woensdag 23 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u45
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
22/05 14u30  Hoe EU net als China importheffingen wil ontlopen De Europese Unie (EU) heeft nog een week om de door de Amerikaanse president Donald Trump aangekondigde importheffingen op staal en aluminium te voorkomen. China wendde afgelopen weekeinde voorlopig een handelsoorlog af door de belofte meer Amerikaanse producten te importeren. Eigenlijk zouden de importheffingen – 25 procent op staal, 10 procent op aluminium – al … Continued The post Hoe EU net als China importheffingen wil ontlopen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/05 00u00  Biologische markt zorgt voor grote successen Van lelijk eendje naar high quality fonds? Een flinke prestatie. Wessanen, uit 1765 en daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland, kreeg het voor elkaar. Het bedrijf kwakkelde lang, maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op de productie en verkoop van louter biologisch en duurzaam voedsel. Dat is een kleine markt, maar wel … Continued The post Biologische markt zorgt voor grote successen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
21/05 00u00  Genieten van uw pensioen of toch doorwerken? Lees meer >
20/05 00u00  Waarom WhatsApp-oprichter vertrekt bij Facebook Lees meer >
20/05 00u00  Europese Commissie slaat kritiek op verhoging budget in de wind Lees meer >
19/05 00u00  Slechts 11 procent van de statushouders heeft werk. Hoe komt dat? Asielzoekers met een verblijfsstatus hebben nog altijd nauwelijks werk. Anderhalf jaar na het verkrijgen van een verblijfsvergunning in 2014 had gemiddeld 4 procent van de statushouders werk. Een jaar later is dat hoger, maar nog steeds slechts 11 procent, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Van de groep die wel … Continued The post Slechts 11 procent van de statushouders heeft werk. Hoe komt dat? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/05 00u00  Oppositie woedend over geheime memo?s: dit staat erin Lees meer >
19/05 00u00  VNO-NCW wilde stiekem ozb-taks verdubbelen De lobbyclub voor grootbedrijven, VNO-NCW, wilde burgers twee keer zoveel onroerendezaakbelasting (ozb) laten betalen. Dat zou huishoudens al snel honderden euro’s per jaar kosten. Daarmee moest onder meer het afschaffen van de dividendbelasting worden vereffend. Dat staat in de memo’s over de dividendbelasting die het kabinet heeft vrijgegeven. Wensenlijst VNO-NCW stuurde tijdens de onderhandelingen een … Continued The post VNO-NCW wilde stiekem ozb-taks verdubbelen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/05 22u00  Zo wil EU bedrijven beschermen en toch Iran-deal behouden Lees meer >
17/05 00u00  De strijd voor meer diversiteit in Silicon Valley De tech-giganten in Silicon Valley moeten meer mensen uit etnische minderheden aannemen, vinden leden van het Amerikaanse Congres. Senatoren bezoeken deze week om die reden onder meer Airbnb, Apple en Twitter. Het streven naar meer diversiteit op de werkvloer is niet onomstreden; critici vinden dat dit blanke mannen discrimineert. Een groep leden van de Congressional … Continued The post De strijd voor meer diversiteit in Silicon Valley appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/05 00u00  Wordt biefstuk eten straks fiscaal bestraft? Lees meer >
Laatste update: dinsdag 22 mei 2018, 14u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Wordt biefstuk eten straks fiscaal bestraft?16/05 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x De strijd voor meer diversiteit in Silicon Valley17/05 00u00 - Elsevier.nl: De tech-giganten in Silicon Valley moeten meer mensen uit etnische minderheden aannemen, vinden leden van het Amerikaanse Congres. Senatoren bezoeken deze week om die reden onder meer Airbnb, Apple en Twitter. Het streven naar meer diversiteit op de werkvloer is niet onomstreden; critici vinden dat dit blanke mannen discrimineert. Een groep leden van de Congressional … Continued The post De strijd voor meer diversiteit in Silicon Valley appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Zo wil EU bedrijven beschermen en toch Iran-deal behouden17/05 22u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x VNO-NCW wilde stiekem ozb-taks verdubbelen19/05 00u00 - Elsevier.nl: De lobbyclub voor grootbedrijven, VNO-NCW, wilde burgers twee keer zoveel onroerendezaakbelasting (ozb) laten betalen. Dat zou huishoudens al snel honderden euro’s per jaar kosten. Daarmee moest onder meer het afschaffen van de dividendbelasting worden vereffend. Dat staat in de memo’s over de dividendbelasting die het kabinet heeft vrijgegeven. Wensenlijst VNO-NCW stuurde tijdens de onderhandelingen een … Continued The post VNO-NCW wilde stiekem ozb-taks verdubbelen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Oppositie woedend over geheime memo?s: dit staat erin19/05 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Slechts 11 procent van de statushouders heeft werk. Hoe komt dat?19/05 00u00 - Elsevier.nl: Asielzoekers met een verblijfsstatus hebben nog altijd nauwelijks werk. Anderhalf jaar na het verkrijgen van een verblijfsvergunning in 2014 had gemiddeld 4 procent van de statushouders werk. Een jaar later is dat hoger, maar nog steeds slechts 11 procent, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Van de groep die wel … Continued The post Slechts 11 procent van de statushouders heeft werk. Hoe komt dat? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Europese Commissie slaat kritiek op verhoging budget in de wind20/05 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Waarom WhatsApp-oprichter vertrekt bij Facebook20/05 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Genieten van uw pensioen of toch doorwerken?21/05 00u00 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Biologische markt zorgt voor grote successen22/05 00u00 - Elsevier.nl: Van lelijk eendje naar high quality fonds? Een flinke prestatie. Wessanen, uit 1765 en daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland, kreeg het voor elkaar. Het bedrijf kwakkelde lang, maar heeft zich de laatste jaren toegelegd op de productie en verkoop van louter biologisch en duurzaam voedsel. Dat is een kleine markt, maar wel … Continued The post Biologische markt zorgt voor grote successen appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
31212
Gelezen:
15066
Aantal lezers nu:
26


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven