zondag 9 december 2018, week 49


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 21u15
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
09/12 00u00  Trump gooit oortje tolk weg: 'Ik verstond je beter in je eigen taal' De Amerikaanse president Donald Trump is vrijdag door zijn Argentijnse collega Mauricio Macri hartelijk verwelkomd op de G20-top in Buenos Aires. Trump had echter problemen met zijn oortje waar hij de vertaling door hoorde en gooide dat dan maar weg. En dan komt de flapuit in Trump naar boven.14 
09/12 00u00  Brad Pitt en Angelina Jolie bereiken akkoord over hoederecht kinderen Angelina Jolie en Brad Pitt hebben een akkoord bereikt over het hoederecht voor hun zes kinderen. Dat meldt een advocaat die betrokken is bij de zaak. Door het akkoord wordt een pijnlijke rechtszaak vermeden.12 
09/12 00u00  Jade wint ‘The Voice Kids’ De 14-jarige Jade uit Oostakker heeft vrijdagavond de finale van ‘The Voice Kids’ gewonnen. Ze krijgt een spaarpot van 10.000 euro en mag ook een eigen single opnemen.13 
08/12 16u30  Egypte start onderzoek naar Deens koppel voor naaktfoto op piramide In Egypte wordt een gerechtelijk onderzoek gestart naar een koppel uit Denemarken dat één van de piramiden van Gizeh zou beklommen hebben om er naakt te poseren. Het is niet duidelijk of de twee zich nog in Egypte bevinden.
08/12 00u00  'Het juiste spoor, ik walg van mezelf' Ontevreden reizigers, stakingen en de vraag naar een onderzoek naar de rol van de NMBS bij de deportaties tijdens WO II. De Ideale Wereld vroeg uitleg aan de woordvoerder van de NMBS.
07/12 00u00  Stijn Meuris plant comeback met Noordkaap Stijn Meuris (53) plant een comeback met zijn band Noordkaap.
06/12 16u45  Koningin Mathilde bezoekt Koninklijk Conservatorium van Luik Koningin Mathilde heeft donderdagmorgen in Luik een bezoek gebracht aan het Conservatoire Royal de Liège in het kader van een tournee die haar eerder naar de koninklijke conservatoria van Antwerpen en Bergen bracht. Mathilde is zelf musicus en erevoorzitter van de Koningin Elisabethwedstrijd.
06/12 00u00  Paus kan lach niet inhouden wanneer jongen met Zwitserse wacht wil spelen Paus Franciscus hield woensdag een audiëntie in het Vaticaan. Tijdens die plechtigheid kwam een klein jongetje het podium opgelopen om de Zwitserse wacht die er stond, even te inspecteren. De paus kon zijn lach niet inhouden en bewonderde het enthousiasme van de doofstomme jongen.
06/12 00u00  Gezichtsherkenning nagelt zakenvrouw onterecht aan schandpaal Een gezichtsherkenningssysteem zag een Chinese ceo door een rood licht stappen. Alleen was de vrouw daar niet.
06/12 00u00  Is dit het grootste rund ter wereld? In Australië is de os Knickers van de slachtbank gered. Waarom? Omdat het dier ronduit gigantisch is.
05/12 18u15  Hond behoedt doelman voor gigantische flater In de Argentijnse derde klasse stond afgelopen weekend het duel tussen Juventus Unida en Defensores de Belgrano op het programma. De thuisploeg won makkelijk met 3-0, maar het had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De doelman van de bezoekers wilde uittrappen, maar trapte het leer tegen een spits aan. Die leek te profiteren en te scoren, maar een hond besliste er anders over.
05/12 15u00  9-jarige vecht sneeuwballenverbod aan in gemeenteraad Dane Best is 9 jaar oud, woont in Colorado en gooit al eens graag een sneeuwbal. Maar door een verordening van zijn dorp uit de jaren 1920 kon hij dat enkel illegaal doen. Dane ondernam daarom actie en trok naar de gemeenteraad om het verbod aan te vechten.
05/12 10u15  Fotograaf spot zeldzaam wit rendier in de sneeuw: ‘Magisch moment’ Een Noorse fotograaf heeft op Instagram enkele opvallende foto’s gedeeld van een wit rendier. De man was aan het hiken met enkele vrienden toen hij plots het zeldzame dier tegenkwam. ‘Hij verdween haast in de sneeuw.’
05/12 00u00  Man blaast positief, politie brengt zijn zwangere vrouw naar ziekenhuis Een 28-jarige man die zijn hoogzwangere vriendin naar het ziekenhuis wilde brengen, is in Mechelen aan de kant gezet voor een alcohol­controle.
04/12 07u30  Cath Luyten en Frank Raes uit elkaar Na een relatie van ruim 15 jaar, waarvan 14 jaar als getrouwd koppel, zijn presentatrice Cath Luyten (41) en sportjournalist Frank Raes (64) uit elkaar.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
04/12 00u00  Eva Daeleman verhuist naar OostendeEva Daeleman, voormalig radio- en televisiepresentatrice, zal in 2019 haar woonplaats Mechelen verlaten.
03/12 13u00  Verlovingsring valt in rooster bij aanzoekDe politie van New York was de voorbije dagen naarstig op zoek naar een man die zijn huwelijksaanzoek zag uitdraaien op een nachtmerrie. Nadat hij vrijdag zijn vriendin ten huwelijk vroeg op Times Square, liet zijn vriendin het juweel per ongeluk door een rooster in de stoep vallen. De politie kon de ring bemachtigen en trachtte via sociale media de eigenaars terug te vinden. Met succes.
03/12 00u00  Jeanne Schollaert, helft van bekende tweeling, overledenLeuven verliest een monument. Jeanne Schollaert, de helft van de bekende tweeling uit het VTM-programma ‘Het Hart van Vlaanderen’, is overleden. Ze werd 95 jaar.
03/12 00u00  Man in zwembad krijgt gezelschap van dorstige olifantVoor safarigids Ivan Ueckermann was het even schrikken, toen hij eerder deze week een duik nam in het zwembad van het Mhondoro Safari Lodge in Zuid-Afrika.
03/12 00u00  Linde Merckpoel heeft een nieuwe vriendStudio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel (34) heeft een nieuwe vriend.
02/12 00u00  Harry en Meghan verhuizen naar WindsorPrins Harry en zijn echtgenote Meghan zullen begin 2019 naar Windsor verhuizen met het oog op de geboorte van hun eerste kind, dat in de lente verwacht wordt, zo heeft Kensington Palace zaterdag aangekondigd.
02/12 00u00  Drie dingen die Trump toch maar beter niet had gezegd deze weekDe Amerikaanse president Donald Trump staat - op z'n zachtst gezegd - bekend als een flapuit. In bovenstaande beelden verspreekt hij zich jammerlijk wanneer Paradise bezoekt, de stad die door de bosbranden in Californië helemaal van de kaart is geveegd.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Trump gooit oortje tolk weg: 'Ik verstond je beter in je eigen taal'09/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse president Donald Trump is vrijdag door zijn Argentijnse collega Mauricio Macri hartelijk verwelkomd op de G20-top in Buenos Aires. Trump had echter problemen met zijn oortje waar hij de vertaling door hoorde en gooide dat dan maar weg. En dan komt de flapuit in Trump naar boven.
13x Jade wint ‘The Voice Kids’09/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De 14-jarige Jade uit Oostakker heeft vrijdagavond de finale van ‘The Voice Kids’ gewonnen. Ze krijgt een spaarpot van 10.000 euro en mag ook een eigen single opnemen.
12x Brad Pitt en Angelina Jolie bereiken akkoord over hoederecht kinderen09/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Angelina Jolie en Brad Pitt hebben een akkoord bereikt over het hoederecht voor hun zes kinderen. Dat meldt een advocaat die betrokken is bij de zaak. Door het akkoord wordt een pijnlijke rechtszaak vermeden.
1x Eva Daeleman verhuist naar Oostende04/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Eva Daeleman, voormalig radio- en televisiepresentatrice, zal in 2019 haar woonplaats Mechelen verlaten.
1x Hond behoedt doelman voor gigantische flater05/12 18u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In de Argentijnse derde klasse stond afgelopen weekend het duel tussen Juventus Unida en Defensores de Belgrano op het programma. De thuisploeg won makkelijk met 3-0, maar het had eigenlijk 4-0 moeten zijn. De doelman van de bezoekers wilde uittrappen, maar trapte het leer tegen een spits aan. Die leek te profiteren en te scoren, maar een hond besliste er anders over.
1x Egypte start onderzoek naar Deens koppel voor naaktfoto op piramide08/12 16u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In Egypte wordt een gerechtelijk onderzoek gestart naar een koppel uit Denemarken dat één van de piramiden van Gizeh zou beklommen hebben om er naakt te poseren. Het is niet duidelijk of de twee zich nog in Egypte bevinden.
0x Drie dingen die Trump toch maar beter niet had gezegd deze week02/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Amerikaanse president Donald Trump staat - op z'n zachtst gezegd - bekend als een flapuit. In bovenstaande beelden verspreekt hij zich jammerlijk wanneer Paradise bezoekt, de stad die door de bosbranden in Californië helemaal van de kaart is geveegd.
0x Harry en Meghan verhuizen naar Windsor02/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Prins Harry en zijn echtgenote Meghan zullen begin 2019 naar Windsor verhuizen met het oog op de geboorte van hun eerste kind, dat in de lente verwacht wordt, zo heeft Kensington Palace zaterdag aangekondigd.
0x Linde Merckpoel heeft een nieuwe vriend03/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel (34) heeft een nieuwe vriend.
0x Man in zwembad krijgt gezelschap van dorstige olifant03/12 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Voor safarigids Ivan Ueckermann was het even schrikken, toen hij eerder deze week een duik nam in het zwembad van het Mhondoro Safari Lodge in Zuid-Afrika.

Statistieken

Artikels:
34489
Gelezen:
29845
Aantal lezers nu:
51


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven