woensdag 12 december 2018, week 50


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 15u00
 

9lives

Verbergen Tonen
12/12 14u30  Gamingbeurs 1UP mikt op liefhebbers, gezinnen en professionals tijdens eerste editie [img:1 left]Twee dagen plezier op 1UP Expo Verspreid over verschillende hallen van Kortrijk XPO geeft 1UP twee dagen lang een platform aan gaming in al zijn vormen en stijlen. Zo valt er tijdens de twee dagen durende 1UP Expo heel wat te beleven voor jong en oud. Leef je uit met familie of vrienden in de arcade, maak kennis met game-ontwikkelaars in de ‘indie zone’, stap in een andere wereld in de cosplay-area, proef van de nieuwste ontwikkelingen op vlak van augmented en virtual reality, of neem deel aan een eSports tournament van o.a. het immens populaire Fortnite of Smash Bros. Wie weet loop je er wel een internationaal bekende gamer tegen het lijf.. Selfie time! Praktisch: vrijdag 15 februari (12u -  21u) en zaterdag 16 februari (10u – 19u). Eén dag gameplezier kost je slechts €15, je twee dagen uitleven en laten inspireren kan voor €25. Toegang is gratis voor kinderen jonger dan 12! Get inspired tijdens 1UP Conference Op vrijdag 15 februari verzamelt 1UP Conference een indrukwekkend aantal internationale sprekers uit de gamingindustrie die garant staan voor een dag tjokvol inspirerende talks en sessies. Komiek William Boeva zal er onder andere Kate Edwards (Geogrify), Robbert-Jan Brems (Unity), Chanel Summers (VR studios), Dave Voyles (Microsoft), Steven Leunens (4entertainment) en James Deighan (Mega Cat Studios) op het podium mogen verwelkomen. De conferentie mikt op (future) gaming professionals en mensen die hun interesse in gaming naar het volgende niveau willen tillen. Praktisch: vrijdag 15 februari van 8u tot 19u. Early bird tickets beschikbaar.[img:2 right] Belgian Game Awards
12/12 14u00  Rollercoaster Tycoon Adventures (Switch) "Laat deze game links liggen en koop een ticket voor de Winter Efteling" Op papier lijkt er geen wolkje aan de lucht voor Rollercoaster Tycoon Adventures. Zo kan je dankzij de Sandbox-modus naar hartenlust je ideale pretpark uit de grond stampen, zonder je zorgen te maken over de financiën en andere objectieven die je moet behalen. In Adventure mode moet je dan weer Bobbejaan Schoepen-gewijs een succesvol pretpark uitbouwen waarbij je start met een zeer beperkt budget. Tot slot is er de Scenario-modus. Hier krijg je verschillende scenario’s voorgeschoteld die je tot een goed einde moet brengen. Deze laatste was best aangenaam om spelen, omdat je telkens nieuwe uitdagingen voor de kiezen krijgt. Deze variëren van het behalen van een bepaald reputatieniveau tot het bouwen van een x-aantal type attracties.[img:3] Reputatie opbouwen Er zijn 7 verschillende type attracties in het spel, gaande van familie-attracties tot rollercoasters. In de game zitten ook verschillende type rollercoasters. Deze kan je ofwel zelf uittekenen met behulp van de joycon’s of door op het scherm te tekenen. Het spreekt voor zicht dat niet alles onmiddellijk vrij beschikbaar is. Door research te doen naar nieuwe attracties speel je er meer vrij. Ook door jouw reputatie te laten stijgen, krijg je nieuwe mogelijkheden om interessantere attracties te researchen. Dit klinkt allemaal best overweldigend voor beginners, maar de tutorial neemt je bij het opstarten van het spel bij de hand om je de kneepjes van het vak te leren.[img:1]
12/12 12u30  De hel breekt los in Insurgency: Sandstorm launch trailer Insurgency: Sandstorm is een game waarin team-based tactics en op objectieven gerichte gameplay centraal staan. Dit in bikkelharde player versus player-gevechten, competitieve matchmaking en co-op spelmodi versus een meedogenloze AI. Je kan het uiterlijk van je strijders aanpassen maar ook je wapens, attachments, armor en andere zaken die je op het slagveld nodig hebt upgraden. En alsof dat alles nog niet heftig genoeg is kan je ook luchtaanvallen oproepen, ondersteuning van helikopters, gebruik maken van diverse granaten en explosieven. Loop je niet graag rond, maak dan gebruik van de vele voertuigen voorzien van voorgemonteerde machinegeweren en ander dodelijk speelgoed.
12/12 12u15  Iedereen is welkom op het Overwatch Winter Wonderland-festival Zoals je op deze pagina kan zien, het zijn er echt te veel om op te noemen, vallen er weer heel wat emotes, (epic) skins, intro's, de terugkeer van twee brawls, namelijk Yeti Hunter en Mei’s Snowball Offensive. en andere coole hebbedingen vrij te spelen. Het event duurt tot en met 2 januari, dus ga zeker eens langs en ga op jacht naar die coole extr's.
12/12 12u00  World of Warcraft - Tides of Vengeance-update is live Wat heeft deze allemaal in huis? Dat geven we hieronder even mee: - Nieuwe quest lines voor Tyrande, Saurfang en Vol’jin. - Een nieuwe raid, namelijk Battle of Dazar’alor. Beschikbaar in Europa vanaf 23 januari met de start van Raid, Mythic Dungeon en PvP Season 2. - Vecht het uit in de assen van Teldrassil in een gloednieuwe co-op Warfront, namelijk de Battle for Darkshore, waar de Night Elves terugvechten tegen de Forsaken. - Bescherm Kul Tiras en Zandalar tegen een invasiemacht.- Trek het avontuur tegemoet in nieuwe Island Expeditions naar Jorundall en Havenswood.- Customize je gear met upgrades aan het Azerite Armor system; unlock Heritage voor de Dwarves en Blood Elves; en meer.
12/12 10u15  Dit zijn, volgens Google, de meest trending games in België Vandaag onthult Google met ‘Year in Search’ de meest trending zoekopdrachten van dit jaar in ons land. Dit zijn de zoekopdrachten die de sterkste stijging kenden in vergelijking met 2017. Of anders gezegd: wat was dit jaar hot in België? Google keek ook naar games. Weinig verrassend neemt Fortnite daar de eerste stek in.  Hieronder meest trending games in België (volgens Google): 1. Fortnite2. Woord Snack 3. FIFA 19 4. Red Dead Redemption 25. Far Cry 56.Fallout 76 Deze informatie werd ons toegestuurd door Google.  
12/12 10u00  Black Ops 4: Operation Absolute Zero bevat heel wat extra content De content drop genaamd Operation Absolute Zero brengt game-updates naar alle spelmodi. De content bestaat onder andere uit een nieuwe Specialist, een extra locatie op de Blackout-map, een voertuig voor Blackout, een speciaal evenement, items om je karakter te personaliseren en meer. Operation Absolute Zero levert gratis nieuwe content, waaronder: - Extra Specialist: Spelers kunnen de flow van gevechten een andere wending geven met Zero, een nieuwe Specialist voor zowel de multiplayer als Blackout. Zero kan door middel van hacken vijanden verstoren en afleiden en daarmee het tij van de strijd keren. - Black Market uitrusting: Operation Absolute Zero brengt een Assault Rifle en SMG naar de Black Market, deze kunnen spelers ontgrendelen door Contraband Tiers te spelen. Daarnaast kunnen fans genieten van nieuwe tactische outfits, accessoires om je karakter mee te personaliseren, nieuwe personages om te gebruiken in Blackout en speciale melee wapens verpakt in feestelijk cadeau papier. - Locatie en updates voor Blackout:  Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd door de klassieke multiplayer map van Call of Duty: Black Ops II. Een luxe jacht kan geplunderd worden om daar ook uit te rusten voor de vuurgevechten die onderweg naar de laatste cirkel worden gestreden. Eenmaal op het droge kunnen spelers ook achter het stuur klimmen van het nieuwe pantservoertuig met daarop bevestigde machinegeweer genaamd ARAV. - Evenement voor de feestdagen: Samen met Operation Absolute Zero arriveert het feestseizoen in Blackout met speciale Tiers met seizoensgebonden items om te ontgrendelen, thematische mapdecoraties en zelfs sneeuwballen om te gooien in Blackout. Zo kunnen spelers hun vijanden in feestelijke sferen aanvallen.
12/12 09u45  Destiny 2: The Dawning is terug [img:1 left title:Alleen al voor deze coole sparrow moet je deelnemen aan de The Dawning!]Eva Levante is teruggekeerd naar de Tower en ze is duidelijk van plan om, net als vorig jaar, de spelers te verwennen met een pak lekkernijen. Ook dit jaar zijn alle Destiny 2-spelers uitgenodigd om aan de festiviteiten van The Dawning deel te nemen. Dit kunnen ze doen door de wereld in te trekken, ingrediënten te verzamelen, vijanden te verslaan en verschillende andere uitdagingen aan te gaan. Uiteraard valt er nog heel wat meer te beleven en te verdienen, coole en vette loot dus, eens je de spelwereld intrekt. The Dawning brengt letterlijk spelers bij mekaar in de Tower en is sinds gisterenavond, 18u00 beschikbaar.
12/12 08u15  Actie en veel spektakel in nieuwe Devil May Cry 5-trailer Doet dit je zin krijgen om deze game, die op 8 maart in de rekken ligt, al eens te proberen? Dat kan! Xbox One-gamers kunnen namelijk op dit moment aan de slag met een gratis en exclusieve demo van Devil May Cry 5. De demo biedt spelers de kans om kennis te maken met Nero als speelbaar personage, en op die manier zijn nieuwe abilities te ontdekken.
12/12 08u15  Actierijke trailer voor Alita: Battle Angel Alita: Battle Angel is een cyberpunk actiefilm gebaseerd op Yukito Kishiro's manga Battle Angel Alita, in Japan bekend als Gunnm. Alita: Battle Angel volgt het verhaal van Alita (Roasa Salazar), een 'kern' zonder lichaam die ontwaakt zonder zich te herinneren wie of wat ze is. Dit alles in een post-apocalyptische wereld die verwoest is door een technologische ramp. Dr. Ido ( Christoph Waltz) vindt haar en geeft haar een nieuw lichaam. [img:1] Ze ontdekken later dat Alita meer is dan wat ze lijkt en een buitengewoon verleden heeft. Terwijl ze haar nieuwe leven bestuurt, strijdt ze met andere machines die vaardigheden hebben. Iets wat ons wat doet denken aan games als NieR: Automata, Deus Ex, Ghost in a Shell en andere genregenoten. Klinkt veelbelovend?  
12/12 08u00  Hoe overleven in Left Alive? De nieuwe trailer is gesitueerd in het door oorlog verscheurde Novo Slava en laat zien hoe spelers op hun primaire instincten moeten vertrouwen om hun eigen manieren om te overleven te ontdekken, waarbij ze gebruik maken van stealth-mechanics, craften, valstrikken en meer. De duistere, grimmige setting van Left Alive brengt ook zijn eigen uitdagingen met zich mee: spelers moeten de potentiële uitkomsten van hun interacties afwegen tegen die van andere overlevenden, aangezien deze uitkomsten elkaars overlevingskansen kunnen ondersteunen of juist belemmeren.
11/12 16u15  Déraciné "Een fijn VR-spel waarbij je eigenlijk niks anders hoeft te doen dan puzzels oplossen"De moeilijke spellen die FromSoftware al heeft uitgebracht, zijn niet meer op één hand te tellen. Zo is er de voltallige Souls-serie, die niet enkel uit de Dark Souls-games, maar ook uit Demon’s Souls bestaat. Daarnaast heb je nog een aantal uitbreidingen voor de Souls-games en Bloodborne die op zich ook niet van de poes waren. En alsof dat alles nog niet moeilijk genoeg is, doen ze er met Sekiro: Shadows Die Twice in de loop van volgend jaar nog een schepje bovenop. Dat type games laat ik links liggen, wetende dat ik er het geduld (en de tijd) niet kan voor opbrengen en er meer ergernissen dan plezier mee gemoeid zouden gaan. Maar Déraciné? Dat is andere koek. Gemakkelijker vooral. [img:2] Onzichtbaar feetje In Déraciné speel je als Faerie, eentje die onzichtbaar is voor de gewone stervelingen. Maar … in de kostschool waar je ronddwaalt, heeft een van de weeskinderen het vermoeden dat er een of andere entiteit ronddwaalt. Aan jou om te bewijzen dat je er bent door wat magie te gebruiken. Daarmee maak je kennis in de tutorial in een simpel voorbeeld. Zo moet je een dode bloem opnieuw doen bloeien. In dezelfde kamer ligt een verse tros druiven, waarbij je het ‘leven’ uit de druiven haalt om de bloem weer tot leven te wekken. Gedurende de game ga je meermaals leven moeten nemen en geven zoals in het net omschreven voorbeeld en dat is best wel een leuke mechanic.
11/12 16u15  11-11: Memories Retold "Er moet niet altijd gefocust worden op geweld in oorlogsgames"Er moet niet altijd op geweld gefocust worden in oorlogsgames moet de ontwikkelstudio gedacht hebben. In de plaats daarvan wordt de focus verschoven naar het verhalende en wat de gruwelen van een oorlog met een mens doen. Het verhaal in 11-11: Memories Retold plaatst je niet één keer in de schoenen van een protagonist, maar twee keer. Terwijl je de ene keer met geallieerde Harry aan de slag gaat, speel je ook met de Duitser Kurt. De redenen waarom ze in het leger zitten is verschillend. Zo is Canadees Harry een fotograaf die een boontje heeft op een jongedame, maar zij heeft het voor mannen in een legeruniform en daarom gaat hij in het leger. Duitser Kurt heeft een zoon die als soldaat meestrijdt, maar zijn bataljon is zoekgeraakt. Hij besluit om zelf ook mee te zoeken naar de vermisten. [img:1] Twee kanten De aanpak om ons twee totaal verschillende personages voor te schotelen zorgt ervoor dat je aan beide kanten van het strijdveld komt te staan in dit verhalende spel. Daarnaast zijn ook details de ontwikkelaars niet ontlopen. Speel je als Kurt, dan kan je brieven naar het thuisfront schrijven waarbij je de tekst kunt aanpassen. Ook een gepast antwoord daarop krijg je regelmatig. Speel je als de fotograaf, dan kan je een beperkt aantal foto’s per dag maken. Filmrolletjes waren bijzonder duur in die tijd, waardoor er een daglimiet op het aantal foto's dat je kan nemen staat. Een bijzonder leuk gegeven. Dat telt ook voor het grafische. Deze keer werd er niet geopteerd voor een erg realistische weergave, maar voor een schilderachtig geheel. 11-11: Memories Retold heeft verschillende eindes wat heel positief is qua herspeelbaarheid.
11/12 16u15  Eerste trailer voor superhelden-horror mashup Brightburn James Gunn, de man die je moet kennen als regisseur van Guardians Of The Galaxy, baseert zich op het verhaal van Superman, maar geeft er een totaal andere draai aan. Voor Brightburn vertrekt hij van het verhaal van Superman, een buitenaards wezen met speciale krachten dat op aarde terechtkomt, maar die zijn krachten niet gebruikt om de mensheid te helpen, maar te terroriseren.
11/12 15u00  GTA Online-spelers maken zich klaar voor de Arena Wars [img:1 left]Hoe kan je deze nieuwe Arena War-update anders beschrijven? Als een les kantklossen voor gevorderden? Als een cursus breien voor de elite? Nope, het gaat er megahard aan toe deze keer, en fouten zijn niet toegestaan! Vanaf vandaag 11 december betreden GTA Online-spelers de Arena Wars, waar meedogenloze gladiatorengevechten en de allernieuwste technologieën voor het pimpen van voertuigen mekaar ontmoeten in een spectaculaire, en letterlijk vurige en zeer ontvlambare, competitie. Wees een man, schrijf je in voor de competitie en begin aan een gloednieuwe carrière onder de koepel van de Maze Bank Arena, een organisatie die het tot pulp herleiden van zowel je tegenstander als diens voertuig hoog in het vaandel draagt, en als entertainment aanziet. Dit alles uiteraard met een woord van dank aan het beruchte Alan Jerome Productions. Maak optimaal gebruik van de nieuwe voertuigtypen speciaal zijn gebouwd voor de Arena, en dit in zeven nieuwe explosieve modi. Naarmate je carrière in de Arena War vordert, verdien je Arena Points die je dan weer kan gebruiken om betere rankings te behalen, nieuwe updates/upgrades te ontgrendelen en uiteraard te gaan racen.
Laatste update: vandaag om 14u30
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
12/12 11u30  Life is Strange 2 pocht met positieve quotes Wanneer je als ontwikkelaar je game released, zijn de eerste paar dagen altijd spannend. Hoe zullen gamers reageren en wat voor cijfers zal de pers geven? Daarom is het ook niet verwonderlijk dat developers maar wat graag pronken met lovende recensies. Een voorbeeld hiervan zien we in de accolades trailer hieronder, waarin citaten over de eerste episode van Life is Strange 2 voorbijkomen. Hieraan hebben Gamespot, Eurogamer, Digitally Downloaded en Trusted Reviews hun steentje bijgedragen.
12/12 08u00  Blade and Sorcery toont nieuwe screenshots van de Early Access Lees meer >
12/12 07u45  Beelden van de eerste DLC voor Call of Duty: Black Ops IV zijn gelekt Call of Duty-fans die in Australië wonen kregen enkele uren geleden een leuke verrassing. Om de een of andere reden konden zij al aan de slag met de eerste DLC voor Black Ops IV. En zoals je kon verwachten ging dat als een lopend vuurtje over het internet.Deze nieuwe DLC brengt de langzamerhand traditionele zombie mode met zich mee, waarvan je de opening cutscene kunt vinden in de video hieronder, evenals een tweetal nieuwe maps voor de multiplayer. Ook van beide maps, genaamd Elevation en Madagascar is al footage opgedoken van spelers die er al vrolijk op rondrennen en ook dat delen we natuurlijk graag met jullie.                        
12/12 07u30  HYDE levert een nummer voor Devil May Cry 5 De Japanse artiest HYDE levert minimaal een van de nummers voor de soundtrack van Devil May Cry 5, welke hij nu ten gehore brengt in een nieuwe trailer. HYDE zullen fans van J-pop ongetwijfeld kennen, al zullen ze dat mogelijk niet weten. Hij leverde namelijk eerder al muziek voor Nana, Resident Evil VR, Devil May Cry 4, Full Metal Alchemist, Gundam 00, Last Quarter en Attack on Titan. Daarnaast is hij behalve een soloartiest ook nog onderdeel van VAMPS en L'Arc-en-Ciel.  11 
11/12 12u00  De nieuwe mode voor Read Dead Online heet Gun Rush Red Dead Online, het online component van Red Dead Redemption 2, zal spoedig worden voorzien van een nieuwe game mode. Dat blijkt uit een screenshot op Reddit.De persoon die de screenshot heeft gedeeld noemt zichzelf donajello1 en beweert dat de mode uit het niets opdook in een in-game menu, om vervolgens na een paar seconden weer te verdwijnen. In die tijd zou die echter al een screenshot hebben gemaakt.Vooralsnog  hebben wij geen andere waarnemingen van Gun Rush kunnen vinden, noch zijn wij erin geslaagd het zelf te repliceren, waardoor we adviseren dit nieuws met een korreltje zou te nemen. Ook hebben we geen informatie over wat Gun Rush precies zou zijn. De verwachting is echter dat het een mode is die vergelijkbaar is met GTA Online's Kill Quota, waarin je elkaar te lijf gaat met alsmaar zwakkere wapens. I was about to quick join a showdown series but for a split second there were 2 more options. I clipped it and this is what was there. Probably a new game mode coming with the update this week? from r/RedDeadOnline
11/12 08u30  Metal Slug: Attack komt weer eens voorbijgerold Zo zien je minimaal een keer per week een video van Metal Slug: Attack voorbijkomen en zo hoor je er opeens weken niets meer van. In het najaar werden de nieuwe releases van Extra Ops-missie even overspoeld door anders nieuws, maar nu rolt de laatste update uit en ons blikveld binnen. Deze missie kun je zoals altijd hieronder alvast in het Japans vinden, terwijl de Engelse patch wordt klaargestoomd. En wat we daarvan leren, is dat men doorgaat met de United Front-missies. Ditmaal: The 12th.  
11/12 08u15  Je vindt een hele hoop Roccat Gaming bij de sale van iBOOD Iedere gamer weet het: goede hardware staat gelijk aan een goede start. Het is precies daarom dat spelers vaak zoveel investeren in de perfecte set-up. Maar zelfs al speelt geld geen rol, dan nog is een aanbieding mooi meegenomen. Wij willen jullie daarom graag wijzen op de sale bij iBOOD, waarbij allerlei hardware van Roccat Gaming is afgeprijsd. Hierdoor kun je namelijk profiteren op mooie deals op onder andere muizen en toetsenborden. De volledige lijst vind je hier: Kova Pure Performance Gaming Mouse - € 39,95 (normaal € 59,99, 33% korting) Tyon All Action Gaming Mouse - € 59,95 (normaal € 109,99, 45% korting) Kone EMP Gaming Mouse - € 49,95 (normaal € 79,99, 38% korting) Kone Pure Special Edition Gaming Mouse - € 24,95 (normaal € 39,99, 38% korting) Sense Kinetic Mousemat - € 12,95 (normaal €19,99, 35% korting) Rest Ergonimische Polssteun - € 7,95 (normaal € 9,99, 20% korting) Sova Gaming Lapboard - € 89,95 (normaal € 149,99, 40% korting) Horde Membrane 2.0 Gaming Toetsenbord - € 54,95 (normaal € 79,99, 31% korting) Horde Membrane RGB Gaming Toetsenbord - € 74,95 (normaal € 99,99, 25% korting) Khan Pro Gaming Headset - € 64,95 (normaal € 89,99, 28% korting) Juke 7.1 Geluidskaart - € 12,95 (normaal € 19,99, 35% korting) Al deze aanbiedingen zijn alleen nog vandaag en morgen beschikbaar, waarbij zoals altijd geldt dat op ook echt op is. Wacht dus niet te lang en klik hier om je slag te slaan. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Roccat Gaming of iBOOD, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
11/12 08u00  Reis mee naar de toekomst met de screenshots van 2084 Lees meer >
10/12 11u45  Je speelt een game in een game in Mini-Mech Mayhem Ben jij dol op tabletop games, maar slaag je er maar niet in genoeg vrienden op dezelfde plek te verzamelen? Dan is VR alicht wel de oplossing voor je probleem, zoals de nieuwe trailer van Mini-Mech Mayhem bewijst. In deze game van Velocity-ontwikkelaar Futurlab kruip je in de huid van een eigengemaakte avatar, om samen met drie vrienden een digitaal bordspel te spelen. En juist omdat het digitaal is, is het interactiever dan ooit tevoren, zonder dat aanvoelt als een traditionele videogame. Wanneer krijgen we Monopoly, Dungeons & Dragons en UNO?
10/12 07u45  Tales of the Rays toont een bizarre nieuwe aanval Schrijven over trailers van Tales of the Rays is altijd een beetje een uitdaging. Ze duren immers zelden langer dan een seconde of vijftien. In het geval van deze video weten we echter überhaupt niet wat te vertellen, puur door hoe bizar hij is voor een Tales-game. Kijk zelf maar:
10/12 07u30  Square Enix toont de opening cinematic van Kingdom Hearts III aan de wereld Nu de ontwikkeling van Kingdom Hearts III nagenoeg compleet is en de release van 29 januari in zicht komt, is Square Enix bezig om de hypetrain op stoom te brengen. Het zal daarom deze maand drie verschillende trailers uit gaan brengen. De eerste van deze video's is nu beschikbaar en toont de opening cinematic van het spel, waarin karakters als Roxas, Xehanort en natuurlijk onze helden in rap tempo de revue passeren terwijl Utada Hikaru en Skrillexs Face Your Fears op de achtergrond speelt.
10/12 07u30  Profiteer van korting met de Winter Sale van MangaGamer Nu de Sint weer het land uit is en de Kerstman langzaam maar zeker zijn intrede maakt, maken wij ons op voor de laatste sales van het jaar. Maar waar we hadden verwacht vandaag of morgen over Steam te mogen schrijven, daar bijt MangaGamer nu het spits af. De verkoper van erotische videogames liet vanmorgen weten dat diens Winter Sale direct van start gaat en loopt tot en met tweede kerstdag. Gedurende die periode kunnen klanten profiteren van kortingen tot wel 70% op games als Da Capo, Orion Heart, Sisterly Bliss en A Kiss for the Petals. De volledige lijst vind je hier. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
09/12 12u00  Bekijk A Fold Apart in nieuwe screenshots Lees meer >
09/12 10u15  FunQuarter #237                                                                  So much butthurt                                                                        Mr. Mime used Mirror Move                                                           Dit is absurd herkenbaar                                                                         Well ain't that the through                                                                Een oudje                                                                            BURN!                                                             Ze hebben ons gewaarschuwd!                                                                     Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Omdat subtiliteit niets is            
09/12 01u00  Column: Geen pre-order? Geen oplossing! De recente launch van Fallout 76 is op zijn zachtst gezegd hobbelig verlopen. Gamers klagen steen en been over bugs en glitches, de game zelf zou erg zwak zijn en het fiasco met de draagtas in de Power Armor Edition zal nog een héél lang staartje gaan krijgen. Maar vandaag wil ik het niet specifiek hebben over de fouten van Bethesda. Ik wil het hebben over een beweging op het internet die deze launch aangrijpt om hun ‘’oplossing’’ te verkondigen, niet begrijpende dat wat zij willen nooit zal gaan gebeuren.De beweging waar ik het over heb is geen organisatie, samenwerkingsverband of anderzijds georganiseerde groep, maar een hele hoop individuen die op sites als 9Gag, YouTube, Reddit en Twitter rondhangen en elk schandaal aangrijpen om te roepen dat pre-orders de wortel van al het kwaad zijn en dat dé oplossing is om simpelweg geen games meer te reserveren. Daar ben ik het echter om meerdere redenen niet mee eens. Maar voordat ik uitleg waarom ik het niet eens ben met de No Pre-Order movement, zal ik eerst moeten uitleggen waar die voor staat. Immers zal lang niet iedereen hiermee in aanraking zijn gekomen. Het argument Grote game-uitgevers hebben zich in het afgelopen decennium meermaals niet van hun beste kant laten zien. Bethesda’s Fallout 76 noemde ik daarbij al, maar is verre van het enige voorbeeld. Star Wars: Battlefront 2 heeft Electronic Arts heel veel hoofdpijn bezorgd, Assassin’s Creed: Unity is nog altijd een smet op het blazoen van Ubisoft en No Man’s Sky is pas nu de game die het beloofde bij de launch te zijn. En dat zijn slechts enkele van de voorbeelden waar vaak mee geschermd wordt. Het No Pre-Orders-volk is van mening dat het niet reserveren van spellen de massale teleurstelling van gamers wereldwijd had kunnen voorkomen én dat het uitgevers laat zien dat we kwaliteit willen! Gamers zouden, door geduldig op de release te wachten, uitgevers scherp houden en bovendien reviews of de reactie op internet kunnen afwachten alvorens te besluiten wel of niet over te gaan tot een aankoop. Die redenering bevat echter niet enkel meer gaten dan sommige soorten kaas, maar is ook – áls het al werkt – slechts een oplossing die enkel op de korte termijn effect zal hebben. Graag leg ik uit waarom, door de vier genoemde voorbeelden te analyseren. Fallout 76 en Horizon: Zero Dawn Laten we beginnen met iedereens favoriete pispaal van dit moment: Fallout 76. De multiplayer-game van Bethesda heeft kort samengevat momenteel twee grote problemen, zijnde de game zelf en de inhoud van de Power Armor Edition. En beide zijn niet op te lossen door het niet reserveren van de game. Bethesda is een van de weinige uitgevers die zelfs de grootste outlets in de game-industrie pas op de dag van launch van een review-exemplaar van hun games voorziet, waardoor het feitelijk onmogelijk is om een degelijke recensie van spellen als DOOM, Dishonored en Fallout op de release klaar te hebben staan. Alleen dit al haalt het geen pre-orders-beleid onderuit. Want als er geen review klaar staat bij de release, kun je ook geen geïnformeerde keuze maken. Natuurlijk, er staan altijd wel een paar reviews op de eerste dag online, maar niet zelden zijn dit artikelen die puur voor de clicks zijn afgeraffeld en waar je als gamer niet op kunt vertrouwen. Dat is niet goed voor de websites in kwestie, die inboeten aan geloofwaardigheid als fouten aan het licht komen, en niet goed voor gamers, die daardoor verkeerd zijn voorgelicht. Het argument kan worden gemaakt dat je in zo’n situatie simpelweg nog even langer geduld moet hebben, zodat je wel de reviews of de reactie van je medegamers kunt afwachten. Maar ook dat is vaak niet realistisch. Spelers die al jaren wachten op The Elders Scrolls 6 gaan echt niet nog een week of twee duimdraaien terwijl het spel klaarligt in de winkel. Die willen nú met die game aan de slag. Allicht dat ze om een punt te maken geen reservering plaatsen, maar reken er maar op dat het gros de game dan wel op dag een koopt en dan het liefst zodra de winkeldeuren openen. Dan hadden ze toch net zo goed de reservering kunnen plaatsen en zo zichzelf kunnen verzekeren van een exemplaar? Last but not least is er de kwestie met de nylon zak in de Power Armor Edition. Deze zak werd voor de release geadverteerd als zijnde gemaakt van katoen; een veel degelijker, mooier en duurder materiaal dan nylon. Logisch dus, dat spelers die € 199,99 hebben neergelegd voor deze editie, zich opgelicht voelen. Maar juist in deze is niet reserveren geen optie. De kwaliteit van het spel in de Power Armor Edition, of welke special edition van ook, speelt in dit geval even geen rol. Immers reserveer je een dergelijke editie juist voor hetgeen dat er náást de game bij zit. In het geval van deze nylon zak staat buiten kijf dat Bethesda niet heeft geleverd wat het verkocht heeft. Het heeft consumenten bewust verkeerd voorgelicht en doet dat nu af als een kleine miscommunicatie waar we ons met zijn allen veel te druk om maken. En daarvoor moeten ze zich heel diep schamen. Maar wederom, wetende dat ik in herhaling val, stel ik dat het resoluut weigeren van pre-orderen dat niet oplost, juist omdat elke munt twee kanten heeft. Laten we daarom een ander voorbeeld nemen: Horizon: Zero Dawn. Deze game is door iedereen met lof overspoelt en kreeg tijdens de release, net als Fallout 76, een luxe editie met een al net zo luxe prijskaartje. Maar slechts weinigen zullen achteraf zeggen dat die het geld niet waard was. Guerilla Games heeft niet enkel geleverd wat het beloofde, maar bundelde de goodies in deze editie met een van de beste games van de afgelopen jaren…waar je naar kon fluiten als je geen reservering had geplaatst. Een limited edition is immers exact dat: limited. Het wordt slechts in beperkte oplages uitgegeven en is enkel voor de grootste fans van een franchise, die het geld erin willen en durven te steken. Die ga je niet overtuigen om niet te reserveren zolang als dat de kans erin zit dat ze daardoor naast de pot pissen als de game en de content wel goed blijken te zijn. Ik zeg niet dat Bethesda’s miscommunicatie over de draagtas uit proportie is geblazen en geloof al helemaal niet in het argument dat dit nu eenmaal het risico is van reserveren. Het bedrijf heeft objectief gezien diens klanten doelbewust misleid, hetgeen strafbaar is in veruit de meeste landen. Wat daarop moet volgen is geen halfbakken statement door het halsstarrig weigeren van pre-orders, maar strafrechtelijke vervolging of beboeting door de daarvoor aangestelde internationale instanties. Tussen het schrijven van dit artikel en de plaatsing ervan, heeft Bethesda zich coulant opgesteld en toegezegd alsnog de beloofde tassen te gaan leveren. Dit zal mogelijk deels te wijten zijn aan de ophef en de woede van de fanbase, maar de timing van hun verklaring wijst erop dat ze vooral legale acties vreesden. Verschillende instanties en advocaten in de VS hadden zich namelijk al gebogen over de kwestie met de Power Armor Edition en er was sprake van een dreigende class action lawsuit, waar de meeste uitgevers snel voor terugdeinzen, hetgeen ons brengt bij ons volgende voorbeeld: Electronic Arts. Battlefront, FIFA en gokken Uitgever EA heeft een hele hoop dingen gedaan waarmee het gamers tegen zich in het harnas heeft gejaagd. De gefaalde online pass, het sluiten van studios als Westwood en Visceral Games en de mobiele spin-offs van Dungeon Keeper en Command & Conquer zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Van elk van deze voorbeelden kun je het zijne denken, maar als puntje bij paaltje komt zijn het keuzes die te verantwoorden zijn vanuit het standpunt van een bedrijf dat graag financieel gezond wilt blijven in de komende jaren en die hooguit als onwenselijk of onprettig kunnen worden bestempeld. Ronduit schofterig werd het pas toen het bedrijf loot boxes omarmde. Het hele debacle rondom de loot boxes in, met name, Star Wars: Battlefront II heeft ondertussen zo ontzettend veel aandacht gehad in de media, dat ik er niet teveel ruimte aan wil besteden. Het zijn de gevolgen ervan die ik een stuk interessanter vind. EA heeft waarschijnlijk gehuild toen het de verkoopcijfers van SW:BF2 zag, want na alle ophef, boosheid en meer dan terechte kritiek deden gamers eindelijk waar ze zo graag mee dreigen: iets niet kopen. Dat is niet hetzelfde als iets niet reserveren, maar voor de beurs van de uitgever zal dat geen verschil maken. Heeft dat echter een verandering teweeggebracht? Natuurlijk niet! Zelfs nu België dreigt met juridische stappen, Nederland, Australië en zelfs de VS met soortgelijke maatregelen bezig zijn én EA nagenoeg uitsluitend negatief in het nieuws wordt gebracht, weigert het bedrijf zijn koers bij te stellen. Ja, na de gigantische trammelant rondom Battlefront 2 zijn de loot boxes verwijderd, maar dat was omdat de game op dat punt al niet meer te redden was. Het zal de game-gigant er echt niet toe aanzetten om hun spellen structureel te wijzigen om de koers te volgen die hun zelfbenoemde ‘’morale kompas’’ uitstippelt. En als dat nog niet genoeg is, zal een paar procent minder pre-orders ook geen indruk maken. Ten slotte Assassin’s Creed: Unity en No Man’s Sky maakten zich schuldig aan verschillende dingen, maar werden desondanks schuldig bevonden aan dezelfde misstap: het niet waarmaken van de verwachtingen die ze zelf geschapen hadden. Unity deed dit doordat de game buggy was, terwijl No Man’s Sky inhoudelijk tekortschoot tekort schoot aan wat men beloofde. En in het geval van beide games resulteerde dit in een kortstondige daling van de verkoopcijfers, die aan het eind van de rit eigenlijk wel te overzien viel omdat de bedrijven zich hebben ingezet om hun beschadigde imago op te vijzelen. Ja, Syndicate verkocht door de misstappen met Unity slechter dan gehoopt, maar Origins en Odyssey vliegen weer als warme broodjes over de toonbank, ondanks dat het nog steeds geen volledig zuivere koffie is. En natuurlijk gebeurt dat gewoon mét pre-orders. Hier! Een spiegel! Wat gamers niet willen zien, is dat uitgevers in deze kwestie niet de enige zijn die met de billen bloot moeten. Natuurlijk heeft Ubisoft microtransacties van dubieuze aard in Odyssey gestopt en vecht EA als een beer voor zijn geliefde gokdoosjes onder het mom van ‘’player choice’’. Gamers kiezen er immers massaal voor om die games te spelen en dat voor lief te nemen en houden daardoor dit alsmaar giftiger wordende klimaat in stand. Klagen is makkelijk, maar verandering komt pas wanneer men actie onderneemt. Niet met tirades op het internet, memes van kale kerels in een rood shirt en het eenmalig weigeren van een aankoop, maar door de hakken in het zand te zetten. Als iedereen die klaagt over microtransacties resoluut weigert om games die ze bevatten te kopen, hoe goed ze ook verder mogen zijn, dan wordt een duidelijk signaal afgegeven naar de game-industrie. Maar dat gebeurt niet. Want een hele hoop boze stieren, voor wie Battlefront 2 de rode lap was, waren als makke lammetjes eens de nieuwste FIFA in de winkel lag. En als dat het limiet is van hoever hun overtuiging reikt, dan is het niet moeilijk om te zien waarom uitgevers over ze heen lopen. Ik ben ook een gamer en ook ik heb games die ik NU wil spelen. Maar of ik ze reserveer hangt niet af van een beweging of de fouten van sommige uitgevers. Dat hangt af van in hoeverre ik vertrouwen heb in een specifieke game en diens uitgever. NIS, Atlas en Nintendo (om slechts enkele voorbeelden te noemen) hebben ook wel eens games gemaakt die niet zo goed bleken te zijn als dat ik had gehoopt. En dan bracht ik ze gewoon terug naar de winkel of vermaakte ik me nog steeds, alleen dan net iets minder. Daarvoor weiger ik niet hun games te reserveren als die mij interessant lijken.   Wat ik wil zeggen is dat de No Pre-Order-beweging gebaat zou zijn bij een beetje nuance. De game-industrie heeft zo zijn rotte appels, dat valt niet te ontkennen. Maar de oogst is niet verpest als een appelboom of twee ziek blijkt te zijn. Dan verwijder je de planten gewoon en geef je ze vooral niet meer water nadat je ertegen geschreeuwd hebt. Videogames zijn niet anders. Niet de gehele industrie kan worden gestraft omdat een selecte minderheid het verpest en het kan niet zo zijn dat wij die minderheid ondertussen ook nog blijven voeden. Dat is echter wel wat nu gebeurt en daardoor zijn wij als gamers collectief meer een onderdeel van het probleem, dan van de oplossing. Hoe vervelend dat ook is om te moeten horen.  Let op: Deze column reflecteert de mening van de auteur, niet van GameQuarter in zijn geheel. De inhoud van dit artikel is gebaseerd op feiten en onderzoek, maar wordt vergezeld door de subjectieve kijk van de auteur en dient daarom als dusdanig te worden gelezen.
Laatste update: vandaag om 11u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
12/12 14u30  Vermintide 2: Back to Ubersreik volgende week naar consoles Eerder deze week verscheen de Back to Ubersreik DLC voor Warhammer: Vermintide 2 al voor pc en nu is aangekondigd dat de nieuwe content, volgende week, op 18 december, ook voor PS4 ...
12/12 14u15  Crytek verliest rechtszaak tegen makers van Star Citizen Vorig jaar begon Crytek een rechtszaak tegen de makers van Star Citizen omwille van contractbreuk. Men zou voor de game namelijk onrechtmatig gebruik maken van de CryEngine. Hoewel Star Citizen aanvankelijk ...
12/12 14u00  Interventie van politie eindigt in potje Super Smash Bros. Ultimate Wat politie en games betreft moeten we hier jammer genoeg te vaak verschrikkelijk nieuws melden, bijvoorbeeld omtrent een geval van swatting met dodelijke afloop. Het hoeft echter niet altijd ...
12/12 12u15  Overleven is de boodschap in Left Alive Square Enix heeft een nieuwe trailer gelost van Left Alive, hun survival action shooter die in maart 2019 verschijnt voor pc en PS4. In de trailer wordt gefocust op de verschillende opties die de speler ...
12/12 12u00  Project CARS 3 in ontwikkeling Ian Bell, CEO van ontwikkelaar Slightly Mad Studios, heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan een opvolger voor Project CARS 2. Veel info kon wel nog niet worden gegeven omtrent Project CARS 3, maar Bell ...
12/12 10u45  Battle Princess Madelyn voor PS4 en Nintendo Switch uitgesteld Normaal had Battle Princess Madelyn vorige week al moeten verschijnen voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch, maar in plaats daarvan werd de game enkel gelanceerd voor pc en Xbox One. Uitstel ...
12/12 10u45  Samen met The Division 2 verschijnt ook The Division: Broken Dawn Ubisoft heeft The Division: Broken Dawn aangekondigd als een nieuwe roman die zich afspeelt in het universum van The Division. Het boek verschijnt op 15 maart 2019, wanneer ook The Division 2 wordt ...
12/12 10u30  Year 4 Pass voor Rainbow Six Siege beschikbaar De Rainbow Six Siege Year 4 Pass is nu verkrijgbaar. De Year 4 Pass is een VIP-jaarlidmaatschap, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators, die verspreid over het jaar ...
12/12 10u15  Metal Gear Solid bordspel op komst IDW Games en Konami hebben een samenwerking aangekondigd voor een Metal Gear Solid bordspel. Metal Gear Solid: The Board Game verschijnt ergens in 2019, maar een concrete releasedatum is nog niet bekend. ...
12/12 10u00  Daybreak staat op het punt om nieuwe game te onthullen Daybreak Games, het voormalige Sony Online Entertainment, de studio achter H1Z1 en PlanetSide, heeft laten weten dat het morgen een nieuwe game zal onthullen. Wat we mogen verwachten, is natuurlijk ...
11/12 16u15  Just Cause 4 Just Cause 4 [Gespeeld op pc] Drie jaar geleden gingen we aan de slag met Just Cause 3 en terwijl de game ons goed wist te vermaken, waren er enkele puntjes waar ontwikkelaar Avalanche Studios aan kon ...
11/12 16u15  Voorlopig nog geen esports op Olympische Spelen Het Internationaal Olympisch Comité heeft nog eens vergaderd omtrent de mogelijkheid van esports op de Olympische Spelen. De laatste tijd zijn enkele positieve stappen in die richting gezet, niet ...
11/12 15u45  Na 7 jaar eindelijk releasedatum voor At the Gates At the Gates, een strategiespel voor pc van Civilization V designer Jon Shafer, heeft eindelijk een releasedatum gekregen, 7 jaar nadat de ontwikkeling ervan begon. De game zal op 23 januari 2019 verschijnen ...
11/12 15u30  Deze week multiplayer voor Stardew Valley op Nintendo Switch Multiplayer voor Stardew Valley is reeds beschikbaar op pc en vanaf morgen zullen ook spelers op Nintendo Switch met multiplayer aan de slag kunnen, zowel online als lokaal. Na de multiplayer update ...
11/12 15u30  Everspace nu beschikbaar voor Nintendo Switch Everspace, dat eerder al voor pc, PS4 en Xbox One verscheen, is vanaf nu ook beschikbaar voor de Nintendo Switch, concreet in de vorm van een Stellar Edition. Die bevat naast de basisgame ook de Encounters ...
Laatste update: vandaag om 14u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
12/12 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
12/12 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
12/12 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
12/12 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
12/12 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
12/12 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
12/12 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
12/12 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
12/12 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
12/12 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
12/12 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
12/12 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
12/12 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
12/12 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
12/12 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
12/12 14u45  E-sport-update: E-sports in 2018 (1) 2018 was een bewogen jaar voor e-sports en in de komende twee edities van de e-sport-update blikken we terug op de grootste tien e-sports-titels. In deze editie kan je alles lezen over de games van Valve en Blizzard, terwijl over twee weken vier andere e-sports aan bod komen. Op 9 januari volgt een vooruitblik op 2019.
12/12 13u30  Eerste Black Ops 4-dlc past Blackout-map aan Treyarch heeft via hun blog details voor de eerste dlc-uitbreiding van Call of Duty: Black Ops 4 gedeeld. De nieuwe uitbreiding heet: 'Operation Absolute Zero'. Ook krijgen Black Ops Pass-bezitters drie nieuwe maps.
12/12 12u00  PlayerUnknown's Battlegrounds PS4 review - Beter laat dan nooit Sinds onze PlayerUnknown's Battleground-review zijn we een jaar verder. PUBG en Fortnite zijn op je smartphone te spelen en het battle royale-genre heeft zijn weg gevonden naar onder andere Call of Duty en Red Dead Redemption 2. Nu is PUBG ook verkrijgbaar voor PlayStation 4. Is dat niet een beetje te laat?
12/12 12u00  Dol op games en zoek je een droomstage? Kom bij IG! Werken in de game-industrie: Wie wil dat nou niet? Een ideaal opstapje is om bij onze gameredactie stage te komen lopen waar je veel leert én kennis maakt met 'ons' wereldje.
12/12 11u30  Venom-screenwriter hoopt op Spider-Man in vervolg Jeff Pinker, screenwriter van Venom, heeft zijn hoop uitgesproken dat Spider-Man hopelijk mee gaat doen in Venom 2. Venom 2 staat op dit moment gepland voor 2020.
12/12 09u15  Reggie: 'Ik zou Red Dead Redemption 2 maar wat graag op de Switch hebben' Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo Amerika, zou Red Dead Redemption 2 graag op de Switch zien, maar legt tegelijkertijd uit waarom dat erg lastig te realiseren is.
12/12 09u00  That Mr Awesome wint Membercontent van de Maand-verkiezing De stemmen van de Membercontent van de Maand-verkiezing zijn geteld en tot ons genoegen mogen we bekendmaken dat That Mr Awesome gewonnen heeft!
11/12 17u00  Eerste premium Black Ops 4-dlc gelekt Spelers in Australië hebben eerder ontdekt dat ze de twee nieuwe multiplayer-kaarten van Call of Duty: Black Ops 4 kunnen downloaden en spelen. De twee nieuwe kaarten zijn Madagascar en Elevation. Deze kaarten zijn onderdeel van Map Pack 1.
11/12 13u45  Waarom My Hero Academia de grote hit na Naruto en Dragon Ball is Na Naruto en Dragon Ball Z is er in Japan eindelijk weer een nieuwe actieserie die het hele land enthousiast weet te maken. Maar waarom is iedereen zo te spreken over My Hero Academia, en wat kunnen andere series leren over deze klassieker in wording? We zetten vijf punten op een rij.
11/12 12u15  Spelers organiseren eigen Fight Club in Red Dead Online Spelers van de bètaversie van Red Dead Online hebben onderling eigen Fight Clubs opgericht. Wat begon als een simpel gevecht met meerdere mensen liep uit tot georganiseerde Fight Clubs met regels.
11/12 10u45  GTA Online Arena Wars-uitbreiding nu beschikbaar De nieuwe uitbreiding voor GTA Online genaamd Arena War is vanaf vandaag speelbaar. Arena War is een meedogenloze gladiatoren competitie waarbij spelers met zelfgebouwde voertuigen in een arena elkaar moeten doden.
11/12 10u15  Bekijk nu de nieuwe trailer van Godzilla: King of the Monsters Een nieuwe trailer voor Godzilla: King of the Monsters is uitgebracht door Warner Bros. Pictures. In de trailer zien we hoe de verschillende titanen de strijd met elkaar aangaan.
11/12 09u15  Game of the YoRHa Edition van Nier: Automata bestaat echt Regisseur Yoko Taro heeft de Game of the YoRHa Edition van Nier: Automata officieel bevestigd.
10/12 17u15  Bekijk de nieuwe trailer van Once Upon A Deadpool Deadpool-acteur Ryan Reynolds heeft op zijn YouTube-kanaal een nieuwe trailer gedeeld van de opkomende Deadpool 2-remake, Once Upon A Deadpool. In de nieuwe trailer zien we hoe Deadpool discussieert met Fred Savage over het succes van Nickelback.
10/12 15u00  Anthem-speler breekt EA embargo en verliest alle games Spelers die de gesloten Alpha-versie van BioWare's Anthem mochten spelen van EA, hebben daarvoor een contract moeten ondertekenen waarin stond dat ze niets naar buiten mochten brengen over de game. Spelers die dat wel zouden doen namen een groot risico, zoals één speler heeft ondervonden.
Laatste update: vandaag om 14u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u13
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 12u16
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
11/12 12u30  GTA Online Arena War update voegt Mad Max-achtige voertuigen toe De GTA Online Arena War update voegt Mad Max-achtige voertuigen aan de game toe en introduceert het Maze Bank Arena om het met de auto's in uit te vechten. Daarnaast bevat de update ook zeven nieuwe gamemodi die specifiek voor Arena War gemaakt zijn.Je voertuig breidt je onder meer vlammenwerpers en miniguns uit. Er is ook een progressiesysteem waarmee je 'Arena Points' verdient om zo nog meer wapenuitrusting vrij te spelen. De nieuwe voertuigen zijn ook in de Free Roam modus beschikbaar.Rockstar blijft GTA Online ondersteunen. Zo kwam onlangs de GTA Online - After Hours DLC uit en sindsdien zijn er heel wat kleine updates gelanceerd zoals de nieuwe Trading Places modus. GTA 5 is dan ook het meest winstgevende entertainmentproduct aller tijden.Read more…
11/12 10u30  Square Enix onthult Nier Automata: Game of the YoRHa Edition Square Enix brengt Nier Automata en alle bijbehorende uitbreidingen opnieuw uit in één bundel, onder de noemer Game of the YoRHa Edition. Vooralsnog is deze versie alleen voor de Japanse markt bevestigd.Naast de hoofdgame krijg je er automatisch toegang mee tot de 3C3C1D119440927-DLC, die bestaat uit gevechten in een afgesloten arena. Win ze allemaal om drie extra outfits voor de personages te ontgrendelen: de Revealing Outfit voor 2B, de Young Man's Outfit voor 9S en de Destroyer Outfit voor A2.Verder bevat het pakket onder meer verschillende skins voor je pod, een avatar-set voor je PlayStation-account en een Nier Automata-thema voor het hoofdmenu van je PlayStation 4. De Japanse release is in februari volgend jaar.Read more…
11/12 07u30  Multiplayer-update Stardew Valley morgen uit voor Nintendo Switch Ontwikkelaar Chucklefish brengt morgen (12 december) update 1.3 voor Stardew Valley ook uit voor de Nintendo Switch. Vanaf dat moment is de boerderij-sim in online multiplayer te spelen. Je kunt daarvoor een nieuwe boerderij starten of gewoon verder gaan waar je mee bezig was.In de multiplayer-modus voor maximaal 4 spelers volgt iedereen dezelfde verhaallijn, maar elke speler heeft wel zijn eigen thuisbasis en inventaris. Geld wordt wel gedeeld. Door een trouwring te craften en deze aan een andere speler te geven, kun je met elkaar trouwen.Offline co-op is tevens een optie, maar niet op een enkele Switch. Wil je zonder een Nintendo Online-abonnement met elkaar spelen in dezelfde ruimte, dan kan dat zodra vrienden hun eigen Switch-console met daarop hun eigen exemplaar van Stardew Valley meenemen. Read more…
11/12 07u15  Gratis Monster Hunter World-demo onthuld Capcom maakt bekend dat er vanaf morgen (12 december) een gratis demo te downloaden is van Monster Hunter World. Daarin kun je alle klassen en bijbehorende wapens uitproberen op monsters tot maximaal rank 3. Onder andere de giftige Pukei-Pukei, de bikkelharde Barroth en de elektrische wyvern Tobi-Kadachi wachten je op. Ze zijn in je eentje te tackelen, maar je kunt ook online spelen. Alle voortgang blijft behouden wanneer je na de proefperiode besluit de volledige game aan te schaffen.Voorlopig lijkt de demo nog niet uit te komen voor de pc, maar wel voor de PlayStation 4 en Xbox One. Gister onthulde de ontwikkelaar tevens de uitbreiding Iceborne, die eind volgend jaar lanceert. Met daarin een nieuw continent en uiteraard nieuwe monsters om uit te dagen.Read more…
11/12 07u00  PS4-controller op PlayStation Classic met adapter 8Bitdo Hardware-fabrikant 8Bitdo brengt binnenkort een adapter uit voor de PlayStation Classic, zodat je er andere controllers op aan kunt sluiten. Waaronder de DualShock 4, wat van belang is omdat de standaard PlayStation Classic-controllers geen analoge sticks bezitten.De mini-console wordt namelijk geleverd met de originele versie van de PlayStation Controller, destijds nog zonder sticks. Met de 8Bitdo Wireless Bluetooth Adapter for PlayStation Classic los je dit probleem op. Andere controllers die bluetooth ondersteunen, zijn tevens te koppelen.De adapter heeft een adviesprijs van 19,99 dollar en wordt eind december verwacht. De PlayStation Classic zelf kwam eerder deze maand uit en bevat twintig klassieke PlayStation-games, waaronder Final Fantasy 7, Tekken 3 en Metal Gear Solid. Vind hier alle PlayStation Classic-games. Read more…
10/12 18u15  Monster Hunter World krijgt Iceborne uitbreiding Capcom heeft een eerste uitbreiding voor Monster Hunter World aangekondigd. Iceborne lanceert in de herfst van 2019 en introduceert onder andere nieuwe monsters, nieuwe gebieden en een nieuwe monster rank.Volgens hoofdontwikkelaar Ryozo Tsujimoto is Iceborn qua inhoud en omvang vergelijkbaar met de Ultimate of G-Editions van eerdere Monster Hunter games. De uitbreiding lanceert eerst voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie volgt later.In afwachting krijgt Monster Hunter World nog nieuwe content. Zo komt Geralt of Rivia begin volgend jaar naar de game. Tussen 19 december en 3 januari zet je in de game ook de jacht in op Kulve Taroth.Read more…
10/12 09u30  The Walking Dead: The Final Season - Episode 3 release bekend Ontwikkelaar Skybound Games maakt The Walking Dead: The Final Season - Episode 3 release bekend. Het verhaal van Clementine gaat op 15 januari verder. De episode met de titel 'Broken Toys' komt op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One uit.Het inmiddels failliete Telltale Games probeerde The Walking Dead: The Final Season zelf af te maken. De ontwikkeling wordt echter afgerond door Skybound Games, het bedrijf van The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman.Hoewel de ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season officieel is hervat en de releasedatum van episode 3 bekend is, blijft het nog wachten op de laatste episode om het verhaal volledig af te ronden. Er is geen indicatie wanneer die lanceert. Read more…
10/12 09u00  Gerucht: Red Dead Online krijgt Gun Rush-modus Reddit-gebruiker Donajello1 kreeg in het Red Dead Online menu tijdelijk een nieuwe Gun Rush-modus te zien. De modus is zowel alleen als in teamverband te spelen. Inmiddels is de optie verdwenen, maar niet voordat er een screenshot op de sociale nieuwssite werd gepost.Gun Rush is mogelijk een variant op de Kill Quota-modus uit Grand Theft Auto Online. Daarin begin je met zware wapens die na iedere ronde vervangen worden door minder krachtige varianten. De laatste ronde wordt met een mêlee gevecht beslecht.Inmiddel is bekend dat Rockstar niet van plan is om je Red Dead Online progressie te wissen. Het bedrijf past eerst de in-game economie van Red Dead Online aan zodat alle activiteiten 'belonend en leuk' zijn om te spelen.Read more…
10/12 08u30  Retrofiel - Doom is de grondlegger van de FPS Vroeger, toen alles beter was... Toen je nog met computers en kabels moest slepen om tegen je vrienden te kunnen spelen. In Retrofiel gaat een van de redacteurs van Eurogamer Benelux terug naar de goede oude tijd. Met het oog op het vijfentwintig jarige jubileum van Doom blikt Johnny terug op het eerste deel uit de serie.Daar sta je dan als tienjarig ventje in de supermarkt. In mijn handen heb ik het nieuwste nummer van de Power Unlimited. Zoals altijd blader ik er even doorheen, terwijl mijn moeder de boodschappen doet. Ineens zie ik de review van de originele Doom staan. De screenshots toveren direct een glimlach op mijn gezicht. Demonen, bloed en grof geweld. Ik ben gelijk verkocht en ja, ik ben er vroeg bij. Maar helaas voor mij komt de game exclusief op de pc uit en die hebben we thuis niet staan.Opgeven komt echter niet in mijn woordenboek voor. Geen van mijn vrienden heeft een pc, maar dat verandert zodra ik in de stad naar de middelbare school ga. Daar leer ik iemand kennen wiens ouders wel een pc met daarop Doom hebben staan. Opportunistisch als ik ben, grijp ik mijn kans om ondanks de verre fietsreis een keer na schooltijd bij hem te gaan spelen. Uiteraard beginnen we met onschuldige games op de Super Nintendo of Mega Drive. Maar zodra zijn ouders ons alleen laten, zetten we stiekem de pc aan en starten we Doom op.Read more…
09/12 13u45  Id Software:'Rage 2 heeft een beter einde' In interview met het blad Game Informer belooft regisseur Magnus Nedfors dat Rage 2 een beter einde heeft dan het origineel. Zowel id Software als Avalanche Studios erkennen dat Rage abrupt voorbij was en dat veel spelers daardoor teleurgesteld waren.'Wij zijn overtuigd dat het hoofdverhaal een passend einde heeft waardoor spelers hun avontuur met een goed gevoel kunnen afsluiten. Daarnaast is de game niet gelijk afgelopen, maar kun je gewoon verder spelen in de open wereld', aldus Nedfors. Daarnaast bevat het wapenarsenaal van Rage 2 een Gravity Gun. Onlangs is de Rage 2 release onthuld. Ontwikkelaar id Software heeft inmiddels ook de eerste Rage 2 details bekendgemaakt. Zo hanteert Rage 2 een 'games-as-a-service'-model. Read more…
09/12 13u30  CS:GO is free-to-play en heeft battle royale modus Danger Zone Valve heeft Counter-Strike: Global Offensive gratis gemaakt. Daarnaast is er een battle royale-modus met de naam Danger Zone.Nieuwe CS:GO-spelers hebben gratis toegang tot alle content, terwijl oude CS:GO-spelers automatisch Prime Status krijgen met onder meer toegang tot exclusieve items en weapon cases. Die status behaal je ook door rank 21 te behalen of als upgrade in de in-game store aan te schaffen.De nieuwe modus Danger Zone is als update aan CS:GO toegevoegd. Net als andere battle royale-modi word je op een map gedropt, zijn wapens random in de map te vinden en kan er maar één speler of team overleven. Read more…
09/12 12u45  Old school FPS Blood krijgt een re-release Old school FPS Blood uit 1997 krijgt een re-release. Ontwikkelaar Nightdive Studios voert verschillende verbeteringen en compatibiliteit updates aan de game toe. Monolith Productions (F.E.A.R, Shadow of Mordor) was verantwoordelijk voor het origineel.'De game is goed met de tijd meegegaan en heeft weinig nodig om een betere ervaring te bieden. Daarom richten we ons vooral op ondersteuning voor moderne netwerken om de game naar meer spelers te brengen', aldus producent Daniel Grayshon.Volgens Johnny brengt Blood je innerlijke sadist naar boven. In zijn Blood Retrofiel lees je meer over de bloederige avonturen van de antiheld Caleb. Zo te lezen komt zijn wens om Caleb ooit weer eens de woorden 'I live again' te horen zeggen uit.Read more…
09/12 12u15  Id Software:'Rage 2 heeft een betere einde' In interview met het blad Game Informer belooft regisseur Magnus Nedfors dat Rage 2 een beter einde heeft dan het origineel. Zowel id Software als Avalanche Studios erkennen dat Rage abrupt voorbij was en dat veel spelers daardoor teleurgesteld waren.'Wij zijn overtuigd dat het hoofdverhaal een passend einde heeft waardoor spelers hun avontuur met een goed gevoel kunnen afsluiten. Daarnaast is de game niet gelijk afgelopen, maar kun je gewoon verder spelen in de open wereld', aldus Nedfors. Daarnaast bevat het wapenarsenaal van Rage 2 een Gravity Gun. Onlangs is de Rage 2 release onthuld. Ontwikkelaar id Software heeft inmiddels ook de eerste Rage 2 details bekendgemaakt. Zo hanteert Rage 2 een 'games-as-a-service'-model. Read more…
09/12 11u45  Strategy game Conan Unconquered aangekondigd Ontwikkelaar Petroglyph kondigt strategy game Conan Unconquered aan. De game voert massale gevechten in de wereld van Robert E. Howard op. Het doel is om je nederzetting uit te bouwen en te beschermen tegen aanvallen.Je kunt Conan Unconquered alleen of in co-op spelen. Petroglyph vergelijkt de game met They Are Billions. De aanvallen blijven komen en het is aan jou om zo lang mogelijk zien stand te houden. De actie is in real-time, maar je kunt op elk moment pauzeren.Verder beschik je over krachtige eenheden zoals Conan die speciale vaardigheden heeft. In de aankondigingstrailer is ook te zien dat je gigantische eenheden kunt op te roepen die vervolgens voor je kunnen vechten.Read more…
09/12 11u15  Wapenarsenaal Rage 2 bevat Gravity Gun Het wapenarsenaal in Rage 2 bevat onder meer een Gravity Gun, echter werkt het geweer anders dan je verwacht. Dat legt id Software-topman Tim Willits uit in een gesprek met het blad Game Informer.Met de Gravity Gun uit Half-Life 2 pak je willekeurige voorwerpen op die je vervolgens naar je tegenstander lanceert. In Rage 2 werkt de Gravity Gun aanvankelijk als een normaal geweer doordat je eerst op de vijand moet schieten.Daarna mik je op een willekeurige plek en door de alternatieve vuurknop in te drukken word je tegenstander naar desbetreffende plek gelanceerd. Hoe meer kogels je gebruikt om de vijand te taggen, des te krachtiger de aanval is.Read more…
Laatste update: dinsdag 11 december 2018, 12u30
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
12/12 13u30  The Pillar-DLC voor Shadow of the Tomb Raider te zien in video Square-Enix heeft een nieuwe video uitgebracht van de DLC The Pillar voor Shadow of the Tomb Raider. De DLC komt uit op 18 december aanstaande in Europa.
12/12 10u45  PS4-firmware 6.20 gelanceerd Er is nieuwe firmware gelanceerd voor de PlayStation 4. Firmware 6.20 brengt enkele systeem performance verbeteringen, maar helaas geen nieuwe features. Eerder kwam al firmware 6.10 uit welke ook niet echt veel nieuwe updates bracht. De systeemsoftware weegt zo'n 420 MB en 980MB wanneer je gebruik maakt van de recovery editie.
12/12 07u30  Online gameplay voor Ace Combat 7: Skies Unknown Bandai Namco heeft wat nieuwe gameplay uitgebracht van de game Ace Combat 7: Skies Unknown. Het gaat om online gameplay van het spel, welke gepland staat voor 18 januari aanstaande.
12/12 07u15  Vind je eigen manier om te overleven in Left Alive Square Enix Ltd., onthult voor de komende survival shooter LEFT ALIVE nieuwe gameplaystijlen en strategieën die spelers binnen en buiten gevechten gebruiken om te overleven.De nieuwe trailer is gesitueerd in het door oorlog verscheurde Novo Slava en laat zien hoe spelers op hun primaire instincten moeten vertrouwen om hun eigen manieren om te overleven te ontdekken, waarbij ze gebruik maken van stealth-mechanics, craften, valstrikken en meer. De duistere, grimmige setting van LEFT ALIVE brengt ook zijn eigen uitdagingen met zich mee: spelers moeten de potentiële uitkomsten van hun interacties afwegen tegen die van andere overlevenden, aangezien deze uitkomsten elkaars overlevingskansen kunnen ondersteunen of juist belemmeren.Bekijk hier de LEFT ALIVE ‘Find a Way to Survive’-trailer: LEFT ALIVE volgt drie verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen verhalen, missies en potentiële wegen naar verlossing. De game laat spelers gebruikmaken van verschillende, actierijke speelstijlen, waarin strategische stealth-manoeuvres samenkomen met hectische vuurgevechten en zenuwslopende confrontaties met zwaarbewapende troepen, pantservoertuigen en reusachtige mechs.LEFT ALIVE is vanaf 5 maart 2019 beschikbaar voor het PlayStation 4-systeem en STEAM. Voor de ultieme verzamelaar komt een speciale MECH EDITION in beperkte oplage beschikbaar, deze is nu exclusief in de Square Enix Online Store te pre-orderen voor € 159,99. Naast de collector’s box bevat de MECH EDITION een VOLK action-figure die is ontworpen door Takayuki Yanase, een hardcover art book van 80 pagina’s en een exclusieve Steelbook-hoes.
12/12 07u15  Nieuw content seizoen Operation Absolute Zero van start 11 december 2018 De nieuwe festiviteiten voor de community en het seizoensevenement voor Call of Duty: Black Ops 4 begint nu op PlayStation 4 en volgt later op andere platformen. De content drop genaamd Operation Absolute Zero brengt game updates naar alle modi. De content bestaat onder meer uit een nieuwe Specialist, extra locatie op de Blackout map, een voertuig voor Blackout, een speciaal evenement, items om je karakter te personaliseren en meer.“Operation Absolute Zero is een feest voor de community en de volgende stap in ons voornemen om van Black Ops 4 de best ondersteunde game te maken,” zegt Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “Met Operation Absolute Zero leveren we nieuwe content waar de hele community van kan genieten. Daarnaast leveren we voor updates die direct zijn geïnspireerd door de feedback die we sinds de lancering van de community mochten ontvangen.”“Om de game wereld van Blackout levend te houden en te laten groeien wisten we dat we de game na de lancering regelmatig moesten updaten,” zegt Mark Gordon, co-studiohoofd bij Treyarch. “Sinds de start van de beta in september, hebben we continu gebruik gemaakt van in-game metingen gedaan en geluisterd naar de feedback van spelers om de spelervaring te balanceren zodat de game optimaal speelbaar blijft. Met Operation Absolute Zero voeren we voor Blackout een aantal veranderingen door waar fans zeker van zullen genieten, inclusief een gloednieuwe locatie en het eerste voertuig: een gepantserd grondvoertuig compleet met machinegeweer. We verheugen ons op de reis die we met onze community gaan maken want dit is nog maar het begin.”Operation Absolute Zero levert gratis nieuwe content, waaronder: • Extra Specialist: Spelers kunnen de flow van gevechten een andere wending geven met Zero, een nieuwe Specialist voor zowel de multiplayer als Blackout. Zero kan door middel van hacken vijanden verstoren en afleiden en daarmee het tij van de strijd keren.• Black Market uitrusting: Operation Absolute Zero brengt een Assault Rifle en SMG naar de Black Market, deze kunnen spelers ontgrendelen door Contraband Tiers te spelen. Daarnaast kunnen fans genieten van nieuwe tactische outfits, accessoires om je karakter mee te personaliseren, nieuwe personages om te gebruiken in Blackout en speciale melee wapens verpakt in feestelijk cadeau papier.• Locatie en updates voor Blackout: Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd door de klassieke multiplayer map van Call of Duty: Black Ops II. Een luxe jacht kan geplunderd worden om daar ook uit te rusten voor de vuurgevechten die onderweg naar de laatste cirkel worden gestreden. Eenmaal op het droge kunnen spelers ook achter het stuur klimmen van het nieuwe pantservoertuig met daarop bevestigde machinegeweer genaamd ARAV.• Evenement voor de feestdagen: Samen met Operation Absolute Zero arriveert het feestseizoen in Blackout met speciale Tiers met seizoensgebonden items om te ontgrendelen, thematische mapdecoraties en zelfs sneeuwballen om te gooien in Blackout. Zo kunnen spelers hun vijanden in feestelijke sferen aanvallen.• Zombies elementen: Daily Callings leveren nieuwe gameplay uitdagingen die Zombies spelers kunnen voltooien om bonus XP en Nebulium Plasma te verdienen. Het Black Ops Authenticity Stamp systeem biedt spelers de mogelijkheid om de resultaten van hun game online te delen via een persoonlijke code die aan het eind van elke match wordt gegenereerd, samen met Daily Tier Skips voor Zombies, waarmee spelers Black Market Tier-bonussen kunnen krijgen door elke dag Zombies te spelen. Naast de gratis content van Operation Absolute Zero krijgen bezitters van een Black Ops Pass toegang tot de eerste lading content, voor het eerst beschikbaar op PlayStation 4: • Multiplayer map, Elevation: Een middelgrote map geplaatst in een dorp in de bergen van Nepal. Elevation is een map waar spelers vooral de strijd van dichtbij aangaan in kleine huizen en krappe steegjes.• Multiplayer map, Madagascar: Een grotere map die zich bevind op het platteland van Madagascar. De stad staat op een heuvel, waar een medisch konvooi in een hinderlaag is gelokt. Het dorp wordt omringd door flank routes met een gevarieerde, natuurlijke omgeving en veel dekking voor spelers die de heuvel proberen te veroveren.• Zombies ervaring, Dead of the Night: Deze gloednieuwe zombie ervaring speelt in 1912 en dropt spelers op een weelderig landgoed dat eigendom is van de beroemde schatten jager Alistair Rhodes. Dit keer kunnen spelers de rollen van nieuwe, kleurrijke helden aannemen en nieuwe wapens gebruiken om te strijden tegen diverse zombies. Ook nieuwe vijanden als vampiers en weerwolven, moeten worden verslagen om de nacht te overleven. Verschillende acteurs hebben meegeholpen aan Dead of the Night: Madame Mirela (Helena Bonham Carter), Gideon Jones (Kiefer Sutherland), “The Brigadier” (Brian Blessed) en de Butler, Godfrey (Charles Dance).• Blackout personage, Reaper: Bezitters van de Black Ops Pass krijgen direct toegang tot de cyborg huurling Reaper, een populaire Specialist uit Black Ops III, die nu naar Blackout komt. De Black Ops Pass is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition, de Digital Deluxe Enhanced Edition, de Pro Edition en de Mystery Box Edition van Call of Duty: Black Ops 4, en wordt ook apart verkocht, digitaal of bij deelnemende retailers.
12/12 07u15  Destiny 2: The Dawning keert terug Eva Levante is teruggekeerd naar de Tower en dit jaar heeft ze haar oven goed warm gestookt om gebakken lekkernijen uit te kunnen delen. Ook dit jaar zijn alle Destiny 2 spelers uitgenodigd om aan de festiviteiten van The Dawning deel te nemen. Dit kunnen ze doen door de wereld in te trekken, ingrediënten te verzamelen, vijanden te verslaan en verschillende andere uitdagingen aan te gaan. The Dawning brengt het samenhorigheidsgevoel terug in de Tower en gaat van start op 11 december 2018 om 18:00h. Vanaf nu beschikbaar voor alle Destiny 2 spelers vanaf 11 december tot 1 januari.
12/12 07u15  Broken Dawn, de nieuwe roman van Tom Clancy’s The Division, vanaf 15 maart 2019 verkrijgbaar Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn, de gloednieuwe roman in het The Division-universum, is net als Tom Clancy’s The Division 2 vanaf 15 maart 2019 verkrijgbaar. Tom Clancy’s The Division: Broken Dawn is een spannende, actievolle prequel van The Division 2 waarin lezers ontdekken hoever mensen gaan om te redden wat hen dierbaar is. De roman wordt uitgegeven door Titan Books en geschreven door Alex Irvine.Daarnaast publiceert Dark Horse Comics zowel een lore boek als een driedelige reeks comic books gebaseerd op het universum van Tom Clancy’s The Division.The World of Tom Clancy’s The DivisionThe World of Tom Clancy’s The Division is een boek met hardcover van 160 pagina’s, dat lezers een uniek inzicht biedt in de chaotische en gevaarlijke wereld van de games. Verkrijgbaar in 2019.The World of Tom Clancy’s The Division Limited EditionVan deze gelimiteerde editie zijn slechts 2500 exemplaren wereldwijd verkrijgbaar. De Limited Edition bestaat uit een tactical clamshell case met oplichtend SHD Tech icoon, exclusieve poster op doek en een exclusieve dossiercover. Verkrijgbaar vanaf 23 april 2019.Tom Clancy’s The Division: Extremis MalisTom Clancy’s The Division: Extremis Malis speelt zich af tussen de bittere kou van The Division en de warme zomer van The Division 2 en is een driedelige reeks comic books. De comic books zijn vanaf begin 2019 verkrijgbaar. Vanaf zomer 2019 zijn ze tevens gecombineerd als boek met hardcover verkrijgbaar.Tom Clancy’s The Division 2 brengt spelers naar een verscheurd Washington D.C., zeven maanden nadat een dodelijk virus in New York City is uitgebroken. Als Division-veteranen zijn spelers de laatste hoop om de ondergang van de samenleving tegen te gaan en de machtsgreep van de vijandige facties op de stad te voorkomen. Spelers die kans willen maken om al eerder met de game aan de slag te gaan, schrijven zich nu in voor de bèta via thedivisiongame.com/beta.
11/12 16u45  Prey: Typhon Hunter met Multiplayer Modus en Escape Room VR-ervaring nu live Vandaag heeft Arkane Studios een dodelijke, nieuwe versie van verstoppertje toegevoegd aan Prey met de uitbreiding Prey: Typhon Hunter, een gratis update voor de prijswinnende titel die een spannende, nieuwe multiplayer modus en een VR-only single player game bevat.Nu beschikbaar voor Prey: Digital Deluxe en de Prey: Mooncrash uitbreiding op PC, PlayStation 4 en Xbox One, bevat Prey: Typhon Hunter twee spannende, nieuwe modi voor Prey:• Prey: Typhon Hunter multiplayer is een intens kat- en muisspel waarin de muizen kunnen veranderen in levenloze objecten – vuilnisbakken, pizzadozen, theepotten, bananen en nog veel meer – die je kunnen doden. Maar als Morgan alle Mimics kan vinden en doden voordat de tijd is verstreken, wint hij de ronde. • TranStar VR: een single player, VR-only escaperoom-achtige campaign die spelers in de schoenen plaatst van TranStar werknemers, waar ze objectives moeten voltooien en ingewikkelde puzzels moeten oplossen in Talos I, slechts enkele dagen voor de gebeurtenissen uit Prey. TranStar VR zal beschikbaar zijn voor zowel PC als PSVR.Spelers die Prey: Digital Deluxe al hebben gekocht, of hun originele versie van Prey hebben geüpgraded met Prey: Mooncrash, zullen beide nieuwe game modi gratis ontvangen. Nieuwe spelers kunnen Prey: Digital Deluxe aanschaffen voor €39,99 om naast de originele game ook alle bijhorende en volgende updates te ontvangen; bestaande Prey-eigenaars kunnen hun game naar Prey: Mooncrash upgraden voor €19,99.
11/12 16u30  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass nu verkrijgbaar De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4 Pass is nu verkrijgbaar. De Year 4 Pass is een VIP-jaarlidmaatschap*, waarmee spelers zeven dagen eerder toegang hebben tot acht nieuwe Operators, die verspreid over het jaar verschijnen. Aanvullende VIP-voordelen zijn:• 8 uniforms en headgear• 1 R6 Lava Charm• 600 R6 Credits• 5% Renown Boost• 10% korting in de In-Game Shop**• Alpha Pack boost van 0.3% Spelers die de Year 4 Pass voor 4 maart 2019 aanschaffen, ontvangen tevens de Volcano Signature wapenskin. Als dank voor hun support, krijgen spelers die in het bezit zijn van de Year 3 Pass 600 R6 Credits extra wanneer zij de Year 4 Pass aanschaffen. Operators Nomad en Kaid nu voor iedereen beschikbaarNomad en Kaid, de gloednieuwe Marokkaanse Operators die al 7 dagen beschikbaar zijn voor spelers met de Year 3 Pass, zijn nu voor alle spelers vrij te spelen met Renown of R6 Credits op PlayStation 4, Xbox One en PC. Nomad en Kaid zijn onderdeel van Operation Wind Bastion, het vierde seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 3. Nomad is een aanvallende Operator die met haar Airjab Launcher verdedigende Operators omver kan blazen. Kaid is een verdedigende Operator die met zijn Rtila Electroclaw metalen objecten vanaf een afstand onder stroom kan zetten. Daarnaast is de gloednieuwe map Fortress toegevoegd en zijn er verschillende gameplayverbeteringen doorgevoerd.
11/12 13u00  Beyond Good and Evil 2 demo gameplay Ubisoft heeft meer laten zien van de game Beyond Good & Evil 2. De video laat pre-alpha gameplay zien van het spel. Het is voor het eerst sinds de E3 2018 demo die toen getoond werd.
11/12 12u45  Famitsu beoordeelt Rainbow Skies en Civilization VI Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld. Het gaat om onderstaande lijst met titels:Rainbow Skies (PS4/PS Vita, Sidequest Studios): 7 / 7 / 6 / 7 - (27/40)Super Neptunia RPG (PS4, Idea Factory): 8 / 8 / 7 / 7 - (30/40)Battle Princess Madelyn (PS4/Switch, 3goo): 7 / 7 / 8 / 7 - (29/40)Fallout 76 (PS4/Xbox One, Bethesda): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Sid Meier's Civilization VI (Switch, Take-Two): 8 / 7 / 9 / 7 - (31/40)Slime-san: Superslime Edition (PS4/Xbox One/Switch, Headup Games): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)
11/12 10u45  NieR Automata Game of the YoRHa Edition verschijnt in februari op PlayStation 4 en Steam Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de NieR:Automata Game of the YoHRa Edition van de bekroonde en post-apocalyptische actie-RPG op 26 februari 2019 uitkomt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (Steam).Sinds de oorspronkelijke release van NieR:Automata zijn de verscheepte exemplaren en digitale verkopen samen goed voor ruim drie miljoen exemplaren. De game wordt wereldwijd geprezen om zijn fantastische mix van actierijke en razendsnelle gevechten op 60 fps en de diepe, meeslepende verhaallijn van director YOKO TARO. NieR:Automata is ontwikkeld in samenwerking met PlatinumGames Inc. en levert de perfecte mix van actie en RPG in een prachtige, desolate open wereld. Als de androids 2B, 9S en A2 vechten spelers om de wereld te heroveren voor hun menselijke scheppers.De NieR:Automata Game of the YoRHa Edition bevat naast de basisgame ook een schat aan digitale extra content, inclusief: de Expansion DLC, 6 pod-designs (Grimoire Weiss Pod, Retro Grey Pod Skin, Retro Red Pod Skin en Cardboard Pod Skin) en het Machine Mask-accessoire. Daarnaast ontvangen spelers die de versie voor PlayStation 4 aanschaffen een dynamisch thema, 15 PSN-avatars, de Play System Pod Skin en de Amazarashi Head Pod Skin. Spelers die de game aanschaffen op Steam ontvangen twee wallpapers.NieR:Automata Game of the YoRHa Edition is vanaf 26 februari 2019 digitaal verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (Steam). Voor de PlayStation 4 verschijnt ook een fysieke versie.
11/12 07u45  MGM stopt met verfilming van Metro 2033 De productie van de Metro 2033-film is gestaakt. De film zou gebaseerd zijn op het boek van de gelijknamige game franchise maar het verhaal zou niet werken in een Amerikaanse setting. Dmitry Glukhovsky meldt dat hij inmiddels weer de rechten in eigen bezit heeft. Volgens de man was men bang dat het verhaal te generiek ging worden en dat de setting te veel in Moskou afspeelde. Inmiddels is men op zoek naar andere producenten die wel verder willen gaan met de verfilming.
11/12 07u30  Sony: Vraag naar singleplayer games is groot Volgens Sony is de vraag naar singleplayer games groter dan menig een denkt op dit moment. Games als Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen. Volgens SIE Europe's VP en managing director van de UK, Warwick Light, laat via de PS Lifestyle weten dat 2018 het jaar was van Fortnite, maar dat ook de focus meer is komen te liggen op singleplayer games.'Exclusieve titels als God of War, Spider-Man, Detroit en VR titels als Astro Bot deden het erg goed. Er is nog altijd een groot publiek dat graag singleplayer games eist. Spider-Man en God of War hebben dat wel bewezen in de charts. God of War won niet voor niets 5 Golden Joysticks dit jaar.'
11/12 07u30  Tijden veranderen, DOOM is Eternal. Een kwarteeuw is verstreken sinds DOOM uitkwam voor de nietsvermoedende massa. Meer dan twee decennia later heeft de franchise meerdere vervolgen, spin-off’s, films en stripverhalen gekend en heeft het zich kunnen vestigen als onderdeel van de hedendaagse popcultuur. Het komende jaar vieren we 25 jaar openrijten en verscheuren. Vijfentwintig jaar vol mods, gibs, wapens en de meest gepassioneerde, onwrikbare en vurige fanbase aan deze zijde van Phobos. Of je nu je tanden stuk beet in 1993 of als DOOM (2016) je eerste trip naar de hel was, we vragen aan alle DOOM-Slayers uit het verleden, heden en toekomst om samen te komen en één van de entertainment’s meest iconische franchises te vieren.
Laatste update: vandaag om 13u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
12/12 12u15  10x10 Top 10 - Call of Juarez, Putt-Putt en Snakebird Johan heeft een probleem. Sinds de introductie van de Humble Bundle en alle na-apers die geld roken, heeft hij in totaal al bijna anderhalf duizend spellen op Steam verzameld... Waarvan hij er bijna 80% nog nooit heeft aangeraakt!
12/12 00u15  NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition officieel aangekondigd Een Game of the 'YoRHa'-editie van NieR: Automata is officieel aangekondigd, er zijn remakes van Panzer Dragoon in de maak en Scalebound staat opeens weer op Amazon Frankrijk. Dit en meer in de nieuwe Nachtwacht.13 
11/12 12u15  Iconische filmregisseurs: Quentin Tarantino Wat filmregisseurs betreft is Quentin Tarantino een van de bekendste van deze generatie. Dikke kans dat je ook wel eens een film van hem hebt gezien. Zijn repertoire zit vol met stijlvol geschoten films met inmiddels iconische, zelf uitgekozen muziek en kleurrijke personages.
11/12 00u30  Nieuwe gameplay van Beyond Good and Evil 2 en John Romero komt met Doom-mod Je kon al eerder op Pu.nl lezen dat er een Doom-aankondiging aan zat te komen, maar ook gameplay van Beyond Good and Evil 2. Laat je Wacht dat nou allebei voor je hebben. Lets-a go!
10/12 17u30  Avengers: Endgame-trailer geanalyseerd! - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks het meest geeky film- en serie-nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag kijken we eens goed naar de trailer van Avengers: Endgame, is er veel nieuws over Spider-Man: Far From Home en zijn de opnames van Joker afgerond.
10/12 17u15  Een Zak Vol Monsters – Deel 11: voorbereiden op Pokémon Go-PVP en koppelen met Let’s Go doe je zo PVP komt deze maand waarschijnlijk nog naar Pokémon Go en Marvin heeft alles wat je ter voorbereiding kunt doen voor je op een rijtje gezet. Verder vermaakte hij zich uitstekend met Pokémon Let’s Go, een speciaal Community Weekend en maar liefst drie (full odds) Shiny’s. Een prima afsluiter van het Pokémon Go-jaar.
10/12 11u15  Quiz: Ben jij net zo snel als de Samsung 970 EVO? De Samsung 970 EVO SSD maakt van je PC een echt snelheidsmonster en wij nodigen je graag uit bij ons op de redactie voor de 'snelste quiz ooit' waar je kans maakt op een Samsung 970 EVO! Maar om kans te maken op die supersnelle SSD moet je wel bewijzen dat je hem verdient. Kun jij de EVO 970 aan?
10/12 00u15  Wordt Doom 5 vandaag aangekondigd? John Romero kondigt later vandaag zijn nieuwe project aan. De Wachtster is hoopvol voor Doom 5! Ander nieuws in deze N8W8 over: de opening cinematic van Kingdom Hearts III, ontslagen bij ontwikkelaar Daybreak, in-game-advertenties voor Street Fighter 5 en de Operation Absolute Zero-update voor Call of Duty: Black Ops 4.
09/12 16u15  Smash Bros. Ultimate fever! Lees meer >
09/12 14u00  The Walking Dead – The Final Season Episode 3 verschijnt 15 januari Live terwijl ik uit het scherm wordt geslagen door een Captain Falcon uit Frankrijk, rapporteert de Weekendwacht zich! Met een Persona 5 gerucht, nieuwe episode voor Telltale’s The Walking Dead, meer Anthem info en Conan Unconquered!
09/12 10u15  Smash Bros. Ultimate DLC fighters geruchten en speculatie Super Smash Bros. Ultimate is uit en bevat alle fighters die we ooit in de game wilden hebben! Dus uhm… wie gaan de DLC-fighters van de Season Pass worden? PeterKoelewijn speurde het internet af voor de laatste geruchten en wildste speculaties!
08/12 16u15  Het Hete Hangijzer: Nintendo games illegaal downloaden is soms een noodzakelijk kwaad Super Smash Bros. Ultimate is sinds vrijdag uit maar je kon hem 2 weken geleden al illegaal downloaden en op je homebrew Switch spelen. Dat maakt PeterKoelewijn boos… maar hij is zeker ook boos op Nintendo zelf…
08/12 14u45  Eerste screenshots Mortal Kombat 11 en Custom Character-info In deze Weekendwacht uitgebreid de aandacht voor extra info over de Game Awards-aankondigingen. Mortal Kombat 11-screenshots, de Dragon Age 4-onthulling, een Anthem-trailer en veel meer. Goedemiddag!
08/12 10u15  De beste platform-games voor Nintendo Switch – Smack My Switch Up! In de Serial Smack My Switch Up! geeft PeterKoelewijn kooptips voor de beste Nintendo Switch-games per genre. Deze keer het genre waarmee Nintendo groot is geworden: platform-games!
07/12 15u30  Hardware Hitjes: Tussen kunst en gaming Moet jij ook in een muf hokje gamen omdat je computer niet bij het interieur van de woonkamer past? Lees dan snel deze Hardware Hitjes, want misschien heeft In Win een oplossing voor je. Verder is er nieuws over de ray-tracing prestaties in Battlefield 5 en vindt Nvidia dat videokaarten nog wel wat duurder kunnen dan de RTX 2080 Ti.
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x NieR: Automata - Game of the YoRHa Edition officieel aangekondigd12/12 00u15 - Power Unlimited: Een Game of the 'YoRHa'-editie van NieR: Automata is officieel aangekondigd, er zijn remakes van Panzer Dragoon in de maak en Scalebound staat opeens weer op Amazon Frankrijk. Dit en meer in de nieuwe Nachtwacht.
11x HYDE levert een nummer voor Devil May Cry 512/12 07u30 - Gamequarter.be: De Japanse artiest HYDE levert minimaal een van de nummers voor de soundtrack van Devil May Cry 5, welke hij nu ten gehore brengt in een nieuwe trailer. HYDE zullen fans van J-pop ongetwijfeld kennen, al zullen ze dat mogelijk niet weten. Hij leverde namelijk eerder al muziek voor Nana, Resident Evil VR, Devil May Cry 4, Full Metal Alchemist, Gundam 00, Last Quarter en Attack on Titan. Daarnaast is hij behalve een soloartiest ook nog onderdeel van VAMPS en L'Arc-en-Ciel.  
10x FOK!Kerstprijsvraag: 12 december12/12 00u44 - FOK!Games: Lees meer >
9x Remedy met apart team voor multiplayer12/12 00u13 - Gamed: Lees meer >
9x The Forest komt in november naar de PS412/12 00u13 - Gamed: Lees meer >
8x Battlefield V maand uitgesteld12/12 00u13 - Gamed: Lees meer >
8x Online gameplay voor Ace Combat 7: Skies Unknown12/12 07u30 - EvilGamerz: Bandai Namco heeft wat nieuwe gameplay uitgebracht van de game Ace Combat 7: Skies Unknown. Het gaat om online gameplay van het spel, welke gepland staat voor 18 januari aanstaande.
8x De hel breekt los in Insurgency: Sandstorm launch trailer12/12 12u30 - 9lives: Insurgency: Sandstorm is een game waarin team-based tactics en op objectieven gerichte gameplay centraal staan. Dit in bikkelharde player versus player-gevechten, competitieve matchmaking en co-op spelmodi versus een meedogenloze AI. Je kan het uiterlijk van je strijders aanpassen maar ook je wapens, attachments, armor en andere zaken die je op het slagveld nodig hebt upgraden. En alsof dat alles nog niet heftig genoeg is kan je ook luchtaanvallen oproepen, ondersteuning van helikopters, gebruik maken van diverse granaten en explosieven. Loop je niet graag rond, maak dan gebruik van de vele voertuigen voorzien van voorgemonteerde machinegeweren en ander dodelijk speelgoed.
7x Launchtrailer Naruto To Boruto: Shinobi Striker12/12 00u13 - Gamed: Lees meer >
7x Achievements FIFA 1912/12 00u13 - Gamed: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35020
Gelezen:
24309
Aantal lezers nu:
57


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven