dinsdag 22 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van RTL.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

RTL.nl

Verbergen Tonen
22/05 17u30  Hans racet door het land om alle stationspiano's te bespelen Hans Jansen is gek op stationspiano's. Vandaag bespeelt hij ze allemaal tijdens een recordpoging. In razend tempo treint hij het hele land door.
22/05 17u00  Twee doden bij crash vliegtuigje Zuid-Holland Bij de Zuid-Hollandse plaats Bergambacht is een klein vliegtuigje gecrasht. Daarbij zijn beide inzittenden om het leven gekomen.
22/05 15u30  Rector reageert op overlijden Clay (15) door 'onnozele' challenge 'Er is een heel jong leven in de knop gebroken. Een jongen die veel ambities had, die naar de Olympische Spelen wilde.' Hans Timmermans, rector van het Segbroek College reageert op het overlijden van de 15-jarige Clay. Volgens zijn ouders kwam hij om door een 'onnozele' challenge.
22/05 15u00  Steeds meer twintigers kiezen voor een moestuintje De volkstuinverenigingen kunnen de vraag naar moestuintjes al jaren niet meer aan. Maar nu ook de jongeren zich melden om hun eigen groente te kweken, loopt het helemaal de spuigaten uit.
22/05 13u00  Selfie met wilde beer loopt vreselijk uit de klauwen In een Roemeens natuurpark is een toeriste door een beer aangevallen. Het jonge dier, Soni, komt altijd vrolijk tevoorschijn als hij mensen hoort. Maar Soni is inmiddels wel volwassen. In de buurt van toeristen beginnen andere, wildere instincten op te spelen.
22/05 12u00  Een nieuwe auto? Die maak je van klei Auto's worden steeds meer high tech. Ze kunnen al zonder hulp inparkeren en zelfstandig rijden. Maar om die auto's van de toekomst te ontwerpen, wordt nog steeds een hele oude techniek gebruikt. Nieuwe modellen worden altijd eerst gemaakt in klei. Want pas dan kunnen de makers echt zien of hij mooi wordt.
22/05 08u30  Blubber stroomt door de straten in Zuid-Limburg na wolkbreuk Een fikse wolkbreuk heeft in Zuid-Limburg voor kolkende modderstromen gezorgd. De schade is enorm maar voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.12 
22/05 08u00  Zware modderstromen in Zuid-Limburg door wolkbreuk Een fikse wolkbreuk heeft in Zuid-Limburg voor kolkende modderstromen gezorgd. De schade is enorm maar voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.
21/05 21u30  Vader Tijn: 'Ik heb altijd één gelakte nagel, dat heb ik beloofd' Waar Tijn zo hard voor streed is nu werkelijkheid: de genezing van hersenstamkanker is een stapje dichterbij. Mede door de inzet van nagellakheld Tijn is er een nieuwe robot beschikbaar die helpt bij de behandeling. Met zijn ouders blikken we terug op de heftige periode: 'De insteek was om er een mooie actie van te maken. Dat zo compleet los zou gaan hadden we nooit verwacht'.
21/05 21u00  Vader nagellakheld Tijn: 'Ik heb altijd een gelakte nagel, dat heb ik beloofd' Waar Tijn zo hard voor streed is nu werkelijkheid: de genezing van hersenstamkanker is een stapje dichterbij. Mede door de inzet van nagellakheld Tijn is er een nieuwe robot beschikbaar die helpt bij de behandeling. Met zijn ouders blikken we terug op de heftige periode: 'De insteek was om er een mooie actie van te maken. Dat zo compleet los zou gaan hadden we nooit verwacht'.
21/05 19u30  RTL Sport Update: Iniesta naar het WK Erwin van de Looi voor 2,5 jaar bondscoach van jong Oranje, voetbalsters Ajax voor het tweede jaar op rij landskampioen, Iniesta naar het WK, stevige kapitaalinjectie Formule 1-team McLaren.
21/05 19u00  Deze nieuwe robot helpt bij behandeling hersenstamkanker Hoop voor kinderen in Nederland met hersenstamkanker. Een speciale robot, die deze tot nu toe onbehandelbare ziekte, wellicht kan aanpakken, komt naar Nederland. Vooral dankzij nagellakheld Tijn. Hij haalde vorig jaar zo veel geld op dat de machine kan worden besteld. Nooit eerder lukte het om zo'n duur medisch apparaat te bekostigen uit particulier initiatief.
21/05 17u00  Kraanwagen slingert motorrijder van motor Een bizar ongeluk met een kraanwagen in China. Een passerende motorrijder wordt door de slingerende kraan van zijn motor geslagen.
21/05 16u30  Kraanwagen slingert motorrijder van moter Een bizar ongeluk met een kraanwagen in China. Een passerende motorrijder wordt door de slingerende kraan van zijn motor geslagen.
21/05 16u00  In dit biefstukje zit geen vlees Bij vlees denk je toch vooral aan koeien, varkens en kippen. Een Nederlandse fabrikant gaat nu als eerste ter wereld een biefstuk op de markt brengen, waar geen koe aan te pas is gekomen.
Laatste update: vandaag om 17u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/05 20u30  Kerken lopen leeg, maar christelijk festival Opwekking wordt steeds groterEr zijn steeds minder Nederlanders in de kerken te vinden: 82 procent bezoekt niet of nauwelijks diensten. Maar het aantal evangelische Pinksterbewegingen groeit juist. Dat is te zien op het festival Opwekking, dat dit weekend een recordaantal bezoekers trekt.
20/05 18u30  Venezolanen eten uit vuilniszakken: 'Ze vermoorden je voor een beetje afval'De crisis is in Venezuela intussen zo groot, dat steeds meer mensen op zoek gaan naar voedsel in vuilniszakken. Zelfs mensen die gewoon een baan hebben, want van hun salaris kunnen ze niet rondkomen. President Maduro lijkt, ondanks de crisis, de verkiezingen in Venezuela vandaag te gaan winnen.
20/05 17u00  Anne kreeg op haar zestiende hiv: 'Ik heb een heel normaal leven'Er rust een enorm taboe op hiv, ook al valt er tegenwoordig heel normaal mee te leven. Dat ondervindt Anne Hamers, die op haar zestiende hiv kreeg van haar eerste vriendje. 'Iemand met hiv heeft het recht niet om een relatie aan te gaan', kreeg ze te horen, terwijl de risico's heel beperkt zijn. Vandaag wordt er tijdens de jaarlijkse Aids Candlelight Memorial in 115 landen stilgestaan bij mensen met hiv en aids.
20/05 15u30  Koffie in Logans hondencafé - De New Yorkers van Erik MouthaanNew Yorkers zijn gek op honden, maar uitbaters van kroegen en koffiezaakjes zijn dat niet. Hondenliefhebber Logan bedacht dé oplossing.
20/05 00u00  Cultuuragenda: dit is er komende week te doenWat is er deze week te zien, doen en beleven? Cultuurredacteur Kita van Slooten zet de leukste tips voor je op een rij.
19/05 22u00  Crisis in Venezuela: 'Ik zoek eten voor mijn kinderen en eet zelf niet'Venezuela verkeert al tijden in een diepe crisis. Morgen mogen de Venezolanen naar de stembus. Maar er zijn maar weinig mensen die geloven dat de verkiezingen eerlijk zullen verlopen. En dus zijn veel Venezolanen niet bezig met stemmen, maar met overleven.
19/05 21u30  Crisis in Venezuela: 'ik zoek eten voor mijn kinderen en eet zelf maar niet'Venezuela verkeert al tijden in een diepe crisis. Morgen mogen de Venezolanen naar de stembus. Maar er zijn maar weinig mensen die geloven dat de verkiezingen eerlijk zullen verlopen. En dus zijn veel Venezolanen niet bezig met stemmen, maar met overleven.
19/05 19u00  Hoogtepunten huwelijk Prins Harry en Meghan MarkleDe aankomst van de bruid, het ja-woord, een enthousiaste speech van de bisschop, de kus...dit zijn de hoogtepunten van de royal wedding.
19/05 16u30  De leukste campagnespotjes op een rij - #TrumpUpdate 68Er komen weer verkiezingen aan, en dat betekent dat kandidaten zichzelf weer op een grappige, rare of opzienbarende manier proberen te verkopen aan het Amerikaanse volk.
19/05 15u30  Het moment: de kus van het bruidspaarWe moesten er even op wachten, maar Harry en Meghan geven elkaar de langverwachte kus.
19/05 15u30  Prins Harry en Meghan Markle officieel man en vrouwDe bruid en bruidegom schuiven elkaar de ringen om. Prins Harry draagt een platinum ring, Meghan Markle een gouden.
19/05 14u00  Prins Harry en Meghan Markle zeggen JA!Het hoge woord is eruit: de bruid en bruidegom geven elkaar het ja-woord.
19/05 14u00  Meghan Markle komt aan bij de kapelAan de arm van Prins Charles wordt de bruid naar het altaar begeleid.
19/05 13u00  De Nederlandse podcast komt op: 'Je moet wel gevonden worden'Intiemer dan radio en zelf de controle over wat je waar en wanneer luistert: de podcast verovert de harten van honderdduizenden Nederlanders. Niet gek, er duiken de laatste maanden veel podcasts op van eigen bodem. En die zijn in trek.
18/05 22u00  Eerste beelden vliegtuigcrash op CubaBij een vliegtuigcrash in de Cubaanse hoofdstad Havana zijn waarschijnlijk veel slachtoffers gevallen. Ooggetuigen melden dat de Boeing 737 vlak na het opstijgen in de lucht explodeerde.
18/05 21u30  Gokken op koninklijke bruiloft: 'Scheert prins Harry zijn baard af of niet?'Wie zingt het eerste liedje? Elton John of Ed Sheeran? Welke hoed draagt de koningin? Gaat het regenen? Op de meest onwaarschijnlijke zaken tijdens de Britse koninklijke bruiloft kan er gegokt worden.
18/05 21u00  RTL Sport Update: FC Utrecht heeft derde versterking binnenPrimeur voor Vormer, Gustafson naar Utrecht, Paumen stopt ermee, Van Poppel derde,
18/05 18u00  Steeds meer incidenten met wolven: schapenhouder Eise verloor 6 schapenHet aantal incidenten met wolven is het afgelopen half jaar verdrievoudigd. De teller staat dit jaar al op 62 dodelijke wolvenbeten. Schapenhouders vrezen voor dure beveiligingsmaatregelen.
18/05 16u30  Waterexplosie overrompelt voetgangerEen vrouw loopt nietsvermoedend over straat in het doorgaans rustige Russische stadje Barnaoel. Plotseling wordt ze verrast door een explosie van water.
18/05 16u00  Ook daklozen welkom bij royal wedding: 'Ik ga me netjes aankleden'Morgen is de trouwdag van prins Harry en Meghan. Ze zullen in een koets door de straten van Windsor rijden, vlak langs plekken waar veel daklozen leven. Lang was er discussie of ze er wel mogen zijn tijdens de koninklijke bruiloft.
18/05 13u30  'Te veel emotie' bij Grapperhaus over kinderen SyriëgangersMinister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) heeft dinsdag zijn emotie de boventoon laten voeren toen hij in een uitzending van Pauw sprak over kinderen van Nederlandse Syriëgangers die in Noord-Syrië vastzitten. Hij heeft niet de suggestie willen wekken dat wordt onderzocht hoe de kinderen terug naar Nederland kunnen worden gehaald, zegt hij.
18/05 13u00  Dit zijn je rechten als er iets mis gaat met de bezorging van je pakketjeBestelling verkeerd bezorgd of pakketje stuk? Het gaat steeds vaker mis bij het bezorgen van pakketjes, blijkt uit cijfers. Olivia Manders, verslaggever economie, zocht uit wat je rechten zijn als het misgaat.
18/05 13u00  'Te veel emotie' Grapperhaus bij over kinderen SyriëgangersMinister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) heeft dinsdag zijn emotie de boventoon laten voeren toen hij in een uitzending van Pauw sprak over kinderen van Nederlandse Syriëgangers die in Noord-Syrië vastzitten. Hij heeft niet de suggestie willen wekken dat wordt onderzocht hoe de kinderen terug naar Nederland kunnen worden gehaald, zegt hij.
18/05 11u00  Vulkaan Hawaï gaat steeds heftiger tekeer, het regent as en keienDe Kilauea op het eiland Hawaï blijft opspelen. Na de lavastromen eerder heeft de vulkaan nu een enorme aswolk uitgestoten. Volgens de deskundigen voortekenen van nog fellere uitbarstingen. Nieuwe beelden van het natuurgeweld.
17/05 23u45  Demi is verslaafd aan social media: 'Ik kan geen twee minuten zonder'Hoe vaak check jij je mobieltje? We raken steeds verslaafder aan sociale media. 29 procent van de jong volwassenen, noemt zichzelf inmiddels verslaafd. Demi is één van hen. Ze is ook depressief en dat maakt het alleen maar moeilijker.
17/05 23u15  Demi is verslaafd aan social media: 'geen twee minuten zonder'Hoe vaak check jij je mobieltje? We raken steeds verslaafder aan sociale media. 29 procent van de jong volwassenen, noemt zichzelf inmiddels verslaafd. Demi is een van hen. Ze is ook depressief en dat maakt het alleen maar moeilijker.
17/05 22u45  'Als je een keer komt kijken, zie je hoe fantastisch Vlissingen is'Dat is de boodschap van de burgemeester van Vlissingen aan de mariniers. Veel mariniers dreigen het korps te verlaten als de kazerne daadwerkelijk van Doorn naar Vlissingen verhuist. Vandaag hielden ze een pleidooi in de Tweede Kamer.
17/05 19u45  'Ik was niet meer welkom bij mijn moeder, omdat ik homo ben'Toen de 16-jarige Simon uit de kast kwam, wees zijn moeder hem de deur. 'Het doet me veel pijn als ouders hun kinderen niet meer kunnen aanvaarden'.
17/05 16u45  De status van Meghan na de bruiloft: prinses, nou ja, een beetjeAls Meghan Markle straks met prins Harry is getrouwd is ze prinses, maar niet altijd. Correspondent Anne Saenen legt uit hoe dat zit.
17/05 16u15  'Elke patiënt werd een potentiële aanklager', wat een claim met een huisarts doetHuisarts Katerijne Slot kreeg tien jaar geleden te maken met een serieuze klacht nadat ze bij een patiënt een foute diagnose had gesteld. Dat was eerst wel even schrikken en maakte haar achterdochtig naar al haar patiënten. Maar op de lange duur is ze er, denkt ze, wel een betere huisarts van geworden.
17/05 09u45  Vermist als peuter, pas na 31 jaar terug bij oudersHij was twee jaar toen hij zijn ouders op een treinstation kwijtraakte. De Chinese Li Junjun werd opgevangen en opgevoed door wildvreemden. Maar nu, ruim dertig jaar later, heeft hij zijn ouders via een bijzonder toeval teruggevonden.
17/05 00u15  RTL Sport Update: Topscorer Jupiler League naar DenenmarkenOlympique -Atlético 0-3, Ook De Jong haakt af, Thiem verrassend onderuit, Topscorer naar Denenmarken
16/05 23u45  Bizarre beelden: tornado raast net over grens in DuitslandEen automobilist kon zijn ogen niet geloven. Een tornado raasde op een weg vlak over de grens in Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen.
16/05 21u45  Wat te doen tegen extreme hoosbuien? Deze proeftuin zoekt naar oplossingenEen schelpenbuffer in de grond of een waterbestendig bushokje. In Delft is vandaag een speciale proeftuin geopend om naar oplossingen te zoeken tegen extreme hoosbuien. Want extreme regenval, daar krijgen we in de toekomst veel vaker mee te maken.
16/05 20u15  RTL Sport Update: Fans klaar voor Europa League-krakerTransfer voor Brands, Van der Gaag opvolger Vreven, Yates wint etappe, Finalekoorts in Lyon
16/05 19u15  Eerste gemengde huwelijk in Brits koningshuis: 'Dit inspireert mensen'Het is een mijlpaal vinden veel Britten met een donkere huidskleur. Voor het eerst verwelkomt het Britse koningshuis een prinses van gemengde achtergrond. De Amerikaanse actrice Meghan Markle - die aanstaande zaterdag met prins Harry trouwt - heeft namelijk een donkere moeder en een blanke vader.
16/05 17u15  Dit kan je doen als je een klacht over een arts hebtSteeds meer mensen dienen een claim tegen een arts in. Dat kan op verschillende manieren. Maaike Kempes legt uit wat de mogelijkheden zijn en hoe dergelijke zaken worden afgehandeld.
16/05 16u45  Excuses fans Sporting Lissabon na hoofdwond Bas DostHet was flink schrikken voor de Nederlandse spits Bas Dost. Na een aanval van een groep hooligans van zijn club Sporting Lissabon liep hij een hoofdwond op. Fans zijn inmiddels de straat op gegaan om spelers een hart onder de riem te steken.
16/05 16u15  Corrie klaagde haar huisarts aan: 'Mijn man had hartproblemen, maar zij zei dat het zijn maag was'De man van Corrie had acute hartproblemen, maar de huisarts dacht dat het zijn maag was. Het begin van tragedie die niet zo groot had hoeven worden als de arts niet te lang aan haar diagnose had vastgehouden. Corrie klaagde de dokter aan bij het tuchtcollege.
16/05 14u45  Stel deze vijf vragen over de ramadan nooit meerDe vloggende 'Healthy Sisters' moeten er ieder jaar eigenlijk ook wel een beetje om lachen: al die vragen over ramadan. Daarom geven ze hier goedgemutst alle antwoorden.
16/05 13u45  De Healthy Sisters geven antwoord op de gekste vragen over RamadanDe vloggende 'Healthy Sisters' moeten er ieder jaar eigenlijk ook wel een beetje om lachen: al die vragen over ramadan. Daarom geven ze hier goedgemutst alle antwoorden.
16/05 10u45  Boswachter na rake klappen: 'Wij willen pepperspray'Boswachters en andere BOA's willen meer middelen om zich te verdedigen. De groep krijgt regelmatig te maken met geweld. Afgelopen weekend werd er nog een boswachter mishandeld nadat hij een groep jongeren vroeg om een kampvuur uit te maken. De vakbond wil handboeien, wapenstokken en pepperspray.
15/05 23u45  RTL Sport Update: Vitesse wint in spektakelstuk van FC UtrechtVitesse - FC Utrecht 3-2, Zeven spelers gewond, Bertens uitgeschakeld, Verstappen snelste,
15/05 23u15  'Anne Frank schaamde zich voor deze teksten'Er zijn nieuwe teksten ontdekt in het wereldberoemde dagboek van Anne Frank, het Joodse meisje dat in Amsterdam ondergedoken zat tijdens de oorlog. Anne plakte de pagina's af, maar dankzij nieuwe technieken zijn ze eindelijk te lezen. En de teksten zijn op z'n minst opvallend.
15/05 22u45  Wéér stapt Volkert van der Graaf naar de rechter: een overzichtVolkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, stapt naar de rechter om van zijn meldplicht af te komen. Het is de zoveelste rechtszaak die hij voert over de voorwaarden van zijn vrijlating.
15/05 21u15  'Spermahond' helpt politie om verkrachters op te sporenDe politie heeft een nieuw middel om verkrachters en aanranders op te sporen: de zedenhond. Hun snuffelen werkt beter dan de technische snufjes die tot nu toe gebruikt werden.
15/05 18u15  Henk Krol (50PLUS) over vechten: 'Op lagere school'Het rommelt bij 50PLUS nadat bijna het hele bestuur opstapte. Daar kwam nog een knokpartij bij de afdeling in Overijssel bij. Wij vroegen partijleider Henk Krol of hij zelf weleens een tik uitdeelt.
15/05 16u45  Het is dé vraag: wat draagt Meghan tijdens de bruiloft?Kant, kraaltjes of toch een strakke jurk? Het is een vraag die in Groot-Brittanie al maanden leeft. Op 19 mei trouwt prins Harry namelijk met voormalig actrice Meghan Markle. De afgelopen weken is steeds meer bekendgemaakt rondom de nu al spraakmakende bruiloft, maar de jurk blijft tot het allerlaatste moment geheim. We vroegen Chena Williams van een van de chicste trouwwinkels in Londen hoe de jurk er volgens haar uitziet.
15/05 12u45  Vader en zoon redden man uit brandende autoZe vinden het zelf de normaalste zaak, maar riskeerden hun levens. Een vader en zoon hebben een gehandicapte man gered, nadat hij vast kwam te zitten in een brandende auto in de Amerikaanse staat North Carolina. ''Wij waren de enige die hem konden redden.''
15/05 09u15  Naaktportret Modigliani brengt ruim 130 miljoen euro opHet is de vierde hoogste veilingprijs voor een kunstwerk ooit. In New York is vannacht een kunstwerk van de Italiaanse schilder Amedeo Modigliani geveild voor 157 miljoen dollar (ruim 130 miljoen euro).
15/05 08u45  Naakportret Modigliani brengt ruim 130 miljoen euro opHet is de vierde hoogste veilingprijs voor een kunstwerk ooit. In New York is vannacht een kunstwerk van de Italiaanse schilder Amedeo Modigliani geveild voor 157 miljoen dollar (ruim 130 miljoen euro).
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

12x Blubber stroomt door de straten in Zuid-Limburg na wolkbreuk22/05 08u30 - RTL.nl: Een fikse wolkbreuk heeft in Zuid-Limburg voor kolkende modderstromen gezorgd. De schade is enorm maar voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.
9x Steeds meer twintigers kiezen voor een moestuintje22/05 15u00 - RTL.nl: De volkstuinverenigingen kunnen de vraag naar moestuintjes al jaren niet meer aan. Maar nu ook de jongeren zich melden om hun eigen groente te kweken, loopt het helemaal de spuigaten uit.
7x Selfie met wilde beer loopt vreselijk uit de klauwen22/05 13u00 - RTL.nl: In een Roemeens natuurpark is een toeriste door een beer aangevallen. Het jonge dier, Soni, komt altijd vrolijk tevoorschijn als hij mensen hoort. Maar Soni is inmiddels wel volwassen. In de buurt van toeristen beginnen andere, wildere instincten op te spelen.
5x Een nieuwe auto? Die maak je van klei22/05 12u00 - RTL.nl: Auto's worden steeds meer high tech. Ze kunnen al zonder hulp inparkeren en zelfstandig rijden. Maar om die auto's van de toekomst te ontwerpen, wordt nog steeds een hele oude techniek gebruikt. Nieuwe modellen worden altijd eerst gemaakt in klei. Want pas dan kunnen de makers echt zien of hij mooi wordt.
5x Rector reageert op overlijden Clay (15) door 'onnozele' challenge22/05 15u30 - RTL.nl: 'Er is een heel jong leven in de knop gebroken. Een jongen die veel ambities had, die naar de Olympische Spelen wilde.' Hans Timmermans, rector van het Segbroek College reageert op het overlijden van de 15-jarige Clay. Volgens zijn ouders kwam hij om door een 'onnozele' challenge.
5x Twee doden bij crash vliegtuigje Zuid-Holland22/05 17u00 - RTL.nl: Bij de Zuid-Hollandse plaats Bergambacht is een klein vliegtuigje gecrasht. Daarbij zijn beide inzittenden om het leven gekomen.
4x Zware modderstromen in Zuid-Limburg door wolkbreuk22/05 08u00 - RTL.nl: Een fikse wolkbreuk heeft in Zuid-Limburg voor kolkende modderstromen gezorgd. De schade is enorm maar voor zover bekend zijn er geen slachtoffers.
2x Wat te doen tegen extreme hoosbuien? Deze proeftuin zoekt naar oplossingen16/05 21u45 - RTL.nl: Een schelpenbuffer in de grond of een waterbestendig bushokje. In Delft is vandaag een speciale proeftuin geopend om naar oplossingen te zoeken tegen extreme hoosbuien. Want extreme regenval, daar krijgen we in de toekomst veel vaker mee te maken.
2x Eerste beelden vliegtuigcrash op Cuba18/05 22u00 - RTL.nl: Bij een vliegtuigcrash in de Cubaanse hoofdstad Havana zijn waarschijnlijk veel slachtoffers gevallen. Ooggetuigen melden dat de Boeing 737 vlak na het opstijgen in de lucht explodeerde.
1x Henk Krol (50PLUS) over vechten: 'Op lagere school'15/05 18u15 - RTL.nl: Het rommelt bij 50PLUS nadat bijna het hele bestuur opstapte. Daar kwam nog een knokpartij bij de afdeling in Overijssel bij. Wij vroegen partijleider Henk Krol of hij zelf weleens een tik uitdeelt.

Statistieken

Artikels:
33401
Gelezen:
29075
Aantal lezers nu:
78


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven