dinsdag 22 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
22/05 07u45  Hugh Grant gaat trouwen De Britse acteur Hugh Grant (57) doet een Harry’tje en gaat eind deze maand trouwen met zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein (39).
21/05 09u45  Eerste baby in twaalf jaar geboren op Braziliaans eiland Er is zaterdag een baby geboren op het afgelegen Braziliaanse eiland Fernando de Noronha. Het is er de eerste geboorte in twaalf jaar, want eigenlijk is bevallen niet toegelaten op het eiland.
21/05 00u00  Bergbeklimmer maakt toevallig beelden van plotse vulkaanuitbarsting De bergbeklimmer Shopan Pangestu was toevallig aan het filmen hoe zijn vrienden eten klaarmaakten, wanneer ze werden opgeschrikt door een plotse vulkaanuitbarsting. Samen met 120 andere klimmers konden ze veilig het basiskamp aan de voet van de berg op het Indonesische eiland Java bereiken. Door de hoge rookpluimen werd de luchthaven van Yogyakarta tijdelijk gesloten en moesten omwonenden hun huizen verlaten. Shopan filmde dit hele gebeuren vanop de eerste rij en plaatste het op Instagram.
20/05 00u00  In dit kasteel vindt het sprookjeshuwelijk van prins Harry en Meghan plaats In Engeland wordt koortsachtig uitgekeken naar de trouw van de Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle. Het huwelijk zal op 19 mei voltrokken worden in de gotische St. George's Chapel van het Windsor Castle. Dit kasteel is al 1.000 jaar in het bezit van het Britse koningshuis.
20/05 00u00  Waarom bouwt men hotels voor varkens? Het Chinese bedrijf Guangxi Yangxiang Co bouwt sinds kort speciale 'hotels' om varkens te fokken. Het bedrijft heeft momenteel twee hotels met zeven verdiepingen en bouwt er nog twee bij met 13 verdiepingen. Door strikte scheiding van de etages zou men ziekteverspreiding voorkomen. Andere landbouwbedrijven gaven reeds kritiek op de werkwijze en de hygiëne van de gebouwen.
19/05 00u00  Geodriehoek van Hema meet verkeerd Leerlingen die straks gebuisd zijn voor hun wiskundetoets, kunnen de schuld misschien op Hema steken. De Nederlandse winkelketen verkocht immers geodriehoeken waarop te veel streepjes staan. Er wordt nog uitgezocht of het product ook aan Belgische filialen werd geleverd.
19/05 00u00  Marjolein van ‘Blind Getrouwd’ start initiatief #stoppesten Ze kreeg het zwaar te verduren tijdens de uitzendingen van ‘Blind Getrouwd’, nadat ze koel en afstandelijk het experiment met haar kersverse echtgenoot Mike opgaf. En dat leverde Marjolein heel wat negatieve reacties en pesterijen op. Nu is de lifestylecoach zelf een tegenreactie gestart.
19/05 00u00  In deze bar kunt u Kim Jong-un drinken In de Zuid-Koreaanse stad Jeonju baat barista Kim Jong-il de koffiebar 'In and Out' uit. Na de historische ontmoeting tussen Kim Jong-un en Moon Jae-in bedacht hij enkele opvallende kopjes koffie.
19/05 00u00  Charlotte Vandermeersch is zwanger De actrice Charlotte Vandermeersch en haar vriend, regisseur Felix Van Groeningen, verwachten hun eerste kind.
18/05 11u00  Het koninklijke huwelijksbootje: dit wist u nog niet over de royal weddings Zaterdag trouwen prins Harry en Meghan Markle in St. George's Chapel in Windsor. Maar hoe gingen de royal weddings in het verleden? Deze zeven dingen wist u nog niet over de prinsen, prinsessen en hun witte paarden.
18/05 00u00  Chris Brown aangeklaagd in verkrachtingszaak Een vrouw uit Los Angeles beweert dat ze verkracht geweest is in de woning van R&B-ster Chris Brown.
18/05 00u00  Honderden walrussen palmen strand in Bewoners van Port Heiden, een piepklein dorpje in Alaska kunnen voorlopig niet gaan zonnekloppen op hun strand. Daar liggen momenteel immers honderden walrussen.
18/05 00u00  Legoland is ook in de ban van trouw Britse prins Harry en Meghan Markle In Engeland kijkt iedereen uit naar de trouw van de Britse prins Harry en Meghan Markle, maar ook in het Britse Legoland stijgt de trouwkoorts. Meer dan 752 uur heeft een team van modelbouwers gewerkt aan een replica van het trouwfeest. In totaal gebruikten ze 60.000 legoblokjes om het trouwfeest na te bootsen. Het schouwspel zal permanent blijven staan in Legoland Windsor, op zo'n 5 kilometer van het kasteel waar de echte trouw zal doorgaan op 19 mei.
18/05 00u00  Vrachtwagen verliest 12 ton vloeibare chocolade en verspert snelweg urenlang Een gekantelde vrachtwagen zorgde gisteren voor heel wat fileleed in Polen. De vrachtwagen kantelde en verloor zijn lading in het midden van de snelweg. Een plas van 12 ton vloeibare chocolade zorgde ervoor dat de 6 rijstroken urenlang werden afgezet. De lokale brandweer gaf nog mee dat het gemakkelijker is om grote olievlekken te verwijderen, dan deze stollende chocoladeplas.
18/05 00u00  Over en uit voor Luc Bomans: bekend personage gestorven in ‘Thuis’ Voor de ‘Thuis’-fans was het even slikken woensdagavond. Zij zagen immers hoe Luc Bomans aan zijn eind kwam, tijdens een roadtrip naar Valencia. In de armen van zijn zoon Lowie en zijn broer Frank blies hij zijn laatste adem uit rond een kampvuur. Met dat emotionele moment komt er een einde aan 23 seizoenen vol Luc Bomans. Exit: acteur Mark Willems (70).
Laatste update: vandaag om 7u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/05 17u00  Japanse trein vertrekt 25 seconden te vroeg en maakt zo ‘onvergeeflijke fout’Een Japanse spoorwegmaatschappij heeft zich uitgebreid geëxcuseerd omdat een trein 25 seconden te vroeg vertrokken was. ‘Dit zal nooit meer gebeuren.’
17/05 14u30  Frances Bean ­Cobain ­verliest ­gitaar van papa Kurt in scheidingFrances Bean Cobain, de dochter van de overleden Nirvana-zanger Kurt Cobain, is een erfstuk kwijt.
17/05 00u00  Vogel maakt nest in postbus: ‘Gelieve uw brieven elders te posten’‘Aan onze klanten: Deze postbus is momenteel bezet door vogels en hun nest. Kunt u alstublieft, in het mate van het mogelijke, voorlopig vermijden om uw briefwisseling in deze bus te deponeren? Bedankt.’ Die opmerkelijke brief hangt op een postbus in Ochamps, in de provincie Luxemburg.
16/05 09u30  Voor de echte Kevin De Bruyne is het welletjes geweest: Van Gils & Gasten stopt rubriek met zijn ‘broer’De rubriek ‘De broer van Kevin De Bruyne’ in het programma Van Gils & Gasten houdt na drie weken op te bestaan. Niet iedereen vond het even grappig dat Kamiel De Bruyne zich uitgaf voor de broer van de stervoetballer. Met een veiling van truitjes voor het goede doel krijgt de grap wel een happy end.
16/05 05u45  Vader van Meghan Markle moet hartoperatie ondergaan en komt niet naar huwelijkThomas Markle, de vader van de aanstaande bruid van de Britse prins Harry, zou zaterdag dan toch niet naar het huwelijk komen, omdat hij een hartoperatie moet ondergaan. Dat meldt entertainmentsite TMZ.
16/05 00u00  Melania Trump opnieuw beschuldigd van plagiaatEen brochure van de nieuwe ‘Be Best’-campagne van first lady Melania Trump lijkt bijzonder hard op een folder van vier jaar geleden.
15/05 23u00  ‘Vader Meghan Markle komt naar bruiloft als artsen toestemming geven’Thomas Markle, de vader van de aanstaande bruid van de Britse prins Harry, zal zaterdag naar hun huwelijk komen als hij daarvoor groen licht krijgt van zijn artsen. Dat meldt entertainmentsite TMZ dinsdag.
15/05 01u15  'Vader van Meghan Markle komt niet naar huwelijk'Thomas Markle sr., de vader van toekomstige Britse prinses Meghan, zal komende zaterdag dan toch niet zijn dochter voor het altaar leiden. Dat vertelt hij aan de showbizzwebsite TMZ. ‘Dit is een zeer persoonlijk moment voor mevrouw Markle’, klinkt het in een reactie van Kensington Palace.
15/05 00u45  Vader van Meghan Markle komt niet naar huwelijkThomas Markle sr., de vader van toekomstige Britse prinses Meghan, zal komende zaterdag dan toch niet zijn dochter voor het altaar leiden. Dat vertelt hij aan de showbizzwebsite TMZ. ‘Dit is een zeer persoonlijk moment voor mevrouw Markle’, klinkt het in een reactie van Kensington Palace.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

5x Hugh Grant gaat trouwen22/05 07u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Britse acteur Hugh Grant (57) doet een Harry’tje en gaat eind deze maand trouwen met zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein (39).
1x Charlotte Vandermeersch is zwanger19/05 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De actrice Charlotte Vandermeersch en haar vriend, regisseur Felix Van Groeningen, verwachten hun eerste kind.
0x Vader van Meghan Markle komt niet naar huwelijk15/05 00u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Thomas Markle sr., de vader van toekomstige Britse prinses Meghan, zal komende zaterdag dan toch niet zijn dochter voor het altaar leiden. Dat vertelt hij aan de showbizzwebsite TMZ. ‘Dit is een zeer persoonlijk moment voor mevrouw Markle’, klinkt het in een reactie van Kensington Palace.
0x 'Vader van Meghan Markle komt niet naar huwelijk'15/05 01u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Thomas Markle sr., de vader van toekomstige Britse prinses Meghan, zal komende zaterdag dan toch niet zijn dochter voor het altaar leiden. Dat vertelt hij aan de showbizzwebsite TMZ. ‘Dit is een zeer persoonlijk moment voor mevrouw Markle’, klinkt het in een reactie van Kensington Palace.
0x ‘Vader Meghan Markle komt naar bruiloft als artsen toestemming geven’15/05 23u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Thomas Markle, de vader van de aanstaande bruid van de Britse prins Harry, zal zaterdag naar hun huwelijk komen als hij daarvoor groen licht krijgt van zijn artsen. Dat meldt entertainmentsite TMZ dinsdag.
0x Melania Trump opnieuw beschuldigd van plagiaat16/05 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een brochure van de nieuwe ‘Be Best’-campagne van first lady Melania Trump lijkt bijzonder hard op een folder van vier jaar geleden.
0x Vader van Meghan Markle moet hartoperatie ondergaan en komt niet naar huwelijk16/05 05u45 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Thomas Markle, de vader van de aanstaande bruid van de Britse prins Harry, zou zaterdag dan toch niet naar het huwelijk komen, omdat hij een hartoperatie moet ondergaan. Dat meldt entertainmentsite TMZ.
0x Voor de echte Kevin De Bruyne is het welletjes geweest: Van Gils & Gasten stopt rubriek met zijn ‘broer’16/05 09u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De rubriek ‘De broer van Kevin De Bruyne’ in het programma Van Gils & Gasten houdt na drie weken op te bestaan. Niet iedereen vond het even grappig dat Kamiel De Bruyne zich uitgaf voor de broer van de stervoetballer. Met een veiling van truitjes voor het goede doel krijgt de grap wel een happy end.
0x Vogel maakt nest in postbus: ‘Gelieve uw brieven elders te posten’17/05 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: ‘Aan onze klanten: Deze postbus is momenteel bezet door vogels en hun nest. Kunt u alstublieft, in het mate van het mogelijke, voorlopig vermijden om uw briefwisseling in deze bus te deponeren? Bedankt.’ Die opmerkelijke brief hangt op een postbus in Ochamps, in de provincie Luxemburg.
0x Frances Bean ­Cobain ­verliest ­gitaar van papa Kurt in scheiding17/05 14u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Frances Bean Cobain, de dochter van de overleden Nirvana-zanger Kurt Cobain, is een erfstuk kwijt.

Statistieken

Artikels:
33401
Gelezen:
29075
Aantal lezers nu:
83


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven