maandag 20 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
20/08 00u00  Pensioen ambtenaren ziet er zonniger uit Lees meer >10 
20/08 00u00  Stagnerend Facebook tolereert antisemitische berichten Lees meer >
19/08 00u00  Blije Juncker na gesprek met Trump: ?Handelsrelatie verbeteren? Jean-Claude Juncker is opgetogen over zijn gesprek met de Amerikaanse president Donald Trump. Juncker kondigt na afloop ‘een nieuwe fase in de relatie tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie’ aan. Lees ook Dit zijn de wapens van de handelsoorlog ‘Een fase van hechte vriendschap, sterke handelsrelatie waarbij we beiden winnen, en een fase … Continued The post Blije Juncker na gesprek met Trump: ‘Handelsrelatie verbeteren’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/08 00u00  Bekritiseerde Ivanka Trump stopt met modelabel Ivanka Trump, de oudste dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, stopt met haar modelabel. Ze wil zich naar eigen zeggen richten op haar werk voor de regering van haar vader. Maar eerder bleek al dat haar kledingmerk niet bij iedereen even goed lag. Ivanka Trump is werkzaam als topadviseur van haar vader in Washington. … Continued The post Bekritiseerde Ivanka Trump stopt met modelabel appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/08 00u00  Erdogan stelt gerust: ?Zij hebben de dollar, maar wij hebben Allah? Lees meer >
17/08 20u45  Canadees aan de top bij Frans-Nederlandse Air France-KLM Geen Fransman of Nederlander aan het roer bij de Frans-Nederlandse luchtvaartcombinatie, maar een Canadees. Kan de nieuwe topman, Ben Smith, orde op zaken stellen bij het muitende Air France? Het Franse personeel van Air France-KLM is al tijden opstandig. De stakingen om loonsverhoging af te dwingen, kostten het bedrijf al meer dan 200 miljoen euro. … Continued The post Canadees aan de top bij Frans-Nederlandse Air France-KLM appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/08 00u00  Mag site kaartjes voor concert doorverkopen? Lees meer >
17/08 00u00  Juncker wacht stevig gesprek met Trump in Washington Lees meer >
15/08 19u15  Gekte op de huizenmarkt: geeft koper het op? Lange tijd zorgde de extreem lage rente voor ongeremd enthousiasme onder huizenkopers. Slaat de stemming om? Niets leek huizenkopers de afgelopen jaren te kunnen tegenhouden. Na de vorige crisis in 2008 werden de leennormen aangescherpt, maar die maatregelen zijn volledig tenietgedaan door de historisch lage hypotheekrente. Die maakt het kopen van een huis veel voordeliger … Continued The post Gekte op de huizenmarkt: geeft koper het op? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
13/08 22u00  Erdogan externaliseert val van lira: ?Onze economie wordt aangevallen? De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zoekt de oorzaak van de val van de Turkse lira bij van alles behalve zichzelf. Volgens hem wordt de Turkse economie van buitenaf aangevallen. In Ankara sprak de president Turkse ambassadeurs toe, en benadrukte hij dat Turkije deze ?aanval? op de economie zal overwinnen, meldt Hurriyet. ?We bevinden ons … Continued The post Erdogan externaliseert val van lira: ?Onze economie wordt aangevallen? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Pensioen ambtenaren ziet er zonniger uit20/08 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
9x Stagnerend Facebook tolereert antisemitische berichten20/08 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
5x Erdogan stelt gerust: ?Zij hebben de dollar, maar wij hebben Allah?18/08 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
1x Mag site kaartjes voor concert doorverkopen?17/08 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Erdogan externaliseert val van lira: ?Onze economie wordt aangevallen?13/08 22u00 - Elsevier.nl: De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zoekt de oorzaak van de val van de Turkse lira bij van alles behalve zichzelf. Volgens hem wordt de Turkse economie van buitenaf aangevallen. In Ankara sprak de president Turkse ambassadeurs toe, en benadrukte hij dat Turkije deze ?aanval? op de economie zal overwinnen, meldt Hurriyet. ?We bevinden ons … Continued The post Erdogan externaliseert val van lira: ?Onze economie wordt aangevallen? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Gekte op de huizenmarkt: geeft koper het op?15/08 19u15 - Elsevier.nl: Lange tijd zorgde de extreem lage rente voor ongeremd enthousiasme onder huizenkopers. Slaat de stemming om? Niets leek huizenkopers de afgelopen jaren te kunnen tegenhouden. Na de vorige crisis in 2008 werden de leennormen aangescherpt, maar die maatregelen zijn volledig tenietgedaan door de historisch lage hypotheekrente. Die maakt het kopen van een huis veel voordeliger … Continued The post Gekte op de huizenmarkt: geeft koper het op? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Juncker wacht stevig gesprek met Trump in Washington17/08 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Canadees aan de top bij Frans-Nederlandse Air France-KLM17/08 20u45 - Elsevier.nl: Geen Fransman of Nederlander aan het roer bij de Frans-Nederlandse luchtvaartcombinatie, maar een Canadees. Kan de nieuwe topman, Ben Smith, orde op zaken stellen bij het muitende Air France? Het Franse personeel van Air France-KLM is al tijden opstandig. De stakingen om loonsverhoging af te dwingen, kostten het bedrijf al meer dan 200 miljoen euro. … Continued The post Canadees aan de top bij Frans-Nederlandse Air France-KLM appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Bekritiseerde Ivanka Trump stopt met modelabel18/08 00u00 - Elsevier.nl: Ivanka Trump, de oudste dochter van de Amerikaanse president Donald Trump, stopt met haar modelabel. Ze wil zich naar eigen zeggen richten op haar werk voor de regering van haar vader. Maar eerder bleek al dat haar kledingmerk niet bij iedereen even goed lag. Ivanka Trump is werkzaam als topadviseur van haar vader in Washington. … Continued The post Bekritiseerde Ivanka Trump stopt met modelabel appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Blije Juncker na gesprek met Trump: ?Handelsrelatie verbeteren?19/08 00u00 - Elsevier.nl: Jean-Claude Juncker is opgetogen over zijn gesprek met de Amerikaanse president Donald Trump. Juncker kondigt na afloop ‘een nieuwe fase in de relatie tussen de Verenigde Staten en de Europese Unie’ aan. Lees ook Dit zijn de wapens van de handelsoorlog ‘Een fase van hechte vriendschap, sterke handelsrelatie waarbij we beiden winnen, en een fase … Continued The post Blije Juncker na gesprek met Trump: ‘Handelsrelatie verbeteren’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
31569
Gelezen:
27105
Aantal lezers nu:
58


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven