zaterdag 20 april 2019, week 16


U bent nu hier: Meer nieuws van EvilGamerz

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u45
 

EvilGamerz

Verbergen Tonen
19/04 15u30  3D artist werkt aan Grand Theft Auto 6 Grand Theft Auto 6 lijkt in ontwikkeling. Volgens een 3D artist in Rockstar India wordt er momenteel gewerkt aan de game. Bibin Michael laat op zijn profiel zien dat hij meewerkte aan GTA 5 en Red Dead Redemption 2. Ook zou hij al aan GTA 6 meegewerkt hebben. Via de pagina van de man wordt het zesde deel genoemd. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt. Rockstar heeft de titel zelf officieel ook nog niet aangekondigd.
19/04 15u30  Command and Conquer Remastered visuals opgedoken Het team achter Command and Conquer Remastered heeft ons nieuwe art laten zien. Producer Jim Vessella laat onder andere een gebouw zien dat is gemodificeerd met nieuwe visuele aspecten. Veel meer mogen we helaas nog niet zien tot dusver. Command and Conquer: Tiberian Dawn en Command and Conquer: Red Alert zijn in ontwikkeling bij Petroglyph Games en Lemon Sky Studios. Een release window is nog niet gegeven.
19/04 15u30  Nieuwe Fade to Silence trailer uitgebracht We wensen jou en je geliefde een vrolijk pasen toe! We hebben twee weken lang naar paaseieren gezocht, en we vonden… een nieuwe trailer! Duik in deze emotionele trailer (inclusief een griezelige versie van Pixies – ‘Where Is My Mind?’) die de sneeuwstorm rechtstreeks naar je huiskamer brengt. Fade to Silence zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation 4 computer entertainment system en Xbox One op 30 april 2019. De adviesprijs op PC zal €39,99 zijn, de consoleversies €49,99. Fade to Silence neemt spelers mee naar een bevroren, post-apocalyptische wereld waar het trotseren van natuurgeweld essentieel is. Een meeslepende mix van een raadselachtig verhaal, een constante zoektocht naar hulpmiddelen, behoeften op korte termijn balanceren met doelen op de lange termijn en een spannende sfeer maken deze game een uniek survivalavontuur. • Ontdek een enorm winterlandschap: van een bevroren rivierdelta tot ooit weelderige landbouwgronden en dichte bossen, elk gebied heeft een groot aantal locaties om te verkennen. • Gespannen sfeer en meedogenloze gameplay. Dit is een game voor strategen. • Wolf Sled Expeditions: Pak een slee, neem een volger met je mee en ga op een lange expeditie naar de verste gebieden. • Rekruteer volgers om toegang tot betere gear te krijgen, waarmee je de koude omgeving en steeds gevaarlijker wordende wezens kan overleven. • Een exploration mode laat je door de wereld reizen en het verhaal op jouw tempo ervaren. • Leid je volgers en houd ze in leven. Je zal moeilijke keuzes moeten maken.Fade to Silence komt op 30 april 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
19/04 12u15  Volgende Xbox zou krachtiger zijn dan PS5 Microsoft's Next Generation Xbox zou krachtiger zijn dan de PS5. Dit beweren verschillende insiders van de industrie op Resetera en journalisten van Ainsley Bowden. Op de website van Gamefront lezen we dat men zich baseert op enkele lekken van insiders. De volgende Xbox draagt de codenaam Xbox Sclarlett. Deze zou uit 2 modellen bestaan, namelijk de Anaconda en de Lockhart, waarbij eerstgenoemde de meest sterke console moet worden. De specs van de volgende Xbox zijn nog niet bekend gemaakt.
19/04 08u45  Weer 10 games onthuld voor de Mega Drive Mini SEGA heeft weer 10 games bekend gemaakt welke onderdeel zullen uitmaken van de Mega Drive Mini. Het gaat om games voor Europa en Japan. De console komt op 19 september van dit jaar uit.JapanThunder Force IIIMusha AlesteLandstalkerContra Hard CorpsSuper Fantasy ZoneWorld of Illusion Starring Mickey Mouse & Donald DuckStreets of Rage 2The Hybrid FrontDyna Brothers 2: Sega Channel SpecialGame no Kanzume OtokuyouEuropaCastle of Illusion Starring Mickey MouseLandstalker: The Treasures of King NoleProbotector (Contra: Hard Corps)Earthworm JimStreets of Rage IIShinobi III: Return of the Ninja MasterSonic the Hedgehog 2Super Fantasy ZoneThunder Force IIIWorld of Illusion Starring Mickey Mouse & Donald Duck
19/04 08u30  PlayStation lanceert Days Gone kledinglijn met DIESEL DIESEL is een samenwerking aangegaan met PlayStation voor de langverwachte PlayStation 4 game Days Gone, die uitkomt op 26 april 2019. Vandaag presenteert DIESEL haar Days Gone Capsule Collection die geïnspireerd is op de kledingstijl van Deacon St. John, de held in dit verhaal.De capsulecollectie bevat een denim jacket, een denim vest, vier verschillende T-shirts en een baseballpet. De denim heeft grafische details die voortkomen uit Days Gone, speciale bewerkingen, patches geïnspireerd op de ‘biker’ lifestyle en bevat de initialen van de hoofdpersoon.Je kunt de collectie hier bekijken.
19/04 08u30  Mortal Kombat 11 launch trailer vrijgegeven Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios onthullen vandaag de officiële Mortal Kombat 11 Launch Trailer met de remix gemaakt door internationale DJ, Dimitri Vegas en 2WEI, van het nummer “Techno Syndrome,” een iconisch, cultureel gezien belangrijk onderdeel, van de Mortal Kombat franchise sinds 1995. In de trailer zet Kronika, the Keeper of Time, een nieuw tijdperk in als ze probeert de tijd terug te draaien naar het begin om de geschiedenis te herschrijven. Om het evenwicht in de realms te herstellen, moeten spelers de rol aannemen van talloze vechters uit verschillende tijdperken, wat leidt tot de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met hun alternatieve versies. De launch trailer bevat zowel cinematische verhalen als vernietigende gameplay en toont de groeiende line-up speelbare personages in Mortal Kombat 11, met onder anderen Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion, The Kollector, Kitana en Shao Kahn.
19/04 08u30  Remake van cultklassieker XIII aangekondigd Mindscape, Microïds en PlayMagic Ltd. kondigen vandaag met een eerste teaser aan dat er een remake van de in 2003 verschenen cultklassieker XIII in de maak is. De game is gebaseerd op de gelijknamige stripserie en bestaat uit een ongeëvenaarde mix van verhaal, avontuur, solide gameplay en een unieke cel-shading stijl. De karakteristieke first-person shooter is beschikbaar op 13 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.In XIII speel je als ’Thirteen’, een getalenteerde soldaat die zijn geheugen verloor en ervan wordt beschuldigd dat hij de President van de Verenigde Staten heeft vermoord. Dertien ontwaakt gewond en zonder enige idee van wat er is gebeurd op Brighton Beach. De enige aanwijzingen die hij heeft zijn een kleine sleutel en een mysterieuze tatoeage naast zijn sleutelbeen: “XIII”. Aan de speler de taak om met een groot wapenarsenaal te zoeken naar antwoorden in een solocampagne bestaande uit 34 levels.François Coulon, Head of Production bij Microïds zei het volgende: “Wij streven ernaar de mooiste avonturen voor spelers te creëren en XIII is zeker in lijn met onze publicatiestrategie. Het was een natuurlijk gevolg van het feit dat we het gevoel hadden dat deze unieke verhaal gedreven FPS-ervaring ontbrak in het huidige gaminglandschap. Ons doel is om XIII's meeslepende verhaal naar een nieuwe generatie spelers te brengen met de best mogelijke graphics en animaties'.Ook de CEO & Creative Director bij PlayMagic Ltd, Giuseppe Crugliano, is erg te spreken over de game: 'Het PlayMagic-team is erg enthousiast over de mogelijkheid om een echte klassieker te maken; het moderniseren van de graphics, het geluid en de animaties, allemaal terwijl het trouw blijft aan de ongelofelijke look en feel van de oorspronkelijke XIII. XIII's gameplaymechanica wordt herwerkt om de ervaring te moderniseren op een manier die de oorspronkelijke geest van het spel omvat. We zijn er zeker van dat de fans van het originele spel het leuk zullen vinden om een van hun favorieten te herontdekken, terwijl nieuwe spelers een echt iconisch meesterwerk in een nieuw licht ontdekken'.XIII zal in de Benelux uitgegeven worden door Mindscape. De game is beschikbaar op 13 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac. Meer informatie over deze unieke remake wordt binnenkort bekend gemaakt…
18/04 11u00  Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: warhammer-chaosbane.comDeze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.Content van de tweede betafase:• Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.• Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.• Maximum level: 25• Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen. Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.
18/04 10u45  Alle content van Fishing Planet in één Premium Edition voor consoles! The Fisherman – Fishing Planet is een geweldige ervaring voor alle natuurliefhebbers en sportvissers! De premiumversie van Fishing Planet, die de standaard voor vissimulators heeft gezet en al 5 miljoen spelers heeft, bundelt alle content die tot nu toe is verschenen in één pakket: het equivalent van meer dan 30 DLC’s, plus functies die exclusief in deze premiumversie van de game verschijnen. Door van een free-to-play-model met betaalde content over te stappen naar een premiummodel, weten spelers zeker dat ze de complete, meeslepende ervaring krijgen.The Fisherman – Fishing Planet is een getrouwe reproductie van de vissport in al zijn facetten. Spelers kunnen op verschillende manieren hengelen naar meer dan honderd verschillende soorten vissen, waarvan de kunstmatige intelligentie gebaseerd is op het werkelijke gedrag van elke soort. De premiumversie biedt toegang tot maar liefst achttien verschillende visgebieden, inclusief meren, rivieren en gevarieerde vegetatie. Qua vistuig maakt het spel duizenden combinaties mogelijk, waarbij elk element zijn eigen fysica en hydrodynamische eigenschappen met zich meebrengt.De game dompelt spelers helemaal onder in prachtige natuurgebieden, dankzij de aandacht voor details waarmee omgevingselementen, zoals de geografische zone, klimatologische omstandigheden, het tijdstip van de dag en flora en fauna, tot leven worden gewerkt. Dit alles is in de game verwerkt om het realisme en de onvoorspelbaarheid van sportvissen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen. Dankzij de hoogwaardige audio die de ontspannende geluiden van water en het gezoem van insecten produceert, hoeven spelers slechts hun ogen te sluiten om het authentieke visgevoel te ervaren, maar dan gewoon thuis voor de tv!Game-content: • 110 soorten vissen met realistisch gedrag• 18 prachtige waterlocaties met authentieke achtergronden en vegetatie• Duizenden mogelijke vistuigcombinaties• Dynamische weersomstandigheden en dag/nacht-cyclus• Online-competities voor solo- of coöpspelers, inclusief trophies en klassementHaal je visuitrusting maar alvast van zolder, want het visseizoen begint komende herfst op PlayStation 4 en Xbox One.
18/04 09u30  Saints Row: The Third – The Full Package Deluxe Pack pre-order nu beschikbaar Om de release van de gloednieuwe Saints Row: The Third – The Full Package trailer te vieren heeft Deep Silver vandaag bevestigd dat de Deluxe Pack voor de populaire open world adventure game Saints Row: The Third - The Full Package beschikbaar is om te pre-orderen voor de release op 10 mei 2019.De Deluxe Pack bevat een lading aan door Saints Row-geïnspireerde goodies waaronder:• Een set Saints Row Analog Stick Thumb Grips, voor extra controle; • Dubbelzijdige A2-poster met iconisch Saints Row: The Third artwork; • Paarse microvezeldoek, versierd met het Saints Row: The Third insigne; • 2 console Sticker Sheets, met iconografie van de Saints Row wereld; • 3 dubbelzijdige lithographs, met artwork van zes geliefde personages uit de serie; • Dubbelzijdige alternatieve hoes, die eigenaren kunnen gebruiken om hun fysieke game aan te passen; • Deluxe Game Case Sleeve, met de originele artwork uit 2011 voor extra nostalgie.Saints Row: The Third - The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch.• City of Sin – Verstoor en ontmantel de wurggreep die het Syndicate heeft op wapens, cybercrime en criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport waar op elke straathoek actie te vinden is. • Weapons of Crass Destruction – Vijanden kunnen verslagen worden, maar je kan ze ook vernederen. Hoverjets, menselijkse kanonskogels en melee wapens maken er allemaal deel van uit. • Joy-Con Crazy Customization – Maak de gekste personages die je ooit gezien hebt, van celebrities met vergane glorie tot ninja-piraten zonder masker. In elke zondaar zit wel een Saint. Wie ga jij worden? • Portable Over The Top Co-Op – Ga als einzelgänger door het leven of speel online met een vriend. Voor de eerste keer kunnen spelers zij-aan-zij staan online of via lokale multiplayer. Probeer eens skydiven, terwijl je probeert te landen op de brandende truck die wanhopig richting een zwaarbewapende Syndicate basis raast. Steelport is altijd leuker met een vriend. • The Full Package – Inclusief alle drie Mission Packs en meer dan 30 DLC-items. Alle eerder uitgebrachte content is aanwezig op de gamecard.
18/04 08u45  Releasedatum Redeemer: Enhanced Edition bekendgemaakt Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen de releasedatum van de top-down actiebrawler Redeemer: Enhanced Edition aan. De game zal vanaf 25 juni beschikbaar zijn op PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC zowel fysiek als digitaal.Over Redeemer: Enhanced Edition:Redeemer: Enhanced Edition is een intense moderne versie van het Brawler-genre waarin je met je vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving een weg door vijanden mept, hakt en knalt. Speel als Vasily, een ex-elite soldaat die werkte voor ’s werelds grootste cybernetische wapenfabrikant. Hij ontsnapt maar net naar een verborgen klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde, om hem te veranderen in een cyborgsoldaat. Hij probeerde 20 jaar lang rust en vrede te vinden tussen de monniken totdat het bedrijf hem op het spoor kreeg, en nu steeds dichterbij komt. Hierdoor hebben ze hem een laatste verlossingskans gegeven.Belangrijke Features: • Intense top-down actie: Versla vijanden met een brede selectie aan vuur- en meleewapens waaronder messen, batons, vuurbijlen, hamers en nog veel meer. • Uniek kill-systeem: Gebruik drie verschillende soorten kills om vijanden genadeloos te elimineren: sneak voor stealth kills; gebruik de omgeven om tegenstanders uit te schakelen; gebruik je vecht-vaardigheden om tegenstanders neer te slaan. • Disarm-or-dismember systeem: Gebruik een unieke move om vijanden te ontwapenen, of om bepaalde vijanden naar believen uit elkaar te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens. • Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je vijanden neerhaalt middels een goed getimede block. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende vijandsoorten en perfectioneer je parry. • Verhaalgedreven singleplayer: Ontdek het duistere verleden van Vasily en ervaar een avontuur vol bedrog en verlossing. • Co-op modus: Speel met een vriend op één console in de co-op modus. • Leveling: In-game leveling is gebaseerd op langzame verbetering van battle skills – vaardigheid met een skill wordt verbeterd door verschillende aanvallen te gebruiken: schoppen, stoten, lichte en zware melee wapens of geweren zoals pistolen, submachine guns, assault rifles of plasma guns. • Perks-systeem: Je hebt 50 perks om de moord-efficiëntie van Vasily beter te maken. Maak zijn vaardigheden na elke overwinning beter. Gebruik nieuwe ongelooflijke vecht-perks - electro punches, dragon breath kicks, explosieve plasma en flame bullets etc.
18/04 07u30  Shao Kahn duikt op in trailer Mortal Kombat 11 Warner Bros en NetherRealm hebben een nieuwe trailer gelanceerd van Mortal Kombat 11. Het gaat om Shao Kahn die getoond wordt in de video. De game staat gepland voor 23 april aanstaande.
18/04 07u30  Nintendo zou werken aan goedkoper model van de Switch Nintendo zal een goedkoper model van de Nintendo Switch in de herfst van dit jaar gaan lanceren. Dat meldt het Japanse Nikkei. Het model zou een portable version moeten worden maar is nog altijd dockable aan je TV. Eerder gingen er nog geruchten dat een nieuw model zou gaan verschijnen voor de zomer maar dit wordt niet gehaald. Het nieuwe model dat nu in de maak zou zijn zou zich nog in de concept-fase bevinden. Nintendo heeft de informatie zelf niet bevestigd.
18/04 07u15  Laadtijden PS4 en PS5 vergeleken in Spider-Man Mark Cerney van Sony heeft een video via IGN beschikbaar gesteld waarin de laadtijden van Spider-Man op de PS4 Pro en op de PlayStation 5 te zien zijn. De game werd gedraaid op een PlayStation 4 devkit. Op de PS4 Pro duren de laadtijden zo'n 15 seconden terwijl de PS5 er doorheen vliegt.
Laatste update: vrijdag 19 april 2019, 15u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/04 07u15  Famitsu beoordeelt Phantom Cat en GRIPHet Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld, waaronder GRIP en Phantom Cat. De lijst van deze week met reviews is als volgt:Phantom Cat: Super Nyaa Edition (Switch, Rainy Frog): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)GRIP: Combat Racing (PS4/Switch, Wired): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Lyrica (Switch, Cosen): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)Frane: Dragons' Odyssey (PS4, Kemco): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)Satsujin Tantei Jack the Ripper (PS4/Switch, Nippon Ichi): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)Xenon Valkyrie+ (Switch, Rainy Frog): 6 / 7 / 6 / 7 - (26/40)
18/04 07u15  Ninja Gaiden II nu backwards compatibel op Xbox OneMicrosoft heeft bekend gemaakt dat de game Ninja Gaiden II backwards compatibel is gemaakt voor de Xbox One X. Het spel kwam in het verleden uit voor de Xbox 360 en was een groots succes. Als je het spel al eens aangeschaft hebt in het verleden kun je deze nu gratis downloaden op de Xbox One.
18/04 07u15  Xbox One S All-Digital Edition komt 7 mei voor 229,99 EuroMicrosoft heeft bekend gemaakt dat de Xbox One S All-Digital Edition op 7 mei aanstaande uit zal komen in Europa en Noord-Amerika. De console bevat geen optische drive voor het draaien van discs en kan enkel games digitaal downloaden. Drie spellen zijn voorgeïnstalleerd, namelijk Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. De harde schijf bevat 1 terabyte aan opslagcapaciteit. De prijs is 229,99 Euro.
17/04 12u30  Showdown mode, race en gun rush bonussen in Red Dead OnlineRed Dead Online-spelers kunnen deze week bij elke Showndown Modus, Race of Gun Rush 1.5x meer RDO$ en Goud verdienen, inclusief het nieuwe Plunder, Target Races, Up In Smoke en Spoils of War. Verder kunnen spelers 1.5X zoveel Goud verdienen met A Land of Opportunities-missies, en met alle Free Roam Missies en Free Roam events.Lees verder voor meer details, waaronder informatie over de care package die deze week gratis is, kledingstukken die terugkomen naar de Wheeler, Rawson & Co Catalogus, kortingen op ammo en meer. Krijg deze week een nieuwe Red Dead Online care package met daarin een selectie aan Potent Tonics- beschikbaar bij de lockbox van je kamp, of bij elk postkantoor: • 3x Potent Miracle Tonic• 3x Potent Snake Oil• 3x Potent Health Cure• 3x Potent BittersEen aantal van onze favoriete kledingstukken en accessoires zijn teruggekeerd naar de Wheeler, Rawson & Co Catalogus: • Gator Hat• Ortega Vest• Hitched Skirt (Female only)• Morning Tail Coat• Strickland Boots• Furred Gloves• Concho Pants
17/04 11u15  Joker uit Persona 5 mengt zich vanaf 18 april in de strijd in Super Smash Bros. UltimateNintendo heeft vandaag in een nieuwe video uit de doeken gedaan dat Joker uit Persona 5, het level Mementos en diverse muzieknummers uit Persona op 18 april naar Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch komen voor spelers die de Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass hebben of Challenger Pack 1: Joker kopen. Naast dat Joker in actie te zien was, liet de video ook beelden zien van de gratis update naar versie 3.0 voor Super Smash Bros. Ultimate. Met die update, die op 18 april wordt uitgegeven, worden de nieuwe levelstudio, nieuwe mogelijkheden om video’s te bewerken en Smash World voor de smartphone-app van Nintendo Switch Online toegevoegd. Ga naar het YouTube-kanaal van Nintendo om de hele video terug te zien. Als je de gratis software-update (versie 3.0) downloadt, worden onder andere de volgende functies toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate:• Levelstudio: spelers die grootse plannen hebben voor een eigen Super Smash Bros. Ultimate-level, kunnen hun geluk niet op met de nieuwe levelstudio. Spelers kunnen bijvoorbeeld bewegende platformen, ronddraaiende vallen en andere elementen toevoegen aan hun eigen levels. In de handheldstijl kunnen spelers zelfs het touchscreen gebruiken. Door in lagen te werken kunnen ambitieuze ontwerpers hun levels verfraaien. Spelers kunnen een robbertje vechten in hun eigen levels via het levelkeuzescherm en de levels kunnen online gedeeld worden via de Smash World-service in de smartphone-app van Nintendo Switch Online.• Video bewerken: filmpjes van Super Smash Bros. Ultimate die zijn opgeslagen op een Nintendo Switch-systeem, kunnen nu door middel van knip- en plakwerk worden samengevoegd tot een leuke tijdlijnpresentatie. Ook kunnen schermtekst en muziek worden toegevoegd om de video te personaliseren. Vervolgens kan de video met de hele wereld worden gedeeld via de Smash World-service voor de smartphone-app van Nintendo Switch Online.• Smash World: Smash World is een nieuwe service in de Nintendo Switch Online-app waarin spelers gedeelde video’s kunnen bekijken en levels voor Super Smash Bros. Ultimate kunnen downloaden die in de levelstudio zijn gemaakt. In Smash World kunnen spelers aanbevolen video’s bekijken en zelfs levels downloaden die online door andere spelers zijn gedeeld, waardoor spelers meer mogelijkheden dan ooit tevoren hebben om hun Super Smash Bros. Ultimate-ervaringen met vrienden te delen.Challenger Pack 1: Joker bevat Joker, het level Mementos en muziek uit Persona. De set is verkrijgbaar voor € 5,99, maar spelers kunnen ook de Fighters Pass kopen voor de aanbevolen prijs van € 24,99, waarmee ze toegang krijgen tot Joker en de andere vier sets zodra ze worden uitgebracht. Alle content in update versie 3.0 voor Super Smash Bros. Ultimate is gratis te downloaden.
17/04 07u15  Eerste officiële details van de PlayStation 5 bekend!Sony heeft in een artikel de eerste details bekend gemaakt van de PlayStation 5. Het concern liet via lead architect Mark Cerny meer weten over de opvolger van de PlayStation 4. Volgens Sony komen er 8 cores van AMD gebaseerd op de 7 nanometer technologie in de console te zitten. Het is de derde generatie van Ryzen. Een Ray-tracing ondersteunende GPU van AMD zal voor de grafische verwerking zorgen.Verder zal er een SSD harde schijf aan boord zijn welke moet zorgen voor een hogere bandbreedte qua verwerking van data. Er komt ook een nieuw virtual reality platform maar ook het huidige PS VR wordt ondersteund. Ook zal een optische drive nog altijd aanwezig zijn en wordt het geen download-only console. De unit zal verder backwards compatibel zijn met de PS4.De console is momenteel zo'n 4 jaren in de maak en de eerste PS5 dev kits zijn al verstrekt aan ontwikkelaars. De release zou moeten plaatsvinden in 2020.Alle details kun je nalezen via de Wired.
17/04 07u15  Noctis Lucis Caelum is gearriveerd in Final Fantasy XIV OnlineVandaag komen bekende gezichten naar de wereld van Hydaelyn, want de langverwachte samenwerking met FINAL FANTASY XV is begonnen in FINAL FANTASY XIV Online.Het “A Nocturne for Heroes”-evenement duurt van nu tot 27 mei. Tijdens deze periode zal de FINAL FANTASY XV-held Noctis Lucis Caelum in de wereld van Hydaelyn verschijnen met zijn Regalia om samen met de Warriors of Light te strijden tegen magitek-infanterie, magitek-armor, en zelfs de Messenger, Garuda, uit Eos. Deelnemers aan het evenement maken kans op diverse FINAL FANTASY XV-beloningen:• De Regalia-mount – Noctis’ trouwe wagen wordt de allereerste mount voor vier personen in de game• Noctis’ kapsel en outfit – kleed je als de held van FINAL FANTASY XV• Noctis Lucis Caelum Triple Triad-kaart – voor gebruik in Triple Triad-matches in Hydaelyn• Diverse Orchestrion Rolls – met muziek uit FINAL FANTASY XVVoor deelname aan het evenement moeten spelers level 50 bereikt hebben en moet de hoofdscenario-quest “The Ultimate Weapon” zijn voltooid. De quest-keten kan dan worden gestart door het vinden van Kipih Jakkya in Ul’dah op de Steps of Nald, waar ze op zoek is naar de waarheid achter enkele wilde geruchten voor haar nieuwste artikel.
17/04 07u15  Final Fantasy X X2 HD Remaster nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en Xbox OneSquare Enix Ltd., maakt bekend dat FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster nu verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster brengt beide geliefde titels naar zowel de fans als een nieuwe generatie spelers, inclusief haarscherpe hd-graphics, nieuwe uitdagingen, extra spelvarianten en meer.FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is nu zowel digitaal als fysiek beschikbaar voor de Nintendo Switch en alleen digitaal voor de Xbox One-familie van apparaten. Fysieke exemplaren van de versie voor de Nintendo Switch™ hebben een omkeerbare hoes met prachtig artwork van de helden uit de game.
17/04 07u15  Capcom Home Arcade AangekondigdKoch Media kondigt vandaag de Capcom Home Arcade aan, een plug-and-play arcademachine voor thuis met een uniek ontwerp. Verfraaid met het iconische tweekleurige Capcom logo levert de Capcom Home Arcade een klassieke single- en multiplayer arcade-ervaring. Met 16 van de allerbeste Capcom titels uit de gouden eeuw van arcadegaming, twee premium sticks en knoppen kunnen deze games gespeeld worden zoals het hoort. AUTHENTIEK GAMEN Met een paar competitieve Sanwa-sticks en knoppen voor de fijnste precisie, reactietijd en duurzaamheid. De 16 vooraf geïnstalleerde games zijn de originele Capcom arcade-ROMs met emulatie verzorgd door FB Alpha voor een authentieke en nauwkeurige arcade-ervaring. SPEEL, CONCUREER, WERK SAMEN Breek wat high scores in singleplayer, werk samen met een vriend in co-op multiplayer of vernietig ze in een één-op-één gevecht. Upload daarna je beste scores naar een wereldwijd High Score Leaderboard via de on-board WiFi op de Capcom Home Arcade om te zien hoe je afsteekt tegen andere spelers van over de hele wereld. VOORAF GEÏNSTALLEERDE GAMES 1944: The Loop MasterAlien vs Predator Armored WarriorsCapcom Sports ClubCaptain CommandoCyberbots: Fullmetal MadnessDarkstalkers: The Night WarriorsEco FightersFinal FightGhouls ‘n GhostsGiga WingStreet Fighter II: Hyper FightingMega Man: The Power BattleProgearStriderSuper Puzzle Fighter II Turbo De Capcom Home Arcade zal vanaf 25 oktober beschikbaar zijn bij alle grote winkels.
17/04 07u00  Anno 1800 is nu verkrijgbaarAnno 1800 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Windows PC. Daarnaast is er het post-launch plan dat laat zien wat Anno 1800 in de toekomst te bieden heeft. Dit plan bevat de Season Pass die toegang biedt tot drie grote DLC: Sunken Treasures, Botanica en The Passage. Verder krijgen alle Anno 1800 spelers toegang tot gratis content waaronder de Co-op Mode, Community Challenges en Statistics Building die in de toekomst worden toegevoegd. De 19e eeuw is de perfecte setting voor een klassieke Anno ervaring. Spelers krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden als heerser te testen. In Anno 1800 creëren spelers enorme metropolen, zetten ze efficiënte logistieke netwerken op, staan ze aan het hoofd van een nieuw, exotisch continent en domineren ze tegenstanders door diplomatie, handel of oorlogvoering. De game combineert geliefde features van 20 jaar aan Anno, zoals individuele AI-vijanden, willekeurig gegenereerde maps, multisession gameplay en meer. Met de nieuwe Expedities-functie sturen spelers bemanningen over de hele wereld aan terwijl ze op zoek gaan naar roem en fortuin. Ook verkennen spelers Zuid-Amerika terwijl ze aanspraak maken op het zwarte goud dat dit nieuwe tijdperk van industrie mogelijk maakt. Anno 1800 is reeds verkrijgbaar voor PC in de Ubisoft Store en in de Epic Games store.
17/04 07u00  Assassin’s Creed Odyssey The Fate of Atlantis: Fields of Elysium beschikbaar vanaf 23 aprilFields of Elysium, de eerste episode van The Fate of Atlantis, de tweede post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey is vanaf 23 april beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In deze verhaallijn vervolgt de Odyssee zich in het Griekse hiernamaals. Sluit nieuwe verbonden, neem het op tegen mythische wezens en ontdek de mysteries van het domein der goden. Fields of Elysium bevat nieuwe Ability enhancements. Dit zijn aanpassingen die de huidige vaardigheden een nieuwe functie geven, wat een nog meer gepersonaliseerde speelstijl oplevert. De Ability enhancements zijn verdeeld over de verschillende takken van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin en worden vrijgegeven samen met de verhaallijn-episodes beginnend bij Fields of Elysium. Spelers krijgen toegang tot The Fate of Atlantis door de verhaallijnen Between Two Worlds en Heir of Memories af te ronden en moeten daarnaast een personage van level 28 of hoger hebben. Voor spelers die niet voldoen aan deze eisen, introduceert The Fate of Atlantis een alternatief. Spelers krijgen de mogelijkheid om met een personage van level 52 aan de slag te gaan met vooraf ingestelde vaardigheden en items. Progressie gaat met dit alternatief echter niet over naar de main game save en achievements kunnen niet worden ontgrendeld. De Assassin’s Creed Odyssey Season Pass bevat Legacy of the First Blade en The Fate of Atlantis alsmede Assassin’s Creed III Remastered en Assassin’s Creed Liberation Remastered.
17/04 07u00  Nieuw artikel: Kingdom Hearts - The Story So FarLees meer >
16/04 14u15  World of Warships: Legends is vanaf nu wereldwijd beschikbaarWargaming heeft zojuist bekendgemaakt dat World of Warships: Legends vanaf vandaag beschikbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One met haar Early Access lancering. Kapiteins kunnen vanaf vandaag met epische zeegevechten aan de slag op de PlayStation 4 en Xbox One. De game ondersteunt Engels, Russisch, Japans, Frans en Duits en wordt gelanceerd met een breed scala aan schepen die te unlocken zijn, legendarische commandanten die je kunt toevoegen en gehele oceanen die je veroveren kunt. World of Warships: Legends is hiermee de tweede Wargaming titel die op de consoles wordt uitgebracht. World of Tanks: Mercenaries heeft momenteel 18 miljoen spelers.Spelers van Early Access op PlayStation 4 en Xbox One hebben momenteel de keus uit vijf verschillende kaarten die HDR-ondersteuning bieden en drie scheepsklasse met torpedojagers, kruisers en oorlogsschepen.World of Warships: Legends is geen eenvoudige conversie van het wereldwijde pc-fenomeen. Deze game is van de grond af opgebouwd om optimaal te kunnen profiteren van de kracht en mogelijkheden van de huidige generatie home consoles. Het heeft snellere gevechten, meer opties om jouw commandanten te ontwikkelen, een vernieuwde gebruikersinterface, intuïtieve nieuwe besturingselementen en console-exclusieve content.Spelers kunnen zich ook in de toekomst verheugen op regelmatige updates met veel nieuwe content. Binnenkort komen er Japanse schepen aan, worden de legendarische commandanten ingezet, kunnen air carriers gecoördineerd worden en kan men, rond de zomer, gaan genieten van de nieuwe maps met volledige 4K-ondersteuning voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.
16/04 10u30  Octopath Traveler vanaf juni beschikbaar op PCIn OCTOPATH TRAVELER beleven spelers epische avonturen in het even betoverende als gevaarlijke continent Orsterra dat rijk is aan gevarieerde landschappen en bezienswaardigheden, waaronder weelderige bossen, woestijndorpjes en onder sneeuw verborgen kathedralen. Spelers volgen de avonturen van acht verschillende personages met elk hun eigen motief om op reis te gaan, uiteenlopend van een zucht naar zelfontwikkeling tot wraak. Elke reiziger begin zijn of haar avontuur in een ander deel van het land en doordat de speler zelf kan kiezen in welke volgorde hij de personages kiest, is elke reis weer anders.OCTOPATH TRAVELER voor pc komt tot leven in unieke HD-2D-beelden, waarin 2D-personages naadloos samenvloeien met een prachtige 3D-wereld.OCTOPATH TRAVELER is vanaf 7 juni 2019 beschikbaar voor pc met Engelse en Japanse audio en teksten in Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Traditioneel Chinees en Vereenvoudigd Chinees.
16/04 10u30  Trials Rising Sixty Six uitbreiding is nu verkrijgbaarSixty Six, de eerste uitbreiding van Trials Rising is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows PC. Sixty Six neemt spelers mee naar de meest legendarische weg van de Verenigde Staten: Route 66. Scheur langs de Grand Canyon of dwars door Chicago en test je raceskills op 24 nieuwe tracks. Sixty Six bevat naast nieuwe parcours ook 2 nieuwe Stadium Finals en 2 Skill Games. Tevens bevat de uitbreiding een nieuwe outfit: de American Football Outfit, nieuwe contracten en nieuwe gouden eekhoorn collectibles die speciaal voor de gelegenheid zijn ontworpen. Sixty Six is samen met Crash & Sunburn, de Stuntman Rider Pack en de Samurai Item Pack onderdeel van de Expansion Pass, maar is ook los te verkrijgen.
16/04 10u15  World War Z vanaf vandaag beschikbaarWerk samen met vrienden om honderden zombies te overleven in de razendsnelle nieuwe co-op shooter geïnspireerd door de actie-blockbuster van Paramount Pictures Saber Interactive heeft in samenwerking met Focus Home Interactive World War Z uitgebracht, de actievolle co-op shooter geïnspireerd door de blockbuster van Paramount Pictures. De game is nu digitaal en fysiek beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One voor €39,99 en op Windows PC via de Epic Games Store voor €34,99.World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes en een arsenaal aan dodelijke wapens, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in intense co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Vecht tegen beide zombies en echte menselijke spelers in competitieve team-based Players vs. Players. Vs. Zombies (PvPvZ) multiplayer. World War Z is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games store.
16/04 07u00  Systeemsoftware update voor Switch brengt verbeteringenNintendo heeft versie 8.0.0 gelanceerd als zijnde systeemsoftware voor de Nintendo Switch. De update brengt onder andere save game transfer naar de console, maar ook nieuwe sorteringsmogelijkheden voor je software. Daarnaast is de algehele systeemstabiliteit verbeterd.A Sort Software feature is available after selecting to view All Software from the HOME Menu.Software can be sorted by time last played, total play time, software title, and software publisher.The All Software option displays when there are 13 or more software icons on the HOME Menu.A View All Available News option is available within News, allowing you to view all news items currently being distributed.Go to News > Channel List > View More.Select from 15 new icons from the Splatoon 2 and Yoshi’s Crafted World games for your user.To edit your user icon, head to your My Page on the top left of the HOME Menu > Profile.A feature to Transfer Your Save Data is now available, allowing you to transfer your save data for individual games between your Nintendo Switch systems.Go to System Settings > Data Management > Transfer Your Save Data.Save data will not remain on your source system after the transfer process completes.A Zoom feature can be enabled from within System Settings.Go to System Settings > System to turn Zoom ON.Once enabled, you can use the Zoom feature by pressing the HOME Button twice.An option is available to prevent the system from waking from Sleep Mode when an AC adapter is disconnected.Go to System Settings > Sleep Mode > Wake When AC Adapter is Disconnected.This also applies when undocking your console.A VR Mode (3D Visuals) restriction is available within Parental Controls.This will also be available in the Nintendo Switch Parental Controls app through a later update.Go to System Settings > Parental Controls.These settings can also be changed from within Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit.Hong Kong / Taiwan / South Korea is available for selection in Region.Go to System Settings > System > Region.The following names have been changed (functionality remains the same).Save Data Cloud Backup > Save Data Cloud.Transfer Your User and Save Data > Transfer Your User Data.
16/04 07u00  Nieuwe video van Team Sonic RacingSEGA heeft een nieuwe video uitgebracht van de racegame Team Sonic Racing. Het spel komt uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en Switch op 21 mei aanstaande.
16/04 07u00  The Elder Scrolls: Legends - Alliance War nu beschikbaarThe Elder Scrolls: Legends – Alliance War, geïnspireerd op de oorlog van de allianties die verder woedt in Elder Scrolls Online, is vandaag uitgebracht voor The Elder Scrolls: Legends op PC, iOS en Android-toestellen. Spelers kunnen nu toetreden tot de massale knokpartij tussen de vijf allianties die strijden om de Ruby Throne.Met meer dan 100 nieuwe kaarten, vijf nieuwe kaartkleurcombinaties, vier nieuwe mechanics en een nieuw spelbord, biedt The Elder Scrolls: Legends – Alliance War spelers de grootste verandering op vlak van meta in de geschiedenis van de game.The Elder Scrolls: Legends – Alliance War kaartenpakketten zijn nu beschikbaar voor in-game aankoop.
16/04 07u00  Konami en Efootball.pro maken winnaars bekendTer afsluiting van de vijfde eFootball.Pro League wedstrijddag, die het afgelopen weekend plaatsvond in Barcelona, heeft Konami Digital Entertainment B.V. vandaag de winnende clubs bekendgemaakt.Celtic FC en Schalke 04 waren goed op dreef op wedstrijddag 5, waarbij de Schotten de Duitsers in de eerste wedstrijd vrij gemakkelijk met 2-0 wisten te kloppen. Schalke 04 kende een sterke start van de 2e wedstrijd, maar een goal van Celtic FC’s E_C_Oneill zorgde ervoor dat de wedstrijd eindigde met een 1-1 gelijkspel en dat de Bhoys wedstrijddag 5 ongeslagen doorkwamen. De tweede confrontatie vond plaats tussen Boavista FC en FC Nantes en resulteerde in een 1-1 gelijkspel in de eerste wedstrijd. Een hattrick van Alex GRD van FC Nantes verzekerde de Fransen van een 4-2 overwinning in de tweede wedstrijd. De laatste confrontatie van de dag, tussen AS Monaco en FC Barcelona, eindigde in twee tegenstrijdige overwinningen. AS Monaco versloeg de Spanjaarden met 4-1 in de eerste wedstrijd, en een 4-0 verlies in de tweede helft (dankzij een hattrick van Barcelona’s PaUUU24) kon niet meer voorkomen dat AS Monaco doorging naar de finale. Celtic FC, waarvan ook Nederlandse sterspelers als “Dominator” Yos Sonneveld deel uitmaken, staat nu bovenaan in de groep met 12 punten, op de voet gevolgd door FC Barcelona met 10 punten. Slechts één punt bepaalt het verschil tussen AS Monaco (6 punten) en FC Nantes (5 punten), terwijl Boavista en Schalke 04 samen onderaan bungelen, met elk 4 punten.Volgend op de teams die al verzekerd zijn van een finaleplaats, zullen FC Nantes, Boavista FC, and Schalke 04 elkaar treffen de ‘Last Chance Group’. De wedstrijden binnen deze groep staan gepland op zaterdag 18 mei. De eFootball.Pro League wordt gespeeld op KONAMI’s PES 2019 en is ’s werelds eerste ‘eSports’ toernooi. Het is ontwikkeld voor professionele voetbalclubs, waarbij door eSports voetbalteams virtueel gestreden wordt om de Nr. 1 positie. De beste PES 2019 spelers ter wereld, zoals de Spanjaard Alex Alguacil, winnaar van KONAMI’s officiële PES LEAGUE WORLD TOUR 2018 in CO-OP, komen elk uit voor een profclub, waarbij ze ook officieel onder contract staan.Het reguliere seizoen heeft drie wedstrijden per maand, tussen december 2018 en april 2019, waarbij de 3 beste teams doorgaan naar de finales, die in mei in Barcelona worden gehouden. De laatste 3 teams gaan dan naar de ‘Last Chance Group’, waarvan de winnaar alsnog doorgaat naar de finale. Wedstrijden binnen het reguliere seizoen vinden plaats in de Highvideo Studios in Barcelona.
15/04 12u45  Nieuwe LEGO Star Wars game in de maakEr is een nieuwe LEGO Star Wars game in de maak. Dat heeft Matthew Wood gezegd op de Star Wars Celebration. De sound editor van Skywalker laat weten dat hij nog niet kan zeggen om wat voor titel het precies zal gaan. De kans bestaat dat het om een game gebaseerd op Star Wars: The Rise of Skywalker. Het zou echter ook kunnen gaan om een game gebaseerd op Star Wras: The Force Awakens. Warner Bros. heeft een nieuwe game zelf nog niet officieel aangekondigd.
15/04 09u15  Welkom in de wereld van VR! Het Nintendo Labo: VR-pakket is nu verkrijgbaarSchiet op aliens, voed nijlpaarden, schilder als een olifant, vlieg op de rug van een vogel en beleef nog vele andere gezinsvriendelijke virtual reality-ervaringen in Nintendo Labo: VR-pakket. Dit pakket is vanaf vandaag verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo Switch.Het Nintendo Labo: VR-pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale gameplay van Nintendo Labo met eenvoudige VR-technologie, om kinderen en gezinnen een unieke en toegankelijke virtual reality-ervaring te bieden. De ervaring begint met het bouwen van verschillende Toy-Con-creaties, zoals de Toy-Con-knaller, Toy-Con-olifant en het Toy-Con-windpedaal met het inbegrepen materiaal en de interactieve instructies van de Nintendo Switch-software. Vervolgens kunnen gebruikers hun Nintendo Switch en de Joy-Con-controllers gebruiken om te genieten van een reeks eenvoudige VR-games en –ervaringen. Sommige van de Toy-Con verrijken de VR-ervaring met bijzondere sensorische feedback, zoals de windvlagen die het Toy-Con-windpedaal produceert of de bevredigende ‘klik’ van de Toy-Con-knaller. Gebruikers kunnen ook zelf kleine VR-games en –ervaringen maken met de inbegrepen programmeertools in de Toy-Con-werkplaats en de VR-Toy-Con-werkplaats.VR om te delen met vrienden en familieAlle games en ervaringen in het Nintendo Labo: VR-pakket zijn ontworpen om met anderen te delen. Door om beurten te spelen, kan iedereen in de kamer meedoen en lachen om elkaars reacties. Sommige games laten zelfs spelers die niet in de Toy-Con-VR-bril kijken meedoen met de on-screen-ervaring. Als een speler bijvoorbeeld de in-game oceaan verkent en foto’s maakt met de Toy-Con-camera, kan een andere persoon in de kamer de Toy-Con-snorkel dragen en voor de camera gaan staan om een vis met grote ogen naar de speler met de VR-camera te laten zwemmen. Er zijn twee programmeertools inbegrepen in de software van het Nintendo Labo: VR-pakket. De Toy-Con-werkplaats uit vorige pakketten keert terug en is helemaal geoptimaliseerd voor de Toy-Con-creaties uit het VR-pakket. De VR-Toy-Con-werkplaats is een nieuwe tool waarmee spelers hun eigen VR-games en -ervaringen kunnen maken. De ontwikkelaars van Nintendo hebben de VR-Toy-Con-werkplaats zelf gebruikt om alle 60 spelletjes en ervaringen op het VR-plein te maken. Spelers kunnen heel makkelijk ‘onder de motorkap’ kijken om te zien hoe de ontwikkelaars de spelletjes in elkaar hebben gezet. Op die manier kun je leren hoe je je eigen nieuwe VR-projecten begint, of de VR-plein-games openen in de VR-Toy-Con-werkplaats om ze als vertrekpunt te gebruiken. Verschillende manieren om je Labo-ervaring te beginnen Het Nintendo Labo: VR-pakket is nu verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een uitvoering waar minder Toy-Con-projecten in zitten:• Nintendo Labo: VR-pakket: het complete Nintendo Labo: VR-pakket bevat de Nintendo Switch-software en materialen om alle zes Toy-Con-projecten te kunnen bouwen: de Toy-Con-VR-bril, de Toy-Con-knaller, het Toy-Con-fototoestel, de Toy-Con-vogel, het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-olifant. Ook zitten er een schermhoes en veiligheidskap in het pakket. Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die de volledige VR-ervaring willen beleven.• Nintendo Labo: VR-pakket – Starters + knaller: de starters bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-VR-bril en Toy-Con-knaller te kunnen bouwen. Ook zijn de schermhoes en veiligheidskap inbegrepen. Met de starterset heb je een prima basis om de VR-wereld van Nintendo Labo te ontdekken.Spelers die in het bezit zijn van de starterset, kunnen de volgende optionele sets kopen om hun VR-avontuur uit te breiden:• Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingsset 1: uitbreidingsset 1 bevat de onderdelen die nodig zijn om de Toy-Con-olifant en het Toy-Con-fototoestel te maken.• Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingsset 2: uitbreidingsset 2 bevat de onderdelen die nodig zijn om het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-vogel te maken.Bonus-VR-ervaringen met Mario en LinkBinnenkort kunnen spelers met de Toy-Con-VR-bril van het Nintendo Labo: VR-pakket bijzondere momenten beleven in twee van de populairste games voor de Nintendo Switch. Op 26 april verschijnen namelijk gratis software-updates voor Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild die deze games compatibel maken met het Nintendo Labo: VR-pakket om bezitters van deze games enkele leuke, eenvoudige bonuservaringen te bieden. Zo kun je in Super Mario Odyssey drie nieuwe minimissies spelen om diverse doelen te halen in drie bekende rijken. Ook kun je The Legend of Zelda: Breath of the Wild als nooit eerder beleven door de uitgestrekte wereld van Hyrule vanuit een VR-perspectief te verkennen.
15/04 07u30  Days Gone installatie kost je 67 gigabyteDe installatiegrootte van Sony Bend's Days Gone is bekend gemaakt. De game zal namelijk 67 gigabyte aan installatie in beslag nemen na de day one patch. Mensen die dus ruimte tekort komen en de game graag willen aanschaffen kunnen zich dan ook alvast gaan voorbereiden op de forse installatie die hen te wachten staat. Days Gone verschijnt 26 april aanstaande, exclusief voor de PS4.
15/04 07u30  Co-founder Respawn gaat aan de slag bij Epic GamesRespawn Entertainment co-founder (mede-oprichter) Jason West heeft bekend gemaakt dat hij zich aansluit bij Epic Games. Hij zette in het verleden Respawn op samen met Vince Zampella. In een tweet van Geoff Keighley is de overstap bekend gemaakt, al moet Epic Games die nog wel officieel bevestigen. Vanaf vorige maand zou West al aan de slag zijn gegaan bij Epic Games. In welke rol dat precies is, is niet bekend, maar het zou gaan om een development-functie.
15/04 07u15  Sony viert jubileum van God of War met gratis contentSony viert deze week het jubileum van God of War en biedt een gratis PlayStation 4 dynamic theme aan. Het is één jaar geleden dat God of War verscheen voor de PS4 en het was een groots succes voor de studio. In een video bedankt het bedrijf daarnaast alle fans van de franchise in het vertrouwen dat is gegeven aan de game.
14/04 18u45  Kickstarter campaign Chernobylite laat trailer zienThe Farm 51 heeft aangekondigd dat de kickstarter campaign voor Chernobylite in volle gang is. Het gaat om een horror game die zich in een 3D scanned Chernobyl Zone afspeelt. De developer is op zoek naar 100.000 Dollar dat in het project gestoken moet worden. Het spel moet in november voor Steam beschikbaar gesteld worden als early access game. De release moet half 2020 plaatsvinden.
14/04 18u45  Screenshots van The Surge 2Deck 13 en Focus Interactive hebben bekend gemaakt dat The Surge 2 eraan gaat komen. Het spel moet in 2019 op de markt gaan komen. The Surge 2 borduurt voort op het eerste deel en zal wederom een pittige RPG worden. Het spel wordt gespeeld in een third person perspectief. Je bent een tot een robot omgebouwde persoon die het tegen andere robots opneemt. Bij het executeren van tegenstanders kun je kiezen welke onderdelen, bijvoorbeeld armen, benen of romp, je ontleedt. Vervolgens kun je met deze onderdelen gecombineerd betere onderdelen maken voor je eigen karakter. The Surge 2 zal zich afspelen in een totaal nieuwe omgeving met grotere levels en een ander level design.
14/04 18u15  EA en Respawn kondigen release aan van Star Wars Jedi: Fallen Order release op 15 november 2019In duistere tijden is er nog steeds hoop. Tijdens een panel vandaag op de Star Wars Celebration in Chicago kondigde Respawn Entertainment, een studio van Electronic Arts, aan dat Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuw third-person actie-avontuur, op 15 november 2019 wordt uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin. De game bevat een authentiek verhaal dat zich afspeelt kort na de gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith, als de Jedi zijn gevallen. Fans spelen een jonge Padawan genaamd Cal Kestis, tot leven gebracht door Cameron Monaghan (Shameless, Gotham), die Order 66 heeft overleefd: het geheime decreet van de Emperor om alle Jedi te elimineren. Spelers moeten de puzzelstukken uit het verleden van Cal verzamelen om zijn training te voltooien en de kunst van de iconische lightsaber onder de knie te krijgen: dit allemaal terwijl ze de Empire en de dodelijke Inquisitors één stap voor blijven.“Veel Star Wars-fans, wijzelf inbegrepen, zijn geïnteresseerd in duistere tijdperken, dus we wilden die mysterieuze, gevaarlijke periode gaan verkennen”, aldus Stig Asmussen, Game Director, Respawn Entertainment. “Het team van Lucasfilm heeft fantastisch met ons samengewerkt, zodat we dit deel van de tijdlijn (waarin de Empire op het toppunt van haar macht is en alle resterende Jedi zijn ondergedoken) konden verkennen en uitbouwen. Binnen dit verhaal hebben we een game gemaakt met intense, maar doordachte en leuke contactgevechten met de lightsaber en Force-krachten, zodat iedereen zijn Jedi-dromen waar kan maken.”“Toen Respawn ons benaderde met het idee voor deze game, waren we meteen enthousiast. Een singleplayer, verhaalgedreven titel in het Star Wars-universum was precies wat we zochten, en we weten dat de fans het ook graag wilden”, aldus Steve Blank, Director, Franchise Content & Strategy, Lucasfilm. “Door ons te concentreren op Cal, die in de schoenen stapt van een Jedi na Order 66, kunnen we talloze spelmogelijkheden en rijke vertakkingen voor dit nieuwe personage en zijn achtergrondverhaal ontwikkelen.”Spelers ontmoeten Cal op Bracca, een gloednieuwe Star Wars-planeet en een van de diverse nieuwe locaties die in het spel worden geïntroduceerd. Cal duikt onder voor de Empire door juist in de buurt te blijven, maar wordt gedwongen om te vluchten als hij blijk geeft van zijn Force-krachten. Onderweg ontmoet Cal nieuwe vrienden, zoals zijn mysterieuze metgezel Cere, en komt hij een aantal bekende gezichten tegen, dit alles terwijl hij wordt vergezeld door zijn trouwe droid BD-1. De vlucht van Cal uit de Empire wordt nog gevaarlijker als hij wordt achtervolgd door de Second Sister, een van de elite-Inquisitors van de Empire, die op zoek is naar Cal en deze overlevende Jedi wil uitschakelen. De Second Sister wordt geholpen door de angstaanjagende Purge Troopers, speciale Imperial strijdkrachten die zijn getraind om Jedi te zoeken en de inquisitors te helpen bij hun lafhartige werk.Star Wars Jedi: Fallen Order heeft gameplay als topprioriteit om Star Wars-lightsabergevechten te bieden die net zo intens zijn als in de films. Deze game wordt tot leven gebracht door Respawn, een studio die bekend staat om hoogwaardige games die visueel mooi en technisch meesterlijk zijn. Spelers gebruiken hun Jedi-training om verschillende combinaties in contactgevechten te maken met een innovatief lightsaber-vechtsysteem en Force-vaardigheden. In dit galactische avontuur gebruiken spelers tevens navigatie- en andere platformvaardigheden om tegenstanders strategisch te overwinnen en puzzels op hun pad op te lossen. Star Wars-fans herkennen iconische locaties, wapens, uitrustingen en vijanden, en maken ook kennis met een selectie nieuwe personages, locaties, monsters, droids en tegenstanders in Star Wars.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

2x Alle content van Fishing Planet in één Premium Edition voor consoles!18/04 10u45 - EvilGamerz: The Fisherman – Fishing Planet is een geweldige ervaring voor alle natuurliefhebbers en sportvissers! De premiumversie van Fishing Planet, die de standaard voor vissimulators heeft gezet en al 5 miljoen spelers heeft, bundelt alle content die tot nu toe is verschenen in één pakket: het equivalent van meer dan 30 DLC’s, plus functies die exclusief in deze premiumversie van de game verschijnen. Door van een free-to-play-model met betaalde content over te stappen naar een premiummodel, weten spelers zeker dat ze de complete, meeslepende ervaring krijgen.The Fisherman – Fishing Planet is een getrouwe reproductie van de vissport in al zijn facetten. Spelers kunnen op verschillende manieren hengelen naar meer dan honderd verschillende soorten vissen, waarvan de kunstmatige intelligentie gebaseerd is op het werkelijke gedrag van elke soort. De premiumversie biedt toegang tot maar liefst achttien verschillende visgebieden, inclusief meren, rivieren en gevarieerde vegetatie. Qua vistuig maakt het spel duizenden combinaties mogelijk, waarbij elk element zijn eigen fysica en hydrodynamische eigenschappen met zich meebrengt.De game dompelt spelers helemaal onder in prachtige natuurgebieden, dankzij de aandacht voor details waarmee omgevingselementen, zoals de geografische zone, klimatologische omstandigheden, het tijdstip van de dag en flora en fauna, tot leven worden gewerkt. Dit alles is in de game verwerkt om het realisme en de onvoorspelbaarheid van sportvissen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen. Dankzij de hoogwaardige audio die de ontspannende geluiden van water en het gezoem van insecten produceert, hoeven spelers slechts hun ogen te sluiten om het authentieke visgevoel te ervaren, maar dan gewoon thuis voor de tv!Game-content: • 110 soorten vissen met realistisch gedrag• 18 prachtige waterlocaties met authentieke achtergronden en vegetatie• Duizenden mogelijke vistuigcombinaties• Dynamische weersomstandigheden en dag/nacht-cyclus• Online-competities voor solo- of coöpspelers, inclusief trophies en klassementHaal je visuitrusting maar alvast van zolder, want het visseizoen begint komende herfst op PlayStation 4 en Xbox One.
1x Xbox One S All-Digital Edition komt 7 mei voor 229,99 Euro18/04 07u15 - EvilGamerz: Microsoft heeft bekend gemaakt dat de Xbox One S All-Digital Edition op 7 mei aanstaande uit zal komen in Europa en Noord-Amerika. De console bevat geen optische drive voor het draaien van discs en kan enkel games digitaal downloaden. Drie spellen zijn voorgeïnstalleerd, namelijk Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3. De harde schijf bevat 1 terabyte aan opslagcapaciteit. De prijs is 229,99 Euro.
1x Famitsu beoordeelt Phantom Cat en GRIP18/04 07u15 - EvilGamerz: Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld, waaronder GRIP en Phantom Cat. De lijst van deze week met reviews is als volgt:Phantom Cat: Super Nyaa Edition (Switch, Rainy Frog): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)GRIP: Combat Racing (PS4/Switch, Wired): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Lyrica (Switch, Cosen): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)Frane: Dragons' Odyssey (PS4, Kemco): 7 / 7 / 7 / 6 - (27/40)Satsujin Tantei Jack the Ripper (PS4/Switch, Nippon Ichi): 7 / 8 / 7 / 8 - (30/40)Xenon Valkyrie+ (Switch, Rainy Frog): 6 / 7 / 6 / 7 - (26/40)
1x Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend18/04 11u00 - EvilGamerz: Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: warhammer-chaosbane.comDeze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.Content van de tweede betafase:• Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.• Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.• Maximum level: 25• Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen. Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.
1x 3D artist werkt aan Grand Theft Auto 619/04 15u30 - EvilGamerz: Grand Theft Auto 6 lijkt in ontwikkeling. Volgens een 3D artist in Rockstar India wordt er momenteel gewerkt aan de game. Bibin Michael laat op zijn profiel zien dat hij meewerkte aan GTA 5 en Red Dead Redemption 2. Ook zou hij al aan GTA 6 meegewerkt hebben. Via de pagina van de man wordt het zesde deel genoemd. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt. Rockstar heeft de titel zelf officieel ook nog niet aangekondigd.
0x EA en Respawn kondigen release aan van Star Wars Jedi: Fallen Order release op 15 november 201914/04 18u15 - EvilGamerz: In duistere tijden is er nog steeds hoop. Tijdens een panel vandaag op de Star Wars Celebration in Chicago kondigde Respawn Entertainment, een studio van Electronic Arts, aan dat Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuw third-person actie-avontuur, op 15 november 2019 wordt uitgebracht voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC via Origin. De game bevat een authentiek verhaal dat zich afspeelt kort na de gebeurtenissen in Star Wars: Revenge of the Sith, als de Jedi zijn gevallen. Fans spelen een jonge Padawan genaamd Cal Kestis, tot leven gebracht door Cameron Monaghan (Shameless, Gotham), die Order 66 heeft overleefd: het geheime decreet van de Emperor om alle Jedi te elimineren. Spelers moeten de puzzelstukken uit het verleden van Cal verzamelen om zijn training te voltooien en de kunst van de iconische lightsaber onder de knie te krijgen: dit allemaal terwijl ze de Empire en de dodelijke Inquisitors één stap voor blijven.“Veel Star Wars-fans, wijzelf inbegrepen, zijn geïnteresseerd in duistere tijdperken, dus we wilden die mysterieuze, gevaarlijke periode gaan verkennen”, aldus Stig Asmussen, Game Director, Respawn Entertainment. “Het team van Lucasfilm heeft fantastisch met ons samengewerkt, zodat we dit deel van de tijdlijn (waarin de Empire op het toppunt van haar macht is en alle resterende Jedi zijn ondergedoken) konden verkennen en uitbouwen. Binnen dit verhaal hebben we een game gemaakt met intense, maar doordachte en leuke contactgevechten met de lightsaber en Force-krachten, zodat iedereen zijn Jedi-dromen waar kan maken.”“Toen Respawn ons benaderde met het idee voor deze game, waren we meteen enthousiast. Een singleplayer, verhaalgedreven titel in het Star Wars-universum was precies wat we zochten, en we weten dat de fans het ook graag wilden”, aldus Steve Blank, Director, Franchise Content & Strategy, Lucasfilm. “Door ons te concentreren op Cal, die in de schoenen stapt van een Jedi na Order 66, kunnen we talloze spelmogelijkheden en rijke vertakkingen voor dit nieuwe personage en zijn achtergrondverhaal ontwikkelen.”Spelers ontmoeten Cal op Bracca, een gloednieuwe Star Wars-planeet en een van de diverse nieuwe locaties die in het spel worden geïntroduceerd. Cal duikt onder voor de Empire door juist in de buurt te blijven, maar wordt gedwongen om te vluchten als hij blijk geeft van zijn Force-krachten. Onderweg ontmoet Cal nieuwe vrienden, zoals zijn mysterieuze metgezel Cere, en komt hij een aantal bekende gezichten tegen, dit alles terwijl hij wordt vergezeld door zijn trouwe droid BD-1. De vlucht van Cal uit de Empire wordt nog gevaarlijker als hij wordt achtervolgd door de Second Sister, een van de elite-Inquisitors van de Empire, die op zoek is naar Cal en deze overlevende Jedi wil uitschakelen. De Second Sister wordt geholpen door de angstaanjagende Purge Troopers, speciale Imperial strijdkrachten die zijn getraind om Jedi te zoeken en de inquisitors te helpen bij hun lafhartige werk.Star Wars Jedi: Fallen Order heeft gameplay als topprioriteit om Star Wars-lightsabergevechten te bieden die net zo intens zijn als in de films. Deze game wordt tot leven gebracht door Respawn, een studio die bekend staat om hoogwaardige games die visueel mooi en technisch meesterlijk zijn. Spelers gebruiken hun Jedi-training om verschillende combinaties in contactgevechten te maken met een innovatief lightsaber-vechtsysteem en Force-vaardigheden. In dit galactische avontuur gebruiken spelers tevens navigatie- en andere platformvaardigheden om tegenstanders strategisch te overwinnen en puzzels op hun pad op te lossen. Star Wars-fans herkennen iconische locaties, wapens, uitrustingen en vijanden, en maken ook kennis met een selectie nieuwe personages, locaties, monsters, droids en tegenstanders in Star Wars.
0x Screenshots van The Surge 214/04 18u45 - EvilGamerz: Deck 13 en Focus Interactive hebben bekend gemaakt dat The Surge 2 eraan gaat komen. Het spel moet in 2019 op de markt gaan komen. The Surge 2 borduurt voort op het eerste deel en zal wederom een pittige RPG worden. Het spel wordt gespeeld in een third person perspectief. Je bent een tot een robot omgebouwde persoon die het tegen andere robots opneemt. Bij het executeren van tegenstanders kun je kiezen welke onderdelen, bijvoorbeeld armen, benen of romp, je ontleedt. Vervolgens kun je met deze onderdelen gecombineerd betere onderdelen maken voor je eigen karakter. The Surge 2 zal zich afspelen in een totaal nieuwe omgeving met grotere levels en een ander level design.
0x Kickstarter campaign Chernobylite laat trailer zien14/04 18u45 - EvilGamerz: The Farm 51 heeft aangekondigd dat de kickstarter campaign voor Chernobylite in volle gang is. Het gaat om een horror game die zich in een 3D scanned Chernobyl Zone afspeelt. De developer is op zoek naar 100.000 Dollar dat in het project gestoken moet worden. Het spel moet in november voor Steam beschikbaar gesteld worden als early access game. De release moet half 2020 plaatsvinden.
0x Sony viert jubileum van God of War met gratis content15/04 07u15 - EvilGamerz: Sony viert deze week het jubileum van God of War en biedt een gratis PlayStation 4 dynamic theme aan. Het is één jaar geleden dat God of War verscheen voor de PS4 en het was een groots succes voor de studio. In een video bedankt het bedrijf daarnaast alle fans van de franchise in het vertrouwen dat is gegeven aan de game.
0x Co-founder Respawn gaat aan de slag bij Epic Games15/04 07u30 - EvilGamerz: Respawn Entertainment co-founder (mede-oprichter) Jason West heeft bekend gemaakt dat hij zich aansluit bij Epic Games. Hij zette in het verleden Respawn op samen met Vince Zampella. In een tweet van Geoff Keighley is de overstap bekend gemaakt, al moet Epic Games die nog wel officieel bevestigen. Vanaf vorige maand zou West al aan de slag zijn gegaan bij Epic Games. In welke rol dat precies is, is niet bekend, maar het zou gaan om een development-functie.

Statistieken

Artikels:
32549
Gelezen:
10323
Aantal lezers nu:
53


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven