woensdag 20 februari 2019, week 08


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 12u15
 

9lives

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 11u45
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
20/02 10u45  Trotseer de sneeuw met PUBG's Zima In de besneeuwde Vikendi-map van PlayerUnknown's Battlegrounds kan het soms lastig zijn om weg te komen als je onder vuur ligt. Sneeuwscooters bieden immers niet veel bescherming en alles steekt af tegen de witte achtergrond. PUBG Corp haalt daarom de Zima naar het spel; een auto die geschikt is om deze barre omstandigheden te trotseren. De Zima is reeds te vinden op de test servers van het spel. Wanneer hij naar de volledige game komt is nog niet bekend.
20/02 08u00  Total War: Three Kingdoms legt Records Mode uit In Total War: Three Kingdoms kun je zoals altijd historische veldslagen naspelen. Maar ditmaal kun je dat op twee manieren. Dit legt een nieuwe trailer voor de game uit. Je kunt de game op Romance Mode spelen en een rooskleurige versie van de geschiedenis krijgen, waarin jouw karakters actief deelneemt aan de strijd, niet makkelijk sterft en waarin je troepen niet al te snel moe worden. Of je speelt de Records Mode, die trouwer is aan de werkelijkheid en waarin je heel wat meer factoren hebt waar je rekening mee moet houden.
20/02 07u45  Enkel grote games doen mee aan de nieuwe sale op PSN Hoewel wij als redactie van GameQuarter ons best doen om zoveel mogelijk games te coveren, is het feit dat een aanzienlijk deel van jullie vooral komt voor nieuws over de toptitels. Op PSN is het niet anders en daarom organiseerde PlayStation een sale waar alleen de grote namen aan mee mogen doen. Wie hier klikt ziet de 46 producten die deelnemen aan deze sale en wordt verwelkomd door spellen als Red Dead Redemption 2, Overwatch, Spyro: Reignited Trilogy, WWE 2K19 en Destiny. Toptitels dus, die je met kortingen tot 77% aan je verzameling toe kan voegen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
20/02 07u45  Devotion ondersteunt voorlopig geen Windows 7 meer Het zal je maar gebeuren: je brengt als kleine indie-ontwikkelaar met volle moed een game op Steam uit, waarna een grote bug aan het licht komt die de game voor een substantieel deel van je spelers onspeelbaar maakt. Dit gebeurde RedCandleGames, de makers van Devotion. Als je het spel op Windows 7 speelt, wordt de bug in de game getriggerd. Zo bevestigt de ontwikkelaar op Steam. Helaas is een oplossing of workaround echter niet voor handen. En hoewel volop wordt gewerkt aan een fix, heeft men voor nu besloten om Windows 7 niet langer onder de ondersteunde OS'sen te zetten zolang als dat dit niet verholpen is, daar de bug dermate gamebreaking is dat je het schijnbaar niet kunt spelen. Een rigoureuze zet natuurlijk, maar wel eentje die respect verdient. En nu maar hopen dat ze snel een oplossing vinden.
19/02 15u30  Hoop hangt aan de koelkast in the Division 2 Van alle emoties die de mens kan voelen, is hoop waarschijnlijk een van de meest complexe. Hoop is niet logisch, noch is het iets dat je kunt beheersen, terwijl het je op momenten van onvoorstelbaar veel kracht kan voorzien. Kracht om te vechten in een wereld die de wanhoop nabij is. In de nieuwe live-action trailer van The Division 2 zien we hiervan een voorbeeld, als een van de strijders in het vernietigde D.C. zichzelf zinnig houdt met de tekening van zijn dochter. Een tekening van een toekomst die zij voor zich zag en hij koste wat het kost werkelijkheid wilt maken. Help jij hem mee?
19/02 08u15  Modders brengen Shaggy naar JUMP Force Ondanks een pleidooi van honderdduizenden spelers, heeft Netherrealm Studios heel duidelijk gemaakt dat Shaggy niet naar Mortal Kombat 11 zal gaan komen. Fans van de superpowered Shaggy-meme zijn daarom doorgegaan naar de volgende game. Die game is JUMP Force, de recent verschenen crossover fighter van Bandai Namco, waarin Shaggy nu door modders is toegevoegd. Niet als een nieuwe speelbare vechter, maar als een skin voor Vegeta. Het is beter dan niets!
19/02 08u00  Profiteer nu van Heretic Operative's launch-aanbieding Hoewel digitale tabletop games gestaag aan populariteit winnen, blijkt het vaak nog verdomd lastig om nieuwe games in dit niche genre te vinden. Wij wijzen jullie daarom graag op het net verschenen Heretic Operative. Dit strategische bordspel is gisteren verschenen op Steam met een prijskaartje van € 16,79. Maar zoals je waarschijnlijk al zag aankomen krijg je daar een korting op gedurende de eerste week. Deze korting is 10%, wat neerkomt op een prijs van € 15,11 als je het spel voor de 25ste hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of C Prompt Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
19/02 08u00  Haal Kingdom Hearts naar Final Fantasy: Record Keeper met het nieuwe crossover event Hoewel de karakters van Kingdom Hearts op hun avonturen regelmatig in aanraking zijn gekomen met de helden van Final Fantasy, zijn de universums normaal gesproken gescheiden. Maar vanaf morgen openen de deuren tussen de werelden. Tussen 20 februari en 6 maart kan je namelijk events spelen die gebaseerd zijn op de drie genummerde Kingdom Hearts-titels en waarbij je Sora en Riku als speelbare karakters kunt ontgrendelen. En wie wilt dat nou niet?
18/02 23u45  League of Legends Kayle & Morgana krijgen een flinke make-over Een game als League of Legends verandert voortdurend. Karakters en skills worden generfd of krijgen juist een boost om de balans te bewaren, terwijl spelers blijven zoeken naar manieren om mechanieken uit te buiten. Soms worden karakers echter van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Dit was ook het geval bij Kayle & Morgana, de twee zusters die lijnrecht tegenover elkaar staan in een strijd tussen licht en duisternis en waar flink aan gesleuteld is. Na het zien van deze video lijkt het erop dat vooral aan Kayle behoorlijk veranderd is.
18/02 23u30  Neem een kijkje achter de scherm van Loderagger Hoewel Songbringer een best aardig spelletje was, was de gameplay niet wat de game onderscheidde van de concurrentie. Het was Nathanael Weiss, de ontwikkelaar van het spel, die het verschil maakte door fans op de hoogte te houden van de vooruitgang. Zover als de streams van Heartbound ging het niet, maar Weiss bracht desondanks ruim zeshonderd video's uit waarin spelers konden zien hoe de wereld tot leven werd gebracht en hoe problemen werden aangepakt. En met Lodedagger doet hij dit nog eens dunnetjes over. Zo zien we hier bijvoorbeeld hoe het hem is gelukt om de camera naar behoren te laten werken.
18/02 23u15  Probeer Xbox Game Pass nu zelf met deze speciale aanbieding Met Xbox Game Pass probeert Microsoft de weg te plaveien voor een toekomst waarin het niet daadwerkelijk meer bezitten van games de normaalste zaak van de wereld is. En om de weg hiervoor vrij te maken, organiseert het regelmatig acties die de dienst aantrekkelijker moeten maken.  De nieuwste aanbieding is hiervan het perfecte voorbeeld. Wie op deze link klikt, kan de dienst namelijk twee maanden proberen voor slechts € 2,-. Hierbij is het wel belangrijk om te onthouden dat Xbox Game Pass een abonnementsdienst is, die automatisch verder loopt als je hem niet tijdig stopzet. Twee maanden zijn echter meer dan voldoende om het assortiment van ruim honderd games door te spitten en om te zien of de dienst is voor jou is. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Microsoft of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
18/02 17u00  Zelfs Toonami is hyped voor Anthem Door het aantal games dat tegenwoordig verschijnt, moeten PR-mensen steeds creatiever worden wanneer ze een spel aan de man proberen te brengen. Electronic Arts riep daarom de hulp in van Toonami. In deze advertentie vertelt Adult Swims bekende karakter over het spel en over hoe graag hij wel niet zelf in zo'n pak zou willen zitten. Natuurlijk is gewoon ingestudeerd, maar de video is er niet minder vermakelijk om.
18/02 17u00  Het doek valt voor de Razer Game Store In 2018 besloot hardwarefabrikant Razer dat zijn vleugels wilde spreiden en meer wilde doen dan het maken van muizen, toetsenborden en andere spullen die we gebruiken bij het gamen. Het sloeg daarom de handen ineen met Valve en Ubisoft als een third-party-verkoper van games. Dit uitstapje is klaarblijkelijk niet zo succesvol geweest al gehoopt, hetgeen het bedrijf heeft doen besluiten om de stekker na tien maanden eruit te trekken. De Razer Game Store zal op 28 februari, om 13:00 uur, zijn spreekwoordelijke deuren sluiten. In een officiële verklaring laat Razer weten dat het bevoorrecht was om dit avontuur te mogen ervaren en dat de vroegtijdige sluiting het gevolg was een herstructurering van het bedrijf. Tevens adviseert het spelers om ongebruikte keys te noteren voor de winkel sluit. Spelers die een spel gereserveerd hebben via de Razer Game Store zullen hun bestelling gewoon ontvangen, terwijl Silver en Gold Rewards nog op andere wijzen gebruikt kunnen worden. Als het goed is zouden er dus geen gedupeerden moeten zijn.
18/02 16u30  Neill Blomkamp wilt Chappie naar Apex Legends halen Als zijnde een hero-based battle royale game is Apex Legends een spel dat zwaar leunt op zijn karakters. Het gevolg is dat fans al volop speculeren over welke helden in de toekomst naar de game gaan komen, waarbij al twee kandidaten mogelijk gevonden zijn. Maar het lijkt er nu op dat er ook ruimte is voor gastkarakters.Chappie, de hoofdrolspeler van de gelijknamige film van Neill Blomberg, wordt specifiek in een adem genoemd met de game van Respawn Entertainment. Deze robot zagen we voor het eerst in 2015 als een AI met gevoelens, die werd geleerd hoe die gangster moet zijn. Hij zou dus geen vreemde toevoeging zijn op het slagveld van Apex Legends, waar reeds een robot rondrent. Wat deze samenwerking verder aannemelijk maakt, is dat EA (Respawns moederbedrijf) en Oats Studio (het bedrijf van Blomberg) recent al hebben samengewerkt aan de kortfilm van Anthem. De connectie tussen de partijen is dus reeds gemaakt, waarmee de eerste stappen al zijn gezet. De doorslaggevende factor vinden we echter op Twitter, waarop zowel Blomberg als Vince Zampella, hoofd van Respawn Entertainment, hebben laten weten wel wat te zien in het idee. Chappie for Apex anyone? I am also down.— Vince Zampella (@VinceZampella) 16 februari 2019
18/02 15u45  De streams van Heartbound blijven maar komen Zo zeker als dat de zon opkomt in het oosten, blijft Pirate Software verder gaan met de streamen van de ontwikkeling van Heartbound. In de afgelopen weken plaatsten we al meerdere van deze streams voor zij die interesse hebben in gamedevelopment, maar door het tempo waarop streams komen dreigen deze een beetje te prominent te worden op onze homepage.Om deze reden combineren we de laatste drie streams, 413, 414 en 415, in dit bericht. Ga je er dus maar even goed voor zitten.                          
Laatste update: vandaag om 10u45
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
20/02 11u30  Schrijf je in voor de RIV4L Lan Tour, met prijzenpot van 40.000 euro Vandaag werd de RIV4L Lan Tour voorgesteld, een nieuw initiatief dat lokale esports teams de mogelijkheid wil geven om hun kunnen te tonen op verschillende LAN's in België en Nederland. Zo worden er ...
20/02 11u30  Sekiro: Shadows Die Twice toont Lady Butterfly In een nieuwe, korte trailer van Sekiro: Shadows Die Twice maken we kennis met de mysterieuze Lady Butterfly. Sekiro: Shadows Die Twice is de nieuwe game van de makers van Dark Souls en verschijnt op ...
20/02 10u45  Darkest Dungeon 2 aangekondigd Red Hook Studios heeft Darkest Dungeon 2 aangekondigd. Veel details werden evenwel nog niet vrijgegeven. Het turn-based vechtsysteem uit de eerste game zou terugkeren, zij het met de nodige aanpassingen, ...
20/02 10u15  One Piece: World Seeker toont Karma systeem Via een nieuwe trailer van One Piece: World Seeker wordt het Karma systeem van de game uit de doeken gedaan. Door van het hoofdpad van de game af te wijken kunnen spelers Karma verdienen, wat dan weer ...
20/02 10u00  Amerikaanse overheid gebruikt zonder toestemming Yoshi muziek De Amerikaanse overheid heeft zonder toestemming gebruik gemaakt van muziek van Yoshi's Island DS. De muziek is te horen in een flash game die ontwikkeld werd in opdracht van het Environmental Protection ...
20/02 10u00  Binnenkort Special Operation 4 voor Ghost Recon Wildlands Ubisoft laat weten dat we in Ghost Recon Wildlands vanaf 27 februari aan de slag kunnen met Special Operation 4. Dat is de vierde en tevens laatste content update van Year 2. De update, die gratis is ...
20/02 10u00  Releasedatum voor Age of Wonders: Planetfall Age of Wonders: Planetfall heeft een releasedatum gekregen. De game verschijnt op 6 augustus voor PS4 en Xbox One. In de game verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm ...
20/02 10u00  Als dwerg monsters afslachten in Warhammer: Chaosbane Warhammer: Chaosbane laat wat nieuwe gameplay zien en deze keer is het de Dwarf Slayer die met alle aandacht gaat lopen. Zo klein als zijn gestalte is, zo groot is zijn vechtlust om allerlei monsters ...
20/02 09u45  Ontwikkelaar van Furi onthult romantische co-op game Haven The Game Bakers, bekend van arcade boss-rush adventure game Furi uit 2016, heeft Haven onthuld als nieuw project. Het is een romantische co-op adventure RPG die gaat over 'alledaagse liefde, rebelleren ...
19/02 16u30  Total War: Three Kingdoms toont Records mode The Creative Assembly, de ontwikkelaar achter Total War: Three Kingdoms, heeft vandaag de eerste beelden van zijn Records mode getoond. De Records mode is gebaseerd op historische evenementen ...
19/02 16u15  Crackdown 3 Crackdown 3 [Gespeeld op Xbox One X] [Geschreven door KennethDMT] Iedereen wil graag een superheld zijn: dat is de fundering waarop de Crackdown-reeks is gebouwd. In Crackdown 3 stap je – negen jaar ...
19/02 15u30  DiRT Rally 2.0 dropt alvast launch trailer DiRT Rally 2.0 verschijnt pas op 26 februari, maar nu alvast is een launch trailer online gegooid. Die toont de uitdagingen die de game te bieden heeft: van het besturen van legendarische rallyauto’s ...
19/02 14u45  Ellen Page heeft aparte manier om "Mario" uit te spreken Actrice Ellen Page is momenteel te bewonderen in de nieuwe Netflix-serie The Umbrella Academy. Tijdens een interview naar aanleiding daarvan kwam de Nintendo Switch ter sprake, waar Page zich blijkbaar ...
19/02 12u00  JUMP Force JUMP Force [Geschreven door Jeugd] [Gespeeld op PS4] Een 3D fighting game gevuld met personages uit enkele van de meest populaire Shonen Jump anime reeksen. Dat klinkt als de natte droom van menig gamer ...
19/02 09u45  Chansey is dit jaar ambassadeur voor Fukushima In Japan is de Pokémon Chansey benoemd tot officiële ambassadeur voor Fukushima. Tussen 16 maart en 27 oktober zal Chansey zich inzetten voor talloze evenementen ter promotie van de Japanse regio, waar ...
Laatste update: vandaag om 11u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
14/02 00u00  Frostpunk krijgt gratis People and Automatons-update om inwoners namen te geven Onze Soraya was prima te spreken over [url=https://www.gamersnet.nl/movies/frostpunk/indie_spotlight/]Frostpunk[/url], een cross-over tussen het survival-genre en een citybuilder. Daarbij merkte ze onder meer op dat de binding met je inwoners behoorlijk sterk wordt. Dat wordt nu vermoedelijk alleen ...
14/02 00u00  FIFA 19 krijgt survival- en scheidsrechterloze modi Als je een wat oudere gamer bent, heb je vast en zeker herinneringen aan de oude FIFA-games, waarin je de scheidsrechters kon uitschakelen, zodat je iedere speler van de tegenstander naar de ziekenboeg kon trappen zonder daarbij ook maar ��n gele kaart te krijgen. In [url=https://www.gamersnet.nl/ga...
14/02 00u00  Nieuwe trailer: Persona Q2: New Cinema Labyrinth - First Japanese Trailer We [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201808/persona_q2_new_cinema_labyrinth_onthuld/]berichtten[/url] er gisteren al over, maar [url=https://www.gamersnet.nl/games/persona_q2/]Persona Q2 New Cinema Labyrinth[/url] is onthuld. In deze eerste (Japanse) trailer leren we meer over het verhaal en krij...
14/02 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - Sagat Reveal Trailer Net als de kersvers aangekondigde [url=https://www.gamersnet.nl/movies/street_fighter_5/g_reveal_trailer]G[/url], treed ook Sagat vandaag [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url] binnen. Aan zijn moveset is weinig veranderd: hij heeft nog steeds zijn iconische Tig...
14/02 00u00  Nieuwe trailer: Street Fighter 5 - G Reveal Trailer G is een mysterieuze nieuwe toevoeging aan [url=https://www.gamersnet.nl/games/street_fighter_5/]Street Fighter 5[/url]. Deze bebaarde man wil de president van de wereld worden en poogt dat door zijn boodschappen op social media te delen. Waar doet ons dat toch aan denken? Hij is vanaf vandaag verkr...
14/02 00u00  Tekken 7 kondigt tweede seizoen aan met Negan uit The Walking Dead Naast de populariteit van [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/dragon_ball_fighterz/]Dragon Ball FighterZ[/url] blijft Bandai Namco nog volop pompen met die andere iconische vechtreeks; in het specifiek [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/tekken_7/]Tekken 7[/url]. Op digitaal vechttoernooi EVO 20...
14/02 00u00  Nieuwe trailer: Tekken 7 - Season Pass 2 Reveal (feat. Negan from The Walking Dead) Vechtersspel Tekken 7 krijgt een volwaardig tweede 'seizoen' aan content. Onder de zogenaamde Season Pass 2 vallen onder meer ...
14/02 00u00  Panthera Evo is Razers nieuwe fightstick voor eSporters Wie een beetje fatsoenlijk wil knokken in games, is vaak het beste af met een [i]dedicated[/i] fightstick voor het genre. Razer doet daarvoor nu een nieuwe, hoogwaardige duit in het zakje, met de [url=https://www.razer.com/gaming-controllers/razer-panthera-evoRazer]Panthera Evo[/url]. In vol ornaat ...
14/02 00u00  Season Pass en gratis content voor We Happy Few onthuld Tijdens de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/overzicht_dit_was_de_e3_persconferentie_van_microsoft/]Microsoft-persconferentie[/url] op de [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201806/alles_over_de_e3_2018/]afgelopen E3[/url] werd bekendgemaakt dat [url=https://www.gamersnet.nl/previews/we_h...
14/02 00u00  Fire Emblem Heroes brengt geschat 400 miljoen dollar in het laatje Achttien maanden geleden lanceerde [url=https://www.gamersnet.nl/games/fire_emblem_heroes/]Fire Emblem Heroes[/url] , een mobiele adaptie van Nintendo's succesvolle strategische RPG-reeks, en het spel blijkt een consistent en grandioos succes. Na een jaar haalde Heroes bijna 300 miljoen dollar op; n...
14/02 00u00  Horizon: Zero Dawn krijgt eigen bordspel De avonturen van de open-wereld RPG [url=https://www.gamersnet.nl/games/horizon_zero_dawn/]Horizon: Zero Dawn[/url] zullen worden omgezet in een heus bordspel. Bordspelbouwer Steamforged Games werkt aan de board game-versie, waarbij ze nauw samenwerken met Sony. Binnenkort zal Horizon: Zero Dawn - T...
14/02 00u00  SoulCalibur 6 verwelkomt Astaroth en Seong Mi-Na Vlak voor de [url=https://www.gamersnet.nl/games/tekken_7/]Tekken 7[/url]-finale op EVO 2018, kondigde Bandai Namco nog een tweetal personages aan voor die nieuwe game van hun andere vechtreeks: [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url]. Nu weten we dat klassieke person...
14/02 00u00  Nieuwe trailer: SoulCalibur 6 - Astaroth and Seong Mi-Na EVO 2018 Reveal trailer Astaroth en Seong Mi-Na keren terug in [url=https://www.gamersnet.nl/games/soul_calibur_6/]SoulCalibur 6[/url], zo wist Namco Bandai te bevestigen tijdens fighting game-evenement EVO 2018. Gigantische bijl of naginata, welk wapen heeft jouw voorkeur?...
14/02 00u00  Dead or Alive 6 teaset Hitomi en Leifang; onthulling op Gamescom 2018 Tijdens de diverse fight game-toernooien van EVO 2018 werd er flink wat afgemat, zo ook bij [url=https://www.gamersnet.nl/games/dead_or_alive_last_round/]Dead or Alive 5: Last Round[/url], die een plekje als 'side tournament' kreeg. Na de Grand Finals toonde Koei Tecmo silhouetten van twee personage...
14/02 00u00  Pok�mon RPG voor Nintendo Switch uitgesteld naar eind 2019 Sinds zijn [url=https://www.gamersnet.nl/nieuws/201707/pokemon_rpg_voor_nintendo_switch_verschijnt_in_2018_of_later_aldus_nintendo/]aankondiging[/url], is het enige nieuws over de aankomende 'main line' Pok�mon RPG voor de Nintendo Switch dat van uitstellen. Zo ook nu. Eerder stond de verwachte rele...
Laatste update: donderdag 14 februari 2019, 0u00
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
20/02 11u15  Verander binnenkort van team in Pokémon Go Sinds de begindagen van Pokémon Go zijn de teams in de game een waar fenomeen. Hoezeer de game trainers ook verbroedert, de strijd tussen Team Mystic, Valor en Instinct wordt nog steeds gestreden. Deze strijd krijgt binnenkort een verrassende wending, want een nieuw 'Team Medallion' wijst erop dat je van team kunt veranderen in Pokémon Go.
20/02 10u30  Epic Games klaagt organisator van gefaald evenement aan Afgelopen dagen gingen deden veel negatieve verhalen de ronde over een mislukt Fortnite-evenement. Het evenement werd zonder toestemming van Epic Games georganiseerd door Exciting Events en nu heeft Epic Games het evenementenbedrijf aangeklaagd.
20/02 10u15  Bijzondere easter eggs Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 kwam vorig najaar uit, maar we genieten nog altijd van deze indrukwekkende openwereldgame. Inmiddels hebben we een aantal zeer interessante easter eggs gevonden, die we toch nog even willen delen. Misschien heb jij ze over het hoofd gezien?
20/02 09u15  Nieuwe mock-ups van Super Nintendo World-pretpark Er zijn nieuwe mock-ups verschenen van Super Nintendo World, het nieuwe pretparkgedeelte in Universal Studios Japan.
19/02 18u30  De Geruchtenmolen: Komt Scalebound naar de Switch? In de Geruchtenmolen nemen we een recent gerucht uit de game-industrie en bekijken we hoe realistisch het daadwerkelijk is. Zit er een kern van waarheid in of is het opgeklopte onzin? Vandaag analyseren we het gerucht dat Scalebound naar de Switch komt.
19/02 18u15  Grote Day One-patch moet veel problemen aanpakken in Anthem Waarschijnlijk op de dag van release brengt ontwikkelaar Bioware een patch uit die een aanzienlijk aantal problemen in de game moeten oplossen. Vooral de lange laadtijden en cameraproblemen worden hiermee aangepakt, zo meldt IGN.
19/02 16u30  Fortnite komt misschien met Gun Game-Modus Goed nieuws voor Fortnite-spelers. De game komt waarschijnlijk met een modus die ook gebruikt wordt in Call of Duty. De modus Gun Game staat indirect vermeld in update-bestanden van Fortnite.
19/02 16u00  Pokémon YouTube-accounts verwijderd wegens 'kinderporno' Afgelopen zondag zijn twee Pokémon Go YouTube-accounts verwijderd, omdat ze kinderporno zouden bevatten. Dit was niet het geval en beide accounts stonden de volgende dag weer online. Het betreft de YouTubers Brandon met zijn MYSTIC7-account en Nick van Trainer Tips.
19/02 15u30  Pokémon YouTube-accounts verwijdert wegens 'kinderporno' Afgelopen zondag zijn twee Pokémon Go YouTube-accounts verwijderd, omdat ze kinderporno zouden bevatten. Dit was niet het geval en beide accounts stonden de volgende dag weer online. Het betreft de YouTubers Brandon met zijn MYSTIC7-account en Nick van Trainer Tips.
19/02 11u30  Bètabestanden Pokémon Red en Green vrijgegeven Er zijn bestanden vrijgegeven op Twitter van de bètaversie van Pokémon Red and Green. Dit waren de eerste Pokémon games en de bestanden hiervan laten fans met veel vragen en theorieën achter.
19/02 10u15  Anthem review in progress – BioWare’s zwanenzang? Wanneer een grote game als Anthem lanceert die duidelijk nog niet aan die lancering toe was, dan hoop je als speler dat je te maken hebt met een ruwe diamant. Een prachtig iets dat met genoeg vakmanschap van de ontwikkelaar en wat geduld van de spelers kan worden wat het moet zijn: schitterend. Begrijp me niet verkeerd, games zouden nooit te vroeg moeten lanceren, maar als het zo is, dan moet er toch iets moois te vinden zijn. Een soort hint van wat de game zou kunnen worden.
19/02 09u15  Netflix annuleert The Punisher en Jessica Jones Netflix heeft de series Jessica Jones en The Punisher geannuleerd.
18/02 19u00  Fortnite-evenement blijkt grote mislukking Er zijn veel klachten naar buiten gekomen over een Fortnite-evenement afgelopen weekend. Het evenement vond plaats bij Norfolk Showground in Engeland en was totaal niet wat mensen ervan verwacht hadden.
18/02 17u15  Gesealde Super Mario Bros. verkocht voor recordprijs Er is een first run gesealde versie van Super Mario Bros verkocht voor 100.150 dollar. Volgens experts is dit een recordbedrag voor een enkele verzamelbare game.
18/02 17u15  Poolse retailer gaf gratis Fallout 76 weg bij $5 duimgripjes De Poolse winkel X-Kom heeft vorige week een bijzondere combinatiedeal aangeboden: haar klanten kregen gratis de game Fallout 76 bij het bestellen van duimgripjes. De deal kostte omgerekend nog geen vierenhalve euro.
Laatste update: vandaag om 11u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: dinsdag 19 februari 2019, 0u02
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 11u09
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen
20/02 08u45  The Game Bakers kondigt co-op RPG Haven aan The Game Bakers, bekend van de shoot-em-up Furi, heeft zijn nieuwste game Haven aangekondigd. Haven is een co-op RPG, die je 'alleen of met een speciaal iemand' speelt.Haven draait om 'twee geliefden op een verlaten planeet' met centrale thema's als 'liefde, rebellie en... voedsel', aldus de ontwikkelaar. In een vroege screenshot van de game zie je overigens gevechtsopties als Pacify, Impact, Blast en Shield. De soundtrack wordt net als in Furi door de Franse muzikant Danger verzorgd.Haven lanceert in 2020 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees meer...
20/02 08u30  Apex Legends: Respawn Entertainment teaset nieuw wapen Er is een nieuw wapen onderweg naar Apex Legends. Dat blijkt uit de officiële Twitterpagina van de game, waarop een teaser te zien is. Het schietijzer - hier omgedoopt tot Havoc - is vanaf vandaag beschikbaar.De Havoc lijkt op het eerste zicht een zwaar energiewapen, waarvan er momenteel slechts twee in Apex Legends zijn. Op het einde van het filmpje zien we bovendien een 'charged shot', dat wellicht extra schade berokkent.Deze kleine update vormt de eerste in wat een jaar vol Battle Passes, nieuwe wapens en Legends zou zijn. Zo werd onlangs de Apex Legends roadmap onthuld. Meer weten? Hier vind je alles over Apex Legends - Release date, gameplay, tips en alles wat we weten.Lees meer...
20/02 01u15  Rainbow Six Siege - Operation Burnt Horizon officieel onthuld Ubisoft heeft het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege onthuld. Year 4 Season 1 gaat onder de naam Operation Burnt Horizon en heeft een Australisch thema.Het nieuwe seizoen heeft zoals gebruikelijk twee nieuwe Operators. Gridlock is een attacker die Trax Stingers als een cluster van spikes op de grond gooit. Defender Mozzie gebruikt zijn gadget Pest Launcher om vijandelijke drones te hacken en over te nemen. Daarnaast krijgt Rainbow Six Siege een nieuwe map. Outback is een middelgrote map met als setting een verlaten garage, motel en restaurant langs een Australische snelweg. Lees meer...
19/02 21u15  Red Hook Studios kondigt Darkest Dungeon 2 aan Ontwikkelaar Red Hook Studios werkt momenteel aan Darkest Dungeon 2. Een releasedatum voor de game is er nog niet, maar de game lanceert in elk geval opnieuw via Early Access.De eerste Darkest Dungeon lanceerde in 2016 en laat je via turn-based combat allerhande grotten verkennen en loot verzamelen. Volgens de ontwikkelaar is de combat in de sequel vergelijkbaar, maar verder uitgebreid. Ook de zes basispersonages uit de eerste game keren allemaal terug.De grootste veranderingen zitten volgens Red Hook Studios in de 'metastructuur van de game', die deze keer volledig anders is. In zijn Darkest Dungeon review omschreef Johnny de eerste game alvast als verslavend masochistisch. Lees meer...
19/02 12u00  The Bard's Tale 4 krijgt drastische update Ontwikkelaar InXile heeft aangekondigd dat The Bard's Tale 4 een Director's Cut krijgt. Dit betekent dat de RPG van vorig jaar verschillende aanvullingen en technische verbeteringen krijgt. Medewerker Paul Marzagalli vertelt dat de update zo omvangrijk is dat de term 2.0 niet de lading dekt. De game heet dan ook The Bard's Tale IV: Barrows Deep - Director's Cut.Er was eerder al eenThe Bard's Tale IV update met grafische updates en verbeteringen maar niet zo extensief als deze. Lees meer...
19/02 11u45  John Romero stelt Doom: Sigil uit John Romero heeft via een blogpost aangekondigd dat zijn game Sigil uitgesteld is tot april. Sigil is een spirituele opvolger van de vierde episode van Ultimate Doom. Hoewel de game gratis is, zijn er wel een aantal fysieke edities te koop. De game bestaat uit negen singeplayer missies en negen deathmatch levels. Sigil werd vorige december aangekondigd en zou in februari 2019 lanceren. In zijn blogpost laat Romero weten dat er een aantal productieproblemen zijn vanwege de fysieke release van de game. Lees meer...
19/02 11u45  Verkoopcijfers van Far Cry New Dawn vallen tegen De fysieke verkoopcijfers van Far Cry New Dawn zijn slechts een kwart van de verkoopcijfers van Far Cry Primal. Dat blijkt uit een analyse van de verkoopcijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk.De verkoopcijfers van New Dawn waren ook dertien procent minder dan die van Far Cry 5 in zijn openingweek. Dit is beduidend lager, maar anderzijds niet onverwacht gezien New Dawn een spin-off is van Far Cry 5.De verkoopcijfers van New Dawn vallen ook tegen als ze worden vergeleken met Far Cry Primal, de spin-off van Far Cry 4. De verkoopcijfers van New Dawn waren slechts 25 procent van die van Primal. Lees meer...
19/02 11u00  Fysieke release Shovel Knight: Treasure Trove uitgesteld Yacht Club Games maakt bekend dat de fysieke versies van Shovel Knight: Treasure Trove voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 met enkele maanden is uitgesteld. Dit komt doordat de studio ook de uitbreidingen King of Cards en Showdown er bij wil stoppen, en die zijn nog niet af.Shovel Knight: Treasure Trove is al te koop als downloadbare game en bevat naast de hoofdgame de uitbreidingen Plague of Shadows en Specter of Torment, waarin je respectievelijk als Plague Knight en Specter Knight speelt. In King of Cards is weldra de hoofdrol voor King Knight weggelegd.Showdown is daarnaast een nieuwe multiplayer-modus die gelijkenissen met Super Smash Bros. vertoond. Vier spelers nemen het tegen elkaar op in een afgesloten arena en trachten voor het einde van een ronde zoveel mogelijk gems te verdienen. Je hebt de keuze uit twaalf speelbare personages.Lees meer...
19/02 10u45  Sony Japan verkoopt laatste PlayStation Vita's De Japanse tak van Sony maakt bekend dat de laatste PlayStation Vita-handhelds in de verkoop gaan. Vorig jaar werd al bekend dat er een productiestop zou plaatsvinden. Naar verwachting worden de allerlaatste modellen over twee maanden verscheept.Momenteel zijn er nog twee versies van de PlayStation Vita in de handel, de zwarte en de blauwe (Aqua Blue.) Op de site van PlayStation Japan staan ook nog 55 voorgaande modellen die al niet meer in productie zijn, waaronder bijvoorbeeld Limited Edition-Vita's met opdruk van bepaalde games.De PlayStation Vita kwam in 2011 uit als opvolger van de PlayStation Portable en nam het op tegen de Nintendo 3DS, die in hetzelfde jaar lanceerde. Uiteindelijk verkocht Nintendo zo'n 75 miljoen handhelds, tegenover 'slechts' 16 miljoen leveringen van de PlayStation Vita. Lees meer...
18/02 17u45  Darksiders 3 voldoet aan verkoopdoelstellingen THQ Nordic heeft zijn financiële cijfers voor het afgelopen kwartaal bekendgemaakt. Daaruit blijkt onder andere dat Darksiders 3 voldoet aan de verkoopdoelstellingen. Exacte cijfers zijn er niet, maar volgens de uitgever waren op anderhalve maand tijd alle ontwikkelings- en marketingkosten terugverdiend.Darksiders blijft daardoor een van de belangrijkste series voor de uitgever. Het aantal verkochte games is dankzij de goede resultaten van Darksiders 3 gestegen met 38% voor THQ Nordic, en zelfs met 441% voor de volledige THQ Nordig Group. Dat laatste cijfer is echter vooral een gevolg van de vele overnames die de groep het afgelopen jaar deed.De positieve resultaten voor Darksiders 3 zijn enigszins opvallend, gezien de matige reviews voor de game. Vorig jaar nog paste Gunfire Games het Darksiders 3 gevechtssysteem aan. Wie de game wil uitproberen, kan Darksiders 3 via Origin Access Premier spelen.Lees meer...
18/02 15u15  Ghost of a Tale releasedatum voor PlayStation 4 en Xbox One uitgesteld De releasedatum van Ghost of a Tale voor de PlayStation 4 en Xbox One wordt naar 12 maart verschoven. Dat laat ontwikkelaar SeithCG weten. De avonturengame stond oorspronkelijk voor deze maand gepland.In Ghost of a Tale speel je als Milo, een muis op zoek naar zijn vriendin Merra. De game zag door middel van een crowdfundingcampagne het levenslicht en lanceerde vorig jaar nog voor de pc. Onderstaande trailer houdt je vast nog even zoet.SeithCG heeft sinds release van de pc-versie al verscheidene patches uitgebracht. Zo verhelpt één Ghost of a Tale patch de meeste bugs en maakt het de game een stuk stabieler.Lees meer...
18/02 14u00  Wargroove-patch introduceert checkpoints tijdens missies De aankomende patch voor Wargroove voegt checkpoints toe aan missies. Die kun je zelf aanmaken wanneer je niet zeker bent of een bepaalde zet wel de juiste is. Mocht je het verkeerd hebben ingeschat, dan kun je opnieuw spelen vanaf je eerdere checkpoint. Er kan echter maar één checkpoint per keer aangemaakt worden.Deze aanpassing komt nadat spelers klaagden over de hoge moeilijkheidsgraad, waardoor je bij één foutje aan het einde van een missie deze vaak helemaal opnieuw moest spelen. Straks heb je iets meer ruimte om te experimenteren met verschillende tactieken. Je krijgt ook meer opties om de moeilijkheidsgraad aan te passen. De settings zijn dan als volgt: Story, Easy, Medium, Hard en Custom. Hard is de standaard moeilijkheidsgraad en de enige waarin je S-ranks kan halen. Hoe lager je de difficulty afstelt, hoe lager de maximale ranking die te behalen is.Lees meer...
18/02 13u45  Carlton Dance mag in Fortnite blijven Acteur Alfonso Ribeiro mag geen auteursrecht aanvragen op de Carlton Dance, concludeert de U.S. Copyright Office. Een rechtszaak aan het adres van Epic Games en Take Two Interactive is daarmee voorlopig van de baan. De danspasjes zijn als emotes te vinden in Fortnite en NBA 2K19.Volgens de auteursrechtenorganisatie is het dansje te simpel om als volledige choreografie te gelden. Daar kan namelijk wel degelijk auteursrecht op rusten. Ook speelt de vraag mee of Ribeiro wel de bedenker er van is, of dat de rechten eventueel aan de makers van The Fresh Prince of Bel-Air toebehoren.De emote mag dan gewoon in Fortnite en NBA 2K19 blijven, zonder dat beide partijen daarvoor royalties aan Ribeiro hoeven af te staan. De acteur is overigens niet de enige die juridische stappen op dit gebied onderneemt. De zaak van andere artiesten staat door deze uitspraak echter nu ook op losse schroeven.Lees meer...
18/02 13u15  Razer Games Store sluit de deuren De Razer Games Store stopt vanaf 28 februari met de verkoop van digitale games, zo maakt Razer bekend. De webwinkel heeft dan slechts tien maanden bestaan, de lancering ervan vond namelijk in april van 2018 plaats.Razer verkocht in zijn Games Store titels voor Steam en Uplay. Bij iedere aankoop verdiende je daarnaast Razer Gold en Silver, wat uiteindelijk in korting op games en Razer-hardware was om te zetten. Deze virtuele valuta blijft bestaan, maar Razer wil er op andere manieren promoties aan koppelen.Mocht je nog pre-orders hebben staan, dan krijg je die games mettertijd alsnog. Heb je games gekocht die al uit zijn, maar heb je de code die per mail is verzonden nog niet ingewisseld? Dan wordt aangeraden om dat voor 28 februari alsnog te doen.Lees meer...
18/02 11u00  Fortnite vaulted Infinity Blade is terug in LTM Sword Fight Herinner je je de Infinity Blade in Fortnite nog? Wel, het zwaard maakt nu een terugkeer in de Limited Time Mode Sword Fight.Het geduchte wapen verdween afgelopen december omwille van balanceringsredenen in de Vault. 'We hebben het verpest', luidde Epic Games' reactie toen. De Infinity Blade, een eerbetoon aan de Infinity Blade-reeks, is als onderdeel van update 7.40 tijdelijk terug te vinden in schatkisten verspreid over het eiland.Of de Infinity Blade nog steeds zo krachtig is, valt af te wachten. Vermoedelijk werd er immers gesleuteld aan de statistieken en bonussen van het Mythic wapen.Lees meer...
Laatste update: vandaag om 8u45
Lees meer van Eurogamer >

EvilGamerz

Verbergen Tonen
20/02 10u15  Scores voor Left Alive en Dead or Alive 6 van Famitsu Het Japanse Famitsu heeft diverse games beoordeeld. Het gaat om Left Alive en Dead or Alive 6. De scores van deze week zijn als volgt:Left Alive (PS4, Square Enix): 8 / 8 / 7 / 8 - (31/40)Dead or Alive 6 (PS4/Xbox One, Koei Tecmo): 9 / 9 / 9 / 8 - (35/40)Zoids Wild: King of Blast (Switch, Takara Tomy): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)Ride 3 (PS4, Milestone): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)Forgotton Anne (PS4/Xbox One/Switch, Square Enix): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)Tsukue de Ping Pong (Switch, Sat-Box): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)Wizard's Symphony (PS4/Switch, Arc System Works): 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40)
20/02 09u45  Eerste blik op Total War: Three Kingdoms Record Modus De eerste beelden van de Total War: THREE KINGDOMS Records-modus zijn vandaag vrijgegeven en tonen de historisch kant van de aankomende strategietitel van Creative Assembly. Records is een van de twee unieke modi in THREE KINGDOMS, een primeur voor de Total War-franchise. Als een waardige opvolger van de historische titels van Total War, is de Records modus gebaseerd op historische evenementen uit de 3e eeuw en biedt een realistisch beeld hoe deze conflicten plaatsvonden. De aanpak van THREE KINGDOMS zal liefhebbers van geschiedenis zeker blij maken omdat ze kunnen vertrouwen op hun eigen strategische vaardigheden om hun weg door het Oude China te veroveren. In tegenstelling tot de Records-modus, is de Romance-modus de legendarische herschrijving van het verhaal THREE KINGDOMS, compleet met krijgshelden met formidabele krachten. De campagne is vergelijkbaar in beide modi, maar de verschillen tijdens real-time gevechten zijn aanzienlijk. In de Romance-modus is je generaal een geduchte tegenstander. Sommige generaals zijn zelfs in staat om vijandelijke troepen te doden met een simpele schreeuw. In Records-modus zijn deze warlords gewone mensen en zijn ze veel kwetsbaarder voor ernstig letsel en vroegtijdige dood. Overwinning zal afhangen van je verstandige tactische beslissingen, de geringste fout kan je de loyaliteit van je factie kosten. Volgens de huidige testen kunnen veldslagen in Records-modus tot 30% langer duren en meer op een schaakspel lijken dan een algemene vechtpartij. Dit komt omdat units sneller uitgeput raken en de schade die ze toebrengen langzaam afneemt. Hierdoor komt er meer druk op de keuzes van de speler, hij moet weten wanneer hij zijn energie moet investeren en hoe hij het voordeel kan behouden. In de video die vandaag is onthuld, moet Gongsun Zan, de krijgsheer met een ijzeren vuist, precies zijn in het verslaan van zijn tegenstander, Ma Chao, de erfgenaam van Ma Teng. Wie zal overwinnen? Total War: THREE KINGDOMS komt 23 mei 2019 uit op PC.
20/02 07u30  COD: Black Ops 4 lanceert groots evenement 19 februari 2019 – Sla je slag in de Grand Heist! Het nieuwste seizoensevenement en community festijn van Call of Duty: Black Ops 4 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, en later ook voor andere platformen. Dit nieuwe seizoen, getiteld Operation Grand Heist, levert gloednieuwe content en updates voor de hele game, inclusief een nieuwe Specialist, twee nieuwe Multiplayer maps, nieuwe bestemmingen op de Blackout map en een diversiteit aan personalisatie items, accessoires, nieuwe voertuigen, nieuwe spelmodi en heel veel meer. “Met Operation Grand Heist levert het team een nieuwe hoeveelheid content en we kunnen niet wachten tot fans ermee aan de slag gaan,” zegt Dan Bunting, co-studiohoofd van Treyarch. “Het jaren ‘70 overval thema van deze Operation brengt snelheid en actie naar Blackout en Multiplayer, samen met de nieuwe Zombies-ervaring die volgt in maart.”“Eén van de dingen die we als studio het liefst doen, is het scheppen van nieuwe manieren waarop de community kan spelen,” zegt Mark Gordon, co-studiohoofd van Treyarch. “We hebben ons vanaf dag één voorgenomen om Black Ops 4 tot lang na de lancering te ondersteunen, dus leveren we tal van nieuwe manieren waarop spelers van elke modus in de game kunnen genieten. We blijven spelers nieuwe redenen geven om elke week weer terug te komen.”Operation Grand Heist brengt onder andere de volgende gratis speelbare content met zich mee: • Nieuwe Specialist: Outrider maakt haar Black Ops 4 debuut in Multiplayer en Blackout. Met haar longbow genaamd Sparrow kan ze zonder geluid en met grote precisie haar vijanden uitschakelen.• Nieuwe Blackout locatie en updates: Drop in de ruigste, stoerste en wildste nieuwe Blackout locatie, Ghost Town, bestaande uit twee gebieden. De bovengrondse bestemming is geïnspireerd door Standoff, een klassieke multiplayer map uit Black Ops II, met flanking routes die vragen om strategische positionering voor gevechten op lange en middellange afstand. Fans kunnen ook ondergronds gaan om grotten te verkennen die zijn gebaseerd op de klassieke Zombies map Buried, hier is zware uitrusting te vinden tussen de zombie legers. Daarnaast introduceert Operation Grand Heist een nieuwe Blackout stand genaamd Hot Pursuit, die op 22 februari als eerste voor PlayStation 4 en later voor andere platformen verschijnt. Hot Pursuit is even snel als hectisch en levert drie nieuwe voertuigen in Operation Grand Heist thema; een SUV, muscle car en PBR-aanvalsboot. In deze speelmodus racen squads over de map naar gedropte voorraden welke zware pantsers, wapens en granaten bevatten om tegenstanders mee uit te schakelen.• Nieuwe Black Market voorraad: De Black Market is opnieuw bevoorraad met nieuwe wapen camouflage, outfits, gebaren en accessoires in de stijl van Operation Grand Heist. Hieronder bevinden zich opmerkelijke wapens als de Rampage Auto Shotgun, Switchblade X9 SMG en de Home Wrecker sloophamer, deze zijn allemaal te verkrijgen via Contraband Tiers. Het nieuwe langeafstandswapen; Vendetta Sniper Rifle wordt later dit seizoen toegevoegd.• Nieuwe Zombies functies: Operation Grand Heist voegt nieuwe functies toe aan de Zombies modus, waaronder een nieuwe ronde gebaseerd op de Gauntlet uitdaging voor de Classified map. Dit valt samen met een nieuwe perk toevoeging genaamd de Ethereal Razor, deze verhoogt melee schade aanzienlijk door area of effect en levensherstel bij elke treffer. Naast deze gratis content krijgen Black Ops Pass bezitters toegang tot extra in game content, als eerst verkrijgbaar op PlayStation 4: • Nieuwe Multiplayer map, Casino: Een middelgrote map gesitueerd in een luxe casino in Monaco waar elite dieven een plan hebben gesmeed om de tentoongestelde racewagens te stelen. Casino is goed voor intense gevechten waarin spelers voorbij fruitmachines en over pokertafels razen. De open ruimte met weinig mogelijkheden om dekking te zoeken leidt tot gevechten op lange tot middellange afstand.• Nieuwe Multiplayer map, Lockup: Een middelgrote map, gesitueerd in een politiebureau in Los Angeles. De locatie Lockup wordt aangevallen om bewijsmateriaal te vernietigen dat leidt naar het hoofdkwartier van een misdaadsyndicaat. Fans kunnen de posities op het dak domineren, vluchten als ze in het nauw worden gedreven en gebieden met deuren afsluiten om de overhand te krijgen op hun tegenstanders.• Nieuwe Blackout personage, Cosmic Silverback: Black Ops Pass bezitters kunnen deze dodelijke zilverrug gorilla zombie ontgrendelen, een iconische eindbaas die oorspronkelijk verscheen in de Dead Ops Arcade van Call of Duty: Black Ops. Ancient Evil, een gloednieuwe Zombies ervaring, verschijnt in maart ook voor Black Ops Pass bezitters, hierover wordt binnenkort meer bekend gemaakt.The Black Ops Pass is inbegrepen in de Digital Deluxe Edition, de Digital Deluxe Enhanced Edition, de Pro Edition, en de Mystery Box Edition van Call of Duty: Black Ops 4, en is ook te koop als opzichzelfstaande content, digitaal of bij bepaalde retailers.Daarnaast is de Zombies ervaring Classified, die eerder alleen beschikbaar was als onderdeel van de Black Ops Pass, nu voor alle spelers te koop als opzichzelfstaande map. Classified stort de “Ultimis” personages in een huiveringwekkende survival ervaring waarin ze strijden tegen de ondoden in het Pentagon waar ze op mysterieuze wijze naartoe zijn geteleporteerd.
20/02 07u30  Age of Wonders: Planetfall komt uit op 6 augustus Paradox Interactive heeft vandaag nieuwe details onthuld voor Age of Wonders: Planetfall. Het komende sci-fi strategiespel en de opvolger van de reeks van Triumph Studios komt naar de PlayStation®4, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en pc op 6 augustus 2019. In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later heeft de scheiding broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur. Een nieuwe story trailer die vandaag is uitgekomen volgt de Vanguard-factie wanneer ze voor de eerste keer terugkeren naar hun oude imperium. “Het is officieel – het aftellen is begonnen! We kunnen niet wachten om deze ervaring bij fans te bezorgen en we zijn hard aan het werk om Age of Wonders: Planetfall klaar te maken voor primetime,” zei Lennart Sas, CEO van Triumph Studios. “Het is een enorm project, maar ik heb vertrouwen in ons team en ik weet dat spelers dit spel geweldig gaan vinden.” Overwin de kosmische donkere tijd van een gevallen galactisch rijk om een nieuwe toekomst te bouwen. Bouw een imperium met een van de zes unieke facties, variërend van het militaire Vanguard tot de dinosauriër rijdende Amazones en de cyborg-zombies van de Assembly. Doorloop de missies van elke factie met je verstand, militaire kracht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en stuit op andere overlevenden terwijl de geschiedenis van een verbrijzelde beschaving ontrafelt. Vecht, bouw, onderhandel en maak technologische vooruitgang op een pad naar het paradijs in een singleplayer-campagne, op willekeurige skirmish maps en tegen je vrienden in multiplayer. Pre-orders voor Age of Wonders: Planetfall zijn nu beschikbaar, met een hoop early-bird bonussen en speciale aanbiedingen, waaronder custom cosmetic packs en een exclusieve Scenario Planet vol met buitenaardse wezens. Pre-order Bonus (alle edities): • Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng fashion en flare naar the final frontier!Deluxe Edition Content: • Bravado Bundle Cosmetic Pack – Niets zegt “We zijn hier om de maatschappij naar ons imago te herbouwen” als een echte coole bandana. • Spacerpunk Cosmetic Pack – Jouw stijl zal zich niet houden aan de regels van een gevallen galactische maatschappij! • Infested Worlds Scenario Planet – Overleef in een wereld overvallen door buitenaardse flora en fauna gedomineerd door Kir’ko facties!Premium Edition Content: • Age of Wonders Planetfall: Premium Edition bevat alle content van de Deluxe Edition en de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de drie geplande uitbreidingen en een onmiddelijke beloning op basis van het platform.
20/02 07u30  Elder Scrolls Online - Wrathstone verkoopdatum bekend Deze nieuwe DLC daagt spelers uit om beide helften van de mysterieuze Wrathstone-tablet te ontdekken in twee gloednieuwe dungeons voor 4 spelers: Depths of Malatar en Frostvault. In Depths of Malatar onderzoeken spelers gezonken Ayleid-ruïnes en ontdekken ze het lot van een verloren Keizerlijke groep. In Frostvault moeten spelers samenwerken om door de gletsjerspleten onder Eastmarch te navigeren voor toegang tot een oude Dwarven-kluis. Beide nieuwe dungeons bevatten uitdagende monsters en bazen en voorzien fantastische nieuwe beloningen, waaronder krachtige item sets en unieke verzamelobjecten.Wrathstone trapt ook het jaarlange Season of the Dragon-avontuur af, en is het begin van de reis die je naar ESO’s volgende Hoofdstuk brengt, The Elder Scrolls: Elsweyr, en loopt heel 2019 door.Bij de lancering zal Wrathstone gratis zijn voor alle ESO Plus-leden, of is te koop voor crowns in de in-game Crown Store.Bovenop de DLC game pack wordt ook Update 21 gelanceerd, een gratis patch voor de basisgame die nieuwe toevoegingen en verbeteringen bevat, waaronder een gloednieuwe Battleground en PvP-beloningen, het nieuwe Zone Guide system en een update van de Guild Trader UI. Update 21 is gratis voor alle ESO spelers.
20/02 07u15  Just Cause 4 heeft verkoopdoelen niet gehaald Square-Enix heeft bekend gemaakt in een telefoonconferentie dat de game Just Cause 4 de verwachtingen niet heeft waargemaakt. De game kwam december 2018 uit en moest de franchise weer uit het slop trekken. Dat is echter niet gebeurd. De game verkocht beneden verwachting. De ontwikkelkosten hebben ze dan ook niet kunnen compenseren met een goede verkoop. Daarmee lijkt het erop dat de franchise voorlopig niet meer uitgebreid zal gaan worden. Exacte verkoopaantallen werden niet genoemd.
20/02 07u15  Special Operation 4 van Ghost Recon Wildlands is beschikbaar vanaf 27 februari Special Operation 4 is de vierde en tevens laatste content-update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Vanaf 27 februari is de nieuwe Operation speelbaar als gratis update voor alle platforms. De update introduceert een gloednieuwe PvE mode, nieuwe PvP content en nog veel meer. Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
20/02 07u15  Speel Trials Rising Open Bèta van 21 tot en met 25 februari Ontdek de knotsgekke tracks in Trials Rising tijdens de Open Bèta van 21 tot en met 25 februari op Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Speel de Open Bèta en krijg gratis de in-game Trials Turbo Bike bij de release van de game! Trials Rising is vanaf 26 februari 2019 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer in de Ubisoft Store.
19/02 16u15  V-Rally 4, de Volkswagen I.D. R Pikes Peak is verkrijgbaar als DLC De nieuwe DLC van V-Rally 4, die is inbegrepen bij de Season Pass en Ultimate Edition, is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Het Volkswagen I.D. R-prototype is een toonbeeld van de kracht van elektrische voertuigen: hij gaat van 0 naar 100 in 2,2 seconden. Voor deze indrukwekkende prestatie wordt de wagen van slechts 1.100 kg aangedreven door 2 elektrische motoren van 250KW (680 hp). Andere iconische modellen komen binnenkort beschikbaar als DLC.
19/02 12u45  Groots avontuur van kleine indiestudio komt op 28 februari tot leven op PlayStation 4 en Nintendo Switch De langverwachte release van Fimbul is aanstaande. De authentieke indiegame is ontwikkeld en geproduceerd door het kleinschalige team van Zaxis Games – gemiddeld werkten er vijf personen tegelijkertijd aan de game – met Scandinavische roots en komt op 28 februari uit voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De ontwikkeling van dit unieke project startte in 2014. De game is geïnspireerd door eeuwenoude verhalen over Noordse goden, Vikinglegendes en IJslandse saga’s. Gedurende het avontuur komt de speler voor morele keuzes en dilemma’s te staan. De beslissingen die de speler maakt worden vervolgens stijlvol overgebracht in de vorm van een comic, die over hetzelfde sfeervolle kleurenpalet beschikt als de rest van de game. Deze unieke manier van storytelling vormt samen met exploratieve gameplay en hack 'n slash combat de drie pijlers van Fimbul.Søren B. Jepsen, concept artist en scriptschrijver van de game, vertelt: ‘Er is veel inspiratie geput uit IJslandse saga’s, die veel verschillende thema’s behandelen. Met Fimbul willen wij onze eigen saga, waarin wraak en familie centraal staan, vertellen via moderne media. We zijn ontzettend trots op het resultaat en kunnen niet wachten om het project, waar jarenlang met een fantastisch team aan is gewerkt, naar de spelers te brengen.’
19/02 12u30  Steins; Gate Elite nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch Spike Chunsoft kondigt trots aan dat STEINS;GATE ELITE nu beschikbaar is voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. STEINS;GATE ELITE viert het 10 jarige jubileum van STEINS;GATE, als een remastered en volledig geanimeerde game met exclusieve bonusgames: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch. In STEINS;GATE ELITE volgen spelers een groep jonge, tech-savy “laboratorium leden” die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. De experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd lopen echter uit de hand te als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen. STEINS;GATE ELITE Limited Edition De STEINS;GATE ELITE Limited Edition bevat:• Hardcover Storyboard Collectie van meer dan 100 pagina's - Storyboards voor de nieuwe geanimeerde scenes, specifiek gecreëerd voor STEINS;GATE ELITE. Kenichi Kawamura, director van de STEINS;GATE 0 anime serie had de leiding over het creëren van elk storyboard.• Exclusieve stoffen poster – Met origineel artwork specifiek ontworpen voor deze limited edition.• Unieke verpakking.STEINS;GATE ELITE is nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.
19/02 10u15  Call of Duty: Black Ops 4 Operation Grand Heist vandaag van start Activision en Treyarch hebben een nieuw seizoen voor Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd; Operation Grand Heist. Het nieuwe seizoen gaat van start op 19 februari en bestaat uit updates voor de gehele game, waaronder een nieuwe Specialist, nieuwe outfits en personalisatie items, toevoegingen aan de Blackout map, voertuigen, game modi en veel meer. De gehele overview vind je via deze pagina.
19/02 07u00  Sony stopt met productie van PS Vita in Japan Sony heeft de productie van de PlayStation Vita in Japan stopgezet. Daarmee is het einde van een tijdperk aangebroken, zo lijkt het. Het einde van de productie werd al op 20 september 2018 aangekondigd. Nu is het er dan eindelijk van gekomen en zal de handheld niet meer geproduceerd worden in het land. De Vita is tot dusver zo'n 16 miljoen maal verkocht en werd gelanceerd op 17 december 2011 in Japan. In Europa kwam de handheld in februari 2012 voor het eerst op de markt.
19/02 07u00  Rainbow Six Siege Operation Burnt Horizon en Esports nieuws Year 4 Season 1 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege staat in het teken van de nieuwe Operation Burnt Horizon. Operation Burnt Horizon bevat 2 nieuwe operators; de aanvaller Gridlock en de verdediger Mozzie. Beiden zijn onderdeel van de Australische SASR Mobility Platoon. Daarnaast introduceert Burnt Horizon een nieuwe map: Outback, een hulde aan het Australische landschap. Ook brengt Year 4 Season 1 een nieuwe Elite Set voor operator Hibana met zich mee, inclusief het Onkochishin uniform, een nieuwe overwinningsanimatie en wapenskin. Pro League Season 9 finale gaat naar MilaanDe finale van Rainbow Six Pro League Season 9 vindt plaats op 18 en 19 mei in het Palazzo del Ghiaccio in Milaan. Acht teams vanuit de hele wereld zullen het tegen elkaar opnemen voor een totale prijzenpot van $ 275.000. G2 Esports wint tweede Six Invitational op rijG2 Esports schrijft geschiedenis door voor de tweede keer op rij de Six Invitational te winnen. Na een lang en meeslepend toernooi bleek G2 in de finale te sterk voor Team Empire. Zij gaan naar huis met $ 800.000 aan prijzengeld.
19/02 07u00  Kaarten van Pokemon Detective Pikachu uitgebracht Deze week heeft The Pokémon Company International drie nieuwe kaarten uitgebracht voor het Pokémon Trading Card Game (TCG). Het betreft Mr. Mime, JigglyPuff en Psyduck uit de binnenkort te verschijnen liveactionfilm ‘POKÉMON Detective Pikachu'. Deze Pokémon behoorden tot de personages die hun doorbraak beleefden in de veelbekeken eerste trailer van de film.Net als de eerder aangekondigde TCG-kaarten van Detective Pikachu, Charizard en Greninja beelden deze nieuwe kaarten de Pokémon af als hun computeranimaties in de film. Vanaf 29 maart zijn ze in heel Europa bij geselecteerde winkels verkrijgbaar.
Laatste update: vandaag om 10u15
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
20/02 12u15  De gekste controllers ooit – Waarom Lees Ik Dit? Controllers, ze… uhm… besturen je games! En zonder controller kan je niet gamen. Kijk maar naar de Kinect. Anyway PeterKoelewijn heeft de gekste controllers ooit verzameld. Nee jij schrijft lekkere intro’s!
20/02 00u15  Nieuwe mock-up illustraties van Super Nintendo World in Universal Studios Japan We krijgen een beter beeld van hoe Super Nintendo World er in Universal Studios Japan uit gaat zien, de makers van Furi komen met een nieuwe stijlvolle game en er zijn meer ontwikkelingen rondom het Scalebound Switch-gerucht. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.11 
19/02 14u45  Apex Legends Tips Tricks en Secrets Meer dan 25 miljoen spelers hebben inmiddels al geproefd aan Apex Legends, de immens populaire liefdesbaby van Respawn Entertainment. Maar om echt te proeven aan de smaak van overwinning is het soms niet voldoende om robot-aim te hebben. Tjeerd geeft je tips voor Apex Legends die je misschien niet eens wist.
19/02 13u15  Meer dan videogames: Call of Duty Sommige franchises hebben nou eenmaal meer te bieden dan alleen de videogame. Er zijn bijvoorbeeld films, series, cardgames of boeken van, waardoor je veel meer met je favoriete franchise kan doen dan alleen de game spelen. Vandaag neemt Karim Call of Duty onder de loep in deze serial!
19/02 10u15  Crackdown 3 - Review Sinds Crackdown 3's aankondiging is Graddus twee keer verhuist, heeft hij 1713 keer van Tjeerd gewonnen in FIFA en ontdekte hij - slik - zijn eerste grijze haar. Is het ondanks dit laaaaange ontwikkeltraject toch nog wat geworden?
19/02 00u15  Gerucht: Scalebound wordt Nintendo Switch-exclusive Weet je nog dat er ooit keihard werd gewerkt aan een game genaamd Scalebound? Microsoft trok de stekker eruit, maar het lijkt erop dat Victor Frankenstein is langsgeweest. Scalebound schijnt nu namelijk te worden gemaakt voor Nintendo Switch.
18/02 17u15  Batfleck over zijn vertrek, Captain Marvel, Loki en Black Widow - Super Power Unlimited Welkom bij Super Power Unlimited, dé rubriek die wekelijks al het geeky nieuws voor je op een rijtje zet. Vandaag vertelt Ben Affleck over zijn afscheid als Batman, lijkt het verhaal van de Loki-serie bekend en wordt de Black Widow-film in Engeland opgenomen.
18/02 12u15  Filmvisie: Alie's Netflix tips & tricks In deze Filmvisie zet Alie 10 Netflix tips and tricks voor je op een rijtje. Onze redactrice is namelijk bijna net zo dol op films en series als op games. Het is een pak van haar hart dat die vele uurtjes tv kijken eindelijk ergens goed voor blijken te zijn.
18/02 00u15  Pokémon Go-rechtszaak: moet Niantic Gyms en PokéStops verwijderen? Amerikaanse huizenbezitters vinden het niet oké dat er Pokémon Go-spelers door hun tuin banjeren. Niantic komt hen tegemoet met een schikking. Ander nieuws in deze N8W8 over: het Mary Poppins-eerbetoon in Death Stranding, het verdwijnen van Cristiano Ronaldo op FIFA 19 box art en de technische prestaties van Metro Exodus.
17/02 14u45  Respawn bant duizenden Apex Legends cheaters Respawn stompt met de banhammer, de release date voor Negan in Tekken 7 is bekend en de Resident Evil 2 Remake krijgt wat nostalgische kostuumpjes. Dit alles en meer in de WKNDW8 van 17 februari 2019!
17/02 14u15  Alles wat je moeten weten over Devil May Cry 5 Leren jas aan, haar in een bizar kapsel en je mindset op: dood die demonen en doe dat met suffige oneliners! Yep, we gaan het hebben over Devil May Cry 5, de langverwachte opvolger in een van de meest geliefde hack-and-slash-series allertijden.
16/02 12u15  Bungie: “Destiny 2’s Trials of the Nine komt komende seizoenen nog niet terug” Het is weekend en als je net helemaal klaar was gaan zitten voor nieuwe Trials in Destiny 2, dan hebben we slecht nieuws voor je. Waarschijnlijk ook voor de aankomende 45 weken: het komt nog steeds niet terug. Maar, het kan altijd erger: gelukkig ben je niet Alfonso Ribeiro (Carlton).
15/02 18u00  Hardware Hitjes: Nieuwe AMD Radeon VII niet te koop Deze week is er veel nieuws over videokaarten. Zo is de splinternieuwe high-end AMD Radeon VII gelanceerd, maar is hij vrijwel nergens te koop. Van het groene kamp lekt er steeds meer informatie over de goedkopere GTX 1660 Ti, maar officieel nieuws is er altijd nog niet. Als laatste is er een nieuwe game met Ray Tracing en DLSS: Metro Exodus.
15/02 13u45  PU.nl bouwt een Top Down Shooter – Deel 7 In deze serial gaat Johan iets doen wat nog nooit eerder gedaan is… Met de PUmunity een game in elkaar schroeven! We slaan de handen ineen om samen een vette top down shooter maken, dus schuif aan, zet je creatieve pet op en doe mee met dit ambitieuze project!
15/02 00u15  Catherine: Full Body komt in september naar het westen Eindelijk een westerse release voor Catherine: Full Body, een nieuw onderzoek over geweld in games en Ubisoft wil komend fiscaal jaar drie tot vier AAA-games uitbrengen. Lees het in de nieuwe Nachtwacht.
Laatste update: vandaag om 12u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Nieuwe mock-up illustraties van Super Nintendo World in Universal Studios Japan20/02 00u15 - Power Unlimited: We krijgen een beter beeld van hoe Super Nintendo World er in Universal Studios Japan uit gaat zien, de makers van Furi komen met een nieuwe stijlvolle game en er zijn meer ontwikkelingen rondom het Scalebound Switch-gerucht. Dat en meer in de nieuwe Nachtwacht.
9x Rainbow Six Siege - Operation Burnt Horizon officieel onthuld20/02 01u15 - Eurogamer: Ubisoft heeft het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege onthuld. Year 4 Season 1 gaat onder de naam Operation Burnt Horizon en heeft een Australisch thema.Het nieuwe seizoen heeft zoals gebruikelijk twee nieuwe Operators. Gridlock is een attacker die Trax Stingers als een cluster van spikes op de grond gooit. Defender Mozzie gebruikt zijn gadget Pest Launcher om vijandelijke drones te hacken en over te nemen. Daarnaast krijgt Rainbow Six Siege een nieuwe map. Outback is een middelgrote map met als setting een verlaten garage, motel en restaurant langs een Australische snelweg. Lees meer...
9x Enkel grote games doen mee aan de nieuwe sale op PSN20/02 07u45 - Gamequarter.be: Hoewel wij als redactie van GameQuarter ons best doen om zoveel mogelijk games te coveren, is het feit dat een aanzienlijk deel van jullie vooral komt voor nieuws over de toptitels. Op PSN is het niet anders en daarom organiseerde PlayStation een sale waar alleen de grote namen aan mee mogen doen. Wie hier klikt ziet de 46 producten die deelnemen aan deze sale en wordt verwelkomd door spellen als Red Dead Redemption 2, Overwatch, Spyro: Reignited Trilogy, WWE 2K19 en Destiny. Toptitels dus, die je met kortingen tot 77% aan je verzameling toe kan voegen. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
8x Japan stopt met productie van PS Vita20/02 08u30 - 9lives: Lees meer >
7x Age of Wonders: Planetfall komt uit op 6 augustus20/02 07u30 - EvilGamerz: Paradox Interactive heeft vandaag nieuwe details onthuld voor Age of Wonders: Planetfall. Het komende sci-fi strategiespel en de opvolger van de reeks van Triumph Studios komt naar de PlayStation®4, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X en pc op 6 augustus 2019. In Age of Wonders: Planetfall verkennen spelers de overblijfselen van de Star Union, ooit een enorm rijk dat duizenden werelden met elkaar verbond maar nu zijn de mensen geïsoleerd en gestrand achtergelaten na de Collapse. Honderden jaren later heeft de scheiding broers en zussen in uiteenlopende facties veranderd om de wereld opnieuw op te bouwen naar hun voorkeur. Een nieuwe story trailer die vandaag is uitgekomen volgt de Vanguard-factie wanneer ze voor de eerste keer terugkeren naar hun oude imperium. “Het is officieel – het aftellen is begonnen! We kunnen niet wachten om deze ervaring bij fans te bezorgen en we zijn hard aan het werk om Age of Wonders: Planetfall klaar te maken voor primetime,” zei Lennart Sas, CEO van Triumph Studios. “Het is een enorm project, maar ik heb vertrouwen in ons team en ik weet dat spelers dit spel geweldig gaan vinden.” Overwin de kosmische donkere tijd van een gevallen galactisch rijk om een nieuwe toekomst te bouwen. Bouw een imperium met een van de zes unieke facties, variërend van het militaire Vanguard tot de dinosauriër rijdende Amazones en de cyborg-zombies van de Assembly. Doorloop de missies van elke factie met je verstand, militaire kracht en diplomatie, verken planetaire ruïnes en stuit op andere overlevenden terwijl de geschiedenis van een verbrijzelde beschaving ontrafelt. Vecht, bouw, onderhandel en maak technologische vooruitgang op een pad naar het paradijs in een singleplayer-campagne, op willekeurige skirmish maps en tegen je vrienden in multiplayer. Pre-orders voor Age of Wonders: Planetfall zijn nu beschikbaar, met een hoop early-bird bonussen en speciale aanbiedingen, waaronder custom cosmetic packs en een exclusieve Scenario Planet vol met buitenaardse wezens. Pre-order Bonus (alle edities): • Paragon Noble Cosmetic Pack – Breng fashion en flare naar the final frontier!Deluxe Edition Content: • Bravado Bundle Cosmetic Pack – Niets zegt “We zijn hier om de maatschappij naar ons imago te herbouwen” als een echte coole bandana. • Spacerpunk Cosmetic Pack – Jouw stijl zal zich niet houden aan de regels van een gevallen galactische maatschappij! • Infested Worlds Scenario Planet – Overleef in een wereld overvallen door buitenaardse flora en fauna gedomineerd door Kir’ko facties!Premium Edition Content: • Age of Wonders Planetfall: Premium Edition bevat alle content van de Deluxe Edition en de Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de drie geplande uitbreidingen en een onmiddelijke beloning op basis van het platform.
7x Devotion ondersteunt voorlopig geen Windows 7 meer20/02 07u45 - Gamequarter.be: Het zal je maar gebeuren: je brengt als kleine indie-ontwikkelaar met volle moed een game op Steam uit, waarna een grote bug aan het licht komt die de game voor een substantieel deel van je spelers onspeelbaar maakt. Dit gebeurde RedCandleGames, de makers van Devotion. Als je het spel op Windows 7 speelt, wordt de bug in de game getriggerd. Zo bevestigt de ontwikkelaar op Steam. Helaas is een oplossing of workaround echter niet voor handen. En hoewel volop wordt gewerkt aan een fix, heeft men voor nu besloten om Windows 7 niet langer onder de ondersteunde OS'sen te zetten zolang als dat dit niet verholpen is, daar de bug dermate gamebreaking is dat je het schijnbaar niet kunt spelen. Een rigoureuze zet natuurlijk, maar wel eentje die respect verdient. En nu maar hopen dat ze snel een oplossing vinden.
7x Apex Legends: Respawn Entertainment teaset nieuw wapen20/02 08u30 - Eurogamer: Er is een nieuw wapen onderweg naar Apex Legends. Dat blijkt uit de officiële Twitterpagina van de game, waarop een teaser te zien is. Het schietijzer - hier omgedoopt tot Havoc - is vanaf vandaag beschikbaar.De Havoc lijkt op het eerste zicht een zwaar energiewapen, waarvan er momenteel slechts twee in Apex Legends zijn. Op het einde van het filmpje zien we bovendien een 'charged shot', dat wellicht extra schade berokkent.Deze kleine update vormt de eerste in wat een jaar vol Battle Passes, nieuwe wapens en Legends zou zijn. Zo werd onlangs de Apex Legends roadmap onthuld. Meer weten? Hier vind je alles over Apex Legends - Release date, gameplay, tips en alles wat we weten.Lees meer...
7x Ontwikkelaar van Furi onthult romantische co-op game Haven20/02 09u45 - 4Gamers: The Game Bakers, bekend van arcade boss-rush adventure game Furi uit 2016, heeft Haven onthuld als nieuw project. Het is een romantische co-op adventure RPG die gaat over 'alledaagse liefde, rebelleren ...
7x Trotseer de sneeuw met PUBG's Zima20/02 10u45 - Gamequarter.be: In de besneeuwde Vikendi-map van PlayerUnknown's Battlegrounds kan het soms lastig zijn om weg te komen als je onder vuur ligt. Sneeuwscooters bieden immers niet veel bescherming en alles steekt af tegen de witte achtergrond. PUBG Corp haalt daarom de Zima naar het spel; een auto die geschikt is om deze barre omstandigheden te trotseren. De Zima is reeds te vinden op de test servers van het spel. Wanneer hij naar de volledige game komt is nog niet bekend.
7x Schrijf je in voor de RIV4L Lan Tour, met prijzenpot van 40.000 euro20/02 11u30 - 4Gamers: Vandaag werd de RIV4L Lan Tour voorgesteld, een nieuw initiatief dat lokale esports teams de mogelijkheid wil geven om hun kunnen te tonen op verschillende LAN's in België en Nederland. Zo worden er ...

Statistieken

Artikels:
32820
Gelezen:
20442
Aantal lezers nu:
71


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2019 Naar boven