woensdag 19 februari 2020, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u45
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
19/02 09u15  Bridget Maasland ontving tijdens relatie met André Hazes bedreigingen Bridget Maasland ontving tijdens haar relatie met André Hazes bedreigingen via de post en sociale media. Ze gaat geen aangifte gaat doen, vertelt de presentatrice woensdag in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538.
19/02 09u15  Demi Lovato: Poging om te herstellen van eetstoornis leidde tot overdosis Volgens Demi Lovato heeft een poging om te herstellen van haar eetstoornis in juli 2018 geleid tot een overdosis drugs, zegt de Amerikaanse zangeres in de podcast Pretty Big Deal van model Ashley Graham.
19/02 08u15  Drankgebruik Ben Affleck droeg bij aan scheiding van Jennifer Garner Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatige drankgebruik een rol speelde bij zijn scheiding van Jennifer Garner. Het acteurskoppel was dertien jaar getrouwd.
19/02 07u00  Willibrord Frequin kreeg vertrouwen in het leven terug door partner Willibrord Frequin zag in 2018 het leven niet meer zitten na ernstige prostaat- en maagklachten. Zijn partner Gesina gaf hem het vertrouwen om niet op te geven, vertelt de presentator woensdag in gesprek met de Telegraaf.
19/02 06u45  Willibrord Frequin kreeg na ziekte vertrouwen in herstel door partner Willibrord Frequin zag in 2018 het leven niet meer zitten na ernstige prostaat- en maagklachten. Zijn partner Gesina gaf hem het vertrouwen om niet op te geven, vertelt de presentator woensdag in gesprek met de Telegraaf.11 
19/02 06u00  Achterklap-updates | Jeangu Macrooy belooft dat er iets aankomt Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.16 
19/02 04u45  Drankgebruik Ben Affleck droeg bij aan scheiding Jennifer Garner Acteur Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatig drankgebruik een rol speelde in zijn scheiding van de actrice Jennifer Garner. Affleck en Garner waren dertien jaar getrouwd.13 
19/02 01u45  Imanuelle Grives 'gaat komend half jaar geen drugs gebruiken' Actrice Imanuelle Grives, die afgelopen zomer op het festival Tomorrowland werd opgepakt vanwege drugsbezit, zegt dinsdagavond in de uitzending van Jinek dat ze voorlopig geen drugs zal gebruiken. Als Eva Jinek haar vraagt of ze het niet gewoon helemaal wil afzweren antwoordt ze 'zich niet te willen voordoen als heilige'.26 
19/02 01u30  Imanuelle Grives 'gaat komend halfjaar geen drugs gebruiken' Actrice Imanuelle Grives, die afgelopen zomer op het festival Tomorrowland werd opgepakt vanwege drugsbezit, zegt dinsdagavond in de uitzending van Jinek dat ze voorlopig geen drugs zal gebruiken. Als Eva Jinek haar vroeg of ze het niet gewoon helemaal wilde afzweren antwoord ze 'zich niet te willen voordoen als heilige'.25 
19/02 01u30  Drankgebruik Ben Aflleck droeg bij aan scheiding Jennifer Garner Acteur Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatig drankgebruik een rol speelde in zijn scheiding van de actrice Jennifer Garner. Affleck en Garner waren dertien jaar getrouwd.24 
19/02 00u30  Overmatig drankgebruik Ben Aflleck droeg bij aan scheiding Acteur Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatig drankgebruik een rol speelde in zijn scheiding van de actrice Jennifer Garner, met wie hij dertien jaar getrouwd was.19 
19/02 00u15  Imanuelle Grives 'gaat komende halfjaar geen drugs gebruiken' Actrice Imanuelle Grives, die afgelopen zomer op het festival Tomorrowland werd opgepakt vanwege drugsbezit, zei dinsdagavond in de uitzending van Jinek dat ze voorlopig geen drugs zal gebruiken. Toen Jinek haar vroeg of ze het niet gewoon helemaal wilde afzweren zei ze 'zich niet te willen voordoen als heilige'.20 
18/02 22u15  Presentatrice Caroline Flack geëerd tijdens jaarlijkse Brit Awards De Britse cabaretier Jack Whitehall opende dinsdag de Brit Awards met een toespraak over presentatrice Caroline Flack, die zaterdag overleed. Hij zei dat Flack 'deel uitmaakte van de familie van de Brit Awards' en vond haar een 'warme persoonlijkheid.'
18/02 19u00  Achterklap-updates | Duncan Laurence overwon handproblemen Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/02 16u15  Achterklap-updates | Maik de Boer bedankt Carry Tefsen voor carrière Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
Laatste update: vandaag om 9u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
18/02 14u45  Ajax-speler Siem de Jong gaat trouwen met Fieke KnuppeSiem de Jong gaat trouwen met zijn vriendin Fieke Knuppe, zo schrijft de Ajax-speler op Instagram.
18/02 13u15  Imanuelle Grives verwachtte niet dat arrestatie groot nieuws werdImanuelle Grives had niet verwacht dat haar arrestatie wegens drugsbezit groot nieuws zou worden. In een interview met de Volkskrant zegt de actrice dat ze met die mogelijkheid geen rekening had gehouden.
18/02 12u30  Video | Riverdale-acteur KJ Apa stuurde DeGeneres naakt een videoEllen DeGeneres heeft KJ Apa gevraagd waarom hij voor haar verjaardag naakt een video voor haar opnam. De 21-jarige Riverdale-acteur was maandag te gast in het programma van de presentatrice.
18/02 09u15  Billie Eilish leest commentaar op sociale media niet meerBillie Eilish is sinds kort gestopt met het lezen van berichten onder haar foto's op sociale media. De zangeres zegt in gesprek met BBC Breakfast dat ze er zo door gekwetst raakte, dat het beter voor haar is om helemaal niet meer te kijken.
18/02 09u00  Video | Riverdale-acteur stuurde DeGeneres naakt een verjaardagsvideoEllen DeGeneres heeft KJ Apa gevraagd waarom hij voor haar verjaardag naakt een video voor haar opnam. De 21-jarige Riverdale-acteur was maandag te gast in het programma van de presentatrice.
18/02 08u45  Video | Riverdale-acteur KJ Apa stuurde DeGeneres naakt een verjaardagsvideoEllen DeGeneres heeft KJ Apa gevraagd waarom hij voor haar verjaardag naakt een video voor haar opnam. De 21-jarige Riverdale-acteur was maandag te gast in het programma van de presentatrice.
18/02 08u45  Achterklap-updates | Sophie in Barcelona na zwangerschapsgeruchtenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
18/02 08u30  Bridget Maasland 'ligt eraf' na breuk met André HazesBridget Maasland heeft maandagavond in gesprek met RTL Boulevard gereageerd op de breuk met André Hazes. Tijdens Hazes' vakantie naar Curaçao, waar zijn ex Monique Westenberg ook was, zou alles nog goed zijn gegaan, maar bij thuiskomst hebben de twee gezamenlijk besloten een punt achter hun relatie te zetten, aldus Maasland.
18/02 08u15  Connie Witteman heeft spijt van scheiding van Hans BreukhovenAls Connie Witteman één ding zou kunnen overdoen, dan was ze nooit gescheiden van Hans Breukhoven. In de podcast 30 Minuten Rauw vertelt de zangeres aan Ruud de Wild dat ze met de relatie had moeten doorgaan alsof ze 'achterlijk' was.
18/02 07u30  Jan Smit heeft tijdelijk extra appartement om te herstellen van burn-outJan Smit woont een deel van zijn tijd niet bij zijn vrouw Liza en hun drie kinderen om te herstellen van zijn burn-out. De zanger heeft, op advies van zijn behandelend team, een appartement buiten Volendam gehuurd om alleen te kunnen zijn.
18/02 07u30  Bridget Maasland 'ligt er af' na breuk met André HazesBridget Maasland heeft maandagavond in gesprek met RTL Boulevard gereageerd op de breuk met André Hazes. Tijdens Hazes' vakantie naar Curaçao, waar zijn ex Monique Westenberg ook was, zou alles nog goed zijn gegaan, maar bij thuiskomst hebben de twee gezamenlijk besloten een punt achter hun relatie te zetten, aldus Maasland.
18/02 06u45  Willie Wartaal vindt niet doen wat hij echt wil grootste tekortkomingMuzikant Willie Wartaal vindt het zijn grootste tekortkoming dat hij redenen verzint om niet te doen wat hij echt wil. Het lid van muziekgroep De Jeugd van Tegenwoordig vertelt dinsdag in VIVA aan Tatum Dagelet dat hij te veel bezig is met wat andere mensen van zijn keuzes zouden vinden.
18/02 05u30  Achterklap-updates | Chantal avondje uit met zoonBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 22u30  Gordon zegt theaterinterview met Marc de Hond afGordon zou vrijdag te gast zijn in Voortschrijdend Inzicht, een theatervoorstelling van Marc de Hond, maar heeft dat vijf dagen van tevoren afgezegd. De presentator zou De Hond interviewen over zijn leven, in een reeks gesprekken die de theatermaker opneemt voor zijn kinderen, maar dat gaat niet meer door.
17/02 20u00  Bridget Maasland reageert op breuk met André HazesBridget Maasland heeft maandagavond in gesprek met RTL Boulevard gereageerd op de breuk met André Hazes. Tijdens hun vakantie naar Curacao zou alles nog goed zijn gegaan, maar bij thuiskomst hebben de twee gezamenlijk besloten een punt achter hun relatie te zetten, aldus Maasland.
17/02 19u45  Emile Ratelband meldt zich bij politie voor onbevoegd meenemen zoonEmile Ratelband meldt zich dinsdag bij de politie Utrecht, dat meldt het AD maandag. De kans bestaat dat hij gearresteerd zal worden en een aantal dagen in hechtenis moet doorbrengen. Dit komt doordat Ratelband zijn 11-jarige zoon vorig jaar zonder toestemming van zijn ex-vrouw had meegenomen naar België.
17/02 19u30  Leonie ter Braak zit in een 'libidoloze fase'Leonie ter Braak (39) heeft in een gesprek met LINDA verteld dat ze door een libidoloze fase gaat. Hoewel ze al dertien jaar gelukkig samen is met haar man Floris, kan haar seksleven volgens de presentatrice wel wat beter.
17/02 19u00  Emile Ratelband meldt zich dinsdag bij politie voor onbevoegd meenemen zoonEmile Ratelband meldt zich dinsdag bij de politie Utrecht, dat meld het AD maandag. De kans bestaat dat hij zal worden gearresteerd en een aantal dagen in hechtenis moet doorbrengen. Dit komt doordat Ratelband zijn 11-jarige zoon vorig jaar zonder toestemming van zijn ex-vrouw had meegenomen naar België.
17/02 12u45  Achterklap-updates | Justin Bieber neemt voorlopig afscheid van snorBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 10u30  Achterklap-updates | Jennifer Lopez ontspant in bikiniBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 09u45  Achterklap-updates | André Hazes en Bridget Maasland na relatie van drie maanden uit elkaarBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 09u30  Bridget Maasland en André Hazes bevestigen einde van hun relatieAndré Hazes en Bridget Maasland zijn na ongeveer drie maanden uit elkaar. Het stel bevestigt dat aan RTL Boulevard.
17/02 07u45  Achterklap-updates | André deelt juryfoto na geruchten over breukBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 07u30  Achterklap-updates | Freek deelt vossenfilmpjeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 07u15  Zanger Ne-Yo gaat scheiden na huwelijk van bijna vier jaarR&B-zanger Ne-Yo en zijn echtgenote Chrystal Renay gaan na een huwelijk van bijna vier jaar scheiden. De zanger houdt nog steeds van zijn vrouw maar hun donkere kanten passen niet bij elkaar, vertelt hij maandag in Private Talk with Alexis Texas.
17/02 07u15  Achterklap-updates | Douwe Bob kijkt moeilijkBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
17/02 07u00  Zanger Ne-Yo en zijn vrouw gaan scheiden maar hij houdt nog van haarR&B-zanger Ne-Yo en zijn echtgenote Chrystal Renay gaan na een huwelijk van bijna vier jaar scheiden. De zanger houdt nog steeds van zijn vrouw maar hun donkere kanten passen niet bij elkaar, vertelt hij maandag in Private Talk with Alexis Texas.
17/02 05u30  Rico Verhoeven en partner na dertien jaar uit elkaarKickbokser Rico Verhoeven en zijn partner Jacky Duchenne zijn na een relatie van dertien jaar uit elkaar. Het stel had al relatieproblemen ten tijden van Verhoevens laatste gevecht met Badr Hari, in december, vertelt hij maandag in De Telegraaf.
16/02 20u15  Achterklap-updates | Samantha speelt saxofoonBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 19u45  Achterklap-updates | Maan feliciteert broertje StormBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 18u00  Achterklap-updates | Guus Meeuwis laat zijn trouwpak aanmetenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 17u00  Achterklap-updates | Dennis Weening trots op nominatie papa van het jaarBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 13u45  Achterklap-updates | Amy Schumer heeft een embryo na ivfBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 12u30  Elton John beëindigt concert voortijdig vanwege longontstekingElton John heeft zaterdag wegens gezondheidsklachten zijn concert in Australië voortijdig moeten beëindigen. Via Twitter laat de Britse zanger weten dat hij een longontsteking heeft.
16/02 11u45  Actrice Melissa Fumero bevallen van tweede kindMelissa Fumero (37) is op Valentijnsdag voor de tweede keer moeder geworden. Dit meldt de Amerikaanse actrice, bekend van de komedieserie Brooklyn Nine-Nine, via Instagram.
16/02 11u30  Achterklap-updates | Vriend Caroline Flack deelt zijn verdrietBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 10u15  Achterklap-updates | Chantal wordt feestelijk toegezongenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
16/02 09u15  Rosanna Arquette: 'Mensen hebben nog steeds medelijden met Weinstein'Volgens Rosanna Arquette zijn er nog altijd mensen in de filmindustrie die medelijden hebben met Harvey Weinstein, de filmproducent die op dit moment terecht staat wegens beschuldigingen van seksueel misbruik. De actrice was in 2017 een van de eerste vrouwen die zich publiekelijk uitliet over haar nare ervaringen met Weinstein.
16/02 08u30  Achterklap-updates | Miss Montreal doet een kunstje in de windBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/02 21u30  Achterklap-updates | Arie gaat toch sporten op zaterdagBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/02 21u00  Achterklap-updates | Nikkie op skitrip in de helikopterBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
15/02 15u30  Oma van grote invloed op opvoeding kinderen Kate MiddletonDe manier waarop de oma van Kate Middleton met haar en haar broer en zus omging, is van grote invloed geweest op de opvoeding die ze bij haar eigen kinderen toepast.
15/02 15u00  Koffietijd-styliste had last van beelden in De Wereld Draait DoorInge van der Plas denkt niet graag terug aan de beelden van haar wenkbrauwen die in De Wereld Draait Door werden getoond. De ondernemer laat aan NRC weten dat ze er veel last van had.
15/02 13u15  The Kik-zanger Dave von Raven blij dat zieke vader bij Ahoy-show kon zijnDave von Raven was blij dat zijn zieke vader bij het concert van The Kik in Ahoy kon zijn. De man werd op een brancard naar het podium gereden, vertelt de zanger van de band in Jinek.
15/02 12u30  Dave von Raven blij dat zieke vader bij optreden in Ahoy kon zijnDave von Raven was blij dat zijn zieke vader bij het concert van The Kik in Ahoy kon zijn. De man werd op een brancard naar het podium gereden, vertelt de zanger van de band in Jinek.
15/02 12u15  GTST-acteurs Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn een koppelGoede Tijden, Slechte Tijden-acteurs Dorian Bindels (27) en Bertrie Wierenga (30) hebben op Instagram bekendgemaakt dat ze een relatie hebben.
15/02 11u00  Acteurs Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn een koppelDorian Bindels (27) en Bertrie Wierenga (30) hebben bekendgemaakt dat ze een relatie hebben. De acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden deden dit op Instagram.
15/02 07u45  Kim van Kooten houdt er niet van om talkshowgast te zijnKim van Kooten vindt het niet leuk om gast te zijn in een talkshow op televisie. De actrice en schrijver is naderhand vaak onzeker over haar optreden, vertelt ze in een interview in de Volkskrant.
15/02 04u30  R. Kelly opnieuw aangeklaagd voor seksueel misbruik van minderjarigeDe Amerikaanse r&b-zanger R. Kelly is opnieuw aangeklaagd, is vrijdag gebleken uit documenten van de rechtbank in Chicago. De zanger zou eind jaren negentig gedurende vier jaar een minderjarig meisje hebben misbruikt. Het meisje zou hem hebben ontmoet toen ze pas 14 of 15 jaar oud was.
14/02 21u30  Robbie Williams voor de vierde keer vader gewordenRobbie Williams en zijn vrouw Ayda Field hebben een vierde kind gekregen, genaamd Beau. De baby is ter wereld gekomen met hulp van een draagmoeder.
14/02 21u00  Giel Beelen heeft relatie met Malou uit First DatesGiel Beelen (42) heeft een relatie met Malou (29), aan wie hij werd gekoppeld tijdens de datingshow First Dates. Op Instagram deelt de radio-dj vrijdagavond een filmpje waarin te zien is hoe de twee samen de aflevering bekijken waarin ze elkaar voor het eerst ontmoetten.
14/02 20u15  Achterklap-updates | Gijp viert Valentijn met zijn vriendinBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 17u45  Achterklap-updates | Lady Gaga stapt in het huwelijksbootje met... zichzelfBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 17u15  Achterklap-updates | Estelle Cruijff plaatst foto met nieuwe vriendBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 17u00  Gerard Butler mag namens Sparta fakkel dragen voor Olympische SpelenGerard Butler, mede bekend van zijn rol als koning Leonidas in de film 300, mag namens de Griekse stad Sparta de fakkel dragen in aanloop naar de komende Olympische Spelen in Tokio.
14/02 16u45  Achterklap-updates | Leontine Borsato laat voor het eerst weer wat van zich horenBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 16u15  Achterklap-updates | Rick van de Westelaken krijgt Valentijnspost van WIDM-fanBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 16u00  Roddeloverzicht: Matthijs de weekendkracht en Doutzen ruimt lever opMatthijs van Nieuwkerk wordt weekendkracht, Hugo Borst stelt rare vragen aan Ilse DeLange en Doutzen Kroes houdt een grote schoonmaak. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
14/02 15u15  Achterklap-updates | Jaimie Vaes schrijft gedicht voor Lil' KleineBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 15u00  Achterklap-updates | Jaimie Vaes schrijft gedicht voor Lil KleineBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 13u30  Achterklap-updates | Fajah Lourens in lingerie voor ValentijnBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 12u30  Katja Schuurman en Freek van Noortwijk krijgen eerste kind samenKatja Schuurman (44) en haar man Freek van Noortwijk (30) krijgen een eerste kind. De actrice noemt op Instagram de komst van haar dochter of zoon 'het mooiste Valentijnscadeau dat we elkaar konden geven'.
14/02 12u00  Freek Vonk bevestigt nieuwe relatie met foto op sociale mediaFreek Vonk heeft vrijdag een foto gedeeld waarop hij te zien is met zijn nieuwe vriendin. De televisiebioloog plaatst op Valentijnsdag een hartje bij de foto op zijn Instagram Story.
14/02 11u30  Achterklap-updates | Gordon gelooft nog in de liefdeBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 11u00  Achterklap-updates | Rita Ora viert Valentijnsdag na pijnlijke operatieBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 10u15  Marieke Elsinga deelt op Instagram foto met nieuwe vriendMarieke Elsinga heeft een nieuwe vriend. De radio-dj en presentatrice deelt op Valentijnsdag een foto van zichzelf en haar nieuwe liefde op Instagram.
14/02 09u30  Acteur Mingus Dagelet kreeg 'realitycheck' door kaakabcesMingus Dagelet, bekend van onder meer de films Koning van Katoren en Mannenharten, zegt vrijdag in de Volkskrant dat hij zichzelf 'een beetje verwend' vindt nu hij terugkijkt op het verloop van zijn carrière tot dusver.
14/02 07u30  Acteur Mingus Dagelet kreeg 'reality check' door kaakabcesMingus Dagelet, onder meer bekend door de films Koning van Katoren en Mannenharten, zegt zichzelf 'een beetje verwend' te vinden nu hij terugkijkt op het verloop van zijn carrière. Dat vertelt hij vrijdag aan De Volkskrant.
14/02 07u30  Achterklap-updates | Tim Hofman herdenkt Over mijn lijk-deelnemerBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
14/02 06u45  Giel Beelen in First Dates: 'Mijn date wist het ongemakkelijk te maken'In First Dates gaan 'onbekende' mensen met elkaar op blind date, maar in de Valentijnsspecial die vrijdagavond wordt uitgezonden, gaan voor het eerst vijf bekende Nederlanders uit eten met iemand die ze nog niet kennen. Een van hen is Giel Beelen, die nooit eerder op blind date was geweest en zelf ondervond dat er veel gedoe kan ontstaan rond het betalen van het etentje.
14/02 01u00  Achterklap-updates | Kobe's weduwe hernoemt diens stichtingBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 23u15  Achterklap-updates | Zoon Guus Meeuwis valt in bij soundcheckBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 20u45  Achterklap-updates | Samuel L. Jackson ziet zichzelf in zijn cappuccinoBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 20u15  Enrique Iglesias bevestigt geboorte van derde kind met Anna KournikovaNadat er al eerder geruchten gingen dat Enrique Iglesias een derde kind heeft gekregen, bevestigt de zanger donderdag dat zijn gezin is uitgebreid. De zanger deelt op Instagram een foto van zichzelf en zijn pasgeboren baby.
13/02 20u00  Enrique Iglesias bevestigt komst derde kind met Anna KournikovaNadat er al eerder geruchten gingen dat Enrique Iglesias een derde kind heeft gekregen, bevestigt de zanger donderdag dat zijn gezin is uitgebreid. De zanger deelt een foto van zichzelf en zijn pasgeboren baby.
13/02 19u45  Geldboete voor zwartrijder die oud-nieuwslezer Edvard Niessing beledigdeDe man die oud-nieuwslezer en nu trambestuurder Edvard Niessing op Koningsdag 2018 beledigde, is donderdag door de politierechter veroordeeld tot het betalen van een geldboete van 250 euro. Ook krijgt hij een voorwaardelijke taakstraf van 10 uur opgelegd, meldt Omroep West.
13/02 18u45  Onderzoek naar dood James Brown wegens mogelijk bewijs van moordDe dood van zanger James Brown, die in 2006 overleed aan de gevolgen van een hartaanval, wordt op verzoek van de openbaar aanklager in Atlanta onderzocht. Omdat Browns voormalige woordvoerder zegt te kunnen bewijzen dat hij destijds vermoord is, zal zijn dood nader onderzocht worden.
13/02 16u45  Raymond van het Groenewoud weigerde 'uit recalcitrantie' hit te spelenRaymond van het Groenewoud, die in 1990 een grote hit scoorde met Liefde voor Muziek, wilde dit nummer soms niet voor zijn publiek spelen. De zanger deed dit uit recalcitrantie, omdat hij zich niet op zijn gemak voelde in de Nederlandse feesttenten waar hij toen vaak moest optreden.
13/02 16u45  Achterklap-updates | Salma Hayek baalt van eerste ontmoeting met EminemBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 16u45  Video | In de bladen: Marco slaapt bij moeder en radiostilte bij LeontineNU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Laura Cuppen bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Ook deze week staat de aflevering volledig in het teken van de breuk tussen Marco en Leontine Borsato.
13/02 15u00  Salma Hayek baalt van eerste ontmoeting met EminemBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 10u30  Modern Family-cast emotioneel bij lezen laatste scriptBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 10u15  Cast Modern Family emotioneel bij lezen laatste scriptBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 08u00  Famke Louise zal nooit cosmetische ingreep laten doenFamke Louise wil niet het gebruik van botox of plastische chirurgie steunen of promoten tegenover haar fans. De artieste vindt dat iedereen mooi is op zijn eigen manier, zonder ingrepen.
13/02 07u30  Maan: 'Negatieve opmerking blijft meer hangen dan duizend positieve'Maan de Steenwinkel wil haar fans met de nummers op haar album Onverstaanbaar niet alleen goede muziek bieden, maar ook een stukje van zichzelf laten zien en wat denkvoer meegeven. De zangeres hoopt dat fans erbij stilstaan dat sociale media geen juiste afspiegeling van het leven zijn en dat gemene opmerkingen echt blijven hangen.
13/02 07u30  Katja Schuurman doet de zonnige groetjesBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13/02 07u30  Prins Charles doneert zijn tuinafval aan modemerk om kleding van te makenHet Britse modemerk Vin + Omi, dat erom bekendstaat liefde voor stijl te combineren met duurzaamheid, is een samenwerking met prins Charles aangegaan. De Britse prins doneert de komende tijd zijn tuinafval aan het merk, zodat er kleding van kan worden gemaakt, meldt People woensdag.
13/02 00u00  Will Smith kijkt terug op optreden uit 1989Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 23u00  Prins Charles doneert zijn tuinafval aan modemerkHet Britse modemerk Vin + Omi, dat erom bekendstaat hun liefde voor stijl te combineren met hun liefde voor duurzaamheid, is een samenwerking aangegaan met prins Charles. De prins doneert de komende tijd zijn tuinafval aan het merk, zodat er kleding van kan worden gemaakt, meldt People woensdag.
12/02 21u15  'Sophie Turner en Joe Jonas verwachten hun eerste kind'Sophie Turner en Joe Jonas zouden hun eerste kind verwachten. De 23-jarige Game of Thrones-actrice en de 30-jarige zanger gaven elkaar vorig jaar in mei het jawoord.
12/02 20u30  'Sophie Turner en Joe Jonas verwachten eerste kindje'Sophie Turner (23) en Joe Jonas zouden hun eerste kind verwachten. De Game of Thrones-actrice en de zanger (30) gaven elkaar vorig jaar mei het jawoord.
12/02 20u30  Leco van Zadelhoff steunt vriendin Leontine BorsatoBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 19u30  Chris Brown neemt nieuwe tatoeage in gezichtBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 19u15  Chris Brown neemt nieuwe tattoo in gezichtBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 18u00  Jennifer Aniston en Sandra Bullock zien zichzelf wel samen oud wordenSandra Bullock en Jennifer Aniston zijn niet alleen collega's, maar ook goed bevriend. Bullock mocht Aniston interviewen voor Interview Magazine. De twee, die elkaar leerden kennen doordat ze allebei een tijdje met dezelfde acteur hebben gedatet, spraken over hun persoonlijke leven, hun carrière en hoe ze hun toekomst samen zien.
12/02 18u00  In de bladen: Marco slaapt bij moeder en radiostilte bij LeontineNU.nl-redacteuren Lara Zevenberg en Laura Cuppen bespreken iedere week de opvallendste verhalen uit de roddelbladen. Ook deze week staat de aflevering volledig in het teken van de breuk tussen Marco en Leontine Borsato.
12/02 15u00  Johnny de Mol heeft de griepBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 13u45  Viggo Waas vindt aandacht voor scheiding Marco Borsato hypocrietViggo Waas vindt het hypocriet dat de scheiding van Marco Borsato zo breed wordt uitgemeten in de media, zegt de cabaretier in gesprek met Playboy.
12/02 13u15  Hadewych Minis moet shows verplaatsen na valpartijHadewych Minis moet haar optredens van deze week verplaatsen door een val waarbij ze haar hand brak. De actrice en zangeres zegt woensdag op Instagram dat ze de shows van de komende drie weken zal aanpassen.
12/02 09u15  Backstreet Boys zingen Thong Song a capella met Jimmy FallonDe Backstreet Boys zingen Thong Song van Sisqo samen met talkshowhost Jimmy Fallon en steken het nummer in een ouderwets jasje.
12/02 08u45  Courteney Cox verkleedt zich als Friends-collegaBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 07u30  Saskia ergert zich aan DWDDBekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
12/02 07u15  Marlijn Weerdenburg voelt bewijsdrang doordat ze als kind werd gepestMarlijn Weerdenburg voelt de drang om zich te bewijzen tegen de personen die haar als kind hebben gepest. De presentator heeft door het pesten een knauw opgelopen die haar hele leven bij haar zal blijven, vertelde ze dinsdag in de kappersstoel bij Özcan Akyol in interviewprogramma De Geknipte Gast.
12/02 05u45  Jussie Smollett aangeklaagd voor liegen tegen politie over mishandelingJussie Smollett moet zich op 24 februari verantwoorden voor de rechtbank in Chicago. De acteur zou zich schuldig hebben gemaakt het afgeven van valse verklaringen aan de politie over zijn vermeende mishandeling in januari 2019, blijkt dinsdag uit rechtbankdocumenten in het bezit van FOX Chicago.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

26x Imanuelle Grives 'gaat komend half jaar geen drugs gebruiken'19/02 01u45 - Nu.nl: Achterklap: Actrice Imanuelle Grives, die afgelopen zomer op het festival Tomorrowland werd opgepakt vanwege drugsbezit, zegt dinsdagavond in de uitzending van Jinek dat ze voorlopig geen drugs zal gebruiken. Als Eva Jinek haar vraagt of ze het niet gewoon helemaal wil afzweren antwoordt ze 'zich niet te willen voordoen als heilige'.
25x Imanuelle Grives 'gaat komend halfjaar geen drugs gebruiken'19/02 01u30 - Nu.nl: Achterklap: Actrice Imanuelle Grives, die afgelopen zomer op het festival Tomorrowland werd opgepakt vanwege drugsbezit, zegt dinsdagavond in de uitzending van Jinek dat ze voorlopig geen drugs zal gebruiken. Als Eva Jinek haar vroeg of ze het niet gewoon helemaal wilde afzweren antwoord ze 'zich niet te willen voordoen als heilige'.
24x Drankgebruik Ben Aflleck droeg bij aan scheiding Jennifer Garner19/02 01u30 - Nu.nl: Achterklap: Acteur Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatig drankgebruik een rol speelde in zijn scheiding van de actrice Jennifer Garner. Affleck en Garner waren dertien jaar getrouwd.
20x Imanuelle Grives 'gaat komende halfjaar geen drugs gebruiken'19/02 00u15 - Nu.nl: Achterklap: Actrice Imanuelle Grives, die afgelopen zomer op het festival Tomorrowland werd opgepakt vanwege drugsbezit, zei dinsdagavond in de uitzending van Jinek dat ze voorlopig geen drugs zal gebruiken. Toen Jinek haar vroeg of ze het niet gewoon helemaal wilde afzweren zei ze 'zich niet te willen voordoen als heilige'.
19x Overmatig drankgebruik Ben Aflleck droeg bij aan scheiding19/02 00u30 - Nu.nl: Achterklap: Acteur Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatig drankgebruik een rol speelde in zijn scheiding van de actrice Jennifer Garner, met wie hij dertien jaar getrouwd was.
16x Achterklap-updates | Jeangu Macrooy belooft dat er iets aankomt19/02 06u00 - Nu.nl: Achterklap: Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
13x Drankgebruik Ben Affleck droeg bij aan scheiding Jennifer Garner19/02 04u45 - Nu.nl: Achterklap: Acteur Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatig drankgebruik een rol speelde in zijn scheiding van de actrice Jennifer Garner. Affleck en Garner waren dertien jaar getrouwd.
11x Willibrord Frequin kreeg na ziekte vertrouwen in herstel door partner19/02 06u45 - Nu.nl: Achterklap: Willibrord Frequin zag in 2018 het leven niet meer zitten na ernstige prostaat- en maagklachten. Zijn partner Gesina gaf hem het vertrouwen om niet op te geven, vertelt de presentator woensdag in gesprek met de Telegraaf.
9x Willibrord Frequin kreeg vertrouwen in het leven terug door partner19/02 07u00 - Nu.nl: Achterklap: Willibrord Frequin zag in 2018 het leven niet meer zitten na ernstige prostaat- en maagklachten. Zijn partner Gesina gaf hem het vertrouwen om niet op te geven, vertelt de presentator woensdag in gesprek met de Telegraaf.
8x Drankgebruik Ben Affleck droeg bij aan scheiding van Jennifer Garner19/02 08u15 - Nu.nl: Achterklap: Ben Affleck geeft dinsdag in een gesprek met The New York Times toe dat zijn overmatige drankgebruik een rol speelde bij zijn scheiding van Jennifer Garner. Het acteurskoppel was dertien jaar getrouwd.

Statistieken

Artikels:
29557
Gelezen:
15646
Aantal lezers nu:
73


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven