maandag 18 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van De Standaard: Beroemd en Bizar

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u00
 

De Standaard: Beroemd en Bizar

Verbergen Tonen
18/11 00u00  IJslander test hoelang fastfood van McDonald’s meegaat Tien jaar na de sluiting van McDonald’s op IJsland kan iedereen het vergaan van de laatste bestelling volgen. De cheeseburger en frietjes zien er bijna nog hetzelfde uit.11 
17/11 00u00  Heidi Klum maakt weer indruk op Halloween Heidi Klum heeft haar best gedaan voor haar twintigste Halloweenparty. Aan haar kostuum werd maar liefst dertien uur gewerkt. Het resultaat? Een schrikwekkend monster.
16/11 17u00  Koppel vindt oude nazikleding bij verbouwing Een koppel heeft bij een verbouwing in Hilversum nazikleding uit de Tweede Wereldoorlog gevonden tijdens een verbouwing.
16/11 00u00  Pete Doherty opgepakt in Parijs De Britse rockzanger Pete Doherty is vrijdagnacht opgepakt in Parijs toen hij cocaïne trachtte te kopen. Dat meldt het Franse dagblad Le Point.
16/11 00u00  Milan heeft eindelijk het truitje van Ruud Vormer te pakken: ‘Een jaar lang zijn aandacht proberen te trekken’ De elfjarige Milan De Cooman veroverde afgelopen weekend alle harten toen hij tranen met tuiten huilde nadat hij vrijdagavond van Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer een truitje had gekregen. Ook vader David hield het niet droog. ‘Omdat we al een jaar aan het proberen zijn om dat truitje te bemachtigen’, zegt hij. ‘We hebben van alles geprobeerd, en nu is het eindelijk gelukt.’
16/11 00u00  Britse rapper krijgt woordenverbod opgelegd De Londense rapper Rico Racks is veroordeeld tot drie jaar cel na drugsgerelateerde vergrijpen. Hij pleitte schuldig aan het verhandelen van drugs en het bezit van ‘criminele eigendom in de vorm van cash’. Op verschillende plaatsen die gelinkt werden aan de rapper vond de politie cash en drugs met een straatwaarde van 7.000 pond (8.141 euro).
16/11 00u00  Overleden grootvader gaat viraal na laatste grap: 'Hallo, laat me uit die kist' De Ier Shay Bradley is vorige week overleden, nadat hij jarenlang had gevochten tegen een aanslepende ziekte. Zaterdag werd de man begraven en daar had hij nog één verrassing in petto voor alle aanwezigen.
15/11 11u00  Koningin Mathilde toont zich voor het eerst in openbaar met bril op Koningin Mathilde heeft zich voor het eerst in het openbaar getoond met een bril. Op bezoek in een secundaire school in de provincie Luxemburg zette ze haar leesbril op om fragmenten uit boeken van Belgische auteurs voor te lezen aan leerlingen uit het tweede middelbaar.
15/11 00u00  Fins strand ligt bezaaid met ‘ijs-eieren’ Een strand in Finland ligt dezer dagen bezaaid met duizenden eivormige ijsballen, het resultaat van een zeldzaam weerfenomeen.
15/11 00u00  James Dean tot leven gewekt voor nieuwe Vietnamfilm James Dean, de legendarische acteur die in 1955 omkwam in een verkeers­ongeluk, wordt digitaal gereanimeerd om de hoofdrol te spelen in een nieuwe film. Dat meldt The Hollywood Reporter.
15/11 00u00  Donald Trump legt snoep op hoofd van Minion In het Witte Huis heeft Donald Trump al Halloween gevierd. Maandag kwamen er tientallen kinderen langs om snoep te krijgen van de Amerikaanse president en zijn first lady Melania. Maar één kind, verkleed als Minion, leek even uit de boot te vallen.
15/11 00u00  Fransen verkopen Brexit-schuimwijn Een Frans bedrijf wil een graantje meepikken van de nakende Brexit, en verkoopt speciale flessen schuimwijn om straks de historische mijlpaal ‘te vieren’.
15/11 00u00  Nathalie Meskens is zwanger van eerste kind Nathalie Meskens is zwanger van haar eerste kindje. Dat heeft de 37-jarige actrice/presentatrice maandag zelf aangekondigd op haar Instagram-account.
14/11 00u00  Maradona ontkent claim dochter: 'Nee, ik ben niet aan het sterven' Giannina Maradona, dochter van, veroorzaakte vorige week onrust door op sociale media te schrijven dat haar vader 'van binnenin aan het sterven is.' Maar dat klopt niet, aldus de Argentijnse voetballegende. Hij diende haar in zijn gekende stijl van antwoord met een videoboodschap op Instagram.
14/11 00u00  Hillary Clinton spot met Trumps brief aan Erdogan Hillary Clinton heeft een parodie gedeeld van de brief van Donald Trump aan Recep Tayyip Erdogan.
Laatste update: vandaag om 0u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
13/11 15u15  Mogelijk ‘Friends’-reünie op komstDe acteurs van de populaire sitcom Friends onderhandelen over een reünie. Dat meldt The Hollywood Reporter. Maar een akkoord is er nog niet.
13/11 00u00  Cobains cardigan brengt 300.000 euro opDe olijfgroene cardigan die Nirvana-frontman Kurt Cobain droeg tijdens de opnames van het album MTV Unplugged, is in New York verkocht voor 334.000 dollar (iets meer dan 300.000 euro).
12/11 00u00  Piloten ‘tekenen’ Boeing 747 in de lucht tijdens laatste vluchtAls eerbetoon aan de Boeing 747 hebben piloten van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al zondag, tijdens de laatste lijnvlucht met het toestel, de contouren ervan op de radar ‘getekend’.
12/11 00u00  Lady Gaga maakt stevige val van podiumPopster Lady Gaga ging donderdag wel heel enthousiast om met een fan op het podium. Ze gaf hem zo'n intense knuffel dat ze allebei van het podium vielen. Bekijk de val in de video hierboven.
11/11 00u00  Man die 310 jaar oude viool vergat op trein heeft instrument terugEen Britse muzikant, die zijn 310 jaar oude viool was vergeten op de trein, heeft na twee weken zijn instrument teruggekregen na ‘geheime onderhandelingen’. Dat bericht de BBC.
11/11 00u00  Vandaag is rood (zoals elke dag)De Bosnische Zorica Rebernik heeft zowat haar hele volwassen leven in het rood doorgebracht. Van kop tot teen gaat ze gekleed in het rood. Haar hele interieur is rood. Alles wat ze in huis haalt moet zo rood mogelijk zijn.Zorica eet samen met haar man van rode borden, drinkt uit rode glazen en slaapt in rood beddengoed. Haar haar is niet blond. ‘Toen ik achttien of negentien was, kreeg ik de onstuitbare drang om rood te dragen’, vertelt ze aan persagentschap Reuters. ‘Er mag geen enkele andere kleur in mijn garderobe of interieur te zien zijn.’De enige toegelaten variaties zijn karmijn, vermiljoen, robijn, … Het geeft haar een gevoel van sterkte en macht. Op haar 67ste is ze dat nog altijd niet beu. Integendeel: zelfs na haar dood wil ze van geen andere kleur weten. De grafzerk die ze voor haar en haar man Zoran uitkoos, is gemaakt van rood graniet dat ze in India bestelde.‘Iedereen kent mij. Als ze mij zien, geven ze me ook rode dingetjes.’ Een geschenk dat niet rood is, zou ze trouwens kordaat weigeren, geeft ze toe.Eén probleem wel: als ze iets nieuws aantrekt, dan merkt haar man dat zelden. ‘Ik zie het verschil niet’, zegt hij. ‘Het is allemaal hetzelfde.’
11/11 00u00  Prinses Elisabeth geeft bijzonder feest voor achttiende verjaardagKroonprinses Elisabeth zal haar achttiende verjaardag volgende week vrijdag vieren met tachtig leeftijdsgenoten. Op het koninklijk paleis wordt een feestje georganiseerd, waarbij ze 'haar generatie een stem wil geven'.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x IJslander test hoelang fastfood van McDonald’s meegaat18/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Tien jaar na de sluiting van McDonald’s op IJsland kan iedereen het vergaan van de laatste bestelling volgen. De cheeseburger en frietjes zien er bijna nog hetzelfde uit.
0x Prinses Elisabeth geeft bijzonder feest voor achttiende verjaardag11/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Kroonprinses Elisabeth zal haar achttiende verjaardag volgende week vrijdag vieren met tachtig leeftijdsgenoten. Op het koninklijk paleis wordt een feestje georganiseerd, waarbij ze 'haar generatie een stem wil geven'.
0x Vandaag is rood (zoals elke dag)11/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De Bosnische Zorica Rebernik heeft zowat haar hele volwassen leven in het rood doorgebracht. Van kop tot teen gaat ze gekleed in het rood. Haar hele interieur is rood. Alles wat ze in huis haalt moet zo rood mogelijk zijn.Zorica eet samen met haar man van rode borden, drinkt uit rode glazen en slaapt in rood beddengoed. Haar haar is niet blond. ‘Toen ik achttien of negentien was, kreeg ik de onstuitbare drang om rood te dragen’, vertelt ze aan persagentschap Reuters. ‘Er mag geen enkele andere kleur in mijn garderobe of interieur te zien zijn.’De enige toegelaten variaties zijn karmijn, vermiljoen, robijn, … Het geeft haar een gevoel van sterkte en macht. Op haar 67ste is ze dat nog altijd niet beu. Integendeel: zelfs na haar dood wil ze van geen andere kleur weten. De grafzerk die ze voor haar en haar man Zoran uitkoos, is gemaakt van rood graniet dat ze in India bestelde.‘Iedereen kent mij. Als ze mij zien, geven ze me ook rode dingetjes.’ Een geschenk dat niet rood is, zou ze trouwens kordaat weigeren, geeft ze toe.Eén probleem wel: als ze iets nieuws aantrekt, dan merkt haar man dat zelden. ‘Ik zie het verschil niet’, zegt hij. ‘Het is allemaal hetzelfde.’
0x Man die 310 jaar oude viool vergat op trein heeft instrument terug11/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Een Britse muzikant, die zijn 310 jaar oude viool was vergeten op de trein, heeft na twee weken zijn instrument teruggekregen na ‘geheime onderhandelingen’. Dat bericht de BBC.
0x Lady Gaga maakt stevige val van podium12/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Popster Lady Gaga ging donderdag wel heel enthousiast om met een fan op het podium. Ze gaf hem zo'n intense knuffel dat ze allebei van het podium vielen. Bekijk de val in de video hierboven.
0x Piloten ‘tekenen’ Boeing 747 in de lucht tijdens laatste vlucht12/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Als eerbetoon aan de Boeing 747 hebben piloten van de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al zondag, tijdens de laatste lijnvlucht met het toestel, de contouren ervan op de radar ‘getekend’.
0x Cobains cardigan brengt 300.000 euro op13/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De olijfgroene cardigan die Nirvana-frontman Kurt Cobain droeg tijdens de opnames van het album MTV Unplugged, is in New York verkocht voor 334.000 dollar (iets meer dan 300.000 euro).
0x Mogelijk ‘Friends’-reünie op komst13/11 15u15 - De Standaard: Beroemd en Bizar: De acteurs van de populaire sitcom Friends onderhandelen over een reünie. Dat meldt The Hollywood Reporter. Maar een akkoord is er nog niet.
0x Hillary Clinton spot met Trumps brief aan Erdogan14/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Hillary Clinton heeft een parodie gedeeld van de brief van Donald Trump aan Recep Tayyip Erdogan.
0x Maradona ontkent claim dochter: 'Nee, ik ben niet aan het sterven'14/11 00u00 - De Standaard: Beroemd en Bizar: Giannina Maradona, dochter van, veroorzaakte vorige week onrust door op sociale media te schrijven dat haar vader 'van binnenin aan het sterven is.' Maar dat klopt niet, aldus de Argentijnse voetballegende. Hij diende haar in zijn gekende stijl van antwoord met een videoboodschap op Instagram.

Statistieken

Artikels:
27212
Gelezen:
2689
Aantal lezers nu:
18


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven