zaterdag 20 april 2019, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u30
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
19/04 08u00  Een kleinere Switch is onderweg Een kleinere versie van de Nintendo Switch zal in de herfst van dit jaar gaan verschijnen. Dit beweert de doorgaans goed geïnformeerde website Nikkei. Volgens de website zal deze slim-versie van de Switch bedoeld zijn om de 2DS- en 3DS-lijn te vervangen, al zal het nog steeds dezelfde concepten als zijn grote broer volgen en dus ook compatible zijn met diens TV-dock. Hierdoor zou hij makkelijker mee moeten worden kunnen genomen. Of de Switch slim op andere vlakken dan de grootte verschilt van het huidige model is onbekend.
19/04 08u00  De launch trailer van Mortal Kombat 11 stemt ons vrolijk Hoewel Mortal Kombat 11 al vanaf de eerste trailer met veel gejuich wordt onthaald door gamers wereldwijd, is er een klein kritiekpuntje dat terug bleef komen: de muziek onder sommige van de trailers. Fans wisten de trage rapmuziek onder de video's niet te waarderen en in sommige cirkels werd het zelfs een meme. De launch trailer maakt deze fout echter niet meer. In deze video, welke zich vooral op het verhaal focust, worden we namelijk getrakteerd op het enige nummer dat het recht kan doen: de klassieke Mortal Kombat-theme. De video wordt er gelijk 20% beter op.
19/04 07u45  Alles wilt je dood hebben in de nieuwe trailer van Fade to Silence Het is moeilijk overleven, wanneer de wereld zoals we hem kennen verdwenen is. Maar wanneer de val van de beschaving de minste van jouw problemen is, weet je dat je het lastig gaat krijgen. In Fade to Silence moet je niet enkel deze nieuwe realiteit onder ogen zien, maar ook een eeuwige winter trotseren, carnivoren én bovennatuurlijke wezens van je afslaan, en moeder natuur trotseren, die de ene na de andere natuurramp op je afgooit. Succes!
18/04 09u00  We zien een hele hoop nieuwe beelden van Fell Seal: Arbiter's Mark Lees meer >
18/04 09u00  Dromen komen uit in de launch trailer van Dreams Launch trailers zijn vandaag de dag niets bijzonder meer en ook aan Early Access zijn we al helemaal gewend. Launch trailers van een Early Access-build van een game zien we echter nog altijd niet veel. Dreams krijgt wel zo'n video om diens release van afgelopen dinsdag te vieren. In 79 seconden krijgen we in rap tempo allerlei voorbeelden te zien van dingen die je kunt maken met de software van Media Molecule, welke hier natuurlijk al ervaring mee heeft dankzij de LittleBigPlanet-games. Het is echter aan ons gamers om dit optimaal te benutten.
18/04 08u45  Geniet binnen van het mooie weer met de Spring Sale van PlayStation Update: Via social media heeft Sony laten weten dat meer games aan de sale zijn toegevoegd. Enkele voorbeelden hiervan vind je in onderstaande video:Origineel bericht: Nu de temperatuur begint op te lopen, de vogeltjes beginnen te fluiten en de bloesems talrijker en talrijker worden, is het tijd om het voorjaar officieel te verwelkomen. En hoe doen we dit beter dan met grote kortingen op tientallen games?PlayStation is het eens met dit sentiment en organiseerde daarom de Spring Sale, waarin je tot wel 60% korting krijgt op games als Far Cry 5, Horizon: Zero Dawn, ARK: Survival Evolved en Bloodborne. Klik hier voor de volledige lijst.Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
17/04 17u45  De stunts worden nog extremer in de nieuwe uitbreiding van Trials: Rising Als er iets is waar Ubisofts Trials-serie om bekendstaat, dan is het wel om hoe absurd de stunts zijn die je in het spel kunt uitvoeren. Maar dat het altijd gekker kan bewijst de nieuwste DLC. In deze nieuwe uitbreiding moet je namelijk niet enkel gigantische sprongen en de meest waanzinnige stunts uithalen, maar ook nog rijden op een gigantische bal en een bijl ontwijken. Je moet wat overhebben voor je sport denken we dan maar.
17/04 08u30  Liefde bloeit weer op in de launch trailer van Final Fantasy X | X-2 HD Remaster Final Fantasy X was voor velen de eerste aanvaring die ze hadden met een Japanse RPG. Immers was het niet enkel de eerste Final Fantasy in 3D en de eerste Final Fantasy voor de PlayStation 2, maar het was ook een van de eerste JRPG's die mainstream aandacht kreeg. Het is daardoor niet vreemd dat Square Enix eerder besloot op X en diens opvolger te remasteren voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. En ook de PlayStation 4-versie die enkele jaren later volgde mocht geen verrassing worden genoemd. Dat de spellen nu echter ook naar een niet-PlayStation console komen, is iets waar velen enkel van durfden dromen. Maar die droom komt nu uit, met de release van de Final Fantasy X | X-2 HD Remaster op Xbox One en Nintendo Switch.
17/04 08u30  Ninja Gaiden II is nu speelbaar op Xbox One Ninja Gaiden II is vanaf vandaag speelbaar op de Xbox One middels diens backwards compatibility-programma. Dit laat de ontwikkelaar van de game, Team Ninja, weten middels een update op diens social media-kanalen. Met deze toevoeging is de alsmaar groeiende lijst games die backwards compatible zijn weer een toptitel rijker. En met ruim een kwart van de games die op de Xbox 360 verscheen al speelbaar op de Xbox One, lijkt het er niet op dat dit de laatste zal zijn.
17/04 08u15  Microsoft geeft de datum en tijd van hun E3-conferentie vrij Dat Microsoft, in tegenstelling tot Sony, dit jaar wel weer een E3-conferentie zou organiseren, dat wisten we allang. Niet enkel is dit al meermaals bevestigd, maar geruchten doen ook de rondte dat de techgigant hier meer zal onthullen over de opvolger van de Xbox One (X). Natuurlijk weten we enkel met zo'n bevestiging niet wanneer we nu precies ruimte in onze agenda moeten vrijhouden en daarom zijn we heel blij dat er nu wat licht op de zaak is geworpen. De E3 2019 Briefing van Xbox zal plaatsvinden op 9 juni om 22:00 lokale tijd. Een link naar de stream zal ter zijner tijd te vinden zijn op onze homepage.
16/04 21u15  Jeff Kaplan vertelt over het nieuwe Archives event van Overwatch Overwatch mag dan wel over de het toppunt van diens populariteit heen zijn, maar de game is nog zeer zeker niet dood. Blizzard gaat daarom vrolijk door met het ontwikkelen van nieuwe content. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe Archives event, dat net als in voorgaande jaren een kijkje geeft in het verleden van Overwatch en diens personeel. In dit nieuwe event, dat Storm Rising is gedoopt, nemen Mercy, Tracer, Winston en Genji het op tegen de soldaten van Talon in Cuba. Maar dat is niet alles. Eerdere Archives events, Retribution en Uprising, zijn gedurende de looptijd van Storm Rising ook weer beschikbaar. Hiernaast kunnen in het nieuwe event acht achievements worden vrijgespeeld, welke bovendien gebundeld komen met extra beloningen. Lootboxen met nieuwe emotes, skins en dergelijke mogen tenslotte natuurlijk niet ontbreken.
16/04 09u45  Profiteer enkel vandaag nog van korting op dit Kingdom Hearts-shirt Dat ik een fan ben van Kingdom Hearts heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken, ook niet op social media. Het is dan ook niet verrassend dat de advertenties op Facebook regelmatig Sora en kornuiten tonen op allerlei merchandise. Een voorbeeld hiervan is dit T-shirt van Kingdom Hearts, dat je normaal gesproken voor € 16,- kunt kopen op Qwertee. Wie echter via deze link bestelt, krijgt tot elf uur vanavond het stuk stof voor € 10,- thuisgestuurd. Daar worden wij pas vrolijk van! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee of Square Enix, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/04 09u45  Ken je PixARK nog? Ruim een jaar geleden verscheen PixARK, een re-interpretatie van het populaire ARK: Survival Evolved. Maar helaas wist dit spel niet net zo groot te worden als zijn voorganger. In Japan kennen ze zelfs spel zelfs helemaal niet, daar nu pas daar verschijnt. En dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe video. Voor ons niet heel relevant allicht, maar wij vonden het charmant genoeg om het toch nog even te delen.
16/04 09u30  De wereld is jouw speeltuin in de launch trailer van Ghost Giant PSVR-spelers kunnen zich deze maand in hun handen wrijven. Niet enkel krijgen ze volgende week Jupiter & Mars, maar vanaf vandaag kunnen ze ook aan de slag met Ghost Giant, de nieuwe game van Fe-ontwikkelaar Zoink. In dit spel kruip jij in de huid van de titulaire reus, waarmee jij de wereld op zijn kop kunt zetten. Zo kun je de bewoners plagen, huis optillen en zelfs bomen met gemak buigen. Hoe ga jij je nieuwe gave benutten?
15/04 16u30  Close to the Sun verschijnt komende maand Het voor de Epic Games Store exclusieve Close to the Sun verschijnt komende maand. Dat blijkt uit een nieuwe trailer voor de game. De video in kwestie zet de toon van de vorige trailers door en toont een omgeving die compleet vernield is nadat iets is misgegaan in wat een utopia voor onderzoek had moeten zijn. Is een experiment fout gegaan? Of speelt er iets anders? Je ontdekt het op 2 mei.
Laatste update: vrijdag 19 april 2019, 8u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
15/04 11u45  Star Wars: Jedi - Fallen Order krijgt trailer en releasedateStar Wars: Fallen Order, de langverwachte Star Wars-game van Titanfall- en Apex Legends-ontwikkelaar Respawn Entertainment is eindelijk officieel uit de doeken gedaan met een cinematic trailer. En dat is niet eens het hoogtepunt! Want hoewel de verloren Jedi en zijn beheersing van The Force zeker imposant zijn om te zien, is het de releasedate aan het eind van de video waar we het vrolijkste van worden. Deze bevestigd immers dat het spel dit jaar nog moet verschijnen, op 15 november om precies te zijn.
15/04 09u00  Verken de diepe zee in deze trailer voor Jupiter & MarsOnze aardbol is best wel belangrijk; ik denk dat we het daar allemaal over eens zijn. Daarom is 22 april Earth Day. En op die dag verschijnt daarom Jupiter & Mars, een VR-ervaring die in het teken staat van moeder natuur. Omdat je deze game pas echter kunt waarderen eens je hem ziet, gaan we geen poging doen om het onder woorden te brengen. In plaats daarvan laten we de video voor zich spreken:
15/04 08u45  S.O.N. is nu te vinden op PSNFirst-person horror game S.O.N. is nu te vinden op de PlayStation Store. En dat betekent dat het tijd is voor een launch trailer. Onderstaande video geeft een voorproefje van de sfeer van het spel en geeft ons een glimp van een schrikmoment. Helaas kapt die daar echter af, waardoor je de game zal moeten kopen als je eens lekker wilt griezelen.
14/04 21u30  Prikkel je zintuigen met de Early Access-screenshots van Infinite Art MuseumLees meer >
14/04 21u15  De nieuwe trailer van Avengers: Endgame is nogal verwarrendSommige trailers spreken voor zich. Andere vragen diens kijkers om hints te interpreteren. En dan is er deze trailer van Avengers: Endgame, waar ondergetekende geen bal van snapt. Hij spreekt namelijk geen Spaans. De beelden zijn echter niet minder interessant erdoor.
14/04 21u00  FunQuarter #255                                                                Wie had er geen?                                                                          Oh God Damnit!                                                            (niet) Dé klassieker                                                                          En geen tanden!                                                Aangezien FNAF maar door blijft gaan                                                                           En zo is het!                                                         Toch lang niet slecht!                                                              Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             De groeten!            
13/04 13u00  Hovership Havoc schiet een stuk van de prijs afHovership Havoc, de gloednieuwe twin-stick shooter van Snow Day Software, is sinds gisteren te koop op Steam. En vaste bezoekers van onze website weten wat dat betekent: welkomstkorting! Het spel kost je normaal gesproken € 8,19, maar gedurende de eerste week wordt er 10% van deze prijs afgehaald. Dat betekent dat je al voor € 7,37 de trotse eigenaar van een exemplaar bent. Wil je hiervan profiteren of meer weten of de game? Klik dan hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Snow Day Software, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
13/04 12u15  Vind de Jedi in jezelf met Vader ImmortalAl decennialang dromen we ervan: een Jedi zijn. En dankzij games als The Force Unleashed kregen we een voorproefje van hoe dat zou kunnen zijn. Vader Immortal, een driedelige serie in het Star Wars-universum, brengt het echter dichterbij dan ooit. Overigens mag je die laatste zin heel erg letterlijk nemen, daar Vader Immortal een VR-ervaring op de Oculus Rift is. Je kijkt dus letterlijk door de ogen van een Jedi die het opneemt tegen de nog altijd iconische Darth Vader.
13/04 00u15  Cattails krijgt een wel heel erg late trailerDaar waar we een uur geleden nog de grap maakten dat de launch trailer van World War Z een tikje aan de vroege kant is verschenen, daar hebben we nu precies het tegenovergestelde. Deze gameplay trailer van Cattails verscheen namelijk zojuist op YouTube, bijna zes maanden na release. Wat de redenering hierachter is, daar kunnen we enkel naar gissen. Maar ondergetekende is er hoe dan ook blij mee! Stardew Valley met schattige pluizenbollen klinkt hem namelijk wel aangenaam. Heb jij daar ook wel (katten)oren na? Bekijk dan zelf de gameplay trailer:
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Ninja Gaiden II is nu speelbaar op Xbox One17/04 08u30 - Gamequarter.be: Ninja Gaiden II is vanaf vandaag speelbaar op de Xbox One middels diens backwards compatibility-programma. Dit laat de ontwikkelaar van de game, Team Ninja, weten middels een update op diens social media-kanalen. Met deze toevoeging is de alsmaar groeiende lijst games die backwards compatible zijn weer een toptitel rijker. En met ruim een kwart van de games die op de Xbox 360 verscheen al speelbaar op de Xbox One, lijkt het er niet op dat dit de laatste zal zijn.
0x Cattails krijgt een wel heel erg late trailer13/04 00u15 - Gamequarter.be: Daar waar we een uur geleden nog de grap maakten dat de launch trailer van World War Z een tikje aan de vroege kant is verschenen, daar hebben we nu precies het tegenovergestelde. Deze gameplay trailer van Cattails verscheen namelijk zojuist op YouTube, bijna zes maanden na release. Wat de redenering hierachter is, daar kunnen we enkel naar gissen. Maar ondergetekende is er hoe dan ook blij mee! Stardew Valley met schattige pluizenbollen klinkt hem namelijk wel aangenaam. Heb jij daar ook wel (katten)oren na? Bekijk dan zelf de gameplay trailer:
0x Vind de Jedi in jezelf met Vader Immortal13/04 12u15 - Gamequarter.be: Al decennialang dromen we ervan: een Jedi zijn. En dankzij games als The Force Unleashed kregen we een voorproefje van hoe dat zou kunnen zijn. Vader Immortal, een driedelige serie in het Star Wars-universum, brengt het echter dichterbij dan ooit. Overigens mag je die laatste zin heel erg letterlijk nemen, daar Vader Immortal een VR-ervaring op de Oculus Rift is. Je kijkt dus letterlijk door de ogen van een Jedi die het opneemt tegen de nog altijd iconische Darth Vader.
0x Hovership Havoc schiet een stuk van de prijs af13/04 13u00 - Gamequarter.be: Hovership Havoc, de gloednieuwe twin-stick shooter van Snow Day Software, is sinds gisteren te koop op Steam. En vaste bezoekers van onze website weten wat dat betekent: welkomstkorting! Het spel kost je normaal gesproken € 8,19, maar gedurende de eerste week wordt er 10% van deze prijs afgehaald. Dat betekent dat je al voor € 7,37 de trotse eigenaar van een exemplaar bent. Wil je hiervan profiteren of meer weten of de game? Klik dan hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Snow Day Software, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
0x FunQuarter #25514/04 21u00 - Gamequarter.be:                                                                 Wie had er geen?                                                                          Oh God Damnit!                                                            (niet) Dé klassieker                                                                          En geen tanden!                                                Aangezien FNAF maar door blijft gaan                                                                           En zo is het!                                                         Toch lang niet slecht!                                                              Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             De groeten!            
0x De nieuwe trailer van Avengers: Endgame is nogal verwarrend14/04 21u15 - Gamequarter.be: Sommige trailers spreken voor zich. Andere vragen diens kijkers om hints te interpreteren. En dan is er deze trailer van Avengers: Endgame, waar ondergetekende geen bal van snapt. Hij spreekt namelijk geen Spaans. De beelden zijn echter niet minder interessant erdoor.
0x Prikkel je zintuigen met de Early Access-screenshots van Infinite Art Museum14/04 21u30 - Gamequarter.be: Lees meer >
0x S.O.N. is nu te vinden op PSN15/04 08u45 - Gamequarter.be: First-person horror game S.O.N. is nu te vinden op de PlayStation Store. En dat betekent dat het tijd is voor een launch trailer. Onderstaande video geeft een voorproefje van de sfeer van het spel en geeft ons een glimp van een schrikmoment. Helaas kapt die daar echter af, waardoor je de game zal moeten kopen als je eens lekker wilt griezelen.
0x Verken de diepe zee in deze trailer voor Jupiter & Mars15/04 09u00 - Gamequarter.be: Onze aardbol is best wel belangrijk; ik denk dat we het daar allemaal over eens zijn. Daarom is 22 april Earth Day. En op die dag verschijnt daarom Jupiter & Mars, een VR-ervaring die in het teken staat van moeder natuur. Omdat je deze game pas echter kunt waarderen eens je hem ziet, gaan we geen poging doen om het onder woorden te brengen. In plaats daarvan laten we de video voor zich spreken:
0x Star Wars: Jedi - Fallen Order krijgt trailer en releasedate15/04 11u45 - Gamequarter.be: Star Wars: Fallen Order, de langverwachte Star Wars-game van Titanfall- en Apex Legends-ontwikkelaar Respawn Entertainment is eindelijk officieel uit de doeken gedaan met een cinematic trailer. En dat is niet eens het hoogtepunt! Want hoewel de verloren Jedi en zijn beheersing van The Force zeker imposant zijn om te zien, is het de releasedate aan het eind van de video waar we het vrolijkste van worden. Deze bevestigd immers dat het spel dit jaar nog moet verschijnen, op 15 november om precies te zijn.

Statistieken

Artikels:
32504
Gelezen:
9882
Aantal lezers nu:
49


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven