dinsdag 22 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u30
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
22/05 13u45  Jada Pinkett-Smith heeft zich verzoend met progressief haarverlies Jada Pinkett-Smith kampt al enige tijd met toenemend haarverlies, maar de 46-jarige actrice zegt dat ze het heeft kunnen accepteren.
22/05 11u15  Jochem van Gelder kreeg geen handtekening van Beatrix Jochem van Gelder vroeg ooit de handtekening van, toen nog koningin, Beatrix. Maar de vorstin liet destijds blijken hier absoluut niet van gediend te zijn.
22/05 08u45  R. Kelly door ex-vriendin aangeklaagd voor seksueel misbruik Een ex van R. Kelly heeft de zanger aangeklaagd voor mentaal, verbaal en seksueel misbruik. Volgens Faith Rodgers sloot de muzikant haar regelmatig op als ze niet op zijn avances wilde ingaan.
22/05 08u15  Pussycat Dolls klaagt Britse krant Daily Mail aan om prostitutieverhaal De ex-leden van de Pussycat Dolls en de oprichter van de groep, Robin Antin, klagen de Daily Mail aan wegens laster. De krant schreef een verhaal waarin oud-lid Kaya Jones beweerde dat de band een dekmantel was voor een prostitutienetwerk.11 
22/05 06u45  Rico Verhoeven gaat niet meer naar de Efteling Rico Verhoeven vindt de Efteling erg leuk, maar de vechtsporter krijgt zoveel aandacht in het sprookjespark dat het de beleving van zijn kinderen beperkt.10 
22/05 04u00  Pussycat Dolls klagen Britse krant Daily Mail aan om prostitutieverhaal De ex-leden van de Pussycat Dolls en de oprichter van de groep Robin Antin klagen de Britse krant Daily Mail aan wegens laster. De krant schreef in oktober vorig jaar een verhaal waarin oud-lid Kaya Jones beweerde dat de band een dekmantel was voor een prostitutienetwerk.19 
22/05 02u45  R. Kelly door ex-vriendin aangeklaagd om seksueel misbruik Een ex van R. Kelly heeft de zanger aangeklaagd voor mentaal, verbaal en seksueel misbruik. Volgens Faith Rodgers sloot de muzikant haar regelmatig op als ze niet wilde ingaan op zijn avances.10 
22/05 01u45  Alec Baldwin en vrouw noemen zoon Romeo Acteur Alec Baldwin (60) en zijn vrouw Hilaria Baldwin (34) hebben op Instagram bekendgemaakt dat hun derde zoon Romeo heet. Romeo werd 17 mei geboren.13 
21/05 16u30  Officiële trouwfoto's Harry en Meghan gepubliceerd De officiële trouwfoto's van het kersverse echtpaar prins Harry en Meghan Markle zijn verschenen. Het Britse koningshuis heeft de verschillende portretten via Twitter verspreid. 
21/05 11u45  Fockeline Ouwerkerk wordt moeder Fockeline Ouwerkerk is in verwachting. De 36-jarige actrice en haar vriend Joeri Wetters worden ouders van een jongetje.
21/05 11u00  Tv-kok Mario Batali verwikkeld in nieuwe verkrachtingszaak De Amerikaanse tv-kok, horecaondernemer en mediapersoonlijkheid Mario Batali is het onderwerp van een nieuwe verkrachtingszaak. Hij zou in 2004 een vrouw seksueel hebben misbruikt
21/05 00u00  Hugh Grant gaat trouwen met Zweedse vriendin Anna Eberstein Hugh Grant stapt aan het einde van de maand in het huwelijksbootje. De 57-jarige acteur geeft dan het jawoord aan zijn 39-jarige vriendin Anna Eberstein.
20/05 20u30  Pasgeboren zoon John Legend en Chrissy Teigen heet Miles Het jongste kind van John Legend en Chrissy Teigen heeft de naam Miles gekregen. Het jongetje kwam afgelopen woensdag ter wereld.
20/05 18u45  Britt Dekker lichtgewond door botsing tijdens race op Jumbo Racedagen Britt Dekker is zondag lichtgewond geraakt tijdens haar deelname aan de Ladies GT tijdens de Jumbo Racedagen op circuitpark Zandvoort. De vlogster kreeg bij een aanrijding glas in haar oog. 
20/05 12u45  Suits-acteur Rick Hoffman verdedigt 'rare gezicht' tijdens koninklijk huwelijk Suits-acteur Rick Hoffman heeft gereageerd op de reden waarom hij zo'n gek gezicht trok tijdens de voltrekking van het huwelijk tussen Meghan Markle en prins Harry. De slechte adem van iemand naast hem zou de acteur hebben afgeleid.
Laatste update: vandaag om 13u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
20/05 12u30  Beyoncé koopt kerk in New OrleansBeyoncé heeft een kerk gekocht in de Amerikaanse plaats New Orleans. De kerk is ruim honderd jaar oud, maar doet al een tijdje geen dienst meer als gebedshuis vanwege een gebrek aan leden.
19/05 22u15  Meghan Markle verwisselt bruidsjurk voor avondjurk van Stella McCartneyMeghan Markle heeft na haar huwelijksvoltrekking met prins Harry haar bruidsjurk, die is ontworpen door de Britse modeontwerpster Clare Waight Keller van modehuis Givenchy, verwisseld voor een ontwerp van Stella McCartney. 
19/05 16u00  Afwezige vader Meghan Markle vond ceremonie 'emotioneel' om te zienThomas Markle, de vader van Meghan Markle, heeft gereageerd op het huwelijk van zijn dochter met Prins Harry, dat zaterdagmiddag in zijn afwezigheid plaatsvond. 
19/05 15u30  Deze Britse koninklijke paren gingen Harry en Meghan voorDe Britse prins Harry trouwt zaterdagmiddag met voormalig actrice Meghan Markle. Deze Britse koninklijke paren gingen het stel voor. 
19/05 15u00  Afwezige vader Meghan Markle vond ceremonie 'emotioneel' om naar te kijkenThomas Markle, de vader van Meghan Markle, heeft gereageerd op het huwelijk van zijn dochter met Prins Harry, dat zaterdagmiddag in zijn afwezigheid plaatsvond. 
19/05 15u00  In beeld: Het huwelijk van Prins Harry en Meghan MarkleDe Britse prins Harry is zaterdagmiddag getrouwd met voormalig actrice Meghan Markle. Hier kun je zien hoe het huwelijk plaatsvond en welke beroemde gasten er aanwezig waren. 
19/05 15u00  Prins Harry en Meghan ronden publiek deel huwelijk af (gesloten)De Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle zijn zaterdagmiddag getrouwd in de kapel in Windsor. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 14u45  Prins Harry en Meghan Markle ronden publiek deel huwelijk afDe Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle zijn zaterdagmiddag getrouwd in de kapel in Windsor. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 14u30  Prins Harry en Meghan Markle rijden in koets door WindsorDe Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle zijn zaterdagmiddag getrouwd in de kapel in Windsor. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 14u15  Prins Harry en Meghan Markle beginnen aan rijtoerDe Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle zijn zaterdagmiddag getrouwd in de kapel in Windsor. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 14u15  Prins Harry en Meghan Markle getrouwd in WindsorDe Britse prins Harry en Meghan Markle zijn getrouwd. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, heeft zaterdag in de St. George's Chapel van Windsor Castle het huwelijk gesloten tussen de twee.
19/05 14u00  Prins Harry en Meghan Markle trouwen in kerk WindsorDe Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle zijn zaterdagmiddag getrouwd in de kapel in Windsor. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 13u45  Prins Harry en Meghan Markle trouwen in St. George's ChapelDe Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle zijn zaterdagmiddag getrouwd in de kapel in Windsor. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 13u45  Bruidsjurk Meghan Markle ontworpen door Frans modehuis GivenchyDe bruidsjurk van Meghan Markle is ontworpen door de Britse modeontwerpster Clare Waight Keller van modehuis Givenchy. 
19/05 13u30  Prins Harry en Meghan Markle spreken jawoord uit in kapel WindsorDe huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle is zaterdagmiddag in de kapel in Windsor van start gegaan. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 13u30  Bruidsjurk Meghan Markle ontworpen door GivenchyDe bruidsjurk van Meghan Markle is ontworpen door de Britse modeontwerpster Clare Waight Keller van modehuis Givenchy. 
19/05 13u15  Huwelijksceremonie prins Harry en Megan Markle van startDe huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle is zaterdagmiddag in de kapel in Windsor van start gegaan. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 12u45  Prins Harry arriveert met broer William bij kapel WindsorZaterdagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd begint de huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 12u15  Windsor maakt zich op voor huwelijk prins Harry en Meghan MarkleHet Britse stadje Windsor, waar zaterdagmiddag het huwelijk tussen de Britse prins Harry en Meghan Markle plaatsheeft, is volgelopen met mensen die een glimp hopen op te vangen van het stel. Belangrijke gasten zijn inmiddels aangekomen bij de kapel waar de huwelijksplechtigheid plaats gaat vinden.
19/05 12u00  Parade belangrijke gasten voor koninklijk huwelijkZaterdagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd begint de huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 11u15  Gasten arriveren in kapel Windsor voor koninklijk huwelijkZaterdagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd begint de huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 11u15  Cabaretier Ronald Goedemondt 'volkomen veranderd' door vaderschapRonald Goedemondt is volkomen veranderd door het vaderschap. De cabaretier, die vader is van een vierjarige zoon, was totdat hij een kind kreeg vooral met zichzelf bezig. 
19/05 11u00  Windsor loopt vol voor huwelijk Prins Harry en Meghan MarkleZaterdagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd begint de huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 10u45  Het huwelijk van prins Harry en Meghan MarkleZaterdagmiddag om 13.00 uur Nederlandse tijd begint de huwelijksceremonie van de Britse prins Harry en de Amerikaanse Meghan Markle. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen.
19/05 10u15  In beeld: Deze Britse koninklijke paren gingen Harry en Meghan voorDe Britse prins Harry trouwt zaterdagmiddag met voormalig actrice Meghan Markle. Deze Britse koninklijke paren gingen het stel voor. 
19/05 10u00  Prins Harry en Meghan Markle worden hertog en hertogin van SussexPrins Harry en zijn aanstaande vrouw Meghan Markle worden, nadat ze zaterdag getrouwd zijn, hertog en hertogin van Sussex. Harry krijgt bovendien de titels graaf van Dumbarton en baron Kilkeel.
19/05 09u45  Prins Harry en Meghan Markle worden hertog en hertogin van DussexPrins Harry en zijn aanstaande vrouw Meghan Markle worden, nadat ze zaterdag getrouwd zijn, hertog en hertogin van Dussex. Dat heeft het Britse Koninklijk Huis zaterdagochtend bekend gemaakt.
19/05 06u15  Prins Harry en Meghan Markle trouwen: het huwelijk van uur tot uurDe Britse prins Harry (33) belooft zaterdag eeuwige trouw aan de Amerikaanse Meghan Markle (36) op Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth. Wat gebeurt er deze dag allemaal en wanneer? NU.nl zette alle belangrijke gebeurtenissen op een rijtje.
18/05 23u15  Huwelijk van Jack en Lisa Osbourne na zes jaar voorbijJack en Lisa Osbourne gaan na een huwelijk van zes jaar scheiden. Lisa heeft vrijdag de scheidingpapieren bij de rechtbank ingediend.
18/05 22u30  Ed Sheeran neemt afstand van anti-abortusbewegingEd Sheeran heeft afstand genomen van een anti-abortusbeweging die zonder zijn toestemming zijn nummer Small Bump heeft gebruikt voor een campagne.
18/05 18u15  Rossana Kluivert (45) heeft borstkankerRossana Kluivert heeft borstkanker. 'We staan er als familie positief in en we kijken vooruit', laat haar zoon Nino Wilkes weten in een verklaring. 
18/05 17u45  Collega-acteurs Meghan Markle vereerd met uitnodiging voor huwelijkSarah Rafferty, Gina Torres en Rick Hoffman, die met Meghan Markle in de serie Suits speelden, waren vereerd toen ze een uitnodiging ontvingen voor het huwelijk van Markle met de Britse prins Harry.
18/05 16u30  Roddeloverzicht: 'Niks aan de hand' bij Wes en Yo en Manuel verhult affaireGeen problemen tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, André Hazes en Monique Westenberg zijn weer gelukkig samen en Manuel Venderbos weet affaire niet langer te verhullen. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
18/05 16u15  Roddeloverzicht: 'Geen probleem' bij Wesley en Yolanthe en Manuel verhult affaireGeen problemen tussen Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, André Hazes en Monique Westenberg zijn weer gelukkig samen en Manuel Venderbos weet affaire niet langer te verhullen. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
18/05 16u15  Wat heeft Meghan Markle het Britse koningshuis te bieden?Zaterdag, zo'n anderhalf jaar nadat hun relatie officieel werd bevestigd door het Britse koningshuis, geven prins Harry en Meghan Markle elkaar het jawoord. Wat heeft de Amerikaanse Markle, die haar acteercarrière opgaf voor een ander soort leven in de schijnwerpers, het beroemdste vorstenhuis ter wereld te bieden?
18/05 14u15  Sanne Langelaar en David Lucieer in verwachting van eerste kindSanne Langelaar is zwanger. De actrice en haar vriend David Lucieer zijn in verwachting van hun eerste kind.
18/05 12u45  Rapper Meek Mill als spreker naar Witte HuisMeek Mill is uitgenodigd om langs te komen op het Witte Huis. De rapper zal daar spreken over hervormingen van de gevangenissen en het strafrechtelijk systeem in Amerika.
18/05 11u45  Actrice Sanne Langelaar in verwachting van eerste kindSanne Langelaar is zwanger. De actrice is in verwachting van haar eerste kind, zo maakte ze zelf bekend.
18/05 11u15  Prins Charles begeleidt Meghan Markle naar altaarPrins Charles loopt zaterdag met Meghan Markle naar het altaar. De vader van Markle, die zaterdag met prins Harry trouwt, is door ziekte niet aanwezig bij de bruiloft. 
18/05 08u45  Penoza-acteur Niels Gomperts vader geworden van zoonNiels Gomperts is zondag vader geworden van een zoon. Hij kindje heeft de naam Samuel. 
18/05 07u00  Realityster Teairra Mari klaagt 50 Cent aan voor wraakpornoRealityster Teairra Mari klaagt 50 Cent aan voor wraakporno. De rapper zou expliciete foto's van haar hebben gepost op Instagram nadat ze haar relatie met een vriend van hem had beëindigd.
18/05 04u45  Realityster Mari klaagt 50 Cent aan voor wraakpornoRealityster Teairra Mari klaagt 50 Cent aan voor wraakporno. De rapper zou expliciete foto's van haar hebben gepost op Instagram nadat ze haar relatie met een vriend van hem had beëindigd.
17/05 23u15  Derde zoon Hilaria en Alec Baldwin geborenAlec Baldwin en zijn vrouw Hilaria zijn opnieuw ouders geworden van een zoon. Het is het vierde kind van hun samen.
17/05 22u30  Ariana Grande denkt drama Manchester nooit te verwerkenAriana Grande denkt het drama dat zich vorig jaar afspeelde in Manchester, toen door een bomaanslag bij haar concert 22 bezoekers omkwamen, nooit echt te kunnen verwerken.
17/05 22u15  Liam Payne en Cheryl trouwen voorlopig nietLiam Payne en Cheryl, die vorig jaar ouders werden van zoon Bear, gaan voorlopig niet trouwen. 
17/05 19u45  Sunnery James sluit derde kind met Doutzen Kroes niet uitSunnery James sluit niet uit dat hij met zijn vrouw Doutzen Kroes nog een derde kind krijgt. 
17/05 18u15  Sylvana Simons uit ziekenhuis ontslagen na klaplongSylvana Simons is donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. De politica was maandag met een klaplong opgenomen in het Amsterdamse ziekenhuis OLVG Oost.
17/05 13u00  Meghan Markle bevestigt dat vader huwelijk niet bijwoontMeghan Markle heeft bevestigd dat haar vader het huwelijk tussen haar en prins Harry niet zal bijwonen. 
17/05 09u30  André Hazes en Monique Westenberg bevestigen het 'opnieuw te gaan proberen'André Hazes (24) en zijn vriendin Monique Westenberg (40) hebben tijdens hun vakantie aan hun relatie gewerkt. De twee zouden veel hebben gepraat en inmiddels weer een koppel vormen.
17/05 09u15  Stalker Taylor Swift moet half jaar gevangenis inEen stalker die vorig jaar probeerde in te breken in het penthouse van Taylor Swift in New York, moet een half jaar de gevangenis in. Daarnaast krijgt hij een proeftijd opgelegd, waarin hij in therapie moet en geen contact met de zangeres mag opnemen.
17/05 09u00  Chrissy Teigen en John Legend ouders van zoon gewordenChrissy Teigen en John Legend zijn ouders geworden van een tweede kind. Het model kondigde de komst van de baby donderdagochtend aan via Twitter.
17/05 08u30  Koningin Máxima viert haar 47e verjaardagKoningin Máxima viert donderdag haar 47e verjaardag. Deze keer heeft Máxima geen officiële plichtplegingen op haar verjaardag en dus kan ze haar eigen feestje vieren. Het leven van Máxima in beeld. 
17/05 08u15  Chrissy Teigen en John Legend ouders geworden van zoonChrissy Teigen en John Legend zijn ouders geworden van een tweede kind. Het model kondigde de komst van de baby donderdagochtend aan via Twitter. 
17/05 08u15  André Hazes en Monique Westenberg 'gaan het opnieuw proberen'André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg (40) hebben tijdens hun vakantie aan hun relatie gewerkt. De twee zouden veel hebben gepraat en weer bij elkaar komen.
17/05 03u00  Stalker Taylor Swift moet half jaar de gevangenis inEen stalker die vorig jaar probeerde in te breken in het penthouse van Taylor Swift in New York, moet een half jaar naar de gevangenis. Daarnaast kreeg hij een proeftijd opgelegd waarin hij in therapie moet en geen contact mag opnemen met de zangeres.
16/05 23u15  Stripauteur Stan Lee eist 1 miljard dollar van productiemaatschappijStripauteur Stan Lee sleept zijn voormalige mede-eigenaar van POW! Entertainment voor de rechter. De 95-jarige Amerikaan eist een schadevergoeding van 1 miljard dollar voor het misbruiken van zijn naam en beeltenis.
16/05 22u30  Cardi B en verloofde aangeklaagd om mishandeling handtekeningenjagerCardi B en Offset zijn aangeklaagd door een handtekeningenjager die claimt dat hij na een afterparty van het MET Gala is belaagd door beveiliging van het tweetal.
16/05 21u15  Rapper T.I. bij eigen huis opgepakt wegens wanordelijk gedragRapper T.I. is woensdag opgepakt door de politie wegens wanordelijk gedrag en openbare dronkenschap.
16/05 19u45  Vrouw Ludacris kreeg begin dit jaar een miskraamEudoxie Mbouguiengue, de vrouw van rapper Ludacris, heeft begin dit jaar een miskraam gehad.
16/05 17u30  Manuel Venderbos bekent vreemdgaan met actrice Lente VoorhoeveManuel Venderbos heeft toegegeven dat hij zijn vrouw Suzanne van der Velde heeft bedrogen met actrice Lente Voorhoeve. De presentator zegt echter voor zijn huwelijk te willen vechten.
16/05 14u00  Sylvana Simons met klaplong opgenomen in ziekenhuisSylvana Simons is maandag opgenomen in het Amsterdamse ziekenhuis OLVG Oost.
16/05 13u45  Sylvana Simons opgenomen in ziekenhuis met klaplongSylvana Simons is maandag opgenomen in het Amsterdamse ziekenhuis OLVG Oost.
16/05 13u45  Zes maanden cel en verplichte behandeling voor hacker Koblenko en HilbrandMatthieu M. heeft woensdag een jaar celstraf, waarvan zes maanden voorwaardelijk, en een verplichte klinische behandeling opgelegd gekregen voor het hacken van verschillende bekende Nederlanders, onder wie Victoria Koblenko en Sophie Hilbrand.
16/05 13u30  Vriendin Dave Roelvink niet jaloers vanwege vrouwelijke aandachtJulia Mekkes is niet jaloers vanwege de aandacht die haar vriend Dave Roelvink van vrouwen krijgt.
16/05 13u30  Kinderen William en Kate bruidsmeisje en -jonker bij huwelijk HarryPrins George en prinses Charlotte, de kinderen van William en Kate, krijgen een officiële rol bij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.
16/05 11u45  Vriendin Dave Roelvink niet jaloers op vrouwelijke aandachtJulia Mekkes is niet jaloers op de aandacht die haar vriend Dave Roelvink krijgt van vrouwen.
16/05 11u45  Kinderen William en Kate zijn bruidsmeisje en -jonker bij huwelijk HarryPrins George en prinses Charlotte, de kinderen van William en Kate, krijgen een officiële rol bij het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle.
16/05 10u15  'Ontwerper Tom Ford woest op Amal Clooney om dragen andere jurk'Ontwerper Tom Ford is boos op Amal Clooney omdat zij tijdens het modegala Met Ball in New York niet zijn creatie droeg, maar die van een ander.
16/05 10u15  Dochter Kurt Cobain geeft gitaar vader weg aan ex-manFrances Bean Cobain heeft in de afwikkeling van haar scheiding van Isaiah Silva de gitaar van haar overleden vader Kurt Cobain aan Silva toegekend.
16/05 09u00  Sylvia Geersen kiest voor vriendschap met exSylvia Geersen heeft er onlangs voor gekozen om de relatie met haar nieuwe liefde Jezaya te verbreken en verder te gaan als vrienden.
16/05 08u15  Ruud de Wild is in radioprogramma 'te open' geweest over relatieproblemenRuud de Wild vindt dat hij soms te openhartig is geweest in zijn radioprogramma's. 'Ik heb dingen op de radio gedeeld waarvan ik later heb ingezien dat het niet heel handig was.'
16/05 08u15  Wesley Sneijder ontkracht geruchten over huwelijksproblemenWesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Cabau zijn nog steeds samen. De voetballer bij Al-Gharafa zegt dat de geruchten over huwelijksproblemen niet kloppen.
16/05 07u00  'Ontwerper Tom Ford woest op Amal Clooney om dragen van andere jurk'Ontwerper Tom Ford is boos op Amal Clooney omdat ze tijdens het modegala Met Ball in New York niet zijn creatie droeg, maar die van een ander.
16/05 04u45  Ontwerper Tom Ford woest op Amal Clooney om dragen van andere jurkOntwerper Tom Ford is boos op Amal Clooney omdat ze tijdens het modegala Met Ball in New York niet zijn creatie droeg, maar die van een ander. 
16/05 03u30  Dochter Kurt Cobain geeft gitaar van vader weg aan ex-manFrances Bean Cobain heeft in de afwikkeling van haar scheiding van Isaiah Silva de gitaar van haar overleden vader Kurt Cobain aan Silva toegekend.
16/05 00u15  Vader Meghan Markle mist bruiloft vanwege hartoperatieThomas Markle lijkt definitief niet naar de bruiloft van zijn dochter Meghan en prins Harry te gaan omdat hij een hartoperatie moet ondergaan. 
15/05 22u15  Straf Bill Cosby eind september bekendBill Cosby krijgt dit najaar te horen welke straf hij krijgt. De rechter in zijn zaak, Steven O'Neill, maakte dinsdag bekend dat hij de straf op 24 en 25 september uitspreekt. 
15/05 22u15  Patty Brard gaat weer in Nederland wonenPatty Brard, die sinds anderhalf jaar op Ibiza woont met haar echtgenoot Antoine van de Vijver, gaat weer in Nederland wonen. 
15/05 17u45  Sander Lantinga en vrouw verwachten derde kindSander Lantinga en zijn vrouw Tessel van der Lugt verwachten hun derde kind.
15/05 17u00  Damon Wayans zegt dat collega-acteur hem met opzet verwond heeftDamon Wayans, de acteur die een van de hoofdrollen speelt in de actieserie Lethal Weapon, beweert dat hij opzettelijk is verwond door zijn voormalig collega Clayne Crawford. 
15/05 09u30  Privéjetbedrijf klaagt Kardashians aan om wanbetalingKim en Khloé Kardashian zijn, tezamen met hun ex-zwager Scott Disick, aangeklaagd door een bedrijf dat privévliegtuigen verhuurt. De reden hiervan zou zijn dat er nog meerdere rekeningen met een totaalbedrag van ruim 200.000 euro openstaan.
15/05 06u00  Privéjet-bedrijf klaagt Kardashians aan om wanbetalingKim en Khloé Kardashian zijn, tezamen met hun ex-zwager Scott Disick, aangeklaagd door een bedrijf dat privévliegtuigen verhuurt. De reden hiervan zou zijn dat er nog meerdere rekeningen openstaan met een totaalbedrag van ruim 200.000 euro.
15/05 04u30  Inbreker die seks wilde met Rihanna driemaal aangeklaagdDe man, die eerder deze week het huis van Rihanna onrechtmatig betrad, wordt nu aangeklaagd voor drie strafbare zaken. Het stalken van een persoon, inbraak en vandalisme worden hem aangerekend. 
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

19x Pussycat Dolls klagen Britse krant Daily Mail aan om prostitutieverhaal22/05 04u00 - Nu.nl: Achterklap: De ex-leden van de Pussycat Dolls en de oprichter van de groep Robin Antin klagen de Britse krant Daily Mail aan wegens laster. De krant schreef in oktober vorig jaar een verhaal waarin oud-lid Kaya Jones beweerde dat de band een dekmantel was voor een prostitutienetwerk.
13x Alec Baldwin en vrouw noemen zoon Romeo22/05 01u45 - Nu.nl: Achterklap: Acteur Alec Baldwin (60) en zijn vrouw Hilaria Baldwin (34) hebben op Instagram bekendgemaakt dat hun derde zoon Romeo heet. Romeo werd 17 mei geboren.
11x Pussycat Dolls klaagt Britse krant Daily Mail aan om prostitutieverhaal22/05 08u15 - Nu.nl: Achterklap: De ex-leden van de Pussycat Dolls en de oprichter van de groep, Robin Antin, klagen de Daily Mail aan wegens laster. De krant schreef een verhaal waarin oud-lid Kaya Jones beweerde dat de band een dekmantel was voor een prostitutienetwerk.
10x R. Kelly door ex-vriendin aangeklaagd om seksueel misbruik22/05 02u45 - Nu.nl: Achterklap: Een ex van R. Kelly heeft de zanger aangeklaagd voor mentaal, verbaal en seksueel misbruik. Volgens Faith Rodgers sloot de muzikant haar regelmatig op als ze niet wilde ingaan op zijn avances.
10x Rico Verhoeven gaat niet meer naar de Efteling22/05 06u45 - Nu.nl: Achterklap: Rico Verhoeven vindt de Efteling erg leuk, maar de vechtsporter krijgt zoveel aandacht in het sprookjespark dat het de beleving van zijn kinderen beperkt.
7x Jada Pinkett-Smith heeft zich verzoend met progressief haarverlies22/05 13u45 - Nu.nl: Achterklap: Jada Pinkett-Smith kampt al enige tijd met toenemend haarverlies, maar de 46-jarige actrice zegt dat ze het heeft kunnen accepteren.
5x R. Kelly door ex-vriendin aangeklaagd voor seksueel misbruik22/05 08u45 - Nu.nl: Achterklap: Een ex van R. Kelly heeft de zanger aangeklaagd voor mentaal, verbaal en seksueel misbruik. Volgens Faith Rodgers sloot de muzikant haar regelmatig op als ze niet op zijn avances wilde ingaan.
1x Jochem van Gelder kreeg geen handtekening van Beatrix22/05 11u15 - Nu.nl: Achterklap: Jochem van Gelder vroeg ooit de handtekening van, toen nog koningin, Beatrix. Maar de vorstin liet destijds blijken hier absoluut niet van gediend te zijn.
0x Inbreker die seks wilde met Rihanna driemaal aangeklaagd15/05 04u30 - Nu.nl: Achterklap: De man, die eerder deze week het huis van Rihanna onrechtmatig betrad, wordt nu aangeklaagd voor drie strafbare zaken. Het stalken van een persoon, inbraak en vandalisme worden hem aangerekend. 
0x Privéjet-bedrijf klaagt Kardashians aan om wanbetaling15/05 06u00 - Nu.nl: Achterklap: Kim en Khloé Kardashian zijn, tezamen met hun ex-zwager Scott Disick, aangeklaagd door een bedrijf dat privévliegtuigen verhuurt. De reden hiervan zou zijn dat er nog meerdere rekeningen openstaan met een totaalbedrag van ruim 200.000 euro.

Statistieken

Artikels:
33401
Gelezen:
29075
Aantal lezers nu:
79


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven