vrijdag 20 september 2019, week 38


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u00
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
20/09 13u15  Wat je niet opviel in Grim Fandango - Oog voor Detail classic In deze serial enkel aandacht voor het allerkleinste! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. In dit nieuwe deel halen we alle lijken uit de kast van adventure-legende Grim Fandango. Buenos Días!
20/09 00u30  Sony zendt aanstaande dinsdag nieuwe State of Play uit Een nieuwe State of Play (hopelijk met nieuws over The Last of Us: Part 2), Total War Saga: Troy onthuld, Pennywise the Clown in Resident Evil 2 en een nieuwe Terminator-game. Dat en meer in deze Nachtwacht!16 
19/09 14u15  Natte ogen in The Legend of Zelda: Link's Awakening - Review Link’s Awakening... alleen al het uitspreken van die titel veroorzaakt natte ogen bij iedereen die deze Game Boy-game in de jaren negentig speelde. Zo ook bij Jurjen, die checkte of de blitse remake voor de Switch het origineel een beetje eer aan doet.
19/09 12u15  De meest gestoorde momenten in de Rambo-films We nemen vandaag afscheid van een filmicoon. Als we de filmtitel van Rambo: Last Blood mogen geloven hangt Sylvester Stallones John Rambo de kogelkettingen aan de kapstok. Van machoman-enthousiasteling Marvin mag Rambo echter nog wel even doorgaan, een mening die hij onderbouwt met de meest gestoorde Rambo-momenten.
19/09 11u30  Dealderdag: Rainbow Six Siege, Far Cry 5 en meer! Mocht je dit weekend niet aan de slag gaan met Link's Awakening, Borderlands 3, Gears 5 of een andere vette game die deze maand uit is gekomen, dan hebben we hier een flinke lijst aan games die je voor een lagere prijs kan spelen! Thanks, Budgetgaming!
19/09 00u31  Call of Duty: Mobile verschijnt op 1 oktober Nou, koop maar vast een powerbank en begin je telefoon vast op te ruimen, want op 1 oktober moet je smartphone op volle kracht draaien. Dan komt namelijk Call of Duty: Mobile uit. Eindelijk. In deze N8W8 ook Batman en The Last of Us II.
18/09 14u15  Johan neemt de benen Lees meer >
18/09 12u30  Hoe The Legend of Zelda: Link’s Awakening gemaakt werd Deze week verschijnt een remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor Nintendo Switch. Best opmerkelijk nadat Nintendo de formule van de serie heeft opgegooid met Breath of the Wild. PeterKoelewijn zoekt uit wat deze Game Boy-game de moeite van het remaken waard maakt.
18/09 00u16  ESA gaat E3 komend jaar op de schop nemen ESA is van plan flink wat wijzigingen aan te brengen aan E3 volgend jaar, Hideo Kojima wil graag samenwerken met Keanu Reeves en de bedenker van Sonic werkt aan een actiegame voor Square Enix. Dat en meer in deze nieuwe Nachtwacht!
17/09 15u16  Gears 5 - Review De Gears (of War)-serie is een heerlijk lompe dinosaurus, maar het probleem met deze prehistorische beesten is een beetje dat ze te sloom zijn om met de tijd mee te gaan. Wouter kan haast niet geloven dat Gears 5 daar eindelijk verandering in gaat brengen…
17/09 12u15  Alvast hyped voor de Resident Evil 3: Nemesis Remake Lees meer >
17/09 02u30  Death Stranding krijgt meerdere delen? Death Stranding moet nog uitkomen, maar Hideo Kojima denkt nu al na over eventuele toekomstige delen! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over Ghost of Tsushima, Gears 5, Rayman Mini, Super Mario pinapparaat, Dragon Quest en de remake van MediEvil.
16/09 16u15  Joe Russo: 'Sony maakt een tragische fout met Spider-Man' - Super Power Unlimited Terwijl Wimpie zichzelf opnieuw verliest in de wereld van Monster Hunter, schiet hem te binnen dat er vandaag gewoon weer een gloednieuwe Super Power Unlimited op de planning staat! Vandaag is Joe Russo sceptisch over Sony's koers met Spider-Man, laat Kevin Feige een nog nooit vertoonde post-credit scene zien en komen een hoop nieuwe Joker-beelden naar buiten.
16/09 14u30  Een Zak Vol Monsters – Deel 19: bizar veel geluk in één Pokémon Go-zomer, alle Shadow pokémon en meer Zodra de zomerstop van Een Zak Vol Monsters begon ving Marvin ineens de Shiny en 100% IV pokémon aan de lopende band. Daarnaast begon hij fanatiek te raiden en Shadow pokémon te verzamelen, dus dat het een fantastische en verdomd lucky zomer was mag duidelijk zijn. Vandaag praat hij je bij.
16/09 00u15  Gamers klagen op Steam over Borderlands 3 Steam is dé plek om te klagen over de Borderlands-games... Dat je Borderlands 3 alleen via de Epic Games Store kunt checken, is geenszins relevant! Ander nieuws deze N8W8: Nioh 2 krijgt november open bèta, Days Gone heeft New Game Plus-modus en inzicht in de toekomst van Monster Hunter World.
Laatste update: vandaag om 13u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Sony zendt aanstaande dinsdag nieuwe State of Play uit20/09 00u30 - Power Unlimited: Een nieuwe State of Play (hopelijk met nieuws over The Last of Us: Part 2), Total War Saga: Troy onthuld, Pennywise the Clown in Resident Evil 2 en een nieuwe Terminator-game. Dat en meer in deze Nachtwacht!
9x Wat je niet opviel in Grim Fandango - Oog voor Detail classic20/09 13u15 - Power Unlimited: In deze serial enkel aandacht voor het allerkleinste! Van die dingen die tijdens het spelen niet altijd opvallen, maar waarvan je ontzettend blij wordt zodra je ze ontdekt. In dit nieuwe deel halen we alle lijken uit de kast van adventure-legende Grim Fandango. Buenos Días!
1x Natte ogen in The Legend of Zelda: Link's Awakening - Review19/09 14u15 - Power Unlimited: Link’s Awakening... alleen al het uitspreken van die titel veroorzaakt natte ogen bij iedereen die deze Game Boy-game in de jaren negentig speelde. Zo ook bij Jurjen, die checkte of de blitse remake voor de Switch het origineel een beetje eer aan doet.
0x Netflix Nederland lekt releasedatum The Witcher serie13/09 07u00 - Power Unlimited: Een snotverkouden Nachtwacht luidt al neustrompetterend het najaar in, maar dat weerhoudt hem er gelukkig niet van om je het laatste gamenieuws te brengen! Zo hebben we vandaag een mogelijk gelekte releasedatum voor The Witcher op Netflix, een release window voor Nioh 2 en een hoop trailers. Goedemorgen!
0x Is Final Fantasy VII Remake meer dan Square Enix aan kan?13/09 14u15 - Power Unlimited: Lees meer >
0x Splitscreenproblemen in Borderlands 3 en vage Pokémon onthuld voor Pokémon Sword & Shield14/09 12u46 - Power Unlimited: Borderlands is natuurlijk bij uitstek een gamereeks om lekker samen te doen. Co-op op de bank is echter niet zo fantastisch als normaal en dat weet 2K. In deze N8W8 lees je wat je kunt doen om problemen te vermijden. En natuurlijk nog veel meer nieuws over games en overig entertainment.
0x Oh nee hé, Nintendo probeert weer te vernieuwen!15/09 12u30 - Power Unlimited: Lees meer >
0x Nieuwe Final Fantasy VII Remake boss battle getoond15/09 13u15 - Power Unlimited: Live terwijl ik een gouden wc-pot koop op de zwarte markt, is hier de WeekendWacht! Met nieuwe gameplay van Final Fantasy VII Remake, Dragon Ball Z Kakarot, Death Stranding en de elandknokkel van Norman Reedus!
0x Gamers klagen op Steam over Borderlands 316/09 00u15 - Power Unlimited: Steam is dé plek om te klagen over de Borderlands-games... Dat je Borderlands 3 alleen via de Epic Games Store kunt checken, is geenszins relevant! Ander nieuws deze N8W8: Nioh 2 krijgt november open bèta, Days Gone heeft New Game Plus-modus en inzicht in de toekomst van Monster Hunter World.
0x Een Zak Vol Monsters – Deel 19: bizar veel geluk in één Pokémon Go-zomer, alle Shadow pokémon en meer16/09 14u30 - Power Unlimited: Zodra de zomerstop van Een Zak Vol Monsters begon ving Marvin ineens de Shiny en 100% IV pokémon aan de lopende band. Daarnaast begon hij fanatiek te raiden en Shadow pokémon te verzamelen, dus dat het een fantastische en verdomd lucky zomer was mag duidelijk zijn. Vandaag praat hij je bij.

Statistieken

Artikels:
33260
Gelezen:
32695
Aantal lezers nu:
40


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven