zaterdag 20 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u45
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
19/10 20u45  Canada loopt uit voor legale wiet: zo zit het elders In Canada liep het afgelopen week storm bij speciale wietwinkels: de softdrug is er, zoals premier Trudeau drie jaar terug al had beloofd, sinds woensdag volledig legaal. Hoe zit het met de wetgeving in de rest van de wereld en in Nederland? Run op wiet na legalisering in Canada Tijdens zijn verkiezingscampagne kondigde de Canadese … Continued The post Canada loopt uit voor legale wiet: zo zit het elders appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/10 17u15  ?Europa wordt gezien als saai: er gebeurt weinig? Lees meer >
19/10 16u15  Trumps grootste fans wonen vlakbij Washington D.C. Lees meer >
19/10 11u30  ?Overheid moet zich niet bemoeien met onze leefstijl?? Lees meer >
19/10 11u30  Hollywood is linkser dan ooit: maakt dat uit? Lees meer >
19/10 11u30  Tussen de kusten: Trump in liberaal Colorado Lees meer >
18/10 14u45  Tweede Kamer weigert debat over omstreden VN-migratiepact In Europa groeit de weerstand tegen het VN-migratiepact: een wereldwijd geldend verdrag dat migratie mogelijk verheft tot mensenrecht. Opvallend is dat de Tweede Kamer niet van plan is te debatteren over de gevolgen voor Nederland van het pact. Het VN-migratiepact, het Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, is in juli van dit jaar … Continued The post Tweede Kamer weigert debat over omstreden VN-migratiepact appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/10 10u15  Klimaat kan de prijs van een biertje verdubbelen Zelfs Donald Trump zegt het: de aarde warmt op. En dat betekent, op zijn minst, dat een beetje verkoeling op zijn tijd meer dan welkom is. Met een biertje bijvoorbeeld. Maar dat laatste gaat dus niet zomaar. Klimaatverandering zal bier namelijk veel duurder maken, concludeerden wetenschappers in een vorige week verschenen artikel in het blad … Continued The post Klimaat kan de prijs van een biertje verdubbelen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/10 10u15  Zo willen Democraten Amerika veranderen Lees meer >
18/10 00u00  Gispen Classics, gewoon verantwoord! Lezersaanbieding Als lezer ontvangt u bij Dutch Originals bij aankoop van een Gispen 412S fauteuil een bijzettafel GT 530 of GT 411 gratis!             Gispen Today 530   Gispen Today 411 Deze actie loopt t/m 31 december 2018. Voor meer informatie dutchoriginals.com of bel 0345 612 100 The post Gispen Classics, gewoon verantwoord! appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/10 19u30  Kwestie Dille weer opgelaaid na uitspraken Van Doorn Lees meer >
17/10 15u00  Amerikaanse boekenkast: Benito Cereno Lees meer >
17/10 12u30  ?Terecht dat christelijke bakker homohuwelijk-taart mocht weigeren?? Een christelijk bakkerskoppel uit Noord-Ierland mocht weigeren een taart te bakken met daarop de tekst ‘Steun het homohuwelijk’. Dat heeft het Britse hooggerechtshof vorige week bepaald nadat de bakker in 2014 het verzoek afwees om een dergelijke taart te bakken. Homorechtenactivist Gary Lee vroeg het christelijke echtpaar Daniel en Amy McArthur, die samen een bakkerij … Continued The post ‘Terecht dat christelijke bakker homohuwelijk-taart mocht weigeren…’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/10 12u30  Democraten geven twee keer zo veel geld uit Lees meer >
16/10 18u30  Na onderzoek in consulaat nog niets zeker over lot Khashoggi Het is vandaag precies twee weken geleden dat de Saudische journalist Jamal Khashoggi verdween toen hij het consulaat in Istanbul bezocht. Ondanks sterke vermoedens dat hij daar is vermoord, heeft een eerste onderzoek in het gebouw geen harde bewijzen opgeleverd. De ministers Hoekstra en Blok willen hun reis naar een investeringsconferentie in Riaad daarom nog … Continued The post Na onderzoek in consulaat nog niets zeker over lot Khashoggi appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 20u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

1x Klimaat kan de prijs van een biertje verdubbelen18/10 10u15 - Elsevier.nl: Zelfs Donald Trump zegt het: de aarde warmt op. En dat betekent, op zijn minst, dat een beetje verkoeling op zijn tijd meer dan welkom is. Met een biertje bijvoorbeeld. Maar dat laatste gaat dus niet zomaar. Klimaatverandering zal bier namelijk veel duurder maken, concludeerden wetenschappers in een vorige week verschenen artikel in het blad … Continued The post Klimaat kan de prijs van een biertje verdubbelen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Canada loopt uit voor legale wiet: zo zit het elders19/10 20u45 - Elsevier.nl: In Canada liep het afgelopen week storm bij speciale wietwinkels: de softdrug is er, zoals premier Trudeau drie jaar terug al had beloofd, sinds woensdag volledig legaal. Hoe zit het met de wetgeving in de rest van de wereld en in Nederland? Run op wiet na legalisering in Canada Tijdens zijn verkiezingscampagne kondigde de Canadese … Continued The post Canada loopt uit voor legale wiet: zo zit het elders appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Geachte heer Jetten ?13/10 14u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Khashoggi was bezorgd dat er iets met hem ging gebeuren?15/10 14u30 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Aanpakken die sjeik!?15/10 17u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x OM: Syrische steker Malek F. geen terrorist, maar extremist15/10 17u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x ?Europa, volg Trump en pak expansief China hard aan??16/10 11u15 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x De mythe van de cruciale latino-stem16/10 16u00 - Elsevier.nl: In zijn dagelijkse update over de midterms besteedt Amerika-correspondent Emile Kossen vandaag aandacht aan wat de cruciale latino-stem wordt genoemd. En verder: Republikeinen stevenen af op winst in Nevada, Trump is loslippig in tv-programma 60 minutes en Poetin-bondgenoot in de problemen. De midterms komen snel dichterbij – de eerste keer dat Amerika naar de stembus … Continued The post De mythe van de cruciale latino-stem appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Politiek toont dubbele moraal op Grote Markt in Haarlem16/10 16u00 - Elsevier.nl: Mooi dat er zondag zoveel steun van burgers was voor de bedreigde Haarlemse burgemeester Jos Wienen. Maar de manifestatie, en dan vooral de rol van minister Ollongren, had ook iets potsierlijks, schrijft Geerten Waling. Het was hartverwarmend afgelopen zondag. Half Haarlem was naar de Grote Markt getogen om morele steun te geven aan de burgemeester, … Continued The post Politiek toont dubbele moraal op Grote Markt in Haarlem appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x Na onderzoek in consulaat nog niets zeker over lot Khashoggi16/10 18u30 - Elsevier.nl: Het is vandaag precies twee weken geleden dat de Saudische journalist Jamal Khashoggi verdween toen hij het consulaat in Istanbul bezocht. Ondanks sterke vermoedens dat hij daar is vermoord, heeft een eerste onderzoek in het gebouw geen harde bewijzen opgeleverd. De ministers Hoekstra en Blok willen hun reis naar een investeringsconferentie in Riaad daarom nog … Continued The post Na onderzoek in consulaat nog niets zeker over lot Khashoggi appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
35402
Gelezen:
21684
Aantal lezers nu:
41


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven