zondag 9 december 2018, week 49


U bent nu hier: Meer nieuws van InsideGamer

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u45
 

InsideGamer

Verbergen Tonen
09/12 10u00  LEGO Harry Potter Collection review - Het is zo fijn op Zweinstein Een remaster van het vrolijke LEGO Harry Potter. Eindelijk weer ronddolen op Zweinstein en eindelijk de twee games op één schijfje, zoals het hoort. Een visuele upgrade kon deze game goed gebruiken, maar heeft deze remaster ook extra content gekregen?
09/12 09u00  Q-n-A: Wat was je favoriete moment van The Game Awards? Tijdens de Game Awards zijn veel prijzen uitgereikt aan onder andere God of War als beste game van het jaar. Ook werd ons nieuwe games beloofd en grote aankondigingen. Dit rest de vraag voor deze Q-n-A: Wat was je favoriete moment van de Game Awards?
09/12 09u00  Toy Story 4: een romantisch speelgoedverhaal kan slagen Het was al een tijdje bekend dat Toy Story een vierde film ging krijgen. De releasedatum voor de film staat vast en eerder deze maand hebben we zelfs twee eerste teasers kunnen zien van Toy Story 4. Het volgende speelgoedverhaal wordt daarentegen een losstaande romantische film.
08/12 12u00  Dit heb je Gemist op InsideGamer - The Game Awards en Super Smash Bros. Ultimate Deze week stond in het teken van de grootste cross-overs in entertainmentmedia. Dit heb je gemist op InsideGamer.
08/12 10u00  Crackdown 101: alles wat je moet weten over de serie Als je dacht dat Fallout de koning van de dystopische toekomst is, dan presenteren we hier nog een gamereeks die eenzelfde setting heeft: Crackdown. De sfeer is een beetje minder rauw en iets idioter, maar ook in Crackdown zoeken we de verre onfortuinlijke toekomst op. Eentje waarin supersoldaten van The Agency het opnemen tegen de enorme criminaliteit die in Pacific City is ontstaan. Bendes moeten worden bevochten en het is aan jou en je mede-agenten om de vrede terug te brengen naar de stad. Maar, eigenlijk is er iets anders aan de hand.
08/12 10u00  WTF-update: Van der Linde Gang zijn beste vrienden In deze WTF-update is Thanos ook King of Games in Yu-Gi-Oh!, zijn de leden van de Van Der Linde Gang echte vrienden en ontmoeten we een buidelrat genaamd Pikachu.
07/12 17u30  De week van de cross-overs - Commentaar Dit was de week van de grootste cross-overs binnen entertainmentmedia. Martin en Jacco nemen het nieuws over Super Smash Bros. Ultimate en The Game Awards door. Ook wordt iedereen gillend gek vanwege de Avengers: Endgame-trailer.
07/12 17u00  Wat spelen we dit weekend? 8 en 9 december The Game Awards zijn uitgereikt, nieuwe games zijn aangekondigd en dan is er ook nog Super Smash Bros. Ultimate uitgekomen vandaag! Met andere woorden het wordt een druk weekend om het allemaal te verwerken. Wat spelen we dit weekend? In ieder geval heel veel Super Smash!
07/12 16u30  Een kort geschiedenislesje Smash Super Smash Bros is niet meer weg te denken uit de canon van Nintendo-games. Dat is ook niet zo vreemd als je je bedenkt dat Smash sinds het begin evenveel vechtgame als viering van alles Nintendo is geweest. Met Super Smash Bros. Ultimate op komst is dit hét moment om terug te blikken op de vier (of technisch gezien vijf) games die aan deze ultieme versie van de vechtgame voorafgingen.
07/12 14u30  Avengers Endgame-trailer uitgebracht Marvel heeft zojuist de Avengers 4-trailer gelanceerd. De volledige titel luidt: Avengers: Endgame.
07/12 12u15  Ashen nu te spelen op Xbox One Tot verrassing werd Ashen tijdens The Game Awards gelanceerd. Ashen is een openwereldgame en is nu al te spelen op de Xbox One. In een nieuwe trailer wordt de game verder toegelicht.
07/12 11u45  Speel nu de eerste demo van Devil May Cry 5 De eerste demoversie van Devil May Cry 5 is vanaf vandaag te spelen op de Xbox One. Tijdens de Game Awards heeft Xbox-baas Phil Spencer dit bekendgemaakt. Ook is er een nieuwe trailer onthuld voor de game.
07/12 11u00  Scavengers is een nieuwe sci-fi multiplayer-shooter Een van de nieuwe aangekondigde games tijdens de Game Awards is Scavengers. Scavengers is een sci-fi multiplayer-shooter-game. De game wordt ontwikkeld door Midwinter Entertainment.
07/12 10u30  Hello Games maakt The Last Campfire Tijdens de Game Awards is een eerste trailer van de nieuwste game van Hello Games getoond. De game heet The Last Campfire en is een 'Hello Games short'-game.
07/12 10u30  Het nieuws van The Game Awards verzameld The Game Awards 2018 werden vannacht uitgereikt aan de beste games van het jaar. Ook werd een flink aantal nieuwe games aangekondigd. Bekijk hieronder het nieuws van The Game Awards verzameld.
Laatste update: vandaag om 10u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
06/12 15u45  Alles over Season 7 van Fortnite: Battle RoyaleFortnite: Battle Royale Season 7 doet veel nieuwe veranderingen aan de map en gameplay.
06/12 15u45  Pokémon Company heeft plannen voor nieuwe mobiele-gameDe Pokémon Company heeft via LinkedIn vacatures aangegeven dat ze bezig zijn met een nieuw Pokémon project. De Pokémon Company vraagt via LinkedIn om game designers die ervaring hebben met Unity en willen werken aan een nieuw Pokémon-project.
06/12 15u45  Super Smash Bros. Ultimate review – De meest ultieme Smash ooitHet is moeilijk voor te stellen dat er binnenkort nog een game voorbijkomt die zijn subtitel zo goed waar weet te maken als Super Smash Bros. Ultimate. In vrijwel ieder opzicht voelt dit als de ultieme samensmelting van alles waar Smash voor staat. Een belachelijke hoeveelheid speelbare personages, een bizarre hoeveelheid opties en een ongehoorde hoeveelheid gamegeschiedenis.
06/12 13u45  Pokémon Company plannen voor nieuwe mobiele-gameDe Pokémon Company heeft via LinkedIn vacatures aangegeven dat ze bezig zijn met een nieuw Pokémon project. De Pokémon Company vraagt via LinkedIn om game designers die ervaring hebben met Unity en willen werken aan een nieuw Pokémon-project.
06/12 11u45  Bethesda lekt gegevens van Fallout 76-spelersSpelers van Fallout 76 die een vervanging hebben aangevraagd voor hun Fallout 76-tas, hebben tot schok toegang gekregen tot de persoonlijke gegevens van andere spelers via het Bethesda-supportsysteem. Spelers hebben inzicht gekregen in namen, adressen en de optie om aanvragen te stoppen.
06/12 11u45  Spider-Man: Into the Spider-verse review – Briljante ode aan SpideyMet de eerste Spider-Man-film uit 2001 bewees Sony dat superheldenfilms wel degelijk goed én winstgevend konden zijn. Het brak een lans voor het genre en ‘comic book-nerds’ konden eindelijk hardop zeggen dat ze van superhelden hielden. Nu krijgt zelfs de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-verse een bioscooprelease. Maar tovert Sony wederom een winnaar uit de hoge hoed?
06/12 10u15  Live vanaf 12:00 uur: Wakker worden met SpacekeesVanaf 12:00 uur gaat onze nieuwe gaststreamer live: Spacekees. Velen zullen hem kennen van zijn rapcarrière, maar tegenwoordig streamt hij ook de laatste games. En dat is natuurlijk lachen.
06/12 10u00  Live vanaf 10:00 uur: Wakker worden met SpacekeesVanaf 10:00 uur gaat onze nieuwe gaststreamer live: Spacekees. Velen zullen hem kennen van zijn rapcarrière, maar tegenwoordig streamt hij ook de laatste games. En dat is natuurlijk lachen.
06/12 09u00  Nieuwe NES-games voor Switch op de planning volgende weekEr komen op 12 december drie NES-games naar de Switch voor leden van Nintendo Switch Online.
06/12 09u00  Russo Brothers zijn overtuigd dat X-Men naar MCU komenIn een interview met Business Insider hebben de Russo-broers aangegeven dat ze geloven dat de Marvel-personages die eerder tot Fox behoorden wel degelijk naar het Disney Marvel Cinematic Universe komen. Joe en Anthony Russo zijn ervan overtuigd dat Marvel Studios-baas Kevin Feige plannen heeft om de personages van Fox te gebruiken voor toekomstige MCU-films.
05/12 16u15  Russo Brothers zijn overtuigd dat X-Men komen naar MCUIn een interview met Business Insider hebben de Russo Brothers aangegeven dat ze geloven dat de Marvel personages die eerder tot Fox behoorde wel degelijk naar de Disney Marvel Cinematic Universe komen. Joe en Anthony Russo zijn ervan overtuigd dat Marvel Studios-baas Kevin Feige plannen heeft om de personages van Fox te gebruiken voor toekomstige MCU-films.
05/12 16u15  Warner Bros. hint mogelijk naar nieuwe Batman-gameIn een tweet van Warner Bros. Montreal wordt naar een nieuwe Batman-game gehint. In de tweet is een foto geplaatst van assistent-producer Valerie Vezina die een t-shirt draagt met het logo van DC Comics slechterikengroep 'Court of Owls'. Warner Bros. Montreal is onder andere ontwikkelaar van de Batman: Arkham Origins-game.
05/12 14u30  Warner Bros. hint mogelijk nieuwe Batman-gameIn een tweet van Warner Bros. Montreal wordt naar een nieuwe Batman-game gehint. In de tweet is een foto geplaatst van assistent-producer Valerie Vezina die een t-shirt draagt met het logo van DC Comics slechterikengroep 'Court of Owls'. Warner Bros. Montreal is onder andere ontwikkelaar van de Batman: Arkham Origins-game.
05/12 10u45  Geen plannen om Red Dead Online-progressie te wissenIn een tweet van Rockstar Games heeft de ontwikkelaar laten weten dat ze op dit moment geen plannen hebben om de progressie die spelers hebben gemaakt in de bètaversie van Red Dead Online te verwijderen.
05/12 10u00  Resident Evil 2 preview – Maakt zombies weer engDe wereld was heel anders toen Resident Evil 2 meer dan twintig jaar geleden verscheen. De horrorreeks had nog niet allerlei eigenzinnige wendingen genomen en zombies waren verre van mainstream. Het kan daarom ook niet anders dat de langverwachte remake van Resident Evil 2 een aantal dingen op de schop moet nemen.
05/12 09u30  Zweedse winkel plaatst Switch-versie van Metroid Prime Trilogy onlineDe Zweedse retailer Inet heeft op zijn website een melding gemaakt van een Metroid Prime Trilogy voor de Switch.
04/12 17u15  Nieuwe details bekend voor PvP-gevechten in Pokémon GONiantic heeft in een update meer details bekendgemaakt voor de Pokémon trainer-gevechten die in Pokémon GO gaan plaatsvinden. Niantic legt in een update uit hoe de PvP-gevechten te werk gaan. Later deze maand moet de update live gaan in de Pokémon GO-app.
04/12 16u30  Black Mirror-releasedatum gelekt via Netflix-TwitterDe releasedatum van het vijfde seizoen van Black Mirror is gelekt via het Twitter-account van Netflix. In de tweet van Netflix is de lijst te zien van opkomende film- en seriereleases die plaatsvinden in december. Het vijfde seizoen van Black Mirror staat gepland op 28 december.
04/12 15u00  Assassin's Creed Symfonie Tour aangekondigd voor 2019Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de Assassin's Creed Symfonie-tour op 11 juni van start gaat. De tour start in Noord-Amerika en wordt dan vervolgt in Europa. Het concert staat volledig in het teken van de muziek uit de Assassin's Creed-franchise. Tickets voor het evenement zijn vanaf 7 december al te koop voor Ubisoft Club Members en vanaf 10 december voor resterend publiek.
04/12 11u45  Rockstar maakt Red Dead Online meer belonendRockstar Games heeft in een tweet laten weten dat ze de economie in de bètaversie van Red Dead Online gaan aanpassen. Spelers van de bètaversie hebben meerdere keren laten weten dat ze ontevreden zijn over hoe weinig ze beloond worden na het voltooien van missies.
04/12 10u30  Wat moet ik kijken op Netflix? – December 2018Het is december, en dus wordt Netflix overspoeld met slechte kerstfilms en zoetsappige romantische komedies. In plaats daarvan hebben we de beste films en series van december 2018 voor je uitgezocht, waardoor je hopelijk ver weg kunt blijven van Home Alone.
04/12 09u00  Nieuwe Captain Marvel-trailer vliegt de ruimte inAfgelopen nacht is de nieuwe trailer van Captain Marvel, een aankomende film in het Marvel Cinematic Universe, uitgekomen.
03/12 16u15  Reddit-gebruiker deelt nieuwe Star Wars-geruchtenIn een post op Reddit vertelt Reddit-gebruiker Xyzsvtabc dat hij tijdens een marketingpresentatie van Disney veel informatie heeft gehoord over nieuwe plannen binnen de Star Wars-franchise. Tijdens de presentatie zou er onder andere gesproken zijn over de Star Wars: Episode 9-film, The Mandalorian-serie, een nieuwe attractie en de Fallen Order-game.
03/12 16u15  Red Dead Online preview - Leven als anonieme outlawRed Dead Redemption 2-bezitters kunnen nu allemaal aan de slag met de bèta van Red Dead Online. Hoewel de multiplayercomponent van dit geweldige cowboyavontuur zich zeker nog in een vroege fase bevindt, zijn er genoeg goede redenen om je onder te dompelen in het onlinefestijn.
03/12 15u00  Hardware Hitjes: Samsung QVO maakt einde aan harde schijvenAltijd al over willen stappen naar een grote ssd, maar was het budget er nog niet naar? In deze Hardware Hitjes vind je misschien de oplossing voor jou. Verder speelt MSI vals met een AMD Athlon-processor en komt Nvidia met een interessante bundel voor fanatieke Fortnite-spelers.
03/12 11u00  Nieuwe Captain Marvel-trailer vannacht te zienMarvel Studios heeft aangekondigd dat een tweede trailer voor de Captain Marvel-film vandaag op 3 december uit gaat komen tijdens de Football-wedstrijd tussen de Washington Redskins en Philadelphia Eagles. Ook is er een nieuwe poster onthuld voor de film. Captain Marvel verschijnt op 6 maart 2019 in de Nederlandse Bioscoop.
03/12 10u00  De Bioscoopstoel #97 – Mortal Engines, Patriot en Console WarsDe laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
03/12 09u00  Firewatch vanaf 17 december op Switch speelbaarFirewatch is vanaf 17 december op de Switch eShop beschikbaar, zo heeft ontwikkelaar Campo Santo aangekondigd.
02/12 16u45  Live om 20:00 uur Karim en Suus vanuit de Nintendo Store in New YorkOm de release van Super Smash Bros. Ultimate zijn Karim en Suus vanavond live vanuit New York. Kijk vanaf 20:00 uur mee.
02/12 10u00  Esmee in cosplay: De burn-out te boven dankzij veel rust en cosplayHet is welgeteld twee jaar geleden sinds ik voor het laatst in cosplay op een conventie rondliep. De laatste keer was ik als D.Va van Overwatch op BlizzCon 2016. Daarna werd het mij allemaal teveel qua tijd en energie. Ik werkte regelmatig elf dagen achtereen bij De Telegraaf en was zowel ’s avonds als in het weekend tot laat in de avond oproepbaar. Om hier tijd voor vrij te maken liet ik de leuke dingen liggen, waaronder cosplay.
02/12 09u00  IG Q-N-A: Wanneer zijn The Game Awards geslaagd?In de nacht van 6 op 7 december vinden The Game Awards plaats. Tijdens dit evenement worden niet alleen de beste games van het afgelopen jaar bekendgemaakt, maar worden er ook nog tien nieuwe games aangekondigd. Dit brengt de gelijk vraag voor In deze Q-N-A met zich mee wat kunnen we nog verwachten tijdens The Game Awards en wanneer zijn ze geslaagd?
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

8x Q-n-A: Wat was je favoriete moment van The Game Awards?09/12 09u00 - InsideGamer: Tijdens de Game Awards zijn veel prijzen uitgereikt aan onder andere God of War als beste game van het jaar. Ook werd ons nieuwe games beloofd en grote aankondigingen. Dit rest de vraag voor deze Q-n-A: Wat was je favoriete moment van de Game Awards?
7x Toy Story 4: een romantisch speelgoedverhaal kan slagen09/12 09u00 - InsideGamer: Het was al een tijdje bekend dat Toy Story een vierde film ging krijgen. De releasedatum voor de film staat vast en eerder deze maand hebben we zelfs twee eerste teasers kunnen zien van Toy Story 4. Het volgende speelgoedverhaal wordt daarentegen een losstaande romantische film.
6x LEGO Harry Potter Collection review - Het is zo fijn op Zweinstein09/12 10u00 - InsideGamer: Een remaster van het vrolijke LEGO Harry Potter. Eindelijk weer ronddolen op Zweinstein en eindelijk de twee games op één schijfje, zoals het hoort. Een visuele upgrade kon deze game goed gebruiken, maar heeft deze remaster ook extra content gekregen?
2x Avengers Endgame-trailer uitgebracht07/12 14u30 - InsideGamer: Marvel heeft zojuist de Avengers 4-trailer gelanceerd. De volledige titel luidt: Avengers: Endgame.
0x IG Q-N-A: Wanneer zijn The Game Awards geslaagd?02/12 09u00 - InsideGamer: In de nacht van 6 op 7 december vinden The Game Awards plaats. Tijdens dit evenement worden niet alleen de beste games van het afgelopen jaar bekendgemaakt, maar worden er ook nog tien nieuwe games aangekondigd. Dit brengt de gelijk vraag voor In deze Q-N-A met zich mee wat kunnen we nog verwachten tijdens The Game Awards en wanneer zijn ze geslaagd?
0x Esmee in cosplay: De burn-out te boven dankzij veel rust en cosplay02/12 10u00 - InsideGamer: Het is welgeteld twee jaar geleden sinds ik voor het laatst in cosplay op een conventie rondliep. De laatste keer was ik als D.Va van Overwatch op BlizzCon 2016. Daarna werd het mij allemaal teveel qua tijd en energie. Ik werkte regelmatig elf dagen achtereen bij De Telegraaf en was zowel ’s avonds als in het weekend tot laat in de avond oproepbaar. Om hier tijd voor vrij te maken liet ik de leuke dingen liggen, waaronder cosplay.
0x Live om 20:00 uur Karim en Suus vanuit de Nintendo Store in New York02/12 16u45 - InsideGamer: Om de release van Super Smash Bros. Ultimate zijn Karim en Suus vanavond live vanuit New York. Kijk vanaf 20:00 uur mee.
0x Firewatch vanaf 17 december op Switch speelbaar03/12 09u00 - InsideGamer: Firewatch is vanaf 17 december op de Switch eShop beschikbaar, zo heeft ontwikkelaar Campo Santo aangekondigd.
0x De Bioscoopstoel #97 – Mortal Engines, Patriot en Console Wars03/12 10u00 - InsideGamer: De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
0x Nieuwe Captain Marvel-trailer vannacht te zien03/12 11u00 - InsideGamer: Marvel Studios heeft aangekondigd dat een tweede trailer voor de Captain Marvel-film vandaag op 3 december uit gaat komen tijdens de Football-wedstrijd tussen de Washington Redskins en Philadelphia Eagles. Ook is er een nieuwe poster onthuld voor de film. Captain Marvel verschijnt op 6 maart 2019 in de Nederlandse Bioscoop.

Statistieken

Artikels:
34396
Gelezen:
29283
Aantal lezers nu:
60


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven