woensdag 26 juni 2019, week 26


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u45
 

Belg.be

Verbergen Tonen
26/06 12u00  Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? In Frankrijk, Canada, Marokko, Tunesië, Algerije en Zwitserland heeft ze al een grote fanbasis, maar ook in eigen land is Ella Luna langzaam maar zeker een vaste waarde aan het worden in de showbizz. Na ‘Tellement Je t’aime’ (een eigen compositie) en haar versie van […] Het bericht Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? verscheen eerst op Belg.be.
26/06 11u45  Wenduine is klaar voor 3de Retro Sur Mer Wenduine is klaar voor 3de Retro Sur Mer: “Een maximale retrobeleving, met Guy De Pré én het blijft gratis!” Ze worden steeds talrijker, de liefhebbers van vintage en retro. De aantrekkingskracht van een nostalgisch gevoel en de hunker naar de jaren vijftig en zestig slaat aan bij jongeren, gezinnen en actieve 50-plussers. Op die doelgroep mikt […] Het bericht Wenduine is klaar voor 3de Retro Sur Mer verscheen eerst op Belg.be.
22/06 12u00  De Wijkwerking Sint-Wivinadreef wenst het behoud van de woon- en leef-kwaliteit en vraagt constructief overleg -Dilbeek- Er staat heel wat op stapel in de omgeving van het Dilbeekse station. In de startnota van het RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) ontvouwt de gemeente zijn toekomstplannen voor deze omgeving. Op een aantal percelen worden reeds meergezinswoningen gepland. De Don Bosco school wenst er een nieuwe school voor 800 leerlingen te bouwen. De Wijkwerking Sint-Wivinadreef […] Het bericht De Wijkwerking Sint-Wivinadreef wenst het behoud van de woon- en leef-kwaliteit en vraagt constructief overleg verscheen eerst op Belg.be.
22/06 11u15  Lindsay zingt duetten met René Froger, Lissa Lewis en Ianthe Tavernier Lindsay zingt duetten met René Froger, Lissa Lewis en Ianthe Tavernier Na de release van haar boek ‘Mama worden, de weg naar geluk’, legt Lindsay opnieuw de klemtoon op haar muzikale carrière en verwent ze haar fans met ‘Samen’, een nieuw duettenalbum dat op vrijdag 26 juli verschijnt. Verrassend is de samenwerking met Buurtpolitie-gezicht Ianthe […] Het bericht Lindsay zingt duetten met René Froger, Lissa Lewis en Ianthe Tavernier verscheen eerst op Belg.be.
21/06 11u45  Kenn Colt klaar voor drukke zomer met nieuwe single ‘Be Alright’ Belgische dj/producer Kenn Colt klaar voor drukke zomer  met release nieuwe single ‘Be Alright’ “Van sets op Tomorrowland, Sunrise Festival en het EK Hockey, tot Versuz en de mainstages van Dance D-Vision en Hype-O-Dream…laat maar komen die zomer!” Het belooft een drukke zomer te worden voor de 30-jarige dj/producer Kenn Colt (Kenneth Claes) uit Hasselt en […] Het bericht Kenn Colt klaar voor drukke zomer met nieuwe single ‘Be Alright’ verscheen eerst op Belg.be.
21/06 11u00  Oldtimers in Roosdaal Op 23 juni gaat er een oldtimerparade in combinatie met een Vlaamse kermis door op de campus van het Woon-en zorgcentrum O.L.Vr. Gasthuistraat te Roosdaal. De idee ontstond binnen het  Woon- en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw en vertrok vanuit de nieuwe visie rond de begeleiding van wonen en leven. Arjen Geerts trok dit evenement om  […] Het bericht Oldtimers in Roosdaal verscheen eerst op Belg.be.
20/06 12u15  Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie. Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie. BLANKENBERGE – De bekende showtempel Het Witte Paard trekt de kaart van de verwondering en haalt opnieuw enkele bijzondere internationale acts in huis. Tijdens de fonkelnieuwe zomershow wisselen gloednieuwe hitmedleys en bijzondere acts vanuit de hele wereld elkaar in een snel tempo af. […] Het bericht Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie. verscheen eerst op Belg.be.
20/06 12u00  Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard en presenteert haar gloednieuwe zomerrevue: ‘Ambiance aan Zee’. BLANKENBERGE – Het Witte Paard Hotels & Events blijft inzetten op ambiance en verwondering. Door de overname van Kusttheater ’t Colisée komt Jacky Lafon na jaren weer thuis in het Witte Paard. Van 19 juli tot en met 8 september […] Het bericht Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard verscheen eerst op Belg.be.
19/06 15u00  Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! Laura Lynn, De Romeo’s en Jan Smit worden toegevoegd aan de line-up. Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! Het Schlagerfestival viert volgend jaar zijn 15de verjaardag met “debutant” Raymond van het Groenewoud, Christoff, schlagerkoningin Laura Lynn, De Romeo’s en de immens populaire Jan Smit. “Met bijna 50.000 bezoekers was het dit jaar een recordeditie. Dat de […] Het bericht Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! verscheen eerst op Belg.be.
19/06 13u00  De Parkies pakken uit stevig uit: 108 gratis concerten De Parkies pakken uit stevig uit: 108 gratis concerten op 15 plekken in Vlaanderen met meer dan 20 artiesten, waaronder Guy Swinnen, Fixkes, De Mens, Tom Helsen, Kate Ryan én Willy Sommers Van begin juli tot de voorlaatste week van augustus kan je op 15 concertplekken in Vlaanderen terecht voor de 29ste editie van De […] Het bericht De Parkies pakken uit stevig uit: 108 gratis concerten verscheen eerst op Belg.be.
19/06 12u15  Hoofdcast gloednieuwe sprookjesmusical bekend! Hoofdcast gloednieuwe sprookjesmusical bekend! Gene Thomas wordt Tovenaar, Yanni Bourguignon en Rosanne Pitspakken eerste hoofdrollen als druivenplukker Flynn en Prinses Rosanna in ‘De Prinses en de Toverspiegel’ Herfst- en kerstvakantie Gent – Antwerpen – Hasselt – Oostende Na de successen van ‘Roodkapje’ en ‘Hans & Grietje’ presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ komend seizoen opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud in de herfst- en kerstvakantie. […] Het bericht Hoofdcast gloednieuwe sprookjesmusical bekend! verscheen eerst op Belg.be.
19/06 00u00  7de Vlaams Muziekfeest strikt o.a. De Romeo’s, Lindsay, Swoop en Jo Vally Vanaf zondag 30 juni kan je in Deinze, Turnhout, Moorsele, Ieper, Pittem, Weelde en Maldegem weer genieten van Het Vlaams Muziekfeest. Organisator House Of Entertainment rolt in de zomermaanden weer naar buiten met gratis entertainment en een pak topartiesten. Mario Verbeeck: “De vele positieve reacties die we elk jaar krijgen van onze bezoekers, onze sponsoren […] Het bericht 7de Vlaams Muziekfeest strikt o.a. De Romeo’s, Lindsay, Swoop en Jo Vally verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: vandaag om 12u00


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

7x Wenduine is klaar voor 3de Retro Sur Mer26/06 11u45 - Belg.be: Wenduine is klaar voor 3de Retro Sur Mer: “Een maximale retrobeleving, met Guy De Pré én het blijft gratis!” Ze worden steeds talrijker, de liefhebbers van vintage en retro. De aantrekkingskracht van een nostalgisch gevoel en de hunker naar de jaren vijftig en zestig slaat aan bij jongeren, gezinnen en actieve 50-plussers. Op die doelgroep mikt […] Het bericht Wenduine is klaar voor 3de Retro Sur Mer verscheen eerst op Belg.be.
7x Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’?26/06 12u00 - Belg.be: Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? In Frankrijk, Canada, Marokko, Tunesië, Algerije en Zwitserland heeft ze al een grote fanbasis, maar ook in eigen land is Ella Luna langzaam maar zeker een vaste waarde aan het worden in de showbizz. Na ‘Tellement Je t’aime’ (een eigen compositie) en haar versie van […] Het bericht Wordt ‘Toi et moi’ van Ella Luna de nieuwe ‘Moi…Lolita’? verscheen eerst op Belg.be.
0x 7de Vlaams Muziekfeest strikt o.a. De Romeo’s, Lindsay, Swoop en Jo Vally19/06 00u00 - Belg.be: Vanaf zondag 30 juni kan je in Deinze, Turnhout, Moorsele, Ieper, Pittem, Weelde en Maldegem weer genieten van Het Vlaams Muziekfeest. Organisator House Of Entertainment rolt in de zomermaanden weer naar buiten met gratis entertainment en een pak topartiesten. Mario Verbeeck: “De vele positieve reacties die we elk jaar krijgen van onze bezoekers, onze sponsoren […] Het bericht 7de Vlaams Muziekfeest strikt o.a. De Romeo’s, Lindsay, Swoop en Jo Vally verscheen eerst op Belg.be.
0x Hoofdcast gloednieuwe sprookjesmusical bekend!19/06 12u15 - Belg.be: Hoofdcast gloednieuwe sprookjesmusical bekend! Gene Thomas wordt Tovenaar, Yanni Bourguignon en Rosanne Pitspakken eerste hoofdrollen als druivenplukker Flynn en Prinses Rosanna in ‘De Prinses en de Toverspiegel’ Herfst- en kerstvakantie Gent – Antwerpen – Hasselt – Oostende Na de successen van ‘Roodkapje’ en ‘Hans & Grietje’ presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ komend seizoen opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud in de herfst- en kerstvakantie. […] Het bericht Hoofdcast gloednieuwe sprookjesmusical bekend! verscheen eerst op Belg.be.
0x De Parkies pakken uit stevig uit: 108 gratis concerten19/06 13u00 - Belg.be: De Parkies pakken uit stevig uit: 108 gratis concerten op 15 plekken in Vlaanderen met meer dan 20 artiesten, waaronder Guy Swinnen, Fixkes, De Mens, Tom Helsen, Kate Ryan én Willy Sommers Van begin juli tot de voorlaatste week van augustus kan je op 15 concertplekken in Vlaanderen terecht voor de 29ste editie van De […] Het bericht De Parkies pakken uit stevig uit: 108 gratis concerten verscheen eerst op Belg.be.
0x Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival!19/06 15u00 - Belg.be: Laura Lynn, De Romeo’s en Jan Smit worden toegevoegd aan de line-up. Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! Het Schlagerfestival viert volgend jaar zijn 15de verjaardag met “debutant” Raymond van het Groenewoud, Christoff, schlagerkoningin Laura Lynn, De Romeo’s en de immens populaire Jan Smit. “Met bijna 50.000 bezoekers was het dit jaar een recordeditie. Dat de […] Het bericht Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! verscheen eerst op Belg.be.
0x Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard20/06 12u00 - Belg.be: Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard en presenteert haar gloednieuwe zomerrevue: ‘Ambiance aan Zee’. BLANKENBERGE – Het Witte Paard Hotels & Events blijft inzetten op ambiance en verwondering. Door de overname van Kusttheater ’t Colisée komt Jacky Lafon na jaren weer thuis in het Witte Paard. Van 19 juli tot en met 8 september […] Het bericht Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard verscheen eerst op Belg.be.
0x Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie.20/06 12u15 - Belg.be: Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie. BLANKENBERGE – De bekende showtempel Het Witte Paard trekt de kaart van de verwondering en haalt opnieuw enkele bijzondere internationale acts in huis. Tijdens de fonkelnieuwe zomershow wisselen gloednieuwe hitmedleys en bijzondere acts vanuit de hele wereld elkaar in een snel tempo af. […] Het bericht Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie. verscheen eerst op Belg.be.
0x Oldtimers in Roosdaal21/06 11u00 - Belg.be: Op 23 juni gaat er een oldtimerparade in combinatie met een Vlaamse kermis door op de campus van het Woon-en zorgcentrum O.L.Vr. Gasthuistraat te Roosdaal. De idee ontstond binnen het  Woon- en zorgcentrum Onze Lieve Vrouw en vertrok vanuit de nieuwe visie rond de begeleiding van wonen en leven. Arjen Geerts trok dit evenement om  […] Het bericht Oldtimers in Roosdaal verscheen eerst op Belg.be.
0x Kenn Colt klaar voor drukke zomer met nieuwe single ‘Be Alright’21/06 11u45 - Belg.be: Belgische dj/producer Kenn Colt klaar voor drukke zomer  met release nieuwe single ‘Be Alright’ “Van sets op Tomorrowland, Sunrise Festival en het EK Hockey, tot Versuz en de mainstages van Dance D-Vision en Hype-O-Dream…laat maar komen die zomer!” Het belooft een drukke zomer te worden voor de 30-jarige dj/producer Kenn Colt (Kenneth Claes) uit Hasselt en […] Het bericht Kenn Colt klaar voor drukke zomer met nieuwe single ‘Be Alright’ verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
35226
Gelezen:
41282
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven