maandag 20 januari 2020, week 04


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 16u30
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
20/01 08u00  Ook Batwoman gaat weer verder We haalde haar al even aan toen we schreven over de nieuwe teaser voor Supergirl, maar nu de Crisis on Infinite Earths is afgewend, is ook Batwoman weer teruggekeerd naar haar normale leven. Zover dat mogelijk is natuurlijk...In de teaser voor episode 11 van het eerste seizoen zien we namelijk een oude bekende terug, die er simpelweg niet zou moeten zijn. En dat gaat ongetwijfeld voor een hoop drama zorgen.            
20/01 08u00  Beleef alsnog winterpret met de giveaway van Merry Snowballs Sneeuwbalgevechten, sneeuwpoppen bouwen en je neus niet meer voelen door de kou zijn activiteiten waar we al jaren niet of nauwelijks aan deel hebben kunnen nemen. Immers heeft de sneeuw ons in de afgelopen jaren grotendeels met rust gelaten. Ben jij echter zo iemand die juist uitkeek naar de witte daken, straten en auto's, dan kun je dat alsnog beleven dankzij de wonderlijke technologie genaamd virtual reality. Via deze link kom je uit op Steam, waar het spel Merry Snowballs nu tijdelijk gratis te downloaden is en speelbaar is via een Valve Index, HTC Vive en Oculus Rift. Ho ho ho!
20/01 07u45  Supergirl gaat vrolijk verder na de Crisis on Infinite Earths Met de crossover-saga van series als Batwoman, The Flash en Green Arrow achter de rug, gaan de shows verder in hun reguliere format. Zo ook Supergirl, die alweer toe is aan de elfde aflevering van het vijfde seizoen.In deze aflevering keert een oude bekende terug en is zelfs onschuldig speelgoed gevaarlijk. Gelukkig is de Kryptonische dame niet bang voor een bommetje of vijf. Dat valt te zien in de teaser voor de aflevering.            10 
20/01 00u00  De originele Mount & Blade kost nu net niet niks op GreenManGaming Wie regelmatig rondhangt op websites als 9Gag en Reddit, heeft ongetwijfeld weleens de naam Mount & Blade voorbij zien komen. De game heeft een kleine, maar zeer gepassioneerde volging die al jaren uitkijkt naar een nieuw deel in de serie. Behoor jij niet tot die volging, maar ben je wel benieuwd naar waar alle heisa nu om is? Dan heb je nu de kans dat goedkoop te achterhalen. Op GreenManGaming krijg je namelijk nu 90% korting erop, hetgeen betekent dat je al voor € 0,99 eigenaar bent van het spel. Ga dus snel naar de store. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Tale Worlds of GreenManGaming, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.24 
19/01 23u45  Bekijk de vreemde wezens van Journey to the Savage Planet Lees meer >11 
19/01 23u15  Little Town Hero krijgt fysieke release, komt mogelijk naar PlayStation 4 Toen Little Town Hero afgelopen oktober verscheen, was die enkel te vinden op de eShop, hetgeen niemand echt zal verbazen. Immers is de studio achter het spel GameFreak, die we natuurlijk allen kennen van Pokémon. GameFreak is echter niet exclusief verbonden aan Nintendo; iets waar we nu maar weer eens aan herinnerd worden. NIS America (Disgaea, The Legend of Heroes & Hotaru no Nikki) heeft namelijk aangekondigd dat het een fysieke editie van het spel zal gaan uitgeven voor Nintendo Switch én PlayStation 4. Als dat tenminste juist is... Toen de fysieke versie van Little Town Hero eerder dit weekend onthuld werd, werd enkel gerept over een Nintendo Switch-versie. En ook op de store page en in promotiemateriaal zien we enkel deze console verschijnen. In de nieuwsbrief is echter het volgende te zien: Natuurlijk is het mogelijk dat een medewerker van de uitgever zich per abuis heeft vergist en foutief de PlayStation 4 heeft vermeld. Immers is dat ook maar eens mens. Maar het is ook mogelijk dat de fout niet was om de PS4 te vermelden, maar om dat nu al te doen, terwijl de onthulling nog moet komen. We weten het pas zeker eens NIS besluit te reageren op deze vermelding, hetgeen op het moment van schrijven nog niet is gebeurd. Ongeacht of het spel wel of niet naar PS4 komt, is het zeker dat je meer gaat krijgen dan enkel de game wanneer je besluit om voor de fysieke editie te gaan. Immers is deze eShop-titel te klein om voor de volle mep over de toonbank te gaan. NIS doet er daarom een poster, artbook, twee speldjes en de soundtrack bij in een stijlvolle doos en noemt het de Big Idea Edition.
19/01 17u30  Saving Jadespark Jungle is de nieuwe uitbreiding voor Minion Masters Als een free-to-play game als Minion Masters financieel gezond wilt blijven zonder dat het zich verlaagd tot microtransacties die de toorn van de community over zich afroepen, dan is het belangrijk dat er regelmatig nieuwe content wordt geproduceerd. Dat is dan ook exact wat BetaDwarf Entertainment doet. De nieuwste uitbreiding is onthuld en heet Saving Jadespark Jungle, waarin we (zoals de naam al verklapt) een junglethema te zien krijgen. Of zoals het bedrijf het zelf omschrijft: ''Ardera, High Inquisitor van de ijverig factie van The Burning Fist, heeft haar zinnen gezet op Jadespark Jungle. Ze is van plan om diens vredige inwoners om te vormen met heilige wraak. De Zen-Chi moeten Ardera's kruistocht afslaan. Red Jadespark Jungle!'' Op het moment van schrijven is de release van deze uitbreiding nog ruim een maand van ons verwijderd en zoals gebruikelijk wordt in de tussenliggende periode beetje bij beetje informatie onthuld. Hierdoor weten we dat SJJ twee nieuwe mechanics, Holy Fire en Growthburst Shroom, introduceert en een nieuwe Battle Pass krijgt. Deze kost 1875 rubies en geeft je het volgende: 125 tiers of rewards Expansion Tokens om de tien nieuwe kaarten te kopen 2 NEW Legendary Master skins 1 NEW Legendary Arena 8 NEW Avatars 4 NEW Emotes Tons of XP, Rubies, Gold en Shards  
19/01 17u15  Large heeft nu een wel heel obscure Funko Pop! gestrikt Dat webwinkel Large de handen heeft weten te leggen op alwéér een exclusieve Funko Pop!-figurine, dat is iets waar we allang niet meer van opkijken. Immers gaat er recentelijk amper een week voorbij waarin dat niet gebeurt. Maar soms kijken we wel raar op door wat ze nu weer hebben gekregen. Zo ook deze week, waarin ze X-men Storm presenteren. Nu horen we jullie al denken: wat is er zo bijzonder aan Storm? Nou in principe niets, tot je je beseft dat een beetje anders uitziet dan normaal. Deze storm is namelijk niet haar beeldschone zelf, maar is overgenomen door de Venom-symbioot die we meestal zien in de verhaallijnen van Spider-Man. Alsof hij nog niet gevaarlijk genoeg was! Naast deze bijzondere combinatie en zijn status als een Limited Edition, is er meer wat Funko #512 ongetwijfeld geliefd zal maken bij verzamelaars. Hij is namelijk ook nog eens Glow in the Dark! En dat alles voor € 19,99 en zolang als dat de voorraad hier strekt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Funko, Large of Disney, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/01 17u00  De screenshots van Azur Lane: Crosswave blijven maar komen Lees meer >
19/01 16u00  De DualShock 5 is backwards compatible De DualShock 5, de controller van de nog altijd in nevelen gehulde PlayStation 5, gaat ook te gebruiken zijn op de PlayStation 4. Dat heeft PlayStation France per ongeluk onthuld. Hoewel de fout ondertussen van de website is verwijderd, was tijdelijk te lezen dat de controller niet gebonden zou zijn aan de console waarvoor die verschijnt, maar ook met alle bestaande PlayStation 4-modellen te gebruiken is. Natuurlijk kan dit een foutje zijn in de interne communicatie, maar daar er hierna geen statement is uitgebracht, lijkt het aannemelijk dat dit te vroeg bekend is gemaakt en dat ze daarom nu de lippen stijf op elkaar houden.
19/01 10u30  FunQuarter #295                                                                    Even snel tussendoor                                                                      En zo ergonomisch!                                                             Wie kies jij?                                                                  En PSN, Xbox Live, eShop...                                                               Slappe zooi                                                                         #Ifeelyoubro                                                    We hebben deze even opgegraven                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               Hast du?            
18/01 11u30  Bullet Girls Phantasia schiet met korting binnen Bullet Girls Phantasia, het derde deel in de Japanse Bullet Girls-serie, was lange tijd enkel te krijgen voor zij die bereid waren te importeren. Maar dankzij D3 Publisher is het spel sinds gisteren ook simpelweg te downloaden via Steam. Om dit heugelijke feit te vieren, is het spel daar direct afgeprijsd. Waar je normaal € 29,99 dient te betalen, is de prijs nu verlaagd naar € 26,99. Dat betekent dat je 10% korting krijgt als je er maar snel genoeg bij bent. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door SHADE Inc, D3 Publisher of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/01 10u00  Maak de donkere winteravonden gezellig met deze ASMR video van Charmander Autonomous Sensory Meridian Response, doorgaans afgekort tot ASMR, is een term die gebruikt wordt om ''een bepaalde gevoelssensatie gekenmerkt door een tintelend gevoel dat begint op het achterhoofd en zich uitstrekt langs de nek en de rug'' te omschrijven, aldus Wikipedia. Het fenomeen is wereldwijd bekend en op YouTube zijn talloze video's te vinden die beweren het op te wekken. Zelfs op het officiële Pokémon-kanaal.Daar is namelijk deze video van Charmander verschenen, die slaapt bij een knisperend kampvuur. Rustgevend of irritant? Daar zijn de meningen over verdeeld. Maar schattig is het zeker.            
18/01 09u45  Mortal Kombat 11's Joker refereert naar Christopher Nolans The Dark Knight Christopher Nolans Batman-trilogie wordt door velen beschouwd als de beste versie van Bruce Wayne op het witte doek. En voor een groot deel is dat te danken aan Heath Ledger, die een extreem memorabele Joker opvoerde.Het is dan ook niet moeilijk om te zien waarom NetherRealm Studios ervoor gekozen heeft een kleine easter egg te verwerken in de Victory Pose van de Joker die als DLC aan Mortal Kombat 11 is toegevoegd. Omdat we niets willen verklappen, is hieronder de video.            
17/01 09u00  Cyberpunk 2077 verschijnt later Slecht nieuws voor zij die de dagen naar 16 april aftelden: Cyberpunk 2077 is uitgesteld. Dit maakte CD Projekt RED bekend middels hun social media-kanalen. In een statement laten ze weten dat het spel in principe klaar en in speelbare staat is, maar dat ze extra tijd willen nemen alles nog op te poetsen, zodat de game het ''kroonjuweel van deze generatie'' kan zijn. Onze redactie gunt ze alle tijd als dat uiteindelijk resulteert in een betere game.
Laatste update: vandaag om 8u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
20/01 15u30  Nieuwe beelden gelekt van next-gen game Godfall Er zijn enkele korte gameplayfragmenten gelekt van Godfall, een next-gen game die recent aangekondigd werd voor pc en PS5. De game verschijnt eind 2020 en wordt omschreven als een 'looter-slasher' ...
20/01 11u45  Valve werkt niet aan een nieuwe Left 4 Dead Al jaren doen geruchten de ronde over een nieuwe Left 4 Dead game van Valve en recent werden geruchten omtrent Left 4 Dead 3 weer wat aangewakkerd. Tijd om dat vuurtje te doven, want bij Valve hebben ...
20/01 11u45  Mortal Kombat animatiefilm op komst In de eerste helft van dit jaar nog zou Warner Bros. Animation op de proppen komen met een Mortal Kombat animatiefilm. Die heet Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge en wordt geregisseerd ...
20/01 11u00  Ubisoft start rechtszaak tegen DDoS service Ubisoft heeft een rechtszaak aangespannen tegen SNG.ONE, een website die een DDoS service aanbiedt. SNG.ONE verkoopt abonnementen van 150 tot 500 euro (te betalen in Bitcoin) en laat gebruikers toe een ...11 
20/01 10u45  Google werkt aan Steam support voor Chrome OS Kan Liu, Director of Product Management voor Chrome OS van Google, heeft tijdens een gesprek met Android Police gezegd dat het Chrome team werkt aan Steam support voor Chrome OS. Deze ondersteuning zou ...10 
20/01 10u45  Iron Man VR uitgesteld naar mei Normaal zou Iron Man VR eind februari verschijnen, maar dat feestje gaat niet door. Ontwikkelaar Camouflaj heeft de release uitgesteld naar 15 mei omdat men meer tijd nodig heeft om de visie voor de game ...
20/01 10u45  Kingpin shooter krijgt een remaster Kingpin: Life of Crime, een first-person shooter die in 1999 verscheen en toen de nodige ophef veroorzaakte omwille van het geweld in de game, krijgt een remaster. Later dit jaar brengt 3D Realms Kingpin: ...10 
19/01 00u15  Panasonic komt met VR-bril in plaats van VR-headset Panasonic heeft een prototype voorgesteld van een VR-bril, die vooral qua design in het oog springt. Panasonic wil het hele VR-gebeuren immers wat minder lomp en dus eleganter maken, wat maakt dan men ...
19/01 00u00  Kipling komt op de proppen met Pac-Man merchandise Het Belgische modemerk Kipling viert samen met Bandai Namco de 40ste verjaardag van Pac-Man door nieuwe merchandise van de gele pillenslikker te lanceren. De line-up bestaat uit rugzakken, reiskoffers, ...
18/01 00u15  Ontspannen bij het haardvuur met deze officiële Pokémon ASMR video The Pokémon Company heeft een officiële Pokémon ASMR video online gegooid. ASMR staat voor Autonomous Sensory Meridian Response, een gevoelssensatie die sommige mensen ervaren bij het horen van ...
18/01 00u00  Indrukwekkende mod tovert Minecraft om in een Harry Potter RPG Het is intussen al heel wat jaren geleden dat er nog eens een deftige Harry Potter game is verschenen, maar gelukkig zijn er fans die zelf aan de slag gaan. Zo heeft The Floo Network, een groep van Harry ...
17/01 12u00  "Horizon Zero Dawn op weg naar pc" Als we Kotaku mogen geloven, en doorgaans doen we dat wel, dan is Horizon Zero Dawn, dat tot nu toe een PS4 exclusive was, op weg naar pc. Sony zou daarmee voorzichtige stapjes zetten richting een 'platform-agnostische' ...
17/01 12u00  Vampieren veroveren The Elder Scrolls Online ZeniMax Online Studios heeft de plannen voor The Elder Scrolls Online voor het komende jaar onthuld. Zo maken we kennis met Greymoor, het nieuwe hoofdstuk van dit jaar dat zich afspeelt in West-Skyrim ...
17/01 10u00  Cyberpunk 2077 uitgesteld naar september Nadat eerder al Final Fantasy VII Remake en Marvel's Avengers werden uitgesteld, volgt nu weer een grote titel die zijn oorspronkelijk geplande releasedatum niet zal halen. Cyberpunk 2077 zou aanvankelijk ...
17/01 10u00  Releasedatum voor PS4-versie Hunt: Showdown Crytek heeft een releasedatum aangekondigd voor de PS4-versie van Hunt: Showdown. Eerder verscheen de game al voor pc en Xbox One, maar voor PS4 verschijnt de game op 18 februari. Er wordt ook aan cross-play ...
Laatste update: vandaag om 15u30
Lees meer van 4Gamers >

InsideGamer

Verbergen Tonen
20/01 15u45  Speedrunner speelt Dark Souls uit zonder schade te ontvangen De Souls-speedrunner Squillakilla heeft de eerste Dark Souls uitgespeeld zonder geraakt te worden.
20/01 11u15  Crunch nog steeds nodig voor Cyberpunk 2077 Adam Kicinski, CEO van CD Projekt Red, zegt dat het uitstellen van Cyberpunk 2077 niet betekent dat de werknemers geen overuren meer maken, er is nog altijd sprake van crunch.
20/01 10u15  Zo speel je Xbox One-games op je smartphone Microsoft heeft deze week bekendgemaakt dat leden van het Xbox Insiders-programma toegang krijgen Xbox Console Streaming. De functie is nu in een preview beschikbaar. Wil je daaraan meedoen? Goed idee, maar je moet dan wel door een aantal hoepels springen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit allemaal voor elkaar krijgt.
20/01 08u15  Iron Man VR uitgesteld, verschijnt nu op 15 mei Iron Man VR voor PlayStation VR is uitgesteld en komt nu op 15 mei uit.
20/01 08u00  Eerste seizoen Call of Duty: Modern Warfare verlengd naar februari Infinity Ward heeft de einddatum van seizoen 1 van Call of Duty: Modern Warfare naar achteren geschoven.
20/01 07u45  Ontwikkelaar God of War is aan het motion capturen SIE Santa Monica, de ontwikkelaar van God of War, is aan de slag gegaan in een motion capturing-studio. Het is niet bekend of het voor een nieuwe God of War-game is.11 
20/01 07u30  Valve werkt niet aan Left 4 Dead 3 Recente geruchten rondom een mogelijke nieuwe Left 4 Dead-game blijken niet te kloppen: het spel is niet in ontwikkeling bij Valve.11 
20/01 07u30  Kingpin: Reloaded is een remaster van de gewelddadige shooter 3D Realms en Interplay brengen Kingpin: Reloaded uit, een remaster van de klassieke shooter.11 
19/01 09u15  Q-n-A: Als je dit weekend één serie mag/kan bingen: Welke is dat? We staan allemaal wel eens voor deze lastige keuze, wat ga ik dit weekend kijken!?Dat is soms ook lastig, er zijn zoveel opties! Niet allemaal even goed natuurlijk, dus waar ga jij je tijd aan besteden? Omdat wij het ook wel eens lastig vinden hebben wij deze week de vraag gesteld: Als je dit weekend één serie mag/kan bingen: welke is dat? Hieronder zijn de series die wij willen bingen, hoe zit het voor jullie?
18/01 09u15  Wat we tot nu toe weten over de nieuwe Assassin’s Creed Het belooft een interessant jaar te worden voor de Assassin’s Creed-franchise. Het nieuwste deel lijkt namelijk in het Vikingtijdperk te duiken, en dat zou iets totaal anders zijn dan we gewend zijn. Wij houden al enige tijd een oogje in het zeil: dit weten we er tot nu toe van.
18/01 09u15  WTF Update: Weer geen Waluigi Het is inmiddels even geleden, maar de WTF Update komt deze week weer eens uit mijn vingers. De rest van het praatje ken je inmiddels wel. Blijf lekker in bed liggen terwijl je rustig door dit artikel heen scrollt, fijn weekend!
17/01 16u15  Wat spelen we dit weekend - 18 en 19 januari Het weekend breekt weer aan, we zijn alweer over de helft van januari! Wat gaat de tijd toch snel. Dit weekend doen we het dus even lekker rustig aan en gaan we weer een gamepje spelen. Maar wat gaan we spelen? En wat gaan jullie spelen? Laat het ons weten in de reacties!
17/01 15u15  Dit jaar minstens 120 games naar Google Stadia Google heeft bekendgemaakt dat er dit jaar meer dan 120 games aan Stadia toegevoegd worden. Tien van deze games zijn tijdelijk exclusief verkrijgbaar via de gamestreamingdienst.
17/01 15u00  PlayStation 5-controller werkt mogelijk ook op PS4 Volgens de Franse website van PlayStation moet de controller van de PlayStation 5 ook werken op de PlayStation 4. Bovendien benoemt de website de controller bij de naam DS5, wat staat voor DualShock 5.
17/01 13u15  Kijk vanaf 15:00 uur naar The Last of Us met Lucas en Wouter Vanmiddag streamen we weer vanaf de redactie van Gamer.nl, InsideGamer en Power Unlimited en gaan wij ons vermaken met The Last of Us! Kijk en chat je mee?
Laatste update: vandaag om 15u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
20/01 16u45  SEGA komt met Sonic 2020 initiatief SEGA heeft vandaag het 'Sonic 2020' project gelanceerd, een initiatief waarbij ze dit jaar maandelijks met nieuwe informatie komen rondom Sonic the Hedgehog.
20/01 16u30  Joe Biden noemt Silicon Valley ontwikkelaars 'kleine griezels' Voormalig Amerikaanse vice-president Joe Biden heeft zich niet bepaald geliefd gemaakt in de game-industrie. In een interview met de New York Tiems noemt hij de ontwikkelaars die hij gedurende zijn tijd in het Witte Huis heeft ontmoet 'griezels' en 'arrogant'.
20/01 16u15  Disintegration trailer voor technische multiplayer beta Private Division en V1 Interactive hebben een nieuwe trailer voor Disintegration over de technische multiplayer beta van volgende week vrijgegeven.11 
19/01 11u30  Launchtrailer voor Tokyo Mirage Sessions #FE Encore In Tokyo Mirage Sessions #FE Encore zien Shin Megami Tensei en Fire Emblem samenkomen. De titel verscheen eerder op de Wii U, maar komt nu ook naar Switch.
19/01 11u30  Hunt: Showdown gaat naar de PS4 Crytek kennen we natuurlijk van de Crysis titels, maar de laatste jaren slaan zij hun vleugels wat wijder uit. Onder dit bredere oppervlak houd Hunt: Showdown zich schuil. Aangekondigd als PC titel doet de game ook andere platformen aan.
19/01 11u30  De aanval komt van boven in Disintegration V1 Interactive's Disintegration is weer eens wat anders dan je standaard shooter. Als Romer Shoal bestuur jij een Gravcycle, een soort vliegende hovercraft die over de nodige schietijzers beschikt.
19/01 11u30  Stadia krijgt meer dan 120 games in 2020 Google Stadia kende vorig jaar nog geen geweldige start, toch wil het bedrijf niet opgeven en de enige manier om dat te doen is door een sterk 2020 neer te zetten.
18/01 13u00  Herstructurering moet 'Ubisoft formule' doorbreken? Uitgever en ontwikkelaar Ubisoft gebruikt in veel van haar franchises een visie die ook wel 'de Ubisoft formule' wordt genoemd. Het is een referentie naar de veelgebruikte open wereld die vol zit met missies en content en de implementatie van online/live-services.
18/01 12u45  Take-Two wil meer games van Rockstar? Met franchises als Red Dead Redemption en Grand Theft Auto heeft ontwikkelaar Rockstar goud in handen, toch is er ook een keerzijde aan deze titels: het kost jaren om ze te ontwikkelen en tussentijds brengt de studio weinig op de markt.
18/01 12u45  Ondanks geruchten is Left 4 Dead 3 niet in de maak Zo nu en dan komen er geruchten voorbij over titels die we maar wat graag zien verschijnen, toch is het uiterst onzeker of deze er daadwerkelijk komen. Eén van deze namen is Left 4 Dead 3.
18/01 12u30  Kingpin krijgt een remaster De gewelddadige first-person shooter Kingpin stamt alweer uit 1999, toch grijpt uitgever 3D Realms de PC titel nu aan om terug te laten keren als Kingpin: Reloaded.
18/01 12u15  DualShock 5 lijkt ook op PlayStation 4 te werken Eén van de vernieuwingen voor de PlayStation 5 moet hem in de controller gaan zitten. Deze zogeheten DualShock 5 controller heeft onder andere haptische feedback en lijkt ook bruikbaar op de PlayStation 4.
17/01 18u15  [Upd.] Children of Morta in Xbox Game Pass, andere titels eruit Voor een vast bedrag per maand laat Xbox Game Pass je tientallen games spelen, waarbij Microsoft regelmatig games toevoegt en er tegelijkertijd ook weer uit haalt.
17/01 16u00  Uitstelvirus treft ook Marvel's Iron Man VR Een virus kan behoorlijk hardnekkig zijn en langdurig aanhouden, zo blijkt ook in de game-industrie. Wist het uitstelvirus eerder deze week al drie slachtoffers te maken, daar kunnen we er nu een vierde bij optellen.
17/01 15u45  [Upd.] Children of Mortal in Xbox Game Pass, andere titels eruit Voor een vast bedrag per maand laat Xbox Game Pass je tientallen games spelen, waarbij Microsoft regelmatig games toevoegt en er tegelijkertijd ook weer uit haalt.
Laatste update: vandaag om 16u45
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
20/01 12u15  Halo: combat evolved-beta voor pc begint volgende maand De beta-test voor Halo: Combat Evolved begint volgende maand, zo heeft 343 aangekondigd in een blogpost. Halo-fans die mee willen doen aan de beta hebben een uitnodiging nodig van de ontwikkelaar om te beginnen met testen.
20/01 10u00  Hearthstone gaat door met prima periode Eerder schreef ik al dat Blizzard een goede weg is ingeslagen met Hearthstone: snellere patches, betere communicatie en meer durf in het doorvoeren van diverse events (buffs, terughalen van Wild kaarten). Het team is 2020 prima begonnen met een nieuwe ronde nerfs en wijzigingen voor Standard, Battlegrounds én Arena.11 
17/01 11u15  Tokyo Mirage Sessions #FE Encore op Switch verkrijgbaar Nintendo heeft de releasetrailer vrijgegeven voor Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, die vandaag wereldwijd voor Nintendo Switch is uitgebracht.
17/01 08u15  The Elder Scrolls Online: Greymoor aangekondigd Bethesda Softworks heeft The Elder Scrolls Online: Greymoor aangekondigd. Deze uitbreiding voor The Elder Scrolls Online komt op 18 mei uit voor pc en Mac en verschijnt twee weken later op 2 juni voor Xbox One en PlayStation 4. Er is ook een Stadia-versie gepland.
17/01 08u00  Hunt: Showdown voor PS4 komt in februari uit Koch Media is uitgever van Hunt: Showdown geworden en kondigt meteen aan dat de PlayStation 4-versie van Hunt: Showdown op 18 februari wordt uitgebracht.
17/01 07u45  'Horizon: Zero Dawn komt naar pc' Horizon: Zero Dawn zou in 2020 uitkomen op pc. Dat hebben drie mensen die bekend zijn met de plannen van Sony Kotaku verteld. De game zal naar verluidt beschikbaar zijn op zowel Steam als de Epic Games Store wanneer deze op pc wordt uitgebracht.
17/01 07u30  Kingdom Hearts III 'Re Mind' in concert Square Enix heeft een trailer uitgebracht voor het concert dat gebundeld is in Kingdom Hearts III 'Re Mind' + Concert Video.
16/01 19u45  Cyberpunk 2077 uitgesteld naar september Cyberpunk 2077 gaat niet meer op 16 april uitkomen. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft de langverwachte RPG uitgesteld naar 17 september. Volgens de Poolse developer is de game qua content af, maar vereist door de complexiteit van de game meer tijd voor meer playtesting en om meer gepolijst te worden. De game komt uit voor PS4, Xbox One en pc. Vermoedelijk krijgt het ook een versie op de volgende generatie consoles.
16/01 16u00  Trailer getoond voor Fire Emblem: Three Houses - Cindered Shadows In Cindered Shadows, nieuwe DLC voor Fire Emblem: Three Houses en onderdeel van de uitbreidingspas, gaan spelers op pad naar de 'Abyss' onder Garreg Mach. 
16/01 16u00  Metro Redux komt naar Nintendo Switch Deep Silver en 4A Games maken bekend dat Metro Redux, de bundel met de definitieve versies van Metro 2033 en Metro: Last Light, op 28 februari 2020 verschijnt voor de Nintendo Switch.
16/01 16u00  The Joker maakt geen grappen in Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11- gameplaytrailer uitgebracht waarin The Joker wordt onthuld
16/01 15u30  Byleth komt naar Super Smash Bros. Ultimate Nintendo kondigt Byleth uit Fire Emblem Heroes: Three Houses aan als laatste DLC-personage uit de Fighters Pass. Byleth is de protagonist uit de game en kent een mannelijke en vrouwelijke variant.
16/01 12u30  Closed bèta Disintegration begint binnenkort De gesloten multiplayer-beta voor Disintegration, de nieuwe first-person shooter van Halo co-creator Marcus Lehto?s studio V1 Interactive en Private Division, begint over een paar weken op PlayStation 4, Xbox One en pc. Later komt er een open bèta.
16/01 12u00  Tokyo Mirage Sessions #FE Encore In 2016 kwam Tokyo Mirage Sessions #FE in het Westen uit op Wii U. Dat was eigenlijk al een valse start, want de Wii U is nou niet bepaald een hoogvlieger te noemen als het gaat om aantal gebruikers. Dat moeten Nintendo en Atlus ook hebben gedacht, dus nu verschijnt er de port Tokyo Mirage Sessions #FE Encore.
16/01 10u00  Wat de volgende Mario Kart kan leren van Mario Kart Tour Nintendo bracht 25 september 2019 Mario Kart Tour uit. De game werd veel gedownload, maar voornamelijk online uitgekotst door van alles en nog wat. Vandaag maak ik echter de claim: Mario Kart Tour is zo slecht nog niet.
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
19/01 00u00  Xbox Series X first-party exclusives komen de eerste twee jaar nog naar de Xbox One. Xbox Game Studios-topman Matt Booty heeft in een recent interview meer duidelijkheid gegeven over de first-party exclusives die de afgelopen maanden zijn aangekondigd voor de Xbox Series X. Volgens Booty zullen alle reeds aangekondigde games ook speelbaar zijn op de Xbox One. Dat zal ook de komende twee jaar het geval blijven.Op die manier wil Microsoft gamers er van overtuigen dat de Xbox One nog steeds een goede aankoop is. Daarnaast komen alle first-party exclusives ook naar de pc. Dat is het geval voor onder andere Halo Infinite, Senua's Saga: Hellblade 2 en Grounded. Third-party ontwikkelaars zijn dan weer niet verplicht om hun games ook naar de Xbox One te brengen. Eind vorig jaar is de Xbox Series X officieel onthuld. Ook de Xbox Series X specificaties zijn intussen bekend.Lees meer...
18/01 22u00  Survival horror game Summerford aangekondigd Ontwikkelaar Noisy Valley Studios heeft zijn eerste game voorgesteld. Summerford is een survival horror game in de stijl van Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark. De release staat gepland voor het laatste kwartaal van dit jaar. Voorlopig komt de game enkel naar de pc.In Summerford verken je een gelijknamie Brits dorpje. Daar vond 37 jaar eerder een nucleaire ramp plaats. Jij bent de eerste die het gebied opnieuw binnentrekt. De ontwikkelaar belooft een verhaal van ongeveer vier uur met meerdere eindes, waarin puzzels, actie en exploratie centraal staan.Fans van horrorgames worden de laatste jaren opnieuw verwend. Vorig jaar bracht Capcom nog de uitstekende Resident Evil 2 remake uit. Randolfs lofzang aan die game lees je in onze Resident Evil 2 review.Lees meer...
18/01 17u30  GTFO doet Left 4 Dead als kinderspel aanvoelen Terwijl rood licht en nevel een smoezelig sfeertje creëren, checken ik en mijn teamgenoten de ruimte die zo uit een Alien-film lijkt te komen. De hamvraag is echter: wat gaan we doen? Ons doel is meer informatie verzamelen. Er zit dus niets anders op dan met frisse tegenzin de rest van het ondergrondse complex te verkennen. Met uiterste voorzichtigheid benaderen we de eerste vijanden. Wanneer we een paar lijken verder zijn, groeit wel de collectieve zelfverzekerdheid. Zie je: zo 'hardcore' is GTFO helemaal niet. Toch?Een grote deur belemmert vervolgens onze weg en vereist een securitycheck om hem te openen. Ik laat mijn team weten dat het slechts veiligheidsmaatregelen zijn. Het is een mislukte poging om iedereen inclusief mezelf gerust te stellen, want zonder plan haalt mijn teamgenoot de hendel over. We volgen braaf de instructies, maar de onheilspellende muziek verraadt dat de game een onaangename verrassing voor ons in petto heeft. Binnen luttele seconden bestormen vijanden de ruimte en schieten we in blinde paniek op alles wat beweegt. Een voor een leggen we het loodje, kleurt het scherm zwart en komt de expeditie tot een eind. De eerste van de vele, vele gefaalde pogingen. Van de slogan 'work together or die together' is wat dat betreft geen woord gelogen. Vanaf het moment dat je in futuristisch ogende pods naar de dieptes van The Complex afdaalt en je tijdens die rit elkaar noodgedwongen aanstaart, sijpelt de bovenstaande boodschap al door. Verwijzend naar het gros van de co-op-games zegt ontwikkelaar 10 Chambers Collective échte samenwerking te missen. Je zit meestal in een team omdat de game dat zegt, maar van wederzijdse afhankelijkheid is weinig sprake. Dat is in 'Get The Fuck Out' wel anders. Op eigen houtje handelen en vijanden te lijf gaan resulteert namelijk al snel in gezamenlijk falen. Solo sjezen is samen sterven. Lees meer...
18/01 00u00  Wargroove gratis Double Trouble DLC vanaf volgende maand beschikbaar Ontwikkelaar Chucklefish brengt volgende maand gratis nieuwe content uit voor Wargroove. De Double Trouble DLC is vanaf 6 februari beschikbaar en voegt een nieuwe co-op campaign voor twee spelers toe aan de game.In de nieuwe campaign volg je een groep dieven die een overval plannen. De co-op campaign is zowel online als lokaal speelbaar. heb je geen vrienden die Wargroove spelen, dan kun je de campaign ook solo spelen.De DLC geeft je ook toegang tot twee nieuwe units, de Thieves en de Riflemen. Daarnaast zijn er drie nieuwe commanders: Wulfar, Vesper, en de tweeling Errol en Orla. Ten slotte bevat Double Trouble ook nieuwe muziek, Arcade missions en Quick Play maps.Lees meer...
17/01 19u00  The Elder Scrolls Online: Greymoor officieel onthuld ZeniMax Online Studios heeft de volgende uitbreiding voor The Elder Scrolls Online officieel aangekondigd. De uitbreiding heet Greymoor en brengt je naar het westelijke gedeelte van de provincie Skyrim. Daar neem je op het op tegen een groep vampieren. Greymoor lanceert op 18 mei voor de pc en op 2 juni voor de PlayStation 4 en de Xbox One.The Elder Scrolls Online speelt zich 900 jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls 5: Skyrim af. De sfeer is deze keer dan ook helemaal anders. Naast de vampieren mag je je verwachten aan heksen en weerwolven als belangrijkste vijanden.Volgens de ontwikkelaar bevat de nieuwe uitbreiding meer dan 30 uur aan nieuwe content. Naast tal van nieuwe quests is er ook een nieuwe Trial genaamd Kyne's Aegis. Antiquities is dan weer een nieuw beroep waarmee je heel Tamriel rondtrekt op zoek naar verloren artefacten.Lees meer...
17/01 14u15  A Plague Tale: Innocence komt binnenkort naar de Xbox Game Pass for pc Microsoft voegt in de loop van de komende weken opnieuw drie nieuwe games toe aan de Xbox Game Pass for pc. Vanaf vandaag kan je al aan de slag met Children of Morta. Binnenkort komen daar ook A Plague Tale: Innocence en Gris bij, al is er voor die games nog geen exacte datum.Children of Morta is een action-RPG met rogue-like elementen. In elke run verken je met een lid van de familie Bergson verschillende dungeons. Gris is dan weer een platform-game waarin je een jonge vrouw volgt die een zelfverzonnen wereld verkent.A Plague Tale: Innocence vertelt ten slotte het verhaal van Amicia en Hugo De Rune. In het Frankrijk van de veertiende eeuw probeer je hordes bloeddorstige ratten en minstens even gevaarlijke mensen te ontlopen. Onze A Plague Tale: Innocence review lees je op de site.Lees meer...
17/01 00u00  Pokémon Sword en Shield krijgen Expansion Pass Tijdens de laatste Nintendo Direct heeft The Pokémon Company onthuld dat Pokémon Sword en Shield een Expasion Pass krijgen. De uitbreidingen kosten 30 euro en voegen in de loop van dit jaar twee nieuwe regio's toe aan de game. Daar maken heel wat nieuwe en terugkerende Pokémon hun opwachting.In juni krijg je toegang tot The Isle of Amor. Dat eiland is geïnspireerd op The Isle of Man. Daar vind je onder andere een nieuwe training dojo. Op het eiland kun je eveneens de nieuwe legendary Pokémon Kubfu vangen. Die evolueert op zijn beurt in Urfishu, die twee verschillende vormen heeft met elk een eigen Gigantamax-form.In de herfst van dit jaar trek je dan weer naar het op Schotland gebaseerde Crown Tundra. Die regio introduceert onder andere Pokémon dens, een soort dungeons waar je oude en nieuwe legendary Pokémon vindt. Ook de nieuwe Pokémon Calyrex maakt daar zijn opwachting. Lees meer...
17/01 00u00  Soundtracks op Steam binnenkort afzonderlijk te koop Valve wijzigt de manier waarop ontwikkelaars de soundtracks van hun games kunnen verkopen via Steam. Vanaf nu is het mogelijk om die soundtracks afzonderlijk te koop aan te bieden. Tot nu was de enige optie voor ontwikkelaar om hun muziek als DLC te verkopen.Daardoor was het tot nu toe noodzakelijk om de game zelf geïnstalleerd te hebben om toegang te krijgen tot de soundtrack. Ook die vereiste verdwijnt. Ook is het vanaf nu mogelijk om in je Steam-browser gericht te zoeken naar de soundtracks die je bezit.De muziek wordt standaard aangeboden in MP3-formaat, maar ontwikkelaars kunnen er ook voor kiezen om hun soundtracks in andere formaten zoals FLAC of WAV te verspreiden. Voorlopig is het nieuwe systeem enkel beschikbaar voor nieuwe releases op Steam. Valve benadrukt wel dat de functionaliteit later deze maand ook mogelijk wordt voor bestaande releases. Lees meer...
17/01 00u00  The Surge 2 krijgt Kraken uitbreiding Ontwikkelaar Deck 13 heeft nieuwe DLC voor The Surge 2 onthuld. De Kraken DLC voegt een nieuw verhaal toe aan de game, evenals nieuwe wapens, implants en armor. De DLC is beschikbaar vanaf 16 januari. The Kraken maakt deel uit van de season pass voor de game, die 20 euro kost.De DLC speelt zich af in een gigantisch vliegtuig dat is ingericht als een gezellige, stedelijke buitenwijk. Die wordt aangevallen door onder andere robotpiraten, gestoorde veiligheidssystemen. Daarnaast bevat de uitbreiding ook een nieuwe boss fight om mee aan de slag te gaan.The Surge 2 lanceerde in september 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Naast de nieuwe uitbreiding kreeg de game ook al verschillende Weapon Packs die onder andere de Strongarm Twinblade sword en de Codename: Zarathrustra punching gloves toevoegen aan de game.Lees meer...
16/01 19u15  Cyberpunk 2077 release uitgesteld CD Projekt Red stelt de release van Cyberpunk 2077 uit. Normaal gezien zou de futuristische first-person RPG op 16 april uitkomen, maar de release is nu uitgesteld tot 17 september. Via Twitter verduidelijkt CD Projekt Red het uitstel. Volgens hoofdontwikkelaars Marcin Iwinski en Adam Badowski is de game intussen volledig speelbaar, maar is er meer tijd nodig voor de afwerking. De komende maanden staan dan ook in het teken van 'playtesting, fixing en polishing'.Het dreigt een rustige lente te worden. Eerder deze week zijn immers ook Final Fantasy 7 Remake en Marvel's Avengers uitgesteld.Lees meer...
16/01 16u30  Super Smash Bros. Ultimate krijgt Byleth uit Fire Emblem als volgende personage Nintendo heeft zopas het tachtigste personage voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld. Die eer gaat naar Byleth, het hoofdpersonage uit het vorig jaar uitgebrachte Fire Emblem: Three Houses. Het personage heeft zowel een mannelijke als een vrouwelijke variant. Vanaf 28 januari kun je met Byleth aan de slag.Byleth is meteen ook het laatste personage van de eerste Fighters Pass voor Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo bevestigt wel dat er een Fighters Pass Vol. 2 komt. Die bevat deze keer zelfs zes in plaats van vijf personages. Byleth is ook afzonderlijk te koop voor zes euro.Daarnaast krijgt Super Smash Bros. Ultimate nog enkele andere nieuwigheden. Zo komen er verschillende nieuwe Mii Fighter costumes, waaronder de outfits van Rabbids, Altair uit Assassin's Creed en Cuphead. Ook krijgt de game een nieuw level gebaseerd op Garreg Mach Monastery uit Fire Emblem: Three Houses.Lees meer...
16/01 00u00  The Sims 4 krijgt Tiny Living DLC EA heeft nieuwe DLC voor The Sims 4 onthuld. De Tiny Living Stuff Pack is vanaf 21 januari beschikbaar. In de DLC is het de bedoeling om een huis te bouwen op een oppervlakte van maximaal 100 tegels. Met de nieuwe uitbreiding speelt EA in op de tiny housing-hype die ook bij ons in opmars is.De Tiny Living Stuff Pack introduceert onder andere verschillende nieuwe meubels om de noodzakelijke oppervlakte in je huis te beperkten. Zo maak je bijvoorbeeld gebruik van inklapbare bedden. Sims die voor zo'n kleine woning kiezen, worden daarvoor beloond met lagere rekeningen en betere relaties met hun mede-Sims.The Sims 4 kwam in 2014 uit, maar krijgt nog af en toe nieuwe DLC. De afgelopen jaren introduceerde de game onder andere de mogelijkheid om huisdieren te houden of om op een ecologisch verantwoorde manier de was te doen. De game is sinds 2017 ook beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One.Lees meer...
16/01 00u00  The Lord of the Rings: Gollum aangekondigd voor PS5 en Xbox X Series The Lord of the Rings: Gollum wordt naast de pc ook op de PlayStation 5 en Xbox Series X uitgebracht. Dat heeft de ontwikkelaar Daedalic Entertainment in Edge Magazine laten weten.De game met in de hoofdrol Gollum (Sméagol) werd in maart 2019 aangekondigd, maar sindsdien is er geen informatie over de action-adventure verschenen. Naast de aankondiging van de next-gen platforms doet de studio in de nieuwste editie van het tijdschrift echter nog meer uit de doeken. Zo zegt senior producer Kai Fiebig dat Gollum er in de game niet hetzelfde als in de films uitziet. Art director Mathias Fischer verklaart dat in Tolkiens boeken geen lengte of andere referenties van het personage gegeven worden. Ook de Nazgûl krijgen een andere look dan in de films. Lees meer...
15/01 18u30  Shenmue 3 Battle Rally DLC komt later deze maand uit Ontwikkelaar Ys Net heeft de eerste DLC voor Shenmue 3 onthuld. Het Battle Rally-pakket is vanaf 21 januari beschikbaar. De DLC kost 8 euro en laat je voor de eerste keer als andere personages spelen. Naast hoofdpersonage Ryo Hazuki zijn deze keer ook Wuying Ren en Wei Zhen speelbaar.Over de inhoud van de DLC is nog weinig geweten. De ontwikkelaar laat voorlopig enkel weten dat Battle Rally een 'race zonder gelijke is, waarin de deelnemers tijdens de race ook gevechten aangaan'.Shenmue 3 lanceerde eind vorig jaar voor de pc en PlayStation 4, achttien jaar na de vorige game in de serie. Carl was niet helemaal overtuigd van dit derde deel, zoals je leest in zijn Shenmue 3 review.Lees meer...
15/01 00u00  Kentucky Route Zero episode 5 lanceert eind deze maand Ontwikkelaar Cardboard Computer laat weten dat de vijfde en laatste episode van point-and-click adventuregame Kentucky Route Zero eind deze maand uitkomt. Vanaf 28 januari kun je de volledige game spelen via Steam. Diezelfde dag komt de game ook naar de PlayStation 4, Switch en Xbox One onder de naam Kentucky Route Zero: TV Edition. De consoleversies bevatten alle vijf de episodes, evenals de interludes tussen die episodes.In Kentucky Route Zero verken je een geheime snelweg in de grotten onder Kentucky. De eerste episode van de game dateert van 2013. De vierde en voorlopig laatste episode van Kentucky Route Zerokwam in 2016 uit. Lees meer...
Laatste update: zondag 19 januari 2020, 0u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
20/01 16u00  Eerste beta-test van Halo: Combat Evolved Anniversary start in februari De eerste public beta van de game Halo: Combat Evolved Anniversary voor de PC start in februari. Dat heeft 343 Industries bekend gemaakt. Het spel kwam eerder al voor de Xbox uit en komt nu naar de PC. In een forum post laat de ontwikkelaar weten dat men gaat testen aan het eind van de maand met externe partners. Later volgt het publiek middels de public beta in februari. Verdere details worden later bekend gemaakt.
20/01 12u15  Gebruikersinterface van de PS5 komt voorbij Er lijkt een foto voorbij te zijn gekomen van de PlayStation 5 dev-kit user interface. Het betreft een screenshot dat nog niet bevestigd is en afkomt van 4chan. De bron is anoniem en niet officieel bevestigd door Sony.
20/01 12u15  Flinke aanvallen in Disintegration-video V1 Interactive's Disintegration heeft een nieuwe video uitgebracht van de genoemde game. het gaat om een actievolle game waarin ook enkele real time strategy-elementen aanwezig zijn.
20/01 08u30  Anderhalf uur aan gameplay voor Dragon Ball Z Karakot Er is een flinke video met gameplay verschenen van Dragon Ball Z Karakot. Het spel is inmiddels uit voor de console.10 
20/01 08u30  Sony heeft meer plannen om games te porten naar PC Sony zou meer plannen hebben om games van de PlayStation 4 te porten naar de PC. Dat laat Tom Philips weten via Twitter. Onder andere Media Molecule's Dreams zou naar de PC moeten gaan komen.'Horizon Zero Dawn voor de PC is een start maar ze willen nog meer games gaan brengen naar het platform. De toekomst zal er toch uit komen te zien dat iedereen geweldige games op welk platform dan ook kan spelen. Horizon zal gevolgd worden door Dreams.'Sony zelf heeft de info nog niet bevestigd.12 
20/01 08u15  Valve: Geen Left 4 Dead in ontwikkeling Valve heeft bekend gemaakt dat er niet gewerkt wordt aan Left 4 Dead 3. Er gingen geruchten dat er een vervolg in de maak zou zijn bij de ontwikkelaar en tevens uitgever, maar dit blijkt dus niet te kloppen. Het zou gaan om misinformatie, zo laat het bedrijf weten. Left 4 Dead verscheen in het verleden voor de PC en is een zombie shooter die vooral online erg populair werd.
18/01 13u30  Evilgamerz bezoekt VR Arcade in Helmond VR-gaming, het kon wel eens de opvolger gaan worden van de hype die escape-rooms heeft. Vooral wanneer je een escape room maakt die volledig in VR gespeeld kan worden. De mensen van VR Arcade nodigde ons dan ook uit om de nieuwe VR-game 'The Heist' te spelen. Na ons eerdere Assassin's Creed-avontuur bij Enversed, konden we nu op een net wat andere manier onze fysieke gesteldheid gaan uittesten in Helmond, waar VR Arcade pas net een nieuwe virtual reality-ervaring heeft neergezet.The HeistThe Heist is een VR-game waarin je met je team ervoor moet zorgen dat je hostages gaat redden uit een gebouw. Ze zijn gegijzeld en dus kan elke misstap ervoor zorgen dat ze het niet overleven. Maar ook je team zelf kan het avontuur dood of levend eindigen. Leuk aan de game is dat je steeds in verdiepingen te werk gaat. Je moet diverse puzzels oplossen, waarbij je een speler hebt die apparaten kan hacken. Daarnaast zijn er ook spelers die ervoor zorgen dat er gijzelnemers neergeknald worden die het je lastig kunnen maken. Iedereen beschikt in principe over een geweer, maar het is belangrijk dat je niet zomaar alles omver knalt, want ook hostages kunnen geraakt worden. The Heist is een echte team-game, waarbij samenwerking cruciaal is. Interessant is dat wanneer je niet snel genoeg puzzels oplost, je wel gewoon verder kunt komen in de verschillende verdiepingen, die je bereikt middels een lift. Echter, wanneer je de puzzels niet goed en snel genoeg oplost, heeft dit effect op het uiteindelijke resultaat. Gaan alle hostages, dood, red je ze, en overleeft je eigen team het? Dat bepaal je zelf met je team door goed samen te werken. Hoewel het ons niet vlekkeloos af ging, was het een uitermate interessante beleving. Je hebt echt het gevoel dat je veel aan het lopen bent, terwijl dat in realiteit eigenlijk best wel meevalt. Met z'n vieren, in dit geval, probeer je echt bij elkaar te blijven wanneer je telkens weer uit de lift komt, om zo vijanden gedekt neer te knallen en elkaar te beschermen. Bij de puzzels echter ga je vaker uit elkaar om samen tot een goed resultaat te komen.De escape room duurt ongeveer 20 minuten en is volledig in virtual reality zoals gezegd. Bij VR Arcade werkt het wat anders dan bij Enversed. Je kunt echt in een grote ruimte jezelf voort bewegen, en je hebt een rugzak en professionele gun in je handen. De gun is flink verbeterd en minder bedraad dan het geval was in Amsterdam 2 jaren geleden. In Helmond hebben ze bijvoorbeeld de bal op de gun vervangen, en de geweren komen uit China en worden normaal gesproken als PS4-guns gebruikt. Grafisch ziet het spel er best goed uit en vooral de instructiefilmpjes zijn professioneel in elkaar gezet. De response van de guns is daarnaast ook erg goed, en haperingen en lag komen vrijwel niet voor. Wat dat betreft was deze ervaring in Helmond dan ook al een stuk anders dan die in Amsterdam een tijdje terug. De technologie in Helmond is dan ook al wat verder, wat ervoor zorgt dat de ervaring erg uniek en comfortabel overkomt.Alien DefenseAls klap op de vuurpijl mochten we nog de Alien Defense-VR-ervaring spelen. Hierin kruip je in de huid van een marinier, waarbij je ervoor moet zorgen dat een soort van bacon beschermd wordt tegen Aliens. Deze shooter is wat simpeler en meer straight-forward dan de escape room. Het draait simpelweg om het vernietigen van waves aan aliens, spiders en grote beesten die op je af komen gestormd. Ook hierin is teamwork van belang, want elkaar dekken kan soms best wel eens handig zijn wanneer er flinke waves op een speler af komen gestormd. De zombie apocalypse die we eerder al in Amsterdam speelde vereiste nog meer teamwork dan de Alien Defense-game, maar al met al is ook deze game uitermate aantrekkelijk om te spelen. De omgevingen zijn tevens erg wisselend, waardoor je zowel onder je, boven je als op afstand moet letten op tegenstanders. Daarnaast lenen de omgevingen zich ervoor om goede dekking te zoeken, om te voorkomen dat je te vaak dood gaat. Als je toch 'n keer dood gaat, dan respawn je na een tiental seconden gelukkig wel weer, om zo je vrienden te helpen de missie succesvol af te ronden.VR Arcade is een ervaring voor gamers die je eigenlijk niet mag missen. Je merkt nu je na Amsterdam 2 jaren later de locatie van Helmond bezoekt, dat de VR-technologie flink vooruit gaat. Alles wordt steeds professioneler, de wapens, de games en ook de graphics. Zelfs als je geen gamer bent, is dit gewoon een unieke mogelijkheid om zo dicht mogelijk bij de game-realiteit te komen als mogelijk. Het is dan ook totaal anders dan het spelen van een standaard VR-game op de PlayStation 4 of op de PC. VR Arcade heeft vestigingen in Amsterdam, Helmond, Delft en Apeldoorn, met een nieuwe locatie op komst in Londen. Houd je van wat meer puzzelen en wat realistischer verhaal, dan is de Heist-VR-game een aanrader. Houd je echter toch wat meer van simpelweg raggen en knallen, dan raden we je de Alien Defense of Zombie Apocalypse games aan, welke redelijk vergelijkbaar met elkaar zijn. Dit is in ieder geval een sensatie die je een keer gespeeld moet hebben!Voor meer informatie en boeken, kun je naar hier gaan.
18/01 13u00  Cyberpunk 2077 krijgt uitstel Pijnlijk nieuws voor de fans van Cyberpunk 2077. Het spel is namelijk uitgesteld door CD Projekt. Dat heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt op Twitter. Cyberpunk 2077 moet 'de game' van 2020 worden en dat kan nog steeds. Het spel lanceert namelijk op 17 september van dit jaar. Echter stond de release eerder nog gepland voor 16 april van dit jaar. CD Projekt zegt meer tijd nodig te hebben voor de productie van de game.
17/01 12u00  ESO introduceert Greymoor, het nieuwe hoofdstuk van dit jaar dat zich afspeelt in West-Skyrim en Blackreach Gisteren onthulde ZeniMax Online Studios voor een live publiek van ESO-spelers en -fans in de HyperX Esports Arena (Las Vegas) en op Twitch hun plannen voor 2020 voor de prijswinnende online RPG The Elder Scrolls Online. Hieronder vind je de highlights:• SKYRIM ZOALS JE HET NOOIT EERDER ZAG: Het hoofdstuk voor 2020, Greymoor, staat gepland om in mei en juni te lanceren en brengt nieuwe gebieden naar ESO: West-Skyrim, het bevroren thuisland van de Nords, en de lang-vergeten Blackreach cavern – uitgebreid met wat spelers origineel konden verkennen in The Elder Scrolls V: Skyrim – om duistere monsters te bestrijden terwijl ze het geheim van het Dark Heart of Skyrim blootleggen.• EEN NIEUW JAARLANG AVONTUUR WACHT: The Dark Heart of Skyrim is een jaarlang onderling verbonden avontuur dat vier updates in 2020 overspant: de proloog (gratis voor alle spelers) en Harrowstorm DLC pack, het nieuwe hoofdstuk Greymoor, de Q3 DLC dungeon pack en de Q4 verhaaluitbreiding. Terwijl dit een van The Elder Scrolls’ duisterste verhalen tot nu toe is, zijn er nog helden die hoop geven: zo maken Lyris Titanborn en House Ravenwatch hun terugkeer uit de basisgame om het gevecht aan te gaan met zij die de nacht onveilig maken.• NIEUWE WORLD EVENTS EN GAMEPLAY-SYSTEMEN: Het Greymoor-hoofdstuk brengt nieuwe world events en gameplay-systemen met zich mee. Maak een groep met medespelers om de magische Harrowstorms die het land terroriseren de kop in te drukken. Daarnaast kunnen spelers verder reizen dan West-Skyrim en over Tamriel gaan om verloren artefacten terug te halen met het nieuwe Antiquities system; pendel de locatie van antieke relieken en doe opgravingen om de verborgen geschiedenis van Tamriel te ontdekken en krachtige en leuke beloningen voor alle types spelers te krijgen!
17/01 10u00  Bungie lanceert ‘Guardians for Australia’-fondsenwervingscampagne Bungie's ‘Guardians for Australia’-fondsenwervingscampagne is van start gegaan in de Europese Bungie Store. De campagne ondersteunt de inspanningen van Australië bij het bestrijden van de bosbranden en het redden en behouden van de wilde dieren. De bosbranden die Australië momenteel teisteren zijn verwoestend. Veel mensen hebben hun huis verloren, brandweerlieden riskeren dagelijks hun leven en naar schatting zijn honderden miljoenen wilde dieren het slachtoffer geworden van de branden.Alle winst wordt direct gedoneerd aan WIRES en NSW Rural Fire Service. WIRES is de grootste organisatie voor de redding van wilde dieren in Australië. NSW Rural Fire Service bedient de staat New South Wales, waar de branden bijzonder verwoestend zijn geweest en dringend moeten worden ingedamd.Bungie heeft een speciaal ‘Guardians for Australia’-shirt ontwikkeld die voor beperkte tijd verkrijgbaar is. Het shirt wordt geleverd met een exclusieve code die recht geeft op het Destiny 2 'Star Light, Star Bright'-embleem. Het shirt met bijbehorend embleem kan vanaf vandaag 18:00 worden gereserveerd in de Europese Bungie Store en is verkrijgbaar tot en met dinsdag 18 februari, wanneer de Crimson Days eindigen tijdens de weekly reset.
17/01 08u45  Horizon Zero Dawn wellicht naar de PC Horizon Zero Dawn komt wellicht naar de PC. Guerrilla Games zou het spel naar dit platform willen brengen, zo vertelt de Kotaku. De game kwam in 2017 uit voor de PlayStation 4 en was een ongekend succes voor de Nederlandse ontwikkelaar. Het spel zou op Steam en in de Epic Games Store beschikbaar gesteld moeten worden. Het zou voor het eerst in 15 jaren zijn dat een game van Guerrilla op de PC komt. Op de PC zou onder andere de framerate-cap weggehaald worden. Sony heeft de release op de PC zelf niet bevestigd.
17/01 08u30  GTA Online: Karin Sultan Classic, dubbele XP bij King of the Hill en Land Races De nieuwste sportwagen in het Southern San Andreas Super Autos assortiment debuteert vandaag naast een verscheidenheid aan nieuwe bonussen en kortingen, waaronder Dubbele Beloningen in alle Rockstar Created King of the Hill & Land Races, Diamond Casino Heist Finale uitbetalingsboosts, 25% korting op Arcade Properties, Game Cabinets en meer.
17/01 08u00  David Jaffe: PS5-onthulling is in februari Sony zal de PlayStation 5 aankomende februari gaan onthullen. Dat heeft David Jaffe bekend gemaakt op zijn Twitter. De man laat daar weten dat de PS5 meer details zal krijgen en ook laten zien zal worden. David Jaffe kennen we onder andere van de Twisted Metal games en God of War. Sony heeft zelf nog niet bevestigd wanneer de PS5 wordt onthuld.
17/01 08u00  Koch Media wordt uitgever Hunt: Showdown op PlayStation 4 en Xbox One Hunt: Showdown krijgt een nieuwe uitgever! Vandaag heeft Crytek aangekondigd dat Koch Media vanaf nu de uitgever is van Hunt: Showdown op PlayStation 4 en Xbox One. Koch Media is verantwoordelijk voor de wereldwijde uitgave op deze platformen, voor zowel de fysieke als digitale versies van de game. Deze uitgebreide samenwerking volgt op de succesvolle manier waarop Koch Media in 2019 de pc-versie van Hunt: Showdown naar winkels heeft gebracht. Crytek blijft als ontwikkelaar aan Hunt: Showdown werken, en is de uitgever van de pc-versie op Steam. De twee bedrijven zullen nauw samenwerken om de best mogelijke game-ervaring naar alle platformen te brengen. Naast dit nieuws onthulden Crytek en Koch Media dat Hunt: Showdown vanaf 18 februari 2020 verkrijgbaar is voor PlayStation®4 en in fysieke vorm voor de Xbox One. “Nu Koch zorgdraagt voor het uitgave-gedeelte, kan ons ontwikkelteam zich geheel richten op het verdere ontwikkelen en optimaliseren van Hunt op alle platformen, in samenwerking met onze community,” zei Avni Yerli, CEO van Crytek. “Terwijl wij ons focussen op de ontwikkeling, zal Koch hun immense expertise in digitale en fysieke uitgaves voor deze titel inzetten, om de doorgaande groei van de game te ondersteunen. We kunnen niet wachten om te zien wat PlayStation-spelers van de game denken, en om het komende jaar nieuwe content naar al onze spelers te brengen.” “Hunt: Showdown is een unieke game, die we hier bij Koch Media allemaal graag spelen, en we hebben de fysieke release van de pc-versie ook al ondersteund,” aldus Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “Gezien de feedback vanuit de pc-community en de hoge kwaliteit van de game hebben we het volste vertrouwen in de wereldwijde release op PS4 en Xbox.” Ondertussen kunnen spelers uitkijken naar nieuwe content die het komende jaar aan de game wordt toegevoegd via regelmatig verschijnende updates. Zo verrijkt update 1.2 de game met random teams van drie spelers, een uitgebreide tutorial, nieuwe Legendary Hunters, en een schat aan nieuwe uitrusting en wapens. Spelers kunnen ook uitzien naar beter presterende servers, prestatieverbeteringen voor client-CPU’s, en een aantal algemene bug-fixes. Na Update 1.2 zal Hunt: Showdown zelfs nog grotere updates krijgen, inclusief cross-play tussen Xbox en PlayStation, een Solo PvE-mode, live-evenementen, aanpasbare outfits en een nieuwe map.
17/01 08u00  Byleth uit Fire Emblem: Three Houses mengt zich in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate De les is begonnen! Byleth, de beroemde huurling en leermeester uit de Fire Emblem-serie, is klaar om Super Smash Bros. Ultimate-spelers een lesje te leren. Dat maakte Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai vandaag in een video bekend. Ook liet hij weten dat de vechter vanaf 29 januari beschikbaar is. Masahiro Sakurai demonstreerde de unieke vechtstijl van Byleth en deed tevens het level Garreg Mach-klooster en 11 nieuwe muzieknummers uit de Fire Emblem-serie uit de doeken. Al deze content komt later deze maand naar Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Bovendien wordt de Fire Emblem: Three Houses – Cindered Shadows-DLC op 13 februari uitgebracht als onderdeel van de uitbreidingspas van Fire Emblem: Three Houses.De nieuwe content voor Super Smash Bros. Ultimate zal beschikbaar zijn voor spelers die in het bezit zijn van de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass of die Challenger Pack 5 los kopen.* Naast de onthulling van Byleth, werd er nieuwe informatie gegeven over Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2. De zes vechters die met deze Fighters Pass worden toegevoegd, zijn op dit moment in ontwikkeling. Door Fighters Pass Vol. 2 van tevoren te kopen, krijgen spelers toegang tot zes (nog aan te kondigen) extra Challenger Packs zodra ze worden uitgebracht. Elk Challenger Pack bevat één nieuwe vechter, één nieuw level en een reeks muzieknummers. Ook ontvangen kopers een exclusief kostuum voor de Mii-zwaardvechter: de geavanceerde uitrusting uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Bekijk hier de hele video opnieuw. In de livestream werd ook aangekondigd dat fans van Fire Emblem: Three Houses een heel nieuw huis kunnen leren kennen: de Ashen Wolves. De Fire Emblem: Three Houses – Cindered Shadows-DLC wordt op 13 februari uitgebracht als onderdeel van de uitbreidingspas van Fire Emblem: Three Houses. Byleth is het 80ste gamepersonage dat als speelbare vechter wordt toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultimate, de grootste cross-over qua videogamepersonages ooit.Voortbordurend op de heldendaden van Byleth in Fire Emblem: Three Houses, voegt de nieuwe vechter een unieke vechtstijl aan de strijd toe, waarin strategische keuzes op zowel aanvallend als verdedigend gebied van doorslaggevende betekenis zijn in gevechten. Met het Godinnenzwaard en drie andere heldenrelieken heb je alles wat je nodig hebt om de overwinning uit het vuur te slepen, mits je Byleths speciale vaardigheden op de juiste manier weet in te zetten.In het level van Byleth, het Garreg Mach-klooster, zijn ook verschillende gastpersonages uit Fire Emblem: Three Houses te zien, waaronder Edelgard van de Black Eagles, Claude van de Golden Deer en Dimitri van de Blue Lions.Super Smash Bros. Ultimate krijgt daarnaast een nieuw spiritboard, waarop Spirits van diverse gastpersonages uit Fire Emblem: Three Houses te vinden zijn, alsook een nieuwe route in de stand Klassiek, ‘Heroïsche erfgenamen’, waarin je in klassieke Fire Emblem-levels uit eerdere games binnen de serie speelt.Bovendien is er een nieuw Mii-vechterkostuum aangekondigd dat is gebaseerd op de indiegame Cuphead. Dit kostuum is vanaf 29 januari verkrijgbaar. Spelers die het Mii-vechterkostuum van Cuphead kopen, ontvangen ook het nummer Floral Fury, dat oorspronkelijk in de game werd afgespeeld tijdens het eindbaasgevecht met Cagney Carnation.Tot slot zijn er vanaf 17 januari nieuwe amiibo van twee vechters uit Super Smash Bros. Ultimate verkrijgbaar: Dark Samus en Richter.Via Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 worden er nog meer vechters, levels en muzieknummers toegevoegd. De huidige Fighters Pass blijft gewoon verkrijgbaar voor € 24,99, dus spelers kunnen nog steeds toegang krijgen tot de eerste vijf Challenger Packs. Joker, de held, Banjo en Kazooie en Terry Bogard zijn allemaal al beschikbaar als speelbare vechter, en Byleth komt daar op 29 januari nog bij. Spelers kunnen elk Challenger Pack ook los kopen voor slechts € 5,99 per stuk.
Laatste update: vandaag om 16u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
20/01 10u00  Dragon Ball Z: Kakarot Review - Van manga naar anime naar videogame Niet iedereen kent de naam Kakarot, maar ‘Son Goku’ mag zich qua bekendheid scharen in het rijtje van iconen als Mickey Mouse, Super Mario en Superman. Het is dan ook geen overbodige luxe dat er eindelijk een videogame is die beide namen van het personage eer aandoet.10 
20/01 00u30  Call of Duty: Modern Warfare Season One met acht dagen verlengd Call of Duty: Modern Warfare geeft je extra tijd om alles uit je Battle Pass te halen! Ander nieuws deze N8W8: Ubisoft grijpt in om zijn games meer gevarieerd te maken, Star Citizen-ontwikkelaar in staat van oorlog met Crytek en New World neemt PvP op schop om griefing te voorkomen.29 
19/01 16u45  Joel McHale speelt Johnny Cage in Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge Zondag, game(nieuws)dag. Met vandaag nieuws in de vorm van een Kingpin-remaster, een geanimeerde Mortal Kombat-film over Scorpion, de eerste PC-test voor Halo: Combat Evolved en meer. Goedemiddag!
18/01 13u45  Geen nieuwe Left 4 Dead-game in de maak Vandaag in de Weekendwacht: Valve werkt niet aan Left 4 Dead 3, nieuws over Baldur’s Gate 3 op komst, animator van Santa Monica Studio gespot in mocap-suit en de save file-problemen in Monster Hunter World: Iceborne op PC zijn voorbij!
17/01 16u30  Acht pokémon die je doen vergeten dat dit een kinderfranchise is - De Lore Achter Pokémon – Deel 8: Hoe langer Poképsycholoog Marvin bezig is met Pokémon, hoe meer hem opvalt dat de franchise bol staat van kind-onvriendelijke lore. Van biggetjes die sterven zodra ze stilstaan tot een schattig diertje dat niet wakker kan worden; deze pokémon laten je vergeten dat dit een kinderserie is.
17/01 13u30  De Lore Achter Pokémon – Deel 8: Acht pokémon die je doen vergeten dat dit een kinderfranchise is Hoe langer Poképsycholoog Marvin bezig is met Pokémon, hoe meer hem opvalt dat de franchise bol staat van kind-onvriendelijke lore. Van biggetjes die sterven zodra ze stilstaan tot een schattig diertje dat niet wakker kan worden; deze pokémon laten je vergeten dat dit een kinderserie is.
17/01 05u00  ‘Horizon Zero Dawn komt naar PC’ Goedemorgen, lieven mensen! De Wacht opent vandaag met een sappig gerucht over een PC-versie die niemand zag aankomen: Horizon Zero Dawn! Verder in het nieuws vannacht, onder andere: Google Stadia plannen, The Elder Scrolls Online vooruitzichten en Metro Redux voor de Switch. Lekker hoor. Let’s go!
16/01 12u30  7 dingen die in een The Mandalorian-game moeten zitten The Mandalorian is een grote hit voor Disney en we kunnen nu al niet wachten op seizoen 2! Maar belangrijker, waar blijft de fucking game Disney want dit Star Wars-avontuur smeekt om een interactief avontuur. PeterKoelewijn vertelt wat hij in de Mandalorian-game wil zien.
16/01 10u30  Dealderdag: Assassin's Creed Odyssey, Crackdown 3 en meer! Na een aantal weken absentie is Dealderdag weer helemaal terug: vandaag met onder andere Crypt of the Necrodancer, Anthem, Assassin's Creed Odyssey en nog veel meer! Check snel de beste deals van Budgetgaming, en laat even weten of je deze week nog iets gaat scoren!
16/01 05u15  Cyberpunk 2077 misschien naar next-gen consoles In deze Nachtwacht een inkoppertje over Cyberpunk 2077, waar we maar geen genoeg van krijgen! Daarnaast prachtige reflecties in Wolfenstein: YoungBlood, Dragon Ball Z: Kakarot launch trailer, top 100 best verkochte games van 2019 in Japan, het streamen van games vergeleken met de begindagen van Steam en een kleine discussie over de exclusives kwestie van Xbox Series X.
15/01 14u15  De 10 bruutste momenten in Dragon Ball Z Met de release van Dragon Ball Z: Kakarot om de hoek ziet Marvin zijn kans schoon om een lijstje te maken van z’n favoriete jeugdserie. Eentje waarin grote, gespierde goden elkaar de hersens inslaan en kleine, kale mannen geowned worden. Houd je drakenballen maar vast, dit zijn de bruutste momenten uit DBZ!
15/01 00u15  Nieuwe trailer van Resident Evil 3, Dante mogelijk naar Super Smash en Epic Games Store blijft games weggeven Resident Evil 3 komt er bijna aan en dat betekent dat er vandaag een nieuwe trailer van de game is verschenen. Meer een DOOM-kinda gamer? Geen probleem, want ook dan heeft Wacht een zeer geschikte, nieuwe trailer in de aanbieding.
14/01 14u15  PSV komt met League of Legends-team – Esport Hitjes 2020 is begonnen en daarmee dus ook het nieuwe esportdecennium. Waar we de afgelopen tien jaar gigantische financiële groei zagen, verwacht Brutus dat esport over tien jaar helemaal mainstream is. De eerste stap in Nederland dit jaar lijkt in ieder geval gemaakt, want voetbalclub PSV heeft een League of Legends-team aangekondigd.
14/01 12u30  Drie oude Xbox-IP's die nieuw leven moeten krijgen op Xbox Series X We hebben eerder deze maand oude PlayStation-IP’s opgerakeld waarvan we hopen dat die worden vernieuwd op PlayStation 5, maar er is natuurlijk nog een console die ons dit jaar hopelijk verblijdt met zijn komst: Xbox Series X. Ook daarvoor zijn genoeg Xbox-games te bedenken die we graag na al die jaren zouden terugzien. LauraJenny kiest er drie uit.
14/01 00u15  Sony wil mogelijk Venom-regisseur op Uncharted-film zetten Sony wil de regisseur van Venom aan de slag laten gaan met de langverwachte Uncharted-verfilming, een gamer redt haar online vriend in het echt tijdens een potje online gamen en de eerste trailer van Marvel-film Morbius is uitgegeven. Dat en meer in de Nachtwacht!
Laatste update: vandaag om 10u00
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

29x Call of Duty: Modern Warfare Season One met acht dagen verlengd20/01 00u30 - Power Unlimited: Call of Duty: Modern Warfare geeft je extra tijd om alles uit je Battle Pass te halen! Ander nieuws deze N8W8: Ubisoft grijpt in om zijn games meer gevarieerd te maken, Star Citizen-ontwikkelaar in staat van oorlog met Crytek en New World neemt PvP op schop om griefing te voorkomen.
24x De originele Mount & Blade kost nu net niet niks op GreenManGaming20/01 00u00 - Gamequarter.be: Wie regelmatig rondhangt op websites als 9Gag en Reddit, heeft ongetwijfeld weleens de naam Mount & Blade voorbij zien komen. De game heeft een kleine, maar zeer gepassioneerde volging die al jaren uitkijkt naar een nieuw deel in de serie. Behoor jij niet tot die volging, maar ben je wel benieuwd naar waar alle heisa nu om is? Dan heb je nu de kans dat goedkoop te achterhalen. Op GreenManGaming krijg je namelijk nu 90% korting erop, hetgeen betekent dat je al voor € 0,99 eigenaar bent van het spel. Ga dus snel naar de store. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Tale Worlds of GreenManGaming, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
12x Sony heeft meer plannen om games te porten naar PC20/01 08u30 - EvilGamerz: Sony zou meer plannen hebben om games van de PlayStation 4 te porten naar de PC. Dat laat Tom Philips weten via Twitter. Onder andere Media Molecule's Dreams zou naar de PC moeten gaan komen.'Horizon Zero Dawn voor de PC is een start maar ze willen nog meer games gaan brengen naar het platform. De toekomst zal er toch uit komen te zien dat iedereen geweldige games op welk platform dan ook kan spelen. Horizon zal gevolgd worden door Dreams.'Sony zelf heeft de info nog niet bevestigd.
11x Bekijk de vreemde wezens van Journey to the Savage Planet19/01 23u45 - Gamequarter.be: Lees meer >
11x Kingpin: Reloaded is een remaster van de gewelddadige shooter20/01 07u30 - InsideGamer: 3D Realms en Interplay brengen Kingpin: Reloaded uit, een remaster van de klassieke shooter.
11x Valve werkt niet aan Left 4 Dead 320/01 07u30 - InsideGamer: Recente geruchten rondom een mogelijke nieuwe Left 4 Dead-game blijken niet te kloppen: het spel is niet in ontwikkeling bij Valve.
11x Ontwikkelaar God of War is aan het motion capturen20/01 07u45 - InsideGamer: SIE Santa Monica, de ontwikkelaar van God of War, is aan de slag gegaan in een motion capturing-studio. Het is niet bekend of het voor een nieuwe God of War-game is.
11x Hearthstone gaat door met prima periode20/01 10u00 - FOK!Games: Eerder schreef ik al dat Blizzard een goede weg is ingeslagen met Hearthstone: snellere patches, betere communicatie en meer durf in het doorvoeren van diverse events (buffs, terughalen van Wild kaarten). Het team is 2020 prima begonnen met een nieuwe ronde nerfs en wijzigingen voor Standard, Battlegrounds én Arena.
11x Ubisoft start rechtszaak tegen DDoS service20/01 11u00 - 4Gamers: Ubisoft heeft een rechtszaak aangespannen tegen SNG.ONE, een website die een DDoS service aanbiedt. SNG.ONE verkoopt abonnementen van 150 tot 500 euro (te betalen in Bitcoin) en laat gebruikers toe een ...
11x Bethesda's The Elder Scrolls 6 wordt weer iets concreter20/01 16u15 - 9lives: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
30509
Gelezen:
34046
Aantal lezers nu:
31


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2020 Naar boven