woensdag 23 mei 2018, week 21


U bent nu hier: Games | Chronologisch: uit

Laatste updatecontrole: vandaag om 10u30
 

9lives

Verbergen Tonen
23/05 10u30  Het verhaal van androids in Detroit: Become Human-trailer In afwachting van de release publiceerde Sony de Detroit: Become Human launch trailer. Daarin komen de drie protagonisten aan bod en wordt er telkens een deel van hun verhaal uit de doeken gedaan.  Hier zit het avontuur er ondertussen op, maar jullie avontuur start vrijdag. Succes!
22/05 22u15  PlayStation 5 met AMD Ryzen-processor? Sony zelf praat over 'laatste fase' van PS4-leven[img:1 left]Laten we beginnen met het bevestigde deel van dit bericht: een Sony-medewerker, iemand die thuis is in het wereldje der PlayStation 4, liet dit weekend in een gesprek optekenen dat levensduur van de PlayStation 4 op z'n einde loopt. Er verstreken 6,5 jaar tussen de release van de PS3 en PS4. Een eenvoudige optelsom leert ons dan dat een eventuele PlayStation 5 pas halverwege 2020 zou moeten verschijnen, maar aangezien er meerdere geruchten de ronde doen, zal die levensduur niet worden bereikt. Zo blijkt onder meer dat enkele technici bij Sony ondertussen al druk aan het experimenteren zijn om de AMD Ryzen-processoren te optimaliseren voor de PlayStation 5. De bron, een Linux-gespecialiseerde website, merkte een vacature op bij Sony voor iemand die een belangrijke developer tool kan gebruiken om zo de processor om te vormen. Er kan dus best wat waarheid achter dit gerucht zitten en de twee gegevens samen komen verdacht kort na elkaar opduiken. Wordt (snel) vervolgd?
22/05 22u00  Overwatch viert verjaardag met talloze cadeaus In totaal zijn er 190 verjaardagsitems beschikbaar; daaronder drie nieuwe emotes, en ook diegene van vorig jaar duiken weer op, inclusief de skins die in 2017 het daglicht zagen. Naast de visuele upgrades krijgen we ook een free-for-all Deathmatch-strijdveld cadeau. Petra is een zanderige map en net zoals Chateau Guillard zal deze ook leaderboards en skill rating krijgen. Je kan Anniversary Loot Boxes verdienen door te spelen en door in te loggen krijg je één Legendary-versie daarvan cadeau. Het evenement loopt tussen 22 mei en 11 juni.
22/05 10u30  Battlefield V speelt zich zo goed als zeker af tijdens WWII Battlefield V speelt zich af tijdens Wereldoorlog II. De Britse vlag en de vlag van de Iron Cross (van Nazi-Duitsland) die bovenaan prijken in een heel korte gameplay-clip zijn voor vele gamers voldoende bewijs. De goggles die het personage draagt in de video zouden dan weer enorm hard lijken op die van Duitse parasoldaten en motorrijders. Hierboven kan je de hele analyse van JackFrags bekijken. Morgen wordt de game officieel voorgesteld trouwens, verwacht je aan uitgebreide coverage bij ons, want we hebben onze soldaat ter plaatse.
22/05 09u30  Destiny 2: Warmind Warmind? Nevermind...Een verhaaltje voor het slapengaan De Warmind uitbreiding speelt zich af op Mars. Onder leiding van Ana Bray verkennen we de ijzige oppervlakte van de planeet op zoek naar Ana’s verleden. Het verhaal draait voornamelijk rond de heropstand van het Hive-ras en de terugkeer van Rasputin. Die laatste werd tot op heden gezien als een geheimzinnige AI waarvan niemand wist wat het exact was, of het nu daadwerkelijke slechte bedoelingen had en wie of wat het tot leven wekte. In Warmind wordt dat mysterie gedeeltelijk opgelost. Aan potentieel dus geen gebrek, al laat de daadwerkelijke uitvoering van de verhaallijn het opnieuw afweten. In een vijftal missies van in totaal zo’n drie uur doorworstel je de nieuwe Warmind-verhaallijn. Zoek echter niet meer content in de nieuwe Strikes, want twee van de vijf missies werden gewoonweg letterlijk vertaald naar een Strike. Een verontrustende trend die we in de vorige uitbreiding ook zagen passeren. Hoe dan ook moet ik toegeven dat het uiteindelijke baasgevecht één van de betere uit de volledige verhaallijn was. Het heeft iets weg van een Raid-baas, maar dan in het klein... [img:5 title:Het baasgevecht is op zijn minst episch te noemen.] Voer voor ervaren Guardians Samen met de uitbreiding kreeg het hele Destiny 2-universum een fikse upgrade. De level cap werd opgekrikt naar 30 en het Light-level werd verhoogd tot 385. De nieuwe cap bereiken is een kwestie van een tweetal uren spelen. De grind om een hoger Light-level te verkrijgen, dat is een ander paar mouwen. Destiny 2 worstelt namelijk nog steeds met een erg complex levelsysteem waardoor het lijkt alsof de logica nog altijd ver te zoeken is.
21/05 18u45  De volledige E3-agenda is er! Electronic Arts start zoals we al gewend zijn het hele gebeuren af, enkele dagen voor de feitelijke beurs plaatsvindt. Wat we ook gewoon zijn, is dat Nintendo de E3 afsluit. Dit jaar is dat niet anders. Hieronder een handig overzicht met de starttijden van elke persconferentie: Electronic Arts - zaterdag 9 juni om 20.00 uur Microsoft - zondag 10 juni om 20.00 uur Bethesda - maandag 11 juni om 03.30 uur Devolver Digital - maandag 11 juni om 05.00 uur Square Enix - maandag 11 juni om 19.00 uur Ubisoft - maandag 11 juni om 22.00 uur PC Gaming - dinsdag 12 juni om 00.00 uur Sony - dinsdag 12 juni om 03.00 uur Nintendo - dinsdag 12 juni om 18.00 uur [img:1]
21/05 18u30  Van kust tot kust in The Crew 2 Ubisoft publiceerde een trailer waarin verschillende gebieden uitgebreid in beeld komen. Onder andere New York City en Colorado komen aan bod. Daarnaast krijg je een mooi overzicht te zien van welke activiteiten en voertuigen je in de game mag verwachten. Nog even geduld, want pas op 29 juni is het aan jullie!
21/05 10u00  Vijf dingen uit 'Detroit: Become Human' die al snel zouden kunnen Detroit: Become Human is géén sciencefiction zeggen ze bij Quantic DreamDetroit: Become Human is géén sciencefiction, bezweren ze bij studio Quantic Dream. 'Het jaar 2038, dat is bij wijze van spreken morgen', zegt lead writer Adam Williams. 'Alles wat je ziet in de game is een verderzetting van technologie die vandaag al bestaat.' Dat wilden we toch even nagaan: hoe ver staan robotica, AI en andere technologieën die in de game werden neergezet vandaag al? En we kwamen een paar verrassingen tegen. 1. Androïden Quizvraagje: wanneer kreeg de allereerste androïde staatsburgerschap in een land op aarde? Wellicht denk je vooruit, in de richting van het tijdskader dat Detroit: Become Human belicht. Maar neen: het gebeurde al op 26 november 2017. Toen kreeg Sophia, een robot van het Hong Kongse bedrijf Hanson Robotics, het officiële staatsburgerschap uitgereikt in Saoedi-Arabië. Hanson Robotics bouwde een mensachtige, vrouwelijke robot die al behept werd met 62 gezichtsuitdrukkingen. De grootste verwezenlijkingen op gebied van de bouw van androïden situeren zich overigens in het oosten van de wereld: in het Japanse Osaka begon roboticaprofessor Hiroshi Ishiguro in 2002 al met de creatie van steeds menselijker lijkende robots, die hij Geminoids noemt. De recentste daarvan is Erica, een androïde die hij in 2015 bouwde, en die onder meer geavanceerde spraakherkenning kreeg ingebouwd, naast een soort 'radar' van infraroodstralen (ongeveer dezelfde technologie die ook in Microsoft Kinect zat) waarmee ze je lichaamstaal kan lezen.[img:1]
20/05 13u00  Geen Switch-versie voor Call of Duty: Black Ops 4 [img:1 left]In het interview wierp Twinfinite een lijntje uit over een draagbare Switch-versie van de aankomende Call of Duty-titel. Hoewel er nooit zo een versie aangekondigd werd, koesterden veel Switch-eigenaars een stille hoop dat de game ook naar de relatief jonge console zou komen. Een Switch-versie is niet het enige dat zal ontbreken in de nieuwste Call of Duty-titel. Ook het single player-luik gaat op de bijl. Wat denk jij bij het horen van al het Black Ops 4-nieuws? Heeft Treyarch weer een topper in de hand? Lees snel Raf zijn eerste indruk van de aankomende FPS.
20/05 10u45  Age of Wonders gaat sciencefiction De game werd, net zoals Imperator: Rome, tijdens de PDXCon 2018 aangekondigd. Dat is een kleine conventie door uitgever Paradox georganiseerd. Je leeft in een erg donkere periode, in een galactisch rijk dat zich ver van de Aarde bevindt. De enorm uitgebreide single player-verhaallijn zal je lang bezighouden, want de maps worden willekeurig gegenereerd. Je kan ook online spelen, ook daar op maps die je niet eerder hebt ervaren. De releaseperiode is op 2019 vastgepind, maar wanneer juist ... Dat weten we nog niet.
20/05 10u30  Age of Wonders: Planetfall Body: Triumph Studios blaast Age of Wonders nieuw leven in dankzij een samenwerking met Paradox Interactive. De gekende tactische gevechten uit de AoW-franchise wordt gecombineerd met sciencefictioninvloeden zoals mechs, futuristische technologie en slechteriken die met lasers schieten.
20/05 10u30  Imperor: Rome Body: In Imperator: Rome wordt de geschiedenis niet tot op de letter gevolgd, want we trekken naar het oude Rome dat er lichtjes anders uitziet. Wat als Alexanders rijk door één persoon werd geregeerd? Wat als Italië niet werd verenigd ten tijde van de Romeinen? Wat als Caesar nooit zou hebben geleefd? Hoe zouden de kaarten dan vandaag op tafel liggen?
20/05 10u30  Fictieve geschiedenis in Imperator: Rome Daarin wordt de geschiedenis niet tot op de letter gevolgd, want we trekken naar het oude Rome dat er lichtjes anders uitziet. Wat als Alexanders rijk door één persoon werd geregeerd? Wat als Italië niet werd verenigd ten tijde van de Romeinen? Wat als Caesar nooit zou hebben geleefd? Hoe zouden de kaarten dan vandaag op tafel liggen? Paradox laat je daar een antwoord op zoeken door de verschillende personages uit de diepen, hun karakters te ontdekken en de leiding over vele volkeren te nemen. Als je vindt dat deze nieuwe game interessant klinkt, kan je er vanaf volgend jaar mee op de slag. Wellicht wordt het een exclusieve pc-game.
20/05 10u15  Test jezelf in Party Battle-modus voor Dragon Ball FighterZ Vanaf nu tot dinsdagochtend kan je namelijk het The Emperor Strikes Back-event proberen te voltooien. Dat is de eerste van vele Party Battle-evenementen en ditmaal is Frieza de antagonist van dienst. Wanneer je de baas op Normal verslaat, krijgt je 2.000 Zeni. Hard levert 5.000 Zeni op en Super Hard maar liefst 20.000. Als er wereldwijd 53.000 overwinningen worden genoteerd, krijgt elke speler 100 Premium Z-munten. Er is ook sprake van een nieuwe FighterZ Cup, waarin spelers punten voor hun Z-Union moeten sprokkelen. Wanneer deze modus online gaat, is niet gekend.
20/05 10u00  Square Enix registreert Outriders-trademark [img:1 left]Er zijn dus absoluut nog geen details bekend, maar we weten wel dat Japanse ontwikkelaar sinds vorig jaar met People Can Fly samenwerkt. Die studio bracht ons Bulletstorm en misschien is Outriders wel aan die samenwerking gelinkt. We krijgen wellicht meer informatie tijdens Square Enix' E3-persconferentie. Die wordt op voorhand opgenomen, zoals bij Nintendo en Devolver Digital, en wordt op 11 juni op 19u uitgezonden.
Laatste update: vandaag om 10u30
Lees meer van 9lives >


Gamequarter.be

Verbergen Tonen
23/05 08u00  Ontdek buitenaards leven met deze aanbieding van Quarantine Circular Een nieuwe dag, een nieuwe launch-aanbieding! Ditmaal is ons oog gevallen op Quarantine Circular en dus vertellen we je er graag meer over. Dit korte science-fiction verhaal van de makers van Thomas Was Alone vertelt hoe de mensheid tijdens een wereldwijde crisis ontdekt dat het in de gaten wordt gehouden door buitenaards leven. Hebben onze nieuwsgierige buren iets te maken met het virus dat de mensheid in zijn greep houdt? Of hebben zij allicht de mogelijkheid om ons te redden? Je ontdekt het nu zelf! En wie het spel voor 29 mei koopt, krijgt zelfs korting. Quarantine Circular kost normaal slechts € 5,99, maar in deze launch-week gaat hier nog een 20% vanaf. Hierdoor ben je slechts € 4,79 kwijt voor jouw exemplaar van de game. Maar wel enkel als je hem hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Bithell Games, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
23/05 08u00  Unreal: Gold is nu gratis bij Good Old Games Unreal: Gold, de ultieme versie van Epic Games' iconische first-person shooter, is nu gratis bij Good Old Games. Het enige wat je hoeft te doen om een exemplaar van het spel te claimen, is een account op GOG te hebben, dan wel erop in te loggen. Vervolgens ga je naar deze pagina en voeg je de game met 100% korting toe aan je winkelmandje. Hoe makkelijk wil je het hebben?
23/05 07u45  De console-versie van Oh...Sir! The Hollywood Roast is voorzien van een releasedate Toen werd aangekondigd dat Oh...Sir. The Hollywood Roast naar PlayStation 4 en Xbox One zou komen, werd al aangegeven dat we niet lang zouden hoeven wachten voor we daadwerkelijk met het spel aan de slag konden. Een concrete releasedate liet echter desondanks op zich wachten. Maar niet langer! Vanaf 29 mei kunnen PlayStation 4-bezitters aan de slag met het vervolg op The Insult Simulator, terwijl de Xbox One-versie die op de voet volgt met een releasedate van 1 juni. In de VS zal het spel volgens het persbericht waarin dit aangekondigd wordt $4.99 gaan kosten, wat waarschijnlijk gaat neerkomen op € 4,99 in Europa.
23/05 07u45  De exotische Alolan Pokémon komen naar Pokémon: GO Niantic heeft aangekondigd dat de tropische Pokémon van de Alola-regio uit Pokémon: Sun en Moon binnenkort te vangen zullen zijn in Pokémon: GO. Het gaat specifiek om de Alola-varianten van de Pokémon van de eerste generatie. Of alle Alolan-varianten tegelijkertijd naar de game komen is nog niet bekend. Wel staat er een afbeelding op de Pokémon: GO-website, waar onder andere een Alolan Marowak, Meowth en Raichu opstaat, dus de kans is groot dat ze samen arriveren. Dus trek je wandelschoenen aan, grijp je powerbank en ga erop uit. Wie weet vang je snel een Alolan Pokémon!
22/05 16u00  Blazing Griffin licht de toekomstplannen voor Murderous Pursuits verder toe Eind april liet Blazing Griffin, de studio achter Murderous Pursuits, weten dat ze hun game in de maanden volgend op de release zouden voorzien van nieuwe content. Er werd gesproken over ranked matches, cosmetische voorwerpen en ongespecificeerde gameplay-toevoegingen. Over dat laatste weten we nu meer, dankzij een bericht op de ontwikkelaar zijn persportaal. Op het moment van schrijven is de eerste update die we in het schema op het portaal zien reeds live gegaan en daarom zullen we deze niet opnemen in dit artikel. De rest van het bericht is echter nog steeds relevant en onthult dat het spel onder andere meer skills, levels en karakters zal ontvangen. En op de karakters na, zijn deze toevoegingen allen gratis. De volledige lijst is als volgt: Update #2 - May 31, 2018 Party system Public player ranking stats Unlockable prestige skins Win screen taunts Calling Card icons Additional achievements  Update #3 - June 29, 2018 New level New abilities New game modes New perk system + multiple new perks 2 new characters (paid)   Update #4 - July 30, 2018 Several new levels New ability New game mode New perks New vendettas system 2 new characters (paid) Update #5 - August 27, 2018 New levels 4 new characters (paid)
22/05 08u15  Retro Maze is net niet gratis met deze aanbieding Kortingen zijn leuk, daar zijn we het waarschijnlijk allemaal over eens. Maar hoeveel zin heeft het om korting te geven op een game die an sich al niets kost? Als je het ontwikkelaar Durven Studios vraagt is het antwoord genoeg. Zij geven namelijk tot 28 mei 10% welkomstkorting op hun nieuwste game, die normaal al slechts € 0,79 kent. Je effectieve korting? € 0,12. Als dat voor jou het verschil maakt, kun je hier de buit binnenhalen.
22/05 08u00  Dit is hoe de wereld van Detroit: Become Human tot stand kwam In Detroit: Become Human reizen we af naar 2038. En hoewel dat klinkt alsof het in de hele verre toekomst is, is het feit dat twintig jaar sneller voorbij zijn dan dat je denkt. Dat probleem, daar liepen ze bij Quantic Dream ook tegenaan. Men moest daarom goed overwegen hoe technologie zich in die periode logisch zou ontwikkelen, zonder dat het in het gebied van science-fiction zou treden. Alles wat je in het spel ziet heeft daarom wortels in onze tijd. Dit en meer bespreken enkele ontwikkelaars van de studio in deze video.
22/05 07u45  Devolver Digital houdt ook dit jaar een E3-presentatie Devolver Digital zal ook dit jaar een presentatie geven tijdens de E3. Dit heeft de uitgever van games als Serious Sam, Hotline Miami en The Swords of Ditto bekendgemaakt. De presentatie van Devolver Digital in 2017 was niet te vergelijken met die van bedrijven als Ubisoft, Electronic Arts en Microsoft, maar deed meer denken aan een parodie erop.  Het was gevuld met absurde presentaties en steken naar de grote partijen, wat dan ook de reden was dat wij er geen live-verslag van gedaan hebben. Of de presentatie dit jaar wel serieus is, is nog maar de vraag, maar DD heeft in ieder geval laten weten dat ze ditmaal wel echte game-aankondigingen gaan doen. Vermoedelijk zal de nieuwe Serious Sam-game een opwachting gaan maken, maar naar de rest kunnen we enkel gissen. De presentatie van Devolver Digital zal op 11 juni, om vijf uur in onze ochtend, plaatsvinden.
21/05 13u00  Dit zijn deze week de highlights op PSN Elke week opnieuw komen er nieuwe games op digitale distributieplatformen. Zo ook op PSN. Sony zet daarom regelmatig een video in elkaar met de dingen die jij niet mag missen. Deze week is het hoogtepunt zonder twijfel Detroit: Become Human, samen met de release van Dark Souls: Remastered. Verder is er een free play weekend voor Overwatch, gaat de beta van H1Z1 van start en komt Animal Force beschikbaar voor de PSVR. Geen slechte week dus.
21/05 12u45  Vier de release van The Mercury Man met korting Vroeger waren de lente- en zomermaanden komkommertijd in game-land. Er kwamen nauwelijks games uit in deze periode, en de degene die verschenen waren zelden de moeite waard. Maar de tijden zijn veranderd en nu gaan de releases het hele jaar door. Zelfs gisteren, op eerste Pinkersterdag, verschenen er games op Steam, waaronder Mehsofts The Mercury Man. En zoals wel meer games die op dat platform verschijnen, wordt de game gelanceerd met een welkomstkorting van 10% over de prijs van € 9,99. Het spel kost daardoor tot 27 mei € 8,99 als je hem hier koopt. Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve of Mehsoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.
21/05 12u45  We zien de hele wereld in de screenshots van Project Octopath Traveler Lees meer >
20/05 23u30  Laat het Romeinse rijk floreren in Imperator: Rome Na het onderwerpen van heel Europa in Europa Universalis, heeft Paradox Development Studio besloten om voor hun nieuwe project wat verder in te zoomen op de spanningen in de regio. Voor hun nieuwste titel focust men daarom op het Romeinse rijk. Wat voor game het precies gaat worden, daar is deze video absoluut niet duidelijk over. Gezien het verleden van de ontwikkelaar in kwestie is een strategy-game, zij het real-time of turn-based, echter de meest logische optie.
20/05 12u45  Dit is hoe de Game of Thrones theme klinkt op de Labo Piano Wat doe je als je wereldberoemd componist Ramin Djawadi, bekend van het MCU en Game of Thrones, op bezoek krijgt in je kantoor? Als je IGN bent, geef je hem de Labo Piano en laat je hem een van zijn creaties erop namaken. Het resultaat, dat spreekt voor zich.
20/05 12u30  Maak je klaar voor de strijd met de screenshots van Ancestors Legacy Lees meer >
20/05 12u30  FunQuarter #208                                                                   Dat is teleurstellend                                                                            Yup herkenbaar                                                  Misschien komt die nog naar de Switch?                                                                           Cosplay voor gevorderden                                                              Persona 4 naar Persona 5?                                                                           ...                                                            Deadpool for President                                                                   Wallpapers, opslaan voor ware grootte                                                              Hmm sandwich            
Laatste update: vandaag om 8u00
Lees meer van Gamequarter.be >

4Gamers

Verbergen Tonen
23/05 10u30  Imperator: Rome aangekondigd Paradox Interactive heeft Imperator: Rome aangekondigd. De game zou 'soon' verschijnen, maar zo 'soon' is een release in 2019 natuurlijk ook weer niet. Hieronder alleszins de aankondigingstrailer, features ...
23/05 10u15  LEGO gaat aan de slag met Overwatch Activision-Blizzard heeft licenties uitgedeeld voor officiële merchandise gebaseerd op hun games en franchises, zoals Overwatch, Call of Duty, World of Warcraft, Crash Bandicoot, Spyro, Destiny en meer. ...
23/05 10u00  Holy Fury uitbreiding voor Crusader Kings II aangekondigd Er is een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Crusader Kings II. Die heet Holy Fury en brengt weer heel wat nieuwigheden met zich mee, waaronder de mogelijkheid voor ketterse heersers om hun religie ...
23/05 10u00  Age of Wonders: Planetfall aangekondigd Er is een nieuwe Age of Wonders game aangekondigd en deze keer krijgen we een sci-fi setting voorgeschoteld. Ontwikkelaar Triumph Studios belooft met Age of Wonders: Planetfall opnieuw de strategische ...
23/05 09u45  Crusader Kings: The Board Game op komst Bij Paradox maken ze de cirkel rond. Europa Universalis werd 25 jaar geleden oorspronkelijk als bordspel gelanceerd alvorens het een videogame werd, maar nu wil Paradox de reeks en diens spin-offs opnieuw ...11 
23/05 09u45  Tencent krijgt meerderheid van Grinding Gear Games in handen De Chinese grootmacht Tencent heeft een meerderheid van de aandelen van Grinding Gear Games in handen gekregen. Grinding Gear Games kennen we van Path of Exile. De twee partijen werkten al samen als ontwikkelaar ...11 
22/05 17u30  Donkey Kong op weg naar Mario + Rabbids Kingdom Battle Ubisoft laat weten dat Mario + Rabbids Kingdom Battle binnenkort nieuwe DLC krijgt in de vorm van Donkey Kong Adventure. Daarin kunnen spelers een nieuwe wereld verkennen met hun prettig gestoord ...
22/05 17u15  Nieuwe mode voor Agony onthuld Op 29 mei verschijnt, na veel uitstel, eindelijk Agony, de horrorgame die zich vooral in de aandacht heeft weten te werken omwille ...
22/05 17u15  Rainbow Six Siege: Para Bellum laat zich zien Ubisoft heeft de eerste bewegende gameplaybeelden vrijgegeven van Operation Para Bellum, een nieuwe, grote content update voor Rainbow Six Siege. Die brengt volgende maand naast twee nieuwe Operators ...
22/05 17u15  XSEED Games stelt line-up voor 2018 voor XSEED Games heeft een trailer online gegooid waarin gefocust wordt op hun third-party games die dit jaar nog verschijnen. Het gaat daarbij om: Touhou: Scarlet Curiosity (Summer 2018) (PC via Steam) Gungrave ...
22/05 17u15  Detroit: Become Human klaar voor launch Later deze week wordt Detroit: Become Human gelanceerd en daar hoort natuurlijk een launch trailer bij. Verder is aangekondigd dat Quantic Dream deze week enkele nieuwe digitale kortfilms lanceert. Dat ...
22/05 17u00  Nintendo verbant Switch hackers van online services De laatste tijd begint het hacken van de Nintendo Switch meer en meer op te duiken, niet in het minst omwille van een nieuwe jailbreak waar Nintendo niet veel tegen kan doen en waardoor homebrew en illegale ...
22/05 17u00  Resident Evil VII aangekondigd voor Nintendo Switch, maar ... Capcom heeft Resident Evil VII, dat eerder verscheen voor pc, PS4 en Xbox One, aangekondigd voor de Nintendo Switch. De Switch-versie verschijnt deze week nog, maar voorlopig enkel in Japan en in de vorm ...
22/05 17u00  Vegito en Zamasu (Fused) eind deze maand naar Dragon Ball FighterZ Vegito (SSGSS) en Zamasu (Fused) komen op 31 mei naar Dragon Ball FighterZ, zo heeft Bandai Namco aangekondigd. De enorm krachtige Vegito (SSGSS) is het resultaat van de Potara-fusie tussen Goku ...
22/05 16u00  Patch voegt nieuwe raid toe aan Final Fantasy XIV Online In patch 4.3 voegt Final Fantasy XIV Online een nieuw hoofdstuk toe aan de Ivalice-verhaallijn, met een nieuwe raid voor 24 spelers, een nieuwe dungeon, een nieuwe trial en een nieuwe Beast Tribe quest. ...
Laatste update: vandaag om 10u30
Lees meer van 4Gamers >

GamersNET.nl

Verbergen Tonen
23/05 02u45  Amador, Wester en Tom praten over State of Decay 2 | Gameplay Commentaar Na gematigde scepsis aan de hand van zijn E3 preview keert Tom nu eindelijk terug met daadwerkelijke gameplay van State of Decay 2. De video-recensie en volledige review zijn onderweg, maar onze Brabander pakt alvast Wester en Amador er...11 
22/05 21u45  NU LIVE! Wester en Tom kokkerelen in (onder andere) Overcooked! [center][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/center] [b]GamersNET LIVE[/b] is onze vaste formule waarin redactieleden livestreamen via [url=http://www.twitch.tv/gamersnet]Twitch[/url]! Daarin spelen onder andere Peter, Dani�l en Tom de nieuwste of populairs...
22/05 19u45  Nieuwe trailer: Detroit: Become Human - Launch Trailer Speel met Kara, Connor en Markus in Detroit: Become Human om het lot van de androids te bepalen. Dit is hun verhaal en deze Launch Trailer stoomt je klaar om ethische keuzes te maken, clues te vinden en een spannend verhaal te spelen. 'This is our story'....
22/05 19u00  Nieuwe trailer: Detroit: Become Human - Meet Cyberlife Founder Kamski Trailer Hoe zijn de androids in Detroit: Become Human tot stand gekomen? Zie hier het interview met Cyberlife oprichter Elijah Kamski over de productielijn van de robots....
22/05 18u00  Win deze week de Speedlink Maxter Stereo headset! | GamersNET Gear Al aangekondigd en ontleedt in de Speedlink Maxter Stereo unboxing, maar nu dan eindelijk hier; Speedlinks nieuwste budget-headset voor de gamer, die we ook nog eens weggeven! Amador schuift aan om de kopte...
22/05 17u30  Donkey Kong komt naar Mario + Rabbids Kingdom Battle [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/mario_rabbids_kingdom_battle/]Mario + Rabbids Kingdom Battle[/url] was vorig jaar een van de grote verrassingen, zeker voor de Nintendo Switch. Voor het eerst in tijden leende Nintendo zijn iconische IP uit aan een andere ontwikkelaar, namelijk Ubisoft. Datzelfd...
22/05 16u30  Vanavond LIVE: Wat streamen Wester en Tom vanavond op Twitch? [center][url=https://www.twitch.tv/gamersnet][img]/images/nieuws/2014/1414058452/logo.jpg[/img][/url][/center] Daar zijn ze weer: [b]Wester[/b] en [b]Tom[/b] op de [b]dinsdagavond[/b]! De twee heren bereiden zich weer voor op een bomvolle livestream via [url=https://www.t...
22/05 16u15  Australi� weigert classificering We Happy Few; voorlopig verbod We Happy Few, de indie survival-titel die zich in een BioShock-achtig Groot-Brittanni� van de jaren zestig afspeelt, is geweigerd door het Australische spellenclassificeringsbureau. Dat betekent dat het spel voorlopig verboden is in Australi�. Op het Classification Board van het Department of Co...
22/05 14u00  Up2Date: PlayStation Network - Detroit: Become Human, Dark Souls Remastered en H1Z1 [img]/images/nieuws/2014/1407249207/playstation-up2date-logo.jpg[/img] Een nieuwe week, een nieuwe vulling voor de PlayStation Store. Dit is de [b]Up2Date[/b] voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita. Deze week geen PlayStation Plus-games, maar wel is er een beta va...
22/05 13u30  Atlus werkt aan Persona 6 De Persona-reeks is een van de beste JRPG-series. Het meest recente deel, [url=https://www.gamersnet.nl/reviews/persona_5/]Persona 5[/url], is op zijn zachtst gezegd bejubeld door de pers en staat momenteel dan ook als vierde beste PlayStation 4-game allertijden op [url=http://www.metacritic.com/bro...
22/05 13u15  Alolan Pok�mon verschijnen binnenkort in Pok�mon GO [url=https://www.gamersnet.nl/games/pokemon_go/]Pok�mon GO[/url] wordt nog steeds goed ondersteunt door ontwikkelaar Niantic, want twee jaar na de release zijn er nog steeds miljoenen spelers die de app dagelijks opstarten. Na verschillende communityevents, legendarische Pok�mon en natuurlijk de toe...
22/05 13u15  Ook Yakuza 3, 4 en 5 naar PlayStation 4 De Yakuza-franchise heeft hoogtij dagen beleefd op de PlayStation 3, maar maakt nu langzaam maar zeker zijn opwachting op de PlayStation 4. Met Yakuza Kiwami, de remaster van de eerste game, al een tijd beschikbaar op Sony's jongste telg en de release van Yakuza Kiwami 2 deze zomer, bleef het de vra...
22/05 13u15  Battlefield V teaser bevestigt Tweede Wereldoorlog setting Electronic Arts zal morgen de nieuwste telg van zijn Battlefield-serie onthullen, maar met een teaser weten ze vandaag al de setting van Battlefield V vrij te geven. Op de extreem korte teaservideo is een hijgende soldaat te zien, maar de HUD toont bovenin de Britse Union Jack en het Duitse IJzeren ...
22/05 13u00  Sony CEO: PlayStation 4 betreedt laatste fase van zijn cyclus President van Sony Interactive Entertainment John Tsuyoshi Kodera heeft aangegeven dat de PlayStation 4 het einde van zijn levenscyclus ingaat. Dat wist hij aan te geven tijdens de Sony IR Day, waar hij de huidige businessplannen van het bedrijf besprak. Wall Street Journal's Takashi Mochizuki was b...
22/05 01u15  Epic Games dropt komend jaar ruim 100 miljoen dollar in prijzengeld voor Fortnite Spelers van Fortnite: Battle Royale met een drang om ook financieel te overleven, krijgen een leuk steuntje in de rug van Epic Games. De ontwikkelstudio kondigde gisteren namelijk aan ruim 100.000.000 dollar in prijzengeld weg te geven gedurende het speelseizoen van 2018 op 2019. Het heugelijke ...
Laatste update: vandaag om 2u45
Lees meer van GamersNET.nl >

InsideGamer

Verbergen Tonen
23/05 09u15  Kingdom Hearts 3 hands-on preview – Een Disney-tekenfilm komt tot leven Op papier blijft de combinatie van Final Fantasy-games met Disney-personages op z’n zachtst gezegd een beetje vreemd. In de praktijk is het echter een briljante combo, die in Kingdom Hearts 3 beter dan ooit wordt uitgewerkt.
23/05 09u15  Nintendo dient handelsmerk N64 in Nintendo heeft in Japan een handelsmerk voor 'N64' ingediend. Hierdoor wordt er gespeculeerd over een Classic Mini-versie van de Nintendo 64.
23/05 09u00  Nintendo legt handelsmerk N64 vast Nintendo heeft in Japan een handelsmerk voor 'N64' ingediend. Hierdoor wordt er gespeculeerd over een Classic Mini-versie van de Nintendo 64.
23/05 09u00  Het leven van robots in lanceringstrailer van Detroit: Become Human Detroit: Become Human komt vrijdag uit. Daarom hebben ontwikkelaar Quantic Dream en Sony een lanceringstrailer uitgegeven.
23/05 08u30  Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle komt in juni De Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle verschijnt ergens volgende maand.10 
22/05 17u15  Gerucht: Yakuza 3, 4 en 5 krijgen Remaster Volgens Japanse website ryokutya2089 kondigt Sega morgen in het Japanse gameblad Famitsu aan dat Yakuza 3, 4 en 5 remasters krijgen voor PS4.
22/05 15u00  Help Insidegamer beter te worden én verdien korting op games We zijn verdraaid trots op InsideGamer en zijn dus altijd naarstig op zoek naar manieren om de site beter te maken. Maar daar hebben we wel jullie feedback voor nodig.
22/05 13u15  Hands-on met Black Ops 4 en State of Decay 2 – Wall Jump Podcast #64 Niet schrikken, Bally maakt verschrikkelijke dingen mee tijdens deze podcast. Maar gelukkig is er tussendoor ook nog genoeg tijd om te praten over games. Zo trok Simon naar L.A. om daar alvast Call of Duty: Black Ops 4 te spelen en nam Bally vast een paar slokjes State of Decay 2. Last but not least is SquareEnix aan de beurt om door beide heren eens stevig in de voorspelmachine geduwd te worden. Wat gaat de uitgever doen op E3? Je hoort het hier!
22/05 12u00  Jetpacks komen vandaag naar Fortnite: Battle Royale Vandaag komen Jetpacks naar Fortnite: Battle Royale. Vanaf 14:00 (Nederlandse tijd) kunnen spelers rondvliegen in de game.
22/05 11u45  State of Decay 2 review – Alles is vergankelijk Je staat in State of Decay 2 voor een keuze. De gemoederen liepen hoog op tussen de nieuwe rekruut George en de respectabele computerkenner Larry. George is snel op zijn tenen getrapt en Larry wil nogal eens over zijn kwaaltjes klagen; een onmogelijke match. Je kan het nog even negeren, maar hoe langer je wacht hoe groter de kans dat deze tikkende tijdbom in je gemeenschap desastreuze gevolgen heeft op de gemoedstoestand.
22/05 09u00  PlayStation 4 zit nu in laatste levensfase, aldus Sony De PlayStation 4 heeft 'zijn laatste levensfase bereikt', aldus Sony Interactive Entertainment-president John Tsuyoshi Kodera op de investeerdersdag van het bedrijf.
22/05 09u00  Er komen Alolan-vormen van gen 1-pokémon naar Pokémon Go Er komen Alolan-versies van pokémon uit de eerste generatie naar Pokémon Go.
22/05 09u00  Tweets hinten naar Nuketown in Black Ops 4 Nuketown zou mogelijk wel eens naar Call of Duty: Black Ops 4 kunnen komen. Treyarch hint hier mogelijk naar op Twitter.
22/05 08u45  De eerste korte teaser van Battlefield V Er is een eerste, korte teaser uitgebracht van Battlefield V.
21/05 16u30  Hardware Hitjes: De dagen van driver-cd’s zijn (eindelijk) geteld Het heeft even geduurd, maar hardwarefabrikanten lijken eindelijk te begrijpen dat niemand die driver-cd’s nog gebruikt. Verder lanceert Lian Li luxueuze aluminium ventilatoren en gaat Kingston next-level met de besturing van rgb-leds. Als kers op de taart hebben we nog een sappig gerucht over de lancering van de volgende generatie Nvidia-gpu’s.
Laatste update: vandaag om 9u15
Lees meer van InsideGamer >

Gamed

Verbergen Tonen
Laatste update: dinsdag 22 mei 2018, 17u01
Lees meer van Gamed >

FOK!Games

Verbergen Tonen
Laatste update: vandaag om 0u07
Lees meer van FOK!Games >

Eurogamer

Verbergen Tonen

EvilGamerz

Verbergen Tonen
23/05 10u30  Keer terug naar Ivalice voor komst van Ridorana Lighthouse in Final Fantasy XIV Online Vandaag wordt met de lancering van Patch 4.3: Under the Moonlight een schat aan nieuwe avonturen toegevoegd aan FINAL FANTASY XIV: Stormblood. Deze langverwachte patch levert een nieuw hoofdstuk in de Ivalice-serie raids voor 24 spelers, samen met een nieuwe Dungeon, een nieuwe Trial en nieuwe Beast Tribe Quest, terwijl het spannende verhaal van de hooggeprezen MMO ook een vervolg krijgt.Het Ridorana LighthouseDe update van vandaag brengt vele nieuwe uitdagingen met zich mee, inclusief:Nieuwe Main Scenario Quests – De Stormblood-verhaallijn krijgt een vervolg in het land Doma, dat ligt in het verre oosten. Nieuwe Sidequests – Het legendarische verhaal over The Four Lords wordt vervolgd, terwijl spelers ook kunnen bijdragen aan Doman Reconstruction. Nieuwe Alliance Raid voor 24 spelers – Het tweede hoofdstuk van de populaire Return to Ivalice-serie voert spelers naar het Ridorana Lighthouse. Nieuwe Trial – Een verrassing die spelers zelf mogen ontdekken… Nieuwe Dungeon – Verken het verlaten mausoleum van de legendarische held die Doma verenigde in The Swallow’s Compass. Nieuwe Beast Tribe Quests: The Namazu – Een nieuwe serie die focust op missies voor de Disciples of the Hand and Land. Cross-world Linkshells – Een nieuw linkshell-chatsysteem dat spelers op verschillende servers eenvoudig met elkaar laat communiceren binnen hun datacentrum. Updates voor jobs, PvP, glamoursysteem, performance-acties, nieuwe krachtige uitrustingstukken en meer. Beloning: Namazu Beast Tribe Mount Maar dit is nog maar het begin – de lancering van vandaag markeert het begin van de Patch 4.3-serie, die zeer binnenkort nog meer uitdagingen toevoegt:Nieuwe Ultimate Difficulty Raid (Patch 4.31) – Spelers die op zoek zijn naar de ultieme beproevingen kunnen hun skills inzetten tegen deze nieuwe incarnatie van Ultima Weapon. Nieuwe Deep Dungeon: Heaven-on-High (Patch 4.35) – Verken deze toren met 100 verdiepingen in de Ruby Sea. Nog meer Hildibrand Adventures (Patch 4.35) – De buitengewone inspecteur is terug om nieuwe zaken te kraken. Het volgende deel van The Forbidden Land, Eureka – The Pagos Expedition (Patch 4.36) Voor een overzicht van de nieuwe content die met de komende Patch 4.3-serie in Eorzea™ arriveert, kun je hier de officiële trailer bekijken.Tot en met 26 juni kunnen FINAL FANTASY XIV Online-spelers in-game-beloningen verdienen door oude vrienden uit te nodigen die minstens 90 dagen niet actief zijn geweest in de game. De Callback-campagne herenigt spelers en beloont beide partijen met in-game items. Meer details zijn hier te vinden.Nieuwe Performance ActionsFans kunnen zich ook verheugen op een spannend seizoen met FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivals over de hele wereld. De tour begint op 16 en 17 november 2018 in Las Vegas, Noord-Amerika, gevolgd door het European Fan Festival op 2 en 3 februari 2019 in de La Grande Halle de La Villette in Parijs en eindigt met het Tokyo Fan Festival in maart 2019. Meer details zijn hier te vinden.Alle edities van FINAL FANTASY XIV Online, inclusief de FINAL FANTASY XIV: Stormblood-uitbreiding, zijn hier te koop in de Square Enix Online Store.
23/05 10u30  Detroit: Become Human is klaar voor de launch Wij zijn al druk bezig met de game en Sony lijkt ook klaar voor de lancering. De launch trailer van Detroit: Become Human is namelijk verschenen voor de PS4.
23/05 09u30  Famitsu legt diverse games op testbank Het Japanse Famitsu heeft de nodige games beoordeeld deze week. Het gaat om onderstaande lijst: BlazBlue: Cross Tag Battle (PS4/Switch, Arc System Works): 9 / 8 / 9 / 9 - (35/40)Liar Princess and the Blind Prince (PS4/Switch/PS Vita, Nippon Ichi): 8 / 8 / 9 / 8 - (33/40)Full Metal Panic! Fight: Who Dares Wins (PS4, Bandai Namco): 8 / 7 / 7 / 7 - (29/40)Shantae: Half-Genie Hero - Ultimate Edition (PS4/Switch, Oizumi Amuzio): 8 / 8 / 8 / 9 - (33/40)Cafe Cuillere (PS Vita, Takuyo): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)Kadobat Wars! (Switch, Itaro): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)Railway Empire (PS4, Ubisoft): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)Sweet Pool (PS Vita, Dramatic Create): 8 / 7 / 8 / 7 - (30/40)Shinka no Himitsu (Switch, Rainy Frog): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
23/05 09u15  EA laat rechten voor PGA verlopen Electronic Arts heeft de licentie van de PGA Tour laten verlopen. Daarmee komt officieel een eind aan de golfgames die EA afleverde. Het concern kennen we vooral van de Tiger Woods franchise waarmee men stopte toen er een groot seksschandaal ontstond met Woods. HB Studios heeft inmiddels de rechten voor het maken van nieuwe games.
23/05 09u00  PS5 zou gebruik maken van Ryzen-CPU van AMD De PlayStation 5 zou gebruik kunnen gaan maken van de nieuwste AMD-processor, de AMD Ryzen. Dat meldt de website van Phoenix. De informatie zou afkomstig zijn van een Sony engineer die gaat werken met de CPU-architectuur van AMD. De CPU wordt momenteel gebruikt in veel desktop PC's. Sony heeft de info zelf niet bevestigd. Om welk type het zal gaan is ook onduidelijk. Waarschijnlijk zal de CPU speciaal voor Sony ontwikkeld worden.
22/05 17u00  Vegito geïntroduceerd in Dragon Ball FighterZ BANDAI NAMCO Entertainment Europe introduceert vandaag Vegito (SSGSS) als nieuwste personage voor DRAGON BALL FighterZ. Zowel Vegito (SSGSS) als Zamasu (Fused) verschijnen als DLC op 31 mei 2018. De enorm krachtige Vegito (SSGSS) is het resultaat van de Potara-fusie tussen Goku en Vegeta. Vegito (SSGSS) combineert zowel de karakteristieken als sterkte van Goku als Vegeta en vormt zo een krachtig personage om de tegenstander te lijf te gaan met onder meer dash, throw en long-range attacks.Zijn Meteor Ultimate Attack is de Final Kamehameha, waarmee hij dankzij de gebundelde kracht van twee Saiyans een Ki-Blast op de grond of in de lucht kan gebruiken. Vegito Blue kan trouwens een Ki-Generated zwaard oproepen tijdens zijn Ultimate Attack genaamd Spirit Excalibur. Er volgt ook een nieuwe Dramatic Scene wanneer hij Zamasu (Fused) te lijf gaat met een Final Kamehameha.DRAGON BALL FighterZ is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.
22/05 16u15  Rainbow Six Siege onthult Operation Para Bellum Alle details van Operation Para Bellum zijn bekend, één van de grootste content updates tot nu toe voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Operation Para Bellum introduceert twee nieuwe verdedigende operators, Alibi en Maestro, samen met een gloednieuwe map, Villa, gelegen in het Italiaanse platteland. Het tweede seizoen van Year 3 brengt ook meerdere vernieuwingen met zich mee, waaronder een nieuwe intel gadget, snelheidsaanpassingen voor operators, meerdere gameplay-verbeteringen en de nieuwe Pick & Ban-setting. Deze feature brengt een nieuwe manier van spelen naar de multiplayer van Rainbow Six Siege. Operation Para Bellum is in juni 2018 beschikbaar. In Operation Para Bellum sluiten twee Italiaanse G.I.S. Operators zich aan bij team Rainbow. Het speelterrein is dit keer een luxueuze Toscaanse villa en is inmiddels al de twintigste map in Rainbow Six Siege. De villa is eigendom van de Vinciguerras, een gevaarlijke misdaadfamilie die bekend staat om hun smokkelarij. Dit huis is hun schuilplaats waar ze hun luxe levensstijl aanhouden en zeldzame kunstwerken verzamelen. Spelers betreden de villa op een specifiek moment: net voor de grote inval waren de Vinciguerras haastig documenten aan het verbranden en hun bezittingen aan het transporteren. Maar ze kregen te horen van Operation Para Bellum en zijn toen haastig gevlucht, waardoor alles in een puinhoop is achtergelaten en er belangrijke informatie voor het oprapen ligt.
22/05 15u15  Tennis World Tour vanaf vandaag verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One Vanaf vandaag is er eindelijk weer een nieuwe tennisgame beschikbaar: Tennis World Tour is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De release op Nintendo Switch en pc zal op 12 juni zijn. Tennis World Tour biedt een realistische simulatie van de sport waarbij meer dan 30 tennissterren vertegenwoordigd zijn zoals Roger Federer, David Goffin, Angélique Kerber en Caroline Wozniacki. Kom alvast in de juiste tennis-mood en wees voorbereid als het prestigieuze grandslamtoernooi Roland Garros op 27 mei a.s. start in Parijs.Motion capture voor natuurgetrouwe beeldenTennis World Tour is ontwikkeld in samenwerking met professionele tennisspelers voor een complete en getrouwe simulatie van de sport. Om de bewegingen en baluitwisselingen vloeiend en trouw aan het echte tennis te maken, heeft ontwikkelaar Breakpoint motion capture gebruikt om de bewegingen van verschillende professionele tennisspelers te registreren. Voor de best mogelijke resultaten werden deze bewegingen niet uitgevoerd in een studio maar op een echte tennisbaan, waarop spelers alle ruimte hadden om de bal te raken en zonder beperkingen te bewegen.Meer dan 30 tennissterren in de gameMeer dan 30 tennissterren zijn in de game vertegenwoordigd, inclusief Roger Federer, Gaël Monfils, Angélique Kerber, Garbiñe Muguruza, Caroline Wozniacki, Nick Kyrgios, Alexander Zverev en John Isner. Naast deze goed gevulde en gevarieerde lijst, die spelers elke speelstijl laat oefenen, biedt Tennis World Tour een uniek aanpassingssysteem voor zowel spelers als strategieën, om de intensiteit en het psychologische aspect van het echte tennis te benaderen.De Career-standIn de Career-stand van Tennis World Tour is het voornaamste doel om met het gekozen personage de beste ter wereld te worden. Deelnemen aan een oefenwedstrijd of een toernooi, trainen of rusten – de keuzes zijn van groot belang voor de carrière van de speler. De Career-stand van Tennis World Tour is een unieke en complete spelvariant die gamers op zeer realistische wijze de carrière van een professionele tennisspeler laat beleven.
22/05 15u15  DEADPOOL 2 - Nummer één film Pinksterweekend 2018 DEADPOOL 2 was in Nederland de nummer één film tijdens het afgelopen Pinksterweekend. Het actie-avontuur van Marvel's grofgebekte huurling behaalde, van donderdag tot en met maandag, een box office van 1.588.092 Euro. De film liet daarmee 'Avengers: Infinity Wars' (552.413 Euro) en 'I Feel Pretty' (194.482 Euro) achter zich.DEADPOOL 2 versloeg tevens het succesvolle openingsweekend van het eerste deel. De film was, van donderdag tot en met zondag, goed voor een box office van 1.364.478 Euro. Het eerste deel, DEADPOOL, behaalde in 2016 een omzet van 1.294.976 Euro tijdens het openingsweekend.Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je het vuil spelen om het goede te doen.DEADPOOL 2 is nu in de bioscoop te zien, ook in Dolby Cinema, 4DX en IMAX.
22/05 10u45  MXGP PRO presenteert de compound Milestone kondigt met veel plezier de terugkeer van de Compound aan. Dit bij MXGP-fans zeer geliefde trainingsgebied is nu groter dan ooit en biedt spelers alle ruimte hun racevaardigheden te verbeteren. Ook kunnen ze er deelnemen aan spannende trainingssessies en races op verschillende circuits met wisselende weersomstandigheden.Dit jaar is het trainingscomplex ontworpen als een bosgebied van één vierkante kilometer groot. Dit gebied is gebaseerd op een echte locatie, het prachtige Esino del Lario, omringd door het Grigna-gebergte en in het zuiden grenzend aan het Comomeer. In dit geweldige gebied kunnen spelers naar hartenlust trainen en de omgeving verkennen. De Compound bevat twee tracks, een voor Supercross en een voor Motorcross, waarop spelers zowel tegen de tijd als tegen de officiële coureurs kunnen racen. Voor de grootste liefhebbers van offroadraces is ook nog een zeer uitdagende extra track aangelegd.The Compound is het ideale gebied om in te trainen en je raceprestaties klaar te stomen voor het kampioenschap. Je kunt hier vele verschillende motorcrossdisciplines trainen: controle in de lucht, scrubs, bochten nemen, modder, staande starten en remmen, elk gekoppeld aan 5 testsessies. Zo kunnen spelers samen met officiële MXGP-coureurs trainen om de vaardigheden van hun eigen coureur steeds verder te ontwikkelen.Zoals eerder aangekondigd, werkten de ontwerpers van Milestone dit jaar samen met uitzonderlijke partners: de officiële MXGP-rijders Tim Gajser, Tony Cairoli en Gautier Paulin. Tijdens de ontwikkeling gaven ze zeer uitgebreide en waardevolle feedback over elke vaardigheid. Dit resulteerde in het échte racegevoel met een zeer hoog niveau van realisme.Tim Gajser was onze referentie voor het reproduceren van bewegingen in de lucht en scrubs. Vervolgens hielp meervoudig kampioen Tony Cairoli ons bij het getrouw nabootsen van de reactietijden van de motoren bij de start en het managen van remkracht. Tenslotte deelde Gautier Paulin zijn ervaring en kennis over het winnen op verschillende ondergronden: modder, zand, enz., en hoe je zo snel mogelijk door bochten racet zonder de controle over je motorfiets te verliezen.Tim Gajser legde aan onze ontwikkelaars uit hoe je precies een scrub uitvoert: “De scrub is een zeer speciale techniek, daarom heb ik uitgelegd hoe het lichaam beweegt en hoe de motorfiets daarop reageert. Om tijdens een race een perfecte scrub uit te voeren, moet je zoveel mogelijk blijven leunen, bijna alsof je door de lucht snijdt, en een lage baan behouden. Dat is de enige manier om eerder te landen en wat tijd te winnen.” Hij heeft de scrub-functie in de game al geprobeerd. “Ik was onder de indruk van de hoge kwaliteit en het realisme van de reproductie, het was echt leuk!Gautier Paulin: 'De ontwerpers hebben geweldig werk geleverd. Ik was verrast om te zien hoe de ondergronden volledig identiek zijn aan het echte werk, net als de reacties van de motor op natte of droge ondergronden, bijvoorbeeld hoe de motor snelheid verliest als je tegen een heuvel op rijdt en snelheid wint bij de weg omlaag. Ik probeerde verschillende tracks en gaf de ontwikkelaars mijn feedback.” Voor het bochtenwerk, had hij een speciaal verzoek. “Ik vroeg de ontwikkelaars om te werken aan de reactie van de motor wanneer je de banking-techniek in bochten gebruikt, voor extra grip. Het is echt ongelooflijk hoe goed dat nu voelt in MXGP PRO.'Tony Cairoli: “Dit jaar hebben de ontwerpers geweldig werk verricht, vooral wat betreft de physics van de coureurs en motoren. Het remmen verandert nu bijvoorbeeld sterk op basis van het type terrein. Tijdens het testen van de modderige tracks realiseerde ik me dat het remmen op sommige secties te zacht aanvoelde, waardoor de motor niet goed remde, dus heb ik dat aan de ontwikkelaars gemeld. Toen ik later een rondje ging race om te zien hoe ze mijn feedback hadden verwerkt, was ik erg onder de indruk van hoe realistisch het allemaal voelde.”De Compound is dit jaar een zeer compleet trainingsgebied, niet alleen voor de gevorderde fans, maar ook voor het gewone publiek, zodat iedereen kan genieten van de kick die alleen motorcross kan leveren. Een plaats waar coureurs hun vaardigheden écht kunnen verbeteren door henzelf of andere coureurs uit te dagen. En, boven alles, een plaats om heel veel plezier te beleven!MXGP PRO is vanaf 29 juni 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One voor € 69,99 en voor Windows-pc/STEAM voor € 49,99.
22/05 10u30  Nieuw Summerset Hoofdstuk lanceert vandaag op PC in Early Access in Elder Scrolls De tijd voor nieuwe avonturen in Tamriel is aangebroken! Vandaag verschijnt ZeniMax Online Studios’ volgende hoofdstuk van The Elder Scrolls Online saga – Summerset – voor PC en Mac in Early Access. Spelers kunnen een nieuw gebied verkennen – het ongelofelijke eiland Summerset, dat voor het eerst verscheen in The Elder Scrolls: Arena uit 1994, alsook een nieuwe verhaallijn, de nieuwe Psijic Order Skill Line, een nieuwe crafting vaardigheid – juwelen craften, en veel meer, waaronder alle nieuwe upgrades en features van Update 18. ESO: Summerset is volledig verkrijgbaar op PC, Mac, Xbox One en PlayStation 4 vanaf 5 juni.Door de verordening van Koningin Ayrenn hebben buitenstaanders voor het eerst toegang tot het geheimzinnige eiland Summerset. Reis door de weelderige bossen, tropische lagunes en oeroude koraalgrotten dat het eiland rijk is. Verken het gloednieuwe gebied dat zelfs nog groter is dan de gigantische uitbreiding van vorig jaar, Morrowind. Ga op zoek naar de mysterieuze Psijic Order, een geheime samenleving van magiërs op het eiland Atraeum, om een nieuwe Skill Line met krachtige, tijd buigende vaardigheden aan te leren. Vergeet niet om de hoogste top van Summerset te beklimmen naar de stad Cloudrest en groepeer je om vijanden aan te pakken in een uitdagende trial voor 12 spelers.
22/05 10u15  Sony: PS4 heeft einde van lifecycle bereikt Sony heeft bekend gemaakt dat de PlayStation 4 zich nu bevindt aan het eind van de lifecycle. Dat betekent dat de PlayStation 5 over enige tijd verwacht mag worden. John Kodera, Chief Executive Officer van Sony, heeft dat gezegd op de Sony IR Day. Volgens hem focust het concern zich nu vooral op de verkoop van PlayStation VR, PS Plus en PS Now. De verkoop en kwaliteit van PlayStation Network abonnementen is daarbij van belang. Ook wil men nog enkele nieuwe first party games op de markt gaan brengen om zich meer te onderscheiden an de concurrentie.
21/05 22u00  Vier screens voor Days Gone op de PS4 Sony Interactive Entertainment heeft op de E3 van 2016 de game Days Gone aangekondigd. Het betreft een game van Sony Bend Studio's welke een open wereld actie game betreft. In het spel zullen we moeten overleven terwijl zombies hun honger proberen te stillen door jou op te peuzelen. Grondstoffen zijn schaars en moord en verderf heersen. Je speelt als Deacon St. John, een bounty hunter.
21/05 21u45  EDGE geeft 3 games een cijfer Het Britse EDGE heeft een rustige maand achter de rug. Het vaak kritische blad heeft maar 3 games beoordeeld in haar recente uitgave.Pillars of Eternity II: Deadfire (PS4/Xbox One/Switch, Versus Evil): 9Forgotten Anne (PS4/Xbox One, Square Enix): 5The Swords of Ditto (PS4, Devolver Digital): 7
21/05 21u45  Little Nightmares nu op de Switch BANDAI NAMCO entertainment Europe kondigt aan dat LITTLE NIGHTMARES Complete Edition, ontwikkeld door Tarsier Studios, nu digitaal verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. LITTLE NIGHTMARES Complete Edition is ook zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor PS4, Xbox One en pc (via Steam). LITTLE NIGHTMARES Complete Edition is geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch met een resolutie van 720p (upscale) en 30FPS in Handheld-modus en 720p (native) aan 30 FPS in TV-modus. Bereid je tevens voor om te schrikken als nooit tevoren dankzij de toevoeging van HD Rumble. LITTLE NIGHTMARES Complete Edition bevat ook de console pre-order bonus items zoals de Upside-Down Teapot en Scarecrow Mask. Alle extra verhaalmissies uit de The Secret of the Maw Expansion Pass zijn tevens inbegrepen en kan je, met een aparte savefile, naast het hoofdverhaal doorlopen. Spelers zullen zowel met Kid als Six aan de slag kunnen en het exclusieve Pakku-masker dragen, dat beschikbaar komt in het Extras menu wanneer de Pac-Man amiibo is gescand.
Laatste update: vandaag om 10u30
Lees meer van EvilGamerz >

Power Unlimited

Verbergen Tonen
23/05 00u15  Gelekte art bevestigt WW2-setting voor Battlefield V Meer duidelijkheid over de setting van Battlefield V, geruchten over een Call of Duty: Modern Warfare 4 en de lanceringstrailer van Detroit: Become Human. Dat en meer in deze verse Nachtwacht!14 
22/05 14u30  Een zak vol monsters – Deel 4: Shiny Charizard, Alola Pokémon Go en 1000+ kilometers Terwijl de rest van de wereld druk zit te speculeren over de Pokémon Switch-game, vermaakt Marvin zich nog uitstekend met de wereld van virtuele zakmonsters en AR. De afgelopen maand ving hij zijn favoriete Pokémon ooit, dus met het Pokémon Go-enthousiasme zit het nog wel goed. Nu de rest van de Pokédex nog…
22/05 02u00  Pokémon Go krijgt binnenkort tropische Alola-Pokémon Terwijl we met smart wachten op de aankomende Niantic Harry Potter-game, wordt Pokémon Go nog steeds uitgebreid met ditmaal Alola-Pokémon. Er is echter nog veel meer te melden, waaronder dat Resident Evil 7 als streamgame naar Switch komt. Check het in de N8W8!
21/05 14u30  TV Updates: De beste LCD en OLED TV van 2018 De kogel is door de kerk! De professionele TV reviewers en calibrators hebben inmiddels kunnen stoeien met de meeste nieuwe TV’s voor dit jaar en dus hebben we een antwoord op de vraag wat de beste LCD en OLED TV is voor 2018!
21/05 13u00  China maakt einde aan Zuid-Koreaanse dominantie - eSport Hitjes Vol verbazing heeft Brutus heel de weekend League of Legends gekeken. Na drie jaar heeft Zuid-Korea namelijk een groot League of Legends-toernooi verloren. De Brabantse esport-fanaticus snapt het nog steeds niet helemaal, maar is in ieder geval wel blij dat er wat variatie is. Verder is er wisselend succes voor Team Liquid en pakt Ajax alsnog een prijs.
21/05 00u30  Geschrapte Pokémon designs openbaar gemaakt Live terwijl ik mijn backlog doorzoek voor dit extra lange gameweekend, rapporteert de Nachtwacht zich! Met een aankondiging van de Kingdom Hearts III releasedate aankondiging, geschrapte Pokémon designs, Game of Thrones met Nintendo Labo en Spider-Man op de muur!
20/05 18u00  Alles wat je moet weten over Detroit: Become Human In deze Serial duikt Alie in de toppers van de maand. Ze vertelt je alles wat je moet weten over deze games. We zoomen in op een van de grootste releases van mei: Detroit: Become Human. Wat weten we over deze android-game van Quantic Dream die exclusief naar de PS4 komt?
20/05 12u15  Fortnite komt naar Android De gemoederen lopen steeds hoger op voor E3 en dat merken we zelfs in het weekend. Bethesda blijft geheimzinnig doen met een gifje voor de Moon-dlc voor Prey en Square Enix heeft patent aangevraagd op de naam van een potentieel nieuwe IP. Dat is niet alles, want er zit ook een schattige LEGO-kat in de W8.
19/05 12u15  The Division 2 komt voor april 2019 uit The Division komt voor april 2019 uit, Hideo Kojima hint naar een nieuwe Death Stranding-trailer en verwacht geen Call of Duty: Black Ops 4 op de Switch. Dat en meer in deze kersverse Weekendwacht!
18/05 16u30  Solo: A Star Wars Story - filmreview Han Solo is misschien wel een van de meest iconische filmpersonages ooit, vergelijkbaar met lopende legendes zoals James Bond en Ellen Ripley. Wouter is benieuwd of Solo: A Star Wars Story dit icoon eer aan doet…
18/05 13u15  LJ's Romantische Gamehoekje - A Way Out, LEGO-games en Resogun Is er iets beters dan lekker met niemand om je heen in je uppie te zitten gamen? Natuurlijk, dat is namelijk romantisch met zijn tweeën gamen. Aaaw! In LJ’s Romantische Gamehoekje geeft ze je tips, en nog belangrijker: waarschuwingen, voor fijne gamemomenten met die speciale persoon in je leven.
18/05 04u45  No Man’s Sky Next bevat multiplayer, verschijnt eind juli Terwijl heel de wereld amper in de ban is van Black Ops 4, was er gelukkig ook nog ander gamenieuws vannacht! Zo weten we nu wanneer No Man’s Sky multiplayer krijgt, dat Total War: Warhammer II nieuwe DLC krijgt en dat er een nieuwe Halo is aangekondigd?! Lees snel verder!
17/05 17u15  Win Hitman Definitive Edition en laat de kaalheid in je losgaan De Definitive Edition van Hitman is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Altijd al eens aan de slag willen gaan als Agent 47? Grijp dan nu je kans!
17/05 14u15  Devil May Cry 4 Special Edition, Final Fantasy XV en FIFA 18 - Dealderdag Deze week zijn er natuurlijk weer nieuwe deals, deals, deals, want het is donderdag en dat is ook toevallig Dealderdag! Deze week kun je onder andere Devil May Cry 4 Special Edition, Final Fantasy XV en FIFA 18 voordelig op de kop tikken. Check snel de rest van de koopjes!
17/05 13u30  Graddus' wansmaakhoekje: Dead Island, Sniper Elite en Kingdom Come: Deliverance Graddus heeft een nogal... aparte gamesmaak. Sommigen spreken van wansmaak, hijzelf rept liever over 'een zwak voor spellen met een deukje'. In deze serial probeert hij uit te leggen waar zijn weirde voorkeur vandaan komt.
Laatste update: vandaag om 0u15
Lees meer van Power Unlimited >Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x [eSports] uitslag IEM wereldkampioenschap Starcraft II en interview met Rogue23/05 00u07 - FOK!Games: Lees meer >
17x Blizzard viert 20 jaar Starcraft23/05 00u07 - FOK!Games: Lees meer >
17x Radiant Historia: Perfect Chronology 23/05 00u07 - FOK!Games: Lees meer >
14x Gelekte art bevestigt WW2-setting voor Battlefield V23/05 00u15 - Power Unlimited: Meer duidelijkheid over de setting van Battlefield V, geruchten over een Call of Duty: Modern Warfare 4 en de lanceringstrailer van Detroit: Become Human. Dat en meer in deze verse Nachtwacht!
11x Amador, Wester en Tom praten over State of Decay 2 | Gameplay Commentaar23/05 02u45 - GamersNET.nl: Na gematigde scepsis aan de hand van zijn E3 preview keert Tom nu eindelijk terug met daadwerkelijke gameplay van State of Decay 2. De video-recensie en volledige review zijn onderweg, maar onze Brabander pakt alvast Wester en Amador er...
11x Tencent krijgt meerderheid van Grinding Gear Games in handen23/05 09u45 - 4Gamers: De Chinese grootmacht Tencent heeft een meerderheid van de aandelen van Grinding Gear Games in handen gekregen. Grinding Gear Games kennen we van Path of Exile. De twee partijen werkten al samen als ontwikkelaar ...
11x Crusader Kings: The Board Game op komst23/05 09u45 - 4Gamers: Bij Paradox maken ze de cirkel rond. Europa Universalis werd 25 jaar geleden oorspronkelijk als bordspel gelanceerd alvorens het een videogame werd, maar nu wil Paradox de reeks en diens spin-offs opnieuw ...
10x Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle komt in juni23/05 08u30 - InsideGamer: De Donkey Kong-dlc voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle verschijnt ergens volgende maand.
8x Age of Wonders: Planetfall aangekondigd23/05 10u00 - 4Gamers: Er is een nieuwe Age of Wonders game aangekondigd en deze keer krijgen we een sci-fi setting voorgeschoteld. Ontwikkelaar Triumph Studios belooft met Age of Wonders: Planetfall opnieuw de strategische ...
8x Holy Fury uitbreiding voor Crusader Kings II aangekondigd23/05 10u00 - 4Gamers: Er is een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor Crusader Kings II. Die heet Holy Fury en brengt weer heel wat nieuwigheden met zich mee, waaronder de mogelijkheid voor ketterse heersers om hun religie ...

Statistieken

Artikels:
31150
Gelezen:
14648
Aantal lezers nu:
63


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven