zaterdag 20 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 11u15
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
20/10 00u00  Elon Musk wil Teslaquila op markt brengen Tesla-baas Elon Musk belooft dat er een likeur genaamd Teslaquila op de markt komt. Daarmee zou een eerdere 1 aprilgrap werkelijkheid worden.
20/10 00u00  Melania Trump wuift huwelijksproblemen weg First lady Melania Trump doet de verhalen over huwelijksproblemen af als roddels.
19/10 15u30  Van een kleuter die aan Harry's baard trekt tot een wenende tiener: dit was de week van Harry en Meghan De hertog en hertogin van Sussex zijn op rondreis in Oceanië. Ze begonnen de week door aan te kondigen dat Meghan Markle zwanger is. Het begin van een hectisch staatsbezoek.
19/10 12u15  Musical 40-45 haalt extra hoofdrolspeler binnen Zolang de kaartjes over de toonbank vliegen – en dat doen ze – verlengt Studio 100 zijn succesmusical ­40-45. Om dat leefbaar te houden voor hoofdrolspelers Clara Cleymans en Nathalie ­Meskens, krijgen ze versterking van Laura Tesoro (22).
19/10 00u00  Kanye luncht met Trump: ‘Met pet voel ik mij zoals Superman’ De Amerikaanse president Donald Trump en de rapper Kanye West hebben samen geluncht in het Witte Huis. Ze bespraken onder meer de hervorming van het gevangeniswezen.
19/10 00u00  ‘Het zijn echt beangstigende tijden voor jongens’ Een Amerikaanse vrouw reageert in een ironisch nummer op uitspraken van president Donald Trump over grensoverschrijdend gedrag. Haar video is viraal gegaan.
18/10 14u30  Keira Knightley laat dochter niet naar ­‘Assepoester’ kijken: ‘Geen goede boodschap voor jong meisje’ Keira Knightley heeft een aantal klassieke Disney-films ‘verbannen’ uit haar huis.
18/10 12u00  Michel op café met Merkel, Macron en Bettel in Brussel Na de Europese top gisteravond trok premier Michel nog naar de Brusselse Grote Markt met collega’s Angela Merkel, Emmanuel Macron en Xavier Bettel.
18/10 08u45  ‘Orange is the New Black’ stopt ermee Slechts nieuws voor de fans van ‘Orange is the New Black’. Na het zevende seizoen, dat volgend jaar gelanceerd wordt, stopt de serie van Netflix ermee. Dat heeft de cast woensdag bekendgemaakt.
18/10 00u00  Yoko Ono onthult nieuwe versie ‘Imagine’ Op de verjaardag van haar overleden man John Lennon heeft Yoko Ono (85) een nieuwe versie van de wereldhit ‘Imagine’ uitgegeven.
18/10 00u00  En plots loopt een wild paard het café binnen Een cafeetje in het Franse Chantilly heeft vorige week een onverwachte gast op bezoek gehad. Plots kwam er een onstuimig paard binnen, nadat het dier eerst de glazen deur in duizend stukken had gebeukt.
17/10 00u00  Dit zijn de opvallendste campagnevideo's Bij de gemeenteraadsverkiezingen verschijnen altijd opvallende campagnevideo's. Professioneel gemaakt of niet, hun doel is hetzelfde: potentiële kiezers aantrekken.
16/10 17u00  Kanye geeft omstreden president sneakers: 'Dit is meant to be' Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers. Museveni is niet onomstreden. Eind augustus werd Robert Kyagulanyi, een van zijn belangrijkste politieke tegenstanders, nog opgepakt. Die is naast parlementslid ook rapper.
16/10 15u45  Kanye geeft president sneakers: 'Dit is meant to be' Rapper Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian zijn op reis naar Oeganda. Ze werden er uitgenodigd door president Yoweri Museveni. Kanye had een opvallend geschenk mee voor de 74-jarige president: een paar witte Yeezy-sneakers.
16/10 11u30  Trump hangt schilderij van zichzelf met andere presidenten op (met verborgen boodschap) Op de achtergrond van een interview merkten kijkers van het programma 60 minutes een opmerkelijke schilderij op in de presidentiële eetkamer.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/10 00u00  Juncker imiteert danspasjes van Theresa MayDe voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, heeft zich opnieuw laten opmerken. Toen hij een speech ging geven over de toekomst van Europa imiteerde hij de intussen beroemde danspasjes van de Britse premier Theresa May.
16/10 00u00  Hond steelt de show tijdens voetbalwedstrijdIn Georgië is afgelopen weekend een nationale voetbalwedstrijd verstoord. Twintig minuten voor het einde liep plots een hond het veld op.
16/10 00u00  Margot Robbie speelt (misschien) BarbieVolgens The Hollywood Reporter gaat Margot Robbie de hoofdrol spelen in de Barbiefilm. De Australische actrice zou de film ook produceren.
15/10 08u45  Vincent Kompany feliciteert zijn vader: ‘We zijn heel trots’‘We zijn heel trots op jou.’ Rode Duivel Vincent Kompany feliciteert zijn vader met zijn burgemeesterschap van Ganshoren.
15/10 07u30  Prins Harry en Meghan gaan Down UnderDe Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan zijn een officieel bezoek gestart aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Het gaat om hun eerste buitenlandse bezoek sinds ze in mei in het huwelijk traden.
15/10 00u00  Voorbijganger vindt kooi met leeuwenwelpje in Nederlandse weiEen voorbijganger in de Nederlandse stad Tienhoven wist niet wat hij zag, toen hij in een weiland naast de weg keek. Zondagochtend stond daar een kooi, met daarin een klein leeuwenwelpje. Van zijn eigenaar was geen spoor meer.
15/10 00u00  Amerikaanse dj opgepakt in Japanse luchthaven met xtc in bagageDe gerenommeerde Amerikaanse dj David Morales is zondag opgepakt op een Japanse luchthaven. Hij wordt verdacht van drugshandel nadat een hoeveelheid xtc bij hem gevonden werd, maar de Amerikaan ontkent dat.
15/10 00u00  Belgian Cats vieren zoals de Rode DuivelsDe Belgian Cats hebben hun overwinning op Frankrijk op een ‘Duivelse’ manier gevierd.
14/10 10u00  Python valt uit plafond en schrikt vergadering opEnkele bankiers in het Zuid-Chinese Nanning zijn vrijdag opgeschrikt tijdens een vergadering. Tijdens de ochtendbriefing viel plots een python van anderhalve meter door het plafond.
14/10 00u00  Thomas Cook maakt lullig foutje bij nieuwe bedrukking van vliegtuigen‘I Love Cook’s Club.’ Met die nieuwe slogan wilde touroperator Thomas Cook indruk maken bij de klanten om te laten zien hoe ze het loyaliteitsgevoel hoog in het vaandel dragen. En de nieuwe slagzin wordt inderdaad opgemerkt, zij het misschien voor de verkeerde redenen.
13/10 00u00  Peuter duwt spaarpotje van ouders door papierversnipperaarDe ouders van de tweejarige Leo Belnap uit Salt Late City konden de enveloppe maar niet terugvinden waarin ze meer dan duizend Amerikaanse dollar hadden gespaard om een schuld terug te betalen. Tot ze in de papierversnipperaar keken.
13/10 00u00  Rolls Royce van Mohammed Ali geveild voor 115.000 euroEen Rolls-Royce Silver Shadow Convertible uit 1970 die zes jaar lang toebehoord heeft aan de Amerikaanse bokslegende Mohammed Ali (Cassius Clay), is vrijdagavond tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke geveild voor 115.000 euro.
13/10 00u00  Zeeleeuw slaat kajakker in het gezicht met een octopusVoor de Nieuw-Zeelandse kust is een kajakker aangevallen door een zeeleeuw. Het dier gooide uit het niets een octopus naar de kajakker, wat tot deze opmerkelijke beelden leidde.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Melania Trump wuift huwelijksproblemen weg20/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: First lady Melania Trump doet de verhalen over huwelijksproblemen af als roddels.
9x Elon Musk wil Teslaquila op markt brengen20/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Tesla-baas Elon Musk belooft dat er een likeur genaamd Teslaquila op de markt komt. Daarmee zou een eerdere 1 aprilgrap werkelijkheid worden.
2x Michel op café met Merkel, Macron en Bettel in Brussel18/10 12u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Na de Europese top gisteravond trok premier Michel nog naar de Brusselse Grote Markt met collega’s Angela Merkel, Emmanuel Macron en Xavier Bettel.
1x Zeeleeuw slaat kajakker in het gezicht met een octopus13/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Voor de Nieuw-Zeelandse kust is een kajakker aangevallen door een zeeleeuw. Het dier gooide uit het niets een octopus naar de kajakker, wat tot deze opmerkelijke beelden leidde.
1x Rolls Royce van Mohammed Ali geveild voor 115.000 euro13/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Rolls-Royce Silver Shadow Convertible uit 1970 die zes jaar lang toebehoord heeft aan de Amerikaanse bokslegende Mohammed Ali (Cassius Clay), is vrijdagavond tijdens de Zoute Grand Prix in Knokke geveild voor 115.000 euro.
1x Peuter duwt spaarpotje van ouders door papierversnipperaar13/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De ouders van de tweejarige Leo Belnap uit Salt Late City konden de enveloppe maar niet terugvinden waarin ze meer dan duizend Amerikaanse dollar hadden gespaard om een schuld terug te betalen. Tot ze in de papierversnipperaar keken.
1x Thomas Cook maakt lullig foutje bij nieuwe bedrukking van vliegtuigen14/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: ‘I Love Cook’s Club.’ Met die nieuwe slogan wilde touroperator Thomas Cook indruk maken bij de klanten om te laten zien hoe ze het loyaliteitsgevoel hoog in het vaandel dragen. En de nieuwe slagzin wordt inderdaad opgemerkt, zij het misschien voor de verkeerde redenen.
1x Python valt uit plafond en schrikt vergadering op14/10 10u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Enkele bankiers in het Zuid-Chinese Nanning zijn vrijdag opgeschrikt tijdens een vergadering. Tijdens de ochtendbriefing viel plots een python van anderhalve meter door het plafond.
1x Belgian Cats vieren zoals de Rode Duivels15/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Belgian Cats hebben hun overwinning op Frankrijk op een ‘Duivelse’ manier gevierd.
1x Amerikaanse dj opgepakt in Japanse luchthaven met xtc in bagage15/10 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De gerenommeerde Amerikaanse dj David Morales is zondag opgepakt op een Japanse luchthaven. Hij wordt verdacht van drugshandel nadat een hoeveelheid xtc bij hem gevonden werd, maar de Amerikaan ontkent dat.

Statistieken

Artikels:
35324
Gelezen:
20782
Aantal lezers nu:
43


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven