woensdag 20 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u15
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
20/02 12u15  1 zettabyte mobiele data per jaar in 2022 We internetten telkens meer via onze smartphones en als dat zo doorzet, wordt er in 2022 wereldwijd krap 1 zettabyte aan mobiele data verstookt. Oftewel 1 miljard TB, dan wel 1 miljoen miljard MB. Dat becijferde marktanalist Cisco op basis van huidige trends.
20/02 11u00  :-) Heb jij al een emoji-nummerplaat? Heb je altijd al gedroomd van een nummerbord met emoji’s? Vanaf 1 maart kan het. Klein dingetje: je moet er wel voor naar Australië verhuizen …
20/02 10u15  Duidelijkere straffen bij ongepaste YouTube-video's Je mag niet zomaar alles op YouTube zetten, er zijn bepaalde regels om je aan te houden. Doe je dit niet, dan treft YouTube maatregelen. Vanaf 25 februari geldt hiervoor een nieuw beleid, dat bij een eerste overtreding wat milder is.
20/02 00u00  Smart Battery Case voor grootverbruikers iPhone Is je iPhone vaak leeg? Dan schiet Apple te hulp met een hoesje dat je toestel niet alleen tegen valschade beschermd, maar ook een interne accu bezit.16 
19/02 14u15  GXT 711 Dominus Gaming Desk houdt je drankje vast Een beetje gaming-pc is niet alleen krachtig, maar ziet er ook gelikt uit. Idem voor muis, toetsenbord en koptelefoon. Dus waarom niet ook een bijpassend gaming-bureau?
19/02 13u30  Vrouwen appen meer dan mannen Om een decennium Samsung Galaxy S te vieren – morgen word de nieuwe Galaxy S10-lijn gepresenteerd – heeft het Koreaanse bedrijf onderzoek gedaan naar smartphonewensen én voorkeuren van Nederlanders.
19/02 10u30  Snel internet in Nederland: duurder dan bij de buren Een Engelse vergelijkingssite heeft onderzoek gedaan naar de kosten en de snelheid van breedband internet wereldwijd. In vergelijking met onze directe buren ben je in Nederland gemiddeld (veel) meer kwijt.
19/02 10u30  Sony Glass Sound-speaker past in ieder interieur Je zou het niet zeggen, maar je kijkt hier naar een speaker. De Glass Sound-speaker van Sony, welteverstaan. Vermomd als kamerlamp, zodat deze bij ieder interieur past.
19/02 00u00  Namen van webshops duidelijker op afschriften bij Rabobank Bankafschriften waar onbekende namen op staan, zijn voor veel mensen een ergernis. De Rabobank onderneemt sinds vandaag stappen daartegen, door bij een klein deel van de afschriften de daadwerkelijke naam van de webshop te vermelden.
18/02 14u30  Gratis hulp bij belastingaangifte? Computer Idee helpt! De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige en geautomatiseerde Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 14u00  Hulp nodig bij belastingaangifte? Computer Idee helpt! De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 12u15  Computer Idee helpt je ook dit jaar met je aangifte! De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 12u00  Computer Idee helpt je met je aangifte! De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
18/02 11u00  Dutch Filmworks in hoger beroep tegen downloadboete-uitspraak Dutch Filmworks gaat in hoger beroep om Ziggo opnieuw te dwingen tot het overhandigen van NAW-gegevens van torrent-downloaders. De filmdistributeur moet duidelijker maken wat er met die informatie gedaan wordt en waarom specifiek voor het boetebedrag van 150 euro is gekozen.
18/02 10u15  Samsung stopt ontwikkeling nieuwe blu-rayspelers Samsung werkt niet langer aan nieuwe blu-rayspelers, zo maakt het bedrijf bekend. Later dit jaar zou er een 4K-model lanceren, maar de plannen daarvoor zijn geschrapt. Sony en Panasonic blijven op dit gebied als de grootste spelers achter.
Laatste update: vandaag om 12u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/02 00u00  Spotify treedt harder op tegen adblockersSpotify past zijn gebruiksvoorwaarden aan, waardoor het voortaan expliciet verboden is om advertenties binnen de gratis versie van de streamingdienst te blokkeren. Ben je in overtreding, dan kan Spotify je account blokkeren.
16/02 00u00  Opera introduceert vpn in mobiele browserWie Opera als mobiele browser gebruikt en daarnaast zijn internetactiviteit wil anonimiseren, heeft binnenkort geen aparte vpn-app meer nodig. Opera zelf krijg namelijk een ingebouwde vpn-functie.
15/02 11u00  Dplay-streamingdienst van Discovery ook in NederlandDiscovery lanceert zijn eigenlijk streamingdienst nu ook in Nederland. Via Dplay bekijk je on-demand de tv-programma's van Discovery, Investigation Discovery en TLC. Kies je voor een abonnement, dan krijg je geen reclames meer te zien.
15/02 00u00  Kodak brengt Smile Classic Instant Print-camera uitKodak is zichzelf opnieuw aan het uitvinden, met wisselende resultaten. Zo waren de Kodak-smartphone en Kodak-tablet geen succes, de Smile Classic Instant Print-camera misschien wel.
15/02 00u00  Hartritme wordt pincode met Motiv RingWearables is een breed begrip. We kennen het vooral als smartwatch of fitness-bandje, maar onder meer Motiv bewijst dat het ook een ring kan zijn.
14/02 14u15  Moto G7 serie aangekondigdMotorola heeft de G7 smartphone-serie aangekondigd. De serie bestaat uit een viertal smartphones: de Moto G7. Moto G7 Plus, Moto G7 Power en Moto G7 Play.
14/02 00u00  Dit zijn de nieuwe emoji voor 2019Het Unicode Consurtium heeft 59 nieuwe emoji voor 2019 vastgesteld. Veel daarvan zijn te selecteren met verschillende huidskleuren en in meerdere genders. In totaal heb je later dit jaar dan ook meer dan 230 unieke figuurtjes om uit te kiezen.
13/02 17u00  WhatsApp test weigeren deelname groepsgesprekkenWhatsApp test de mogelijkheid om uitnodigingen voor groepsgesprekken te weigeren. Nu is het namelijk nog zo dat je automatisch in een groep wordt toegevoegd zodra iemand jou daarvoor selecteert.
13/02 00u00  ING maakt Mobiel Betalen gratis, ABN Amro-klanten gaan juist betalenING-klanten hoeven vanaf 1 april niet meer 50 cent per maand te betalen voor de Mobiel Betalen-functie. Het afrekenen met de smartphone wordt gratis, bevestigt de bank. ABN Amro biedt de functie nu gratis aan maar vraagt vanaf 1 juli juist 50 cent per maand.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Smart Battery Case voor grootverbruikers iPhone20/02 00u00 - Computeridee.nl: Is je iPhone vaak leeg? Dan schiet Apple te hulp met een hoesje dat je toestel niet alleen tegen valschade beschermd, maar ook een interne accu bezit.
3x Duidelijkere straffen bij ongepaste YouTube-video's20/02 10u15 - Computeridee.nl: Je mag niet zomaar alles op YouTube zetten, er zijn bepaalde regels om je aan te houden. Doe je dit niet, dan treft YouTube maatregelen. Vanaf 25 februari geldt hiervoor een nieuw beleid, dat bij een eerste overtreding wat milder is.
2x Samsung stopt ontwikkeling nieuwe blu-rayspelers18/02 10u15 - Computeridee.nl: Samsung werkt niet langer aan nieuwe blu-rayspelers, zo maakt het bedrijf bekend. Later dit jaar zou er een 4K-model lanceren, maar de plannen daarvoor zijn geschrapt. Sony en Panasonic blijven op dit gebied als de grootste spelers achter.
2x Sony Glass Sound-speaker past in ieder interieur19/02 10u30 - Computeridee.nl: Je zou het niet zeggen, maar je kijkt hier naar een speaker. De Glass Sound-speaker van Sony, welteverstaan. Vermomd als kamerlamp, zodat deze bij ieder interieur past.
2x Snel internet in Nederland: duurder dan bij de buren19/02 10u30 - Computeridee.nl: Een Engelse vergelijkingssite heeft onderzoek gedaan naar de kosten en de snelheid van breedband internet wereldwijd. In vergelijking met onze directe buren ben je in Nederland gemiddeld (veel) meer kwijt.
1x Spotify treedt harder op tegen adblockers16/02 00u00 - Computeridee.nl: Spotify past zijn gebruiksvoorwaarden aan, waardoor het voortaan expliciet verboden is om advertenties binnen de gratis versie van de streamingdienst te blokkeren. Ben je in overtreding, dan kan Spotify je account blokkeren.
1x Computer Idee helpt je ook dit jaar met je aangifte!18/02 12u15 - Computeridee.nl: De tijd om je belastingaangifte in te vullen is weer aangebroken. En net als vorig jaar helpt Computer Idee je met het invullen. Want met ons gratis handige Excelbestand zie je direct hoeveel je terugkrijgt, of moet betalen.
1x Vrouwen appen meer dan mannen19/02 13u30 - Computeridee.nl: Om een decennium Samsung Galaxy S te vieren – morgen word de nieuwe Galaxy S10-lijn gepresenteerd – heeft het Koreaanse bedrijf onderzoek gedaan naar smartphonewensen én voorkeuren van Nederlanders.
1x GXT 711 Dominus Gaming Desk houdt je drankje vast19/02 14u15 - Computeridee.nl: Een beetje gaming-pc is niet alleen krachtig, maar ziet er ook gelikt uit. Idem voor muis, toetsenbord en koptelefoon. Dus waarom niet ook een bijpassend gaming-bureau?
1x :-) Heb jij al een emoji-nummerplaat?20/02 11u00 - Computeridee.nl: Heb je altijd al gedroomd van een nummerbord met emoji’s? Vanaf 1 maart kan het. Klein dingetje: je moet er wel voor naar Australië verhuizen …

Statistieken

Artikels:
32820
Gelezen:
20442
Aantal lezers nu:
67


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven