woensdag 20 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
20/02 12u15  De gekste controllers ooit – Waarom Lees Ik Dit? Controllers, ze… uhm… besturen je games! En zonder controller kan je niet gamen. Kijk maar naar de Kinect. Anyway PeterKoelewijn heeft de gekste controllers ooit verzameld. Nee jij schrijft lekkere intro’s!
20/02 00u15  Nieuwe mock-up illustraties van Super Nintendo World in Universal Studios Japan We krijgen een beter beeld van hoe Super Nintendo World er in Universal Studios Japan uit gaat zien, de makers van Furi komen met een nieuwe stijlvolle game en er zijn meer ontwikkelingen rondom het Scalebound Switch-gerucht. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.11 
19/02 14u45  Apex Legends Tips Tricks en Secrets Meer dan 25 miljoen spelers hebben inmiddels al geproefd aan Apex Legends, de immens populaire liefdesbaby van Respawn Entertainment. Maar om echt te proeven aan de smaak van overwinning is het soms niet voldoende om robot-aim te hebben. Tjeerd geeft je tips voor Apex Legends die je misschien niet eens wist.
19/02 13u15  Meer dan videogames: Call of Duty Sommige franchises hebben nou eenmaal meer te bieden dan alleen de videogame. Er zijn bijvoorbeeld films, series, cardgames of boeken van, waardoor je veel meer met je favoriete franchise kan doen dan alleen de game spelen. Vandaag neemt Karim Call of Duty onder de loep in deze serial!
19/02 10u15  Crackdown 3 - Review Sinds Crackdown 3's aankondiging is Graddus twee keer verhuist, heeft hij 1713 keer van Tjeerd gewonnen in FIFA en ontdekte hij - slik - zijn eerste grijze haar. Is het ondanks dit laaaaange ontwikkeltraject toch nog wat geworden?
19/02 00u15  Gerucht: Scalebound wordt Nintendo Switch-exclusive Weet je nog dat er ooit keihard werd gewerkt aan een game genaamd Scalebound? Microsoft trok de stekker eruit, maar het lijkt erop dat Victor Frankenstein is langsgeweest. Scalebound schijnt nu namelijk te worden gemaakt voor Nintendo Switch.
18/02 17u15  Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag vertelt Ben Affleck over zijn afscheid als Batman, lijkt het verhaal van de Loki-serie bekend en wordt de Black Widow-film in Engeland opgenomen.
18/02 12u15  Filmvisie: Alie's Netflix tips & tricks In deze Filmvisie zet Alie 10 Netflix tips and tricks voor je op een rijtje. Onze redactrice is namelijk bijna net zo dol op films en series als op games. Het is een pak van haar hart dat die vele uurtjes tv kijken eindelijk ergens goed voor blijken te zijn.
18/02 00u15  Pokémon Go-rechtszaak: moet Niantic Gyms en PokéStops verwijderen? Amerikaanse huizenbezitters vinden het niet oké dat er Pokémon Go-spelers door hun tuin banjeren. Niantic komt hen tegemoet met een schikking. Ander nieuws in deze N8W8 over: het Mary Poppins-eerbetoon in Death Stranding, het verdwijnen van Cristiano Ronaldo op FIFA 19 box art en de technische prestaties van Metro Exodus.
17/02 14u45  Respawn bant duizenden Apex Legends cheaters Respawn stompt met de banhammer, de release date voor Negan in Tekken 7 is bekend en de Resident Evil 2 Remake krijgt wat nostalgische kostuumpjes. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 17 februari 2019!
17/02 14u15  Alles wat je moeten weten over Devil May Cry 5 Leren jas aan, haar in een bizar kapsel en je mindset op: dood die demonen en doe dat met suffige oneliners! Yep, we gaan het hebben over Devil May Cry 5, de langverwachte opvolger in een van de meest geliefde hack-and-slash-series allertijden.
16/02 12u15  Bungie: “Destiny 2’s Trials of the Nine komt komende seizoenen nog niet terug” Het is weekend en als je net helemaal klaar was gaan zitten voor nieuwe Trials in Destiny 2, dan hebben we slecht nieuws voor je. Waarschijnlijk ook voor de aankomende 45 weken: het komt nog steeds niet terug. Maar, het kan altijd erger: gelukkig ben je niet Alfonso Ribeiro (Carlton).
15/02 18u00  Hardware Hitjes: Nieuwe AMD Radeon VII niet te koop Deze week is er veel nieuws over videokaarten. Zo is de splinternieuwe high-end AMD Radeon VII gelanceerd, maar is hij vrijwel nergens te koop. Van het groene kamp lekt er steeds meer informatie over de goedkopere GTX 1660 Ti, maar officieel nieuws is er altijd nog niet. Als laatste is er een nieuwe game met Ray Tracing en DLSS: Metro Exodus.
15/02 13u45  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 7 In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
15/02 00u15  Catherine: Full Body komt in september naar het westen Eindelijk een westerse release voor Catherine: Full Body, een nieuw onderzoek over geweld in games en Ubisoft wil komend fiscaal jaar drie tot vier AAA-games uitbrengen. Lees het in de nieuwe Nachtwacht.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/02 16u45  Alita: Battle Angel – FilmreviewWouter heeft voor jullie gecheckt of Alita: Battle Angel een moderne The Fifth Element is of meer een slap Hollywood-aftreksel van een anime à la Ghost in the Shell.
14/02 12u15  1-Up: Earthworm JimKnip je een levende regenworm door midden, dan blijft hij even doorleven. Het was te hopen dat Earthworm Jim ook wat langer zou leven, maar de franchise is inmiddels toch echt wel doodverklaard. 1-UP is het daar niet mee eens: Jim moet terug!
14/02 01u45  Al het nieuws van de Nintendo Direct verzameldZelda: Link's Awakening remake! Super Mario Maker 2! Nieuwe PlatinumGames-titel! Lees al het Nintendo Direct nieuws (en ander nieuws) in deze moddervette nieuwe Nachtwacht.
13/02 16u45  Metro Exodus – ReviewLoop jij wel eens weg in het midden van een gesprek? Moet je niet doen, dat is namelijk onbeleefd. Wouter deed het wel regelmatig in Metro Exodus. Maar dat komt omdat de stomme Artyom toch geen reet toe te voegen heeft aan de conversaties…
13/02 12u15  Memoires van een gameredacteur: de trips en gameshowsIn deze featurereeks duikt PU-redacteur Michel in het verleden van zijn eigen carrière om verschillende elementen van het gameredacteurschap te beschrijven. Misschien doe je zo zelf wat tips op, mocht je je in dit vakgebied willen verdiepen, of vind je het gewoon interessant om te lezen over het leven van een gameredacteur. In deze tweede aflevering staan de vele persreisjes en gamebeurzen die je als redacteur aandoet centraal.
13/02 00u30  Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en Bethesda toont 9 minuten gameplay van Rage 2Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft Go Snapshot aangekondigd, waarmee je (wanneer je maar wil!) AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
13/02 00u15  Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en 9 minuten gameplay van Rage 2Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft namelijk Go Snapshot aangekondigd, waarmee je wanneer je maar wil AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Nieuwe mock-up illustraties van Super Nintendo World in Universal Studios Japan20/02 00u15 - Power Unlimited: We krijgen een beter beeld van hoe Super Nintendo World er in Universal Studios Japan uit gaat zien, de makers van Furi komen met een nieuwe stijlvolle game en er zijn meer ontwikkelingen rondom het Scalebound Switch-gerucht. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
0x Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en 9 minuten gameplay van Rage 213/02 00u15 - Power Unlimited: Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft namelijk Go Snapshot aangekondigd, waarmee je wanneer je maar wil AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
0x Niantic kondigt Pokémon Go Snapshot aan en Bethesda toont 9 minuten gameplay van Rage 213/02 00u30 - Power Unlimited: Heb je altijd al idiote foto’s willen maken van je Pokémon in Pokémon Go, dan kun je binnenkort naar hartelust kieken. Niantic heeft Go Snapshot aangekondigd, waarmee je (wanneer je maar wil!) AR-foto’s schiet van je kleine monsters. Lees meer in de N8W8!
0x Memoires van een gameredacteur: de trips en gameshows13/02 12u15 - Power Unlimited: In deze featurereeks duikt PU-redacteur Michel in het verleden van zijn eigen carrière om verschillende elementen van het gameredacteurschap te beschrijven. Misschien doe je zo zelf wat tips op, mocht je je in dit vakgebied willen verdiepen, of vind je het gewoon interessant om te lezen over het leven van een gameredacteur. In deze tweede aflevering staan de vele persreisjes en gamebeurzen die je als redacteur aandoet centraal.
0x Metro Exodus – Review13/02 16u45 - Power Unlimited: Loop jij wel eens weg in het midden van een gesprek? Moet je niet doen, dat is namelijk onbeleefd. Wouter deed het wel regelmatig in Metro Exodus. Maar dat komt omdat de stomme Artyom toch geen reet toe te voegen heeft aan de conversaties…
0x Al het nieuws van de Nintendo Direct verzameld14/02 01u45 - Power Unlimited: Zelda: Link's Awakening remake! Super Mario Maker 2! Nieuwe PlatinumGames-titel! Lees al het Nintendo Direct nieuws (en ander nieuws) in deze moddervette nieuwe Nachtwacht.
0x 1-Up: Earthworm Jim14/02 12u15 - Power Unlimited: Knip je een levende regenworm door midden, dan blijft hij even doorleven. Het was te hopen dat Earthworm Jim ook wat langer zou leven, maar de franchise is inmiddels toch echt wel doodverklaard. 1-UP is het daar niet mee eens: Jim moet terug!
0x Alita: Battle Angel – Filmreview14/02 16u45 - Power Unlimited: Wouter heeft voor jullie gecheckt of Alita: Battle Angel een moderne The Fifth Element is of meer een slap Hollywood-aftreksel van een anime à la Ghost in the Shell.
0x Catherine: Full Body komt in september naar het westen15/02 00u15 - Power Unlimited: Eindelijk een westerse release voor Catherine: Full Body, een nieuw onderzoek over geweld in games en Ubisoft wil komend fiscaal jaar drie tot vier AAA-games uitbrengen. Lees het in de nieuwe Nachtwacht.
0x PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 715/02 13u45 - Power Unlimited: In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!

Statistieken

Artikels:
32820
Gelezen:
20442
Aantal lezers nu:
73


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven