zaterdag 20 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van RTL.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u15
 

RTL.nl

Verbergen Tonen
20/10 11u15  Toch euthanasie mogelijk bij dementerenden Artsen mogen toch euthanasie verlenen aan wilsonbekwame patiënten, zoals mensen met dementie. Daarbij mogen ze ook een slaapmiddel gebruiken, staat in een nieuw onderdeel van de Regionale Toetsingscommissies Euthanasie.
20/10 09u45  Meer dan 60 kinderlichamen gevonden in uitvaartcentrum Opnieuw een lugubere vondst in de Amerikaanse staat Detroit. De politie heeft meer dan zestig lichamen van levenloze kinderen gevonden in een uitvaartcentrum. Sommigen lagen er al jaren. Vorige week ontdekte de politie in dezelfde stad elf kinderen in een ander mortuarium. Zij lagen verstopt in het plafond.12 
20/10 08u45  Politie in Mexico houdt honderden migranten aan grens tegen De Mexicaanse politie heeft honderden migranten tegengehouden aan de grens bij Guatemala. Ze waren onderweg naar de Verenigde Staten, maar Trump wil de migranten absoluut niet in zijn land hebben.11 
20/10 07u00  Seniorencomplex ontruimd na grote brand, één persoon overleden Bij een grote brand in een seniorencomplex in Didam is een 88-jarige man om het leven gekomen. Zeker vijftig bewoners moesten worden geëvacueerd. Zij zijn opgevangen in een zalencentrum in de buurt.
19/10 19u15  Omroep Brabant boycot Zwarte Pieten-discussie op radio: 'Ben het spuugzat' Omroep Brabant gaat in zijn belangrijkste nieuwsuitzendingen op de radio de Zwarte Pieten-discussie compleet vermijden. "Ik ben de discussie zat. Spuugzat", zegt presentator en initiatiefnemer Kristian Westerveld.
19/10 18u00  Sidney werd zomaar neergeschoten: 'Leven zoals ik wilde, is voorbij' "Ik ben blij voor Nederland dat deze man van de straat is, maar ik ben heel verdrietig voor mezelf." De 22-jarige Sidney werd vorig jaar in Groningen neergeschoten, vijf kogels raakten zijn lichaam. "De spontaniteit is uit mijn leven", vertelt hij.
19/10 16u00  Kabinet verbreekt financiële afspraak om laatste drie JSF's te kopen Om er zeker van te zijn dat de laatste drie JSF's gekocht kunnen worden, verbreekt het kabinet de financiële afspraken die in 2013 zijn gemaakt over het budget voor het gevechtsvliegtuig, blijkt uit een analyse van RTL Z. De oppositie is verbolgen, de Algemene Rekenkamer vraagt 'expliciete aandacht' voor de stap en zelfs de eigen accountant van het rijk vindt de stap opvallend.
19/10 14u45  'Ouders moeten beter nadenken over zwemles kind' Ouders moet veel kritischer zijn in de keuze waar ze hun kind zwemles laten volgen. Daarvoor waarschuwt de Nationale Raad Zwemveiligheid. "Zwemles is de beste remedie tegen verdrinking."
19/10 13u45  Tien jaar cel en tbs voor man (21) die student zomaar neerschoot Azim A., de 21-jarige man die vorig jaar een fietser in de stad Groningen neerschoot, moet tien jaar de cel in. Daarnaast krijgt hij tbs met dwangverpleging. De rechtbank veroordeelt hem voor poging tot doodslag. Het OM had 12 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist.
19/10 13u45  Verdachte van 'dubbele' beschieting Zaandam meldt zich Een van de mannen die worden gezocht voor het schietincident vorige week vrijdagnacht op de Burcht in Zaandam, heeft zich gisteren zelf gemeld op het politiebureau in Zaandijk. Het is de 24-jarige Gilano H. Naar zijn broer Giovanni H. (32) wordt nog gezocht.
19/10 13u45  Mbo'ers willen helemaal geen titel: 'Ons werk onderscheidt ons van hbo en wo' Mbo’ers hebben helemaal geen behoeft aan een titel, zegt voorzitter Timon van Engen van Jongerenorganisatie beroepsonderwijs (JOB). "Wij bouwen auto's, wij bakken brood. Dát onderscheidt ons van het hbo en wo." ​​​​​​​GroenLinks kwam met het idee om mbo'ers een titel te geven.
19/10 13u45  Tongki, de laatste ijsbeer van Zuid-Korea overleden De laatste ijsbeer die in Zuid-Korea leefde, Tongki, is overleden. De 24 jaar oude beer stierf in een pretpark ten zuiden van Seoul. Waarschijnlijk vanwege ouderdom. 
19/10 13u15  Mbo'ers willen helemaal geen titel: 'Ons werk onderscheid ons van hbo en wo' ​​​​​​​Het invoeren van een titel voor afgestudeerde mbo'ers is volgens minister Van Engelshoven een sympathiek idee. Maar mbo’ers blijken helemaal geen behoeft aan een titel te hebben, zegt voorzitter Timon van Engen van Jongerenorganisatie beroepsonderwijs (JOB). "Wij bouwen auto's, wij bakken brood. Dát onderscheid ons van het hbo en wo."
19/10 12u30  Politie onderzoekt verband tussen overval op restaurant en dodelijk ongeluk De politie in Drenthe onderzoekt de achtergrond van een dodelijk ongeluk in Hoogeveen. De politie heeft 'sterke vermoedens' dat dit ongeluk verband houdt met een overval op een Chinees restaurant, eerder op de avond.
19/10 12u15  Woonwagenkamp Spijkenisse mag blijven staan, bewoners dolblij Het woonwagenkamp van de sinti in Spijkenisse mag blijven staan. De gemeente wilde het kamp slopen, maar de rechter geeft daar geen toestemming voor. De bewoners begonnen spontaan te zingen na de uitspraak: "Wij vechten voor onze rechten".
Laatste update: vandaag om 11u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/10 12u00  Tongki, de laatste ijsbeer van Zuid-Kora overledenDe laatste ijsbeer die in Zuid-Korea leefde, Tongki, is overleden. De 24 jaar oude beer stierf in een pretpark ten zuiden van Seoul. Waarschijnlijk vanwege ouderdom. 
19/10 11u30  Woonwagenkamp Spijkenisse mag blijven staan, gejuich in de rechtszaalHet woonwagenkamp van de sinti in Spijkenisse mag blijven staan. De gemeente wilde het kamp slopen, maar de rechter geeft daar geen toestemming voor. De bewoners begonnen spontaan te zingen na de uitspraak: "Wij vechten voor onze rechten".
19/10 11u30  Man noch vrouw: Leonne krijgt als eerste een 'X' in paspoortNa jaren van strijd met de gemeente is het Leonne Zeegers uit Breda gelukt: ze is de eerste Nederlander met een neutrale X in haar paspoort in plaats van een m of v.
19/10 11u00  Honderden bieten op de snelweg, A28 urenlang dichtMeerdere vrachtwagens botsten vanochtend op elkaar op de A28 bij Assen. Daarbij zijn honderden bieten op de snelweg terechtkomen. In beide richtingen is de weg daarom tot vanmiddag afgesloten.
19/10 10u45  Helikopter stort neer op Amerikaans vliegdekschipEen helikopter van de Amerikaanse marine is neergestort op het dek van het vliegdekschip USS Ronald Reagan. Meerdere mensen raakten gewond.
19/10 09u00  Nederlandse volleybaldames redden het niet, Servië te sterk in halve finale WKHelaas, het is de Nederlandse volleybaldames niet gelukt de finale van het WK in Japan te bereiken. Na een spannende strijd verloren ze van Servië, dat toch te sterk bleek.
19/10 08u00  Afscheid van gorillaleider Jambo: 'De vrouwtjes zullen er niet om rouwen'Zilverrug Jambo vertrekt binnenkort uit de Apenheul in Apeldoorn naar de Verenigde Arabische Emiraten. Vandaag kan het publiek afscheid van hem nemen. Maar niet getreurd: Jambo's vervanger staat al klaar.
19/10 07u15  Post en bieten op de snelweg, A28 urenlang dichtMeerdere vrachtwagens botste vanochtend op elkaar op de A28 bij Assen. Daarbij zijn bieten en post op de snelweg terechtkomen. In beide richtingen is de weg daarom tot vanmiddag afgesloten.
19/10 06u00  GroenLinks wil titel voor afgestudeerde mbo'er: 'Waardering voor onze vakmensen'GroenLinks wil dat mbo'ers ook een titel krijgen, net als studenten aan het hbo en de universiteit. In het hoger onderwijs krijgen ze de titel bachelor of master. Mbo-studenten zouden Skilled, Craftsman en Expert moeten gaan heten, afhankelijk van hun opleidingsniveau.
18/10 18u15  Lange jongens en meisjes moeten topsport redden: 'Lengte is cruciaal'Gezocht: jongens die langer worden dan 1,95 meter en meiden die zeker 1,85 worden. Sportorganisatie NOC*NSF komt met deze bijzondere oproep. "We hebben grote behoefte aan lange jongens en meisjes voor onze topsport."
18/10 17u15  Rutte zeer bezorgd over verdwijning Saoedische journalist KhashoggiPremier Mark Rutte is zeer bezorgd over de verdwijning van onderzoeksjournalist Jamal Khashoggi in het consulaat van Saoedi-Arabië in Turkije. Khashoggi verdween daar op 2 oktober. Aangenomen wordt dat hij op het consulaat in Istanbul is gemarteld en vermoord.
18/10 17u00  Premier Rutte zeer bezorgd over verdwijning Saoedische journalist KhashoggiPremier Mark Rutte is zeer bezorgd over de verdwijning van onderzoeksjournalist Jamal Khashoggi in het consulaat van Saoedi-Arabië in Turkije. Khashoggi verdween daar op 2 oktober. Aangenomen wordt dat hij op het consulaat in Istanbul is gemarteld en vermoord.
18/10 16u30  Boekhoorn: 'Schuldenlast en ruzie nekten Hema'Investeerder Marcel Boekhoorn wil Hema weer gezond maken door schulden terug te brengen en de verstoorde verhouding met de franchisenemers te herstellen. "Advocaten zijn niet meer welkom bij de Hema. Alleen als klant."
18/10 16u30  Weer ongeluk met gevaarlijk Multiplay-springkussenOpnieuw is een kind gewond geraakt na een metershoge val van een Multiplay-springkussen. Het slachtoffer is met een ambulance afgevoerd. Dit is het vierde ongeluk in korte tijd op een zogenoemde Multiplay. Zo liepen twee kinderen een schedelbasisfractuur op nadat ze afgelopen zomer van net zo'n springkussen waren gevallen.
18/10 15u30  Als agent je voordoen als terrorist: 'Heftigste baan van Nederland'Het is misschien wel de moeilijkste baan van Nederland. Je moet glashard kunnen liegen, je voordoen als een crimineel en een minuscule fout kan fataal zijn. De twee politie-infiltranten die de afgelopen maanden een terreurcel in de gaten hielden, moeten het zwaar hebben gehad.
18/10 15u30  Ryanair en piloten brengen ruzie tot nieuw dieptepuntRyanair en de pilotenvakbonden in Europa liggen al jaren met elkaar in de clinch en dat wordt er niet beter op. Deze week bereikt de vete een voorlopig absurd dieptepunt met gekijf over een foto die in scène is gezet.
18/10 15u30  Kijk terug: wat wil Boekhoorn met Hema?Hema wordt overgenomen door ondernemer Marcel Boekhoorn. Hij heeft een overeenkomst gesloten met de huidige eigenaar, de Britse investeringsmaatschappij Lion Capital.
18/10 15u15  Ophef om stuntprijzen kroegen: 'Biertje voor 50 cent kan toch niet!'Een biertje voor 50 cent. Twee kroegen in Deventer bieden het aan. Voor studenten klinkt dit als muziek in de oren, maar verslavingsinstituten hebben er geen goed woord voor over. "Onvoorstelbaar dat kroegen dit doen."
18/10 15u15  Apple betaalt eindelijk belasting in EU: 14,3 miljard euroApple doet nu ook wat wij allemaal al jaren doen: belasting betalen. In totaal heeft de maker van iPhones, Apple Watches en MacBooks 14,3 miljard euro overgemaakt aan de Ierse overheid.
18/10 15u15  Wat wil Boekhoorn met Hema? Volg zijn toelichting liveHema wordt overgenomen door ondernemer Marcel Boekhoorn. Hij heeft een overeenkomst gesloten met de huidige eigenaar, de Britse investeringsmaatschappij Lion Capital.
18/10 14u15  Hema-koper Boekhoorn stak geld Telfort-klapper in talloze bedrijvenDe Hema komt in handen van de Nederlandse investeerder Marcel Boekhoorn. Hij werd rijk met Telfort, is bekend van de panda’s van Ouwehands Dierenpark, zijn kantoor is boven het gorillaverblijf in de dierentuin en hij heeft een relatie met de zus van Yolanthe.
18/10 12u30  Chaniel heeft hiv en kan het niet vertellen op zijn school in Den HaagOp school raden ze het hem keer op keer af. De 15-jarige Chaniel uit Nootdorp heeft hiv, maar voelt zich al jaren gedwongen om te zwijgen. Zelfs zijn klasgenoten weten het niet, maar nu is het tijd om de waarheid te vertellen. "Ze zijn bang voor reacties van ouders."
18/10 11u45  Ryanair: sluiting basis Eindhoven geen vergelding voor stakingenDe sluiting van de basis van Ryanair op Eindhoven Airport is volgens de luchtvaartmaatschappij geen vergelding voor de stakingen van de Nederlandse piloten. De resultaten van Ryanair op Eindhoven Airport stonden al langer onder druk, onder andere vanwege de beperkte openingstijden en groeimogelijkheden en hogere kosten.
18/10 01u00  Cadeaubon helpt bij stoppen met roken: 'Zo'n extraatje maakt je trots'Dat stoppen met roken lastig is, weet Hugo Pelzer als geen ander. Een pakje per dag rookte hij, soms meer. Maar hij is er vanaf en omdat hij meedeed aan een onderzoek, kreeg hij er zelfs 350 euro aan cadeaubonnen voor.
17/10 23u00  Geen akkoord over brexit, onderhandelaar krijgt meer tijdDe 27 EU-leiders geven onderhandelaar Michel Barnier meer tijd om met het Verenigd Koninkrijk een akkoord te bereiken over de brexit.
17/10 22u45  Mallorca neemt samen met Spaanse koning afscheid van 13 dodenMallorca heeft met een herdenkingsdienst in de kerk Mare de Deu dels Dolors afscheid genomen van de dertien personen die om het leven kwamen door de overstromingsramp acht dagen geleden. De Spaanse koning Felipe VI en koningin Letizia waren daarbij.
17/10 21u45  Brexit, een drama voor deze Nederlanders: 'De grootste zorg, dat zijn de kinderen'Een doorbraak in de EU-onderhandelingen over brexit lijkt er deze week niet in te zitten. De Britse premier May reist vandaag naar Brussel om met EU-leiders te praten over de manier waarop Groot-Brittannië de Unie wil verlaten. Correspondent Anne Saenen sprak enkele Nederlanders die wachten op duidelijkheid.
17/10 19u15  Politici eisen opheldering over veiligheid stint: 'Minister heeft een hoop uit te leggen'Er moet opheldering komen over welke informatie minister Cora van Nieuwenhuizen heeft gedeeld over de veiligheid van de stint. Dat zeggen partijen in de Tweede Kamer nadat vandaag bleek dat de minister cruciale informatie over de veiligheid van de stint heeft achtergehouden toen ze die verbood.
17/10 18u15  Aantal asielzoekers laatste maanden toegenomen, te weinig flexibele opvangHet aantal asielzoekers dat naar Nederland komt, is de afgelopen drie maanden toegenomen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het ministerie van Justitie. Die toename zorgt ervoor dat er te weinig flexibele plekken in gemeenten zijn om ze te huisvesten, zegt het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA).
17/10 17u45  Politie infiltreerde in terreurcel die aanslag in Nederland wilde plegenDe terreurcel die volgens Justitie een aanslag op een evenement in Nederland plande, werd al maandenlang in de gaten gehouden. Er blijkt een unieke undercoveroperatie te zijn opgetuigd: een politie-infiltrant legde contact en volgde de groep van dichtbij. De politie leverde ook wapens aan de groep.
17/10 17u45  De vrouw van Steven de Jongh wist het zeker: 'Hij is dood'Als Renee Meijer al vijf uur lang niets heeft gehoord van haar man Steven de Jongh, weet ze het zeker: Hij is dood. "Ik belde mijn zus en zei: ik ben hem kwijt." Renee kan nog altijd niet geloven dat de ex-profwielrenner na een bizarre dag weer bij haar thuis op de bank zit.
17/10 17u15  Kamerlid Fleur Agema vertelt in debat over verlies beide ouders door bacterie"Mijn ouders hebben in relatief korte tijd zeven levensreddende operaties gekregen, maar zijn beide overleden aan een bacterie. Ze waren zestigers." PVV-Kamerlid Fleur Agema vertelt in het zorgdebat over het afgelopen jaar, waarin ze haar vader én haar moeder verloor.
17/10 17u15  Lichaam vermiste Arthur (6) gevonden op MallorcaNa acht dagen zoeken is het levenloze lichaam gevonden van Arthur, de laatste vermiste na het noodweer op Mallorca. Daarmee komt het aantal doden op het eiland op dertien.
17/10 16u30  De rammelende onderbouwing van het verbod op de stintMorgen dient in Utrecht een kort geding tegen minister Van Nieuwenhuizen tegen haar besluit om alle 3500 stints niet meer toe te laten op de openbare weg. De minister zei dat er te veel 'twijfel' was over de veiligheid, en dat de toelating van de stint daarom voorlopig werd geschorst. Over of dat besluit deugt, is veel discussie. De twistpunten in 7 vragen en antwoorden.
17/10 16u30  Ministerie hield cruciale informatie achter over veiligheid van stintMinister Cora van Nieuwenhuijzen van Infrastructuur en Waterstaat heeft cruciale informatie over de veiligheid van de stint achtergehouden. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws.
17/10 16u15  Lichaam vermiste Artur (6) gevonden op MallorcaNa acht dagen zoeken is het levenloze lichaam gevonden van Artur, de laatste vermiste na het noodweer op Mallorca. Daarmee komt het aantal doden op het eiland op dertien.
17/10 16u15  Vliegtuig Melania Trump keert om na rook in de cabineEen officieel vliegtuig met Melania Trump is omgedraaid nadat er rook in de cabine was ontstaan. De passagiers roken een brandlucht in het vliegtuig.
17/10 16u15  Ministerie blundert met koopkrachtcijfers: werkenden houden minder overWerkenden hebben dit jaar minder te besteden dan minister Wouter Koolmees op Prinsjesdag meldde. Er is een fout gemaakt in de koopkrachtcijfers. Gepensioneerden gaan er dit jaar juist op vooruit, in plaats van op achteruit.
17/10 16u00  Nadeel van de lange zomer? Weer overal muggenDat je in de zomer zo je mond vol vliegjes hebt bij een fietstochtje en in bed wordt lekgeprikt, is niets nieuws. Dat het rond deze tijd nog steeds gebeurt wél. "Over een paar weken komen de eitjes met vrouwtjesmuggen ook nog uit."
17/10 15u30  Gezin dreigt te worden uitgezet: 'Het is veel te gevaarlijk voor ons in Armenië'De 21-jarige Hayarpi Tamrazyan is continu bang te worden uitgezet. De Nederlandse overheid heeft besloten dat zij en haar ouders, broertje en zusje terug moeten naar Armenië. Maar de situatie is daar veel te gevaarlijk vanwege de politieke activiteiten van haar vader in het land. "We doen geen oog dicht."
17/10 15u15  Slimme verlichting groeit hard: 'De geeks zijn om, nu de massa nog'De markt voor slimme verlichting groeit keihard. Naast grote reuzen als Philips en Ikea profiteren ook kleinere partijen, zoals het Nederlandse Innr Lighting dat groeikapitaal aan het ophalen is. "De geeks zijn al om, nu willen we de massa aanspreken."
17/10 15u00  Fotograaf Marsel wint grote prijs: 'Ik leerde het gedrag van die apen voorspellen'Hij had het totaal niet zien aankomen, toch was de jury het erover eens: de foto die de Nederlandse Marsel van Oosten (51) van twee stompneusapen maakte, is de mooiste natuurfoto van 2018. "Ik heb vannacht nauwelijks geslapen."
17/10 14u45  Man (21) opgepakt vanwege schietincident DelftDe politie heeft een 21-jarige man aangehouden die vermoedelijk de auto bestuurde van een vluchtende man in Delft. De politie schoot op die man toen hij met een wapen voor een coffeeshop in de stad stond.
17/10 14u45  Marsel van Oosten totaal overdonderd door winst prestigieuze fotoprijsHij had het totaal niet zien aankomen, toch was de jury het erover eens: de foto die de Nederlandse Marsel van Oosten (51) van twee stompneusapen maakte, is de mooiste natuurfoto van 2018. "Ik heb vannacht nauwelijks geslapen."
17/10 14u15  Minder dan het minimum: 'Hoe arm ik echt was, wisten mijn vrienden niet'Jaren leefde Claudia van twee euro per dag om haar schulden af te betalen. Ook nu behoort ze nog tot de groep Nederlanders die financieel tussen wal en schip valt. "Ik voel mezelf een rijk mens, maar ik kan niet rondkomen."
17/10 14u15  'Historische dag' in Canada: wiet legaal te koopEven naar de winkel voor wat boodschappen. "Oh, en doe er ook een zakje cannabis bij alsjeblieft." Zo makkelijk is het vanaf vandaag om in Canada marihuana te kopen nu het is gelegaliseerd.
17/10 13u30  Veel kinderen van gescheiden ouders zien vader niet meer: 'Ik neem hem niks kwalijk'Een op de vijf kinderen van gescheiden ouders ziet zijn vader niet meer. Joney Sengers (34) is een van die kinderen. "Ik hou nog steeds van hem. Hij blijft mijn vader, maar we passen niet bij elkaar."
17/10 12u30  Co verzorgde honderden uitvaarten: 'Je moet niet meehuilen'In de donkerste momenten van Esmeralda van der Duim, toen haar pasgeboren dochtertje overleed en haar zoontje in kritieke toestand in het ziekenhuis lag, probeerde Co Feld (62) te doen wat hij kon. Hij verzorgde de uitvaart. "Als je daarna bedankt wordt, ja, dat maakt mijn vak mooi."
17/10 12u00  Co verzorgde honderden uitvaarten: 'Het is niet zwaar, maar mooi'In de donkerste momenten van Esmeralda van der Duim, toen haar pas geboren dochtertje overleed en haar zoontje in kritieke toestand in het ziekenhuis lag, probeerde Co Feld (62) te doen wat hij kon. Hij verzorgde de uitvaart. "Als je daarna bedankt wordt, ja, dat maakt mijn vak mooi."
17/10 10u45  Netflix overtreft eigen verwachtingen: 7 miljoen nieuwe klantenStreamingdienst Netflix heeft een uitstekend derde kwartaal achter de rug en overtreft de eigen verwachtingen. De omzet en winst stegen harder dan verwacht. Maar belangrijker: het aantal nieuwe klanten steeg met ruim 6 miljoen betalende klanten tot meer dan 130 miljoen.
17/10 08u30  Nederland kukelt uit top 5 van meest concurrerende economieënNederland behoort niet langer tot de vijf meest concurrerende economieën ter wereld. Ons land moet nu genoegen nemen met een zesde plaats. Dat blijkt uit de mondiale concurrentie-index van het World Economic Forum (WEF). Op het gebied van innovatie loopt Nederland achter, 'andere landen presteren beter'.
17/10 07u15  Nederland kukelt uit top-5 van meest concurrerende economieënNederland behoort niet langer tot de vijf meest concurrerende economieën ter wereld. Ons land moet nu genoegen nemen met een zesde plaats. Dat blijkt uit de mondiale concurrentie-index van het World Economic Forum (WEF). Op het gebied van innovatie loopt Nederland achter, 'andere landen presteren beter'.
17/10 06u15  Nederland kukelt uit top vijf van meest concurrerende economieënNederland behoort niet langer tot de vijf meest concurrerende economieën ter wereld. Ons land moet nu genoegen nemen met een zesde plaats. Dat blijkt uit de mondiale concurrentie-index van het World Economic Forum (WEF). Op het gebied van innovatie loopt Nederland achter, 'andere landen presteren beter'.
17/10 02u00  Alderweireld over Ajax-terugkeer: ’Ik zou wel iets willen toevoegen’Voetbal Inside-verslaggever Simon Zijlemans spreekt na afloop van België - Nederland (1-1) met Toby Alderweireld over de wedstrijd en zijn toekomst. Keert de verdediger nog terug naar Ajax?
17/10 01u15  Van de Beek: 'Zo werd Frankrijk wereldkampioen'Voetbal Inside-verslaggever Simon Zijlemans sprak na afloop van België - Nederland (1-1) met Donny van de Beek over het 'nieuwe' Nederlands elftal.
17/10 00u45  Alderweireld: 'Als ik terugga naar Ajax wil ik iets toevoegen'Voetbal Inside-verslaggever Simon Zijlemans spreekt na afloop van België - Nederland (1-1) met Toby Alderweireld over de wedstrijd en zijn toekomst. Keert de verdediger nog terug naar Ajax?
16/10 19u15  Voor het eerst in 25 jaar weekend zonder schietincidenten in New YorkNew York is voor het eerst in 25 jaar het weekend doorgekomen zonder een schietpartij of moord. Dat meldt de NYPD.
16/10 18u15  New York voor het eerst in 25 jaar weekend lang zonder schietincidentenVoor het eerst in 25 jaar is New York het weekend doorgekomen zonder een schietpartij of moord. Dat meldt de NYPD.
16/10 18u00  Schadefonds voor winkeldiefstal asielzoekers 'te zot voor woorden'Moeten winkeliers die het slachtoffer zijn van stelende asielzoekers worden gecompenseerd vanuit een speciaal schadefonds? Ja, vindt de burgemeester in Ter Apel, want 'opgepakte asielzoekers betalen zelden hun boete'. Belachelijk, vindt de SP. "Asielzoekers moeten zélf hun boete betalen."
16/10 18u00  Italië koerst aan op botsing met EU om begroting: 'Regels in belang van iedereen'Italië koerst aan op een botsing met de Europese Commissie over de begroting. Rome stuurde gisteren een begroting ter goedkeuring naar Brussel en die wijkt flink af van eerdere afspraken. Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker is niet blij, net als minister van Financiën Wopke Hoekstra.
16/10 18u00  Minder hartinfarcten bij diabetespatiënten dankzij maagverkleiningPatiënten met ernstig overgewicht die lijden aan diabetes type 2 hebben nog meer baat bij een maagverkleinende operatie dan tot nu toe werd aangenomen. Amerikaans onderzoek wijst uit dat ook het risico op een hartinfarct of een beroerte sterk afneemt.
16/10 17u30  Opgepast: kleine pensioenen afgepakt op 1 januari (en dat scheelt een biertje)In een ver verleden bijgebeund als student en daarmee een piepklein pensioentje opgebouwd? Als je niets doet ben je dat pensioen kwijt. Het gaat om maximaal 2 euro per jaar. Maar hé, je hebt daar wel ooit voor gewerkt!
16/10 17u00  Bier wordt duurder, vooral in Ierland en TsjechiëDoor klimaatverandering krijgen we tussen nu en 2099 te maken met tientallen bijzonder warme en droge periodes. Daardoor daalt de gerstoogst en dat betekent dat er minder grondstof is voor bier. Minder gerst, duurdere gerst, en dus duurder bier.
16/10 14u30  Homoseksualiteit onder pinguïns doodnormaal: 'Ze snoepen van twee walletjes'Sphen en Magic zijn twee mannelijke pinguïns die samen een ei uitbroeden in een Australische dierentuin. De homopinguïns bouwden zelf een nestje. In Diergaarde Blijdorp gebeurde eerder dit jaar hetzelfde. Is homoseksualiteit net zo normaal onder dieren als bij mensen?
16/10 11u45  Audi krijgt boete van 800 miljoen euro voor sjoemelschandaalAudi moet een boete betalen van 800 miljoen euro vanwege zijn rol in het emissieschandaal met grotere dieselmotoren. De automaker, onderdeel van Volkswagen, bereikte overeenstemming met aanklagers in München over de hoogte van de boete en erkende daarbij ook zijn verantwoordelijkheid.
16/10 11u30  Geen leraar te vinden: noodkreet van Sonja omdat dochter niet naar school kanEen basisschool in Lelystad zit met het handen in het haar nu de vaste leraar van groep 7 een nieuwe baan kreeg en de invaller al na zeven dagen stopte. De klas met 25 leerlingen zit daardoor noodgedwongen thuis. Daarom doet ouder Sonja Koopmans zelf maar een noodkreet op Facebook. "Help! Wie o wie kent een bevoegde leraar?"
16/10 11u15  Bezoek minister Hoekstra aan Saoedi-Arabië op losse schroevenHet bezoek van minister Hoekstra (Financiën) aan Saoedi-Arabië staat op losse schroeven Als er niet snel duidelijkheid komt over de verdwijning van onderzoeksjournalist Khashoggi gaat het bezoek niet door, laat Hoekstra via een woordvoerder weten.
16/10 09u45  Zeldzame octopus in Noordzee gefilmd: 'Ik kon heel dichtbij komen'Hij was al blij dat hij het beestje in de Noordzee uitgebreid kon filmen. Maar toen duiker Mark Barto weer op de boot kwam en de beelden eens goed bekeek, zag hij dat het om een zeldzame achtarmige-octopus ging. "Ik werd euforisch. Het dier is nog nooit levend in de Noordzee waargenomen."
15/10 21u15  'Van dijk speelt al een aantal weken met twee gebroken ribben'Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen België, legt Bondscoach Ronald Koeman uit waarom Virgil van Dijk niet mee speelt tegen de Zuiderburen.
15/10 21u00  Bondscoach Koeman: 'Tot nog toe valt de baan me erg mee'Op de persconferentie voorafgaand aan België - Nederland, vraagt Voetbal Inside-verslaggever verslaggever Patrick Leemans of Oranje weer mee telt.
15/10 19u15  'Dividendplan blijft Rutte nog lang achtervolgen'Dat de afschaffing van de dividendbelasting niet doorgaat, zal premier Rutte nog lang achtervolgen. Dat zegt politiek commentator Frits Wester. "Rutte heeft gezichtverlies opgelopen omdat hij veel te lang aan het plan heeft vastgehouden."
15/10 18u30  'Dividendplan van tafel, maar dit blijft Rutte nog lang achtervolgen'Dat de afschaffing van de dividendbelasting niet doorgaat, zal premier Rutte nog lang achtervolgen. Dat zegt politiek commentator Frits Wester. "Rutte heeft gezichtverlies opgelopen omdat hij veel te lang aan het plan heeft vastgehouden."
15/10 16u00  Plan dividendbelasting van tafel, 1,9 miljard euro gaat naar bedrijfslevenDe regeringspartijen zijn eruit: de omstreden afschaffing van de dividendbelasting is van de baan. De 1,9 miljard euro die jaarlijks vrijkomt, gaat volledig naar het bedrijfsleven, zowel grote als kleine bedrijven.
15/10 15u00  Orkaan Michael verwoest steden, maar dit huis bleef overeindEr staat bijna niets meer overeind in het Amerikaanse Mexico Beach. Orkaan Michael kwam daar vorige week aan land en nam bomen, auto's en huizen met zich mee. Behalve het huis van Lebron Lackey. Zijn woning bleek onverwoestbaar.
15/10 14u30  Wintersport in Canada: goede sneeuw, maar niet best voor milieuSkiën en snowboarden in Canada wordt populairder, merkt KLM. De luchtvaartmaatschappij vloog al drie keer per week op het Canadese Edmonton en dat wordt deze winter uitgebreid naar vier vluchten. KLM adverteert met sneeuwzekerheid, maar naast lekker skiën is een wintersportvakantie naar Canada vooral een belasting voor het klimaat.
15/10 12u15  Chinese premier bezoekt Nederland, haalt handelsbanden aanDe Chinese premier Li Keqiang is in Nederland. Hij arriveerde gisteren met zijn handelsdelegatie en ontmoet premier Mark Rutte en ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Het bezoek is belangrijk, zeker gezien de handelsruzie tussen de VS en China.
15/10 10u45  Rapport: Defensie doet te weinig met meldingen pesten en intimidatieDe sociale veiligheid bij Defensie is niet op orde. Defensie doet te weinig met de meldingen over pesten, discriminatie en grensoverschrijdend gedrag. Dat blijkt uit een rapport van een commissie die hier onderzoek naar deed.
15/10 10u15  JP Morgan en Ford zeggen af voor Saoedische investeringstopJamie Dimon, ceo van de Amerikaanse bank JP Morgan en Bill Ford, voorzitter van de raad van commissarissen van automaker Ford, reizen niet af naar Saoedi-Arabië, waar ze aanwezig zouden zijn bij een investeringstop.
15/10 09u15  Nazomer ook nadelen: hond vast in snikhete autoWarmterecord na warmterecord wordt verbroken, maar dat heeft ook zijn nadelen. Zo kan het in de auto nog steeds snikheet worden. De politie was er in Utrecht net op tijd bij om een hond te redden die geen lucht meer kreeg.
15/10 08u00  Ierse runderen vaak slecht behandeld: 'Keurmerk stelt niets voor'Bij Iers rundvlees denken we aan grazige weiden waar dromerige runderen rondbanjeren. Maar uit onderzoek dat Wakker Dier liet uitvoeren, komt een ander beeld naar voren. Uit undercoverbeelden in de winter maakte blijkt dat runderen in volle, vuile stallen staan. Verder zouden de dieren zonder verdoving worden onthoornd en gecastreerd.
15/10 06u45  Akkoord verwacht over herverdeling 1,9 miljard euro van dividendplan"Ik heb er vertrouwen in dat we er maandag uitkomen." Dat zei minister van Financiën Wopke Hoekstra vorige week na het laatste coalitieoverleg over de herverdeling van de 1,9 miljard euro die vrijkomt door het terugdraaien van het dividendplan. Op tafel liggen verschillende verlagingen en schrappingen van belastingen voor ondernemers.
15/10 06u30  Leefomstandigheden Ierse runderen vaak slecht: 'Keurmerk stelt niets voor'Bij Iers rundvlees denken we aan grazige weiden waar dromerige runderen rondbanjeren. Maar uit onderzoek dat Wakker Dier liet uitvoeren, komt een ander beeld naar voren. Uit undercoverbeelden in de winter maakte blijkt dat runderen in volle, vuile stallen staan. Verder zouden de dieren zonder verdoving worden onthoornd en gecastreerd.
15/10 05u00  Tientallen agenten in opleiding zakken voor 'te zware' fitheidstestTerwijl de politie naarstig op zoek is naar meer personeel, blijkt de verplichte fitheidstest in de opleiding een horde voor veel aspirant-agenten. Ze klagen dat de test te zwaar is.
15/10 04u00  'Fijnstofnorm moet snel strenger, gezondheid niet beschermd'De huidige norm voor fijnstof en stikstofdioxide in ons lang zorgt voor grote gezondheidsrisico's. Dat zegt Milieudefensie, dat spreekt over 'fopnormen die nergens op slaan'.
15/10 02u00  Zuid-Korea: 'Beloon Kim Jong-un voor stoppen met nucleaire wapens'De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in weet het zeker: Kim Jong-un is oprecht en hij is echt van plan om zijn nucleaire wapens op te geven. De leider van Noord-Korea moet daar dan ook voor beloond worden, zegt hij.
15/10 01u15  Khaled overleefde aanslag schoolbus Jemen: 'Ik mis mijn vriendjes'Veertig kinderen kwamen begin augustus om het leven na een bloedige luchtaanval op een schoolbus in Jemen. De 12-jarige Khaled overleefde als een van de weinigen de aanslag, maar hij voelt zich nog elke dag angstig, verdrietig en depressief.
14/10 22u15  Bart De Wever met zijn nationalistische N-VA weer de grootste in AntwerpenDe nationalistische partij N-VA is weer de grootste geworden in Antwerpen. Dat betekent dat burgemeester Bart De Wever de stad kan blijven besturen.
14/10 19u45  Duitse verkiezingen: historisch verlies voor de al decennia regerende partij CSUDe al decennia regerende christendemocratische partij CSU heeft bij de deelstaatverkiezingen in het Duitse Beieren zijn absolute meerderheid verloren. Volgens de eerste exitpoll verliest de partij 10,5 procent en komt het uit op 35,5 procent van de stemmen.
14/10 18u00  Fietsende Brit doodgeschoten door jagerEen 34-jarige Brit is tijdens een fietstochtje in de Franse Alpen doodgeschoten, vermoedelijk door een jager. Dat meldt de Franse politie. De politie gaat ervan uit dat er geen opzet in het spel is.
14/10 17u30  Graven van schoonouders vernield met auto, mogelijk opzettelijke actieOp een begraafplaats in Moergestel zijn twee graven vernield met een auto. Het gaat om de graven van de schoonouders van een 73-jarige man uit Moergestel.
14/10 17u00  Sofiane en Inge spotten na uitgaan slang van 1,5 meter op straatSofiane Bons (25) en Inge Brandsen (22) kwamen net terug van een verjaardag, toen ze ineens een 1,5 meter lange slang tegen een muur zagen kronkelen. "We schrokken ons kapot."
14/10 11u30  Het kan verkeren op 14 oktober: van recordkou en sneeuw tot zomerse hitteHet is nog niet eens half oktober, maar de eerste sneeuw is al een feit. Niet schrikken. Dit gaat wel over 14 oktober, maar niet over vandaag. Precies drie jaar geleden hadden we recordkou, vandaag hebben we recordwarmte.
14/10 01u30  Bergwijn over debuut: 'Tegen Duitsland 3-0 winnen, mooier kan niet'Voetbal Inside-verslaggever Simon Zijlemans sprak met kersverse Oranje-international Steven Bergwijn over zijn eerste minuten in het Nederlands elftal tegen de Duitsers.
14/10 01u30  Ziet Van Dijk angst in ogen andere tegenstanders?Het Nederlands elftal heeft een 'uitstekende' 3-0 overwinning op Duitsland geboekt. Voor eigen publiek wist Oranje in de slotfase met ruime cijfers af te rekenen met de Oosterburen.
13/10 22u30  Wopke wint kickboksgevecht voor kleine mensen: 'Wist dat dit mijn dag zou worden'Hij heeft er maanden kei- en keihard voor getraind en vanavond wist hij het waar te maken. Wopke Booijen (22) won het allereerste kickboksgevecht in Europa tussen kleine mensen. "Deze dag kan niet beter."
13/10 21u00  Parachutespringer overleeft bijna-botsing vliegtuigje en filmt het: 'Doodeng'Het is dit jaar al tien keer gebeurd dat parachutisten rakelings langs vliegtuigen scheren. Een ervaren springer maakte het onlangs mee. Zijn bijna-botsing werd gefilmd. "Ik ben me kapot geschrokken", zegt hij.
13/10 18u45  Voetbalfans op de vuist in centrum AmsterdamIn het centrum van Amsterdam is een aantal voetbalsupporters met elkaar op de vuist gegaan. De ME moest met verschillende bussen uitrukken om te boel te sussen.
13/10 17u45  Strandliefhebbers worden gek: 'Het strand ligt helemaal vol, bizar joh'Volle parkeerplaatsen, rijen bij de strandtenten en dringen om een goed plekje te krijgen. "Het is 13 oktober maar het lijkt wel 13 juli", zegt strandliefhebber Maarten Schelvis. "25 graden in oktober. Fantastisch!"
13/10 17u00  Nederlandse multinationals zwijgen over moord op Saoedische journalistDe berichten over de gruwelijke moord op een Saoedische journalist in Turkije zorgen voor veel opschudding. Ook bedrijven en politici die zakendoen met Saoedi-Arabië zitten in een lastig parket.
13/10 16u30  Laatste hardloopwedstrijd ter nagedachtenis aan vermoorde Nadine, premier Rutte geeft startschotNadine Beemsterboer werd op 20-jarige leeftijd vermoord door haar ex-vriend. Ter nagedachtenis aan haar wordt morgen hardgelopen in Scharwoude. De tiende én laatste editie van de Nadine OK Run. "Het gaat gepaard met gemengde gevoelens", zegt haar moeder Wanda Beemsterboer (63).
13/10 15u30  Laatste keer hardlopen voor vermoorde Nadine, premier Rutte geeft startschotNadine Beemsterboer werd op 20-jarige leeftijd vermoord door haar ex-vriend. Ter nagedachtenis aan haar wordt morgen hardgelopen in Scharwoude. De tiende én laatste editie van de Nadine OK Run. "Het gaat gepaard met gemengde gevoelens", zegt haar moeder Wanda Beemsterboer (63).
13/10 15u15  Check of je gegevens zijn buitgemaakt bij groot datalek FacebookHackers maakten in september gegevens buit van 30 miljoen Facebookgebruikers. Het techbedrijf heeft nu een update gegeven waarmee gebruikers kunnen checken of zij de dupe zijn geweest van het datalek.
13/10 15u00  Nog één weekend genieten: warme nazomer breekt record na recordHet mooie weer in Nederland houdt dit weekeinde aan. Vandaag werd een bijna honderd jaar oud weerrecord is verbroken en ook morgen wordt het ruim 20 graden.
13/10 14u45  Het is nóg niet voorbij, die mooie zomerHet mooie weer in Nederland houdt dit weekeinde aan. Vandaag werd een bijna honderd jaar oud weerrecord is verbroken en ook morgen wordt het ruim 20 graden.
13/10 14u15  Zes Nederlanders gewond bij ongeluk DuitslandEen heftig ongeluk net over de grens in het Duitse Itterbeck. Twee auto's botsten daar op elkaar, waardoor zes Nederlanders gewond raakte.
13/10 13u45  22-jarige Oosterhouter aangehouden voor onwel geworden stappers BredaIn het Bredase café waar vannacht 27 mensen onwel werden, is waarschijnlijk met pepperspray gespoten. De politie heeft hiervoor een 22-jarige Oosterhouter opgepakt.
13/10 13u30  Vliegtuigje neergestort in Groningen, piloot ernstig gewondEen vliegtuigje is in het Groningse Onstwedde neergestort. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse.
13/10 12u45  'Journalist Khashoggi nam eigen dood op'Het Turkse onderzoek naar de verdwijning van de Saudische journalist Jamal Khashoggi in het Saudische consulaat in Istanbul, heeft de beschikking over geluidsopnames die Khashoggi in het consulaat met zijn smartwatch maakte.
13/10 12u00  Man (19) neergeschoten in Zaandam, nog een keer bij ziekenhuisEen 19-jarige man is vannacht twee keer beschoten in Zaandam. Eerst werd hij geraakt bij het centrum in de stad, daarna nog een keer bij het ziekenhuis.
13/10 11u45  Henry trainer bij AS MonacoThierry Henry is de nieuwe trainer van AS Monaco. De club heeft het nieuws, dat al enige tijd rondging, vandaag bevestigd.
13/10 11u30  Man (19) neerschoten in Zaandam, nog een keer bij ziekenhuisEen 19-jarige man is vannacht twee keer beschoten in Zaandam. Eerst werd hij geraakt bij het centrum in de stad, daarna nog een keer bij het ziekenhuis.
13/10 10u45  Appen en bellen achter het stuur: 75.000 boetes uitgedeeldBijna 75.000 boetes zijn er in 2017 uitgedeeld aan bestuurders die achter het stuur aan het bellen of appen waren. Daarmee inde het Centraal Justitieel Incassobureau bijna 17 miljoen euro.
13/10 10u45  Check of je gegevens zijn buitgemaakt bij grote datalek FacebookHackers maakten in september gegevens buit van 30 miljoen Facebookgebruikers. Het techbedrijf heeft nu een update gegeven waarmee gebruikers kunnen checken of zij de dupe zijn geweest van het datalek.
13/10 10u30  Groot datalek Facebook: check of jouw gegevens zijn buitgemaaktHackers maakten in september gegevens buit van 30 miljoen Facebookgebruikers. Het techbedrijf heeft nu een update gegeven waarmee gebruikers kunnen checken of zij de dupe zijn geweest van het datalek.
13/10 08u15  1 op de 4 mensen overlijdt aan trombose: 'Nooit verwacht dat ik dit als topsporter zou krijgen'Het zijn niet alleen ouderen en stevige rokers die trombose krijgen, weet duursporter Remco Grasman (45) helaas uit ervaring. Elke dag krijgen 11 mensen trombose en hij was er in 2016 één van. "Ik heb domme pech gehad"
13/10 07u45  Lichamen van 11 kinderen gevonden in plafond uitvaartcentrumEen lugubere vondst in de Amerikaanse stad Detroit. Een anonieme brief leidde de politie naar een uitvaartcentrum, waar in het plafond van het gebouw elf levenloze lichamen lagen verstopt.
13/10 06u45  Gegevens van duizenden klanten Achmea gelektDe gegevens van 10.000 klanten van verzekeraar Achmea zijn gelekt. Vermoedelijk heeft een medewerker van Achmea of iemand uit zijn directe omgeving de gegevens gestolen.
13/10 06u30  Ademhalingsproblemen in café Breda, 27 stappers onwelIn een café in Breda zijn vannacht 27 stappers onwel geworden. De politie denkt dat er met traangas is gespoten in de kroeg.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Meer dan 60 kinderlichamen gevonden in uitvaartcentrum20/10 09u45 - RTL.nl: Opnieuw een lugubere vondst in de Amerikaanse staat Detroit. De politie heeft meer dan zestig lichamen van levenloze kinderen gevonden in een uitvaartcentrum. Sommigen lagen er al jaren. Vorige week ontdekte de politie in dezelfde stad elf kinderen in een ander mortuarium. Zij lagen verstopt in het plafond.
11x Politie in Mexico houdt honderden migranten aan grens tegen20/10 08u45 - RTL.nl: De Mexicaanse politie heeft honderden migranten tegengehouden aan de grens bij Guatemala. Ze waren onderweg naar de Verenigde Staten, maar Trump wil de migranten absoluut niet in zijn land hebben.
8x Seniorencomplex ontruimd na grote brand, één persoon overleden20/10 07u00 - RTL.nl: Bij een grote brand in een seniorencomplex in Didam is een 88-jarige man om het leven gekomen. Zeker vijftig bewoners moesten worden geëvacueerd. Zij zijn opgevangen in een zalencentrum in de buurt.
3x Toch euthanasie mogelijk bij dementerenden20/10 11u15 - RTL.nl: Artsen mogen toch euthanasie verlenen aan wilsonbekwame patiënten, zoals mensen met dementie. Daarbij mogen ze ook een slaapmiddel gebruiken, staat in een nieuw onderdeel van de Regionale Toetsingscommissies Euthanasie.
1x Ministerie blundert met koopkrachtcijfers: werkenden houden minder over17/10 16u15 - RTL.nl: Werkenden hebben dit jaar minder te besteden dan minister Wouter Koolmees op Prinsjesdag meldde. Er is een fout gemaakt in de koopkrachtcijfers. Gepensioneerden gaan er dit jaar juist op vooruit, in plaats van op achteruit.
1x Aantal asielzoekers laatste maanden toegenomen, te weinig flexibele opvang17/10 18u15 - RTL.nl: Het aantal asielzoekers dat naar Nederland komt, is de afgelopen drie maanden toegenomen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het ministerie van Justitie. Die toename zorgt ervoor dat er te weinig flexibele plekken in gemeenten zijn om ze te huisvesten, zegt het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA).
1x GroenLinks wil titel voor afgestudeerde mbo'er: 'Waardering voor onze vakmensen'19/10 06u00 - RTL.nl: GroenLinks wil dat mbo'ers ook een titel krijgen, net als studenten aan het hbo en de universiteit. In het hoger onderwijs krijgen ze de titel bachelor of master. Mbo-studenten zouden Skilled, Craftsman en Expert moeten gaan heten, afhankelijk van hun opleidingsniveau.
1x 'Ouders moeten beter nadenken over zwemles kind'19/10 14u45 - RTL.nl: Ouders moet veel kritischer zijn in de keuze waar ze hun kind zwemles laten volgen. Daarvoor waarschuwt de Nationale Raad Zwemveiligheid. "Zwemles is de beste remedie tegen verdrinking."
1x Sidney werd zomaar neergeschoten: 'Leven zoals ik wilde, is voorbij'19/10 18u00 - RTL.nl: "Ik ben blij voor Nederland dat deze man van de straat is, maar ik ben heel verdrietig voor mezelf." De 22-jarige Sidney werd vorig jaar in Groningen neergeschoten, vijf kogels raakten zijn lichaam. "De spontaniteit is uit mijn leven", vertelt hij.
1x Omroep Brabant boycot Zwarte Pieten-discussie op radio: 'Ben het spuugzat'19/10 19u15 - RTL.nl: Omroep Brabant gaat in zijn belangrijkste nieuwsuitzendingen op de radio de Zwarte Pieten-discussie compleet vermijden. "Ik ben de discussie zat. Spuugzat", zegt presentator en initiatiefnemer Kristian Westerveld.

Statistieken

Artikels:
35324
Gelezen:
20782
Aantal lezers nu:
45


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven