woensdag 20 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Meer nieuws van Nu.nl: Achterklap

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u30
 

Nu.nl: Achterklap

Verbergen Tonen
20/02 09u45  Ivo Niehe had vroeger 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest TV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest.
20/02 09u15  Ivo Niehe (72) had vroeger geen idee wat hij met zijn leven moest TV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest.
20/02 09u00  Zangeres Hind vierde kerst met familie Stallone Hind Laroussi werkt sinds een paar jaar keihard aan een carrière in de Verenigde Staten. Hoewel ze het heel zwaar heeft, zijn er ook positieve kanten: ze vierde Kerstmis met de familie van Sylvester Stallone.
20/02 08u45  Herman den Blijker dacht niet ouder dan dertig te worden Herman den Blijker had in zijn jonge jaren niet verwacht dat hij de dertig zou passeren. De chef-kok hield er jarenlang een ongezonde levensstijl op na.
20/02 00u45  Lady Gaga verbreekt verloving met Christian Carino Lady Gaga heeft haar verloving met Christian Carino verbroken. Dat zegt het management van de zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift People.11 
19/02 23u15  'Khloé Kardashian verbrak relatie nadat Tristan Thompson vreemdging' Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
19/02 22u45  'Khloé Kardashian verbreekt relatie na vreemdgaan Tristan Thompson' Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
19/02 20u30  Hans Klok geëerd met koninklijke onderscheiding Hans Klok is dinsdag onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De illusionist kreeg het lintje uitgereikt door Elbert Roes, burgemeester van de gemeente Bloemendaal.
19/02 17u30  Gwyneth Paltrow omschrijft omstreden Harvey Weinstein als 'pestkop' Gwyneth Paltrow, die eerder vertelde seksueel lastig gevallen te zijn door de van misbruik beschuldigde filmproducent Harvey Weinstein, heeft nog meer nare ervaringen met hem. De actrice vertelt dat ze regelmatig ruzie met hem had.
19/02 15u45  Zieke Ozzy Osbourne zegt shows af om thuis te kunnen herstellen Ozzy Osbourne (70), die eerder in het ziekenhuis werd opgenomen met ernstige complicaties in zijn luchtwegen, kan voorlopig nog niet optreden. Op advies van de dokter moet hij de komende zes weken herstellen en dat heeft als gevolg dat zijn tour ook in maart niet doorgaat.
19/02 14u30  Giel Beelen definitief veroordeeld wegens rijden onder invloed De veroordeling van Giel Beelen wegens rijden onder invloed is definitief. Dat heeft de Hoge Raad in Den Haag dinsdag bepaald.
19/02 13u45  Karl Lagerfelds (85) twee grote liefdes: mode en kat Choupette Hij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed.
19/02 13u30  Karl Lagerfeld (85) twee grote liefdes: mode en kat Choupette Hij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed.
19/02 12u30  Karl Lagerfeld (85) had twee grote liefdes: mode en kat Choupette Hij was een van de meest iconische gezichten uit de modewereld. Met zijn eeuwige zonnebril, witte paardenstaart en zwarte pak met stropdas konden ook niet-modekenners hem al snel voor de geest halen. Een profiel van Karl Lagerfeld, die dinsdag overleed op 85-jarige leeftijd.
19/02 12u15  René Froger zou graag 15 kilo lichter zijn René Froger wil graag 15 kilo afvallen, mede met het oog op de fietstocht die hij komende zomer gaat ondernemen.
Laatste update: vandaag om 9u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
19/02 12u00  René Froger zou graag vijftien kilo lichter zijnRené Froger wil graag vijftien kilo afvallen, mede met het oog op de fietstocht die hij komende zomer gaat ondernemen.
19/02 11u15  Sanne Vogel kijkt liever niet naar 'al die ellende' in het journaalSanne Vogel kijkt liever niet naar het journaal. De actrice en theaterregisseur (Hartenstraat, Raaf) wordt er 'treurig' van 'kan er zelfs om huilen', zegt ze in een interview in de VARAgids.
19/02 10u45  Kjeld Nuis vindt aandacht van media na relatiebreuk 'best moeilijk'Kjeld Nuis krijgt sinds de aankondiging dat hij en zijn vriendin Jill uit elkaar zijn veel meer aandacht van de roddelpers. De schaatser vindt die aandacht niet altijd prettig.
19/02 10u45  Sylvie Meis treft schikking met Duitse zender na uitlatingen Sabia BoulahrouzSylvie Meis heeft een schikking getroffen met ProSieben. De presentatrice had de Duitse zender aangeklaagd nadat haar voormalige hartsvriendin Sabia Boulahrouz in de realityserie Global Gladiators had gesuggereerd dat Meis loog over de borstkanker die ze in 2009 had.
19/02 10u30  Sanne Vogel kijkt liever niet naar het journaalActrice en theaterregisseur Sanne Vogel (Hartenstraat, Raaf) kijkt liever niet naar het journaal. 'Ik word daar zo treurig van en kan er zelfs om huilen', zegt ze in een interview in de VARAGids.
19/02 05u30  Pete Davidson zegt show in New Jersey om onbekende reden afAfgelopen vrijdag kondigde Pete Davidson een nieuwe stand-up comedian show aan, die hij dinsdag zou geven in een theater in New Jersey. Fans keken echter vreemd op toen de show op maandag werd afgezegd. Dit meldt Page Six.
18/02 23u30  Politica Lilian Marijnissen heeft relatie met sportverslaggever Bart NollesSP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen heeft sinds kort een relatie met sportverslaggever Bart Nolles.
18/02 20u30  Politicus Lilian Marijnissen heeft relatie met sportverslaggever Bart NollesSP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen heeft sinds kort een relatie met sportverslaggever Bart Nolles.
18/02 20u30  Man die Frits Wester bedreigde krijgt werkstraf en contactverbodDe man die Frits Wester sinds 2014 per e-mail heeft bedreigd, is maandag veroordeeld tot een werkstraf van zestig uur, waarvan twintig uur voorwaardelijk.
18/02 20u15  Man die Frits Wester bedreigde met dood krijgt werkstraf en contactverbodFrits Wester is sinds 2014 per mail bedreigd. De man die deze berichten verstuurde, genaamd Remco J., is maandag veroordeeld tot een werkstraf van zestig uur waarvan twintig uur voorwaardelijk.
18/02 19u15  Rapper Boef in hoger beroep om rijontzegging aan te vechtenBoef, die eind januari is veroordeeld tot achttien maanden rijontzegging en een geldboete van 6.500 euro, gaat in hoger beroep. De artiest moest voorkomen wegens meerdere snelheidsovertredingen die hij in 2016 beging.
18/02 19u00  Rapper Boef in hoger beroep om rjjontzegging aan te vechtenBoef, die eind januari is veroordeeld tot achttien maanden rijontzegging en een geldboete van 6.500 euro, gaat in hoger beroep. De artiest moest voorkomen wegens meerdere snelheidsovertredingen die hij in 2016 beging.
18/02 17u30  De zussen Kardashian registreren namen kinderen als merknaamKim en Khloe Kardashian en Kylie Jenner hebben de namen van hun kinderen geregistreerd als merknaam. De realitysterren zouden de namen van Saint, North, Chicago, True en Stormi willen gebruiken in een reeks merchandiseproducten.
18/02 17u00  Kardashian-zussen registreren namen kinderen als merknaamKim en Khloe Kardashian en Kylie Jenner hebben de namen van hun kinderen geregistreerd als merknaam. De realitysterren zouden de namen van Saint, North, Chicago, True en Stormi willen gebruiken in een reeks merchandiseproducten.
18/02 16u15  Gaby Blaaser samen met Temptation-verleider na breuk dj QuintinoActrice en influencer Gaby Blaaser (32), die vier jaar samen was met Quintino, is niet meer samen met de dj. Ze heeft nu een relatie met Jaimy Dorenbosch (21), bekend als verleider uit het realityprogramma Temptation Island.
18/02 12u15  'Jury moet betrouwbaarheid Smollett in mishandelingszaak beoordelen'Een jury zal moeten beoordelen hoe betrouwbaar Empire-acteur Jussie Smollet is in de mishandelingszaak waarin de Empire-acteur centraal staat.
18/02 08u45  Ketnet-musicalster (18) overlijdt na elektrocutie bij spoorlijn in BelgiëArne Decock, bekend van Belgische jeugdzender Ketnet, is zaterdagnacht op achttienjarige leeftijd om het leven gekomen doordat hij werd geëlektrocuteerd door een elektriciteitspaal naast een spoorlijn. Het voorval gebeurde in de Belgische plaats Boom.
18/02 07u45  Aaron Carter wil contactverbod voor vermeende stalkerAaron Carter gaat een contactverbod aanvragen voor een vrouw die hem, zo beweert hij, al twee jaar stalkt. De voormalig kindster laat zondag op Twitter weten dat hij voor zijn leven vreest.
18/02 07u45  Karin Bloemen door dieet 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijtKarin Bloemen is door een stevig dieet ruim 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijt. De zangeres is na een operatie aan haar knieën gestart met afvallen.
18/02 07u30  Karin Bloemen door dieet al 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijtKarin Bloemen is door een stevig dieet al ruim 25 kilo aan lichaamsgewicht kwijt. De zangeres is na een operatie aan haar knieën gestart met afvallen.
18/02 06u00  Aaron Carter klaagt stalker aanAaron Carter gaat een contactverbod aanvragen voor een vrouw die hem, zo beweert hij, al twee jaar stalkt. De voormalig kindster laat zondag op Twitter weten dat hij voor zijn leven vreest.
17/02 22u30  Onbekende man duwt in New York wassen beeld P. Diddy omverEen nog onbekende man heeft in Madame Tussauds in New York het wassen beeld van rapper P. Diddy, echte naam Sean Combs, expres omver geduwd.
17/02 19u00  Ketnet-ster (18) overlijdt na elektrocutie bij spoorlijn in BelgiëArne Decock, bekend van Belgische jeugdzender Ketnet, is zaterdagnacht op achttienjarige leeftijd om het leven gekomen doordat hij werd geëlektrocuteerd door een elektriciteitspaal naast een spoorlijn. Het voorval gebeurde in het Belgische plaatsje Boom.
17/02 11u00  Glee-acteur Darren Criss geeft jawoordGlee-acteur Darren Criss is dit weekend met zijn verloofde Mia Swier getrouwd. Het stel gaf elkaar zaterdag het jawoord in een hotel in New Orleans.
17/02 09u15  Amerikaanse countryzangeres Miranda Lambert opnieuw getrouwdMiranda Lambert is opnieuw getrouwd. De 35-jarige Amerikaanse countryzangeres meldt op haar Instagrampagina dat ze in het huwelijksbootje is gestapt met Brendan McLoughlin, die ze 'de liefde van haar leven' noemt.
16/02 14u15  Amerikaanse zanger Beck gaat na bijna vijftien jaar scheidenDe Amerikaanse muzikant Beck gaat scheiden. Beck Hansen, zoals hij voluit heet, en zijn vrouw Marissa Ribisi gaan na bijna vijftien jaar uit elkaar, zo meldt TMZ.
16/02 14u00  Amerikaanse zanger Beck gaat scheidenDe Amerikaanse muzikant Beck gaat scheiden. Beck Hansen, zoals hij voluit heet, en zijn vrouw Marissa Ribisi gaan na bijna 15 jaar uit elkaar, zo meldt TMZ.
16/02 12u00  Maarten van Rossem denkt niet dat er 'iets' is na de doodMaarten van Rossem is ervan overtuigd dat er niets is na de dood. 'Dat is een hele geruststelling, want in zo'n hiernamaals heb je geen enkele garantie op een bestaan dat je bevalt.'
16/02 11u45  Maarten van Rossum denkt niet dat er 'iets' is na de doodMaarten van Rossum is ervan overtuigd dat er niets is na de dood. 'Dat is een hele geruststelling, want in zo'n hiernamaals heb je geen enkele garantie op een bestaan dat je bevalt.'
16/02 11u00  Twee verdachten in mishandelingszaak Jussie Smollett weer op vrije voetenDe twee mannen die vrijdag werden gearresteerd vanwege hun vermeende betrokkenheid bij de mishandeling van de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, zijn weer op vrije voeten.
15/02 20u00  Politie arresteert twee mannen in mishandelingszaak acteur Jussie SmollettDe politie van Chicago heeft vrijdag twee verdachten gearresteerd in de mishandelingszaak van Empire-acteur Jussie Smollett. De twee mannen zouden Smollett al kennen, melden betrokkenen bij de zaak.
15/02 17u45  Dave Roelvink werd als tiener in gezicht gestoken tijdens uitgaanDave Roelvink is zo'n acht jaar geleden gewond geraakt bij een steekpartij. In gesprek met NU.nl vertelt de realityster dat hij tijdens een uitgaansavond in Landsmeer is gestoken.
15/02 17u30  Roddeloverzicht: Gerard dringt zich op en Hans boos over TalpaEen zoenpartij van Gerard Joling die niet in goede aarde valt, ophef over een cadeau van Wendy van Dijk en Hans van der Togt is boos over alles met Talpa. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
15/02 17u00  Dave Roelvink werd tijdens uitgaan in zijn gezicht gestokenDave Roelvink is zo'n acht jaar geleden gewond geraakt bij een steekpartij. In gesprek met NU.nl vertelt de realityster dat hij tijdens een uitgaansavond in Landsmeer is gestoken.
15/02 13u45  Inbrekers Connie Witteman krijgen tot 24 maanden celstrafDe drie mannen die vorig inbraken in de woning van oud-zangeres Connie Witteman zijn vrijdag door de rechtbank in Amsterdam veroordeeld tot celstraffen van 24, 12 en 6 maanden. Dat schrijft het AD.
15/02 13u15  21 Savage: 'Arrestatie was vooropgezet plan van politie'21 Savage is van mening dat zijn arrestatie op 3 februari een vooropgezet plan was van de politie. De van oorsprong Britse rapper werd gearresteerd omdat zijn visum zou zijn verlopen.
15/02 11u30  Katy Perry bevestigt verloving met Orlando BloomKaty Perry (34) is verloofd met Orlando Bloom (42). De zangeres en acteur zijn sinds 2016 samen.
15/02 11u15  Moeder Katy Perry toont foto's van verloofde dochterMary Hudson, de moeder van Katy Perry, heeft een foto van haar dochter op Facebook geplaatst waarop de zangeres haar verlovingsring laat zien.
15/02 10u45  Man niet blij met zoen op de mond door Gerard JolingGerard Joling heeft een man in een kroeg in het Oostenrijkse Gerlos op de mond gezoend, terwijl de man alleen op de foto wilde met de zanger.
15/02 08u30  Actrice Eliza Dushku in verwachting van eerste kindEliza Dushku, bekend van de series Angel, Buffy the Vampire Slayer en Banshee, is in verwachting van haar eerste kind.
15/02 03u00  Deadmau5 biedt excuses aan voor homofobe opmerkingen op TwitchDe opmerkingen die Deadmau5 maakte tijdens een livestream van Twitch waren stom en gevoelloos. Dat heeft de dj zelf laten weten in een verontschuldiging.
14/02 23u45  Bill Cosby voelt zich een politieke gevangeneBill Cosby vergelijkt zichzelf in zijn eerste officiële verklaring tijdens zijn detentie met historische, politieke gevangenen zoals Martin Luther King, Gandhi en Nelson Mandela.
14/02 19u15  Politie verhoort personen in mishandelingszaak Jussie SmollettDe politie van Chicago is in gesprek met meerdere personen die iets te maken zouden kunnen hebben met de mishandeling van de Amerikaanse acteur Jussie Smollett.
14/02 17u30  Zo vieren de sterren ValentijnsdagValentijnsdag wordt ook onder beroemdheden volop gevierd. NU.nl maakte een overzicht van de romantiek die sterren uit binnen- en buitenland online deelden.
14/02 16u45  Zo vieren de sterren hun ValentijnsdagValentijnsdag wordt ook onder beroemdheden volop gevierd. NU.nl maakte een overzicht van de romantiek die sterren uit binnen- en buitenland online deelden.
14/02 14u45  'Nieuwe sekstape R. Kelly met minderjarig meisje onder de loep'Advocaat Michael Avenatti heeft bekendgemaakt dat hij nieuw bewijsmateriaal heeft gevonden om R. Kelly te kunnen vervolgen. Een nooit eerder behandelde sekstape zou volgens hem de doorslag kunnen gaan geven.
14/02 14u15  Britse prins Philip (97) wordt niet aangeklaagd na auto-ongelukDe Britse prins Philip (97), die in januari een auto-ongeluk veroorzaakte, wordt niet aangeklaagd, meldt het Engelse openbaar ministerie donderdag op Twitter. De prins leverde eerder vrijwillig zijn rijbewijs in.
14/02 12u30  Amerikaanse rapper YNW Melly verdacht van dubbele moordDe negentienjarige Amerikaanse rapper YNW Melly, die onlangs een nummer uitbracht met Ye West, is woensdag gearresteerd op verdenking van een dubbele moord.
14/02 12u15  Britse prins Philip (97) niet aangeklaagd na auto-ongelukDe Britse prins Philip (97), die in januari een auto-ongeluk veroorzaakte, wordt niet aangeklaagd. De prins leverde eerder vrijwillig zijn rijbewijs in.
14/02 08u00  Tim Douwsma bevestigt relatie met Friezin ElskeTim Douwsma heeft een nieuwe relatie. De zanger vertelt sinds afgelopen zomer samen te zijn met Elske, die hij al vijftien jaar kent.
14/02 07u45  Deadmau5 geschorst van streamingsite Twitch na homofobe opmerkingenMuzikant Deadmau5 is geschorst van de streamingsite Twitch nadat hij homofobe opmerkingen had gemaakt tijdens het streamen van een online game.
14/02 04u00  Singer-songwriter Ryan Adams beschuldigd van seksueel machtsmisbruikDe Amerikaanse muzikant Ryan Adams is door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel machtsmisbruik. De 44-jarige Adams, zeven keer genomineerd voor een Grammy, bood jonge muzikale talenten aan hen te helpen met hun carrière maar wilde later daar seksuele diensten voor terug. Een van de vrouwen was veertien jaar toen het begon. Adams zelf ontkent.
14/02 01u15  Singer-songwriter Ryan Adams beschuldigt van seksueel machtsmisbruikDe Amerikaanse muzikant Ryan Adams is door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel machtsmisbruik. De 44-jarige Adams, zeven keer genomineerd voor een Grammy, bood jonge muzikale talenten aan hen te helpen met hun carrière maar wilde later daar seksuele diensten voor terug. Een van de vrouwen was veertien jaar toen het begon. Adams zelf ontkent.
13/02 21u45  Lil' Kleine en verloofde Jaimie Vaes gaan op Ibiza trouwenLil' Kleine en Jaimie Vaes gaan trouwen op Ibiza. De 24-jarige rapper en zijn verloofde kozen het eiland uit voor hun bruiloft, omdat dit ook de plek is waar Lil' Kleine de styliste ten huwelijk vroeg.
13/02 21u00  Lil' Kleine en verloofde Jamie Vaes gaan op Ibiza trouwenLil' Kleine en Jaimie Vaes gaan trouwen op Ibiza. De 24-jarige rapper en zijn verloofde kozen het eiland uit voor hun bruiloft, omdat dit ook de plek is waar Lil' Kleine de styliste ten huwelijk vroeg.
13/02 20u45  Lil'Kleine en verloofde Jamie Vaes gaan trouwen op IbizaLil'Kleine (24) en Jaimie Vaes (29) gaan trouwen op Ibiza. De rapper en zijn verloofde kozen het eiland uit voor hun bruiloft, omdat dit ook de plek is waar Lil'Kleine de styliste ten huwelijk vroeg.
13/02 18u30  In de bladen: Kjeld verliefd op collega? | Smeekbrief Meghan MarkleOp NU.nl bespreken we elke week smeuïge verhalen uit de entertainmentbladen. Heeft schaatser Kjeld Nuis een collega aan de haak geslagen? En wat staat er in de smeekbrief van Meghan Markle aan haar vader? Redacteuren Lara Zevenberg en Jesse Taat praten je helemaal bij in de rubriek In de bladen.
13/02 16u45  Verspreiders seksfilmpje Patricia Paay opnieuw voor rechterMichel V., de persoon die het plasseksfilmpje van Patricia Paay heeft verspreid op Twitter, moet opnieuw voor de rechter komen. Hij is niet akkoord gegaan met het transactieaanbod dat hem door het Openbaar Ministerie (OM) is gedaan.
13/02 16u00  Verspreiders seksfilmpje Patricia Paay moeten opnieuw voor rechter verschijnenMichel V., de persoon die het plasseksfilmpje van Patricia Paay heeft verspreid op Twitter, moet opnieuw voor de rechter komen. Hij is niet akkoord gegaan met het transactieaanbod dat hem door het Openbaar Ministerie (OM) is gedaan.
13/02 14u45  'Blac Chyna is aan het daten met Soulja Boy'Blac Chyna, de ex van Rob Kardashian en Tyga, zou met rapper Soulja Boy aan het daten zijn. De twee ontmoetten elkaar via sociale media.
13/02 14u15  Verspreiders omstreden filmpje Patricia Paay opnieuw voor de rechterMichel V., de persoon die het plasseksfilmpje van Patricia Paay heeft verspreid op Twitter, moet opnieuw voor de rechter komen. Hij is niet akkoord gegaan met het transactieaanbod dat hem door het Openbaar Ministerie (OM) is gedaan.
13/02 13u30  Boer Jaap doet oproep voor ValentijnsdateBoer Jaap heeft een oproep geplaatst om een geschikte dame voor Valentijnsdag te vinden.
13/02 12u15  'Blac Chyna aan het daten met Soulja Boy'Blac Chyna, de ex van Rob Kardashian en Tyga, zou aan het daten zijn met rapper Soulja Boy. De twee ontmoetten elkaar via sociale media.
13/02 08u00  'Kim Kardashian voor 100 miljoen dollar aangeklaagd om eigen emojiserie'Kim Kardashian is voor 100 miljoen dollar (88 miljoen euro) aangeklaagd vanwege haar eigen emojiserie, meldt TMZ woensdag op basis van juridische documenten. De realityster ontwierp de zogeheten Kimoji's samen met een ontwikkelaar, maar trok zich op het laatste moment terug om de smileyreeks vervolgens wel uit te brengen.
13/02 07u30  'Liam Hemsworth laat filmpremière schieten wegens nierstenen'Liam Hemsworth heeft de première van zijn nieuwe film Isn't It Romantic aan zich voorbij moeten laten gaan omdat hij met nierstenen kampte.
13/02 04u15  'Bill Cosby vermaakt zich goed in gevangenis en is gestopt met koffie'Het gaat volgens de advocaat van Bill Cosby, Andrew Wyatt, 'helemaal prima' met de gevallen acteur die momenteel achter tralies zit vanwege seksueel misbruik.
13/02 04u00  Ozzy Osbourne van intensive care af en ademt weer op eigen krachtOzzy Osbourne is aan de betere hand nadat hij in het ziekenhuis werd opgenomen met ernstige complicaties in de luchtwegen. 'Hij is van de intensive care af en ademt weer gewoon zelf', zegt zijn vrouw Sharon Osbourne.
13/02 00u30  'Kim Kardashian aangeklaagd voor 100 miljoen om eigen serie emoji's'Kim Kardashian is aangeklaagd vanwege haar eigen emoji-serie. De realityster ontwierp de zogeheten Kimoji's samen met een ontwikkelaar maar Kardashian trok zich op het laatste moment terug om de smiley-reeks vervolgens wel uit te brengen. De ontwikkelaar eist 100 miljoen dollar, omgerekend 88 miljoen euro, aan misgelopen opbrengsten.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Lady Gaga verbreekt verloving met Christian Carino20/02 00u45 - Nu.nl: Achterklap: Lady Gaga heeft haar verloving met Christian Carino verbroken. Dat zegt het management van de zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift People.
8x Ivo Niehe had vroeger 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest20/02 09u45 - Nu.nl: Achterklap: TV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest.
7x Herman den Blijker dacht niet ouder dan dertig te worden20/02 08u45 - Nu.nl: Achterklap: Herman den Blijker had in zijn jonge jaren niet verwacht dat hij de dertig zou passeren. De chef-kok hield er jarenlang een ongezonde levensstijl op na.
6x Ivo Niehe (72) had vroeger geen idee wat hij met zijn leven moest20/02 09u15 - Nu.nl: Achterklap: TV Show-presentator Ivo Niehe had toen hij jong was 'werkelijk geen idee' wat hij met zijn leven moest.
5x 'Khloé Kardashian verbrak relatie nadat Tristan Thompson vreemdging'19/02 23u15 - Nu.nl: Achterklap: Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
4x Zangeres Hind vierde kerst met familie Stallone20/02 09u00 - Nu.nl: Achterklap: Hind Laroussi werkt sinds een paar jaar keihard aan een carrière in de Verenigde Staten. Hoewel ze het heel zwaar heeft, zijn er ook positieve kanten: ze vierde Kerstmis met de familie van Sylvester Stallone.
2x René Froger zou graag vijftien kilo lichter zijn19/02 12u00 - Nu.nl: Achterklap: René Froger wil graag vijftien kilo afvallen, mede met het oog op de fietstocht die hij komende zomer gaat ondernemen.
2x Hans Klok geëerd met koninklijke onderscheiding19/02 20u30 - Nu.nl: Achterklap: Hans Klok is dinsdag onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. De illusionist kreeg het lintje uitgereikt door Elbert Roes, burgemeester van de gemeente Bloemendaal.
2x 'Khloé Kardashian verbreekt relatie na vreemdgaan Tristan Thompson'19/02 22u45 - Nu.nl: Achterklap: Khloé Kardashian zou haar relatie met Tristan Thompson hebben verbroken. De basketballer zou zijn vreemdgegaan met de beste vriendin van Kardashians halfzus Kylie Jenner.
1x 'Jury moet betrouwbaarheid Smollett in mishandelingszaak beoordelen'18/02 12u15 - Nu.nl: Achterklap: Een jury zal moeten beoordelen hoe betrouwbaar Empire-acteur Jussie Smollet is in de mishandelingszaak waarin de Empire-acteur centraal staat.

Statistieken

Artikels:
32928
Gelezen:
21030
Aantal lezers nu:
70


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven