woensdag 19 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van DataNews

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u45
 

DataNews

Verbergen Tonen
19/02 09u45  TCL zou werken aan uitschuifbare telefoon Nu MWC werd afgeschaft door het Coronavirus, beginnen enkele van de geplande aankondigingen voor de telecomconferentie druppelsgewijs tot bij pers en bloggers te komen. Waaronder: de schuiftelefoon van TCL.
19/02 09u45  Belgische bedrijven in de greep van corona Lees meer >
19/02 09u30  Raketbouwer SpaceX biedt 'tickets naar de ruimte' aan In samenwerking met een Amerikaanse firma voor ruimtetoerisme zoekt de Amerikaanse raketbouwer SpaceX vier privépersonen voor een ruimtereis. De prijs van het ticket is nog niet geweten.
19/02 09u30  Oppo ontwikkelt eigen chips voor smartphones Chinees smartphonebedrijf Oppo werkt aan eigen chips. Dat moet blijken uit een interne memo, en werd door het bedrijf bevestigd aan een Chinese nieuwssite.
19/02 09u15  Oppo ontwikkelt eigen chips Chinees smartphonebedrijf Oppo werkt aan eigen chips. Dat moet blijken uit een interne memo, en werd door het bedrijf bevestigd aan een Chinese nieuwssite.14 
19/02 08u45  Lek in plug-in maakt 100.000 WordPress-sites onveilig Een lek in een plug-in zorgt ervoor dat zo'n 100.000 WordPress-sites kwetsbaar zijn. De volledige inhoud van de sites kan worden weggeveegd door aanvallers.13 
18/02 17u30  Oppo Belux lijft Dirk Pauwels in als directeur De Chinese smartphonefabrikant Oppo heeft Dirk Pauwels aangesteld als directeur voor België en Luxemburg. Pauwels komt van Canon, maar was daarvoor bijna vier jaar country director van Huawei Technologies.
18/02 16u00  Immoweb gaat samen met Keytrade Bank woonkredieten aanbieden: 'Een woning zoeken wordt gemakkelijker' Immoweb verbreedt zijn actieterrein. De grootste vastgoedsite van het land gaat samenwerken met Keytrade Bank voor de verkoop van woonkredieten. Nu ook de nieuwe website op punt staat, heeft CEO Valentin Cogels er alle vertrouwen in dat 2020 het jaar van de hogere versnelling wordt.
18/02 11u15  De nieuwste Huawei onder de loep: is er leven zonder Google? In september geïntroduceerd, en nu eindelijk ook in België: de Huawei Mate 30 Pro, in beperkte oplage. Gesaboteerd door een Amerikaans handelsconflict met China en dus zonder de apps en diensten van Google. Valt met zo'n toestel eigenlijk nog te werken, of loopt Huawei's paradepaardje zo mank als maar zijn kan? Wij zochten het voor u uit.
18/02 10u30  'Goedkopere iPhone SE 2 wellicht vanaf 3 april beschikbaar' Er gaan al langer geruchten dat Apple zeer binnenkort een event gaat houden waar de langverwachte iPhone SE 2 zal worden voorgesteld. De Duitse site iPhone-ticker claimt te weten dat de presentatie voor eind maart gepland staat, en dat de nieuwe 'goedkopere' iPhone vanaf 3 april te koop zal zijn.
18/02 10u00  Skeyes start procedure voor bouw digitale controletorens op Belgische luchthavens Begin volgende maand start skeyes de procedure op om digitale controletorens te bouwen voor de zes Belgische luchthavens. De luchtverkeersleider trekt daarvoor 24 miljoen euro uit.
18/02 09u00  Rijkste man ter wereld Jeff Bezos start klimaatfonds van tien miljard Jeff Bezos, de baas van Amazon, trekt 10 miljard dollar (9,23 miljard euro) uit voor de strijd tegen de klimaatverandering. Dat heeft hij in een Instagram-postje bekendgemaakt.
18/02 05u00  Binnenkort kan webwinkel ook Bancontact-kaart onthouden Consumenten zullen hun debetkaartgegevens kunnen opslaan op de website, zoals dat nu al kan met Visa- of Mastercard-kredietkaarten. In maart zal het bij een eerste retailer kunnen, zegt CEO Nathalie Vandepeute van Bancontact Payconiq Company.
17/02 23u30  Apple geeft omzetwaarschuwing vanwege impact coronavirus Het Amerikaanse technologieconcern Apple heeft een omzetwaarschuwing gegeven voor het lopende kwartaal, mede omdat de vraag naar iPhones in China wordt geraakt door de uitbraak van het nieuwe coronavirus. Het bedrijf zal daarom niet aan zijn omzetverwachting kunnen voldoen.
17/02 19u00  'Zonder 5G geen vierde industriële revolutie' Met het nieuwe 5G-netwerk staan we voor een revolutie. Het luidt het einde van de smartphone in. Maar bij gebrek aan een politiek akkoord en een regering ligt de invoering van 5G in ons land stil. De regeringsonderhandelaars moeten dit dossier prioritair behandelen, zegt Ivan Vandermeersch, secretaris-generaal van de BAM (Belgian Association of Marketing)
Laatste update: vandaag om 9u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
17/02 14u30  Chinezen willen coronavirus bestrijden met QR-codesAlle Chinese burgers moeten een eigen QR-code krijgen. Zo wil het land burgers beter in de gaten houden, om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De betaalapp Alipay, die in China veel wordt gebruikt, heeft een proefversie gelanceerd in de miljoenenstad Hangzhou.
17/02 12u15  Google Cloud wordt gereorganiseerdGoogle Cloud gaat zaken optimaliseren waarbij banen verdwijnen. Google wil de winstgevendheid verbeteren door werknemers te ontslaan die volgens hen niet langer centraal staan in haar activiteiten.
17/02 12u00  Xerox start charmeoffensief voor overname van HPXerox is bezig met een charmeoffensief om HP over te nemen. Zo organiseert het bedrijf op 18 februari een diner voor HP-aandeelhouders en riep Xerox een website in het leven die alle voordelen van de overname opsomt.
17/02 11u30  Adriaan Coppens (ex-OTA Insight) werkt aan nieuwe start-up voor de logistieke sectorMet 200 medewerkers is OTA Insight in alle luwte uitgegroeid tot een van de meest succesvolle start-ups van Belgische techondernemers. Een van de oprichters, Adriaan Coppens, richt na een sabbatjaar een nieuwe start-up op, een specialist in data-analyse voor de logistieke sector.
17/02 11u30  Politici omzeilen Facebookregels dankzij influencersAls politici influencers betalen voor posts op Instagram of Facebook, dan worden die niet geregistreerd als politieke advertenties. Zo wordt Facebook's initiatief om transparanter te zijn, net minder transparant.
17/02 11u15  Mastercard bouwt Europees cyber-beveiligingscentrum in WaterlooMastercard is in Waterloo begonnen met de bouw van een Cyber Resilience Centre. Het moderne cyber-beveiligingscentrum stelt zich ten doel om in Europa gevestigde bedrijven beter te wapenen tegen internationale cybercriminaliteit en meer algemene beveiligingsbedreigingen.
17/02 11u00  Mastercard bouwt Europees cyberbeveiligingscentrum in WaterlooMastercard is in Waterloo begonnen met de bouw van een Cyber Resilience Centre. Het moderne cyberbeveiligingscentrum moet de samenwerking bevorderen tussen de publieke en de private sector enerzijds en de regelgevende instanties anderzijds.
17/02 11u00  Politiediensten willen dat techbedrijven meer doen tegen kindermisbruikTechnologiebedrijven moeten meer doen om kindermisbruik te bestrijden. Die gezamenlijke oproep hebben korpschefs van verschillende Europese landen gedaan. Volgens de politiebazen is kindermisbruik te eenvoudig online te vinden
17/02 10u30  Emotet-malware misbruikt coronavirus om zich sneller te verspreidenEmotet, de malware die sinds een viertal maanden het vaakst voorkomt, verspreidt zich dezer dagen voornamelijk via spamcampagnes over het coronavirus. Dit blijkt uit onderzoek van Check Point Research.
17/02 09u00  Zuckerberg pleit voor regulering van sociale mediaFacebook-CEO Mark Zuckerberg zegt dat online materiaal moet gereguleerd worden. Een boodschap waarover hij vandaag ook in gesprek gaat met de Europese Commissie.
14/02 17u30  Telenet opent VR-speelhal in hartje BrusselTelenet heeft in het centrum van Brussel een nieuwe virtual reality-venue geopend. De speelhal in de Anspachgalerij is voor het publiek toegankelijk vanaf 17 februari. Inmiddels zijn er in België vijf vestigingen van The Park, zoals het VR-concept van Telenet heet.
14/02 17u15  Huawei bijt van zich af na nieuwe beschuldigingen VSDe VS pakt uit met een hele reeks beschuldigingen tegen Huawei. Maar de telecomleverancier bijt van zich af. 'Er is geen bewijs en de VS is bewust misleidend,' klinkt het.
14/02 16u45  Man verdacht van witwassen honderden miljoenen via bitcoinsEen 36-jarige Amerikaan heeft mogelijk geholpen om zo'n 311 miljoen dollar wit te wassen via bitcoins. De man uit Ohio zou een zogeheten cryptocurrency-mixer hebben gerund, een digitale witwasmachine op het dark web oftewel het verborgen deel van het internet.
14/02 13u15  Christoph Neut wordt CEO sparkcentralSparkcentral krijgt opnieuw een Belgische CEO. Joe Gagnon verlaat het bedrijf voor een andere uitdaging.
14/02 12u45  500 Chrome-extensies speelden stiekem gebruikersdata doorGoogle heeft zo'n vijfhonderd extensies in Chrome verwijderd nadat het bedrijf erop werd gewezen dat ze gegevens doorspeelden, voor advertentiefraude zorgden en gebruikers naar malafide sites stuurden.
14/02 12u15  15 jaar YouTube: we kijken één miljard uur aan filmpjes per dagYouTube bestaat vandaag vijftien jaar. De videodienst telt ondertussen zo'n twee miljard gebruikers, die per dag voor meer dan een miljard uur aan filmpjes bekijken. Elke minuut wordt vijfhonderd uur aan video's geüpload.
14/02 12u00  500 Chrome extensies speelden gebruikersdata doorGoogle heeft zo'n vijfhonderd extensies in Chrome verwijderd nadat het er op werd gewezen dat ze gegevens doorspeelden, voor advertentiefraude zorgden en gebruikers naar malafide sites stuurden.
14/02 11u30  Facebook stelt dating-app uit na bezoek Ierse Data Protection CommissionFacebook wilde donderdag een eigen dating-app uitbrengen in een aantal Europese landen, maar heeft besloten om de lancering voor onbepaalde tijd uit te stellen. De beslissing volgde na een gesprek met de Ierse autoriteiten in het Europese hoofdkantoor van Facebook in Dublin.
14/02 11u15  'Eind dit jaar geen notebooks meer met harde schijf'De acceptatie van solid state drives voor primaire opslag voor computers blijft versnellen. De opmars van SSD's gaat ten koste van het volume harddisks. Dat aandeel daalde in het West-Europese IT-distributiekanaal in het vierde kwartaal van 2019 tot 9,4 procent. Dit blijkt uit cijfers van de Britse marktvorser Context.
14/02 10u30  Rechter VS blokkeert defensiecontract MicrosoftEen Amerikaanse rechter heeft een groot defensiecontract voor softwarebedrijf Microsoft tijdelijk geblokkeerd. Technologiebedrijf Amazon, dat ook meedong naar de opdracht, klaagt dat de aanbesteding niet eerlijk is verlopen omdat president Trump zich ermee heeft gemoeid.
14/02 10u30  Iraanse overheidshackers vallen westerse onderwijsinstellingen aanIraanse overheidshackers hebben de afgelopen maanden drie Nederlandse universiteiten en een hogeschool aangevallen. In totaal zouden er aanvallen zijn voorbereid op honderden universiteiten in 33 westerse landen. Dat blijkt uit onderzoek van accountantskantoor PwC.
14/02 10u15  Gentse start-up uman.ai haalt half miljoen euro opDe Gentse start-up uman.ai heeft zopas een kapitaalronde van 500.000 euro afgerond. Investeerders zijn imec.istart, Roel Naessens (ex-Google) en Skyhaus: het moederbedrijf van o.a. ML6 waarmee uman.ai meer dan één link telt.
14/02 10u15  Google koopt data-analyticsbedrijf Looker voor 2,6 miljard dollarGoogle Cloud heeft de acquisitie afgerond van Looker, een bedrijfje dat gespecialiseerd is in data analytics en machine learning. Met de aankoop is 2,6 miljard dollar gemoeid.
14/02 10u00  Tsjechische privacywaakhond onderzoekt AvastDe Tsjechische privacytoezichthouder start een onderzoek nadat bekend raakte dat surfgedrag van gebruikers werd doorverkocht aan derde partijen.
14/02 09u30  Luchthavenpoortjes met gezichtsherkenning van 2,4 miljoen euro werken nietDe veelbesproken e-gates op Brussels Airport verdwijnen. 'We gaan ze vervangen door een performanter systeem', zegt de federale politie in de kranten van Mediahuis.
13/02 17u00  Klanten IKEA Dubai krijgen korting op basis van reistijd in Google MapsEen opmerkelijk initiatief van de IKEA-vestiging in de stad Dubai: hoe langer de klant heeft moeten reizen naar de interieurzaak, hoe meer korting hij krijgt op zijn aankoop. Om de korting te verzilveren, hoeft de klant aan de kassa enkel zijn Google Timeline te tonen.
13/02 16u00  'Leer alle kinderen programmeren'Kenneth Sorensen pleit ervoor om algoritmisch denken en programmeren als verplichte onderdelen en vanaf de lagere school op te nemen in het onderwijscurriculum. Voor de Universiteit Van Vlaanderen staat hij stil bij het belang van algoritmes en hoe de wereld rondom ons mee vormgeven.
13/02 14u00  Facebook stelt dating-app uit na inval IerlandFacebook wilde donderdag een eigen dating-app uitbrengen in een aantal Europese landen, maar heeft besloten om de lancering voor onbepaalde tijd uit te stellen. Reden is een inval van de Ierse autoriteiten in het Europese hoofdkantoor van Facebook in Dublin.
13/02 13u00  Oost-Vlaamse bedrijven zoeken het walhalla in IsraëlIsraël heeft een cultuur ontwikkeld waarin start-ups prima gedijen. Vijftig Vlaamse ondernemers lichten de succesfactoren door tijdens een inspiratiereis van Voka Oost-Vlaanderen.
13/02 12u00  Techinvesteerder Annie Vereecken: 'Werken is geen straf'Annie Vereecken heeft zich het voorbije decennium ontpopt tot Belgiës belangrijkste vrouwelijke investeerder in jonge technologiebedrijven. Voordien was zij een pionier voor in-vitrofertilisatie en de drijvende kracht achter de NIPT-test voor het syndroom van Down en de HPV-test om baarmoederhalskanker op te sporen. Een kloek investeringsfonds is haar nieuwste wapenfeit.
13/02 11u45  Mediagenix benoemt Fabrice Maquignon als nieuwe CEOMediagenix, specialist in beheersoftware voor onder meer televisiestations en telco's, heeft Fabrice Maquignon aangesteld als nieuwe CEO. Zijn voorganger Dirk Debraekeleer gaat zich volledig toeleggen op de te volgen strategie voor het bedrijf.
13/02 11u30  Oracle kondigt platform voor datawetenschappers aanOracle en Microsoft gaan hun enterprise cloud interoperabiliteit uitbreiden naar Europese klanten. Ook lanceert Oracle een nieuw Cloud Data Science Platform.
13/02 11u15  Smartphonebedrijf van Android-oprichter Rubin stopt ermeeEssential, het bedrijf van Android-medeoprichter Andy Rubin, houdt ermee op. Het bedrijf maakte eigenwijze smartphones, maar stopt nu nog voor het tweede toestel klaar is.
13/02 10u30  Cisco boekt stabiel kwartaal dankzij vraag naar security toepassingenCisco heeft de resultaten voor het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar bekend gemaakt voor de periode eindigend op 25 januari 2020.
13/02 10u30  Smartphonebedrijf van Android-oprichter stopt er meeEssential, het bedrijf van Android-medeoprichter Andy Rubin, stopt er mee. Het bedrijf maakte eigenwijze smartphones maar stopt nu nog voor het tweede toestel klaar is.
13/02 10u30  Telecombeurs MWC volledig afgelast door coronavirusEditie 2020 van het Mobile World Congress in Barcelona gaat definitief niet door. De voorbije dagen zegden almaar meer techbedrijven af voor 's werelds grootste telecombeurs, uit angst voor het coronavirus. MWC had plaats moeten vinden van 23 tot 27 februari.
13/02 08u45  Telecombeurs MWC compleet afgelast door coronavirusEditie 2020 van het Mobile World Congress in Barcelona gaat definitief niet door. De voorbije dagen zegden almaar meer techbedrijven af voor 's werelds grootste telecombeurs, uit angst voor het coronavirus. MWC had plaats moeten vinden van 23 tot 27 februari.
12/02 19u30  Hands-on met de Samsung Galaxy Z FlipSamsung stelt haar tweede foldable voor en die komt binnenkort al naar België. Data News Kon het toestel even uitproberen.
12/02 17u45  Erik Van Den Eynden (CEO ING België): 'We hebben drie jaar niet geïnvesteerd in onze app'De focus van ING België lag de voorbije jaren op de interne transformatie. Waar staat de derde bank van het land na de aankondiging eind 2016 van een ingrijpende herstructurering?
12/02 16u30  WhatsApp rondt de kaap van 2 miljard gebruikersDe populaire berichtenapp WhatsApp telt sinds woensdag twee miljard gebruikers. Dat is ongeveer een kwart van alle mensen op aarde. WhatsApp bereikte in februari 2016 de grens van 1 miljard gebruikers.
12/02 16u00  SAP nog steeds het meest waardevolle Duitse merkSAP is het meest waardevolste Duitse merk. Met een merkwaarde van 46,4 miljard euro leidt het softwarebedrijf uit Walldorf de ranglijst BrandZ Deutschland.
12/02 15u30  Proximus wil deelnemen aan Vlaamse NetflixProximus wil met Telenet en DPG Media praten over een deelname aan het streamingplatform dat die laatste twee hebben aangekondigd. Dat zegt Proximus-woordvoerder Fabrice Gansbeke.
12/02 15u30  'Russische geheime dienst wil toegang tot systemen techbedrijven'De Russische binnenlandse veiligheidsdienst FSB wil van techbedrijven toegang krijgen tot hun systemen. Dat meldt de Russische website voor onderzoeksjournalistiek The Bell op basis van drie bronnen binnen de FSB.
12/02 13u15  'Vrijdag overleg of telecombeurs MWC nog wel door moet gaan' - Ook Nokia trekt zich terugHet Mobile World Congress in Barcelona staat op losse schroeven. Uit angst voor het coronavirus meldt het ene na het andere techbedrijf zich af voor 's werelds grootste telecombeurs, die van 24 tot en met 27 februari wordt gehouden. Vrijdag zullen de organisatoren bepalen of ze het hele evenement moeten uitstellen of afgelasten, melden Spaanse media.
12/02 12u00  Apple schaart zich achter FIDO AllianceApple sluit zich aan bij de Fast IDentity Online (FIDO) Alliance. Deze alliantie richt zich op de ontwikkeling van online standaarden voor twee-factor authentificatie.
12/02 11u45  VS: Huawei kan telecomnetwerken afluisterenDe VS haalt opnieuw uit naar Huawei en zegt, anoniem, dat het bedrijf telecomnetwerken kan afluisteren zonder dat operatoren dit weten. Huawei ontkent en ook grote Europese operatoren zien weinig waarheid in de nieuwe beschuldiging.
12/02 11u30  Plooibare Samsung Galaxy Z Flip vanaf 21 februari in BelgiëNaast de Galaxy S20 kondigt Samsung ook een nieuwe vouwbare telefoon aan. De Galaxy Z Flip is een kleine smartphone die verticaal openvouwt tot een 6,7 inch scherm.
12/02 11u15  Galaxy Z Flip vanaf 21 februari in BelgiëNaast de Galaxy S20 kondigt Samsung ook een nieuwe vouwbare telefoon aan. De Galaxy Z Flip is een kleine toestel dat horizontaal openvouwt tot een 6,7 inch scherm.
12/02 11u15  Passeren alle facturen straks eerst langs de overheid? Het idee is zo gek nog nietBelgische ondernemingen versturen jaarlijks ruim een miljard facturen. Toch vertrekt nog maar 8,4 procent daarvan in een gestructureerd elektronisch formaat. Minister van Financiën Alexander De Croo brak zopas een lans voor digitaal factureren: 'Zonder algemene verplichting is de financiële branche beperkt tot 'evangelisatie'. Maar dan lopen Belgische bedrijven wel tot 3,4 miljard euro mis'.
12/02 10u15  Wim Feyen aan de slag als marketing manager bij Sophos BeneluxDe Benelux-tak van Sophos heeft Wim Feyen aangesteld als nieuwe marketing manager. Feyen was eerder onder meer bij Kaspersky Lab en Lenovo werkzaam.
12/02 09u45  'Vrijdag overleg of telecombeurs MWC nog wel door moet gaan'Het Mobile World Congress in Barcelona staat op losse schroeven. Uit angst voor het coronavirus meldt het ene na het andere techbedrijf zich af voor 's werelds grootste telecombeurs, die van 24 tot en met 27 februari wordt gehouden. Vrijdag zullen de organisatoren bepalen of ze het hele evenement moeten uitstellen of afgelasten, melden Spaanse media.
12/02 09u15  Vlaamse Netflix: 'Belangrijke stap voor Vlaamse medialandschap'Telenet en DPG Media slaan de handen in elkaar voor een 'Vlaamse Netflix. De streamingdienst zou in de loop van het najaar operationeel moeten zijn.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

14x Oppo ontwikkelt eigen chips19/02 09u15 - DataNews: Chinees smartphonebedrijf Oppo werkt aan eigen chips. Dat moet blijken uit een interne memo, en werd door het bedrijf bevestigd aan een Chinese nieuwssite.
13x Lek in plug-in maakt 100.000 WordPress-sites onveilig19/02 08u45 - DataNews: Een lek in een plug-in zorgt ervoor dat zo'n 100.000 WordPress-sites kwetsbaar zijn. De volledige inhoud van de sites kan worden weggeveegd door aanvallers.
6x Raketbouwer SpaceX biedt 'tickets naar de ruimte' aan19/02 09u30 - DataNews: In samenwerking met een Amerikaanse firma voor ruimtetoerisme zoekt de Amerikaanse raketbouwer SpaceX vier privépersonen voor een ruimtereis. De prijs van het ticket is nog niet geweten.
5x Oppo ontwikkelt eigen chips voor smartphones19/02 09u30 - DataNews: Chinees smartphonebedrijf Oppo werkt aan eigen chips. Dat moet blijken uit een interne memo, en werd door het bedrijf bevestigd aan een Chinese nieuwssite.
1x Plooibare Samsung Galaxy Z Flip vanaf 21 februari in België12/02 11u30 - DataNews: Naast de Galaxy S20 kondigt Samsung ook een nieuwe vouwbare telefoon aan. De Galaxy Z Flip is een kleine smartphone die verticaal openvouwt tot een 6,7 inch scherm.
1x Proximus wil deelnemen aan Vlaamse Netflix12/02 15u30 - DataNews: Proximus wil met Telenet en DPG Media praten over een deelname aan het streamingplatform dat die laatste twee hebben aangekondigd. Dat zegt Proximus-woordvoerder Fabrice Gansbeke.
1x Gentse start-up uman.ai haalt half miljoen euro op14/02 10u15 - DataNews: De Gentse start-up uman.ai heeft zopas een kapitaalronde van 500.000 euro afgerond. Investeerders zijn imec.istart, Roel Naessens (ex-Google) en Skyhaus: het moederbedrijf van o.a. ML6 waarmee uman.ai meer dan één link telt.
1x Huawei bijt van zich af na nieuwe beschuldigingen VS14/02 17u15 - DataNews: De VS pakt uit met een hele reeks beschuldigingen tegen Huawei. Maar de telecomleverancier bijt van zich af. 'Er is geen bewijs en de VS is bewust misleidend,' klinkt het.
0x Vlaamse Netflix: 'Belangrijke stap voor Vlaamse medialandschap'12/02 09u15 - DataNews: Telenet en DPG Media slaan de handen in elkaar voor een 'Vlaamse Netflix. De streamingdienst zou in de loop van het najaar operationeel moeten zijn.
0x 'Vrijdag overleg of telecombeurs MWC nog wel door moet gaan'12/02 09u45 - DataNews: Het Mobile World Congress in Barcelona staat op losse schroeven. Uit angst voor het coronavirus meldt het ene na het andere techbedrijf zich af voor 's werelds grootste telecombeurs, die van 24 tot en met 27 februari wordt gehouden. Vrijdag zullen de organisatoren bepalen of ze het hele evenement moeten uitstellen of afgelasten, melden Spaanse media.

Statistieken

Artikels:
29557
Gelezen:
15646
Aantal lezers nu:
74


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven