woensdag 22 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Meer nieuws van Computeridee.nl

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u30
 

Computeridee.nl

Verbergen Tonen
21/08 14u15  P7 RGB-muismat van Gigabyte heeft led-verlichting Gekleurde led-lampjes in je pc, muis en toetsenbord, je moet er maar van houden. Toch halen met name gamers een hoop voldoening uit het op elkaar afstellen van al die lichtjes.
21/08 10u15  Aansluitingen zat met D7000 Dual 4K Surface Pro Docking Station Mis je wel eens aansluitingen op je laptop? Nou, dan ken je Kensington nog niet. Deze specialist in beveiligingsproducten komt nu namelijk met de D7000 Dual 4K Surface Pro Docking Station.
21/08 10u00  Nvidia kondigt nieuwe generatie GeForce RTX-videokaarten aan Hardwarefabrikant Nvidia heeft tijdens een persconferentie op Gamescom officieel zijn nieuwe generatie GeForce RTX videokaarten aangekondigd.
20/08 10u45  Amsterdamse Apple Store ontruimd na iPad-incident De Amsterdamse Apple Store op het Leidseplein is zondagmiddag korte tijd ontruimd geweest. De reden bleek een lekkende iPad-accu, waar gevaarlijke stoffen bij vrijkwamen.
20/08 09u45  Win een Kinesis Freestyle Pro-keyboard van Backshop Een pijnlijke rug, kramp in de schouders... wie vaak en lang in een verkeerde houding achter de pc zit, kent de klachten. Overweeg dan eens een ergonomisch toetsenbord, zoals de Kinesis Freestyle Pro.
17/08 16u15  'Apple brengt dit jaar geen nieuwe iPad Mini uit' De laatste iPad Mini (4de generatie) dateert alweer uit 2015, maar een eventuele opvolger lijkt nog ver weg. Anonieme bronnen stellen dat Apple niet werkt aan een nieuwe iPad Mini. Er zouden op een evenement volgende maand wel nieuwe iPhone's en grotere iPad's worden aangekondigd.
17/08 13u00  Straks kun je je gehoorapparaat verbinden met je Android-smartphone Google werkt samen met het Deense GN Hearing om Android toegankelijker te maken voor slechthorenden. Het mobiele besturingssysteem krijgt straks ondersteuning voor hoortoestellen, die je verbindt via het energiezuinige bluetooth low energy. Zo hoor je alle audio via je gehoorapparaat.
17/08 12u45  Motorola introduceert 99 euro kostende smartphone in Nederland Motorola gaat in Nederland de Moto E5 Play verkopen, een 99 euro kostende smartphone. Het toestel heeft dan ook beperkte hardware en is voorzien van de lichtgewicht Android-versie Android Go.
16/08 14u15  Deze Swings-oorbellen zijn tevens oordopjes Ra ra, waar kijk je naar? Als je eerste ingeving 'oorbellen' waren, dan zit je op de goede weg. Want dat zijn het ook, maar daarnaast zijn het draadloze oordoppen.
16/08 13u30  Rolls-Royce werkt aan piepkleine robots die een scan van een motor kunnen maken Je kent Rolls-Royce vermoedelijk van de luxe auto's, maar de fabrikant maakt bijvoorbeeld ook straalmotoren voor vliegtuigen. Omdat het kostbaar is om die bij onderhoud uit en weer in elkaar te zetten, werkt Rolls-Royce samen met universiteiten aan piepkleine robots die ín een motor kunnen kruipen om een scan te maken.
16/08 11u00  Nederlandse telefoonmaker Fairphone haalt miljoenen op via crowdfunding De Nederlandse smartphonemaker Fairphone heeft in een maand tijd 2,5 miljoen euro opgehaald via crowdfunding. Bijna 1900 individuele beleggers hebben de financieringscampagne laten slagen, zo is te zien op de door Fairphone gebruikte crowdfundingswebsite Oneplanetcrowd. Fairphone zegt dat het ook in gesprek is met grotere partijen voor nog meer groeikapitaal.
16/08 11u00  Keolis gebruikte '1234' als wachtwoord voor betaalsysteem in de bus De regionale busmaatschappij Keolis beveiligde de betaalsystemen in zijn bussen met het TeamViewer-wachtwoord '1234'. Een passagier die dat ontdekte en TeamViewer thuis gebruikte met de betreffende gegevens, kreeg inzage in het betaalsysteem van de vervoerder.
16/08 10u15  Philips 278E9-monitor maakt een buiging Een monitor met een lichte curve heeft vooral meerwaarde bij films en games, met name in combinatie met dunne schermranden. Voor wie daar wel oren naar heeft, komt Philips met dit 278E9-model.
15/08 12u30  'Dit zijn foto's en specificaties van de Fitbit Charge 3' Het is alweer twee jaar geleden dat Fitbit de Charge 2 aankondigde, dus hoog tijd voor een opvolger. Die lijkt er binnenkort aan te komen in de vorm van de Fitbit Charge 3, een waterdichte fitnesstracker met een touchscreen en verwisselbare bandjes.
15/08 11u15  Alle Nokia-telefoons krijgen Android P-update HDM Global, het bedrijf dat smartphones maakt onder de Nokia-naam, geeft alle toestellen een update naar het nieuwe Android 9.0 Pie. De fabrikant deed die belofte een paar maanden geleden en bevestigt hem opnieuw nu Android Pie officieel beschikbaar is.
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 14u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Alle Nokia-telefoons krijgen Android P-update15/08 11u15 - Computeridee.nl: HDM Global, het bedrijf dat smartphones maakt onder de Nokia-naam, geeft alle toestellen een update naar het nieuwe Android 9.0 Pie. De fabrikant deed die belofte een paar maanden geleden en bevestigt hem opnieuw nu Android Pie officieel beschikbaar is.
0x 'Dit zijn foto's en specificaties van de Fitbit Charge 3'15/08 12u30 - Computeridee.nl: Het is alweer twee jaar geleden dat Fitbit de Charge 2 aankondigde, dus hoog tijd voor een opvolger. Die lijkt er binnenkort aan te komen in de vorm van de Fitbit Charge 3, een waterdichte fitnesstracker met een touchscreen en verwisselbare bandjes.
0x Philips 278E9-monitor maakt een buiging16/08 10u15 - Computeridee.nl: Een monitor met een lichte curve heeft vooral meerwaarde bij films en games, met name in combinatie met dunne schermranden. Voor wie daar wel oren naar heeft, komt Philips met dit 278E9-model.
0x Keolis gebruikte '1234' als wachtwoord voor betaalsysteem in de bus16/08 11u00 - Computeridee.nl: De regionale busmaatschappij Keolis beveiligde de betaalsystemen in zijn bussen met het TeamViewer-wachtwoord '1234'. Een passagier die dat ontdekte en TeamViewer thuis gebruikte met de betreffende gegevens, kreeg inzage in het betaalsysteem van de vervoerder.
0x Nederlandse telefoonmaker Fairphone haalt miljoenen op via crowdfunding16/08 11u00 - Computeridee.nl: De Nederlandse smartphonemaker Fairphone heeft in een maand tijd 2,5 miljoen euro opgehaald via crowdfunding. Bijna 1900 individuele beleggers hebben de financieringscampagne laten slagen, zo is te zien op de door Fairphone gebruikte crowdfundingswebsite Oneplanetcrowd. Fairphone zegt dat het ook in gesprek is met grotere partijen voor nog meer groeikapitaal.
0x Rolls-Royce werkt aan piepkleine robots die een scan van een motor kunnen maken16/08 13u30 - Computeridee.nl: Je kent Rolls-Royce vermoedelijk van de luxe auto's, maar de fabrikant maakt bijvoorbeeld ook straalmotoren voor vliegtuigen. Omdat het kostbaar is om die bij onderhoud uit en weer in elkaar te zetten, werkt Rolls-Royce samen met universiteiten aan piepkleine robots die ín een motor kunnen kruipen om een scan te maken.
0x Deze Swings-oorbellen zijn tevens oordopjes16/08 14u15 - Computeridee.nl: Ra ra, waar kijk je naar? Als je eerste ingeving 'oorbellen' waren, dan zit je op de goede weg. Want dat zijn het ook, maar daarnaast zijn het draadloze oordoppen.
0x Motorola introduceert 99 euro kostende smartphone in Nederland17/08 12u45 - Computeridee.nl: Motorola gaat in Nederland de Moto E5 Play verkopen, een 99 euro kostende smartphone. Het toestel heeft dan ook beperkte hardware en is voorzien van de lichtgewicht Android-versie Android Go.
0x Straks kun je je gehoorapparaat verbinden met je Android-smartphone17/08 13u00 - Computeridee.nl: Google werkt samen met het Deense GN Hearing om Android toegankelijker te maken voor slechthorenden. Het mobiele besturingssysteem krijgt straks ondersteuning voor hoortoestellen, die je verbindt via het energiezuinige bluetooth low energy. Zo hoor je alle audio via je gehoorapparaat.
0x 'Apple brengt dit jaar geen nieuwe iPad Mini uit'17/08 16u15 - Computeridee.nl: De laatste iPad Mini (4de generatie) dateert alweer uit 2015, maar een eventuele opvolger lijkt nog ver weg. Anonieme bronnen stellen dat Apple niet werkt aan een nieuwe iPad Mini. Er zouden op een evenement volgende maand wel nieuwe iPhone's en grotere iPad's worden aangekondigd.

Statistieken

Artikels:
29799
Gelezen:
3675
Aantal lezers nu:
20


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven