zondag 23 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 18u30
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
23/02 14u00  Introductie van nog meer Galarian Pokémon in nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Tientallen onlangs ontdekte Pokémon uit de regio Galar vinden hun weg naar de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Rebel Clash, die wereldwijd op 1 mei door The Pokémon Company International uitgebracht wordt. Sword & Shield—Rebel Clash is verkrijgbaar in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. De uitbreiding introduceert nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX, zoals Toxtricity VMAX op basis van Gigantamax Toxtricity uit de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield. Bovendien kunnen Trainers zich verheugen op de volgende nieuwe belangrijke kaarten voor hun Pokémon TCG-verzameling:• 16 Pokémon V, waaronder Toxtricity V, Dubwool V, Boltund V en Sandaconda V, plus 14 full-art Pokémon V• 7 Pokémon VMAX, waaronder de eindevoluties van de eerste partner-Pokémon van Galar, Copperajah VMAX en Dragapult VMAX• Meer dan 15 Trainer-kaarten en 4 full-art Supporter-kaarten• 4 nieuwe Special Energy-kaarten Zodra Sword & Shield—Rebel Clash uitgebracht is, zullen kaarten hieruit ook beschikbaar zijn in de Pokémon TCG Card Dex-app. Hiermee kun je eenvoudig online browsen en kaarten uit de Pokémon TCG-series Sword & Shield en Sun & Moon ontdekken. Spelers van de Pokémon TCG kunnen daarnaast Sword & Shield—Rebel Clash al vóór de lancering spelen door mee te doen aan een van de vele try-outtoernooien die van 18 tot 26 april gehouden worden bij deelnemende onafhankelijke winkels.11 
21/02 14u15  NACON en Zordix Racing hebben een nieuwe video uitgebracht die enkele unieke gameplay-elementen van OverpassTM toelicht op twee van de beschikbare soorten tracks: Obstacle Courses en Hillclimbs. Bij Obstacle Courses is het de uitdaging om alle natuurlijke NACON en Zordix Racing hebben een nieuwe video uitgebracht die enkele unieke gameplay-elementen van Overpass toelicht op twee van de beschikbare soorten tracks: Obstacle Courses en Hillclimbs.Bij Obstacle Courses is het de uitdaging om alle natuurlijke of kunstmatige obstakels op de best mogelijke manier te overwinnen. Dit vereist zorgvuldig gebruik van het gaspedaal, het correct positioneren van de wielen voor de meeste grip, en slim gebruik van het diferentieelslot om vastlopen te voorkomen. Tijdens de races hebben spelers vele opties tot hun beschikking, waarvan de beste steeds afhankelijk is van verschillende factoren: het voertuig, het terrein, de schade aan het voertuig en de rijstijl van de speler. In het speltype Hillclimb is het de bedoeling om een pad naar de top van een heuvel te zoeken. Dat is meestal een kortere afstand, maar een grotere uitdaging. Om de hellingen succesvol te bedwingen, is het van essentieel belang om het terrein goed te analyseren.Bekijk de nieuwe video van Overpass hier: In deze off-road-simulatie kruip je achter het stuur van buggy’s en quads van grote fabrikanten om extreme tracks te overwinnen. Kies uit diverse lokale en online game-modes, doorgrond de physics op verschillende soorten terrein, overwin allerlei obstakels en houd de schade aan je voertuig onder controle in deze veeleisende off-road-uitdaging.Overpass komt op 27 februari 2020 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store en later voor de Nintendo Switch.
21/02 13u15  DOOM Eternal presenteert een unieke muziekwedstrijd voor de Benelux De DOOM franchise vecht al meer dan 25 jaar tegen de demonen uit de hel, maar dit jaar lanceert het de allereerste muzikale strijd. Bethesda Benelux nodigt bands en artiesten uit om vóór 13 maart hun door DOOM geïnspireerde nummer in te sturen naar community_BLX@bethsoft.com. Slechts een handvol acts zullen geselecteerd worden door Bethesda om het op 18 maart live uit te vechten tijdens een speciale pre-release party in AFAS Live. Er zal een publieke stemronde plaatsvinden op de DOOM-facebookpagina waar fans hun favoriete nummer kunnen kiezen. Deze stemmen worden meegenomen in de jurybeslissing tijdens de finale. De winnende act zal niet alleen een DOOM Eternal Collector’s Edition, DOOM-kleding van Difuzed en een MSI toetsenbord ontvangen, maar ook de officiële eigenaar zijn van het ‘Best Inspired DOOM Song’ zoals erkend door de jury. Die jury bestaat uit Bethesda, internationale DJ/producer Mark Sixma en de al meer dan tien jaar exclusieve artiest bij Armada Music en fervent DOOM-fan Richard Verweij van XGN.nl. Nog beter, tickets voor de #DOOMUSIC-finale zijn vanaf 25 februari te bestellen voor € 3,99 per stuk en alle winst gaat naar de dierenwelzijnsorganisatie VIER VOETERS die dieren helpt die in helse omstandigheden leven. Aanwezigen moeten 16 jaar of ouder zijn en in het bezit zijn van een geldige identiteitsbewijs Waarom moet je bij de finale erbij zijn? • Speel DOOM Eternal: Word de DOOM Slayer in een epische campaign door demonen van verschillende dimensies te verslaan en de mensheid te redden. De enige die ze angst aan kan jagen, ben jij!• Iedereen die aanwezig is, wordt uitgenodigd om DOOM Eternal te spelen voor release op 20 maart 2020 voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Google Stadia. De game komt op een latere datum ook uit voor Nintendo Switch.• Bekijk onze livestream: Kan je niet aanwezig zijn op het feestje? Dan kan je er nog steeds in de geest bij zijn, via de Bethesda Benelux Twitch livestream.• Ontmoet je favoriete artiesten: Naast de optredende bands en muzikanten, krijg je de kans om enkele van je favoriete artiesten, waaronder Mark Sixma, te ontmoeten.
21/02 12u00  Story mode toegevoegd aan Dying Light Het duurt nog even voor Dying Light 2 het licht zal zien maar deel 1 biedt je weer een nieuwe uitdaging. De game krijgt namelijk 5 jaren na de release een nieuwe moeilijkheidsgraad. Het gaat om de story mode, wat dus wellicht niet helemaal een uitdaging is, maar meer een story mode. Deze moeilijkheidsgraad maakt het uitspelen van de game iets makkelijker en laat je meer genieten van het verhaal.Decreased damage dealt by zombies by 25%Increased damage dealt by player by 50-100%Decreased fall damage by 50%Normal attacks use 25% less staminaCharged attacks use 25% less staminaMedkits are twice as effectivePlayer loses 50% less experience points upon deathDays are longer by 25%Nights are shorter by 25%Traders pay 20% more for player’s itemsPlayer earns 50% less Legend experienceAirdrops remain on the map twice as long
21/02 10u00  Rotterdamse VR-hal Zero Latency nu officieel geopend Zero Latency VR opende op 6 februari jl. officieel de deuren van zijn eerste Nederlandse vestiging. Na een ingrijpende verbouwing is de historische en iconische Kaya Motors-garage omgetoverd tot een hypermoderne arena van 200 vierkante meter, waarmee Rotterdam met recht een virtual reality-walhalla genoemd kan worden. Zero Latency VR biedt een sociale beleving: het multiplayerspel speel je namelijk met 2 tot en met 8 personen tegelijkertijd. Omdat je elkaar ziet en met elkaar kunt praten wordt het VR-avontuur van Zero Latency VR een onvergetelijke gemeenschappelijke ervaring!Zero Latency VR heeft wereldwijd 42 locaties en staat bekend als één van de beste free-roam VR-ervaringen ter wereld. Free-roam betekent dat je je helemaal vrij kunt bewegen en rond kunt lopen in een gigantische hal van 200 vierkante meter. Een combinatie van échte en virtuele actie dus.De eerste spelers betraden een sprookjesachtige buitenaardse wereld, vochten tegen moordlustige robots of en overleefden een heuse zombie-apocalypse.
21/02 08u30  Pre-registratie nu open voor War of the Visions Final Fantasy Brave Exvius Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de pre-registratie voor het langverwachte WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is begonnen. De tactische mobile RPG is sinds de lancering al meer dan negen miljoen keer gedownload en bereikte daarmee de top vijf games in de App Store. Fans van over de hele wereld kunnen pre-registreren om diverse in-game beloningen te ontgrendelen, in aanloop naar de lancering van de game voor iOS en Android, die komende lente zal plaatsvinden.WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is een opzichzelfstaande gaming-ervaring die is geïnspireerd door klassieke tactische RPG’s van SQUARE ENIX. De game speelt zich af in het FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-universum en verplaatst spelers naar Ardra, een continent waar een oorlog dreigt uit te breken tussen verschillende naties die om dominantie strijden. Spelers volgen de verhalen van de tweelingprinsen Mont en Sterne uit het koninkrijk Leonis, die de kracht van visioenen kunnen gebruiken, en Machérie, de beeldschone Steel Maiden uit Hourne. In de loop van het verhaal moeten spelers zich een weg banen over diverse slagvelden, waarop ze strategisch slag moeten leveren met vijandelijke troepen en krachtige Espers kunnen oproepen om het tij van de oorlog te keren.WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS bevat artwork van de legendarische FINAL FANTASY-artist Isamu Kamikokuryo, die eerder werk verrichtte voor FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII en FINAL FANTASY XV. De game bevat ook originele muziek van Noriyasu Agematsu (FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS).Liefhebbers van tactische gevechten kunnen zich vooraf registreren op Google Play: prereg.wotvffbe.com/Door aan bepaalde pre-registratie-voorwaarden te voldoen, ontvangen spelers prachtige in-game-beloningen, inclusief in-game items en het FINAL FANTASY XIV Online-personage Y’shtola in haar FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-kostuum. Hieronder een volledige lijst van potentiële in-game beloningen:• 50.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Gil Snapper (L) x20• 100.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, NRG Restore (L) x5• 150.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Weapon — Excalibur (UR)• 200.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Vision Card — Aquatic Songstress, Siren (UR)• 250.000 geregistreerde gebruikers: 250 Visiore, Unit — Y'shtola (MR)• 300.000 geregistreerde gebruikers: 1.000 VisioreWAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS komt deze lente beschikbaar als gratis download met in-app-aankopen op iOS- en Android-apparaten. Voor de teksten in de game kunnen spelers kiezen uit Engels, Frans, Duits, Spaans, Koreaans en Traditioneel Chinees, met Engelse en Japanse stemmen.
21/02 08u15  Deze Week in GTA Online: Nieuwe Dinka Blista Kanjo, Dubbele Beloningen bij Survivals Zie hieronder voor de belangrijkste updates van de nieuwe GTA Online content van deze week, inclusief een nieuw voertuig en dubbele voordelen bij verschillende modes en activities:De Dinka Blista Kanjo Compact is nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos•         Dubbele beloningen bij alle Survivals, Special Cargo Sell Missions en bij VIP Work & Challenges•         Verdubbelde salarissen voor Associates en Bodyguards•         De Progen PR4 open wheel car is de nieuwste Lucky Wheel hoofdprijs•         Een gratis Dinka t-shirt voor elke speler die voor 26 februari inlogt•         Voortdurende Twitch Prime voordelen, zoals een korting van 35% op de Fire Truck en Lifeguard Truck, plus een korting voor een gratis Pixel Pete's Arcade property•         Kortingen op Properties, Voertuigen, Wapens en Munitie
21/02 08u15  Speel CONMEBOL Libertadores vanaf 3 maart in EA SPORTS FIFA 20 De glorie en het prestige van de grootste Zuid-Amerikaanse clubvoetbal-toernooien, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana komen als gratis content update naar EA SPORTS FIFA 20. De update is beschikbaar vanaf 3 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, en PC. Speel met historische clubs van overal op het continent, zoals River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millionarios en Universidad Católica en leid hen naar de ultieme prijs uit het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal.Speel de gloednieuwe, op zichzelf staande Tournament Mode waarin spelers hun team van de groepsfase naar de finale van de CONMEBOL Libertadores loodsen. Daarnaast kunnen spelers een gethematiseerde Tournament Hub ervaren met Dynamic News, evenals de actuele standen, aankomende wedstrijden en uitslagen om op de hoogte te blijven van wat alles wat er tijdens de competitie gebeurt.Geniet van de ongeëvenaarde sfeer van een CONMEBOL Libertadores-finale, de intense spanning van de halve finale, en de energie van de groepsfase met nieuwe soorten wedstrijden in Kick Off Mode. Je kunt ook een fantasiewedstrijd spelen tegen een willekeurige andere club die beschikbaar is in FIFA 20, in de Libertadores Exhibition Match.Betreed de wereld van CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, en CONMEBOL Recopa in Career Mode, als spelers hun visie op hun club vormgeven en hem naar glorie leiden. Speel met de authentieke CONMEBOL-competitiestructuren, branding, stadiondecoraties en nog veel meer. Stel je dreamteam samen in FIFA Ultimate Team en ontvang speciale content en items tijdens de competitie.
20/02 16u00  Nieuwe informatie onthuld over Animal Crossing: New Horizons Tom Nook heeft een neusje voor zakendoen. Daarom heeft het bekende Animal Crossing-personage tijd vrijgemaakt in zijn drukke agenda om een nieuwe video te presenteren over zijn nieuwste project: het Eilandleven-pakket van Nook Inc. In de video vertelt hij in geuren en kleuren over Animal Crossing: New Horizons, dat op 20 maart exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. In de video kom je alles te weten wat je als potentiële koper van het Eilandleven-pakket zou moeten weten om te beginnen: een introductie van het nieuwe eilandleven, informatie over het bezitten van je eigen huis, nieuwe buren, het vormen van het landschap, ontdekkingstochten, doe-het-zelven en meer. Tom Nook vertelde onder andere het volgende: Nieuw voor de serie:• Leven op het eiland: Nook Inc. raadt je met volle overtuiging aan om een reis naar het onbewoonde eiland te maken. Het vredige eiland is een baken van rust. Omdat het eiland onbewoond is, kan iedereen er een nieuw leven opbouwen en beginnen bij de basis. De tijd verstrijkt minuut na minuut, de vier seizoenen wisselen elkaar af en de dag-en-nacht-cyclus is hetzelfde als in het echte leven.• Doe-het-zelven: Door bepaalde materialen te verzamelen op het eiland, kunnen eilandbewoners een schat aan spullen maken, waaronder allerlei gereedschappen en meubels. In doe-het-zelfworkshops kun je leren hoe je deze spullen moet maken aan de hand van doe-het-zelfplannen. Als je genoeg ervaring opdoet met het doe-het-zelven, kun je zelfs leren hoe je de door jou gemaakte spullen kunt opleuken met andere kleuren of aanpassen met eigen ontwerpen.• NookPhone: Nook Inc. zal je van enkele basisbenodigdheden en diensten voorzien, zoals je eigen NookPhone. Dit handige apparaat heeft apps zoals een camera en een plattegrond en na verloop van tijd zullen er meer apps worden toegevoegd. Met de camera kun je overal op het eiland leuke kiekjes maken en zelfs hippe filters gebruiken.• Nook-miles: Als je je als speler graag specifieke doelen wilt stellen, is Nooks milesprogramma echt iets voor jou. Voltooi bepaalde uitdagingen en betaal het Eilandleven-pakket stapje voor stapje af met de miles die je daarbij verdient. Als je het pakket al volledig hebt afbetaald, kun je miles inwisselen voor mooie in-game beloningen. Deze beloningen variëren van Nook Inc.-merchandise en nuttige voorwerpen tot tickets waarmee je naar andere eilanden kunt reizen.• Buurten bij de buren: Met het Eilandleven-pakket van Nook Inc. kunnen tot wel acht spelers op één eiland wonen.* In de spelstand Buurten kan een speler tot wel drie andere spelers optrommelen, zodat je met z’n vieren over het eiland kunt banjeren. De initiatiefnemer wordt aangewezen als de leider en de andere spelers zijn de volgers. Het is heel eenvoudig om van leider te wisselen, zodat iedereen aan de beurt kan komen. Beestjes of voorwerpen die door volgers worden opgepakt, worden bewaard in een recyclekist in de servicebalie. Vergeet die spullen later dus niet op te halen.• Het land vormen: Je kunt rivieren oversteken met behulp van een polsstok en hoger gelegen stukken land bereiken door een ladder te plaatsen, maar je kunt ook bruggen en hellingen aanleggen om het jezelf wat gemakkelijker te maken. Zodra je eiland volledig is geconstrueerd, krijg je een vergunning waarmee je je eigen paden mag aanleggen en het land op grotere schaal mag vormen, van het uitgraven van rivieren tot het bouwen en slopen van kliffen.• Eilandtripjes: Met deze “verrassingsreisjes” weet je nooit waar je naartoe vliegt. Het is maar net waar de piloot zin in heeft. Zodra je op een eilandje bent aangekomen, kun je je ogen de kost geven. Bovendien mag je alles meenemen wat je vindt, zoals materialen en beestjes!• NookLink: NookLink is onderdeel van Nintendo Switch Online en stelt spelers in staat om met een smartphone QR-codes van eigen ontwerpen te scannen die gemaakt zijn in Animal Crossing: New Leaf of Animal Crossing: Happy Home Designer. Vervolgens kan zo’n eigen ontwerp worden gedownload en in Animal Crossing: New Horizons worden gebruikt. Ook kun je, als je bent verbonden met het internet, via de Nintendo Switch Online-app met vrienden praten die Animal Crossing: New Horizons ook hebben door je smartphone te gebruiken als toetsenbord of om mee te voicechatten. NookLink zal in maart worden uitgebracht. Het Eilandleven-pakket in een notendop:• Kies je eiland: Voordat je naar het eilandparadijs vertrekt, moet je wel nog even kiezen naar wélk eiland je wilt vliegen. Je krijgt hierbij keuze uit een reeks opties en je kunt zelfs bepalen of je op het noordelijk of het zuidelijk halfrond wilt wonen, wat ook weer invloed heeft op de timing van de seizoenen. In elk seizoen kun je unieke activiteiten ondernemen. Bewoners op het noordelijk halfrond zullen zich rond de releasedatum, 20 maart, kunnen opmaken voor de lente, waarin de kersenbloesem bijvoorbeeld vol in bloei zal staan.• Introductiesessie: Nadat je voet hebt gezet op het eiland, krijgen jij en de andere nieuwe bewoners het een en ander uitgelegd door medewerkers van Nook Inc. Dat is ook het moment waarop je de tent in ontvangst mag nemen die in je Eilandleven-pakket is inbegrepen. Je kunt met de andere eilandbewoners overleggen waar jij je nieuwe thuis wilt plaatsen en waar de andere bewoners komen wonen.• Servicebalie: De servicebalie voorziet in al je basisbenodigdheden en is 24 uur per dag, zeven dagen per week, geopend. Hier kun je bijvoorbeeld spullen kopen en verkopen, en advies inwinnen over het leven op het eiland.• Je eigen huis: De tent die je van Nook Inc. hebt gekregen, is natuurlijk mooi, maar wat dacht je van een eigen huis? De lening hiervoor heeft geen deadline, geen rente en geen criteria waaraan je moet voldoen. Je kunt de lening dus in je eigen tempo afbetalen. Een huis biedt uiteraard veel meer ruimte dan een tent en beschikt ook over een opslagruimte waar je meubels en andere spullen kunt bewaren. Zodra je je eigen huis bezit, zul je merken dat de interieurontwerper in je ontwaakt. Bepaal zelf wat voor behang, vloer, meubels en decoraties je wilt hebben. Je kunt je huis ook verbouwen, zodat je nog meer ruimte krijgt om al je creatieve ideeën te verwezenlijken.• Een unieke ervaring: Animal Crossing: New Horizons heeft meer aanpassingsopties dan ooit tevoren: van het personaliseren van je personage, waarvoor je bijvoorbeeld de huidskleur, het kapsel en de kleding kunt bepalen, tot het plaatsen van gebouwen en voorwerpen waar je maar wilt. Je kunt zelfs de binnenkant en buitenkant van je huis decoreren.• De luchthaven: Hier kom je aan op het eiland. Ook hier kun je 24 uur per dag terecht. Op de luchthaven kun je bewoners van andere eilanden via het internet of lokaal draadloos uitnodigen voor een bezoekje aan je eigen eiland. En natuurlijk kun je ook eilanden van anderen bezoeken. Je kunt met maximaal acht spelers tegelijk op een bepaald eiland spelen, dus dat is een prachtige kans om samen de mooiste momenten te beleven.• Eiland FM: Bij dageraad heeft meneer Nook, de directeur van Nook Inc., een nieuwsuitzending voor bewoners van het eiland. In deze uitzending zal hij de mensen bijpraten over wat er gaande is op het eiland en advies geven over het eilandleven. Functies en updates voor nog meer eilandplezier:• Nieuwe bewoners: In het begin zijn er slechts een paar andere bewoners op het eiland, maar door je eiland levendiger te maken, zullen zich steeds meer personages op het eiland komen vestigen. Soms krijg je zelfs de kans om zelf nieuwe bewoners uit te nodigen.• Gratis updates: Na de release van de game worden er gratis updates uitgebracht. Zo zullen er gedurende het jaar diverse speciale evenementen worden georganiseerd waar je gratis aan kunt deelnemen. De eerste gratis update wordt al op 20 maart, op de dag van de release, uitgebracht. Als je deze update installeert, kun je in april Konijnendag vieren.• Nieuwe faciliteiten: Naarmate je je eiland verder ontwikkelt, zullen er meer faciliteiten worden gebouwd. Hierbij kun je denken aan een museum waarin de prachtige flora en fauna van het eiland tentoongesteld kan worden, een winkel waar je meubels en spullen kunt kopen die je zelf niet kunt maken, een kleermakerij voor de hipste modeartikelen en een kampeerplek waar je gasten kunt uitnodigen voor recreatieve doeleinden.• Toerisme en activiteiten: Niet alleen nieuwe bewoners, maar ook toeristen zullen wel oor hebben naar een bezoekje aan je prachtige eiland. Toeristen worden altijd met open armen ontvangen. Ze verkopen bijvoorbeeld unieke spullen die niet op het eiland gemaakt kunnen worden. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan evenementen, zoals vistoernooien en de Beestjesbeker, die in de loop van het jaar worden georganiseerd. Via gratis updates worden er regelmatig nieuwe evenementen en personages geïntroduceerd in Animal Crossing: New Horizons.• Ondersteuning voor amiibo: Animal Crossing: New Horizons heeft ondersteuning voor amiibo-figuurtjes en amiibo-kaarten uit de Animal Crossing-serie. Je kunt deze bekende gezichten ook uitnodigen voor een bezoekje aan Fotopia, alwaar je leuke fotoshoots kunt organiseren met je favoriete personages.• Samen met Animal Crossing: Pocket Camp: Als je Animal Crossing: Pocket Camp voor mobiele apparaten én Animal Crossing: New Horizons hebt, ontvang je in beide games speciale voorwerpen. Later geven we hierover meer informatie op de Twitter-account van Animal Crossing.• Tom Nook op Twitter: Tom Nook heeft de kneepjes van het social-media-vak inmiddels al aardig onder de knie en zal direct na de videopresentatie Isabelle’s Twitter-account overnemen om info te delen over het Eilandleven-pakket. Naast de game worden er ook speciale Animal Crossing: New Horizons-etuis voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite uitgebracht. Ook ligt er vanaf 20 maart een speciaal Nintendo Switch-systeem in Animal Crossing-stijl in de winkel. Het ontwerp van het systeem is gebaseerd op Animal Crossing: New Horizons, met pastelgroene en pastelblauwe Joy-Con-controllers met een witte achterkant, gekleurde polsbandjes en een witte Nintendo Switch-houder met illustraties van Tom Nook en de broertjes Timmy en Tommy.
20/02 14u30  Star Wars Jedi: Fallen Order titelnummer van The Hu nu beschikbaar De populaire band The Hu heeft vandaag de nieuwe videoclip voor Star Wars Jedi: Fallen Order’s titelnummer “Sugaan Essena” onthuld. De clip van de Mongoolse heavy metal band is hier te zien.“Sugaan Essena” van The Hu werd speciaal geschreven voor Star Wars Jedi: Fallen Order en is vandaag uitgebracht op YouTube.The Hu werkte samen met de ontwikkelaar van de game (Respawn) om een mix van de originele toon en stijl van de band met teksten in een taal die authentiek is voor Star Wars te produceren. Bekijk hier een video die een unieke kijk achter de schermen geeft rond het creëren van dit unieke nummer voor Star Wars Jedi: Fallen Order.
20/02 13u45  Caliber start binnenkort haar gesloten beta fase in Europa Caliber, de nieuwe tactische shooter van 1C Game Studios en Wargaming, heeft al diverse succesvolle testfases in de Gemenebestlanden gehad. Het ontwikkelteam heeft daarom ook zojuist aangekondigd dat zij binnenkort met hun test fases in Europa gaan beginnen en dat gamers zich daar nu al voor kunnen opgeven. Ook gaan zijn ze voor de Europese gamers flink aan het werk om met lokale eenheden, maps en verhalen te komen.Na rigoureuze gesloten en open bèta’s in de Gemenebestlanden heeft de game meer dan één miljoen spelers gekregen die bij elkaar 53 miljoen potjes hebben gespeeld. De focus ligt vooral op communicatie, coördinatie en tactiek. In teams van vier personen kun je missies tegen AI volbrengen in PVE Spec Ops mode en uiteraard kun je ook lekker online losgaan tegen andere groepen van vier in de PVP-modus.Elk person in het team heeft zijn eigen unieke rol. Spelers kunnen kiezen uit perfect nagebootste speciale eenheden waaronder GROM uit Polen, US Navy SEALs uit de Verenigde Staten en de Kommando Spezialkräfte uit Duitsland.Er zijn verschillende operators met elk zijn eigen rol: • Assault: Effectief bij korte en middellange afstanden. Perfect voor wie een agressieve speelstijl heeft.• Support: Biedt vuurdekking aan de rest. Perfect als je van zware wapens houdt.• Medic: Helpt het team in het heetst van de strijd. Ideaal voor wie graag een helpende hand biedt.• Sniper: Vecht op een afstandje, wat perfect is voor wie één schot al vaak genoeg is.Om te kunnen winnen moet iedereen zijn steentje bijdragen door in zijn/haar rol te blijven en zo goed mogelijk samen te werken.Voor Caliber is deze testfase belangrijk en het vertegenwoordigd de volgende ontwikkelingen voor de game. Ook kijken ze uit naar de feedback van de gamers zodat zij, dankzij hun tips, de game kunnen perfectioneren.
20/02 13u00  Biomutant is nog altijd in ontwikkeling De actie RPG Biomutant is nog altijd in ontwikkeling. Dat heeft de uitgever bekend gemaakt. THQ Nordic zegt via Twitter dat de game nog altijd in ontwikkeling is en dat het zelfs het einde van de ontwikkelingsfase bereikt. Developer Experiment 101 heeft er vertrouwen in dat ze het spel snel af kunnen maken. De launch plannen worden binnenkort bekend gemaakt.
20/02 11u30  Milestone en Dorna lanceren MotoGP 20 op 23 april Milestone en Dorna Sports S.L. maken met trots bekend dat MotoGP20, het nieuwste deel in de geliefde MotoGP-franchise, op 23 april verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie verschijnt de game een paar weken na de officiële start van het MotoGP Championship; dit dankzij grote inspanningen van het ontwikkelteam, zodat spelers in hetzelfde 2020-seizoen kunnen racen als hun helden. Met MotoGP20 kunnen spelers deelnemen aan het 2020-seizoen, racen tegen andere MotoGP-kampioenen, of in de laarzen van een jonge, beginnende coureur stappen en vanaf de Red Bull MotoGP Rookies Cup de ladders beklimmen naar de hoogte klasse. Na het grote succes van het vorige deel, dat door vakpers en spelers zeer goed werd ontvangen dankzij zowel revolutionaire als veelgevraagde features, gaat de MotoGP videogame nog een stapje verder met zelfs nog meer vernieuwingen en features. De traditionele adrenaline-stuwende gameplay, gekoesterd door de community, wordt nu gecombineerd met een meer strategische en realistische benadering van de races. Geniet van een pure MotoGP-ervaring, van box tot track! Strategie is essentieel In MotoGP20 krijgen spelers volledige controle over hun carrières, waarbij ze beslissingen kunnen maken die op de tracks ook echt verschil maken. De Managerial Career is eindelijk terug met vele nieuwe features die de rijkunst en strategische vaardigheden van spelers tot het uiterste zullen beproeven! Spelers kunnen zich aansluiten bij een officieel 2020-team of een nieuw team vormen dat wordt gesponsord door de echte merken uit de MotoGP-wereld. Daarbij krijgen spelers de leiding over een volledig Entourage dat hen ondersteunt bij het selecteren van een nieuw team, het analyseren van race-gegevens of het verbeteren van motorfietsen. Net als in de echte MotoGP, moeten spelers de beste keuzes maken om een winnende strategie te vinden waarmee ze kampioen kunnen worden. Beleef een echte MotoGP-race Tijdens de races is het vooral van belang dat je de snelste bent, en bij het winnen van kostbare milliseconden telt elk detail. Daarom krijgen spelers in MotoGP20 een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de motorfiets. Zo kunnen ze de prestatie van verschillende onderdelen verbeteren, ontwikkelpunten verdienen en investeren, en hun R&D-personeel inzetten om het hoogste niveau te bereiken. Aerodynamica, elektronica, motorvermogen en brandstofverbruik zijn slechts enkele voorbeelden van de vele technische onderdelen die spelers kunnen managen om hun motorfietsen te verbeteren. Het ontwikkelteam heeft alles op alles gezet om de gameplay veel strategischer en realistischer te maken, met gloednieuwe features die het realisme versterken, zoals brandstofmanagement, asymmetrische bandenslijtage en, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, aerodynamische schade die van impact is op uiterlijk en prestatie van de motorfiets. Omdat het ontwikkelteam altijd streeft naar extreem realisme, zijn de physics van de game compleet herzien om de gameplay meer technisch en skill-gebaseerd te maken. Vele van de features die van de voorganger een groot succes maakten, keren dit jaar terug met tal van verbeteringen, gebaseerd op de kostbare feedback die Milestone ontving van zijn gepassioneerde community: • Een vernieuwde historische mode. Eén van de populairste game-modes van de community keert terug in gloednieuwe vorm, met volledige, willekeurig gegenereerde races die spelers moeten winnen om de meest iconische coureurs en motors te verzamelen. • Neurale AI gaat 2.0. Wat velen als een utopie beschouwden, werd werkelijkheid. Vorig jaar leverde A.N.N.A. (een afkorting van Artificial Neural Network Agent) een snellere, natuurlijkere en eerlijkere AI. Dit jaar hebben Milestone’s ontwikkelaars de mogelijkheden van A.N.N.A. nog eens verder uitgebreid, waardoor ze het verbruik van brandstof en banden strategisch kan managen, net als echte coureurs dat doen. • Nieuwe Editors. In MotoGP20 kunnen spelers naast Stickers, Helmets, Racing Numbers en Lower-back patches ook de kleuren van de motorfietsen van hun Custom Team aanpassen, om geheel in eigen stijl op de baan te verschijnen. • De beste online-ervaring. Dankzij de dedicated servers voor de Multiplayer-mode wordt de online-ervaring leuker en betrouwbaarder. Daarnaast hebben we quality of life-verbeteringen doorgevoerd die de online-gameplay in alle modes verder verbeteren: Public Matches, Private Matches en Race Director Mode.
20/02 08u30  Sony niet op Pax East vanwege coronavirus Sony heeft aangekondigd dat ze niet op de Pax East 2020 aanwezig zullen zijn. Dit door alle problemen rondom het coronavirus. Het bedrijf laat op het PlayStation Blog weten de afwezigheid te betreuren. Volgens Sony is het echter de meest veilige optie op dit moment. Ze vinden het jammer dat ze niet aanwezig zijn, maar de veiligheid en gezondheid van mensen is op dit moment het meest belangrijke.
20/02 08u30  The Outer Worlds is PlayStation Deal van de week The Outer Worlds is voor veel mensen misschien wel 'de game van 2019'. Het spel was erg succesvol en krijgt binnenkort allerlei nieuwe DLC. Inmiddels is het spel in de aanbieding in de PlayStation Store. De Deal van de week maakt het mogelijk om het spel voor 50% minder aan te schaffen, namelijk voor 29,99 Euro in plaats van 59,99 Euro. Wees er dus snel bij, want de aanbieding is maar tijdelijk van toepassing.
Laatste update: vandaag om 14u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/02 08u15  Nieuwe video van Desperados IIITHQ Nordic heeft een nieuwe video van de game Desperados III uitgebracht. De game komt in de zomer van dit jaar uit voor de Xbox One en PlayStation 4 en speelt zich af in het Wilde Westen. Het spel heeft wat weg van Commandos waarbij je verschillende characters tactisch moet bewegen om missies te voltooien.
20/02 08u15  Boek over gameontwikkelaar Guerrilla GamesBij de Karel van Mander Academy uit Arnhem is deze week het boek Guerrilla Games - een kleine geschiedenis van de grootste gameontwikkelaar uit Nederland verschenen. Het boek vertelt het verhaal over het ontstaan en het succes van de Amsterdamse gamestudio Guerrilla Games.Guerrilla Games uit Amsterdam, eigendom van Sony Computer Entertainment, is de grootste gameontwikkelaar uit Nederland ooit. In het compacte boekje wordt gepoogd een chronologisch verhaal te vertellen over het ontstaan en het succes van Guerrilla Games. Een verhaal dat de lezer voert langs gameklassiekers als Jazz Jackrabbit, Grachten Racer, Killzone en Horizon Zero Dawn.Vorig jaar publiceerde de Karel van Mander Academy, een organisatie voor het behoud van visueel cultureel erfgoed, het goed ontvangen boek Gamegeschiedenis van Nederland 1978-2018.Guerrilla Games - een kleine geschiedenis van de grootste gameontwikkelaar uit Nederland kost 9,99 euro en is verkrijgbaar bij de Karel van Mander Academy of rechtstreeks via karelvanmanderacademy@outlook.com.Binnenkort kun je ook de review van dit boek op Evilgamerz verwachten.
19/02 15u00  NES- en SNES-klassiekers toegevoegd aan Switch OnlineNintendo heeft bekend gemaakt dat er weer enkele klassieke games toegevoegd zijn voor de NES en SNES.Voor de NES is het volgende toegevoegd:- Shadow of the Ninja- Eliminator Boat DuelVoor de SNES zijn de volgende games beschikbaar gesteld:- Pop'n TwinBee- Smash Tennis
19/02 12u00  Bubble Bobble en Cat Quest komen voorbij in FamitsuHet Japanse Famitsu heeft weer enkele games gewaardeerd deze week. Het gaat om vooralsnog vooral voldoendes die voorbij komen. De lijst is als volgt:Bubble Bobble 4 Friends (Switch, Square Enix): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)Frostpunk: Console Edition (PS4, 11 bit Studios): 8 / 9 / 9 / 7 - (33/40)American Fugitive (PS4/Switch, Tayone): 8 / 6 / 7 / 7 - (28/40)Cat Quest II (PS4/Switch, Flyhigh Works): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Senri no Kifu: Gendai Shougi Mystery (PS4/Switch, Kemco): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)LoveR Kiss (PS4/Switch, Kadokawa): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)Reventure (Switch, Pixelatto): 9 / 8 / 8 / 8 - (33/40)Code Shifter (PS4/Xbox One/Switch, Arc System Works): 7 / 6 / 6 / 7 - (26/40)Yuoni: Zero (Switch, Tricore): 5 / 7 / 7 / 7 - (26/40)FoxyLand 2 (PS4/Switch/PS Vita, Ratalaika Games): 7 / 7 / 6 / 6 - (26/40)
19/02 07u30  Deze Week in Red Dead Online: XP Boosts bij Bounty Missies en Showdown Modes, Nieuwste Featured Series, Kortingen en MeerEr is een update verschenen voor de game Red Dead Online. De game breidt weer verder uit en brengt vooral nieuwe bounty hunter content.• Een XP-boost van 50% bij alle Bounty Missions, inclusief Legendary Bounties en Bounty Hunter Free Roam Events• Een XP Boost van 50% is nu beschikbaar bij alle Showdown Modes en Races• Geselecteerde Bounty Hunter-items hebben een kortinge van 30%, inclusief Bounty Hunter-varianten van de Schofield Revolver en Bolt-Action Rifle en de Reinforced Lasso• 30% korting op de LeMat Revolver en Repeating Shotgun• Voortdurende Twitch Prime Voordelen, zoals een gratis Collector's Bag en Polished Copper Moonshine Still Upgrade• De Featured Series van deze week is Gun Rush: Teams
19/02 07u30  Empire of Sin uitgesteld naar de herfstOntwikkelaar Romero Games heeft bekend gemaakt dat ze de strategische gangstertitel Empire of Sin uitstellen naar de herfst van dit jaar. De titel stond gepland voor deze lente maar dit wordt nu niet gehaald. Paradox Interactive, uitgever van de game, zegt dat de ontwikkelaar meer tijd nodig heeft om het spel te voltooien. De game speelt zich af in het Amerikaanse Chicago ten tijden van de twintiger jaren, waarin de gangsterwereld vol in opkomst was. Als speler kruip je in de huid van een kingpin.
19/02 07u30  Xbox Game Pass krijgt Kingdom Hearts en Yakuza 0Microsoft heeft bekend gemaakt dat er weer enkele games voor de Xbox Game Pass beschikbaar zijn gesteld. Het gaat om onderstaande titels:- 20-02-20: Ninja Gaiden II- 25-02-20: Kingdom Hearts III - Xbox One X Enhanced- 25-02-20: Two Point Hospital - Xbox One X Enhanced- 25-02-20: Wasteland Remastered - Xbox Play Anywhere- 26-02-20: Yakuza 0- 27-02-20: Jackbox Party Pack 3- 13-03-20: State of Decay 2: Juggernaut Edition
18/02 17u15  Square Enix en Disney brengen klassieke Kingdom Hearts-avonturen uit op Xbox OneSquare Enix Ltd., en Disney hebben vandaag de populaire compilaties KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX en KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten. Deze uitgebreide compilaties brengen negen onvergetelijke avonturen voor het eerst naar Xbox-spelers, die daarmee kunnen genieten van meer dan 100 uur aan KINGDOM HEARTS-avonturen. Met deze releases kunnen nieuwe spelers ook de weg volgen die leidt naar het hooggeprezen KINGDOM HEARTS III, om helemaal op de hoogte te zijn van de voorgeschiedenis.KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX bevat de volgende games:• KINGDOM HEARTS FINAL MIX• KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories• KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD remastered cinematics)• KINGDOM HEARTS II FINAL MIX• KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX• KINGDOM HEARTS Re:coded (HD remastered cinematics)KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue bevat de volgende games:• KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD• KINGDOM HEARTS 0.2: Birth by Sleep – A fragmentary passage –• KINGDOM HEARTS X Back Cover (movie)Daarnaast kunnen Keyblade-dragers die KINGDOM HEARTS III hebben voltooid uitzien naar de KINGDOM HEARTS III Re Mind DLC die op 25 februari wordt uitgebracht voor de Xbox One-familie van apparaten. Daarbij verschijnt ook het KINGDOM HEARTS III Re Mind + Concert Video-pakket, dat naast alle KINGDOM HEARTS III Re Mind-content een video bevat van het KINGDOM HEARTS – World of Tres-concert dat op 30 november 2019 werd opgenomen in Osaka, Japan.
18/02 14u00  Final Fantasy XIV Online Patch 5.2 - Echoes of a Fallen Star is gearriveerdDeze nieuwste update voor de hooggeprezen MMO brengt nieuwe uitdagingen naar de Warriors of Light. En dat niet alleen op de First, maar ook op hun thuiswereld de Source, waar de Eorzeaanse krachten hun strijd voortzetten tegen het Garleaanse rijk.Patch 5.2 levert een schat aan nieuwe content voor alle speelstijlen:• Nieuwe hoofdscenario-quests – Het veelgeprezen verhaal van Shadowbringers krijgt een vervolg, waarbij de Warrior of Darkness en de Scions of the Seventh Dawn wachten op het moment dat de Crystal Exarch ze naar huis kan brengen.• Nieuwe raid: Eden’s Verse – Het tweede deel van de Eden-raid-series biedt uitdagende nieuwe gevechten op de moeilijkheidsniveaus normal en savage. Daarnaast introduceert dit deel het personage Gaia, dat is ontworpen door de beroemde FINAL FANTASY-ontwikkelaar Tetsuya Nomura.• Nieuwe dungeon: Anamnesis Anyder – Spelers kunnen deze nieuwe uitdaging proberen te overwinnen met medespelers, of met een groep non-player-personages met behulp van het Trust-systeem.• New Trial: Cinder Drift – Het Ruby Weapon vertegenwoordigt de laatste ontwikkelingen in Garleaanse militaire technologie, spelers kunnen ertegen strijden op de moeilijkheidsniveaus normal en extreme.• Nieuwe Beast Tribe-quests – De Qitari leveren nieuwe quests die zijn gericht op de Disciples of the Land-klasses.• Nieuwe Chronicles of a New Era-quest “The Sorrow of Werlyt” – Ontdek het verhaal achter de gloednieuwe Weapon-serie, waarbij het Garleaanse rijk de patstelling met de Eorzeaanse troepen wil doorbreken door deze culminatie van hun macabere experimenten op hen los te laten.• Ocean Fishing – Deze Fisher-exclusieve content laat spelers op bepaalde tijden aan boord gaan van een schip waarmee ze op zee kunnen vissenom, op basis van de gevangen vissen, ervaring en Scrips te verdienen. Wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan, maken alle passagiers kans op een grote vangst!• Update voor Ishgardian Restoration (Patch 5.21) – De volgende update voor deze content voor Disciples of the Hand and Land levert gatherer-specifieke content in de Diadem, high-level crafting-uitdagingen, een nieuw beoordelingssysteem, en meer.• Nieuwe quest-serie voor “Resistance Weapon”-uitrustingsverbeteringen “Save the Queen: Blades of Gunnhildr” (Patch 5.25) – Deze nieuwe quest-serie krijgt vanaf Patch 5.2 regelmatige updates die het spelers mogelijk maken om krachtige uitrusting te veroveren, terwijl ze meer leren over het thuisland van de Hrothgar, de Bozja Citadel.• In-game-aanpassingen – Spelers kunnen diverse tweaks verwachten voor Jobs, PvP-acties en New Game+, naast diverse Crafter- en Gatherer-updates.• Nieuwe mounts, minions, haarstijl, emote, craftrecepten, en meer.
18/02 13u00  Snowrunner: Het vervolg op Mudrunner krijgt een nieuwe video en releasedatumSnowRunner, het langverwachte vervolg op de ultieme off-road-simulatie en multimiljoenenhit MudRunner van Saber Interactive, verschijnt op 28 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc, dat laatste via de Epic Games Store. Werp alvast een eerste blik op de intense, extreme sandbox-omstandigheden in de Release Date Reveal trailer van vandaag! Dankzij de geheel nieuwe graphics-engine en verbeterde physics-simulatie van SnowRunner kun je overtuigender dan ooit plaatsnemen achter het stuur van krachtige voertuigen, om daarmee de ruige open omgevingen te bedwingen van de meest geavanceerde terreinsimulatie ooit. Bestuur 40 voertuigen van merken als Western Star, Ford, Chevrolet en Freightliner om er je spoor mee door de open wildernis te trekken. SnowRunner en zijn gloednieuwe sneeuwomgevingen bieden je unieke uitdagingen om te overwinnen! Naast modder en stromend water, moet je nu ook sneeuwheuvels, ijs en bevroren meren trotseren, terwijl je contracten aanneemt die je op gevaarlijke missies sturen. Vergroot en verbeter je verzameling voertuigen met talloze upgrades en accessoires die je helpen de omgeving te overwinnen – intake-snorkels, kettingbanden, bumpers, hoge ophangingen, schijnwerpers en vele andere upgrades kunnen van essentieel belang blijken. SnowRunner is geschikt voor solospelers maar er kan ook samengespeeld worden in de volledig synchrone coöpstand voor vier spelers. Pc-spelers zullen ook blij zijn om te horen dat de game op pc wordt gelanceerd met volledig mod-ondersteuning, zodat de community zelf content kan maken voor een vrijwel eindeloze off-road-ervaring! Op een later moment zullen de mods ook naar de consoles komen. SnowRunner verschijnt op 28 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc, dat laatste via de Epic Games Store.
18/02 13u00  Sonic film doet het goed bij openingDe nieuwe Sonic the Hedgehog film is erg populair op dit moment. In het openingsweekend van de film werd in 3 dagen al 57 miljoen Dollar opgehaald in Amerika. De film is hiermee de best verdienende overzetting van een game naar het witte doek. Eerder was Detective Pikachu nog de meest populaire film. Paramount zou zo'n 90 miljoen Dollar in de ontwikkeling van de film gestoken hebben. Dit bedrag is inmiddels wereldwijd al terug verdiend.
18/02 12u45  Sony gaat PlayStation forum down halenSony heeft bekend gemaakt dat de PlayStation forums op 27 februari down zullen gaan. Op de Noord-Amerikaanse en Europese website is dit bekend gemaakt. Sony zegt dat de communicatie tegenwoordig vooral loopt via Facebook, Twitter, Instagram en het PlayStation blog en dat daardoor het forum overbodig aan het worden is. De PlayStation forums werden vooral gebruikt door PlayStation 1 en PlayStation 2 gebruikers. In de afgelopen jaren is de activiteit een stuk minder.
18/02 11u00  Hunt: Showdown nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Microsoft XboxCrytek en Koch Media maken met plezier bekend dat de hooggeprezen online multiplayer premiejagersgame Hunt: Showdown nu fysiek en digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en fysiek voor Microsoft Xbox. Over Hunt: Showdown Hunt: Showdown is een competitieve first-person premiejagersgame die de spanning van survival games in een op matches gebaseerde vorm giet. De game speelt in het Louisiana van 1895 en biedt een mix van PvP- en PvE-elementen die tot unieke, zinderend spannende ervaringen leidt. Daarbij komt de dreiging niet alleen van monsters, maar ook van elke andere Hunter op de map. In de Classic-mode proberen tien spelers tegelijk (solo of in teams van twee) om zo snel mogelijk de gruwelijke beesten te verslaan, premies op te strijken en de map te verlaten. De Quickplay-mode biedt toegang tot wat kortere potjes, waarin solo-spelers wapens moeten verzamelen om mee te strijden over een afnemende premiepot. Hoe hoger het risico, hoe groter de beloning – maar een enkele vergissing kan je alles kosten.
18/02 07u15  Vette watergekoelde PS4 Pro lijkt de vetste mod ooitDe PlayStation 4 Pro heeft er nog nooit zo cool uitgezien. Een modder heeft namelijk de console voorzien van een waterkoeler met daarbij de nodige fancy led-lampen. Alle componenten kosten in totaal zo'n 1000 Dollar en er zijn 3 weken aan werk ingestoken om de console te krijgen zoals je in onderstaande video kunt bewonderen.
18/02 07u15  Gran Turismo framerate op de PS5 moet 120 tot 240 fps halenDe Gran Turismo franchise is altijd een erg populaire reeks geweest voor de PlayStation consoles. De developer van de game, Polyphony Digital, wil met de nieuwste titel voor de PlayStation 5 alle grenzen verleggen op het gebied van graphics voor de game. Dat laat men weten via de PS Lifestyle.'We zijn erg geïnteresseerd om te kijken naar de time resolutie in plaats van naar de daadwerkelijke schermresolutie van de volgende game op de PlayStation 5. Ik bedoel daarmee de framerate van de game, en die moet hoger zijn dan 60 frames per seconde. We willen deze naar 120 of zelfs 240 frames per seconde gaan brengen. Het verandert de game ervaring significant.' Yamauchi van Polyphony Digital liet niet weten wanneer de nieuwe Gran Turismo moet gaan verschijnen. Meer details volgen dan ook in de toekomst.
18/02 07u15  Spacestation Gaming wint Six Invitational 2020 en Rainbow Six Siege onthult grootse esportsplannenEergisteren tijdens de Six Invitational 2020, het grootste Rainbow Six esportstoernooi ter wereld, is Spacestation Gaming gekroond tot kampioen en zijn de esportsplannen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege voor 2020 en daarna onthuld. Na de volgende Rainbow Six Pro League Finales op 16 en 17 mei in São Paulo, Brazilië, die seizoen XI afsluiten, evolueert de Rainbow Six esportsscene naar een geregionaliseerd programma. Tot slot is ook fase 3 van het pilotprogramma onthuld, het programma dat deelnemende teams ondersteunt met een deel van de in-game inkomsten in de game.Winnaar Six Invitational 2020Tijdens de zinderende Grand Final van de Six Invitational 2020 in Montreal versloeg Spacestation Gaming hun tegenstander Ninjas in Pyjamas met 3-2. Ondanks de initiële 1-0 voorsprong van het Noord-Amerikaanse Spacestation Gaming na het winnen van de Upper Bracket, wist Ninjas in Pyjamas dit toch al snel om te toveren tot een 2-1 voorsprong voor het Braziliaanse team. Het luidruchtige publiek in Montreal ging vervolgens achter de Noord-Amerikanen staan en vanaf dat moment waren zij niet meer te stoppen. Uiteindelijk waren er vijf maps nodig om te wereldkampioen Rainbow Six te kronen, maar dat werd uiteindelijk dus toch Spacestation Gaming. Zij namen als winnaar maar liefst $ 1.000.000 mee van de prijzenpot die in totaal $ 3.000.000 bedroeg. Nadat Europese teams twee jaar lang hebben gedomineerd, is dit de eerste keer dat een team uit Noord-Amerika een groot toernooi heeft gewonnen sinds het begin van Rainbow Six Esports.Het Rainbow Six esportsprogramma gaat regionaalHoewel ze allemaal deelnemen aan een coherent, globaal geheel, bepalen de vier bestaande regio's (Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific) vanaf nu zelf hoe het regionale programma eruit gaat zien. Denk hierbij aan het format en hoe het regionale programma past in het wereldwijde programma. Dit is een vanzelfsprekende volgende stap om de successen van elk gebied te verbeteren en om het momentum uit te bouwen dat de afgelopen vijf jaar werd gerealiseerd met Rainbow Six esports. Het ontwikkelen van lokale competities heeft altijd al in Ubisofts DNA gezeten. Met dit nieuwe programma kan Ubisoft zich meer richten op de bijzonderheden van de gebieden en meer diversiteit bieden in de esportsprogramma's. Dit alles komt samen in een spannende wereldwijde race naar de kwalificaties voor de Six Invitational, hét hoogtepunt van het competitieve jaar van Rainbow Six.De gevolgen van de veranderingen aan het programma:• Vier regionale programma's die een jaar lang parallel plaatsvinden. Een competitief jaar van Rainbow Six esports, ook wel seizoen genoemd, wordt in vier kwartalen onderverdeeld. De eerste drie kwartalen staan bekend als Stages (fasen) en eindigen allemaal met een Major. Hierin nemen de vier beste teams uit elke regio het tegen elkaar op. Het vierde kwartaal is voor de regionale finales en promoties of degradaties. Alles eindigt met de Six Invitational, waar het beste team ter wereld wordt bepaald.• Teams in de regionale programma's krijgen hun rang op basis van een nieuw, diepgaand puntensysteem dat langdurige goede prestaties beloont.• Deelname aan de regionale programma's en Majors heeft invloed op de wereldranglijst en de reis van de teams naar de Six Invitational.De Europese competitie bevat maximaal tien teams en borduurt voort op wat de afgelopen jaren is gecreëerd. De Europese nationale programma's worden nóg belangrijker. Zo ontstaat een gelaagde esportsscene waaraan spelers van alle niveaus kunnen deelnemen. FaceIt en LiveNation zijn Ubisofts productiepartners voor Europese wedstrijden en events. Binnenkort meer over wat dit betekent voor Rainbow Six esports binnen de Benelux.
17/02 16u45  Tweetal Kingdom Hearts games binnenkort in de StoreSquare-Enix heeft bekend gemaakt dat op 18 februari aanstaande diverse Kingdom Hearts games beschikbaar worden gesteld in de Xbox Store. Het gaat om onderstaande 2 titels:- KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX- KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue
17/02 14u45  Nieuw popculture event Heroes Made in Asia biedt grote prijzenpot Cosplay ContestHet nieuwe Asian Pop Culture event Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest, in samenwerking met Hype Creations. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters komen showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-. Iedereen kan zich vanaf vandaag opgeven via de website www.made-in-asia.nl. Tijdens Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem op 23 en 24 mei 2020 compleet omgetoverd naar de prachtig kleurrijke wereld van de Aziatische popcultuur. Liefhebbers van Asian cosplay, comics, games, sports, music en food: iedereen kan dat weekend genieten van alles dat deze prachtige cultuur te bieden heeft. Zij kunnen deelnemen aan workshops en activiteiten, en het event verwelkomt diverse artiesten in Gorinchem die de fans kunnen ontmoeten. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van het event uit merchandise stands waar verzamelaars hun hart kunnen ophalen. Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers worden uitgenodigd om in hun Aziatisch geïnspireerde outfits naar het event te komen, maar uiteraard is ook iedereen zonder cosplay kostuum meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest i.s.m. Hype Creations is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar. Meerdere activiteiten en programma elementen op het gebied van cosplay worden binnenkort aangekondigd.
17/02 12u30  DOOM Eternal video legt de game verder uitEr is een nieuwe video verschenen van de game DOOM Eternal. De video legt je kort uit wat DOOM Eternal precies inhoudt. De game komt op 20 maart aanstaande uit.
17/02 11u45  Nicky Romero heeft het elftal van zijn dromen samengesteld in FIFA 20 en daagt spelers uitVandaag heeft Electronic Arts Inc. aangekondigd dat de Nederlandse DJ Nicky Romero het elftal van zijn dromen heeft samengesteld in FIFA 20 voor een Featured Squad Battle. In de populaire spelmodus Ultimate Team kunnen spelers van over de hele wereld zijn team proberen te verslaan in Nicky Romero's Featured Squad Battle. Het is de allereerste keer in de geschiedenis van de FIFA-franchise dat een Nederlandse DJ een Featured Squad Battle heeft samengesteld. Het team van Nicky Romero bestaat uit de volgende spelers:• GK: Edwin van der Sar• LB: Andrew Robertson• CB: Virgil van Dijk• CB: Ronald Koeman• RB: Kyle Walker• CM: Georginio Wijnaldum • CM: N'Golo Kanté• CM: Kevin de Bruyne• LW: Sadio Mané• ST: Mohamed Salah• LW: Leroy SanéZijn bank bestaat uit: • GK: Alisson Becker• CB: Nathan Aké• CM: Donny van de Beek • CM: Frenkie de Jong• CM: Paul Pogba• LW: Felipe Anderson• ST: Pierre-Emerick AubameyangDe wereldberoemde DJ twijfelde geen moment toen hij gevraagd werd om mee te doen aan een Featured Squad Battle. 'Als fanatiek speler van de franchise voel ik mij vereerd om mijn opwachting te maken in deze game. Het toffe aan Ultimate Team vind ik dat je het team waar je altijd van hebt gedroomd kunt samenstellen, verbeteren en finetunen.', zegt Nicky Romero. 'Ik ben ontzettend benieuwd welke spelers zijn opgewassen tegen mijn razendsnelle voorhoede. Om nog maar te zwijgen over de muur achterin.' Wat is een Squad Battle? Squad Battles is een onderdeel van FIFA Ultimate Team waarin spelers progressie kunnen boeken en uitdagingen kunnen voltooien tegen door AI-aangedreven teams. Iedere week kunnen spelers het met hun eigen team opnemen tegen deze AI in verschillende moeilijkheidsgraden. Aan het eind van de week ontvangt de speler een beloning die in verhouding staat tot zijn prestaties.Nicky Romero's Featured Squad BattleDe Featured Squad Battle van Nicky Romero is nu in-game beschikbaar. Hiermee treedt de DJ in de voetsporen van andere wereldsterren als Childish Gambino, James Harden en Virgil van Dijk.
17/02 10u30  Openingsfilmpje van langverwachte Final Fantasy VII Remake onthuldSquare Enix Ltd., heeft vandaag het openingsfilmpje onthuld van het langverwachte FINAL FANTASY VII REMAKE. De video toont de eclectische stad Midgar, terwijl op de achtergrond adembenemende orkestmuziek klinkt. FINAL FANTASY VII REMAKE verplaatst spelers naar een planeet waarvan de levenskracht wordt beheerd door het schimmige bedrijf Shinra Electric Power Company. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elite SOLDIER-eenheid, verleent als huurling zijn hulp aan een anti-Shinra-organisatie die Avalanche wordt genoemd.Daarnaast krijgen fans de kans om de adembenemende muziek uit FINAL FANTASY VII REMAKE live te horen tijdens de onlangs aangekondigde Orchestra World Tour die komende juni in Los Angeles begint. Volgende concerten zullen plaatsvinden in Londen, Parijs en Barcelona, binnenkort worden meer Europese landen en datums aangekondigd. Tijdens de concerten wordt muziek uit de game uitgevoerd door een majestueus orkest en volledig koor, allemaal geleid door de GRAMMY®-Award-winnaar Arnie Roth, die eerder al werkte aan Distant Worlds: music from FINAL FANTASY.FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe versie van het iconische origineel dat het RPG-genre opnieuw definieerde en laat spelers dieper dan ooit in de wereld en zijn personages duiken. Deze eerste game in het project voert spelers mee naar de eclectische stad Midgar en biedt als volledig opzichzelfstaande game-ervaring een geweldig vertrekpunt voor nieuwkomers in de serie. Naast de onvergetelijke personages en het meeslepende verhaal, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride vechtsysteem dat realtime-actie mengt met strategische, commandogebaseerde gevechten.FINAL FANTASY VII REMAKE komt op 10 april 2020 beschikbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.
17/02 08u00  Rainbow Six Siege onthult plan voor jaar 5 en 6Vandaag op de Six Invitational 2020, het grootste Rainbow Six esportstoernooi ter wereld, is de toekomst van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gepresenteerd in vorm van de plannen voor jaar 5 en 6. De komende twee jaar hebben de grote updates direct impact op de spelervaring van alle spelers, bijvoorbeeld door middel van map en Operator reworks en in-game evenementen.De transitie naar het nieuwe model start met een hybride vijfde jaar: de eerste twee seizoenen blijven in het huidige format met twee Operators en een map rework per seizoen. Het tweede half jaar gaat door met het format van jaar 6. Iedere seizoen introduceert vanaf dan één nieuwe Operator, één map rework, een tijdelijk evenement en gameplayupdates. Elk seizoen brengt vanaf Operation Void Edge ook een Battle Pass met zich mee. Core gameplayveranderingenDe focus voor de toekomst van Rainbow Six Siege is de core gameplay. Dat betekent dat nieuwe elementen directe impact moeten hebben op alle spelers. Zo komt er een smart ping systeem dat de communicatie binnen een team aanzienlijk verbetert, voornamelijk voor spelers die geen voice chat willen of kunnen gebruiken. Ook komen er meer secondary gadgets voor alle Operators. Daarnaast worden er momenteel nog veel meer gameplayveranderingen getest die mogelijk naar de game komen in jaar 5 en 6. Operator reworksReworks zijn grote veranderingen die invloed hebben op hoe Operators worden gebruikt. Tachanka is de eerste Operator die in jaar 5 volledig opnieuw ontworpen wordt. Andere Operators volgen in latere seizoenen.In-game evenementenMet Rainbow is Magic, Showdown, Doktor’s Curse en Road to SI was jaar 4 al rijk aan in-game evenementen. In jaar 5 en 6 gaat dit worden doorgezet met grote in-game evenementen tijdens elk seizoen. Deze evenementen zorgen voor een unieke, verfrissende en innovatieve verandering in de gameplay. Daarnaast komen er Arcade Playlists naar de game, die enkel voor één weekend speelbaar gaan zijn. De eerste Arcade Playlist, Golden Gun, vindt plaats tijdens Operation Void Edge en meer van deze Arcade Playlists gaan later in jaar 5 volgen.Andere aangekondigde veranderingen voor jaar 5 en 6 die zijn aangekondigd, zijn:Map ban, om spelers meer controle te geven over welke map er gespeeld wordt. Reputatiesysteem, een transparant systeem waar spelers beloond of gestraft worden op basis van hun gedrag in de game. Operation Void Edge, het eerste seizoen van het vijfde jaar, voegt twee nieuwe Operators toe aan de game: Iana en Oryx, respectievelijk een aanvaller uit Nederland en een verdediger uit Jordanië. Daarnaast is de map Oregon opnieuw ontworpen en brengt die seizoen nieuwe gameplayveranderingen en een tijdelijk evenement naar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Uplay, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.
16/02 14u45  Overtref de kracht van de goden in Warriors Orochi 4 Ultimate, vanaf nu verkrijgbaarVanaf nu lanceren KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force hun spectaculaire 1-vs-1.000 actie-game WARRIORS OROCHI 4 Ultimate voor het PlayStation 4 -computerentertainmentsysteem, de Nintendo Switch™, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, en digitaal voor Windows-pc via Steam. Deze nieuwe game is verkrijgbaar als opzichzelfstaande titel voor spelers die WARRIORS OROCHI 4 nog niet kennen, of als een speciaal Upgrade Pack voor bezitters van de vorige game. In het nieuwste deel van KOEI TECMO’s dynamische crossover-serie komen personages uit DYNASTY WARRIORS en SAMURAI WARRIORS samen met goden uit de oudheid voor spectaculaire gevechten tegen enorme hordes vijanden. Ondertussen gaan onze helden op zoek naar de reden waarom ze zijn verenigd in deze mysterieuze nieuwe wereld, waarin ze het moeten opnemen tegen het kwaadaardige leger van Odin. Daarvoor krijgt de Ultimate-cast versterking van all-star-personages en favoriete figuren uit eerdere KOEI TECMO-games, zoals Ryu Hayabusa en Joan of Arc, waarmee het aantal speelbare personages uit WARRIORS OROCHI 4 van het toch al aanzienlijke 170 nog eens wordt uitgebreid naar maar liefst 177 strijders. Daarnaast biedt WARRIORS OROCHI 4 Ultimate toegang tot de gloednieuwe Infinity-mode. Hierin kunnen gamers met een team van drie spelers zich wagen aan The Trials of Zeus, die ze uitdaagt om 12 torens te voltooien die elk een teken van de dierenriem vertegenwoordigen. Door deze beproevingen te voltooien verdienen spelers ervaringspunten, nieuwe personages en steeds sterkere wapens – maar uiteraard bevinden zich op de hogere etages van de torens ook steeds sterkere vijanden. Ook nieuw in WARRIORS OROCHI 4 Ultimate: de krachtige Sacred Treasures zijn nu uitwisselbaar tussen verschillende strijders, er zijn aanvullende zijverhalen toegevoegd om de motieven van bepaalde personages te verduidelijken, en er zijn twee nieuwe eindes – waarbij Perseus nu de sleutel bezit voor toegang tot het werkelijke einde van deze spectaculaire saga. Als bonus worden spelers die WARRIORS OROCHI 4 Ultimate aanschaffen, op welk systeem ook, beloond met een gratis, downloadbaar Ryu Hayabusa-kostuum. WARRIORS OROCHI 4 Ultimate is nu verkrijgbaar met diverse ‘early purchase’-bonussen voor elke versie van de game.
16/02 14u45  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt Nederlandse OperatorTijdens de Six Invitational 2020, het grootste Rainbow Six esportstoernooi ter wereld, is zojuist onthuld dat in het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een Nederlandse Operator wordt geïntroduceerd. Operation Void Edge, wat het eerste seizoen van het vijfde jaar is, voegt twee nieuwe Operators toe aan de game: Iana en Oryx, respectievelijk een aanvaller uit Nederland en een verdediger uit Jordanië. Daarnaast is de map Oregon opnieuw ontworpen en brengt dit nieuwe seizoen weer een reeks gameplayveranderingen en een tijdelijk evenement naar Rainbow Six Siege.De Nederlandse aanvaller Iana studeerde systeemtechnieken en was erg goed in topografische software. Door haar kennis kan zij een holografische weergave van zichzelf genereren die ze met haar Gemini Replicator kan besturen. Wanneer Iana haar hologram activeert, heeft zij er meteen controle over. Het hologram kan bewegen en maakt dezelfde geluiden als Iana, maar kan niet schieten, geen melee-aanvallen uitvoeren en geen secundaire gadgets gebruiken.Oryx is de onofficiële bevelhebber in het fort van Kaid (een eerdere Operator). Hij handhaaft dit fort tijdens Kaid’s afwezigheid en is zijn vertrouwde adviseur. Oryx is een zwaar getrainde Operator die geen gadgets heeft, maar gebruikmaakt van zijn Remah Dash. Door zijn snelheid kan hij gemakkelijk roamen en korte afstanden afleggen met ongekende snelheid. Zijn Remah Dash kan ook worden gebruikt om tegenstanders neer te beuken of door breekbare muren te rennen, maar hierdoor verliest Oryx wel een deel van zijn health. Tot slot is Oryx ook in staat om omhoog te klimmen via open hatches, waardoor hij een aanzienlijk tactisch voordeel heeft ten opzichte van zijn tegenstanders.Met de twee nieuwe Operators gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Oregon. Zo is de kelder flink uitgebreid en zijn de zolder en kantoortoren tevens voorzien van meer speelbare ruimtes en mogelijkheden. Verder zijn er nog tal van veranderingen te vinden door de gehele map, zodat de map beter aansluit op de huidige mogelijkheden van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.Overige game-updates bestaan onder andere uit:• Aanpassingen aan het mechanisme voor breekbare oppervlakken• Veranderingen in de spawnlocaties voor drones van aanvallers• Vernieuwde spelershub• Aanpassingen voor Lesion en Twitch • Toevoeging van Lara Croft Ash Elite set op 15 februari De testserver voor Operation Void Edge gaat live op maandag 17 februari (exclusief op Windows PC). Op de testserver van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege testen spelers alvast de nieuwe gameplayveranderingen en -verbeteringen van het aankomende seizoen. Omdat het een testserver is, is een consistente gameplayervaring niet gegarandeerd. Spelers worden aangemoedigd eventuele problemen die ze tegenkomen op de testserver met Ubisoft te delen op het R6 Fix-platform via r6fix.ubi.com.
16/02 14u45  Nieuw artikel: Kingdom Hearts III: Re:MindLees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Introductie van nog meer Galarian Pokémon in nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding23/02 14u00 - EvilGamerz: Tientallen onlangs ontdekte Pokémon uit de regio Galar vinden hun weg naar de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Rebel Clash, die wereldwijd op 1 mei door The Pokémon Company International uitgebracht wordt. Sword & Shield—Rebel Clash is verkrijgbaar in booster packs, themadecks, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. De uitbreiding introduceert nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX, zoals Toxtricity VMAX op basis van Gigantamax Toxtricity uit de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield. Bovendien kunnen Trainers zich verheugen op de volgende nieuwe belangrijke kaarten voor hun Pokémon TCG-verzameling:• 16 Pokémon V, waaronder Toxtricity V, Dubwool V, Boltund V en Sandaconda V, plus 14 full-art Pokémon V• 7 Pokémon VMAX, waaronder de eindevoluties van de eerste partner-Pokémon van Galar, Copperajah VMAX en Dragapult VMAX• Meer dan 15 Trainer-kaarten en 4 full-art Supporter-kaarten• 4 nieuwe Special Energy-kaarten Zodra Sword & Shield—Rebel Clash uitgebracht is, zullen kaarten hieruit ook beschikbaar zijn in de Pokémon TCG Card Dex-app. Hiermee kun je eenvoudig online browsen en kaarten uit de Pokémon TCG-series Sword & Shield en Sun & Moon ontdekken. Spelers van de Pokémon TCG kunnen daarnaast Sword & Shield—Rebel Clash al vóór de lancering spelen door mee te doen aan een van de vele try-outtoernooien die van 18 tot 26 april gehouden worden bij deelnemende onafhankelijke winkels.
2x Caliber start binnenkort haar gesloten beta fase in Europa20/02 13u45 - EvilGamerz: Caliber, de nieuwe tactische shooter van 1C Game Studios en Wargaming, heeft al diverse succesvolle testfases in de Gemenebestlanden gehad. Het ontwikkelteam heeft daarom ook zojuist aangekondigd dat zij binnenkort met hun test fases in Europa gaan beginnen en dat gamers zich daar nu al voor kunnen opgeven. Ook gaan zijn ze voor de Europese gamers flink aan het werk om met lokale eenheden, maps en verhalen te komen.Na rigoureuze gesloten en open bèta’s in de Gemenebestlanden heeft de game meer dan één miljoen spelers gekregen die bij elkaar 53 miljoen potjes hebben gespeeld. De focus ligt vooral op communicatie, coördinatie en tactiek. In teams van vier personen kun je missies tegen AI volbrengen in PVE Spec Ops mode en uiteraard kun je ook lekker online losgaan tegen andere groepen van vier in de PVP-modus.Elk person in het team heeft zijn eigen unieke rol. Spelers kunnen kiezen uit perfect nagebootste speciale eenheden waaronder GROM uit Polen, US Navy SEALs uit de Verenigde Staten en de Kommando Spezialkräfte uit Duitsland.Er zijn verschillende operators met elk zijn eigen rol: • Assault: Effectief bij korte en middellange afstanden. Perfect voor wie een agressieve speelstijl heeft.• Support: Biedt vuurdekking aan de rest. Perfect als je van zware wapens houdt.• Medic: Helpt het team in het heetst van de strijd. Ideaal voor wie graag een helpende hand biedt.• Sniper: Vecht op een afstandje, wat perfect is voor wie één schot al vaak genoeg is.Om te kunnen winnen moet iedereen zijn steentje bijdragen door in zijn/haar rol te blijven en zo goed mogelijk samen te werken.Voor Caliber is deze testfase belangrijk en het vertegenwoordigd de volgende ontwikkelingen voor de game. Ook kijken ze uit naar de feedback van de gamers zodat zij, dankzij hun tips, de game kunnen perfectioneren.
1x Boek over gameontwikkelaar Guerrilla Games20/02 08u15 - EvilGamerz: Bij de Karel van Mander Academy uit Arnhem is deze week het boek Guerrilla Games - een kleine geschiedenis van de grootste gameontwikkelaar uit Nederland verschenen. Het boek vertelt het verhaal over het ontstaan en het succes van de Amsterdamse gamestudio Guerrilla Games.Guerrilla Games uit Amsterdam, eigendom van Sony Computer Entertainment, is de grootste gameontwikkelaar uit Nederland ooit. In het compacte boekje wordt gepoogd een chronologisch verhaal te vertellen over het ontstaan en het succes van Guerrilla Games. Een verhaal dat de lezer voert langs gameklassiekers als Jazz Jackrabbit, Grachten Racer, Killzone en Horizon Zero Dawn.Vorig jaar publiceerde de Karel van Mander Academy, een organisatie voor het behoud van visueel cultureel erfgoed, het goed ontvangen boek Gamegeschiedenis van Nederland 1978-2018.Guerrilla Games - een kleine geschiedenis van de grootste gameontwikkelaar uit Nederland kost 9,99 euro en is verkrijgbaar bij de Karel van Mander Academy of rechtstreeks via karelvanmanderacademy@outlook.com.Binnenkort kun je ook de review van dit boek op Evilgamerz verwachten.
1x Nieuwe video van Desperados III20/02 08u15 - EvilGamerz: THQ Nordic heeft een nieuwe video van de game Desperados III uitgebracht. De game komt in de zomer van dit jaar uit voor de Xbox One en PlayStation 4 en speelt zich af in het Wilde Westen. Het spel heeft wat weg van Commandos waarbij je verschillende characters tactisch moet bewegen om missies te voltooien.
1x Sony niet op Pax East vanwege coronavirus20/02 08u30 - EvilGamerz: Sony heeft aangekondigd dat ze niet op de Pax East 2020 aanwezig zullen zijn. Dit door alle problemen rondom het coronavirus. Het bedrijf laat op het PlayStation Blog weten de afwezigheid te betreuren. Volgens Sony is het echter de meest veilige optie op dit moment. Ze vinden het jammer dat ze niet aanwezig zijn, maar de veiligheid en gezondheid van mensen is op dit moment het meest belangrijke.
1x Milestone en Dorna lanceren MotoGP 20 op 23 april20/02 11u30 - EvilGamerz: Milestone en Dorna Sports S.L. maken met trots bekend dat MotoGP20, het nieuwste deel in de geliefde MotoGP-franchise, op 23 april verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc/STEAM, Google Stadia en Nintendo Switch. Voor het eerst in de geschiedenis van de serie verschijnt de game een paar weken na de officiële start van het MotoGP Championship; dit dankzij grote inspanningen van het ontwikkelteam, zodat spelers in hetzelfde 2020-seizoen kunnen racen als hun helden. Met MotoGP20 kunnen spelers deelnemen aan het 2020-seizoen, racen tegen andere MotoGP-kampioenen, of in de laarzen van een jonge, beginnende coureur stappen en vanaf de Red Bull MotoGP Rookies Cup de ladders beklimmen naar de hoogte klasse. Na het grote succes van het vorige deel, dat door vakpers en spelers zeer goed werd ontvangen dankzij zowel revolutionaire als veelgevraagde features, gaat de MotoGP videogame nog een stapje verder met zelfs nog meer vernieuwingen en features. De traditionele adrenaline-stuwende gameplay, gekoesterd door de community, wordt nu gecombineerd met een meer strategische en realistische benadering van de races. Geniet van een pure MotoGP-ervaring, van box tot track! Strategie is essentieel In MotoGP20 krijgen spelers volledige controle over hun carrières, waarbij ze beslissingen kunnen maken die op de tracks ook echt verschil maken. De Managerial Career is eindelijk terug met vele nieuwe features die de rijkunst en strategische vaardigheden van spelers tot het uiterste zullen beproeven! Spelers kunnen zich aansluiten bij een officieel 2020-team of een nieuw team vormen dat wordt gesponsord door de echte merken uit de MotoGP-wereld. Daarbij krijgen spelers de leiding over een volledig Entourage dat hen ondersteunt bij het selecteren van een nieuw team, het analyseren van race-gegevens of het verbeteren van motorfietsen. Net als in de echte MotoGP, moeten spelers de beste keuzes maken om een winnende strategie te vinden waarmee ze kampioen kunnen worden. Beleef een echte MotoGP-race Tijdens de races is het vooral van belang dat je de snelste bent, en bij het winnen van kostbare milliseconden telt elk detail. Daarom krijgen spelers in MotoGP20 een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de motorfiets. Zo kunnen ze de prestatie van verschillende onderdelen verbeteren, ontwikkelpunten verdienen en investeren, en hun R&D-personeel inzetten om het hoogste niveau te bereiken. Aerodynamica, elektronica, motorvermogen en brandstofverbruik zijn slechts enkele voorbeelden van de vele technische onderdelen die spelers kunnen managen om hun motorfietsen te verbeteren. Het ontwikkelteam heeft alles op alles gezet om de gameplay veel strategischer en realistischer te maken, met gloednieuwe features die het realisme versterken, zoals brandstofmanagement, asymmetrische bandenslijtage en, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, aerodynamische schade die van impact is op uiterlijk en prestatie van de motorfiets. Omdat het ontwikkelteam altijd streeft naar extreem realisme, zijn de physics van de game compleet herzien om de gameplay meer technisch en skill-gebaseerd te maken. Vele van de features die van de voorganger een groot succes maakten, keren dit jaar terug met tal van verbeteringen, gebaseerd op de kostbare feedback die Milestone ontving van zijn gepassioneerde community: • Een vernieuwde historische mode. Eén van de populairste game-modes van de community keert terug in gloednieuwe vorm, met volledige, willekeurig gegenereerde races die spelers moeten winnen om de meest iconische coureurs en motors te verzamelen. • Neurale AI gaat 2.0. Wat velen als een utopie beschouwden, werd werkelijkheid. Vorig jaar leverde A.N.N.A. (een afkorting van Artificial Neural Network Agent) een snellere, natuurlijkere en eerlijkere AI. Dit jaar hebben Milestone’s ontwikkelaars de mogelijkheden van A.N.N.A. nog eens verder uitgebreid, waardoor ze het verbruik van brandstof en banden strategisch kan managen, net als echte coureurs dat doen. • Nieuwe Editors. In MotoGP20 kunnen spelers naast Stickers, Helmets, Racing Numbers en Lower-back patches ook de kleuren van de motorfietsen van hun Custom Team aanpassen, om geheel in eigen stijl op de baan te verschijnen. • De beste online-ervaring. Dankzij de dedicated servers voor de Multiplayer-mode wordt de online-ervaring leuker en betrouwbaarder. Daarnaast hebben we quality of life-verbeteringen doorgevoerd die de online-gameplay in alle modes verder verbeteren: Public Matches, Private Matches en Race Director Mode.
1x Biomutant is nog altijd in ontwikkeling20/02 13u00 - EvilGamerz: De actie RPG Biomutant is nog altijd in ontwikkeling. Dat heeft de uitgever bekend gemaakt. THQ Nordic zegt via Twitter dat de game nog altijd in ontwikkeling is en dat het zelfs het einde van de ontwikkelingsfase bereikt. Developer Experiment 101 heeft er vertrouwen in dat ze het spel snel af kunnen maken. De launch plannen worden binnenkort bekend gemaakt.
0x Nieuw artikel: Kingdom Hearts III: Re:Mind16/02 14u45 - EvilGamerz: Lees meer >
0x Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt Nederlandse Operator16/02 14u45 - EvilGamerz: Tijdens de Six Invitational 2020, het grootste Rainbow Six esportstoernooi ter wereld, is zojuist onthuld dat in het nieuwe seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een Nederlandse Operator wordt geïntroduceerd. Operation Void Edge, wat het eerste seizoen van het vijfde jaar is, voegt twee nieuwe Operators toe aan de game: Iana en Oryx, respectievelijk een aanvaller uit Nederland en een verdediger uit Jordanië. Daarnaast is de map Oregon opnieuw ontworpen en brengt dit nieuwe seizoen weer een reeks gameplayveranderingen en een tijdelijk evenement naar Rainbow Six Siege.De Nederlandse aanvaller Iana studeerde systeemtechnieken en was erg goed in topografische software. Door haar kennis kan zij een holografische weergave van zichzelf genereren die ze met haar Gemini Replicator kan besturen. Wanneer Iana haar hologram activeert, heeft zij er meteen controle over. Het hologram kan bewegen en maakt dezelfde geluiden als Iana, maar kan niet schieten, geen melee-aanvallen uitvoeren en geen secundaire gadgets gebruiken.Oryx is de onofficiële bevelhebber in het fort van Kaid (een eerdere Operator). Hij handhaaft dit fort tijdens Kaid’s afwezigheid en is zijn vertrouwde adviseur. Oryx is een zwaar getrainde Operator die geen gadgets heeft, maar gebruikmaakt van zijn Remah Dash. Door zijn snelheid kan hij gemakkelijk roamen en korte afstanden afleggen met ongekende snelheid. Zijn Remah Dash kan ook worden gebruikt om tegenstanders neer te beuken of door breekbare muren te rennen, maar hierdoor verliest Oryx wel een deel van zijn health. Tot slot is Oryx ook in staat om omhoog te klimmen via open hatches, waardoor hij een aanzienlijk tactisch voordeel heeft ten opzichte van zijn tegenstanders.Met de twee nieuwe Operators gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Oregon. Zo is de kelder flink uitgebreid en zijn de zolder en kantoortoren tevens voorzien van meer speelbare ruimtes en mogelijkheden. Verder zijn er nog tal van veranderingen te vinden door de gehele map, zodat de map beter aansluit op de huidige mogelijkheden van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.Overige game-updates bestaan onder andere uit:• Aanpassingen aan het mechanisme voor breekbare oppervlakken• Veranderingen in de spawnlocaties voor drones van aanvallers• Vernieuwde spelershub• Aanpassingen voor Lesion en Twitch • Toevoeging van Lara Croft Ash Elite set op 15 februari De testserver voor Operation Void Edge gaat live op maandag 17 februari (exclusief op Windows PC). Op de testserver van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege testen spelers alvast de nieuwe gameplayveranderingen en -verbeteringen van het aankomende seizoen. Omdat het een testserver is, is een consistente gameplayervaring niet gegarandeerd. Spelers worden aangemoedigd eventuele problemen die ze tegenkomen op de testserver met Ubisoft te delen op het R6 Fix-platform via r6fix.ubi.com.
0x Overtref de kracht van de goden in Warriors Orochi 4 Ultimate, vanaf nu verkrijgbaar16/02 14u45 - EvilGamerz: Vanaf nu lanceren KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Omega Force hun spectaculaire 1-vs-1.000 actie-game WARRIORS OROCHI 4 Ultimate voor het PlayStation 4 -computerentertainmentsysteem, de Nintendo Switch™, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, en digitaal voor Windows-pc via Steam. Deze nieuwe game is verkrijgbaar als opzichzelfstaande titel voor spelers die WARRIORS OROCHI 4 nog niet kennen, of als een speciaal Upgrade Pack voor bezitters van de vorige game. In het nieuwste deel van KOEI TECMO’s dynamische crossover-serie komen personages uit DYNASTY WARRIORS en SAMURAI WARRIORS samen met goden uit de oudheid voor spectaculaire gevechten tegen enorme hordes vijanden. Ondertussen gaan onze helden op zoek naar de reden waarom ze zijn verenigd in deze mysterieuze nieuwe wereld, waarin ze het moeten opnemen tegen het kwaadaardige leger van Odin. Daarvoor krijgt de Ultimate-cast versterking van all-star-personages en favoriete figuren uit eerdere KOEI TECMO-games, zoals Ryu Hayabusa en Joan of Arc, waarmee het aantal speelbare personages uit WARRIORS OROCHI 4 van het toch al aanzienlijke 170 nog eens wordt uitgebreid naar maar liefst 177 strijders. Daarnaast biedt WARRIORS OROCHI 4 Ultimate toegang tot de gloednieuwe Infinity-mode. Hierin kunnen gamers met een team van drie spelers zich wagen aan The Trials of Zeus, die ze uitdaagt om 12 torens te voltooien die elk een teken van de dierenriem vertegenwoordigen. Door deze beproevingen te voltooien verdienen spelers ervaringspunten, nieuwe personages en steeds sterkere wapens – maar uiteraard bevinden zich op de hogere etages van de torens ook steeds sterkere vijanden. Ook nieuw in WARRIORS OROCHI 4 Ultimate: de krachtige Sacred Treasures zijn nu uitwisselbaar tussen verschillende strijders, er zijn aanvullende zijverhalen toegevoegd om de motieven van bepaalde personages te verduidelijken, en er zijn twee nieuwe eindes – waarbij Perseus nu de sleutel bezit voor toegang tot het werkelijke einde van deze spectaculaire saga. Als bonus worden spelers die WARRIORS OROCHI 4 Ultimate aanschaffen, op welk systeem ook, beloond met een gratis, downloadbaar Ryu Hayabusa-kostuum. WARRIORS OROCHI 4 Ultimate is nu verkrijgbaar met diverse ‘early purchase’-bonussen voor elke versie van de game.

Statistieken

Artikels:
30786
Gelezen:
33405
Aantal lezers nu:
58


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven