zaterdag 20 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Power Unlimited

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u15
 

Power Unlimited

Verbergen Tonen
19/10 15u15  Soulcalibur VI - Review Soulcalibur is terug! Terug naar het begin van z’n tijdslijn, terug naar een bekende cast, terug naar z’n roots! En daar wordt Samuel, die de serie al sinds het tweede deel liefheeft, erg gelukkig van. Toch?
19/10 12u15  De Zwakste Schakel: geweldige games met slechte eindes Als iets slecht eindigt, dan betekent dat meestal een drama voor het hoofdpersonage, maar dat is niet het geval met de games die LauraJenny deze week voor De Zwakste Schakel selecteerde. Dit zijn games waarvan het einde zo teleurstellend was, dat je spontaan zou vergeten dat de rest briljant was. Spoilers incoming!
19/10 00u30  Call of Duty Black Ops 4 gaat lekker, PUBG is steeds stuk en Orange is the New Black stopt ermee The good, the bad and the ugly. Dat mag dan een westernreferentie zijn, we gaan het in dit artikel eens niet over Red Dead Redemption 2 hebben. Hoe dat mogelijk is? Door een andere goede, slechte en lelijke nieuwtjes aan bod te laten komen.
18/10 17u15  Filmvisie - Netflix Original films: bioscoopwaardig of tv-meuk? Hoewel Marvin Netflix voornamelijk gebruikt voor de vaak uitstekende series, vond hij het de afgelopen maand wel eens tijd om te duiken in de Netflix Original films. Critici zijn vaak negatief en Netflix lijkt zijn series de voorkeur te geven, maar waarom?
18/10 14u00  We geven een stel leuke Adventure Time-goodies weg! Adventure Time komt komend weekend helaas alweer ten einde, de perfecte reden om eens wat lekkere goodies weg te geven! Maak onder meer kans op een reuze pluche van Jake the Dog en een mooie snapback van Finn the Human. Wat je moet doen om te winnen lees je hieronder!
18/10 12u15  De retrogamer koopguide: Dreamcast - Cannon Spike Beginnen met retrogames, maar geen idee hoe? In deze serial geeft Graddus tips en tricks om binnen no-time een indrukwekkende collectie klassiekers op te bouwen. Met vandaag: de Dreamcast...
18/10 10u45  Shadow of the Tomb Raider, Tekken 7, Dark Souls Remastered - Dealderdag Het is donderdag, nog iets langer dan een week te gaan voordat we massaal het Wilde Westen instormen, dus is het ook een gloednieuwe Dealderdag! Vandaag weer de lekkerste koopjes om je nog heel even bezig te houden tot volgende week vrijdag!
18/10 00u15  Je kunt Sean Bean doden in Hitman 2 Sean Bean is de eerste Elusive Target in Hitman 2, een Red Dead Redemption-ontwikkelaar werkt nu bij een Microsoft-studio en je kunt met een mod de kleding van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider laten doorschijnen. Dat en meer in de Nachtwacht.
17/10 12u15  De laatste 10 gamefeitjes waar je helemaal niets aan hebt DE HELE DAG SCHOTELEN WE JE NIEUWS VOOR, WE BEWEREN WAT ZINNIGS OVER GAMES TE SCHRIJVEN IN EEN MAGAZINE EN DAN HEB JE OOK NOG DIE WIJSNEUZEN DIE FEATURES SCHRIJVEN OP DE WEBSITE. VANDAAG MAAKT KARIM HET GELUKKIG ALLEMAAL IETS LUCHTIGER, WANT AAN DEZE FEATURE HEB JE ECHT HELEMAAL NIETS.
17/10 00u15  Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 in Europa uit De Europese uitgever van Cyberpunk 2077 is bekend, Tony Hawk komt met een nieuwe mobiele game en de pakjes die je in de Spider-Man-DLC vrij kunt spelen zijn voor het eerst getoond. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
16/10 10u30  De Kulum van... Tjeerd! - Een medische achtbaan Lees meer >
16/10 10u15  De Kulum van... Tjeerd! - De medische achtbaan Lees meer >
16/10 02u00  Black Ops 4 breekt digitale verkooprecords Niet echt een verrassing, maar Call of Duty: Black Ops 4 heeft een aantal vette verkooprecords te pakken! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over de PS4 crash via berichtjes, een belachelijke DualShock 4 controller, Diablo 3 Switch, Devil May Cry 5 en Shenmue.
15/10 16u45  Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited De week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat! Vandaag sturen de Russo-broertjes een lekkere vage Avengers 4-tweet de wereld in, wordt op Reddit een trailer beschreven van Avengers 4 en zie je de eerste beelden van Spidey's nieuwe pak in Far From Home.
15/10 12u15  Iconische filmregisseurs: Alfred Hitchcock Vogels, mannen met messen, hoogtes: doodeng zijn ze. Tenminste, vooral dankzij één iconische filmregisseur. LauraJenny kan deze featurereeks natuurlijk niet doorgaan zonder deze man een dikke vette ode te geven: the master of suspense… Alfred Hitchcock.
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 15u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
15/10 03u45  Nintendo 64 Mini designs gelekt?Foto's van de Nintendo 64 Mini duiken op op reddit, Fallout 76 heeft meer gesproken tekst dan alle andere Fallout games en documentaires voor Leisure Suit Larry en GTA V. Dit en meer in de N8W8 van 14 oktober 2018!
14/10 14u45  Voormalig Painkiller- en Gears of War-devs kondigen horror-game Unholy aanDe Wacht maakt deze veel te hete zondag nog een tikkeltje heter met een lading heet gamenieuws. Wat te denken van een console-brekende bug op PS4, de Pokémon Go-trein die doordendert, of een nieuwe shooter van Painkiller- en GoW-devs? Dat, en meer. Weekendwacht. Goedemiddag!
14/10 13u15  Alles wat je moet weten over Battlefield VIn deze Serial duikt Alie in de toppers van het jaar. Ze vertelt je alles wat je moet weten over deze games. We zoomen alvast in op een van de grootste releases van november: het uitgestelde Battlefield V. Wat weten we over deze Battlefield-game die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog?
13/10 13u15  Waarom Pokémon Let's Go de toekomst van Pokémon isOver ruim een maand komen beide Pokémon Let’s Go-games uit, gebaseerd op zowel Pokémon Yellow als Pokémon GO. Wat betekenen deze games voor de franchise en hebben deze games mechanics die mee moeten worden genomen naar de core-franchise? Wat Karim betreft wel!
13/10 13u00  Marvel-serie Iron Fist is geannuleerdNetflix-serie Iron Fist krijgt geen nieuw seizoen, Halo: The Master Chief Collection krijgt nieuwe features en Call of Duty: Black Ops 4-spelers misbruiken de emotes in Blackout. Dat en meer in de Weekendwacht!
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Marvel-serie Iron Fist is geannuleerd13/10 13u00 - Power Unlimited: Netflix-serie Iron Fist krijgt geen nieuw seizoen, Halo: The Master Chief Collection krijgt nieuwe features en Call of Duty: Black Ops 4-spelers misbruiken de emotes in Blackout. Dat en meer in de Weekendwacht!
0x Waarom Pokémon Let's Go de toekomst van Pokémon is13/10 13u15 - Power Unlimited: Over ruim een maand komen beide Pokémon Let’s Go-games uit, gebaseerd op zowel Pokémon Yellow als Pokémon GO. Wat betekenen deze games voor de franchise en hebben deze games mechanics die mee moeten worden genomen naar de core-franchise? Wat Karim betreft wel!
0x Alles wat je moet weten over Battlefield V14/10 13u15 - Power Unlimited: In deze Serial duikt Alie in de toppers van het jaar. Ze vertelt je alles wat je moet weten over deze games. We zoomen alvast in op een van de grootste releases van november: het uitgestelde Battlefield V. Wat weten we over deze Battlefield-game die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog?
0x Voormalig Painkiller- en Gears of War-devs kondigen horror-game Unholy aan14/10 14u45 - Power Unlimited: De Wacht maakt deze veel te hete zondag nog een tikkeltje heter met een lading heet gamenieuws. Wat te denken van een console-brekende bug op PS4, de Pokémon Go-trein die doordendert, of een nieuwe shooter van Painkiller- en GoW-devs? Dat, en meer. Weekendwacht. Goedemiddag!
0x Nintendo 64 Mini designs gelekt?15/10 03u45 - Power Unlimited: Foto's van de Nintendo 64 Mini duiken op op reddit, Fallout 76 heeft meer gesproken tekst dan alle andere Fallout games en documentaires voor Leisure Suit Larry en GTA V. Dit en meer in de N8W8 van 14 oktober 2018!
0x Iconische filmregisseurs: Alfred Hitchcock15/10 12u15 - Power Unlimited: Vogels, mannen met messen, hoogtes: doodeng zijn ze. Tenminste, vooral dankzij één iconische filmregisseur. LauraJenny kan deze featurereeks natuurlijk niet doorgaan zonder deze man een dikke vette ode te geven: the master of suspense… Alfred Hitchcock.
0x Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited15/10 16u45 - Power Unlimited: De week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat! Vandaag sturen de Russo-broertjes een lekkere vage Avengers 4-tweet de wereld in, wordt op Reddit een trailer beschreven van Avengers 4 en zie je de eerste beelden van Spidey's nieuwe pak in Far From Home.
0x Black Ops 4 breekt digitale verkooprecords16/10 02u00 - Power Unlimited: Niet echt een verrassing, maar Call of Duty: Black Ops 4 heeft een aantal vette verkooprecords te pakken! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over de PS4 crash via berichtjes, een belachelijke DualShock 4 controller, Diablo 3 Switch, Devil May Cry 5 en Shenmue.
0x De Kulum van... Tjeerd! - De medische achtbaan16/10 10u15 - Power Unlimited: Lees meer >
0x De Kulum van... Tjeerd! - Een medische achtbaan16/10 10u30 - Power Unlimited: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35138
Gelezen:
18366
Aantal lezers nu:
49


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven