woensdag 22 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van 9lives

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u30
 

9lives

Verbergen Tonen
21/08 16u45  Gamescom brengt ons knappe screenshots van Cyberpunk 2077 En my god, wat ziet het er bloedmooi uit. Een precieze releasedatum is er nog steeds niet - hey, niet te veel willen he! - maar Cyberpunk 2077 lijkt toch één van de grootste kleppers aller tijden te worden, in navolging van The Witcher III uit dezelfde ontwikkelstal. Benieuwd wat de toekomst brengt! (Pun intended.) [img:1] [img:2] [img:3] [img:4]
21/08 13u45  Nieuwe PvE-mode "Arcade" voorgesteld voor For Honor De update zal onder meer een gloednieuwe 4v4-kasteelbelegering in Breach-mode bevatten, alsook nieuwe functies en naar eigen zeggen significate grafische verbeteringen. For Honor Marching Fire is vanaf 16 oktober beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One (X) en pc. De nieuwe mode 'Arcade' introduceert dan weer een volledig nieuwe manier om For Honor te spelen en is zowel speelbaar in solo als in co-op. In Arcade vechten spelers tegen waves van vijanden die steeds uitdagender worden met verschillende doelen en aanpassingsmogelijkheden. Krijgers die de basisgame van For Honor bezitten, pre-orderen vanaf nu Marching Fire digitaal voor € 29,99. De uitbreiding geeft spelers toegang tot Arcade. Daarbij ontgrendelen spelers meteen de vier nieuwe Helden van de nieuwe Wu Lin-factie (Tiandi, Jiang Jun, Nuxia en Shaolin). Spelers die Marching Fire pre-orderen ontvangen daarbij het exclusieve Wu Lin-pakket, inclusief 1 Elite-outfit voor alle Wu Lin-Helden. Nieuwkomers downloaden de For Honor Starter Edition gratis van 22 tot 27 augustus via Steam. De For Honor Starter Edition is momenteel ook gratis te downloaden op Xbox One met Games with Gold tot en met 15 september.
21/08 13u30  Trials Rising staat gepland voor een release op 12 februari Trials Rising wordt ontwikkeld door Ubisoft RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Kiev en Ubisoft Odessa, en zou het grootste deel ooit worden in de serie. De game zou meer dan honderd tracks bevatten en stuurt spelers van de Eiffeltoren naar de Chinese Muur, zowel alleen als samen met een vriend of vriendin in de Tandem Bike-modus, waarin twee spelers één voertuig besturen. Spelers ontvangen nu direct een melding wanneer een vriend hun score verslaat en kunnen deze meteen proberen te verbeteren. Door het voltooien van tracks en contracten vergaar je Fame, allemaal met het doel om de ultieme Trials-kampioen te worden. Elke speler streeft zijn of haar carrière na in een League. In de League veroveren spelers een reeks van tracks over de hele wereld voordat ze beginnen aan de Stadium Finals. De Stadium Finals omvatten een groot evenement dat acht spelers tegenover elkaar zet in een eliminatiecompetitie gedurende drie heats. De beste spelers ontgrendelen een nieuwe League en zetten zo hun reis voort. De Standard en Gold Editions van Trials Rising zijn nu te pre-orderen. Spelers die pre-orderen ontvangen het Jungle Rider Pack en het Wild West Rider Pack. Elk van deze pakketten bevat vijf items voor de coureur en één item voor de motor. De Trials Rising Standard Edition bevat de basisgame. De Trials Rising Gold Edition bevat de basisgame en de Expansion Pass met twee grote DLC’s en meer.
21/08 13u30  SOULCALIBUR VI toont tweede verhaalmode en personage Tira Libra of Soul is de tweede verhaalmode in SOULCALIBUR VI, naast de eerder aangekondigde Chronicle of Souls-mode. In deze mode kunnen spelers hun eigen vechter creëren waarna ze de wereld doorkruisen op hun quest een nieuwe villain tegen te houden met het verzamelen van de Soul Edge-scherven. Spelers kunnen hun unieke personages aanpassen door duizenden verschillende combinaties te maken. Voordat zij de grootte, gezichtskenmerken, haarstijl, kleding, bepantsering en natuurlijk wapens en vechtstijl hebben aangepast, kunnen zij kiezen uit 16 verschillende rassen, waaronder de mens, reptiel of zelfs een levend skelet! Daarnaast is Tira, de Bird of Death, aangekondigd als bonuspersonage voor degenen die de Season Pass hebben gekocht. Tira wordt ook als losse DLC beschikbaar.
21/08 12u00  Niet één maar twee trailers van Assassin's Creed Odyssey In twee nieuwe trailers zien we Alexios en Kassandra, de twee hoofdpersonages van de nieuwste Assassin's Creed. Je zal het moeten opnemen tegen huurmoordenaars en onderweg kom je ook nog mythische wezens tegen uit het oude Griekenland. Zo maken spelers onder meer kennis met de Nemeïsche leeuw, die door zijn gouden vacht zeer lastig te doden is, de Lykaon wolf, een boosaardig beest dat is vervloekt door de goden zelf, en Kallisto de beer, de boze moeder van de Arcadiërs. Daarnaast gaan spelers het gevecht aan met angstaanjagende mythische wezens, geïnspireerd door de beroemdste Griekse legendes, zoals Medusa.   De mysterieuze Cult van Kosmos heeft het bestaan ​​van een krachtig artefact ontdekt dat ze gebruiken om hun invloed in heel Griekenland uit te breiden en leiders te manipuleren. De gemaskerde figuren willen de ultieme controle over Griekenland krijgen en doen zich voor als politici, handelaren, piraten, generaals en verbergen zich zelfs tussen de vermeende bondgenoten van de speler.
21/08 12u00  Bijna 20 minuten gameplay van langverwachte Life is Strange 2 Meteen ook dezelfde scene die gamescom-bezoekers deze week op de beursvloer kunnen spelen om het begin van de reis van de broers te beleven. Daarbij ontdekken ze de manifestatie van een nieuwe kracht, die het leven van Sean en Daniel voorgoed zal veranderen.
21/08 11u45  Kippenvel bij zien van trailer Ace Combat 7: Skies Unknown Net als in de eerdere delen wordt ook deze Ace Combat 7 weer vergezeld door een epische soundtrack en cutscenes die alles een heel cinematische feel geven. Spelers maken deel uit van de Penitentiary Unit, een militaire strijdmacht die volledig bestaat uit criminelen die gemakkelijk gemist kunnen worden. De game bevat nieuwe wapens en vluchtbesturing. “Het team en ik hebben ijverig gewerkt aan een ervaring die een nieuw hoofdstuk boordevol actie aan de ACE COMBAT-serie toevoegt, maar nog belangrijker, die jouw tijd waard is. Dank jullie allen nogmaals voor jullie geduld, steun en voortdurende enthousiasme en we zien jullie snel in het luchtruim!”, aldus Kazutoki Kono, Ace Combat 7 Brand Director. Ik kijk er halsreikend naar uit.
21/08 11u30  Punkkostuum voor Spider-Man in nieuwe (en grappige) video In nieuwe bovenstaande video zien we trouwens ook een glimps van enkele outfits van onze spinnenheld met bijhorende special abilities. Het worden nog een lange drie weken, maar op 7 september kunnen we eindelijk met de game aan de slag!
21/08 11u30  Is Atomic Heart één van de mooiste games van het moment? Daarbovenop komt daar nog de bonus bij dat Atomic Heart één van de mooiste games van het moment lijkt te worden, niet in het minst dankzij de nieuwe ray-tracing-technologie waarmee NVIDIA gisteren mee uitpakte tijdens haar keynote. Technische termen als Ambient Occlusion, RTX-schaduwen en realistische lichtreflecties vliegen rond onze oren, maar aan het eind van de dag komt het er gewoon op neer dat de game visueel vrij fantastisch te noemen is.
21/08 11u15  Laatste trailer One Piece World Seeker ziet er goed uit Komt daar met One Piece World Seeker verandering in? De stille hoop is er. Bovenstaande trailer is ongetwijfeld al de sterkste video die verschenen is rond de game en we kunnen er twee dingen uit opmaken: er lijkt wel wat verhaal en diepgang in te zitten en we mogen oude bekenden als Kizaru, Fujitora en Rob Lucci verwachten. Klinkt al niet slecht voor longtime One Piece-fans! One Piece World Seeker staat nog steeds gepland voor een release dit jaar op PlayStation 4, Xbox One en pc als onderdeel van de ONE PIECE Big Projects.
21/08 11u00  Gloednieuwe battle royale-game STORMDIVERS aangekondigd Het spel speelt zich af in de toekomst. Je speelt vanuit derderpersoonsperspectief en moet temidden van een zogenaamde nano-storm trachten te overleven. 'We begonnen met de ontwikkeling van STORMDIVERS toen battle royale nog een niche-spelmode was. Je mag heel snelle gameplay verwachten en verschillende classes en events. Het is meer dan zomaar de zoveelste battle royale-game,' zo laat CEO Ilari Kuittinen weten. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar je kan je wel opgeven om deel te nemen aan de bèta via de officiële website van het spel.
21/08 11u00  Bergen indiegames voor Nintendo Switch in nieuwe video Aan kwantiteit geen gebrek voor Nintendo Switch-bezitters. De multiplayer-shooter Morphies Law is net uit, Monster Boy and the Cursed Kingdom moeten platformliefhebbers plezieren en ook breinbrekers als Baba Is You kunnen voor wat educatiever plezier zorgen. De volledige lijst aan indiegames kan je in bovenstaande video terugvinden.
21/08 10u00  Waanzinnige tornado-gameplay van Just Cause 4 Just Cause 4 zou het verhaal brengen rond hoofdpersonage Rico Rodriguez, de kerel die moeiteloos z'n parachute en wingsuit combineert om halsbrekende stunts uit te halen. Over die twee zaken gesproken: een extra laagje diepgang is nu in de game verwerkt in de vorm van windstromen. De richting en sterkte van de wind zullen zowel de besturing als de actie beïnvloeden.
21/08 09u15  Iedereen zal Battlefield V kunnen spelen vanaf 6 september Spelers zullen zich trouwens kunnen uitleven op twee strijdtonelen: de Rotterdam-map in de Conquest-mode en de Arctic Fjord-map in zowel Conquest als Grand Operations. Ook op gamescom - dat vandaag officieel van start gaat in Keulen - is de game speelbaar op pc en Xbox One X. Daarbovenop heeft NVIDIA een demonstratie gegeven van haar nieuwe RTX-technologie met een live demo van Battlefield V op pc, waarin real-time ray tracing centraal staat als rendertechniek. De NVIDIA RTX 20-kaart zou een beest zijn als het aankomt op het imiteren van realistische lichtreflecties. Het moet gezegd: in bovenstaande video ziet het er alvast indrukwekkend uit.
20/08 18u00  Zeeslagen staan centraal in nieuw Odyssey-videodagboek Naast het eerder verschenen RPG-videodagboek, en iets later de combat, staat in een nieuw videodagboek de naval combat centraal.
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 16u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/08 17u45  Volg LIVE de GeForce Gaming Celebration(Video live van op gamescom)De GeForce Gaming Celebration van NVIDIA start op maandag 20 augustus om 18:00 uur CET en gaat door in het Palladium, Schanzenstraße 36, 51063 Köln. NVIDIA belooft ons volgens het persbericht spectaculaire verrassingen! Bekijk een live video van NVIDIA op www.twitch.tv
20/08 16u45  Hitman 2: World of Assassination aangekondigdHet zogeheten Hitman Legacy Pack bevat alle zes locaties (Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido) als downloadbare content (DLC) en verschillende nieuwe kenmerken van Hitman 2. Het bevat een gloednieuw progressiesysteem, de toevoeging om je te verschuilen in struiken en menigten die nog realistischer zijn weergegeven, beeld-in-beeldmodus, strategisch gebruik van spiegels, verbeterde gevechts-AI, nieuwe spel-items zoals een aktetas, pijltjesgeweer, stungranaten enz., nieuwe moeilijkheidsniveaus en nog veel meer!Doordat aan World of Assassination continu nieuwe elementen, gamemodi en locaties uit vorige games toegevoegd worden aan Hitman 2, biedt World of Assassination een ervaring die nooit stopt met groeien of met het uitdagen van spelers. Hiermee wordt het verleden, heden en de toekomst van Hitman gedefinieerd.
20/08 16u45  Go Vacation"Beetje een teleurstelling"Waarom wel Voor elk klimaat wat wils De insteek van ‘Go Vacation’ is best interessant te noemen. Je wordt op een gigantisch eiland gedropt, Kawawii genaamd, waarop je jouw virtuele sporthart kan ophalen. Zo tekenen er meer dan 50 verschillende sporten present. Deze sporten, die je zowel in je eentje als met vrienden kan spelen, zijn op z’n minst divers te noemen. Zo kan je onder andere aan de slag met sneeuwscooterraces, schansspringen, minigolf, deltavliegen, vissen, raften, duiken, surfen en formatiespringen. Al deze sporten zijn verdeeld over 4 grote gebieden of resorts genaamd: het strand-, berg-, city- en sneeuwresort.[img:1] Virtuele viervoeters De makkelijkste manier om Kawawii te verkennen is beroep te doen op de lokale gidsen die je met plezier van de ene sport naar de andere sturen. Het handige hieraan is dat je een voor een de verschillende sporten leert kennen die in het betreffende gebied te spelen zijn. Wanneer je 20 sporten hebt geprobeerd, krijg je zelfs een persoonlijke villa. Van hieruit kan je het eiland verder verkennen. Je kunt bijvoorbeeld ook een hondeneigenaar worden, waarna jouw trouwe viervoeter je overal volgt. Naast het verzamelen van honden kan je ook nieuwe outfits verzamelen. Dit zorgt voor enige diepgang, maar veel hoef je er echter niet van te verwachten.
20/08 15u00  Total War: Three Kingdoms gamescom-demo toont nieuwe featuresKan je niet afreizen, dan moet je de bovenstaande video zeker checken.
20/08 14u45  Battle Royale FPS Fear the Wolves volgende week in Early AccessLees meer >
20/08 13u15  Dit mag je allemaal verwachten van co-op shooter Strange BrigadeRebellion heeft nu, naar aanleiding van de nakende release op 28 augustus van deze game, een overzichtstrailer van maar liefst zes minuten vrijgegeven waarin we er nogmaals aan herinnerd worden wat deze titel allemaal onder de motorkap heeft steken. En geloof me, dat is heel wat! We krijgen nieuwe levels te zien, maken kennis met de Score Attack en Horde Modus, en krijgen meer zicht op de campagne.
20/08 12u45  Space Hulk: Tactics gameplay trailerIn deze turn based strategiegame nemen de Space Marine Terminators, genetisch gemodificeerde supersoldaten, voorzien van een stevig pantser en zware wapens, het op tegen de buitenaardse Genestealers. Dit in een strijd om de mensheid te redden van de ondergang. De game verschijnt op 9 oktober, en dat op PlayStation 4, Xbox One en pc.
20/08 10u45  ASUS Republic of Gamers kondigt nieuwe gaminglaptops aanInformatie overgenomen uit persberichten Beginnen doen we met de 17,3’’ Strix SCAR II (GL704), de allereerste 17,3’’ gaming laptop met extreem dunne randen, razendsnelle display en krachtige gaming features. Hoofdkenmerken: De meest compacte 17’’ gaming laptop: Door extreem dunne randen, past het 17,3' display in een 15,7’’ chassis. Hierdoor is het de eerste laptop in zijn klasse die minder dan 400 mm breed is. Ontworpen voor FPS-games: Contrasterende Kevlar- en camouflage-texturen, Aura Sync RGB-belichting, desktop-style keyboard en een HyperCool Pro koelsysteem. Gemaakt voor de meest veelzijdige ervaring: Uit te rusten met Intel Core i7-8750H, NVIDIA GTX 1060, 32GB DDR4 RAM, 802.11ac Wave 2 Wi-Fi, 4K UHD en G-SYNC outputs. Armoury Crate-software: Handig platform regelt meerdere settings vanuit één centraal punt [img:1 small-left]De laptop heeft een 17,3’’ display (in een 15.7’’ behuizing) met een refresh rate van 144Hz, 3 ms responstijd en complete sRGB-dekking. De Strix SCAR II toont indrukwekkende visuals, maar levert op draagbaarheid niets in. De SCAR II GL704 is uitgerust met krachtige componenten en innovaties, waaronder de nieuwste 8th Generation Intel processoren – tot Core i7-8750H — en een NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU met 6GB aan video RAM.
20/08 10u30  Tien jaar gamescomTijd voor een terugblik Het is niet meer dan twee uur rijden, maar toch: ieder jaar gooi ik m'n wagen eventjes aan de kant op de Raststätte van Frechen-Nord, op zo'n 17 kilometer van mijn eindbestemming, om nog eventjes een laatste keer adem te halen voor de rest van de week. De skyline van Keulen, een Duitse stad met ongeveer een miljoen inwoners, doemt vanop dit licht verhoogde plateau voor me uit als een luchtspiegeling uit staal en beton. Dit is de stad die de komende week weer compleet zal worden ge-owned door 350.000 gamers, enkele tienduizenden types uit de videogame-industrie, en sujets zoals mezelf: zij die zich ergens in het midden van die twee categorieën ophouden. Ik landde er de eerste keer in 2009. gamescom was toen nog min of meer de verderzetting van een al enkele jaren eerder georganiseerde jaarlijkse videogameconventie in het veel dieper in het land liggende Leipzig, maar ging vanaf het eerste jaar al zijn eigen leventje leiden. Alleen al in 2009 maakten we er de aankondiging van Fable III mee, en stalen gamehuizen Sony PlayStation en Electronic Arts er de show met een weidse persconferentie. We vonden dat raar in 2009, want de videogamesector had net zijn eerste crisis achter de rug. Maar de kermis bleef ook de daaropvolgende jaren aanhouden, en ook Microsoft stak in Keulen geregeld een tandje bij met een enorme mediashow.[img:3]
20/08 10u15  Rainbow Six Siege: Operation Grim Sky geeft zich blootOperation Grim Sky introduceert de nieuwe aanvaller Maverick en verdediger Clash, samen met de compleet herontworpen iconische map Hereford Base. Deze map wordt de eerste volledige map rework van Rainbow Six Siege ooit. Year 3 Season 3 voegt een aantal game-changing elementen toe, waaronder een nieuwe hard-breaching methode, een eerste verdediger uitgerust met een schild, aanpassingen aan verkeerde uitlijning van de wapenvizieren en aanpassingen aan Operator Idle Pick. Operation Grim Sky is in september beschikbaar. In Operation Grim Sky krijgt Rainbow's Urban Tactical Response Team, met codenaam Grim Sky (of GSUTR), twee rekruten: Clash, van de Londense Metropolitan Police Service (MPS) en Maverick, van The Unit. Clash is opmerkelijk vanwege haar Crowd Control Electro (CCE) Shield, dat tasers gebruikt om nabije vijanden te vertragen en te verwonden, pushes te ontmoedigen en terugtrekken aan te moedigen. Maverick snijdt met zijn Suri Torch gadget, een krachtige snijbrander, door oppervlakken heen op een bijna onhoorbaar niveau, wat tevens werkt op versterkte muren. Operation Grim Sky bevat daarnaast het iconische doch vernieuwde Hereford Base trainingskamp, wat de eerste map wordt die een volledige rework ontvangt. De testserver voor Operation Grim Sky gaat op 20 augustus live op PC. Deze geeft spelers de mogelijkheid om de aankomende gameplayvernieuwingen te testen. Spelers worden vervolgens uitgenodigd om de problemen die ze ondervinden op het R6 Fix-platform in te dienen, zodat deze opgelost kunnen worden voor de volledige release van Operation Grim Sky in september.
20/08 09u30  Dead Cells"Pracht van een spel"Waarom wel? Een perfecte mix van skill en geluk Dead Cells is een mix van genres en combineert uiteenlopende mechanics uit al die verschillende hoeken, waarvan de meest prominente fast-paced combat, exploratie en randomization zijn. Je herkent er trekjes in van metroidvania, action rpg’s, roguelikes en platformers – developer Motion Twin omschrijft het zelf als “roguevania”. Meestal is het geen slim idee om te veel hooi op de vork te nemen op vlak van gameplay, maar in het geval van Dead Cells sluit alles naadloos op elkaar aan.[img:9 title:'Iedere keer dat je sterft begin je weer van nul en verlies je al je wapens, upgrades, geld en cells die je op dat moment ronddroeg.'] Je start op het gemak en de game introduceert je rustig tot de combat en beweging, die des te intenser worden hoe verder je raakt. Combat en beweging onder de knie krijgen is cruciaal en vormt de hoeksteen van Dead Cells. Alles draait rond het in stukken schieten, hakken, platmeppen en doorklieven van hordes skeletten, geesten, bloedzuigers en ga zo maar door, maar eveneens het herkennen van vijandige aanvalspatronen en ontwijken van inkomend gevaar. De helft van je succes heb je dus te danken aan jezelf, de tijd en effort die je pompt in het aanleren van alle vijanden, aanvalspatronen of het inschatten van je movement – kortom, je eigen mechanische vaardigheid dus.
17/08 20u30  Zombies maken eind deze maand intrede in Far Cry 5Schakel zombies uit in zeven verschillende zombie-maps die zijn gebouwd met de Far Cry Arcade-editor om een wereldwijde zombie-uitbraak te voorkomen. Dead Living Zombies koppelt spelers met Guy Marvel, de legendarische filmregisseur uit Far Cry 5 die een zwak heeft voor epische zombies. Spelers verkennen zeven verschillende filmscenario’s waarin ze worden geconfronteerd met zombiehordes over daken, door landbouwgrond, militaire bases en meer. Na het voltooien van elke map ontgrendelen spelers de nieuwe Score Attack-modus, waarmee spelers wapens en uitrusting ontgrendelen met driesterrenbeoordelingen. Deze zijn tevens te gebruiken in de hoofdcampaign.
17/08 20u15  Nieuwe gameplaytrailer voor Divinity: Original Sin 2De trailer geeft inzicht in hoe de gedetailleerde character creation werkt, waarbij spelers keuzes te over krijgen met betrekking tot plot, crafting en conversaties, en ook de uitgebreide nieuwe dialoog die voorkomt in het volledig herschreven derde hoofdstuk. Spelers krijgen ook een kijk op de battle gameplay, inclusief alle nieuwe moves, spreuken en omgevingen die je kunt gebruiken om de zwakheden van je tegenstanders uit te buiten. Daarnaast geeft de trailer ook de split screen co-op in Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition weer en de herwerkte Arena Mode met solo gameplay, online multiplayer PVP en pass-the-controller Hot Seat mode. Arena Mode introduceert ook zestien characters in de game, waaronder characters die voor het eerst hun opwachting maken zoals Malady, Zandalor, en Radeka, elk met hun eigen unieke skill set en vaardigheden.
17/08 10u00  Releasedatum Spyro schuift twee maanden opDe release van de platformer is opgeschoven naar 13 november, wat zoveel betekent als een kleine twee maanden uitstel. Ook de reden werd meegedeeld. Zo maakte ontwikkelaar Toys for Bob aan dat de game meer liefde en zorg nodig heeft. 't Is dus nog even op de tanden bijten, helaas ... [img:1]
17/08 10u00  For Honor in-game event Reigning Inferno vanaf nu beschikbaarHet event introduceert de Infernal Dominion-modus. Spelers worden door de vlammenzee gedwongen te kiezen tussen een gevecht van dichtbij of het nemen van een risico en de vlammen te trotseren. Daarnaast bevat Reigning Inferno exclusieve tijdelijke beloningen zoals nieuwe wapens met vuurthema, Battle Outfits, Faction Ornaments en een vurig nieuw Mood-effect. Volledig nieuwe Mask Outfits, evenals een nieuwe Emote, zijn ook beschikbaar tijdens het Reigning Inferno-event. Na de introductie van dedicated servers en nieuwe trainingsmodi blijft For Honor groeien met de release van For Honor Marching Fire op 16 oktober op PlayStation 4, Xbox One en pc. Deze uitbreiding bevat de gloednieuwe Wu Lin-factie, een 4v4-kasteelbelegering in de Breach-modus, onbeperkte PvE-content en meer.
16/08 19u30  Zo 'hitman' je in Hitman 2Ook in Hitman 2 zal je je kunnen laten gaan. Het mooiste bewijs is deze trailer die het een en ander uitlegt. Zo wordt het net zoals in Hitman mogelijk om in het publiek op te gaan, de locaties te mis- of gebruiken en uiteindelijk je doel om te leggen. Hitman 2 verschijnt op 13 november.
16/08 19u15  Ook Generation Zero laat nog wat gameplay zienGeneration Zero plaatst je in een wereld die bevolkt wordt door vijandelijk robots. Je moet het tegen hen opnemen met tot drie medespelers. Meer woorden ga ik er niet aan vuilmaken, want alles wordt haarfijn uitgelegd in bijgevoegde trailer.
16/08 19u00  Daymare: 1998 laat zich eindelijk nog eens zienDaymare: 1998 staat nog steeds op de planning, al is het voorlopig nog altijd niet geweten wanneer we het spel mogen verwachten. Vandaag werd er echter een gameplay teaser gepubliceerd, al krijgen we ook hier niets van extra info. Dan wachten we nog maar een beetje, zeker ...
16/08 18u00  Door Blizzard aan ons bevestigd: Diablo III komt naar de Switch!Een Blizzard-game op een Nintendoconsole? Het is al geleden van de StarCraft-versie voor Nintendo 64, toch alweer achttien jaar geleden (de Game Boy Advance-niemendalletjes Blackthorne, Lost Vikings en Rock 'n' Roll Racing, laatste restanten van Blizzard Entertainments verre verleden als conversiestudio, tellen we eventjes niet mee). Maar het gamelabel maakt dit najaar een grote rentrée op de Nintendo Switch met Diablo III: Eternal Collection, een aangepaste versie voor de console. Die zal een volle richtwinkelprijs van 60 dollar hebben, en alle content bevatten die nu in de inmiddels twee jaar oude Ultimate Evil Edition zit: de basisgame dus, plus uitbreidingen Reaper of Souls en Rise of the Necromancer en andere extra content die na de initiële release verscheen.[img:2 title:Ganondorf in m'n Diablo III?! Yuuuup!] Aangepast aanbod Maar dat aanbod werd enigszins aangepast aan het nieuwe platform, zegt associate producer Matt Cederquist: de Adventure Mode uit Reaper of Souls, normaal een brok endgamecontent voor spelers die de verhaallijn hebben uitgespeeld, zal meteen speelbaar zijn omdat ze bij uitstek gebruikmaakt van de multiplayercapaciteiten van de Switch: de Diablo III-versie zal namelijk met vier spelers tegelijkertijd kunnen worden gespeeld, ofwel op hetzelfde toestel met aangesloten controllers, ofwel met vier aan elkaar gelinkte Switches. 'Je zult meteen in Adventure Mode kunnen duiken', zegt Cederquist. 'Er is geen drempel om de multiplayermogelijkheden aan te vatten.'[img:33 right]
16/08 16u15  Gear.Club Unlimited 2Body: In Gear.Club Unlimited 2 race je in meer dan 250 races, verdeeld over kampioenschappen, missies en uitdagingen. Verken maar liefst 3000 kilometer aan routes en koers door de Alpen, het Yellowstone Park, woestijnen en langs de Middellandse Zee. Gear.Club Unlimited 2 bevat ruim vijftig gelicenseerde wagens van onder andere prestigieuze merken als Porsche, Dodge, Lotus en McLaren. Je kunt bovendien je eigen garage inrichten en je auto’s naar wens aanpassen. Maak jouw auto’s in alle opzichten uniek, zodat ze aansluiten bij jouw eigen rijstijl. Samen sta je sterk! Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten, en kun je deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content. Of laat je vrienden zien wie de baas is, in de lokale multiplayermodus die tot vier spelers tegelijk laat spelen!
16/08 16u15  Gear.Club Unlimited 2 aangekondigd met trailerErg lang moeten fans niet wachten, want nog dit najaar zou Gear.Club Unlimited 2 in de winkelrekken moeten liggen. Helaas enkel voor Nintendo Switch, waardoor de overige gamers het spel op hun buik kunnen schrijven. In Gear.Club Unlimited 2 race je in meer dan 250 races, verdeeld over kampioenschappen, missies en uitdagingen. Verken maar liefst 3000 kilometer aan routes en koers door de Alpen, het Yellowstone Park, woestijnen en langs de Middellandse Zee. Gear.Club Unlimited 2 bevat ruim vijftig gelicenseerde wagens van onder andere prestigieuze merken als Porsche, Dodge, Lotus en McLaren. Je kunt bovendien je eigen garage inrichten en je auto’s naar wens aanpassen. Maak jouw auto’s in alle opzichten uniek, zodat ze aansluiten bij jouw eigen rijstijl. Samen sta je sterk! Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten, en kun je deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content. Of laat je vrienden zien wie de baas is, in de lokale multiplayermodus die tot vier spelers tegelijk laat spelen!
16/08 16u00  Twee trailers tonen heel wat van The Quiet ManTerwijl de ene trailer zich focust op de combat van het spel, doet de andere trailer het met het verhalende onderdeel van het spel. Zo wordt een zangeres ontvoerd door een gemaskerde man en het is aan hoofdrolspeler Dane om het hoe, wat en waarom te achterhalen in een voor hem erg stille wereld. Hij is namelijk doof, maar dat houdt hem niet tegen om zijn missie serieus te nemen. The Quiet Man is deels film en deels game. Terwijl de rustige stukken gefilmd zijn, schakelt het geheel naadloos over naar 'game' voor de vechtscènes. Tijdens gamescom ga ik ermee aan de slag en mijn indruk kan je hier dan lezen.  
16/08 15u45  Ronkende motoren in nieuwe F1 2018-gameplaytrailerEerder deze week publiceerde ontwikkelaar Codemasters een trailer van hun nieuwste F1-project en vandaag is het opnieuw zover. De nieuwe trailer laat een levensechte recreatie van de sport zien, waar spelers wereldwijd vanaf 24 augustus 2018 van kunnen genieten op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De lancering van de game vindt plaats in het hetzelfde weekend als waarin het seizoen weer wordt hervat met de iconische Grand Prix van België. 
16/08 15u45  Nieuwe trailer en releasedatum voor Tropico 6Voor Tropico 6 is dat niet anders. Zo publiceert Kalypso Media een nieuwe trailer naar aanleiding van gamescom. Helaas is het niet allemaal goed nieuws, want ondertussen werd ook bekendgemaakt dat Tropico 6 niet meer voor dit jaar is. De game verschijnt in januari volgend jaar voor pc, terwijl consolegamers nog tot de zomer van 2019 moeten wachten.  Aan de slag gaan met El presidente himself is dus nog niet voor direct.
16/08 15u30  Korte teaser voor StormdiversDe ontwikkelaar van onder andere Resogun heeft met Stormdivers weer wat nieuw in de pijpleiding zitten. Veel informatie over de game is er niet bekend, maar daar komt volgende week verandering in. Housemarque zal de games tijdens gamescom officieel onthullen, waardoor we eindelijk van details voorzien zullen worden! Ondertussen moeten we het stellen met een erg korte teaser.
16/08 15u30  Vechten in straten van Rotterdam in gamescom-trailer Battlefield V!Weer een fantastische trailer trouwens met het klinkende nummer 'House of the Rising Sun' - oorspronkelijk van The Animals, de herwerking in de trailer komt van Audiomachine - dat de boel nog wat verder opzweept. De game staat nog steeds gepland voor een release op pc, Xbox One en PlayStation 4 op 19 oktober. En bedriegen m'n ogen me of zien we aan het eind van de video de eerste glimps van de battle royale-mode?
16/08 14u30  PlayStation VR zorgt voor nieuwe mijlpaalHet Japanse bedrijf maakte vandaag bekend dat er reeds drie miljoen PlayStation VR-toestellen over de toonbank gingen. Geen slecht resultaat dus, want het is veruit de populairste VR-bril. In oktober wordt de PlayStation VR twee jaar, dus het is hoe dan ook een schitterend resultaat! [img:1]
16/08 12u45  The PersistenceSlecht voor je hartVorige week bezocht ik twee dagen lang Phantasialand en ik besef nog steeds niet hoe mensen vrijwillig in de Talocan stappen. Die attractie schudt je langs alle kanten door elkaar en daar kom je ongetwijfeld misselijk uit. In dezelfde lijn begrijp ik ook nog steeds niet waarom mensen vrijwillig horrorgames spelen. Resident Evil 7, Here They Lie en Outlast zijn maar enkele voorbeelden waarbij het haar op mijn rug spontaan gaat lopen. Soms dien ik mij echter op te offeren om een dienst te bewijzen voor de mensheid en bij The Persistence is dat dus het geval. Ik deed twee Wees gegroetjes, maakte het kruisteken en ging dan maar met de game aan de slag. Helaas … [img:1] Overleven Hoewel ontwikkelstudio Firesprite geen belletje deed rinkelen bij mij, blijkt dat ze instonden voor een van de PlayStation 4-launchgames: The Playroom. Daarna zorgden ze ook nog voor The Playroom VR en toonden ze hun kunsten met een PlayStation Vita-game. Hun nieuwste project is The Persistence en die game is exclusief met PlayStation VR te spelen. En zoals je weet gaan virtuele realiteit en horror helaas hand in hand. Sony catalogiseert de game als een angstaanjagende actie-roguelike survival horrorgame en daarmee weet je zowat wat de game inhoudt. Met diverse elementen van verschillende games, waaronder Alien: Isolation en het onlangs uitgebrachte DOOM VFR, moet The Persistence voor heel wat schietplezier en schrikmomenten zorgen.
16/08 12u30  Weer wat nieuwe gameplay van Spyro the Dragon Reignited TrilogyIn bovenstaande video zien we een glimps van het level 'Hurricos' uit Spyro the Dragon 2. De nieuwe belichting, animaties, herwerkte muziek, textures, resolutie en visuele effecten moeten van deze Spyro the Dragon Reignited Trilogy dé Spyro-ervaring buit uitstek maken. En daar lijkt ontwikkelaar Toys for Bob wonderwel in te slagen.
16/08 10u00  De nieuwe Sniper Ghost Warrior-game neemt afscheid van open wereld[img:1 left]Sniper Ghost Warrior Contracts dropt de speler in de Siberische wildernis en introduceert - zoals de naam al doet vermoeden - het contractsysteem. Geen open wereld meer zoals in deel drie, maar afzonderlijke scenario's waarin telkens een missie centraal staat. Er zal een duidelijk hoofddoel zijn per missie, maar ook een secondary objective waardoor je bonusgeld kan verdienen. 'We waren te ambitieus in termen van schaal in Sniper Ghost Warrior 3, maar we hebben hieruit geleerd,' zo laat Chief Executive Officer Marek Tymiński weten. 'Sniper Ghost Warrior Ghost Contracts zal nog steeds een breed design hebben qua missies - je hebt keuzes - maar het speelt zich niet af in een open wereld. We kiezen voor meer tactische overwegingen en herspeelbaarheid, zowel in de single player-campagne als in multiplayer.' De game staat gepland voor een release in 2019 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.
16/08 09u30  Beetje New York-sightseeing in nieuwe trailer Spider-ManIn de nieuwe trailer staat New York centraal. De wereldstad is de thuisbasis van onze spinnenheld en lijkt één van de mooiste openwereldlocaties ooit te worden in een game. Ontwikkelaar Insomniac Games mag trots zijn (al vellen we ons definitieve oordeel in september, natuurlijk). Passeren onder meer de revue: de Avengers-toren, de Sanctum Sanctorum van Dr. Strange en Oscorp Industries.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Beetje New York-sightseeing in nieuwe trailer Spider-Man16/08 09u30 - 9lives: In de nieuwe trailer staat New York centraal. De wereldstad is de thuisbasis van onze spinnenheld en lijkt één van de mooiste openwereldlocaties ooit te worden in een game. Ontwikkelaar Insomniac Games mag trots zijn (al vellen we ons definitieve oordeel in september, natuurlijk). Passeren onder meer de revue: de Avengers-toren, de Sanctum Sanctorum van Dr. Strange en Oscorp Industries.
0x De nieuwe Sniper Ghost Warrior-game neemt afscheid van open wereld16/08 10u00 - 9lives: [img:1 left]Sniper Ghost Warrior Contracts dropt de speler in de Siberische wildernis en introduceert - zoals de naam al doet vermoeden - het contractsysteem. Geen open wereld meer zoals in deel drie, maar afzonderlijke scenario's waarin telkens een missie centraal staat. Er zal een duidelijk hoofddoel zijn per missie, maar ook een secondary objective waardoor je bonusgeld kan verdienen. 'We waren te ambitieus in termen van schaal in Sniper Ghost Warrior 3, maar we hebben hieruit geleerd,' zo laat Chief Executive Officer Marek Tymiński weten. 'Sniper Ghost Warrior Ghost Contracts zal nog steeds een breed design hebben qua missies - je hebt keuzes - maar het speelt zich niet af in een open wereld. We kiezen voor meer tactische overwegingen en herspeelbaarheid, zowel in de single player-campagne als in multiplayer.' De game staat gepland voor een release in 2019 op pc, PlayStation 4 en Xbox One.
0x Weer wat nieuwe gameplay van Spyro the Dragon Reignited Trilogy16/08 12u30 - 9lives: In bovenstaande video zien we een glimps van het level 'Hurricos' uit Spyro the Dragon 2. De nieuwe belichting, animaties, herwerkte muziek, textures, resolutie en visuele effecten moeten van deze Spyro the Dragon Reignited Trilogy dé Spyro-ervaring buit uitstek maken. En daar lijkt ontwikkelaar Toys for Bob wonderwel in te slagen.
0x The Persistence16/08 12u45 - 9lives: Slecht voor je hartVorige week bezocht ik twee dagen lang Phantasialand en ik besef nog steeds niet hoe mensen vrijwillig in de Talocan stappen. Die attractie schudt je langs alle kanten door elkaar en daar kom je ongetwijfeld misselijk uit. In dezelfde lijn begrijp ik ook nog steeds niet waarom mensen vrijwillig horrorgames spelen. Resident Evil 7, Here They Lie en Outlast zijn maar enkele voorbeelden waarbij het haar op mijn rug spontaan gaat lopen. Soms dien ik mij echter op te offeren om een dienst te bewijzen voor de mensheid en bij The Persistence is dat dus het geval. Ik deed twee Wees gegroetjes, maakte het kruisteken en ging dan maar met de game aan de slag. Helaas … [img:1] Overleven Hoewel ontwikkelstudio Firesprite geen belletje deed rinkelen bij mij, blijkt dat ze instonden voor een van de PlayStation 4-launchgames: The Playroom. Daarna zorgden ze ook nog voor The Playroom VR en toonden ze hun kunsten met een PlayStation Vita-game. Hun nieuwste project is The Persistence en die game is exclusief met PlayStation VR te spelen. En zoals je weet gaan virtuele realiteit en horror helaas hand in hand. Sony catalogiseert de game als een angstaanjagende actie-roguelike survival horrorgame en daarmee weet je zowat wat de game inhoudt. Met diverse elementen van verschillende games, waaronder Alien: Isolation en het onlangs uitgebrachte DOOM VFR, moet The Persistence voor heel wat schietplezier en schrikmomenten zorgen.
0x PlayStation VR zorgt voor nieuwe mijlpaal16/08 14u30 - 9lives: Het Japanse bedrijf maakte vandaag bekend dat er reeds drie miljoen PlayStation VR-toestellen over de toonbank gingen. Geen slecht resultaat dus, want het is veruit de populairste VR-bril. In oktober wordt de PlayStation VR twee jaar, dus het is hoe dan ook een schitterend resultaat! [img:1]
0x Vechten in straten van Rotterdam in gamescom-trailer Battlefield V!16/08 15u30 - 9lives: Weer een fantastische trailer trouwens met het klinkende nummer 'House of the Rising Sun' - oorspronkelijk van The Animals, de herwerking in de trailer komt van Audiomachine - dat de boel nog wat verder opzweept. De game staat nog steeds gepland voor een release op pc, Xbox One en PlayStation 4 op 19 oktober. En bedriegen m'n ogen me of zien we aan het eind van de video de eerste glimps van de battle royale-mode?
0x Korte teaser voor Stormdivers16/08 15u30 - 9lives: De ontwikkelaar van onder andere Resogun heeft met Stormdivers weer wat nieuw in de pijpleiding zitten. Veel informatie over de game is er niet bekend, maar daar komt volgende week verandering in. Housemarque zal de games tijdens gamescom officieel onthullen, waardoor we eindelijk van details voorzien zullen worden! Ondertussen moeten we het stellen met een erg korte teaser.
0x Nieuwe trailer en releasedatum voor Tropico 616/08 15u45 - 9lives: Voor Tropico 6 is dat niet anders. Zo publiceert Kalypso Media een nieuwe trailer naar aanleiding van gamescom. Helaas is het niet allemaal goed nieuws, want ondertussen werd ook bekendgemaakt dat Tropico 6 niet meer voor dit jaar is. De game verschijnt in januari volgend jaar voor pc, terwijl consolegamers nog tot de zomer van 2019 moeten wachten.  Aan de slag gaan met El presidente himself is dus nog niet voor direct.
0x Ronkende motoren in nieuwe F1 2018-gameplaytrailer16/08 15u45 - 9lives: Eerder deze week publiceerde ontwikkelaar Codemasters een trailer van hun nieuwste F1-project en vandaag is het opnieuw zover. De nieuwe trailer laat een levensechte recreatie van de sport zien, waar spelers wereldwijd vanaf 24 augustus 2018 van kunnen genieten op de PlayStation 4, Xbox One en pc. De lancering van de game vindt plaats in het hetzelfde weekend als waarin het seizoen weer wordt hervat met de iconische Grand Prix van België. 
0x Twee trailers tonen heel wat van The Quiet Man16/08 16u00 - 9lives: Terwijl de ene trailer zich focust op de combat van het spel, doet de andere trailer het met het verhalende onderdeel van het spel. Zo wordt een zangeres ontvoerd door een gemaskerde man en het is aan hoofdrolspeler Dane om het hoe, wat en waarom te achterhalen in een voor hem erg stille wereld. Hij is namelijk doof, maar dat houdt hem niet tegen om zijn missie serieus te nemen. The Quiet Man is deels film en deels game. Terwijl de rustige stukken gefilmd zijn, schakelt het geheel naadloos over naar 'game' voor de vechtscènes. Tijdens gamescom ga ik ermee aan de slag en mijn indruk kan je hier dan lezen.  

Statistieken

Artikels:
29799
Gelezen:
3675
Aantal lezers nu:
20


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven