dinsdag 19 maart 2019, week 12


U bent nu hier: Meer nieuws van Knack pagina 2

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u30
 

Knack

Verbergen Tonen
19/03 00u15  Partijen eensgezind in klimaatdebat: België tegen 2050 klimaatneutraal In het Antwerpse Borgerhout hebben klimaatactivistes Anuna De Wever en Kyra Gantois maandagavond hun boekje 'Wij zijn het klimaat' voorgesteld, zowel aan het grote publiek als aan enkele prominente politici die er meteen over in debat mochten gaan. Dat leidde tot opvallende eensgezindheid van (extreem-)links tot rechts over de nood aan nieuw klimaatbeleid.
18/03 18u45  Schietpartij in Utrecht: 'Drie doden en vijf gewonden', vermoedelijke schutter opgepakt Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag drie doden en vijf gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
18/03 18u45  Parlementsvoorzitter sluit nieuwe stemming over ongewijzigd echtscheidingsakkoord uit Voorzitter John Bercow heeft maandag in een statement in het Britse Lagerhuis verklaard dat de regering van premier Theresa May het reeds verworpen echtscheidingsakkoord met de Europese Unie niet opnieuw ter stemming kan brengen indien de regeringsmotie 'substantieel dezelfde blijft'.
18/03 17u00  Schietpartij in Utrecht: 'Drie doden en vijf gewonden' Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag drie doden en vijf gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
18/03 17u00  'EU slaagt er niet in menswaardige opvang te bieden voor vluchtelingen Griekse eilanden' Artsen Zonder Grenzen roept Europese leiders op een einde te maken aan het schadelijke beleid dat vluchtelingen en migranten vasthoudt in de 'hotspots' op de Griekse eilanden.
18/03 16u45  Opnieuw Belgische IS-strijder ter dood veroordeeld in Irak In Irak is de Antwerpse Syriëstrijder Bilal Al Marchohi veroordeeld tot de dood door ophanging.
18/03 16u45  Geneesmiddelenagentschap lanceert campagne over medische hulpmiddelen Het FAGG wil mogelijke problemen met die medische hulpmiddelen in kaart brengen.
18/03 15u15  Schietpartij in Utrecht: 'Drie doden en negen gewonden' Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag drie doden en negen gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
18/03 14u45  Kwart thuislozen tussen 18 en 25 jaar oud: 'Er zijn jongeren die onder de radar van de jeugdzorg blijven' Een tijdje bij vrienden op de sofa logeren, dan naar een instelling verhuizen om later te ontsnappen en op straat te belanden. Wie zijn onze dak- en thuisloze jongeren?
18/03 14u45  Hoe Kia via Europa de internationale autowereld verovert Dé verrassing van de verrkiezing van 'Auto van het Jaar 2019' kwam van de Kia Ceed op plaats drie. Nochtans zetelen er geen Zuid-Koreaanse autojournalisten in de jury. De hoge score moet dus te maken met de intrinsieke kwaliteiten van de Ceed.
18/03 14u30  Terreuralarm na schietpartij op tram in Utrecht Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag meerdere gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
18/03 13u00  Terreurdreiging door schietpartij op tram in Utrecht Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag meerdere gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
18/03 13u00  Schietpartij op tram in Utrecht: wat we tot nu toe weten Het tramverkeer in de Nederlandse stad Utrecht is stilgelegd vanwege een schietpartij in een tram op het 24 Oktoberplein. Daarbij vielen meerdere gewonden, zo bevestigt de politie. Het dreigingsniveau in de hele provincie Utrecht is, voor het eerst, naar het allerhoogste niveau gebracht.
18/03 12u15  Psychologe Sarah Bal: 'Het huidige terugbetalingssysteem van De Block is niet fair' In therapie gaan vanwege relatie-, gedrags- of emotionele problemen is voor heel wat mensen nog steeds niet evident. Een unieke inkijk in de wereld van de psychotherapie moet die angst uit de wereld helpen. 'Het is zo belangrijk dat mensen zien wat goede therapeuten kunnen doen.'
18/03 12u00  Gewonden bij schietpartij op tram in Utrecht Het tramverkeer in de Nederlandse stad Utrecht is stilgelegd vanwege een schietpartij in een tram op het 24 Oktoberplein. Daarbij vielen meerder gewonden, zo bevestigt de politie.
Laatste update: vandaag om 0u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

5x Partijen eensgezind in klimaatdebat: België tegen 2050 klimaatneutraal19/03 00u15 - Knack: In het Antwerpse Borgerhout hebben klimaatactivistes Anuna De Wever en Kyra Gantois maandagavond hun boekje 'Wij zijn het klimaat' voorgesteld, zowel aan het grote publiek als aan enkele prominente politici die er meteen over in debat mochten gaan. Dat leidde tot opvallende eensgezindheid van (extreem-)links tot rechts over de nood aan nieuw klimaatbeleid.
1x Hoe een ruk naar links gematigde Democraten doet huiveren18/03 11u45 - Knack: In de nieuwe generatie Democraten in de VS voeren vooral de zelfverklaarde socialisten het hoge woord. Zij liggen mee aan de basis van een ruk naar links onder de Democratische presidentskandidaten. Anderen maken zich zorgen over de 'Corbynisering' van de partij, met onder meer antisemitisme als uitwas.
1x Gewonden bij schietpartij op tram in Utrecht18/03 12u00 - Knack: Het tramverkeer in de Nederlandse stad Utrecht is stilgelegd vanwege een schietpartij in een tram op het 24 Oktoberplein. Daarbij vielen meerder gewonden, zo bevestigt de politie.
1x Psychologe Sarah Bal: 'Het huidige terugbetalingssysteem van De Block is niet fair'18/03 12u15 - Knack: In therapie gaan vanwege relatie-, gedrags- of emotionele problemen is voor heel wat mensen nog steeds niet evident. Een unieke inkijk in de wereld van de psychotherapie moet die angst uit de wereld helpen. 'Het is zo belangrijk dat mensen zien wat goede therapeuten kunnen doen.'
1x Terreuralarm na schietpartij op tram in Utrecht18/03 14u30 - Knack: Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag meerdere gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
1x Hoe Kia via Europa de internationale autowereld verovert18/03 14u45 - Knack: Dé verrassing van de verrkiezing van 'Auto van het Jaar 2019' kwam van de Kia Ceed op plaats drie. Nochtans zetelen er geen Zuid-Koreaanse autojournalisten in de jury. De hoge score moet dus te maken met de intrinsieke kwaliteiten van de Ceed.
1x Schietpartij in Utrecht: 'Drie doden en negen gewonden'18/03 15u15 - Knack: Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag drie doden en negen gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
1x Geneesmiddelenagentschap lanceert campagne over medische hulpmiddelen18/03 16u45 - Knack: Het FAGG wil mogelijke problemen met die medische hulpmiddelen in kaart brengen.
1x Schietpartij in Utrecht: 'Drie doden en vijf gewonden'18/03 17u00 - Knack: Bij een schietpartij op een tram in Utrecht zijn maandag drie doden en vijf gewonden gevallen. Een terreuraanslag wordt niet uitgesloten. Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog.
1x Parlementsvoorzitter sluit nieuwe stemming over ongewijzigd echtscheidingsakkoord uit18/03 18u45 - Knack: Voorzitter John Bercow heeft maandag in een statement in het Britse Lagerhuis verklaard dat de regering van premier Theresa May het reeds verworpen echtscheidingsakkoord met de Europese Unie niet opnieuw ter stemming kan brengen indien de regeringsmotie 'substantieel dezelfde blijft'.

Statistieken

Artikels:
31267
Gelezen:
288
Aantal lezers nu:
34


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven