heeft de Amerikaanse president Trump vijf naoorlogse leerstukken bij het oud vuil gezet, concludeert Hubert Smeets. (20/07 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
16x Washington pest stafleden Trump stad uitMedewerkers van Trump worden thuis en in hun vrije tijd geconfronteerd met protesten tegen het beleid van de Amerikaanse leider. (20/07 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
16x Twijfels rond crisprs knip-en-plakwerk DNABritse ethici zetten de deur open voor crispr-cas, maar genetisch knutselen kan ziekmakende mutaties veroorzaken. (20/07 02u15 - NRC.nl: Wetenschap)
16x ‘In Spanje besta je niet als prostituee’Sekswerker Evelyn Rochel Villalba strijdt voor de rechten van Spaanse sekswerkers. „Feitelijk zijn we, middenin Europa, gewoon slaven.” (20/07 02u15 - NRC Handelsblad)
16x Moskou start campagne voor vrijlating RussinDe Russische regering is een internetcampagne begonnen voor de vrijlating van Maria Boetina, die in de VS is aangehouden op verdenking van spionage. Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft zijn profielfoto op Twitter veranderd met een foto van de Russin met de tekst #FreeMariaButina. Volgens Moskou is haar arrestatie politiek gemotiveerd. (20/07 02u00 - Reformatisch Dagblad)
16x Oostenrijk overweegt registratie van vleesetende joden en moslimsOphef in Oostenrijk. Daar wil de rechts-populistische Vrijheidspartij (FPÖ), die samen met de christen-democratische ÖVP de regering vormt, dat joden die koosjer vlees willen consumeren, zich daarvoor laten registreren. Dezelfde regel zal gelden voor moslims die halalvlees willen kopen. Dat schrijven Duitse media. (20/07 01u45 - Gelderlander)
16x MIVB verliest weddenschap: Frans WK-lied in Brusselse metrostationsDe dag na de WK-nederlaag van de Rode Duivels was er in Brusselse metrostations één welbepaald lied te horen: 'Tous ensemble' van de Franse zanger Johnny Hallyday. Dat is pijnlijk, aangezien het lied het officiële WK-lied was van de Fransen in 2002. De MIVB had namelijk een weddenschap verloren van haar Parijse tegenhanger, de RATP. (20/07 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar)
16x Het beleid van streamingdiensten - hoe ver mag de curator gaan?Diensten als Netflix , Spotify en Steam hebben als doel om zo veel mogelijk content aan het publiek aan te bieden. Zo lang het niet om illegale zaken gaat, is alle content gelijk. Toch? Mogen dergelijke platforms eigenlijk content benadelen door de inhoud of de acties van de maker? Hoe ver mag de curator gaan? (20/07 00u00 - PCMweb)
16x Trump wil nieuwe ontmoeting met Poetin en moet opnieuw terugkrabbelen: geen ondervraging VS-burgers door RuslandDe Amerikaanse president Donald Trump moet opnieuw terugkomen op een van de uitspraken die hij na zijn ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin in Helsinki heeft gedaan. Zijn woordvoerster Sarah Sanders heeft donderdag benadrukt dat er geen sprake van kan zijn dat een Amerikaanse burger en een ex-diplomaat door Rusland ondervraagd zullen worden. Sanders heeft ook gemeld dat Trump overweegt Poetin in het najaar uit te nodigen voor een bezoek aan het Witte Huis in het najaar. (19/07 23u45 - VRT NWS)
15x Ford roept in Duitsland bijna 190.000 wagens terug vanwege probleem met koppelingAutobouwer Ford roept in Duitsland bijna 190.000 wagens terug. Bij een aantal wagens kan een deel van de koppeling loskomen, meldt een woordvoerder... (20/07 16u45 - Het Laatste Nieuws)
15x "Er is niets mis met lichtere onderwerpen in de vakantie, maar ze moeten wel journalistiek blijven"Lees meer > (20/07 16u45 - VRT NWS)
15x 400.000 feestvierders, meer dan 1.000 artiesten: enkele opvallende cijfers over TomorrowlandDit en volgend weekend worden op Tomorrowland in Boom 400.000 feestvierders ondergedompeld in een sprookjeswereld. VRT NWS zet enkele opvallende cijfers op een rij. (20/07 16u45 - VRT NWS)
15x Gebruik van drinkwater nu ook beperkt in 15 gemeenten in Vlaams-BrabantAls gevolg van de aanhoudende droogte heeft de gouverneur van Vlaams-Brabant beslist om het gebruik van drinkwater te beperken in 15 gemeenten van de provincie. (20/07 16u45 - VRT NWS)
15x Het Agentschap Zorg en Gezondheid waarschuwt voor de hitteHet Agentschap Zorg en Gezondheid waarschuwt voor de hitte van de volgende dagen. De kans is groot dat daardoor mensen meer gezondheidsklachten krijgen. (20/07 16u45 - VRT NWS)
15x LIVE: Verstappen ook in tweede training snelIn de eerste vrije training voor de Grand Prix van Duitsland eindigden Daniel Ricciardo en Max Verstappen nog als eerste en derde. Verstappen testte zeer veel en reed vrijwel het hoogste aantal rondes van iedereen. Om 15.00 uur staat de tweede training op het programma. (20/07 15u45 - BN/DeStem)
15x Vakbond waarschuwt reizigers: “Ryanair zal op het laatste moment nog vluchten schrappen”De christelijke bediendebond CNE vreest dat de Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair bij de staking van het cabinepersoneel de wetgeving zal omzeilen, door een beroep te doen op medewerkers van andere landen. Dat leidt de Franstalige vakbond af uit het feit dat de luchtvaartmaatschappij op 25 en 26 juli zowat een derde van zijn vluchten van en naar België schrapt. “Een aantal dat onvoldoende is als je kijkt naar de omvang van de actie”, zo klinkt het. (20/07 15u45 - Het Belang van Limburg)


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

45x Grote vriendelijke reus: vrachtvliegtuig Beluga XL maakt succesvolle eerste vlucht20/07 00u15 - Het Laatste Nieuws: De Beluga XL, een vrachtvliegtuig van Airbus dat ook wel 'de walvis in de hemel' genoemd wordt, vanwege de vorm en de grappige tekening op de romp...
43x Oostenrijk overweegt registratie van vleesetende joden en moslims20/07 00u30 - Het Laatste Nieuws: Ophef in Oostenrijk. Daar wil de rechts-populistische Vrijheidspartij (FPÖ), die samen met de christen-democratische ÖVP de regering vormt, dat...
35x “Ik heb niet de gave om echt gelukkig te zijn”20/07 03u30 - Het Belang van Limburg: “Als je een Porsche koopt omdat je denkt dat het je gelukkig zal maken, zoek je je geluk op een verkeerde manier. Geloof me, ik weet waarover ik spreek.” Aan het woord is Peter Boeckx (57), de maker van ‘The Sky is the Limit’, ‘De Bende Haemers’ en ‘Ex-Gangster’. Voor ons zit trouwens een andere Peter dan we gewoon zijn. “Mensen laten me weten dat ik veranderd ben”, zegt hij. “Ze zeggen zelfs dat er tegenwoordig met mij te praten valt.”
33x Nepchirurg 'Dr. Bumbum' opgepakt door de politie na overlijden patiënte die clandestiene bilvergroting kreeg20/07 01u00 - Het Laatste Nieuws: De Braziliaanse politie heeft de onechte plastisch chirurg Dr. Bumbum ('Billendokter') gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van...
29x Acht vluchten vertraagd, vier geannuleerd in Charleroi door problemen Belgocontrol20/07 01u00 - De Morgen: Op de luchthaven van Charleroi hebben gisterenmiddag acht vluchten vertraging opgelopen en zijn vier andere geannuleerd. Oorzaak waren de technische problemen bij luchtverkeersleider Belgocontrol. Exact 746 passagiers zagen hun vlucht geannuleerd, zegt de woordvoerder van de luchthaven van Charleroi.
29x Nepchirurg 'Dr. Bumbum' opgepakt door de politie na overlijden patiënte die clandestiene bilvergroting kreeg20/07 01u00 - De Morgen: De Braziliaanse politie heeft de onechte plastisch chirurg Dr. Bumbum ('Billendokter') gearresteerd. Hij werd gezocht in verband met de dood van één van zijn patiënten die in zijn appartement haar billen had laten vergroten. 
29x Acht vluchten vertraagd, vier geannuleerd in Charleroi door problemen Belgocontrol20/07 00u30 - Het Laatste Nieuws: Op de luchthaven van Charleroi hebben gisterenmiddag acht vluchten vertraging opgelopen en zijn vier andere geannuleerd. Oorzaak waren de...
28x Ventilator20/07 03u30 - Het Belang van Limburg: Lees meer >
28x Inlichtingenbaas niet op de hoogte van wat Trump en Poetin elkaar vertelden20/07 03u15 - De Standaard: Wetenschap: De directeur nationale inlichtingen van de Verenigde Staten, Dan Coats, heeft donderdag verklaard dat hij geen weet heeft van wat Amerikaans president Donald Trump en zijn Russische ambtgenoot Vladimir Poetin elkaar verteld hebben tijdens hun top maandag in Helsinki.
27x Inlichtingenbaas VS niet op de hoogte van wat Trump en Poetin elkaar hebben verteld20/07 03u15 - Het Laatste Nieuws: De directeur nationale inlichtingen van de Verenigde Staten, Dan Coats, heeft verklaard dat hij geen weet heeft van wat Amerikaans president Donald...

Statistieken

Artikels:
33739
Gelezen:
27901
Aantal lezers nu:
52


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven