dinsdag 22 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van Elsevier.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

Elsevier.nl

Verbergen Tonen
22/05 15u45  Onderzoek Elsevier Weekblad: waar staan afgestudeerden na 10 jaar? Afgestudeerden van de universitaire opleiding finance verdienen na tien jaar op de arbeidsmarkt met 6.136 euro bruto per maand het meest van alle academici in loondienst. Maritiem officieren verdienen met 4.697 euro het meest van alle hbo?ers. Het laagste salaris krijgen academici met een diploma mediastudies en hbo’ers met de opleiding huidtherapie. Hbo’ers en academici … Continued The post Onderzoek Elsevier Weekblad: waar staan afgestudeerden na 10 jaar? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/05 13u30  Oostvaardersplassen: de boze burger over de grens? Dit weekend knipten vandalen de hekken door van de Oostvaardersplassen. Boze burgers! Dierenrechtenactivisten, ook. Zijn ze nou eigenlijk links of rechts? De daders vinden vermoedelijk dat zij nobele intenties hebben: uitgemergelde beesten helpen die opgesloten zijn in een bizar, kunstmatig natuurexperiment. Lees het commentaar van Rob Ramaker Wat zou Jac. P. Thijsse vinden van de … Continued The post Oostvaardersplassen: de boze burger over de grens? appeared first on Elsevierweekblad.nl.10 
22/05 13u30  Tweede Kamer moet verhoogd budget voor defensie veiligstellen De Tweede Kamer behandelt op 28 mei de nieuwe defensienota. Net als veel Europese NAVO-landen lijkt Nederland werk te maken van het verhogen van de defensie-uitgaven. Rutte III gaat voor deze kabinetsperiode uit van anderhalf miljard euro structureel. Dit kan het begin zijn van een wezenlijke omslag, maar zeker is dat niet. Er is nog … Continued The post Tweede Kamer moet verhoogd budget voor defensie veiligstellen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
22/05 13u30  Hoe EU net als China importheffingen wil ontlopen De Europese Unie (EU) heeft nog een week om de door de Amerikaanse president Donald Trump aangekondigde importheffingen op staal en aluminium te voorkomen. Brussel hoopt zo het voorbeeld te volgen van China, dat afgelopen weekeinde voorlopig een handelsoorlog afwendde door de belofte meer Amerikaanse producten te importeren. Eigenlijk zouden de importheffingen – 25 procent … Continued The post Hoe EU net als China importheffingen wil ontlopen appeared first on Elsevierweekblad.nl.10 
22/05 09u00  Iran en Brussel samen in verzet tegen Amerika na aankondiging sancties Door te dreigen met de ‘strengste sancties ooit’ aan het adres van Iran wekt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo de toorn van de Iraanse regering in Teheran. Ook de Europese Unie (EU) is kritisch op Amerika, en schaart zich nogmaals achter het akkoord. ‘De wereld aanvaardt vandaag de dag niet meer dat … Continued The post Iran en Brussel samen in verzet tegen Amerika na aankondiging sancties appeared first on Elsevierweekblad.nl.
21/05 19u30  Pompeo: ?strengste sancties voor Iran uit geschiedenis? De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo heeft gezegd dat zijn land de ‘strengste sancties uit de geschiedenis’ aan Iran zal opleggen. Pompeo deed de uitspraak in Washington tijdens zijn eerste grote toespraak als minister. De Amerikaanse president Donald Trump kondigde 8 mei aan dat zijn land de nucleaire deal met Iran uit 2015 … Continued The post Pompeo: ‘strengste sancties voor Iran uit geschiedenis’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
20/05 19u30  Erdogan in Sarajevo: Turken, laat je niet verdelen Lees meer >
20/05 18u15  Vandalen knippen hek open: herten op snelweg afgeschoten Staatsbosbeheer heeft zondagmiddag drie edelherten afgeschoten op de snelweg A6 tussen Lelystad en Almere. De dieren ontsnapten uit het natuurgebied de Oostvaardersplassen, nadat dierenactivisten in de nacht van zaterdag op zondag op 21 plekken het hek hadden doorgeknipt. De activisten hadden het hek opengeknipt om balen hooi in de Oostvaardersplassen te verspreiden. Door de openingen … Continued The post Vandalen knippen hek open: herten op snelweg afgeschoten appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/05 17u30  Het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle in beeld Lees meer >
19/05 17u30  Amsterdams college rond. Dit zijn de wethouders De collegevorming in Amsterdam is in de afrondende fase beland. Eerder deze week werd al bekend dat de coalitie van GroenLinks, PvdA, D66 en SP de strijd aanbindt met huizenverhuurplatform Airbnb. Zaterdag zijn ook alle nieuwe wethouders bekend. Dit zijn ze. De grootste partij GroenLinks levert het meeste wethouders. Rutger Groot Wassink, die de partij … Continued The post Amsterdams college rond. Dit zijn de wethouders appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/05 11u30  Roy van Keulen: ?De staat moet burgers beschermen tegen cyberaanvallen? Wie garandeert de vrijheden van burgers in het informatietijdperk? Elsevier Weekblad sprak met dr. Roy van Keulen, die onlangs promoveerde bij Afshin Ellian op vraagstukken van soevereiniteit binnen het domein van cyberspace. ?De staat moet ook in het informatietijdperk de vrijheden van burgers beschermen.? Wat bedoel je precies met cyberspace en wat is het informatietijdperk? … Continued The post Roy van Keulen: ‘De staat moet burgers beschermen tegen cyberaanvallen’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
19/05 01u30  Kaag zet in op instabiele regio?s en tegengaan migratie Minister Sigrid Kaag (D66) voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking presenteert vandaag een plan voor het beleid op het gebied van Ontwikkelingssamenwerking de komende jaren. In de nota ligt de nadruk op het voorkomen van instabiliteit en ongelijkheid. Daarmee wil Kaag de grondoorzaken van terreur en migratie tegengaan. Kern van het programma is het verwezenlijken van … Continued The post Kaag zet in op instabiele regio’s en tegengaan migratie appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 20u45  Remkes heropent vacature burgemeester: te weinig geschikte kandidaten De aanmeldingsprocedure voor de burgemeester van Amsterdam is heropend. Vrijdag liet Commissaris van de Koning Johan Remkes (VVD) weten dat de vacature weer open gaat. Reden: te weinig geschikte kandidaten. Dat concludeerde de vertrouwenscommissie na overleg met Remkes. Tot nu solliciteerden er 29 mensen om de opvolger te worden van wijlen burgemeester Eberhard van der … Continued The post Remkes heropent vacature burgemeester: te weinig geschikte kandidaten appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 20u45  Rutte woedend, maar niet op Grapperhaus Lees meer >
18/05 18u30  Dark City: sfeervol portret van een misdadige stad (****) Uitgeverij Taschen brengt met Dark City – The Real Los Angeles Noir op fraaie wijze een roemruchtige periode in beeld uit de geschiedenis van Los Angeles. Het bladeren door fotoboek Dark City – The Real Los Angeles Noir roept direct associaties op met het zinderende neo noir filmgenre. De lettering, de omslag (inclusief kogelgaten), het … Continued The post Dark City: sfeervol portret van een misdadige stad (****) appeared first on Elsevierweekblad.nl.
Laatste update: vandaag om 15u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/05 18u30  Rechters gewraakt in hoger beroep WildersDe rechters in het hoger beroep van Geert Wilders over zijn uitspraak ?minder Marokkanen? worden vervangen. De wrakingskamer heeft een verzoek daartoe van de PVV-leider gehonoreerd. De raadsman van Wilders, Geert-Jan Knoops vroeg eerder om extra onderzoek naar de uitspraken van D66-leider Alexander Pechtold, omdat die mogelijk verband zouden hebben met het proces Wilders. Pechtold … Continued The post Rechters gewraakt in hoger beroep Wilders appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 18u30  Basisinkomen en vlaktaks: 9 hoofdpunten uit Italiaans regeerakkoordLega en de Vijfsterrenpartij zijn tot een regeerakkoord gekomen dat vrijdag aan hun leden zal worden voorgelegd. Dit zijn de belangrijkste punten. Banken: – Er komt een aparte staatsbank die leningen aan het bedrijfsleven zal verstrekken. – Bij faillissement van een bank raken aandeelhouders, obligatiehouders en spaarders hun geld niet meer kwijt. De door de … Continued The post Basisinkomen en vlaktaks: 9 hoofdpunten uit Italiaans regeerakkoord appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 12u30  VVD en CDA: ?Kabinet moet ingrijpen tegen krakers?Het kabinet moet ingrijpen in de zaak van de krakende illegalen in Amsterdam. Daarvoor pleiten regeringspartijen VVD en CDA in de Tweede Kamer. De illegalen bezetten onder de naam We Are Here sinds begin april tientallen panden in het oosten van de stad. De panden moeten worden gesloopt voor nieuwbouw. VVD en CDA zijn vooral … Continued The post VVD en CDA: ‘Kabinet moet ingrijpen tegen krakers’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 12u30  Tevreden met paard en wagen. Op bezoek bij de AmishOver de snel groeiende Amish-gemeenschappen in Amerika bestaan veel mythes. ?Vraag ons hoe het echt zit. We zijn gewone mensen, net als jullie.? ?Natuurlijk weten mensen hier wat een smartphone is.? Laverne Mullet (32) moet glimlachen. Hij is op weg naar een Amish-kerkdienst in Belle Center, een dorp in het westen van de staat Ohio. … Continued The post Tevreden met paard en wagen. Op bezoek bij de Amish appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 12u30  Montis & Label: Twee eigenwijze Hollandse topmerkenInternationaal design van eigen bodem Lezersaanbieding De 4-zits Montis Axel bank, in leder rancho castanya, kunnen we nu voor slechts ?4.995,- aanbieden, u ontvangt dan tevens een cadeaucheque ter waarde van ?500,- van ons!   En voor slechts ?1.875,- kunt u in de Hidde draaifauteuil in leder Yak relaxed Elsevier Weekblad lezen, uiteraard met een … Continued The post Montis & Label: Twee eigenwijze Hollandse topmerken appeared first on Elsevierweekblad.nl.
18/05 00u15  Jammer voor Juncker: ?Balkanlanden nog niet klaar voor toetreding?Lees meer >
17/05 18u30  Hoe slaven probeerden te ontsnappen ? en wie ze hielpAls slaaf ontsnappen was niet alleen moeilijk, het was levensgevaarlijk. Hoe deden ze dat? En welke rol speelde een illegaal ondergronds netwerk in Washington? Vele tien- en mogelijk honderdduizenden slaven in de Verenigde Staten probeerden hun meesters te onvluchten. Dat was gevaarlijk – slavenjagers zaten constant achter ze aan. Slaven kregen soms hulp van gewone … Continued The post Hoe slaven probeerden te ontsnappen – en wie ze hielp appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/05 18u30  Zo wil EU bedrijven beschermen en toch Iran-deal behoudenLees meer >
17/05 18u30  Dit gebeurde in Amerika?s eerste ?gekkenhuis?In 1855 wisten doktoren nog niet veel over psychische aandoeningen. Het eerste psychiatrische ziekenhuis van het land werd vooral een plek om te experimenteren. The Government Hospital for the Insane werd geopend op een heuvel aan de zuidoostzijde van Washington D.C. De naam (een ziekenhuis voor ‘gestoorden’) verraadt het al: erg professioneel was het allemaal … Continued The post Dit gebeurde in Amerika’s eerste ‘gekkenhuis’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/05 15u00  Absurde belastingzaken ? Chinese sjoemelkassaDe fiscus controleert veel bij de horeca, omdat dit bijna altijd wel iets oplevert. Bijvoorbeeld vrienden of familie die ‘toevallig’ even meehelpen in het restaurant, en contante betalingen buiten de boeken om. Er zijn blijkbaar zelfs kassaproducenten die standaard een ‘afroommodule’ meeleveren. Meld u hier gratis aan voor de Elsevier Weekblad Belasting Update, de wekelijkse … Continued The post Absurde belastingzaken – Chinese sjoemelkassa appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/05 09u15  Rutte valt Tusk bij: Trump handelde ?lomp?Voor het eerst uit Mark Rutte openlijk kritiek op de Amerikaanse president Donald Trump. De premier vindt Trumps beslissing om uit het atoomakkoord met Iran te stappen ‘lomp’. Hij sluit zich aan bij de voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk, die geen goed woord over had voor de Amerikaanse president. Premier Mark Rutte (VVD) … Continued The post Rutte valt Tusk bij: Trump handelde ‘lomp’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
17/05 02u15  Zo worden corrupte assembleeleden Raad van Europa gestraftLees meer >
16/05 20u45  Zuckerberg komt naar Europees Parlement: wat staat hem te wachten?Lees meer >
16/05 20u45  Rutte wil voorlopig geen toetreding BalkanlandenDe Tweede Kamer loopt niet warm voor de toetreding van de westelijke Balkanlanden tot de Europese Unie (EU). In een debat beloofde premier Mark Rutte (VVD) dat hij er donderdag tijdens een EU-top op gaat hameren dat de Balkanlanden voorlopig niet mogen toetreden. Brussel ziet dat juist wel graag gebeuren. Rutte is donderdag bij een … Continued The post Rutte wil voorlopig geen toetreding Balkanlanden appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/05 17u30  Wereldleiders hadden vijandigheid Kim van veraf aan kunnen zien komenDe geplande historische ontmoeting tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten op 12 juni hangt aan een zijden draadje. Is dit de vijandige ommekeer na maanden van een charmeoffensief door de regering van Kim Jong-un? De reden voor de heroverweging van de top is volgens Noord-Korea omdat de Verenigde Staten vast blijven houden aan een einde … Continued The post Wereldleiders hadden vijandigheid Kim van veraf aan kunnen zien komen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/05 17u30  NCTV spreekt Grapperhaus tegen: ?IS-kinderen niet teruggehaald?Lees meer >
16/05 12u45  Meer bekend over Syrische messensteker: politie was gewaarschuwdDe politie heeft begin maart een anonieme schriftelijke melding in gebrekkig Engels ontvangen over de man die in Den Haag drie mensen neerstak. Daarin wordt gewaarschuwd dat de 31-jarige man van plan zou zijn een terroristische daad te plegen, zo meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. ‘Maar alleen een anonieme melding (zonder verdere bevestiging uit onderzoek) … Continued The post Meer bekend over Syrische messensteker: politie was gewaarschuwd appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/05 12u45  Kabinet onderzoekt terughalen IS-kinderenLees meer >
16/05 12u45  Nederland is ten prooi gevallen aan gasgekteNederland voert al op 1 juli 2018 tot verrassing van onder meer de bouw- en woningsector een verbod in op het gebruik van aardgas in nieuwbouwhuizen en kleine bedrijven. Het vervallen van de aansluitplicht oogt misschien onschuldig, maar in de praktijk is het dat niet, schrijft Syp Wynia. Lees hier het commentaar van Syp Wynia: … Continued The post Nederland is ten prooi gevallen aan gasgekte appeared first on Elsevierweekblad.nl.
16/05 00u45  Meer bekend over Syrische messensteker: politie werd gewaarschuwdDe politie heeft begin maart een anonieme schriftelijke melding in gebrekkig Engels ontvangen over de man die in Den Haag drie mensen neerstak. Daarin wordt gewaarschuwd dat de 31-jarige man van plan zou zijn een terroristische daad te plegen, zo meldt het Openbaar Ministerie dinsdag. ‘Maar alleen een anonieme melding (zonder verdere bevestiging uit onderzoek) … Continued The post Meer bekend over Syrische messensteker: politie werd gewaarschuwd appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/05 22u15  EU vormt nu splijtzwam tussen populistische partijenDe Italiaanse partij Lega is erop gebrand een coalitie te vormen met de 5 Sterrenbeweging. Lega laat dinsdag weten klaar te zijn voor een ?oorlog tegen de budgetregelingen van de Europese Unie?. Maar er moeten nog wat hindernissen overwonnen worden. Naar verwachting hadden de twee partijen afgelopen maandag een coalitieakkoord moeten presenteren met de Italiaanse … Continued The post EU vormt nu splijtzwam tussen populistische partijen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/05 22u15  Amerika en Turkije lijnrecht tegenover elkaar na geweld GazaLees meer >
15/05 18u45  Eerste Kamer zal laatste referendum niet voorkomenMet nog een maand te gaan, zijn er nog 237.000 handtekeningen nodig om een laatste referendum mogelijk te maken, dat over de donorwet. Aan de Eerste Kamer zal het niet liggen. Bij genoeg steun behandelt die de referendumwet niet voordat de volksraadpleging is geweest. De voorzitter van de VVD-fractie in de Eerste Kamer Annemarie Jorritsma … Continued The post Eerste Kamer zal laatste referendum niet voorkomen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/05 14u15  Vechtende ouderen bij 50PLUS. Wat is er aan de hand?Lees meer >
15/05 14u15  Zo reageert de wereld op het geweld in GazaLees meer >
15/05 14u15  Jan Six tikt totaal onbekende Rembrandt op de kopHet is de droom van iedere kunsthandelaar: een onbekend schilderij van een grote schilder vinden. Van Rembrandt bijvoorbeeld. Het overkwam kunsthandelaar een kunsthistoricus Jan Six (39), zelf opgegroeid tussen de Rembrandts. In het najaar van 2016 zag hij bij veilinghuis Christie?s een portret van een jongeman dat duidelijk ?Rembrandtiek? was. Ongesigneerd en ongedateerd, met een … Continued The post Jan Six tikt totaal onbekende Rembrandt op de kop appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/05 10u45  Crisis bij 50PLUS, wat is er aan de hand?Zeven van de acht leden van het hoofdbestuur van 50PLUS zijn maandagavond opgestapt. Secretaris Hylke ten Cate blijft vooralsnog als enige bestuurslid over. De bestuurscrisis begon toen Marianne Fennema rond 20.00 uur in felle bewoordingen liet weten het niet eens te zijn met de bestuursstijl en werkwijze van het bestuur onder leiding van voorzitter Jan … Continued The post Crisis bij 50PLUS, wat is er aan de hand? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
15/05 10u45  De schoolkrantjournalistiek van De CorrespondentLees meer >
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x Hoe EU net als China importheffingen wil ontlopen22/05 13u30 - Elsevier.nl: De Europese Unie (EU) heeft nog een week om de door de Amerikaanse president Donald Trump aangekondigde importheffingen op staal en aluminium te voorkomen. Brussel hoopt zo het voorbeeld te volgen van China, dat afgelopen weekeinde voorlopig een handelsoorlog afwendde door de belofte meer Amerikaanse producten te importeren. Eigenlijk zouden de importheffingen – 25 procent … Continued The post Hoe EU net als China importheffingen wil ontlopen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
10x Oostvaardersplassen: de boze burger over de grens?22/05 13u30 - Elsevier.nl: Dit weekend knipten vandalen de hekken door van de Oostvaardersplassen. Boze burgers! Dierenrechtenactivisten, ook. Zijn ze nou eigenlijk links of rechts? De daders vinden vermoedelijk dat zij nobele intenties hebben: uitgemergelde beesten helpen die opgesloten zijn in een bizar, kunstmatig natuurexperiment. Lees het commentaar van Rob Ramaker Wat zou Jac. P. Thijsse vinden van de … Continued The post Oostvaardersplassen: de boze burger over de grens? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
8x Tweede Kamer moet verhoogd budget voor defensie veiligstellen22/05 13u30 - Elsevier.nl: De Tweede Kamer behandelt op 28 mei de nieuwe defensienota. Net als veel Europese NAVO-landen lijkt Nederland werk te maken van het verhogen van de defensie-uitgaven. Rutte III gaat voor deze kabinetsperiode uit van anderhalf miljard euro structureel. Dit kan het begin zijn van een wezenlijke omslag, maar zeker is dat niet. Er is nog … Continued The post Tweede Kamer moet verhoogd budget voor defensie veiligstellen appeared first on Elsevierweekblad.nl.
6x Onderzoek Elsevier Weekblad: waar staan afgestudeerden na 10 jaar?22/05 15u45 - Elsevier.nl: Afgestudeerden van de universitaire opleiding finance verdienen na tien jaar op de arbeidsmarkt met 6.136 euro bruto per maand het meest van alle academici in loondienst. Maritiem officieren verdienen met 4.697 euro het meest van alle hbo?ers. Het laagste salaris krijgen academici met een diploma mediastudies en hbo’ers met de opleiding huidtherapie. Hbo’ers en academici … Continued The post Onderzoek Elsevier Weekblad: waar staan afgestudeerden na 10 jaar? appeared first on Elsevierweekblad.nl.
4x Iran en Brussel samen in verzet tegen Amerika na aankondiging sancties22/05 09u00 - Elsevier.nl: Door te dreigen met de ‘strengste sancties ooit’ aan het adres van Iran wekt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo de toorn van de Iraanse regering in Teheran. Ook de Europese Unie (EU) is kritisch op Amerika, en schaart zich nogmaals achter het akkoord. ‘De wereld aanvaardt vandaag de dag niet meer dat … Continued The post Iran en Brussel samen in verzet tegen Amerika na aankondiging sancties appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Rutte woedend, maar niet op Grapperhaus18/05 20u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
1x Roy van Keulen: ?De staat moet burgers beschermen tegen cyberaanvallen?19/05 11u30 - Elsevier.nl: Wie garandeert de vrijheden van burgers in het informatietijdperk? Elsevier Weekblad sprak met dr. Roy van Keulen, die onlangs promoveerde bij Afshin Ellian op vraagstukken van soevereiniteit binnen het domein van cyberspace. ?De staat moet ook in het informatietijdperk de vrijheden van burgers beschermen.? Wat bedoel je precies met cyberspace en wat is het informatietijdperk? … Continued The post Roy van Keulen: ‘De staat moet burgers beschermen tegen cyberaanvallen’ appeared first on Elsevierweekblad.nl.
1x Amsterdams college rond. Dit zijn de wethouders19/05 17u30 - Elsevier.nl: De collegevorming in Amsterdam is in de afrondende fase beland. Eerder deze week werd al bekend dat de coalitie van GroenLinks, PvdA, D66 en SP de strijd aanbindt met huizenverhuurplatform Airbnb. Zaterdag zijn ook alle nieuwe wethouders bekend. Dit zijn ze. De grootste partij GroenLinks levert het meeste wethouders. Rutger Groot Wassink, die de partij … Continued The post Amsterdams college rond. Dit zijn de wethouders appeared first on Elsevierweekblad.nl.
0x De schoolkrantjournalistiek van De Correspondent15/05 10u45 - Elsevier.nl: Lees meer >
0x Crisis bij 50PLUS, wat is er aan de hand?15/05 10u45 - Elsevier.nl: Zeven van de acht leden van het hoofdbestuur van 50PLUS zijn maandagavond opgestapt. Secretaris Hylke ten Cate blijft vooralsnog als enige bestuurslid over. De bestuurscrisis begon toen Marianne Fennema rond 20.00 uur in felle bewoordingen liet weten het niet eens te zijn met de bestuursstijl en werkwijze van het bestuur onder leiding van voorzitter Jan … Continued The post Crisis bij 50PLUS, wat is er aan de hand? appeared first on Elsevierweekblad.nl.

Statistieken

Artikels:
33401
Gelezen:
29075
Aantal lezers nu:
75


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven