dinsdag 22 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
22/05 14u15  Converters Ewent handig voor beamers en beeldschermen Stel je hebt een laptop met usb-c-aansluiting, die je op een beamer wilt aansluiten. Grote kans dat je dan een verloopstukje nodig hebt, zoals de usb-c-naar-VGA-converter van Ewent.
22/05 10u15  Goliathus Chrome is muismat met led-strip Gamers zijn dol op led-verlichting. Toetsenborden, videokaarten, koptelefoons, koelingselementen en muizen worden er mee uitgerust. De nieuwste trend? Muismatten met een led-strip!
22/05 00u00  AVG: Ben jij klaar voor nieuwe privacy-wet? De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) klinkt misschien als een ingewikkelde ver-van-m'n-bed-show. Toch loont het om jezelf eens te verdiepen in de nieuwe privacy-wet, wanneer je persoonsgegevens van anderen beheert. Anders dreigen er boetes.16 
21/05 15u15  Microsoft koopt AI-bedrijf voor verbeteren Cortana Microsoft kondigt de overname aan van het jonge bedrijf Semantic Machines, dat in kunstmatige intelligentie gespecialiseerd is. De extra kennis en mankracht wordt onder andere ingezet om Cortana te verbeteren.
21/05 11u15  Deel je smartphone-scherm met Google Duo Google's videobel-app Duo krijgt er een interessante functie bij. Na een aankomende update heb je de optie om je scherm te delen, wat handig kan zijn wanneer je iemand bijvoorbeeld wilt laten zien waar een bepaalde smartphone-instelling te vinden is.
21/05 10u15  'Apple werkt aan goedkopere HomePod' Apple werkt mogelijk aan een nieuwe versie van zijn slimme HomePod-speaker, die ongeveer de helft minder kost. Daarmee zou het bedrijf willen concurreren met goedkopere modellen van Google en Amazon.
21/05 10u00  Word is populairste Office-app op Android Android-gebruikers hebben tekstverwerker Word in totaal meer dan 500 miljoen keer gedownload. Het is daarmee de populairste Office-app voor dit mobiele platform.
18/05 14u15  Toshiba-hdd ook als 10 TB-variant Ssd's mogen dan wel lekker vlot zijn, als het op pure opslagcapaciteit aankomt blijven traditionele harde schijven nog altijd de beste deal.
18/05 10u45  Gezichtsherkenning op Chinese scholen betrapt luie studenten Chinese klaslokalen worden met speciale camera's uitgerust, die van gezichtsherkenning voorzien zijn. Op die manier kunnen leraren het gedrag van hun leerlingen beter in de gaten houden.
18/05 10u00  YouTube Music: Google gaat concurreren met Spotify Google kondigt een nieuwe muziekstreamingdienst aan onder de naam YouTube Music. Het bedrijf wil daarmee voornamelijk de concurrentie met Spotify aangaan. Er komt namelijk ook een gratis variant beschikbaar, in tegenstelling tot Apple Music.
17/05 14u15  Toshiba-ssd ook als 10 TB-variant Ssd's mogen dan wel lekker vlot zijn, als het op pure opslagcapaciteit aankomt blijven traditionele harde schijven nog altijd de beste deal.
17/05 10u15  Lichtgevende oordoppen Meizu maken er een feestje van Koptelefoons met led-verlichting kennen we, maar het Chinese Meizu voorziet nu ook oordopjes ervan. Het draad bestaat uit flexibel glas, waar de lampjes in verwerkt zitten.
17/05 09u00  OnePlus 6 officieel gepresenteerd Chinese smartphonemaker OnePlus heeft vandaag officieel de OnePlus 6 gepresenteerd. De smartphone neemt het wederom op tegen de allerduurste toestellen, met topspecificaties en design. Dat ontwerp valt met name op door de glazen achterzijde en de toevoeging van een inkeping, bovenin het scherm.
16/05 15u45  YouTube krijgt eigen incognito-modus Net zoals veel browsers een incognito-modus hebben, zo wordt de YouTube-app er binnenkort ook mee uitgerust. Hiermee kun je video's kijken zonder dat het aan je openbare profiel gelinkt wordt.
16/05 12u15  Brein haalt Nederlandse torrentsite uit de lucht Stichting Brein heeft opnieuw een illegale downloadsite uit de lucht gehaald, dit keer het Nederlandse Place2Home. Bezoekers van deze site konden alleen torrents downloaden na het aanmaken van een account, het was dan ook een zogeheten 'privacte tracker'.
Laatste update: vandaag om 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x AVG: Ben jij klaar voor nieuwe privacy-wet?22/05 00u00 - Computeridee.nl: De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) klinkt misschien als een ingewikkelde ver-van-m'n-bed-show. Toch loont het om jezelf eens te verdiepen in de nieuwe privacy-wet, wanneer je persoonsgegevens van anderen beheert. Anders dreigen er boetes.
6x Goliathus Chrome is muismat met led-strip22/05 10u15 - Computeridee.nl: Gamers zijn dol op led-verlichting. Toetsenborden, videokaarten, koptelefoons, koelingselementen en muizen worden er mee uitgerust. De nieuwste trend? Muismatten met een led-strip!
5x Converters Ewent handig voor beamers en beeldschermen22/05 14u15 - Computeridee.nl: Stel je hebt een laptop met usb-c-aansluiting, die je op een beamer wilt aansluiten. Grote kans dat je dan een verloopstukje nodig hebt, zoals de usb-c-naar-VGA-converter van Ewent.
2x Deel je smartphone-scherm met Google Duo21/05 11u15 - Computeridee.nl: Google's videobel-app Duo krijgt er een interessante functie bij. Na een aankomende update heb je de optie om je scherm te delen, wat handig kan zijn wanneer je iemand bijvoorbeeld wilt laten zien waar een bepaalde smartphone-instelling te vinden is.
0x Pan en zoom met EZVIZ C6T-camera op afstand15/05 10u15 - Computeridee.nl: Beveiligingscamera's zien veel, maar niet alles. Je kunt dan kijken naar dure modellen met een groothoeklens, maar EZVIZ pakt het met de C6T-camera iets anders aan.
0x Canon Ivy is printertje voor smartphone-foto's15/05 14u15 - Computeridee.nl: Sinds we telkens vaker met onze smartphones fotograferen, zijn ook mobiele fotoprintertjes in opkomst. Canon komt nu ook met een model, de Ivy.
0x Windows 10-update crasht pc's met Intel-ssd's16/05 09u45 - Computeridee.nl: Windows 10-gebruikers met bepaalde ssd's van Intel ondervinden problemen met het installeren van de recente April Update. Die zorgt er namelijk voor dat hun pc niet meer opstart. De computer blijft hangen tijdens het boot-proces.
0x Twitter positief over aanpak troll-accounts16/05 10u30 - Computeridee.nl: Twitter heeft een troll-probleem. Daardoor staat het sociale netwerk als vijandiger te boek dan bijvoorbeeld Facebook. Het bedrijf neemt daar nu maatregelen tegen, en de eerste resultaten blijken positief.
0x Brein haalt Nederlandse torrentsite uit de lucht16/05 12u15 - Computeridee.nl: Stichting Brein heeft opnieuw een illegale downloadsite uit de lucht gehaald, dit keer het Nederlandse Place2Home. Bezoekers van deze site konden alleen torrents downloaden na het aanmaken van een account, het was dan ook een zogeheten 'privacte tracker'.
0x YouTube krijgt eigen incognito-modus16/05 15u45 - Computeridee.nl: Net zoals veel browsers een incognito-modus hebben, zo wordt de YouTube-app er binnenkort ook mee uitgerust. Hiermee kun je video's kijken zonder dat het aan je openbare profiel gelinkt wordt.

Statistieken

Artikels:
33317
Gelezen:
28743
Aantal lezers nu:
72


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven