dinsdag 18 juni 2019, week 25


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u15
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
18/06 15u15  Nikkie Plessen is 'neuroot' op gebied van verandering Nikkie Plessen is naar eigen zeggen een gewoontedier. Wanneer zich onverwacht veranderingen voordoen in haar leven, ervaart ze onrust en stress.
18/06 13u00  Advocaat Harvey Weinstein vraagt rechtbank om hem van zaak af te halen Advocaat José Baez heeft aan een rechter in Manhattan gevraagd hem te ontheffen van de verdediging van filmproducent Harvey Weinstein, meldt Page Six.
18/06 03u15  Advocaat Harvey Weinstein vraagt rechtbank hem van zaak af te halen De advocaat van Harvey Weinstein, José Baez, heeft aan een rechter in Manhattan gevraagd hem te ontheffen van de verdediging van de filmproducent, meldt Page Six.21 
17/06 14u45  Boer zoekt Vrouw-deelnemer Marnix woont samen met vriendin Emmie Marnix Knetemann, die deelnam aan het recentste seizoen van Boer zoekt Vrouw, is gaan samenwonen met zijn vriendin. Hij leerde Emmie kennen na de opnames van het datingprogramma.
17/06 14u30  Pasgetrouwde Daley Blind wordt voor het eerst vader Daley Blind, die afgelopen weekend trouwde met zijn vriendin Candy Rae Fleur, wordt voor het eerst vader. De 29-jarige verdediger van Ajax vertelt maandag dat zijn gezin wordt uitgebreid.
17/06 10u45  Boer zoekt Vrouw-Marnix woont samen met vriendin Emmie Marnix Knetemann, die meedeed aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, woont samen met zijn vriendin. Hij leerde Emmie kennen na de opnames van het datingprogramma.
17/06 10u45  Waylon en Bibi nemen beiden tatoeage met naam van dochter Vlogster Bibi Breijman en zanger Waylon hebben zondag - op Vaderdag - beiden een tatoeage met de naam van hun dochter Teddy laten zetten.
17/06 10u00  Voetballer Daley Blind getrouwd met Candy-Rae Fleur Voetballer Daley Blind is dit weekend getrouwd met Candy-Rae Fleur, maakt hij zondag bekend op zijn Instagram-pagina. Op de gedeelde foto is ze in een bruidsjurk te zien.
17/06 08u00  Art Rooijakkers vindt zichzelf door vaderschap minder belangrijk Art Rooijakkers noemt zijn twee dochters Puk en Keesje 'wandelende relativeringen': sinds de geboorte van de tweeling is de presentator zichzelf minder belangrijk gaan vinden.
16/06 22u45  Waylon en Bibi nemen beide tatoeage met naam van dochter Teddy Vlogster Bibi Breijman en zanger Waylon hebben zondag - op Vaderdag - beiden een tatoeage met de naam van hun dochter Teddy laten zetten, meldt het AD.
16/06 21u45  Voetballer Daley Blind getrouwd met zijn geliefde, Candy-Rae Fleur Voetballer Daley Blind is dit weekend getrouwd met zijn geliefde Candy-Rae Fleur. Dat maakt hij zondag bekend op zijn Instagram-pagina, waar te zien is hoe hij zijn vrouw in bruidsjurk omhelst.
16/06 21u15  Prins Harry en Meghan Markle delen foto van zoon Archie op Vaderdag Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben zondag - op Vaderdag - in een Instagram-bericht een beeld getoond van hun zes weken oude zoon Archie.
16/06 20u30  Voetballer Daley Blind getrouwd met zijn geliefde Candy-Rae Fleur Voetballer Daley Blind is dit weekend getrouwd met zijn geliefde Candy-Rae Fleur. Dat maakt hij zondag bekend op zijn Instagram-pagina, waar te zien is hoe hij zijn vrouw in bruidsjurk omhelst.
16/06 16u30  Zo vieren BN'ers Vaderdag: Bijna perfect knutselwerkje en ontbijtjes Zondag vieren Nederlandse gezinnen Vaderdag. Ook bekend Nederland wordt in het zonnetje gezet door hun kroost of zet hun eigen vader in het middelpunt. Een overzicht van originele cadeautjes en gewaardeerde ontbijtjes.
16/06 16u30  Dochter Liam Gallagher niet boos ondanks twintig jaar afwezigheid Molly Moorish, de 21-jarige dochter van zanger Liam Gallagher, is niet boos op haar vader die ze pas in 2018 voor het eerst ontmoette. 'Integendeel', zegt ze zondag in The Sunday Times Magazine.
Laatste update: vandaag om 15u15


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
16/06 16u15  Dochter Liam Gallagher niet boos ondanks zijn twintigjarige absentieMolly Moorish, de 21-jarige dochter van zanger Liam Gallagher, is niet boos op haar vader die ze pas in 2018 voor het eerst in haar leven ontmoette. 'Integendeel', zegt ze zondag in The Sunday Times Magazine.
16/06 11u00  O.J. Simpson opent eigen Twitter-kanaal als tegengeluid voor criticiO.J. Simpson heeft een eigen Twitter-kanaal geopend. In zijn eerste video's laat hij weten dat hij het naast politiek en sport wil gaan gebruiken om 'de boel recht te zetten'.
16/06 10u15  O.J. Simpson opent eigen Twitterkanaal als tegengeluid voor criticiO.J. Simpson heeft een eigen Twitterkanaal geopend. In zijn eerste video's laat hij weten dat hij het naast politiek en sport wil gaan gebruiken om 'de boel recht te zetten'.
15/06 09u45  Kees Jansma heeft spijt dat hij drugsverslaving Wim Kieft niet doorhadKees Jansma heeft achteraf spijt dat hij een aantal jaren geleden niet doorhad dat Wim Kieft drugsverslaafd was. De voetbaljournalist en oud-voetballer zijn goed bevriend met elkaar.
14/06 21u00  Cuba Gooding Jr. ontkent vrouw in club te hebben betastCuba Gooding Jr. ontkent schuldig te zijn aan het betasten van een vrouw in een nachtclub in Manhattan op zondagavond. De acteur werd donderdag gearresteerd nadat een vrouw hem beschuldigde van het betasten van haar borsten. Dit meldt AP.
14/06 16u45  Roddeloverzicht: Max eindelijk open over liefde en Patricia 'overvallen'Max Verstappen deelt eindelijk met zijn fans dat hij stapelverliefd is, Patricia Paay zou woedend zijn op roddeljournalisten en Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn weer single. Een overzicht van de entertainmentwereld van afgelopen week.
14/06 15u30  Lil' Kleine en Jamie Vaes noemen zoon Lío ZionLil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben hun pasgeboren zoon Lío Zion genoemd. Het jongetje krijgt de achternaam van beide ouders.
14/06 14u00  Lil' Kleine noemt pasgeboren zoon Lío ZionLil' Kleine en zijn vriendin Jamie Vaes hebben hun pasgeboren zoon Lío Zion genoemd. Het jongetje krijgt de achternaam van beide ouders.
14/06 09u00  Kim Kardashian geeft speech in het Witte HuisKim Kardashian gaf donderdagavond een speech in het Witte Huis. De realityster nam het in haar toespraak op voor ex-gedetineerden.
14/06 09u00  Rico Verhoeven schuwt 'ruwe' foto's op Instagram nietRico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto's die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? De kickbokser, Merol, Gwen van Poorten en andere BN'ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram en Twitter.
14/06 02u15  Liefdesbrieven Leonard Cohen aan 'muze' leveren tonnen op bij veilingEen verzameling liefdesbrieven die door Leonard Cohen zijn geschreven aan een vrouw die hem onder meer inspireerde het nummer So Long, Marianne te schrijven, heeft bij een veiling in totaal bijna 800.000 euro opgeleverd.
14/06 01u30  Rico Verhoeven schuwt plaatsen 'ruwe' foto’s op Instagram nietRico Verhoeven was donderdag een van de winnaars bij The Best Social Media Awards, maar zijn er ook foto’s die hij op sociale media heeft geplaatst waar hij spijt van heeft? Verhoeven, Merol, Gwen van Poorten en andere BN’ers spraken op het prijzengala met NU.nl over hun grootste faux pas op Instagram, en Twitter.
13/06 21u45  Acteur Cuba Gooding Jr. aangehouden voor betasten vrouw in nachtclubCuba Gooding Jr. is donderdag aangehouden omdat hij afgelopen zondag een vrouw zou hebben betast in een nachtclub. Hij is gearresteerd op grond van aanranding.
13/06 20u30  Jennifer Lawrence dacht anders over trouwen na ontmoeten huidige vriendJennifer Lawrence (28) heeft voor het eerst uitgebreider in de media gesproken over haar verloofde Cooke Maroney (34). De actrice vertelt dat ze niet van plan was om te trouwen, maar dat ze door haar vriend snel op andere gedachten kwam.
13/06 19u45  Acteur Oscar Aerts en vrouw verwachten tweede zoonOscar Aerts en zijn vrouw Jessica verwachten een tweede kindje. De acteur deelt donderdag op Instagram een filmpje waarin zijn zoontje Eli het nieuws deelt.
13/06 18u15  FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer getrouwd in Las VegasFOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer (34) is afgelopen maandag in Las Vegas getrouwd met haar vriend Steven Victoor, vertelt de tv-persoonlijkheid aan NU.nl, na eerder zelf een foto te hebben gedeeld op Instagram.
13/06 15u30  Max Verstappen toont voor het eerst foto met nieuwe vriendinMax Verstappen heeft voor het eerst sinds lange tijd een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin Dilara Sanlik op Instagram geplaatst.
13/06 14u15  Katja Schuurman trouwt volgende week met Freek van NoortwijkKatja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk trouwen volgende week zaterdag. Dat bevestigt Schuurman tegenover NU.nl na berichtgeving in het AD.
13/06 13u45  Max Verstappen toont voor het eerst foto van nieuwe vriendinMax Verstappen heeft voor het eerst een foto van zichzelf en zijn nieuwe vriendin Dilara Sanlik op Instagram geplaatst.
13/06 13u15  'Katja Schuurman trouwt volgende week met Freek van Noortwijk'Katja Schuurman en haar verloofde Freek van Noortwijk trouwen volgende week zaterdag in Nederland, meldt het AD donderdag.
13/06 08u45  Patty Brard: Schoonmoeders en -kinderen ervaren zelfde pijnpuntenEen fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Brard zelf heeft gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
13/06 08u30  Patty Brard: Schoonmoeders en -kinderen ervaren zelfde pijnEen fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Brard zelf heeft gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
13/06 07u15  Patty Brard helpt ruziënde schoonfamilie: 'It takes two to tango'Een fijne schoonfamilie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In het nieuwe programma Expeditie Schoonmoeder helpt Patty Brard mensen die overhoop liggen met de moeder van hun vriend of vriendin. Zelf heeft zij gelukkig geen ervaring met vervelende schoonouders, maar ze kent wel de andere kant van het verhaal.
12/06 20u00  In de bladen: Relatie Lieke Martens in gevaar? | Vlemmix seksloosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/06 19u45  In de bladen: Relatie Martens in gevaar? | Vlemmix seksloosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/06 19u30  In de bladen: Relatie Lieke in gevaar? | Johan Vlemmix seksloosOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Redacteuren Jesse Taat en Sjan Verhoeven praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
12/06 16u45  Roxeanne Hazes vindt cover Metallica van Bloed, Zweet en Tranen 'te gek'Niet alleen het publiek was dinsdagavond onder de indruk van de Bloed, Zweet en Tranen-cover van Metallica in de Johan Cruijff ArenA. Ook Roxeanne Hazes vond het een zeer geslaagd optreden.
12/06 15u00  Roxeanne Hazes vindt cover Metallica Bloed, Zweet en Tranen 'te gek'Niet alleen het publiek was dinsdagavond onder de indruk van de Bloed, Zweet en Tranen-cover van Metallica in de Johan Cruijff Arena. Ook Roxeanne Hazes vond het een zeer geslaagd optreden.
12/06 14u45  Johnny de Mol wordt voor tweede keer vaderJohnny de Mol wordt voor de tweede keer vader. Dat maakt de tv-presentator woensdag zelf bekend via Instagram.
12/06 14u30  BN'ers feliciteren hun kinderen met behalen eindexamenWoensdag krijgen 200.000 Nederlandse middelbare scholieren te horen of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Verschillende bekende Nederlanders vieren feest met hun kinderen en delen dat via sociale media.
12/06 14u30  Roxeanne Hazes: 'Cover Bloed, Zweet en Tranen van Metallica was te gek!'Niet alleen het publiek was dinsdagavond onder de indruk van de Bloed, Zweet en Tranen-cover van Metallica in de Johan Cruijff Arena. Ook Roxeanne Hazes vond het een zeer geslaagd optreden.
12/06 07u45  Patty Brard durft zichzelf tegenwoordig meer te laten zienPatty Brard zegt zichzelf opnieuw te hebben uitgevonden. In een interview met De Telegraaf vertelt de Talpa-presentatrice dat ze zich tegenwoordig meer openstelt voor anderen.
12/06 07u00  Queen-lid Brian May bezoekt Freddie Mercury's geboorteplaats ZanzibarBrian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.
12/06 03u15  David Letterman zou Donald Trump niet meer uitnodigen in zijn showDavid Letterman nodigde Donald Trump meer dan dertig keer uit als gast in zijn talkshow, maar tegenwoordig zou Letterman de huidige Amerikaanse president niet meer naast hem willen hebben zitten, zo zei hij in een podcast van The Hollywood Reporter.
11/06 23u15  Queen-gitarist Brian May bezoekt Freddie Mercury's geboorteplaats ZanzibarBrian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.
11/06 22u15  Brian May bezoekt geboorteland Zanzibar van Freddie MercuryBrian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.
11/06 21u45  Mick Jagger (75) weer aan het werk na hartoperatieMick Jagger, die in april onder het mes ging om een hartklep te laten vervangen, is aan het repeteren voor de aankomende tour van The Rolling Stones. De zanger voelt zich naar eigen zeggen 'behoorlijk goed'.
11/06 17u30  Enkeloperatie van geblesseerde Martin Garrix goed verlopenDe operatie die Martin Garrix aan zijn enkel moest ondergaan is goed verlopen. De dj laat dinsdag op Instagram weten dat alles goed is gegaan.
11/06 17u15  Boer zoekt Vrouw-koppel Gijsbert en Femke gescheidenBoer Gijsbert en zijn vrouw Femke, die hij leerde kennen in seizoen 2010/2011 van Boer zoekt Vrouw, zijn uit elkaar. Zij laten via omroep KRO-NCRV dinsdag weten dat ze inmiddels 4,5 maand niet meer samenwonen.
11/06 16u45  George Clooney verwachtte geen vrouw en kinderen meerGeorge Clooney had niet meer verwacht nog met een vrouw te trouwen en kinderen met haar te krijgen. Dit vertelt hij in een interview met Sky News.
11/06 08u45  Bastiaan van Schaik dankbaar voor steun tijdens afvallenBastiaan van Schaik kreeg drie jaar geleden een gastric bypassoperatie en is nog elke dag dankbaar voor de verhoogde kwaliteit van leven die hij hierdoor heeft gekregen.
11/06 05u15  Kim Kardashian deelt foto van pasgeboren zoon Psalm Ye op InstagramKim Kardashian deelde maandag in een Instagram-bericht een foto van haar pasgeboren zoon. Het is de eerste keer dat er een foto van Psalm Ye West aan de buitenwereld wordt getoond.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

21x Advocaat Harvey Weinstein vraagt rechtbank hem van zaak af te halen18/06 03u15 - Nu.nl: Achterklap: De advocaat van Harvey Weinstein, José Baez, heeft aan een rechter in Manhattan gevraagd hem te ontheffen van de verdediging van de filmproducent, meldt Page Six.
7x Advocaat Harvey Weinstein vraagt rechtbank om hem van zaak af te halen18/06 13u00 - Nu.nl: Achterklap: Advocaat José Baez heeft aan een rechter in Manhattan gevraagd hem te ontheffen van de verdediging van filmproducent Harvey Weinstein, meldt Page Six.
6x Nikkie Plessen is 'neuroot' op gebied van verandering18/06 15u15 - Nu.nl: Achterklap: Nikkie Plessen is naar eigen zeggen een gewoontedier. Wanneer zich onverwacht veranderingen voordoen in haar leven, ervaart ze onrust en stress.
0x Kim Kardashian deelt foto van pasgeboren zoon Psalm Ye op Instagram11/06 05u15 - Nu.nl: Achterklap: Kim Kardashian deelde maandag in een Instagram-bericht een foto van haar pasgeboren zoon. Het is de eerste keer dat er een foto van Psalm Ye West aan de buitenwereld wordt getoond.
0x Bastiaan van Schaik dankbaar voor steun tijdens afvallen11/06 08u45 - Nu.nl: Achterklap: Bastiaan van Schaik kreeg drie jaar geleden een gastric bypassoperatie en is nog elke dag dankbaar voor de verhoogde kwaliteit van leven die hij hierdoor heeft gekregen.
0x George Clooney verwachtte geen vrouw en kinderen meer11/06 16u45 - Nu.nl: Achterklap: George Clooney had niet meer verwacht nog met een vrouw te trouwen en kinderen met haar te krijgen. Dit vertelt hij in een interview met Sky News.
0x Boer zoekt Vrouw-koppel Gijsbert en Femke gescheiden11/06 17u15 - Nu.nl: Achterklap: Boer Gijsbert en zijn vrouw Femke, die hij leerde kennen in seizoen 2010/2011 van Boer zoekt Vrouw, zijn uit elkaar. Zij laten via omroep KRO-NCRV dinsdag weten dat ze inmiddels 4,5 maand niet meer samenwonen.
0x Enkeloperatie van geblesseerde Martin Garrix goed verlopen11/06 17u30 - Nu.nl: Achterklap: De operatie die Martin Garrix aan zijn enkel moest ondergaan is goed verlopen. De dj laat dinsdag op Instagram weten dat alles goed is gegaan.
0x Mick Jagger (75) weer aan het werk na hartoperatie11/06 21u45 - Nu.nl: Achterklap: Mick Jagger, die in april onder het mes ging om een hartklep te laten vervangen, is aan het repeteren voor de aankomende tour van The Rolling Stones. De zanger voelt zich naar eigen zeggen 'behoorlijk goed'.
0x Brian May bezoekt geboorteland Zanzibar van Freddie Mercury11/06 22u15 - Nu.nl: Achterklap: Brian May, de gitarist van Queen, is momenteel op Zanzibar. Hij bezoekt het eiland om te zien waar Freddie Mercury, de overleden leadzanger van de rockband, is opgegroeid.

Statistieken

Artikels:
33217
Gelezen:
34981
Aantal lezers nu:
55


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven