woensdag 20 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u45
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
20/02 10u45  Trotseer de sneeuw met PUBG's Zima In de besneeuwde Vikendi-map van PlayerUnknown's Battlegrounds kan het soms lastig zijn om weg te komen als je onder vuur ligt. Sneeuwscooters bieden immers niet veel bescherming en alles steekt af tegen de witte achtergrond. PUBG Corp haalt daarom de Zima naar het spel; een auto die geschikt is om deze barre omstandigheden te trotseren. De Zima is reeds te vinden op de test servers van het spel. Wanneer hij naar de volledige game komt is nog niet bekend.
20/02 08u00  Total War: Three Kingdoms legt Records Mode uit In Total War: Three Kingdoms kun je zoals altijd historische veldslagen naspelen. Maar ditmaal kun je dat op twee manieren. Dit legt een nieuwe trailer voor de game uit. Je kunt de game op Romance Mode spelen en een rooskleurige versie van de geschiedenis krijgen, waarin jouw karakters actief deelneemt aan de strijd, niet makkelijk sterft en waarin je troepen niet al te snel moe worden. Of je speelt de Records Mode, die trouwer is aan de werkelijkheid en waarin je heel wat meer factoren hebt waar je rekening mee moet houden.
20/02 07u45  Enkel grote games doen mee aan de nieuwe sale op PSN Hoewel wij als redactie van GameQuarter ons best doen om zoveel mogelijk games te coveren, is het feit dat een aanzienlijk deel van jullie vooral komt voor nieuws over de toptitels. Op PSN is het niet anders en daarom organiseerde PlayStation een sale waar alleen de grote namen aan mee mogen doen. Wie hier klikt ziet de 46 producten die deelnemen aan deze sale en wordt verwelkomd door spellen als Red Dead Redemption 2, Overwatch, Spyro: Reignited Trilogy, WWE 2K19 en Destiny. Toptitels dus, die je met kortingen tot 77% aan je verzameling toe kan voegen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/02 07u45  Devotion ondersteunt voorlopig geen Windows 7 meer Het zal je maar gebeuren: je brengt als kleine indie-ontwikkelaar met volle moed een game op Steam uit, waarna een grote bug aan het licht komt die de game voor een substantieel deel van je spelers onspeelbaar maakt. Dit gebeurde RedCandleGames, de makers van Devotion. Als je het spel op Windows 7 speelt, wordt de bug in de game getriggerd. Zo bevestigt de ontwikkelaar op Steam. Helaas is een oplossing of workaround echter niet voor handen. En hoewel volop wordt gewerkt aan een fix, heeft men voor nu besloten om Windows 7 niet langer onder de ondersteunde OS'sen te zetten zolang als dat dit niet verholpen is, daar de bug dermate gamebreaking is dat je het schijnbaar niet kunt spelen. Een rigoureuze zet natuurlijk, maar wel eentje die respect verdient. En nu maar hopen dat ze snel een oplossing vinden.
19/02 15u30  Hoop hangt aan de koelkast in the Division 2 Van alle emoties die de mens kan voelen, is hoop waarschijnlijk een van de meest complexe. Hoop is niet logisch, noch is het iets dat je kunt beheersen, terwijl het je op momenten van onvoorstelbaar veel kracht kan voorzien. Kracht om te vechten in een wereld die de wanhoop nabij is. In de nieuwe live-action trailer van The Division 2 zien we hiervan een voorbeeld, als een van de strijders in het vernietigde D.C. zichzelf zinnig houdt met de tekening van zijn dochter. Een tekening van een toekomst die zij voor zich zag en hij koste wat het kost werkelijkheid wilt maken. Help jij hem mee?
19/02 08u15  Modders brengen Shaggy naar JUMP Force Ondanks een pleidooi van honderdduizenden spelers, heeft Netherrealm Studios heel duidelijk gemaakt dat Shaggy niet naar Mortal Kombat 11 zal gaan komen. Fans van de superpowered Shaggy-meme zijn daarom doorgegaan naar de volgende game. Die game is JUMP Force, de recent verschenen crossover fighter van Bandai Namco, waarin Shaggy nu door modders is toegevoegd. Niet als een nieuwe speelbare vechter, maar als een skin voor Vegeta. Het is beter dan niets!
19/02 08u00  Profiteer nu van Heretic Operative's launch-aanbieding Hoewel digitale tabletop games gestaag aan populariteit winnen, blijkt het vaak nog verdomd lastig om nieuwe games in dit niche genre te vinden. Wij wijzen jullie daarom graag op het net verschenen Heretic Operative. Dit strategische bordspel is gisteren verschenen op Steam met een prijskaartje van € 16,79. Maar zoals je waarschijnlijk al zag aankomen krijg je daar een korting op gedurende de eerste week. Deze korting is 10%, wat neerkomt op een prijs van € 15,11 als je het spel voor de 25ste hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of C Prompt Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/02 08u00  Haal Kingdom Hearts naar Final Fantasy: Record Keeper met het nieuwe crossover event Hoewel de karakters van Kingdom Hearts op hun avonturen regelmatig in aanraking zijn gekomen met de helden van Final Fantasy, zijn de universums normaal gesproken gescheiden. Maar vanaf morgen openen de deuren tussen de werelden. Tussen 20 februari en 6 maart kan je namelijk events spelen die gebaseerd zijn op de drie genummerde Kingdom Hearts-titels en waarbij je Sora en Riku als speelbare karakters kunt ontgrendelen. En wie wilt dat nou niet?
18/02 23u45  League of Legends Kayle & Morgana krijgen een flinke make-over Een game als League of Legends verandert voortdurend. Karakters en skills worden generfd of krijgen juist een boost om de balans te bewaren, terwijl spelers blijven zoeken naar manieren om mechanieken uit te buiten. Soms worden karakers echter van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Dit was ook het geval bij Kayle & Morgana, de twee zusters die lijnrecht tegenover elkaar staan in een strijd tussen licht en duisternis en waar flink aan gesleuteld is. Na het zien van deze video lijkt het erop dat vooral aan Kayle behoorlijk veranderd is.
18/02 23u30  Neem een kijkje achter de scherm van Loderagger Hoewel Songbringer een best aardig spelletje was, was de gameplay niet wat de game onderscheidde van de concurrentie. Het was Nathanael Weiss, de ontwikkelaar van het spel, die het verschil maakte door fans op de hoogte te houden van de vooruitgang. Zover als de streams van Heartbound ging het niet, maar Weiss bracht desondanks ruim zeshonderd video's uit waarin spelers konden zien hoe de wereld tot leven werd gebracht en hoe problemen werden aangepakt. En met Lodedagger doet hij dit nog eens dunnetjes over. Zo zien we hier bijvoorbeeld hoe het hem is gelukt om de camera naar behoren te laten werken.
18/02 23u15  Probeer Xbox Game Pass nu zelf met deze speciale aanbieding Met Xbox Game Pass probeert Microsoft de weg te plaveien voor een toekomst waarin het niet daadwerkelijk meer bezitten van games de normaalste zaak van de wereld is. En om de weg hiervoor vrij te maken, organiseert het regelmatig acties die de dienst aantrekkelijker moeten maken.  De nieuwste aanbieding is hiervan het perfecte voorbeeld. Wie op deze link klikt, kan de dienst namelijk twee maanden proberen voor slechts € 2,-. Hierbij is het wel belangrijk om te onthouden dat Xbox Game Pass een abonnementsdienst is, die automatisch verder loopt als je hem niet tijdig stopzet. Twee maanden zijn echter meer dan voldoende om het assortiment van ruim honderd games door te spitten en om te zien of de dienst is voor jou is. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Microsoft of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/02 17u00  Zelfs Toonami is hyped voor Anthem Door het aantal games dat tegenwoordig verschijnt, moeten PR-mensen steeds creatiever worden wanneer ze een spel aan de man proberen te brengen. Electronic Arts riep daarom de hulp in van Toonami. In deze advertentie vertelt Adult Swims bekende karakter over het spel en over hoe graag hij wel niet zelf in zo'n pak zou willen zitten. Natuurlijk is gewoon ingestudeerd, maar de video is er niet minder vermakelijk om.
18/02 17u00  Het doek valt voor de Razer Game Store In 2018 besloot hardwarefabrikant Razer dat zijn vleugels wilde spreiden en meer wilde doen dan het maken van muizen, toetsenborden en andere spullen die we gebruiken bij het gamen. Het sloeg daarom de handen ineen met Valve en Ubisoft als een third-party-verkoper van games. Dit uitstapje is klaarblijkelijk niet zo succesvol geweest al gehoopt, hetgeen het bedrijf heeft doen besluiten om de stekker na tien maanden eruit te trekken. De Razer Game Store zal op 28 februari, om 13:00 uur, zijn spreekwoordelijke deuren sluiten. In een officiële verklaring laat Razer weten dat het bevoorrecht was om dit avontuur te mogen ervaren en dat de vroegtijdige sluiting het gevolg was een herstructurering van het bedrijf. Tevens adviseert het spelers om ongebruikte keys te noteren voor de winkel sluit. Spelers die een spel gereserveerd hebben via de Razer Game Store zullen hun bestelling gewoon ontvangen, terwijl Silver en Gold Rewards nog op andere wijzen gebruikt kunnen worden. Als het goed is zouden er dus geen gedupeerden moeten zijn.
18/02 16u30  Neill Blomkamp wilt Chappie naar Apex Legends halen Als zijnde een hero-based battle royale game is Apex Legends een spel dat zwaar leunt op zijn karakters. Het gevolg is dat fans al volop speculeren over welke helden in de toekomst naar de game gaan komen, waarbij al twee kandidaten mogelijk gevonden zijn. Maar het lijkt er nu op dat er ook ruimte is voor gastkarakters.Chappie, de hoofdrolspeler van de gelijknamige film van Neill Blomberg, wordt specifiek in een adem genoemd met de game van Respawn Entertainment. Deze robot zagen we voor het eerst in 2015 als een AI met gevoelens, die werd geleerd hoe die gangster moet zijn. Hij zou dus geen vreemde toevoeging zijn op het slagveld van Apex Legends, waar reeds een robot rondrent. Wat deze samenwerking verder aannemelijk maakt, is dat EA (Respawns moederbedrijf) en Oats Studio (het bedrijf van Blomberg) recent al hebben samengewerkt aan de kortfilm van Anthem. De connectie tussen de partijen is dus reeds gemaakt, waarmee de eerste stappen al zijn gezet. De doorslaggevende factor vinden we echter op Twitter, waarop zowel Blomberg als Vince Zampella, hoofd van Respawn Entertainment, hebben laten weten wel wat te zien in het idee. Chappie for Apex anyone? I am also down.— Vince Zampella (@VinceZampella) 16 februari 2019
18/02 15u45  De streams van Heartbound blijven maar komen Zo zeker als dat de zon opkomt in het oosten, blijft Pirate Software verder gaan met de streamen van de ontwikkeling van Heartbound. In de afgelopen weken plaatsten we al meerdere van deze streams voor zij die interesse hebben in gamedevelopment, maar door het tempo waarop streams komen dreigen deze een beetje te prominent te worden op onze homepage.Om deze reden combineren we de laatste drie streams, 413, 414 en 415, in dit bericht. Ga je er dus maar even goed voor zitten.                          
Laatste update: vandaag om 10u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/02 14u45  Reserveer Yakuza: Kiwami op Fanatical en bespaar 20%Nog een dagje wachten en dan is het zo ver: dan verschijnt Yakuza: Kiwami eindelijk voor de PC. En dat betekent dat je nu nog tijd hebt om te profiteren van 20% korting. Wie het spel namelijk reserveert bij Fanatical, maakt automatisch gebruik van deze aanbieding, waardoor je geen € 19,99, maar € 15,89 kwijt bent. Toch leuk meegenomen als je het spel toch al wilde kopen lijkt ons. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of SEGA, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/02 14u15  Sony onthult de pre-order-bonussen voor Immortal Legacy: The Jade ChapterKomende maand verschijnt Immortal Legacy: The Jade Chapter, een PSVR-game die eerder door het leven ging als Kill X. En voor zij die het spel reserveren, heeft Sony een tweetal leuke extraatjes. Het digital theme dat je tegenwoordig bijna standaard krijgt bij een digitale pre-order, zagen de meeste van jullie waarschijnlijk wel aankomen. Hetzelfde kan echter niet gezegd worden voor het tweede lokkertje: een speciaal WWII SMG-wapen. Natuurlijk zal dit niemand over de schreef trekken, maar het is een leuke bonus als je de game toch al wilde gaan kopen.
18/02 11u30  Rainswept past besturing aan na kritiek vanuit communityEen probleem waar je als ontwikkelaar van een videogame tegenaan loopt, is dat je soms te dichtbij staat om objectief naar iets te kijken. Iets wat voor jou prima en logisch is, kan daardoor feitelijk totaal anders overkomen op je spelers. Dit ervaarde ook Frostwood Interactive na de launch van Rainswept. Een veel gehoord kritiekpunt vanuit de community was namelijk dat de besturing niet prettig was. Je moest in dit point-and-click avontuur namelijk eerst je karakter naar een plek verplaatsen voordat je kon kijken of je er allicht iets kon doen, hetgeen behoorlijk frustrerend kan zijn als je op zoek bent naar je volgende actie. Daarom is dit nu omgekeerd. Je selecteert nu de actie, waarna je karakter erheen loopt, zoals te zien in onderstaande video. Vind je dit beter of juist niet? Laat het weten in de comments van de video, daar Frostwood op zoek is naar feedback.
18/02 09u30  Kijk mee achter de schermen van The Walking Dead season negen, aflevering tienZoals fans van The Walking Dead vast en zeker weten, trekken Europese fans van de serie structureel aan het kortste eind. De previews op AMC's website, de behind the scenes die middels de nieuwsbrieven komen en de teasers die ze sturen kunnen enkel bekeken worden via een IP dat bij de VS hoort. De laatste batch staat nu echter ook op YouTube.Omdat wij hier zojuist bij toeval op uitkwamen en als gevolg aangenaam verrast zijn, willen we dit graag met jullie delen, zodat ook de GameQuarter-lezers die TWD een warm hart toedragen kunnen genieten van deze extra content.             
18/02 09u30  Caladria Chronicles is nu afgeprijsd op SteamWiens idee het was weten we niet, maar iemand besloot afgelopen jaar dat het een goed plan was om een game te releasen op eerste Kerstdag. Caladria Chronicles, zoals het spel in kwestie heette, vloog als gevolg onder iedereens radar, ondanks dat het lang niet slecht oogt. Omdat het spel nu in de aanbieding is, geven wij het graag alsnog een plekje in de spotlights. De game, die normaal € 4,99 kost, is tot 20 februari met 20% in prijs verlaagd, waardoor je het al voor € 3,99 hebt gekocht. Wil je meer over de game weten of het kopen? Klik dan hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Starlight Visual, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/02 09u15  Ontmoet de strijders van Kenka Bancho Otome: 2nd Rumble!!Terwijl de Japanse release van Kenka Bancho Otome: 2nd Rumble!! alsmaar dichterbij komt, wachten wij nog altijd met smacht op het nieuws dat de game gelokaliseerd wordt. En ervan uitgaande dat dat gaat gebeuren, volgen wij het nieuws op de voet. Zo kwamen we uit bij onderstaande trailer, die de strijders van de game, evenals diens voice actors, voorstelt. Natuurlijk kun je ze niet verstaan als je geen Japans spreekt, maar een beeld hebben is in onze ogen al een mooi begin.
17/02 21u30  Hex Defense VR ontvangt twee updates op een dagNa enige tijd in pre-release te hebben gezeten is Hex Defense VR op 15 februari overgegaan op versie 1.0 en daarmee een full release. En nog op dezelfde dag kwam de volgende update, welke de game naar versie 1.02 bracht en enkele grote problemen verhielp. Omdat deze problemen nogal een grote impact hadden op de beleving van sommige spelers, helpen wij graag met het verspreiden van dit blijde nieuws. De patch notes kun je hieronder vinden, zodat je kunt zien op jouw issue eventueel nu ook verholpen is: Versie 1.0 Optimized batching draws. The game will run 15/20 % faster depending on graphic card and HMD used Upon level completion the player will be able to continue playing to climb the leaderboard Spawners will show hints upon inminent activation Fixed bindings for the vive controllers Changed minor graphical settings Improved pathfinding on enemy AI. Reduced the chance of traffic jam Fixed glitch in Player collider Versie 1.02 Corrected major problem on leaderboard localization Corrected visual glitch in asteroid level causing unusable tiles Leaderboards will be updated in real time while playing, not at the end of level anymore
17/02 21u15  De screenshots van Kitty Cat's Drag Race zijn al net zo bizar als de titelLees meer >
17/02 21u15  Battlefield V haal je nu met korting bij Game ManiaEr was een tijd waarin elk najaar een forse strijd losbarstte. Een strijd tussen twee titanen in het first-person shooter-genre: Battlefield en Call of Duty. Maar nu CoD ervoor heeft gekozen de singleplayer links te laten liggen, was de strijd reeds voor de release deels gestreden. Toch heeft lang niet iedereen die de intentie ertoe heeft Battlefield V ook daadwerkelijk in huis gehaald, hetgeen vaak te maken heeft met de prijs. Immers wilt lang niet iedereen € 65,- voor een game betalen. Daarom delen we nu graag met jullie dat het spel in de aanbieding is bij Game Mania, waardoor je de reguliere editie van het spel al voor € 44,98 in huis hebt. Zat je te wachten op de Deluxe Edition? Dan heb nu ook prijs, want die kost nu € 64,98 in plaats van € 89,98. Wacht echter niet te lang, want deze prijsverlaging is slechts tijdelijk. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door DICE, Game Mania of Electronic Arts, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/02 17u00  Rainbow Six: Siege krijgt zijn eigen kortfilmOndanks het feit dat Overwatch een multiplayer-only game is, is het spel met behoorlijk wat lore. En in de meeste gevallen komt dit in de vorm van korte video's die karakters uitdiepen. Ubisoft probeert nu een soortgelijk iets, met een kortfilm voor Rainbow Six: Siege, waarin operators Grace en Mike met elkaar botsen. Grace is een hedendaagse operator, die technologie omarmt het veilig speelt, terwijl Mike een oude rot is die geweld voor zich laat spreken. En gezien de flashback is dit nooit anders geweest.
17/02 17u00  Final Fantasy II's Leon vindt zijn weg naar Opera OmniaMet de launch trailer van Final Fantasy IX had ondergetekende al een kleine trip down memory lane. Maar met de nieuwste video voor Dissidia Final Fantasy: Opera Omnia gaan we pas echt terug in de tijd. Het nieuwste evenement voor de mobiele game draait namelijk helemaal om Final Fantasy II's Leon, die aan je party kan worden toegevoegd na het voltooien ervan. En zoals je zelf kunt zien, is hij met zijn duistere krachten een echte aanwinst voor elk gevecht.
17/02 16u30  De Switch-versie van Final Fantasy IX krijgt zijn eigen launch trailerHet negende deel in de Final Fantasy-serie is natuurlijk niet bepaald een nieuwe game, daar het nog dateert uit de tijd van de eerste PlayStation. Maar nu het spel zijn weg heeft gevonden naar de Nintendo Switch, krijgt het wederom een launch trailer. De trailer is gevuld met precies hetgeen dat fans van deze game zouden verwachten: snippets van de beste cutscenes en dat ene nummer dat onlosmakelijk met het spel verbonden is. Dus? Wie gaat hem nog meer opnieuw spelen?
17/02 16u15  Het team achter Final Fantasy XV beantwoordt vragen over Episode Ardyn in deze Q&AGisteren werd bekendgemaakt dat Episode Ardyn, de vijfde en laatste DLC voor Final Fantasy XV, zal verschijnen op 26 maart van dit jaar. En zoals eerder toegezegd, is er een anime geproduceerd die als een proloog hiervoor dient. Hoewel het doel van deze anime was om antwoorden te geven, riep het ook nieuwe vragen op bij fans. Square Enix trommelde daarom Scenario Director Toru Osanai, Director Takefumi Terada en Producer Yuji Shinoda op om deze te beantwoorden. Een waarschuwing vooraf: je kunt het beste de anime kijken voor je deze Q&A aanzet, daar je die anders niet goed kunt volgen.
17/02 16u00  Metal Slug: Attack toont nieuwe units met deze gameplay video'sSlechts een paar uur geleden schreven we over een nieuwe Extra Ops-missie voor Metal Slug: Attack, welke door het leven gaat als Bloom Disaster. Maar dat is niet alles wat erover te zeggen valt.Bloom Disaster zal namelijk meer doen dan een extra missie toevoegen. Het geeft je ook nieuwe units, waarvan een met een duidelijk plantenmotief. En in onderstaande gameplay video's zie je ze in actie.                                    
17/02 15u45  Red Dead Redemption 2 is nu fors goedkoper bij Game ManiaHet voorjaar is een relatief rustige periode voor verkopers van videogames, daar veel uitgevers hun kruit rond de feestdagen hebben verschoten. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat in deze periode grote kortingen worden gegeven, die klanten moeten lokken. De Red Dead Redemption 2-aanbieding van Game Mania is hiervan het perfecte voorbeeld. Het spel kost normaal gesproken nieuw € 64,98, maar die prijs is nu tijdelijk met € 20,- verlaagd. Dit betekent dat je een nieuw exemplaar de game al voor € 44,98 in huis hebt. De gebruikte versie is natuurlijk ook beschikbaar en die blijft gewoon € 39,98. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Rockstar of Game Mania, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/02 14u30  Rouwen in een zonde in ONINAKIIn de Nintendo Direct van afgelopen woensdag werden een hoop games aangekondigd, waaronder een actie-RPG genaamd ONINAKI van Tokyo RPG Factory. En van die aankondiging hebben we nu een uitgebreidere versie gekregen in de vorm een extra lange trailer. Deze trailer kun je natuurlijk hieronder vinden en toont een stuk meer gameplay dan het origineel. Ook geeft het je een voorproefje van een verhaal over de dood en reïncarnatie en de balans die jij als een Watcher moet zien te bewaren. Maar iets zegt ons dat het nog wel gecompliceerder gaat worden dan dat.
17/02 13u00  Zeg goedemorgen tegen de screenshots van GoodnightLees meer >
17/02 13u00  Daggerhood flitst over je scherm in de nieuwste trailerIn de zee van releases die elke week naar platformen als Steam, PSN, Xbox Live en de Nintendo eShop komen, kan het lastig zijn om als indie-ontwikkelaar op te vallen. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun game voor zich te laten spreken. Woblyware pakte het niet veel anders aan, toen het zonder enige aankondiging onderstaande trailer op YouTube zette. Maar na het zien van de video, hebben wij best wel interesse om het spel onder handen te nemen. En daarom delen wij hem ook maar wat graag met jullie.
17/02 12u45  Conrad doet een gaming-muis in de aanbiedingZoals elke PC-gamer je zal vertellen, kan een goede muis het verschil tussen leven en dood betekenen in competitieve multiplayer. Helaas zijn de beste muizen ook behoorlijk prijzig, waardoor niet iedereen zich die kan veroorloven. Speciaal voor deze mensen delen wij deze actie van Conrad, die zijn refurbished Corsair Scimitar Pro USB RGB MOBA/MMO-gaming-muizen in de aanbieding doet. Deze muis heeft een DPI van 16.000, on-board profielgeheugen en hardware-macro-weergave en kost daarom normaal € 48,99. Nu heb je hem echter al voor € 39,99 als je hem hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Conrad of Corsair, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/02 11u45  Bloom Disaster is de nieuwe Extra Ops-missie van Metal Slug: AttackSommige van jullie zal ongetwijfeld opgevallen zijn dat het al enige tijd geleden is sinds we de laatste trailer van Metal Slug: Attack hebben geplaatst. En dat terwijl het een game was die normaal wekelijks op onze homepage prijkte. Nu er weer nieuwe Extra Ops-missies komen, komen die video's echter weer terug, beginnende met Bloom Disaster. Zoals altijd is de video in het Japans en dus enkel een impressie die je op kunt doen terwijl we wachten op de lokalisatie ervan.
17/02 11u45  Julia en Negan komen samen naar Tekken 7Normaal gesproken verschijnen de nieuwe karakters die je via Tekken 7's Season Pass kunt krijgen een voor een, zoals eigenlijk bij elke fighting game het geval is. The Walking Dead's Negan, een gastkarakter in het spel, is het daar echter niet mee eens. En omdat Negan nogal overtuigend is, verschijnen zowel hij als Julia op 28 februari, wat dan ook direct verklaart waarom hun beide video's nu zijn samengevoegd tot een geheel dat je hieronder kunt vinden.
17/02 11u15  FunQuarter #247                                                      Het antwoord is niet verrassend                                                                    Beste advies ooit                                                      En nog hoef ik de films niet                                                                          Shit!                                                             Spoiler alert!                                                                          Perfection                                                           Maar drie vond die wel leuk                                                                  Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                En dit is het topje van de ijsberg            
16/02 23u45  De proloog voor Final Fantasy XV's Episode Ardyn is hierHoewel ons was beloofd dat Final Fantasy XV na release acht DLC zou ontvangen om gaten in het plot op te vullen, hebben we recent te horen gekregen dat Episode Ardyn, de vijfde DLC, de laatste gaat zijn. En dankzij een nieuwe trailer weten we dat die op 26 maart gaat verschijnen. Zoals eerder belooft gaat deze aankondiging gepaard met een korte anime, die als een proloog dient voor de gebeurtenissen van de DLC. Hierin zien we de evenementen van twee millennia geleden, die Ardyn zelf aanhaalt in de hoofd-game, in meer detail ontvouwen, waarna het niet moeilijk is om te zien waarom hij is geworden zoals die is.
16/02 23u15  Trakteer jezelf op een verlaat Valentijnscadeau met deze bundel van MangaGamerValentijnsdag is natuurlijk een dag die je ideaal gezien doorbrengt met je geliefde. Maar soms zit dat er gewoon niet in. En in dat geval is er niets mis mee om er een dagje voor jezelf van te maken. MangaGamer speelt handig in op deze groep met een speciale Valentijnsbundel met zeven erotische visual novels. De bundel bevat de volgende games: Harukoi Otome A Kiss for the Petals: The New Generation DEARDROPS Dal Segno Supipara: Chapter 1 We Love Master Koropokkur Om deze zeven games aan je verzameling toe te mogen voegen, moet je redelijk diep in de buidel tasten. Tezamen kosten ze je namelijk maar liefst $35.95. Als je ze los koopt bent je echter $224.65 kwijt, wat het natuurlijk in een ander perspectief plaatst. Desondanks adviseren we je aankoop rustig te overwegen, daar de bundel tot 21 februari beschikbaar is. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of de betrokken ontwikkelaars en uitgevers, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/02 22u30  Aanschouw de beeldschone art van Lilycle Rainbow Stage!!! in deze screenshotsLees meer >
16/02 17u15  Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr's StoryMario Mario kennen we natuurlijk allemaal als Nintendo’s bekende loodgieter/basketballer/soldaat/kart racer/avonturier/voetballer/archeoloog/danser/dokter/bakker. Maar hij en zijn broer speelden ook al meermaals de hoofdrol in hun eigen RPG-serie, die simpelweg de Mario & Luigi-serie heet. Een van diens delen, Bowser's Inside Story, verscheen op de DS en ontving recent een remake met een extra content. Dat Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Bowser Jr.’s Journey, zoals de game voluit heet, meer is dan een simpele port, valt niet te missen. De originele game voor de Nintendo DS had gepixeleerde, tweedimensionale graphics zoals je die tien jaar geleden overal zag. Voor de 3DS-versie is de game echter van de grond af aan opnieuw opgebouwd met driedimensionaal ogende graphics en een bijbehorende nieuwe look. Hiermee krijgt het een meer hedendaags uiterlijk, al vind ik persoonlijk dat een hoop charme van het originele spel hiermee verloren gaat. Gelukkig is aan de rest van de game niet zo heel veel gewijzigd. Dit is té intiem! Wanneer Bowser voor de zoveelste keer wordt afgeranseld door Mario, is hij vastberaden om de in rood gehulde held koste wat het kost te verslaan. Hij gaat daarom maar wat graag in op het aanbod van een mysterieuze verkoper, die beweert een paddenstoel te hebben die hem van de benodigde kracht kan voorzien. Maar als iets te goed klinkt om waar te zijn, is het dat meestal ook. Na het nuttigen van de schimmel raakt Bowser in een trance, waarna hij terugkeert naar Peach's kasteel. Hier gebruikt hij zijn mond als een overmaatse stofzuiger en inhaleert hij niet enkel Mario en Luigi, maar ook Peach, verschillende Toads en een star sprite genaamd Starlow. Gelukkig vergeet hij echter te kauwen, waardoor iedereen heelhuids in de bruut zijn lichaam ontwaakt. Laat me eruit! Levend of niet; gevangen zitten in het lichaam van een overgroeide hagedis is niet bepaald een prettig vooruitzicht. De Mario-broers beginnen daarom vrijwel direct met het zoeken naar de uitgang van dit vlezige labyrint. Bowsers lichaam is nogal vreemd en bevat niet enkel platformen, warp pipes, vijanden en blokken, maar ook schakelaars die dingen in zijn lijf wijzigen. Vaak verandert dit enkel iets in de slechterik zijn ingewanden zelf, maar zo nu en dan merkt de bruut er daadwerkelijk iets van, zowel in positieve als negatieve zin. Terwijl de loodgieters stampij maken in Bowsers lichaam, weet de koopa koning zelf niet van zijn besnorde bezoekers. Hij ontwaakt midden in het bos uit zijn foodcoma en heeft geen flauw benul van wat hij gedaan heeft. Maar al snel staat hij wederom oog in oog met de verkoper, die zich voorstelt als de schurk van dienst: Fawful. Fawful staat door zijn eerdere stunt natuurlijk al op de shit list van onze vuurspuwende hagedis. Wanneer hij echter ook nog de intentie om Bowsers kasteel over te nemen kenbaar maakt, is diens geduld al snel op. En dus haast hij zich naar zijn thuis om de invasie af te slaan. Wisselwerking Hoewel de perikelen van onze drie helden op de eerste oogopslag los van elkaar staan, is het belangrijk om te onthouden dat Mario en Luigi nog altijd gevangen zitten in het lichaam van de koopa koning en dus feitelijk alles meekrijgen wat er gebeurt. Sterker nog: niet zelden zorgen acties van de schurk voor veranderingen in zijn lichaam, die de broers kunnen gebruiken om verder te komen. Anderzijds kunnen zij ook invloed op Bowser uitoefenen door hem van binnenuit te besturen. Zo kan Bowser gulzig water drinken om bepaalde gebieden te laten overstromen, waardoor ons duo er doorheen kan zwemmen, terwijl zij hem van een adrenaline boost kunnen voorzien op het moment dat hij in gevaar is. Dit zorgt voor een interessante wisselwerking, waarbij de werking van een lichaam natuurlijk heel losjes wordt geïnterpreteerd. Deze wisselwerking steekt veelal de kop op bij de vele puzzels die Bowser's Inside Story rijk is en laat je problemen vanuit twee perspectieven benaderen, welke je vaak beide nodig hebt om tot een oplossing te komen. In eerste instantie is dit leuk en interessant, maar zo nu en dan maakt de verwondering plaats voor irritatie. Enkele obstakels worden namelijk onnodig langdradig gemaakt en vereisen dat je met grote regelmaat wisselt om hetzelfde soort obstakel herhaaldelijk te overwinnen, hetgeen het tempo van de game volledig onderuit haalt. Als een puzzel je echt moet laten nadenken is dat natuurlijk geen probleem, maar van echte hersenkrakers is in dit spel geen sprake, hetgeen eigenlijk logisch is als je je bedenkt dat het ook door jongere gamers gespeeld wordt. Meppen met mate Een andere plek waar dit tot uiting komt, is in de combat van het spel. Technisch gesproken zijn de Mario & Luigi-games turn-based RPG’s, vergelijkbaar met dingen als Final Fantasy en Pokémon, maar de spellen van de loodgieters gaan wel een stuk minder diep dan deze voorbeelden. Zowel de Mario’s als Bowser hebben twee soorten aanvallen tot hun beschikking, welke effectief zijn tegen andere soorten vijanden. Hiernaast hebben ze twee verdedigende moves, welke ook enkel effectief zijn in specifieke situaties, aangevuld door items en een handjevol speciale moves die je slechts beperkt kunt gebruiken. Er zijn geen skills die je kunt opwaarderen, geen skill points om te investeren, geen klassen om te ontgrendelen en geen summons om vrij te spelen. Turn-based is de game zeker, maar het RPG-aspect wordt beperkt tot het levelen van je karakters en kiezen aan welke stats je bonuspunten toekent. Met een laagdrempelig gevechtssysteem als dit lijkt het voor de hand liggend dat aanvaringen met vijanden al snel eentonig worden. En wanneer je een specifieke vijand voor de vierde of vijfde keer tegenkomt, valt dat zeker niet te ontkennen. Elke nieuwe aanvaring is echter weer plezierig door de manier waarop wordt voortgebouwd op de fundamenten van turn-based combat. Normaal gesproken is de speler zijn input bij een turn-based game beperkt tot het geven van een commando en eventueel selecteren van een doelwit. Maar niet bij de Mario & Luigi-games. Elke aanval en elke verdediging is namelijk gebaseerd op timing, waardoor je in principe een gevecht volledig kan doorlopen zonder ooit schade op te lopen. Je zal echter wel bij elke tegenstander opnieuw moeten uitvogelen wat hun aanvalspatroon is, wat het gebrek aan diepgang in de onderliggende systemen grotendeels goed maakt. Alleen tijdens boss fights, die niet zelden ruim tien minuten in beslag nemen, is dit een nadeel, omdat de lol er dan wel van af is. Maar gelukkig krijg je er daar niet al te veel van in dit bijna dertig uur durende avontuur. Een beetje vernieuwing Naast de remake van Bowser's Inside Story bevat deze game ook een nieuwe mode, waarin Bowser Jr. de hoofdrol mag vertolken. Dit avontuur speelt zich tegelijkertijd af met de andere twee verhalen, maar heeft er niet direct invloed op. Alpha Dreams had hierdoor de vrijheid om meer te veranderen dan de hoofdpersoon. Wanneer je als Bowser Jr. speelt, wordt namelijk het volledige gevechtssysteem omgegooid. In deze nieuwe mode vecht je niet rechtstreeks, maar laat je minions het vuile werk voor je opknappen in veldslagen die zich grotendeels automatisch afspelen. Jouw input is hierbij beperkt tot speciale acties, orders geven en zo nu en dan quick time events. Het is objectief niet beter dan wat je eerder voorgeschoteld kreeg, maar wel een welkome afwisseling op de reeds gepresenteerde formule. En je weet wat ze zeggen: verandering van spijs doet eten.  Conclusie:  Met de remake van Bowser's Inside Story mag dan wel visueel wat charme zijn opgeofferd, maar aan de gameplay is niet getornd. De turn-based combat lijkt in eerste instantie oppervlakkig, maar blijft leuk door de actieve input die je als speler moet leveren. Enkel in een handjevol puzzels en langere boss fights laat de game echt steken vallen, maar die pakt het mooi weer op in de nieuwe mode die net genoeg verandert om leuk te blijven.
16/02 17u00  De trailer van Million Arthur: Arcana Blood zit vol oude bekendenToen we vanmorgen schreven over de aankondiging dat Million Arthur: Arcana Blood naar het Westen gaat komen, kozen we ervoor een gameplay trailer als begeleidende video te gebruiken. Gameplay geeft immers het duidelijkste beeld van wat je van een game kunt verwachten. Er was echter ook een daadwerkelijke aankondingsvideo. Omdat die video een hele hoop van de karakters onthult, hebben we besloten ook deze te delen. Dat de muziek ook nog catchy is, is daarbij een mooie bonus.  
16/02 16u45  Amy keert terug naar Soul Calibur als DLC voor het zesde deelNet zoals elke andere langlopende fighting-serie, heeft Soul Calibur door de jaren heen heel wat karakters zien komen en gaan. Niet iedereen kan immers altijd meespelen. Amy komt nu echter alsnog naar Soul Calibur VI, als de vierde vechter die middels DLC wordt toegevoegd. Amy is de geadopteerde dochter van schermer Raphael en gebruikt een stijl die heel erg op die van haar vader lijkt. Het zal dan ook niemand verrassen dat ze een rapier als haar wapen verkiest. Toch zijn er enkele duidelijke verschillen tussen Amy en Raphael, vooral op het gebied van snelheid, zoals fanatieke spelers zullen beamen na het zien van haar reveal trailer.
16/02 16u45  Conviction is de live-action prequel van AnthemHoewel velen van ons nog zes dagen moeten wachten alvorens we mogen beginnen aan Anthem, mogen zij met Early Access al sinds gisteren met de game aan de slag. Gelukkig krijgt de rest van ona ook al een beetje Anthem in de vorm van een live-action prequel voor de game. In hoeverre de evenementen van Conviction, zoals de kortfilm heet, terugkomen in het plot van Anthem zal in de komende weken moeten blijken, wanneer fans elke hoek van de gigantische wereld uitkammen op zoek naar easter eggs en andere geheimen. Het lijkt ons echter onwaarschijnlijk dat de evenementen van de kortfilm, zoals (spoiler alert) de mysterieuze vrouw en de verrader, niet hun stempel hebben gedrukt op de daaropvolgende gebeurtenissen. Conviction is gemaakt door Neill Blomkamp en zijn Oats Studio, die zich voornamelijk bezighouden met kleinere projectjes als dit. De kans dat Conviction een volledige film gaat worden, achten wij persoonlijk dan ook erg klein.  
16/02 16u30  Pik een filmpje met de Movie Hangout Stuff-DLC voor The Sims 4Dat de console-versies van The Sims 4 DLC later ontvangen dan de PC, daar kijken we allang niet meer van op. Enkele dagen geleden schreven we immers nog het nieuws dat de Get Famous-DLC naar Xbox One en PlayStation 4 onderweg was, ruim drie maanden na diens release op Origin. Maar dat is niets in vergelijking met de Movie Hangout Stuff-DLC. Deze DLC verscheen namelijk al in januari van 2016 en komt pas volgende week naar de Deluxe Party Edition van het spel. Wat je van deze uitbreiding kunt verwachten, kun je zien in onderstaande trailer.
16/02 16u30  Digital Foundry analyseert de PC-versie van Metro: ExodusGisteravond deelden we al een video van Digital Foundry met jullie, waarin de heren de vier verschillende console-versies van het spel naast elkaar legden om te zien welke als beste uit de bus kwam. De PC-versie werd hierbij bewust niet meegenomen, want die heeft nu zijn eigen video. In een bijna half uur lang durende analyse vertelt Digital Foundry onder andere over de lichteffecten, textures, schaduwen en karakteranimaties. En het enthousiasme over hoe goed de game in elkaar steekt op het technische vlak spat ervanaf, zelfs als ze hier en daar een kanttekening plaatsen.
16/02 15u45  Steam Prison is nu afgeprijsd op zowel Steam als MangagamerVisual novel Steam Prison verscheen gisteren op Steam en MangaGamer en is, zoals gebruikelijk, gelanceerd met een korting voor de vroege vogels. Gamers die het spel in de eerste week kopen, besparen hierdoor 10%. Nu heb je dus de keuze uit twee aanbieders, die beide hun eigen voordelen hebben. Zo is de Steam-versie iets goedkoper dan die van MangaGamer en bevat die cloud saves. MangaGamers versie is echter wel DRM-vrij en geeft een groter percentage aan de ontwikkelaar, hetgeen een positief effectief heeft op toekomstige releases. Wij bieden daarom een link naar beide versies aan. Klik hier voor Steam en hier voor Mangagamer. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Hunex, MangaGamer of Steam, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/02 12u30  De volgende twee karakters voor Apex Legends zijn mogelijk bekendToen we voor het eerst een kijkje kregen op Apex Legends, liet ontwikkelaar Respawn Entertainment direct weten dat we meer speelbare karakters in de toekomst konden verwachten. Het teasde zelfs twee van die helden met silhouetten. En die silhouetten zijn nu mogelijk geïdentificeerd. Fans vermoeden dat de twee vage vormen die we konden zien in de trailer in kwestie toebehoren aan de onderstaande twee karakters die we eerder zagen in artwork voor Titanfall. Dat klinkt allicht vergezocht, tot je je beseft dat Bloodhound, die reeds in de game zit, ook al eerder werd getoond als artwork voor die serie. Het is dus aannemelijk dat Respawn meer karakters die destijds buiten de boot vielen alsnog gaat gebruiken. Desondanks blijft het voor nu niets meer dan een theorie, waardoor je het vaatje zout het beste paraat kunt houden.
16/02 12u15  Bandai Namco blaast zijn loyaliteitsprogramma nieuw leven inAllicht heb je het wel eens meegemaakt: je kocht een game van Bandai Namco en vond in het doosje niet enkel een disc en eventuele handleiding, maar ook een code die je niet kon gebruiken op de game-stores. En als je naar de link ging die erop stond, kwam je helaas ook al niet verder. Deze codes waren voor Bandai Namco's loyaliteitsprogramma, dat enige tijd geleden offline werd gehaald. Maar nu is het terug! Registreer je spellen, ook die met de oude codes, en krijg punten die je kunt gebruiken om zowel digitale als fysieke goederen, zoals een mok, artbooks, steelcases en een vest aan te schaffen. Of duik in de gratis sectie en krijg gratis DLC voor spellen als Sword Art Online: Fatal Bullet, Dragon Ball: Xenoverse 2 en JUMP Force.
16/02 11u45  Emma the Story haal je nu gratis van IndieGalaHet lijkt er bijna op dat we een nieuwe sectie moeten maken voor de vele giveaways die de afgelopen weken op ons afvliegen. Nu ook weer, met een gratis game die wordt aangeboden door IndieGala. De game in kwestie is ditmaal Emma The Story, een visual novel die gebruik maakt van werkelijke mensen in plaats van tekeningen of 3D-models. Je kunt deze game tot maandag gratis hier downloaden.
16/02 11u00  Million Arthur: Arcana Blood komt naar het WestenGisteren werd bekendgemaakt dat Square Enix Million Arthur: Arcana Blood naar het Westen gaat brengen, met een release ergens in de zomer van dit jaar. Maar omdat plaatjes meer zeggen dan woorden, hebben we direct een video erbij gezocht. Deze video laat je zien wat je kunt verwachten van deze fighting-game, die zichzelf duidelijk niet al te serieus neemt, zonder dat dit de gameplay negatief lijkt te beïnvloeden.
16/02 11u00  Heart of the Woods duikt op met kortingHeart of the Woods, een van de vele visual novels die deze maand wordt uitgegeven door Sekai Project, is nu beschikbaar op Steam. En zoals bijna altijd, lanceert die met korting. Normaal betaal je voor Heart of the Woods € 12,49, maar gedurende de eerste week wordt hier 10% vanaf gehaald. Dit betekent dat je het spel al voor € 11,24 in huis hebt gehaald. Spreekt dit je wel aan? Dan kun je hier klikken om naar de storepage te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Studio Élan of Sekai Project, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/02 11u00  De Switch-versie van Dungeon Stars lijkt niet onder te doen voor de Steam-versieLees meer >
15/02 23u30  Red je vrouw in de nieuwste trailer van Mafia City H5Gezien de hoeveelheid trailers die we recentelijk geplaatst hebben van Mafia City H5, is het niet verwonderlijk dat we op dit moment moeite hebben om een introductie te bedenken die deze post kan inluiden. Dat weerhoudt ons er echter niet van om nog maar een video te delen. Ditmaal laten we hem alleen voor zichzelf spreken. 
15/02 23u30  Digital Foundry zocht uit welke console-versie van Metro: Exodus de beste isNet zoals de release van een grote game tegenwoordig bijna standaard gepaard gaat met een launch trailer en een (of meerdere) special edition, wordt een multiplatform-release vergezeld door een video van Digital Foundry, die uitzoekt welke versie de beste is. In veel gevallen zijn de resultaten vrij voorspelbaar, met de Xbox One X op de eerste plaats, gevolgd door PlayStation 4: Pro, PlayStation 4 en de Xbox One. Zo niet in Metro: Exodus. Daar komt de reguliere Xbox One namelijk op sommige fronten als beste uit de test. Hoe dat precies zit, zie je hieronder.
15/02 23u00  Spike Volleyball is geserveerdSpike Volleyball, een van de nieuwste titels die is uitgegeven onder de vlag van BigBen Interactive, verscheen op 5 februari. En nu, tien dagen later, krijgen we alsnog een launch trailer. De trailer toont zoals verwacht gameplay, gecombineerd met features die je in de game terug kunt vinden. Hierbij kun je denken aan multiplayer, customization en natuurlijk team building.
15/02 23u00  De nieuwe trailer van Outward speelt leuk in op ValentijnsdagZoals we waarschijnlijk allemaal wel weten, is Valentijnsdag elk jaar op de veertiende van februari. Het ontwikkelteam achter Outward heeft die memo echter niet gekregen. Het bedrijf zette namelijk zojuist deze trailer online, waarin de co-op van het spel onder de aandacht wordt gebracht met een Valentijnsanalogie. Beter laat dan nooit zeggen we dan maar.
15/02 17u15  Z-Moves vinden hun weg naar Pokémon: DuelAls we denken aan mobiele Pokémon-games, denken we met zijn allen aan Pokémon: GO. Maar Niantics AR-game is niet het enige officiële Pokémon-spel op smart devices. Pokémon: Duel is bijvoorbeeld ook al ruim twee jaar beschikbaar, maar werd in die tijd lang niet zo populair als zijn grote broer. Dit weerhoudt Nintendo er echter niet van om het te blijven ondersteunen. Om het spel zijn tweede verjaardag te vieren, is een nieuwe update klaargestoomd, die de vormen van Necrozma uit Ultra Sun & Ultra Moon naar het spel brengt, samen met de Z-moves die werden geïntroduceerd in de zevende generatie. Beide zien we in deze trailer voorbijkomen.
15/02 17u15  Fanatical teaset Bundlefest met nieuwe videoAls je het hebt over legitieme resellers van Steam-games, zijn er maar weinig sites zo groot als Fanatical. Het is om deze reden dat de verkoper keer op keer kan verrassen met mooie bundels in diens jaarlijkse Bundlefest. Gedurende Bundlefest krijgen we in vijf dagen de ene na de andere bundel aangeboden, waarmee je grof geld kunt besparen op zowel kleine als grote games. En de volgende editie gaat komende maandag van start. Dit blijkt uit de nieuwe teaser, die ons ook leert dat de headliner ditmaal de Colossus Bundle heet. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/02 17u00  Metro: Exodus schiet uit de startblokkenMet alle ophef van de afgelopen weken zou je het bijna vergeten, maar Metro: Exodus verschijnt vandaag voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Natuurlijk betekent dat dat het tijd is voor een launch trailer. Om eventuele twijfelaars alvast over de schreef te trekken, is deze trailer echter meer dan gameplay. Het bevat ook accolades van de pers die de game de hemel in prijzen. En toegegeven, het spel oogt lang niet slecht.
15/02 17u00  Jade kent geen genade in Mortal Kombat 11Met karakters als Kabal en Baraka heeft Netherrealm Studios een paar oudgedienden van de Mortal Kombat-serie teruggehaald naar het slagveld. En naar het schijnt is het vaatje waaruit ze tappen nog lang niet leeg. Jade moest het bij het tiende deel in de serie doen met een cameo, maar is nu terug om konten te schoppen (en af te snijden). Haar moveset, X-ray-aanvallen, Fatal Blow en Fatality zie je in deze trailer.
15/02 16u45  Dangerous Driving krijgt een releasedate, maar geen Steam-versieDangerous Driving, de spirituele opvolger van de Burnout-serie, zal op 9 april 2019 naar PC, Xbox One en PlayStation 4 komen. De PC-versie zal Steam echter overslaan ten faveure van de Epic Games Store. Dit blijkt uit een nieuwe trailer. Wat de trailer niet vertelt, is dat er ook het een en ander bekend is gemaakt over de hoeveelheid content die in de game zal zitten. Volgens website Game Rant zal het spel namelijk dertig banen bevatten, welke zijn verspreid over zeven locaties. Hierop kan worden gespeeld in acht spelvarianten om nieuwe wagen en skills te ontgrendelen. Onder deze spelvarianten zijn Takedown Races, waarbij je lekker roekeloos mag rijden, Heatwave Races, waarin je combo´s moet maken, Eliminator, waarbij de laatst rijdende auto wint, evenal Pursuit Mode, waarin je als agent anderen moet vangen. Andere modi zijn een online race voor acht mensen en Road Rage, waarover details op dit moment ontbreken.
15/02 16u30  Bestel nu bij Large en ontvang een The Walking Dead-sleutelhanger gratisWanneer we denken aan The Walking Dead, denken we als eerste aan de hitshow van AMC. Deze zombie-franchise heeft echter ook meerdere videogames voortgebracht en valt daarmee binnen de onderwerpen die wij behandelen. Het is om deze reden dat we jullie willen attenderen op een actie van Large, waarbij men sleutelhangers van de serie weggeeft bij een bestelling van minimaal € 15,-. Het enige dat je hoeft te doen, is bij het afrekenen de code TWD te gebruiken. Maar wacht niet te lang, want op is op.                                                TWD   Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Large of AMC, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/02 10u30  Yusuke Hashimoto heeft PlatinumGames verlatenYusuke Hashimoto is weg bij Bayonetta-, Anarchy Reigns- en VanQuish-ontwikkelaar PlatinumGames. Dit blijkt uit een bericht dat de Japanner op Twitter heeft geplaatst.Hashimoto's vertrek komt onverwacht, gezien het feit dat hij al dertien jaar bij PlatinumGames is dienst was. Hiervoor werkte hij bij Capcom, uit wiens Clover Studio de ontwikkelaar is voortgekomen. Een reden voor het vertrek is niet gegeven. An announcement from me: pic.twitter.com/aXPUfJY6sp— 橋本祐介 Yusuke Hashimoto (@yusuke8shimoto) 15 februari 2019
15/02 09u45  Niffler haalt weer ongein uit en dus zijn alle tovenaars nodig om hem te vangenDat er een augmented reality Harry Potter-game aan zat te komen, dat wisten we al langer. Maar wat we er precies van konden verwachten was lange tijd de vraag. Gezien Pokémon GO- en Ingress-ontwikkelaar Niantic Labs achter het spel zit, konden we echter wel een gok doen. Zoals verwacht lijkt het erop dat je in Wizards Unite op zoek gaat naar magische wezens om deze te vangen, dan wel verslaan of anderzijds onttrekken aan het zicht van de dreuzels. En een van de boefjes die losgeslagen is, is (natuurlijk) Niffler, zoals we zien in deze teaser.
15/02 09u30  Tabletop Gods toont screenshots van de Early AccessLees meer >
15/02 09u15  Fantasy Earth: Zero geeft een voorproefje van de nieuwe soundtrackFantasy Earth: Zero, de MMORPG die in 2010 door GameSpot werd overgekocht van Square Enix, bestaat nog altijd. Sterker nog: er worden nog steeds updates voor uitgebracht. En met de volgende update komt ook nieuwe muziek.Hieronder kun je vier video's vinden, welke elk een glimp geven van de achtergrondmuziek die je spoedig in het spel kunt horen. Over waar je ze hoort kunnen we echter helaas geen uitspraken doen.                                    
14/02 17u30  Vind je innerlijke filmster met nieuwste uitbreiding voor The Sims 4: Deluxe Party EditionThe Sims 4 heeft ondertussen...een hele hoop uitbreiding. Maar dat weerhoudt EA er niet van om nieuwe content voor het spel uit te brengen. Zo verscheen eerder deze week bijvoorbeeld de Get Famous-DLC. En dat verdient natuurlijk een trailer. Get Famous was al maanden beschikbaar voor de PC-versie van The Sims 4, maar is nu dan ook eindelijk beschikbaar voor de console-versie. Ga dus snel naar Xbox Live of PSN om je nieuwe sterrenleven te starten.  
14/02 17u15  Bethesda brengt gewilde Doom-minifigurines terugElke grote videogame franchise heeft zo zijn zeldzame merchandise. En Doom is daarop geen uitzondering. Verzamelaars die verzot zijn op merchandise van id Softwares first-person shooter zullen daarom ongetwijfeld bekend zijn met de minifigurines die in 1997 zijn verschenen. Zoals je had kunnen zien aankomen, zijn er vandaag de dag veel meer fans dan dat er figurines zijn, waardoor prijzen behoorlijk rap oplopen. De waarde zal echter vermoedelijk spoedig gaan kelderen, daar Bethesda heeft aangekondigd nieuwe exemplaren te gaan maken. De volledige serie van veertien minifigurines wordt geproduceerd met de originele materialen, waardoor ze (nagenoeg) identiek zouden moeten zijn aan de exemplaren die 22 jaren geleden zijn verschenen, en is nu te reserveren op de webshop van Bethesda voor $200. De verzending zal naar verwachting eind maart plaatsvinden. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bethesda of id Software, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/02 17u00  The Division 2's beta levert een hoop nieuwe screenshots opLees meer >
14/02 12u00  Pokémon: GO krijgt eindelijk een foto-functiePokémon: GO zal een nieuwe Snapshot-functie ontvangen, waarmee trainers eindelijk foto's kunnen maken van Pokémon wanneer ze willen. Niantic heeft hiermee gehoor gegeven aan een van de oudste verzoeken van de community.Natuurlijk was het al veel langer mogelijk om je Pokémon te fotograferen, maar hier zaten wel enkele forse beperkingen aan. Zo kon je dit alleen doen terwijl je een Pokémon aan het vangen was, waardoor je enorm beperkt was in de Pokémon en locaties die je kon gebruiken. Pokémon als Pichu, die enkel uit eieren komen, zijn daardoor namelijk al niet te fotograferen.Met GO Snapshot kun je elke Pokémon die je bezit ten alle tijden fotograferen, waardoor je kunt doen alsof er een Caterpie over je moeders hoofd loopt. Je kunt zelfs zijn positie en houding aanpassen voor het perfecte plaatje. GO Snapshot is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar volgens de berichten zal het op korte termijn aan de game worden toegevoegd.Attention, Trainers! A new feature called #GOsnapshot is coming to Pokémon GO! You can now take photos of ANY Pokémon in your Pokémon Storage, whenever and wherever. We can’t wait to see your amazing photos! Learn more: https://t.co/gP6po8NIhO pic.twitter.com/uwnrwkfCGO— Pokémon GO (@PokemonGoApp) 12 februari 2019
14/02 11u30  Six Invitationals eerste dag kijk je hier terugWe hebben er al meerdere nieuwsberichten over geschreven, maar nu is hij dan toch eindelijk van start gegaan: de derde Six Invitational.Omdat je onmogelijk alle wedstrijden tegelijk kon volgen, hebben wij de YouTube-video's van de eerste dag van het toernooi verzamelt, zodat je ze op je gemak terug kunt kijken. De tweede dag wordt op dit moment nog geüpload en zal spoedig volgen.                                                                                      
14/02 11u30  Deze figurine van Catwoman kun je slechts tijdelijk bestellen bij ArchoniaHet is een doorn in het oog van menig verzamelaar, maar ook bij merchandise heb je te maken met producten die slechts in beperkte oplages verschijnen. Soms is dit vanwege een evenement, andere keren omdat ze de fanatiekste verzamelaars iets bijzonder willen geven en soms omdat de producten zó duur zijn om te maken, dat ze niet willen riskeren dat er overblijven. Deze PVC-figurine van DC's Catwoman valt hoogstwaarschijnlijk in de laatste categorie. Met een verkoopprijs van € 109,42 is het immers een behoorlijk prijzig verzamelobject. En het feit dat je het enkel kunt krijgen middels een vooruitbestelling bevestigt dit enkel. Voor zij die het niet weten: een product op vooruitbestelling is gedurende een korte periode te reserveren, waarna er exact genoeg exemplaren worden geproduceerd. Als je op dat moment je kans mist, is het helaas ook echt pech gehad. En bij dit beeld is dat niet anders. Je kunt jouw eigen Catwoman figure tot 20 maart 2019 hier bestellen, waarna de levering in september van 2019 zal plaatsvinden. Je mag je dus nog een kleine zes maanden verheugen op de nieuwste toevoeging aan je collectie. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Warner Bros of Archonia, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/02 09u45  De Nintendo Direct van 13 februari kijk je hier terugTerwijl wij volop bezig zijn met inventariseren en verwerken van alle nieuwtjes, onthullingen en updates die we kregen in de Nintendo Direct die gisteravond werd uitgezonden, kunnen wij ons goed voorstellen dat sommige van jullie liever niet wachten op onze berichten of simpelweg graag de Nintendo Direct in zijn geheel willen zien. Speciaal voor deze mensen hebben wij de YouTube-link er nog even bijgezocht en hieronder ge-embed. Plezier met kijken!
14/02 09u45  Super Mario Maker 2 is een feitGezien het succes van de Wii U- en 3DS-versies van Super Mario Maker 2, was het niet een kwestie van of, maar wanneer een vervolg zou verschijnen op de Switch. En daar hebben we nu een antwoord op. Super Mario Maker 2 zal in juni van dit jaar verschijnen en brengt een hele hoop nieuwe features met zich mee, zoals de hellingen waar al zolang om gevraagd werd. Hiernaast zien we ook nieuwe power-ups, de Angry Sun en een gloednieuwe UI. Wat wil een mens nog meer?
14/02 09u00  Stuur een e-card naar je Valentijn met behulp van A Fold ApartHet zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar vandaag is het Valentijnsdag. En welke game kan hier beter op inspelen, dan een game die volledig om liefde draait: A Fold Apart. Op het persportaal van A Fold Apart-ontwikkelaar Lightning Rod Games valt een link te vinden die leidt naar een dropbox-map vol speciale Valentijnskaarten die je naar je geliefde kunt sturen. En zoals je kon verwachten, hebben deze allemaal een nerdy ondertoon. Download daarom je favoriet en stuur hem naar die speciale persoon in je leven.
13/02 23u45  Unravel Two komt naar Nintendo SwitchElectronic Arts' Unravel Two komt naar de Nintendo Switch. Dit werd zojuist bevestigd gedurende de Nintendo Direct. Dat de game naar de nieuwste console van Nintendo zou komen was al vrij zeker, daar de game al eerder voor de console overwogen was. Die naast de reeds bestaande versies ontwikkelen was toen echter niet meer haalbaar gezien de deadline. Maar nu het spel reeds verschenen is, is dit geen obstakel meer.
13/02 23u30  Fire Emblem: Three Houses krijgt een releasedateThree Houses, het nieuwste deel in de Fire Emblem-serie, zal verschijnen in de zomer van dit jaar. Dit maakte Nintendo bekend middels een nieuwe video, die getoond werden tijdens de Nintendo Direct. De video in kwestie is helaas nog niet online, waardoor we jullie op dit moment enkel kunnen verblijden met het nieuws dat Fire Emblem: Three Houses voor de Nintendo Switch zal verschijnen op 26 juli 2019.
13/02 23u30  De ultieme versie van Dragon Quest XI komt exclusief naar Nintendo SwitchDe Nintendo Switch zal in de herfst een exclusieve ultieme versie van Dragon Quest XI krijgen. Dat werd zojuist bekendgemaakt tijdens de nieuwste Nintendo Direct. Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition, zoals de game volledig zal gaan heten, bevat nieuwe missies, een nieuwe soundtrack en de mogelijkheid om te wisselen tussen de HD-graphics van de eerder verschenen PS4-versie en retro-stijl van de 3DS-versie. En gezien de uitspraken die werden gedaan, zijn dit niet de enige verrassingen die Square Enix voor ons in petto heeft. Tijd zal uitwijzen wat ons nog meer te wachten staat.
13/02 23u15  Joker komt op korte termijn naar Super Smash Bros. UltimateDat Persona 5's Joker naar Super Smash Bros. Ultimate gaat komen, weten we al een paar maanden. De vraag was echter wanneer hij precies zou arriveren. In de Nintendo Direct die op het moment van schrijven nog gaande is, is toegezegd dat Joker op korte termijn beschikbaar zal worden gesteld. Een exacte datum wordt niet genoemd, maar volgens de voice over zal de tiener voor het eind van april beschikbaar zijn. En allicht weten we tegen die tijd dan ook wie hem gaat opvolgen.
13/02 23u15  De screenshots van Time Rift zijn bedriegelijk simpelLees meer >
13/02 20u30  Firaxis geeft een voorproefje van Civilization VI: Gathering Storm met een wedstrijd tussen ontwikkelaarsMeestal wanneer we voor release beelden te zien krijgen van een game, is dit in de vorm van een trailer of bewerkte gameplay video. Voor Civilization VI's Gathering Storm-DLC besloot Firaxis het echter helemaal anders aan te pakken. In plaats van een vooraf geschoten video, koos men voor een livestream waarin QA Lead Carl Harrison en Lead Designer Ed Beach het tegen elkaar opnemen in een urenlange multiplayer-sessie. Ga je er dus maar rustig voor zitten.
13/02 20u15  Sophia's portret uit Xenogears bestaat nu echtIets meer dan twee decennia geleden verscheen JRPG Xenogears voor de allereerste PlayStation. En om zijn twintigste verjaardag te vieren, heeft Square Enix nu een bijzonder cadeau voorbereid. In een van de scenes in de game is een portret te zien van Sophia, een karakter dat honderden jaren voor aanvang voor de game leefde en desondanks een belangrijke rol erin speelt, iets wat Square zelf ook erkent. Het heeft daarom het portret laten namaken en verkoopt kopieën ervan nu als premium merchandise. Voor omgerekend € 318,- bestel je dit bijzondere artikel op de webshop van Square Enix Japan, waarbij de eerste lading extra speciaal is. De initiële batch zal namelijk niet enkel genummerd zijn, maar getekend door Kunihiko Tanaka, de character designer van Xenogears. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Square Enix, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
13/02 17u45  Ervaar Final Fantasy XIV: A Realm Reborn nu zelf met Twitch PrimeTwitch Prime-abonnees hebben het maar goed deze maand. Eerder kregen ze al genoeg spellen om februari mee door te komen en nu komt daar nog een reus van een game bij. Square Enix geeft namelijk de Starters Edition van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn weg. Als zijnde een MMORPG is FFXIV natuurlijk een spel waar je heel wat uurtjes in kan steken. Helaas heeft deze giveaway in ruil daarvoor wel een addertje onder het gras. Net als bijvoorbeeld World of Warcraft moet je namelijk maandelijks betalen om de game te kunnen spelen. Maar je kunt het nu tenminste wel eerst uitproberen, wat uiteraard prettig is voor zij die twijfelen of de game de moeite waard is. Mocht je net beginnen met A Realm Reborn en graag hulp willen hebben, dan breng vooral een bezoekje aan onze Discord. Hier hebben we namelijk een groep fanatieke spelers die je graag op weg helpt.
13/02 16u00  De pre-release screenshots van Mola mola: Vivienne tonen precies wat voor game het isLees meer >
13/02 16u00  Naar de sportschool gaan is lekker goedkoop als je het digitaal doetNaar de sportschool gaan doe je meestal omdat je wat gewicht wilt verliezen en even weg wilt komen van de schermen die ons leven domineren. Maar blijkbaar denken ze daar bij Kavkaz Sila Games anders over. Deze ontwikkelaar maakte namelijk Gym Simulator, waarin je doet alsof je naar de sportschool gaat. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan zal je blij zijn om te horen dat de game nu is afgeprijsd. Tot 25 februari wordt de prijs doormidden gehakt, waardoor je geen € 1,59, maar € 0,79 betaalt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Kavkaz Sila Games of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.  
13/02 16u00  Boobs 'em Up krijgt een flinke updateBlote beat 'em up Boobs 'em Up heeft een flinke update gekregen die de Early Access-titel een stuk dichter bij de release brengt. Dat valt te lezen op een community update die op Steam werd geplaatst. De update breidt het gevechtssysteem van de game flink uit, met 24 nieuwe moves die spelers uit kunnen voeren. De volledige lijst is als volgt: Back kick right High kick Axe kick High kick right High kick round left High kick round right Kick uppercut right Knee left Knee right Low kick left special Low kick round right Mid kick left Mid kick right Back fist round right Elbow round right One two Overhand right Uppercut right Double hooks Double jab Hook right Jab right Mid hook right Mid jab right In de update doet ontwikkelaar Cool Girl Games ook zijn toekomstplannen uit de doeken. Zo wordt momenteel gewerkt aan de ondersteuning van extra talen, een strandscène en meer opties op het verdedigende vlak. Het lijkt er dus op dat we nog wel een paar updates gaan krijgen.
13/02 15u30  Foutje moet kunnen: Kingdom Hearts 3 heeft watermerk in cutscene achtergelatenFanatieke fans van een serie pluizen elk klein detail van een game na in de hoop zo easter eggs te ontdekken die een glimp geven van de toekomst. En niet zelden leidt dat tot interessante ontdekkingen. Af en toe vinden gamers zo echter ook iets dat ze niet hadden moeten vinden. Een voorbeeld hiervan is te vinden in Kingdom Hearts 3, waarin een watermerk te zien is tijdens een van de cutscenes. Specifiek gaat het om één frame in de scene waarin Elsa Let It Go ten gehore brengt. De specifieke frame zie je op de afbeelding hieronder, waarop de naam Arnold op Elsa's arm te zien is. Arnold is een onderdeel van animatiesoftware Maya, waarvoor een aparte licentie is vereist. Hieruit valt dus op te maken dat dit programma gebruikt is om deze pre-rendered cutscene tot leven te brengen. En als je dat doet zonder licentie, verschijnt deze naam in beeld. Dit betekent echter niet dat Square Enix geen licentie had. In dat geval zou namelijk het watermerk voortdurend in beeld zijn. Aannemelijker is dat het om een technisch foutje in het programma gaat, dan wel dat er heel even problemen waren met het real-time verifiëren van de licentie op Maya's servers. De verwachting is dan ook dat het watermerk spoedig uit de game zal verdwijnen middels een patch.  
13/02 15u15  De nieuwe screenshots van Days Gone schetsen een heel ander beeld dan voorheenLees meer >
13/02 15u00  AWAY: Journey to the Unexpected lanceert met korting op GOGAWAY: Journey to the Unexpected, een eigenzinnige first-person shooter vol vreemde wezens, is sinds afgelopen week te koop op Good Old Games. En hoewel het spel vandaag ook naar Steam komt, is GOG vooralsnog het enige platform waar je korting krijgt. Het spel van Aurelien Regard Games kost je normaal $19.25, maar heb je nu al voor $16.36. Dat is een die best lekker aantelt als je het ons vraagt. Hoe lang deze korting blijft is helaas onbekend, dus we adviseren toe te slaan nu het nog kan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt, Aurelien, Game Studios, Playdius of Plug In Digital, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
13/02 14u15  Tannenberg valt Steam binnenVanaf vandaag is Tannenberg, een first-person shooter gesitueerd in de eerste wereldoorlog, te koop op Steam. En een launch trailer mag dan niet ontbreken. In de video zien we natuurlijk gameplay, evenals highlights van de game, zoals diens grootschalige gevechten, waarheidsgetrouwe wapens en realistische gevechten.
13/02 10u30  Patch 1.0.1 lost problemen Macrotis: A Mother's Journey opHoe graag we het ook zouden willen; videogames zullen nooit lanceren zonder fouten. En al helemaal niet games van een kleine ontwikkelaar. Daarom is het maar goed dat we spellen tegenwoordig kunnen patchen. Het afgelopen week verschenen Macrotis: A Mother's Journey bijvoorbeeld, kreeg enkele dagen geleden een patch die een vijftal problemen met onder andere de muziek en achievements oplost. De volledige patch notes zijn als volgt:  Fixed an issue where you can't get the achievement 'Think before you act' if you completed the chapter using your magical form. Fixed an issue where you can get out of the playzone through some of the walls. Music playlist improvements. Also, fixed an issue where the music for the end of Chapter 4 doesn't loop. Fixed an issue where the credits end sooner than expected. Fixed a camera issue in the last puzzle of chapter 2 where you can get out of camera's viewport.  
13/02 10u15  Project Hastur geeft een glimp van de Early AccessLees meer >
13/02 10u00  Outback is de nieuwste map voor Rainbow Six: SiegeDaar de eSports-trein genaamd Rainbow Six: Siege voorlopig nog niet zijn eindstation heeft bereikt, blijft Ubisoft vrolijk kolen stoken om het voertuig gaande te houden. De nieuwste batch geeft ons een nieuwe map, genaamd Outback. In deze map komen een restaurant, een garage en een motel samen voor allicht wel het meest veelzijdige speelveld dat we tot nu toe in het spel zagen. Alleen al in de teaser zien we een mechanische stier, auto's die als bruggen dienen en zowel kleine als grote ruimtes de revue passeren. Hoe Outback er exact uit gaat zien leren we echter pas dit weekend, wanneer het getoond wordt op de Rainbow Six: Invitational.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Enkel grote games doen mee aan de nieuwe sale op PSN20/02 07u45 - Gamequarter.be: Hoewel wij als redactie van GameQuarter ons best doen om zoveel mogelijk games te coveren, is het feit dat een aanzienlijk deel van jullie vooral komt voor nieuws over de toptitels. Op PSN is het niet anders en daarom organiseerde PlayStation een sale waar alleen de grote namen aan mee mogen doen. Wie hier klikt ziet de 46 producten die deelnemen aan deze sale en wordt verwelkomd door spellen als Red Dead Redemption 2, Overwatch, Spyro: Reignited Trilogy, WWE 2K19 en Destiny. Toptitels dus, die je met kortingen tot 77% aan je verzameling toe kan voegen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
8x Trotseer de sneeuw met PUBG's Zima20/02 10u45 - Gamequarter.be: In de besneeuwde Vikendi-map van PlayerUnknown's Battlegrounds kan het soms lastig zijn om weg te komen als je onder vuur ligt. Sneeuwscooters bieden immers niet veel bescherming en alles steekt af tegen de witte achtergrond. PUBG Corp haalt daarom de Zima naar het spel; een auto die geschikt is om deze barre omstandigheden te trotseren. De Zima is reeds te vinden op de test servers van het spel. Wanneer hij naar de volledige game komt is nog niet bekend.
7x Devotion ondersteunt voorlopig geen Windows 7 meer20/02 07u45 - Gamequarter.be: Het zal je maar gebeuren: je brengt als kleine indie-ontwikkelaar met volle moed een game op Steam uit, waarna een grote bug aan het licht komt die de game voor een substantieel deel van je spelers onspeelbaar maakt. Dit gebeurde RedCandleGames, de makers van Devotion. Als je het spel op Windows 7 speelt, wordt de bug in de game getriggerd. Zo bevestigt de ontwikkelaar op Steam. Helaas is een oplossing of workaround echter niet voor handen. En hoewel volop wordt gewerkt aan een fix, heeft men voor nu besloten om Windows 7 niet langer onder de ondersteunde OS'sen te zetten zolang als dat dit niet verholpen is, daar de bug dermate gamebreaking is dat je het schijnbaar niet kunt spelen. Een rigoureuze zet natuurlijk, maar wel eentje die respect verdient. En nu maar hopen dat ze snel een oplossing vinden.
4x Total War: Three Kingdoms legt Records Mode uit20/02 08u00 - Gamequarter.be: In Total War: Three Kingdoms kun je zoals altijd historische veldslagen naspelen. Maar ditmaal kun je dat op twee manieren. Dit legt een nieuwe trailer voor de game uit. Je kunt de game op Romance Mode spelen en een rooskleurige versie van de geschiedenis krijgen, waarin jouw karakters actief deelneemt aan de strijd, niet makkelijk sterft en waarin je troepen niet al te snel moe worden. Of je speelt de Records Mode, die trouwer is aan de werkelijkheid en waarin je heel wat meer factoren hebt waar je rekening mee moet houden.
1x De volgende twee karakters voor Apex Legends zijn mogelijk bekend16/02 12u30 - Gamequarter.be: Toen we voor het eerst een kijkje kregen op Apex Legends, liet ontwikkelaar Respawn Entertainment direct weten dat we meer speelbare karakters in de toekomst konden verwachten. Het teasde zelfs twee van die helden met silhouetten. En die silhouetten zijn nu mogelijk geïdentificeerd. Fans vermoeden dat de twee vage vormen die we konden zien in de trailer in kwestie toebehoren aan de onderstaande twee karakters die we eerder zagen in artwork voor Titanfall. Dat klinkt allicht vergezocht, tot je je beseft dat Bloodhound, die reeds in de game zit, ook al eerder werd getoond als artwork voor die serie. Het is dus aannemelijk dat Respawn meer karakters die destijds buiten de boot vielen alsnog gaat gebruiken. Desondanks blijft het voor nu niets meer dan een theorie, waardoor je het vaatje zout het beste paraat kunt houden.
1x Trakteer jezelf op een verlaat Valentijnscadeau met deze bundel van MangaGamer16/02 23u15 - Gamequarter.be: Valentijnsdag is natuurlijk een dag die je ideaal gezien doorbrengt met je geliefde. Maar soms zit dat er gewoon niet in. En in dat geval is er niets mis mee om er een dagje voor jezelf van te maken. MangaGamer speelt handig in op deze groep met een speciale Valentijnsbundel met zeven erotische visual novels. De bundel bevat de volgende games: Harukoi Otome A Kiss for the Petals: The New Generation DEARDROPS Dal Segno Supipara: Chapter 1 We Love Master Koropokkur Om deze zeven games aan je verzameling toe te mogen voegen, moet je redelijk diep in de buidel tasten. Tezamen kosten ze je namelijk maar liefst $35.95. Als je ze los koopt bent je echter $224.65 kwijt, wat het natuurlijk in een ander perspectief plaatst. Desondanks adviseren we je aankoop rustig te overwegen, daar de bundel tot 21 februari beschikbaar is. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of de betrokken ontwikkelaars en uitgevers, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
1x Het doek valt voor de Razer Game Store18/02 17u00 - Gamequarter.be: In 2018 besloot hardwarefabrikant Razer dat zijn vleugels wilde spreiden en meer wilde doen dan het maken van muizen, toetsenborden en andere spullen die we gebruiken bij het gamen. Het sloeg daarom de handen ineen met Valve en Ubisoft als een third-party-verkoper van games. Dit uitstapje is klaarblijkelijk niet zo succesvol geweest al gehoopt, hetgeen het bedrijf heeft doen besluiten om de stekker na tien maanden eruit te trekken. De Razer Game Store zal op 28 februari, om 13:00 uur, zijn spreekwoordelijke deuren sluiten. In een officiële verklaring laat Razer weten dat het bevoorrecht was om dit avontuur te mogen ervaren en dat de vroegtijdige sluiting het gevolg was een herstructurering van het bedrijf. Tevens adviseert het spelers om ongebruikte keys te noteren voor de winkel sluit. Spelers die een spel gereserveerd hebben via de Razer Game Store zullen hun bestelling gewoon ontvangen, terwijl Silver en Gold Rewards nog op andere wijzen gebruikt kunnen worden. Als het goed is zouden er dus geen gedupeerden moeten zijn.
1x Hoop hangt aan de koelkast in the Division 219/02 15u30 - Gamequarter.be: Van alle emoties die de mens kan voelen, is hoop waarschijnlijk een van de meest complexe. Hoop is niet logisch, noch is het iets dat je kunt beheersen, terwijl het je op momenten van onvoorstelbaar veel kracht kan voorzien. Kracht om te vechten in een wereld die de wanhoop nabij is. In de nieuwe live-action trailer van The Division 2 zien we hiervan een voorbeeld, als een van de strijders in het vernietigde D.C. zichzelf zinnig houdt met de tekening van zijn dochter. Een tekening van een toekomst die zij voor zich zag en hij koste wat het kost werkelijkheid wilt maken. Help jij hem mee?
0x Outback is de nieuwste map voor Rainbow Six: Siege13/02 10u00 - Gamequarter.be: Daar de eSports-trein genaamd Rainbow Six: Siege voorlopig nog niet zijn eindstation heeft bereikt, blijft Ubisoft vrolijk kolen stoken om het voertuig gaande te houden. De nieuwste batch geeft ons een nieuwe map, genaamd Outback. In deze map komen een restaurant, een garage en een motel samen voor allicht wel het meest veelzijdige speelveld dat we tot nu toe in het spel zagen. Alleen al in de teaser zien we een mechanische stier, auto's die als bruggen dienen en zowel kleine als grote ruimtes de revue passeren. Hoe Outback er exact uit gaat zien leren we echter pas dit weekend, wanneer het getoond wordt op de Rainbow Six: Invitational.
0x Project Hastur geeft een glimp van de Early Access13/02 10u15 - Gamequarter.be: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
32974
Gelezen:
21572
Aantal lezers nu:
69


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven