dinsdag 19 maart 2019, week 12


U bent nu hier: Disclaimer

Laatste updatecontrole: vandaag om 0u30
 
Opgesteld op 21/05/05

De site van Hoofdpunten.be is een "hoofdpunten" site die enkel links van (nieuws)websites bevat. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze "hoofdpunten". Wij doen enkel aan "deeplinking", het systeem kopieert de titels van een nieuwssite (zoals de standaard, hbvl, het laatste nieuws, enz...). Deze titels zijn verbonden met het orginele artikel. Als U op een titel klikt gaat U naar de site waarvan het artikel afkomstig is. Dit is niet illegaal!

Ook voor schade die uit eender welke aard voortvloeit zijn wij niet verantwoordelijk!

De weergegeven "hoofdpunten" kunnen ook fouten bevaten, hier zijn wij tevens ook niet voor verantwoordelijk.Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

5x Partijen eensgezind in klimaatdebat: België tegen 2050 klimaatneutraal19/03 00u15 - Knack: In het Antwerpse Borgerhout hebben klimaatactivistes Anuna De Wever en Kyra Gantois maandagavond hun boekje 'Wij zijn het klimaat' voorgesteld, zowel aan het grote publiek als aan enkele prominente politici die er meteen over in debat mochten gaan. Dat leidde tot opvallende eensgezindheid van (extreem-)links tot rechts over de nood aan nieuw klimaatbeleid.
5x Studente (21) doodgestoken om smartphone in Marseille19/03 00u00 - Het Laatste Nieuws: Een studente is om het leven gekomen bij een steekpartij in Marseille. De overvaller(s) had(den) het zondagavond vermoedelijk gemunt op haar...
5x “Leuven en Gent Europese voorlopers in stadsplanning”19/03 00u00 - Het Laatste Nieuws: De internationaal gerenommeerde Canadese stadsplanner Brent Toderian heeft vandaag Leuven en Gent bezocht. Hij noemde de twee Vlaamse steden...
5x De afspraak19/03 00u00 - VRT NWS: Herbekijk hier 'De afspraak' van maandag 18 maart.
5x Aanslag Utrecht: drie doden en vijf gewonden, drie verdachten opgepakt19/03 00u00 - Gazet van Antwerpen: De verdachte van de schietpartij in Utrecht is opgepakt. Dat meldt de politie op een persconferentie. Intussen zijn nog twee andere verdachten aangehouden. Welke rol zij speelden, is voorlopig nog niet duidelijk.
5x PCM-weekoverzicht: Hoe reëel zijn downloadboetes?19/03 00u00 - PCMweb: Iedere vrijdag blikt PCM terug op de week. Welk nieuws mag je niet missen en welke how-to's moet je lezen? Dankzij dit handige overzicht ben je zo voor het weekend weer helemaal op de hoogte.
4x Proefproject ArcelorMittal Gent: "De toekomst is het hergebruik van broeikasgassen"19/03 00u30 - VRT NWS: Lees meer >
4x ’Sta als moeder te trillen op benen’19/03 00u15 - De Telegraaf: Ze zaten urenlang in spanning. Vaders en moeders van kinderen die in Utrecht naar school gaan, moesten maandagmiddag aanvaarden dat hun kroost op school werd vastgehouden.
4x Zwarte dag in Utrecht: dit gebeurde er vandaag19/03 00u15 - Gelderlander: Na de eerste melding van een schietpartij in een tram op het 24 Oktoberplein volgden de gebeurtenissen in Utrecht elkaar snel op vandaag. Een inval in de Trumanlaan, een achtergelaten auto op de Tichelaarslaan, afgesloten scholen en een uitgestorven stad. Dit gebeurde er vandaag in Utrecht.
4x Fisker is terug. En wel met een elektrische SUV voor 40.000 dollar19/03 00u15 - Carros: Fisker had de Karma. Maar sinds het Chinese Karma Automotive die Karma als Revero bouwt, moest Fisker weer van voorafaan beginnen. Het probeert nu naam te maken met een betaalbare elektrische SUV. Henrik Fisker maakte naam als ontwerper van onder meer de BMW Z8 en de Aston Martin DB9. Met zoveel ontwerptalent kon een eigen model niet uitblijven. De Deense designer schonk de wereld dus de Fisker Karma, maar dat model kon de concurrentie met Tesla niet aan. De Chinese Wanxiang Groep kocht de bouwtekeningen van de Karma over, samen met de productiefaciliteit in Delaware en startte het automerk Karma, de paraplu waaronder de Revero (de voormalige Fisker Karma) nu wordt gebouwd. Uitgerekend in de periode waarin Karma Automotive voet aan de grond probeert te krijgen in China met drie (studie)modellen laat Fisker Inc. – het huidige bedrijf van Henrik Fisker – van zich horen. Projecten Fisker is namelijk met tal van nieuwe projecten bezig. Allereerst is daar de ‘ORBIT’ een autonoom rijdende elektrisch aangedreven shuttle die kan worden ingezet in druk stadsverkeer. Ten tweede maakt Fisker stappen met de solid state-batterij en ten slotte is het bezig met nieuwe modellen. Zo is er de Emotion – een elektrische en ... Het bericht Fisker is terug. En wel met een elektrische SUV voor 40.000 dollar verscheen eerst op Carros.

Statistieken

Artikels:
31267
Gelezen:
288
Aantal lezers nu:
35


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven