dinsdag 22 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/05 14u30  Een zak vol monsters – Deel 4: Shiny Charizard, Alola Pokémon Go en 1000+ kilometers Terwijl de rest van de wereld druk zit te speculeren over de Pokémon Switch-game, vermaakt Marvin zich nog uitstekend met de wereld van virtuele zakmonsters en AR. De afgelopen maand ving hij zijn favoriete Pokémon ooit, dus met het Pokémon Go-enthousiasme zit het nog wel goed. Nu de rest van de Pokédex nog…
22/05 02u00  Pokémon Go krijgt binnenkort tropische Alola-Pokémon Terwijl we met smart wachten op de aankomende Niantic Harry Potter-game, wordt Pokémon Go nog steeds uitgebreid met ditmaal Alola-Pokémon. Er is echter nog veel meer te melden, waaronder dat Resident Evil 7 als streamgame naar Switch komt. Check het in de N8W8!14 
21/05 14u30  TV Updates: De beste LCD en OLED TV van 2018 De kogel is door de kerk! De professionele TV reviewers en calibrators hebben inmiddels kunnen stoeien met de meeste nieuwe TV’s voor dit jaar en dus hebben we een antwoord op de vraag wat de beste LCD en OLED TV is voor 2018!
21/05 13u00  China maakt einde aan Zuid-Koreaanse dominantie - eSport Hitjes Vol verbazing heeft Brutus heel de weekend League of Legends gekeken. Na drie jaar heeft Zuid-Korea namelijk een groot League of Legends-toernooi verloren. De Brabantse esport-fanaticus snapt het nog steeds niet helemaal, maar is in ieder geval wel blij dat er wat variatie is. Verder is er wisselend succes voor Team Liquid en pakt Ajax alsnog een prijs.
21/05 00u30  Geschrapte Pokémon designs openbaar gemaakt Live terwijl ik mijn backlog doorzoek voor dit extra lange gameweekend, rapporteert de Nachtwacht zich! Met een aankondiging van de Kingdom Hearts III releasedate aankondiging, geschrapte Pokémon designs, Game of Thrones met Nintendo Labo en Spider-Man op de muur!
20/05 18u00  Alles wat je moet weten over Detroit: Become Human In deze Serial duikt Alie in de toppers van de maand. Ze vertelt je alles wat je moet weten over deze games. We zoomen in op een van de grootste releases van mei: Detroit: Become Human. Wat weten we over deze android-game van Quantic Dream die exclusief naar de PS4 komt?
20/05 12u15  Fortnite komt naar Android De gemoederen lopen steeds hoger op voor E3 en dat merken we zelfs in het weekend. Bethesda blijft geheimzinnig doen met een gifje voor de Moon-dlc voor Prey en Square Enix heeft patent aangevraagd op de naam van een potentieel nieuwe IP. Dat is niet alles, want er zit ook een schattige LEGO-kat in de W8.
19/05 12u15  The Division 2 komt voor april 2019 uit The Division komt voor april 2019 uit, Hideo Kojima hint naar een nieuwe Death Stranding-trailer en verwacht geen Call of Duty: Black Ops 4 op de Switch. Dat en meer in deze kersverse Weekendwacht!
18/05 16u30  Solo: A Star Wars Story - filmreview Han Solo is misschien wel een van de meest iconische filmpersonages ooit, vergelijkbaar met lopende legendes zoals James Bond en Ellen Ripley. Wouter is benieuwd of Solo: A Star Wars Story dit icoon eer aan doet…
18/05 13u15  LJ's Romantische Gamehoekje - A Way Out, LEGO-games en Resogun Is er iets beters dan lekker met niemand om je heen in je uppie te zitten gamen? Natuurlijk, dat is namelijk romantisch met zijn tweeën gamen. Aaaw! In LJ’s Romantische Gamehoekje geeft ze je tips, en nog belangrijker: waarschuwingen, voor fijne gamemomenten met die speciale persoon in je leven.
18/05 04u45  No Man’s Sky Next bevat multiplayer, verschijnt eind juli Terwijl heel de wereld amper in de ban is van Black Ops 4, was er gelukkig ook nog ander gamenieuws vannacht! Zo weten we nu wanneer No Man’s Sky multiplayer krijgt, dat Total War: Warhammer II nieuwe DLC krijgt en dat er een nieuwe Halo is aangekondigd?! Lees snel verder!
17/05 17u15  Win Hitman Definitive Edition en laat de kaalheid in je losgaan De Definitive Edition van Hitman is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Altijd al eens aan de slag willen gaan als Agent 47? Grijp dan nu je kans!
17/05 14u15  Devil May Cry 4 Special Edition, Final Fantasy XV en FIFA 18 - Dealderdag Deze week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals, deals, deals, want het is donderdag en dat is ook toevallig Dealderdag! Deze week kun je onder andere Devil May Cry 4 Special Edition, Final Fantasy XV en FIFA 18 voordelig op de kop tikken. Check snel de rest van de koopjes!
17/05 13u30  Graddus' wansmaakhoekje: Dead Island, Sniper Elite en Kingdom Come: Deliverance Graddus heeft een nogal... aparte gamesmaak. Sommigen spreken van wansmaak, hijzelf rept liever over 'een zwak voor spellen met een deukje'. In deze serial probeert hij uit te leggen waar zijn weirde voorkeur vandaan komt.
17/05 09u15  State of Decay 2 - Review Is het survival-horror? Een action adventure? Of toch een construction sim? Nee, het is State of Decay 2, een game die al deze genres (én meer) in één verenigd. Volgens Graddus is het tevens de beste Xbox One-exclusive in tijden!
Laatste update: vandaag om 14u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/05 00u15  Battlefield-onthulling volgende week, Shenmue III uitgesteld en Ride 3 aangekondigdHet is nog lang niet E3, maar er zijn zoveel lekkages en vooraankondigingen dat je je bijna zou afvragen of er straks nog wat nieuws is om aan te kondigen in het mooie Los Angeles. Je Wacht vindt het niet erg, want die vertelt je graag alles wat er nu speelt!
16/05 16u30  Deadpool 2 - filmreviewAls Deadpool 2 even cool wil zijn als z’n voorganger, moet het grappiger zijn dan een jaar aan katten-GIFs en vuiger dan een dickpic sturen naar je oma. Wouter vertelt in deze review of dat gelukt is…
16/05 12u15  De beste muziek van de Pokémon-gamesIn deze nieuwe Serial kiest PeterKoelewijn de mooiste muziek uit van populaire gameseries. Al jaren kunnen we genieten van fantastische Pokémon-RPG’s, met toffe gameplay maar ook prachtige muziek. Luister mee naar de beste Pokémon-muziek!
16/05 03u00  S.T.A.L.K.E.R. 2 aangekondigd voor release in 2021Pak je geigerteller en kogelriem er maar bij, want in 2021 gaan we terug naar Tsjernobyl en omstreken! Naast de S.T.A.L.K.E.R. 2-aankondiging, in deze Wacht: Cliff Bleszinsky toont gefaalde game-ideeën, info over Squeenix’ en People Can Fly’s aankomende project en meer. Goedemorgen!
15/05 12u00  NPC Leven - The Elder Scrolls IV: OblivionDe willekeurige figuren die je gamewereld bevolken, wat bezielt ze en wat spoken ze de hele dag uit? Dat zoekt Sven uit in deze serial over het leven van NPC’s. Dit keer gaan we 12 jaar terug in de tijd om te zien wat de inwoners van Cyrodill eigenlijk uitspoken.
15/05 10u00  Boss Key stopt ermee, Big Ben koopt Cyanide en en nieuwe Xbox One-controllerAls er maar liefst drie nieuwzen in de kop staan, dan weet je hoe laat het is. LauraJenny heeft een vette, verse, vadsige Wacht voor je in petto. Waar wacht je nog op?!
15/05 00u15  Boss Key stopt ermee, Big Ben koopt Cyanide en Star Fox Grand Prix mogelijk in ontwikkelingAls er maar liefst drie nieuwzen in de kop staan, dan weet je hoe laat het is. LauraJenny heeft een vette, verse, fatsige Wacht voor je in petto. Waar wacht je nog op?!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Pokémon Go krijgt binnenkort tropische Alola-Pokémon22/05 02u00 - Power Unlimited: Terwijl we met smart wachten op de aankomende Niantic Harry Potter-game, wordt Pokémon Go nog steeds uitgebreid met ditmaal Alola-Pokémon. Er is echter nog veel meer te melden, waaronder dat Resident Evil 7 als streamgame naar Switch komt. Check het in de N8W8!
5x Een zak vol monsters – Deel 4: Shiny Charizard, Alola Pokémon Go en 1000+ kilometers22/05 14u30 - Power Unlimited: Terwijl de rest van de wereld druk zit te speculeren over de Pokémon Switch-game, vermaakt Marvin zich nog uitstekend met de wereld van virtuele zakmonsters en AR. De afgelopen maand ving hij zijn favoriete Pokémon ooit, dus met het Pokémon Go-enthousiasme zit het nog wel goed. Nu de rest van de Pokédex nog…
0x Boss Key stopt ermee, Big Ben koopt Cyanide en Star Fox Grand Prix mogelijk in ontwikkeling15/05 00u15 - Power Unlimited: Als er maar liefst drie nieuwzen in de kop staan, dan weet je hoe laat het is. LauraJenny heeft een vette, verse, fatsige Wacht voor je in petto. Waar wacht je nog op?!
0x Boss Key stopt ermee, Big Ben koopt Cyanide en en nieuwe Xbox One-controller15/05 10u00 - Power Unlimited: Als er maar liefst drie nieuwzen in de kop staan, dan weet je hoe laat het is. LauraJenny heeft een vette, verse, vadsige Wacht voor je in petto. Waar wacht je nog op?!
0x NPC Leven - The Elder Scrolls IV: Oblivion15/05 12u00 - Power Unlimited: De willekeurige figuren die je gamewereld bevolken, wat bezielt ze en wat spoken ze de hele dag uit? Dat zoekt Sven uit in deze serial over het leven van NPC’s. Dit keer gaan we 12 jaar terug in de tijd om te zien wat de inwoners van Cyrodill eigenlijk uitspoken.
0x S.T.A.L.K.E.R. 2 aangekondigd voor release in 202116/05 03u00 - Power Unlimited: Pak je geigerteller en kogelriem er maar bij, want in 2021 gaan we terug naar Tsjernobyl en omstreken! Naast de S.T.A.L.K.E.R. 2-aankondiging, in deze Wacht: Cliff Bleszinsky toont gefaalde game-ideeën, info over Squeenix’ en People Can Fly’s aankomende project en meer. Goedemorgen!
0x De beste muziek van de Pokémon-games16/05 12u15 - Power Unlimited: In deze nieuwe Serial kiest PeterKoelewijn de mooiste muziek uit van populaire gameseries. Al jaren kunnen we genieten van fantastische Pokémon-RPG’s, met toffe gameplay maar ook prachtige muziek. Luister mee naar de beste Pokémon-muziek!
0x Deadpool 2 - filmreview16/05 16u30 - Power Unlimited: Als Deadpool 2 even cool wil zijn als z’n voorganger, moet het grappiger zijn dan een jaar aan katten-GIFs en vuiger dan een dickpic sturen naar je oma. Wouter vertelt in deze review of dat gelukt is…
0x Battlefield-onthulling volgende week, Shenmue III uitgesteld en Ride 3 aangekondigd17/05 00u15 - Power Unlimited: Het is nog lang niet E3, maar er zijn zoveel lekkages en vooraankondigingen dat je je bijna zou afvragen of er straks nog wat nieuws is om aan te kondigen in het mooie Los Angeles. Je Wacht vindt het niet erg, want die vertelt je graag alles wat er nu speelt!
0x State of Decay 2 - Review17/05 09u15 - Power Unlimited: Is het survival-horror? Een action adventure? Of toch een construction sim? Nee, het is State of Decay 2, een game die al deze genres (én meer) in één verenigd. Volgens Graddus is het tevens de beste Xbox One-exclusive in tijden!

Statistieken

Artikels:
33317
Gelezen:
28743
Aantal lezers nu:
85


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven