zondag 23 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Gamequarter.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u15
 

Gamequarter.be

Verbergen Tonen
23/02 09u30  FunQuarter #300                                                                 En de rest is geschiedenis                                                                        Zoals t hoort                                                             We gaan 't zien                                                      And then they gamed happily after after                                                    Well, that escalated quickly                                                                  Today on ''Totally real''                                                               By God                                                               Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             Klinkt logisch!            11 
22/02 14u15  Lil'Sherman toont zijn laatste vorm Daar Lil'Sherman tot voor kort in Early Access zat, was het logisch dat trailers op sommige fronten niet wisten te imponeren. Immers is het verbeteren van zaken juist waarom een game in Early Access zit. Afgelopen dinsdag was het echter zo ver: toen is de full release live gegaan. En om dat kracht bij te zetten, is er onderstaande trailer. Die lijkt op veel fronten op de recent verschenen gameplay trailer, maar bevat nu ook voice acting en een mooiere GUI.            
22/02 14u00  Grand Theft Auto IV keer terug naar Steam, maar mist content Afgelopen maand besloot Rockstar om Grand Theft Auto IV van de Steam store af te trekken. De reden: problemen met de multiplayer, die draaide op het wijlen Games for Windows Live-platform van Microsoft. Omdat de dienst van de techgigant reeds overleden is en Rockstar er daarom geen keys meer voor kan krijgen, konden nieuwe spelers niet langer deelnemen aan de multiplayer van het spel, hetgeen slechts een van de vele problemen was die op dat moment speelde. Daarom heeft het nu een rigoureus besluit genomen: het permanent uitzetten van de multiplayer. Vanaf 19 maart zal GTA4 weer te krijgen zijn op het platform van Valve, maar dan krijg je dus wel enkel de singleplayer-ervaring. Hetzelfde geldt voor zij die de game al hebben, daar zij een verplichte update ontvangen die de multiplayer-ervaring uit de game haalt. Daarmee komt dus officieel een einde aan een service dat ruim een decennium nadat die geïntroduceerd werd nog altijd bezocht werd.
22/02 13u15  Bespaar nu een hoop op de games van Electronic Arts Uitgever Electronic Arts mag dan wel met grote regelmaat onder vuur liggen, maar het feit is dat het desondanks enkele zeer populaire games in huis heeft. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan Star Wars: Jedi - Fallen Order en Battlefield 1, die je nu beide met korting kunt krijgen. Om te profiteren van deze korting, die kan oplopen tot wel 86%, hoef je enkel voor 3 maart naar deze pagina te gaan van Green Man Gaming. Zij mogelijk namelijk in samenwerking met de uitgever deze sale organiseren. Dat betekent echter dus ook dat alle keys voor Origin zijn. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Green Man Gaming of Electronic Arts, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/02 13u15  Psikyo Shooting Stars: Bravo schiet binnen Het tweede deel in de Psikyo Shooting Stars-serie, Psikyo Shooting Stars: Bravo, is sinds gisteren te krijgen op de Nintendo Switch. En dat betekent dat het hoog tijd is voor een launch trailer.De trailer in kwestie stelt de zes spellen die in de bundel zitten aan ons voor en laat daarbij kort gameplay van ze allen zien. Maar daar het toch schmups blijven, weet je ongetwijfeld reeds wat je kunt verwachten.            
22/02 12u30  Katanakami laat zich zien in nieuwe screenshots Lees meer >
22/02 09u15  Trainz Mobile begint al aardig vorm te krijgen Trainz Mobile, de spoorbaansimulator voor in je broekzak, begint al aardig voor te krijgen. Dit laat N3V Games weten in een update. De ontwikkeling van content en features is voltooid en het enige dat nu nog rest is testen en bugs fixen. Met een beetje geluk krijgen we de game dus nog voor zomer! Maar omdat de update, zoals we gewend zijn, kort van stof is, kunnen we daar niets met zekerheid over zeggen.
22/02 09u15  PSN geeft je nu de essentiële keuzes met korting Gisteren plaatsten we al een bericht over DayZ, de survival game van Bohemia Interactive die nu in prijs is verlaagd op PSN. Maar dat is verre van het enige spel dat nu in de aanbieding is. Op de store van PlayStation is namelijk nu de essentiële keuzes sale van Sony in volle gang. Dit betekent tot wel 50% korting op games als Star Wars: Jedi - Fallen Order, Red Dead Redemption 2, The Witcher 3: Wild Hunt en Days Gone. Er is dus voor ieder wat wils! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers of ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
22/02 09u00  Voel de beat van Klang 2 Het recente succes van games als Beat Saber en AVICII Invector heeft laten zien dat ook na de val van Guitar Hero er meer dan genoeg vraag is naar ritme games. En daarom besloot Tinimations een vervolg op Klang te maken.Dit vervolg, dat simpelweg Klang 2 heet, geeft ons nog meer actie op de beat van een karakter dat zijn zicht verloren is. Dus meer dan ooit is je gehoor belangrijk wanneer het spel lanceert op Steam, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One later dit jaar.            
21/02 23u00  Zie jij de vernieuwingen in de screenshots van Persona 5: Royal? Lees meer >
21/02 22u00  Death end re;Quest 2 komt dit jaar onze kant op Allicht had je het al gezien bij de screenshots die we gisteren deelden, maar hier is dan toch een formeel nieuwsbericht: Death end re;Quest 2 komt naar het Westen. re;Quest 2 volgt op de originele Death end re;Quest en brengt ons naar een dorpje dat verzwolgen wordt door duisternis. In deze vijandige en ronduit angstaanjagende omgeving woont Mai, die vastbesloten is om te achterhalen wat er is gebeurd met haar verdwenen zus. En diezelfde duisternis die haar leven bedreigt heeft het antwoord. Daarom is het aan jou als speler om diens dieptes te verkennen en de monsters die het thuis noemen te overwinnen wanneer het spel later dit jaar verschijnt voor PlayStation 4. re;Quest 2 zal wederom ontworpen worden door Kei Nanameda, die ditmaal ondersteund wordt door Makoto Kedouin als scenario schrijver. Kedouin is voornamelijk bekend door zijn werk aan de Corpse Party-serie en zal dus ongetwijfeld wel raad weten met de horror-elementen van de serie.
21/02 21u45  DayZ is nu flink wat goedkoper op PSN De populariteit van survival game DayZ mag dan wel over zijn hoogtepunt heen zijn, maar het valt niet te ontkennen dat het spel nog altijd een fanatieke community heeft. En doorgaans is dat een teken dat een product de moeite waard is. Mocht je dat echter zelf willen ontdekken, dan is dit je uitgelezen kans. DayZ is namelijk tot 4 maart met 40% in prijs verlaagd op PSN. Je betaalt hierdoor geen € 49,99, maar € 29,99. Met zo'n besparing kun je zo ook direct de uitbreiding kopen! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of Bohemia Interactive, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
21/02 07u30  De Borderlands-film heeft een Director te pakken De Director van de Borderlands-film die afgelopen jaar werd aangekondigd, is per abuis onthuld door Randy Pitchford. Hij verwelkomende de beste man in een Tweet, die al snel daarna weer werd verwijderd. Maar niet voordat het internet het vast had gelegd natuurlijk. Hierdoor hebben we onderstaande image, waarop we zien dat de keuze is gevallen op Eli Roth. Roth stond eerder aan het roer van films als Cabin Fever, Hostel en The Green Inferno en is dus het grove geweld van Gearbox's serie niet vreemd.
21/02 07u30  MotoGP 20 is onthuld, verschijnt sneller dan je denkt Milestone heeft een nieuwe trailer online gezet, waarmee het de ontwikkeling van MotoGP 20 bevestigt. En als dat je heel blij maakt, stopt het goede nieuws niet daar.De video in kwestie, die ons leert dat dit jaar de nadruk op uitdaging zal komen te liggen, eindigt namelijk met de onthulling van een releasedate. MotoGP 20 verschijnt op 23 april 2020 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.            
21/02 07u00  Mechanic Escape is de nieuwste giveaway van IndieGala Een van de genres die indie-ontwikkelaars van oudsher graag tackelen is de 2D platformer. Hierdoor kregen we pareltjes als Super Meat Boy, Braid, Limbo en Splosion Man. Mechanic Escape mag dan wel niet in dat lijstje staan, maar het doet er niet veel voor onder. Neem echter niet mijn woord ervoor aan: speel het zelf. Je kunt de game nu helemaal gratis downloaden via het Freebies-programma van IndieGala. Het enige dat je hoeft te doen is naar deze website te gaan om een exemplaar te claimen.  
Laatste update: vandaag om 9u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/02 22u00  Consumentenorganisatie zet Super Mario in bij rechtszaak tegen NintendoAllicht wist je het al, maar ondanks de ontzettend positieve launch van de Nintendo Switch, was er ook wat gemor te horen aan de zijde van de consumenten. Sommige docks veroorzaakten krassen op het scherm en natuurlijk waren er ook defecte units. Het grootste probleem zat hem echter in de JoyCons.Specifiek was het de rechter-JoyCon die regelmatig voor problemen zorgde door te gaan driften. Hierdoor worden bewegingen geregistreerd die er niet daadwerkelijk zijn, hetgeen problematisch is bij games die vertrouwen op Motion Controls. Nieuwere JoyCons hebben hier beduidend minder last van, maar dat verandert natuurlijk niets aan de miljoenen exemplaren die reeds zijn verkocht.De Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop is daarom van mening dat Nintendo gratis deze JoyCons dient te repareren in de garantieperiode; iets waar de game-gigant zelf het niet mee eens is. En daarom heeft het nu het heft in eigen hand genomen. Test Aankoop is voornemens om Nintendo formeel in gebreke te stellen en roept daarom getroffen consumenten op om zich aan te melden via hun website. En om deze oproep kracht bij te zetten, hebben ze een ludieke video gemaakt.In de video in kwestie zien we Nintendo-icoon Mario het podium betreden bij een persconferentie, waar hij aankondigt afstand te nemen van het bedrijf. Als reden geeft hij de JoyCons, die het spelers van gamers vergallen. Realistisch? Verre van. Hilarisch? Zonder twijfel!            
20/02 21u15  Je betaalt nu helemaal niets voor Assassin's Creed: Syndicate op de Epic Games StoreToen afgelopen week werd onthuld welke game vanaf vandaag gratis te downloaden zou zijn op de Epic Games Store, was te zien dat de game Faerie de volgende giveaway zou zijn. Maar ergens in de tussenliggende periode is blijkbaar besloten daar een game aan toe te voegen. Ook Assassin's Creed: Syndicate, het deel dat zich afspeelt in victoriaans Londen, is namelijk nu voor € 0,00 te downloaden. Je hoeft enkel een Epic Games-account te hebben én voor 27 februari hier jouw exemplaar te claimen.
20/02 21u15  De nieuwe update voor Age of Wonders: Planetfall neemt de game op de schopDat games tegenwoordig na de release updates krijgen, dat is niets bijzonders. Maar de Tyrannosaurus update die nu beschikbaar is voor Age of Wonders: Planetfall, doet wel meer dan wat bugs fixen.Deze content update voegt namelijk onder andere nieuwe beesten toe, introduceert nieuwe modi en voert heel wat tweaks door die specifiek vanuit de community waren verzocht. Je ziet deze én meer in de nieuwste trailer.            
20/02 20u45  Je krijgt de volledige Tokyo Xanadu-ervaring nu in één voordeelpakketSinds de oorspronkelijke release van Tokyo Xanadu is de nodige DLC voor de game verschenen. Daarom besloot men in 2017 om de game opnieuw uit te brengen mét de DLC onder de naam Tokyo Xanadu eX+. Dat was echter niet het einde van de extra content, waardoor eX+ al snel niet meer dé definitieve editie was. Maar als je hem nu koopt in deze bundel van Fanatical, krijg je alsnog het volledige pakket. De drie DLC die niet in eX+ zaten, zitten er dan namelijk direct bij. En dat alles voor € 18,99. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Nihon Falcon of Aksys Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/02 07u15  De releasedate van Snowrunner is gearriveerdSnowrunner, het vervolg op Mudrunner, zal op 28 april 2020 arriveren. Dit heeft uitgever Focus Home Interactive onthuld middels deze trailer.Net als in de voorganger, doorkruis je in Snowrunner moeilijk begaanbare omgevingen in grote en vaak lompe voertuigen, waarbij veiligheid en precisie belangrijker zijn dan snelheid. Immers ga je in het echt niet bepaald op een knop kunnen drukken om je voertuig weer op zijn wielen te krijgen.            
20/02 07u00  Death end re;Quest 2 komt naar het Westen, hier zijn de eerste screenshotsLees meer >
19/02 22u45  KunaiOp Gamescom 2018 speelde ik tientallen games, variërend van triple A releases tot mobiele spin-offs van bestaande franchises. De titel die mij het meeste bijbleef was echter niet te vinden in de grote zalen, maar zat verstopt op de booth van indie-ontwikkelaar TurtleBlaze. De game waar ik het over heb is Kunai, die recent dan toch eindelijk verscheen op Steam en Nintendo Switch. In deze schattige platformer speel jij als een robotje dat gered wordt door een groep rebellen. Om de een of andere reden denken zij dat jij een soort uitverkorene bent, die een halt toe kan roepen aan de terreur van mede-robot Lemonkus, die eerder al de mensheid uitroeide. Maar nog voor ze je gedag kunnen zeggen, worden ze met de grond gelijk gemaakt, waardoor jij moederziel alleen ontwaakt. Tot aan de chips bewapend Dat deze wereld ook jou niet gunstig gezind is, wordt al snel duidelijk. Want vanaf het moment dat je een zwaard aanraakt, wordt de aanval op je geopend. Vijandelijke computers nemen je onder vuur en dwingen je om te schuilen in een verlaten fabriek, waar je een tweetal Kunai vindt die de rebellen al jaren tevergeefs probeerden te bemachtigen. Hmm, misschien zit er toch iets in dat uitverkorene gebeuren? Daar de game Kunai heet, zou je denken dat deze een heel belangrijke rol gaan spelen in jouw avontuur. En gedurende de eerste helft van de game klopt dat zeker. Deze messen aan touwen dienen als grappling hooks en staan je toe om als een soort metalen Tarzan door jungles, gebouwen en bergen te zwaaien. Hierdoor kun je, met een beetje oefening, door de meeste gebieden heen vliegen zonder ooit een voet op de grond te zetten. En geloof me als ik zeg dat dat fantastisch voelt. Maar toch loont het om met beide benen op de grond te staan. In hoeken en gaten In mijn preview uitte ik al het vermoeden dat Kunai zich onder de Metroidvanias zou gaan scharen en nu ik de game voltooid heb, kan ik dat eindelijk bevestigen. De game is niet zo uitgebreid als de spellen waar het genre zijn naam aan ontleent, maar de grondige gamer kan zeker de nodige (helaas veelal cosmetische) geheimen vinden als die goed rondkijkt, al betekent dat natuurlijk niet dat je direct ook de schatkist kan openen. Want zoals het een Metroidvania betaamd, zal je met regelmaat moeten concluderen dat je nog niet het benodigde werktuig tot je beschikking hebt. Soms is dat een kwestie van simpelweg vijanden omleggen om valuta te verzamelen, zodat je de benodigde upgrade kan kopen, maar doorgaans is het enige dat je kunt doen een mentale notitie maken zodat je later in de game terug kan keren nadat je een nieuw wapen hebt gevonden. In Kunai heeft elk wapen namelijk ook een praktische toepassing voor het overwinnen van obstakels naast zijn functie in gevechten. Nu we het toch over combat hebben: gevechten in Kunai zijn nogal een wisselvallig geheel. De actie is vlot en bevredigend dankzij heerlijke sound effects en een optionele screen shake die activeert als je de genadeklap uitdeelt, maar soms ook ontzettend frustrerend. Sommige vijanden lijken wel gemaakt om de speler te jennen en de moeilijkheidsgraad piekt enorm wanneer je de tweede helft van de game bereikt. Met een beetje oefening en trial and error ga je er wel komen – en het maakt de toch al pittige boss fights des te bevredigender –, maar wees gewaarschuwd dat Kunai een boek is dat zich niet op zijn kaft laat beoordelen. Want wie na het zien van de schattige screenshots denkt een makkelijke platformer gevonden te hebben, gaat van een ijskoude kermis thuiskomen. Is dat een nadeel? Dat is heel persoonlijk natuurlijk, maar ondergetekende heeft toch best kleurrijk taalgebruik genuttigd tijdens het spelen van de game. Al had dat lang niet altijd te maken met de moeilijkheidsgraad. Het nadeel van indie Als een indie-ontwikkelaar is TurtleBlaze slechts een klein bedrijfje met beperkte middelen. Dit is de zien in de visuele stijl, die doet denken aan iets tussen de originele GameBoy en de Gameboy Color in, maar ook op het technische front. Met enige regelmaat ervaarde ik kleine ongemakken zoals een vijand die door de grond zakte, mijn kunai die uit het niets losliet of dat ik vast kwam te zitten in een animatie. Deze ongemakken kwamen stuk voor stuk slechts twee of drie keer voor gedurende mijn speelsessie, maar het waren er genoeg dat zelfs met zulke kleine aantallen het een domper op de ervaring was. Er is echter maar zoveel playtesting mogelijk als je maar een klein team bent en dat is nu eenmaal een inherent nadeel van een indie-ontwikkelaar zijn.  Maar dat verklaart niet waarom men je zo vaak dezelfde stukken laat doorkruisen terwijl je daar eigenlijk niets meer te zoeken hebt. Er zijn al vaste save points, dus was het dan zoveel moeite om je daarmee ook te laten fast travelen? Dan was mijn speelsessie misschien zes uur geweest in plaats van zeven, maar het was tevens een stukje aangenamer geweest. Conclusie:  Als een Metroidvania is Kunai zeker geen slechte titel, maar ook niet van het niveau van de games waar het genre zijn naam aan ontleent. Voor een klein stuk is dit te wijten aan technische mankementen, maar het gebrek aan fast-travel, de teleurstellende meerwaarde van de veelal cosmetische beloningen die je krijgt voor verkenning en de soms frustrerende vijanden spelen daar een veel grotere rol in. Dat de game desondanks een dikke voldoende krijgt is vooral te wijten aan de sterke eerste helft van de game, waarin de titulaire Kunai ook nog daadwerkelijk de hoofdrol hebben.
19/02 09u00  Geniet van launch korting op Magical Diary: Wolf HallHeb jij zin in een ouderwetse first-person dungeon crawler-avontuur, maar heb je spellen als Etrian Odyssey, Wizardry en Demon Gaze al uitgespeeld? Dan ben je allicht aan het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Maar waar ga je die vinden? Steam heeft natuurlijk heel veel games, maar daardoor kan het soms lastig zijn om te vinden wat je zoekt. Wij wijzen je daarom graag op Magical Diary: Wolf Hall, die afgelopen maandag op het platform verscheen. Want niet enkel past die in dat straatje, maar om de launch te vieren is het ook nog eens afgeprijsd. Tot 24 februari krijg je 15% korting en betaal je geen € 20,99, maar € 17,84. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Hanako Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/02 08u15  Dit is alles wat je hoeft te weten over DOOM: EternalIn een kleine maand verschijnt dan toch eindelijk DOOM: Eternal, het langverwachte vervolg op de DOOM reboot uit 2016. Om er zeker van te zijn dat je in de vier tussenliggende jaren niet bent vergeten wat DOOM zo'n geliefde franchise maakt, is er hier nog één keer een trailer die al het positieve aan het spel doorneemt en laat zien: singleplayer, geweld, asynchrone multiplayer, blood, uitstekende graphics, gore en natuurlijk een knallende soundtrack.            
19/02 08u00  Verken het luchtruim in de screenshots van Red Wings: Aces of the SkyLees meer >
18/02 23u15  Werkt Blizzard aan animatieseries van Overwatch en Diablo?2019 was niet bepaald hét jaar van Blizzard en ook 2020 is niet al te best van start gegaan door de rampzalige release van Warcraft III: Reforged. Maar als we Nick van Dyke van mogen geloven, heeft het bedrijf nog projecten buiten games om lopen. Van Dyke ken je misschien als de uitvoerend producent van Skylanders Academy, een andere IP van Activision Blizzard. Hij is dan ook iemand die dermate bekend is, dat wijzigingen aan zijn social media-accounts al snel aan het licht komen. Zo ook bij LinkedIn. Daar staat namelijk dat hij “Uitvoerend producent van Diablo, een tv-adaptatie van Blizzard Entertainments intellectueel bezit, gerenderd in anime-stijl.” is. Alleen hebben wij daar nog niets over gehoord? Dat is bovendien niet alles. Wie verder kijkt ziet dat ook Overwatch een serie krijgt, die bovendien zelfs al verkocht zou zijn. Aan wie staat er dan weer niet bij, maar Netflix lijkt een logische partner. Immers zonden zij ook Skylanders Academy uit. Helaas weten we echter niets tot Netflix of Blizzard officieel een aankondiging doet.
18/02 07u15  Crash Team Racing: Nitro-Fueled krijgt achtste en laatste Grand PrixCrash Team Racing: Nitro-Fueled ontvangt binnenkort zijn achtste en tevens laatste Grand Prix, dit heeft Activision, de uitgever van de game, laten weten. Elke Grand Prix draaide om een specifiek thema en bracht bijbehorende karakters, skins en karts met zich mee die je kon kopen met de Wumpa Coins die je via gameplay of echt geld verkrijgt. En daar zal volledig geen eind aan komen, daar het bedrijf liet weten dat cosmetische updates voorlopig nog steeds op het programma staan. Alleen zullen ze nu dus niet meer met een overkoepelend thema komen.
18/02 07u00  Lethal Honor: Essence imponeert met screenshots van KickstarterLees meer >
18/02 06u45  Je betaalt nu helemaal niets voor een exemplaar van JASEMHoewel we al weten dat we aankomende donderdag weer een nieuwe gratis game krijgen met dank aan de Epic Games Store, krijgen we voordat het zover is eerst nog een giveaway van IndieGala: JASEM. Jasem is een afkorting voor Just Another Shooter with Electronic Music, waarmee het zichzelf een beetje in de maling neemt. Laat deze naam je echter niet voor de gek houden. Het spel is reeds twee jaar beschikbaar op Steam en is daar grotendeels positief beoordeeld. Als dat niet genoeg reden is om hier een exemplaar te downloaden, dan weten wij het ook niet meer.  
17/02 07u45  Chen San Yuan speelt Pokémon: GO met 67 smartphonesEen klein anderhalf jaar geleden schreven we over de Taiwanees Chen San Yuan. Deze senior nam Pokémon: GO behoorlijk serieus en speelde het daarom op drie schermen tegelijk. Maar dat bleek slechts het begin te zijn. Zijn speciaal gemodificeerde fiets is ondertussen uitgerust met maar liefst 67 smartphones, waarmee hij massaal monstertjes kan vangen. Of hij ermee veilig kan deelnemen in het verkeer wagen we echter te betwijfelen. Maar hij kan wel in zijn eentje elke raid overwinnen!
17/02 07u30  GT Sports Dragon Trail is zelfs lastig voor de pro'sFanatieke spelers van Gran Turismo: Sport hebben ongetwijfeld al kennis gemaakt met Dragon Trail. Deze notoire fictieve track in Kroatië is dé nachtmerrie van menig speler. Maar waarom is die zo lastig?Om daar inzicht in te krijgen heeft Polyphony Digital enkele van diens GT Superstars achter de camera gezet om te vertellen over hun ervaringen met de track en om tips te delen met zij die hem zich eigen willen maken.            
17/02 07u30  Leer pingelen op je piano met VRtuosHoewel games als Guitar Hero, Rock Band en DJ Hero natuurlijk heel tof zijn als partygames, leren ze je niet hoe je daadwerkelijk een instrument moet bespelen. Die eer was voorbehouden aan Rocksmith, waarvoor je een echte elektrische gitaar moest gebruiken. VRtuos doet een soortgelijk iets, maar gebruikt nu de kracht van virtual reality om je op een echte piano te laten spelen. Hoe het werkt kun je zien onderstaande video, die toont hoe een redacteur van UploadVR leert om de Tetris theme te spelen.            
16/02 23u45  Heb jij deze gloednieuwe bolide al gespot in Grand Theft Auto: Online?Lees meer >
16/02 12u45  FunQuarter #299                                                               Want waarom ook niet                                                                           Een ander soort multiplayer                                                            Fisherman-logica                                                                       Een exclusieve sneak peak                                                              Klinkt bekend ja                                                                            Hé, jammer nou                                                             Sly 5 voor PS5?                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Well shit...            
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x FunQuarter #30023/02 09u30 - Gamequarter.be:                                                                 En de rest is geschiedenis                                                                        Zoals t hoort                                                             We gaan 't zien                                                      And then they gamed happily after after                                                    Well, that escalated quickly                                                                  Today on ''Totally real''                                                               By God                                                               Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                             Klinkt logisch!            
2x Death end re;Quest 2 komt naar het Westen, hier zijn de eerste screenshots20/02 07u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
2x Je betaalt nu helemaal niets voor Assassin's Creed: Syndicate op de Epic Games Store20/02 21u15 - Gamequarter.be: Toen afgelopen week werd onthuld welke game vanaf vandaag gratis te downloaden zou zijn op de Epic Games Store, was te zien dat de game Faerie de volgende giveaway zou zijn. Maar ergens in de tussenliggende periode is blijkbaar besloten daar een game aan toe te voegen. Ook Assassin's Creed: Syndicate, het deel dat zich afspeelt in victoriaans Londen, is namelijk nu voor € 0,00 te downloaden. Je hoeft enkel een Epic Games-account te hebben én voor 27 februari hier jouw exemplaar te claimen.
2x PSN geeft je nu de essentiële keuzes met korting22/02 09u15 - Gamequarter.be: Gisteren plaatsten we al een bericht over DayZ, de survival game van Bohemia Interactive die nu in prijs is verlaagd op PSN. Maar dat is verre van het enige spel dat nu in de aanbieding is. Op de store van PlayStation is namelijk nu de essentiële keuzes sale van Sony in volle gang. Dit betekent tot wel 50% korting op games als Star Wars: Jedi - Fallen Order, Red Dead Redemption 2, The Witcher 3: Wild Hunt en Days Gone. Er is dus voor ieder wat wils! Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers of ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
1x De releasedate van Snowrunner is gearriveerd20/02 07u15 - Gamequarter.be: Snowrunner, het vervolg op Mudrunner, zal op 28 april 2020 arriveren. Dit heeft uitgever Focus Home Interactive onthuld middels deze trailer.Net als in de voorganger, doorkruis je in Snowrunner moeilijk begaanbare omgevingen in grote en vaak lompe voertuigen, waarbij veiligheid en precisie belangrijker zijn dan snelheid. Immers ga je in het echt niet bepaald op een knop kunnen drukken om je voertuig weer op zijn wielen te krijgen.            
1x Je krijgt de volledige Tokyo Xanadu-ervaring nu in één voordeelpakket20/02 20u45 - Gamequarter.be: Sinds de oorspronkelijke release van Tokyo Xanadu is de nodige DLC voor de game verschenen. Daarom besloot men in 2017 om de game opnieuw uit te brengen mét de DLC onder de naam Tokyo Xanadu eX+. Dat was echter niet het einde van de extra content, waardoor eX+ al snel niet meer dé definitieve editie was. Maar als je hem nu koopt in deze bundel van Fanatical, krijg je alsnog het volledige pakket. De drie DLC die niet in eX+ zaten, zitten er dan namelijk direct bij. En dat alles voor € 18,99. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical, Nihon Falcon of Aksys Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
1x De nieuwe update voor Age of Wonders: Planetfall neemt de game op de schop20/02 21u15 - Gamequarter.be: Dat games tegenwoordig na de release updates krijgen, dat is niets bijzonders. Maar de Tyrannosaurus update die nu beschikbaar is voor Age of Wonders: Planetfall, doet wel meer dan wat bugs fixen.Deze content update voegt namelijk onder andere nieuwe beesten toe, introduceert nieuwe modi en voert heel wat tweaks door die specifiek vanuit de community waren verzocht. Je ziet deze én meer in de nieuwste trailer.            
1x Consumentenorganisatie zet Super Mario in bij rechtszaak tegen Nintendo20/02 22u00 - Gamequarter.be: Allicht wist je het al, maar ondanks de ontzettend positieve launch van de Nintendo Switch, was er ook wat gemor te horen aan de zijde van de consumenten. Sommige docks veroorzaakten krassen op het scherm en natuurlijk waren er ook defecte units. Het grootste probleem zat hem echter in de JoyCons.Specifiek was het de rechter-JoyCon die regelmatig voor problemen zorgde door te gaan driften. Hierdoor worden bewegingen geregistreerd die er niet daadwerkelijk zijn, hetgeen problematisch is bij games die vertrouwen op Motion Controls. Nieuwere JoyCons hebben hier beduidend minder last van, maar dat verandert natuurlijk niets aan de miljoenen exemplaren die reeds zijn verkocht.De Belgische consumentenorganisatie Test Aankoop is daarom van mening dat Nintendo gratis deze JoyCons dient te repareren in de garantieperiode; iets waar de game-gigant zelf het niet mee eens is. En daarom heeft het nu het heft in eigen hand genomen. Test Aankoop is voornemens om Nintendo formeel in gebreke te stellen en roept daarom getroffen consumenten op om zich aan te melden via hun website. En om deze oproep kracht bij te zetten, hebben ze een ludieke video gemaakt.In de video in kwestie zien we Nintendo-icoon Mario het podium betreden bij een persconferentie, waar hij aankondigt afstand te nemen van het bedrijf. Als reden geeft hij de JoyCons, die het spelers van gamers vergallen. Realistisch? Verre van. Hilarisch? Zonder twijfel!            
1x Zie jij de vernieuwingen in de screenshots van Persona 5: Royal?21/02 23u00 - Gamequarter.be: Lees meer >
0x FunQuarter #29916/02 12u45 - Gamequarter.be:                                                                Want waarom ook niet                                                                           Een ander soort multiplayer                                                            Fisherman-logica                                                                       Een exclusieve sneak peak                                                              Klinkt bekend ja                                                                            Hé, jammer nou                                                             Sly 5 voor PS5?                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Well shit...            

Statistieken

Artikels:
30730
Gelezen:
32704
Aantal lezers nu:
57


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven