zondag 23 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/02 12u00  The Legend of Korra is Avatars grandioze, chaotische opvolger De live-actionversie van Avatar: The Last Airbender – een van de beste series ooit – verschijnt dit jaar op Netflix. Nadat Jacco daar vol passie over vertelde, duikt hij nu in de grandioze, chaotische opvolger: The Legend of Korra.14 
23/02 05u30  EA cancelde Star Wars: Battlefront spin-off, twee andere Star Wars-games nog in de maak Goedemorgen lieve kijkbuiskinderen, welkom bij een nieuwe Nachtwacht! Een vrij korte Wacht vandaag, maar wel een met opzienbarend nieuws. Want welke Star Wars-game heeft EA nu weer geschrapt? Wat is de deal met Baldur’s Gate 3? En wat moet je met een streamingdienst voor games, zonder games?! Lees en huiver.20 
22/02 10u30  Onze favo Netflix-documentaires: an Evil Genius tot Icarus Het is winter, maar eigenlijk ook niet. Het is in ieder geval slecht weer en dat betekent binnen zitten en gamen, of binnen zitten en series kijken. Terwijl LauraJenny net aan het negende seizoen RuPaul’s Dragrace begint, scrollt ze nog even door haar Netflix-account. Misschien moet ze haar brein voeden met iets stevigers? Dit zijn onze favoriete Netflix-documentaires.
22/02 01u15  Zeven nieuwe namen voor Netflix’ tweede seizoen van The Witcher De cast van het tweede seizoen van Netflix’ The Witcher is om je vingers bij af te likken! Maar voor je jouw handen in je muil steekt, is er ook heel wat gamenieuws, met vandaag: Crytek en Star Citizen-dev lijken toch nog een oplossing te vinden, Activision roept Reddit op om CoD: Warzone-lekker bekend te maken, en meer. Goedemorgen!
21/02 13u15  Waarom kopieert de PlayStation 4 updates op het systeem? Een update voor een PlayStation 4-game downloaden gaat vrij snel, maar vervolgens krijg je een ander scherm voor je neus: ‘Copying update file’. Je vraagt je misschien af waarom de PlayStation 4 dit doet, waarom het soms zo lang duurt en of je het proces kunt versnellen. Michel gaat op onderzoek uit.
21/02 00u15  Belgische consumentengroep wil erkenning van Nintendo voor slechte Joy-Cons Het vuur wordt Nintendo aan de schenen gelegd: zowel in Frankrijk als in België zijn een soort Consumentenbond-achtige organisaties opgestaan. Ze maken zich hard voor consumenten die problemen ondervinden met hun Joy-Cons. Hun eis en meer in de nieuwe N8W8!
20/02 14u15  Dealderdag: Sonic Generations Collection, Xbox Live Deals en nog veel meer! Bijna elke week plaatsen we in samenwerking met Budgetgaming.nl de scherpste gamedeals van de week. Wekelijks zie je een aantal games die op een opvallende manier zijn afgeprijsd. Wel zo fijn voor je portemonnee!
20/02 04u30  Sony over de PS5 onthulling planning Wanneer gaat Sony nu eindelijk wat meer info geven over de PlayStation 5? Het is nog steeds wachten op de officiële onthulling van de next-gen console, maar Sony heeft nu in ieder geval wat meer details gegeven over de reveal timeline. Verder nieuws over PlayStation VR 2 controllers, Pax East, Biomutant, Crash Team Racing, Devil May Cry 3 en de prijs van de PS5.
19/02 12u15  Wat als… Sony en Nintendo hun samenwerking hadden doorgezet? In de rubriek Wat als…? kijken we naar belangrijke gebeurtenissen in de game-industrie en stellen we ons voor wat er zou zijn gebeurd als ze heel anders waren verlopen. In deze aflevering vraagt Michel zich af hoe de game-industrie er uit had gezien als Sony en Nintendo de Super NES CD-ROM daadwerkelijk hadden gelanceerd.
19/02 00u15  Baldur's Gate 3-gameplay wordt op 27 februari onthuld Volgende week verschijnt de eerste gameplay van Baldur's Gate 3, een bekend gezicht uit Game of Thrones krijgt mogelijk een rol in The Witcher op Netflix en er wordt een Animal Crossing Direct uitgezonden. Check de nieuwe Nachtwacht!
18/02 12u15  De vreemdste Pokémon spin-offs In de loop der jaren zijn er heel wat vreemde Pokémon-games verschenen. Ter ere van het aankomende Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX bespreekt Jacco de spin-offs waarvan hij zich afvraagt waarom ze in godsnaam zijn uitgebracht.
18/02 02u45  Lara Croft naar Rainbow Six Siege en Warface uit op Switch Het was President’s Day in Amerika, waardoor Amerikaans nieuws in de N8W8 op zich laat wachten in plaats van W8en. Geen land leidende man overboord: er is genoeg nieuws te melden.
17/02 18u00  Tien niet te missen Dreams-creaties Dreams voor de PlayStation 4 is sinds 14 februari uit en nu al zijn er geweldige werelden gemaakt in het spel. Van fan-builds, magische werelden tot complete games gemaakt door de Dreams community.
17/02 17u45  Deze tien Dreams creaties moet je bekijken Dreams voor de PlayStation 4 is sinds 14 februari uit en nu al zijn er geweldige werelden gemaakt in het spel. Van fan-builds, magische werelden tot complete games gemaakt door de Dreams community.
17/02 12u15  Kentucky Route Zero - Een weergaloos geschreven ode aan het medium Al de hele maand loopt Ron te oreren dat iedereen Kentucky Route Zero een kans moet geven. Iets met Twin Peaks, iets met schrijfwerk, iets met vage momenten. Wat is hier allemaal de hand?
Laatste update: vandaag om 12u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

20x EA cancelde Star Wars: Battlefront spin-off, twee andere Star Wars-games nog in de maak23/02 05u30 - Power Unlimited: Goedemorgen lieve kijkbuiskinderen, welkom bij een nieuwe Nachtwacht! Een vrij korte Wacht vandaag, maar wel een met opzienbarend nieuws. Want welke Star Wars-game heeft EA nu weer geschrapt? Wat is de deal met Baldur’s Gate 3? En wat moet je met een streamingdienst voor games, zonder games?! Lees en huiver.
14x The Legend of Korra is Avatars grandioze, chaotische opvolger23/02 12u00 - Power Unlimited: De live-actionversie van Avatar: The Last Airbender – een van de beste series ooit – verschijnt dit jaar op Netflix. Nadat Jacco daar vol passie over vertelde, duikt hij nu in de grandioze, chaotische opvolger: The Legend of Korra.
1x Lara Croft naar Rainbow Six Siege en Warface uit op Switch18/02 02u45 - Power Unlimited: Het was President’s Day in Amerika, waardoor Amerikaans nieuws in de N8W8 op zich laat wachten in plaats van W8en. Geen land leidende man overboord: er is genoeg nieuws te melden.
1x Sony over de PS5 onthulling planning20/02 04u30 - Power Unlimited: Wanneer gaat Sony nu eindelijk wat meer info geven over de PlayStation 5? Het is nog steeds wachten op de officiële onthulling van de next-gen console, maar Sony heeft nu in ieder geval wat meer details gegeven over de reveal timeline. Verder nieuws over PlayStation VR 2 controllers, Pax East, Biomutant, Crash Team Racing, Devil May Cry 3 en de prijs van de PS5.
1x Dealderdag: Sonic Generations Collection, Xbox Live Deals en nog veel meer!20/02 14u15 - Power Unlimited: Bijna elke week plaatsen we in samenwerking met Budgetgaming.nl de scherpste gamedeals van de week. Wekelijks zie je een aantal games die op een opvallende manier zijn afgeprijsd. Wel zo fijn voor je portemonnee!
1x Belgische consumentengroep wil erkenning van Nintendo voor slechte Joy-Cons21/02 00u15 - Power Unlimited: Het vuur wordt Nintendo aan de schenen gelegd: zowel in Frankrijk als in België zijn een soort Consumentenbond-achtige organisaties opgestaan. Ze maken zich hard voor consumenten die problemen ondervinden met hun Joy-Cons. Hun eis en meer in de nieuwe N8W8!
1x Onze favo Netflix-documentaires: an Evil Genius tot Icarus22/02 10u30 - Power Unlimited: Het is winter, maar eigenlijk ook niet. Het is in ieder geval slecht weer en dat betekent binnen zitten en gamen, of binnen zitten en series kijken. Terwijl LauraJenny net aan het negende seizoen RuPaul’s Dragrace begint, scrollt ze nog even door haar Netflix-account. Misschien moet ze haar brein voeden met iets stevigers? Dit zijn onze favoriete Netflix-documentaires.
0x Twijfelt Sony over de PS5-prijs?16/02 01u45 - Power Unlimited: Vandaag in een gloednieuwe Nachtwacht: Remedy werkt aan nieuwe content, Sony lijkt te twijfelen over de winkelprijs van de PS5, de achievements voor Marvel’s Avengers zijn gelekt en een trailer voor Castlevania seizoen drie!
0x The Witcher: Nightmare of the Wolf – Wie is Vesemir?16/02 12u15 - Power Unlimited: We moeten nog zeker een jaar wachten op het tweede seizoen van The Witcher, maar gelukkig verschijnt er als tussendoortje een heuse animatiefilm over Vesemir op Netflix, genaamd Nightmare of the Wolf. Wie is Vesemir eigenlijk en wat voor rol speelt hij in het tweede seizoen?
0x Teller van de Nintendo PlayStation-veiling staat op $350.00017/02 00u15 - Power Unlimited: De Nintendo PlayStation is nu al het duurste stukje gamememorabilia ooit... En de veiling is nog niet eens gesloten! Ander nieuws deze N8W8: Rainbow Six Siege onthult Y5S1-update met nieuwe operators, Shenmue III krijgt deze week story DLC met nieuwe quests en Sonic Station Live over de toekomstplannen voor Sonic.

Statistieken

Artikels:
30544
Gelezen:
30947
Aantal lezers nu:
62


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven