dinsdag 18 juni 2019, week 25


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
17/06 01u30  Vecht voor vrijheid in de screenshots van Captain StarShot Lees meer >
17/06 00u45  The Elder Scrolls: Blades voelt zich helemaal thuis op Nintendo Switch De E3 mag dan wel afgelopen zijn, maar de beelden van allerlei outlets blijven YouTube overspoelen. Een voorbeeld hiervan is deze gameplay video van The Elder Scrolls: Blades, die werd geschoten door Nintendo Everything. Zoals je direct zult zien, is dit een over de schouder-opname, hetgeen logisch bij gebrek aan een capture card. Verwacht dus niet alles goed te kunnen zien en horen. Maar toch is direct duidelijk dat het spel prima speelt met traditionele controls.
16/06 21u30  De ruimte ligt aan je voeten met deze Kerbal Space Program-deal Als je al eens gehoord hebt van de game Kerbal Space Program, is het hoogstwaarschijnlijk door YouTubers die de game massaal gespeeld hebben. Maar waarom zou je naar een game kijken, als je hem ook zelf kan spelen? Fanatical geeft tot volgende week zaterdag 78% korting op de game, die normaal gesproken € 39,99 kost. Een simpele rekensom leert ons dus dat je het spel nu voor € 8,99 in huis kunt halen. Veel goedkoper dan dat gaat het niet meer worden. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Private Division, Squad of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/06 21u00  The Last of Us: Part 2 komt mogelijk in februari Al enige tijd gaan geruchten dat The Last of Us: Part 2 zal gaan verschijnen in februari van komend jaar. Maar vooralsnog was er geen reden om aan te nemen dat deze geruchten op waarheid gebaseerd waren. Daar is nu verandering in gekomen. Want toen Ashley Johnson, die Ellie vertolkt in het spel, in een interview na een releasedate werd gevraagd, leek ze ''february'' te willen zeggen. Ze kreeg echter enkel de F eruit voordat de interviewer verder babbelde. Maar daar Faugustus niet bestaat, is het zeer waarschijnlijk dat de februari 2020-lekken op waarheid berusten. Maar tot we officieel bericht krijgen van Naughty Dog of Sony, weten we het toch nooit zeker.
16/06 15u15  The Expression Amrilato's release op Steam is onzeker Het is onzeker of educatieve visual novel The Expression Amrilato op Steam zal gaan verschijnen. Hoewel het spel reeds verkocht wordt op MangaGamer en Good Old Games, heeft Valve het spel namelijk zonder toelichting afgewezen, waardoor het niet op het platform verkocht kan worden. In een blogpost laat MangaGamer weten verrast te zijn door de afwijzing van Steam, daar het geen flauw benul heeft waar men aanstoot aan kan nemen. De titel bevat geen erotiek of suggestieve content, alleen liefde tussen twee leden van hetzelfde geslacht waarbij het niet verder gaat dan onderstaande afbeelding. Dat mag echter geen reden zijn tot afwijzing, daar dit niet tegen de regelementen is. Dit is overigens niet de eerste keer dat MangaGamer en Steam een dergelijk conflict hebben. Begin vorig jaar gebeurde iets soortgelijks bij A Kiss for the Petals: Maidens of Micheal, wat op den duur leidde tot grote verontwaardiging in de PC gaming community en een roep om verandering waar Steam uiteindelijk gehoor aan gaf met de introductie van adult content op de website. Desondanks is Maidens of Micheal nog altijd niet teruggekeerd. De wispelturige interpretatie van Steam als het aankomt op diens eigen regels is MangaGamer niet bepaald in de koude kleren gaan zitten. En dat valt ook op te maken uit de blogpost: ''Ondanks diens educatieve waarde heeft Valve The Expression Amrilato met hun vage en steeds onvoorspelbaar wordende keuringsproces geweigerd. Voor ons personeel is het een raadsel welke content Steam bezwaar tegen heeft, daar andere winkels, als GOG, er geen problemen mee hebben. Diens toekomst op Steam is, voor nu, onzeker. Ons team is volop bezig met het onderzoeken van aanvullende winkels, waaronder Discord, voor een release. Klanten die van dit spel wensen te genieten kunnen het vinden op MangaGamer en GOG.''
16/06 15u00  Kijk hoe de BR Class 37 cab tot leven wordt gebracht in Trainz Railroad Simulator 2019 Lees meer >
16/06 10u00  Mulan prijkt op Qwertee's shirt van de dag Wie bekend is met website Qwertee, weet dat de kledingwinkel dagelijks een ander assortiment heeft. De T-shirts van de dag wijzigen elke 24 uur en enkel de populairste blijven langer te koop. Daarom delen wij zo nu en dan een shirt dat je volgens ons niet mag missen. Ditmaal trok een T-shirt van Disney Mulan de aandacht. Hierop zien we het titulaire karakter met haar rode schubbige vriend, al beiden wel een beetje anders dan ze deden in de film die we als kinderen hebben gezien. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Qwertee of Disney, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
16/06 10u00  Phantom: Covert Ops pre-alpha gameplay oogt nu al veelbelovend Wanneer we het hebben over games die zich in de pre-alpha fase bevinden, hebben we het normaal gesproken over games die nog niet klaar zijn om getoond te worden aan iemand buiten het bedrijf. Die logica gaat echter niet op voor Phantom: Covert Ops. Die laten namelijk UploadVR niet enkel kijken naar wat ze aan het maken zijn, maar er ook mee aan de slag gaan. Het resultaat is ruim negen minuten aan stealth gameplay in virtual reality.
16/06 09u45  FunQuarter #264                                                                  ''Acting''                                                                        WTF NESS!!!                                                            Damn it Afton!                                                                           Old but gold                                                              Dit kon je zien aankomen                                                                         Netflix heeft geen chill                                                     Ik hou van die game!                                                                  Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             Arme SEGA            
15/06 23u30  Pokémon: Sword & Shield heeft geen National Dex In de recente Nintendo Direct over Pokémon: Sword & Shield hebben we al een hoop geleerd over de eerste Pokémon-games van de achtste generatie, maar natuurlijk is toen verre van alles gezegd. Game Producer Junichi Masuda kwam daarom op bezoek bij Nintendo Treehouse om meer informatie met ons te delen. De interessantste uitspraak die hij daar deed, is er een die fans van het eerste uur rauw op hun dak zal gaan vallen. Toen men het over Pokémon: Home had, bleek namelijk dat niet elke Pokémon van de eerste zeven generaties kan worden overgezet naar Sword & Shield. Hoeveel Pokémon precies bruikbaar zullen zijn in Sword & Shield weten we op dit moment niet, maar we weten wel wat de beperkingen zijn. De enige Pokémon die kunnen worden overgezet, zijn namelijk diegene die voorkomen in de Galar Dex. In beeldmateriaal van Sword & Shield zagen we onder andere Charizard, Steelix, Seismitoad en Weavile voorbijkomen, dus het lijkt erop dat we van elke generatie wat wils krijgen, maar vooralsnog kunnen we enkel gissen naar hoeveel Pokémon daadwerkelijk in Galar gedijen. Voor een serie wiens slogan ''Gotta Catch 'Em All!'' is, is dit natuurlijk een opmerkelijke keuze, hetgeen ook Masuda beaamde. Hij weidde daarom uit over wat voor gedachtegang achter dit besluit zat: ''In eerdere games die werkten met de Pokémon Bank-service werd je in staat gesteld om, bijvoorbeeld in Sun & Moon, elke Pokémon over te brengen, zelfs als die niet voorkwamen in de Alola Pokédex. Maar met de overgang naar de Nintendo Switch-hardware, dat veel krachtiger is en ons in staat stelt veel expressiever te zijn met elke individuele Pokémon, hebben we bij Game Freak een hoop gedacht over wat de beste manier zou zijn om verder te gaan terwijl we de kwaliteit van alle verschillende Pokémon behouden en ook gevechtsbalans meenemen met zoveel verschillende Pokémon en een beperkte ontwikkeltijd, zodat fans niet te lang hoeven te wachten op een nieuw deel in de serie. En na veel discussie hebben we besloten een nieuwe richting in te slaan.'' Wat Masuda zegt is ergens natuurlijk logisch. We zitten voor de komst van Sword & Shield al op ruim achthonderd Pokémon die allen hun eigen 3D-model moeten hebben. Tel daarbij op dat Pokémon als Unown, Arceus en Deoxys ook nog verschillende vormen hebben en verdubbel dát totaal nog eens vanwege shiny Pokémon en het is niet moeilijk om te zien waarom dit besluit genomen is. Toch wagen we te betwijfelen of de community zich hierin kan vinden. Het verzamelen van alle monstertjes is immers voor velen het belangrijkste deel van de ervaring.
15/06 23u00  Vier de release van The Expression Amrilato met korting The Expression Amrilato, een visual novel waarin spelers Esperanto leren, is sinds donderdag te koop op MangaGamer en Good Old Games. En dat betekent launchkorting! Wie het spel van SukeraSparo via MangaGamer koopt, betaalt nu tijdelijk geen $24.95, maar $19.96. Good Old Games daarentegen gaat van $22.30 naar $17.84. En daar beide versies DRM-vrij zijn, lijkt de keuze ons makkelijk gemaakt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer, SukeraSparo of CD Projekt, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 23u00  Kruip in een winkelkar in het tweede seizoen van Trials: Rising Fanatieke Trials: Rising-speler weten het ongetwijfeld al, maar voor de wat minder actieve spelers is hier belangrijk nieuws: het tweede seizoen van Trials: Rising is van start gegaan. Waarom dit belangrijk is? Omdat je nieuwe cosmetics kan scoren om jezelf mee voor paal te zetten, het zomerevenement hiermee ook arriveert én (allicht wel de belangrijkste reden) omdat je nu ook de meest gestoorde stunts uit kunt halen in een winkelkarretje!
15/06 21u45  Song of the Myrne: What Lies Beneath download je nu gratis Heb jij dit weekend nog een gaatje vrij en heb je vrienden die ook al niet weten wat te doen? Dan hebben wij allicht de oplossing! Song of the Myrne: What Lies Beneath is namelijk nu gratis te downloaden via IndieGala en is een van die zeldzame games die je nog in local co-op kunt spelen. Nodig dus je partner, vriend, kat of buurvrouw uit en ga samenzitten voor een retro avontuur dat al sinds 2015 lovende kritieken krijgt.
15/06 21u45  Je kunt een pacifist run doen in Cyberpunk 2077 Sinds het enorme succes van Undertale vragen gamers steeds vaker om de mogelijkheid om een game uit te spelen middels een zogenaamde pacifst run; een speelstijl waarbij jouw karakter geen vijanden doodt. En in Cyberpunk 2077 heb je die optie. Dit werd door Lead quest designer Pawel Sasko bevestigd toen GameSpot er op de E3 naar vroeg. In sommige gevallen zal de game hier zelfs rekening mee houden en zal hoe het verhaal zich ontvouwt veranderen. Hier zit wel een maar aan, daar niet elke confrontatie een blijvende impact heeft. Een aantal vijanden sparen in een grootschalig gevecht bijvoorbeeld, zal op het geheel weinig uitmaken. ''Dit is met name een persoonlijke keuze in de speelstijl van de speler,'' zegt Sasko. ''Echter zijn er gevallen waarin het mee wordt genomen, daar het dan belangrijk is. Het is belangrijk of je een bepaalde gast neerslaat of vermoordt enzovoorts.'' Wanneer je ervoor kiest om niet in for the kill te gaan, heb je gelukkig voldoende andere opties tot je beschikking. Dit beweert GameSpot na het zien van een Behind Closed Doors gameplay-sessie op de E3. Spelers kunnen onder andere sluipen, non-lethal aanvallen gebruiken en hacken om geen bloed aan hun handen te krijgen. Gedeeltelijk is dit gebonden aan je karakter, hetgeen ook naar voren kwam in die demo. Daar zagen we namelijk hoe een Netrunner en een karakter met brute kracht met een turret omgingen. De Netrunner kan de Turret hacken om die het vuile werk te laten doen, terwijl de spierbundel het kan gebruiken als een geïmproviseerde minigun. Hoe ga jij spelen?
15/06 21u30  For Honor krijgt een spectator mode Vind jij For Honor nou echt een hele toffe game, maar bak je er maar weinig van? Dan heb je allicht geen zin meer om te spelen. Maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om ervan te genieten. Dankzij de Spectator Camera, welke later dit jaar gratis naar de game komt, kun jij meekijken met je favoriete matches om te genieten van de gameplay. En daarvoor heb je geen skills of oefening nodig. Probleem opgelost lijkt ons!
Laatste update: maandag 17 juni 2019, 1u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
15/06 21u15  South Park: The Fractured But Whole is nu wel heel goedkoop bij FanaticalWe weten niet wat voor deal Fanatical recent met Ubisoft heeft gesloten, maar van ons uit mag het snel een vervolg krijgen. Want na Assassin's Creed: Origins is nu ook South Park: The Fractured But Whole enorm in prijs verlaagd. De third-party verkoper mag van Ubisoft maar liefst 90% van de prijs afhalen bij zowel de reguliere als Gold Edition, waarvoor deze respectievelijk € 5,99 en € 8,99 kosten. Hiernaast is de Season Pass voor 25% van de normale prijs te koop, waardoor je deze al voor € 7,49 in huis haalt. Dat zijn leuke besparingen! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 17u00  De gameplay-beelden van Killer Queen Black zijn pure chaosHet kijken naar een game is niet hetzelfde als het spelen ervan. Matches in League of Legends, een fanatiek potje Beat Saber of Rainbow Six: Siege op topniveau is soms niet te volgen, tot je zelf achter de controls gaat zitten en in de zone terechtkomt. Hetzelfde gevoel kregen we bij deze gameplay-beelden van Killer Queen Black, die opgenomen zijn op de E3. In deze game nemen jij en een medespeler het tegen elkaar op in hectische matches die je op drie manieren kunt winnen (of verliezen). Sterft jouw koningin drie keer? Dan heb je pech. Vul je alle gaten in jouw basis? Dan win je. En vergeet niet de slak over de schreef te trekken!
15/06 16u45  Amazon Duitsland vermeldt Banjo-Kazooie voor SwitchDat Banjo-Kazooie als speelbare karakters naar Super Smash Bros. Ultimate komen mag an sich al een klein wonder heten. Maar als we Amazon Duitsland mogen geloven is dat nog maar slechts het begin. De webwinkel heeft namelijk een pagina online gezet waar Banjo-Kazooie voor de Nintendo Switch gereserveerd kan worden. Voor we massaal uit ons dak gaan is het belangrijk om te melden dat de kans groot is dat dit lek op een fout berust, zelfs als Amazon een historie heeft van games vroegtijdig lekken. De winkel zet namelijk vaker pagina's online voor games die nog enkel in fabeltjesland bestaan. En dat hoeft nu niet anders te zijn. Dit vermoeden wordt verder versterkt door het feit dat de releasedate als 31-12-2019 in het systeem staat, hetgeen een typische placeholder is bij gebrek aan meer informatie. Een andere mogelijkheid, welke wordt geopperd door Game Rant, is dat deze listing is voor de Banjo-Kazooie-amiibo die op den duur zal gaan komen. Ieder karakter in Smash krijgt er immers een. Dat een Banjo-Kazooie-game voor de Switch onwaarschijnlijk is, betekent overigens niet dat die onmogelijk is. Bayonetta werd ook door Nintendo gefinancierd, terwijl het IP hiervan bij SEGA ligt en sinds Rare onderdeel werd van Microsoft zijn ook nog verschillende projecten naar de GameBoy gekomen. Bovendien zijn er aanhoudende geruchten dat Nintendo en Xbox nauwer willen gaan samenwerken. Een IP van Microsoft die Nintendo bezoekt is in zo'n geval niet ondenkbaar.
15/06 16u30  343 Industries' Chris Lee deelt meer details over Halo: Infinite343 Industries heeft zulke grote plannen voor Halo: Infinite dat men een volledig nieuwe engine nodig had om diens creatieve visie tot uiting te brengen. Dit vertelt Halo FPS director Chris Lee op een livestream van Inside Xbox. De nieuwe engine heet Slipstream en Microsoft heeft er volgens Lee flink in geïnvesteerd. Dat mag ook wel, daar de Director het ''de fundering voor de komende tien jaar Halo'' noemt en benadrukt dat het meest krachtige toolset is die Microsoft ooit voor Halo heeft gemaakt, hetgeen nodig bleek nadat eerdere engines volgens Lee niet voldoende bleken. Chris gaat vervolgens verder door te beweren dat ze met deze engine de ''kracht van Scarlet'' kunnen aanwenden, al gaat hij niet in op wat hij hiermee precies bedoelt. Wat hij echter wel expliciet benoemd, is dat spelers geen Scarlet hoeven aan te schaffen om Infinite te spelen. De game zal namelijk op dezelfde dag voor Xbox One en PC verschijnen als voor de vierde console van Microsoft. Verder heeft men het nog even over het nieuwe karakter in de E3-trailer, die men voor nu Pilot noemt. Lee bevestigt namelijk dat hij een grote rol zal gaan spelen in het verhaal dat Infinite te vertellen heeft, maar wilt hier niet verder op ingaan, daar dit ''zorgvuldig in Halo: Infinite aan bod zal komen.'' Het laatste punt dat men aanhaalt in het nieuwe Spartan-armor van Master Chief. Lee liet weten dat deze voornamelijk geïnspireerd is op die van Halo 3, maar dat ook elementen van 4, 5 en de Legends-films hun weg naar het ontwerp hebben gevonden, zoals wel te zien is in deze afbeelding.
15/06 16u15  Waag een gokje met The Magnificent Mystery Machine van FanaticalNormaal gesproken wanneer we weer eens schrijven over een aanbieding op IndieGala, Groupees, Humble Bundle of Fanatical, lijsten we exact op welke games je kunt krijgen tegen welke prijs. Maar in dit geval is dat niet mogelijk. The Magnificent Mystery Machine van Fanatical geeft je namelijk tussen de een en tien keys voor games die op het platform te koop, afhankelijk van hoeveel geld je erin stopt. Daarbij geldt natuurlijk hoe meer keys, des te minder ze per stuk kosten. Maar welke spellen je krijgt, dat kan niemand voorspellen. Durf jij de gok te wagen? Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 13u30  De kleuren spatten van het scherm in de screenshots van ZOELees meer >
15/06 13u00  Ga nu gratis naar Japan met SteepDe E3 is natuurlijk een tijd van nieuws en hype. Maar voor steeds meer uitgevers wordt het ook een tijd van cadeautjes. Zo ook voor Ubisoft. De uitgever heeft namelijk vanwege de E3 een giveaway in Steep georganiseerd. Wie voor 20 juni inlogt op Steep, kan in de in-game store gratis de Japan map downloaden, welke je normaal tegen betaling moet aanschaffen. Banzai!
15/06 13u00  CD Projekt vertelt waarom Keanu bij Cyberpunk betrokken werdKeanu ''you're breathtaking'' Reeves is voor velen het hoogtepunt geweest van de E3 2019. Niet enkel vanwege zijn verschijning op het podium, maar ook omdat de acteur Johnny Silverhand in Cyberpunk 2077 zal gaan vertolken. GameSpot vroeg senior level designer Miles Tost daarom hoe dat zo gekomen is. Volgens Tost werd Reeves pas een klein jaar geleden bij het spel betrokken, maar is wel heel bewust voor hem gekozen, daar de studio hem als de perfecte kandidaat zag. De rollen die hij eerder gespeeld heeft in films als Johnny Mnemonic en The Matrix zijn daar het perfecte voorbeeld van. Bovendien heeft hij dankzij Payday 2 en Fortnite al ervaring met videogames. De keuze is volgens Tost een goede gebleken, daar Reeves volgens de Pool helemaal in zijn rol zit en duidelijk passie voor het project en Silverhand heeft. Het lijkt er dus op dat we volgend jaar wederom onze adem benomen zullen krijgen.
15/06 12u30  Bespaar nu op Avengers merchandise bij LargeMet de release van Endgame enkele maanden geleden en de onthuling van Square Enixs Avengers-game eerder deze week zijn fans van Marvel in de wolken. En sommigen willen dat waarschijnlijk graag tonen. Precies dat kan nu makkelijk dankzij Large, die 15% korting geeft op diens Avengers-assortiment. Klik daarom hier om te kijken wat je allemaal met korting kunt scoren. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door <website>, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
15/06 10u00  De screenshots van Super Neptunia RPG blijven maar komenLees meer >
15/06 01u45  Phil Spencer: ''Scarlet wordt waarschijnlijk niet onze laatste console''Al jaren wordt geroepen dat consoles zoals wij ze kennen niet lang meer mee zullen gaan. De Xbox 360 en PS3 zouden de laatste consolegeneratie zijn en hierna werd hetzelfde geroepen over de Xbox One en PlayStation 4. Maar ondertussen komen Xbox Scarlet en PlayStation 5 er alweer aan. CNET stelde daarom dé vraag aan Phil Spender: wordt dit de laatste console? ''Eerlijk gezegd, ik weet het niet,'' antwoorde de Amerikaan eerlijk. ''Ik ben er nu lang genoeg om te weten dat er meerdere ''dit is de laatste generatie'''s zijn geweest. Het is niet bepaald een nieuwe meme. Als ik kijk, zelfs in een wereld met streaming en xCloud, en laten we zeggen streaming van alle ander soorten media, muziek en video, dan zie je dat het aantal devices niet gedaald is. Het worden er juist meer. Ik bedoel jij (de journalist van CNET) zit hier met een laptop en een tablet, typend op de ene en op aan het nemen met de andere, en met een telefoon en voice recorder. Dus ik denk dat dit idee, dat wanneer we meer verbonden worden, het aantal devices minder wordt, niet de waarheid is die ik vandaag de dag in mijn wereld zie. Verschillende mensen zeggen verschillende dingen hierover, maar de waarheid is dat de beste manier om een game te spelen in de komende jaren via een lokaal device gaat zijn.'' Moge het duidelijk zijn: we kunnen alvast gaan speculeren over welke naam de vijfde Xbox zal gaan krijgen.  
15/06 01u30  Bekende artiesten spelen Siege op de E3Het gebruiken van beroemdheden voor de promotie van videogames is steeds gewoner aan het worden. En dankzij Keanu Reeves is het zelfs voor velen het hoogtepunt van de E3. De Matrix- en John Wick-acteur was echter niet de enige bekendheid die op kwam draven. Bij de stand van Ubisoft werkten artiesten T-Pain en Lil' Yachty samen met verschillende online creators in Rainbow Six: Siege. En die gehele match, inclusief de introductie en commentaar werd wereldwijd gestreamd. Mocht je dat echter gemist hebben, dan kun je het hier op je gemak terugkijken.
15/06 00u45  De zevende episode van Higurashi krijgt een releasedateDe zevende episode van Higurashi: When They Cry zal op 18 juli 2019 verschijnen op Steam en MangaGamer. Dit heeft de tweede bekendgemaakt via diens blog. Fans van de Higurashi-serie hebben ruim een jaar moeten wachten op dit zevende deel, dat zich zal focussen op Rika. En hiermee is ook eindelijk het eind van het verhaal in zicht. Het hoofdverhaal bestond immers uit acht delen en vooralsnog zijn er geen plannen onthuld om de andere episodes ook naar het Westen te brengen.
15/06 00u30  Assassin's Creed; Origins is nu wel héél goedkoop bij FanaticalHoewel het online kopen van games vele gemakken heeft, heeft het ook nadelen. Zo kun je bijvoorbeeld niet wachten op tweedehands exemplaren van een spel om wat centjes te besparen. Gelukkig doen online verkopers regelmatig stunten met de prijzen van games, zoals nu ook het geval bij Fanatical. Daar koop je namelijk nu de Assassin's Creed: Origins - Gold Edition voor € 26,99. En dat terwijl die normaal nog altijd € 89,99 kost. Van dat geld kun je Odyssey er nog nieuw bijkopen ook! Maar wacht niet te lang, want maandagmiddag is de actie voorbij. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft of Fanatical, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/06 23u45  Dragon Ball: Project Z wordt omgedoopt tot Dragon Ball Z: KakarotDat een game met de werktitel Dragon Ball: Project Z in ontwikkeling was in opdracht van Bandai Namco, dat wisten we al dankzij een reveal begin dit jaar. Maar sindsdien leerden we weinig meer dan dat het een action RPG zou worden. Op de E3 heeft de uitgever echter toch eindelijk een boekje opengedaan en Project Z omgedoopt tot Dragon Ball Z: Kakarot. En zoals de naam al doet vermoeden, speel je de volledige game als Goku. In een bericht van Bandai Namco en ontwikkelaar CyberConnect2 wordt Kakarot de ''meest accurate, dramatische en epische vertelling van het canon-verhaal'' genoemd, waarmee direct grote beloftes worden gemaakt. Alsof dat nog niet genoeg is, belooft men ook nog dat sidequests binnen de game antwoord zullen geven op enkele prangende vragen die fans al jaren bezig houden. Dit is mogelijk omdat Akira Toriyama rechtstreeks bij het project betrokken is. 2020 lijkt nu opeens wel heel ver weg...
14/06 23u30  Elden Ring is de nieuwe game van FromSoftware en George R.R. MartinDe geruchten dat Game of Thrones-auteur George R.R. Martin de handen ineen had geslagen met Dark Souls-ontwikkelaar FromSoftware gingen al langer. Maar tijdens de E3 werd het officieel: Elden Ring is in de maak. Na het zien van deze onthullingstrailer weten we feitelijk nog steeds niets over wat de game nu precies zal gaan inhouden, maar toch kunnen we niets anders dan opgewonden raken. Immers zien de karakters er wel erg indrukwekkend uit.
14/06 23u15  Bewonder de helden en schurken van Marvel: Ultimate Alliance 3 - The Black Order in deze screenshotsLees meer >
14/06 22u15  Marvel reageert op Hawkeye's afwezigheid in Square Enixs AvengersToen Square Enix en Marvel gezamenlijk Marvel's Avengers onthulden op de Square Enix-persconferentie op de E3, waren fans blij om Hulk, Iron Man, Thor, Black Widow en Captain America op het beeld te zien verschijnen. Maar al snel viel fans op dat een zesde held schitterde in afwezigheid.MCU-fans weten natuurlijk direct dat we het hebben over Hawkeye, die samen met de bovengenoemde vijf helden deel uitmaakte van het MCU zijn oorspronkelijke Avengers-team. En daarom duurde het niet lang voor medewerkers van Crystal Dynamics, Square Enix en Marvel via social media gebombardeerd werden met vragen hierover.Marvel Games VP en Creative Director Bill Rosemann nam de tijd om deze zorgen aan te halen met een Tweet waarin hij verzekerd dat Hawkeye niet vergeten is. Of dit betekent dat hij nog onthuld gaat worden, als een NPC op zal duiken of middels latere content updates zal worden toegevoegd, dat weten we op dit moment niet. Maar fans kunnen in ieder geval gerust zijn dat de welbekende pijl en boog vanzelf zullen opduiken. Hey #Hawkeye fans, we hear you...and we love Clint too! Stay tuned, True Believers! #Reassemble #PlayAvengers https://t.co/TBmQMtYjQF— Bill Rosemann (@BillRosemann) 12 juni 2019
14/06 22u15  Watch_Dogs: Legion krijgt maar liefst drie speciale editiesAls het aankomt op Collector's Editions is Ubisoft een notoire uitgever. Met name diens Assassin's Creed-games gingen vaak gepaard met zoveel verschillende pakketten, dat consumenten door de bomen het bos niet meer zagen. Gelukkig zijn de drie speciale edities voor Watch_Dogs: Legion nog wel te overzien. De eerste editie die is aangekondigd, is de Gold Edition. Dit is een bundel van de game en diens Season Pass, samen vier unieke helden en bijbehorende missies, een uniek masker met bijbehorende missie én de Dedsec car skin. Hiernaast krijg je game drie dagen voor de rest. Deze versie van de game gaat voor € 100,- over de toonbank. Ben je bereid nog iets verder in je zakken te graven? Dan kun je ook € 120,- neerleggen voor de Ultimate Edition. Deze bevat alles van de Gold Edition, maar ook een Ultimate Pack met drie unieke helden en maskers én vier weken VIP-status, hetgeen betekent dat je 30% meer ervaring en geld krijgt. Natuurlijk is het derde pakket de ware klapper en daarom kost deze ook het meeste. De Collector's Edition van Watch_Dogs: Legion kost € 190,- en is exclusief via de Ubisoft Store te reserveren. Voor dit fikse bedrag krijg je natuurlijk alles van de Ultimate Edition, maar ook een Steelbook, drie stickers, een dubbelzijdige poster en een masker met lichten erin. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/06 22u15  De nieuwe bundel van IndieGala draait om samenspelAls het op gamen aankomt, geniet iedereen er op zijn eigen manier van. Sommigen van ons spelen graag alleen op een stille kamer en met een koptelefoon op, terwijl anderen graag met een paar vrienden op de bank hangen voor een lokaal spel. Die beide groepen gaan hun heil niet vinden met de nieuwe bundel van IndieGala, die helemaal draait om online multiplayer. Voor $5.99 krijg je keys voor de volgende zes games, welke allen het beste zijn in online multiplayer: Throne of Lies Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Robothorium George VS Bonny: Poopee Wars Valnir Rok Survival (Early Access) Crazy Soccer Wil je de bundel aanschaffen of meer weten of de games die erin zitten? Klik dan hier om naar de webpagina van IndieGala te gaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door IndieGala of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/06 16u45  Tales of Arise heeft een verhaal te vertellenTales of Arise komt komend jaar naar PC, PlayStation 4 en Xbox One. Dat heeft Bandai Namco bekendgemaakt op de E3, die momenteel in volle gang is. In deze cinematic leren we over Dahna en Rena, twee naburige planeten met een destructieve relatie. Het volk van Dahna geloofd dat diens buren verheven zijn en offeren daarom regelmatig grondstoffen aan de bevolking van Rena. Maar ondertussen bloeden ze daarmee zichzelf en de planeet droog. In Tales of Arise proberen twee jonge helden daar een einde aan te maken. Het nieuwste deel in de geliefde Tales of-serie zal worden overzien door Yusuke Tomizawa, die eerder aan het hoofd stond van het God Eater-team. En als we het persbericht van Bandai Namco mogen geloven resulteert dit in ''een nieuwe groep karakters, dramatisch verhaal, dynamische gevechten, adembenemende omgevingen met klassieke Tales of-elementen en een nieuw begin voor de befaamde JRPG-serie.'' Wij zijn benieuwd!
14/06 16u15  Persona 5 sluipt ook in het Westen Catherine binnenIn september van dit jaar verschijnt Catherine: Full Body; een verbeterde versie van de bizarre puzzel game van Atlus. En die release brengt meer met zich mee dan een derde meisje dat je kunt versieren. Persona 5's Joker zal namelijk ook in de Westerse versie van de game speelbaar zijn in de Babel en Colosseum modi. Dit onthult de uitgever met een trailer op YouTube. De Japanse tiener zal bovendien zijn vrienden meenemen, welke commentaar geven op de gebeurtenissen op het scherm. Persona 5 Character Joker & Phantom Thieves Commentary Set zal inbegrepen zijn bij de Deluxe Edition van Catherine: Full Body en zal voor ieder ander los te kopen zijn via de PlayStation Store. Helaas voor de puristen zijn de stemmen helaas wel enkel in het Engels beschikbaar.
14/06 14u15  Pre-order nu Marvel's Avenger en krijg een Steelbook cadeauWie Marvel's Avengers pre-ordered via Game Mania krijgt naast de game een Steelbook cadeau als een bonus. Dit heeft de winkelketen bekendgemaakt via diens nieuwsbrief. Hoe de Steelbook eruitziet weten we spijtig genoeg niet, daar afbeeldingen ervan nog niet beschikbaar zijn. Maar het lijkt erop dat je hem nergens anders zult kunnen vinden. In de e-mail in kwestie valt namelijk te lezen dat het een exclusieve bonus. Mochten andere retailers andere bonussen mogen weggeven of mocht de Steelbook toch ook ergens anders opduiken, dan laten we het jullie natuurlijk weten. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Crystal Dynamics, Disney, Square Enix of Game Mania, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
14/06 14u00  Snowball! trek je nu gratis van IndieGalaZittend naast een ventilator en vloekend over de zon die op zijn scherm weerspiegeld, is sneeuw het laatste waar ondergetekende aan denkt. Maar bij IndieGala zijn ze het daar niet mee eens. Daar geven ze namelijk wederom een gratis game weg, welke je ditmaal naar een winterwonderland brengt. Klik daarom hier om gratis een DRM-vrij exemplaar van Snowball! aan jouw verzameling toe te kunnen voegen.
14/06 13u45  Idea Factory doet de DLC-plannen voor Dragon Star Varnir uit de doekenDragon Star Varnir, een nieuwe game van Hakuoki-, Hyperdimension Neptunia- en Date A Live-uitgever Idea Factory, verschijnt vandaag in Europa. Maar zoals tegenwoordig bijna altijd het geval is, stopt de ontwikkeling niet daar. Het bedrijf heeft daarom bekendgemaakt wat voor DLC we voor het spel kunnen verwachten, beginnende met vier gratis DLC die je kunnen helpen als het je wat te heet onder de voeten wordt én een hogere moeilijkheidgraad. Het volledige schema is als volgt, maar is wel voor de VS. Voor ons kunnen prijzen en data dus iets afwijken: June 14: •    'Newbie Witch Set' (FREE) - Useful items perfect for beginners.•    'Level Limit Breach 1' (FREE) - Max level increased by 100.•    'Powerful Weapon Set' (FREE) - A set of six Powerful Weapons that each party member can equip.•    Ultimate Difficulty Released (FREE) - Difficulty 'INFERNO' unlocked.•    Powerful Item Set (FREE) - A collection of useful items. June 18: •    'High Class All Characters Weapon Set' (FREE) - A set of six Superior Weapons that each party member can equip.•    'High Class Armor Set for 3' (FREE) - A Superior Armor set for three that can be quite useful towards the end.•    'High Class Accessory Set for 3' (FREE) - A Superior Accessory set for three that can be quite useful towards the end.•    'Level Limit Breach' ($0.99) - Max level increased by 100. June 25: •    'Ultimate Armor Set Trio' ($1.99) - An Ultimate Armor set for three that can be quite useful towards the end.•    'Ultimate Accessory Set Trio' ($1.99)  - An Ultimate Accessory set for three that can be quite useful towards the end.•    'Ultimate Weapon Collection' ($4.99) - A set of six Ultimate Weapons that each party member can equip.•    'Level Limit Breach 3' ($0.99) - Max level increased by 100.
14/06 13u15  We leren een hele hoop over Bless Unleashed in deze videoDe persconferenties mogen dan wel voorbij zijn, maar de E3 is nog altijd in volle gang. En dat betekent dat we overladen worden met nieuw materiaal. IGN bijvoorbeeld, ging zitten voor Bless Unleashed; een free-to-play MMORPG die wordt uitgegeven door Tales of-, Code Vein-, en Dark Souls-uitgever Bandai Namco. Met ruim tien minuten aan gameplay op de achtergrond legt een medewerker van de ontwikkelaar uit hoe de game in elkaar steekt, hoe je jouw character kunt customizen, waarom je moet betalen voor cosmetics en hoe je jouw karakter kunt uitbouwen binnen een klasse. En dat is slechts het begin.
14/06 11u00  Maak een snack of wordt een snack in de nieuwe DLC voor Overcooked 2Het lijkt wel of geen enkele game tegenwoordig nog zonder zombies kan. En dat beeld wordt gevoelsmatig enkel versterkt nu de ondoden zelfs opduiken in Overcooked 2. Night of the Hangry Horde zet je terug in de keuken om te koken voor zombie-voedsel dat jou als snack nuttigt als je niet snel genoeg werk levert. Dat brengt een extra laag spanning naar de toch al hectische party game van Team17. Immers is het nu letterlijk eten of gegeten worden.
14/06 10u45  Krijg een voorproefje van Stronghold: Warlords met deze screenshotsLees meer >
13/06 23u45  Final Fantasy VIII krijgt een nieuw likje verfDankzij de indrukwekkende trailer voor Final Fantasy VII: Remake zou je bijna vergeten dat deze game niet de enige Final Fantasy-titel was die bij Square Enixs E3-show aan bod kwam. Zo was er tijd ingeroosterd voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en werden War of Visions én Final Fantasy VIII: Remastered aangekondigd. Over die laatste gaat dit nieuwsbericht natuurlijk, daar we graag alsnog de trailer met jullie willen delen. In tegenstelling tot VII zal dit achtste deel in de serie geen volledige remake krijgen, maar enkel een nieuw likje verf. Dat is natuurlijk spijtig, maar zorgt er wel voor dat het dit jaar nog op PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One kan verschijnen. Dus dat is nog een meevaller!
13/06 23u30  De 38ste bundel van DailyIndieGame zit vol sexy spellenDe meeste bundels die we tot nu hebben gedeeld van website DailyIndieGame, zaten vol met games die men zou omschrijven als shovelware. En hoewel wij zelf geen fan zijn van de omschrijving, kunnen we niet ontkennen dat het binnen dit kader past. Bundel #38 is echter meer dan dat... Wat is het namelijk is, is gevuld met sexy spellen! Maar liefst zeven van de negen spellen hebben een licht erotisch tintje, hetgeen alleen al uit de naam valt op te maken. Lees zelf maar: Football Girls: Dream Team Keyhole Spy: Hot Nurses Keyhole Spy: Student Girls Keyhole Spy: Teachers Keyhole Spy: Naughty Witches Keyhole Spy: Fantasy Passion Keyhole Spy: Lots of Girls Bowman VS Zombies Sos i Pie Sos 2 kycb edition Heb jij wel zin in een adembenemend avontuurtje? Dan kun je #38 de komende maand hier scoren voor $1.99. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door DailyIndieGame of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
13/06 23u15  Je kan nu online met Dangerous DrivingWe hebben er even op moeten wachten, maar sinds gisteren is het eindelijk zo ver: de servers van Dangerous Driving zijn online. Dit bevestigt Three Fields Entertainment middels hun nieuwsbrief. De livegang liet vanwege wat onvoorzienbare problemen wat langer op zich wachten dan oorspronkelijk aangekondigd, maar dat mag de pret natuurlijk niet gaan drukken. Immers zagen de eerder verschenen screenshots van de online multiplayer er wel erg leuk uit.
13/06 21u45  Microsoft kondigt een lading nieuwe games voor Xbox Game Pass aanDaar we met de E3 overladen worden met nieuwtjes en trailers, terwijl we nog altijd zoeken naar meer redacteurs, slippen er regelmatig berichten onder onze radar door. Daarom komt dit nieuws wat aan de late kant. Desondanks willen we graag met jullie delen dat Microsoft een hele zwik nieuwe spellen voor diens Xbox Game Pass-dienst heeft aangekondigd. Deze games zijn (in tegenstelling tot deze vier) nog niet te vinden op de dienst, daar ze nog niet zijn verschenen. Maar tegelijkertijd met de release via de reguliere kanalen, zullen ze ook te streamen zijn. En dus, zonder verder gedoe, zijn hier de games in kwestie: Dead Static Drive Pathologic 2 Star Renegades Afterparty TABS The Good Life Cross Code Creature In The Well Killer Queen Black Riverbond Unto the End Blazing Chrome Felix the Reaper UnderMine Supermarket Shriek Secret Neighbor Ikenfell Night Call Totem Teller The Lord of the Rings: The Card Game
13/06 21u00  Tobiichi Origami laat zich zien in nieuwe screenshots voor Date A LiveLees meer >
13/06 13u15  Coded Emotion waarschuwt voor bugs in Anonymous Agony: File #1 - ContaminationMeestal wanneer een game bugs blijkt te hebben na release, doet een ontwikkelaar of uitgever er alles aan om dat zo stil mogelijk te houden. Niet Coded Emotion. Zij hebben op de Steam-pagina van hun nieuwe game een lijst met bekende bugs geplaatst, zodat spelers erop voorbereid zijn. De vier bugs in kwestie kun je hieronder vinden en crashen de game. Het is dus belangrijk om deze te vermijden. Coded Emotion laat weten dat het probeert om ze op te lossen, maar niet zeker weet of dat gaat lukken. Pas daarom op voor het volgende: The texts you get on the way back home might crash the game, might want to wait until you save at the home computer first. Same with the computer emails. There's a couple that will crash the game, one that triggers a pop-up link. Again, save first before reading. When you talk to Hail at the Endless Rhythm music store, and ask her how to be featured as an artist, it's possible when she opens the link in your browser, it could crash the game. Save at Wireless Joy beforehand. In the Freeflow chat program, your game might freeze if you try to talk to the offline users, but also RHS6 even when he's online, outside of cutscenes.
13/06 12u00  Geen held is veilig in Square Enixs The AvengersDankzij het succes van het Marvel Cinematic Universe zijn er nog maar weinig mensen over die niet bekend zijn met de heldendaden van Iron Man, Black Panther, Spider-Man en de rest van The Avengers. Maar in Square Enixs kijk op deze wereld staan de helden niet op een voetstuk. Ze beginnen daar wel, met een complete viering waar mensen voor bij elkaar zijn gekomen. Maar dan gebeurt er iets dat de wereld voor eeuwig zal veranderen. Wat zich precies afspeelt kun je het beste zelf zien in deze E3-trailer.
13/06 11u45  Warhammer: Vermintide 2 Deluxe Edition ligt nu in de winkelrekkenJe zou denken dat uitgevers de periode rond de E3 mijden als de pest als het aankomt op het lanceren van nieuwe games. Maar niet 505 Games, die rustig Warhammer: Vermintide 2 - Deluxe Edition in de winkelrekken ligt. Deze Deluxe Edition bevat de originele game plus de Shadows over Bögenhafen DLC, Back to Ubersreik DLC, exlusieve Heroic Deeds en meer kleine extra's. Leuk voor zij die de game nog op wilde pikken dus.
12/06 17u00  We hebben een tweede lading screenshots van Super Neptunia RPGLees meer >
12/06 16u45  Pre-order DOOM: Eternal en krijg de Rip and Tear DLC gratisBen jij na het zien van DOOM: Eternals Collector's Edition van plan om jezelf te verzekeren van een exemplaar? Of ben je voornemens alvast een reservering te plaatsen voor de reguliere editie? Dan is het verstandig om eens te kijken waar je die plaatst. Sommige retailers mogen namelijk een DLC weggeven bij een pre-order. Een van die retailers is Game Mania, welke middels de nieuwsbrief heeft laten weten waar de Rip and Tear DLC precies toegang tot zal geven. Dit is namelijk het volgende: DOOT Revenant Skin Throwback Shotgun Weapon Skin Cultist Base Master Level Heb jij nog andere plekken gezien waar je dit digitale extraatje krijgt bij een reservering? Laat het ons weten via ons Discord-kanaal! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bethesda, Id Software of Game Mania, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/06 16u30  Custom games komen mogelijk naar World War 3We hopen dat jullie de nieuwtjes over World War 3 nog niet zat zijn, want dankzij de AMA over de game blijven we maar op nieuwe informatie stuiten. Zo hebben we zojuist geleerd dat custom matches mogelijk naar het spel gaan komen. Wanneer een van de leden van de community vraagt naar deze mogelijkheid, bevestigt een woordvoerder dat men naar de mogelijkheden hiervoor kijkt, maar dat men graag input wilt van de community. Dus mocht jij echt iets in de game missen, dan weet je waar dat te melden.  
12/06 11u30  De remake van Link's Awakening krijgt een nostalgische Collector's EditionBen jij een echte Zelda-fan en kun je niet wachten om Link's Awakening opnieuw te beleven op de Nintendo Switch? Dan zal je allicht blij zijn met Nintendo, die op Twitter een Collector's Edition heeft onthuld.Deze speciale editie is vooral een leuke voor zij die de originele game op de GameBoy hebben gespeeld. Behalve een artbook bevat het namelijk ook een Steelbook dat oogt als de oude grijze baksteen.  This limited edition of The Legend of #Zelda: Link's Awakening will be available on 20/09, and includes a Game Boy-themed SteelBook®! #NintendoE3 pic.twitter.com/3nsYr0l6vl— Nintendo Europe @ E3 2019 (@NintendoEurope) 11 juni 2019
12/06 11u30  Disgaea 4: Complete+ aangekondigd, krijgt Collector's EditionMet het showgeweld van giganten als Ubisoft, Square Enix en Nintendo zou je bijna vergeten dat er nog veel meer uitgevers op de beursvloer van het L.A. Convention Center staan. Bijna... Maar wanneer een game als Disgaea 4: Complete+ wordt aangekondigd, heeft NIS direct onze aandacht weer te pakken. Deze versie van de PS3-game, compleet met alle nadien verschenen DLC, komt in de herfst van dit jaar naar Nintendo Switch en PlayStation 4. En voor de echte fans komt er ook nog een HL-Raising Edition. Deze editie bevat natuurlijk de game, maar ook een soundtrack en artbook, een boekenlegger én een poster die het eten van sardientjes aanmoedigt. Mocht dat in jouw collectie mogen ontbreken, dan zal je blij zijn om te weten dat de pre-orders om een uur vanmiddag live gaan op de website van NISA Europe. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door NIS, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12/06 11u00  Pro Evolution Soccer krijgt een nieuwe naamDe namen FIFA en Pro Evolution Soccer zijn al jaren een begrip bij fans van footie games. Maar aan elk tijdperk komt een einde. En dus zeggen we vaarwel Pro Evo en hallo eFootball! De verandering is gelukkig feitelijk niet heel groot, daar de afkorting PES nog altijd in de titel prijkt. Hiernaast lijkt aan de gameplay, als we zo deze E3 trailer bekijken, niet heel erg veel gewijzigd.
11/06 22u30  Life is Strange 2 ontroert ons allenLife is Strange 2 is geen nieuwe game. Het is een episodisch avontuur dat al enige tijd bezig is. En daarom verwachte niemand dat het een grote rol zou krijgen in Square Enixs E3-show. Desondanks kreeg het dat wel dankzij onderstaande video vol accolades en YouTubers die reageren op gebeurtenissen in de reeds verschenen delen, terwijl Robin Loxleys & Smudge Masons Ghosts op de achtergrond draait.
11/06 22u15  De Heroes of Might and Magic III: Complete-aanbieding van GOG maakt ons nostalgischUbisofts Heroes of Might & Magic-serie is er een die een speciaal plekje heeft in het hart van menig gamer. En daarom worden de games regelmatig opnieuw uitgebracht, al dan niet met een nieuw likje verf. Maar als je liever voor het origineel gaat, kun je precies dat nu vinden op Good Old Games. Daar is de oorspronkelijke Heroes of Might and Magic III: Complete nu namelijk sterk in prijs verlaagd. Met een reguliere verkoopprijs van $11.15 is het spel normaal gesproken al niet bepaald duur te noemen, maar gedurende het Summer Sale Festival gaat 66% van deze prijs af, waardoor je maar $3.79 hoeft te betalen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Ubisoft, CD Projekt RED of New World Computing, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/06 18u45  Animal Crossing: New Horizons laat iets langer op zich wachtenHet langverwachte nieuwe deel in de Animal Crossing-serie zou eigenlijk dit jaar gaan verschijnen. Maar helaas heeft Nintendo laten weten iets langer tijd nodig te hebben. De releasedate van het spel is daarom naar achteren geschoven. Animal Crossing: New Horizons zal nu verschijnen op 20 maart 2020. Gelukkig hoeven we dus niet héél veel langer te wachten.
11/06 18u45  Daemon X Machina verschijnt over drie maandenDaemon X Machina, de mechtastische action adventure die exclusief voor Nintendo Switch gaat verschijnen, heeft zojuist een releasedate gekregen gedurende de Nintendo E3 Direct. Het langverwachte spel van Marvelous zal verschijnen op 13 september 2019 in de eShop en natuurlijk ook op een cartridge in de winkelrekken. Hebben jullie er ook al zo'n zin in?
11/06 18u30  The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition komt naar de Nintendo SwitchOp websites als 9Gag en Reddit worden vaak grappen gemaakt over The Witcher III op de Nintendo Switch. Maar degene die ditmaal het laatst lacht, is Nintendo. Tijdens de E3 Direct werd namelijk zojuist precies dat onthuld: een Switch-port van The Witcher III: Wild Hunt. En alsof dat nog niet reden genoeg was voor een feestje, zal die ook nog eens alle DLC gaan bevatten. Zo kun je alles wat het spel te bieden heeft ervaren onderweg.
11/06 18u15  Dragon Quests helden komen naar Super Smash Bros. UltimateWe hadden al verwacht dat de E3 Direct van Nintendo een nieuw DLC-karakter voor Super Smash Bros. Ultimate met zich mee zou brengen. Maar in onze stoutste dromen hadden we niet gedacht dat het daarmee zou beginnen. Het derde DLC-karakter dat naar Ultimate komt is de Luminary uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, welke hier door het leven zal gaan Hero. En de reden daarvoor is net zo opwindend als dat die simpel is. De alternatieve kostuums van Hero geven je namelijk de kans om met andere helden uit de Dragon Quest-reeks te spelen, waaronder die van Dragon Quest VII en VIII. Hero zal deze zomer verschijnen en zal gratis zijn voor bezitters van de fighter pass.
11/06 16u30  Veldslagen gaan nóg groter worden in World War 3World War 3, een alsmaar populairder wordende first-person shooter die momenteel te koop is via Steam Early Access, stelt spelers in staat om op grote maps met 64 mensen tegen elkaar te spelen. Maar sommige is dat nog niet genoeg. Tijdens een AMA werd daarom de vraag gesteld of de toekomst allicht nog grotere maps in petto heeft, net zoals in eerdere versies van het spel het geval was. Hierop liet een medewerker weten dat men voor Warzone het gevoel heeft dat het aantal spelers en de grootte van de maps juist is. Maar desondanks hoeft de vrager niet te treuren. Want volgens het antwoord zal Recon mode wel grotere maps gaan bevatten waarop meer spelers tegelijkertijd kunnen ravotten. Hoezee!
11/06 16u15  Bespaar nu aanzienlijk op Pathfinder: Kingmaker - Enhanced EditionToen de originele Pathfinder: Kingmaker op PC verscheen, was de ontvangst van gamers voor het grootste deel positief. Er waren hier en daar wat op- en aanmerkingen, maar dat was meer opbouwende kritiek dan daadwerkelijke klachten. Ontwikkelaar Owlcat Games nam het desondanks ter harte. Daarom verscheen in september van 2018 de Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Edition met een hoop nieuwe content en verbeteringen. En die verbeterde versie is nu in de aanbieding bij Good Old Games. Normaliter dien je $44.61 te betalen voor het spel, maar nu je 33% korting krijgt, ben je voor $29.89 al klaar...als je voor de reguliere editie gaat tenminste. Als je liever wat meer krijgt, kun je ook gaan voor de Imperial Edition, wiens prijs van $94.79 naar $63.49 is gegaan. Deze bevat behalve de game ook een Season Pass, digitaal artbook, de soundtrack, twee nieuwe in-game portretten, de digital Chris Avellone adventure module, een digitale kaart van The Stolen Lands én een rode panda als in-game huisdier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Deep Silver, Owlcat Games of CD Projekt RED, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/06 16u00  Epic Games geeft nog meer gratis spellen wegToen de Epic Games Store afgelopen jaar op The Game Awards werd onthuld, maakte men bekend dat men in het eerste jaar elke twee weken een andere gratis game weg zou geven. En met spellen als Subnautica, What Became of Edith Finch en Slime Rancher waren die spellen absoluut de moeite waard. Maar nu laat Epic Games weten dat het feest nog wat langer doorgaat. In de afgelopen weken werd vanwege de sale op Epic Games al werkelijks een spel weggegeven in plaats van twee wekelijks. En dat beviel klaarblijkelijk zo goed dat ze dit blijven doen...tot het einde van het jaar! Dat betekent dat we én meer games én sneller games krijgen. Daar worden wij behoorlijk blij van.
11/06 14u45  World War 3 krijgt een map editorFirst-person shooter World War 3 zal nadat het Early Access heeft verlaten hoogstwaarschijnlijk worden voorzien van een map editor. Dat laat het team achter de game weten middels een AMA. Op de vraag of een map editor in het verschiet ligt, antwoord een woordvoerder van het ontwikkelteam als volgt: ''Tuurlijk, maar we moeten eerst World War 3's Early Access afronden. Het kan geweldig zijn om spelers de kans te geven om hun eigen levels en maps te maken en om het resultaat te zien (zelfs als het gestoord is). Sterker nog, veel leden van het WW3 -team waren deel van de modding community in het verleden en zien hier veel modding potentieel. Maar om dat waar te maken moet we eerst World War 3 afmaken en daarna kunnen we speciale tools voor modders maken.''
11/06 14u45  De Final Fantasy VII: Remake krijgt drie Special Editions met pre-order bonussenMocht jij compleet overrompeld zijn door de gameplay-beelden van de Final Fantasy VII: Remake en heb je besloten om jezelf te verzekeren van een exemplaar van de game? Dan zou ik nog heel even wachten met het plaatsen van een pre-order. Square Enix heeft namelijk niet een, niet twee, maar drie special editions voor het spel aangekondigd. De eerste van de drie is de Final Fantasy VII: Deluxe Edition van $79.99, welke behalve de game komt met een Steelbook, de soundtrack en een in-game summon materia voor Cactuar. Bovendien krijg je ook een summon materia voor Chocobo Chick als je deze versie reserveert. Heb jij geen plek voor nog meer games in je huishouden, maar wil je wel meer hebben dan de reguliere versie van het spel? Dan kan je voor dezelfde prijs ook kiezen voor de Digtal Deluxe Edition van de game. Die komt natuurlijk met het spel, maar ook met een digitaal artbook en digitale soundtrack. Hiernaast krijg je summon materia voor zowel Cactuar als Carbuncle. En wanneer je reserveert komt daar ook weer de Chocobo Chick bij, evenals een Dynamic Theme voor de PS4. Natuurlijk kan een release als deze niet voorbijgaan zonder een echte knaller van een Special Edition. In het geval de Final Fantasy VII: Remake heet die de 1st Class Edition. Deze komt met alles van de Deluxe Edition, maar voegt hier ook de Carcuncle summon materia van de Digital Deluxe Edition aan toe. De echte klapper is echter een figurine van Play Arts van Cloud Strife en zijn motor. Wie bekend is met Play Arts, weet dat diens figurines voor premium prijzen gaan. En dat valt ook wel te zien aan de 1st Class Edition. Deze is namelijk enkel via Square Enixs eigen store te bestellen voor $329.99.
11/06 14u15  Thronebreaker: The Witcher Tales krijg je nu voor de helft van de prijsAfgelopen nacht schreven we al over Good Old Games' Summer Sale Festival en over de ruim tweeduizend games die je nu met korting op het platform kunt kopen. Met net als bij de Steam sales, doen we ook hier enkele deals eruit pikken voor een extra bericht. Het eerste spel dat onze aandacht trok is Thronebreaker: The Witcher Tales, het singleplayer-avontuur van GWENT: The Witcher Card Game. Hiervoor betaal je normaal gesproken $29.98, maar gedurende de sale wordt deze prijs doormidden gehakt en heb je hem voor $14.49 in jouw bibliotheek staan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt RED, noch is die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/06 13u45  Nintendo sluit om zes uur de E3-shows afDe E3 2019 is ondertussen in volle gang. En dat betekent late uurtjes voor menig gamer die de streams live wilt zien. Wij zijn daarom alvast de streams aan het verzamelen, zodat jij tegen die tijd alleen maar hoef te zitten en genieten. En dus kun je op 11 juni, vanaf 18:00, genieten van Nintendo E3-show, waar we verwachten games als de The Legend of Zelda Remake, Luigi's Mansion 3 en nieuwe DLC voor Super Smash Bros. Ultimate te zien. Bekijk een live video van Nintendo op www.twitch.tv
11/06 04u16  ONINAKI krijgt een releasedateONINAKI, Square Enix's RPG over leven, dood en alles daartussen, heeft op de E3 een releasedate gekregen. En wat blijkt? We hoeven niet lang meer te wachten op een release. Het spel zal op 22 augustus 2019 verschijnen voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en op PC via Steam. Ben jij klaar om de dood in de ogen te kijken?
11/06 04u00  War of the Visions is een spiritueel vervolg op Brave ExviusFinal Fantasy: Brave Exvius mag dan wel niet dezelfde bekendheid genieten als diens grotere broers, maar met 39 miljoen downloads doet het het absoluut niet slecht. Square Enix heeft daarom besloten diens universum uit te breiden. War of the Visions speelt zich af in hetzelfde universum van Brave Exvius en kan qua toon en wereld dan ook worden gezien als een spirituele opvolger. Maar niet qua gameplay. Want waar Brave Exvius een tradtionele turn-based RPG is, daar is War of the Visions een TRPG. Dat viel te zien in de trailer die op de E3 werd getoond.
11/06 03u45  Square Enix gaat Circuit Superstars uitgevenBij Square Enix kun je aan allerlei genres games denken, maar racing games is er daar niet een van. Toch is dit het type game dat de uitgever onder zijn vleugel heeft genomen via het Square Enix Collective-initiatief. Op de uitgever zijn E3-show kregen we een glimp van wat ons te wachten staat en leren we dat Circuit Superstars niet eens gaat proberen om de strijd aan te gaan met giganten als Forza en Gran Turismo. In plaats daarvan grijpt het terug naar de racing games van vroeger, met een arcade-stijl, cartoony uiterlijk en top-down view. Het spel zal in 2020 verschijnen voor PC, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.
11/06 03u45  Final Fantasy Crystal Chronicles - Remastered Edition komt deze winterDe Remastered Edition van Final Fantasy: Crystal Chronicles zal in dit najaar verschijnen. Dat onthulde Square Enix zojuist tijdens hun E3-show. Maar dat is niet alles! Dat de game naar PlayStation 4 en Nintendo Switch zou komen wisten we al langer, maar zojuist liet de uitgever weten dat het spel ook naar mobiele devices zal komen. Of er sprake is van cross-play weten we niet, maar het zou ons in ieder geval niet verbazen.
11/06 03u15  Final Fantasy VII Remake zal twee blu-rays gaan beslaanDat de remake van Final Fantasy VII een ambitieus project zou worden met prachtige graphics, dat wisten we al dankzij eerdere trailers. Maar tijdens de E3-show van Square Enix werd pas duidelijk hoe groot de game daadwerkelijk gaat worden. De producer van de game, Yoshinori Kitase, liet tijdens zijn praatje op de show weten dat de game hoogstwaarschijnlijk twee blu-rays nodig zal gaan hebben. Hiermee voegt de Final Fantasy VII Remake zich bij slechts een handjevol games die niet genoeg hadden aan een schijfje op de Xbox One en PlayStation 4.
11/06 02u30  Koop nu Trials of Fire en ontgrendel The AlchemistEen van de  games die zojuist getoond werd tijdens de E3-show van Kinda Funny Games is Trials of Fire, een game die sinds afgelopen maand te koop is via Steams Early Access-programma. En om diens aanwezigheid in dit indie-spektakel kracht bij te zetten, mag Kinda Funny Games pronken met een speciale deal. Want wie de game binnen nu en zeven dagen aanschaft, ontgrendeld direct de sterke Alchemist. Een goed begin is immers het halve werk.
11/06 02u15  Stronghold: Warlords brengt ons naar AziëStronghold: Warlords, een goednieuwe game die zojuist werd onthuld gedurende Kinda Funny Games' E3-Show, brengt ons naar het oude Azië. Op welk deel van Azië de game exact is gebaseerd is op dit moment niet duidelijk, maar de stijl van de gebouwen doet sterk denken aan oud Japan, terwijl de grote hoeveelheid bamboe doet denken aan China. Maar enkel de tijd kan ons leren waar Strongholds zich daadwerkelijk afspeelt.
11/06 02u00  Je bent een gigantische hand in StarstruckToen Starstruck zojuist voorbijkwam in de E3-show van Kinda Funny Games leek het in eerste instantie op een vrij standaard music game zoals we ze al jaren kennen. Maar toen kwam DE HAND. Waarom weten we niet, maar in Starstruck ben je exact dat: een gigantische hand. We hebben er feitelijk geen woorden voor.
11/06 02u00  The Walking Dead: Onslaught komt ook naar PSVRToen The Walking Dead: Onslaught enkele uren geleden werd aangekondigd, werd het onthuld als een VR-titel voor de Oculus en HTC Vive. Maar in de E3-show van Kinda Funny Games is bekendgemaakt dat het spel ook naar PSVR zal komen. Van de PSVR-versie van het spel kon helaas geen trailer worden getoond, daar het copyright-systeem van YouTube dan op hol sloeg door het beleid van AMC. En daar zijn de heren die de show hosten niet bepaald blij mee...
11/06 02u00  The Inner Friend laat je griezelen deze zomerZoals we allen weten, wordt het in de zomer pas heel laat donker. En daarom zijn we blij dat The Inner Friend in de zomer 2019 verschijnt. In deze game probeer je jouw innerlijke kind te redden, terwijl je verontrustende fysieke manifestaties van je psyche van je afslaat. Dit angstaanjagende avontuur kun je spoedig beleven op PlayStation 4 en Xbox One.
11/06 01u45  Bloodroots is nu te spelenE3 2019 is de eerste keer dat we Kinda Funny Games coveren op GameQuarter. En de eerste game die we van hun showcase mogen coveren, geeft direct een goede eerste indruk. Bloodroots, zoals het spel in kwestie heeft, is namelijk per direct te spelen. Helaas niet volledig, daar het spel nog niet af is, maar wel als demo mét leaderboards op www.bloodrootsgame.com
11/06 01u30  The Elder Scrolls: Blades komt naar Nintendo SwitchBlades, de mobiele The Elder Scrolls-titel die recent verscheen voor iOS en Android, zal in de herfst van dit jaar naar Nintendo Switch komen als een free-to-play-titel. Net als zijn mobiele tegenhangers, is de Switch-versie van Blades te spelen met touch controls. Gamers kunnen echter ook gebruik maken van de motion controls in de Joy-Cons óf de goede oude knoppen en joysticks. Op de besturing na zal Blades op Switch identiek zijn aan zijn mobiele broeders, waardoor saves tussen de games compatible zijn. Bethesda heeft dan ook laten weten dat je naadloos van device kunt wisselen, zodat je kunt spelen waar én wanneer je maar wilt.
11/06 01u30  De DOOM: Eternal Collector's Edition is om je vingers bij af te likkenBij Bethesda's E3 Show van afgelopen nacht zagen we hem al kort even voorbijkomen: de DOOM: Eternal Collector's Edition. Maar omdat het nieuws toen in zo'n rap tempo binnenkwam, kon dat niet direct op onze homepage verschijnen. Dat onrecht wordt nu teniet gedaan. Want of je nu een fan bent van DOOM of niet; het valt niet te ontkennen dat de Collector's Edition er een is om je vingers bij af te likken. Maar voor een prijs van $199 mag dat natuurlijk ook wel. Voor dit fikse bedrag krijg je het volgende: Steelbook met de Deluxe Edition van de game (downloadcode voor Bethesda.net indien het de PC-versie betreft) Een replica van de DOOM Slayer helmet die daadwerkelijk draagbaar is Een echt werkende cassette met de soundtrack Downloadcodes voor de soundtracks van DOOM 2016 en DOOM: Eternal Een lore en artbook Een lithograph Een skin De Season Pass
11/06 01u15  Het Summer Sale Festival is van start gegaan op Good Old GamesMet het lekkere weer van de afgelopen dagen zal niemand je kwalijk nemen als je de zomer in je bol hebt en je klaar aan het maken bent voor zon, zee en strand. Ben je echter zo iemand die liever met de airco binnen zit, dan zal je blij zijn met het Summer Sale Festival van Good Old Games. Daarin scoor je immers nu kortingen tot 90% op kleine én grote, oude en nieuwere titels. Dus breidt nu je collectie alvast uit voor de echte hitte begint en scoor games als Thronebreaker, Hollow Knight en Bioshock: Infinite zonder DRM. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt Red of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Het Summer Sale Festival is van start gegaan op Good Old Games11/06 01u15 - Gamequarter.be: Met het lekkere weer van de afgelopen dagen zal niemand je kwalijk nemen als je de zomer in je bol hebt en je klaar aan het maken bent voor zon, zee en strand. Ben je echter zo iemand die liever met de airco binnen zit, dan zal je blij zijn met het Summer Sale Festival van Good Old Games. Daarin scoor je immers nu kortingen tot 90% op kleine én grote, oude en nieuwere titels. Dus breidt nu je collectie alvast uit voor de echte hitte begint en scoor games als Thronebreaker, Hollow Knight en Bioshock: Infinite zonder DRM. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door CD Projekt Red of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
0x De DOOM: Eternal Collector's Edition is om je vingers bij af te likken11/06 01u30 - Gamequarter.be: Bij Bethesda's E3 Show van afgelopen nacht zagen we hem al kort even voorbijkomen: de DOOM: Eternal Collector's Edition. Maar omdat het nieuws toen in zo'n rap tempo binnenkwam, kon dat niet direct op onze homepage verschijnen. Dat onrecht wordt nu teniet gedaan. Want of je nu een fan bent van DOOM of niet; het valt niet te ontkennen dat de Collector's Edition er een is om je vingers bij af te likken. Maar voor een prijs van $199 mag dat natuurlijk ook wel. Voor dit fikse bedrag krijg je het volgende: Steelbook met de Deluxe Edition van de game (downloadcode voor Bethesda.net indien het de PC-versie betreft) Een replica van de DOOM Slayer helmet die daadwerkelijk draagbaar is Een echt werkende cassette met de soundtrack Downloadcodes voor de soundtracks van DOOM 2016 en DOOM: Eternal Een lore en artbook Een lithograph Een skin De Season Pass
0x The Elder Scrolls: Blades komt naar Nintendo Switch11/06 01u30 - Gamequarter.be: Blades, de mobiele The Elder Scrolls-titel die recent verscheen voor iOS en Android, zal in de herfst van dit jaar naar Nintendo Switch komen als een free-to-play-titel. Net als zijn mobiele tegenhangers, is de Switch-versie van Blades te spelen met touch controls. Gamers kunnen echter ook gebruik maken van de motion controls in de Joy-Cons óf de goede oude knoppen en joysticks. Op de besturing na zal Blades op Switch identiek zijn aan zijn mobiele broeders, waardoor saves tussen de games compatible zijn. Bethesda heeft dan ook laten weten dat je naadloos van device kunt wisselen, zodat je kunt spelen waar én wanneer je maar wilt.
0x Bloodroots is nu te spelen11/06 01u45 - Gamequarter.be: E3 2019 is de eerste keer dat we Kinda Funny Games coveren op GameQuarter. En de eerste game die we van hun showcase mogen coveren, geeft direct een goede eerste indruk. Bloodroots, zoals het spel in kwestie heeft, is namelijk per direct te spelen. Helaas niet volledig, daar het spel nog niet af is, maar wel als demo mét leaderboards op www.bloodrootsgame.com
0x The Inner Friend laat je griezelen deze zomer11/06 02u00 - Gamequarter.be: Zoals we allen weten, wordt het in de zomer pas heel laat donker. En daarom zijn we blij dat The Inner Friend in de zomer 2019 verschijnt. In deze game probeer je jouw innerlijke kind te redden, terwijl je verontrustende fysieke manifestaties van je psyche van je afslaat. Dit angstaanjagende avontuur kun je spoedig beleven op PlayStation 4 en Xbox One.
0x The Walking Dead: Onslaught komt ook naar PSVR11/06 02u00 - Gamequarter.be: Toen The Walking Dead: Onslaught enkele uren geleden werd aangekondigd, werd het onthuld als een VR-titel voor de Oculus en HTC Vive. Maar in de E3-show van Kinda Funny Games is bekendgemaakt dat het spel ook naar PSVR zal komen. Van de PSVR-versie van het spel kon helaas geen trailer worden getoond, daar het copyright-systeem van YouTube dan op hol sloeg door het beleid van AMC. En daar zijn de heren die de show hosten niet bepaald blij mee...
0x Je bent een gigantische hand in Starstruck11/06 02u00 - Gamequarter.be: Toen Starstruck zojuist voorbijkwam in de E3-show van Kinda Funny Games leek het in eerste instantie op een vrij standaard music game zoals we ze al jaren kennen. Maar toen kwam DE HAND. Waarom weten we niet, maar in Starstruck ben je exact dat: een gigantische hand. We hebben er feitelijk geen woorden voor.
0x Stronghold: Warlords brengt ons naar Azië11/06 02u15 - Gamequarter.be: Stronghold: Warlords, een goednieuwe game die zojuist werd onthuld gedurende Kinda Funny Games' E3-Show, brengt ons naar het oude Azië. Op welk deel van Azië de game exact is gebaseerd is op dit moment niet duidelijk, maar de stijl van de gebouwen doet sterk denken aan oud Japan, terwijl de grote hoeveelheid bamboe doet denken aan China. Maar enkel de tijd kan ons leren waar Strongholds zich daadwerkelijk afspeelt.
0x Koop nu Trials of Fire en ontgrendel The Alchemist11/06 02u30 - Gamequarter.be: Een van de  games die zojuist getoond werd tijdens de E3-show van Kinda Funny Games is Trials of Fire, een game die sinds afgelopen maand te koop is via Steams Early Access-programma. En om diens aanwezigheid in dit indie-spektakel kracht bij te zetten, mag Kinda Funny Games pronken met een speciale deal. Want wie de game binnen nu en zeven dagen aanschaft, ontgrendeld direct de sterke Alchemist. Een goed begin is immers het halve werk.
0x Final Fantasy VII Remake zal twee blu-rays gaan beslaan11/06 03u15 - Gamequarter.be: Dat de remake van Final Fantasy VII een ambitieus project zou worden met prachtige graphics, dat wisten we al dankzij eerdere trailers. Maar tijdens de E3-show van Square Enix werd pas duidelijk hoe groot de game daadwerkelijk gaat worden. De producer van de game, Yoshinori Kitase, liet tijdens zijn praatje op de show weten dat de game hoogstwaarschijnlijk twee blu-rays nodig zal gaan hebben. Hiermee voegt de Final Fantasy VII Remake zich bij slechts een handjevol games die niet genoeg hadden aan een schijfje op de Xbox One en PlayStation 4.

Statistieken

Artikels:
33217
Gelezen:
34981
Aantal lezers nu:
64


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven