zondag 9 december 2018, week 49


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u15
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
09/12 21u00  Stranger Things 3: The Game aangekondigd Stranger Things 3: The Game is aangekondigd op de Game Awards. Het gaat om een beat-em-up game met lichte puzzelelementen gebaseerd op de welbekende Netflix-serie. Het spel komt uit met cross-play voor de Xbox One, Switch en PC. Of de PS4-versie ook cross-play zal hebben is nog niet duidelijk. Een releasedatum voor het spel is nog niet genoemd.
09/12 21u00  Fallout 76 update uitgesteld op console Bethesda heeft aangekondigd dat update 1.0.2.0 uitgesteld is voor de console. Het gaat om de update voor Fallout 76 die gepland stond voor 11 december maar nu pas op 13 december zal verschijnen. Volgens Bethesda heeft men meer tijd nodig om de update te testen op de Xbox One en PlayStation 4. De update zal onder andere de performance en stabiliteit verder verbeteren. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht bij het craften, bij het bouwen van je C.A.M.P. en bij workshops. Ook de balans is verder verbeterd. Zo is de damage van automatisch weapons verhoogd met 20% en is de Scorchbeast Queen damage wat verlaagd. De XP-rewards voor high-level creatures is daarnaast verlaagd.
09/12 21u00  Eerste gameplay voor PS4-exclusive Falcon Age Outerloop Games heeft een eerste gameplay video uitgebracht van de game Falcon Age. Het spel werd in augustus al aangekondigd en is een first person singleplayer action adventure game voor de PS4. De game heeft onder andere ondersteuning voor PlayStation VR en komt volgend jaar uit voor de genoemde console.
07/12 14u00  Farming Simulator 19 verkoopt wereldwijd één miljoen exemplaren in slechts 10 dagen Farming Simulator 19, ontwikkeld door GIANTS Software, heeft zijn status als videogame-fenomeen opnieuw bevestigd door wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren te verkopen, in digitale en fysieke vorm, slechts 10 dagen na de release van het spel. Ondanks een releaseperiode die wordt gedeeld met meerdere blockbuster-releases heeft Farming Simulator de top van de lijst bereikt in de VS, VK, Frankrijk, Duitsland en meer. Met de toenemende kwaliteit van de game, grafische vernieuwingen, nieuwe gameplaymogelijkheden en de toevoeging van John Deere aan het rijtje voertuigen, heeft de franchise nieuwe hoogten bereikt om de meest complete landbouwervaring ooit naar oude en nieuwe fans te brengen. “Het is ongelooflijk om de impact van het harde werk van het team te zien. Farming Simulator 19 biedt zoveel nieuwe kansen en onze spelers zijn enthousiast. Nooit eerder heeft een Farming Simulator-spel zo snel dit punt bereikt en we zijn trots en blij dat er zoveel spelers meedoen aan deze geweldige reis”, zegt Christian Amman, CEO van GIANTS Software. “We zijn extreem trots om GIANTS Software te ondersteunen bij de ontwikkeling van de Farming Simulator-franchise. Farming Simulator 19 is eenvoudigweg uitzonderlijk en de verkoop komt daarmee overeen. Giants heeft opnieuw het ongelooflijke talent van de studio getoond om nog meer spelers te bereiken. Dit bevestigt ook de knowhow van de teams bij Focus Home Interactive om franchises naar een nieuw en groter publiek te brengen, waardoor het fantastische werk van de studio voor elk nieuw spel wordt versterkt”, aldus John Bert, COO van Focus Home Interactive.
07/12 14u00  Nieuw artikel: Just Cause 4 Lees meer >
07/12 11u15  Mortal Kombat 11 aangekondigd Warner Bros. Interactive Entertainment presenteert vandaag Mortal Kombat 11, de nieuwste game van de bekroonde franchise. De officiële Mortal Kombat 11 aankondigingstrailer geeft een voorproefje van een episch, weergaloos verhaal met een originele muziektrack die in samenwerking met rapper 21 Savage is ontwikkeld. 21 Savage heeft meerdere platina uitgaven op zijn naam staan. Mortal Kombat 11 is ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en komt uit op 23 april 2019 voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One-serie inclusief Xbox One X, Nintendo Switch en digitaal op PC.Het nummer van 21 Savage dat in de trailer te horen is, heet “Immortal” en wordt vergezeld met scènes van een epische strijd tussen twee iconische figuren: Dark Raiden en Scorpion. Bovendien wordt een nieuw karakter geïntroduceerd die een centrale rol speelt in het verhaal van Mortal Kombat 11.Mortal Kombat 11 verdiept en personaliseert de ervaring zoals nooit tevoren, met een geheel nieuw Custom Character Variation-systeem waarmee spelers de creatieve controle hebben over het bouwen van aangepaste versies van de personagelijst. Daarnaast introduceert het spel ook een nieuw filmisch verhaal dat voortborduurt op de epische saga dat inmiddels zijn 25e jaar ingaat. “Door spelers meer creatieve controle te geven, laat Mortal Kombat 11 zien waarom deze iconische franchise na meer dan 25 jaar zo sterk is en steeds relevanter wordt,” zegt David Haddad, president van Warner Bros. Interactive Entertainment. “Deze game laat het buitengewone talent van NetherRealm Studios zien wat betreft innovatie en het ontwikkelen van epische ervaringen voor onze Mortal Kombat fans én nieuwe spelers.” “Het is fantastisch om eindelijk Mortal Kombat 11 te kunnen aankondigen en om te laten zien waar het team aan heeft gewerkt,” zegt Ed Boon, creatief directeur van NetherRealm Studios. “Ons Custom Character Variation-systeem schept oneindige mogelijkheden waarmee spelers hun favoriete vechters kunnen personaliseren. We kunnen niet wachten tot het januari is zodat we meer van de game kunnen laten zien.”Vanaf 7 december kunnen preorders voor de Mortal Kombat 11 standaardeditie worden geplaatst voor € 69,99. De Mortal Kombat 11 Premium Edition kan ook al worden gepreorderd voor € 99,99. Deze wordt geleverd met de standaard-game en de Kombat Pack. Alle preorders ontvangen het in-game, speelbare personage ‘Shao Kahn’. Degenen die preorders plaatsen voor PlayStation 4 en Xbox One, krijgen bij bepaalde winkels toegang tot de beta, die in maart voor die platforms beschikbaar komen.
07/12 09u45  Far Cry New Dawn verkrijgbaar vanaf 15 februari 2019 Vannacht tijdens de Video Game Awards is Far Cry New Dawn onthuld. Far Cry New Dawn, het vervolg op Far Cry 5, speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en is vanaf 15 februari 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Far Cry New Dawn is nu te pre-orderen, onder meer in de Ubisoft Store, voor een adviesprijs van € 44,99. Zeventien jaar na een wereldwijde nucleaire ramp, belandt de speler in een bijna onherkenbaar en verwilderd maar prachtig Hope County, Montana. Na de chaos begon het normale leven hier stilaan terug te keren, tot de overlevenden te maken kregen met een nieuw kwaad: The Twins, Mickey en Lou, leiders van de genadeloze Highwaymen bende. Deze tweelingzussen zijn opgegroeid zonder wetten of regels en zijn vastberaden om de overlevenden te beroven van al hun bezittingen. Aan spelers de taak om daar een stokje voor te steken. Spelers bereiden de strijd tegen The Twins voor in thuisbasis Prosperity. Hier starten spelers, samen met de overlevenden, een eigen community, maken ze wapens en voertuigen en trainen ze hun Guns for Hire, onder wie een aantal bekende gezichten. Deze thuisbasis wordt gedurende de game verder uitgebouwd en biedt zo meer mogelijkheden om krachtigere wapens en uitrusting te maken. De thuisbasis is eveneens het startpunt voor Expeditions. Deze avonturen spelen zich af op uiteenlopende, memorabele locaties in de Verenigde Staten. Daar is het aan spelers om waardevolle materialen veilig te stellen en zo snel mogelijk weer weg te glippen, terug naar Hope County. Far Cry New Dawn wordt ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev en Ubisoft Bucharest. Dit stand-alone vervolg op Far Cry 5 brengt voor het eerst een post-apocalyptische setting naar de Far Cry-serie. Spelers verzamelen een divers gezelschap Guns en Fangs for Hire of nodigen een vriend uit om hen te helpen in coöp en beleven zo de wildste Far Cry-avonturen tot nu toe.
07/12 09u15  MONOPOLY Fortnite Edition is nu verkrijgbaar In samenwerking met Epic Games ontwikkelt Hasbro een range van speelgoeditems en spellen gebaseerd op Fortnite, de populaire shootergame. De eerste release in deze lijn is MONOPOLY Fortnite, waarbij het speelbord van het iconische vastgoedspel een waar slagveld wordt.Monopoly FortniteDeze exclusieve, Engelstalige, editie van Monopoly is ontstaan in nauwe samenwerking met Epic Games en is geïnspireerd op de populaire Fortnite videogame. Geen Kalverstraat, maar Title Towers. Algemeen Fonds en Kans zijn vervangen door Trap- en Chest cards. En in dit spel gaat het er niet om hoeveel je bezit, maar of je blijft leven. Daarom moeten spelers in plaats van geld, health points verzamelen. In Monopoly Fortnite claimen 2 tot 7 spelers de welbekende Fortnite locaties, bestrijden ze hun tegenstanders en is het de bedoeling dat je de Storm overleeft. Ben jij Skull Trooper, of Omega? Er zijn maar liefst 27 Fortnite outfits om mee te spelen. Dan is het tijd voor de strijd! Spelers kunnen health packs verzamelen, muren bouwen en hun tegenstanders schade toe brengen. Elke keer als spelers langs Start gaan, laten ze de Storm vrij! Maak dat je weg komt, want anders verlies je health points. De laatste die overeind blijft, wint Victory Royale!
07/12 08u15  Boxshot van nieuwe Far Cry onthuld Het nieuwe boxshot van Far Cry New Dawn is onthuld. Het spel komt begin volgend jaar uit voor diverse platformen en vormt een directe sequel op Far Cry 5, welke eerder dit jaar uit kwam.
07/12 08u00  RAGE 2 krijgt releasedatum De releasedatum voor RAGE 2 is bekend gemaakt. Het spel zal namelijk op 14 mei 2019 uit gaan komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. In de post-apocalyptische wereld van RAGE zul je moeten overleven. Het betreft een first person shooter waarin de meest bizarre vijanden je het moeilijk zullen maken. Het spel wordt door ID Software en Avalanche Studios ontwikkeld. ID Software was ook al verantwoordelijk voor het eerste deel, welke destijds ook nog door John Carmack werd mee-ontwikkeld. Hij heeft ID Software inmiddels verlaten.
07/12 08u00  Trailer van Anthem verschenen Op de Game Awards is een nieuwe trailer uitgekomen van Anthem. Het spel verschijnt begin volgend jaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en belooft een topper te worden. Bioware werkt momenteel aan het spel.
07/12 08u00  Nieuwe Dragon Age officieel aangekondigd Bioware werkt momenteel hard aan de game Anthem. Echter staat er nog een game gepland bij de ontwikkelaar. Het gaat namelijk een nieuwe Dragon Age game. Inmiddels is een eerste teaser van het spel op de Game Awards verschenen:
07/12 08u00  SEGA Mega Drive Classics nu verkrijgbaar op Switch SEGA Europe Ltd. is verheugd om aan te kondigen dat SEGA Mega Drive Classics nu zowel fysiek als digitaal beschikbaar is op de Nintendo Switch.Retro-fans kunnen nu meer dan 50 favorieten van alle genres opnieuw bezoeken: arcade action, shooteres, beat’m ups, puzzels en andere verbogen pareltjes, allemaal binnen handbereik voor thuis of onderweg. Voor elke spelers is er een klassieke titel om van te genieten met gemoderniseerde functies zoals online multiplayer, achievements, mirror modes, lokale co-op modus, rewind en save states.
06/12 17u15  Teaser: De eindejaarsactie komt er weer aan en dit kun je winnen! Evilgamerz is weer druk bezig met de eindejaarsactie. De tijd dus om iedereen weer blij te maken met vette games om daarmee het jaar goed te beginnen! Daarvoor hebben we met onze uitgevers weer vette prijzen binnen weten te halen die we mogen weggeven aan onze leden. De eindejaarsactie begint binnenkort, maar we willen jullie alvast een kleine blik laten werpen op hetgeen je onder andere kunt winnen!
06/12 17u00  World of Warships duikt binnenkort de gesloten beta in op de PlayStation 4 en Xbox One Alle handen aan deck! World of Warships: Legends gaat op 21 december de gesloten bèta fase in op de PlayStation 4 en Xbox One. Kapiteins kunnen zich alvast registreren voor de test en krijgen als dank, voor hun hulp tijdens de test, speciale content bij de lancering.De introductie van combat missies zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden om speciale items en bonussen vrij te spelen. Spelers kunnen dagelijkse of wekelijkse opdrachten uitvoeren om schepen tot zinken te brengen, XP te spekken en vijanden onder vuur te zetten. Dankzij de toevoeging van voicechat kun je gezellig samen met vrienden missies te volbrengen.Naast de nieuwe content is ook de userinterface verfijnt en aangepast voor de console spelers; dankzij de feedback die alfa testers hebben gegeven. De in-game interface is versimpeld voor een toegankelijkere ervaring en zo zijn er ook andere zaken aangepast om de gevechten soepeler te laten verlopen. Op visueel vlak zijn er verbeteringen aan het water, rook effecten, model schepen uitgevoerd zodat het nog mooier van het beeldscherm afspat.Spelers kunnen zich alvast op de site wowslegends.com opgeven voor de aankomende gesloten bèta weekenden voor World of Warships: Legends en krijgen daarmee leuke in-game beloningen bij de lancering in 2019. De eerste gesloten bèta gaat al op 21 december van start.World of Warships: Legends is compleet opnieuw opgebouwd zodat het zijn volle potentie op de consoles kan gaan bereiken. Gloednieuwe userinterface, intuïtieve gameplay en exclusieve content maakt dit binnenkort een geweldige ervaring voor op de PlayStation 4 en Xbox One wordt.
Laatste update: vandaag om 21u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
06/12 16u30  Word de Tomb Raider met de gratis trial van Shadow of the Tomb RaiderSquare Enix presenteert met trots de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Deze is nu verkrijgbaar op de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc/Steam. Ervaar het begin van het bepalende avontuur van Lara Croft in de gratis trial van Shadow of the Tomb Raider. Reis met Lara naar Cozumel in Mexico tijdens het Dag van de Doden-feest en haast je samen met haar trouwe vriend Jonah om eerder dan Trinity een verborgen tombe te vinden.Dompel jezelf onder in Lara’s nieuwste avontuur en ontdek waarom de pers dit een spectaculaire conclusie van Lara Crofts oorsprongsverhaal noemt. Spelers die na het voltooien van de trial Shadow of the Tomb Raider aanschaffen, spelen meteen verder vanaf het punt dat ze bereikten, met behoud van al hun vorderingen en vrijgespeelde content.Stap in de grootste, levendigste wereld ooit gemaakt in een Tomb Raider-game, met meer tombes, puzzels en zijmissies dan ooit. Stop de Maya-apocalyps en word de Tomb Raider die Lara voorbestemd was te worden.Shadow of the Tomb Raider is ontwikkeld door een team ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics. De game is nu verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc/Steam.
06/12 16u30  Jagged Alliance: Rage! nu beschikbaar voor PC en consoles“Stille nacht … sniper schot … geen alarm, alles kalm. Nog vier stappen en het einde van je beurt…” Met dit nieuwe kerstliedje van Jagged Alliance: Rage! brengen we dit jaar een tactische jungleoorlog naar de feestdagen. Vanaf vandaag kunnen gamers op pc, PlayStation®4 en de Xbox One familie, inclusief de Xbox One X, de levens van hun geliefde Jagged Alliance personages hervatten in een gloednieuw avontuur dat zich 20 jaar na de originele game afspeelt. Ivan Dolvich, Helmut “Grunty” Grunther, Charlene “Raven” Higgins, en meer van de oude Jagged Alliance-crew, zijn uit hun pensioen gehaald om een jungle vol met bandieten, die absoluut kool van de kerstman krijgen, op te ruimen. Ze wringen zich in allerlei bochten voor de campagne. Jagged Alliance: Rage! is een spin-off vol met bizarre personages, explosieve vuurgevechten, tactische stealth en zelfs experimentele drugs-krachten, die zowel solo als online co-op te spelen is. De SRP voor de pc-versie is €19,99 en de console-edities hebben een SRP van €29,99. Jagged Alliance: Rage! wordt uitgegeven door HandyGames, familielid van het THQ Nordic-netwerk. HandyGames treedt op als een onafhankelijke uitgever, met de nadruk op kleine en middelgrote projecten of 3rd-party indie games. Jagged Alliance is terug – Met een nieuw kijk op turn-based tactieken, avontuurlijke elementen en de welbekende eigenzinnige huursoldaten! Deze spin-off speelt 20 jaar na de eerste Jagged Alliance af. Maak een roadtrip door de jungle hel om je geest en lichaam tot het uiterste te testen! Sta samen met een paar bondgenoten tegenover een heel eiland geregeerd door de leider van een drugskartel en zijn gekke leger. Kenmerken: -        2 spelers online co-op modus -        Turn-based tactische gameplay gemengd met avontuurlijke elementen -        Kies uit een verscheidenheid aan tactieken, variërend van stealth tot brute kracht -        Sterke karakterpersoonlijkheden met eigen vaardigheden, verlangens en persoonlijke conflicten -        Rage skills: unieke karaktereigenschappen die krachtiger worden in de loop van het gevecht -        Machtige commandanten coördineren vijandige troepen op het slagveld -        Kom oog in oog te staan met angstaanjagende experimentele drugs en gebruik ze om je vijanden te manipuleren.
06/12 07u00  The Crew 2 Demolition Derby nu gratis beschikbaarDemolition Derby, de tweede grote gratis update voor The Crew 2, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Naast een nieuwe discipline, wordt ook de langverwachte multiplayermodus geïntroduceerd. Demolition DerbyIn de nieuwe Demolition Derby-discipline strijden spelers in twee gloednieuwe arena’s om een plek in de top drie door binnen een bepaalde tijd de hoogste score te behalen. In de Bonneville Salt Flat-arena rijden spelers vol op tegenstanders in terwijl ze moeten voorkomen zelf een prooi te worden van andere racers of obstakels. Op het nieuwe circuit in het hartje van de vliegtuigbegraafplaats in Tucson is het aan spelers om hun tegenstanders compleet van het parcours te beuken. Ook worden er vier nieuwe Demolition Derby-auto’s geïntroduceerd, die bovendien ook buiten deze modus gebruikt kunnen worden en volledig verwoestbaar zijn. MultiplayermodusDe gratis update brengt tevens de langverwachte multiplayermodus naar The Crew 2. Coureurs nemen het op tegen maximaal 7 andere spelers in een variëteit aan disciplines en met een constant evoluerende selectie events verdeeld over de gehele map van de Verenigde Staten. De PvP leagues zijn ideaal voor spelers die willen laten zien dat zij de allerbeste zijn, uiteraard met daarbij passende beloningen. Alsof dat nog niet genoeg nieuwe, gratis content is, worden er ook nog meerdere exclusieve Drift-, Alpha Grand Prix- en Rally Cross-uitdagingen, extra vaardigheden en in-game-activiteiten aan The Crew 2 toegevoegd. Als onderdeel van de maandelijkse nieuwe voertuigen, zijn daarnaast de Audi RS3 LMS - 2017 en de Aeroboat - VS12 - 2018 inmiddels voor alle spelers toegankelijk. De release van Demolition Derby is, na de release van de eerste grote gratis update Gator Rush, de volgende stap in het post-launch plan van The Crew 2. Het ontwikkelteam is vastberaden om in de komende maanden regelmatig nieuwe content te blijven introduceren.
06/12 07u00  Twintig minuten aan gameplay Resident Evil 2 RemakeVolgende maand komt de Resident Evil 2 Remake. In een nieuwe video zien we maarliefst 20 minuten aan gameplay voor het spel. De game komt uit voor de Xbox One en PlayStation 4 en ondersteunt onder andere 4K en draait met een framerate van 60 fps op de Xbox One X en PS4 Pro.
06/12 06u45  Tony Hawk brengt volgende week nieuwe game uitDe nieuwe Tony Hawk game gaat volgende week lanceren. Tony Hawk's Skate Jame bevat een career mode samen met street, vert en park disciplines. Het spel is ontwikkeld door Maplemedia, dat eerder Skateboard Party en Snowboard Party games uitbracht. De laatste game van Tony Hawk, Tony Hawk's Pro Skater 5 faalde hard en scoorde erg lage cijfers. Het is dan ook zaak voor de skater om nu wat beters op de planken te leggen. Ditmaal gaat het echter om een mobiele game voor Android en iOS. De game is free-to-play en zal microtransacties met zich meebrengen.
06/12 06u45  Quake Champions December Update brengt 100-tier Battle Pass, CTF Modus en meer!Enkele van de grootste veranderingen ooit komen in december naar Quake Champions, waaronder een spannende nieuwe manier om voortgang te boeken en exclusieve beloningen te verdienen; een nieuw systeem om Champion-specifieke uitrustingen te verdienen; de komst van de langverwachte Capture The Flag (CTF) modus; een nieuwe map en tonnen bijkomende updates en verbeteringen. Battle PassDe community heeft gevraagd om veranderingen door te voeren op vlak van voortgang en beloningen en in de December Update zitten die erin. Spelers zullen een totaal nieuw systeem vinden om te stijgen in level en voor het krijgen van gratis en premium beloningen, met nóg meer cosmetics en daarbovenop een duidelijk beeld van wat nog behaald kan worden. Het nieuwe systeem wijst spelers gratis de weg naar beloningen maar biedt hen ook de mogelijkheid om te kiezen voor de premium ‘Battle Pass’ die nog meer, exclusieve items vrijspeelt. Spelers verdienen beloningen door te stijgen in level tijdens een seizoen in de Arenas. Meer gedetailleerd: • Hoe meer je speelt, hoe meer beloningen je verdient – ‘frag’ samen met vrienden, stijg in level en krijg bergen vette loot!• Zowel gratis als Battle Pass spelers kunnen skins, shaders, vanities, iconen, naamplaatjes, valuta en loot boxes verdienen; Battle Pass spelers kunnen meer beloningen verdienen en de meeste voorwerpen in de betalende versie zijn volledig nieuw voor het spel.• Elk seizoen bevat een 100-tier ladder, boordevol beloningen• Battle Pass spelers genieten meteen van een extra in-game bonusvoorwerp• Dagelijkse en wekelijkse Challenges zijn in zowel de Battle Pass als de gratis versie aanwezig, maar de Battle Pass bevat wekelijks extra Challenges om meer credit en beloningen te verdienen.De Quake Champions Battle Pass is beschikbaar voor 1,000 Platinum. De toevoeging van de Battle Pass brengt ook bijkomende veranderingen teweeg aan de economie, waaronder het verdwijnen van de Backpacks en Chests, een versterking van de valuta en meer. Alle details omtrent wat er juist verandert en welk effect dit heeft op de spelers, kan je lezen op de online FAQ via volgende link. Champion VooruitgangNaast het doorlopen van de Battle Pass om beloningen te verdienen, kunnen spelers specifieke Champions doen stijgen in level door het voltooien van een resem aan Challenges in het spel. Het volbrengen van Wekelijkse Challenges en het boeken van progressie doorheen de Battle Pass levert de spelers ‘Shards’ op, een valuta die gebruikt kan worden om voorwerpen vrij te spelen die uniek zijn voor elke Champion. Dit systeem laat spelers toe om nog meer beloningen te verdienen en – belangrijker nog – om de Champion te kiezen waarop hun beloningen van toepassing zijn. Capture the Flag en Nieuwe CTF MapCapture the Flag is terug! De community heeft er lang om gevraagd en nu komt de klassieke FPS-modus terug met alle kenmerkende Quake intensiteit. Om je op weg te helpen, zit er een nieuwe map ‘Citadel’ in de update, die speciaal ontworpen is voor CTF. Quake fans met een scherp oog merken misschien op dat voor de map ‘Citadel’ inspiratie werd gehaald uit Quake Live’s ‘Stone Keep’. Maak je klaar om samen te werken en gebruik alle middelen die nodig zijn om je vlag stevig geplant te houden.
06/12 06u45  Assassin’s Creed Odyssey – December Monthly UpdateIn december komt er weer een berg aan nieuwe content naar Assassin’s Creed Odyssey. Hieronder alle reeds verschenen en nog te verwachten content op een rijtje.HUNTED, THE FIRST EPISODE OF THE DLC: LEGACY OF THE FIRST BLADE IS OUTThe first episode Hunted of the first DLC: Legacy of the First Blade was released yesterday on December 4. To have access to the first episode, players must have completed the Naxos’ questline in Episode 7 of the main story of the game and reached character level 28 or above. THIRD EPISODE OF THE LOST TALES OF GREECEThe third episode of the free content The Lost Tales of Greece, called “The Image of Faith” will be available in December. To get started, players need to make sure they are on at least Episode 5, and in the region of Elis. The first quest is called “The Measure of a Man”, and we recommend that your minimum Level is 35.COMMUNITY PHOTOMODE CONTESTFollowing our recent add of tons of new feature to our photo mode in update 1.0.7, we decided to launch on December 10 our first Community Photo Mode Contest. To participate you have to: - Connect to your Ubisoft account on Assassin's Creed dot com ;- Pick a photo from your personal gallery ;- Submit it in the photo mode contest tab.NEW ITEMS - You will be able to play with the Gang Member Crew from Assassin’s Creed Syndicate. - Addition of the Celestial Pack that includes a new gear set, a ghostly mount and a new deadly weapon. As always, this pack will be available in the store and at the Oikos of the Olympians at the same time. NEW FEATURES- Available from level 50, players will now have access to the Mastery level new menu. It allows player to spend ability points on a wide variety of statistical rewards to buff their Hunter, Warrior, and Assassin stats and abilities.- New Weekly Contracts with more diverse objectives.- New Fast Travels pointsAC REBELLIONThe Odyssey event is still available on Assassin’s Creed Rebellion, a free-to-play strategy RPG mobile game from the Assassin’s Creed universe. In this event, Kassandra & Alexios are joining a full roster of legendary characters.
06/12 06u45  Ubisoft onthult teaser voor nieuwe Far CryUbisoft heeft tijdens de Video Game Awards een nieuwe Far Cry game aangekondigd. Details omtrent het nieuwe spel, dat Far Cry 5 moet opvolgen, zijn nog niet onthuld. Enkel een nieuwe teaser is uitgebracht:
05/12 14u30  Battlefield V Tides of War Chapter 1: Overture is nu liveBattlefield V’s ambitieuze post-launch avontuur, Tides of War, is officieel van start gegaan met de release van Chapter 1: Overture. De update is nu live op PC, PS4 en Xbox One. Deze eerste contentrelease levert een nieuwe Battlefield-ervaring af, gevuld met gameplay die in het teken staat van tanks. Ga aan de slag met een spectaculaire nieuwe War Story, de nieuwe multiplayer map Panzerstorm, de customization van voertuigen en meer. Alle post-launch Tides of War content voor Battlefield V is gratis voor alle spelers.Op 14 november werd Battlefield V de eerste game die gebruik maakt van DXR ray tracing. Sindsdien hebben EA en DICE nauw samengewerkt met NVIDIA om DXR Ray Tracing zo snel mogelijk te optimaliseren in de game. Hierbij is de performance verbeterd met maar liefst 50%. GeForce RTX 2080 Ti-gamers zijn nu in staat in om 60+ FPS te behalen op een 1440p resolution mét DXR Raytraced Reflections op Medium-kwaliteit. GeForce RTX 2070-gamers kunnen hiervan genieten met een resolutie van 1080p. Bekijk NVIDIA’s video op GeForce.com om meer te weten te komen over de DXR performance verbeteringen in Battlefield V.Nieuwe War Story: The Last TigerDe nieuwste War Story in Battlefield V laat de speler één van de meest gevreesde tanks uit de Tweede Wereldoorlog besturen: de Tiger I. Stap in de schoenen van een Duitse commandant die zijn troepen leidt, terwijl de Twelfth US Army Group druk zet op de Duitse grens. Vergelijkbaar met alle War Stories in de game wordt hier een verhaal verteld vanuit onverwachte hoek. Denk aan een combinatie van Das Boot en Black Hawk Down om een beeld te krijgen van de toon en actie die DICE in deze War Story neerzet.Nieuwe map: PanzerstormDeze splinternieuwe map is een arena die zich focust op tanks. Spelers rollen over heuvels, kuilen en verhoogde wegen met de ongekende kracht van deze bepantserde voertuigen en laten een pad van vernietiging achter op het platteland. De map neemt de spelers mee naar de plek waar de Duitse, mechanische oorlogsmachines België binnentraden, maar daar stuitten zij op de verdediging van de geallieerden.Practice RangeDICE introduceert de langverwachte Practice Range in Overture. Hier kunnen spelers verschillende wapens en voertuigen leren kennen, inclusief de basiswapens van iedere class, maar ook kunnen zij ‘bombing runs’ uitvoeren met hun favoriete vliegtuigen.
05/12 13u30  Ontwikkeling Unreal Tournament on-holdEpic Games heeft besloten om de ontwikkeling van de nieuwe Unreal Tournament game on-hold te zetten. Het werk aan de game werd al in september van dit jaar gestaakt daar waar het ontwikkelteam nu de aandacht vooral besteedt aan Fortnite. Daarnaast werkt Epic Games aan een nieuwe online store om de concurrentie aan te gaan met Steam. De laatste update omtrent een Unreal Tournament was in 2017.
05/12 13u15  Prijsvraag: Win 5x The Elder Scrolls: Online Doom Wolf mountIn samenwerking met Bethesda mogen we weer een vette prijs weggeven. We mogen namelijk 5 keys uitdelen van The Elder Scrolls: Online Doom Wolf mount voor de PC. In The Elder Scrolls Online kun je terug keren naar Morrowind en dit weekend kun je dat zelfs geheel gratis doen. Wat je moet doen om deze mount te winnen? Geef simpelweg aan via onderstaand formulier dat je wilt winnen. Log dus snel in op onze website en doe mee!
05/12 10u00  Famitsu beoordeelt Just Cause 4 en Battlefield VHet Japanse Famitsu heeft diverse games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met games, waaronder Battlefield V en Just Cause 4.Judge Eyes: Shinigami no Yuigon (Project Judge) (PS4, Sega): 9 / 10 / 9 / 9 - (37/40)Just Cause 4 (PS4/Xbox One, Square Enix): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)God Eater 3 (PS4, Bandai Namco): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Thronebreaker: The Witcher Tales (PS4/Xbox One, CD Projekt Red): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Battlefield V (PS4/Xbox One, EA): 8 / 9 / 8 / 9 - (34/40)Daedalus: The Awakening of Golden Jazz (PS4/Switch, Arc System Works): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Destruction (Switch, Cosen): 7 / 6 / 6 / 6 - (25/40)Peach Ball: Senran Kagura (Switch, Marvelous): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Fight of Gods (Switch, PQube): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
05/12 10u00  NES-klassiekers aangekondigd voor Nintendo Switch OnlineNintendo heeft bekend gemaakt dat er enkele spelklassiekers voor het Nintendo Switch Online netwerk zullen gaan komen. Het gaat om onderstaande titels die op 12 december uit zullen gaan komen.- Adventures of Lolo- Ninja Gaiden- Wario's Woods
05/12 09u45  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Wind Bastion nu beschikbaarHet vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3, Operation Wind Bastion, gaat nu van start op PlayStation 4, Xbox One en PC. Operation Wind Bastion speelt zich af in Marokko en voegt een nieuwe map, Fortress, en twee gloednieuwe Operators, Nomad en Kaid, toe aan de game. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten.Operators Nomad en Kaid zijn nu beschikbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Overige spelers spelen deze Operators vanaf 11 december vrij met Renown of R6 Credits. Daarnaast genieten alle spelers vanaf vandaag van een nieuwe map genaamd Fortress en een herontworpen in-game shop. Operation Wind Bastion introduceert daarnaast speciale uniformen en headgear van 11 Pro League Teams. Spelers die deze items aanschaffen, steunen daarmee de desbetreffende teams. Tot slot worden er meerdere gameplayverbeteringen doorgevoerd.
05/12 09u45  Gear.Club Unlimited 2 nu beschikbaar voor Nintendo SwitchGear.Club Unlimited 2 is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. In het langverwachte vervolg op de eerste succesvolle simcade racing game voor Nintendo Switch racen spelers onder verschillende omstandigheden naar de finishlijn. Gear.Club Unlimited 2 kent 250 races, waaronder kampioenschappen, missies en uitdagingen verspreid over bijna 3000 kilometer aan asfalt, natuur, woestijn en kustlijn.Een race winnen begint in de garage, waar spelers hun voertuigen kunnen aanpassen en personaliseren dankzij de zeven verschillende workshops. Beslissingen die je neemt in de garage hebben grote invloed op het gedrag van de auto’s en zijn daarom cruciaal in het winnen van races. Om de gehele race-ervaring af te maken is het ook mogelijk om iedere auto een unieke persoonlijkheid te geven met behulp van de kleuren en stickers.Om de allerbeste te worden in Gear.Club Unlimited 2 kun je jouw eigen Club oprichten en deze samen met je vrienden beheren. Je bent vrij om nieuwe coureurs te werven en het op te nemen tegen rivaliserende Clubs van over de hele wereld. Alleen de allerbeste coureurs krijgen de topplekken op het podium, wat recht geeft op exclusieve en speciale content.Gear.Club Unlimited 2 is ontwikkeld door Eden Games en wordt in de Benelux uitgegeven door Mindscape. De game is vanaf vandaag exclusief beschikbaar voor de Nintendo Switch.
05/12 09u45  Command & Conquer: Rivals is nu wereldwijd beschikbaarBevelhebbers, de oorlog om tiberium is begonnen! Vandaag heeft Electronic Arts Inc. wereldwijd Command & Conquer: Rivals uitgebracht: een dynamisch, real-time actiestrategiespel (RTS) voor Android- en iOS-apparaten. Command & Conquer: Rivals, dat van begin af aan specifiek voor mobiele platformen is gemaakt, biedt innovatieve player versus player (PVP)-gameplay, inclusief een intuïtieve besturing waarmee spelers hun inspanningen kunnen concentreren op strategie en techniek tijdens intense 1v1-gevechten.“De laatste paar maanden hebben we de wereld meer over Command & Conquer laten praten, en dat was echt geweldig om te zien', aldus Michael Martinez, General Manager van Redwood Studios. “We hebben Rivals elke dag met onze community gespeeld, en we hebben er samen voor gezorgd dat het spel zo leuk en gebalanceerd mogelijk is. Ons doel was om iets nieuws te brengen voor mobiele spelers die RTS-games spelen: iets waarmee ze volledige controle krijgen over elke actie en waarmee hun competitieve techniek goed uit de verf komt.”In Command & Conquer: Rivals moeten spelers hun factie naar de overwinning leiden en kiezen uit twee facties: het hi-tech Global Defense Initiative (GDI) of de dynamischere Brotherhood of Nod. De strijd woedt tussen de machtige kolonel Jackson en de populaire Kane. Geheel in de lijn van de iconische RTS-serie zijn planning en tactische uitvoering cruciaal om te winnen. Acties zijn snel en waanzinnig, en elke match vereist een unieke benadering waarbij spelers hun beste combinatie van infanterie, tanks, vliegtuigen en monstermachines moeten creëren om een tegenstander te verdedigen en te ontwijken.Competitie vormt het hart van dit spel met Rivals Champions, een exclusief in-game weekendevenement dat direct na de release beschikbaar is. In Rivals Champions kunnen spelers van alle niveaus meedoen aan een unieke matchmaking-pool met verschillende ranked klassen, en hoe beter een speler presteert, hoe groter de beloningen. Volgend jaar wordt het competitieve spelprogramma van EA uitgebreid met Command & Conquer: Rivals. Rivals Champions, dat is gemodelleerd naar het immens populaire FIFA Ultimate Team Champions in FIFA, is een unieke competitieve spelervaring waarin het ontwikkelingsteam samen met de community een esports-programma voor meerdere continenten start in 2019.
05/12 09u45  Stap de dansvloer op met Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in StarlightHet is eindelijk tijd om je dansschoenen af te stoffen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. Bust a move en herenig met je favoriete Persona 3 en Persona 5 personages in deze aantrekkelijke, mooie en stuiterende ritmegames. Pre-orders / Day One Edities van Persona 3: Dancing in Moonlight komen met het norse SEES-lid met een hart van goud, Shinjiro Aragaki*! Shinjiro komt met de final boss theme van Persona 3 – Battle Hymn of the Soul. Pre-orders / Day One Edities van Persona 5: Dancing in Starlight komen met je favoriete pannenkoekenliefhebber Goro Akechi! Akechi komt met het hartverscheurende persona awakening theme van Persona 5 – Will Power. Pre-orders van de Endless Night Collection komen met zowel Shinjiro als Akechi. Shinjiro en Akechi kunnen beiden worden gebruikt in P3D en P5D. Voor meer jazzy liedjes en speciale kostuums voor de cast van P3D en P5D is er downloadbare add-on content beschikbaar via verschillende Season Pass opties. Meer informatie en details over de prijs- en bundelopties is te vinden op de ATLUS-website. Club Velvet VIP-behandeling met de Persona Dancing: Endless Night Collection op PS4: Dans op al je favoriete Persona muziek met zowel Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight in een exclusief hardcover artbook pakket met character art van Shigenori Soejima. Bevat ook een digitale downloadcode voor Persona 4: Dancing All Night voor de PlayStation 4 – de enige manier om P4D op PS4 te krijgen! Persona 3: Dancing in Moonlight en Persona 5: Dancing in Starlight bevatten: Memorabele soundtrack– Keer terug naar de wereld van Persona 3 en Persona 5 en beleef de mooiste momenten opnieuw met de meest memorabele songs van Shoji Meguro, gecomponeerd door Ryota Kozuka, inclusief gloednieuwe remixes van ATOLS, Lotus Juice,  Taku Takahashik, Jazztronik en meer! In elke game kun je 25 populaire tracks vrijspelen. Dans!– Kies uit verschillende moeilijkheidsniveaus en dans mee met de leden van het SEES en de legendarische Phantom Thieves in een ritmegame-ervaring die je naar eigen smaak kunt aanpassen. Personages kunnen samen met hun partners de dansvloer veroveren en door goed te presteren de 'Fever'-stand activeren. Probeer het eens met verschillende combinaties van je favoriete personages! Engelse en Japanse stemmen– Dankzij de dual audio-opties kies je zelf of je favoriete personages Engels of Japans moeten spreken! Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse en Spaanse ondertiteling is ook beschikbaar.- In “Social” kunnen spelers hun sociale relaties met hun favoriete personages verdiepen door middel van gesprekken en mini-events. Wanneer je daarbij aan bepaalde voorwaarden voldoet, komen nieuwe events en items beschikbaar. Verzamel kostuums – Verzamel uiteenlopende kostuums en accessoires en kleed je personages ermee aan om ze nog stijlvoller de dansvloer op te sturen.
04/12 23u45  Destiny 2: Forsaken Annual Pass van start - Black Armory is geopendBungie, Activision en Vicarious Visions komen met de Destiny 2: Forsaken Annual Pass, die spelers van December 2018 tot Augustus 2019 voorziet van nieuwe content en ervaringen. De Destiny 2: Forsaken Annual Pass zorgt voor een extra laag aan uitdagingen en beloningen voor zelfs de meest toegewijde spelers in de Destiny gemeenschap. Drie verschillende seizoenen ondersteunen de Destiny 2 endgame, elk met hun eigen ontwikkeling wat betreft de ervaring van de speler.Voortbouwend op Destiny 2: Forsaken, starten de Annual Pass en Black Armory een nieuwe manier waarop content wordt aangeleverd, waarbij een wereld wordt gecreëerd die constant in verandering is naarmate er meer updates uitkomen. In de eerste week krijgen Guardians toegang tot de Volundr Forge, een nieuw coöperatieve activiteit waar spelers de mogelijkheid krijgen om nieuwe wapens te claimen en creëren. Hiernaast brengt Black Armory’s eerst week nieuwe raid ervaringen in een nieuwe setting.Gedurende Season of the Forge krijgen spelers de mogelijkheid om de Black Armory te bezoeken, de Lost Forges opnieuw te ontsteken en nieuwe wapens te verdienen. Dit staat los van de reguliere updates voor alle Destiny 2 spelers, waaronder live events als The Dawning en Crimson Days. Ook krijgen alle Destiny 2: Forsaken spelers de mogelijkheid om hun kracht met 50 punten te laten groeien. Black Armory’s seizoensgebonden content rolt uit vanaf vandaag tot 4 maart 2019Destiny 2: Forsaken - Annual Pass is beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One series inclusief de Xbox One X en op de PC via Battle.net.
04/12 09u15  The Council Complete Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4Bigben en Cyanide kondigen met trots de Complete Edition van The Council aan. De succesvolle verhalende RPG is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4. The Council – Complete Edition bevat alle episodes, waaronder de vier al uitgebrachte episodes en episode 5 die bij deze editie gratis te downloaden is.Het verhaal van The Council speelt zich af in 1793, waarbij je de rol van de jonge Franse aristocraat, Louis de Richet, op je neemt. Als lid van het geheime genootschap, The Golden Order, word je uitgenodigd door de geheimzinnige Lord Mortimer om naar zijn privé-eiland nabij de Engelse kust te gaan. De vreemde aard van deze privéreceptie gaat verder dan alleen het ontmoeten van prestigieuze gasten, zoals Napoleon Bonaparte en de president van de nieuwgevormde Verenigde Staten van Amerika, George Washington. De moeder van Louis, het kopstuk van The Golden Order, is onlangs op het eiland verdwenen en de gasten lijken geheimen met zich mee te dragen. Als Louis sta je voor doorslaggevende beslissingen die cruciale invloed hebben op je lot. Duik met The Council in de duistere wereld van geheime genootschappen en ontrafel het mysterie van de verdwenen Franse aristocraat.Nog niet eerder hadden beslissingen die je maakt zulke grote impact op het verloop van de game. The Council heeft een uniek systeem van dialogen en keuzemogelijkheden waarmee je je eigen pad kiest. Doordat het verhaal zoveel verschillende vertakkingen heeft, is The Council uitermate geschikt om meerdere malen opnieuw te spelen.
04/12 08u30  Nieuwe Nvidia-driver geeft Battlefield 5 flinke boostNvidia heeft een nieuwe driver ontwikkeld voor haar Nvidia videokaarten. Het gaat om driver 417.22 welke een enorme performance boost geeft in Battlefield 5, vooral met RTX-kaarten waarbij ray tracing ingeschakeld is. Volgens Nvidia kunnen RTX 2018 TI-bezitters nu Battlefield 5 draaien op 1440p met 60 frames per seconde wanneer je gebruik maakt van een DXR ultra preset. RTX 2080-bezitters kunnen hetzelfde doen, maar dan op de medium quality setting. RTX 2070-users kunnen op 1080p met 60 fps draaien. De drivers zijn nog niet officieel beschikbaar, maar kunnen elk moment op de portal van het bedrijf beschikbaar komen.
04/12 08u30  Launch trailer van Just Cause 4Square-Enix heeft de launch trailer uitgebracht van Just Cause 4, net voor de release van de game, op 4 december. Just Cause 4 is het vierde deel in de actievolle reeks van Square-Enix en lanceert vandaag voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.
04/12 08u30  Skellboy komt naar Switch in 2019Fabraz brengt Umaiki Games' aankomende actie RPG Skellboy naar de Switch. De game stond al gepland voor de PC, Mac en Linux maar zal nu dus ook uit gaan komen op de Nintendo Switch. Het betreft een actievolle role playing game waarin het draait om skills en waarin verkennen wordt gewaardeerd. De game is singleplayer only en bevat wapens, bosses en de mogelijkheid om lichaamsdelen te swappen ingame.
04/12 08u15  Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operation 3 vanaf 11 december gratis beschikbaarSpecial Operation 3, de derde grote gratis update in het tweede jaar post-launch content voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, is vanaf 11 december beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. De update bevat een gloednieuwe PvE-missie, nieuwe PvP-maps en -klassen, een nieuwe Photo Mode en verschillende verbeteringen gebaseerd op feedback van de community.De Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Year 2 Pass biedt zeven dagen eerder toegang tot de twee nieuwe Ghost War-klassen en exclusieve cosmetische items. Alle andere spelers hebben vanaf 18 december toegang tot de nieuwe Ghost War-klassen.
04/12 08u15  Pokemon soundtrack beschikbaar op iTunesThe Pokémon Company International hebben vandaag aangekondigd dat de Pokémon: Let's Go, Pikachu! & Pokémon: Let's Go, Eevee! Super Music Collection beschikbaar is via iTunes. De soundtrack bevat meer dan 60 nummers en geluidseffecten uit de videogames Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Pokémon: Let's Go, Eevee! en meer dan 50 geremasterde bonus tracks van de Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition videogame. Pokémon: Let's Go, Pikachu! & Pokémon: Let's Go, Eevee! Super Music Collection is via iTunes Store verkrijgbaar voor € 8,99. Individuele nummers zijn verkrijgbaar voor € 0,99.
03/12 16u30  Carmageddon-merknaam overgekocht door THQ NordicTHQ Nordic heeft bekend gemaakt dat het Carmageddon-merk is gekocht. Carmageddon is een welbekende car-combat franchise die zijn oorsprong vindt in 1997. Toen kwam de eerste game uit voor de PC. Het spel was erg controversieel en bracht aardig wat rumoer in de gameswereld aangezien je punten kon scoren door mensen virtueel dood te rijden. De laatste game in de reeks is Carmageddon: Max Damage voor de Xbox One en PS4. Deze lanceerde in 2016.
03/12 13u15  Eerste reviews van Just Cause 4 zijn niet verkeerdDe eerste reviews van Just Cause 4 zijn uitgekomen. Het spel scoort niet verkeerd, maar ook verre van uitmuntend. Het gemiddelde ligt tot dusver rond de 8 uit 10.TechRaptor – 8.5God is a Geek – 8PC Gamer – 73/100The Games Machine – 7.3GameSpace – 80/100PCGamesN – 70/100PC Invasion – 70/100Gadgets 360 – 8Windows Central – 5/5
03/12 10u30  Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe-bundel vanaf vandaag verkrijgbaarTijd om naar de winkel te scheuren – want een scherpgeprijsde, in beperkte oplage gemaakte Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel ligt nu in de Nederlandse winkels.Met het oog op de feestdagen, is deze bundel het ideale cadeau voor vrienden en familie die graag altijd en overal willen kunnen samenspelen. De bundel bevat een Nintendo Switch-systeem, twee Joy-Con-controllers (Neonrood/Neonblauw) en een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe, dus alles wat twee spelers nodig hebben om meteen samen te kunnen racen*. Door nog twee, apart verkochte Joy-Con-controllers toe te voegen, kunnen vier spelers tegelijk racen. En omdat de Nintendo Switch je altijd, overal en met iedereen laat spelen, kun je racen op het grote tv-scherm thuis, achter in de auto, of waar je maar trek krijgt om van de race-actie te genieten. In Mario Kart 8 Deluxe nemen beroemde personages uit de Super Mario-serie, zoals Mario, Luigi, Peach en Bowser, samen met personages uit andere populaire Nintendo-series, zoals Link uit The Legend of Zelda, de Inklings uit de Splatoon-serie, en Isabelle uit de Animal Crossing-serie, deel aan races binnen en buiten de grenzen van het Paddenstoelenrijk. Daarbij kunnen coureurs speciale voorwerpen gebruiken om hun rivalen te hinderen, zoals de superster die spelers korte tijd onkwetsbaar maakt, en het beruchte blauwe Spiny-schild dat automatisch de speler in de eerste positie opzoekt en aanvalt. Voor extra hectiek en spektakel zijn er ook antizwaartekachtzones die coureurs over muren, watervallen en plafonds laten racen. Door in deze zones te botsen, krijgen spelers een prettige stoot extra snelheid. Met wereldwijd ruim 11,71 miljoen verkochte exemplaren, genieten al vele spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus van de eindeloze multiplayer-fun die Mario Kart 8 Deluxe heeft te bieden. Dankzij de optionele stuurhulp die voorkomt dat spelers van de baan vallen en gefrustreerd raken, kunnen zelfs de jongste spelers meedoen, terwijl de game optioneel ook met bewegingsbesturing gespeeld kan worden. Mario Kart 8 Deluxe is ook compatibel met Nintendo Labo, Nintendo’s nieuwe serie interactieve ervaringen die spelers laat bouwen, spelen en ontdekken. Pak het stuur en race je een weg naar de overwinning met de Toy-Con-motor uit het Nintendo Labo Toy-Con 01: Mixpakket, of gebruik het stuurwiel en gaspedaal uit het Nintendo Labo Toy-Con 03: Voertuigenpakket om je een echte coureur te voelen. Ontdek meer over de compatibiliteit tussen Nintendo Labo en Mario Kart 8 Deluxe op de officiële Nintendo Labo-website. Mario Kart 8 Deluxe is slechts één van de vele titels waar iedereen van kan genieten op de Nintendo Switch. De hieronder genoemde Mario-titels zijn allemaal geschikt voor het hele gezin en speelbaar met de Joy-Con-controllers die deel uitmaken van de Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel. Twee spelers hebben dus verder niets nodig om meteen met spelen te beginnen.• Super Mario Party – Super Mario Party gaat terug naar de oorsprong van de serie met klassieke spelborden, maar dan wel met nieuwe strategische elementen, zoals personage-specifieke dobbelblokken. De game introduceert ook nieuwe manieren om te spelen, inclusief Joy-Con-bestuurbare minigames voor maximaal vier spelers, en diverse nieuwe spelstanden om met familie en vrienden van te genieten. Spelers kunnen ook online een mix van minigames spelen met spelers van over de hele wereld, of met vrienden in de Online Mariothon.• Super Mario Odyssey – Dit 3D-avontuur van Mario zit bomvol geheimen en verrassingen. Dit keer kan Mario zijn pet gooien, erop springen en er vijanden en voorwerpen mee vangen, wat leidt tot grappige en spannende gameplay zoals je die nog nooit eerder in een Mario-game beleefde.• Mario Tennis Aces – In dit spectaculaire sportspel, kunnen tot vier spelers diverse tennisbanen veroveren met vele personages uit de Super Mario-serie, van Mario tot Chain Chomp. Of je nu voor het eerst een tennisracket vasthoudt of als doorgewinterde prof die diepgang van de sport wilt opzoeken, Mario Tennis Aces serveert een superieure tenniservaring.En er is zelfs nog meer Mario-actie onderweg,:• Super Smash Bros. Ultimate (verkrijgbaar vanaf 7 december 2018) – Deze game draait helemaal om de knokpartijen tussen 74 beroemde vechters, inclusief Mario, Donkey Kong, Link en de Inklings uit Splatoon. Probeer je tegenstanders uit beeld te beuken in deze ultieme actiegame. Snellere gevechten, nieuwe voorwerpen, nieuwe aanvallen, nieuwe verdedigende mogelijkheden, nieuwe technieken en meer garanderen geweldige gevechten, altijd, overal en met iedereen.• New Super Mario Bros. U Deluxe (verkrijgbaar vanaf 11 januari 2019) – Een zijwaarts scrollende platformgame met Mario en vrienden, waarin maximaal vier spelers tegelijk munten kunnen pakken en op Goomba’s kunnen springen om uiteindelijk Bowser te verslaan. Spelers kunnen elkaar oppakken, dragen en weggooien om hindernissen te passeren, terwijl het speciale speelbare personage Nabbit geen schade oploopt als hij met vijanden botst – perfect voor beginnende spelers.
03/12 06u45  Borderlands 3-onthulling lijkt dichtbijDat Borderlands 3 in ontwikkeling is, is geen geheim meer, maar de onthulling lijkt steeds dichterbij te gaan komen. Randy Pitchford van Gearbox Software heeft namelijk een tweet geplaatst met allerlei drieën in zijn verwijzing. Het lijkt erop dat men de game dan ook op de aankomende E3 wil gaan onthullen, maar ook een aankondiging op de Game Awards 2018 lijkt niet onmogelijk. Dit event vindt plaats op donderdag 6 december.Fun fact - Today is day number 334 (number of days that have elapsed in the year). Yesterday was 333. It’s really interesting how human minds take so much meaning in arbitrary numbering systems and coincidence. People will lose their minds when the calendar flips to year 3000.— Randy Pitchford (@DuvalMagic) 30 november 2018
03/12 06u45  Rocksteady: We werken niet aan SupermanRocksteady heeft aan alle geruchten een einde gemaakt. Het werkt namelijk niet aan een nieuwe Superman game. Co-founder Sefton Hill heeft dit op Twitter bekend gemaakt. Hij vertelt dat hij uitkijkt naar de Game Awards dit jaar maar dat er geen onthulling komt van het concern. Wel heeft men iets om te onthullen in de toekomst, maar het zal niet gaan om Superman. Aan welke game men dan wel werkt is niet duidelijk.
03/12 06u45  Digital Foundry: PlayStation Classic heeft slechte emulatieDe Digital Foundry heeft een video analyse gemaakt van de PlayStation Classic console van Sony. De unit bevat volgens de review enkele vette games, maar maakt gebruik van matige emulatie. Volgens hen is het dan ook een tegenvallende console.
02/12 21u00  Nintendo lijkt marktleider te worden in 2019 met SwitchOnderzoeksorganisatie Strategy Analytics heeft bekend gemaakt dat Nintendo hoogstwaarschijnlijk de marktleider op de consolemarkt zal zijn in 2019. Het zou de eerste keer in 10 jaren zijn dat dit weer gebeurt voor Nintendo. De Switch zou namelijk zo'n 17.3 miljoen units verschepen in het volgende jaar tegenover zo'n 17.1 miljoen PlayStation 4 consoles. Microsoft doet het met 10 miljoen Xbox One units het minste in de prognoses. Globaal gezien blijft Sony echter wel marktleider met ongeveer 50% van het marktaandeel over de gehele linie van de lifecycle gezien. Daarnaast is de Nintendo Switch console de nieuwste console tot dusver, daar waar de PS4 en Xbox One al langer op de markt zijn en enkel upgrades hebben gekregen. In totaal zijn er dit jaar 46.1 miljoen consoles verkocht, een aantal dat sinds 2010 niet meer gehaald is. Maarliefst 20% van de Europese huishoudens is in het bezit van ten minste 1 home console.
02/12 20u45  Ubisoft neemt Nederlandse hosting-partij overUbisoft heeft aangekondigd dat het de Nederlandse hosting partij i3D.net heeft overgenomen. De gamesuitgever wil graag haar online services verbeteren in de toekomst en daarvoor is de overname dan ook bedoeld. De huidige contracten van i3D.net zullen voortbestaan en worden overgenomen door Ubisoft, al zal er in eerste instantie nog niet veel veranderen qua bedrijfsstructuur. Het server hosting bedrijf werkte eerder al samen met Electronic Arts en biedt servers aan op de console en PC.
02/12 20u45  Nieuw artikel: Darksiders IIILees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

4x Eerste gameplay voor PS4-exclusive Falcon Age09/12 21u00 - EvilGamerz: Outerloop Games heeft een eerste gameplay video uitgebracht van de game Falcon Age. Het spel werd in augustus al aangekondigd en is een first person singleplayer action adventure game voor de PS4. De game heeft onder andere ondersteuning voor PlayStation VR en komt volgend jaar uit voor de genoemde console.
4x Fallout 76 update uitgesteld op console09/12 21u00 - EvilGamerz: Bethesda heeft aangekondigd dat update 1.0.2.0 uitgesteld is voor de console. Het gaat om de update voor Fallout 76 die gepland stond voor 11 december maar nu pas op 13 december zal verschijnen. Volgens Bethesda heeft men meer tijd nodig om de update te testen op de Xbox One en PlayStation 4. De update zal onder andere de performance en stabiliteit verder verbeteren. Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht bij het craften, bij het bouwen van je C.A.M.P. en bij workshops. Ook de balans is verder verbeterd. Zo is de damage van automatisch weapons verhoogd met 20% en is de Scorchbeast Queen damage wat verlaagd. De XP-rewards voor high-level creatures is daarnaast verlaagd.
4x Stranger Things 3: The Game aangekondigd09/12 21u00 - EvilGamerz: Stranger Things 3: The Game is aangekondigd op de Game Awards. Het gaat om een beat-em-up game met lichte puzzelelementen gebaseerd op de welbekende Netflix-serie. Het spel komt uit met cross-play voor de Xbox One, Switch en PC. Of de PS4-versie ook cross-play zal hebben is nog niet duidelijk. Een releasedatum voor het spel is nog niet genoemd.
1x Twintig minuten aan gameplay Resident Evil 2 Remake06/12 07u00 - EvilGamerz: Volgende maand komt de Resident Evil 2 Remake. In een nieuwe video zien we maarliefst 20 minuten aan gameplay voor het spel. De game komt uit voor de Xbox One en PlayStation 4 en ondersteunt onder andere 4K en draait met een framerate van 60 fps op de Xbox One X en PS4 Pro.
1x Jagged Alliance: Rage! nu beschikbaar voor PC en consoles06/12 16u30 - EvilGamerz: “Stille nacht … sniper schot … geen alarm, alles kalm. Nog vier stappen en het einde van je beurt…” Met dit nieuwe kerstliedje van Jagged Alliance: Rage! brengen we dit jaar een tactische jungleoorlog naar de feestdagen. Vanaf vandaag kunnen gamers op pc, PlayStation®4 en de Xbox One familie, inclusief de Xbox One X, de levens van hun geliefde Jagged Alliance personages hervatten in een gloednieuw avontuur dat zich 20 jaar na de originele game afspeelt. Ivan Dolvich, Helmut “Grunty” Grunther, Charlene “Raven” Higgins, en meer van de oude Jagged Alliance-crew, zijn uit hun pensioen gehaald om een jungle vol met bandieten, die absoluut kool van de kerstman krijgen, op te ruimen. Ze wringen zich in allerlei bochten voor de campagne. Jagged Alliance: Rage! is een spin-off vol met bizarre personages, explosieve vuurgevechten, tactische stealth en zelfs experimentele drugs-krachten, die zowel solo als online co-op te spelen is. De SRP voor de pc-versie is €19,99 en de console-edities hebben een SRP van €29,99. Jagged Alliance: Rage! wordt uitgegeven door HandyGames, familielid van het THQ Nordic-netwerk. HandyGames treedt op als een onafhankelijke uitgever, met de nadruk op kleine en middelgrote projecten of 3rd-party indie games. Jagged Alliance is terug – Met een nieuw kijk op turn-based tactieken, avontuurlijke elementen en de welbekende eigenzinnige huursoldaten! Deze spin-off speelt 20 jaar na de eerste Jagged Alliance af. Maak een roadtrip door de jungle hel om je geest en lichaam tot het uiterste te testen! Sta samen met een paar bondgenoten tegenover een heel eiland geregeerd door de leider van een drugskartel en zijn gekke leger. Kenmerken: -        2 spelers online co-op modus -        Turn-based tactische gameplay gemengd met avontuurlijke elementen -        Kies uit een verscheidenheid aan tactieken, variërend van stealth tot brute kracht -        Sterke karakterpersoonlijkheden met eigen vaardigheden, verlangens en persoonlijke conflicten -        Rage skills: unieke karaktereigenschappen die krachtiger worden in de loop van het gevecht -        Machtige commandanten coördineren vijandige troepen op het slagveld -        Kom oog in oog te staan met angstaanjagende experimentele drugs en gebruik ze om je vijanden te manipuleren.
1x World of Warships duikt binnenkort de gesloten beta in op de PlayStation 4 en Xbox One06/12 17u00 - EvilGamerz: Alle handen aan deck! World of Warships: Legends gaat op 21 december de gesloten bèta fase in op de PlayStation 4 en Xbox One. Kapiteins kunnen zich alvast registreren voor de test en krijgen als dank, voor hun hulp tijdens de test, speciale content bij de lancering.De introductie van combat missies zullen ook nieuwe mogelijkheden bieden om speciale items en bonussen vrij te spelen. Spelers kunnen dagelijkse of wekelijkse opdrachten uitvoeren om schepen tot zinken te brengen, XP te spekken en vijanden onder vuur te zetten. Dankzij de toevoeging van voicechat kun je gezellig samen met vrienden missies te volbrengen.Naast de nieuwe content is ook de userinterface verfijnt en aangepast voor de console spelers; dankzij de feedback die alfa testers hebben gegeven. De in-game interface is versimpeld voor een toegankelijkere ervaring en zo zijn er ook andere zaken aangepast om de gevechten soepeler te laten verlopen. Op visueel vlak zijn er verbeteringen aan het water, rook effecten, model schepen uitgevoerd zodat het nog mooier van het beeldscherm afspat.Spelers kunnen zich alvast op de site wowslegends.com opgeven voor de aankomende gesloten bèta weekenden voor World of Warships: Legends en krijgen daarmee leuke in-game beloningen bij de lancering in 2019. De eerste gesloten bèta gaat al op 21 december van start.World of Warships: Legends is compleet opnieuw opgebouwd zodat het zijn volle potentie op de consoles kan gaan bereiken. Gloednieuwe userinterface, intuïtieve gameplay en exclusieve content maakt dit binnenkort een geweldige ervaring voor op de PlayStation 4 en Xbox One wordt.
0x Nieuw artikel: Darksiders III02/12 20u45 - EvilGamerz: Lees meer >
0x Ubisoft neemt Nederlandse hosting-partij over02/12 20u45 - EvilGamerz: Ubisoft heeft aangekondigd dat het de Nederlandse hosting partij i3D.net heeft overgenomen. De gamesuitgever wil graag haar online services verbeteren in de toekomst en daarvoor is de overname dan ook bedoeld. De huidige contracten van i3D.net zullen voortbestaan en worden overgenomen door Ubisoft, al zal er in eerste instantie nog niet veel veranderen qua bedrijfsstructuur. Het server hosting bedrijf werkte eerder al samen met Electronic Arts en biedt servers aan op de console en PC.
0x Nintendo lijkt marktleider te worden in 2019 met Switch02/12 21u00 - EvilGamerz: Onderzoeksorganisatie Strategy Analytics heeft bekend gemaakt dat Nintendo hoogstwaarschijnlijk de marktleider op de consolemarkt zal zijn in 2019. Het zou de eerste keer in 10 jaren zijn dat dit weer gebeurt voor Nintendo. De Switch zou namelijk zo'n 17.3 miljoen units verschepen in het volgende jaar tegenover zo'n 17.1 miljoen PlayStation 4 consoles. Microsoft doet het met 10 miljoen Xbox One units het minste in de prognoses. Globaal gezien blijft Sony echter wel marktleider met ongeveer 50% van het marktaandeel over de gehele linie van de lifecycle gezien. Daarnaast is de Nintendo Switch console de nieuwste console tot dusver, daar waar de PS4 en Xbox One al langer op de markt zijn en enkel upgrades hebben gekregen. In totaal zijn er dit jaar 46.1 miljoen consoles verkocht, een aantal dat sinds 2010 niet meer gehaald is. Maarliefst 20% van de Europese huishoudens is in het bezit van ten minste 1 home console.
0x Digital Foundry: PlayStation Classic heeft slechte emulatie03/12 06u45 - EvilGamerz: De Digital Foundry heeft een video analyse gemaakt van de PlayStation Classic console van Sony. De unit bevat volgens de review enkele vette games, maar maakt gebruik van matige emulatie. Volgens hen is het dan ook een tegenvallende console.

Statistieken

Artikels:
34489
Gelezen:
29845
Aantal lezers nu:
50


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven