maandag 18 november 2019, week 47


U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip

Laatste updatecontrole: vandaag om 2u30
 

Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip

Verbergen Tonen
17/11 03u16  Gluren bij BV’s: Natalia deelt emotionele boodschap, Eva Daeleman foto van op het toilet Opdringerige fans in de Belgische showbizz, lesjes om van te leren en emotionele berichtjes: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
17/11 03u16  ROYALS. Pippa met kindje in therapie en in Monaco herdenken ze prinses Grace Voor het eerst in de geschiedenis ging een Spaanse koning op staatsbezoek in Cuba. Actrice Helen Mirren beleefde een ongemakkelijk momentje op theevisite bij Queen Elizabeth en in Monaco herdachten ze deze week prinses Grace, die negentig jaar geleden werd geboren, maar in 1982 in een auto-ongeluk om het leven kwam. Ster van de week was echter de Zweedse kroonprinses Victoria.
15/11 16u00  Babydraakje verpest Kerstmis in nieuwe reclamespot, tot hij je hart doet smelten De komst van de kerstreclame van de Britse warenhuisketen John Lewis, luidt officieel de feestdagen in. Dit jaar doet babydraakje Edgar ieders hart smelten. Kleine Edgar weet met zijn vurige enthousiasme geen blijf, maar verpest daarmee het kerstplezier van de anderen. Hou je zakdoeken maar klaar.
15/11 15u15  Astrid Coppens, het eerste interview als mama van Billie-Ray: “Ik heb getwijfeld over borstvoeding, en nu ben ik zo gelukkig” Ze wil over niemand een oordeel vellen, maar ze wil wel van de daken schreeuwen dat het de moeite loont: door de moeilijke eerste weken heen bijten en toch borstvoeding geven. In Nieuwsblad Magazine geeft Astrid Coppens zaterdag haar eerste grote interview als mama van Billie-Ray: “Ik heb zelf heel hard getwijfeld, maar dat ik dat kindje al vier maanden in leven houd, dat is toch pure magie?”
15/11 14u45  Zeldzaam: zoon en dochter Michael Jackson verschijnen samen Paris, de dochter van wijlen popkoning Michael Jackson, is samen in het openbaar verschenen met zijn zoon Prince Michael. Het is heel uitzonderlijk dat kinderen van de artiest samen opduiken.
15/11 11u45  Kerstreclame van Brits warenhuis John Lewis doet weer harten smelten De jaarlijkse kerstreclame ven het Britse luxewarenhuis John Lewis raakt weer een gevoelige snaar. Vorig jaar was dat uitzonderlijk anders, want toen stond de spot in het teken van Elton John zijn carrière en vonden velen dat het niet veel met Kerstmis te maken had.
14/11 16u15  Vertederende foto van prins Charles, Harry en baby Archie opgedoken De fans van het Britse koningshuis werden donderdagochtend getrakteerd op een nieuwe foto van baby Archie. Prins Harry en Meghan Markle deelden een kiekje van op zijn doopfeest op Instagram, naar aanleiding van de verjaardag van prins Charles.
14/11 03u30  Idris Elba mag zich niet langer de meest sexy man ter wereld noemen: dit is zijn opvolger Niet meer Idris Elba, maar wel John Legend mag zich voortaan de meest sexy man ter wereld noemen. Showbizzmagazine People reikt elk jaar die titel uit. Legend mocht in het verleden al een Grammy, Tony, Emmy en een Oscar in ontvangst nemen. Nu krijgen ook zijn looks een duim omhoog.
13/11 11u30  Dronken Vanessa Hudgens zingt hit uit 'High school musical' in karaokebar Vanessa Hudgens heeft maandag een hilarisch filmpje gedeeld op haar Instagram account. Op de video is te zien hoe de actrice ‘Breaking Free’ zingt uit 'High school musical'. “Dit is een zeer slechte, agressieve en vooral vólledig nuchtere versie van het liedje”, aldus Hudgens op sociale media.
13/11 10u30  Maak kennis met John Legend, een jaar lang de ‘meest sexy man ter wereld’ Zanger John Legend (40) mag zich een jaar lang de ‘meest sexy man ter wereld’ noemen. Het Amerikaanse magazine People reikte hem de titel uit. Hij volgt de Britse acteur Idris Elba op.
13/11 09u30  Prins Harry, Meghan Markle en baby Archie passen voor Kerstmis bij de Queen Normaal brengt prins Harry altijd Kerstmis door in het gezelschap van zijn familie in Sandringham, maar naar verluidt laten hij en zijn gezin dat dit keer aan zich voorbijgaan. Volgens royaltywatchers zou die keuze de spanningen binnen de familie nog kunnen opdrijven.
12/11 21u30  Een nieuwe royal baby: is Meghan Markle opnieuw zwanger? Komt er binnenkort een nieuwe royal baby aan? Archie is nog maar zes maanden oud, maar volgens fans en enkele Britse tabloids zou Meghan Markle (38), de vrouw van de Britse prins Harry (35), opnieuw zwanger zijn.
12/11 19u00  Natalia vertelt geslacht van ongeboren kindje Begin september maakte zangeres Natalia bekend dat ze haar eerste kindje verwacht. Nu, bijna twee maanden later, deelt ze ook het geslacht van haar ongeboren kindje met de wereld. Dat deed ze op een gender reveal- party waar ballonnen en een hoop pijltjes bij te pas kwamen.
12/11 18u31  Kourtney verdwijnt even uit Kardashian- realityreeks Spijtig nieuws voor fans van de realityreeks ‘Keeping Up With the Kardashians’: Kourtney, de oudste zus van de beroemde familie, zal in het volgende seizoen minder in beeld komen. De reden? De 40-jarige ster wil meer tijd vrijmaken voor haar gezin.
12/11 18u00  Alicia Keys deelt gefrustreerde boodschap nadat zoontje nagels laat lakken De Amerikaanse zangeres Alicia Keys (38) pleit op Instagram om de zelfexpressie van je kinderen te omarmen. Ze doet dat naar aanleiding van een confronterende situatie met haar jongste zoontje Genesis, die haar vergezelde in een nagelsalon.
Laatste update: zondag 17 november 2019, 3u16


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
12/11 14u01  Hanne Troonbeeckx is verloofd: “Ik heb ja gezegd tegen de man van mijn dromen”Hanne Troonbeeckx is verloofd. Dat maakt de 40-jarige presentatrice zelf bekend met twee foto’s op Instagram. “Ik heb ja gezegd tegen de man van mijn dromen.”
12/11 10u31  Halle Berry mag dan wel 53 zijn, ze showt nog graag haar sixpackHalle Berry heeft op Instagram een foto gedeeld van de sixpack aan buikspieren die ze heeft. Ze wil er haar volgers mee aanmoedigen om ook in de fitness aan de slag te gaan.
11/11 14u01  Sterren schitteren op rode loper People’s Choice AwardsNaar jaarlijkse gewoonte verzamelden sterren op de rode loper van de E! People’s Choice Awards. Voor deze editie in het Barker Hangar in Santa Monica, haalden onder meer de Kardashians, Pink en Gwen Stefani hun hippe galakleding uit de kast. Maar ex-Destiny’s Child Kelly Rowland ging met alle aandacht lopen in een reflecterende jurk en ellenlange haarextensions.
11/11 13u00  Natalia deelt vertederende foto van haar ongeboren babyZangeres Natalia heeft een foto van een bijzondere echografie gedeeld via Instagram. Daarop krijgen haar volgers een iets duidelijker beeld van haar ongeboren kindje.
11/11 12u01  Prins Harry en Meghan Markle weer samen gezien met prins William en Kate MiddletonHet was maanden geleden, maar de Britse prins Harry en Meghan Markle zijn zondag weer in het gezelschap van prins William en Kate Middleton gesignaleerd. Zij het om puur professionele redenen.
11/11 10u45  Spice Girls weigerden samen met ‘superfan’ Adele te zingenHoewel ze Adele er waarschijnlijk dolgelukkig mee hadden gemaakt, zagen de Spice Girls het niet zitten om haar te laten meezingen toen ze afgelopen zomer een van hun reünieconcerten in Londen bijwoonde. Dat heeft Melanie Chisholm, oftewel Mel C, laten weten.
11/11 00u00  Spice Girl Emma Bunton stuurde haar moeder per ongeluk een pikante fotoEmma Bunton zal in de toekomst vermoedelijk wat beter opletten wanneer ze een sms’je verstuurt. In het verleden heeft de voormalige Spice Girl immers een pikante foto met bijhorende boodschap naar haar moeder gestuurd in de plaats van naar haar verloofde.
1


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

0x Spice Girl Emma Bunton stuurde haar moeder per ongeluk een pikante foto11/11 00u00 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Emma Bunton zal in de toekomst vermoedelijk wat beter opletten wanneer ze een sms’je verstuurt. In het verleden heeft de voormalige Spice Girl immers een pikante foto met bijhorende boodschap naar haar moeder gestuurd in de plaats van naar haar verloofde.
0x Spice Girls weigerden samen met ‘superfan’ Adele te zingen11/11 10u45 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Hoewel ze Adele er waarschijnlijk dolgelukkig mee hadden gemaakt, zagen de Spice Girls het niet zitten om haar te laten meezingen toen ze afgelopen zomer een van hun reünieconcerten in Londen bijwoonde. Dat heeft Melanie Chisholm, oftewel Mel C, laten weten.
0x Prins Harry en Meghan Markle weer samen gezien met prins William en Kate Middleton11/11 12u01 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Het was maanden geleden, maar de Britse prins Harry en Meghan Markle zijn zondag weer in het gezelschap van prins William en Kate Middleton gesignaleerd. Zij het om puur professionele redenen.
0x Natalia deelt vertederende foto van haar ongeboren baby11/11 13u00 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Zangeres Natalia heeft een foto van een bijzondere echografie gedeeld via Instagram. Daarop krijgen haar volgers een iets duidelijker beeld van haar ongeboren kindje.
0x Sterren schitteren op rode loper People’s Choice Awards11/11 14u01 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Naar jaarlijkse gewoonte verzamelden sterren op de rode loper van de E! People’s Choice Awards. Voor deze editie in het Barker Hangar in Santa Monica, haalden onder meer de Kardashians, Pink en Gwen Stefani hun hippe galakleding uit de kast. Maar ex-Destiny’s Child Kelly Rowland ging met alle aandacht lopen in een reflecterende jurk en ellenlange haarextensions.
0x Halle Berry mag dan wel 53 zijn, ze showt nog graag haar sixpack12/11 10u31 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Halle Berry heeft op Instagram een foto gedeeld van de sixpack aan buikspieren die ze heeft. Ze wil er haar volgers mee aanmoedigen om ook in de fitness aan de slag te gaan.
0x Hanne Troonbeeckx is verloofd: “Ik heb ja gezegd tegen de man van mijn dromen”12/11 14u01 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Hanne Troonbeeckx is verloofd. Dat maakt de 40-jarige presentatrice zelf bekend met twee foto’s op Instagram. “Ik heb ja gezegd tegen de man van mijn dromen.”
0x Alicia Keys deelt gefrustreerde boodschap nadat zoontje nagels laat lakken12/11 18u00 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: De Amerikaanse zangeres Alicia Keys (38) pleit op Instagram om de zelfexpressie van je kinderen te omarmen. Ze doet dat naar aanleiding van een confronterende situatie met haar jongste zoontje Genesis, die haar vergezelde in een nagelsalon.
0x Kourtney verdwijnt even uit Kardashian- realityreeks12/11 18u31 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Spijtig nieuws voor fans van de realityreeks ‘Keeping Up With the Kardashians’: Kourtney, de oudste zus van de beroemde familie, zal in het volgende seizoen minder in beeld komen. De reden? De 40-jarige ster wil meer tijd vrijmaken voor haar gezin.
0x Natalia vertelt geslacht van ongeboren kindje12/11 19u00 - Nieuwsblad.be: Life - Glam en Gossip: Begin september maakte zangeres Natalia bekend dat ze haar eerste kindje verwacht. Nu, bijna twee maanden later, deelt ze ook het geslacht van haar ongeboren kindje met de wereld. Dat deed ze op een gender reveal- party waar ballonnen en een hoop pijltjes bij te pas kwamen.

Statistieken

Artikels:
27200
Gelezen:
2183
Aantal lezers nu:
24


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven