woensdag 20 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u00
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
20/02 00u00  Politie gebruikt oproerschild om helling af te glijden In het Noorse Trondheim ligt er in de wintermaanden doorgaans heel wat sneeuw. De politie van de stad ziet er het plezier van in, zo blijkt uit de video hierboven.16 
20/02 00u00  Chimpansee gebruikt omgevallen boom om uit verblijf in zoo te ontsnappen na storm In de Belfast Zoo in Noord-Ierland is zaterdag een chimpansee uit zijn verblijf ontsnapt na een storm. Een gezin kwam oog in oog te staan met het dier, zoals in de video hierboven te zien is.18 
20/02 00u00  Fox-nieuwsanker wast handen al tien jaar niet meer ‘omdat bacteriën niet bestaan’ Fox-presentator Pete Hegseth gaf dinsdag op tv toe dat hij al tien jaar zijn handen niet meer heeft gewassen ‘omdat bacteriën niet bestaan’. ‘Dat was als grap bedoeld’, liet hij achteraf weten.16 
19/02 17u30  Italiaan vindt vlotte manier om door sneeuw te fietsen Als u ooit al fietste in de sneeuw, dan weet u dat de kans op een valpartij redelijk hoog is. De Italiaanse wielrenner in de video hierboven heeft de oplossing om net iets stabieler over de sneeuw te fietsen.
19/02 12u00  Is dit de ideale manier om te fietsen in de sneeuw? Als u ooit al fietste in de sneeuw, dan weet u de kans op een valpartij redelijk hoog is. De Italiaanse wielrenner in de video heeft de oplossing om net iets stabieler over de sneeuw te fietsen.
19/02 00u00  Bevroren kat die ‘tot leven is gewekt’ gaat viraal Een volledig ondergesneeuwde kat die ‘bevroren en levenloos’ werd teruggevonden in het noorden van de Verenigde Staten, heeft haar beproeving onverwacht alsnog overleefd.
19/02 00u00  Luipaardenwelp in handbagage ontdekt De Indiase douane heeft een vliegtuigpassagier betrapt met een luipaardenwelp in zijn handbagage.
19/02 00u00  Belgische klimaatspijbelaars krijgen steun van Leonardo DiCaprio De Belgische jongeren die afgelopen donderdag al voor de vierde keer spijbelden voor het klimaat, blijven ook in de rest van de wereld niet onopgemerkt.
18/02 20u45  Kussende matroos van beroemde foto overleden George Mendonsa, de matroos die in 1945 in New York gefotografeerd werd toen hij een vrouw zoende, is overleden. De foto werd iconisch.
18/02 00u00  Studentengrap veroorzaakt paniek bij booteigenaars Een bizarre brief veroorzaakte gisteren paniek bij enkele booteigenaars in de Flandria Yacht Club in de Brugse jachthaven.
17/02 12u00  'We hebben het gesmurft': Zo veel smurfen zag u nog nooit bij elkaar Als u nog blauwe make-up of witte mutsen zoekt, ga dan vooral niet naar het Duitse Lauchkirchen. Daar is zaterdag namelijk een wereldrecordpoging gedaan die de voorraden nogal deed slinken. Liefst 2.762 kwamen er bijeen, het grootst aantal 'smurfen' dat ooit bij elkaar kwam.
16/02 10u15  Jogger vertelt hoe hij poema doodde: ‘Ik wist dat ik iets drastisch moest doen’ Het verhaal ging de wereld rond: een jogger die in de Rocky Mountains aangevallen werd door een poema was erin geslaagd het dier te doden. Een kwestie van zelfverdediging, klonk het. De man heeft nu zijn verhaal gedaan.
16/02 00u00  Kangoeroe huppelt al enkele weken in Kruisem rond Sinds een aantal weken springt in Kruisem een kangoeroe rond. Buurtbewoner Thomas Dhondt zag het dier rondhuppelen in Wannegem-Lede en slaagde erin de kangoeroe te filmen. ‘Hij loopt hier al eventjes rond’, schrijf hij bij de beelden die hij op Facebook deelde. ‘Zeker al een maand.’
15/02 15u15  Journalisten verklaren waarom ze minister De Block blijven filmen Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) vraagt zich af waarom de journalisten haar telkens filmen wanneer ze aankomt in de Wetstraat. VRT-journalist Johny Vansevenant heeft de verklaring in de video hierboven.
14/02 16u15  Topstuk van tentoonstelling blijkt waardeloos prul ‘met laagje goudverf uit hobbywinkel’ Een gouden juweel uit 1559 dat sinds vijf jaar in een Nederlands museum hangt, is vals.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
14/02 00u00  Ivanka Trump bekritiseert ‘seksistisch kunstwerk’ van stofzuigende lookalikeEen lookalike van Ivanka Trump, dochter van president Donald Trump en adviseur in het Witte Huis, die aan het stofzuigen is en ondertussen toeschouwers toeroept om nog wat kruimels te gooien. Dat is het opzet van een nieuw kunstwerk dat momenteel te bezichtigen is in Washington DC.
14/02 00u00  Jennifer Lawrence is verloofdJennifer Lawrence (28) is verloofd met kunsthandelaar Cooke Maroney (34). Dat heeft haar woordvoerder bevestigd aan Amerikaanse media.
14/02 00u00  ‘Het Geluid’ is na 230 pogingen geraden‘Het Geluid’, het populaire spelletje van radiozender Qmusic, is na net geen maand en 230 pogingen eindelijk geraden.
14/02 00u00  Premier Michel en zijn vriendin verwachten tweede kindjeHeuglijk nieuws voor premier Charles Michel. Hij en zijn vriendin verwachten een tweede kindje.
14/02 00u00  Schooldirecteur vindt opmerkelijke manier om zijn leerlingen te motiverenElke ochtend doet deze directeur een ochtendroutine samen met zijn leerlingen. De school was de saaie ochtendgymnastiek beu en vond er niets beter op de leerlingen te motiveren met een leuk dansje. In geen tijd gaan deze beelden intussen de wereld rond.
13/02 21u30  Mysterieuze affiches van ‘De Mol’ duiken op in straatbeeldOp verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn woensdag affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen van het gelijknamige programma: Gilles, Magda, Pieter, Hugo, Eline en Marc. Niet alleen in grote steden als Gent, Mechelen en Hasselt overigens, maar net zo goed in kleinere dorpjes als Kuurne en Zandvoorde.
13/02 00u00  Russisch koppel opgepakt in Maleisië voor act met babyEen man en vrouw met de Russische nationaliteit zijn opgepakt in Maleisië omdat ze bij een act op straat hun baby aan de benen heen en weer zwierden en hem in de lucht gooiden.
13/02 00u00  Acteur Liam Neeson onder vuur na gewelddadige wraakfantasieLiam Neeson heeft in een interview over zijn nieuwe film Cold Pursuit een schokkend verhaal verteld dat zelfs bij zijn medespeler Tom Bateman een heftige reactie opriep. ‘Na de verkrachting van een vriendin wilde ik een zwarte vermoorden’, zei de ‘Taken’-acteur.
13/02 00u00  Driftende rolstoelgebruiker uit Hasselt gaat de wereld rondDe Limburgse rolstoelgebruiker Maarten pakt graag uit met een stunt. Toen het vorige week sneeuwde in Hasselt, zag hij een mooie kans. Hij driftte er op los met zijn elektrische rolstoel. De beelden zijn een hit op sociale media.
13/02 00u00  Trevor de eenzame eend is niet meerDe eend Trevor, die bekendstond als ’s werelds eenzaamste eend, is overleden. Doodgebeten door honden.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

18x Chimpansee gebruikt omgevallen boom om uit verblijf in zoo te ontsnappen na storm20/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In de Belfast Zoo in Noord-Ierland is zaterdag een chimpansee uit zijn verblijf ontsnapt na een storm. Een gezin kwam oog in oog te staan met het dier, zoals in de video hierboven te zien is.
16x Fox-nieuwsanker wast handen al tien jaar niet meer ‘omdat bacteriën niet bestaan’20/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Fox-presentator Pete Hegseth gaf dinsdag op tv toe dat hij al tien jaar zijn handen niet meer heeft gewassen ‘omdat bacteriën niet bestaan’. ‘Dat was als grap bedoeld’, liet hij achteraf weten.
16x Politie gebruikt oproerschild om helling af te glijden20/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: In het Noorse Trondheim ligt er in de wintermaanden doorgaans heel wat sneeuw. De politie van de stad ziet er het plezier van in, zo blijkt uit de video hierboven.
0x Trevor de eenzame eend is niet meer13/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De eend Trevor, die bekendstond als ’s werelds eenzaamste eend, is overleden. Doodgebeten door honden.
0x Driftende rolstoelgebruiker uit Hasselt gaat de wereld rond13/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Limburgse rolstoelgebruiker Maarten pakt graag uit met een stunt. Toen het vorige week sneeuwde in Hasselt, zag hij een mooie kans. Hij driftte er op los met zijn elektrische rolstoel. De beelden zijn een hit op sociale media.
0x Acteur Liam Neeson onder vuur na gewelddadige wraakfantasie13/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Liam Neeson heeft in een interview over zijn nieuwe film Cold Pursuit een schokkend verhaal verteld dat zelfs bij zijn medespeler Tom Bateman een heftige reactie opriep. ‘Na de verkrachting van een vriendin wilde ik een zwarte vermoorden’, zei de ‘Taken’-acteur.
0x Russisch koppel opgepakt in Maleisië voor act met baby13/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een man en vrouw met de Russische nationaliteit zijn opgepakt in Maleisië omdat ze bij een act op straat hun baby aan de benen heen en weer zwierden en hem in de lucht gooiden.
0x Mysterieuze affiches van ‘De Mol’ duiken op in straatbeeld13/02 21u30 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Op verschillende plaatsen in Vlaanderen zijn woensdag affiches opgedoken met daarop de namen van voormalige mollen van het gelijknamige programma: Gilles, Magda, Pieter, Hugo, Eline en Marc. Niet alleen in grote steden als Gent, Mechelen en Hasselt overigens, maar net zo goed in kleinere dorpjes als Kuurne en Zandvoorde.
0x Schooldirecteur vindt opmerkelijke manier om zijn leerlingen te motiveren14/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Elke ochtend doet deze directeur een ochtendroutine samen met zijn leerlingen. De school was de saaie ochtendgymnastiek beu en vond er niets beter op de leerlingen te motiveren met een leuk dansje. In geen tijd gaan deze beelden intussen de wereld rond.
0x Premier Michel en zijn vriendin verwachten tweede kindje14/02 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Heuglijk nieuws voor premier Charles Michel. Hij en zijn vriendin verwachten een tweede kindje.

Statistieken

Artikels:
33044
Gelezen:
22197
Aantal lezers nu:
28


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven