maandag 26 augustus 2019, week 35


U bent nu hier: Meer nieuws van Belg.be

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u45
 

Belg.be

Verbergen Tonen
25/08 00u30  Na MAMMA MIA! creëert Deep Bridge een nieuwe versie van ‘The Sound of Music’ Zelfs na het succes van films als ‘The Greatest Showman’ en ‘La La Land’, blijft ‘The Sound of Music’ met een straatlengte voorsprong de allergrootste musicalfilm. Jong en oud zitten elk jaar tijdens de kerstperiode voor het scherm gekluisterd om opnieuw mee te genieten van de avonturen van de familie Von Trapp. Maar de échte beleving […] Het bericht Na MAMMA MIA! creëert Deep Bridge een nieuwe versie van ‘The Sound of Music’ verscheen eerst op Belg.be.
25/08 00u15  De Stad van je Dromen te Oostende Op het strand van Oostende bouwden 40 artiesten het grootste Zandsculpturenfestival ter wereld, met als thema ‘De Stad van je Dromen’. Ze gebruikten hiervoor maar liefst 240 vrachtwagens zand. Het festival is deze zomer niet minder 10.000 m² groot, met een wandelparcours van 1 kilometer lang, doorheen ruim 65 scènes of 150 zandsculpturen van 2 […] Het bericht De Stad van je Dromen te Oostende verscheen eerst op Belg.be.
24/08 00u00  Kindercast ‘Annie, de Musical’ bekend!   Music Hall brengt vanaf 14 november 2019 de avonturen van het dappere weesmeisje Annie op de planken. De nieuwe Vlaamse versie van deze gekoesterde Broadway-klassieker zal spelen in Kursaal Oostende, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.  Dat Josefien Derijcke (12 jaar – Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar – Ittre) afwisselend in de huid van […] Het bericht Kindercast ‘Annie, de Musical’ bekend! verscheen eerst op Belg.be.
24/08 00u00  Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019! Mayke Vanes deelt op vrijdag 18 oktober het podium met o.a. Yves Segers, Jean-Marie Pfaff, Die Verdammte Spielerei en Eveline Cannoot “Ik zal de bakkerij wat vroeger moeten sluiten op 18 oktober, want ik word bij de buren verwacht”  Na de zeer succesvolle herlancering van de legendarische Wieze Oktoberfeesten vorig jaar, worden de deuren van de Oktoberhallen in Wieze op 18 en 19 […] Het bericht Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019! verscheen eerst op Belg.be.
23/08 23u00  Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ “De Vlaamse André Hazes? Een hele eer, maar zeg toch maar gewoon Angelo Martinez”  De zenuwen stonden woensdagvond net iets strakker gespannen dan anders bij Angelo Martinez (Michael Van Brabant). De 22-jarige West-Vlaming, die nu al enige tijd met zijn vriendin Lisa en hun […] Het bericht Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ verscheen eerst op Belg.be.
23/08 22u45  Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena Ook Hans Peter Janssens en Wannes Lacroix (The Voice) schitteren in ‘The Christmas Show’ Voor het 2de jaar op rij kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor ‘The Christmas Show’. Producent Deep Bridge trekt op zondag 22 december 2019 opnieuw de kaart van de ultieme kerstbeleving voor […] Het bericht Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena verscheen eerst op Belg.be.
23/08 22u15  Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles er opnieuw bij op Het Schlagerfestival Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles Van Domburg zijn er ook bij op Het Schlagerfestival Volgend jaar kan je op 27, 28, 29 maart en 4 april terecht in de Hasseltse Ethias Arena voor de 15de  jaardag van Het Schlagerfestival. Na de aankondigingen van Raymond van het Groenewoud, De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff en […] Het bericht Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles er opnieuw bij op Het Schlagerfestival verscheen eerst op Belg.be.
23/08 00u00  ZOMERTOURNEE 2019 // GAIA sluit Herr Seele op in kooi Blankenberge, 14 augustus 2019 – Vandaag hield GAIA halt op de Zeedijk in Blankenberge. Het bezoek kadert in de jaarlijkse zomertournee waarbij de organisatie neerstrijkt in 12 steden. Dit jaar staat de campagne ‘Stop de kooien’ centraal binnen de tournee, een Europees burgerinitiatief met als doel een verbod op kooien in de veehouderij. Ambassadeur Herr Seele liet […] Het bericht ZOMERTOURNEE 2019 // GAIA sluit Herr Seele op in kooi verscheen eerst op Belg.be.
22/08 00u00  Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge Music Hall Classics presenteert Verdi’s operaklassieker ‘Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge. Music Hall Classics presenteert in oktober 2019 Giuseppe Verdi’s meest opgevoerde opera ‘Nabucco’ in Stadsschouwburg Antwerpen (12/10), Capitole Gent (13/10) en Concertgebouw Brugge (17/10). Het Bijbels drama ‘Nabucco’, dat door thema’s als macht, religie, vrijheidshunkering en liefde een verhaal van alle tijden is, wordt in het Italiaans […] Het bericht Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge verscheen eerst op Belg.be.
22/08 00u00  Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ In zijn vorige single ‘Zever, gezever’ bekeek Namelous de politieke wereld in België met een kritische blik. Nu gooit hij het over een lichtere boeg. Als MC De Wielertoerist, een alter ego, brengt hij het nummer ‘Trappe, trappe, trappe’ uit. Het liedje lijkt wel een ode aan de typisch Vlaamse wielertoerist, […] Het bericht Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ verscheen eerst op Belg.be.
21/08 16u45  Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert Gratis waardebonnen voor sterilisatie katten in Haaltert Vanaf 1 september zijn er weer 50 kattenbonnen t.w.v. 25 euro verkrijgbaar voor de sterilisatie van katten. Met deze bonnen kunnen katteneigenaars terecht bij een dierenarts naar keuze om de kat te laten steriliseren of castreren. Verplicht Dankzij de bonnen worden ongewenste nestjes kittens vermeden. Maar het is […] Het bericht Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert verscheen eerst op Belg.be.
20/08 14u30  Ronan keating en 10cc komen naar night of the proms RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS IN ANTWERPEN ANTWERPEN – Ook Ronan Keating en 10cc maken dit jaar hun opwachting op de 35e editie van Night of the Proms in het Sportpaleis. Zij voegen zich op 22 en 23 november bij de eerder aangekondigde artiesten Maxi Jazz (Faithless), Natalie Choquette, John […] Het bericht RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS verscheen eerst op Belg.be.
20/08 00u00  Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach -Middelkerke 10 augustus 2019- Het Nostalgie Beach Festival streek zaterdag weer neer in Sportpark de Krokodiel.  “Elk jaar voelen we dat het festival groeit aldus sales manager Vincent Vinck. Met onze radiozender zijn we zelfs de sterkste groeier in onze doelgroep van 30- tot 54-jarigen. Dit succes hebben we mede te danken aan de realisatie […] Het bericht Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach verscheen eerst op Belg.be.
Laatste update: zondag 25 augustus 2019, 0u30


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach20/08 00u00 - Belg.be: -Middelkerke 10 augustus 2019- Het Nostalgie Beach Festival streek zaterdag weer neer in Sportpark de Krokodiel.  “Elk jaar voelen we dat het festival groeit aldus sales manager Vincent Vinck. Met onze radiozender zijn we zelfs de sterkste groeier in onze doelgroep van 30- tot 54-jarigen. Dit succes hebben we mede te danken aan de realisatie […] Het bericht Ondanks winderig weer toch 15.000 festivalgangers op Nostalgie Beach verscheen eerst op Belg.be.
0x Ronan keating en 10cc komen naar night of the proms20/08 14u30 - Belg.be: RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS IN ANTWERPEN ANTWERPEN – Ook Ronan Keating en 10cc maken dit jaar hun opwachting op de 35e editie van Night of the Proms in het Sportpaleis. Zij voegen zich op 22 en 23 november bij de eerder aangekondigde artiesten Maxi Jazz (Faithless), Natalie Choquette, John […] Het bericht RONAN KEATING EN 10CC KOMEN NAAR NIGHT OF THE PROMS verscheen eerst op Belg.be.
0x Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert21/08 16u45 - Belg.be: Gratis waardebonnen voor sterilisatie katten in Haaltert Vanaf 1 september zijn er weer 50 kattenbonnen t.w.v. 25 euro verkrijgbaar voor de sterilisatie van katten. Met deze bonnen kunnen katteneigenaars terecht bij een dierenarts naar keuze om de kat te laten steriliseren of castreren. Verplicht Dankzij de bonnen worden ongewenste nestjes kittens vermeden. Maar het is […] Het bericht Sterilisatie katten – Gratis waardebonnen in Haaltert verscheen eerst op Belg.be.
0x Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’22/08 00u00 - Belg.be: Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ In zijn vorige single ‘Zever, gezever’ bekeek Namelous de politieke wereld in België met een kritische blik. Nu gooit hij het over een lichtere boeg. Als MC De Wielertoerist, een alter ego, brengt hij het nummer ‘Trappe, trappe, trappe’ uit. Het liedje lijkt wel een ode aan de typisch Vlaamse wielertoerist, […] Het bericht Antwerpse hiphopper Namelous pakt uit met nieuwe single ‘Trappe, trappe, trappe’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge22/08 00u00 - Belg.be: Music Hall Classics presenteert Verdi’s operaklassieker ‘Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge. Music Hall Classics presenteert in oktober 2019 Giuseppe Verdi’s meest opgevoerde opera ‘Nabucco’ in Stadsschouwburg Antwerpen (12/10), Capitole Gent (13/10) en Concertgebouw Brugge (17/10). Het Bijbels drama ‘Nabucco’, dat door thema’s als macht, religie, vrijheidshunkering en liefde een verhaal van alle tijden is, wordt in het Italiaans […] Het bericht Music Hall Classics presenteert Verdi’s Nabucco’ in Antwerpen, Gent en Brugge verscheen eerst op Belg.be.
0x ZOMERTOURNEE 2019 // GAIA sluit Herr Seele op in kooi23/08 00u00 - Belg.be: Blankenberge, 14 augustus 2019 – Vandaag hield GAIA halt op de Zeedijk in Blankenberge. Het bezoek kadert in de jaarlijkse zomertournee waarbij de organisatie neerstrijkt in 12 steden. Dit jaar staat de campagne ‘Stop de kooien’ centraal binnen de tournee, een Europees burgerinitiatief met als doel een verbod op kooien in de veehouderij. Ambassadeur Herr Seele liet […] Het bericht ZOMERTOURNEE 2019 // GAIA sluit Herr Seele op in kooi verscheen eerst op Belg.be.
0x Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles er opnieuw bij op Het Schlagerfestival23/08 22u15 - Belg.be: Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles Van Domburg zijn er ook bij op Het Schlagerfestival Volgend jaar kan je op 27, 28, 29 maart en 4 april terecht in de Hasseltse Ethias Arena voor de 15de  jaardag van Het Schlagerfestival. Na de aankondigingen van Raymond van het Groenewoud, De Romeo’s, Laura Lynn, Christoff en […] Het bericht Willy Sommers en Wim Soutaer & Charles er opnieuw bij op Het Schlagerfestival verscheen eerst op Belg.be.
0x Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena23/08 22u45 - Belg.be: Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena Ook Hans Peter Janssens en Wannes Lacroix (The Voice) schitteren in ‘The Christmas Show’ Voor het 2de jaar op rij kan je in de Antwerpse Lotto Arena terecht voor ‘The Christmas Show’. Producent Deep Bridge trekt op zondag 22 december 2019 opnieuw de kaart van de ultieme kerstbeleving voor […] Het bericht Christoff in groots kerstspektakel in de Lotto Arena verscheen eerst op Belg.be.
0x Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’23/08 23u00 - Belg.be: Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ “De Vlaamse André Hazes? Een hele eer, maar zeg toch maar gewoon Angelo Martinez”  De zenuwen stonden woensdagvond net iets strakker gespannen dan anders bij Angelo Martinez (Michael Van Brabant). De 22-jarige West-Vlaming, die nu al enige tijd met zijn vriendin Lisa en hun […] Het bericht Angelo Martinez lanceert debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ verscheen eerst op Belg.be.
0x Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019!24/08 00u00 - Belg.be: Mayke Vanes deelt op vrijdag 18 oktober het podium met o.a. Yves Segers, Jean-Marie Pfaff, Die Verdammte Spielerei en Eveline Cannoot “Ik zal de bakkerij wat vroeger moeten sluiten op 18 oktober, want ik word bij de buren verwacht”  Na de zeer succesvolle herlancering van de legendarische Wieze Oktoberfeesten vorig jaar, worden de deuren van de Oktoberhallen in Wieze op 18 en 19 […] Het bericht Lokale bakkersvrouw opent Wieze Oktoberfeesten 2019! verscheen eerst op Belg.be.

Statistieken

Artikels:
28413
Gelezen:
5812
Aantal lezers nu:
29


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven