woensdag 22 augustus 2018, week 34


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 3u30
 

9lives

Verbergen Tonen
21/08 16u45  Gamescom brengt ons knappe screenshots van Cyberpunk 2077 En my god, wat ziet het er bloedmooi uit. Een precieze releasedatum is er nog steeds niet - hey, niet te veel willen he! - maar Cyberpunk 2077 lijkt toch één van de grootste kleppers aller tijden te worden, in navolging van The Witcher III uit dezelfde ontwikkelstal. Benieuwd wat de toekomst brengt! (Pun intended.) [img:1] [img:2] [img:3] [img:4]
21/08 13u45  Nieuwe PvE-mode "Arcade" voorgesteld voor For Honor De update zal onder meer een gloednieuwe 4v4-kasteelbelegering in Breach-mode bevatten, alsook nieuwe functies en naar eigen zeggen significate grafische verbeteringen. For Honor Marching Fire is vanaf 16 oktober beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One (X) en pc. De nieuwe mode 'Arcade' introduceert dan weer een volledig nieuwe manier om For Honor te spelen en is zowel speelbaar in solo als in co-op. In Arcade vechten spelers tegen waves van vijanden die steeds uitdagender worden met verschillende doelen en aanpassingsmogelijkheden. Krijgers die de basisgame van For Honor bezitten, pre-orderen vanaf nu Marching Fire digitaal voor € 29,99. De uitbreiding geeft spelers toegang tot Arcade. Daarbij ontgrendelen spelers meteen de vier nieuwe Helden van de nieuwe Wu Lin-factie (Tiandi, Jiang Jun, Nuxia en Shaolin). Spelers die Marching Fire pre-orderen ontvangen daarbij het exclusieve Wu Lin-pakket, inclusief 1 Elite-outfit voor alle Wu Lin-Helden. Nieuwkomers downloaden de For Honor Starter Edition gratis van 22 tot 27 augustus via Steam. De For Honor Starter Edition is momenteel ook gratis te downloaden op Xbox One met Games with Gold tot en met 15 september.
21/08 13u30  Trials Rising staat gepland voor een release op 12 februari Trials Rising wordt ontwikkeld door Ubisoft RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Kiev en Ubisoft Odessa, en zou het grootste deel ooit worden in de serie. De game zou meer dan honderd tracks bevatten en stuurt spelers van de Eiffeltoren naar de Chinese Muur, zowel alleen als samen met een vriend of vriendin in de Tandem Bike-modus, waarin twee spelers één voertuig besturen. Spelers ontvangen nu direct een melding wanneer een vriend hun score verslaat en kunnen deze meteen proberen te verbeteren. Door het voltooien van tracks en contracten vergaar je Fame, allemaal met het doel om de ultieme Trials-kampioen te worden. Elke speler streeft zijn of haar carrière na in een League. In de League veroveren spelers een reeks van tracks over de hele wereld voordat ze beginnen aan de Stadium Finals. De Stadium Finals omvatten een groot evenement dat acht spelers tegenover elkaar zet in een eliminatiecompetitie gedurende drie heats. De beste spelers ontgrendelen een nieuwe League en zetten zo hun reis voort. De Standard en Gold Editions van Trials Rising zijn nu te pre-orderen. Spelers die pre-orderen ontvangen het Jungle Rider Pack en het Wild West Rider Pack. Elk van deze pakketten bevat vijf items voor de coureur en één item voor de motor. De Trials Rising Standard Edition bevat de basisgame. De Trials Rising Gold Edition bevat de basisgame en de Expansion Pass met twee grote DLC’s en meer.
21/08 13u30  SOULCALIBUR VI toont tweede verhaalmode en personage Tira Libra of Soul is de tweede verhaalmode in SOULCALIBUR VI, naast de eerder aangekondigde Chronicle of Souls-mode. In deze mode kunnen spelers hun eigen vechter creëren waarna ze de wereld doorkruisen op hun quest een nieuwe villain tegen te houden met het verzamelen van de Soul Edge-scherven. Spelers kunnen hun unieke personages aanpassen door duizenden verschillende combinaties te maken. Voordat zij de grootte, gezichtskenmerken, haarstijl, kleding, bepantsering en natuurlijk wapens en vechtstijl hebben aangepast, kunnen zij kiezen uit 16 verschillende rassen, waaronder de mens, reptiel of zelfs een levend skelet! Daarnaast is Tira, de Bird of Death, aangekondigd als bonuspersonage voor degenen die de Season Pass hebben gekocht. Tira wordt ook als losse DLC beschikbaar.
21/08 12u00  Niet één maar twee trailers van Assassin's Creed Odyssey In twee nieuwe trailers zien we Alexios en Kassandra, de twee hoofdpersonages van de nieuwste Assassin's Creed. Je zal het moeten opnemen tegen huurmoordenaars en onderweg kom je ook nog mythische wezens tegen uit het oude Griekenland. Zo maken spelers onder meer kennis met de Nemeïsche leeuw, die door zijn gouden vacht zeer lastig te doden is, de Lykaon wolf, een boosaardig beest dat is vervloekt door de goden zelf, en Kallisto de beer, de boze moeder van de Arcadiërs. Daarnaast gaan spelers het gevecht aan met angstaanjagende mythische wezens, geïnspireerd door de beroemdste Griekse legendes, zoals Medusa.   De mysterieuze Cult van Kosmos heeft het bestaan ​​van een krachtig artefact ontdekt dat ze gebruiken om hun invloed in heel Griekenland uit te breiden en leiders te manipuleren. De gemaskerde figuren willen de ultieme controle over Griekenland krijgen en doen zich voor als politici, handelaren, piraten, generaals en verbergen zich zelfs tussen de vermeende bondgenoten van de speler.
21/08 12u00  Bijna 20 minuten gameplay van langverwachte Life is Strange 2 Meteen ook dezelfde scene die gamescom-bezoekers deze week op de beursvloer kunnen spelen om het begin van de reis van de broers te beleven. Daarbij ontdekken ze de manifestatie van een nieuwe kracht, die het leven van Sean en Daniel voorgoed zal veranderen.
21/08 11u45  Kippenvel bij zien van trailer Ace Combat 7: Skies Unknown Net als in de eerdere delen wordt ook deze Ace Combat 7 weer vergezeld door een epische soundtrack en cutscenes die alles een heel cinematische feel geven. Spelers maken deel uit van de Penitentiary Unit, een militaire strijdmacht die volledig bestaat uit criminelen die gemakkelijk gemist kunnen worden. De game bevat nieuwe wapens en vluchtbesturing. “Het team en ik hebben ijverig gewerkt aan een ervaring die een nieuw hoofdstuk boordevol actie aan de ACE COMBAT-serie toevoegt, maar nog belangrijker, die jouw tijd waard is. Dank jullie allen nogmaals voor jullie geduld, steun en voortdurende enthousiasme en we zien jullie snel in het luchtruim!”, aldus Kazutoki Kono, Ace Combat 7 Brand Director. Ik kijk er halsreikend naar uit.
21/08 11u30  Punkkostuum voor Spider-Man in nieuwe (en grappige) video In nieuwe bovenstaande video zien we trouwens ook een glimps van enkele outfits van onze spinnenheld met bijhorende special abilities. Het worden nog een lange drie weken, maar op 7 september kunnen we eindelijk met de game aan de slag!
21/08 11u30  Is Atomic Heart één van de mooiste games van het moment? Daarbovenop komt daar nog de bonus bij dat Atomic Heart één van de mooiste games van het moment lijkt te worden, niet in het minst dankzij de nieuwe ray-tracing-technologie waarmee NVIDIA gisteren mee uitpakte tijdens haar keynote. Technische termen als Ambient Occlusion, RTX-schaduwen en realistische lichtreflecties vliegen rond onze oren, maar aan het eind van de dag komt het er gewoon op neer dat de game visueel vrij fantastisch te noemen is.
21/08 11u15  Laatste trailer One Piece World Seeker ziet er goed uit Komt daar met One Piece World Seeker verandering in? De stille hoop is er. Bovenstaande trailer is ongetwijfeld al de sterkste video die verschenen is rond de game en we kunnen er twee dingen uit opmaken: er lijkt wel wat verhaal en diepgang in te zitten en we mogen oude bekenden als Kizaru, Fujitora en Rob Lucci verwachten. Klinkt al niet slecht voor longtime One Piece-fans! One Piece World Seeker staat nog steeds gepland voor een release dit jaar op PlayStation 4, Xbox One en pc als onderdeel van de ONE PIECE Big Projects.
21/08 11u00  Gloednieuwe battle royale-game STORMDIVERS aangekondigd Het spel speelt zich af in de toekomst. Je speelt vanuit derderpersoonsperspectief en moet temidden van een zogenaamde nano-storm trachten te overleven. 'We begonnen met de ontwikkeling van STORMDIVERS toen battle royale nog een niche-spelmode was. Je mag heel snelle gameplay verwachten en verschillende classes en events. Het is meer dan zomaar de zoveelste battle royale-game,' zo laat CEO Ilari Kuittinen weten. Een precieze releasedatum is er nog niet, maar je kan je wel opgeven om deel te nemen aan de bèta via de officiële website van het spel.
21/08 11u00  Bergen indiegames voor Nintendo Switch in nieuwe video Aan kwantiteit geen gebrek voor Nintendo Switch-bezitters. De multiplayer-shooter Morphies Law is net uit, Monster Boy and the Cursed Kingdom moeten platformliefhebbers plezieren en ook breinbrekers als Baba Is You kunnen voor wat educatiever plezier zorgen. De volledige lijst aan indiegames kan je in bovenstaande video terugvinden.
21/08 10u00  Waanzinnige tornado-gameplay van Just Cause 4 Just Cause 4 zou het verhaal brengen rond hoofdpersonage Rico Rodriguez, de kerel die moeiteloos z'n parachute en wingsuit combineert om halsbrekende stunts uit te halen. Over die twee zaken gesproken: een extra laagje diepgang is nu in de game verwerkt in de vorm van windstromen. De richting en sterkte van de wind zullen zowel de besturing als de actie beïnvloeden.
21/08 09u15  Iedereen zal Battlefield V kunnen spelen vanaf 6 september Spelers zullen zich trouwens kunnen uitleven op twee strijdtonelen: de Rotterdam-map in de Conquest-mode en de Arctic Fjord-map in zowel Conquest als Grand Operations. Ook op gamescom - dat vandaag officieel van start gaat in Keulen - is de game speelbaar op pc en Xbox One X. Daarbovenop heeft NVIDIA een demonstratie gegeven van haar nieuwe RTX-technologie met een live demo van Battlefield V op pc, waarin real-time ray tracing centraal staat als rendertechniek. De NVIDIA RTX 20-kaart zou een beest zijn als het aankomt op het imiteren van realistische lichtreflecties. Het moet gezegd: in bovenstaande video ziet het er alvast indrukwekkend uit.
20/08 18u00  Zeeslagen staan centraal in nieuw Odyssey-videodagboek Naast het eerder verschenen RPG-videodagboek, en iets later de combat, staat in een nieuw videodagboek de naval combat centraal.
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 16u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
21/08 00u30  World War 3 barst in alle hevigheid los in nieuwe screenshots Lees meer >
21/08 00u15  Falcon Age vliegt in 2019 naar PlayStation 4 en PlayStation VR Hoewel de PlayStation VR vooralsnog echt grote klappers mist om twijfelaars te overtuigen om het apparaat in huis te halen, is er geen tekort aan spellen voor het device. En de stroom lijkt voorlopig ook niet droog te komen liggen. Falcon Age bijvoorbeeld, verschijnt volgend jaar voor de VR-bril van Sony, al is het ook zonder te spelen. Maar laten we even eerlijk zijn, als je de optie hebt om je hand daadwerkelijk te bewegen om een valk op te vangen, dan slaan je dat toch niet af?
21/08 00u15  Reis naar de wereld van Touhou Luna Nights met deze screenshots van de Early Access Lees meer >
20/08 07u30  De nieuwe patch voor Not Tonight pakt vervelende bugs aan Wanneer een game verschijnt, is die bij voorkeur uitvoerig getest om alle veelvoorkomende bugs weg te werken vóór de release. Helaas gebeurt dit echter steeds minder. En hoewel dat een kwalijke zaak is bij grote uitgevers, is het begrijpelijker voor indie-ontwikkelaar, die simpelweg geen testteam kunnen bekostigen. Veel van dat soort ontwikkelaars opteren daarom voor het beste alternatief: bugs die gevonden worden razendsnel patchen. Zo ook indie-ontwikkelaar No More Robots. Die lanceert namelijk binnen enkele dagen een patch voor Not Tonight, hun nieuwste spel, dat de meest gemelde problemen verhelpt. Mocht jij dus last hebben gehad van de volgende issues, dan kun je je hart nu gerust ophalen: - Fix for incident portraits on Visas- Fix for Face drop clubbers occasionally giving incidents for clothing (where body was swapped from incident clothing to face drop clothing)- For some where they can't see expected resolutions, a resolution dialog can be bought up by pressing and holding shift whilst launching the game- Some tweaks to hand management to hopefully reduce/eliminate the chance of soft locking when switching queues and denying clubbers quickly- Missing character on font.- Balancing tweaks, where certain levels are a little too tricky- Guestlist V4 should unlock at the right time (and retrospectively unlock for everyone who missed it)
20/08 07u15  De nieuwe trailer voor Pokémon: Let's Go toont nieuwe mega's Dankzij de Pokémon: Let's Go Eevee & Pikachu-trailer van afgelopen week weten we dat mega evoluties terugkeren in de spin-off-titel die later dit jaar moet verschijnen. Immers zagen we duidelijk Mega Venasaur, Mega Charizard X & Y en Mega Blastoise voorbijkomen. Maar dat zijn natuurlijk verre van de enige Pokémon van de eerste generatie die kunnen mega evolueren. Deze trailer toont daarom nog twee van dat soort Pokémon en neemt daarbij direct enkele van de beruchtste. Mega Kangaskhan maakt korte metten met een Ninetales, terwijl mega Gyarados hetzelfde doet met een Slowbro.
20/08 07u00  De Archos 5.7” is lekker goedkoop bij iBOOD Wie Android zegt, spreekt in veel gevallen eigenlijk enkel over de toestellen van Samsung. En dat terwijl er veel meer fabrikanten zijn die het besturingssysteem van Google in hun smartphones verwerken. Archos is er daar een van. Een van de toestellen van die fabrikant is de 5.7''; een mobiel monster met een Qualcomm Snapdragon 835 Octa-Core processor en 8 GB RAM, wat het uitermate geschikt maakt voor mobiel gamen. En met 128 GB intern geheugen kun je heel wat van dat soort spelletjes downloaden om van te genieten op het 2040 x 1080 scherm. Zoals je kan verwachten kost een toestel met dergelijke voordelen een aardige duit. Op een normale dag mag je hiervoor € 499,- paraat hebben. Maar vandaag is geen normale dag. Wie namelijk voor 5 uur hier een exemplaar bestelt, krijgt 30% korting en hoeft dus maar € 349,95 af te rekenen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door iBOOD of Archos, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/08 23u30  Burnout: Paradise - Remastered komt dinsdag naar PC, nu al beschikbaar via Origin Access Burnout: Paradise - Remastered verscheen eerder dit jaar voor PlayStation 4 en Xbox One en wist daar behoorlijk hoge ogen te gooien. PC-gamers waren daarom enigszins zuur dat zij de game niet mochten ontvangen. Wie geduld heeft, wordt er echter voor beloond. Criterion, de ontwikkelaar achter de Burnout-serie, heeft namelijk bekend gemaakt dat de PC-versie van het spel vanaf dinsdag te koop is. Wie echter een lid is van Origin Access, kan nu al met het spel aan de slag. Basisleden van het Access-programma mogen het spel vanaf nu tien uur uitproberen, terwijl zij die betalen voor een Premier-abonnement het spel volledig mogen doorspelen. Laat het rubber dus maar branden!
19/08 23u15  Alles zien wat Grand Theft Auto V te bieden heeft? Daar heb je maar tien uur voor nodig! Grand Theft Auto V is...best wel een grote game. Veruit het grootste gedeelte van de spelers die het ooit heeft opgestart, heeft nooit het einde van het verhaal gezien, laat staan alles wat de wereld te bieden heeft.  ToriksLV is er daar echter niet een van, getuige zijn onvoorstelbare 100% run van de game. Deze speedrunner wist in tien uur, vijftien minuten en 44 seconden alle collectibles in de game te verzamelen, het verhaal tot een goed einde te brengen en alle sidemissions door te spelen, wat goed is voor een nieuw wereldrecord. En na het bekijken van de speedrun kunnen we niet anders concluderen als dat die verdiend is. Niet enkel demonstreert hij dat hij een prima uitgestippeld plan heeft om zo efficiënt mogelijk met zijn tijd om te gaan, maar Toriks bewijst ook een excellente beheersing te hebben van voertuigen en vuurwapens, waardoor hij elke seconde ten volste benut. Tien uur is natuurlijk een flinke zit, maar zij die GTAV een warm hart toedragen zullen ongetwijfeld van de ene in de andere verbazing vallen.
19/08 18u00  Vuur haalt maar weinig uit tegen het schild van Rainbow Six: Siege's Clash Operators Maverick en Clash zijn de twee nieuwste toevoegingen aan Rainbow Six: Siege en dat betekent ingrijpende veranderingen aan de competitieve meta-game. De vaardigheden van de nieuwe karakters kunnen immers bestaande strategieën nutteloos maken of juist versterken. Clash haar schild letterlijk onder vuur nemen valt echter ongetwijfeld in de eerste categorie. Het bewijs hiervan wordt geleverd door GameSpot, die besloot deze trage zondag wat op te leuken met een beetje onzin in de game van Ubisoft. En aangezien wij ook best wel melig zijn, doen wij wel mee.
19/08 09u30  Voel je als een vis in het water met deze trailer van Megaquarium Er was een tijd dat elk denkbaar beroep zijn eigen ''tycoon'' game kreeg. Het begon allemaal met Rollercoaster Tycoon, maar ging al snel over in games als Fastfood Tycoon en Toilet Tycoon. Een aquariumsimulator ontbrak vooralsnog echter. In september komt daar een einde aan, want dan verschijnt Megaquarium op Steam. Van deze game plaatsten we gisteren al een aantal screenshots, maar nu tuimelden we ook op een trailer. En die delen we natuurlijk graag met jullie.
19/08 09u30  Elvenar herinnert ons aan zijn bestaan Promotie-acties zijn meestal bedoeld om de sales van een game te boosten net voor de launch of in de periode dat die te reserveren is. Je ziet daarom ook maar zelden trailers van een game na de eerste weken na release. Maar zelden is niet nooit.Deze korte video van Elvenar, een free-to-play mobiele en browsergame is hiervan een voorbeeld. Dit spel ontvangt namelijk ruim drie jaar na release nog een korte video om nieuwe spelers aan te trekken.
19/08 09u15  FunQuarter #221                                                                 Nu eindelijk op PC                                                                           Iedere keer!         Omdat wij te weinig personeel hebben om ze allen te recenseren                                                                                 Wie snapt deze referentie?                                                             Tja, Star Wars he                                                                             DAAAAD!!!                                                 Het vervolg op de video van vorige week                                                                Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                               RnGODDAMNIT!                                                              
18/08 19u00  Vijf dingen die wij willen zien in Smash Ultimate Super Smash Bros. Switch De zesde game in de Super Smash Bros.-serie, Super Smash Bros. Ultimate, verschijnt pas aankomende december voor de Nintendo Switch. Maar nu al lijkt het de game te worden die het overgrote deel van de community tevreden gaat stellen. Zo keren bijvoorbeeld de geavanceerde moves uit Melee dit keer terug als bewuste mechanieken, in plaats van happy accidents. En dat is nog niet alles. Snake, de Ice Climbers, Pichu en vele andere fanfavorieten die eerder waren afgevallen maken een comeback en worden vergezeld door iconische figuren als Simon Belmont en Chrom en langverzochte fanfavorieten als Dark Samus, King K. Rool en Ridley. Toch hebben wij nog een klein lijstje van vijf dingen die wij graag terug zouden zien in de game. En nee, daar zit Waluigi niet bij! De Nintendo Direct van afgelopen week leerde ons dat de game ruim honderd stages bevat! Een duizelingwekkend aantal dat boven alle eerdere games uit torent, zelfs als je DLC toevoegt! Maar toch hopen we op meer. We hopen dat Ultimate zijn naam niet enkel eer aandoet door alle karakters die ooit in de serie hebben gezeten hun opwachting te laten maken, maar ook alle stages terug laat komen, al zij het in aangepaste vorm. Is dat niet haalbaar bij release, dan wachten we graag! De Subspace Emissary uit Super Smash Bros. Brawl is een van leukste herinneringen die ik persoonlijk aan de serie heb en het gebrek aan een vergelijkbare mode om karakters vrij te spelen in de daarop volgende delen ervaar ik nog steeds als een gemis. Ik heb echter goede hoop dat iets dergelijks in de game zit. Die groene, onherkenbaar gemaakte mode uit de laatste Direct is immers wel heel erg verdacht… Super Smash Bros. for 3DS and Wii U waren de eerste games die gebruik maakten van de nog altijd immens populaire amiibo van Nintendo. Hun daadwerkelijke toepassing was echter… teleurstellend. Een NPC die je zelf kon trainen en mee kon nemen klonk in theorie best grappig, maar de praktijk leerde al snel dat hier weinig aan was. Dat kan beter! Waarom kunnen we amiibo niet bijvoorbeeld gebruiken als fysieke assist trophies? Dat je eens per gevecht je zelf getrainde vechter op het veld kan roepen om je te ondersteunen, en dat die dat blijft doen tot die van de stage geknikkerd wordt? Natuurlijk zou dit bij de opties uitgezet moeten kunnen worden als je zelf geen amiibo hebt, zodat het de balans niet verstoort, maar het zou je plastic aankopen een stuk nuttiger maken dan dat ze waarschijnlijk nu zijn. Vooral omdat de Smash-lijn veruit de grootste is. In 2019 verschijnen nieuwe delen in de Pokémon-serie, wat ons bij de achtste generatie Pokémon brengt. Voor wij daar wat van terug zien in Smash zijn we echter al heel wat jaartjes verder. Zonde! Waarom gebruikt Nintendo Smash Ultimate niet als een uithangbord voor zijn nieuwe games met content updates? Vier de release van een nieuwe game met een nieuwe assist trophy of trophy die je in-game vrij kunt spelen bijvoorbeeld? En als het een echt grote release is, misschien zelfs een tijdelijk te proberen nieuw speelbaar karakter of nieuwe stage, welke vervolgens overgaat in… Ja, ik weet dat niemand van DLC houdt. Maar zo erg hoeft het helemaal niet te zijn. Als de basisgame goed genoeg gevuld is – en daar zal toch niemand meer aan twijfelen bij dit spel – dan is er niets mis mee om aanvullende content tegen een redelijk prijsje aan te bieden. En ik hoop dat dit ook bij Ultimate gebeurt. Tot nu toe hebben immers pas dertien van de vijftig karakters van ons vorige verlanglijstje hun weg naar de game gevonden. Aan het werk Sakurai!
18/08 17u45  Dit zijn alle Summer skins die je nu kunt vrijspelen in Overwatch Lees meer >
18/08 17u30  Omdat het weekend altijd beter kan: hier zijn screenshots van Red Dead Redemption 2 Lees meer >
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 0u30
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
21/08 17u45  Nieuwe beelden van Cyberpunk 2077 CD Projekt RED heeft enkele nieuwe screenshots vrijgegeven van Cyberpunk 2077. Vooral de eerste screenshot hieronder biedt mogelijk een goede weergave van het first-person perspectief dat we in de game ...
21/08 17u15  THQ Nordic brengt heel wat Microsoft games naar Steam THQ Nordic staat blijkbaar op het punt enkele games van Microsoft uit te brengen via Steam. Officiële details zijn er nog niet, maar het nieuws lekte vroegtijdig uit en wordt bevestigd via de website ...
21/08 17u15  Battlefield V pronkt met real-time ray tracing Net als Metro Exodus en Shadow of the Tomb Raider beschikt Battlefield V dankzij NVIDIA over real-time ray tracing, waarmee gepronkt wordt in onderstaande trailer. Dankzij real-time ray tracing kan ...
21/08 17u15  Shadow of the Tomb Raider pronkt met pc-versie Een nieuwe trailer van Shadow of the Tomb Raider vestigt speciaal de aandacht op de pc-versie van de game. Die beschikt over zaken als een native 4K resolutie, HDR, anti-aliasing van hoge kwaliteit en ...
21/08 17u00  Sword Art Online RE: Hollow Fragment gelanceerd voor pc Sword Art Online RE: Hollow Fragment, dat eerder al verscheen voor PS4, is vanaf vandaag ook beschikbaar voor pc en dat via Steam. Een launch trailer kan je hieronder bekijken.
21/08 17u00  Tekken 7 stelt Anna en Lei voor Bandai Namco heeft twee nieuwe trailers vrijgegeven van Tekken 7. De ene stelt Anna voor, terwijl de andere Lei Wulong in de schijnwerpers plaatst. Beide personages werden onlangs aangekondigd als deel ...
21/08 17u00  Unieke werelden in Starlink: Battle for Atlas Naar aanleiding van Gamescom heeft Ubisoft een nieuwe trailer vrijgegeven van Starlink: Battle for Atlas, de Nintendo Switch exclusive die je je echte ruimtejets laat vertalen naar in-game avonturen. ...
21/08 17u00  Saints Row: The Third op weg naar Nintendo Switch Saints Row komt naar de Nintendo Switch, maar in plaats van de meest recente game (Saints Row: Gat out of Hell) of Saints Row 4 is het Saints Row: The Third, dat oorspronkelijk in 2011 verscheen ...
21/08 16u45  Desperados 3 aangekondigd THQ Nordic heeft Desperados 3 aangekondigd. De game verschijnt volgend jaar ergens voor pc, PS4 en Xbox One. Desperados is een franchise die in de lijn ligt van Commandos, met squad-based, real-time tactische ...
21/08 16u45  Releasedatum voor Mutant Year Zero: Road to Eden Mutant Year Zero: Road to Eden heeft een releasedatum gekregen, zijnde 4 december. De game verschijnt dan voor pc, PS4 en Xbox One. Mutant Year Zero is een XCOM-achtige game met nogal unieke personages. ...
21/08 16u45  Mount & Blade 2: Bannerlord teaset campaign Mount & Blade II: Bannerlord heeft een nieuwe teaser trailer ontvangen ter gelegenheid van Gamescom. Die teaset de campaign van de game.
21/08 16u45  Horror in de open wereld van Metro Exodus Ter gelegenheid van Gamescom is een nieuwe trailer van Metro Exodus naar buiten gekomen. Voor de nieuwe game kiest men deze keer voor een open wereld, hetgeen bij fans de vrees deed bestaan dat het beangstigende ...
21/08 16u30  Trailer en releasedatum voor Shenmue 3 Shenmue III heeft (eindelijk) een releasedatum gekregen, zijnde 27 augustus 2019. Ook is een story trailer vrijgegeven, al geeft die nog niet veel prijs.
21/08 16u30  Luigi's Mansion in oktober naar 3DS Nintendo heeft een releasedatum aangekondigd voor de 3DS-versie van Luigi's Mansion. Die zal concreet op 19 oktober verschijnen, net op tijd voor Halloween.
21/08 16u15  Op tornado's jagen in Just Cause 4 Bij de onthulling van Just Cause 4 was al duidelijk dat men stevig zou inzetten op de krachten van de natuur als een duidelijk aanwezig spelelement. Dat wordt in een nieuwe video nog wat duidelijker aan ...
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 17u45
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
22/08 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
22/08 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...11 
22/08 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...11 
22/08 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...13 
22/08 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...10 
22/08 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...10 
22/08 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
22/08 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
22/08 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
22/08 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...10 
22/08 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
22/08 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...10 
22/08 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
22/08 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...10 
22/08 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
21/08 20u45  Nieuwe modus aangekondigd voor Ori and the Will of the Wisps Microsoft heeft een nieuwe modus bekendgemaakt voor Ori and the Will of the Wisps tijdens Gamescom 2018.
21/08 20u45  Xbox Game Pass-app nu beschikbaar Tijdens Gamescom 2018 heeft Microsoft bekendgemaakt dat de Xbox Game Pass-app vanaf vandaag te downloaden is.
21/08 20u00  Maak kennis met C.A.M.P. in fallout 76 Bethesda heeft tijdens Gamescom 2018 een nieuwe trailer uitgebracht waarin wederom de nadruk wordt gelegd op C.A.M.P.
21/08 19u45  Lanceringsdatum devil may cry 5 aangekondigd Tijdens Gamescom 2018 verscheen er een nieuwe trailer van Devil May Cry 5 waarin de lanceringsdatum van het spel wordt vermeld.
21/08 17u30  Nieuwe Cyberpunk 2077-screens en art work vrijgegeven Tijdens een interview op Gamescom heeft CD Projekt Red vier nieuwe screenshots en concept art vrijgegeven van Cyberpunk 2077. Verder werd er weinig nieuws gemeld, behalve dat de build die de pers mag zien tijdens de beurs, anders is dan die van E3.
21/08 15u15  Mogelijk meer van Cyberpunk 2077 getoond om 15.00 op IGN Live Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft via Twitter laten weten dat ze vandaag mogelijk meer informatie gaan brengen over Cyberpunk 2077. Wat ze precies gaan vertellen of laten zien is verder niet bekend.
21/08 15u00  Datum Call of Duty: Black Ops 4 Blackout-Bèta bekend Gamers die Call of Duty: Black Ops 4 pre-orderen voor pc of Xbox One krijgen op 14 september 2018 toegang tot de Blackout-bèta. Dit hebben Treyarch en Microsoft bekendgemaakt.
21/08 12u30  Drie nieuwe Dualshock 4-Controllers aangekondigd Sony brengt drie nieuwe kleuren van de DualShock 4-controller op de markt. Deze speciale edities liggen vanaf oktober in de winkel. Daarnaast komt een aantal oude favorieten weer beschikbaar.
21/08 11u00  Uittreksels script Netflix-versie The Witcher uitgelekt Twee uittreksels van een script voor de Netflix-serie The Witcher zijn uitgelekt. Beide scènes zijn als authentiek geverifieerd door de uitvoerend producent van de aankomende serie.
21/08 11u00  Dit valt er te verwachten van Career Mode in Fifa 19 EA Sports heeft onlangs een gesloten Fifa 19-bèta uitgebracht en spelers hebben massaal informatie naar buiten gebracht over een van de populairste modi uit het spel; Career Mode. Al jaren vinden spelers dat de modus te weinig aandacht krijgt en hopen ze op verandering in deze Fifa. Of dit het geval is lees je hier beneden.
20/08 21u45  Nvidia kondigt nieuwe GeForce-videokaarten aan Hardwarefabrikant Nvidia heeft op Gamescom officieel zijn nieuwe generatie videokaarten uit de doeken gedaan.
20/08 09u15  De Bioscoopstoel #82 – The Happytime Murders en Slaughterhouse Rulez De laatste film- en serienieuwtjes vind je in De Bioscoopstoel, de wekelijkse rubriek op InsideGamer waarin redacteur Michel de interessantste nieuwtjes en trailers behandelt.
20/08 09u15  Mega evoluties in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en eevee!-trailer In een korte nieuwe trailer van Pokémon: Let's Go Pikachu! en Eevee! zijn mega evoluties te zien in de vorm van Mega Kangaskhan en Mega Gyarados.
19/08 10u00  Hoe krijg je een game op Steam? De gaten in Valves beleid Er schijnen dagelijks een stuk of twintig nieuwe games op Steam te worden gepubliceerd. Elke dag nieuwe games, van schattige puzzelspelletjes tot shooters over controversiële onderwerpen. Het kunnen spellen zijn met vele uren aan content, dus je kunt je afvragen hoe uitgebreid zulke games worden gescreend voordat ze voor publiek beschikbaar komen op het platform. En wat kan Valve bestempelen als materiaal dat niet door de beugel kan? Nou, dat weet Valve zelf ook niet zo goed.
19/08 09u00  Q-n-A: Waar kijk jij het meest naar uit op Gamescom? Aankomende woensdag gaan in Keulen de deuren van Gamescom weer open voor duizenden gamers die daar de nieuwste games kunnen spelen en we hopelijk weer een paar nieuwe aankondigingen krijgen. Waar kijk jij dit jaar het meeste naar uit?
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 20u45
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 17u46
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 20u49
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
21/08 17u00  Battlefield 5 battle royale wordt niet door DICE zelf ontwikkeld De battle royale-modus in Battlefield 5 wordt niet door DICE, maar door een andere studio ontwikkeld. Dat heeft Star Wars community manager Ben 'F8RGE' Walke op Reddit medegedeeld.Bij de ontwikkeling van Star Wars Battlefront 2 waren Criterion Games en Motive Studios betrokken, die beide ook onder Electronic Arts vallen. Het is echter nog niet duidelijk welke van deze of andere studio's de ontwikkeling van Battlefield 5' battle royale voor zijn rekening neemt. Er is tot dusver sowieso weinig bekend over de nieuwe modus in de game. Wat echter wel vaststaat, is dat battle royale pas na de lancering aan de game wordt toegevoegd. Read more…
21/08 15u00  Guacamelee! 2 review - Worstelt zich een weg naar de top In de Guacamelee! 2 review ontdekt Michiel hoe DrinkBox Studios alle minpunten uit de eerste game moeiteloos heeft weggewerkt en zo een tijdloze metroidvania heeft gecreëerd.In het begin van de jaren 2000 leek het metroidvania-genre een vroegtijdig einde te kennen. Vanuit commercieel oogpunt was het genre immers een stuk minder interessant dan de op dat moment in opmars zijnde 3D-games. De laatste jaren hebben verschillende onafhankelijke studio's echter opnieuw de handschoen opgenomen. Met Guacamelee! luidde ontwikkelaar DrinkBox Studios in 2013 mee de heropleving van de metroidvania in. Vijf jaar later levert de studio met Guacamelee! 2 een vervolg af dat niet alleen zijn voorganger op alle vlakken overstijgt, maar bovendien een meer dan waardige troonopvolger blijkt voor de toppers van weleer.In Guacamelee! 2 kruip je opnieuw in de schoenen en bijhorende luchador-outfit van Juan Aguacate. Zeven jaar na de gebeurtenissen in de eerste game heeft Juan zich met zijn gezin gesetteld in een rustig Mexicaans dorpje. Wanneer slechterik Salvador opduikt, moet hij echter opnieuw zijn worstelplunje aantrekken om het Mexiversum te redden. Het verhaal heeft weinig om het lijf, maar dat geeft DrinkBox Studios net de mogelijkheid om vooral te focussen op de afzonderlijke en vaak hilarische momentopnames waarmee de game doorspekt is. Guacamelee! 2 steekt niet alleen geregeld de draak met zichzelf, maar haalt ook regelmatig op humoristische wijze games als Limbo, Street Fighter en Dark Souls door het slijk. Bovenal is het verhaal luchtig genoeg om de fenomenale gameplay van Guacamelee! 2 niet in de weg te staan.Read more…
21/08 10u45  Battlefield 5 open beta datum bekend DICE heeft aangekondigd dat de Battlefield 5 open beta vanaf 4 september speelbaar is op de PlayStation 4, Xbox One en PC.De Battlefield 5 beta is vanaf 4 september in 'early access' beschikbaar voor preorders, en voor Origin Access Premier, Origin Access Basic of EA Access subscribers.Vanaf 6 september is de beta voor iedereen beschikbaar. De einddatum van de beta is echter nog niet bekend, maar de pre-load van de beta client start op 3 september.Read more…
21/08 10u30  Sekiro: Shadows Die Twice release en Collector's Edition bekendgemaakt Ontwikkelaar FromSoftware heeft de releasedatum en verzameleditie van Sekiro: Shadows Die Twice bekendgemaakt.De game lanceert op 22 maart 2019. Sekiro: Shadows Die Twice komt dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Daarnaast heeft de ontwikkelaar de inhoud van de Collector's Edition bekendgemaakt. Die bestaat naast de game uit een steelbook case, art book, Shinobi-beeldje, digitale soundtrack, enkele replica game coins en een map van de gamewereld. Read more…
21/08 09u15  Rainbow Six Siege - Operation Grim Sky details bekendgemaakt Ubisoft heeft alle details van het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege bekendgemaakt. Operation Grim Sky bevat om te beginnen twee nieuwe Operators. Attacker Maverick heeft een wapen dat als een lasapparaat door nagenoeg elk oppervlak kan branden, terwijl defender Clash een groot schild heeft en bovendien tegenstanders kan tasen. De map Hereford Base wordt daarnaast vernieuwd. De aangepaste lay-out van de trainingsbasis moet voor meer dynamiek zorgen. Het is nog niet duidelijk of Ubisoft in de toekomst meer maps gaat vernieuwen. Read more…
20/08 00u00  Griefing wordt in Fallout 76 hard aangepakt Regisseur Todd Howard laat op Quakecon 2018 weten dat griefing in Fallout 76 hard wordt aangepakt. Spelers die de multiplayer ervaring met opzet voor andere willen verpesten komen er niet zo makkelijk vanaf.Als een andere speler je uitdaagt, maar je wilt er niet op ingaan dan zijn er genoeg manieren om de confrontatie te vermijden. Toch is het mogelijk dat de uitdager je alsnog vermoordt, dat online onder meer bekend staat als 'griefing'.In Fallout 76 krijgt een griefer geen caps, ervaring of uitrusting. Er is dus geen enkele beloning. Daarnaast wordt het label van moordernaar toegekend en is er een beloning voor diegene die wraakt neemt. De griefer betaalt zelf automatisch de beloning.Read more…
19/08 19u45  Sword Legacy: Omen review - Een slecht teken De Sword Legacy: Omen review van Sander vertelt je hoe deze tactische RPG enorm zijn best doet om je aandacht te trekken. Tactische gevechten, een volwassen verhaallijn gebaseerd op de Arthurlegendes; het kan bijna niet op. Of toch...?Als je aan de Arthurlegende denkt, komen Excalibur, Morgan le Fay en de ridders van de Ronde Tafel direct in je op. Maar het verhaal van Arthurs vader Uther is zeker net zo belangrijk. Ontwikkelaar Firecast Studio vindt dat ook en brengt je met Sword Legacy: Omen een grimmige visie van Uthers hoofdstuk, een volwassen verhaal verteld via een RPG die je strategisch inzicht op de proef moet stellen. Maar als deze game zou proberen om Excalibur uit de steen te trekken, zou het zwaard geen vin verroeren.Sword Legacy: Omen zet grafisch zijn beste beentje voor. Firecast Studio is door oude Disneyfilms als Taran en de Toverketel en De Tovenaarsleerling geïnspireerd, en dat is direct in het character design te zien. De personages zijn gevarieerd in hun uiterlijk en ook de omgevingen waarin je vecht, zijn sfeervol, met een donkere sfeer die zo uit een duister stripboek komt. Bovendien blijft het overzicht in de levels altijd perfect behouden, een belangrijk gegeven in een tactische RPG. Grafisch zit het dus volledig snor.Read more…
19/08 00u00  Doom Eternal krijgt singleplayer DLC Doom Eternal krijgt singleplayer DLC. Dat laat id Software-topman Marty Stratton in een interview tijdens QuakeCon 2018 weten. Nieuwe uitbreidingen voor de campaign zijn reeds onderdeel van de post-launch plannen.'Er komt absoluut singleplayer DLC voor de game. Achteraf gezien hadden we dat ook bij de voorganger moeten doen. Nu gaan we de campaign herspeelbaarheid zo lang mogelijk verlengen door je constant redenen te geven om terug te keren', aldus Stratton.De nieuwe content houdt ook rekening met de multiplayer Invasion feature, die je in Doom Eternal als demoon laat spelen en waarin je andere hun campaign kunt binnendringen. De game heeft nog geen releasedatum, maar Doom Eternal lanceert ook op de Nintendo Switch.Read more…
19/08 00u00  Doom en Rage aan de Xbox Game Pass toegevoegd Tijdens QuakeCon 2018 maakt Bethesda bekend dat Doom en Rage aan de Xbox Game Pass zijn toegevoegd. Beide games zijn per direct voor geabonneerden beschikbaar. Afgelopen maand zijn ook Hitman en Ryse: Son of Rome in het aanbod opgenomen.In het geval van Doom is ook de multiplayer beschikbaar, inclusief alle maps die voorheen onderdeel waren van de Doom season pass. Veel maakt het niet uit, aangezien de multiplayer het minste onderdeel van de geslaagde reboot was en daarom al een lange tijd uitgestorven is.Inmiddels zijn ook de eerste Doom Eternal gameplaybeelden getoond. Terwijl nieuwe Rage 2 gameplaybeelden konvooi gevechten tonen. Onze Doom review lees je op de site. Read more…
18/08 19u45  Madden NFL 19 review - Zeker geen fumble In de Madden NFL 19 review van Carl lees je of de American football game van EA Sports dwars door de verdediging naar de end zone beukt of EA net een sack tegen krijgt. Na bijna dertig jaar is het moeilijk om nog echt indruk te maken met een nieuw deel in een reeks. Toch slaagde Madden NFL 18 daar vorig jaar met overtuiging in. De switch naar de Frostbite-engine veranderde de hele feel van de game, de nieuwe Longshot-modus leverde een cinematische ervaring à la The Journey in FIFA af, en Ultimate Team werd ook eindelijk een volwaardig onderdeel van Madden. Een moeilijke taak om dat te verbeteren, dus kiest Madden NFL 19 er wijselijk voor om dicht bij de formule van vorig jaar te blijven. Het resultaat is een sterke sportgame, die voorzichtige maar geslaagde innovaties aanbrengt.De nieuwe feature die er met kop en schouders boven uitsteekt is 'real player motion' (RPM). Het klinkt aanvankelijk als het zoveelste pr-buzzword bij een sportgame, maar zodra je op het veld staat, blijkt dat er effectief iets anders is. In Madden 19 heb je namelijk veel meer controle tijdens een run. Je kunt nu eindelijk een 'one-cut' doen om verdedigers op het verkeerde spoor te zetten. Nog belangrijker is hoe je nu met de rechter stick van running lane kunt veranderen om zo een spurt naar de end zone te trekken. Gedaan dus met de sprintknop hersenloos ingedrukt te houden en belachelijke lange omwegen te maken om de verdediging te omzeilen. Runs zijn nu niet langer kamikazepogingen, maar spannende kat-en-muisspelletjes. Het spelverloop is vloeiender dan ooit en daardoor simpelweg beter.Read more…
18/08 13u00  Co-opinie #1 Het is weekend, dus dan gaan de beentjes omhoog en heeft iedereen (hopelijk) geen verplichtingen. Toch blikt de redactie graag nog even terug op voor hen het meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen week.Toen het bekend werd gemaakt dat de Spyro Reignited Trilogy niet volledig op de disc staat, is mijn nostalgische vlam gelijk gedoofd. Downloaden is het probleem niet, maar waarom koop ik dan de disc-versie? Digital only op de consoles ben ik sowieso geen fan van en hoeveel ruimte denken ze dat ik heb? Vroeger was 1 terabyte veel, nu is dat zo gevuld. Dan maar iedere keer opnieuw downloaden als ik wil spelen? Het nieuws dat de Spyro Reignited Trilogy is uitgesteld, geeft mij hoop dat misschien wel alle delen op de disc komen te staan, maar mijn ervaring weet beter. Ik mag dan voor deze generatie een oude man zijn die tegen een wolk staat te schreeuwen, maar ik wil de games die ik nu koop over twintig jaar nog steeds kunnen spelen.Dit stukje nieuws is grotendeels onder de radar gevlogen, maar doet me nu al watertanden. Nadat Microsoft tijdens de afgelopen E3 bekendmaakte dat het de nieuwe studio The Initiative heeft opgericht, raakte afgelopen week bekend wie er precies in de studio zit. Ex-Crystal Dynamics medewerker Darrell Gallagher staat aan het hoofd van de nieuwe dev en deelde in een blogpost mee welke “getalenteerde mensen” er in de studio zitten. Wat een understatement. Met ex-medewerkers van Sony Santa Monica Studio, Rockstar Games, Crystal Dynamics en Microsoft bevat de studio bakken talent. Nu maar hopen dat Microsoft er niet op aandringt dat er wordt gewerkt aan een bestaande franchise, en dat dit topteam volledig zijn eigen ding mag doen.Read more…
18/08 12u30  We Happy Few review - Hier wordt niemand gelukkig van In de We Happy Few review van Carl lees je of de first-person narratieve survivalgame een briljante ervaring aflevert, of gewoon een bad trip is. Toen We Happy Few in 2016 uitkwam in Early Access, wist ontwikkelaar Compulsion Games dat het met een groot probleem zat. Nieuwsgierigen die de game uitprobeerden, dropen namelijk teleurgesteld af. Waar de stijlvolle trailer met zijn duidelijke BioShock-invloed tijdens E3 2016 insloeg als een bom en een verhaalgedreven game leek te teasen, bleek We Happy Few echter een procedureel gegenereerde survivalgame te zijn. De studio besloot de pittige feedback van de community mee te nemen en presenteert twee jaar later de finale versie. De shift in visie is echter merkbaar, want de finale versie van We Happy Few wordt verscheurd door besluiteloosheid. Nochtans barst de game van het potentieel. Als drie verschillende personages verken je een alternatieve geschiedenis waarbij het Verenigd Koninkrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers werd binnengevallen. Niemand wil echter denken aan wat er tijdens die gruwelijke periode is gebeurd, en daarom verplicht de overheid elke burger de drug Joy te nemen. Het uitgangspunt is vergelijkbaar met dat van oerklassieker Brave New World, en de aanwezigheid van censuur en de charismatische Uncle Jack doen erg aan Orwells 1984 denken, maar We Happy Few laat dankzij zijn satire van Jolly Old England toch een eigen unieke indruk na. Het script is bovendien uitmuntend geschreven, en de voice acting van zelfs de meest onbelangrijke personages is ijzersterk. Read more…
18/08 11u15  FIFA 19 - Release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we weten Wanneer overal de voetbalcompetities weer van start zijn gegaan, weet je dat FIFA 19 niet lang meer op zich laat wachten. Het was al langer bekend de Champions League eindelijk zijn opwachting maakt, maar inmiddels druppelt er ook steeds meer informatie over bijvoorbeeld FUT en The Journey binnen. Hier lees je alles wat je over de voetbalgame moet weten. Inhoud Electronic Arts heeft tijdens de E3 2018 de FIFA 19 release bekendgemaakt. De game komt op 28 september 2018 voor de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One uit. Hoewel FIFA 18 nog wel op de PlayStation 3 en Xbox 360 uitkwam, was dat de laatste FIFA-game voor die generatie consoles.Read more…
17/08 16u45  Spyro Reignited Trilogy release uitgesteld naar november De release van Spyro Reignited Trilogy is uitgesteld naar november. Dat heeft ontwikkelaar Toy for Bob bekendgemaakt.'Ik hoopte oprecht dat jullie eerder draken konden redden en Rhynocs konden verschroeien, maar de trilogie heeft meer zorg en liefde nodig', aldus mede-oprichter Paul Yan. 'Wanneer jullie in november de Dragon Reals, Avalar en de Forgotten World verkennen, zien jullie dat de extra tijd meer dan waard geweest is', De trilogie bestaat uit remakes van Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon. De stem van de paarse draak wordt wederom door stemacteur Tom Kenny ingesproken.Read more…
17/08 13u45  Tones.be op zoek naar beste gamers van België Geloof jij dat je elke tegenstander aankan? Dan is het nu je kans om het te bewijzen, want Tones.be gaat op zoek naar de beste gamers in België.De nieuwste esport-competitie van Tones biedt voor iedereen wat wils: gamers trotseren elkaar in F1 2018, Fortnite, Rocket League, Counter-Strike: Global Offensive en Hearthstone. Je strijdt niet alleen om de bragging rights, maar ook om de hoofdprijs: een gloednieuwe gaming pc t.w.v. 1500 euro!Deelnemen? Schrijf je dan hier in! Wees er snel bij, want het eerste Fortnite online kwalificatietoernooi begint al op maandag 20 augustus. Read more…
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 17u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
21/08 14u00  Horror anthologieserie van Supermassive Games The Dark Pictures, aangekondigd op Gamescom 2018 Bandai Namco Entertainment Europe en Supermassive Games kondigen met trots een gloednieuwe horror anthologieserie aan, The Dark Pictures, die uitkomt in 2019.The Dark Pictures-anthologie is een reeks van op zichzelfstaande, cinematische horrorgames die ontworpen zijn om spelers op regelmatige basis van een nieuwe, angstaanjagende ervaring te voorzien. Elke game staat los van de voorgaande en bevat een volledig nieuw verhaal, decor en andere personages.Een trailer voor de eerste game in de anthologie, The Dark Pictures – Man of Medan, is vandaag ook vrijgegeven. In Man of Medan varen vier jonge Amerikanen uit op duiktocht, na het gerucht dat er een WOII-wrak te vinden is.Terwijl de dag zich ontwikkelt en een storm opsteekt, verandert hun trip snel in iets sinisters…Wie zal het halen? Wie zal sterven? Spelers kunnen de rol van de vijf personages aannemen, elk vanuit een verschillend perspectief, om de mysteries van hun angstaanjagende situatie te verkennen en te ontdekken – en om keuzes te maken die hun leven voor altijd zal veranderen.Elke game van de serie is ontwikkeld om herspeelbaar te zijn, met vertakkende verhaallijnen, paden en ontelbare eindes om spelers elke keer te laten terugkeren. De keuzes van de spelers zijn cruciaal voor het overleven van de personages… waarbij elke combinatie van keuzes een andere uitkomst heeft en beslist over wie het overleeft of sterft! “We vinden het enorm spannend om de The Dark Pictures-anthologie en de eerste game in de reeks – Man of Medan – aan te kondigen. Aangezien elke titel een op zichzelf staande game is, hebben we de mogelijkheid om telkens unieke horror-ervaringen te creëren met nieuwe verhalen, decors, personages en casts. Als studio hebben we de passie om sterke, cinematische horror af te leveren en we kunnen niet wachten om spelers deze nieuwe games op PS4, XBOX en pc te laten spelen. Met Bandai Namco Entertainment hebben we een geweldige partner en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken om deze huiveringwekkende verhalen naar gamers over de hele wereld te brengen”, aldus Pete Samuels, CEO van Supermassive Games en Executive Producer van The Dark Pictures. “We hebben samengewerkt met het fantastische team van Supermassive Games om deze visie samen te brengen en we hopen dat fans enthousiast zijn om de game voor het eerst te zien tijdens Gamescom - zoals wij dat waren tijdens het maken', zei Hervé Hoerdt, VP Digital en Marketing van Bandai Namco Entertainment Europe. “Naast het maken van leuke ervaringen, willen we als bedrijf innoverend zijn. The Dark Pictures, het eerste voorbeeld van een horror anthologieserie binnen de game-wereld, positioneert gamen dichter bij de favoriete tv-series van gamers… met nieuwe, op zichzelf staande ervaringen die op een regelmatige basis naar de fans worden gebracht. Het is een gewaagd, nieuw concept maar een waarvan we verwachten dat fans van zowel gaming als horror zullen houden.” De The Dark Pictures-anthologie – Man of Medan lanceert in 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).
21/08 13u00  The Settlers keert terug in 2019 The Settlers, de legendarische build-up strategieserie, keert terug in het najaar van 2019 naar Windows PC onder leiding van de uitvinder van de serie: Volker Wertich. Bovendien viert The Settlers-serie haar 25e verjaardag met The Settlers History Collection die vanaf 15 november 2018 exclusief verkrijgbaar is via Uplay en de Ubisoft Store. The Settlers History Collection bevat de History Editions van alle zeven voorgaande Settlers-games. De eerste titel, The Settlers 1 History Edition, is vanaf nu verkrijgbaar via Uplay.The Settlers, ontwikkeld door Ubisoft Blue Byte, is een build-up strategiegame waarin spelers nieuwe eilanden in een middeleeuwse fantasiewereld vestigen, verkennen en veroveren. The Settlers zijn gedwongen om hun geboorteland te verlaten na een verwoestende catastrofe van mysterieuze oorsprong en zetten koers naar het onbekende in de hoop een nieuw thuis te vinden. Niet alleen gaan ze ontelbare nieuwe uitdagingen tegemoet, ze maken ondertussen ook deel uit van een oud mysterie dat hun leven voor altijd zal veranderen.The Settlers combineert de bekende gameplay van de serie met nieuwe functies en geavanceerde technologie. Zo voorziet de nieuwe game de beste gameplayelementen uit eerdere delen van een modern jasje en worden hier nieuwe functies, zoals het nieuwe voedselsysteem, het multi-worker job-systeem en alternatieve overwinningsmethoden aan toegevoegd. The Settlers maakt gebruik van de Snowdrop-engine en levert ondanks het behoud van het excentrieke, kleurrijke DNA van de serie, toch een verbluffende, hedendaagse visuele ervaring.'Ik ben enorm enthousiast over de nieuwe The Settlers en vooral dat Volker Wertich, de uitvinder van het merk, terugkeert als Creative Director', aldus Benedikt Grindel, Managing Director van het Ubisoft Blue Byte-studionetwerk. 'De liefde voor detail in de gamewereld is fantastisch en ons team is erin geslaagd om het ‘Wuselig’-gevoel naar een hoger niveau te brengen.'Ter ere van het 25-jarig jubileum van de The Settlers-serie, is The Settlers History Collection vanaf 15 november 2018 exclusief verkrijgbaar via Uplay en de Ubisoft Store. The Settlers History Collection bevat de volledige versies van alle zeven eerdere Settlers-games, inclusief alle uitbreidingen, spelverbeteringen en optimalisaties voor hedendaagse PC’s en Windows 10. Alle History Editions zijn ook stand-alone verkrijgbaar.
21/08 13u00  The Crew 2 Gator Rush vanaf 26 september beschikbaar Gator Rush, de eerste grote gratis update van The Crew 2, is vanaf 26 september beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One (X) en PC. In het hart van de zuidelijke moerassen beleven spelers met drie nieuwe Hovercraft-voertuigen de compleet nieuwe Hovercraft-discipline. Naast de Bayou krijgen ook andere iconische locaties door de Verenigde Staten toevoegingen, zoals steile hellingen en scherpe bochten. Spelers genieten van deze toevoegingen in nieuwe events, een Live Xtrem Series-race en free drive met nieuwe beschikbare vaardigheden die in de open wereld nieuwe locaties brengen om te ontdekken.Voor spelers die beter presteren onder druk brengt The Crew 2 Gator Rush de nieuwe moeilijkheidsgraad, Ace Mode. Spelers die succes boeken in de Ace Mode verdienen Legendary Loot. Dit zijn onderdelen die betere prestaties belonen en exclusieve beloningen toevoegen die spelers nieuwe combinaties geeft om prestaties van elk voertuig aan te passen aan hun voorkeur.Op 26 september krijgen Season Pass-bezitters zeven dagen eerder toegang tot twee nieuwe voertuigen als onderdeel van de maandelijkse voertuig-drop.De release van Gator Rush is slechts het begin van het avontuur. Het team is vastberaden om in de komende maanden regelmatig nieuwe content te introduceren via updates, waaronder een PvP-modus in december, nieuwe disciplines, events, voertuigen en meer.
21/08 12u45  For Honor Marching Fire introduceert Arcade For Honor heeft op gamescom in Keulen, Duitsland de nieuwe PvE-modus, Arcade, onthuld. Arcade maakt deel uit van For Honor Marching Fire, de grootste update tot nu toe. De update bevat spannende gratis content, zoals een gloednieuwe 4v4-kasteelbelegering in Breach-modus. Daarnaast bevat Marching Fire nieuwe functies en significante grafische verbeteringen. For Honor Marching Fire is vanaf 16 oktober beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One (X) en PC.Arcade introduceert een volledig nieuwe manier om For Honor te spelen en is zowel speelbaar in solo als in coöp. In Arcade vechten spelers tegen waves van vijanden die steeds uitdagender worden met verschillende doelen en aanpassingsmogelijkheden. De modus biedt oneindige herspeelbaarheid met telkens nieuwe uitdagingen. Arcade is de ultieme kans voor spelers om nieuwe Helden te ontdekken en deze te levelen voordat ze er in PvP mee aan de slag gaan. Spelers nemen alle beloningen uit deze quick play-modus mee naar multiplayer. Spelers die Marching Fire bezitten krijgen de mogelijkheid om een vriend uit te nodigen in coöp, zelfs als die vriend de Marching Fire-uitbreiding niet heeft.Krijgers die de basisgame van For Honor bezitten, pre-orderen vanaf nu Marching Fire digitaal. De uitbreiding geeft spelers toegang tot Arcade. Daarbij ontgrendelen spelers meteen de vier nieuwe Helden van de nieuwe Wu Lin-factie (Tiandi, Jiang Jun, Nuxia en Shaolin). Spelers die Marching Fire pre-orderen ontvangen daarbij het exclusieve Wu Lin-pakket, inclusief 1 Elite-outfit voor alle Wu Lin-Helden.Nieuwkomers downloaden de For Honor Starter Edition gratis van 22 tot 27 augustus via Steam. De For Honor Starter Edition is momenteel ook gratis te downloaden op Xbox One met Games with Gold tot en met 15 september.
21/08 12u30  Meer informatie SOULCALIBUR VI bekend gemaakt BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft meer details onthuld van hun aankomende titel SOULCALIBUR VI, waaronder de aankondiging van de tweede story mode, Libra of Soul, een uitgebreide character creator, online gameplay en het eerste DLC-personage Tira. Libra Of Soul is de tweede story mode in SOULCALIBUR VI, naast de eerder aangekondigde Chronicle of Souls mode. In deze game mode kunnen spelers hun eigen vechter creëren waarna ze de wereld doorkruizen op hun queeste een nieuw kwaadaardig genie tegen te houden met het verzamelen van de Soul Edge scherven. Onderweg stuiten spelers op personages uit het hoofdverhaal en strijders die door de community gemaakt zijn, vechtend in verschillende gevechten met specifieke regels waarmee zij hun eigen pad vormen.Spelers kunnen hun unieke personages aanpassen door duizenden verschillende combinaties te maken. Voordat zij de grootte, gezichtskenmerken, haarstijl, kleding, bepantsering en natuurlijk wapens en vechtstijl hebben aangepast, kunnen zij kiezen uit 16 verschillende rassen, waaronder de mens, reptiel of zelfs een levend skelet!Vandaag is tijdens de Gamescom ook de online mode onthuld, waarin spelers van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen met hun eigen personage of favoriete SOULCALIBUR VI vechter in zowel casual als ranked matches.Daarnaast is Tira, de Bird of Death, aangekondigd als bonus personage voor degenen die de Season Pass hebben gekocht. Tira wordt ook als losse DLC beschikbaar.Tira, een expert in het hanteren van haar Ring Blade genaamd Eiserne Drossel, vecht met haar eigen Dance of Death stijl. Getraind door de mysterieuze Birds of Passage, verlaat Tira de groep nadat de leider gek was geworden. Alleen en kwaad reist Tira over de wereld, terwijl zij alles afslacht wat in haar weg staat en genietend van het bloedspoor dat zij achterlaat.
21/08 12u15  Ace Combat 7: Skies Unknown verschijnt 18 januari 2019 BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verheugd de releasedatum van ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN aan te kondigen: 18 januari voor PlayStation 4 en Xbox One, en 1 februari voor PC via STEAM. Het verhaal, gesitueerd op hetzelfde Usean-continent als ACE COMBAT 3 en ACE COMBAT 4, draait om de Second Usean Continental War volgend op een aanval door een leger van onbemande straalvliegtuigen.Spelers maken deel uit van de Penitentiary Unit, een militaire strijdmacht die volledig bestaat uit criminelen – en daardoor inwisselbaar is – die de taak hebben gekregen bescherming te bieden tegen de nieuwe dreiging.ACE COMBAT® 7: SKIES UNKNOWN bevat ook nieuwe wapens en vluchtbesturing. Dit zorgt voor een bredere variatie aan tactieken, waaronder nieuwe futuristische superwapens en vliegtuigen als de robuuste A-10C Thunderbolt II, de multifunctionele jager F-35C en de krachtige Rafale M. “Het team en ik hebben ijverig gewerkt aan een ervaring die een nieuw actievol hoofdstuk aan de ACE COMBAT-serie toevoegt, maar nog belangrijker, die jouw tijd waard is. Dank jullie allen nogmaals voor jullie geduld, steun en voortdurende enthousiasme en we zien jullie snel in het luchtruim!”, aldus Kazutoki Kono, Ace Combat 7 Brand Director.BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt ook twee gloednieuwe flight sticks voor ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN, de T.Flight Hotas 4 ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN Edition van Thrustmaster voor Xbox One en PlayStation 4, en de ACE COMBAT 7 HOTAS Flight Stick voor PlayStation 4 van HORI.ACE COMBAT 7: SKIES UNKNOWN staat gepland voor vertrek op 18 januari 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 1 februari voor PC via STEAM.
21/08 11u15  Square Enix en DONTNOD Entertainment onthullen Life is Strange 2 SQUARE ENIX onthult met veel plezier LIFE IS STRANGE 2, het volgende deel in de zeer succesvolle, hooggeprezen en bekroonde franchise van DONTNOD Entertainment, de makers van het originele LIFE IS STRANGE. De eerste episode van LIFE IS STRANGE 2, met het begin van een verhaal dat zich uiteindelijk over 5 episodes zal uitstrekken, verschijnt op 27 september 2018 voor XBOX ONE, het alles-in-één games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc.Bekijk hier de onthullingstrailer van LIFE IS STRANGE 2:Ontdek een verhaal over twee broers, de 16-jarige Sean en de 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een buitenwijk van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun leven voorgoed verandert. Op de loop voor de politie neemt Sean de drastische beslissing om met zijn broer naar Puerto Lobos, Mexico te vluchten. Het wordt een gevaarlijke reis, waarbij de broers moeilijke beslissingen moeten nemen en hun broederband regelmatig wordt beproefd.Alles is nieuw in LIFE IS STRANGE 2 - een nieuwe cast met interessante personages, vele nieuwe omgevingen, nieuwe gameplay-functies en een gloednieuwe kracht om te ontdekken. Hiermee is Life is Strange 2 het meest ambitieuze project in de geschiedenis van de serie. 'De release van Captain Spirit was een geweldig moment voor het team en we kunnen niet wachten om de spelers kennis te laten maken met het nieuwe verhaal en de personages van Life is Strange 2,' zei Raoul Barbet, co-creative director van LIFE IS STRANGE 2 bij DONTNOD entertainment. 'We hebben met het oorspronkelijke team hard gewerkt om te behouden waar ik persoonlijk zo graag aan werkte bij de ontwikkeling van de eerste game: de sfeer, de filmachtige aspecten en natuurlijk de muziek.'Na de spannende avonturen van Max en Chloe zijn we heel blij dat jullie binnenkort op reis kunnen gaan met Sean en Daniel Diaz, onze nieuwe hoofdrolspelers,' aldus Michel Koch, co-creative director van LIFE IS STRANGE 2 bij DONTNOD Entertainment. 'Samen met onze hoofdschrijver, Jean-Luc Cano, namen we met veel plezier een nieuwe duik in het Life is Strange-universum om ons nieuwe verhaal en personages te creëren'.DONTNOD Entertainment is terug met een volledig nieuw verhaal. Nadat het werk voor LIFE IS STRANGE was afgerond, heeft het team hard gewerkt aan LIFE IS STRANGE 2. DONTNOD zet met dit nieuwe deel zijn traditie voort om overtuigende verhalen te vertellen, met geloofwaardige personages in een realistische omgeving. Het nieuwe verhaal gaat over herkenbare thema’s uit de werkelijke wereld, zoals broederschap, educatie en volwassen worden.'We presenteren met veel plezier Life is Strange 2, een van onze belangrijkste releases van het jaar. Na het overweldigende succes van het origineel wisten we dat het een hele uitdaging zou worden om het vervolg even overtuigend en krachtig te maken als de eerste game,' aldus Jon Brooke, VP van Brand en European Marketing bij Square Enix External Studios. 'We hebben er alle vertrouwen in dat het getalenteerde team van DONTNOD, dat nauw samenwerkt met het Square Enix External Studios-team, zichzelf werkelijk heeft overtroffen.'
21/08 08u45  This War of Mine komt naar de Switch 11 Bit Studios heeft bekend gemaakt dat This War of Mine naar de Switch zal gaan komen. Het spel kwam eerder al uit op de PC, Xbox One en PlayStation 4. In This War of Mine ben je de leider over een groep overlevenden tijdens een oorlog. Iedereen vecht om eten en soms moeten er harde keuzes gemaakt worden. Besteel je een opa en oma van hun resources? Of ga je het gevecht aan en kost het je dood? Je eigen resources kunnen echter ook gestolen worden wanneer je niet genoeg mensen in je huis op de wacht laat staan. Daarnaast weet je niet wanneer de oorlog weer voorbij is en je het overleefd hebt.
21/08 08u30  Falcon Age komt exclusief naar PlayStation 4 Outerloop Games heeft bekend gemaakt dat ze werken aan de actie adventure game Falcon Age. Het spel komt exclusief voor PlayStation 4 en PlayStation VR en plaatst je in de rol van Ara, iemand die onterecht in de gevangenis belandt. Echter kom je in je cel een jonge Falken tegen die je vriend wordt. Samen vlieg je ervan door en leer je jagen, verzamelen en aanvallen. In de uitgestrekte wereld ga je op zoek naarje vrijheid en wordt een hechte vriendschap opgebouwd tussen mens en dier.
21/08 08u30  Metro Exodus krijgt GamesCom trailer Er is een gloednieuwe trailer verschenen van de game Metro Exodus. Het spel komt in februari van 2019 uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en wordt door 4A Games ontwikkeld.
21/08 08u15  EA kondigt open bèta Battlefield V aan Vanavond, de avond voor gamescom, heeft DICE aangekondigd dat de open bèta van Battlefield V begint op 4 september voor early access en op 6 september voor alle spelers op Origin for PC, de Xbox One en de PlayStation 4. De open bèta geeft een demonstratie van de iconische Rotterdam-map in de Conquest-modus en de Arctic Fjord-map in zowel Conquest als Grand Operations. De Rotterdam-map, die vorige week is onthuld, laat spelers opgaan in een gevecht op de straten van Rotterdam, waarop de dynamische fysica en vernietiging van het spel volledig tot hun recht komen. Grand Operations, nieuw in de Battlefield-franchise, is een multiplayer-ervaring op meerdere maps en in meerdere modes, die spelers door een krachtig verhaal voert dat is geïnspireerd door historische gebeurtenissen. Al deze open-bètacontent is deze week te zien voor bezoekers van gamescom en is speelbaar in hal 6 van de beursvloer op de pc en Xbox One X.Vanavond gaf DICE ook een demonstratie van NVIDIA's nieuwe RTX-technologie, die tijdens de persconferentie van NVIDIA werd aangekondigd met een ongelooflijke live-demo van Battlefield V op de pc, een van de eerste games die ontwikkeld wordt op het NVIDIA RTX-platform met real-time ray tracing als rendertechniek. Ray tracing met het NVIDIA RTX-platform, dat eerder werd gebruikt om levensechte werelden in films te pre-renderen, zorgt voor real-time rendering van cinematische kwaliteit in videogames. In Battlefield V kan DICE met NVIDIA RTX de manier imiteren waarop licht in het echt wordt gereflecteerd, waardoor reflecterende oppervlakken in elk level, op elke map en op elke plek in het spel realistischer worden weergegeven. Dit zorgt ervoor dat Battlefield V levendiger en dynamischer aanvoelt en geeft een realistischere ervaring waarbij spelers het gevoel krijgen dat de strijd in een radius van 360 graden plaatsvindt. Het gebruik van real-time ray tracing in Battlefield V wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe GeForce RTX 20-serie GPU's van NVIDIA.“Het is voor ons als studio altijd belangrijk geweest om de concurrentie een stap voor te blijven terwijl we het grafische realisme in games proberen te verbeteren,” aldus Christian Holmquist, Technical Director bij DICE. “Met dit nieuwe NVIDIA RTX-platform zie je op het strijdveld meer details dan ooit: je herkent de flits van een vuurmond die wordt weerspiegeld door een wagen en de gedetailleerde reflectie van een verwoeste gevel in een plas water op de grond. Dingen in de omgeving voelen levensechter aan, en totale oorlog zal nooit meer hetzelfde zijn.”“We werken al vele jaren nauw samen met DICE, en we hebben vorig jaar lange tijd in hun team in Stockholm gezeten om deze visie tot leven te brengen,' aldus Tony Tamasi, Senior Vice President of Content and Technology bij NVIDIA. “Met NVIDIA RTX creëert DICE een revolutionair moment voor computergraphics in Battlefield V, omdat ray tracing al jarenlang in films wordt gebruikt en wordt beschouwd als de heilige graal voor real-time rendering in games.”Als onderdeel van deze samenwerking met NVIDIA worden zowel NVIDIA Ansel als Highlights geïntegreerd met Battlefield V voor GeForce pc-gamers. NVIDIA Highlights legt automatisch de grootste spelprestaties van een gamer op video vast. De functie is direct geïntegreerd in het spel en weet precies wanneer dat ene magische moment is aangebroken. Dit moment wordt automatisch opgenomen met NVIDIA ShadowPlay-technologie, waardoor je die Only in Battlefield-momenten makkelijker kunt vastleggen.NVIDIA Ansel, dat beschikbaar is in de singleplayer War Stories van Battlefield V, is een revolutionaire manier om in-game momenten fotografisch vast te leggen. Gebruikers kunnen opnamen maken vanaf elke positie en deze aanpassen met nabewerkingsfilters, HDR-afbeeldingen vastleggen in high-fidelity formaten en hun screenshots met de wereld delen.Battlefield V wordt op 19 oktober wereldwijd uitgebracht op de Xbox One, de PlayStation®4 en Origin for PC. Mensen die de Battlefield V Deluxe Edition op pre-orderen, krijgen vanaf 16 oktober drie dagen eerder toegang tot het volledige spel, terwijl Origin Access Premier-leden op de pc het volledige spel vanaf 11 oktober kunnen spelen. Origin Access Basic-leden op de pc en EA Access-leden op de Xbox One kunnen zich vanaf 11 oktober ook op de Play First-proefversie storten. Spelers die een willekeurige editie van het spel pre-orderen via de Battlefield V Enlister-aanbieding krijgen eerder toegang tot de open bèta en andere in-game voordelen, inclusief aanpassingsmogelijkheden voor soldaten, toegang tot Special Assignments vanaf de week van release en directe toegang tot vijf wapens voor gebruik in Battlefield 1.
21/08 08u15  Magische Six Major Paris een groot succes De Six Major Paris is het grootste Rainbow Six esports-evenement ooit in Europa en met haar epische wedstrijden en belangrijke aankondigingen heeft de Six Major-series zich verankerd als een nieuwe, opwindende bijeenkomst voor de snelgroeiende competitie van de game. De Six Major Paris bracht de zestien beste Tom Clancy’s Rainbow Six-teams ter wereld samen, die streden om de prijzenpot van $350.000.De Six Major Paris brengt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege esports-scene naar een hoger niveau met de introductie van nieuwe, veelbelovende organisaties, zoals G2 Esports of Team Secret, en het wereldwijd verhoogde niveau met vier Pro League-regio’s. De Six Major Paris werd uitgezonden in dertien talen over 57 verschillende streamkanalen. Meer dan 2000 fans kwamen samen in Paris Expo – Porte de Versailles. De Major Paris sloot af met een spannende rematch van de teams uit de Six Invitational-finale van 2018. G2 Esports (eerder bekend onder de naam, PENTA Sports) bevestigde hun status als wereldkampioen met een onbetwistbare 3-0 overwinning. Tijdens de Six Major Paris werden ook een aantal belangrijke aankondigingen gedaan. De skins van het Pilot Program werden onthuld en geven fans de mogelijkheid om hun favoriete teams te ondersteunen. De eerste skins zijn beschikbaar met de Grim Sky-update.
21/08 08u15  Just Cause 4 World Exclusive Tornado Gameplay Reveal Net voor de GamesCom is een nieuwe video verschenen van de game Just Cause 4 met splinternieuwe gameplay van het spel. De titel komt eind dit jaar uit voor diverse platformen en belooft weer aardig actievol te gaan worden.
21/08 08u15  HITMAN Legacy Pack aangekondigd Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag WORLD OF ASSASSINATION aangekondigd: een voortdurend groeiende spelwereld die geremasterde locaties uit het vorige spel naar HITMAN 2 brengt. Het zogeheten HITMAN Legacy Pack bevat alle zes locaties (Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, Hokkaido) als downloadbare content (DLC) en verschillende nieuwe kenmerken van HITMAN 2. Het bevat een gloednieuw progressie systeem, de toevoeging om je te verschuilen in struiken en menigten die nog realistischer zijn weergegeven, beeld-in-beeldmodus, strategisch gebruik van spiegels, verbeterde gevechts-AI, nieuwe spelitems zoals een aktetas, pijltjesgeweer, stungranaten enz., nieuwe moeilijkheidsniveaus en nog veel meer! Doordat aan WORLD OF ASSASSINATION continu nieuwe elementen, game modi en locaties uit vorige games toegevoegd worden aan HITMAN 2, biedt WORLD OF ASSASSINATION een ervaring die nooit stopt met groeien of met het uitdagen van spelers. Hiermee wordt het verleden, heden en de toekomst van Hitman gedefinieerd. De HITMAN Legacy Pack is gratis verkrijgbaar voor gamers die de vorige game bezitten. Degenen die Season 1 hebben, kunnen de geremasterde en verbeterde content zonder extra kosten downloaden wanneer HITMAN 2 verschijnt. 'We hebben een geweldige reis met onze fans en community beleefd en zijn enorm trots op hun voordurende liefde en steun,' aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. 'Dit is onze manier om dank je wel te zeggen en iets terug te geven. We hebben nu eindelijk onze lange termijn visie onthuld door World of Assassination uit te brengen, een alsmaar groeiend universum dat start in Parijs in Season 1, voortduurt tot het eind van HITMAN 2 en verder groeit met onze toekomstige plannen. Een universum als deze creëren is niet alleen op creatief vlak erg ambitieus, maar ook technisch gezien. Ik heb veel respect en bewondering voor ons zeer getalenteerde team en wat zij hebben bereikt.' HITMAN 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandboxlocaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.HITMAN 2 biedt ook nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman -reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als vroegtijdige toegangsbonus voor gamers die HITMAN 2 vooruitbestellen. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN 2.
20/08 23u15  Anno 1800 vanaf 26 februari 2019 verkrijgbaar Anno 1800 is vanaf 26 februari 2019 verkrijgbaar voor PC en nodigt spelers uit om de 19e eeuw te ontdekken, een tijd van industrialisatie, diplomatie en ontdekking. Deze nieuwe Anno-game bevat de geliefde functies uit eerdere Anno-titels en combineert deze met nieuwe, innovatieve gameplay, zoals de ontdekking van Zuid-Amerika en de Expedities-functie.De 19e eeuw is rijk aan technologische innovaties, samenzweringen en veranderende loyaliteiten en dit biedt de perfecte setting voor klassieke Anno-gameplay. In Anno 1800 creëren spelers enorme metropolen, zetten ze efficiënte logistieke netwerken op, staan ze aan het hoofd van een nieuw, exotisch continent, sturen ze expedities uit over de hele wereld en domineren ze tegenstanders door diplomatie, handel of oorlogvoering. De game combineert geliefde features van 20 jaar aan Anno, zoals individuele AI-vijanden, willekeurig gegenereerde maps, multisession gameplay en meer. Het is een rijke city-building ervaring, inclusief een verhaalgedreven campaign, een aanpasbare sandbox-modus en de klassieke Anno multiplayer-ervaring.Bovendien introduceert Anno 1800 compleet nieuwe functies. Met de Expedities-functie sturen spelers bemanningen over de hele wereld aan terwijl ze op zoek gaan naar roem en fortuin. Daarnaast beheren ze de nieuwe personeelsfunctie van fabrieken die realistischer zijn dan ooit. Ook verkennen spelers Zuid-Amerika terwijl ze aanspraak maken op het zwarte goud dat dit nieuwe tijdperk van industrie mogelijk maakt.Al meer dan een jaar nodigt Anno 1800 spelers uit om deel te nemen aan de creatie en ontwikkeling van de game door feedback te geven via de Anno Union. Deze samenwerking tussen spelers en de studio stelt het ontwikkelingsteam in staat om de game vorm te geven en gevraagde functies van de community toe te voegen.Daarbij zijn de Digital Deluxe Edition en de Pioneers Edition van Anno 1800 aangekondigd:•       De Digital Deluxe Edition bevat de basisgame en de Digital Deluxe-content. Deze bevat de eerste DLC van de game, 'The Anarchist', de soundtrack van de game, een artbook en exclusieve logo's.•       De Pioneers Edition bevat de basisgame, een Steelbook, een artbook, 3 lithografieën, een brief, de soundtrack van de game en een verzamelbox waar alle items in komen. Bovenop deze fysieke inhoud zijn ook de eerste DLC van de game, 'The Anarchist', en exclusieve logo's digitaal beschikbaar.
Laatste update: dinsdag 21 augustus 2018, 14u00
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/08 00u15  Until Dawn-studio onthult The Dark Picture Anthology en releasedatum Devil May Cry 5 bekend Zoveel nieuws, zoveel moois, zoveel verrassends! Gamescom is geweldig als je er bent, maar thuisblijven is ook geen ramp, zo bewijst deze bomvolle N8W8. Maak tijd vrij in je agenda, want het is... heftig.
21/08 11u45  Iconische filmregisseurs: Steven Spielberg Vorig jaar leidde hij de film The Post en dit jaar Ready Player One. Hij was ooit te horen als de stem van alien Paul en werkte als creative director aan de game Boom Blox. LauraJenny duikt in de wondere wereld van duizendpoot Steven Spielberg.
21/08 00u45  Release open Beta van Battlefield V onthuld In deze pre-Gamescomnacht zou je stilte voor de storm verwachten, maar het tegendeel is waar. WIl jij weten wanneer je vrij moet vragen voor de beta van Battlefield V? Ruil het dan meteen met Metal Wolf Chaos XD, dat juist pas in 2019 verschijnt.
20/08 14u15  Een Zak Vol Monsters – deel 7: Celebi nu verkrijgbaar, handige Pokémon Go-zoektips en Shiny-kansen op een rij Hoe minder Marvin Pokémon Go speelt, hoe meer geluk hij lijkt te krijgen. Vandaag: een flinke uitbreiding van zijn Shiny collectie, een overzicht van de zoekfuncties in Pokémon Go, een nieuwe look voor alle pokémon (en de komst van alle shiny varianten?), de komende drie Community Days, de Celebi-questlijn en meer.
20/08 00u30  Is Soulcalibur VI stiekem goud gegaan? De Wachtster begint deze N8W8 met een cryptische uitlating over Soulcalibur VI. De game zou namelijk zomaar eens goud gegaan kunnen zijn. Ander nieuws over de Far Cry 5: Living Dead Zombies DLC, Pokémon: Let’s Go en Tekken 7. O, en er is ook nog een gerucht over de PS5.
19/08 17u15  Release date van de laatste Walking Dead episodes bekend gemaakt Helderheid over de loop van het laatste seizoen van Telltale’s The Walking Dead, gelekte Pokémon GO shinies, 89,000 dollar gejat om in een mobiele game te stoppen en een potentiële sequel voor The Order: 1886. Dit en meer in de WKNDW8 van 19 augustus 2018!
19/08 12u15  1-Up: [PROTOTYPE] In deze serial blikt Johan terug op gesneuvelde gameseries die een tweede leven verdienen. Waarom verdient deze specifieke serie het om gereanimeerd te worden? Wat ging er de eerste keer mis? En hoe kunnen we er voor zorgen dat het deze keer wél een succes gaat worden?
18/08 17u15  Far Cry 5: Dead Living Zombies is 28 augustus te spelen Far Cry 5’s laatste DLC maakt zombies weer cool, IO Interactive laat je zien hoe je moet hitmannen, een diepe duik in het design van de eerste eindbaas van God of War en Valve komt met nieuwe streamingdienst Steam.tv. Dit en meer in de WKNDW8 van 18 augustus 2018!
18/08 15u30  Waar is Toys-To-Life gebleven? De fout van Skylanders Eerder dit decennium ging het los in de speelgoedwinkels met Skylanders, Lego: Dimensions, Disney Infinity en amiibo. Tegenwoordig is het echter een wonder als je nog een amiibo vindt in een speelgoedwinkel, laat staan de andere figuren. Hoe dit komt? Misschien dat we er achter komen in deze serial van Karim!
17/08 15u45  Hardware Hitjes: ASUS ROG kondigt ‘s werelds dunste gaminglaptop aan Het is weekend en dus tijd voor de laatste Hardware Hitjes. Deze week lees je over de dunste gaminglaptop ter wereld en de snelste desktopprocessor ooit. Tevens is de Razer Nommo Pro vanaf nu beschikbaar en probeert Intel wat aandacht weg te trekken van Nvidia.
17/08 15u15  Najaar Videogame Verlanglijst: The Occupation, Soulcalibur 6 en meer Het najaar komt eraan! Je hoeft natuurlijk niet meteen rookworst, kerstversiering en warme chocolademelk in huis te halen. Maar… alvast bedenken waarvoor jij je salaris opzij gaat zetten is wel handig. Met de feestdagen voor de deur neemt ook het aantal gamereleases doe. Welke moeten op jouw verlanglijst? LauraJenny tipt!
17/08 15u00  Win een plekje + overnachting voor de GeForce Gaming Celebration viewing party! Samen met Nvidia mogen we kaarten weggeven voor een viewing party van de GeForce Gaming Celebration in Amsterdam! Dan is het net of je een klein beetje op de Gamescom bent...
17/08 14u45  Om 15:30 op Twitch: Ocarina of Time walkthrough deel 8 Lees meer >
17/08 12u30  De Filmwacht nr. 2: Tom Cruise als Green Lantern? Omdat LauraJenny vergat de Nachtwacht te maken en Wammes de Stagiair ziek is, zag Wouter z’n kans schoon om het vervolg te maken van z’n befaamde Filmwacht uit 2016. En in dit geval is de sequel better dan het origineel, met een bizarre trailer, industriële muziek en scifi-horror van de Koning!
16/08 18u30  Win een Rainbow Six Siege Goodiepakket! Vanaf vandaag tot en met het einde van het weekend kan iedereen gratis Rainbow Six Siege spelen. Om dit gegeven even extra duidelijk te maken, geven we samen met Ubisoft een goodiepakket weg!
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer22/08 00u00 - GamersNET.nl: Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
11x Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer22/08 00u00 - GamersNET.nl: We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
11x FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi22/08 00u00 - GamersNET.nl: Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
10x Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 201822/08 00u00 - GamersNET.nl: Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
10x SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na22/08 00u00 - GamersNET.nl: Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
10x Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje22/08 00u00 - GamersNET.nl: Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
10x Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead22/08 00u00 - GamersNET.nl: Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
10x Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer22/08 00u00 - GamersNET.nl: G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
9x Broken Sword: The Serpent's Curse komt naar de Switch22/08 00u00 - GamersNET.nl: Broken Sword 5: The Serpent's Curse verschijnt op 21 september voor de Nintendo Switch. Dit nieuws werd door Revolution Software en Ravenscourt naar buiten gebracht. De game is een point&click actie-avontuur en verscheen oorspronkelijk voor iOS, Android en de PlayStation Vita in 2013. Enkele jaren l...
9x Acolytes keren deze week terug naar Warframe22/08 00u00 - GamersNET.nl: Tenno-strijders met de drang om meer unieke [i]loot[/i] te scoren, worden deze week weer goed verwend in [url=https://www.gamersnet.nl/games/warframe/]Warframe[/url]. Gedurende dezer dagen zullen op alle platformen de zogenaamde Acolytes weer terugkeren in de co�peratieve online game, waarvan speler...

Statistieken

Artikels:
29799
Gelezen:
3675
Aantal lezers nu:
18


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven