maandag 22 april 2019, week 17


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u00
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: zaterdag 20 april 2019, 19u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
22/04 10u00  PowerBeatsVR laat zich zien in nieuwe screenshots Lees meer >
22/04 09u45  God of War krijgt zijn eigen documentaire Met de God of War-reboot die afgelopen jaar verscheen, vond Sony Santa Monica de serie helemaal opnieuw uit. De camera werd op een andere plek gezet, de setting veranderd en Kratos was niet langer de boze God die we uit eerdere spellen kenden. Maar hoe is deze transformatie tot stand gekomen? Om een antwoord op deze vraag te geven, verschijnt spoedig Raising Kratos, een documentaire die ons een kijkje achter de schermen geeft gedurende de ontwikkeling van allicht wel de meest geliefde game van 2018. En hieronder zie je hiervan een klein voorproefje, inclusief beelden die uiteindelijk nooit in de game zijn beland.
21/04 16u00  Ninja is uitgeroepen tot een van de invloedrijkste mensen ter wereld Tyler Blevens, wereldwijd beter bekend als Fortnite- en Apex Legends-streamer Ninja, is door TIME uitgeroepen tot een van de invloedrijkste mensen ter wereld. Hiermee wordt de Amerikaan in een adem genoemd met mensen als artiesten Taylor Swift en Dwayne ''the Rock'' Johnson, politieke leiders als Xi Jinpeng en Donald Trump en andere giganten als Mark Zuckerberg en paus Francis. De toevoeging van Ninja zal voor menigeen als een verrassing komen, vooral omdat hij dit jaar de enige aan gaming gerelateerde persoon op de lijst is. Toch is dit volgens de argumentatie meer dan verdiend, daar hij de lijn tussen gaming-cultuur en pop cultuur laat vervagen en daarmee games steeds meer onderdeel laat worden van de mainstream media. Ook wordt hem toegeschreven dat hij de credibiliteit van eSports als een serieuze tak van sport een boost heeft gegeven, al wordt dit niet nader toegelicht. Wel doet JuJu Smith-Schuster, een topatleet die American Football speelt voor de Pittsburg Steelers, een duit in het zakje met de volgende tekst: ''Ik speel in de NFL, dus je zou denken dat ik niet snel onder indruk ben. Maar toen ik afgelopen maart met Drake en Travis Scott voor het eerst Fortnite speelde met Ninja, had ik er geen woorden voor. Ik was een van de miljoenen mensen wereldwijd die Ninja maandenlang dagelijks Fortnite, een populaire videogame, had zien spelen. Hij was zonder twijfel de beste in zijn vak in deze wereld, iets waarvoor ik zoveel respect heb als zowel een fan als een atleet.''
21/04 12u15  Marvel valt Disneyland Parijs binnen Bij Disneyland Parijs denken wij aan de films waar we mee opgroeiden. Aan Sneeuwwitje en Doornroosje, Mickey en Minnie en aan Donald en Goofy. Kinderen van nu denken aan Elsa en Anna of hopen Rapunzel tegen het lijf te lopen. Maar dat is niet alles wat je er kunt vinden. Tot 16 juni kun je namelijk ook de helden (en schurken) uit het Marvel-universum tegen het lijf lopen. In deze trailer zien we zo hoe Thor, Captain Marvel en Spider-Man het opnemen tegen Red Skull en zijn goons. Zie jij dit spoedig in het echt?
21/04 09u30  Vier Pasen met een explosieve aanbieding van Bomb Chicken Pasen draait natuurlijk maar om een ding: eieren. En daarbij maakt het niet uit of ze verpakt zijn in folie en gemaakt zijn van chocola of dat ze geverfd zijn en uit een kippenkont komen. Tenzij die kont toebehoord aan Bomb Chicken natuurlijk. Dit explosieve beest legt namelijk geen eieren, maar bommen en doet dit al bijna een jaar op de Nintendo Switch. Op 16 april verscheen het spel echter ook op Steam, wat reden genoeg is voor een welkomstkorting van 10%. Tot 23 april betaal je daarom geen € 12,49, maar € 11,24 voor het spel. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Nitrome of Valve, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
21/04 09u15  Techland kondigt gratis content voor God's Trigger aan God's Trigger zal na de release voorzien worden van gratis updates, die extra content aan het spel toevoegen. Dat heeft uitgever Techland (Dying Light, Dead Island) bekendgemaakt op Steam. In een community update valt te lezen dat de game volgende maand voorzien zal worden van een online co-op mode, zodat je samen met vrienden keet kan schoppen. En mocht je daar na een maand genoeg van hebben, dan zal je blij zijn om te vernemen dat juni nieuwe arcade levels met zich meebrengt, die de levensduur nog verder oprekken. En dat allemaal voor de lage prijs van € 0,-.
21/04 09u00  FunQuarter #256                                                            Een muzikale start                                                                           Wat een held!                                                           Misschien omdat je Android hebt?                                                                     Zo flauw, maar zo grappig                                                            Absoluut fantastisch                                                                          Wat een verspilling van games                                                            Beetje kort door de bocht?                                                                 Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                            Welke heb jij gezien?            
20/04 17u30  De nieuwe patch voor Forager pakt belangrijke problemen aan Bugs en glitches in games zijn ten alle tijden vervelend. Maar wanneer een van de problemen is dat jouw savefiles niet meer laden, dan is het wel wat meer dan enkel vervelend. HopFrog, de ontwikkelaar achter Forager, handelde dan ook snel toen dit probleem zich voordeed in zijn spel. In een dag kwam een pakt die dit probleem en menig ander issue verhielp. De volledige patch notes zijn als volgt: Features / Quality of LIfe  Adds support for Steam screenshots (F12) Adds a maximum amount of resources that can be spawned at a time to help players with too many resources to deal with mid-game Bug Fixes / Stability  Fixes an error where many save files would fail to load Provides a potential fix for Ubuntu frame speed issues* Fixes a bug where rainbow mushrooms could be despawned by building on top of them Fixes an issue where Spirit Orb HP benefits would not be saved Fixes a bug where spamming the 'Craft' button could lead to too many resources being used Improves broken configuration file detection * The Ubuntu version of the game has had a few issues reported that are all engine bugs. Some of these include frame speed issues, crashes, and input issues. We have provided a solution that will help some with the framerate issues, however, the rest of these issues are up to the developers behind our engine to solve. We will work with them to get a solution as soon as possible!
20/04 09u00  Trakteer jezelf op de nieuwe bundel van Bunch of Keys Bundelsites, webshops die een berg Steam-games verkopen voor een leuk prijsje, schieten in de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond. Zelfs de fanatiekste PC gamers komen daardoor zo nu en dan nog wel eens een site tegen die ze nog niet kennen. Een van deze kleinere sites is Bunch of Keys, die met name bundels met kleine indie-titels verkoopt die je normaal voor minder dan een tientje van Steam plukt. En bundel #37, Forgotten Gems, is niet anders. Voor slechts $1.99 krijg je namelijk: Angry Farm Bladequest The God Ancient Anathema Unveloped Reveal Malfortune Granny's Grantastic Granventure The Last Dawn: The First Invasion The Story of My Life Mocht je nog niet zeker weten of deze bundel iets voor jou is, dan heb je nog vier weken de tijd om je beslissing te nemen. Dan pas zal de bundel verdwijnen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Bunch of Keys of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/04 08u45  De kleuren spatten van je scherm in de screenshots van Muse Dash Lees meer >
19/04 08u00  Een kleinere Switch is onderweg Een kleinere versie van de Nintendo Switch zal in de herfst van dit jaar gaan verschijnen. Dit beweert de doorgaans goed geïnformeerde website Nikkei. Volgens de website zal deze slim-versie van de Switch bedoeld zijn om de 2DS- en 3DS-lijn te vervangen, al zal het nog steeds dezelfde concepten als zijn grote broer volgen en dus ook compatible zijn met diens TV-dock. Hierdoor zou hij makkelijker mee moeten worden kunnen genomen. Of de Switch slim op andere vlakken dan de grootte verschilt van het huidige model is onbekend.
19/04 08u00  De launch trailer van Mortal Kombat 11 stemt ons vrolijk Hoewel Mortal Kombat 11 al vanaf de eerste trailer met veel gejuich wordt onthaald door gamers wereldwijd, is er een klein kritiekpuntje dat terug bleef komen: de muziek onder sommige van de trailers. Fans wisten de trage rapmuziek onder de video's niet te waarderen en in sommige cirkels werd het zelfs een meme. De launch trailer maakt deze fout echter niet meer. In deze video, welke zich vooral op het verhaal focust, worden we namelijk getrakteerd op het enige nummer dat het recht kan doen: de klassieke Mortal Kombat-theme. De video wordt er gelijk 20% beter op.
19/04 07u45  Alles wilt je dood hebben in de nieuwe trailer van Fade to Silence Het is moeilijk overleven, wanneer de wereld zoals we hem kennen verdwenen is. Maar wanneer de val van de beschaving de minste van jouw problemen is, weet je dat je het lastig gaat krijgen. In Fade to Silence moet je niet enkel deze nieuwe realiteit onder ogen zien, maar ook een eeuwige winter trotseren, carnivoren én bovennatuurlijke wezens van je afslaan, en moeder natuur trotseren, die de ene na de andere natuurramp op je afgooit. Succes!
18/04 09u00  We zien een hele hoop nieuwe beelden van Fell Seal: Arbiter's Mark Lees meer >
18/04 09u00  Dromen komen uit in de launch trailer van Dreams Launch trailers zijn vandaag de dag niets bijzonder meer en ook aan Early Access zijn we al helemaal gewend. Launch trailers van een Early Access-build van een game zien we echter nog altijd niet veel. Dreams krijgt wel zo'n video om diens release van afgelopen dinsdag te vieren. In 79 seconden krijgen we in rap tempo allerlei voorbeelden te zien van dingen die je kunt maken met de software van Media Molecule, welke hier natuurlijk al ervaring mee heeft dankzij de LittleBigPlanet-games. Het is echter aan ons gamers om dit optimaal te benutten.
Laatste update: vandaag om 10u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
22/04 00u15  Bij de Avengers spelen ze nog op een oude Game Boy Een originele Game Boy kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen, maar op de set van The Avengers: Endgame, zo ongeveer de grootste film release van dit jaar, hadden ze er minstens twee. Op onderstaande ...16 
22/04 00u15  AI-team wint voor het eerst van wereldkampioen Dota 2 Voor het eerst heeft een team van AI-bots gewonnen van de huidige Dota 2 wereldkampioen, OG. In een best-of-three toernooi won OpenAI Five, het team met 5 AI-bots, twee games na elkaar van OG. OpenAI ...13 
21/04 00u15  Creatief met hout: Nintendo 64 cartridges en Pokémon kaarten Iedereen heeft wel een talent. Mijn spaghetti mag er bijvoorbeeld best wel zijn, al zeg ik het zelf. Van houtbewerking dan weer heb ik geen kaas gegeten. Wie wel goed met hout overweg kan, is het talent ...
21/04 00u00  Japan krijgt nieuw Kirby snoep In Japan kunnen ze vanaf 23 april smullen van nieuw Kirby snoep dat door Bandai Namco wordt uitgebracht. Er worden 6 varianten voorzien, telkens van Kirby met een andere gezichtsuitdrukking en een ster ...
20/04 00u15  4fun #378 De frontpage van 4Gamers staat altijd goed gevuld met het meest recente nieuws uit de wonderlijke wereld van videogames en dat nieuws is dan nog eens zeer gevarieerd ook. Er staat groot nieuws tussen, ...
20/04 00u15  Notre-Dame nagemaakt in No Man's Sky In een verre uithoek van het universum van No Man's Sky heeft een speler de Notre-Dame nagebouwd, of toch de voorkant ervan, als eerbetoon na de hevige brand van begin deze week. Voor het bouwwerk, waar ...
20/04 00u15  Super Smash Bros. Ultimate Stage Builder loopt al uit de hand Deze week werd onder meer een Stage Builder toegevoegd aan Super Smash Bros. Ultmate, waardoor spelers hun eigen levels kunnen creëren, die ze vervolgens ook online met elkaar kunnen delen. Natuurlijk ...
20/04 00u00  LEGO Marvel Collection LEGO Marvel Collection [gespeeld op PS4 Pro] Marvel maakt al heel wat jaren veel furore met de Avengers in de MCU en met die wind wist ook Traveller’s Tales mee te zeilen de afgelopen jaren. Met Avengers: ...
19/04 12u45  Chernobylite toont 30 minuten gameplay The Farm 51, de ontwikkelaar die we al kennen van Get Even, heeft zo'n 30 minuten gameplay laten zien van Chernobylite, hun sci-fi survival horror game waarvoor recent een Kickstarter werd gelanceerd. ...
19/04 12u00  Winnaar Groezrock combiticket (+ camping) De winnaar van een combiticket (+ camping) voor Groezrock 2019 is Audrey_Dba. De winnaar wordt zoals steeds via PM gecontacteerd.
19/04 11u15  Dit is het theme song van de Detective Pikachu film In aanloop naar de release van de Detective Pikachu film op 10 mei is het theme song gelanceerd. Het nummer heet 'Carry On' en het betreft een samenwerking tussen zangeres Rita Ora en dj Kygo. De clip ...
19/04 11u00  XIII krijgt een remaster Uitgever Microids en ontwikkelaar PlayMagic hebben een remaster aangekondigd van XIII, een klassieke cel-shaded shooter, die in 2003 verscheen voor pc, PS2, Xbox en Nintendo GameCube. De remaster ...
19/04 10u45  The Walking Dead: The Telltale Definitive Series aangekondigd Skybound heeft The Walking Dead: The Telltale Definitive Series aangekondigd. Deze collectie, die in september verschijnt, bevat de 4 seizoenen en The Walking Dead: Michonne, goed voor 23 episodes ...
19/04 10u30  Command & Conquer Remastered toont nieuw Construction Yard In november vorig jaar werden Command & Conquers remasters aangekondigd, te beginnen met remasters van Command & Conquer: Tiberian Dawn, de eerste game in de reeks, en Command & ...
19/04 10u15  Belgische game Hoverloop steekt de draak met lootboxen De controverse rond lootboxen is een mogelijkheid voor ontwikkelaars en uitgevers om zich te profileren. Zo ook voor Not a Company, de Belgische studio achter Hoverloop, een multiplayer game waarin spelers ...
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
19/04 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
19/04 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
19/04 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
19/04 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
19/04 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
19/04 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
19/04 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
19/04 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
19/04 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
19/04 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
19/04 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
19/04 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: vrijdag 19 april 2019, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
21/04 10u15  The Elder Scrolls: Blades is niet bepaald scherp De Elder Scrolls-games bestaan sinds het allereerste deel uit gigantische fantasiewerelden die je als speler mag doorkruisen. Hoe je dat precies doet en welke richting je oploopt na de eerste missie is helemaal aan jou. Je zou best kunnen zeggen dat dit een van de aantrekkelijkste dingen is van deze games. Een mobiele game waarin je helemaal niets van die vrijheid hebt lijkt daarom niet de meest logische nieuwe richting voor deze reeks.
21/04 10u15  IG Q en A: Hoeveel geef je per maand uit aan games? We hebben ook deze week een vraag voor de redactie en zijn uiteraard ook benieuwd naar hoeveel jij aan games uitgeeft per maand. Laat het ons weten in de comments!
20/04 09u15  I ❤️ Nerds - Column Giechelen doe ik als volwassen kerel niet vaak meer, maar ik kan verklappen dat ik dat wel een beetje deed toen me gevraagd werd of ik misschien naar Star Wars Celebration in Chicago wilde gaan. En niet zozeer omdat er veel te doen en te zien is, maar ook omdat er voor mij geen fijner gevoel is dan omringd zijn door nerds. En dat moet gevierd worden.
20/04 09u15  WTF Update: Piemels in Smash en Elmo in Game of Thrones Piemels in Super Smash Bros. Ultimate en Elmo in Game of Thrones. Je hoort het al, het is tijd voor een nieuwe WTF Update.
19/04 18u15  Zaterdag Live van 10:00 tot 17:00 uur: Jacco is te gast bij Rickachu Morgen is Jacco van 10:00 tot 17:00 uur te gast bij onze gaststreamer Rickachu om zijn Twitch-verjaardag te vieren. Kijk en chat hieronder gezellig mee!
19/04 17u15  Wat spelen we dit weekend? 20 en 21 april De zon gaat flink schijnen dit weekend en dat is voor sommige mensen goed nieuws, maar niet iedereen houdt van het warme weer. Heb jij geen zin om naar buiten te gaan dit weekend, maar ook geen inspiratie voor wat je wel kan doen? Lees dan even verder, want wij hebben genoeg ideeën.
19/04 14u51  Ninja krijgt plek op 100-lijst van Time De 100-lijst van Time is weer uitgekomen en dit keer staat Tyler Blevins, ook wel bekend als de streamer Ninja, tussen de pioneers.
19/04 13u45  De nieuwe Switch: Alle Switch-console geruchten op een rijtje De Nintendo Switch is een groot succes en velen vragen zich af of er al een nieuwe console aankomt. Er doen wat geruchten de rondte over de nieuwste console van Nintendo, namelijk dat er nieuwe versies verschijnen. Geruchten zijn natuurlijk nog geen waarheid, maar wellicht geven ze ons een beeld van wat we kunnen verwachten. Waar of niet waar, wij zetten in elk geval de geruchten voor je op een rijtje.
19/04 12u00  Ontwerper vermeldt GTA 6 op cv Ontwerper Bibin Michael heeft GTA 6 op zijn cv vermeld. Michael claimt tot en met april 2018 werkzaam te zijn geweest bij Rockstar India en zou daar voertuigen hebben ontworpen voor de game.
19/04 10u45  Vliegtuigen keren terug naar Fortnite Fortnite krijgt een Air Royale-evenement als onderdeel van de laatste update. Spelers kunnen in een nieuwe modus vliegend in vliegtuigen met elkaar de strijd aangaan.
19/04 09u15  Foto van cadeau voor Reggie Fils-Aime hint mogelijk naar nieuwe Retro Studios-game Retro Studios gaf Reggie Fils-Aime een illustratie cadeau voor zijn afscheid bij Nintendo. Fans hebben nu ontdekt dat op deze illustratie mogelijk een personage uit een nog niet aangekondigde game wordt afgebeeld.
18/04 14u45  Servers Burnout Paradise worden afgesloten Voor fans van de originele Burnout Paradise is er slecht nieuws. De servers van de game worden afgesloten, waardoor multiplayer-modi niet meer beschikbaar zijn.
18/04 13u45  Mortal Kombat 11 brengt trailer Shao Khan uit Mortal Kombat 11 heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht over een personage. Dit keer zien we de acties en bewegingen van het personage Shao Khan.
18/04 11u45  Epic aan de slag met veiligheidsmaatregelen accounts Epic beweert dat er nieuwe veiligheidsmaatregelen worden ingesteld voor het verbeteren van de veiligheid van je Epic-account. Verder deelt Epic op hun site hoe je zelf kan zorgen dat je account veilig is.
18/04 10u30  Ubisoft doneert 500.000 euro restauratie Notre-Dame De Notre-Dame heeft, nadat deze deels is afgebrand, al miljoenen euro’s binnengehaald voor het herstel van de kathedraal. Ook Ubisoft heeft een steentje bijgedragen door 500.000 euro te doneren.
Laatste update: zondag 21 april 2019, 10u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: zondag 21 april 2019, 0u01
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: zondag 21 april 2019, 10u36
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
22/04 00u00  Mortal Kombat 11 bevat microtransacties NetherRealm Studios heeft het progressiesysteem in Mortal Kombat 11 toegelicht. Zo koop je in de game met echt geld time crystals. Met die time crystals koop je nadien nieuwe outfits, animaties en intro's voor je personages. Net zoals in Mortal Kombat 10 zijn er ook easy fatalities te koop.De ontwikkelaar benadrukt dat alle voorwerpen ook in de game zelf zijn vrij te spelen. Eerder was bovendien ook al bekendgemaakt dat het Mortal Kombat 11 gear-systeem louter cosmetisch is, in tegenstelling tot het gear-syteem in Injustice 2. Daarnaast benadrukt NetherRealm Studios ook dat de game geen loot boxes bevat.Mortal Kombat 11 lanceert op 23 april voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. In afwachting kun je op de site nog eens onze Mortal Kombat X review lezen.Lees meer...13 
22/04 00u00  Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld Tijdens het Star Wars Celebration evenement in Chicago is Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld. De actiegame van ontwikkelaar Respawn Entertainment komt op 15 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Episode 3: Revenge of the Sith. Je speelt als Cal Kestis, een jonge padawan die Order 66 heeft overleefd en nu wordt opgejaagd. Gameplaybeelden zijn er nog niet, maar volgens Respawn Entertainment gebruik je zowel een lightsaber als verschillende force powers. Ook word je bijgestaan door een droid.Volgens de ontwikkelaar is de gameplay 'makkelijk om op te pikken, maar moeilijk om volledig meester te worden'. Daarnaast benadrukt Respawn Entertainment ook dat Star Wars Jedi: Fallen Order geen multiplayer heeft en geen microtransacties bevat.Lees meer...17 
21/04 00u00  Nintendo Switch Online - Prijs, cloud saves, multiplayer en alles wat we weten Aan alle mooie liedjes komt een eind: de mogelijkheid om kosteloos Switch multiplayer games te spelen is niet langer. Vanaf nu moet je betalen om je vrienden in te maken met Mario Kart of om de ranglijsten in Splatoon 2 te beklimmen. In dit artikel vertellen we je alles over de dienst, waaronder de prijs, hoe je multiplayer games moet spelen, hoe je je saves veilig in de cloud kunt opslaan en welke NES-games je gratis bij je online abonnement krijgt. Kom vooral elke maand kijken voor een kort oordeel over de laatste toevoegingen!Vanaf 19 september 2018 moet je een abonnement op Nintendo Switch Online nemen als je games zoals Splatoon 2, Mario Kart 8 en Super Smash Bros. Ultimate online wilt spelen. Sommige games, zoals bijvoorbeeld Fortnite, zijn nog altijd zonder bijbetaling online te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om je savegames in de cloud op te slaan, chat je via een smartphone-app voice met je vrienden, gebruik je exclusieve aanbiedingen en krijg je toegang tot een steeds groter wordend aanbod NES-games, die ook online speelbaar zijn.Lees meer...
21/04 00u00  Gerucht: Horizon Zero Dawn sequel in de maak Er is mogelijk een vervolg op Horizon Zero Dawn in de maak. Dat heeft stemactrice Janina Gavankar althans per ongeluk onthuld. Gavankar vertolkte de rol van Tatai in de Frozen Wilds DLC voor de eerste game.Gavankar is echter vooral bekend van de de rol van Iden Versio in Star Wars: Battlefront 2. Tijdens het Star Wars Celebration evenement in Chicago onthulde ze per ongeluk aan een fan van Horizon Zero Dawn dat 'de sequel nog dodelijker is'.Het hoeft niet te verbazen dat de game een sequel krijgt, gezien het commerciële succes van het eerste deel. Horizon Zero Dawn is immer al meer dan 10 miljoen keer verkocht. Op onze site vind je ook de Horizon Zero Dawn review.Lees meer...
20/04 00u00  Game releases april 2019 - De 7 opvallendste gamereleases van deze maand April is al even onderweg, maar dat betekent niet dat er niet meer opvallende gamereleases aankomen. Er staan nog een aantal hele interessante titels op je te wachten. Hieronder vind je de opvallendste gamereleases van april.Datum: 16 april 2019 Platform(s): pcAnno wint al jarenlang zieltjes door te focussen op keuzevrijheid. Breng je technologische vernieuwing of knijp je de lokale bevolking uit? Word je een tiran of held? In Anno 1800 bouw je je rijk uit tot een gigantisch imperium dat meerdere continenten beslaat. De constante vooruitgang zorgt weer voor verslavende taferelen. Lees meer...
20/04 00u00  Frostpunk komt deze zomer naar consoles Ontwikkelaar 11 bit studios laat weten dat Frostpunk deze zomer uitkomt voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Een exacte releasedatum is er nog niet, de ontwikkelaar is momenteel nog volop bezig om 'de game en alle mechanics te balanceren voor besturing met een controller'. De consoleversie bevat zowel de basisgame als alle DLC die intussen is uitgebracht. Zo kreeg de game intussen een Endless Mode en een nieuw scenario. In Frostpunk probeer je in een ondergesneeuwde, postapocalyptische wereld een nieuwe samenleving uit te bouwen.Vorig jaar lanceerde Frostpunk voor de pc. De game kende een bijzonder succesvolle release en was na minder dan 66 uur al 250.000 keer verkocht.Lees meer...
19/04 14u00  XIII remake aangekondigd Er is een remake van XIII in de maak. De game komt op 13 november naar de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De remake wordt ontwikkeld door Playmagic en uitgegeven door Microids.De originele XIII lanceerde in 2003 voor GameCube, pc, PlayStation 2 en Xbox en was gebaseerd op de gelijknamige Belgische comic book-serie. Die comic books vertellen het verhaal van een man die wakker wordt met geheugenverlies en wordt beschuldigd van de moord op de president van de Verenigde Staten. De originele game wist zich vooral te onderscheiden met een unieke grafische stijl. Naast cell-shaded graphics gebruikte de game bijvoorbeeld ook tekstballonnen om de sfeer van de comic books na te bootsen. Lees meer...
19/04 11u45  Anno 1800 review - Heeft twee gezichten In de Anno 1800 review neemt Nathan je mee naar de industriële revolutie, waar koolmijnen en staalfabrieken uit de grond gestampt worden. Loopt alles op rolletjes, of zweeft er al gauw smog voor je ogen?Met smog overgoten steden, op elkaar gepakte woonwijken, zware mijnarbeid en spannende expedities, maar bovenal: vooruitgang! Dat is het gevoel dat ontwikkelaar Blue Byte wil meegeven in Anno 1800, Ubisofts nieuwste in zijn citybuilderreeks. Je krijgt de controle over een stad in volle industriële revolutie en bouwt gestaag je imperium met nieuwe technologieën uit. Een interactieve campaign leert je de kneepjes van het vak en toont je des te meer waar het in die cruciale periode om draaide. Anno 1800 komt snel echt tot leven, maar enkele designfoutjes gooien roet in het eten.Doorslaggevend voor de groei van je stad - en typisch voor de Anno-reeks - zijn de citizen tiers. Elk type burger heeft specifieke wensen om zijn basisbehoeften en geluk te vervullen. De boer verlangt slechts dat er een pub in de buurt is, terwijl de vakman echt wel zijn kinderen naar school wil sturen. Pas als in een woning alle behoeftes vervuld zijn, kun je die naar de volgende rang upgraden. Daarnaast werkt elk type burger in een specifieke keten van de productie, zoals boeren op het veld en arbeiders in de staalfabriek. Een balansmeter geeft weer of je van alle burgers een tekort of teveel hebt, maar pas bij een overschot blijft de productie gaande. Anno 1800 geeft je de kans om je stad gestaag te laten groeien én die groei gemakkelijk in het oog te houden. Op die manier heeft de game een lage instapdrempel.Lees meer...
19/04 11u15  Google Stadia - specificaties, release en alles wat we weten Op 19 maart 2019 dropte Google tijdens de Game Developers Conference een kleine bom in de gamesindustrie: met streamingdienst Google Stadia hoopt het bedrijf niet alleen de concurrentie aan te gaan met klassieke consoles, maar ook een betaalbaar alternatief te zijn voor prijzige game-pc's. Hoewel eerdere pogingen tot een dergelijke streamingdienst weinig succes kenden, zijn er voldoende redenen om dit nieuwe project van Google met argusogen te volgen.Stadia werkt volledig vanuit de cloud, waardoor je dus geen gespecialiseerde hardware nodig hebt om te gamen. Je huidige tv, laptop of smartphone volstaan volgens Google. Al het rekenwerk gebeurt immers in de cloud. Zolang je dus een toestel met 4K-scherm hebt, is het dus mogelijk om je games in een dergelijke resolutie te spelen. Alle games zijn bovendien speelbaar aan 60 frames per seconde. In de toekomst wil Google het zelfs mogelijk maken om games met een 8K-resolutie te spelen aan 120 frames per seconde.Eerdere diensten zoals PlayStation Now en OnLive beloofden eveneens een vlotte streamingdienst, maar de gebruikers van die diensten stootten echter vooral vaak op frustrerende lag. Google heeft op dat vlak alvast een streepje voor. Het bedrijf heeft vandaag immers datacentra in meer dan 200 landen die kunnen ingezet worden om een lag-vrije ervaring aan te bieden. Lees meer...
19/04 00u00  Sekiro: Shadows Die Twice al meer dan twee miljoen keer verkocht Activion maakt bekend dat Sekiro: Shadows Die Twice in de eerste tien dagen na de release meer dan twee miljoen keer is verkocht. Intussen is de game al meer dan twintig dagen verkrijgbaar, dus waarschijnlijk ligt het totale cijfer intussen nog hoger.Sekiro is daarmee een van de meest succesvolle games voor ontwikkelaar From Software. Ter vergelijking: Bloodborne had zes maanden nodig om twee miljoen keer over de toonbank te gaan, terwijl Dark Souls 3 tijdens de eerste twee maanden drie miljoen keer is verkocht.Daarnaast heeft Activion ook onthuld dat de game tijdens de eerste week 1,1 miljard minuten bekeken is op Twitch. Wie meer wil weten over de game, vindt alle Sekiro: Shadows Die Twice info op onze site.Lees meer...
19/04 00u00  Yakuza Kiwami 2 komt volgende maand naar de pc Yakuza Kiwami 2 komt volgende maand naar de pc. Dat maakt uitgever SEGA bekend. Vanaf 9 mei is de game beschikbaar via Steam. De remake van de game uit 2006 kost 30 euro. Wie de game pre-ordert, krijgt bovendien toegang tot exclusieve wapens en outfits.Yakuza Kiwami 2 is na Yakuza 6 de tweede game in de game die is ontwikkeld in de Dragon Engine. Naast verbeterde graphics bevat de remake ook nieuwe minigames en is er extra content toegevoegd met Goro Majima in de hoofdrol. Ook het clan creation system uit Yakuza 6 keer terug.Yakuza Kiwami 2 is na Yakuza 0 en Yakuza Kiwami al de derde game in de serie die in minder dan een jaar tijd naar de pc komt. Vorig jaar kwam Yakuza Kiwami 2 al uit voor de PlayStation 4. Onze Yakuza Kiwami 2 review lees je op de site.Lees meer...
19/04 00u00  Monster Hunter World en Prey komen naar de Xbox Game Pass Microsoft heeft de games onthuld die de komende weken worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Zo kun je vanaf vandaag aan de slag met Prey en The Golf Club 2. Op 18 april krijg je daarnaast ook toegang tot Monster Hunter World, net als het volledige derde seizoen van The Walking Dead. Vanaf 24 april is de tweede episode van Life is Strange 2 dan weer beschikbaar, een dag later gevolgd door Resident Evil 5.Tegelijk verlaten een aantal games binnenkort het Xbox Game Pass-pakket. Eind deze maand verdwijnen Homefront: The Revolution, OlliOlli2: XL Edition, Outlast, Sheltered, Sonic & Knuckles en Unmechanical: Extended uit het aanbod.Lees meer...
18/04 15u30  Hoofdrolspeler Halo tv-serie bekendgemaakt Televisiezender Showtime heeft de hoofdrolspeler voor de Halo tv-serie bekendgemaakt. Pablo Schrieber kruipt voor de serie in de rol van Master Chief. Schrieber was eerder onder andere te zien in American Gods, The Wire en Orange is the New Black.Daarnaast krijgt ook de onbekende Yerin Ha een rol in de serie. Zij speelt Quan Ah, een nieuw personage in het Halo-universum. Volgens Showtime is Quan Ah een 'vinnig, stoutmoedig meisje uit de Outer Colonies dat Master Chief ontmoet op een noodlottig moment voor beide personages'.De Halo tv-serie is in 2013 aangekondigd. Nadien was het echter lang stil. Pas vorig jaar maakte Showtime bekend dat Master Chief de hoofdrol speelt in de Halo tv-serie en dat de serie in 2020 uitkomt. Lees meer...
18/04 14u15  Pc-versie Assassin's Creed: Unity tijdelijks gratis beschikbaar Ubisoft biedt de pc-versie van Assassin's Creed Unity tijdelijk gratis aan. tot en met 25 april is de game gratis te downloaden via Uplay. Nadien blijft de game permanent beschikbaar in je bibliotheek. Met de actie brengt Ubisoft een eerbetoon aan de afgebrande Notre-Dame in Parijs.Naar eigen zeggen wil Ubisoft 'solidariteit betuigen met de inwoners van Parijs en iedereen ter wereld die getroffen is door de brand in de Notre-Dame'. Die kathedraal is ook in Assassin's Creed Unity te bewonderen. Ubisoft belooft eveneens 500.000 euro te doneren voor de heropbouw van de Notre-Dame.Assassin's Creed Unity lanceerde in 2014 en speelt zich af tijdens de Franse Revolutie. Onze Assassin's Creed Unity review lees je op de site.Lees meer...
17/04 00u00  Sniper Elite V2 Remastered releasedatum bekend Ontwikkelaar Rebellion heeft de releasedatum van Sniper Elite V2 Remastered bekendgemaakt. De game lanceert op 14 mei voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De game kost 35 euro. Wie de oorspronkelijke game bezit op Steam, kan voor 10 euro upgraden naar de remastered versie.Sniper Elite V2 Remastered krijgt een grafische upgrade in de vorm van 4K- en HDR-ondersteuning. Ook zijn er verbeterde omgevingen, personages, wapens en voertuigen. Daarnaast krijgt de remastered versie een fotomodus, zeven nieuwe speelbare personages en multiplayer voor 16 spelers. Ten slotte is ook alle DLC beschikbaar in de remastered versie. Sniper Elite V2 lanceerde oorspronkelijk in 2012. Sindsdien bracht Rebellion nog verschillende games uit in de serie. Onze Sniper Elite 4 review lees je op de site.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 0u00
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
19/04 15u30  3D artist werkt aan Grand Theft Auto 6 Grand Theft Auto 6 lijkt in ontwikkeling. Volgens een 3D artist in Rockstar India wordt er momenteel gewerkt aan de game. Bibin Michael laat op zijn profiel zien dat hij meewerkte aan GTA 5 en Red Dead Redemption 2. Ook zou hij al aan GTA 6 meegewerkt hebben. Via de pagina van de man wordt het zesde deel genoemd. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt. Rockstar heeft de titel zelf officieel ook nog niet aangekondigd.
19/04 15u30  Command and Conquer Remastered visuals opgedoken Het team achter Command and Conquer Remastered heeft ons nieuwe art laten zien. Producer Jim Vessella laat onder andere een gebouw zien dat is gemodificeerd met nieuwe visuele aspecten. Veel meer mogen we helaas nog niet zien tot dusver. Command and Conquer: Tiberian Dawn en Command and Conquer: Red Alert zijn in ontwikkeling bij Petroglyph Games en Lemon Sky Studios. Een release window is nog niet gegeven.
19/04 15u30  Nieuwe Fade to Silence trailer uitgebracht We wensen jou en je geliefde een vrolijk pasen toe! We hebben twee weken lang naar paaseieren gezocht, en we vonden… een nieuwe trailer! Duik in deze emotionele trailer (inclusief een griezelige versie van Pixies – ‘Where Is My Mind?’) die de sneeuwstorm rechtstreeks naar je huiskamer brengt. Fade to Silence zal beschikbaar zijn op PC, PlayStation 4 computer entertainment system en Xbox One op 30 april 2019. De adviesprijs op PC zal €39,99 zijn, de consoleversies €49,99. Fade to Silence neemt spelers mee naar een bevroren, post-apocalyptische wereld waar het trotseren van natuurgeweld essentieel is. Een meeslepende mix van een raadselachtig verhaal, een constante zoektocht naar hulpmiddelen, behoeften op korte termijn balanceren met doelen op de lange termijn en een spannende sfeer maken deze game een uniek survivalavontuur. • Ontdek een enorm winterlandschap: van een bevroren rivierdelta tot ooit weelderige landbouwgronden en dichte bossen, elk gebied heeft een groot aantal locaties om te verkennen. • Gespannen sfeer en meedogenloze gameplay. Dit is een game voor strategen. • Wolf Sled Expeditions: Pak een slee, neem een volger met je mee en ga op een lange expeditie naar de verste gebieden. • Rekruteer volgers om toegang tot betere gear te krijgen, waarmee je de koude omgeving en steeds gevaarlijker wordende wezens kan overleven. • Een exploration mode laat je door de wereld reizen en het verhaal op jouw tempo ervaren. • Leid je volgers en houd ze in leven. Je zal moeilijke keuzes moeten maken.Fade to Silence komt op 30 april 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
19/04 12u15  Volgende Xbox zou krachtiger zijn dan PS5 Microsoft's Next Generation Xbox zou krachtiger zijn dan de PS5. Dit beweren verschillende insiders van de industrie op Resetera en journalisten van Ainsley Bowden. Op de website van Gamefront lezen we dat men zich baseert op enkele lekken van insiders. De volgende Xbox draagt de codenaam Xbox Sclarlett. Deze zou uit 2 modellen bestaan, namelijk de Anaconda en de Lockhart, waarbij eerstgenoemde de meest sterke console moet worden. De specs van de volgende Xbox zijn nog niet bekend gemaakt.
19/04 08u45  Weer 10 games onthuld voor de Mega Drive Mini SEGA heeft weer 10 games bekend gemaakt welke onderdeel zullen uitmaken van de Mega Drive Mini. Het gaat om games voor Europa en Japan. De console komt op 19 september van dit jaar uit.JapanThunder Force IIIMusha AlesteLandstalkerContra Hard CorpsSuper Fantasy ZoneWorld of Illusion Starring Mickey Mouse & Donald DuckStreets of Rage 2The Hybrid FrontDyna Brothers 2: Sega Channel SpecialGame no Kanzume OtokuyouEuropaCastle of Illusion Starring Mickey MouseLandstalker: The Treasures of King NoleProbotector (Contra: Hard Corps)Earthworm JimStreets of Rage IIShinobi III: Return of the Ninja MasterSonic the Hedgehog 2Super Fantasy ZoneThunder Force IIIWorld of Illusion Starring Mickey Mouse & Donald Duck
19/04 08u30  PlayStation lanceert Days Gone kledinglijn met DIESEL DIESEL is een samenwerking aangegaan met PlayStation voor de langverwachte PlayStation 4 game Days Gone, die uitkomt op 26 april 2019. Vandaag presenteert DIESEL haar Days Gone Capsule Collection die geïnspireerd is op de kledingstijl van Deacon St. John, de held in dit verhaal.De capsulecollectie bevat een denim jacket, een denim vest, vier verschillende T-shirts en een baseballpet. De denim heeft grafische details die voortkomen uit Days Gone, speciale bewerkingen, patches geïnspireerd op de ‘biker’ lifestyle en bevat de initialen van de hoofdpersoon.Je kunt de collectie hier bekijken.
19/04 08u30  Mortal Kombat 11 launch trailer vrijgegeven Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios onthullen vandaag de officiële Mortal Kombat 11 Launch Trailer met de remix gemaakt door internationale DJ, Dimitri Vegas en 2WEI, van het nummer “Techno Syndrome,” een iconisch, cultureel gezien belangrijk onderdeel, van de Mortal Kombat franchise sinds 1995. In de trailer zet Kronika, the Keeper of Time, een nieuw tijdperk in als ze probeert de tijd terug te draaien naar het begin om de geschiedenis te herschrijven. Om het evenwicht in de realms te herstellen, moeten spelers de rol aannemen van talloze vechters uit verschillende tijdperken, wat leidt tot de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met hun alternatieve versies. De launch trailer bevat zowel cinematische verhalen als vernietigende gameplay en toont de groeiende line-up speelbare personages in Mortal Kombat 11, met onder anderen Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs, Cetrion, The Kollector, Kitana en Shao Kahn.
19/04 08u30  Remake van cultklassieker XIII aangekondigd Mindscape, Microïds en PlayMagic Ltd. kondigen vandaag met een eerste teaser aan dat er een remake van de in 2003 verschenen cultklassieker XIII in de maak is. De game is gebaseerd op de gelijknamige stripserie en bestaat uit een ongeëvenaarde mix van verhaal, avontuur, solide gameplay en een unieke cel-shading stijl. De karakteristieke first-person shooter is beschikbaar op 13 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac.In XIII speel je als ’Thirteen’, een getalenteerde soldaat die zijn geheugen verloor en ervan wordt beschuldigd dat hij de President van de Verenigde Staten heeft vermoord. Dertien ontwaakt gewond en zonder enige idee van wat er is gebeurd op Brighton Beach. De enige aanwijzingen die hij heeft zijn een kleine sleutel en een mysterieuze tatoeage naast zijn sleutelbeen: “XIII”. Aan de speler de taak om met een groot wapenarsenaal te zoeken naar antwoorden in een solocampagne bestaande uit 34 levels.François Coulon, Head of Production bij Microïds zei het volgende: “Wij streven ernaar de mooiste avonturen voor spelers te creëren en XIII is zeker in lijn met onze publicatiestrategie. Het was een natuurlijk gevolg van het feit dat we het gevoel hadden dat deze unieke verhaal gedreven FPS-ervaring ontbrak in het huidige gaminglandschap. Ons doel is om XIII's meeslepende verhaal naar een nieuwe generatie spelers te brengen met de best mogelijke graphics en animaties'.Ook de CEO & Creative Director bij PlayMagic Ltd, Giuseppe Crugliano, is erg te spreken over de game: 'Het PlayMagic-team is erg enthousiast over de mogelijkheid om een echte klassieker te maken; het moderniseren van de graphics, het geluid en de animaties, allemaal terwijl het trouw blijft aan de ongelofelijke look en feel van de oorspronkelijke XIII. XIII's gameplaymechanica wordt herwerkt om de ervaring te moderniseren op een manier die de oorspronkelijke geest van het spel omvat. We zijn er zeker van dat de fans van het originele spel het leuk zullen vinden om een van hun favorieten te herontdekken, terwijl nieuwe spelers een echt iconisch meesterwerk in een nieuw licht ontdekken'.XIII zal in de Benelux uitgegeven worden door Mindscape. De game is beschikbaar op 13 november 2019 voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en Mac. Meer informatie over deze unieke remake wordt binnenkort bekend gemaakt…
18/04 11u00  Warhammer Chaosbane De tweede fase van de closed beta is nu geopend Bigben en Eko Software maken met plezier bekend dat de tweede fase van de closed beta voor Warhammer: Chaosbane nu geopend is. Na de populaire eerste beta-fase, waarin spelers het team feedback gaven, is de tweede fase van de beta nu geopend voor alle spelers die de game hebben gepre-orderd (Standard-, Magnus- of Digital Deluxe-versies).Pre-orders blijven tijdens de beta beschikbaar in digitale winkels en bij deelnemende retailers. Op de officiële website staat een lijst van deelnemende retailers: warhammer-chaosbane.comDeze tweede fase loopt van 18 tot 24 april op PlayStation 4, Xbox One en Steam.Content van de tweede betafase:• Speelbare campaign: de eerste drie missies van Act 2 die plaatsvinden in Praag. Daarnaast is Act 1, die plaatsvindt in Nuln, verbeterd en aangepast op basis van de feedback die spelers tijdens de eerste betafase gaven.• Twee nieuwe speelbare personages sluiten zich aan bij de Imperial soldier en de High-Elf mage: de Dwarf slayer en de Wood-Elf archer.• Maximum level: 25• Coöpstand voor maximaal vier spelers lokaal of online om de synergie tussen de vier klasses te testen. Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in deWarhammer Fantasy Battles-wereld en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat nog steeds is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos - een bloederig conflict dat enige tijd eerder plaatsvond. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties verkennen die bij miljoenen fans van Warhammer Fantasy Battles tot de verbeelding spreken.
18/04 10u45  Alle content van Fishing Planet in één Premium Edition voor consoles! The Fisherman – Fishing Planet is een geweldige ervaring voor alle natuurliefhebbers en sportvissers! De premiumversie van Fishing Planet, die de standaard voor vissimulators heeft gezet en al 5 miljoen spelers heeft, bundelt alle content die tot nu toe is verschenen in één pakket: het equivalent van meer dan 30 DLC’s, plus functies die exclusief in deze premiumversie van de game verschijnen. Door van een free-to-play-model met betaalde content over te stappen naar een premiummodel, weten spelers zeker dat ze de complete, meeslepende ervaring krijgen.The Fisherman – Fishing Planet is een getrouwe reproductie van de vissport in al zijn facetten. Spelers kunnen op verschillende manieren hengelen naar meer dan honderd verschillende soorten vissen, waarvan de kunstmatige intelligentie gebaseerd is op het werkelijke gedrag van elke soort. De premiumversie biedt toegang tot maar liefst achttien verschillende visgebieden, inclusief meren, rivieren en gevarieerde vegetatie. Qua vistuig maakt het spel duizenden combinaties mogelijk, waarbij elk element zijn eigen fysica en hydrodynamische eigenschappen met zich meebrengt.De game dompelt spelers helemaal onder in prachtige natuurgebieden, dankzij de aandacht voor details waarmee omgevingselementen, zoals de geografische zone, klimatologische omstandigheden, het tijdstip van de dag en flora en fauna, tot leven worden gewerkt. Dit alles is in de game verwerkt om het realisme en de onvoorspelbaarheid van sportvissen zo nauwkeurig mogelijk na te bootsen. Dankzij de hoogwaardige audio die de ontspannende geluiden van water en het gezoem van insecten produceert, hoeven spelers slechts hun ogen te sluiten om het authentieke visgevoel te ervaren, maar dan gewoon thuis voor de tv!Game-content: • 110 soorten vissen met realistisch gedrag• 18 prachtige waterlocaties met authentieke achtergronden en vegetatie• Duizenden mogelijke vistuigcombinaties• Dynamische weersomstandigheden en dag/nacht-cyclus• Online-competities voor solo- of coöpspelers, inclusief trophies en klassementHaal je visuitrusting maar alvast van zolder, want het visseizoen begint komende herfst op PlayStation 4 en Xbox One.
18/04 09u30  Saints Row: The Third – The Full Package Deluxe Pack pre-order nu beschikbaar Om de release van de gloednieuwe Saints Row: The Third – The Full Package trailer te vieren heeft Deep Silver vandaag bevestigd dat de Deluxe Pack voor de populaire open world adventure game Saints Row: The Third - The Full Package beschikbaar is om te pre-orderen voor de release op 10 mei 2019.De Deluxe Pack bevat een lading aan door Saints Row-geïnspireerde goodies waaronder:• Een set Saints Row Analog Stick Thumb Grips, voor extra controle; • Dubbelzijdige A2-poster met iconisch Saints Row: The Third artwork; • Paarse microvezeldoek, versierd met het Saints Row: The Third insigne; • 2 console Sticker Sheets, met iconografie van de Saints Row wereld; • 3 dubbelzijdige lithographs, met artwork van zes geliefde personages uit de serie; • Dubbelzijdige alternatieve hoes, die eigenaren kunnen gebruiken om hun fysieke game aan te passen; • Deluxe Game Case Sleeve, met de originele artwork uit 2011 voor extra nostalgie.Saints Row: The Third - The Full Package is de definitive release van één van de meest geliefde delen voor het eerst speelbaar op een Nintendo-systeem met nieuwe features voor Switch.• City of Sin – Verstoor en ontmantel de wurggreep die het Syndicate heeft op wapens, cybercrime en criminele activiteiten. Ontdek de geheimen van Steelport waar op elke straathoek actie te vinden is. • Weapons of Crass Destruction – Vijanden kunnen verslagen worden, maar je kan ze ook vernederen. Hoverjets, menselijkse kanonskogels en melee wapens maken er allemaal deel van uit. • Joy-Con Crazy Customization – Maak de gekste personages die je ooit gezien hebt, van celebrities met vergane glorie tot ninja-piraten zonder masker. In elke zondaar zit wel een Saint. Wie ga jij worden? • Portable Over The Top Co-Op – Ga als einzelgänger door het leven of speel online met een vriend. Voor de eerste keer kunnen spelers zij-aan-zij staan online of via lokale multiplayer. Probeer eens skydiven, terwijl je probeert te landen op de brandende truck die wanhopig richting een zwaarbewapende Syndicate basis raast. Steelport is altijd leuker met een vriend. • The Full Package – Inclusief alle drie Mission Packs en meer dan 30 DLC-items. Alle eerder uitgebrachte content is aanwezig op de gamecard.
18/04 08u45  Releasedatum Redeemer: Enhanced Edition bekendgemaakt Buka Entertainment en Ravenscourt kondigen de releasedatum van de top-down actiebrawler Redeemer: Enhanced Edition aan. De game zal vanaf 25 juni beschikbaar zijn op PlayStation 4, Microsoft Xbox One, Nintendo Switch en PC zowel fysiek als digitaal.Over Redeemer: Enhanced Edition:Redeemer: Enhanced Edition is een intense moderne versie van het Brawler-genre waarin je met je vuisten, hamers, vuurwapens en zelfs de omgeving een weg door vijanden mept, hakt en knalt. Speel als Vasily, een ex-elite soldaat die werkte voor ’s werelds grootste cybernetische wapenfabrikant. Hij ontsnapt maar net naar een verborgen klooster toen het bedrijf zich tegen hem keerde, om hem te veranderen in een cyborgsoldaat. Hij probeerde 20 jaar lang rust en vrede te vinden tussen de monniken totdat het bedrijf hem op het spoor kreeg, en nu steeds dichterbij komt. Hierdoor hebben ze hem een laatste verlossingskans gegeven.Belangrijke Features: • Intense top-down actie: Versla vijanden met een brede selectie aan vuur- en meleewapens waaronder messen, batons, vuurbijlen, hamers en nog veel meer. • Uniek kill-systeem: Gebruik drie verschillende soorten kills om vijanden genadeloos te elimineren: sneak voor stealth kills; gebruik de omgeven om tegenstanders uit te schakelen; gebruik je vecht-vaardigheden om tegenstanders neer te slaan. • Disarm-or-dismember systeem: Gebruik een unieke move om vijanden te ontwapenen, of om bepaalde vijanden naar believen uit elkaar te halen en hun ledematen te gebruiken als melee-wapens. • Parry-systeem: Verdedig jezelf terwijl je vijanden neerhaalt middels een goed getimede block. Leer de bewegingen en aanvalspatronen van verschillende vijandsoorten en perfectioneer je parry. • Verhaalgedreven singleplayer: Ontdek het duistere verleden van Vasily en ervaar een avontuur vol bedrog en verlossing. • Co-op modus: Speel met een vriend op één console in de co-op modus. • Leveling: In-game leveling is gebaseerd op langzame verbetering van battle skills – vaardigheid met een skill wordt verbeterd door verschillende aanvallen te gebruiken: schoppen, stoten, lichte en zware melee wapens of geweren zoals pistolen, submachine guns, assault rifles of plasma guns. • Perks-systeem: Je hebt 50 perks om de moord-efficiëntie van Vasily beter te maken. Maak zijn vaardigheden na elke overwinning beter. Gebruik nieuwe ongelooflijke vecht-perks - electro punches, dragon breath kicks, explosieve plasma en flame bullets etc.
18/04 07u30  Shao Kahn duikt op in trailer Mortal Kombat 11 Warner Bros en NetherRealm hebben een nieuwe trailer gelanceerd van Mortal Kombat 11. Het gaat om Shao Kahn die getoond wordt in de video. De game staat gepland voor 23 april aanstaande.
18/04 07u30  Nintendo zou werken aan goedkoper model van de Switch Nintendo zal een goedkoper model van de Nintendo Switch in de herfst van dit jaar gaan lanceren. Dat meldt het Japanse Nikkei. Het model zou een portable version moeten worden maar is nog altijd dockable aan je TV. Eerder gingen er nog geruchten dat een nieuw model zou gaan verschijnen voor de zomer maar dit wordt niet gehaald. Het nieuwe model dat nu in de maak zou zijn zou zich nog in de concept-fase bevinden. Nintendo heeft de informatie zelf niet bevestigd.
18/04 07u15  Laadtijden PS4 en PS5 vergeleken in Spider-Man Mark Cerney van Sony heeft een video via IGN beschikbaar gesteld waarin de laadtijden van Spider-Man op de PS4 Pro en op de PlayStation 5 te zien zijn. De game werd gedraaid op een PlayStation 4 devkit. Op de PS4 Pro duren de laadtijden zo'n 15 seconden terwijl de PS5 er doorheen vliegt.
Laatste update: vrijdag 19 april 2019, 15u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
22/04 00u15  Officiële God of War-documentaire Raising Kratos aangekondigd En, is je Game Boy na zijn dertigste verjaardag weer netjes in de vitrinekast teruggelegd? Mooi, want er is nieuws over heel andere zaken: een echte, officiële, authentieke God of War-docu bijvoorbeeld.13 
21/04 17u00  De volledige line-up van Castlevania Anniversary Collection bekend Fijn dat je jouw speurtocht naar gekleurde eieren even op pauze zet voor deze Paaswacht! Helaas geen paashazen of religieuze teksten hier, alleen heet gamenieuws. Met vandaag: de volledige line-up van de Castlevania Anniversary Collection, een nog onontdekte Spider-Man Easter Egg, positieve reviews voor Assassin’s Creed Unity en meer. Goedemiddag!
21/04 15u30  Assassin’s Creed Unity krijgt lading positieve gebruikersreviews na Notre-Dame-brand Fijn dat je jouw speurtocht naar gekleurde eieren even op pauze zet voor deze Paaswacht! Helaas geen paashazen of religieuze teksten hier, alleen heet gamenieuws. Met vandaag: de volledige line-up van de Castlevania Anniversary Collection, een nog onontdekte Spider-Man Easter Egg, positieve reviews voor Assassin’s Creed Unity en meer. Goedemiddag!
21/04 13u15  Netflix kijktips van mei 2019: Lucifer, Undercover en The Society De zon schijnt weer volop en dus heb je genoeg redenen om de komende maand je gordijnen te sluiten en Netflix aan te zetten. Om je wegwijs te maken in het Netflix-aanbod hebben we weer een hoop kijktips voor je, met voor de maand mei onder meer Zac Effron als seriemoordenaar en de duivel op aarde.
20/04 16u45  Streetdate Mortal Kombat 11 gebroken met alle gevolgen vandien Het zonnetje schijnt, de vitamine D vliegt je om de oren en toch zit je te kijken op de site van de PU? Gelukkig had Karim nog geen vitamine tekort en dus zit hij klaar om je het laatste nieuws te brengen rondom onder meer Mortal Kombat 11 en Assassin’s Creed Unity.
19/04 12u15  Games die nooit een sequel hadden moeten krijgen - Niet nog een keer… Niet elke sequel, remake of reboot is per se een goed idee. In deze serial bespreken we de games en franchises waarbij het beter bij één keer had kunnen blijven. In het eerste deel: games die eigenlijk nooit een vervolg hadden moeten krijgen. Niet nog een keer...
19/04 03u15  “In de herfst verschijnt een kleinere Nintendo Switch” Het regent de laatste jaren mini-consoles, maar wat we in de herfst van Nintendo gaan krijgen is geen mini-Switch maar wel een kleinere variant van de on-the-go-console. Tenminste, als de geruchten waar zijn.
18/04 14u45  10 dingen die je nog niet wist over Minecraft In deze Serial vind je 10 dingen die je (waarschijnlijk) nog niet wist over een game, gameserie of gamepersonage. Dit deel staat in het teken van partyfeitjes over Minecraft. Wist je bijvoorbeeld dat alle bomen in de game 2 jaar oud zijn? Of dat de creatie van de Creepers een programmeerfout was?
18/04 14u00  Volledige vunzigheid en memes in Super Smash Bros. Ultimate Stage Builder Met de nieuwe update van Super Smash Bros. Ultimate is sinds gisteren ook de Stage Builder beschikbaar. Gelukkig zijn er genoeg mensen op de wereld die deze kans aangrijpen om meteen de meest vunzige levels te bouwen, speciaal zodat jij er met Nintendo-personages op kunt vechten. Droefus neemt je mee naar een paar opvallend leuke voorbeelden.
18/04 08u45  Het verhaal van The Last of Us 2 is compleet! David Jaffe heeft laten weten te werken aan een nieuwe singleplayer game en dat is behoorlijk onverwacht! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over The Last of Us 2, God of War, Forza Street, Xbox One S Digital Edition, Xbox One firmware update, Xbox 360 Enhanced games voor de Xbox One X en info over de Dreams Early Access release.
18/04 01u30  David Jaffe werkt aan nieuwe game David Jaffe heeft laten weten te werken aan een nieuwe singleplayer game en dat is behoorlijk onverwacht! Alle details in deze Nachtwacht met verder nieuws over The Last of Us 2, God of War, Forza Street, Xbox One S Digital Edition, Xbox One firmware update, Xbox 360 Enhanced games voor de Xbox One X en info over de Dreams Early Access release.
17/04 11u45  5 redenen dat Shigeru Miyamoto met pensioen moet gaan – Waarom Lees Ik Dit? Shigeru Miyamoto wordt vaak de God of Videogames genoemd en dat is volkomen terecht. Net als een god stond hij aan de wieg van zijn creatie, inspireert hij mensen tot op de dag vandaag en is hij TOTAAL NUTTELOOS! PeterKoelewijn legt uit waarom Shiggy moet gaan genieten van zijn pensioen.
17/04 00u45  Releasedatum All-Digital Xbox One S bekend, Xbox deelt datum E3-presentatie en Capcom komt met mini-console Je ziet het al aan de kop van deze N8W8: er is heel veel nieuws te melden. Vooral veel over Microsoft, dat duidelijk even zijn plek wil claimen na alle PlayStation 4-opvolgerdetails. Ben je meer van de oude stempel? Prima, al moet je dan wel flink je portemonnee trekken.
17/04 00u15  Eerste details PlayStation 5 bekend, Xbox geeft E3-presentatie en Capcom komt met mini-console Je ziet het al aan de kop van deze N8W8: er is heel veel nieuws te melden. Of je nu behoort tot kamp Xbox of kamp PlayStation, of dat je meer van de oude stempel bent. Al hoopt je Wacht wel dat je rijk bent, mocht je tot die laatste categorie behoren...
16/04 17u00  Update! E3 2019: Alles wat we al weten Er van uitgaan dat jij als lezer van dit artikel een fan van games bent is geen verkeerde gok. Dan is de E3 waarschijnlijk ook een van jouw belangrijkste evenementen van het jaar! Zet daarom dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni (en de paar dagen ervoor als je de persconferenties wil kijken) alvast in je agenda, want het is al bijna weer tijd voor de E3!
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld22/04 00u00 - Eurogamer: Tijdens het Star Wars Celebration evenement in Chicago is Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld. De actiegame van ontwikkelaar Respawn Entertainment komt op 15 november uit voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Episode 3: Revenge of the Sith. Je speelt als Cal Kestis, een jonge padawan die Order 66 heeft overleefd en nu wordt opgejaagd. Gameplaybeelden zijn er nog niet, maar volgens Respawn Entertainment gebruik je zowel een lightsaber als verschillende force powers. Ook word je bijgestaan door een droid.Volgens de ontwikkelaar is de gameplay 'makkelijk om op te pikken, maar moeilijk om volledig meester te worden'. Daarnaast benadrukt Respawn Entertainment ook dat Star Wars Jedi: Fallen Order geen multiplayer heeft en geen microtransacties bevat.Lees meer...
16x Bij de Avengers spelen ze nog op een oude Game Boy22/04 00u15 - 4Gamers: Een originele Game Boy kom je tegenwoordig niet meer zo vaak tegen, maar op de set van The Avengers: Endgame, zo ongeveer de grootste film release van dit jaar, hadden ze er minstens twee. Op onderstaande ...
13x Mortal Kombat 11 bevat microtransacties22/04 00u00 - Eurogamer: NetherRealm Studios heeft het progressiesysteem in Mortal Kombat 11 toegelicht. Zo koop je in de game met echt geld time crystals. Met die time crystals koop je nadien nieuwe outfits, animaties en intro's voor je personages. Net zoals in Mortal Kombat 10 zijn er ook easy fatalities te koop.De ontwikkelaar benadrukt dat alle voorwerpen ook in de game zelf zijn vrij te spelen. Eerder was bovendien ook al bekendgemaakt dat het Mortal Kombat 11 gear-systeem louter cosmetisch is, in tegenstelling tot het gear-syteem in Injustice 2. Daarnaast benadrukt NetherRealm Studios ook dat de game geen loot boxes bevat.Mortal Kombat 11 lanceert op 23 april voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. In afwachting kun je op de site nog eens onze Mortal Kombat X review lezen.Lees meer...
13x AI-team wint voor het eerst van wereldkampioen Dota 222/04 00u15 - 4Gamers: Voor het eerst heeft een team van AI-bots gewonnen van de huidige Dota 2 wereldkampioen, OG. In een best-of-three toernooi won OpenAI Five, het team met 5 AI-bots, twee games na elkaar van OG. OpenAI ...
13x Officiële God of War-documentaire Raising Kratos aangekondigd22/04 00u15 - Power Unlimited: En, is je Game Boy na zijn dertigste verjaardag weer netjes in de vitrinekast teruggelegd? Mooi, want er is nieuws over heel andere zaken: een echte, officiële, authentieke God of War-docu bijvoorbeeld.
5x God of War krijgt zijn eigen documentaire22/04 09u45 - Gamequarter.be: Met de God of War-reboot die afgelopen jaar verscheen, vond Sony Santa Monica de serie helemaal opnieuw uit. De camera werd op een andere plek gezet, de setting veranderd en Kratos was niet langer de boze God die we uit eerdere spellen kenden. Maar hoe is deze transformatie tot stand gekomen? Om een antwoord op deze vraag te geven, verschijnt spoedig Raising Kratos, een documentaire die ons een kijkje achter de schermen geeft gedurende de ontwikkeling van allicht wel de meest geliefde game van 2018. En hieronder zie je hiervan een klein voorproefje, inclusief beelden die uiteindelijk nooit in de game zijn beland.
2x Netflix kijktips van mei 2019: Lucifer, Undercover en The Society21/04 13u15 - Power Unlimited: De zon schijnt weer volop en dus heb je genoeg redenen om de komende maand je gordijnen te sluiten en Netflix aan te zetten. Om je wegwijs te maken in het Netflix-aanbod hebben we weer een hoop kijktips voor je, met voor de maand mei onder meer Zac Effron als seriemoordenaar en de duivel op aarde.
1x Update: PlayStation 5 – Alle geruchten over de PS5 op een rij15/04 14u30 - InsideGamer: Is het al tijd voor de PlayStation 5? Als het aan de geruchten ligt wel. Los daarvan voelen we aan ons water dat de huidige consolecyclus ten einde loopt en met de aankondiging dat aan de nieuwe Xbox(en) wordt gewerkt is Sony’s volgende spelcomputer ongetwijfeld ook in ontwikkeling. Om een overzicht te krijgen van alle PS5 geruchten zetten we ze hieronder allemaal op een rij.
1x Sniper Elite V2 Remastered releasedatum bekend17/04 00u00 - Eurogamer: Ontwikkelaar Rebellion heeft de releasedatum van Sniper Elite V2 Remastered bekendgemaakt. De game lanceert op 14 mei voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. De game kost 35 euro. Wie de oorspronkelijke game bezit op Steam, kan voor 10 euro upgraden naar de remastered versie.Sniper Elite V2 Remastered krijgt een grafische upgrade in de vorm van 4K- en HDR-ondersteuning. Ook zijn er verbeterde omgevingen, personages, wapens en voertuigen. Daarnaast krijgt de remastered versie een fotomodus, zeven nieuwe speelbare personages en multiplayer voor 16 spelers. Ten slotte is ook alle DLC beschikbaar in de remastered versie. Sniper Elite V2 lanceerde oorspronkelijk in 2012. Sindsdien bracht Rebellion nog verschillende games uit in de serie. Onze Sniper Elite 4 review lees je op de site.Lees meer...
1x Marvel Ultimate Alliance 3 komt op 19 juli uit17/04 09u00 - InsideGamer: Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is vanaf 19 juli beschikbaar voor de Switch.

Statistieken

Artikels:
29744
Gelezen:
9782
Aantal lezers nu:
67


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven