zaterdag 20 oktober 2018, week 42


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u15
 

9lives

Verbergen Tonen
19/10 16u00  Starlink: Battle for Atlas "Starlink overstijgt al mijn verwachtingen"Full disclosure: Ubisoft bezorgde me voor deze review het starterspakket van zijn eerste toys-to-life game. Met andere woorden kreeg ik een grote doos met twee starships, vier extra wapens, twee extra speelbare personages én het Star Fox-pakket zonder fysieke kopie van Starlink: Battle for Atlas bijgesloten. De game kreeg ik digitaal toegestuurd. Dat helpt om de volwaardige ervaring van deze gloednieuwe Ubisoft-titel te genieten. Goed, nu dat van de baan is, kan ik overgaan tot de feitelijke review! [img:6] Een echte Ubisoft-game Mijn grootste angst was dat Starlink de toy-to-life-gimmick nooit echt zou overstijgen en dat deze game gewoon een reeks situaties zou zijn waarin je het fysieke speelgoed zou kunnen gebruiken. Al snel ebt die verontrusting weg wanneer de game me loslaat op zijn eerste planeet. Starlink: Battle for Atlas is niet enkel een toy-to-life-titel gericht op een jonger doelpubliek, het is ook een volwaardige openwereldgame zoals we er de laatste jaren al meer gekregen hebben van de Franse uitgever. Dat komt met duidelijke pro’s, zoals een goed uitgewerkt universum met een eigen toon en stijl. Ook het verhaal is - zij het wat rechtlijnig en duidelijk op jongerenformaat geserveerd - best oké. En de grote spelwereld betekent ook een hoop dingen te beleven. Het beste van dit alles? Deze openwereldgame is eigenlijk eerder een open space game, want je verkent niet één, maar maar liefst zeven planeten waarop je aan de slag kan. Jammer genoeg zijn er ook enkele zeer herkenbare con’s te bespeuren, die eigen zijn aan het openwereldwerk van deze uitgever. [img:2]
19/10 13u30  "Cyberpunk 2077 verschilt van GTA, maar je zal ook kunnen rondklooien" 'Onze game zal heel veel zijactiviteiten bieden die je meesleuren buiten de main quest', zo vertelt Tost. 'Of het nu sidequests zijn of ontmoetingen op de straten van Night City, alles zal met heel veel liefde en zorg voor de speler gemaakt zijn. We voelen ons gevleid en heel nederig door de vergelijking met GTA, maar we mikken wel op een verschillende verhaalgedreven ervaring. Dat wil niet zeggen dat we spelers tegenhouden om wat 'rond te klooien' in de wereld van Night City.' Een officiële releasedatum is er nog steeds niet. Wel weten we dat Bandai Namco de game zal uitgeven in Europa. Warner Bros Interactive Entertainment doet hetzelfde voor Noord-Amerika.  
19/10 13u15  Activision gelukkig met sterke cijfers voor Call of Duty: Black Ops IIII [img:1 left]Ook op pc weet Black Ops IIII stand te houden. Er waren tijdens de initiële launch dubbel zoveel spelers als bij Call of Duty: WWII vorig jaar. 'Black Ops IIII is goed uit z'n startblokken gestart. Onze spelersaantallen en aantal speeluren verhogen jaar na jaar en de viewership op Twitch heeft een nieuwe standaard gezet voor onze franchise en toont hoe leuk de nieuwe Blackout-mode is', zo laat Rob Kostich van Activision weten. Benieuwd of ze het momentum kunnen aanhouden. Raf vond het alvast een Call of Duty-titel die het spelen waard is.
19/10 11u15  "Dit zijn de beste easter eggs in Assassin's Creed Odyssey" Het spel is daarbovenop ook nog eens enorm uitgebreid, wat het risico dan weer groter maakt dat je enkele zaken hebt gemist, waaronder een deel easter eggs. YouTuber FunWithGuru was zo vriendelijk om - naar zijn mening - de beste easter eggs even op te lijsten in bovenstaande video.
19/10 11u15  Master Trainers eisen hoofdrol op in nieuwe video Pokémon Let's Go! Na het kampioenschap krijgt de speler te maken met Master Trainers, die gespecialiseerd zijn in het trainen van een bepaalde Pokémon-soort. Dit betekent dat er een Master Trainer is voor elke Pokémon-soort in de regio Kanto. Boven het hoofd van elke Master Trainer wordt een afbeelding van zijn favoriete Pokémon getoond. Tijdens het gevecht met een Master Trainer worden de vaardigheden en kracht van een speler echt op de proef gesteld, want er mogen geen items gebruikt worden. Spelers die als winnaar het strijdperk verlaten, kunnen de titel van de betreffende Master Trainer opeisen. Titels kunnen vervolgens ter meerdere eer en glorie van henzelf in het spel weergegeven worden tijdens Link Battles. Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! zijn vanaf 16 november 2018 exclusief verkrijgbaar op Nintendo Switch.
19/10 10u45  Nieuwe releasedatum van Days Gone is nu vastgepind op 26 april [img:1 left]Oorspronkelijk stond het spel gepland voor een release in februari, maar ontwikkelaar Bend Studio heeft naar eigen zeggen nog enkele maanden extra nodig om de game te polijsten. PlayStation-gamers kijken al een hele tijd uit naar de openwereldzombietitel en de vele gameplay footage die al voorhanden is maken het wachten des te moeilijker. Volgens onze eigenste Praga zou het wel eens één van dé titels van 2019 kunnen worden.
18/10 16u30  Consoleversie Wreckfest uitgesteld [img:1 left]Een precieze datum werd er niet aangekondigd en voorlopig blijft het dus bij een vage '2019'. De reden is niet ver te zoeken: de kwaliteit is momenteel nog niet goed genoeg. Zo moet er nog gesleuteld worden aan de multiplayer en moeten de algemene prestaties nog naar omhoog, om dezelfde ervaring als op pc te kunnen voorschotelen. Daarnaast excuseert de uitgever zich voor het uitstel, maar iedereen kan wel wat uitstel verdragen als het de game ten goede komt, niet?
18/10 16u15  Rij het avontuur tegemoet in de Red Dead Redemption 2 launch trailer Lees meer >
18/10 15u00  Aan de slag met de single player-mode van Battlefield V Geen doorlopende verhaalcampagne van zes tot tien uur, maar een reeks minivertelsels die je in de huid van vijf verschillende strijders brengen, verdeeld over de verschillende theaters van Wereldoorlog II: met Battlefield V zet het Zweedse DICE gewoon de aanpak verder die het ook al hanterde voor de War Stories in voorganger Battlefield 1. 'Die anthology-aanpak werkt erg goed', zegt Bernd Diemer, Creative Director bij DICE. 'Het laat ons ten eerste toe om de game een open structuur te geven, waarin spelers constant kunnen kiezen hoe ze hun tijd zullen doorbrengen in de game: de ene dag gaan ze voor multiplayer, de andere kiezen ze misschien een van de verhalen. Maar het komt ook die laatste ten goede: het laat ons toe om verscheidene uitdagende, diverse en voorheen onvertelde verhalen te vertellen.' Dat zijn er vier bij release, de laatste komt in december als extra download. Tijdens een previewevent van Electronic Arts in Parijs konden we alvast een fiks deel van de vier inbegrepen verhalen spelen. En bloody hell: wat zijn die jongens van DICE, die enkele jaren geleden nog bekend stonden voor hun gepruts op gebied van verhalen vertellen, ineens meestervertellers geworden![img:2]
18/10 14u15  Ontmoet de dieren van Farming Simulator 19 in gloednieuwe gameplay trailer Als onderdeel van de grootste Farming Simulator ooit zijn er veel dieren beschikbaar om te worden gefokt op je speciaal ontworpen boerderij. Koeien, varkens, schapen en kippen hebben elk unieke behoeften en beloningen voor effectieve landbouw, de keuze is aan jou. Reageer op de markt en focus op de meest gevraagde producten, of kies voor een brede strategie met meer machines, processen en gebiedsvereisten. Paarden zijn een gloednieuwe toevoeging, die voor het eerst berijdbaar zijn als een nieuw middel om het land in en rond je boerderij te ontdekken, waarmee je ze kunt trainen om ze later voor een hogere prijs te verkopen. Houd ze gezond met de nieuwe haveroogst en vervoer ze tussen locaties in unieke apparatuur. Ze voegen zich samen met meer dan 300 voertuigen en gereedschappen, inclusief voor de eerste het merk John Deere, nieuwe omgevingen en nieuwe gewassen zoals katoen en haver om van Farming Simulator 19 de grootste en beste Farming Simulator aller tijden te maken.
18/10 14u15  De waanzin nabij in Call of Cthulhu Preview to Madness-trailer De trailer van vandaag onderzoekt de lof voor de kenmerkende Lovecraft-sfeer, het betoverende audio- en visuele ontwerp en de RPG-onderzoeksmethoden die spelers de aanwijzingen laat ontdekken, conclusies trekken, bewoners ondervragen en de kosmische gruwelen van het eiland overleven. In Call of Cthulhu is niets zoals het lijkt. Je geestelijke gezondheid is een onregelmatige factor, maar al te vaak vervangen door waanbeelden. Vreemde wezens, rare wetenschap en schaduwrijke sekten domineren de Cthulhu Mythos, met de bedoeling hun kwaadaardige plannen te realiseren, om het einde van alles te bereiken. Je geest zal lijden - balancerend op een vlijmscherpe lijn tussen gezond verstand en waanzin, je zintuigen worden verstoord totdat je vraagtekens zet bij de realiteit van alles om je heen. Vertrouw niemand. Kruipende schaduwen verbergen loerende figuren ... en al die tijd bereidt de Grote Dromer zich voor op zijn ontwaken.
18/10 12u00  Blijkbaar is er een naaktmod voor Shadow of the Tomb Raider (NSFW) [img:1 left]De meeste mods binnen de 'wij-willen-meer-van-Lara-zien'-categorie die verschenen zijn voor Shadow of the Tomb Raider waren totnutoe gefocust op doorkijkkleding. Fong Lee vond in ieder geval dat er nog enkele stapjes verder gegaan mocht worden. Z'n screenshots kan je bekijken via deze website, op 9lives houden we het iet of wat proper met de huidige afbeelding. Hoe de game zelf is? Wel, Praga vond die best wel goed eigenlijk.
18/10 11u45  10 minuten gameplay van Diablo III op de Nintendo Switch De textures zijn dan misschien niet zo scherp en de resolutie ligt wat lager in vergelijking met de andere consoleversies (en pc-versie uiteraard), maar het lijkt te doen wat het moet doen: een authentieke Diablo-ervaring geven zowel in handheld- als in televisiemode. Diablo III: Eternal Collection staat gepland voor een release op 2 november en zal enkele exclusieve zaken bevatten op de Nintendo Switch, zoals enkele Zelda-referenties in de Sanctuary, een Cucco-companion pet, een Triforce-portretframe en de armor set van Ganondorf.
18/10 11u30  Mooie Halloween-kortingen in de PlayStation Store momenteel En dat is goed nieuws voor PlayStation-gamers die nog aan het twijfelen waren om bijvoorbeeld Bloodborne, Divinity: Original Sin, Resident Evil 7, Gran Turismo Sport of For Honor aan te schaffen. Ik pik er enkele uit die alvast de moeite waard zijn om eens te checken, maar bekijk de volledige lijst zeker op deze website of op de PlayStation Store zelf. The Last of Us: Remastered (€12.99) Star Wars Battlefront II (€19.99) Mortal Kombat X (€12.99) Battlefield 4 (€4.99) Resident Evil 7 Biohazard (€16.99) Gran Turismo Sport (€39.99) Vampyr (€34.99) Ghostbusters (€7.99) Bloodborne: Game of the Year Edition (€17.99) DOOM (€9.99) Alien: Isolation (€6.99) Skyrim Special Edition + Fallout 4 G.O.T.Y. Bundle (€29.99) [img:1]
18/10 11u30  Halloween komt eraan, ook in Super Mario Odyssey Een redelijk atypische outfit trouwens, toch voor Nintendo's doen. Persoonlijk denk ik niet dat er een meer angstaanjagende versie van Mario verschenen is in de honderden games waarin de Italiaanse loodgieter een (hoofd)rol speelde. Grauw kleurtje, geen oogpupillen, kapotte kleren en bijltje door de schedel, vrij Halloween proof dus.[img:1] [img:2]
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 16u00
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
19/10 22u30  Lost Ember Ik hou van games die mij een verhaal vertellen; mij meenemen naar een wonderlijke wereld en plaatsen in een emotionele achtbaan. En daarom speel ik veelal visual novels en RPG’s. Dat zijn echter niet de enige genres die mij aanspreken en daarom ging ik aan de slag met een alpha build van Lost Ember. Lost Ember is in essentie precies het type game waar ik van hou: een die een verhaal vertelt. Desondanks wordt er geen woord in gesproken. In de vorm van een wolf verken je de aarde in de toekomst, nadat de mensheid verdwenen is, om te ontrafelen wat er is gebeurd. Dat doe je echter niet alleen, maar met het titulaire lichtje dat je de weg wijst. Van hot naar her Met dit lichtje als gids reis je in Lost Ember van locatie naar locatie, waar je wordt geconfronteerd met flashbacks die het verhaal uit de doeken doen. Maar gelukkig doe je wel ietsjes meer dan dat, zodat het niet helemaal een walking simulator is. Tijdens mijn speelsessie werd ik bijvoorbeeld geconfronteerd met een hol waar mijn pluizige vriend zich niet in wist te wurmen en daarom werd het tijd om creatief te zijn en met een druk op de knop te wisselen van partner. De volgende tien minuten van mijn reis speelde ik een wombat, welke, in tegenstelling tot de wolf, moeiteloos ondergrondse gangenstelsels kon verkennen om verder te komen. Maar helaas heb ik nooit gezien wat aan het einde diens sectie te wachten stond. Net als de mensheid in de wereld van Lost Ember kwam toen de demo aan een einde. Conclusie:  Lost Ember biedt een interessante opzet, waarin je met verschillende dieren het geheim van de menselijke uitsterving ontrafelt, maar wist tijdens mijn speelsessie nog niet te overtuigen. Dit was voornamelijk te wijten aan het feit dat de demo simpelweg te kort en nog in een te vroeg stadium was om al echt representatief te zijn.
19/10 21u45  Ontmoet de dieren van Farming Simulator 19 Als boer zijnde kun je je brood verdienen op allerlei manieren. Je kunt gewassen als aardappelen, aardbeien, sla, bloemkool en tarwe verbouwen, je land verpachten aan derden of met je harses in Boer Zoekt Vrouw verschijnen. Een ander alternatief is het houden van vee, zoals paarden, koeien, varkens en kippen. Dat laatste staat centraal in de nieuwe trailer van Farming Simulator 19, welke wordt begeleid door Julia Michaels' N' That's What Up. En vaste spelers zal al opgevallen zijn, dat we tussen de soep en de patatten iets nieuws hebben onthuld. Paarden, welke je kunt houden én berijden, debuteren namelijk in dit deel.
19/10 16u15  iBood voegt de iPhone 7 toe aan zijn aanbiedingen Ben jij op zoek naar een nieuwe iPhone, maar vind je prijzen richting de € 1000,- wat te hoog voor een stukje technologie? Dan kijk je waarschijnlijk naar wat oudere modellen in de serie. Modellen als de iPhone 7 en 7 Plus, welke nu zijn afgeprijsd bij iBood. Tot 21 oktober 23:59 kun je verschillende modellen van deze telefoons kopen met kortingen tot wel 28%. Concreet heb je vijf opties: iPhone 7: 128GB - € 529,95 (20% korting, normaal € 664,29) iPhone 7: 256GB - € 569,95 (28% korting, normaal € 788,07) iPhone 7 Plus: 32GB - € 569,95 (28 korting, normaal € 790,05) iPhone 7 Plus: 128GB - € 649,95 (20% korting, normaal € 809,49) iPhone 7 Plus: 256GB - € 679,95 (26% korting, normaal € 914,34) Zoals bij elke aanbieding op iBood geldt ook voor deze: op is op. Wacht dus niet te lang om je slag hier te slaan.
19/10 11u45  Groteske aliens laten zich zien in screenshots van Override: Mech City Brawl Lees meer >
19/10 08u15  Een berg shows verdwijnt van Crunchyroll en VRV Een hele rits series die in het Westen onder de naam van Funimation worden uitgegeven, zullen spoedig van streamingdiensten als VRV en Crunchyroll verdwijnen. Dit om meer mensen naar FunimationNow te lokken, diens eigen streamingsdienst. Normaal gesproken maken we er geen gewoonte van om te schrijven over anime, tenzij die verbonden zijn met games. En dat is ook hier het geval. Populaire series als Dragon Ball Super, One Piece en My Hero Academia kregen meerdere games en worden mogelijk door deze beslissing beïnvloedt. We zeggen mogelijk, om sommige details van de licentiedeals op dit moment nogal vaag zijn en er dus nog niets in steen gebeiteld staat. De keuze om series van third-party streamingdiensten af te halen is het direct gevolg van Sony's overname van het bedrijf, hetgeen werd afgerond in oktober 2017. Deze wilt met diens Now-diensten zoveel mogelijk tussenpersonen eruit knippen.
19/10 08u00  Soul Calibur VI is hier met een launch trailer Het langverwachte zesde deel in de Soul Calibur-serie is nu eindelijk hier. En dat is een gebeurtenis die natuurlijk niet voorbij mag gaan zonder een launch trailer. Drie keer raden wat je hieronder vindt... Zoals het de launch trailer van een fighting game betaamt, zit de video vol met actie, wapens en gestoorde moves waarvan sommigen dromen dat het ze ooit lukt om ze zelf uit te voeren. Gelukkig is het al simpelweg tof om te zien.
19/10 08u00  Halloween begint met een sale op PSN Hier in Europa vieren we eigenlijk nauwelijks Halloween. Maar dat betekent niet dat we het niet kennen. Daarom steken steeds meer Halloween-tradities de oceaan over.Een van die tradities zijn allerlei kortingsacties rondom de engste feestdag van het jaar. En zo ook op PSN, waar nu kortingen tot 60% worden gegeven op duistere titels als Dead by Daylight, The Last of Us, Dark Souls, Outlast en Resident Evil. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door PlayStation of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/10 23u15  De release van Rise: Race the Future is opeens wel heel dichtbij In 2016 werd Rise: Race the Future onthuld met de melding dat het spel hetzelfde jaar nog zou verschijnen. 2018 loopt nu echter langzaam op zijn einde en het spel is nog altijd niet verschenen. Maar als alles goed gaat, komt daar spoedig verandering in. Uit het niets verscheen namelijk een nieuwe video, die niet enkel het spel in actie liet zien, maar ook een releasedate onthult. Rise: Race the Future verschijnt op 26 oktober 2018 op Steam. Dat is al over acht dagen! Dat ging opeens wel heel rap.
18/10 23u00  Nintendo demonstreert nieuwe fotofilters voor Super Mario: Odyssey Lees meer >
18/10 12u45  De Switch-versie van Moonlighter krijgt zijn eigen Signature Edition De Nintendo Switch-versie van Moonlighter mag dan wel maanden na de release op PC, Xbox One en PlayStation 4 komen, maar dat betekent niet dat de game slechts een achterafje was. Dat bewijst diens Signature Edition, die gisteren werd onthuld. Deze speciale editie van het spel bevat natuurlijk een fysiek exemplaar van de game, maar ook de soundtrack, een knijpbare replica van een van de vijanden, een exclusief medaillon en een poster op A3-formaat met handtekeningen van het ontwikkelteam. Deze editie van Moonlighter is enkel en alleen te koop via deze website.
18/10 12u00  Second Hand: Frankie's Revenge Wie met regelmaat artikelen van mijn hand leest, zal ongetwijfeld weten dat ik geen fan ben van multiplayergames. Meermaals verklaarde ik immers openlijk zelden met anderen te spelen. Maar die uitspraak dien ik enigszins te nuanceren. Voor een game met lokale co-op ben ik namelijk altijd wel te porren. Daarom was ik ook aangenaam verrast toen ik aan de slag mocht met Second Hand: Frankie’s Revenge, een action-adventure titel die de nadruk legt op samen spelen met vrienden in dezelfde kamer.  In Frankie’s Revenge stellen jij en maximaal drie vrienden jullie eigen robots samen á la Medabots. Dit betekent dat je verschillende armen, benen en koppen kan kiezen, met ieder hun eigen vaardigheden, zodat je een metalen manneke kan maken dat perfect past bij jouw speelstijl. Ga jij het liefst in de frontale aanval? Geef je bot een katana en kettingzaag! Liever support? Je kunt ook een kop pakken met genezende krachten! In de build die ik onder handen mocht nemen waren slechts een handjevol onderdelen beschikbaar, maar daarmee waren al tientallen, zo niet honderden combinaties mogelijk. En dat voorproefje smaakte naar meer. Oud en vertrouwd Op gameplay-gebied deed Second Hand in alle eerlijkheid niet heel veel bijzonders. Je overziet het level van schuinboven en maakt korte metten met elke vijand die op je pad komt. Zo nu en dan moet je een schakelaar omzetten of iets meezeulen, maar veel ingewikkelder dan dat werd het niet tijdens mijn speelsessie, waardoor het me sterk deed denken aan de Skylanders- en (in mindere mate) LEGO-games; games die ik met veel plezier speel! Qua gameplay en opzet zit het dus wel goed met Frankie, maar dat betekent niet dat de game nu al een aanrader is. Games als dit hebben vaak de neiging om eentonig te worden na verloop van tijd en een previewbuild speel je zelden lang genoeg om daar al last van te krijgen. Maar als Team Rikodu zorgt dat er regelmatig iets nieuws de revue passeert, dan zien wij het zonnig in.  Conclusie:  Het ene level dat we mochten spelen van Second Hand: Frankie’s Revenge is verre van voldoende om de game goed te kunnen beoordelen. Wat echter wel al duidelijk is, is dat de game leuk is om te spelen met vrienden. De vraag is enkel of die dat ook op de lange termijn blijft.
18/10 11u00  De Skorpion komt naar PlayerUnknown's Battlegrounds PUBG Corp heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het de ambitie heeft om van hun spel een eSport-sensatie te maken. Daarom blijft het diens game telkens verbeteren met nieuwe content, om zo spelers geboeid te houden. Een van die toevoegingen is de Skorpion, een gloednieuw pistool dat je spoedig op de map kunt vinden. Dit schietijzer lijkt in eerste instantie niet bijzonders, tot je het uitdost met de juiste upgrades en er een SMG van maakt die niet een van je primaire weaponslots opeist! Dat het iets zwakker is dan reguliere pistolen moet je dan echter wel op de koop toe nemen.
18/10 10u00  Washed Up lanceert met korting Het is langzamerhand bijna traditie: wanneer een game op Steam lanceert, doet hij dat met korting. Puzzelgame Washed Up is hier geen uitzondering op. De indie-titel verscheen twee dagen geleden op Steam voor € 9,99, maar werd direct in prijs verlaagd. Tot 23 oktober krijg je 20% korting, wat effectief betekent dat je slechts € 7,99 hoeft te hebben om de game hier te kopen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Old Doorways, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/10 09u45  Ironhide benadrukt: Steam-versie Kingdom Rush: Origins bevat alles Wie vanmorgen zijn recommended op Steam doorkeek, kwam hem misschien al tegen: Kingdom Rush: Origins. Deze titel is al jaren te vinden op de App Store en Play Store, maar heeft nu ook zijn weg naar Steam gevonden, waar hij ruim vier keer zo duur is! En daar is niet iedereen blij mee. Op tegenwicht te bieden aan sommige negatieve reacties vanuit de Steam community heeft de ontwikkelaar daarom een bericht geplaatst, waarin het uitlegt dat deze versie van de game de complete edition is, die alle helden bevat die op de mobiel met microtransacties gekocht konden worden. Of dat genoeg is om het hogere prijskaartje te verantwoorden, dat laten we aan jullie over, maar het biedt tenminste wat context bij de beslissing.
18/10 09u30  Moonlighter kun je nu reserveren op de Nintendo eShop Nog geen 24 uur geleden wisten we jullie te vertellen dat RPG Moonlighter komende maand naar de Nintendo Switch komt. En nu kunnen we ook bevestigen dat de game op de eShop te vinden is. Het reserveren van een digitale game is natuurlijk eigenlijk nergens voor nodig, maar er zijn mensen die desondanks graag doen. 11 Bit Studios heeft daarom die mogelijkheid nu beschikbaar gemaakt op het digitale platform van Nintendo. Voor € 24,99 ben jij nu al verzekerd van je exemplaar. Daarbij moet echter wel de kanttekening worden gemaakt dat dit enkel beschikbaar is via de console zelf, niet online.  
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 22u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
20/10 00u15  4fun #355 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
20/10 00u15  Ja hoor, grote penissen in Soulcalibur VI Soulcalibur VI werd deze week gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One. De game laat character customization toe en dus kunnen spelers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Natuurlijk betekent dat ook ...
20/10 00u00  Deze gouden PS4 controller met diamanten kost je 12.000 euro Voor wie het iets meer mag zijn is er nu een met diamanten afgewerkte gouden PS4 controller. Die kost 14.000 dollar, wat omgerekend net iets meer is dan 12.000 euro. Er zijn eigenlijk twee versies: een ...
19/10 15u15  The World Ends With You: Final Remix The World Ends With You: Final Remix The World Ends With You (TWEWY in het kort) blies dit jaar zijn tiende verjaardagskaarsje uit en krijgt nu, al dan niet om die reden, een versie voor Nintendo Switch. ...
19/10 15u15  Gratis Halloween Pack voor Hitman Hitman ontvangt vandaag een gratis Halloween Pack. Dat maakt Colorado als locatie voor iedereen beschikbaar, samen met alles wat het te bieden heeft, zoals de Freedom Fighters missie, alle Escalation ...
19/10 14u15  Rocket League RocketID komt pas begin 2019 Aanvankelijk was het de bedoeling om RocketID, een cross-platform party feature voor Rocket League, dit jaar nog te lanceren, maar dat zal er niet meer van komen. Blijkbaar is er nog wat werk aan de winkel ...
19/10 14u00  Naruto to Boruto: Shinobi Striker ontvangt Hiruzen Sarutobi Bandai Namco kondigt de terugkeer aan van Hiruzen Sarutobi in Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Spelers die de Season Pass reeds hebben aangeschaft, of die DLC2 aankopen, krijgen vanaf vandaag ...
19/10 12u15  Huiszoekingen bij makers van GTA V cheats In Australië hebben huiszoekingen plaatsgevonden bij twee personen die verdacht worden van de ontwikkeling en distributie van GTA V cheats. De huiszoekingen vonden in september al plaats en zijn het ...
19/10 10u15  PS4 exclusive Days Gone uitgesteld Days Gone stond aanvankelijk gepland voor een release in februari 2019, maar dat feestje gaat niet door. De release van de PS4 exclusive, die al in 2016 werd aangekondigd, is verschoven naar 26 april ...
19/10 10u00  Verse trailer voor Thronebreaker: The Witcher Tales CD Projekt RED heeft een verse trailer van Thronebreaker: The Witcher Tales online gegooid. De game, die aanvankelijk bedoeld was als story expansion voor GWENT: The Witcher Card Game maar uiteindelijk ...
19/10 10u00  Stellaris: Console Edition verschijnt begin 2019 Een tijdje geleden werd een Console Edition van Stellaris aangekondigd, maar een releasedatum bleef achterwege. Ook nu is nog geen concrete datum bekend, maar inmiddels is wel onthuld dat de game in het ...
19/10 10u00  Actieve ontwikkeling Dirty Bomb wordt binnenkort stopgezet Dirty Bomb, de free-to-play shooter van Splash Damage, wordt binnenkort niet langer actief verder ontwikkeld. Splash Damage zal in de loop van de komende weken nog een nieuwe versie met bug fixes uitbrengen, ...
18/10 16u30  Rise: Race the Future verschijnt volgende week voor pc Rise: Race the Future werd in 2016 al aangekondigd en een release stond ook nog voor dat jaar gepland, maar dat is er niet van gekomen. Ook 2017 ging voorbij zonder release. Nu echter is aangekondigd ...
18/10 16u30  Zo word je een Master Trainer in Pokémon Let's Go In 1998 kon je een Pokémon Master worden, maar in de Pokémon Let's Go games voor Nintendo Switch word je uitgedaagd om een Master Trainer te worden. Dat doe je door andere Master Trainers te vinden, ...
18/10 16u30  Vroege launch trailer voor Red Dead Redemption 2 Op Red Dead Redemption 2 is het officieel nog wachten tot volgende week, wanneer de game op 26 oktober verschijnt voor PS4 en Xbox One. Vandaag echter al heeft Rockstar de launch trailer online gegooid. ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
17/10 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
17/10 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
17/10 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
17/10 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
17/10 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
17/10 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
17/10 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
17/10 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
17/10 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
17/10 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
17/10 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: woensdag 17 oktober 2018, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
20/10 10u00  DiRT Rally 2.0 preview – Terug in het stof Elke gelegenheid om een lekker potje in de modder te worstelen, grijp ik zonder aarzelen met twee handen aan. Tenminste, zolang daar een stuurwiel bij komt kijken. Er is immers niks leuker dan auto’s vol gas over onverharde paden jagen en dat ook nog eens sneller doen dan alle anderen – dat is de essentie van rallysport, de autosportvorm die virtueel door niemand zo goed wordt vastgelegd als de mensen van Codemasters.
20/10 09u15  WTF update - De arrestatie van Thanos en andere cosplay Het beste van het slechtste op internet hebben we weer voor je klaar staan in onze wekelijkse WTF-update!
20/10 00u00  Kom bij de InsideGamer Discord! Een tijdje geleden heeft onze Thijs een Discord-server aangemaakt, maar destijds hebben we daar weinig mee gedaan. Omdat we het een ontzettend fijn programma vinden, hebben we de server nieuw leven in geblazen.10 
19/10 17u30  Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 oktober Is het al weekend? Ja, het is weekend! Dat betekent dat we weer lekker veel tijd hebben om te spelen. Welke games speel jij?
19/10 14u45  Thronebreaker-dlc voor Gwent is volledige The Witcher-rpg CD Projekt Red heeft een gameplaytrailer voor Thronebreaker: The Witcher Tales uitgebracht. De Gwent-dlc belooft een volledige rpg te worden met veel traditionele The Witcher-elementen.
19/10 11u45  Nieuwe Kingdom Hearts 3-screenshots onthuld Square Enix heeft via Twitter nieuwe screenshots uitgebracht voor Kingdom Hearts 3. In deze screenshots zien we onder andere Sora samen met personages uit Twillight Town en Olympus. Onder andere Hercules, Zeus, Olette, Hayner zijn te zien als personages die Sora ontmoet tijdens zijn reis.
19/10 11u45  Road to Red Dead - Red Dead Redemption 2 toont de zelfverzekerdheid van Rockstar Net als de meesten van onze bezoekers kijken reikhalzend uit naar de release van Red Dead Redemption 2 op 26 oktober. In aanloop naar Rockstars Games’ langverwachte westerngame duiken we daarom in de artikelenreeks ‘Road to Read Dead’ dieper in de Red Dead-serie. In deel 2 vertelt Michel over de zelfverzekerdheid van Rockstar Games.
19/10 11u45  Tom Holland showt nieuw Spider-Man-pak bij Jimmy Kimmel Tijdens de Jimmy Kimmel Live-show, verschijnt Tom Holland in de show, wanneer zijn Spider-Man-masker is afgepakt. In de video zien we Tom Holland in zijn nieuwe Spider-Man-kostuum voor Spider-Man: Far From Home.
19/10 10u45  Road to Red Dead: Red Dead Redemption 2 toont de zelfverzekerdheid van Rockstar Net als de meesten van onze bezoekers kijken reikhalzend uit naar de release van Red Dead Redemption 2 op 26 oktober. In aanloop naar Rockstars Games’ langverwachte westerngame duiken we daarom in de artikelenreeks ‘Road to Read Dead’ dieper in de Red Dead-serie. In deel 2 vertelt Michel over de zelfverzekerdheid van Rockstar Games.
19/10 10u45  Usain Bolt onder voorbehoud mogelijk naar Fifa 19 EA wil mogelijk Usain Bolt in Fifa 19 beschikbaar stellen als speler. Hiervoor wil EA wel dat Bolt eerst een professioneel contract ondertekent. Bolt, die rondom de wereld bij diverse clubs heeft getraind, heeft duidelijk gemaakt dat hij probeert om een contract te krijgen bij een professionele club.
18/10 16u45  Rockstar-medewerkers delen mening over werkomstadigheden Eerder in een interview met The Vulture verklaarde Rockstar Games-oprichter, Dan Houser, over de werkuren die werknemers maakten voor Red Dead Redemption 2. Na vele kritieken over deze uitspraak, probeerde Houser de uitspraak beter toe te lichten. Nu zijn Rockstar Games medewerkers zelf aan het woord op Twitter met hun mening over het bedrijf.
18/10 16u45  Wraak en vergelding in de lanceertrailer van Red Dead Redemption 2 Rockstar Games heeft na eerder aangekondigd te hebben, de nieuwe trailer Red Dead Redemption 2 openbaar getoond. In deze trailer zien we meer beelden van Dutch's bende en protagonist Arthur Morgan. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
18/10 16u15  Nieuwe trailer Red Dead Redemption 2 Rockstar Games heeft na eerder aangekondigd te hebben, de nieuwe trailer Red Dead Redemption 2 openbaar getoond. In deze trailer zien we meer beelden van Dutch's bende en protagonist Arthur Morgan. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.
18/10 15u30  Update: Master trainers Pokémon: Let's Go Pikachu en Eevee onthuld Update: Nintendo heeft een trailer uitgebracht waarin de Master Trainers worden onthuld. Uit de beelden blijkt dat spelers 151 een-op-een-gevechten voeren om de ultieme Pokémon Master te worden.
18/10 15u15  Farming Simulator 19 voegt paardrijden toe In een nieuwe trailer voor Farming Simulator 19 is onthuld dat spelers kunnen rijden op hun paard. Ook is een breed scala aan vrolijke boerderijdieren onthuld.
Laatste update: vandaag om 10u00
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u14
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 16u39
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
20/10 00u00  Assassin's Creed: Rebellion aangekondigd voor Android en iOS. Ubisoft heeft Assassin's Creed: Rebellion aangekondigd. Dat is een mobile game van de makers van Fallout Shelter. De game lanceert op 21 november voor Android en iOS.Net zoals in Fallout Shelter ligt de nadruk op het uitbouwen van je basis. De game speelt zich af in het Spanje van de vijftiende eeuw. Tijdens de hoogdagen van Spaanse Inquisitie probeer je een nieuwe broederschap voor de assassin's op te bouwen. Het is ook mogelijk om bekende assassins zoals Ezio en Edward Kenway vrij te spelen.Naast het uitbouwen van je basis bevat de game ook 2D-sidescrolling missies die zijn gebaseerd op de Assassin's Creed Chronicles games. Tijdens die missies speel je onder andere nieuwe crafting materials, DNA fragments en upgrades vrij.Read more…11 
20/10 00u00  Darksiders 3 krijgt twee DLC-pakketten na release THQ Nordic heeft twee DLC-pakketten voor Darksiders 3 aangekondigd. The Crucible en Keepers of the Void lanceren beide in de maanden na de release van de game. Een exacte releasedatum voor de DLC is er echter nog niet.The Crucible voegt verschillende nieuwe puzzels, challenges en vijanden toe aan te game en brengt hoofpersonage Fury 'in contact met een vreemde entiteit'. In Keepers of the Void moet je dan weer opdrachten vervullen voor Vulgrim om The Abyssal Armour te bekomen, 'de grootste prijs van allemaal'. Darksiders 3 lanceert op 27 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar is Darksiders 3 officieel onthuld.Read more…
20/10 00u00  NHL 19 review - V(r)ies goed De NHL 19 review van Carl trekt naar Canada om op bevroren meertjes kleerkasten van hockeyspelers te lijf te gaan. Ijshockey laat ons Europeanen doorgaans koud, maar aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is de bliksemsnelle sport immens geliefd. Vooral in Canada zijn hockeyspelers niet gewoon atleten, maar nationale helden. NHL 19 brengt de passie voor ijshockey op sublieme wijze over, met ruime opties voor toegankelijkheid en een overvloed aan content. Die stortvloed aan spelmodi heeft echter wel een pijnlijk gevoel van fragmentatie tot gevolg. Bovendien lijdt ook NHL 19 aan een terugkerend probleem voor EA Sports games dit jaar: te weinig verschil met de sterke vorige editie om dit jaar weer een aankoop te rechtvaardigen. De NHL is al langer een koploper binnen de sportdivisie van EA Games wat betreft toegankelijkheid, en dat is ook het geval in NHL 19. Meteen bij aanvang krijg je de keuze uit drie verschillende controleschema's, afhankelijk van je ervaring met virtuele ijshockey. Nieuwe spelers krijgen een arcadeconfiguratie met twee knoppen, ervaren spelers hebben het genuanceerde pro-model met enkel de sticks, en het model daartussen vindt de ideale balans tussen beide doelgroepen. Datzelfde geldt voor de regels, die je extreem kunt simplifiëren of net hyperrealistisch kunt maken. Op elk moment is alles aanpasbaar, zodat eender wie de arena op kan schaatsen en plezier hebben.Read more…11 
19/10 13u15  Days Gone release uitgesteld Sony maakt bekend dat de releasedatum van Days Gone is uitgesteld. De game lanceert nu op 26 april 2019. Eerder stond de release gepland voor 22 februari. Volgens Sony heeft ontwikkelaar Bend Studio meer tijd nodig om de game volledig af te werken.Days Gone is een openwereldgame die zich afspeelt in het noordwesten van de Verenigde Staten. In een door zombies overrompelde wereld probeer je voldoende resources te verzamelen om te overleven. tijdens je avontuur kom je zowel zombies als menselijke vijanden tegen.Read more…
19/10 10u00  Call of Duty: Black Ops 4 - Multiplayer en Zombies review - Sterk (maar) verouderd In de Call of Duty: Black Ops 4 - Multiplayer en Zombies review gaat Carl aan de slag met een nieuwe boots-on-the-ground Black Ops. De Multiplayer en Zombies blijven sterk, maar snakken naar innovatie.Call of Duty wordt wel eens cynisch bestempeld als een reeks die nooit verandert, maar Black Ops 4 is een radicaal andere game dan eender welk voorgaand deel. Voor het eerst in de geschiedenis van de reeks is er geen bombastische singleplayer campaign. In de plaats daarvan focust Treyarch zich helemaal op online content, en biedt de ontwikkelaar een gigantisch pakket aan dat eigenlijk drie individuele online games omvat - de Call of Duty: Orange Box als het ware. Omdat het pakket te veel omvat om in één tekst kwijt te kunnen, is er een aparte Black Ops 4 - Blackout review. Hier lees je alles over Black Ops 4 Multiplayer en Zombies. Beide modi zijn ondertussen al sinds jaar en dag onderdeel van Call of Duty, en zijn hier op hun meest diepgaand en uitgebreid aanwezig. Tegelijk is het gevoel van déjà vu onmogelijk om af te schudden, waardoor je met gemengde gevoelens achterblijft.Nochtans lijkt het aanvankelijk alsof Black Ops 4 Multiplayer enorm gewijzigd is. Het Fog of War-systeem toont vijanden via je teamgenoten, je moet vanaf nu manueel healen, wat je enkele seconden weerloos achterlaat, en iedereen heeft meer health waardoor de 'time-to-kill' merkbaar langer is. Voor de Call of Duty-reeks zijn het immense wijzigingen die een flinke ruk richting tactiek lijken te betekenen, maar al gauw besef je dat Treyarch zijn eigen visie van een tactische Call of Duty saboteert. Want hoewel Fog of War, het healen en de langere time-to-kill aansluiten bij meer bedachtzame gameplay - zoals die van Call of Duty: WW2 van vorig jaar - keert Treyarch tegelijk terug naar de hyperactieve stijl van Black Ops 3. Die hernieuwde focus op bliksemsnel bewegen en steunen op reflexen om de bovenhand te halen staat volledig haaks op de rest van het design en zorgt ervoor dat de Black Ops 4-multiplayer een wrange smaak krijgt. Read more…
19/10 00u00  The World Ends With You: Final Remix review - In zijn eigen wereldje Sander trekt voor de The World Ends With You: Final Remix review zijn meest vette threads aan en flaneert door de straten van Shibuya om met zijn unieke stijl te paraderen. Maar of dat ook aanslaat... Tien jaar geleden verscheen The World Ends With You op de Nintendo DS. Met zijn excentrieke besturing eiste de game zijn aandacht op, maar vond uiteindelijk alleen weerklank bij een kleine groep toegewijde fans. Om populariteit te stimuleren heeft Square Enix de game ook uitgebracht op smartphones en nieuwe personages geïntroduceerd. Nu is de Nintendo Switch-versie er met HD-graphics en Joy-Con-besturing, in de hoop dat de game zijn cultstatus doorbreekt en zichzelf in de mainstream mag vestigen. Maar net als in de modewereld is het lang zo gemakkelijk niet om de trends om te gooien.Het begin van The World Ends With You: Final Remix is behoorlijk afzien. Je speelt als de antipathieke Neku, die zonder herinneringen wakker wordt in een alternatieve versie van Shibuya waar de doden dwalen. Daarop volgen een chaotische introductie van een ongewoon vechtsysteem, de vluchtige opzet van de wereld en een warrig menusysteem dat basisfuncties verstopt tot je er een tutorial over gezien hebt. Ondertussen zanikt Neku als een recalcitrante tiener over alles wat los en vast zit, terwijl jij jezelf frustreert over een game die haast alles anders doet dan de traditionele actie-RPG's. De eerste paar uren zijn een gigantisch struikelblok en het is niet verwonderlijk als je het daar al opgeeft.Read more…
19/10 00u00  The Witcher Netflix serie cast Yennefer en Ciri De acteurs die Yennefer en Ciri in de aankomende Witcher Netflix-serie spelen, zijn bekendgemaakt. Freya Allan en Anya Chalotra vertolken respectievelijk de rol van Ciri en Yennefer. Freya Allan is onder bekend van de series The War of the World en Into the Badlands. Chalotra kun je zien in The ABC Murders en Wanderlust. Netflix bevestigde eerder dat Henry Cavill Geralt speelt. Momenteel is de Netflix-adaptatie van de boekenserie in de voorbereidingsfase terwijl de productie snel nadert. De serie lanceert naar verwachting in 2020. Read more…
19/10 00u00  Assassin's Creed Odyssey verkoopcijfers overstijgen die van Origins De wereldwijde verkoopcijfers van Assassin's Creed Odyssey overstijgen die van Origins. Dat geldt voor zowel digitale als fysieke verkopen. Odyssey doet het nu beter dan Origins, Syndicate en Unity. Ubisoft laat weten dat de Odyssey 'de beste lanceerprestatie van deze consolegeneratie heeft'.Vergeleken met Origins is Odyssey eerder in het jaar gelanceerd en verder weg van de feestdagen. De verkopen van de game hebben zo een langer traject omdat de kerstdagen vaak meer verkopen met zich meebrengen.Read more…
19/10 00u00  Cities: Skylines krijgt Industries DLC Paradox Interactive heeft een nieuw DLC-pakket voor Cities: Skylines aangekondigd. De Industries DLC is vanaf 23 oktober beschikbaar en kost 15 euro.De DLC laat je toe om de industrie in je stad verder te ontwikkelen. Nieuwe, gespecialiseerde gebouwen maken het mogelijk om 'een supply chain van ruwe grondstoffen tot afgewerkte producten uit te bouwen'. Daarnaast voegt de DLC ook vijf nieuwe maps en verschillend nieuwe city policies toe.Naast de DLC is er ook een gratis patch voor de game aangekondigd. Die maakt het onder andere mogelijk om tolwegen te bouwen en gebouwen als historisch erfgoed te bestempelen.Read more…
19/10 00u00  Return of the Obra Dinn release bekendgemaakt Lucas Pope heeft de releasedatum van Return of the Obra Dinn bekendgemaakt. De game lanceert op 18 oktober voor pc en Mac en kost 20 euro. Eerder bracht Pope ook al Papers, Please uit.Return of the Obra Dinn is een first-person mystery game. Als verzekeringsagent probeer je te achterhalen wat er met het handelsschip The Obra Dinn is gebeurd. Tijdens de game herbeleef je de laatste momenten van de verschillende crewleden. De game kenmerkt zich door een minimalistische visuele stijl.Return of the Obra Dinn is in 2014 aangekondigd, en is intussen bijna vijf jaar in ontwikkeling. Intussen is er ook een korte Papers, Please film uitgebracht.Read more…
18/10 20u15  Red Dead Redemption 2 installatiegrootte bekendgemaakt Rockstar Games heeft de installatiegrootte van Red Dead Redemption 2 voor de PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt. De Xbox One-versie neemt iets meer plaats in beslag, maar ook PlayStation 4-eigenaars houden best een deel van hun harde schijf vrij.Wie de PlayStation 4-versie fysiek op disc koopt, heeft minstens 99 GB vrije ruimte nodig. Voor de digitale versie moet je daarnaast ook nog eens 50 GB extra ruimte voorzien die nodig is tijdens het installatieproces. Op de Xbox One nemen zowel de fysieke als de digitale versie 107 GB in beslag.Read more…
18/10 19u30  Starlink: Battle For Atlas review - Vleugellam De Starlink: Battle for Atlas review had Sander aanvankelijk op het puntje van zijn stoel, terwijl hij zijn speelgoed-Arwing door de huiskamer vloog. Maar toen het ruimteavontuur eindelijk begon, verging het plezier hem al snel.Net nu het toys-to-life-genre aan zijn einde begint te raken, maakt Starlink: Battle For Atlas een hypersprong naar de woonkamer. Ontwikkelaar Ubisoft belooft een game die de brug tussen kindergame en triple-A-titel slaat door een stoer maar kindvriendelijk verhaal te vertellen. Daarnaast mag je totale vrijheid in zowel de volwassen gameplay als het speelgoed verwachten. Hoewel het Atlas-sterrenstelsel een prachtige speeltuin aanbiedt, is het gevuld met flauwe en repetitieve attracties.Starlink: Battle For Atlas verbluft aanvankelijk dankzij de hoge productiewaarde. De game ziet er dankzij de Snowdrop Engine prachtig uit, zowel binnen als buiten de atmosfeer. Er zijn zeven planeten met elk een unieke stijl, die stuk voor stuk een genot zijn om tot in de puntjes te ontdekken. De muziek past perfect bij dit ruimte-epos, en vooral de personages zijn kleurrijk en divers, ook al hebben ze weinig diepgang. De kers op de taart zijn de controls. Ze vloeien perfect, of je nu barrel rolls in de ruimte maakt of over het oppervlak van een planeet scheert. Tot slot zorgt de AI van de game voor levendige werelden, waar de fauna en de bevolking hun eigen leven leiden. Starlink: Battle For Atlas zet een overtuigend sterrenstelsel neer dat bovendien geweldig is om in rond te vliegen en te vechten.Read more…
18/10 16u00  Dark Souls Remastered (Switch) review - Hoe meer zielen, hoe meer vreugd In de Dark Souls Remastered (Switch) review keert Randolf terug naar Lordran - in het klein. Hoe houdt de klassieker zich staande op minder krachtige hardware? Als je de originele Dark Souls opnieuw wilt spelen of voor het eerst wilt beleven, dan heb je dankzij de Remastered-editie een hoop opties ter beschikking. Het meesterwerk van ontwikkelaar From Software is inmiddels op alle gangbare platformen te vinden, maar er is er maar eentje die je overal waar je wilt kunt spelen. Het is dan ook toepasselijk dat Dark Souls: Remastered voor de Nintendo Switch het beste tot zijn recht in de handheldmodus. Het uitgestrekte Lordran in al zijn vergane glorie boet op het relatief kleine schermpje van de Switch niet aan zijn dreigende sfeer in, en bij ieder baasgevecht speel je net zo goed met zwetende handjes als op de tv. Uit de dock houdt deze port vast aan een stabiele 30 frames per seconde. Van framedrops is zo goed als geen sprake, zelfs niet in Blighttown. Dat de resolutie daarvoor is teruggedrongen naar 720p, merk je in handheldmodus weinig van.Read more…
18/10 16u00  Fortnite (Season 6) Challenges - Week 3 Challenges voltooien, Weekly en Daily Challenge uitgelegd Read more…
18/10 00u00  Sony laat je binnenkort je PSN naam veranderen Sony maakt het mogelijk om begin 2019 je PSN-ID te veranderen. Sony laat weten dat een bèta wordt uitgebracht om de functie te testen. Dit is onderdeel van het PlayStation Preview Program en geeft voorgeselecteerde gebruikers de kans nieuwe functies te testen. Tijdens de testfase kunnen gebruikers hun gebruikersnaam zo vaak veranderen als ze willen. Wanneer de service volledig wordt gelanceerd is de eerste verandering gratis, daaropvolgende veranderingen kosten 7,99 euro of 3,99 euro als je een Playstation Plus abonnement hebt. Overigens kun je ook terug naar je oude ID zonder extra kosten. Read more…
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
19/10 15u45  Red Dead Redemption 2 vereist 150 gig bij installatie op PS4 Als je dacht dat de PlayStation 4 harde schijf snel vol kon zijn, dan moet je vooral niet schrikken van Red Dead Redemption 2. Het spel vereist namelijk 149 gigabyte aan ruimte om te kunnen installeren. Het spel zelf neemt 99 gigabyte in beslag. Dat is zonder disc. Met disc moet je 50 gigabyte vrij hebben. De Xbox One X-versie vereist 107 gigabyte aan ruimte en is daarmee dus vergelijkbaar. Het spel verschijnt volgende week vrijdag voor de console.
19/10 12u45  PlayStation netwerk verbruikt 2.7 procent van internet dataverkeer Uit een nieuw rapport blijkt dat het PlayStation netwerk maarliefst 2.7% van het totale internetverbruik voor haar rekening neemt. Via de Statista zien we dat Netflix het meest forse aandeel voor haar rekening neemt, met maarliefst 15% van de internet traffic. YouTube verbruikt maarliefst 11.4% van het dataverkeer. Verder wordt door websites, zowel http als https in tottaal zo'n 7% in beslag genomen. Het Xbox Live-netwerk en services als Steam zien we helaas niet terug in de lijst.
19/10 12u45  Nieuw artikel: LEGO DC Super-Villians Lees meer >
19/10 11u00  Hiruzen Sarutobi keert terug naar Naruto To Baruto BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met plezier de terugkeer aan van Hiruzen Sarutobi in NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER, dat beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam. Spelers die de Season Pass reeds hebben aangeschaft of die DLC2 aankopen, krijgen vanaf vandaag toegang tot Hiruzen Sarutobi als Master Character. Hierdoor kunnen ze zijn vaardigheden, outfit en wapens gebruiken voor hun eigen in-game avatars. Sarutobi is vanaf nu ook gratis speelbaar voor iedereen.Sarutobi was de derde Hokage van Hidden Leaf Village en werd beschouwd als een van de sterkste ninja's van het dorp door zijn uitgebreide arsenaal aan krachtige jutsu. The Firestyle: Dragon Flame Bomb creëert een vlam die ontploft bij aanraking met de tegenstander en veel schade aanricht. The Earth Style: Earth Dragon Bullet helpt spelers het veld te controleren. Bij activatie, roept deze Ninjutsu de Earth Dragon op die kogels schiet naar elke tegenstander. Sarutobi's meest formidabele techniek is echter de Reaper Death Seal. Tegenstanders die door deze Ninjutsu worden geraakt, ontvangen een fighting de-buff en zien hun respawn timer verhoogd worden. NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC via Steam.
19/10 10u30  Sony verschuift PS4-blockbuster Days Gone Sony heeft bekend gemaakt dat de horror actie game Days Gone is uitgesteld. Het spel zou normaal gesproken uit gaan komen op 22 februari van het volgende jaar maar zal nu pas op 26 april van 2019 lanceren. Reden voor het uitstel is niet concreet bekend gemaakt. Waarschijnlijk heeft de ontwikkelaar meer tijd nodig om de kwaliteit van de game te kunnen garanderen.
19/10 09u30  Prijsvraag: Win 3x V-Rally 4 voor de PlayStation 4 In samenwerking met BigBen Entertainment mogen we 3x een vette game weggeven. Het betreft het recent uitgegeven V-Rally 4 voor de PlayStation 4. Deze game is erg populair bij de race community en scoorde dan ook goede reviews. Wil jij kans maken op deze vette game? Doe dan mee met onze prijsvraag en beantwoord onderstaande vraag. De winnaars worden bekend gemaakt op 9 november aanstaande. Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag moet je lid zijn van onze website. Je kunt je hier registreren. Echter geven we ook 1 van de 3 exemplaren weg via onze Facebook! Like onze Evilgamerz pagina en like het Facebook-bericht waarin we verwijzen naar deze prijsvraag en je maakt dus dubbel kans om te winnen!
19/10 08u30  SoulCalibur VI vanaf nu verkrijgbaar in Nederland BANDAI NAMCO Entertainment Europe is blij te mogen aankondigen dat SOULCALIBUR VI vandaag, 19 oktober, verkrijgbaar is voor PlayStation 4 computer entertainment systeem, Xbox One en pc (digitaal).Met twee epische story modi, de Soul Chronicle modus en de Libra of Souls modus met rpg-invloeden, een line-up van nieuwe en oude vechters waaronder Geralt van de Witcher serie, plus online battles en een uitgebreide character customization, is SOULCALIBUR VI de meest complete editie van de serie tot nu toe.
19/10 08u15  Kamlanaut uit FFXI nu verkrijgbaar voor Dissidia Final Fantasy NT Season Pass Square Enix Ltd., maakt bekend dat Kam’lanaut, het vierde downloadbare personage van de Season Pass voor DISSIDIA FINAL FANTASY NT, nu wereldwijd beschikbaar is.Kam’lanaut verscheen oorspronkelijk in FINAL FANTASY XI, waarin hij als een held werd verwelkomd door de mensen van Jeuno, terwijl hij in het geheim een veel grotere en donkerdere ambitie koesterde. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT hanteert Kam'anaa een zwaard dat elementaire schade aanricht en sterker wordt bij elke succesvolle slag. Hij kan ook zijn unieke EX Skill 'Esoteric Region' gebruiken om een magisch gebied rondom hem te creëren dat iedereen verzwakt die het waagt erin te stappen.Kam’lanaut is nu beschikbaar als aparte aanschaf, of als onderdeel van de Season Pass, die ook toegang geeft tot Vayne (FINAL FANTASY XII), Locke (FINAL FANTASY VI) en Riona (FINAL FANTASY VIII) en waar nog twee andere personages voor beschikbaar komen. Elk personage brengt twee extra kostuums en wapens met zich mee. De Season Pass omvat ook een digitale mini-soundtrack met vijf muziekstukken uit DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de arcadeversie van DISSIDIA FINAL FANTASY.Er is nu ook een nieuwe stage beschikbaar voor alle spelers. De iconische gevechtsarena van Insomnia uit FINAL FANTASY XV is vanaf vandaag beschikbaar in zowel de offline- als online-standen.
19/10 08u15  All Saints Wake keert deze Halloween terug naar Final Fantasy XIV Online Vanaf vandaag kunnen FINAL FANTASY XIV Online-spelers lekker griezelen tijdens het jaarlijkse All Saints’ Wake-evenement, dat duurt van vandaag tot 1 november. Alle avonturiers worden uitgenodigd een spookhuis te verkennen, en kunnen transformeren in spookachtige gedaantes, waarvan sommige de speler bekend kunnen voorkomen… Als onderdeel van het in-game-evenement kunnen spelers unieke voorwerpen verdienen in het teruggekeerde Continental Circus van Gridania, inclusief twee spookhuizen, Little Yin en Little Yang, en een schat aan speciale voorwerpen waarmee elke speler de spookachtige geest van All Saints’ Wake in zijn virtuele huis kan halen. Daarnaast komen tijdens dit evenement bepaalde voorwerpen uit eerdere All Saints’ Wake-evenementen beschikbaar.Volgend op het Halloween-seizoen, organiseert Square Enix de Noord-Amerikaanse show van de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-tour in Las Vegas op 16 – 17 november, 2018. Spelers die het evenement niet kunnen bijwonen, kunnen het toch volgen via de FINAL FANTASY XIV Fan Festival-livestream, die gratis beschikbaar is op het officiële Twitch-kanaal van FINAL FANTASY XIV Online.
19/10 08u15  Football Manager 2019: Beta nu beschikbaar voor PC en Mac De tijd van het wachten is bijna voorbij… Het moment waar Football Manager fans op hebben gewacht is daar. SEGA Europe Ltd. en Sports Interactive zijn trots om aan te kondigen dat de pre-release publieke beta van FM19 vanaf vanavond beschikbaar is op PC en Mac. Iedereen die FM19 heeft besteld bij een goedgekeurde SEGA digitale retailer, kan nu inloggen op Steam en de beta openen vanuit de Steam bibliotheek. Het is niet te laat om toegang te krijgen tot de pre-release beta! Iedereen die vanaf nu, tot de release op 2 november, FM19 besteld bij een deelnemende digitale retailer krijgt meteen toegang tot de beta. De pre-release beta is een bijna complete versie van de game, dus spelers kunnen nog bugs en problemen tegenkomen. Online play is ingeschakeld maar er is nog geen volledige toegang tot de Steam Workshop of de pre-game/in-game editors tot de volledige release van de game op 2 november. Grote aanpassingen bij training en tactiek, naast het debuut voor de Bundesliga licentie en een gloednieuw uiterlijk, belooft FM19 de grootste release in de geschiedenis van de serie te zijn. Bovendien kunnen carrières die op de pre-release Beta zijn gestart, worden overgedragen naar de volledige release.
18/10 18u00  Red Dead Redemption 2: Officiële Launch Trailer Amerika, 1899. Het einde van het Wilde Westen-tijdperk is aangebroken. Na een mislukte overval in de westerse stad Blackwater, worden Arthur Morgan en de Van der Linde-bende gedwongen om te vluchten. Terwijl politie en de beste premiejagers van het land hen achterna zitten, moet de bende overvallen plegen om te overleven en zich een weg banen door het ruige binnenland van Amerika. Omdat er binnen de bende onenigheden ontstaan, moet Arthur kiezen tussen zijn eigen idealen en loyaliteit aan de bende die hem heeft grootgebracht. Red Dead Redemption 2 is een episch verhaal over het einde van het Wilde Westen en het begin van een nieuw tijdperk. De game is vanaf 26 oktober 2018 beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.
18/10 15u00  Call of Duty: Black Ops 4 breekt records Activision’s Call of Duty: Black Ops 4 heeft in de eerste drie dagen na de release meer dan $500 miljoen (€434 miljoen) opgebracht in game verkoop, ook zijn het aantal spelers gestegen ten opzichte van vorig jaar. In de eerste drie dagen van de release heeft Black Ops 4 een nieuw Call of Duty franchise record neergezet op de laatste generatie consoles, in het opzicht van meeste spelers, gemiddelde uren gespeeld per speler en het totale aantal gespeelde uren. Het totale aantal spelers van Black Ops 4 over de verschillende drie modus (single player, multiplayer en zombies) stijgt boven Call of Duty: WWII en Call of Duty: Black Ops 3 uit in dezelfde periode na de release. Dit is de eerste Call of Duty release op Blizzard Battle.net, Black Ops 4 op de PC heeft het dubbele aantal spelers sinds vorig jaar over dezelfde periode na de release. Daar komt bij dat het release weekend op Twitch het meest bekeken is in de geschiedenis van het Call of Duty franchise. “Black Ops 4 heeft een vliegende start. Onze spelers aantallen en gespeelde uren zijn beter dan vorig jaar, kijkcijfers op Twitch hebben een nieuwe standaard neergezet en laat zien hoe leuk het is om Blackout te spelen en te bekijken. Ook de weekendresultaten zetten Call of Duty weer neer in het hoogste segment van entertainment,” zegt Rob Kostich, EVP en GM, Call of Duty. “Onze digitale verkoopresultaten breken records op alle platformen. We zijn erg enthousiast over Black Ops 4’s momentum en er is veel meer wat er nog moet komen, we zijn maar net begonnen.” Na de lancering afgelopen vrijdag heeft Black Ops 4 al een nieuw wereldwijd release record op Playstation Store voor de aankoop van een volledige game neergezet. Ook is Black Ops 4 wereldwijd Activision’s beste verkopende digitale game voor de Xbox One. Voor de PC zijn in de eerste drie dagen de digitale verkoop en actieve spelers gestegen ten opzichte van vorig jaar. Verkoopcijfers omvatten Call of Duty: Black Ops 4 retail en digitale verkoop, inclusief season pass verkoop van de drie dagen na de lancering. Verkoop cijfers zijn gebaseerd op klant verkoop informatie, Gfk Chart-track data en interne Activision schattingen. Totale aantal spelers, tijd gespeeld per speler, totale tijd gespeeld, en Twitch kijkcijfers zijn gebaseerd op data van Activision.
18/10 13u00  Evilgamerz streamt Starlink: Battle for Atlas Evilgamerz heeft de review van Starlink: Battle for Atlas inmiddels afgerond. Maar we hebben ook een stukje voor jullie op de stream gezet! De stream is op een PS4 gemaakt.
18/10 12u45  Ontmoet de dieren van Farming Simulator 19 in deze gloednieuwe gameplay trailer! Farming Simulator 19 is de meest complete landbouw ervaring ooit en komt 20 november naar de PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac. In deze nieuwe gameplay trailer onderzoek je een van de vele activiteiten op je boerderij: het opvoeden en verzorgen van verschillende dieren. Voor de eerste keer kun je paarden verzorgen en berijden door de prachtige omgeving van je huis en de omliggende gebieden. Als onderdeel van de grootste Farming Simulator ooit zijn er veel dieren beschikbaar om te worden gefokt op je speciaal ontworpen boerderij. Koeien, varkens, schapen en kippen hebben elk unieke behoeften en beloningen voor effectieve landbouw, de keuze is aan jou. Reageer op de markt en focus op de meest gevraagde producten, of kies voor een brede strategie met meer machines, processen en gebiedsvereisten. Paarden zijn een gloednieuwe toevoeging, die voor het eerst berijdbaar zijn als een nieuw middel om het land in en rond je boerderij te ontdekken, waarmee je ze kunt trainen om ze later voor een hogere prijs te verkopen. Houd ze gezond met de nieuwe haveroogst en vervoer ze tussen locaties in unieke apparatuur. Ze voegen zich samen met meer dan 300 voertuigen en gereedschappen, inclusief voor de eerste het merk John Deere, nieuwe omgevingen en nieuwe gewassen zoals katoen en haver om van Farming Simulator 19 de grootste en beste Farming Simulator aller tijden te maken. Farming Simulator 19 komt op 20 november naar PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac.
18/10 12u30  Call of Cthulhu is goud gegaan Call of Cthulhu is goud gegaan en is klaar voor release op 30 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vandaag duiken we in de Preview to Madness Trailer voor een blik op de eerste indrukken, samen met een dosis Lovecraftian gekte. De trailer van vandaag onderzoekt de lof voor de kenmerkende Lovecraft-sfeer, het betoverende audio- en visuele ontwerp en de RPG-onderzoeksmethoden die spelers de aanwijzingen laat ontdekken, conclusies trekken, bewoners ondervragen en de kosmische gruwelen van het eiland overleven. In Call of Cthulhu is niets zoals het lijkt. Je geestelijke gezondheid is een onregelmatige factor, maar al te vaak vervangen door waanbeelden. Vreemde wezens, rare wetenschap en schaduwrijke sekten domineren de Cthulhu Mythos, met de bedoeling hun kwaadaardige plannen te realiseren, om het einde van alles te bereiken. Je geest zal lijden - balancerend op een vlijmscherpe lijn tussen gezond verstand en waanzin, je zintuigen worden verstoord totdat je vraagtekens zet bij de realiteit van alles om je heen. Vertrouw niemand. Kruipende schaduwen verbergen loerende figuren ... en al die tijd bereidt de Grote Dromer zich voor op zijn ontwaken. Call of Cthulhu komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC op 30 oktober.
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 15u45
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
19/10 15u15  Soulcalibur VI - Review Soulcalibur is terug! Terug naar het begin van z’n tijdslijn, terug naar een bekende cast, terug naar z’n roots! En daar wordt Samuel, die de serie al sinds het tweede deel liefheeft, erg gelukkig van. Toch?
19/10 12u15  De Zwakste Schakel: geweldige games met slechte eindes Als iets slecht eindigt, dan betekent dat meestal een drama voor het hoofdpersonage, maar dat is niet het geval met de games die LauraJenny deze week voor De Zwakste Schakel selecteerde. Dit zijn games waarvan het einde zo teleurstellend was, dat je spontaan zou vergeten dat de rest briljant was. Spoilers incoming!
19/10 00u30  Call of Duty Black Ops 4 gaat lekker, PUBG is steeds stuk en Orange is the New Black stopt ermee The good, the bad and the ugly. Dat mag dan een westernreferentie zijn, we gaan het in dit artikel eens niet over Red Dead Redemption 2 hebben. Hoe dat mogelijk is? Door een andere goede, slechte en lelijke nieuwtjes aan bod te laten komen.
18/10 17u15  Filmvisie - Netflix Original films: bioscoopwaardig of tv-meuk? Hoewel Marvin Netflix voornamelijk gebruikt voor de vaak uitstekende series, vond hij het de afgelopen maand wel eens tijd om te duiken in de Netflix Original films. Critici zijn vaak negatief en Netflix lijkt zijn series de voorkeur te geven, maar waarom?
18/10 14u00  We geven een stel leuke Adventure Time-goodies weg! Adventure Time komt komend weekend helaas alweer ten einde, de perfecte reden om eens wat lekkere goodies weg te geven! Maak onder meer kans op een reuze pluche van Jake the Dog en een mooie snapback van Finn the Human. Wat je moet doen om te winnen lees je hieronder!
18/10 12u15  De retrogamer koopguide: Dreamcast - Cannon Spike Beginnen met retrogames, maar geen idee hoe? In deze serial geeft Graddus tips en tricks om binnen no-time een indrukwekkende collectie klassiekers op te bouwen. Met vandaag: de Dreamcast...
18/10 10u45  Shadow of the Tomb Raider, Tekken 7, Dark Souls Remastered - Dealderdag Het is donderdag, nog iets langer dan een week te gaan voordat we massaal het Wilde Westen instormen, dus is het ook een gloednieuwe Dealderdag! Vandaag weer de lekkerste koopjes om je nog heel even bezig te houden tot volgende week vrijdag!
18/10 00u15  Je kunt Sean Bean doden in Hitman 2 Sean Bean is de eerste Elusive Target in Hitman 2, een Red Dead Redemption-ontwikkelaar werkt nu bij een Microsoft-studio en je kunt met een mod de kleding van Lara Croft in Shadow of the Tomb Raider laten doorschijnen. Dat en meer in de Nachtwacht.
17/10 12u15  De laatste 10 gamefeitjes waar je helemaal niets aan hebt DE HELE DAG SCHOTELEN WE JE NIEUWS VOOR, WE BEWEREN WAT ZINNIGS OVER GAMES TE SCHRIJVEN IN EEN MAGAZINE EN DAN HEB JE OOK NOG DIE WIJSNEUZEN DIE FEATURES SCHRIJVEN OP DE WEBSITE. VANDAAG MAAKT KARIM HET GELUKKIG ALLEMAAL IETS LUCHTIGER, WANT AAN DEZE FEATURE HEB JE ECHT HELEMAAL NIETS.
17/10 00u15  Bandai Namco geeft Cyberpunk 2077 in Europa uit De Europese uitgever van Cyberpunk 2077 is bekend, Tony Hawk komt met een nieuwe mobiele game en de pakjes die je in de Spider-Man-DLC vrij kunt spelen zijn voor het eerst getoond. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
16/10 10u30  De Kulum van... Tjeerd! - Een medische achtbaan Lees meer >
16/10 10u15  De Kulum van... Tjeerd! - De medische achtbaan Lees meer >
16/10 02u00  Black Ops 4 breekt digitale verkooprecords Niet echt een verrassing, maar Call of Duty: Black Ops 4 heeft een aantal vette verkooprecords te pakken! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over de PS4 crash via berichtjes, een belachelijke DualShock 4 controller, Diablo 3 Switch, Devil May Cry 5 en Shenmue.
15/10 16u45  Avengers 4-trailer, tweet van de Russo's, Spidey-kostuum in beeld - Super Power Unlimited De week is weer begonnen en dat betekent dat er weer een nieuwe Super Power Unlimited voor je klaarstaat! Vandaag sturen de Russo-broertjes een lekkere vage Avengers 4-tweet de wereld in, wordt op Reddit een trailer beschreven van Avengers 4 en zie je de eerste beelden van Spidey's nieuwe pak in Far From Home.
15/10 12u15  Iconische filmregisseurs: Alfred Hitchcock Vogels, mannen met messen, hoogtes: doodeng zijn ze. Tenminste, vooral dankzij één iconische filmregisseur. LauraJenny kan deze featurereeks natuurlijk niet doorgaan zonder deze man een dikke vette ode te geven: the master of suspense… Alfred Hitchcock.
Laatste update: vrijdag 19 oktober 2018, 15u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x NHL 19 review - V(r)ies goed20/10 00u00 - Eurogamer: De NHL 19 review van Carl trekt naar Canada om op bevroren meertjes kleerkasten van hockeyspelers te lijf te gaan. Ijshockey laat ons Europeanen doorgaans koud, maar aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is de bliksemsnelle sport immens geliefd. Vooral in Canada zijn hockeyspelers niet gewoon atleten, maar nationale helden. NHL 19 brengt de passie voor ijshockey op sublieme wijze over, met ruime opties voor toegankelijkheid en een overvloed aan content. Die stortvloed aan spelmodi heeft echter wel een pijnlijk gevoel van fragmentatie tot gevolg. Bovendien lijdt ook NHL 19 aan een terugkerend probleem voor EA Sports games dit jaar: te weinig verschil met de sterke vorige editie om dit jaar weer een aankoop te rechtvaardigen. De NHL is al langer een koploper binnen de sportdivisie van EA Games wat betreft toegankelijkheid, en dat is ook het geval in NHL 19. Meteen bij aanvang krijg je de keuze uit drie verschillende controleschema's, afhankelijk van je ervaring met virtuele ijshockey. Nieuwe spelers krijgen een arcadeconfiguratie met twee knoppen, ervaren spelers hebben het genuanceerde pro-model met enkel de sticks, en het model daartussen vindt de ideale balans tussen beide doelgroepen. Datzelfde geldt voor de regels, die je extreem kunt simplifiëren of net hyperrealistisch kunt maken. Op elk moment is alles aanpasbaar, zodat eender wie de arena op kan schaatsen en plezier hebben.Read more…
11x Assassin's Creed: Rebellion aangekondigd voor Android en iOS.20/10 00u00 - Eurogamer: Ubisoft heeft Assassin's Creed: Rebellion aangekondigd. Dat is een mobile game van de makers van Fallout Shelter. De game lanceert op 21 november voor Android en iOS.Net zoals in Fallout Shelter ligt de nadruk op het uitbouwen van je basis. De game speelt zich af in het Spanje van de vijftiende eeuw. Tijdens de hoogdagen van Spaanse Inquisitie probeer je een nieuwe broederschap voor de assassin's op te bouwen. Het is ook mogelijk om bekende assassins zoals Ezio en Edward Kenway vrij te spelen.Naast het uitbouwen van je basis bevat de game ook 2D-sidescrolling missies die zijn gebaseerd op de Assassin's Creed Chronicles games. Tijdens die missies speel je onder andere nieuwe crafting materials, DNA fragments en upgrades vrij.Read more…
10x Kom bij de InsideGamer Discord!20/10 00u00 - InsideGamer: Een tijdje geleden heeft onze Thijs een Discord-server aangemaakt, maar destijds hebben we daar weinig mee gedaan. Omdat we het een ontzettend fijn programma vinden, hebben we de server nieuw leven in geblazen.
9x Darksiders 3 krijgt twee DLC-pakketten na release20/10 00u00 - Eurogamer: THQ Nordic heeft twee DLC-pakketten voor Darksiders 3 aangekondigd. The Crucible en Keepers of the Void lanceren beide in de maanden na de release van de game. Een exacte releasedatum voor de DLC is er echter nog niet.The Crucible voegt verschillende nieuwe puzzels, challenges en vijanden toe aan te game en brengt hoofpersonage Fury 'in contact met een vreemde entiteit'. In Keepers of the Void moet je dan weer opdrachten vervullen voor Vulgrim om The Abyssal Armour te bekomen, 'de grootste prijs van allemaal'. Darksiders 3 lanceert op 27 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar is Darksiders 3 officieel onthuld.Read more…
9x Observer komt naar de Nintendo Switch20/10 00u14 - Gamed: Lees meer >
9x Ja hoor, grote penissen in Soulcalibur VI20/10 00u15 - 4Gamers: Soulcalibur VI werd deze week gelanceerd voor pc, PS4 en Xbox One. De game laat character customization toe en dus kunnen spelers hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Natuurlijk betekent dat ook ...
8x Deze gouden PS4 controller met diamanten kost je 12.000 euro20/10 00u00 - 4Gamers: Voor wie het iets meer mag zijn is er nu een met diamanten afgewerkte gouden PS4 controller. Die kost 14.000 dollar, wat omgerekend net iets meer is dan 12.000 euro. Er zijn eigenlijk twee versies: een ...
8x Gevaarlijke situaties in Tomb Raider video20/10 00u14 - Gamed: Lees meer >
8x WTF update - De arrestatie van Thanos en andere cosplay20/10 09u15 - InsideGamer: Het beste van het slechtste op internet hebben we weer voor je klaar staan in onze wekelijkse WTF-update!
7x Nieuwe beelden van Devil May Cry 520/10 00u14 - Gamed: Lees meer >

Statistieken

Artikels:
35138
Gelezen:
18366
Aantal lezers nu:
50


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven